PDA

View Full Version : Σαμοθράκη - samothraki

themisomagos
22-06-2009, 17:41
peite oti kserete.
amesa@!!!

Fireknight
22-06-2009, 17:48
sto elef8ero camping einai orea , oi paralies genika exoun megales petres alla gia mpanio protimame tis va8res . thelei ligo skarfaloma alla aksizei .
2 ores me to ploio apo Aleksandoupoli an 8imame kala .

telh iouniou itan gia mena i kaliteri periodos pou den eixe para poly kosmo kai itan kai tzampa to camping (arxes iouliou ksekinaei nomizo) .

na fas katsika .

edo ena kalo site : http://www.samothraki.com/htm/indexf_g.htm

Tispanagias tamatia
22-06-2009, 18:02
Aμα πας στο δημοτικό κάμπινγκ, μη κάνεις το λάθος να πληρώνεις. Στη ζούλα να μπεις!
Κατά τα άλλα βάθρες και τα μυαλά στα μίξερ!

Κατσίκι στον Προφήτη Ηλία και μετά στη χώρα για πίσσα και πούπουλα και πιστόλα ε!

Δεν αγαπάμε ντόπιους γιατί είναι φασιστοειδή και μας μισούν!

Fireknight
22-06-2009, 18:08
a , gia fai protino toulaxiston mia fora edw :
http://www.samothraki.com/nutzer/restaurants/r_hora/r_sotiros/r_sotiros_g.htm
katsiki kai tyrokafteri apo allo planiti !!1~~!~@

themisomagos
22-06-2009, 18:11
tha paiksei skiniko me mixanaki kai diploma aftokinitou?giati genika ap oti to vlepo thelei metaforiko.

Tispanagias tamatia
22-06-2009, 18:14
Γενικά δε θέλει μεταφορικό. Να'ναι καλά τα παιδιά που παίρνουν ωτοστόπ :Ρ
Έτυχε να μας πάρουν 5 άτομα πίσω.

Πάνε άραξε στα Θερμα και θα είσαι κοντά σε γριά και φονιά (βάθρες) και στο δημοτικό κάμπινγκ.
Χώρα, προφήτη ηλία κτλ πας με ωτοστόπ χαλαρά. Μόνο τα μουνιά οι ντόπιοι δε παίρνουν! Ακόμη και αν έχουν φορτηγάκι!

distortionofperception
22-06-2009, 18:19
ότι είπαν τα παιδιά, να πας και στην μοναδική αμμουδιά μια μερα να κανεις και κει ενα μαπανακι. δεν είναι ασχημα,

μην παιρνεις γυναίκες στην παρέα που δεν μπορουν να σκαρφαλώσουν για την τρίτη βαθρα στο φονια και χασεις τη μαγεία.

Μη χεστείς όταν ανακαλύψεις ότι δεν υπαρχει ανωση. Μη βουτήξεις και πανικοβληθείς.

Αν βρεις χο απο σαμοθρεης να το προτημήσεις είναι απο τα καλύτερα στην ελλαδα.

Να μην πληρώσεις στην είσοδο του φονια αν δεν είναι ευγενικόι.

Να μην κυκλοφορείς με σανταλια και 4-1 σαγιναρα, καλύτερα αθλητικό.

Αυτα προς το παρον.

Να πας στις ανεμογεννήτριες.

Tispanagias tamatia
22-06-2009, 18:23
Δεν έχει είσοδο στο φονιά. :|

ή έχει? Δε θυμάμαι να πλήρωσα.

Μήπως ήταν κανας τσαρλατάνος απατεωνάκος? :Ρ

distortionofperception
22-06-2009, 18:27
παλια (πριν απο μερικα χρίονια) δεν είχε καθόλου.

Τα τελευταια 2 νομίζω βαλαν ενα κιόσκι και προσλάβαν κατι τυπακια για να δίνεις νομίζω 2 ευρώ (τα οποια πανε για τη στήριξη του συλλόγου μπλα μπλα μπλα για να καθαρίζουν να να να).
Το θέμα είναι ότι δεν είναι υποχρεωτικό, αλλα αυτοι ζητανε σα καγκουρες.

