PDA

View Full Version : Για τη φανέλα

enitharmon
30-06-2009, 00:03
εσεις οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων, αναπολείτε τις εποχές που οι παίκτες ξεκινούσαν από μια ομάδα και έκλειναν την καριέρα τους σε αυτή; είστε ευχαριστημένοι που το αγαπημένο σας άθλημα έχει καταντήσει πλέον και στην Ελλάδα ένας χορός εκατομμυρίων (πρωτότυπο!), και οι ομάδες είναι γεμάτες μισθοφόρους;
κοινώς, τη χοντρούλα με το γλυκό προσωπάκι έρωτα της ζωής σας ή την πανέμορφη πουτάνα καθε σεζόν κι άλλη;

οι υποστηρικτές πανιωνίων, ηρακλέων, αστέρων να απαντήσουν μόνο για να πουν αν οι ομάδες τους είχαν ενα δις ευρω, θα ήθελαν να αρχίσουν να αγοράζουν κι αυτές αβέρτα παίκτες για να σηκώσουν κι αυτοί καμια κούπα.

υγ: ο ναθινγκμαν, μετά τη δηλωμένη υποστήριξη σε αστέρα εξαρχείων και st.pauli, δεν έχει λόγο παρουσίας σε αυτό το θρεντ. μπορεί μόνο να απαντήσει ποια ομάδα θα υποστήριζε στον υποθετικό αγώνα manchester - st.pauli

εντιτ: αρσεναλ εστω

Odonian
30-06-2009, 00:05
Τι σχέση έχει η Μάντσι με τον Νάθινμαν;

έντιτ: Ον τόπικ, ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι γελοία υπόθεση, αλλά χαβαλές να γίνεται.

enitharmon
30-06-2009, 00:07
μπαρδον απο την αρσεναλ

πα να τ'αλλαξω

Mitsmann
30-06-2009, 00:11
Αποψη μου η εξης. Ειναι καλο να εχεις παικτες που ξεκινησαν απο 16 χρονων στην ομαδα σου και εμειναν, η ας πουμε να εχεις παικτες για 7-8 χρονια σερι στην ομαδα και να ξερεις οτι καθε χρονο οτι και να γενει, θα ειναι εκει.

Υπ αυτες τις συνθηκες λοιπον, ο Τασουλης ο Παντος ειναι (και για αλλους λογους, βεβαια, ποδοσφαιρικους, οχι μονο συναισθηματικους) λατρεια ολκης.

Απ την αλλη ομως δε πρεπει να ξεχναμε, οτι παμε να δουμε και ΜΠΑΛΑ. Κι επειδη δε θυμαμαι κανεναν ελληνα να ηξερε διαστημικη μπαλα (με εξαιρεση ας πουμε την τεχνικη του Τσαρτα) αναγκαστικα στρεφεσαι σε ξενες λυσεις. Δηλαδη αγαπαμε μεν τον φιλοτιμο Ελληνα που ειναι 10 χρονια στην ομαδα σου (συνηθως, ω τι συμπτωση, αμυντικος) και ολα αυτα αλλα το "πω ρε μαλακα τι εκανε ο ΘΕΟΥΛΑΣ" το λες κατα κανονα μονο για καποιον που αξιζε δισεκατομμυρια (δραχμες!!) γι αυτο αλλωστενες και η ομαδα σου τα πληρωσε.

Αν δε, η ιδανικη περιπτωση ο Ξενος παικτης σου, κανει παπαδες με τη μπαλα και ταυτοχρονα μεινει ενα τεραστιο αναλογικα (για ξενος) διαστημα στην ομαδα σου, τοτενες μιλαμε για τον Ζιοβαννι, ο οποιος και ακομα λατρευεται σαν θεος στο λιμανι, και καλα κανει. (ριμα στη ριμα.)

freak brother
30-06-2009, 00:13
εγω υποστηριζα αιολικο , αλλα διαλυθηκε περσι λογω χρεων.. και οποτε απο μεγαλες ομαδες υποστηριζω Παναθηναικο και αμα ειναι παιχτης που παιζει για την φανελα να ειναι τυπου γκουμα... να πα να γα και να φερει ο προεδρας την παικτουρα να γινει χαμος να πεσουν τα τσιμεντα να βουλιαξει το αεροδρομιο κλπ κλπ.

Mitsmann
30-06-2009, 00:14
Υστερα απο ευγενικη χορηγια του φιλου Ματζελλαν προσθετω τον Βασιλη Καραπιαλη που ηξερε 1000 τονους μπαλα εμεινε στην ομαδα απ τα υπερπετρινα χρονια ως την μεγαλη πορεια στο τσουλου το 99 και βεβαια ειναι Λατρεια με το φοντ του Λ να φτανει μεγεθος 100.

