View Full Version : Τέλος το Pirate bay
MoRmEnGiL
01-07-2009, 02:36
Telos kata pasa pi8anothta loipon o megalyteros public tracker kai ena apo ta megalytera safe heavens twn peiratwn..
http://thepiratebay.org/blog/164
According to gaming company Global Gaming Factory X, it is in the the process of acquiring The Pirate Bay for $7.8m (SEK 60 million). The acquisition is scheduled to be completed by August and will see the site launch new business models to compensate content providers and copyright owners.
Software company Global Gaming Factory X (GGF) says it is in the process of acquiring The Pirate Bay and file-sharing technology company Peerialism. GGF claims to have the biggest network of internet cafés and gaming centers in the world.
The changeover of ownership is scheduled for August 2009, whereby GGF will take over the operation of the site.
The company says that after it has completed the acquisition it will “launch new business models that allow compensation to the content providers and copyright owners,” which is clearly a huge diversion from TPB’s previous modus operandi.
“We would like to introduce models which entail that content providers and copyright owners get paid for content that is downloaded via the site,” said Hans Pandeya, CEO GGF.
“The Pirate Bay is a site that is among the top 100 most visited Internet sites in the world. However, in order to live on, The Pirate Bay requires a new business model, which satisfies the requirements and needs of all parties, content providers, broadband operators, end users, and the judiciary,” said Pandeya.
“Content creators and providers need to control their content and get paid for it. File sharers’ need faster downloads and better quality,” he added.
GGF will acquire the site’s domain names and sites for SEK 60,000,000 ($7.8 million) - SEK 30,000,000 in cash and the rest in newly issue shares.
File-sharing technology company Peerialism will also be acquired by GGF for a total of SEK 100 million, of which at least SEK 50 million will be in cash.
According to GGF, Peerialism has developed a new P2P distribution technology which will be used on The Pirate Bay. The technology is said to be backwards-compatible with BitTorr
http://www.reddit.com/r/worldnews/comments/8wwkp/they_they_sold_the_pirate_bay/c0aox5e
Den mporeis na tous kathgoriseis me to prostimo pou eixan sto kefali tous...
R.I.P. k edw loipon...
phthoggon
01-07-2009, 03:16
πω. κατεβάστε ότι προλαβαίνετε :/
MoRmEnGiL
01-07-2009, 03:35
peritto na 8ymisw oti h syntriptikh pleiopshfia twn torrentz pou briskame apo mininova isohunt htan apo ton tracker tou piratebay..
atom_smasher
01-07-2009, 11:46
H επανασταση δεν πεθαινει ετσι ευκολα αδερφια!
Θα ανασυγκροτηθουμε!
Τιμη στους πεσοντες.
cyber_lingas
01-07-2009, 19:13
Και follow-up post μετά απο μαζικές αιτήσεις για διαγραφές λογαριασμών...
Που είναι τουλάχιστο αδικο, γιατί δεν μας χρωστάγαν τίποτα τόσα χρόνια και να πάνε και φυλακή τώρα....
User deletion We are going to build a user deletion interface later today. Many people have asked about having their account removed and we will not force anyone to stay on of course.
However, we also want to point out that we have no logs of anything, no personal data will be transferred in the eventual sale (since no personal data is kept). So no need to be worried for safety. We always care for that.
It also feels a bit sad to see the comments on the previous blog entry. We understand that you're upset. But we have reasons to do this that we cannot ignore. We need to keep the site going and this is the only working alternative. We cannot finance the growth of the site anymore and we cannot back down. The only way is up and this is the only route to that place.
The support we had, is support we still need. We've been fighting for years for you; and yes; you have supported us in that endevour. We still need you, even if you abandon the site. The important thing is that you keep sharing and keep on saving the internets. We will try to do that, but right now, we need and deserve a break. Some things needs to be reborn and rebooted. Let's make this into something good!
Άμα πάθει το demonoid τίποτα, να δούμε τι θα κάνουμε μετά...
12 stars circle your brow
01-07-2009, 19:14
Σιγά την εξάρτηση, έλεος, υπάρχουν 100 χιλιάδες sites με ένα σκασμό πράγματα περισσότερα και δυσεύρετα.
SpiritCrusher
01-07-2009, 19:23
Σιγά την εξάρτηση, έλεος, υπάρχουν 100 χιλιάδες sites με ένα σκασμό πράγματα περισσότερα και δυσεύρετα.
Πιστεύω πως αναφέρεσαι σε τόρρεντς οπότε εστίασε σε αυτό
peritto na 8ymisw oti h syntriptikh pleiopshfia twn torrentz pou briskame apo mininova isohunt htan apo ton tracker tou piratebay..
Άσε που αν καταφέρανε επιτέλους να ρίξουν το Piratebay δε θα είναι και τόσο δύσκολο να ακολουθήσουν άλλα.
Drumsick
01-07-2009, 19:28
Μαλακία :(
Ingolemo
01-07-2009, 19:29
ραπιντσεαρ, μεγκααπλοουντ, χοτφαιλς κλπ :)
kai stadar tha vgei kapoios tracker sth thesh tou piratebay, siga twra, den einai h prwth fora pou ginetai auto e.
01-07-2009, 19:31
Πιστεύω πως αναφέρεσαι σε τόρρεντς
Όχι μόνο, imho τα rs links είναι πιο γρήγορος τρόπος και δεν κρεμιέσαι απ' τα αρχίδια οποιουδήποτε seeder. Επίσης υπάρχουν φοβεροί private trackers που με δυσκολία κλείνουν (εξαιρουμένου του oink που 'χε γίνει γίγαντας και οκ, λήκαραν άπειροι καινούριοι δίσκοι εκεί μέσα πολλοί εκ των οποίων ήταν "μεγάλων" καλλιτεχνών/μπαντών και τους κυνήγησαν), τόσο μουσικοί όσο και με ταινίες.
MoRmEnGiL
01-07-2009, 20:40
Όχι μόνο, imho τα rs links είναι πιο γρήγορος τρόπος και δεν κρεμιέσαι απ' τα αρχίδια οποιουδήποτε seeder. Επίσης υπάρχουν φοβεροί private trackers που με δυσκολία κλείνουν (εξαιρουμένου του oink που 'χε γίνει γίγαντας και οκ, λήκαραν άπειροι καινούριοι δίσκοι εκεί μέσα πολλοί εκ των οποίων ήταν "μεγάλων" καλλιτεχνών/μπαντών και τους κυνήγησαν), τόσο μουσικοί όσο και με ταινίες.
akribws, IYHO.
Giati den exoume oloi thn idia opinion me esena gia rapidshit klp e.
01-07-2009, 20:43
Επίσης υπάρχουν φοβεροί private trackers που με δυσκολία κλείνουν (εξαιρουμένου του oink που 'χε γίνει γίγαντας και οκ, λήκαραν άπειροι καινούριοι δίσκοι εκεί μέσα πολλοί εκ των οποίων ήταν "μεγάλων" καλλιτεχνών/μπαντών και τους κυνήγησαν), τόσο μουσικοί όσο και με ταινίες.
Ένας σοφός κάποτε έλεγε όταν πατούσα κλικ από δω κι από κει: I'm blind, not deaf. Εσύ τι είσαι, μ;
SpiritCrusher
01-07-2009, 20:48
Όχι μόνο,
Όπως είπε ο αποπάνω, εδώ είναι το πρόβλημα. Υπάρχουν άτομα που ασχολούνται κυρίως με τόρρεντ, άλλοι χρησιμοποιούν μόνο DC++ και χέστηκαν, άλλοι rapidshare κτλ. Δεν είναι το ίδιο.
01-07-2009, 20:49
Eat my balls τότε εκλεκτικές κωλάρες που σνομπάρετε τα υπόλοιπα μέσα διάδοσης δεδομένων!!~
MoRmEnGiL
01-07-2009, 21:02
grow up.
SpiritCrusher
01-07-2009, 21:02
Μπα, δεν είσαι πια κατα του στοματικού έρωτα;! Πλουσιόπαιδο με γκόλντεν συνδρομη ραπιντσερ, λολολ :!:
Ruthless
01-07-2009, 21:08
Όχι μόνο, imho τα rs links είναι πιο γρήγορος τρόπος και δεν κρεμιέσαι απ' τα αρχίδια οποιουδήποτε seeder.
Ναι, κρέμεσαι από τα αρχίδια κάποιου που θα σου δώσει το account του στο RS να κατεβάσεις ότι θες.
Αν τώρα πληρώνεις για RS, απλά θα πω :wstupid:
Cinnamon
01-07-2009, 21:13
RIP Pirate bay
Για rapidshare downloading εγω μπαινω rapidlibrary ,κυριως για κανενα mp3... Ταινια δεν εχω δοκιμασει
KoiliaSamprela
01-07-2009, 21:24
όταν κάποτε κατεβάζανε ο κόσμος από τις άλλες μούφες όπως κάτι audiogalaxy ξέρω ΄γω καζαα και άλλα δεν φανταζόμασταν το τορρεντ.
Το τορρεντ αντικειμενικά είναι ο πιο "αρχιδάτος" τρόπος σερινγκ , (λιτσερς = μαλάκες). Και κατά την γνώμη μου όσο ο τρακερ είναι φρι (fri :P) είναι θεμιτό , οι τρακερς που πληρώνεις καθώς επίσης και τα ακαουντ τύπου ραπιντ σεαρ , μεγκα απλοαντ , μεγκα σεαρ , μεγκα τσανελ , είναι ο ορισμός της πειρατείας , πληρώνεις κάτι σε κάποιον που πουλάει κάτι χωρίς να έχει το δικαίωμα.
Τουτέστιν χάνεις την ρομαντική ατάκα "πως παλιά γράφαμε κασέτες".
μαϊ του σεντς
Δεν δέχεται αμφισβήτηση αυτό που λέω εκτός από τον μπερνι που επειδή είναι ο πιο ποροτικός απλά μπορεί ξέρω 'γω , και ο ρέηζορ γιατί μόλις του πω ότι πριν 10 μέρες περίπου είδα σεκρεντ ραιχ θα κλάψει :)
εντάξει , και ο Μιτσμανν , γιατί με ξέρει προσωπικά αλλά δεν ξέρει ποιος είμαι :)
Ειλικρινά απορώ τι είδους σκατοκέφαλοι πληρώνουν για να κατεβάζουν τα πουτσιλίκια που προσφέρουν παρεμφερή νόμιμα σάιτς.
phthoggon
01-07-2009, 21:40
ναι, αλλά πέρα από κάνα mp3, έχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις πρόγραμμα 18gb από rapidshare? Μιλάμε για 180 λινκς, κύριε. Στο torrent το βάζεις, το ξεχνάς, σε ένα μήνα έχει κατεβεί (έχω κατεβάσει ακόμα και 45gb πρόγραμμα, μη ρωτάτε). Υπάρχουν κάποια προγράμματα που βάζεις λινκ rapidshare και κατεβάζουν, ξεσυνδέουν/συνδέουν αυτόματα αλλά είχα βάλει ένα και δεν δούλευε σωστά, έχει κανένας υπόψη του τπτ?
UC.Hammer
01-07-2009, 21:44
το jdownloader ξερω και εχω κατεβασει κατι ταινιες αν και δεν το πολυχρησιμοποιω.
Amnesiac.
01-07-2009, 21:45
Για μένα πάντως και μόνο λόγο ταχύτητας αξίζουν τα 5-6 ευρώ το μήνα στο rapidshare, χωρίς καν να κατεβάζω όλη την ώρα. Απλά και μόνο το "θέλω να δω μια ταινία, την κατεβάζω και τη βλέπω τώρα και όχι σε 2 μέρες" είναι ηδονή πώς να το κάνουμε.
ναι, αλλά πέρα από κάνα mp3, έχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις πρόγραμμα 18gb από rapidshare? Μιλάμε για 180 λινκς, κύριε. Στο torrent το βάζεις, το ξεχνάς, σε ένα μήνα έχει κατεβεί (έχω κατεβάσει ακόμα και 45gb πρόγραμμα, μη ρωτάτε). Υπάρχουν κάποια προγράμματα που βάζεις λινκ rapidshare και κατεβάζουν, ξεσυνδέουν/συνδέουν αυτόματα αλλά είχα βάλει ένα και δεν δούλευε σωστά, έχει κανένας υπόψη του τπτ?
Cryptload...απλο και ευκολο
το ρικονεκτ ειναι περιττο πλεον αφου η αναμονη αναμεσα στα παρτς ειναι κανα δεκαλεπτο μονο πλεον
phthoggon
01-07-2009, 21:51
μμ θενκς θα το/τα δοκιμάσω. αμνέζιακ δεν είναι λίγο γελοίο όμως να κάθεστε να κάνετε πλούσιο το rapidshare για να κατεβάζετε τα κερατά σας να πούμε? Δηλαδή τη σήμερον ημέρα κάνεις τέχνες μουσικές ταινίες προγράμματα και όχι μόνον δε παίρνεις τπτ πίσω από λεφτά αλλά τα παίρνει το rapidshare. Κρίμα είναι.
Amnesiac.