Ε νταξ αμα πεις σαν ανθρωπος "καλησπερα μπορείτε να ενισχύσετε τη φαση, να το κραταμε καθαρό να να να" νταξ θα τα δίνα.
Αλλα όταν λεει "εχει είσοδο 2 ευρώ" εννοείται ότι παίρνει τα παπαρια μου.

metamelia3
23-06-2009, 11:32
θεμη μαγε ποτε θα πας σαμοθρακη;

The Charon
23-06-2009, 12:26
Μεταφορές : Το πλοίο κάνει 2 1/2 ώρες μέσο όρο.(Στην καλύτερη,έχει κάνει και 4-5 χαχααχ) Για να πάς αμάξι το πλοίο είναι ακριβό.Θέλει κανένα κατοστάρι.Το άτομο ήταν πέρσυ , αν θυμάμαι καλά στα 11-16 κάπου εκεί,μηχανή 16-18 και αμάξι 45-55.Δεν θυμάμαι γιατι έκλεινα για πολλά άτομα.
Μετακινήσεις στο νησί.Πέζει το οτοστόπ.Έχω πάρει μια φόρα 7 άτομα και 2 σκυλιά.
Βέβαια το οτοστόπ πέζει περισσότερο Καμαριώτισα-Χώρα-Θέρμα.Αυτό το τρίγωνο.Οπότε αν θέλεις να επισκευτείς τον Κήπο θα ζοριστείς με το οτοστόπ,ειδικά αν είστε μεγάλη παρέα.
Επίσης έχει ενα λεωφορείο που κάνει τον γύρο του νησιού.Δεν το έχω πάρει ποτέ.Αλλα στην ανάγκη πρεπει να είναι καλό.

Καμαριώτισσα:Το λιμάνι του νησιού , όλα περνάνε απο εκεί.Αμα θέλεις εφημερίδα,περιοδικό,τίποτα "εξειδικευμένο" πάς εκεί.

Χώρα:Παραδοσιακό χωριό που αξίζει να πάς μια βόλτα και να το περπάτήσεις.Εκεί είναι και το κέντρο υγείας,πυροσβεστική και σχεδόν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες.Must : Να πίες καφέ απόγευμα , με το δειλινό , στο καφενέ πάνω στο κάστρο.

Θέρμα: Το καφενεδάκι θα το τιμίσεις στο κέντρο.Κάτω απο τα πλατάνια.Ειδικά αμα κάνεις ελευθερο....

Γενικά έχει ωραία σημεία το νησί να φάς και να χαλαρώσεις.Θα τα βλέπεις τα περισσότερα μπροστα σου ή θα τα ακούς απο διάφορους.(εμένα μου αρέσει στο Περιβόλη του Ουρανού μια ταβέρνα μεταξύ Θέρμα , πάνω στον δρόμο για γριά βάθρα,πέρσυ είχε και μουσική)

Για camping τώρα. Έχεις 4 επιλογές στο νησί.
1.Ενοικιαζόμενο δωμάτιο.Το νησί είναι φούλ απο δωμάτια.Αλλα τα βρίσκω ακριβα.Απο 20-40.Τον Αυγουστο πάνε και 50 ορισμένα.Σιγα μη δώσεις λεφτα για δωμάτια.Αυτή είναι η τελευταία επιλογή.
2.Το οργανωμένο camping.Δεν έχω πάει ποτε.Είναι μετα το ανοργάνωτο.Είναι πιο οικογενειακή κατάσταση και δεν έχει τόσα δένδρα.
3.Ανοργάνωτο.Εκει τα πράγματα είναι απλα.Ένα camping ακριβό θα έλεγα για αυτα που προσφέρει.Εχει κυλικειό στην είσοδο και mini market.Δεν έχει φώς πουθενα.Επιπλέον δεν το συνιστώ σε περιόδου αιχμής.Γίνεται της πουτάνας και η μια σκηνή είναι πάνω στην άλλη.Προσφέρει κρύο νερό , τουαλέτες καθαρίζονται μια φορά , άντε 2 την ημέρα.Εχει πάρα πολλά δέντρα.Οπότε σκιά θα έχεις όπου σχεδόν και να κάτσεις.Τώρα για τους "γείτονες",
θέλει προσοχή που θα στήσεις.Αμα δείς τίποτα μαζεμένους πολλούς καλύτερα πάνε αλλού.Αρκετοί κάνουν τόση φασαριά και δεν σεβοντε την υγεινή...δεν θα είσαι στην σκηνή σου καθόλου,όλη την μέρα θα γυρνάς και θα επιστρέφεις το βράδι αργά.Απλά καλό είναι να έχεις λίγη ησυχία για να κοιμηθείς.Α ναι ειδικά αμα δείς να έχουν σκυλιά μακριά.Μια χρονιά , ένας δίπλα μου δεν ξυπνούσε (κάθε μέρα κόκαλο ο τύπος)να πάει τον σκύλο να κάνει την ανάγκη του και όλο το πρωί ούρλιαζε το καημένο.Που να κοιμηθείς μετά.
4.Ελευθερο.Το καλύτερο.Θέλει όμως πολύ προσοχή.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ.
α)Απαγορεύται.Και οι ντόπιοι κάνουν εξορμήσεις.Σκίζουν σχοινές ,πετάνε πράγματα.Μιλάμε για τρελα πεσίματα.Επίσης κάνουν ελέγχους για να ναρκωτικά.Μη νομίζουν οι γυναίκες οτι θα γλειτώσουν τον σωματικό έλεγχο,είναι γελασμένες.Πέρσυ , μόνο δάχτυλο που δεν βάλανε σε μια κοπέλα.
β)Επικίνδυνότητα.Πέρα απο τους αστυνομικούς εκεί έχεις να αντιμετωπίσεις και την φυσή.Εδώ συναντάς 2 προβλήματα.1)Το βράδι είναι επικίνδυνα , ειδικά αμα είσαι σουρωμένος, να προσπαθήσεις να φύγεις απο την σκηνή.ΦΑΚΟ και πάντα με παρέα,για να μην γρκεμοτσακιστείς πουθενα.2)Αμα στήσεις δίπλα σε βάθρα ή δίπλα που κατεβαίνει νερό δίπλα να έχεις το νού σου για ξαφνικά μπουρίνα.Τα ποταμάκια δημιουργουν φυσικά φράγματα απο τα κλαδιά που κατεβάζει.Ένα μπουρίνι δεν μπορείς να φανταστείς πόσο νερό μπορεί να κατεβάσει.