Raven Lord
30-06-2009, 00:17
χρειάζονται και οι παίκτες "σημαίες".

enitharmon
30-06-2009, 00:26
choco faery says:
βασικη απορια
γιατι ενας αγγλος ή βραζιλιανος είναι τοσο καλυτερος από τον έλληνα;
αλανες κι εδω, αλανες κι εκει

Darkling says:
δεν εχω καλη απαντηση στους βραζιλιανους. εχουν τοσο παθος με τη μπαλα (μαλλον ετσι εξηγειται) που παιζουν ΟΛΟΙ σε νεαρη ηλικια σε σκατοαλανες, η σε παραλιες με αμμο (!)
και εν τελει αυξανεται πολυ το νουμερο των παικτων που αναπτυσσουν ταλεντο
οσο για τους αγγλους
αν θες να ξερεις κατα κανονα
ο μεσος αγγλος ποδοσφαιριστης
ειναι πιο ατεχνος απ το μεσο ελληνα
αλλα

choco faery says:
ε πες ενα καλο ξενο
γερμανο;

Darkling says:
εχουν τετοια ΤΕΡΑΣΤΙΑ υποδομη
ε οι ευρωπαικες χωρες π.χ.
εχουν τεραστιες υποδομες
π.χ. οι αγγλοι επειδη το πιασαμε
γυμναζονται απ τα 14 τους τοσο ελεεινα που
ναι μεν εισαι πιο τεχνιτης ως ελληνας
αλλα δεν αντεχεις ουτε 3 σερι ματς στην πρεμιερ ληγκ
αυτος δε ειναι και ο λογος που ας πουμε ο Ολυμπιακος
μια γενικα πολυ τεχνικη ομαδα λογω DNA
οταν παει στην αγγλια
γελαει ο κοσμος.

---------------------------------

δηλαδή στην Ελλάδα γίνεται στην τελική ό,τι και στην υπόλοιπη χώρα, αντι να χωθούν τα λεφτά σε υποδομές για να γίνει ο έλληνας τεχνικός κι αυτός παιχτούρα, δίνουν τα λεφτά σε έτοιμους παίκτες σημαίες. κι αφού τα τελευταία χρόνια έχουν μπλεχτεί με την προεδρία των μεγάλων ομάδων και παλιοί ποδοσφαιριστές, αυτοί δε βλέπουν την ανάγκη;
τι τακτική ακολουθούν οι γιαννακόπουλοι και δεν προλαβαίνουν να παραγγελνουν βιτρινες για τα κύπελλα;

Mitsmann
30-06-2009, 00:30
στο μπασκετ ειναι σαφως πιο ευκολο. πιο λιγοι παικτες, η ελλαδα ειναι μεγαλυτερη δυναμη ευρωπαικα, οι αριστοι παικτες δε φτανουν ποτε πανω απο 6-7 εκατομ. ευρω. (μιλαω για ευρωπαιους, αλλωστε ο παο δεν εχει καποιον σουπερ του ΝΒΑ)

freak brother
30-06-2009, 00:36
ναι εκτος του οτι στην βραζιλια η μπαλα ειναι τροπος ζωης και δεν παει ο πατερας στο παιδακι να του πει.. σταματα τις προπονησεις να πας να περασεις στο πανεπιστημιο... και επισης στο οτι οι βραζιλιανοι εχουν μεγαλωσει σε ενα κλιμα ειμαστε οι καλυτεροι και γαμαμε το συμπαν και εχουν ινδαλματα ποδοσφαιριστες κλπ και ετσι αναπτυχθηκε το αθλημα εκει απο το 1920 ξερω γω... οπως εδω το μπασκετ ανεβηκε τρελα μετα το ευρωπαικο.. και εκτος του oτι η βραζιλια εχει πλυθησμο γυρω στα 200.000.000 ... κατι παρομοιο ισχυει για αγγλιες και γερμανιες.. με μονες εξαιρεσεις πορτογαλια και ολλανδια.

JnB
30-06-2009, 01:01
Επίσης, στην Αγγλία, Βραζιλία κλπ δεν κανονίζουν οι πατεράδες με τους παράγοντες ποιά παιδάκια θα παίζουν στα παιδικά ε.
Ούτε παίζουν με αυτοσκοπό τη νίκη, με οποιοδήποτε κόστος. Βλέπεις στα παιδικά ντου και ξύλο από γονείς, μπινελίκια σε διαιτητή, καθυστερήσεις από τους μικρούς, "μικροπουστιές" μέσα στο παιχνίδι από τα παιδάκια που τους τα έμαθαν τα "κόλπα" κλπ.
ΑΥΤΗ είναι η διαφορά.
Δεν υπάρχει γονίδιο της μπάλας. Μόνο εκ βάθρων διαφορά νοοτροπίας και δουλειάς.

Ον τόπικ, ναι, να υπάρχουν σημαίες, όταν όμως δίνουν και κάτι στην ομάδα πέραν της "ψυχής" τους. (να ξέρει και λίγο μπάλα το παληκάρι δλδ)

FIXXXER
30-06-2009, 02:12
Δεν υπάρχει γονίδιο της μπάλας. Μόνο εκ βάθρων διαφορά νοοτροπίας και δουλειάς.

Αυτο. Σε αντιστοιχια με οποιοδηποτε αλλο τομεα της προοδου που στην Ελλαδα ειναι σκατα λογω εκπαιδευσης και παιδειας. Ον τοπικ, οι ομαδες ειναι για να χουμε κατι να λεμε οι αντρες οταν οι γυναικες λενε για βιτρινες.

R & R
30-06-2009, 02:17
δεμ εχουν κ πολλες λυσεις εκει...αν πετυχεις στη μπαλα φευγεις απτα σκατα

εδω τη ψωνιζουν ευκολα ολοι οι ανερχομενοι...ξεχνουν οτι μονο με δουλεια κ
απειρη + απειρη προπονηση πετυχαινεις!

chris_boss
30-06-2009, 03:20
Σωτηρία, το τόπικ είναι για να προκαλέσει αντιδράσεις ή είναι ειλικρινείς οι απορίες σου; θέλεις να μας μεταδώσεις τον προβληματισμό σου ή θες να μορφωθείς;

freak brother
30-06-2009, 06:21
νομιζω οτι η ιδια γιουζερ εχει κανει και στο παρελθον παρομοιο τοπικ... αλλα εχουν περασει τα χρονια και η μνημη μου μπορει να με απατα. α και μια ερωτηση... απο ποτε η αρσεναλ ειναι μεγαλη ομαδα? :P

enitharmon
30-06-2009, 12:07
πήρα άδεια από τον πρόεδρο να κάνω το τόπικ, μήπως είχε ξανασυζητηθει

χρήστο, τι αντιδρασεις να προκαλέσω, δεν είμαι ο τρουμεταλλος του αθλετιξ, οι προθέσεις μου είναι αγνές. ο προβληματισμος είναι για τους μισθοφόρους, για τις υποδομές ήταν απορίες.

αναπτύξτε τις απόψεις σας κι αλλο(ι)

atom_smasher
30-06-2009, 12:26
Τ.Πανουσης.

Abruzzi
30-06-2009, 12:29
στα εγχωρια προσθεσε και τη νοοτροπια φραπε...
τρανο παραδειγμα γεωργατος με ολοκληρη ιντερ να τον παρακαλαει να μεινει και αυτος να φευγει για το πασαλιμανι και οχι μονο (μιτς ειχες προλαβει τη τριαδα xtc ε)
και στο μπασκετ παιζει αυτο λιγο διαφορετικα ομως,δες ελληνες του nba (σιγα μη κατσω παγκο,ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε κτλ)

κατα ταλλα πανω κατω οπως τα εχετε πει στα προηγουμενα ποστ

Raven Lord
30-06-2009, 12:43
νομίζω ότι το θέμα που θίγει η σωτηρία δεν αφορά μόνο τις ελληνικές ομάδες ώστε να επικεντρώνομαστε σε ερωτήματα του τύπου "γιατί ο τάδε μέσος ευρωπαίος είναι καλύτερος από τον μέσο έλληνα". μήπως οι μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις δε στελεχώνονται από πληθώρα ξένων παικτών? οι ίδιες δυνάμεις που υποτίθεται έχουν φοβερές υποδομές και προπονητές επιστήμονες και αυτές στηρίζονται στις εισαγωγές. τεσπα, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

για τους "παίκτες σημαίες" μια παρατήρηση. χρειάζονται παίκτες που θα παίζουν για κάτι παραπάνω από το χρήμα (χωρίς να αποκλείεται το 2ο). δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται από τα τσικό της ομάδας ή να είναι γηγενείς ή να μείνουν "για πάντα στο λιμάνι", για να προσφέρουν αυτό το παραπάνω.
τέλος, ήθελα να θίξω και το προχτεσινο επεισόδιο τεν κάτε - γκούμα, μιας και μιλάμε για παίκτες τύπου γκούμα (όσον αφορά στην προσφορά τους σε μια ομάδα). ποιος είναι ο τεν κάτε για τον Παναθηναϊκό? τι έχει προσφέρει? μια 2η θέση μετά κόπων κ βασάνων, πρόκριση στους 16 του τσ. λ. - το 'χουμε ξαναδεί θείο - και έναν αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Πανσερραϊκό!!! είναι συμπεριφορά αυτή απέναντι σε παίκτη με 17 χρόνια παρουσίας στην ομάδα?

chris_boss
30-06-2009, 13:42
ρέηβεν σε έχει τυφλώσει τόσο το μένος σου για τον Τεν Κάτε που βλέπεις τον Γκούμα ως σημαία. Κατάντια. Αν θεωρείς τον Γκουμόγιαννο σημαία, τότε καταλαβαίνω γιατί ο κωστάκης είχε τόσους αναγνώστες. Ο Τεν Κάτε που λες σου έχει προσφέρει το 2ο μεγαλύτερο διπλό στην ιστορία σου και πρόκριση στους 16 του ΤΛ μετά από 800 χρόνια και μάλιστα με πρωτιά σε όμιλο που είχε μέσα την Ίντερ. Άσε τον Τεν Κάτε.
Ο Γκούμας λοιπόν υπήρξε ένας μέτριος έως καλός (για τα δεδομένα της Ελλάδας) αμυντικός που κατά περιόδους προσέφερε στην ομάδα. Μέχρι εδώ καλά. Όμως από τη σημαία του Παναθηναϊκού ζητάω περισσότερα από θριαμβευτικές δηλώσεις όταν δεν έχεις κερδίσει τον αντίπαλο, από γκρίνιες προς τον τύπο για τη σκληρή προπόνηση, ρουφιανιές για κάθε νέο παίκτη που απειλεί να του φάει τη θέση και χαμογελάκια όταν η ομάδα ρεζιλεύεται. Α και να γίνεται ειρωνικό σύνθημα στα χείλη του αντιπάλου. Και στο φινάλε, ήξερε ότι δεν υπολογίζεται ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για φέτος γιατί έπρεπε να πάει στη συγκέντρωση; γιατί δεν αποχώρησε αθόρυβα και "ένδοξα"; γιατί δε δέχθηκε να βοηθήσει από άλλο πόστο; τόσο πληγώθηκε ο εγωισμός του; ο Αλβέρτης που είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας γιατί θεωρείται ακόμα αρχηγός; γιατί όταν πλακώθηκε με τον Ομπράντοβιτς (στις αρχές) έβαλε την ομάδα πάνω από όλα;

Για να μην είμαι τελείως οφφτόπικ, προτιμώ χίλιες φορές ξένους τύπου Ρούξι, Μπατίστ κλπ παρά ελληνάκια που ακολουθούν νοοτροπία στρατού και δημοσίου. "είμαι παλιός εγώ"

Θα επανέλθω.

attila
30-06-2009, 13:49
καλα τα λεει ο αποπανω

BURNIN AMBITION
30-06-2009, 14:27
gia ton mits
oi aggloi trexoun pio polu giaTI EINAI PIO EUKOLO NA TREXEIS ME ENA LITRO MPURA ST STOMAXI PARA ME ENA LITRO TANQUERAY XERW GW

atom_smasher
30-06-2009, 14:32
ε νομιζω οτι ο γκουμας ειναι σημαια λογω ελλειψης αλλου. μαλλον θα συμφωνησω με το αφεντικο του χριστου.

ari-m
30-06-2009, 14:47
koita na deis pou apo to gkoumompasinades kataliksame ston gkoume tin simaia ...
symfwno me afentikou tou xristou ...
kalos o gkoumas, afosiwmenos stin omada, merika krisima gkol pou mas ekanan na petaxtoume kai na fwnaksoume nai re arxigara, alla oxi kai simaia ...

wino
30-06-2009, 16:15
to provlhma sthn ellada einai h "nootropia tou ellhna" pou
1)den exei kai polu dia8esh gia douleia kai proponhsh
2)me ena mikro 3epetagma-epituxia nomizei oti de xreiazetai na prospa8hsei allo kai "kavalaei to kalami"

sun tis a8lhtikes efhmerides pou einai para polles kai grafoune mono pipes

00i00
30-06-2009, 16:51
ρε στ αρχιδια μας το ποδοσφαιρο...εμεις μπαλα γουσταρομε...δηλαδης μπαχαλα

τσαμπλιολιγκια και πολιτισμοι και παπαρια ειναι για κρυφοκλανιδες

atom_smasher
30-06-2009, 17:45
Και τωρα καταλαβαινεται πως αλλοι το θεωρουν σπορ και αλλοι ευκαιρια για να βγαλουν τα κομπλεξ τους και το αισθημα κατωτεροτητας. Οποτε τι το συζητατε; Πουτανα μητριαρχια!

Raven Lord
30-06-2009, 18:47
ρέηβεν σε έχει τυφλώσει τόσο το μένος σου για τον Τεν Κάτε που βλέπεις τον Γκούμα ως σημαία.

κανένα μένος. απλά έχω μάτια και βλέπω ότι είχε καλό υλικό και δεν έκανε τη δουλειά που περίμενα. και φέτος με ακόμα καλύτερο υλικό ΚΑΙ δικές του επιλογές περιμένω πολλά περισσότερα. σαν προπονητής θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. ο άνθρωπος τεν τεν όμως πρέπει να είναι μεγάλος μαλάκας. εκτός πλάνων ο γκούμας? οκ, μπορείς να του πεις σαν ανθρωπος να αποχωρήσει ήρεμα κι ωραία, όχι να δημιουργείς θέμα! και μην πεις ότι δεν ξερουμε τι έγινε, γιατί σε ένα χρόνο έχει δείξει τι άτομο είναι και πώς φέρεται στους παίκτες.

ο γκούμας από την άλλη έδωσε μεγάλο μερίδιο του τελευταίου μας πρωταθλήματος τα τελευταία 14 χρόνια (το γκολ στο gay), έκανε μερικές φοβερές χρονιές και είναι από τους λίγους που επιβίωσαν από τις αναίτιες εκκαθαρίσεις της εκάστοτε διοίκησης κάθε χρόνου. θυμίζουμε gayρο στο μπάσκετ.

morphine
30-06-2009, 19:43
εσεις οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων, αναπολείτε τις εποχές που οι παίκτες ξεκινούσαν από μια ομάδα και έκλειναν την καριέρα τους σε αυτή; είστε ευχαριστημένοι που το αγαπημένο σας άθλημα έχει καταντήσει πλέον και στην Ελλάδα ένας χορός εκατομμυρίων (πρωτότυπο!), και οι ομάδες είναι γεμάτες μισθοφόρους;
κοινώς, τη χοντρούλα με το γλυκό προσωπάκι έρωτα της ζωής σας ή την πανέμορφη πουτάνα καθε σεζόν κι άλλη;

νομίζω πως κανείς από εμάς δεν μπορεί να αναπολήσει τις εποχές που γινόταν αυτό που λες, γιατί πρέπει να γινόταν πολύ πολύ παλιά.
για να απαντήσω στην ερώτησή σου, ως οπαδός μεγάλης ομάδας (λολ), τα αισθήματά μου είναι ιδιαίτερα τρυφερά για τα λόκαλ παιδιά και τα βάζω ένα-δύο-δέκα κλικ πιο πάνω από τους υπόλοιπους. Παρ' όλα αυτά, το ποδόσφαιρο δεν παίζεται πια για τη φανέλα αλλά για το καλό της επιχείρησης (απλοϊκά), οπότε οι μεταγραφές και οι "μισθοφόροι" είναι απαραίτητα για κάθε ομάδα που θέλει να επιβιώσει. Προσωπικά πιστεύω ότι οι περισσότερες ομάδες το έχουν παραχέσει, βλέπεις πχ αγγλική ομάδα με έναν άγγλο στο ρόστερ, προπονητή από άσχετη χώρα και διάφορες τέτοιες 'τραγικότητες' κατ' εμέ, και είναι κάπως κρίμα μεγάλες και ιστορικές ομάδες να μην έχουν κανένα χαρακτήρα πια. Παρ' όλα αυτά, με αυτό τον τρόπο προωθείται καλύτερα το προϊόν που λέγεται ποδόσφαιρο, οπότε ή ακολουθείς εν γνώσει σου ή το ρίχνεις στο πλέξιμο. Εμένα μ' αρέσει να βλέπω αγγλικό ποδόσφαιρο, ο τρόπος που το παίζουν ρε παιδί μου, έτσι όπως στήνονται στο γήπεδο, έτσι όπως κουνιούνται, έτσι όπως σκοράρουν, έτσι όπως πανηγυρίζουν. Ναι μεν θα ήθελα να βλέπω περισσότερους άγγλους που τους συμπαθώ κιόλα, αλλά εφόσον δεν υπάρχουν άγγλοι αρκετά καλοί για να μου προσφέρουν το θέαμα το οποίο απολαμβάνω, οι ομάδες φέρνουν παίκτες απ' έξω, και καλά κάνουν, και δεν έχει νόημα να γκρινιάζω. Όταν με χαλάσει αυτό θα αρχίσω να παρακολουθώ Γ' τοπικό. Ο τζέραρντ είναι η αρχηγάρα, το βλαχάκι απ'το λίβερπουλ, μεγάλωσε και θα κλείσει την καριέρα του εκεί, τον αγαπάνε όλοι, αλλά ποιος μπορεί να φανταστεί τώρα την ομάδα χωρίς τόρρες; Ποιος δε συγκινήθηκε έστω και λίγο όταν έφυγε ο χύππια; ( :cry: )

οι υποστηρικτές πανιωνίων, ηρακλέων, αστέρων να απαντήσουν μόνο για να πουν αν οι ομάδες τους είχαν ενα δις ευρω, θα ήθελαν να αρχίσουν να αγοράζουν κι αυτές αβέρτα παίκτες για να σηκώσουν κι αυτοί καμια κούπα.

όλες οι ομάδες αγοράζουν παίκτες, δεν κοστίζουν όλοι 80 εκατομμύρια. Βέβαια θα μου πεις 80 εκατομμύρια κοστίζουν οι καλοί, τους άλλους τι να τους κάνεις. Ε ο καθένας ό,τι μπορεί δίνει και ό,τι μπορεί κάνει με αυτούς που έχει.

τεσπα συνεχίστε να λέτε για τον Παναθηναϊκό τώρα. Έλα μωρή τζιμπρίλ

Mitsmann
30-06-2009, 21:49
Εγω.

Mitsmann
30-06-2009, 21:50
ωπ, σορρυ νομιζα οτι το ποστ σου τελευε στον Χιππια.

morphine
30-06-2009, 21:59
*ποιος οπαδός της λίβερπουλ

Mitsmann
30-06-2009, 22:11
Kαπου εδω να αναφερω την μεγιστη τιμη και δοξα στους χρηστες

Alaiah
Chris Boss
Odonian
Fixxxer
Magellan
Nothingman
Ingolemo
Ithilmir
Angelcurse

που παιζουν οντως ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ με το σημα με τη μπυραρια.

:touched:

00i00
30-06-2009, 22:16
ξακοσα χρονια χουλιγκαν ειμαστε εχομε μαχαιρωσει ενα χωριο σκουλικια και γαυροι εμεις δηλαδης δεν εχομε δικαιωμα?

Mitsmann
30-06-2009, 22:21
δικαιωμα σε τι?

00i00
30-06-2009, 22:26
αστο δε θυμαμε

FIXXXER
30-06-2009, 22:40
Kαπου εδω να αναφερω την μεγιστη τιμη και δοξα στους χρηστες

Alaiah
Chris Boss
Odonian
Fixxxer
Magellan
Nothingman
Ingolemo
Ithilmir
Angelcurse

που παιζουν οντως ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ με το σημα με τη μπυραρια.

:touched:

Ξεχασες τον σημαντικοτερο απο ολους που μας μαζεψε ολους αυτους, τον Darkling :touched: :pink:
Να διευκρινιστει οτι εκτος απο τη φανελα εγω παιζω και για τα kudos.

chris_boss
30-06-2009, 22:52
ρέηβεν σε έχει τυφλώσει τόσο το μένος σου για τον Τεν Κάτε που βλέπεις τον Γκούμα ως σημαία.

κανένα μένος. απλά έχω μάτια και βλέπω ότι είχε καλό υλικό και δεν έκανε τη δουλειά που περίμενα. και φέτος με ακόμα καλύτερο υλικό ΚΑΙ δικές του επιλογές περιμένω πολλά περισσότερα. σαν προπονητής θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. ο άνθρωπος τεν τεν όμως πρέπει να είναι μεγάλος μαλάκας. εκτός πλάνων ο γκούμας? οκ, μπορείς να του πεις σαν ανθρωπος να αποχωρήσει ήρεμα κι ωραία, όχι να δημιουργείς θέμα! και μην πεις ότι δεν ξερουμε τι έγινε, γιατί σε ένα χρόνο έχει δείξει τι άτομο είναι και πώς φέρεται στους παίκτες.

