PDA

View Full Version : Αbsent Mindead-Exposed By Observers@Second Skin 25/6/09

UC.Hammer
26-06-2009, 21:50
Σκηνες τυπου ροκ εξελιχθηκαν στο(οπως δηλωσαν)τελευταιο Live των Absent Mindead,εψες το βραδυ στο γνωστο γοτθομαγαζο Second Skin.Το λοιπον,καταρχας ο χωρος δεν ενδυκνειται για live ροκ συγκροτηματων,ουτε ακουστικα,αλλα και λογω της πλατφορμας που υπαρχει στο κεντρο(πραγμα λογικο αφου ειναι dance club).

Στα του live,απο το πουθενα εμφανιστηκαν συμπαθεστατοι νεαροι,οι οποιοι δεν ειχαν αναφερθει πουθενα και αν ακουσα καλα τον τραγουδιστη τους ονομαζονται Western Kaiser.Υποψιαζομαι οτι ηταν το πρωτο τους(ή απο τα πρωτα τους)Live,επαιζαν pop-punk στο στυλ των blink 182,φαινεται να το εχουν,αλλα θελουν ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΟΥΛΕΙΑ.Οπως και να χει τους ευχομαι να πανε καλα.

Exposed By Observers.Τους ειδα πρωτη φορα στο γκαζι στο παρτυ του athens voice(μαζι με fuzzy nerds,film και τους :? matisse)και με κερδισαν αμεσως!Πιτσιρικια που παιζουν ενα εντελως πωρωτικο electroclash/punk(oχι Pistols,ουτε Hardcore για να μην παρεξηγομεθα)με εναν γαματο frontman που πραγματικα ομπρως στις ορδες απο κλαψομουνε "ποπ" σχηματα που απαρτιζουν την εγχωρια indie σκηνη ακουγονται σαν οδοστρωτηρας.Και εχθες λοιπον εκλεψαν την παρασταση κατα την γνωμη μου με το show τους,και οποιαδηποτε μομφη εναντιον τους οσον αφορα την ποζα που διαθετουν μου φαινεται ατοπη διοτι τους το επιτρεπει το ιδιωμα τους.Ουτε crust punk παιζουν,ουτε delta blues.

Kαι φτανουμε στους Absent Mindead,τους οποιους αν και δεν τους ξερω προσωπικα(αν και εχουμε/ειχαμε τον ιδιο παραγωγο) τους σεβομαι διοτι δεν εχω ακουσει αλλη ελληνικη μπαντα να εχει τετοιο ηχο.Και αυτους τους ειχα ξαναδει περσι με Dinosaur Jr.και αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν οντως το διαλυουν θα ειναι κριμα,δεν γνωριζω τους λογους(γι'αυτο ανεφερα οτι δεν τους ξερω)αλλα υποψιαζομαι οτι δεν ειχαν την απηχηση που οι ιδιοι επιθυμουσαν.Ξεκινησαν πολυ δυναμικα παιζοντας το γνωστο grunge/alternative ηχο τους,αλλα σιγα σιγα η συναισθηματικη τους φορτιση(και τα πολλα ξυδια)μετετρεψαν το live σε χαος,με σπασμενα μπουκαλια,μια γκομενα πανω σε μια κουνια,3 μετρα ψηλα να χορευει υστερικα,να σταματανε 3 φορες επειδη ξεκουρδιστηκε η κιθαρα,πεσανε πανω στα drums κ.λ.π.Αφου λοιπον παιξανε και μια επεισοδιακη διασκευη του breed των Νirvana(και αλλα 3 δικα τους μετα),πεταξανε τα μικροφωνα,τα drums και τις βασεις.Τελευταια ατακα του drummer:"Οσοι εισαστε γαμω,εισαστε γαμω.Για τους αλλους πληρωνω εγω"η κατι πολυ κοντα σ'αυτο.Με λιγα λογια κριμα για το συγκροτημα γιατι αποδεικνυει για αλλη μια φορα την αδιαφορια του ελληνικου indie κοινου(δηλαδη ποιου indie;η πλειοψηφια ειναι κωλο χιπστερς του κερατα)για τα ελληνικα συγκροτηματα,και την γενικη μιζερια που επικρατει στην χωρα.Παιζει να κανω και λαθος και κατι να μου διαφευγει.Παντως καλα περασα.

BURNIN AMBITION
28-06-2009, 01:54
opou grafetai to onoma twn dinosaur tha petagomai san klania e
porwsi

UC.Hammer
28-06-2009, 03:02
opou grafetai to onoma twn dinosaur tha petagomai san klania e
porwsi
:headbang:

azza
29-06-2009, 03:02
Σκηνες τυπου ροκ εξελιχθηκαν στο(οπως δηλωσαν)τελευταιο Live των Absent Mindead

γιατί τελευταίο;;;
χμ..όταν μπλέκουν οι εταιρίες κολοσσοί με την αντεργκραου σκηνή..