Επειδή θα ανέβεις στις βάθρες.Όπως είπανε πιο πάνω , ξέχνα τις σαγιονάρες.Παπουτσάκι καλό , να μη γλυστράει στα βράχια/πέτρες.Ένα μικρό σακίδιο να εχεις μαζί,να έχεις βασικά πράγματα,για να μην τα κουβαλάς στα χέρια και ζοριστείς.Τα χέρια είναι χρήσιμα :)
Θα σου έλεγα να μην πάρεις νερό μαζί σου , μιάς και το νερό είναι τρεχούμενο.Αλλα έχει παρατηρηθεί το εξης , πολλοί δεν σέβονται την φύση και μαλακίζονται , βρωμίζοντας τις βάθρες.Πολλοί ειδικά που κάνουν ελεύθερο.Γενικά είναι για πολλές μπάτσες ορισμένοι που κάνουν τις ανάγκες τους μέσα στις βάθρες....Επιπλέον έχουν υπάρξει φορές που έχουν ψοφίσει κατσίκια σε ψηλές βάθρες.Με αποτέλεσμα να μην είναι οτι καλύτερο για το νερό.Εγώ προσωπικά πίνω απο εκει δεν έχω πρόβλημα.Απλα στα λέω για να έχεις τον νού σου.
Παραλίες , αξίζει να πάς στον Κήπο.Εκεί που τερματίζει ο δρόμος προς ανατολή.
Και κάτι που δεν έχω κάνει εγώ.Δεν έτυχε δλδ.Καραβάκι και στον Βάτο.Μπορεις να πάς εκεί να σε αφήσει το καράβι και να σε πάρει την επόμενη , μεθεπόμενη. :) κάποια στιγμή πρεπει να το κάνω αυτό.Όσοι φίλοι έχουν πάει έχουν πάθει ζημιά.(αύτοι βέβαια κάθονται καμιά εβδομαδα εκει)
Τι άλλο...ό,τι άλλο θέλεις ρώτα.Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι.

Α και ναι έχουν εισοδο στον φονιά.Πληρώνεις λέει μια φορά για όλο το καλοκαίρι.Πές τους οτι έχεις πληρώσει αλλα δεν έχεις το χαρτί.Α και καλύτερα ενας ενας να μπαίνει.Μην τους γαμίσω τους ξεφτύλες.

πότε πάς;

Phantom Duck
23-06-2009, 13:19
πολλοί δεν σέβονται την φύση και μαλακίζονται , βρωμίζοντας τις βάθρες.

THRASH ON

Tispanagias tamatia
23-06-2009, 13:27
Ναι, δυστυχώς υπάρχουν και βρωμόζωα που μένουν ψηλά και κατεβαίνουν σε χαμηλότερες βάθρες για να "αδειάσουν". Ξύλο και δακρυγόνα στα ζώα.

themisomagos
23-06-2009, 18:27
mia xara.
prospatho na to kanoniso gia mesa avgoustou.
exo provlima me 2-3 tempelides pou kano parea.
tha diksei.
logo douleias paizei poly na skasoume me aeroplano mexri aleksandroupoli k apo kei karavi.
(i aegean exei 60 euro pigenela)
kserei kaneis ti paizei me karavi apo nomo attikis?

prospatho akoma k exo psithei apeirws.
tha enimeroso

Tispanagias tamatia
23-06-2009, 20:23
Από Αθήνα, με κάτι παιδιά που είχα μιλήσει πέρσι και θα κατέβαιναν με αυτό, υπάρχει ένα δρομολόγιο ανά βδομάδα. Παίζει να έχει αλλάξει όμως. Καλύτερα τσέκαρε το.

mrmaiden
23-06-2009, 23:39
.(εμένα μου αρέσει στο Περιβόλη του Ουρανού μια ταβέρνα μεταξύ Θέρμα , πάνω στον δρόμο για γριά βάθρα,πέρσυ είχε και μουσική)

Έχουμε φάει καβουρμά εκεί άπειρες φορές:grin:

μην παιρνεις γυναίκες στην παρέα που δεν μπορουν να σκαρφαλώσουν για την τρίτη βαθρα στο φονια και χασεις τη μαγεία.

:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:

00i00
23-06-2009, 23:46
Έχουμε φάει καβουρμά εκεί άπειρες φορές:grin:

ξερεις απο ουζο εσυ παλικαρε

mrmaiden
23-06-2009, 23:47
:thumbsup:

Fireknight
25-06-2009, 21:30
gia ta kounoupia den eipame omws . exei polla , megala kai atromita.
osoi pigate pos tin palepsate ? mesa stin skini eixa enan pou ton protimousan apo mena , kai ola ok , alla ektos skinis ti kanoume ?
persi i moni amina itan fidakia kai aoutan kai de masisan .
mono konta sti fotia(otan eixame) itan ligo pio kala .

themisomagos
27-06-2009, 16:29
tha exo mazi mou to daniel son apo karate kid na skotonei me ksylakia.
(tha fame kounoupopoutsa)

p.s. paizei ena eisxyro endexomeno i samothraki na metakomistei gia tou xronou kai na ginei fetos ikaria.
ego elpizo kai ta dyo.
alla opos se kathe diakopes.etsi kai feto.teleftea stigmi.

Dythor
27-06-2009, 17:55
Υπέροχα είναι. Να πας Βάθρες και Φονιά, κατά προτίμηση όχι σε τουριστική περίοδο.

Α, εμείς είχαμε πετύχει και σιτάρ-percussions σε μαγευτικό σκηνικό σε παραλία. Απ' τις καλύτερες μουσικές εμπειρίες της ζωής μου νομίζω!

carheart
27-06-2009, 19:03
είναι και κάτι ινδιάνοι στο μοναστηράκι

cancer
27-06-2009, 21:36
http://www.youtube.com/watch?v=XWmgPXHHtb4

rebelos
15-07-2011, 17:12
Μπαμπ
φεύγω αύριο
την Κυριακή είμαι Σαμοθράκη
ποστ Charon φοβερό. Ευχαριστώ

Tribe
17-07-2011, 21:43
μια ερωτηση αν θελω να παω τελος αυγουστου ποτε μπορω να βρω εισητηρια για το καραβι και απο που εχει;

Tispanagias tamatia
17-07-2011, 21:45
λιμάνι αλεξανδρούπολης, αν θυμάμαι καλά 2 πλοία τη μέρα, αλλά έχε υπόψιν ότι θα γίνεται της ταναςπου λόγω aurora.

Tribe
17-07-2011, 21:48
8ενκς,ειναι το μόνο η αλξανδρούπολη ε;

Tispanagias tamatia
17-07-2011, 21:59
Θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια φίλους που είχαν ανέβει από πειραιά με ένα που ανέβαινε μία φορά τη βδομάδα και τερμάτιζε θεσσαλονίκη, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει ακόμη. Καλύτερα χτύπα κανα τηλ.

Fireknight
17-07-2011, 22:00
kapote eixe ploio kai apo kavala , alla den ksero an yparxei akoma .

Necromanzee Cogent
22-07-2011, 15:17
Είχα πάει πέρσι, καράβι πλέον μόνο από Αλεξανδρούπολη υπάρχει δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Εισιτήρια για το καράβι εκεί (δύσκολο να μην έχει) αλλά αν κάποιος έχει άγχος ας βγάλει τηλεφωνικά από ταξιδιωτικό στην Αλεξανδρούπολη.
Εγώ πέρσι είχα βρει αεροπλάνο πιο φτηνό από το τρένο για Αλεξανδρούπολη, αν κάποιος ψάξει για 15 μέρες μετά λογικά θα βρει.

Στο ελεύθερο κάμπινγκ δεν μας ενόχλησαν αν και έσκασε αστυνομία λόγο ενός ατυχήματος σε κοντινό δρόμο. Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα εκτός και αν έχουν πολλά ξενοίκιαστα ξενοδοχεία και δωμάτια (δύσκολο το βλέπω και αυτό). Όσο για τις βάθρες μην ξεχάσετε παράδεισο (ηρεμία και πάει με μουσική και βιβλίο)

Α! τα κουνούπια με γάμησαν, έβαζα Fenistil σαν αντηλιακό. Ψάξτε κανένα καλύτερο από το Fenistil σίγουρα θα υπάρχει και λίγο πριν το σούρουπο κάντε την για Θέρμα και εκεί τσιμπάνε αλλά έχουν περισσότερες επιλογές

rat_poison
22-07-2011, 15:29
βασικά πρόπερσι που πήγα πρώτη φορά, τα'μαθα όλα από δω
http://www.samothraki.com/

Ψηλός
05-07-2013, 19:16
Επειδή το σκέφτομαι για φέτος, αξίζει το ταξίδι από Αθήνα; Συνήθως στα νησιά μένω χώρα και πηγαινοέρχομαι παραλίες το πρωί, ώστε το βράδυ να βγαίνω χωρίς μεταφορικό. Εδώ τι παίζει; Δεν είδα δωμάτια κλπ στη χώρα.. Χωρίς αμάξι, αλλά με ΚΤΕΛ κλπ παλεύεται ή οι αποστάσεις είναι τρελές; Αν δε βαριέται κάποιος να δώσει καμιά πληροφορία, θα είμαι ευγνώμων!

Drumsick
05-07-2013, 20:15
Το ταξίδι το αξίζει 100% (πήγα πέρυσι και ξαναπάω φέτος), αν σου αρέσουν τα φαράγγια και οι καταρράκτες. Αν θέλεις φαντασμαγορικές παραλίες, ίσως απογοητευτείς (αν και είδα μόνο το 1/4 του νησιού και ακούω έχει ωραία πράγματα αλλού). Οι αποστάσεις είναι μεγάλες, αλλά οχι απαγορευτικές. Με κτελ δεν ξέρω πως γίνεται η φάση, γιατί όλο το νησί δουλεύει με ωτοστόπ. Με δωμάτια επίσης δεν ξέρω τι παίζει, αφού οι περισσότεροι κάνουν καμπινκγκ, οργανωμένο ή ελεύθερο. Δεν σε ψήνει κάτι τέτοιο? Προσωπικά δεν θα έμενα χώρα, παρόλο που είναι πανέμορφη. Αν όμως αν θες μπαράκια και νυχτερινές εξόδους, είναι the place to be. Στα θέρμα που είναι και τα κάμπινγκ και οι ελεύθεροι καμπερς κτλ, είναι πιο χύμα και "εναλλακτικά" τα πράγματα.

Ψηλός
05-07-2013, 20:37
Ευχαριστώ για την απάντηση! Κοίτα έχω βρει φτηνό ξενοδοχείο με πρωινό (φτηνό όντως) και σκέφτομαι ότι αξίζει να πάω πιο.. άνετα. Δεν προτιμώ οργανωμένες παραλίες κλπ, οπότε δεν με πειράζουν καθόλου οι μη "φαντασμαγορικές".. Το θέμα μου είναι αν αξίζουν τόσες ώρες διαδρομή (αλλά μάλλον αξίζουν) και τα ΚΤΕΛ νησιών που με εκνευρίζουν :Ρ αν μου λες για ωτοστόπ όμως κλπ, οκ..

Drumsick
05-07-2013, 20:51
Προφανώς όταν λέω φαντασμαγορικές, δεν εννοώ οργανωμένες! Μιλάω για φυσική ομορφιά, ωραία νερά κτλ. Οι 2-3 που είδα εγώ στην πλευρά που είναι τα θέρμα, δεν είχαν τίποτα να πουν. Κοτρώνες ή βότσαλο και καθαρά αλλά μέτρια νερά. Η αγελάδα και ο κήπος πρέπει να λένε, αλλά δεν έχω πάει. Στον Βάτο επίσης πρέπει να είναι το κάτι άλλο, ελπίζω να τα καταφέρω να πάω φέτος. Πέρα από αυτά δηλαδή, μην περιμένεις να δεις παραλίες κυκλάδων, αυτό λέω.
Όπως είπα και παραπάνω, το αν αξίζει θα κριθεί από το αν σου αρέσουν σκηνικά σαν αυτό

http://stathis957.files.wordpress.com/2010/02/samothraki-21.jpg

Αν ναι, μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Drumsick
05-07-2013, 20:56
Α, κι επειδή βλέπω δεν αναφέρθηκε, οπωσδήποτε νυχτερινή βουτιά στα θερμά λουτρά στα Θέρμα. Να βράζεις στους 50 βαθμούς κελσίου, με μια παγωμένη μπύρα στο χέρι, κάτω από τα αστέρια. Νομίζω μόνο για αυτό αξίζει το ταξίδι =Ρ

Ψηλός
05-07-2013, 20:59
:touched: ε πως μπορεί να μη σ' αρέσει;;!! Ιεροσυλία μεν αλλά θυμίζει Κύθηρα στο πολύ καλύτερό του.. οκ.. μάλλον κλείνει

Drumsick
05-07-2013, 21:04
Αναφέρθηκε και από άλλον, αλλά θα το ξαναπώ. Από Θέρμα πας Παράδεισο, Γριά και Γρηγοράκη, φαράγγια δηλαδή με επίπεδα με βάθρες, φανταστικά και τα τρία. Και οπωσδήποτε φαράγγι Φονιά που είναι μετά τα Θέρμα. Μόνο αυτά να δεις, να κάνεις λουτρά και να πιείς έναν καφέ με ηλιοβασίλεμμα στη Χώρα, και θα φύγεις απόλυτα ικανοποιημένος.

Ψηλός
05-07-2013, 21:12
οκ! Θα μείνουμε κανα 5ημερο οπότε λογικά θα τα τιμήσουμε!

rat_poison
05-07-2013, 23:57
να φας οπως και δήποτε κατσικάκι όσο είσαι στο νησί.

έχει πολλά καλά μέρη, ρώτα για να δεις πού σε βολεύει να πας.

Fireknight
07-07-2013, 14:44
An meineis sti Xwra, na pas gia katsiki stin taverna tou Swthros. Einai ligo eksw apo to xwrio, alla einai oti kalytero. Alliws mporeis na pas kai Karydies gia pio monterna pragmata. Exeis 5 meres, opote mhn xaseis to xrono sou psaxnontas paralies, kai pare ta vouna.

Ψηλός
07-07-2013, 20:22
Κλείσαμε για 6/8.. Θα σας πω εντυπώσεις! Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!!

Drumsick
27-07-2013, 20:56
Εκείνη την περίοδο θα είμαι κι εγώ =Ρ

Ψηλός
27-07-2013, 21:23
ε κανόνισε να σε δούμε να πιούμε μια (x10) μπύρα!

Τουρίστας
17-08-2013, 04:03
he Charon ωραίο πόστ.

Να συμπληρώσω μιας και εχω πάει και εγώ 2 φορές.Να καταγράψω τι είδα διαφορετικό στις 2 αυτές φορές και φυσικά να συμπληρώσω 2-3 πράγματα.

ΦΑΓΗΤΟ: 1. Περιβόλι του ουρανού θεϊκό και τις 2 φορές που πηγα :)
2.Καρυδιές: Μου έβγαλε αρκετό hype και δήθεν. Πιθανός γιατί πήραμε μαγειρευτά φαγητά (κατσικάκι με δαμάσκηνα και κατσίκι με πλιγούρι...τι να πώ; όλης της Ινδίας το κάρυ λέμε...)
3."Το Εξοχικό" στον Σωτήρα στην Χωρα. Ένταξη σουπερ περιβάλλον , γαμάτο φαϊ. Φέτος είχε και ρεμπετο-τριο-κομπανία.
4.ΧΑΡΑΝΑΣ. Το τελευταίο πάνω στο λιμάνι της Καμαριώτισας. Αμα το ήξερα απο την αρχή εκεί θα έτρωγα συνέχεια. Τα ψάρια τα δίνει τζάμπα λέμε.
5."Το φαράγγι" Νομίζω έτσι το λέγανε είναι μια ταβέρνα στον Ξηροπόταμο.Αν έχει πάει ειδικά στον καταράκτη εκεί σίγουρα θα πεινάς.

Βάθρες Εκτός απο την γριά βάθρα και τον φονιά (άντε και τον παράδεισο..) αξίζει να πάει κανείς μιας και είναι easy ride στον Ξηροπόταμο.Είναι τέλειο το φαράγγι εκεί.

Διασκέδαση: ΣΑΟΚΙ .&- τα λαϊβ που είδα γαμήσανε.Έπαιζε και ο Γάϊκος φέτος αλλα δεν τον πρόλαβα γμτ , α ναι και Αγγελάκας στο Εργοστάσιο....

Τι δεν μου άρεσε....
α) Ο κόσμος , μέρα με την νύχτα λέμε στις 2 μου επισκέψεις. Μιλάμε για τυπάκια που κάνουν τζίβες όλο τον χρόνο (για είναι πολιτικαλ κορέκτ) για να πάνε Σαμοθράκη και την κάνουν όταν πιάσει γάγγραινα το πόδι τους λέμε. Δεν σεβοντε τίποτα.Όυτε την φύση,ούτε τους συνανθρώπους , ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό. Μαστούριδες σε σημείο αηδίας , βρωμιάριδες μέχρι εκεί που δεν πάει. Και δεν κατάλαβα φυσικα ποτέ μου τα τυπάκια που κρατάνε στο χέρι τα παπουτσια τους κ άντε να γυρνάνε ξυπώλυτοι σαν να έχουνε κάνει τάμα στην Παναγιά την Ξυπωλυτήστρα αλλα γιατί να μπαίνουν ξυπώλυτοι στις τουαλέτες του καφενέ στα Θέρμα; Εκεί ούτε με ολόσωμη καπότα δεν μπαίνεις.....αυτό με τον κόσμο είναι μια κοινή παροδοχή ατόμων που πάνε χρόνια(αν όχι αιώνες)
β)Το ελευθερο κάμπινγ. Φέτος δεν είχε πουθενά πέσιμο γιατι ο Δήμος δεν μπορεί να βγάλει συνεργεία λόγο χρημάτων.Και όχι δεν είμαι κατά του ελευθερου.Έτσι και αλλιώς αυτό κάνω και εγώ όταν μπορώ.Αλλα ρε φίλε ποιος πουστης σου δίνει το δικαίωμα να μου χαλάς την αισθητική στις βάθρες με τις κολοσκηνές σου και τα προικιά σου; Έχεις αντιληφθεί οτι είναι μοναδικό φαινόμενο και το στερείς απο τον κόσμο με την κακόγουστη παρέμβασή σου; Και όχι τίποτα αλλα όταν κάτι τέτοιοα ζώα το παίζουν και γκουρού της φύσης που πίσω απο την πλάτη μας είναι τα χειρότερα εξαρτημένα καπιταλιστικά ανθρωπάρια(ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΪΜΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ:) ) είναι απλά τραγικό.Πάρε τον υπνοσακό σου, την αιώρα σου και 'μάστα' το πρωί πριν σκάσει ο πρώτος περιπατητής.
γ)Οι τιμές στον καφενέ....2.5 γιούρια την μικρή την Βεργίνα και 7 Την μη σπέσιαλ μαύρη αβάνα είναι απλά TOO MUCH.
δ)ΕΚΛΕΙΣΕ το γυράδικο "πλάτανος" στην καμαριώτισα. Απλα απίστευτο και καλά φάστ φουντ.(ρώτησα και μου είπανε οτι τον φάγανε τα φρουτάκια...)

Αυτά αν σκεφτώ κάτι άλλο θα συμπληρώσω.

tsimpouklano
15-07-2014, 17:45
Αναφέρθηκε, αλλά αξίζει να ξαναπούμε πως το κατσίκι στον προφήτη ηλία είναι από άλλο πλανήτη

http://i.imgur.com/HvD250d.jpg

Επίσης, αγαπημένη βάθρα ο γρηγοράκης στη γριά (μόλις βρεις την πρώτη, δεν ανεβαίνεις προς τα πάνω, αλλά συνεχίζεις ευθεία προς ένα λοφάκι με πρασινάδες. Βρήκαμε και χωματόδρομο στη συνέχεια, άρα αν έχετε τζιπάκι-σκύλο, μπορείτε να το επιχειρήσετε). Πολύ εύκολη προσέγγιση, για να κατέβεις στη βάθρα χρειάζεται λίγο να γίνει κατσικάκι, αλλά είναι βατό. Φτάνεις, λοιπόν, και βλέπεις αυτό

http://i.imgur.com/TQhPkRd.jpg

από όπου, αν βουτήξεις και κοιτάξεις προς τα κάτω, βλέπεις αυτό

http://i.imgur.com/UGEwM6V.jpg

Άντε γεια!

Drumsick
15-07-2014, 21:05
Μιας και το έθιξες, ας μιλήσω κι εγώ για την Σαμοθρακάρα.

Το βάζω σε σπόιλερ γιατί είναι τεράστιο.

Φαράγγια

Όλα τα φαράγγια βρίσκονται δίπλα στα Θέρμα, με εξαίρεση αυτό του Φονιά, που είναι λίγο πιο μακριά, προς Κήπο μεριά. Όλα ενδείκνυνται για ελεύθερο κάμπινγκ, με αύξοντα βαθμό δυσκολίας όσο πιο ψηλά (και μακριά από τον "πολιτισμό") ανεβαίνει κανείς. Η Γρια είναι μάλλον η πιο εύκολα προσβάσιμη, με πολλές καβάτζες κτλ, αλλά λόγω αυτού σκάνε συχνά μπάτσοι και δασονόμοι.

Γριά λοιπόν

http://i.imgur.com/npfdu56.jpg

Ενώ μέναμε εκεί, περιέργως δεν έχω πρωινή φωτογραφία. Η Γριά βάθρα είναι η πρώτη πρώτη, στην οποία φτάνεις από μονοπάτι.