ο γκούμας από την άλλη έδωσε μεγάλο μερίδιο του τελευταίου μας πρωταθλήματος τα τελευταία 14 χρόνια (το γκολ στο gay), έκανε μερικές φοβερές χρονιές και είναι από τους λίγους που επιβίωσαν από τις αναίτιες εκκαθαρίσεις της εκάστοτε διοίκησης κάθε χρόνου. θυμίζουμε gayρο στο μπάσκετ.

Δεν ξέρω αν κοροιδεύεις εμένα ή τον εαυτό σου. στην ίδια παράγραφο που λες "κανένα μένος", χρησιμοποιείς το "τεν τεν" και είμαι σίγουρος ότι αν συνέχιζες, θα διαβάζαμε για "κλαριτζήδες" κλπ όπως έχεις κάνει κατά καιρούς. ο γκούμας ήταν εκτός πλάνων και το ήξεραν και οι πέτρες. τι τσουτσέκι πήγε να παραστήσει; τολμώ να υποθέσω ότι όταν το έμαθε θα είπε "εγώ θα πάω κι ας με διώξει!". κλείνω με τον γκούμα, με το μπολντ που από μόνο του λέει πολλά, αλλά θα σχολιάσω ότι αυτή η διοίκηση κάνει πρώτη φορά εκκαθάριση και ω τι θαύμα, επιτέλους ο γκούμας είναι θύμα της. κλείνω με τεν κάτε με το εξής: πως φέρεται δλδ στα κακομαθημένα της παιανίας; και λίγα τους κάνει/λέει. αν είναι δυνατόν, να ανεχόμαστε τις παπαριές του κλέιτον, του ρουκάβινα, του μεγαλέξανδρου και φαν βάγγελ. βλάχοι και δημόσιοι υπάλληλοι.

Μιτς είδες την αποχώρηση χίππια και δε συγκινήθηκες;

nothingman
01-07-2009, 00:15
δεν κατάλαβα τον αποκλεισμό μου από το τόπικ αλλά ας πούμε ότι σε έναν αγώνα Arsenal-StPauli θα ήμανε με την Arsenal. και με τους Generals να έπαιζαν δλδ, πάλι τα ίδια.
και μετά τον Αποστολάκη και τον Αφάς έπαψα να πιστεύω αυτά τα ρομαντικά τα κόλπα =/

α, και
http://www.bluekipper.com/assets/images/blubber/toffee_gerrard.jpg

chris_boss
01-07-2009, 00:18
θενκς την είχα χάσει :)

morphine
01-07-2009, 00:23
πιο πολύ του πάει το κόκκινο

Raven Lord
01-07-2009, 01:15
@κρις
"κλαριτζής" και "μπαρμπαγιάννης" κτλ είναι χάριν συντομίας (μην πεις ότι δε μοιάζει απίστευτα με τον κλαριτζή από το Θεσσαλία ΤV). κατά τα άλλα, imo κάθε προπονητής πρέπει να παίρνει το καλύτερο που μπορεί από τους παίκτες που διαθέτει (π.χ. Γιάννης Κυράστας - RIP & respect - ο οποίος έκανε απίστευτα κωλόπαιδα και άμπαλλους να παίξουν μπαλλάρα) και όχι να προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του καθενός σύμφωνα με τις κολλημένες ιδέες του. θα τον δούμε κ φέτος κ θα κρίνουμε.

sabbattack
01-07-2009, 02:06
thread hijacking δυναμικά, θέλω να δηλώσω πως η όλη φάση με τον Αστέρα Εξαρχείων είναι γελοιότερη από παιδάκια δημοτικού να παπαγαλίζουν γηπεδικά συνθήματα. Δηλαδή είμαστε όλοι Αστέρας.

Γουστάρω αναρχία και κόντρα. Ταπανταόλα κόντρα.

Mitsmann
01-07-2009, 02:36
αλλά ας πούμε ότι σε έναν αγώνα Arsenal-StPauli θα ήμανε με την Arsenal. και με τους Generals να έπαιζαν δλδ, πάλι τα ίδια.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ!!!!

enitharmon
01-07-2009, 09:13
και με τους Generals να έπαιζαν δλδ, πάλι τα ίδια.
σου αξιζει τιμητικο μπαν απο τον προεδρο στο αθλετιξ γι'αυτο

warlord mkII
01-07-2009, 11:59
Εγώ δεν θα σταθώ στους συλλόγους. Εταιρίες είναι και προσλαμβάνουν όποιον νομίζουν ότι θα τους κάνει την δουλειά. Τα "από μικρός είχα αφίσσα του Σαραβάκου στο δωμάτιό μου" και τα "είμαι γκαβρο", είναι για τους ανεγκέφαλους.

Μετά τη Μποσμαν εποχή, με ενοχλεί πάρα πολύ που οι περισσότερες εθνικές ομάδες έχουν χάσει τη ταυτότητά τους. Κάποτε περιμέναμε να δούμε το φαντεζί των Βραζιλιάνων, την αλητεία των Αργεντίνων, το αστείο "κάνε γιόμα να πηδήξω" των Άγγλων (και να γελάσουμε με μια ακόμα παταγώδη αποτυχία τους), το τόταλ φουτμπολ των Ολλανδών, το σκυλίσιο πείσμα των Γερμανών, τα τσεκούρια των Ουρουγουανών, τους εκάστοτε ΤΡΟΥ και τίμιους Παραγουανούς/Μεξικάνους/Κολομβιανούς κλπ, το οτιναναι των Αφρικανών...