UC.Hammer
29-06-2009, 03:35
Σκηνες τυπου ροκ εξελιχθηκαν στο(οπως δηλωσαν)τελευταιο Live των Absent Mindead

γιατί τελευταίο;;;
χμ..όταν μπλέκουν οι εταιρίες κολοσσοί με την αντεργκραου σκηνή..

Aυτο.Δηλαδη εβγαλαν δισκο στην Heaven,:bang:

azza
29-06-2009, 03:38
βάρα λίγο ακόμα, sony

Marillion
29-06-2009, 18:19
ωραιος ο uc hammer. αλλά ρε συ σοβαρά σου αρέσουν οι absent? μέσα στις πέντε χειρότερες ελληνικές μπάντες που εχω δει και αυτό με τα όργανα μου είχε φανεί τρομερά fake στο live των δεινόσαυρων.

UC.Hammer
29-06-2009, 19:00
Κοιτα,δεν εχω αγορασει και αλμπουμ,απλα νιωθω οτι μπορουσαν να εξελιχθουν σε κατι πιο ουσιωδες,δηλαδη υλικο υπαρχει,η διαχειριση ειναι λιγο στραβη ΙΜΟ.Για το φεικ στην προκειμενη περιπτωση(Second Skin) νομιζω οτι δεν ισχυει,για τους Dinosaur το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχαν ενα παιδι που τους βοηθουσε με πληκτρα και 2η κιθαρα και δεν ειχε καλωδιο(!!!),'νταξει εκει επεσε γελιο.Και στην τελικη με οτι εχουμε παιζουμε,γιατι αμα δεν πουμε γι'αυτους ποιοι απομενουν(οσον αφορα την indie/alternative σκηνη);Και οι my wet calvin μου αρεσουν και το αλλο σχημα του τραγουδιαρη των absent,wanna be james(σε μικροτερο βαθμο),οι Fuzzy Nerds χρονια ειναι γαματοι και τρου indie,oι Ludmila,οι closer επισης,γενικα Marillion εκει που παλια λεγαμε οτι υπαρχει μικρη (εστω) σκηνη,τωρα εχουμε να κανουμε με ανθρωπους που βαφτιζουν την αποτυχημενη ποπ,Indie & Alternative,εχουν βγει ενα καρο συγκροτηματα που παιζουν αναμασημενα ακορντα και δεν γραφουν ουτε ενα ριφακι,ουτε ενα ρεφραιν!Δηλαδη πιο πολυ τους νοιαζουν οι φωτογραφησεις,τα παρτυ και το ψευτο γκλαμουρ,και καλα κανουν,το γαμω ενναλακτικο που το ειδανε;Μαλλον θα εννοουν εναλλακτικο σε σχεση με τα σκυλαδικα!Γενικα με τοσο μικρο πληθυσμο ειναι πολυ δυσκολο να υπαρξει και υγιεις μουσικη σκηνη(μιλαω παντα για τα ξενοφωνα συγκροτηματα)και ειναι χαζο οι ανθρωποι που ασχολουνται με αυτη να αναλωνονται στο επιφανειακο της υποθεσης(λαιφσταιλ,hype κ.α.)και λιγοτερο στην ουσια,δηλαδη να αποκτησουν δικη τους φωνη,να γραφουν καλα τραγουδια κ.λ.π.Αυτα βλεπω,αυτα λεω,παντα κραταω μικρο καλαθι και οποιαδηποτε αντιθετη γνωμη ειναι ευπροσδεκτη.

00i00
29-06-2009, 19:04
στο second skin χορευει ακομα η κορη του Ζηλου? η κοντη λατερνα με τους σωληνες Πετζετακης στα μαλια

Marillion
29-06-2009, 19:27
συμφωνώ 100% με τις γενικές σου παρατηρήσεις μαν. απλά αυτό εδώ :

εχουν βγει ενα καρο συγκροτηματα που παιζουν αναμασημενα ακορντα και δεν γραφουν ουτε ενα ριφακι,ουτε ενα ρεφραιν!Δηλαδη πιο πολυ τους νοιαζουν οι φωτογραφησεις,τα παρτυ και το ψευτο γκλαμουρ,και καλα κανουν,το γαμω ενναλακτικο που το ειδανε;

πιστεύω δένει γάντι και στους absent.

παίζουν γαμηστερές, καλές και συμπαθείς indie rock μπάντες στην Ελλάδα. Από την άλλη, πιστεύω πως το indie rock αργοπεθαίνει επειδή έχει χάσει την ουσιαστική επαφή με τις πανκ αφετηρίες του (μουσικά, ιδεολογικά και στο θέμα επιρροών). βλέπεις, όλοι αυτό οι indie-oπατέρες αγνοούν ή σνομπάρουν τα αυτόνομα στέκια και προτιμούν να βλέπουν τις ''ανεξάρτητες'' μπάντες της sony με δεκάευρω.