01-07-2009, 21:59
Ε εντάξει, από τη στιγμή που και με τα τόρρεντζ δε τα παίρνουν τα λεφτά τους οι Antonides Anissegoi, το κακό το ίδιο είναι γιαυτούς, το ηθικό του πράγματος έχει ήδη χαθεί για τον κατεβαστή. Τώρα αυτά τα "μη πληρώνετε για την πειρατεία σας" που λένε κάποιοι είναι λίγο αστεία, κανόνες και στην κλοπή μου;
Για μένα το να γλιτώνω την αναμονή αξίζει 6 ευρώ το μήνα
MoRmEnGiL
01-07-2009, 22:05
μμ θενκς θα το/τα δοκιμάσω. αμνέζιακ δεν είναι λίγο γελοίο όμως να κάθεστε να κάνετε πλούσιο το rapidshare για να κατεβάζετε τα κερατά σας να πούμε? Δηλαδή τη σήμερον ημέρα κάνεις τέχνες μουσικές ταινίες προγράμματα και όχι μόνον δε παίρνεις τπτ πίσω από λεφτά αλλά τα παίρνει το rapidshare. Κρίμα είναι.
Χεχ, δεν έχεις κ άδικο.
Το θέμα είναι ότι ή εγώ είμαι ντούμ πρόφετ η προχωράμε προς χαλαιπούς καιρούς στο θέμα ελευθερία στα ίντερνετς.
Που όκει μπορεί ειδικά στο θέμα πειρατία να είναι το σωστό από μία άποψη(χωράει πολύ κουβέντα και είναι άλλο το θέμα μας) αλλά ρε διάολε this is not what i signed up for.
Δεν είναι αυτό το ιντερνέ που γνώρισα και μεγάλωσα. Εγώτα ίντερνετς τα έζησα σαν ένα μεγάλο κωλοτρυπίδι, σαν τον ορισμό της αναρχίας, σαν ένα μέρος όπου η πραγματική ελευθερία γνέφει χαμογελώντας ρε διάολε, σαν το μεγαλύτερο μπάχαλο όπου κάθε υποψία κανόνων αντιμετωπίζετε με ειρωνία και φτύσιμο.
Διάολε είμαι ρομαντικός.
KoiliaSamprela
01-07-2009, 22:07
είπες 3 φορές "διάολε" αν ήταν μεσάνυχτα και κοίταγες στον καθρέφτη θα εμφανιζόταν γιου νοου
phthoggon
01-07-2009, 22:08
Ε εντάξει, από τη στιγμή που και με τα τόρρεντζ δε τα παίρνουν τα λεφτά τους οι Antonides Anissegoi, το κακό το ίδιο είναι γιαυτούς, το ηθικό του πράγματος έχει ήδη χαθεί για τον κατεβαστή. Τώρα αυτά τα "μη πληρώνετε για την πειρατεία σας" που λένε κάποιοι είναι λίγο αστεία, κανόνες και στην κλοπή μου;
Για μένα το να γλιτώνω την αναμονή αξίζει 6 ευρώ το μήνα
Kαλά τώρα δε θα ξεκινήσω τώρα τη συζήτηση ότι έτσι όχι μόνο τον καπιταλισμό δε νικάς αλλά ακόμα χειρότερα να κάνεις με την αναδιανομή του πλούτου από τα χέρια των παραγωγών σε μερικούς εξυπνάκηδες με τεράστιους σέρβερς, αλλά βασικά αυτό συμβαίνει. Ξερω γω, αν είναι να μη πληρώνει ο κόσμος, να μην παίρνει κανένας λεφτά. Βάλε το cryptoload.
UC.Hammer
01-07-2009, 22:09
Δεν είναι αυτό το ιντερνέ που γνώρισα και μεγάλωσα. Εγώτα ίντερνετς τα έζησα σαν ένα μεγάλο κωλοτρυπίδι, σαν τον ορισμό της αναρχίας, σαν ένα μέρος όπου η πραγματική ελευθερία γνέφει χαμογελώντας ρε διάολε, σαν το μεγαλύτερο μπάχαλο όπου κάθε υποψία κανόνων αντιμετωπίζετε με ειρωνία και φτύσιμο.
Αυτο ακριβως.
Ruthless
01-07-2009, 22:11
Hotfile links λέγονται και υποστηρίζουν ταχύτητες ως 1,5 MB/sec(με IDM) όταν το RS σου βάζει στο free κόφτη στα όσα βάζει. Και με όριο μεγέθους στα 400 ΜΒ παρακαλώ.
Επίσης Megaupload λέγεται με όριο στο GB οπότε το divxάκι σου το κατεβάζεις από single link με ικανοποιητικές ταχύτητες(ο κόφτης παίζει με τις ώρες/φόρτο και πιάνω άνετα 600+ KB/s όταν κατεβάζω).
To RS είναι καλό μόνο όσο έχεις ακκάουντ/πληρώνεις, που εκεί δεν τίθεται θέμα ηθικής αλλά θέμα ηλιθιότητας. Περιττό να αναφέρω πως όσα υποστηρίζει το RS τα υποστηρίζουν τα άλλα και χωρίς τις παπαριές τύπου 5 GB τη μέρα ή όσο το έχει. Γενικά, το RS είναι για ηλίθιους ή για άτομα που βαριούνται να ψάξουν σωστά από που θα κατεβάσουν πράγματα, μπαίνουν στο πρώτο θρεντ γουέρζ-μπιμπί πχ και τέλος.
Πάντως torrents γι'αυτό που λέει ο φθόγγον λέει. Άντε και για αρχεία πάνω από GB γενικά που δεν τα βιάζεσαι και βαριέσαι να παίζεις με reconnects ή να φοβάσαι τις αποσυνδέσεις ή crashes πχ.
Amnesiac.
01-07-2009, 22:15
:(
Γενικά, το RS είναι για ηλίθιους
το 80% των μπλογκερς ηλιθιοι λοιπον
MoRmEnGiL
01-07-2009, 22:17
Επίσης βολεύουνε για τα complete star trek torrents που κατεβάζω, που είναι 60gb το ένα μέσο όρο πχ. Και γενικά για batch downloading. Και γενικά για τα πάντα εκτός από μεμονωμένα music albums.
Επίσης οι εποχές που οι ταινείες που κατέβαζα ήταν 700 mb άντε 1.4 είναι παρελθόν.. Για κατέβασε 8 gb ταινία από rs. ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΔΛΔ.
Ruthless
01-07-2009, 22:36
Ας πάνε στα άλλα ρε μινμίν. Σαφώς ανώτερες υπηρεσίες, από όλες τις απόψεις, χωρίς να είναι πιο ακριβές. Απλά το RS έχει το όνομα και αυτό πλασάρει.
Είναι σα να μένεις στον πΟΤΕ επειδή ΟΤΕ είχες από τοτε που ήσουν παιδάκι με την αναλογική γραμμή, όταν σήμερα παίζουν τόσες εταιρείες που προσφέρουν τα ίδια σε πιο ανταγωνιστικά πακέτα υπηρεσιών/τιμών.
Δεν είναι κακό να κάνει ο κοσμάκης λίγο έρευνα αγοράς για οπουδήποτε σκάει φράγκα δηλαδής.
Amnesiac.
01-07-2009, 22:38
Είμαι στον ΟΤΕ, έχω πρίμιουμ λογαριασμό rapidshare και δίνω τα λεφτά μου για να κατεβάσω πουστρίλες.
a/s/l ??
προσφέρουν τα ίδια
lol ρε μλκ
ONLINE GAMING
Ας πάνε στα άλλα ρε μινμίν. Σαφώς ανώτερες υπηρεσίες, από όλες τις απόψεις, χωρίς να είναι πιο ακριβές. Απλά το RS έχει το όνομα και αυτό πλασάρει.
Είναι σα να μένεις στον πΟΤΕ επειδή ΟΤΕ είχες από τοτε που ήσουν παιδάκι με την αναλογική γραμμή, όταν σήμερα παίζουν τόσες εταιρείες που προσφέρουν τα ίδια σε πιο ανταγωνιστικά πακέτα υπηρεσιών/τιμών.
Δεν είναι κακό να κάνει ο κοσμάκης λίγο έρευνα αγοράς για οπουδήποτε σκάει φράγκα δηλαδής.
κοιτα τα ''σοβαρα'' blogs [εννοαω αυτα που κανουν ριπ και ποσταρουν καταργημενες και καρασπανιες δουλειες που δεν βρισκοντε σε π2π κλπ ε?...το γραφω για να κανω τον διαχωρισμο απο το blog που μπορει να κανει ο οποιοσδηποτε μουσικοφιλος] ως τα πιο παλια στην πιατσα το ραπιντ ωρηκαν και σε αυτο εκαναν ακαουντ με σκοπο να μην σβηνοντε τα ριπς που μετα βασανων καναν...ειμαι κι εγω ψιλοεναντια στο ραπιντ και γουσταρω mediafire πχ αλλα το θεμα δεν ειναι μονο το κατεβασμα αλλα και το ανεβασμα ε? και πιστεψε με πολλα απο τα ''καλα'' και φυσικα χωρις περιορισμους ανεβαστηρια εχουν προβλημα σε αυτο
ο blogger θα προτιμησει ραπιντ γιατι αμα κανει μια φορα ακαουντ δε θα χρειαστει να τα ξανασταξει για ανανεωση σχεδον ποτε αφου αμα ειναι ΑκσιοΣ μαλιας και χωνει σωστο μαλι τοτε θα κερδιζει και ποντους ανανεωσης
Διάολε είμαι ρομαντικός.
Απλα εζησες το internet την εποχη που ηταν στην εφηβεια του (ας υποθεσω το 2000 ?), οι εμπορικες χρησεις που αποφερουν χρημα δεν ηταν παντου και οι conquistadors δεν ειχαν οργανωθει για να το μαζεψουν.
Καποτε στους κυκλους του sharing ηταν ντροπη να βγαζεις χρημα, αλλα ο κοσμος προχωρα, οι εξελιξεις τρεχουν και καπως θα τα πραγματα θα ισορροπησουν παλι.
Kelldorain
01-07-2009, 22:48
Πάντως το επιχείρημα ότι μόνο το torrent δουλεύει συνεχώς δεν ισχύει με συνδυασμό rapget + premium ε. Βασικά και 'γω με Amnesiac είμαι, το μόνο στάνταρ έξοδο που έχω μαζί με το x live.
Ruthless ο λόγος είναι απλός, α) αυτό που λες, ότι βαριέμαι να ψάχνω ΚΑΘΕ φορά, β) ότι μπορώ να βρω αβέρτα παλιά uploads χωρίς να περιμένω να βρεθούν seeders γ) οι ταχύτητες προφανώς. A και σε αυτό που λες, site που να κάνεις upload και να στο κρατάει ΜΟΝΙΜΑ χωρίς να πληρώσεις δεν υπάρχει, απλά για free το mu και το mf κρατάνε περισσότερο από rs, σύμφωνοι
εδιτ, ότι είπε ο Abruzzi για οτέ
SpiritCrusher
01-07-2009, 22:55
εδιτ, ότι είπε ο Abruzzi για οτέ
Χμ, πάντως δεν έχω τρελή διαφορά από τον ΟΤΕ με 4νετ τώρα. Τουλάχιστον όχι αρκετη που να αξίζει από 40 που δίνω τώρα, να δίνω 100.
MoRmEnGiL
01-07-2009, 22:55
Διάολε είμαι ρομαντικός.
Απλα εζησες το internet την εποχη που ηταν στην εφηβεια του (ας υποθεσω το 2000 ?), οι εμπορικες χρησεις που αποφερουν χρημα δεν ηταν παντου και οι conquistadors δεν ειχαν οργανωθει για να το μαζεψουν.
Καποτε στους κυκλους του sharing ηταν ντροπη να βγαζεις χρημα, αλλα ο κοσμος προχωρα, οι εξελιξεις τρεχουν και καπως θα τα πραγματα θα ισορροπησουν παλι.
Μωρέ και τώρα μιά χαρά είναι τα πράγματα.. το μέλλον φοβάμαι..
SpiritCrusher
01-07-2009, 23:34
Το rapidshare δεν ήταν btw που είχε καρφώσει τους χρήστες που κατέβαζαν συγκεκριμένα αρχεία;
100 το μηνα με τπτ (εκτος και αν μιλας σε κινητα απο το σταθερο) κανα 20ρικο πανω ισως για 24αρα(κακως μεν αλλα)
btw ακομα hol ειμαι,αλλα εχω βαλει πλωρη για πισω γιατι δεν αντεχονται σε ωρες και μερες αιχμης(οπου και γινονται τα περισσοτερα) με ελαχιστες εξαιρεσεις πλεον
Ingolemo
01-07-2009, 23:49
e vasika to rapidshare paei apo to kako sto xeirotero, eidika twra me thn apofash sth germania oti prepei na filtrarei to content
(http://arstechnica.com/tech-policy/news/2009/06/achtung-rapidshare-hit-with-24m-fine-content-filter-rules.ars)
hdh edw kai kairo oi perissoteroi pane pros megaupload / hotfiles.
Opws kai na xei den katalavainw giati thewreite hlithio kapoio pou dinei 5e to mhna gia na katevazei me rapidhsares klp (poso kairo exete na pate se video club alhtheia? :P)
Ok, tha mporouse na to kanei kai tsampa, alla protimaei na dwsei 5e gia na to exei amesws kai me minimum kopo.
An thelete na to paiksete elitistes valte usenet.
Me torrents pantws einai polu pio pithano na vrei kapoios oti katevazete + yparxei meta to olo nomiko zhthma tou uploading.
(pantws kiegw sunithws torrents xrhsimopoiw, kai an xreiastei daneizomai kana rapidshare account )
02-07-2009, 00:19
Παιδιά εγώ μάλλον είμαι ο πιο ηλίθιος του χωριού γιατί έχω rs premium και δανείζω και το ακαουντ μου αλλού!!!~
Btw Ruthless, σου 'πα και σ' άλλο θρεντ, μετρίασε λίγο τις απόψεις σου.
Σου σκάω επι τοπου άμα θες μία λίστα 10 ταινιώ και στοιχηματίζω ότι δεν θα καταφέρεις να κατεβάσεις ούτε μία από τορρενταδικο (όχι επειδή δεν θα έχει seeders αλλά επειδή απλά δεν θα υπάρχουν).
Αντίθετα αν θες δοκιμάζεις το ίδιο και σου εγγυώμαι ότι θα έχω ένα αρκετά καλό ποσοστό. :)
cyber_lingas
02-07-2009, 00:53
Παιδιά εγώ μάλλον είμαι ο πιο ηλίθιος του χωριού γιατί έχω rs premium και δανείζω και το ακαουντ μου αλλού!!!~
Σου σκάω επι τοπου άμα θες μία λίστα 10 ταινιώ και στοιχηματίζω ότι δεν θα καταφέρεις να κατεβάσεις ούτε μία από τορρενταδικο (όχι επειδή δεν θα έχει seeders αλλά επειδή απλά δεν θα υπάρχουν).
Αντίθετα αν θες δοκιμάζεις το ίδιο και σου εγγυώμαι ότι θα έχω ένα αρκετά καλό ποσοστό. :)
δεν την σκας την λίστα; εγώ αμφιβάλλω...
δεν την σκας την λίστα; εγώ αμφιβάλλω...
μαλακια πεταξες μαρινο
Ruthless
02-07-2009, 02:41
Για να τα ξεκαθαρίσουμε. Είπα είναι ηλίθιο να τα σκας στο RS όταν τα megaupload και hotfile δίνουν καλύτερες υπηρεσίες(θαρρώ - πχ όχι κόφτη στα 5 GB/day κατά μέσο όρο). Και σε αυτά δε νομίζω να παίζει τόση σημασία το αν έχεις premium ή όχι αν κατεβάζεις ούτως ή άλλως. Και μεγάλα αρχεία παίρνουν ως 1 GB(λολ, 200ΜΒ@RS) και γρήγορες ταχύτητες δίνουν και για τους free users(θες πάνω από 1.5 MB/sec άλλωστε?). Ε 1+1 κάνει 2, επομένως να πληρώνεις το RS για να κατεβάζεις κάτι όταν μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά με το megaupload πχ χωρίς κόστος, ε είναι ηλίθιο. Εκτός αν είσαι τόσο μπρούκλης ρε φίλε που δε λογαριάζεις τα φράγκα καθόλου οπότε πάσο, δεν είσαι ηλίθιος, πας σε άλλη κατηγορία.
Αν είναι να τα σκάτε κάπου, όπως είπε κι ο ινγκόλεμος, usenet. Το μόνο που έχει λόγο ύπαρξης η πληρωμή απλά και μόνο γιατί θα τα βρίσκετε εκεί 2-3 μέρες νωρίτερα από οπουδήποτε αλλού.
Και σχετικά με τις ταινίες ή οτιδήποτε, όπως είπα, απλά δεν ψάχνετε πολύ. Υπάρχουν σε torrents πόσοι trackers να βρεις πρακτικά τα πάντα(και αντίστοιχα υπάρχουν τόσα forums/blogs για αντίστοιχα σε RS).
Ingolemo
02-07-2009, 03:17
Koita, egw sumfwnw mazi sou to rapidshare oso paei ginetai kai pio gtp, alla sth telikh ton allon den ton noiazei.
Me rapidshare exei sunithisei na vriskei ta panta eukola, mia xara taxythtes exei to premium (psiloskata gb limit pleon alla tespa) kai 5e to mhna den einai akrivws kai tpt polla lefta gia na to skeftetai kai toso etsi kialliws e.
Genika pantws, opws kai na to kanoume se rapidshare vriskeis ta perissotera pragmata, pou einai kai o vasikos logos epiloghs.
H toulaxiston evriskes giati pleon exoun arxisei oloi na pane pros megaupload/hotfile, kai kala kanoun dhl, opote prin ananewsete ta rapidshares sas tsekarete mpas kai voleueste me tpt allo kalutera :)
enitharmon
29-07-2009, 13:50
βρηκα αυτο σημερα
http://www.baydownloads.com/
ξερει κανεις κατι;
εντιτ: άκυρο μαλλον, δεν ειναι απο το piratebay, βρηκα οχι και τοσο κολακευτικα σχολια
http://www.ripoffreport.com/reports/0/369/RipOff0369848.htm
http://www.complaintsboard.com/complaints/baydownloadscom-c94924.html
Ingolemo
29-07-2009, 14:55
βρηκα αυτο σημερα
http://www.baydownloads.com/
ξερει κανεις κατι;
εντιτ: άκυρο μαλλον, δεν ειναι απο το piratebay, βρηκα οχι και τοσο κολακευτικα σχολια
http://www.ripoffreport.com/reports/0/369/RipOff0369848.htm
http://www.complaintsboard.com/complaints/baydownloadscom-c94924.html
Nai, opws kai ta perissotera tetoia sites einai scams
http://www.complaintsboard.com/complaints/wwwbaydownloadscom-c112667.html
funishment
24-08-2009, 19:31
Σήμερα μας τελείωσε (http://thepiratebay.org/) δια παντός μάλλον (http://torrentfreak.com/the-pirate-bay-taken-offline-by-swedish-authorities-090824/).
Ρεστινπισσ.
cyber_lingas
24-08-2009, 20:08
Update: As expected, The Pirate Bay relocated and is back online.
Αν και εγώ δεν το βλέπω ακόμα...
Σταρχίδια μας. Long live mininova.
SpiritCrusher
24-08-2009, 23:57
...
Με τη διαφορά ότι πολλά torrents του mininova δουλεύουν με τον tracker του piratebay.
cyber_lingas
25-08-2009, 12:30
Καλά πρίν κάνα χρόνο, ολα τα torrents σε mininova και isohunt ήταν piratebay (+ τα λίγα public του demonoid).
Τώρα έχουν εμπλουτιστει με διάφορους opentrackers τουλάχιστο.
funishment
25-08-2009, 17:55
Επίσης, λίγες μέρες πριν συνέβη αυτό (http://torrentfreak.com/torrented-pirate-bay-copy-comes-to-life-090820/).
funishment
26-08-2009, 15:32
Και νταμπλ ποστ.
August 26, 2009
Mininova has lost its civil dispute with Dutch anti-piracy outfit BREIN. The judge ruled that Mininova is not directly responsible for any copyright infringement, but ordered it to remove all torrents linking to copyrighted material within three months, or face a penalty of up to 5 million euros.
Mininova co-founder Erik Dubbelboer said in a response: “We are obviously not happy with the verdict.” Mininova is considering to appeal the decision, which they have to do within three months.
Από (http://torrentfreak.com/mininova-ordered-to-remove-all-infringing-torrents-090826/).
Φυσικά δε θα γίνει αύριο μεθαύριο, αλλά.
Ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο, ούτε ποτέ δεν θα γίνει.
Για πάντε μια βόλτα από το piratebay.
Agoraphobic_S.I.
26-08-2009, 16:21
http://thepiratebay.org/
:rofl::rofl:
Diva Plavalaguna
26-08-2009, 16:24
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1045926&lngDtrID=252
Μόνο για μια ημέρα κατάφερε η σουηδική Δικαιοσύνη να κρατήσει offline το Pirate Bay. Ο δημοφιλής δικτυακός τόπος ανταλλαγής αρχείων φαίνεται ότι βρήκε νέο πάροχο πρόσβασης και λειτουργεί την Τετάρτη κανονικά....
dopefiend
28-11-2009, 05:58
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1079669&lngDtrID=252
Μετά την καταδίκη της από δικαστήριο της Ολλανδίας, της χώρα όπου έχει την έδρα της, η υπηρεσία ανταλλαγής αρχείων Mininova αφαιρεί όλους τους συνδέσμους για το κατέβασμα πειρατικών ταινιών και μουσικής.
Τρεις μήνες μετά την καταδικαστική απόφαση, το Mininova υποχρεώνεται να διακόψει τη βασική του δραστηριότητα και θα περιοριστεί στο λιγοστό νόμιμο περιεχόμενο που έχει αναλάβει να διανέμει.
Τον περασμένο μήνα, αναφέρει το BBC, διαφορετικό δικαστήριο της Ολλανδίας απαίτησε από το Pirate Bay να απομακρύνει όλα τα torrent που αντιστοιχούν σε έργα Ολλανδών μουσικών και σκηνοθετών.
Όμως ο εκπρόσωπος και οι δύο ιδρυτές της εταιρείας, που νωρίτερα είχαν καταδικαστεί και οι ίδιοι από δικαστήριο της Σουηδίας, απάντησαν ότι πλέον δεν ελέγχουν το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, καθώς τον έχουν ήδη πουλήσει στην εταιρεία Riversella, με έδρα τις Σεϋχέλλες.
χαχαχα
Sotos_The_Tequiler
28-11-2009, 12:56
δεν τελειώνει αυτή η ιστορία.. :rofl:
dopefiend
28-11-2009, 13:48
ειρωνεύεσαι?
Sotos_The_Tequiler
28-11-2009, 13:56
ειρωνεύεσαι?
ποιόν ρε θείο; Απλά γελάω με την εξέλιξη :P
dopefiend
28-11-2009, 13:58
ας το πιστέψω! (:dfinger:)
Sotos_The_Tequiler
28-11-2009, 14:00
ας το πιστέψω! (:dfinger:)
καλά με συγχωρείς (:dfinger:) :grin:
BunnyDee
02-12-2009, 21:04
BTW, ξέρετε ότι δεν 'έκλεισε το Pirate Bay' αλλά μόνο ο tracker του, ε;
Σοβαρή και έγκαιρη πληροφορία.
BunnyDee
02-12-2009, 21:19
Απλά λέω... :P
Parasight
03-12-2009, 13:40
Ααααα όλα κι όλα, εδώ θα προσέχεις πού πώς πότε γιατί λες κάτι, ορίστε μας.
BunnyDee
03-12-2009, 15:01
Sorry, man. Σ' εσένα συγκεκριμένα, δηλαδή.
BunnyDee
03-12-2009, 20:20
Άσε με ρε, που θα μου την πεις κιόλας που δουλεύω τον Parasight...
Parasight
03-12-2009, 20:24
TI KANEIS LEEI???!!!!
BunnyDee
03-12-2009, 21:27
ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΟΝ PARASIGHT... Δουλεύει απ' όσο ξέρω, αλήθεια, δεν είναι χαλασμένος (τόσο πολύ τουλάχιστον).
KoiliaSamprela
04-12-2009, 11:43
ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΟΝ PARASIGHT... Δουλεύει απ' όσο ξέρω, αλήθεια, δεν είναι χαλασμένος (τόσο πολύ τουλάχιστον).
το έχεις το humor η άτιμη ....
BunnyDee
04-12-2009, 15:16
*slap slap* Ain't that funny, huh?
Kelldorain
18-12-2009, 01:11
gamato και greek-fun τέλος λόγω δίωξης λέει.
Phantom Duck
18-12-2009, 01:37
ΜΟΥΝΙΑ ΜΑΝΑΔΩΝ, το γαμάτο είχε τρελές ταχύτητες.
Kelldorain
18-12-2009, 01:39
Ε ντάξει αν δεν είναι ΚΟΤΑΡΕΣ θα μεταφέρουν τους servers σε κάνα ανύπαρκτο μέρος που δεν ισχύουν αυτά όπως έκαναν οι του piratebay.
Καλά στο greek-fun ήταν μογγoλοι, έδινε ο admin link του facebook του στο προφίλ, για όνομα.
μπιζαριος
18-12-2009, 01:51
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥΣ!
ΓΑΜΩ
ΤΗΝ
ΠΟΥΤΑΝΑ
ΤΟΥΣ
.
ειχα 80gb upload στο γαματο, και 10gb download.
ΘΑΝΑΤΟΣ
cyber_lingas
18-12-2009, 02:31
http://dimokratiki.gr/article.asp?articleID=2755&catID=18&pubID=1
Ο κ. Πετσίνης της ΕΠΟΕ επεσήμανε ότι από την έρευνα που έγινε στον επίμαχο ιστοχώρο η διαχείριση αυτού γινόταν από τρία άτομα με τα ψευδώνυμα “Εvi”, “Lionheart” και “Μat”.Για τον διαχειριστή με το ψευδώνυμο “Εvi” η ΕΠΟΕ δεν κατόρθωσε να συλλέξει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο που αφορά την ταυτότητα του. Για τον διαχειριστή με το ψευδώνυμο “Lionheart” διαπιστώθηκε ότι στο προφίλ που έχει καταχωρημένο αναφέρει ότι είναι γεννημένος στη Ρόδο το 1977 και στην ίδια σελίδα είχε έναν σύνδεσμο (link) που παραπέμπει στην ιστοσελίδα που διατηρεί στον ιστοχώρο Facebook. Πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα του στο Facebook διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε άλλο link για την ιστοχώρο www.greek-fun.com ενώ δηλώνει διαχειριστής της ιστοσελίδας αυτής.Σε ότι αφορά τον διαχειριστή με το κωδικό όνομα “Mat” διαπιστώθηκε ότι η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του είναι αυτή που προβάλλεται στο www.greek-fun.com ενώ διαπιστώθηκε ότι διαφήμιζε και άλλες ιστοσελίδες. Από τον έλεγχο των διαφημιστών διαπιστώθηκε έτσι η ταυτότητα και του δεύτερου κατηγορούμενου.
Καλός μαλάκας
Το gamato δεν έκλεισε γαμω το ράδιο αρβύλα μέσα.
Απλά είναι down όπως πάντα
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥΣ!
ΓΑΜΩ
ΤΗΝ
ΠΟΥΤΑΝΑ
ΤΟΥΣ
.
ειχα 80gb upload στο γαματο, και 10gb download.
ΘΑΝΑΤΟΣ
Έτσι ένιωσα και γω :D
Κουράγιο μαλακίες ήταν μάλλον
Kelldorain
18-12-2009, 13:03
Wat, δεν μου πες ότι έκλεισε απλά δεν βρήκαν ποιοι το είχαν κλπ;
Νομίζω είναι down τόσο καιρό προληπτικά
Στο greek fun βρήκαν ποιοι το χουν
Sotos_The_Tequiler
21-12-2009, 18:55
http://imgur.com/FwFi3.jpg
Amnesiac.
22-12-2009, 20:12
Για πείτε λίγο καθότι άσχετος από τόρρεντζ :
α) Από ταχύτητες πώς πάνε γενικότερα; Μέχρι σήμερα είχα premium rapidshare account και κατέβαζα σταθερά με 1,5mb/sec. Παίζει να πιάνω τέτοιες ή λίγο χαμηλότερες ταχύτητες με τόρρεντζ; Δεν εννοώ αν γίνεται τεχνικά, αλλά αν θα είναι σύνηθες το να κατεβάζω με καλές ταχύτητες. Δε με πειράζει να κατεβαίνει μια ταινία σε 20-30 λεπτά αντί για 5-10 αλλά μη κάνει και 2 μέρες.
β) Από τι εξαρτάται;
γ) Τι είναι αυτό το seeding ratio και πώς επηρεάζει την ταχύτητα κατεβάσματος;
δ) Αν βάλω upload bandwidth limit για να μη σέρνεται το ιντερνέ μου θα κατεβάζω με χαμηλότερες ταχύτητες;
ε) Από ποια σάιτς κατεβάζουμε τόρρεντζ και τι προσέχουμε;
Ευχαριστώ.
rage for order
22-12-2009, 20:50
Σου απαντάω σε όλα μαζί.
To seeding ratio είναι πόσο έχεις ανεβάσει σε σχέση με αυτά που έχεις κατεβάσει. Δεν επηρεάζει την ταχύτητά σου. Αν όμως όταν κατεβάζεις κάτι έχεις μπλοκάρει τελείως το upload τότε θα κατεβάζεις πιο αργά. Upload limit δεν έχω, το έχω στο αυτόματο, δεν ξέρω αν είναι η βέλτιστη λύση αλλά πάει μια χαρά και βαριόμουν τα πειράματα. Η ταχύτητα τώρα εκτός από την γραμμή σου εξαρτάται από την αναλογία seeders/leechers. Seeders είναι αυτοί που έχουν όλο το αρχείο και το μοιράζουν και leechers είναι αυτοί που κατεβάζουν εκείνη την ώρα οι οποίοι βέβαια ανεβάζουν και λίγο. Οπότε όσο περισσότεροι είναι οι seeders από τους leechers τόσο πιο γρήγορα θα κατέβει.
Για sites καλό είναι το torrentz.com που στην ουσία ψάχνει όλα τα γνωστά sites για να βρει κάποιο torrent και σου λέει μετά που υπάρχει. Καλό είναι και το btjunkie.com. Από εκεί και πέρα υπάρχουν εξειδικευμένα για σειρές, ταινίες, μουσικές και τα σχετικά που βρίσκεις και τα καλύτερα πράγματα. Καλό είναι κάθε φορά πριν κατεβάσεις κάτι να ρίχνεις μια ματιά στα σχόλια για να δεις πόσο καλό είναι το αρχείο, αν έχει προβλήματα, αν είναι μολυσμένο κτλ.
Ειδική περίπτωση είναι οι private trackers. Εκεί μπαίνεις με πρόσκληση από άλλο μέλος ή όταν ανοίγουν που και που τις εγγραφές. Εφόσον μπεις συνήθως είσαι υποχρεωμένος να έχεις seeding ratio >= 1 δλδ αν έχεις ανεβάσει όσα μπάιτς έχεις κατεβάσει κάτι που εξασφαλίζει πολύ καλές ταχύτητες για όσους είναι γραμμένοι και εκεί μάλλον θα τερματίζεις την γραμμή σου. Σε σοβαρό private tracker δύσκολα θα πετύχεις μολυσμένο αρχείο.
Επειδή όμως στους public trackers δεν σε υποχρεώνει κανένας να έχεις καλό ratio δεν σημαίνει ότι μόλις κατεβάσεις κάτι το κόβεις, η αλληλεγγύη το όπλο των λαών, να το αφήνεις να ανεβεί τουλάχιστον μία φορά και δεν είσαι παρτάκιας.
Amnesiac.
22-12-2009, 21:00
Θενξ.
Ερώτηση που ξέχασες να απαντήσεις : Στην πράξη σε τι ταχύτητες περίπου θα κινούμαι; Δηλαδή πρακτικά είναι σύνηθες το να πιάνεις καλές ταχύτητες ή θα πρέπει να πέσω στην περίπτωση; oκ, κατάλαβα από τι εξαρτάται και ότι πρέπει να κοιτάζω τι γίνεται με seeders και leechers κτλ αλλά ας πούμε στατιστικά το να κατεβάζω γρήγορα θα είναι ο κανόνας ή η εξαίρεση;
Drumsick
22-12-2009, 21:17
Είναι περίεργη η φάση με τα τόρρεντς και τις θύρες κ τις μαλακίες. Θέλει να το παιδέψεις λίγο για να πιάνεις καλές ταχύτητες. Μην περιμένεις να κατεβάζεις ταινία σε μισή ωρα, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων. Προσωπικά, με φόρθνετ και καλά 24άρα, κατεβάζω συνήθως με 100-200kbps. Καμιά φορά βέβαια χτυπάει κάτι 800άρια και χαίρομαι. Πολύ σπάνια όμως..
Σε δημόσιους trackers αυτήν την τιμή που ανέφερες δεν θα την δεις ποτέ. Για private δεν ξέρω αν και το θεωρώ ψιλοδύσκολο έως αδύνατο. Ξέχνα το.
Comte de Saint-Germain
22-12-2009, 21:19
Σε ταινίες δεν νομίζω να χεις θέμα ποτέ, ίσως να μην κατεβαίνουν σε 20 λεπτά αλλά σε κανά 2μισάωρο μαξ θα τις έχεις. Τώρα για προγράμματα ίσως φας ψωλέτο για κάποια πιο εξειδικευμένα που δεν τα χουν πολλοί. Το ίδιο και για μουσική.
έντιτ: πάντως εγώ κατεβάζω αυτή τη στιγμή τα futurama γιατί λόγω κάτι μαλακιών τα έχασα, και πιάνω ταχύτητες από 140 μέχρι 650. Παραπάνω έχω πιάσει μόνο σε υπερβολικά κοινά πράγματα.
rage for order
22-12-2009, 21:42
Θενξ.
Ερώτηση που ξέχασες να απαντήσεις : Στην πράξη σε τι ταχύτητες περίπου θα κινούμαι; Δηλαδή πρακτικά είναι σύνηθες το να πιάνεις καλές ταχύτητες ή θα πρέπει να πέσω στην περίπτωση; oκ, κατάλαβα από τι εξαρτάται και ότι πρέπει να κοιτάζω τι γίνεται με seeders και leechers κτλ αλλά ας πούμε στατιστικά το να κατεβάζω γρήγορα θα είναι ο κανόνας ή η εξαίρεση;
Το μόνιμο 1,5 ξέχασε το. Από εκεί και πέρα σε καλά torrents (όπως τα ορίσαμε πριν) και σε private tracker πιάνω και 1,3 που είναι και το τέρμα της δικιάς μου γραμμής (p2p ή direct). Σε public σε καλό τόρρεντ θα πιάνεις πιο κάτω. Νούμερο στην πράξη δεν νομίζω να έχει και πολύ νόημα να σου πω γιατί αν πχ στην πράξη κατεβάζεις μόνο τις στάνταρ εμπορικές ταινίες ο μέσος όρος ταχύτητας θα είναι καλός ενώ αν κατεβάζεις άσχετα μεγάλα παιχνίδια θα πάει το 100άρι σύννεφο. Σου λέω ένα μ.ο. 500 έτσι για να έχεις μια ιδέα για γενική χρήση.
Και αρκετά άπλα στο νούμερο που ανέφερε ο rage. Πιο λίγο θα έλεγα. Μόνο στα αρκετά κοινά πιάνω τέτοιες ταχύτητες.
Ruthless
22-12-2009, 22:15
Πάντως εγώ πριν λίγο κατέβασα ταινία για να την δούμε το βράδυ από γνωστό private tracker, με 700+ seeders και ούτε 30 leechers και κατέβηκε με 1.2+ ΜΒ/sec.
Βέβαια οι 700+ seeders με τόσους λίγους leechers είναι κάτι που σπάνια βλέπεις σε torrent και γενικά τα torrents έχουν ένα κύκλο ζωής:
- Μόλις βγει φρέσκο φρέσκο είναι το πολύ 10-20 seeders(που όλοι έχουν πάρει από RS/usenet) και 1000+ leechers. Η ταχύτητα δεν είναι ότι καλύτερο τότε.
- Μόλις αρχίσει να το παίρνει λαός φτάνει η αναλογία κάπου στους 800 seeders/400 leechers χοντρικά. Εκεί είναι καλά, αλλά όχι και τέλεια.
- Μετά από 2-3 βδομάδες πλέον είναι σε κατάσταση 700+ seeders με ελάχιστους leechers. Η ιδεατή κατάσταση imo που χτυπάς τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες.
- Και μετά από καιρό(μήνες ή και χρόνια) χάνεται το ενδιαφέρον και σιγά σιγά τελειώνουν οι seeders μέχρι που δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο. Και το torrent ψόφησε.
Αυτό είναι παράδειγμα για φρέσκο πολυαναμενόμενο torrent. Σε κάτι πιο ψαγμένο είναι πιο κάτω οι αριθμοί προφανώς.
Περί κόφτη κλπ, ανάλογα με τη γραμμή σου. Εγώ έχω τον client με κόφτη στα 80 kb/sec από τα 105-110 που πιάνω σε ιδεατές συνθήκες. Το να κρατάς σωστό ratio έτσι πάντως είναι εύκολο.
ΥΓ: Α ναι, και ήταν δωράκι το torrent, δεν μου πείραξε το download. :D
cyber_lingas
22-12-2009, 22:51
Ταχύτητες...
Public tracker: Σε καινούργιες ταινίες, σειρές, κ.τ.λ. που έχουν πολλές χιλιάδες seeders. - thepiratebay.org, btjunkie.org, e.t.c.
Demonoid.org: Είναι ήμιprivate, βρίσκεις ότι δεν βρίσκεις αλλού, δεν έχει υποχρεωτικό ratio και άμα έχει το torrent καμιά 100-στή seeders δίνουν ταχύτητες.
Ελληνικοί private tracker Ταχύτητες σχεδόν πάντα, γιατί όλοι προσπαθούν να ανεβάσουν το ratio τους... - blue-whitegt.com, greek-tracker.com, gamato.info
Sotos_The_Tequiler
22-12-2009, 22:55
το greek-tracker.com έχει γίνει πλέον www.thegt.net
πριν λίγο καιρό υπήρχε και το www.gatoni.gr αλλά μάλλον φούνταρε κι αυτό.
αγορια...
http://www.btracs.com/index.htm
Amnesiac.
22-12-2009, 23:16
Και πώς ακριβώς γραφόμαστε σε αυτά τα πριβέ και ημιπριβέ τράκερς;
Κατέβασα το From Hell σε κανα 25λεπτο, η ταχύτητα αυξομειωνόταν συνεχώς αλλά γενικά δεν έχω παράπονο, θα το παλέψω μερικές μέρες με τα τόρρεντζ να δω πώς πάει.
Θενξ σε όλους:-)
Drumsick
22-12-2009, 23:19
Πες μας κι εμάς πως το κάνεις αυτο με το 25λεπτο τωρα...
Και πώς ακριβώς γραφόμαστε σε αυτά τα πριβέ και ημιπριβέ τράκερς;
invites απο καποιον που ειναι ηδη γραμμενος εκει
Amnesiac.
22-12-2009, 23:35
Ε δεν έκανα κάτι, ένα σερτς στο piratebay, τη βρήκα και την κατέβασα!! Τόσο απλό!!
Α, ξέχασα να ρωτήσω, αν κατεβάζω πολλά πράγματα μαζί θα μπορώ να φτάνω τις μάξιμουμ ταχύτητες των ονείρων μου ή επειδή θα μοιράζεται το uploading θα πέφτουν και οι ταχύτητες κατεβάσματος οπότε θα είναι το ίδιο;
έντιτ : ε κάντε μου κανα ινβάιτ ντε, είναι για καλό σκοπό.