Η παγκοσμιοποίηση από τη μία αύξησε τον ανταγωνισμό (πόσες ομάδες μπορούσαν να κοντράρουν τη Liverpool των mid 80's? - οι μεσαίες ομάδες της πρώτης κατηγορίας είχαν τύπους με μπυροκοιλιά και σάπια δόντια για σέντερ φορ) αλλά από την άλλη μείωσε το "χρώμα" και το "συναίσθημα" του ποδοσφαίρου.

Το μόνο που απαιτώ από ξένους παίχτες είναι επαγγελματική συμπεριφορά. Κάπου κάπου υπάρχουν και μερικοί που λόγω χαρακτήρα δένουν με την ομάδα (πχ Ρότσα, Μινχ, Χενρικσεν, ΒΑΖΕΧΑ) αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο (δεν είναι καν από τους Έλληνες...)

SpiritCrusher
01-07-2009, 15:04

Μιας και στο παρόν θρεντ έχω δικαίωμα να πω μόνο γι αυτό :P να πω πως ναι. Ανεξαρτήτου ομάδας και μέγεθος αυτής η απάντηση λογικά θα είναι ναι. Άσε που αν ο παίκτης δεν είναι καλός τότε ψιλοχέστηκες γι αυτόν όσα χρόνια και αν είναι στην ομάδα. Αν πχ. ο Τζέραρντ δεν ήταν παιχτούρα αλλά τσαπί, και από τα 3 του να ήταν στη Λίβερπουλ θα έπαιρνε τ' αρχίδια του.

Zoonchild
01-07-2009, 15:17
ε και εδω που τα λεμε μια χαρα συμβαινει αυτο στις μικρες ομαδες. Μπορει να μην ξοδευουν εκατομμυρια αλλα βλεπεις κατι ατρομητους, πανθρακικους κλπ να αλλαζουν καθε χρονο απο μια ενδεκαδα(τουλαχιστον)

εσυ ο αποπανω, διαρκειας πηρες ή περιμενεις να σου φερουν τον Σεφτσενκο?

MaX Payne
01-07-2009, 15:17
(πόσες ομάδες μπορούσαν να κοντράρουν τη Liverpool των mid 80's?

ποσες ομαδες μπορουν να κοντραρουν την man utd των μεσα 90's,00's?

morphine
01-07-2009, 15:24
http://photos-h-8.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs088.snc1/4623_84501342731_520237731_1810711_199660_n.jpg

αλλά πρωτάθλημα δεν πήρε, ναι οκ σκάστε.

SpiritCrusher
01-07-2009, 16:01
εσυ ο αποπανω, διαρκειας πηρες ή περιμενεις να σου φερουν τον Σεφτσενκο?

Μόνο με Ιμπραιμοβιτς. :P

Xθες που είδα τις τιμές, δεν ήταν και άσχημα. Αλλά από την άλλη έχω να πάω γήπεδο χρόνια. Θα δούμε.

Kelldorain
01-07-2009, 16:19
Μιας και στο παρόν θρεντ έχω δικαίωμα να πω μόνο γι αυτό :P να πω πως ναι. Ανεξαρτήτου ομάδας και μέγεθος αυτής η απάντηση λογικά θα είναι ναι. Άσε που αν ο παίκτης δεν είναι καλός τότε ψιλοχέστηκες γι αυτόν όσα χρόνια και αν είναι στην ομάδα. Αν πχ. ο Τζέραρντ δεν ήταν παιχτούρα αλλά τσαπί, και από τα 3 του να ήταν στη Λίβερπουλ θα έπαιρνε τ' αρχίδια του.

Αυτό. Πάντως πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να προτιμάει ΠΑΝΤΑ τις ομάδες που βασίζονται στις ακαδημίες από αυτές που βασίζονται στις μεταγραφές. Και στις 2 περιπτώσεις μιλάμε για αυτοσυντηρούμενες επιχειρήσεις που απλά διαλέγουν διαφορετικούς δρόμους για να διαθέσουν τα χρήματά τους. Με ποιο κριτήριο κάποιος να θεωρεί πιο "συμπαθή" μια ομάδα που διαθέτει τα λεφτά της σε scouting και ακαδημίες και να θεωρεί "αντιπαθή, παράδειγμα προς αποφυγή κλπ" μια ομάδα που αυτά τα λεφτά τα διαθέτει κάθε χρόνο για να αγοράσει έτοιμους παίκτες; Η μόνη ανισότητα που μπορεί να δημιουργηθεί μεταξύ των δυο είναι στην περίπτωση που η δεύτερη έχει συντριπτικά μεταγλύτερο αριθμό οπαδών, άρα και περισσότερα έσοδα από φανέλες κλπ. Σε αυτό όμως δεν μπορούμε να κατηγορούμε τις ομάδες ε, αλλά τους φιλάθλους που απλά θέλουν να είναι με αυτόν που νικάει για να νιώθουν ότι νικάνε κι αυτοί.