το θέμα είναι απλό για μένα. δεν διαλύεσαι επειδή δεν έλαβες αναγνώριση. στην περίπτωση των absent συγκεκριμένα, θυμάμαι να δηλώνουν πως πρέπει να φύγουν από την χώρα μας για να καθιερωθούν. οκ, δεκτόν, αλλά καθιέρωση δεν είναι αυτοσκοπός του καλλιτέχνη σε καμμία περίπτωση ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ. βλέπεις συγκροτήματα όπως οι bokomolech που είχαν-έχουν όλα τα φόντα για διεθνή απήχηση να το παλεύουν ακόμη. τι να πουν αυτοί δλδ που μετρούν σχεδόν 15 χρόνια.

γενικώς παίξτε σε στέκια, οι πάνκηδες ξέρουν!

UC.Hammer
29-06-2009, 19:34
το θέμα είναι απλό για μένα. δεν διαλύεσαι επειδή δεν έλαβες αναγνώριση. στην περίπτωση των absent συγκεκριμένα, θυμάμαι να δηλώνουν πως πρέπει να φύγουν από την χώρα μας για να καθιερωθούν. οκ, δεκτόν, αλλά καθιέρωση δεν είναι αυτοσκοπός του καλλιτέχνη σε καμμία περίπτωση ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ. βλέπεις συγκροτήματα όπως οι bokomolech που είχαν-έχουν όλα τα φόντα για διεθνή απήχηση να το παλεύουν ακόμη. τι να πουν αυτοί δλδ που μετρούν σχεδόν 15 χρόνια.

γενικώς παίξτε σε στέκια, οι πάνκηδες ξέρουν!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Pinatero
30-06-2009, 13:43
καλα αν ειναι οπως τα λετε, αυτοι ειχαν παρει τα μυαλα τους αερα οταν κερδισαν σ'ενα διαγωνισμο εξωτερικου με αλλα γκρουπ...
καλα περι ροκσταριλικια και τετοια κι ελληνικη σκηνη, γελαμε!! αγαπαμε τους τιμιους εμεις!!

Tonosalata
30-06-2009, 13:49
vasika lete arketes malakies gia tous absent. Episis ta alla pitsirika exoun valei prwta vash sto marketing k to promotion para sthn mousikh tous. kleinan sinentefkseis k fotografiseis xwris na exoun ixografisei apolytws tipota.
gelaei o kosmos.

Marillion
30-06-2009, 13:53
τι παράξενο είπαμε ντε.

UC.Hammer
30-06-2009, 19:14
vasika lete arketes malakies gia tous absent. Episis ta alla pitsirika exoun valei prwta vash sto marketing k to promotion para sthn mousikh tous. kleinan sinentefkseis k fotografiseis xwris na exoun ixografisei apolytws tipota.
gelaei o kosmos.
και ηθελα να ρωτησω καποιον απο τους milfettes,γιατι λογω του myspace προφιλ των absent ειναι προφανες οτι γνωριζεστε.λυσε μου καποιες αποριες,γιατι οπως ειδες στο πρωτο ποστ ειναι απο τα συγκροτηματα που σεβομαι.ας πουμε γιατι το διαλυουν;επισης πηγε κανεις απο'σας;

UC.Hammer
30-06-2009, 22:30
okey παιδια,απλα το βουλωνω για absent.respect.

HIV
03-07-2009, 12:23
gelaei o kosmos.
και ηθελα να ρωτησω καποιον απο τους milfettes,γιατι λογω του myspace προφιλ των absent ειναι προφανες οτι γνωριζεστε.λυσε μου καποιες αποριες,γιατι οπως ειδες στο πρωτο ποστ ειναι απο τα συγκροτηματα που σεβομαι.ας πουμε γιατι το διαλυουν;επισης πηγε κανεις απο'σας;

8imasai enan pi8iko pou prospa8ouse na katevasei to vraki tou tragoudiari kai eniwte kavatzwne to mikrofwno apo ton tragoudiarh prospa8wntas na skisei ta hxeia? e aftos hmoun egw. tous latrevw pragmatika giati tous kserw 93132-02139 xronia kai paizame kapote mazi kai kai kai... den moiazoun me ellines opws to 99% twn mpantwn edw gyrw (ai guil xant giou ntaOn). to dialioun giati poly apla den goustaroun pia,apla vare8ikan.

kai kapoios apo panw milise gia indie sinavlies se plateies kai katalipseis,egw exw eispraksei ena "DEN GINETE NA PAIKSETE SE AFTO TO LIVE,EXETE PAIKSEI STO RODEO,SAS EXW DEI,EDW MONO TRUE PAIZOUN,ESEIS EISTE POLIE8NIKI"

duh? over ent aout.

UC.Hammer
03-07-2009, 18:02
Ναι καταλαβα ποιος εισουν.Οπως και να'χει μιλησαμε και με τον Αντωνη μεσω μαισπεη και μου εξηγησε και αυτος τους λογους κλπ.Ειπαμε respect.