View Full Version : Loreena McKennitt 06/2009
Drumsick
30-06-2009, 00:56
Ομορφιές.
Κλασικά σκατα διοργάνωση, φίσκα το θέατρο.. ξεχείλιζε ο κόσμος απ'τις κερκίδες. Τέσπα κάπου στριμωχτήκαμε σ'εναν διάδρομο κητανωραία.
Έπαιξε ένα δυωράκι στρογγυλό (χάσαμε κανα 20λεπτάκι, κομπλέ) κι έκανε και δυο ενκορ αφου ο κόσμος σηκωνώταν όρθιος και την αποθέωνε όποτε ήταν να φύγει.
Ο ήχος ήταν αρκετά καλός αλλά αφενός ήθελε πιο δυνατά, αφεταίρου όταν παίζανε όλα τα όργανα μαζί, κάποια δεν ακούγονταν καθόλου.
Μπράβο στη Loreena με την ασύλληπτη φωνάρα της και τη πάνγλυκη, γαλλήνια ομιλία της.
Harbinger of Death
30-06-2009, 02:01
:(
Για τα δικά μου μέτρα και σταθμά ήταν από τις πιο ξενέρωτες και κυριλέ συναυλίες που έχω πάει. Ε, τι περίμενες θα μου πείτε. Κάτι παραπάνω, πιο ατμοσφαιρικό και καθηλωτικό ίσως.
Είχα και τον Οικονομέα από πίσω μου όλη την ώρα. Ούστου διάλο.
namarieh
30-06-2009, 10:40
Ομορφιές.
Κλασικά σκατα διοργάνωση, φίσκα το θέατρο.. ξεχείλιζε ο κόσμος απ'τις κερκίδες. Τέσπα κάπου στριμωχτήκαμε σ'εναν διάδρομο κητανωραία.
Έπαιξε ένα δυωράκι στρογγυλό (χάσαμε κανα 20λεπτάκι, κομπλέ) κι έκανε και δυο ενκορ αφου ο κόσμος σηκωνώταν όρθιος και την αποθέωνε όποτε ήταν να φύγει.
Ο ήχος ήταν αρκετά καλός αλλά αφενός ήθελε πιο δυνατά, αφεταίρου όταν παίζανε όλα τα όργανα μαζί, κάποια δεν ακούγονταν καθόλου.
Μπράβο στη Loreena με την ασύλληπτη φωνάρα της και τη πάνγλυκη, γαλλήνια ομιλία της.
epese xontro strimwxidi imoun teleytaia seira kerkides k eixe tigarei o topos k akoma erxontousan k alloi k alloi k alloiii..ta vrisidia dn eleipsan ekei panw...klassika oles oi giagiades k pappoudes xaxaxa
to fxaristhikame pantws..mpravo tis..
Dragonlord
30-06-2009, 10:49
Το live reports δε δαγκώνει ε!
Λοιπόν εγώ πήγα Πάτρα, δυστυχώς έφτασα τελευταία στιγμή και ήμουν τέρμα γωνία αλλά είναι μικρό το αρχαίο ωδείο οπότε καλά ήταν. Κι εκεί έκοψαν λίγα παραπάνω από όσο έπαιρνε, με αποτέλεσμα να καθόμαστε στα σκαλάκια, αλλά οκ. Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί στο πάνω διάζωμα δε βάζουν μαξιλαράκια με αποτέλεσμα να πιάνεσαι στο μισάωρο, λες και πληρώσαμε λιγότερα από τους κάτω. Όμορφα ήταν, έπαιξε το μισό the visit, μαλακία που έκοψε και το lady of shalott στη μέση αλλά και που το έπαιξε μάλλον ευχαριστημένος πρέπει να είμαι. Απίστευτη φωνή, και λάιβ όπως στα άλμπουμ κανονικότατα. Ξενέρωμα με τους βλάχους πατρινούς που σηκώνονταν να φύγουν αμέσως μόλις τέλειωνε το σετ και τα ανκόρ, με αποτέλεσμα να βγαίνουν στα γρήγορα, αφού ήταν προγραμματισμένα. Αφού βαριέστε, τι πάτε; Τοσπιτάκισας.