Γενικά καλό θα ήταν να μην έχεις παραπάνω από 3 torrents active
To upload speed σου καλό θα ήταν να έχει ένα limit γιατί καθυστερεί αρκετά το browsing χωρίς. ( όταν browsάρεις κάνεις και συ αιτήσεις (uploads ) ( όταν πατάς submit reply σε ένα forum πχ ) ).
Επίσης αν δεν κατεβάζεις μέσω κάποιου download manager που χρειάζεται συνεχή αλλαγή IP, μπορείς να την κάνεις static έτσι ώστε να ανοίξεις port για το torrent program που χρησιμοποιείς στο router σου και να τσοντάρει σε ταχύτητα.
Αυτά τα λίγα από μένα
Drumsick
23-12-2009, 07:46
Πείτε ένα καλό όριο για upload speed.
(αν και ανεξαρτήτως ορίου, όταν τρέχει utorrent, το ιντερνετ μου τρώει φρίκες..)
Ruthless
23-12-2009, 10:10
Αν θες να seedάρεις κι εσύ για να πιάσεις ratio, ένα 70-80% του συνολικού σου upload είναι πολύ καλά(θεωρώντας ότι δεν στέλνεις γενικά άλλα πράγματα). Μπορείς και παραπάνω, μπορείς και παρακάτω, εγώ είπα, με γραμμή που κλειδώνει χοντρικά στα 1000 kbps upload βάζω 80 ΚΒ/sec το όριο. Και όταν χρειαστεί να στείλεις πράγμα(πχ να βάλεις κάτι σε κανά ftp ή να στείλεις κάτι από κανά msn) ε τα κλείνεις για λίγο τα torrents και τα συνεχίζεις μετά.
Όσο για τα πόσα είναι active torrents, εγώ έχω βάλει 6 max uploads και 5 max downloads και δεν βλέπω κολλήματα. Είναι και λίγο θέμα router βέβαια, αν δεν τραβά πολλά connections το router σου κλάφ'τα. Αν δε έχεις κανά παλιό modemάκι, κλάφ'τα ακόμα περισσότερο. Συνολικά connections έχω κόφτη στα 600 εγώ, με 100 ανά torrent και γενικά πάει καλά(σε linksys wag200g).
PS: Έχουμε πει πως το torrent που τσεκάρεις το πως πάει η γραμμή σου σε αυτά είναι ένα image του ubuntu από public tracker. Ότι πιάσεις με αυτό, ε δεν θα πιάσεις περισσότερο σε τίποτα άλλο πιθανότατα.
PPS: Α, και επίσης, στα torrents η ταχύτητα ανεβαίνει σιγά σιγά. Δηλαδή θέλει κάποια λεπτά για να ανοίξουν τα σωστά connections και να πιάσεις όσο μπορείς από το torrent που κατεβάζεις. Δηλαδή μην περιμένετε με τη μία να χτυπήσει το μέγιστο, κάντε λίγο υπομονή.
rage for order
23-12-2009, 13:55
Επίσης αν δεν κατεβάζεις μέσω κάποιου download manager που χρειάζεται συνεχή αλλαγή IP, μπορείς να την κάνεις static έτσι ώστε να ανοίξεις port για το torrent program που χρησιμοποιείς στο router σου και να τσοντάρει σε ταχύτητα.
Μικρέ μου συνάδελφε. Ο download manager χρειάζεται αλλαγή της κανονικής σου IP, αυτής που σου δίνει ο ISP σου. Αυτή δεν μπορείς να την έχεις static εκτός και αν πληρώσεις. Η καρφωτή IP που βάζεις μέσω των windows είναι για το τοπικό σου δίκτυο και μόνο.
Πείτε ένα καλό όριο για upload speed.
(αν και ανεξαρτήτως ορίου, όταν τρέχει utorrent, το ιντερνετ μου τρώει φρίκες..)
Βασικά ότι είπε ο Ruthless. Αφού έχεις 24άρα πήγαινε στο μTorrent πάτα Ctrl+G και στο connection type βάλε xx/1Mbit. Το upload εγώ το έχω στο αυτόματο, ή βάλτο και εσύ ή αν δεν έχεις καλές ταχύτητες κατέβασε αυτό που θα σου βάλει μόνο του με το speed guide.
Κάντε ένα speedtest (speedtest.net) και βάλτε upload limit 20-30% κάτω. Μη βασίζεστε ποτέ στις ονομαστικές ταχύτητες.
Αν μετά την εισαγωγή ορίου το browsing είναι πάλι σκατά, 2 τινά μπορούν να συμβαίνουν. Είτε πρέπει να βάλετε μικρότερο όριο συνδέσεων στον torrent client, είτε το router σας είναι του κιλού. Αν είναι usb modem διαβάζετε λάθος thread.
Μικρέ μου συνάδελφε. Ο download manager χρειάζεται αλλαγή της κανονικής σου IP, αυτής που σου δίνει ο ISP σου. Αυτή δεν μπορείς να την έχεις static εκτός και αν πληρώσεις. Η καρφωτή IP που βάζεις μέσω των windows είναι για το τοπικό σου δίκτυο και μόνο.
Δηλαδή σε φάση μπορώ να έχω static ip στο τοπικό δίκτυο και να κατεβάζω και με download manager;
Ingolemo
23-12-2009, 22:00
An exete winxp kai paei arga to browsing otan vazete torrent tsekarete kiedw:
http://www.mydigitallife.info/2005/11/15/windows-xp-sp2-tcp-connection-limit-event-id-4226/
anevazete to tcp limit sto 80-100 (apo 10) kai logika tha paei mia xara meta.
Hlithios periorismos pou eytyxws vgalane apo ta win7.
Ingolemo
23-12-2009, 22:15
Δηλαδή σε φάση μπορώ να έχω static ip στο τοπικό δίκτυο και να κατεβάζω και με download manager;
Nai, h lan ip einai diaforetikh apo thn internet ip.
Epishs an exeis to pc sou se switch kai to modem/router sto switch kiauto den tha ksesundeesai kai apo to lan kathe fora pou tha kaneis reset to modem.
Raven Lord
28-12-2009, 11:50
το greek-tracker.com έχει γίνει πλέον www.thegt.net (http://www.thegt.net)
παίζει κανα invite γι'αυτό? (gzaxos@gmail.com) thanx!
Ε δεν έκανα κάτι, ένα σερτς στο piratebay, τη βρήκα και την κατέβασα!! Τόσο απλό!!
Α, ξέχασα να ρωτήσω, αν κατεβάζω πολλά πράγματα μαζί θα μπορώ να φτάνω τις μάξιμουμ ταχύτητες των ονείρων μου ή επειδή θα μοιράζεται το uploading θα πέφτουν και οι ταχύτητες κατεβάσματος οπότε θα είναι το ίδιο;
έντιτ : ε κάντε μου κανα ινβάιτ ντε, είναι για καλό σκοπό.
Απο οτι εχω δει στην πραξη οι ταχυτητες σου εξαρτωνται απο αρκετους παραγοντες, δυο απο τους οποιους, και αρκετα βασικοι, ειναι ο προβαιντερ και η ποιοτητα της γραμμης σου. Το δευτερο ειναι απλα τυχαιο νομιζω. Στο σπιτι στην Ελλαδα κατεβαζα ταινιες πολυ γρηγορα και επιανα ταχυτητες με μια μεση τιμη ας πουμε γυρω στα 400KB/sec. Αν βαλεις 3-5 τορρεντ ταυτοχρονα να κατεβαινουν, δε θα εχεις μεγαλο προβλημα λογικα, απλα το συνολο της ταχυτητας δε θα υπερβαινει ενα μεγιστο οριο, για μενα ηταν κοντα στο 1ΜΒ/sec. Η καλυτερη λυση, εκτος κι αν εισαι απο αυτους που πρεπει να κλεισουν το πισι το βραδυ, ειναι να αφηνεις καμια 20αρια τορρεντ ολο το βραδυ να κατεβαινουν και να μην εχεις θεματα.
Φυσικα αν θελεις να κατεβασεις το πρωτο φοιτητικο προτζεκτ του ταδε τυχαιου Καταλανου σκηνοθετη που μεσουρανησε στο Ευρωπαικο σινεμα το 1947, δε θα κατεβει ποτε. Αλλα γενικα σε public trackers βρισκεις οποιαδηποτε ταινια θελεις, κι ας μην πιανεις τοσο μεγαλες ταχυτητες συνεχεια. Στην τελικη, ΤΖΑΜΠΑ ειναι ρε φιλε και ΠΑΡΑΝΟΜΟ επισης, μην εισαι και κακομαθημενος :pink:
asimoulis
28-12-2009, 19:29
Φυσικα αν θελεις να κατεβασεις το πρωτο φοιτητικο προτζεκτ του ταδε τυχαιου Καταλανου σκηνοθετη που μεσουρανησε στο Ευρωπαικο σινεμα το 1947, δε θα κατεβει ποτε.
όχι και "τυχαίος" ο συγκεκριμένος έκανε ωραία ταινιάκια.
Entrancemperium
28-12-2009, 21:29
το greek-tracker.com έχει γίνει πλέον www.thegt.net (http://www.thegt.net)
Aν μπορεί να υπάρξει και από δω καμιά πρόσκλησις, γενικά για ότι μπορείτε να προτείνετε, στο στυλ gamato τώρα που αυτό μάλλον μας άφηκε χρόνους..
Θενξ.
cyber_lingas
29-12-2009, 00:00
Μου έχει μείνει ένα invite για greek-tracker... όποιος θέλει μου στέλνει pm με το mail του...
(blue-white 100φορές καλύτερο imho...)
Ruthless
29-12-2009, 00:10
Θα σας έστελνα εγώ, αλλά το αλλάξαν κάπου 2 βδομάδες οι μαλάκες.
Error
Access denied. Only VIP Users and above can invite other people
...κοινώς τον πούλο, σιγά μην του πληρώσω κι όλας.
ΥΓ: GT >>> blue white, σε ποσότητα. Σε ποιότητα χάνει, αλλά σιγά και την τρελή ποιότητα του blue white πλέον.
cyber_lingas
29-12-2009, 04:14
Θα σας έστελνα εγώ, αλλά το αλλάξαν κάπου 2 βδομάδες οι μαλάκες.
Error
Access denied. Only VIP Users and above can invite other people
...κοινώς τον πούλο, σιγά μην του πληρώσω κι όλας.
ΥΓ: GT >>> blue white, σε ποσότητα. Σε ποιότητα χάνει, αλλά σιγά και την τρελή ποιότητα του blue white πλέον.
Ναι, ότι είπε ο αποπάνως.... και εγώ δεν μπορώ να στείλω πλέον αυτές που έχω...sorry
Black Snake Moan
30-12-2009, 07:39
Καλά στο greek-fun ήταν μογγoλοι, έδινε ο admin link του facebook του στο προφίλ, για όνομα.
ΟΡΙΣΤΕ; Καλά, μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι ακόμα είμαστε στην προιστορική εποχή του ίντερνετ, που κλέβαμε dial-up πρόσβαση από το ΑΠΘ για να παίξουμε κανένα starcraft και δεν ασχολιόταν κανείς.
Κρίμα για το γαμάτο πάντως, είχε πολλά και ωραία πράγματα και είχα 3.1 ratio με πάνω από από 1TB uploaded. Κάτι άκουσα ότι τον server τον είχαν στη Ρόδο και έγινε πέσιμο, δηλαδή έλεος, γιατί υπάρχουν τα νησιά Cayman; Ελπίζω να είναι φήμες και να ξανανοίξει.
Demonoid έχω εδώ και μερικά χρόνια, αλλά δεν πιάνω τόσο καλές ταχύτητες και αυτό σε εμποδίζει να ανεβάσεις και ratio. Έχω φιλαράκι με account στο torrentleech που είναι από τα κορυφαία πριβέ τράκερ, αλλά ο κάφρος έχει τόσο σκατά ratio που δε μπορεί να με κάνει invite ούτε αν seedάρει για τα επόμενα 2 χρόνια ασταματητα :lol:
Καλά στο greek-fun ήταν μογγoλοι, έδινε ο admin link του facebook του στο προφίλ, για όνομα.Έχω φιλαράκι με account στο torrentleech που είναι από τα κορυφαία πριβέ τράκερ, αλλά ο κάφρος έχει τόσο σκατά ratio που δε μπορεί να με κάνει invite ούτε αν seedάρει για τα επόμενα 2 χρόνια ασταματητα :lol:
Μου'χει μείνει 1. Το θες;
KoiliaSamprela
30-12-2009, 09:11
ΟΡΙΣΤΕ; Καλά, μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι ακόμα είμαστε στην προιστορική εποχή του ίντερνετ, που κλέβαμε dial-up πρόσβαση από το ΑΠΘ για να παίξουμε κανένα starcraft και δεν ασχολιόταν κανείς.
Κρίμα για το γαμάτο πάντως, είχε πολλά και ωραία πράγματα και είχα 3.1 ratio με πάνω από από 1TB uploaded. Κάτι άκουσα ότι τον server τον είχαν στη Ρόδο και έγινε πέσιμο, δηλαδή έλεος, γιατί υπάρχουν τα νησιά Cayman; Ελπίζω να είναι φήμες και να ξανανοίξει.
