PDA

View Full Version : γρήγορα

irreligious
29-06-2009, 00:36
πείτε καμιά λύση για θα το πετάξω από το παράθυρο το γαμημένο.

κλείνει μόνο του στο άκυρο και ξανανοίγει, τρώει άπειρο cpu(msnmgr.exe βάρεσε 50άρι κάποια στιγμή και ενώ το είχα κλειστό), κάνει τρελά (αλλάζει τούλμπαρς, βγάζει το εικονίδιο του μσν μαύρο), όλα τα αντιβαϊρους που βάζω μου τα βγάζει κοράπτεντ μια μέρα μετά(εδώ και 4 μέρες βάζω/βγάζω avg) και γενικά ο υπολογιστής μου δεν την παλεύει μια.
εγκατέστησα ξανά το άβαστ και στο σκαν που του έκανε δεν βρήκε τπτ, τώρα ψιλοδουλεύει κομπλε αλλά να δω πόσο θα μου το κρατήσει και αυτό.

ο αδερφός μου που του το είχα στείλει, μου είπε ότι του'καμε φορματ και κανά τριήμερο που το είχε αυτός κάτω έτρεχε μια χαρά. δεν νομίζω να την κάνω εγώ τη μαλακία αφού με το βαϊο που χειροζόμανε ένα δίμηνο μια χαρά τα πηγαίναμε και τα πάντα όλα δούλευαν ρολοϊ.

ως άκυρος λοιπόν και άσχετος από pc δηλώνω κομματάκι απελπισμένος πράγμα ανεπιτρεπτον για ένα φερέλπι νεο σαν κ εμένα οπότε κάντε κάτι, θα σας χρωστώ χάρη μα τη μπαναγίασας.

cloud
29-06-2009, 00:39
Αν κλείσεις το msn messenger (κι αν το χεις να ανοίγει στο startup βγάλτο) συνεχίζει να κάνει τα ίδια;

irreligious
29-06-2009, 00:44
το 50άρι που βάρεσε με το μέσεντζερ, ντάξει έγινε μια φορά. και το είχα κλείσει κιόλα το πρόγραμμα.
γενικά όμως τρώει άπειρες φρίκες με το cpu.o firefox ξέρωγω μπορεί να τρώει κανά 25άρι με 2 ταμπς ανοιχτά και
χωρίς να κατεβάζω τίποτα. τα τρελά που είπα με απασχολούνε πιο πολύ πάντως.

cloud
29-06-2009, 00:54
Δεν ξέρω, ίσως έχεις κάποιο άκυρο πρόγραμμα εγκατεστημένο (αφού δεν είναι ιός), τσέκαρε το.

JnB
29-06-2009, 01:45
spybot S&D -> scan
malwarebytes anti-malware-> scan
avast->scan
restart

Αν μετά από αυτά ΔΕΝ φτιάξει, έχεις ιμο πρόβλημα hardware

irreligious
29-06-2009, 12:45
χίλια ευχαριστώ καταρχάς!
το spybot που λες μου βρήκε κάτι ψιλά, αλλά το malware τίποτα.
θα του ξανακάνω ένα με το avast να δούμε τι παίζει, αλλά σε περίπτωση που έχομε πρόβλημα hardware τι κάνουμε? και τι σημαίνει σε κακά ελληνικά αυτό? οτι το πι σι είναι σάπιο?

Fireknight
29-06-2009, 13:16
protapola kane kana backup , meta

vres kapoio diagnostiko gia to disko , sini8os exei ka8e eteria diko tis gia na tsekareis an einai kala o diskos .
Episis mporeis na kaneis kai kapoio memtest gia na deis gia ti RAM sou . 8a vreis efkola odigies sto google .

Pantws genika an paizoun polla corrupted arxeia apo to pou8ena , isws o diskos na einai sta teleftea tou .
S'afti tin periptosi 8a prepei na ton allakseis ki elpizo na exeis eggyhsh klp .

Ingolemo
29-06-2009, 14:23
κλείνει μόνο του στο άκυρο και ξανανοίγει, τρώει άπειρο cpu(msnmgr.exe βάρεσε 50άρι κάποια στιγμή και ενώ το είχα κλειστό), κάνει τρελά (αλλάζει τούλμπαρς, βγάζει το εικονίδιο του μσν μαύρο), όλα τα αντιβαϊρους που βάζω μου τα βγάζει κοράπτεντ μια μέρα μετά(εδώ και 4 μέρες βάζω/βγάζω avg) και γενικά ο υπολογιστής μου δεν την παλεύει μια.
εγκατέστησα ξανά το άβαστ και στο σκαν που του έκανε δεν βρήκε τπτ, τώρα ψιλοδουλεύει κομπλε αλλά να δω πόσο θα μου το κρατήσει και αυτό.

To oti kleinei amesws kai ksananoigei mporei na einai thermokrasia cpu, tsekare me kana programma, h apo bios otan ta ksanakanei.

To oti douleuei cpu sunexeia einai ligo periergo, paizei na nai kanas ios.

Auto me ta trela-allazei toolbars den to piasa, alla mporei na einai apo io mexri hardware, opws kai ta corrupt antivirus (btw, mono sta antivirus to kanei auto?).

Tespa, afou einai gamimena ola toso polu, kane h kana format na deis an strwsei (proteinetai, polu pio grhgoro apo to na psaxneis twra ti kai pws ftaiei), h estw vale kana live-cd linux na deis an exei kai kei kana provlhma.

edit: ama pas na kaneis format (apo to cd twn wndows fantazomai), kane full, oxi quick. Tha parei parapanw wra, alla tha vrei bad sectors an exeis.

MoRmEnGiL
29-06-2009, 15:42
epishs kalou kakou kane kai kana skan me hijackthis.

irreligious
29-06-2009, 17:47
χτες του έβαλα άβαστ, σήμερα ξανά έρρορ.
του έβαλα αβίρα τώρα, αϊντε μπα και δούμε προκοπή. ούτε αυτό μου έβγαλε τπτ στο σκανάρισμα πάντως. αν ήταν ιος δεν θα το έβρισκε?
φορμάτ λες ε? αν και αύριο μαλακίζετε θα κάνω.
θενξ για όλες τι συμβουλές παιδιά!

Ingolemo
29-06-2009, 19:04
χτες του έβαλα άβαστ, σήμερα ξανά έρρορ.
του έβαλα αβίρα τώρα, αϊντε μπα και δούμε προκοπή. ούτε αυτό μου έβγαλε τπτ στο σκανάρισμα πάντως. αν ήταν ιος δεν θα το έβρισκε?
φορμάτ λες ε? αν και αύριο μαλακίζετε θα κάνω.
θενξ για όλες τι συμβουλές παιδιά!

E koita, format, an den exeis kai polla settarismena programmata (kai exeis kai ksexwristo partition to os opws tha prepe), den pairnei panw apo kana 3wro h douleia, kai tha paei stadar kalutera meta, h estw tha ksereis sigoura oti einai hardware provlhma.

Twra, na arxizeis na psaxneis ti kai pws klp, tha sou faei meres, kai pali den ksereis an tha ftiaksei.