Log in

View Full Version : shadow gallery - carved in stone vs tyranny

cancer
03-07-2009, 05:57
mia teleia estw,

animae
03-07-2009, 09:55
Ε μας γάμησες τώρα. Ναι μεν το καρβντ έχει περισσότερη ποικιλία και το τυραννι είναι πιο κλασσικου στυλ, αλλά και τα 2 έχουν τραγουδάρες. Δεν μπορώ να επιλέξω.

Jim Dandy Mangrum
03-07-2009, 10:21
teleiothtes kai ta 2, alla carved kerdizei sta shmeia

mage
03-07-2009, 10:55
eipa na psifisw to carved, giati to exw akousei poio poly, alla antikimenika den mporw na 3exorisw kanena shadow gallery. ola isa3ia 8a ta ebaza kai oxi mono me to tyrany. o ka8e diskos SG exei kai ta dika tou yperoxa stoixeia.

Custom User
03-07-2009, 13:37
Σίγουρα δεν είναι ισάξια όλα τα SG. Τα 2 του πολλ ξεχωρίζουν κάπως μεταξύ τελειοτήτων. Αλλά το TYRANNY έχει συλληφθεί με θεία έμπνευσις, συνεπώς συγκαταλέγεται στους καλύτερους δίσκους έβερ και θα πάρει τον ψήφο μας που λέγαν και στο μπιγκ μπραδερ.

phthoggon
03-07-2009, 13:49
Τι ωραίο θρεντ, το Tyranny και το Images and Words είναι η μισή εφηβεία μου (η άλλη είναι ξύσιμο και ουρλιαχτά). Οπότε θέμα επιλογής δεν υπάρχει, μιας και είναι από τους λίγους progressive metal δίσκους που ακούω και τώρα με την ίδια ευχαρίστηση. Το Carved in Stone έχω να το ακούσω πέντε έξι χρόνια τουλάχιστον, καλή υπενθύμιση.

Buddy Lackey
03-07-2009, 13:51
Aneta "Tyranny".

Entrancemperium
03-07-2009, 14:01
Όπως είπε και ο pthoggon το Tyranny είναι η εφηβεία, είναι λιώσιμο, είναι στίχοι απόξω λυρισμός και βασικά είναι δισκάρα.. Το Carved το ήκουσα αργότερα με ξετίναξε, αλλά το Tyranny είναι η πρώτη αγάπη και παντοτινή!

How long 'til we realize the truth?
The bottom line of defense and world security
the banker's and the ministry of arms
Just cut the deal and the war is on
The market screams a recommended buy
The contract's in don't just sit there get your broker on the line
Big money left their morals far behind
Guess what we've got - we got war for sale

:touched:

The Good Son
03-07-2009, 17:52
ta xoume pei. tyrrany. mystery klp

animae
03-07-2009, 18:01
Όπως είπε και ο pthoggon το Tyranny είναι η εφηβεία, είναι λιώσιμο, είναι στίχοι απόξω λυρισμός και βασικά είναι δισκάρα.. Το Carved το ήκουσα αργότερα με ξετίναξε, αλλά το Tyranny είναι η πρώτη αγάπη και παντοτινή!

How long 'til we realize the truth?
The bottom line of defense and world security
the banker's and the ministry of arms
Just cut the deal and the war is on
The market screams a recommended buy
The contract's in don't just sit there get your broker on the line
Big money left their morals far behind
Guess what we've got - we got war for sale

Ακριβώς το αντίθετο εδώ, καθώς μερικούς μήνες πριν κυκλοφορήσει το τιραννι, ένα παιδί (3η λυκείου αυτός, 1η εγώ) μου είχε δώσει να ακούσω το καρβντ ιν στοουν, οπότε και αυτό είναι η πρώτη αγάπη. Σε αυτό που έπασχε όμως σε σχέση με το τίραννι, είναι πως αν και είχε μέσα μερικές κομματάρες (βασικά όλα εκτός του γκοστσιπ), είναι πως ήταν γεμάτο στις εισαγωγές και το γκοστσιπ, αν και αρχίζει ΤΕΛΕΙΑ, μετά γίνεται υπερβαρετό.

Οπότε τελικά διαλέγω τίρρανι που είναι απλά υπέροχο, έχει καλυτερη παραγωγή, έχει μιστερι και κριστμας ντει. Αγαπάμε.

12 stars circle your brow
03-07-2009, 18:09

Ακριβώς αυτά, ακόμα κι αν τ' άκουσα 5 χρόνια αφού βγήκε, συνέπεσε και στην δικιά μου εφηβεία. Btw το χαρίζω σε όποιον το θέλει!

εδιτ: α, τζιζ άκυρο, το 'χω τάξει ήδη στον μιτς.

GuardianOfIvorytower
03-07-2009, 18:44
Έλα τι να λέμε τώρα, μιλάμε για 2 δίσκους τέλειους. Κάθε που ακούω κάποιον από τους 2 γίνεται ο αγαπημένος μου κ εναλάξ...με πολυυυυυυυυύ βαριά καρδιά το ρίχνω στο tyranny λόγο γαμάτου concept.

atom_smasher
03-07-2009, 19:05
tyranny και δω. πρωτη αγαπη κι ετς.

wom
03-07-2009, 19:13
Ανετα Carved in Stone.

Τα κιθαριστικα μερη του Cliffhanger τα θεωρω τα καλυτερα που εχω ακουσει ποτε στο ειδος.

Helm
03-07-2009, 21:08
Και τα δυο έχουν αδυναμίες, αν και σπουδαίου δίσκοι, προτιμώ Carved In Stone. Το Ghostship έχει μερικά από τα πιο ωραία περάσματα που έχουν κάνει και μερικά από τα πιο βαρετά. Το Tyranny έχει μέσα και guest από Labrie οπότε χάνει για μένα με την μια την πρωτιά (επίσης κάνει λίγη κοιλίτσα).

Mitsmann
03-07-2009, 21:12
αν και οτι και να διαλεξεις δεν θα ναι λαθος, εν τουτοις, προσωπικα γουστα δινουν την ψηφο μου στο Καρβντ.

locust
04-07-2009, 00:26
μεγαλειώδης, κυρίως στιχουρχικά δίσκος το tyrrany, αλλά θα το ρίξω στο carved λόγω πρώτης αγάπης και των αναμνήσεων που το συνοδεύουν

atom_smasher
04-07-2009, 13:18
δεν φανερωνονται και κεινοι οι 2 που ψηφισαν κατι αλλο να μας ενημερωσουν...?