Πρέπει να τελειώνει αυτή η μαλακία όμως ε, κάποτε μπορεί να ήταν κάτι όμορφο και αυθόρμητο, πλέον είναι τελείως σαχλό και επιτηδευμένο.
Dragonlord
30-06-2009, 11:41
Ναι ήταν λίγο γελοίο και από τις δύο πλευρές.
εχω πιστη σε σας...μπορειτε και καλυτερα...
συντομα και...
http://stovecapital.com/myPictures/Yanni%20Comes%20Alive%21.jpg
Ημουν ακριβως αριστερα διπλα στη σκηνή, και κατεμε η συναυλια ηταν πανεμορφη, ξεπερασε τις προσδοκιες μου.
Καιρος ιδανικος, πολυ ομορφη ατμοσφαιρα,μαγεια το λορεενακι.
το ατου:ο τυπος που επαιζε βιολι δεν υπηρχε.
το ξενερωμα: δεν επαιξε marrakesh.
Πισης, ειδα χ, καθοταν διπλα μου στο πεζουλι πριν την συναυλια, αλλα εντραπην να χαιρετησω:oops:
Πισης, ειδα χ, καθοταν διπλα μου στο πεζουλι πριν την συναυλια, αλλα εντραπην να χαιρετησω:oops:
Αστα αυτα, μηπως φοβηθηκες τις χριστοπαναγιες?
Dragonlord
30-06-2009, 13:29
συντομα και...
μπορείς και πιο πσαγμένος
συντομα και...
μπορείς και πιο πσαγμένος
ωχου σας θιξαμε το τιμιο New Age=ειμαστε κουΡτουρες...καλα
Drumsick
01-07-2009, 01:08
Λολ είσαι χαζό..
Δε δαγκώνω λέμε.
stam and the witches
01-07-2009, 01:35
Marco Polo έπαιξε; :touched:
Drumsick
01-07-2009, 01:37
Αντμιν, ιούνιος είναι (ήταν τεσπά) ε, όχι αύγουστος.
Dragonlord
01-07-2009, 01:39
ωχ όντως, έχω χαζέψει
Drumsick
01-07-2009, 01:44
Και μετά μαλώνεις εμένα :razz:
Άντε κάνε την καλή κι άνοιξε ριπορτ για το χωράφι, μαζί με τα χτεσινά (=σαββατιάτικα) ποστς (αν δεν είναι κόπος) και σόρυ. Κεκτημένη ταχύτητα.
Dragonlord
01-07-2009, 02:00
beh, απλά ήταν πολύ πρόσφατο το σπλιτ λορίνα μωρέ. Τέσπα, το έκανα, αν και παίζουν ριπορτς χύμα μέσα από τις προηγούμενες μέρες, απλά δεν παίζει να κάνω ξεψάχνισμα ποστς. Ανοίχτε τόπικς στο ριπόρτς, έστω και με μια γραμμή για να ξεκινήσει η κουβέντα.
enitharmon
01-07-2009, 08:35
συντομα και...
μακάρι αυτό κάποτε ε
Λολ είσαι χαζό..
Δε δαγκώνω λέμε.
εντραπην σου λεω :oops:
Lethargica
05-07-2009, 14:47
^Το πολύ πολύ να σου λεγε κανένα "έχουμε γνωριστεί" και να σου γυρνούσε την πλάτη.
Μάλλον προτιμάει γκομενάκια!
Marco Polo έπαιξε; :touched:
εννοείται!!!!!!!
patra kiegw mazi me lao...patisa kosmo k theies polles mexri na katsw!
pano itan laos apo gnwstous telika...alla esena de se petyxa
kentro sti mesi k ligo aristera kathomoun me kokino k aidoni :)
wraia itan k wraios ixo k fwni apistefti...k skata stous patrinovlaxous klasika!
Drumsick
05-07-2009, 17:35
^Το πολύ πολύ να σου λεγε κανένα "έχουμε γνωριστεί" και να σου γυρνούσε την πλάτη.
Μάλλον προτιμάει γκομενάκια!
Χαχαχαχαχαχαχαχα.. Έλα ρε! Δεν ήταν έτσι! Είχα χαζέψει απο το αλκοοόλ και τη ζέστη, δεν επικοινωνούσα!!!
:smile: