PDA

View Full Version : last drive festival mousikis

BURNIN AMBITION
24-06-2009, 23:37
kakh epilogh to dixalo
malakia mou
kalh epilogh oi eisagwgis amstel
kaki epilogh i mish wra

alla

I Love Cindy
Valley Of Death
A Glass Of Broken Dreams
Magdalene
Baby Its Real
Bad Roads
Gone Gone Gone

epos gamhsane gamhsane gamhsane eidame labrous paulous ktl
porotika

kai meta milagame to kitharista to thano kai me porwse giati einai true

tha kanw kontomaniko porotikos den paei allo

3 meta to labro sto an pame kapakia sto antiratsistiko

poioi alloi thakanoun road trip?

lab
25-06-2009, 00:00
Πολυ ωραιοι οι λαστ ντραιβ αν και ο ηχος ηταν ψιλοαπογοητευση(ηταν λιγο πολυ αναμενομενο). Ενεργεια και ροκ ν ρολλ. Θελω να τους ξαναδω αμεσα υπο αλλες συνθηκες και φυσικα πολυ μεγαλυτερο σετ

Τρομεροι ηταν και οι μπερντι ναμ ναμ αμεσως μετα στην κοτζια που παρολο οτι ειμαι κολλημενος και δεν γουσταρω τιποτα αλλο εκτος απο ΣΤΟΝΕΡ με κερδισανε. Κατεβηκα γιατι μου χε φανει πολυ ενδιαφερον αυτο κανουν απο κατι βιντεακια στο γιουτιουμπ και οντως αξιζε τον κοπο.

Παρτε και ενα δειγμα:
qMYMC6atRoE&feature=fvst

BURNIN AMBITION
25-06-2009, 00:12
labro porwsou se fugadeuw apo to an kai pame meta apo to set sas kapakia antiratsistiko

antimusic
25-06-2009, 00:19
Τρομεροι ηταν και οι μπερντι ναμ ναμ αμεσως μετα στην κοτζια που παρολο οτι ειμαι κολλημενος και δεν γουσταρω τιποτα αλλο εκτος απο ΣΤΟΝΕΡ με κερδισανε. Κατεβηκα γιατι μου χε φανει πολυ ενδιαφερον αυτο κανουν απο κατι βιντεακια στο γιουτιουμπ και οντως αξιζε τον κοπο.

Παρτε και ενα δειγμα:
qMYMC6atRoE&feature=fvst

αααμάν!

funishment
25-06-2009, 00:33
Πολύ χάλια ο ήχος, πολύ.

Το χάιλαιτ της βραδιάς. Ένα μεθυσμένο φτώμα είχε ξαπλωθεί δίπλα μας. Κάποια στιγμή ήρθαν και τον μαζέψανε, και λίγο πιο μετά η φιληνάδα διαπίστωσε ότι το πορτοφόλι του έχει πέσει δίπλα της. Το ανοίξαμε να δούμε τίνος είναι, η ταυτότητα θύμιζε το μεθυσμένο παλικάρι, αυτός στεκόταν λίγο πιο δίπλα, πού να κουνηθεί, του το έδωκε, και φυσικά έπεσε το σχετικό χώσιμο από τον τύπο, που αν και λιώμα τηνε προσκάλεσε στο πάρκο ναυαρίνου για τρελό γλέντι, γιατί είναι και πολύ ιν γομινάκι. Αυτά.

Και του χρόνου.

BURNIN AMBITION
25-06-2009, 02:07
labro trelo to videaki e
ma kala re su einai dunaton na akous mono stoner?

porotikos

sou dinw 2 xronia ante 3 logw mpantas mexri kai esu na akolouthiseis ta xnaria tou witchkiller
ouiski kai skuladika

Boom!
25-06-2009, 03:44
Τι εχει στο αντιρατσιστικο;

BURNIN AMBITION
25-06-2009, 03:45
last drive

de me noiazei tipote allo
last drive

Boom!
26-06-2009, 03:21
Λοιπον αυτο ψηνει ε.

BURNIN AMBITION
26-06-2009, 04:15
Λοιπον αυτο ψηνει ε.boom egw se paw, alla mallon de tha mporw na se gurisw apo to antiratsistiko giati dustuxws ekei tha vrw th gomena opote....