Στο θέμα του να αλλάζουν οι παίκτες-σημαίες ομάδες και αν το θέλουμε ή όχι: στα ξένα πρωταθλήματα εγώ πραγματικά δεν θα είχα πρόβλημα είτε γίνει κάτι τέτοιο ή όχι, εξάλλου όσα παρακολουθώ (αγγλικό και λίγα ματς από ισπανικό) τα βλέπω αποκλειστικά και μόνο λόγω της ποιότητας του ποδοσφαίρου. Στο ελληνικό τώρα πρωτάθλημα προφανώς και θα το ήθελα να γίνεται αυτό και όσο πιο συχνά τόσο το καλύτερο για μένα. Εξάλλου ο κύριος λόγος που το παρακολουθώ είναι για το γενικότερο τζέρτζελο και τις συζητήσεις που γίνεται, αν το κρίνουμε καθαρά ποιοτικά είναι αδιάφορο. Οπότε μακάρι να πάει ο Καστίγιο στον Παναθηναικό και να σκοράρει μες στο Καραισκάκη, μακάρι να πάει ο Σισέ στον Ολυμπιακό του χρόνου (λέμε τώρα) και να βγει ο Πρωταθλητής με αυτό (http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2110/215/97/1501415367/n1501415367_30186264_9290.jpg). Για μένα όλη η πλάκα στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε αυτό. Εξάλλου το πιο πολυσυζητημένο πρωτάθλημα της 5ετίας το είδαμε όταν πήγε ο Ριβάλντο στην ΑΕΚ.

Το μόνο πράγμα το οποίο θεωρώ όντως επικίνδυνο είναι αυτό που αναφέρει ο warlord, δηλαδή την ταυτοποίηση όλων των εθνικών ομάδων. Επικίνδυνο γιατί το εθνικό επίπεδο είναι το μόνο σημείο του ποδοσφαίρου που προσφέρει πραγματικά δυνατές στιγμές. Ο τελικός του '50, όλο το παγκόσμιο του '54, ο τελικός του '74, η ανατροπή με την Ιταλία το '82, η Αργεντινή του '86, η Κροατία του '98, η Γαλλία του '06 ακόμα και το euro που πήραμε είναι στιγμές που το ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο ούτε καν τις ακουμπάει. Ένα συλλογικό ποδόσφαιρο που την τελευταία δεκαετία έχει να δείξει μόνο τον τελικό Μαντσεστερ-Μπάγερν, την ανατροπή της Λίβερπουλ και το φετινό Τσέλσι-Λίβερπουλ σαν πραγματικά δυνατές στιγμές. Οπότε ναι σε αυτό βλέπω όντως πρόβλημα και σημαντικό, αλλά ας δούμε πρώτα το παγκόσμιο του χρόνου και το ξανασυζητάμε

attila
01-07-2009, 18:04
οι αμυνες των εθνικων ομαδων γενικα ειναι τσιρκο καθως οι αμυντικοι δεν μπορουν να προσαρμοστουν μεταξυ τους οποτε ειναι λογικο να μπαινουν πιο ευκολα γκολ-αρα θεαματικοτερα ματς καθως ολα ειναι πιο χαλαρα σε αντιθεση με τους συλλογικους αγωνες οπου ο σκοπος (δλδ τα φραγκα) αγιαζει τα μεσα (κατενατσιο)

MaX Payne
01-07-2009, 19:24
Το μόνο πράγμα το οποίο θεωρώ όντως επικίνδυνο είναι αυτό που αναφέρει ο warlord, δηλαδή την ταυτοποίηση όλων των εθνικών ομάδων. Επικίνδυνο γιατί το εθνικό επίπεδο είναι το μόνο σημείο του ποδοσφαίρου που προσφέρει πραγματικά δυνατές στιγμές. Ο τελικός του '50, όλο το παγκόσμιο του '54, ο τελικός του '74, η ανατροπή με την Ιταλία το '82, η Αργεντινή του '86, η Κροατία του '98, η Γαλλία του '06 ακόμα και το euro που πήραμε είναι στιγμές που το ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο ούτε καν τις ακουμπάει. Ένα συλλογικό ποδόσφαιρο που την τελευταία δεκαετία έχει να δείξει μόνο τον τελικό Μαντσεστερ-Μπάγερν, την ανατροπή της Λίβερπουλ και το φετινό Τσέλσι-Λίβερπουλ σαν πραγματικά δυνατές στιγμές. Οπότε ναι σε αυτό βλέπω όντως πρόβλημα και σημαντικό, αλλά ας δούμε πρώτα το παγκόσμιο του χρόνου και το ξανασυζητάμε

υπερβαλλεις λιγο για το συλλογικο επιπεδο οτι δεν εχει δειξει σχεδον τπτ, CL εχουν γινει ματσαρες απλα οι τελικοι συνηθως ειναι χαλι ποιοτικα
και τα μουντιαλ ειναι αλλη φαση σαν διοργανωση, σαν ολα δεν μπορει να γινει συγκριση με τπτ αλλο γιαυτο μας μενουν

οι εθνικες απλα δεν βγαζουν τοσους πολλους ποιοτικους παιχτες (οι λογοι διαφοροι μποσμαν, νο κομμιουνισμ κλπ)
ειδικα οι ανατολικες χωρες που εβγαζαν καμια καλη φουρνια ειναι για τον πουτσο η' π.χ γερμανια πολυ κατω ποιοτικα σε σχεση με 20 χρονια πριν