Demonoid έχω εδώ και μερικά χρόνια, αλλά δεν πιάνω τόσο καλές ταχύτητες και αυτό σε εμποδίζει να ανεβάσεις και ratio. Έχω φιλαράκι με account στο torrentleech που είναι από τα κορυφαία πριβέ τράκερ, αλλά ο κάφρος έχει τόσο σκατά ratio που δε μπορεί να με κάνει invite ούτε αν seedάρει για τα επόμενα 2 χρόνια ασταματητα :lol:
Δεν ήταν Ελλάδα ο σέρβερ του γαμάτο.
Και ήταν τίμιοι έτσι? όχι σαν μερικούς μερικούς ...
Δεν νομίζω να ανοίξει ξανά , λογικά πιάσανε 2-3 και ενημέρωσαν τα ρέστα ότι έρχεται η σειρά τους ....
Black Snake Moan
30-12-2009, 20:13
Καλά στο greek-fun ήταν μογγoλοι, έδινε ο admin link του facebook του στο προφίλ, για όνομα.Έχω φιλαράκι με account στο torrentleech που είναι από τα κορυφαία πριβέ τράκερ, αλλά ο κάφρος έχει τόσο σκατά ratio που δε μπορεί να με κάνει invite ούτε αν seedάρει για τα επόμενα 2 χρόνια ασταματητα :lol:
Μου'χει μείνει 1. Το θες;
Βεβαίως, αν μπορείς να κάνεις τη μαγκιά γιατί όχι; Έχω συνηθίσει να μένει ανοιχτό το PC για upload και να με νανουρίζει το γουργουρητό των ανεμιστήρων το βράδυ, οπότε τελευταία που έκλεισε το γαμάτο έχω πρόβλημα στον ύπνο. Ρίξε ένα pm αν το έχεις ακόμα :D
Εσύ στείλε μου PM το email σου.
Dragonlord
04-01-2010, 00:56
Αν έχει κανείς κανα invite σε καλό ελληνικό torrentάδικο (για ταινίες με υπότιτλους κατά βάση) ας ρίξει ένα πμ, είχα βασιστεί στο gamato και τώρα ξέμεινα.
Entrancemperium
04-01-2010, 02:55
Επίσης ότι είπε ο Dragonlord..
To blue-whitegt. Δεν παίζει με invites όμως.
rage for order
04-01-2010, 18:06
αυτό. εγώ είχα βάλει το sign up του αρχική σελίδα ε και κάποτε το πέτυχα ανοιχτό.
ο greek-tracker έχει ακόμα κλειστές τις προσκλήσεις για τον μέσο χρήστη.
Dragonlord
20-01-2010, 04:52
Αναφέραμε πουθενά ότι το γαμάτο ξανανοίγει αρχές Φλεβάρη;
Sotos_The_Tequiler
20-01-2010, 22:24
το www.thegt.net (πρώην greektracker) έχει 2 μέρες που λέει server busy...
κάτι βρωμάει και δεν είναι τα πόδια των αντιμινιstraightορς
rage for order
20-01-2010, 22:36
εγώ με μια δυο προσπάθειες μπαίνω.
Sotos_The_Tequiler
20-01-2010, 22:57
εγώ με μια δυο προσπάθειες μπαίνω.
σ'εμένα πετάει τούτο δώ τώρα:
http://i.imgur.com/jJaE5.jpg
rage for order
20-01-2010, 23:01
ούτε εμένα μπαίνει τώρα. τεσπα το θέμα είναι ότι όντως υπάρχει πρόβλημα υπερφόρτωσης και όχι κάτι άλλο.
Dragonlord
22-01-2010, 09:01
http://www.blue-whitegt.com/signup.php αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτό για registrations
Sotos_The_Tequiler
24-01-2010, 00:01
http://i.imgur.com/9fI9Q.gif
enitharmon
24-01-2010, 02:35
μολις γραφτηκα bluewhite. τελικα για σειρες θα παραμεινω σε ανοιχτο τρακερ, η κατασταση με 90 seeders και 0 leechers δεν αντεχεται, αντε να φτιαξεις αξιοπρεπες ratio.
rage for order
24-01-2010, 03:21
Στις αρχές κατέβασε 2-3 torrents που γράφουν freeleech και ας μην τα θες. Αυτά δεν σου χρεώνονται σαν κατέβασμα αλλά το ανέβασμα μετράει κανονικά οπότε φτιάχνεις καλό ratio και έχεις περιθώριο να κατεβάζεις κάτι που δεν μπορείς να ανεβάσεις. Στο κάτω κάτω σαν νέος χρήστης μπορείς να έχεις ratio αρκετά κάτω του 1. Και όταν βλέπεις μόνο seeders μην το φοβάσαι, τις περισσότερες φορές μέχρι να δεις μια σεζόν όλο και κάποιος θα μπει να κατεβάσει και θα φτάσεις στο 1.
Αν δεν κατεβάσεις κάτι μέσα σε 6 μέρες θα σου απενεργοποιήσουν το ακάουντ.
Αυτό έπαθα εγώ.
Amnesiac.
26-01-2010, 16:17
Μπορεί να μου δώσει κάποιος invitation για bluewhite ή οτιδήποτε άλλο που να έχει μπόλικα πράγματα γενικά;
rage for order
26-01-2010, 16:31
αυτό. εγώ είχα βάλει το sign up του αρχική σελίδα ε και κάποτε το πέτυχα ανοιχτό.
ο greek-tracker έχει ακόμα κλειστές τις προσκλήσεις για τον μέσο χρήστη.
Roswell47
26-01-2010, 22:49
sto blue white exw 0.43 ratio...k dn mporw na katevasw...pws diaolo 8a to anevasw ksana afou apo ton vuze exw svhsei ola ta arxeia?
rage for order
26-01-2010, 22:54
όταν λες τα έχεις σβήσει από τον vuze (=γτπ) εννοείς ότι τα έχεις διαγράψει από την λίστα ή τα έχεις σβήσει και από τον σκληρό;
Roswell47
26-01-2010, 23:00
apo to library tou vuze, ston sklhro exw afhsei kapoia.
rage for order
26-01-2010, 23:07
αν τα έχεις μετακινήσει τα ξαναβάζεις στον φάκελο που τα βάζει και ο vuze όταν τα κατεβάσει, πας στο bluewhite και κατεβάζεις το torrent. δεν σου χρεώνεται σαν download και μπορείς να σιντάρεις.
Επειδή μερικοί το κούρασαν με τις φήμες..
Το gamato.info θα ανοίξει μεθαύριο. Λόγω νομικών προβλημάτων, ο tracker λειτουργεί προσωρινά (για να τελειώσουν τα εκκρεμόμενα downloads) και απ' την στιγμή που θα ανοίξει το site, θα τεθεί μόνιμα εκτός λειτουργίας. To site θα συνεχίσει σαν φόρουμ, όπου θα συζητώνται διάφορα θέματα που αφορούν στην τεχνολογία, τα νέα επισόδεια των αγαπημένων μας σειρών, μουσικά άλμπουμ, αθλητικά θέματα κλπ.
Ένας εκ των moderators του gamato.info.
-Don't believe the hype.
Phantom Duck
05-02-2010, 23:09
χαχαχα don't believe the hype, ετοιμάστε τον client σας γιατί...
σόρι λάθος κλείνουμε.
Sotos_The_Tequiler
05-02-2010, 23:14
esteban αυτό που κυκλοφόρησε;
Kelldorain
05-02-2010, 23:17
http://vrasmos.blogspot.com/2010/02/gamatoinfo.html , παίζει να 'ναι fake πάντως, αλλά καμιά εντύπωση δεν θα μου προκαλέσει αν γίνει, το greektvsubs δημιουργεί σχολή
Γενικά μπήκε ο τυπάκος hiphop.gr στο θέμα για το gamato που έλεγε ότι ξανανοίγει αρχές Φλεβάρη.
Κρατάω και γω μια πισινή
necrosaturate
07-02-2010, 16:11
Άνοιξε!
stam and the witches
07-02-2010, 16:25
Μίστερ Μπούτια :touched:
Phantom Duck
07-02-2010, 16:31
online κανονικά το gamato με τράκερ κι απ' όλα.
MaX Payne
07-02-2010, 16:59
αν δεν ειχες λογαριασμο απο πριν δεν μπορεις να κανεις register?
μου βγαζει ERR_CANT_CONNECT
μονο με invitations γινεται η δουλεια?
necrosaturate
07-02-2010, 17:03
Μπα δε νομίζω να θέλει invitations και να έχουνε κλειστές τις εγγραφές κλπ. Αράξτε λίγο μόλις άνοιξε οπότε θα παίζουν τίποτα δοκιμές σε σερβερς κλπ.
Ruthless
19-02-2010, 12:31
Στείλτε PM με email addresses για 2 invites σε greek tracker τώρα που τα ανοίξαν πάλι για power users. First come, first served.
enitharmon
19-02-2010, 12:57
ξαναπειτε μια συν και πλην γκρηκ τρακερ και μπλου γουαιτ
Ruthless
19-02-2010, 16:07
Greek tracker έχει σίγουρα πιο πολλά πράγματα. Πολύ περισσότερα για την ακρίβεια(χωρίς να φτάνει στο χάος του γαμάτου πάντα). Γενικά είναι η χρυσή τομή ανάμεσα σε γαμάτο και blue white. Το μόνο που δεν βρίσκεις είναι παλιές ταινίες εύκολα, όπου το blue white έχει το πάνω χέρι. Ακόμα και στις σειρές πλέον έχει πολύ καλά teams, να μην αναφέρω καν ότι βγάζει σε golden(aka free leech) συχνά πυκνά ολόκληρες σεζόν από διάφορες σειρές.
ΥΓ: Επίσης, εντελώς προσωπική γνώμη, αλλά έχει το πιο εύχρηστο interface από όλα του ανταγωνισμού.
MoRmEnGiL
20-02-2010, 02:39
E3hgeiste kapxios ti einai ta starfish sto gamato.info plox.
cybernaut
22-02-2010, 17:32
to http://www.btracs.com/index.htm mas leei pws to Blue-WhiteGT [BWGT] einai TWRA anoixto gia sign up
Sotos_The_Tequiler
22-02-2010, 17:39
to http://www.btracs.com/index.htm mas leei pws to Blue-WhiteGT [BWGT] einai TWRA anoixto gia sign up
@@
cyber_lingas
22-02-2010, 21:15
Nai, synexeia ayto leei
μολις γραφτηκα εγω παντως
KoiliaSamprela
10-03-2010, 11:29
Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες με την ιστοσελίδα (torrent site) gamato.info, που προσφέρει στους χρήστες της τη δυνατότητα να «κατεβάζουν» δωρεάν ταινίες, μουσική και αρχεία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των διαχειριστών του ιστότοπου σε Αθήνα, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, γεγονός που μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώνεται από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, φίλοι και χρήστες του gamato.info, μέσω blog και forum, κάνουν λόγο για τρεις συλλήψεις στην Αθήνα, τρεις στη Θεσσαλονίκη και μία στη Ρόδο, μετά από μήνυση που κατέθεσε εταιρεία προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων και δικαιωμάτων δημιουργών στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για καταπάτηση της πνευματικής ιδιοκτησίας και τον διαμοιρασμό υλικού χωρίς την άδεια των δημιουργών. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από έρευνες σε σπίτια και γραφεία, όπου κατασχέθηκαν υπολογιστές, και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Το gamato.info, το μεγαλύτερο torrent site στην Ελλάδα, τις τελευταίες ώρες δεν λειτουργεί, γεγονός που ενισχύει τη φημολογία για το μπαράζ συλλήψεων των διαχειριστών του. Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010, 08:21
πηγή (http://www.inews.gr/20/thriler-me-syllipseis-diacheiriston-tou-gamatoinfo.htm)
MoRmEnGiL
10-03-2010, 18:40
omfg.
Phantom Duck
10-03-2010, 20:29
η αλεξανδράτου τους κυνήγησε.
η αλεξανδράτου τους κυνήγησε.
post pics
Marillion
10-03-2010, 20:32
πρέπει να τέλειωσε το θέμα. πριν είδα συνέντευξη τύπου δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και πιάσανε κόσμο.
Μπορεί κάποιος να μας διαφωτήσει πώς μπόρεσαν και έφτασαν ως τους admins και πώς θα μπορούσαν να το αποφύγουν;
Raven Lord
10-03-2010, 20:57
Συνελήφθησαν σήμερα από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έξι άτομα που εμπλέκονται με τη λειτουργία της ιστοσελίδας gamato.info. Η επιχείρηση της δίωξης έγινε σε Αττική, Λάρισα, Πέλλα και Θεσσαλονίκη.
Σχηματίστηκε δικογραφία για 11 άτομα, από τα οποία, τα δύο βρίσκονται στο εξωτερικό. Οι δύο αυτοί φέρονται ως οι διαχειριστές της ιστοσελίδας. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράνομη διακίνηση οπτικοακουστικού υλικού.
Στου υπεύθυνους του gamato.info είχε υποβάλει μήνυση για διαφυγόντα κέρδη ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, η εταιρεία προστασίας οπτικοακουστικών έργων.
Η ιστοσελίδα προσέφερε links για να μπορούν οι χρήστες να κατεβάζουν δωρεάν κινηματογραφικές ταινίες, μουσική και λογισμικό, προγράμματα και παιχνίδια.
Η ιστοσελίδα έχει πέσει, όπως και οι άλλες ελληνικές ιστοσελίδες torrent, οι οποίες μετά την είδηση της σύλληψης δεν λειτουργούν.
Το gamato.info έχει 850.000 μέλη και δεχόταν καθημερινά 16.000.000 επισκέψεις και είναι χαρακτηριστικό ότι το ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου, κατέβηκε 900.000 φορές.
Από τις διενεργηθείσες έρευνες, κατασχέθηκαν συνολικά είκοσι επτά σκληροί δίσκοι, εκ των οποίων οι δύο εξωτερικοί, πέντε φορητοί υπολογιστές, εξακόσιοι τέσσερις οπτικοί ψηφιακοί δίσκοι.
Η Ελλάδα είναι η τρίτη χώρα στην Ευρώπη όσον αφορά την πειρατεία, μετά τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.
Η λιανική αξία μόνο για παράνομο λογισμικού –που αντιπροσωπεύει το απολεσθέν εισόδημα για την παγκόσμια βιομηχανία λογισμικού- ξεπέρασε το όριο των $50 δισ. για πρώτη φορά το 2009.
Με εξαίρεση τις απώλειες από τις ισοτιμίες, οι οικονομικές απώλειες για την Ελλάδα ανέρχονται σε €171 εκατομμύρια μόνο για παράνομο λογισμικό ενώ αν προσθέσουμε και τα Πνευματικά δικαιώματα από τις Κινηματογραφικές ταινίες, μουσικά τραγούδια, παιχνίδια κ.α συνολικά οι απώλειες τα τελευταία 7 έτη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των εταιρειών πλησιάζουν το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.
Την εποπτεία όλων των ερευνών είχε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ιωάννης Σακελλάκος παράλληλα με την αρμόδια Εισαγγελέα για την Δίωξη των Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων κ. Ράικου Ελένη. Οι συλληφθέντες μαζί με τις σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμοδίους Εισαγγελείς.
freak brother
10-03-2010, 21:17
μονο εγω δεν ειχα κατεβασει ποτες τπτ απο κει? μλκια χοντρη παντως.. γιναμε ευρωπη :(
green_machine
10-03-2010, 21:32
παλι καλα που υπαρχουν και τα ιντερνετς και χανουν οι βιομηχανιες δισεκατομμυρια
cyber_lingas
10-03-2010, 22:19
Χμ... και blue-white down όλη μέρα σήμερα....μάλλον προληπτικά
Ξεμείναμε με το greek-tracker :P
funishment
10-03-2010, 22:35
http://torrentfreak.com/six-bittorrent-admins-arrested-interpol-chase-two-more-100310/
Interpol λέει, γελάνε μαζί μας.
cyber_lingas
10-03-2010, 23:03
http://torrentfreak.com/six-bittorrent-admins-arrested-interpol-chase-two-more-100310/
Interpol λέει, γελάνε μαζί μας.
To greek-fun rapidsharάδικο δεν ήταν;
funishment
10-03-2010, 23:12
No idea.
Tispanagias tamatia
10-03-2010, 23:34
Ναι.
SpiritCrusher
11-03-2010, 00:52
Ok, μόνο εμένα δεν μου έκανε καμία εντύπωση το όλο σκηνικό;
Το gamato.info έχει 850.000 μέλη και δεχόταν καθημερινά 16.000.000 επισκέψεις και είναι χαρακτηριστικό ότι το ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου, κατέβηκε 900.000 φορές.
:!:
Παίζουν αυτά τα νούμερα;
11-03-2010, 00:57
Ούτε τα μισά.
Ok, μόνο εμένα δεν μου έκανε καμία εντύπωση το όλο σκηνικό;
Τι, ότι σε φάση το περίμενες; Νταξ, όλοι πιστεύω λίγο-πολύ. Δεν σημαίνει όμως ότι ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΣ
SpiritCrusher
11-03-2010, 03:04
E ναι. Γενικά πάντως αυτό το ελληνικός open tracker χωρίς κανένα περιορισμό ποτέ δε μου καθόταν καλά, δηλαδή οκ σιγά.
KoiliaSamprela
11-03-2010, 10:04
E ναι. Γενικά πάντως αυτό το ελληνικός open tracker χωρίς κανένα περιορισμό ποτέ δε μου καθόταν καλά, δηλαδή οκ σιγά.
τον έζησα από την γέννησή του, και μπορώ να σου πω ότι ο κόσμος όσο περνούσε ο καιρός τόσο περισσότερο σεβόταν το seeding και έφτασε σε σημείο να έχει πολύ καλές ταχύτητες.
Εμένα με είχε κερδίσει ως προς τις "παλιές" ταινίες που υπήρχαν διαμαντάκια, με υπότιτλους δεν τα έβρισκες πουθενά αλλού.
Harbinger of Death
11-03-2010, 15:14
:!:
Παίζουν αυτά τα νούμερα;
50.000 το έσβησαν κατά λάθος;!
Kelldorain
11-03-2010, 17:46
http://img44.imageshack.us/img44/2474/gamatovouli.jpg
:fear:
11-03-2010, 17:50
Άνετα, λολ.
SpiritCrusher
12-03-2010, 00:07
τον έζησα από την γέννησή του, και μπορώ να σου πω ότι ο κόσμος όσο περνούσε ο καιρός τόσο περισσότερο σεβόταν το seeding και έφτασε σε σημείο να έχει πολύ καλές ταχύτητες.
Δεν κατάλαβες τι εννοούσα. Είναι σαν να στείνεις πάγκο με φρεσκια πραμάτεια από Μ1Α4 μπροστά από το ΑΤ της περιοχής σου ξέρω'γω.
Πέρα ότι κάνει μπαμ και θα μπει στο στόχαστρο του κάθε άσχετου της ΔΗΕ, ή των άλλων παπάρων με τα πνευματικά*, ανεβάζει και ότι παπαριά βρίσκει ο καθένας κάτι που για εμένα το κάνει αναξιόπιστο.
Γενικά meh.
* Μιλάμε για άτομα που έκαναν εξώδικα για υπότιτλους ρε μαλάκα μου, δηλαδή οκ σίγουρα θα την έπεφταν σε γαμάτο κτλ.
12-03-2010, 17:59
Ρε, δεν πάμε καλά...
http://www.inout.gr/showthread.php?t=58198
SpiritCrusher
12-03-2010, 18:03
Ouch. Αυτό ναι, έτσουξε :P
Αλλά το έκλεισαν προληπτικά λέει. Όντως δε πάμε καλά.
Sotos_The_Tequiler
12-03-2010, 18:14
το γκρηκτράκερ ακόμα up είναι πάντως...
metamelia3
13-03-2010, 08:59
δικτατορια μαγκες μου.
δεν μας χαλαεί το κλείσιμο των τορρεντάδικων/ραπιντσεράδικων κτλ, παιδιά της πιάτσας είμαστε, θα την ψάξουμε αλλού. Περάσαμε τα πέτρινα χρόνια που δεν υπήρχε τίποτα απ' όλα αυτα και πάλι κατεβάζαμε, απλά θα θέλει λιγο περισσότερο παίδεμα
χεστηκαμε πατοκορφα ποιυ εκλεισαν το pirateBay , το gamato και οτι αλλη παπαρια βγαινει και σπρωχνει torrents.
το ιντερνετ ειναι αχανες ( σα το μουνι της ρωσσιδας αλλοδαπης που καθαριζει το γραφειο εδω περα ) και παντου θα υπαρχουν νεα torrent σιτε.
αυτο που μου την βιδωνει ειναι οτι αυτοι που εχουν τα site ΧΕΖΟΝΤΑΙ στο ταληρο απο διαφημισεις και google adsense και μετα βγαινουν 10 καθυστερημενα σκρουτζακια και κλαιγονται για την "ελευθερη διακινηση" ουστ ρε ζωα λαμογια της φουτσας
γουσταρεις αστρικη φαπα? :D
γουστάρεις ελεύθερη διακίνηση;
δε με απασχολει αν θα ειναι ελευθερη η παρανομη γιατι οτι θελω το βρισκω οποτε θελω. αλλα δε το παιζω θιγμενη κυρατσα με τα πορτοφολια αλλων ουτε θα βγω να υποστηριξω εναν τεμπελχανα που εστησε ενα torrent site
Kelldorain
16-03-2010, 14:28
Έναν ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ
Entrancemperium
16-03-2010, 14:40
O Astrix είναι γαλάτης πολεμιστής από τον Πύργο Ηλείας;:fear:
KoiliaSamprela
16-03-2010, 14:44
και μαύρους κύκνους λοιπών
metamelia3
17-03-2010, 12:40
εγω ψηφιζω να του ριξουμε φαπες. ξε'ς σαν αυτες που ετρωγες στο σχολειο. να του κανουμε ΚΟΛΩΝΑΤΟ.
MoRmEnGiL
24-03-2010, 11:47
Kolwnato leei. (Emeis legame "na ton kanoume kolwna" :P)
MoRmEnGiL
27-03-2010, 01:37
:maikl:
αυτο το γαματο.ιτ τι λεει?
cyber_lingas
07-04-2010, 23:16
αυτο το γαματο.ιτ τι λεει?
@@...
απο το f.a.q. τους:
Τι είναι gamato.it;
www.Gamato.it είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης torrent στο διαδίκτυο. Ξεκινήσαμε τον Ιανουάριο του 2010 ως εναλλακτική λύση για τις (τότε πολύ δημοφιλής) gamato.info, που πήγε χωρίς σύνδεση στο τέλος του 02/2010, λόγω νομικών ζητημάτων. Στόχος μας είναι να παρέχει ένα εύκολο στη χρήση καταλόγο και μιά μηχανή αναζήτησης για όλα τα είδη των αρχείων torrent. Οι επισκέπτες του gamato.it μπορούν ανώνυμα να ανεβάσουν torrents σε αυτή την ιστοσελίδα,τα οποία παρακολουθούνται από κάθε BitTorrent tracker. Ξύστε δεδομένων (ποσό των σπόρων προς σπορά / leechers) συλλέγονται μερικές φορές την ημέρα. Σημειώστε ότι προσπαθούμε να κρατήσουμε το gamato.it ασφαλείς για την οικογένεια, έτσι οι παρατηρήσεις των ενηλίκων επιτρέπονται.
jack the ripper
18-05-2010, 15:57
χθες και καλα κλεισανε το piratebay..για μπειτε σημερα να δειτε :P
Sotos_The_Tequiler
18-05-2010, 17:33
χθες και καλα κλεισανε το piratebay..για μπειτε σημερα να δειτε :P
χαχαχαχαχαχ\
http://i.imgur.com/EOcAC.jpg
metamelia3
18-05-2010, 22:00
θε-οι./
scarecrow
18-05-2010, 22:22
:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:
dopefiend
18-05-2010, 22:47
LOL!
AS U MITE HAS READ OR NOTICD, PEEPS ONCE AGAIN R TRYIN 2 SHUT US DOWN. DIS WILL NOT SUCCED, LOL. OURS RLY NICE WEBHOST WUZ THREATEND WIF RLY HUGE FINE, SO WE DECIDD 2 MOOV TEH SIET SO DAT THEY DIDNT GOT INTO TROUBLE, LOL. TEH DECISHUN 2 MOOV WUZ TAKEN BY US, TEH PIRATE BAY, LOL.
TEH PIRATE BAY IZ AN UNSINKABLE SHIP. IT WILL SAIL TEH INTERWEBS 4 AS LONG AS WE WANTS IT 2. REMEMBR DAT, K THX.
TPB, ONLY IN IT 4 TEH LULZ SINCE 2003
http://thepiratebay.org/blog
BunnyDee
22-05-2010, 12:24
Ρε σεις... Δεν ξέρω, με κάνει περίεργο άτομο που με συγκινούν αυτά και που νοιώθω ότι είμαι κομμάτι της ιστορίας που "τα νοιώθω να συμβαίνουν γύρω μου"; Τόχω πάνω από δεκαετία αυτό (και ξενέρωσα αγρίως κι έλεγξα να δω αν είναι όντως ξυρισμένες οι μασχάλες μου με τον Richard Stallman που έρχεται να βγάλει ομιλία στο Ελλάντα endorsed απο το B-Fest της εφημερίδας Βαβυλωνία (http://bfest.gr/2010/05/21/1739/), FFS) - απλά θέλω να νοιώσω όχι-μόνη-μου, ότι είναι κι άλλοι με παρόμοια τρέλα με μένα εκεί έξω... αχβαχ
SpiritCrusher
22-05-2010, 12:44
...
Ε;
Roswell47
22-05-2010, 12:51
Ρε σεις... Δεν ξέρω, με κάνει περίεργο άτομο που με συγκινούν αυτά και που νοιώθω ότι είμαι κομμάτι της ιστορίας που "τα νοιώθω να συμβαίνουν γύρω μου"; Τόχω πάνω από δεκαετία αυτό (και ξενέρωσα αγρίως κι έλεγξα να δω αν είναι όντως ξυρισμένες οι μασχάλες μου με τον Richard Stallman που έρχεται να βγάλει ομιλία στο Ελλάντα endorsed απο το B-Fest της εφημερίδας Βαβυλωνία (http://bfest.gr/2010/05/21/1739/), FFS) - απλά θέλω να νοιώσω όχι-μόνη-μου, ότι είναι κι άλλοι με παρόμοια τρέλα με μένα εκεί έξω... αχβαχ
μπέρδεψες τα τόπικ τζιγέριμ;
BunnyDee
23-05-2010, 21:53
Απλά, να... Νοιώθω ότι η ιστορία μ' αυτό που τρέχει με το Pirate Bay κτλ είναι κάτι για το οποίο... θα λέμε στα παιδιά μας 'μεθαύριο'. Σαν την ιστορία με το Napster, τότε, ξερωγώ.
scarecrow
23-05-2010, 22:15
Να σου πω την αλήθεια το έχω σκεφτεί και εγώ.Ότι θα έρθει η εποχή που θα αναπολούμε τότε που υπήρχε η ελεύθερη διακίνηση(όχι ιδεών αλλά) αρχείων.Αν εννοείς αυτό...
BunnyDee
24-05-2010, 16:42
Ελπίζω να μην έρθει η εποχή που θα το αναπολούμε, αλλά η εποχή που θα γελάμε με το ότι "συζητιόταν"... Θα είναι 'κάτι σημαντικό, στο παρελθόν' πάντως.
Ingolemo
24-05-2010, 17:47
Ελπίζω να μην έρθει η εποχή που θα το αναπολούμε, αλλά η εποχή που θα γελάμε με το ότι "συζητιόταν"... Θα είναι 'κάτι σημαντικό, στο παρελθόν' πάντως.
Ypervoles, ekleise to napster, vghkan alla 50, kai na kleisei to piratebay yparxoun kialla.
Σωστό, αλλά όλο και κάτι "ρομαντικό" μένει.
Ακόμα θυμάμαι όταν να χάνονται οι servers εδώ (http://en.wikipedia.org/wiki/File_Service_Protocol) (era 1993) και ήρθαν άλλα πράγματα http, p2p και πάει λέγοντας
BunnyDee
24-05-2010, 22:22
http://bunnydee.tripod.com/BunnyDragon03.jpg
Αρκετά παλιό, αλλά...
Πες πώς ήταν ρε μην ντρέπεσαι. Το 'χασα λόγω διαβάσματος. :(
http://www.igamato.info/
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-----
Sotos_The_Tequiler
31-05-2010, 21:52
έχουν και στο FB γκρουπάκι http://www.facebook.com/pages/igamatoinfo-ena-neo-gamato-einai-edw-/106116439434679 αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα αν θα είναι καμιά μούφα σαν όλα τα υπόλοιπα του στυλ .it
έχουν και στο FB γκρουπάκι http://www.facebook.com/pages/igamatoinfo-ena-neo-gamato-einai-edw-/106116439434679 αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα αν θα είναι καμιά μούφα σαν όλα τα υπόλοιπα του στυλ .it
έκλεισε :P
Sotos_The_Tequiler
09-06-2010, 18:05
ό,τι να'ναι...
και οι μισοί είχαν πιστέψει ότι είναι οι ίδιοι που είχαν το gamato.info :P
dopefiend
05-07-2010, 18:21
www.gamato.me
BunnyDee
05-07-2010, 20:25
A, απλά επειδή άνοιξα το thread αυτό επειδή μου έβγαλε ότι... έχει καινούριο post, σε φάση, ενώ είχα μόλις διαβάσει ΑΥΤΟ (http://www.downloadsquad.com/2010/07/03/pirate-party-to-host-pirate-bay-swedish-parliament/), ε, είπα να το μοιραστώ. Επειδή yay.
enitharmon
05-07-2010, 21:15
τι παιζει μ'αυτο;
http://www.movie2k.com
οταν εχει σε στρημινγκ καλη ποιοτητα ειναι μια χαρα, σε μερικες καινουριες που υπαρχει μονο cap απο καμερα ειναι καπως.
δεν εχω ιδεα που στεκεται νομικα και δεν καταλαβαινω πως υπαρχει ακομα, αλλα τσεκαρετε. χωρις sign in και τετοια
SpiritCrusher
06-07-2010, 18:17
Δεν θυμάμαι αν αυτό είναι το σωστό θρεντ αλλά
http://www.cosmo.gr/Finance/Hellas/280113.html
Χαχ.
Δεν θυμάμαι αν αυτό είναι το σωστό θρεντ αλλά
http://www.cosmo.gr/Finance/Hellas/280113.html
Χαχ.
Hello world για oss =)
πειτε λιγο και τι παιζει με το Superfundo. τη μια στιγμη ειναι εκει και την αλλη (εκει ειναι ακομα αλλα) ψαχνω τα τορρεντς
scarecrow
15-11-2010, 00:42
Έκλεισαν το tainies.org :(
ελληνικό site σαν το movie2k που αναφέρεται παραπάνω.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=203266&cid=122
SpiritCrusher
17-11-2010, 17:09
E σιγά, τώρα αρχίζουν τα ωραία
November 12, Update:
The Senate Judiciary Committee has scheduled a markup Nov. 18 on S. 3804, Combating Online Infringement and Counterfeits Act.
Remember to contact your representatives to let them know your opinion on the proposed bill. To find out who are the senators on your state and their contact information, you can visit the U.S. Senate website, by clicking here
----------------------------------------------------------------------------------
In the United States, a new law proposal called The Combating Online Infringement and Counterfeits Act (COICA) was introduced last week, and there will be a hearing in front of the Judiciary Committee this Thursday.
If passed, this law will allow the government, under the command of the media companies, to censor the internet as they see fit, like China and Iran do, with the difference that the sites they decide to censor will be completely removed from the internet and not just in the US.
Please see the following article from the Huffington Post for more information.
Stop the Internet Blacklist
And if you are a US citizen, please take the time to sign this petition
DemandProgress.org - Petition to Stop the Internet Blacklist!
Update: Also for US citizens, you can email your Senator from the following link and tell him or her your concerns about this bill
Tell Your Senator: No Website Blacklists, No Internet Censorship!
Update, from EFF's website: the Senate Judiciary Committee postponed the scheduled markup of the Internet censorship bill — a fantastic outcome, given that the entertainment industry and their allies in Congress had hoped this bill would be quickly approved before the Senators went home for the October recess. Massive thanks to all who used the EFF Action Center to write to your Senators to oppose this bill.
MoRmEnGiL
17-11-2010, 20:35
E σιγά, τώρα αρχίζουν τα ωραία
November 12, Update:
The Senate Judiciary Committee has scheduled a markup Nov. 18 on S. 3804, Combating Online Infringement and Counterfeits Act.
Remember to contact your representatives to let them know your opinion on the proposed bill. To find out who are the senators on your state and their contact information, you can visit the U.S. Senate website, by clicking here
----------------------------------------------------------------------------------
In the United States, a new law proposal called The Combating Online Infringement and Counterfeits Act (COICA) was introduced last week, and there will be a hearing in front of the Judiciary Committee this Thursday.
If passed, this law will allow the government, under the command of the media companies, to censor the internet as they see fit, like China and Iran do, with the difference that the sites they decide to censor will be completely removed from the internet and not just in the US.
Please see the following article from the Huffington Post for more information.
Stop the Internet Blacklist
And if you are a US citizen, please take the time to sign this petition
DemandProgress.org - Petition to Stop the Internet Blacklist!
Update: Also for US citizens, you can email your Senator from the following link and tell him or her your concerns about this bill
Tell Your Senator: No Website Blacklists, No Internet Censorship!
Update, from EFF's website: the Senate Judiciary Committee postponed the scheduled markup of the Internet censorship bill — a fantastic outcome, given that the entertainment industry and their allies in Congress had hoped this bill would be quickly approved before the Senators went home for the October recess. Massive thanks to all who used the EFF Action Center to write to your Senators to oppose this bill.
LOLWUT.
SpiritCrusher
17-11-2010, 22:15
Ξέχασα τα λινκς. Το αποπάνω είναι το frontpage του δεμονοιδ και το άρθρο που λέει μέσα εκεί είναι
http://www.huffingtonpost.com/david-segal/stop-the-internet-blackli_b_739836.html
MoRmEnGiL
19-11-2010, 03:49
TZA!
http://torrentfreak.com/senate-passes-bill-to-quash-pirate-websites-101118/
The U.S. Senate’s Judicial Committee unanimously passed the controversial ‘Combating Online Infringement and Counterfeits Act’ today, a bill that could be used to crack down on many BitTorrent sites and other file-sharing platforms. The bill would give the Department of Justice the unprecedented power to take over domain names of websites that are deemed to facilitate copyright infringement.
As was demonstrated earlier this year, taking the domains of suspected sites has proven to be a highly effective tool to shut down sites that are considered illegal. In September, a group of U.S. senators proposed legislation to make this a standard procedure, and today the Senate’s Judicial Committee unanimously supported the bill.
Before it becomes law the bill will have to be approved by the Senate and Congress, which has to happen quickly because a new Congress will be seated in January.
If signed into law, the ‘Combating Online Infringement and Counterfeits Act’ (COICA) would allow the Department of Justice to file a civil lawsuit against the domain owners. If the courts then decide that a site is indeed promoting copyright infringement, the DOJ can order the domain registrar to take the domain offline. The bill is not limited to domestics offenders, but also allows the DOJ to target foreign domain owners.
The targets of the bill could possibly include many BitTorrent sites. Last week both the MPAA and RIAA submitted their wishlists of “rogue websites” that should be taken care of, and these included The Pirate Bay, isoHunt, Demonoid and other popular torrent sites.
Although none of the operators of these sites will be happy with the new legislation, Demonoid has been opposing COICA in public, asking its members to take action.
“If passed, this law will allow the government, under the command of the media companies, to censor the internet as they see fit, like China and Iran do, with the difference that the sites they decide to censor will be completely removed from the internet and not just in the US,” a message on the Demonoid homepage reads.
Aside from classic ‘pirate’ websites, the bill also conveniently provides an effective backdoor to take the whistleblower site Wikileaks offline, or its domain at least. After all, Wikileaks has posted thousands of files that are owned by the United States.
If the bill is accepted it will change the Internet and how domain names are controlled for good. Thus far, no central government has the power to take over domains. This power belongs exclusively to the Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN).
Over the last weeks, several digital rights groups including the EFF have voiced their concerns over the new legislation, calling it an “unconstitutional restriction on freedom of speech and a threat to innovation” and claiming it “would break the Internet.”
The protests and opposition are expected to continue during the next weeks, but meanwhile the RIAA and MPAA are applauding the Government’s actions.
ere glentia.
BunnyDee
22-11-2010, 15:02
Αυτό αφορά sharing sites που έχουν έδρα στις ΗΠΑ, έτσι; Δηλαδή, κάτι Σουηδικά κτλ δεν τα πιάνει, σωστά;
SpiritCrusher
22-11-2010, 15:07
E το διάβασες;
The bill is not limited to domestics offenders, but also allows the DOJ to target foreign domain owners.
The targets of the bill could possibly include many BitTorrent sites. Last week both the MPAA and RIAA submitted their wishlists of “rogue websites” that should be taken care of, and these included The Pirate Bay, isoHunt, Demonoid and other popular torrent sites.
Δεν ξέρω πως γίνεται αλλα λέει πως τα πιάνει.
Ingolemo
22-11-2010, 15:37
E apoti leei tha pernoun ta domain names. Kata poso auto einai nomika efikto den kserw, alla gia na to lene mallon tha mporoun na to kanoun :P
Pantws aposo katalavainw den einai kai kamia sovarh lysh, afou tha mporeis na mpaineis sto piratebay px kai me direct ip, kaneis edit kai kana hosts arxeio (h vazeis kana custom dns server pou stadar tha vgoun) kieisai ok.
rat_poison
22-11-2010, 15:39
Το ICANN (http://en.wikipedia.org/wiki/ICANN) είναι αμερικάνικος οργανισμός που όμως χρησιμοποιείται από όλον τον κόσμο. Πολύ απλά αφαιρούν από το site το domain name και bye bye. Αν το ICANN ήταν διεθνές, όπως έχει προταθεί ακόμα και από μέλη του ίδιου του ICANN, οι αμερικάνοι δε θα είχαν αυτή τη δυνατότητα.
MoRmEnGiL
23-11-2010, 03:01
http://en.wikipedia.org/wiki/Combating_Online_Infringement_and_Counterfeits_Act
Nondomestic domains
If the infringing website is not located in the United States, the bill empowers the Attorney General to bring a similar action in the United States District Court for the District of Columbia. Should an order for injunctive relief be granted, the Attorney General would then be empowered to serve said order upon, and compel to perform the actions listed:[6]
(i) a service provider, as that term is defined in section 512(k)(1) of title 17, United States Code, or other operator of a domain name system server shall take reasonable steps that will prevent a domain name from resolving to that domain name's Internet protocol address;
(ii) a financial transaction provider, as that term is defined in section 5362(4) of title 31, United States Code, shall take reasonable measures, as expeditiously as practical, to prevent--
(I) its service from processing transactions for customers located within the United States based on purchases associated with the domain name; and
(II) its trademarks from being authorized for use on Internet sites associated with such domain name; and
(iii) a service that serves contextual or display advertisements to Internet sites shall take reasonable measures, as expeditiously as practical, to prevent its network from serving advertisements to an Internet site accessed through such domain name.
Neuroscar
23-11-2010, 12:55
http://tainies.org/node/1#comments
Ολα τα σχολια ενα κι ενα
http://www.rapgodfathers.com/download
:)
cyber_lingas
26-11-2010, 22:40
http://www.rapgodfathers.com/download
:)
Καλά την ίδια οθόνη έχουν ρίξει και στο tvshack.net πολύ πριν ψηφιστεί αυτός ο νόμος.(και απλά πήγαν στο tvshack.cc την άλλη μέρα)