By night

http://i.imgur.com/oc1TxIp.jpg

Κι επειδή Σαμοθράκη είσαι, είναι συχνές οι καταιγίδες, οπότε αν κάνετε ελεύθερο, να είστε προετοιμασμένοι

http://i.imgur.com/4Ibvhnk.jpg

Γριά μετά την καταιγίδα, που έστειλε πολλές σκηνές στη θάλασσα

http://i.imgur.com/t8wrKf8.jpg

Από τη Γριά βάθρα πηγαίνει κανείς είτε ευθεία πάνω μέσα στο φαράγγι προς τη Νεράιδα, είτε αριστερά από μονοπάτι προς τον Γρηγοράκη.

Προς Νεράιδα

http://i.imgur.com/QEeL8kq.jpg

http://i.imgur.com/MQNg1yL.jpg

http://i.imgur.com/YJ9oQtM.jpg

http://i.imgur.com/UjRuFWU.jpg

Τέλος διαδρομής, Νεράιδα

http://i.imgur.com/dPBPAfh.jpg

Στο μονοπάτι προς Γρηγοράκη

http://i.imgur.com/Rfhhe7b.jpg

http://i.imgur.com/fQXWOcL.jpg

Την πρώτη βάθρα δε την έχω, αλλά η δεύτερη που ανέφερε ο από πάνω, ακα το μπαλκόνι, είναι από τις ομορφότερες

http://i.imgur.com/n9ukxrc.jpg

http://i.imgur.com/rT4HIsO.jpg

Ανάμεσα στα Θέρμα και τη Γριά, είναι ο Παράδεισος

http://i.imgur.com/JhtPaxk.jpg

http://i.imgur.com/MoL6wz6.jpg

http://i.imgur.com/YRxeyMA.jpg

Ο Φονιάς είναι το μεγαλύτερο και πιο γνωστό φαράγγι, με τις μεγαλύτερες βάθρες. Στην πρώτη έχει συνήθως πολύ κόσμο, γιατί φτάνεις από μονοπάτι

http://i.imgur.com/y88cL4i.jpg

http://i.imgur.com/uyxB72o.jpg

Από εκεί ανηφορίζεις, κάνα 20-30 λεπτά περπάτημα προς τη δεύτερη, και αγαπημένη μου, βάθρα

http://i.imgur.com/oEDsYoL.jpg

http://i.imgur.com/MSxJPJs.jpg

http://i.imgur.com/pLo05jH.jpg

http://i.imgur.com/nnIyBqA.jpg

Από εκεί, μπορεί κανείς να συνεχίσει το περπάτημα (1-2 ώρες? Δε θυμάμαι), άλλοτε από μονοπάτι, άλλοτε μέσα απο το φαράγγι, προς την Κλείδωση

http://i.imgur.com/rzluX4d.jpg

http://i.imgur.com/fmG1L2T.jpg

http://i.imgur.com/AjilmDB.jpg

http://i.imgur.com/tl2Oqfc.jpg

Παραλίες

Λίγες είναι οι καλές παραλίες της Σαμοθράκης, και για να πας σε αυτές από Θέρμα, θες είτε αμάξι, είτε καραβάκι.

Κήπος. Βρίσκεται μετά τον Φονιά, στο τέρμα του δρόμου. Τεράστια παραλία με ηφαιστειακό βοτσαλάκι, με σχεδόν ανύπαρκτη σκιά, αλλά όμορφα νερά

http://i.imgur.com/YiOJ5JV.jpg

http://i.imgur.com/7f3B3tN.jpg

Παχιά Άμμος, όπως φαίνεται από το καραβάκι που κάνει τον γύρω του νησιού. Τεράστια αμμουδιά, 17κμ από Καμμαριώτισσα

http://i.imgur.com/jWa4f0F.jpg

http://i.imgur.com/V7iecZ6.jpg

Οι πιο συγκλονιστικές παραλίες είναι προσβάσιμες μόνο με καραβάκι, και εκτείνονται σε όλη την πλευρά από Παχιά Άμμο, ως τον Κήπο.
Οι πιο γνωστές, στις οποίες σταματάει και το καραβάκι που κάνει τον γύρω του νησιού (20ευ το εισιτήριο), είναι το Κατάρτι και ο Βάτος. Κάνει στάση περίπου μια ώρα στην κάθε μια, αλλά αν θέλει κανείς, μπορεί να μείνει σε αυτές, και να επιστρέψει με το εισιτήριο του κάποια άλλη μέρα (με κίνδυνο όμως να εγκλωβιστεί εκεί αν φυσάει πολύ και δε βγει το καραβάκι).

Κατάρτι. Απίστευτα νερά, πολύ ψιλό βοτσαλάκι, μηδέν σκιά.

http://i.imgur.com/GuR77Ni.jpg

http://i.imgur.com/9uaUVAe.jpg

http://i.imgur.com/4KcMT4A.jpg

Βάτος. Το αγαπημένο μου μέρος σε όλη τη Σαμοθράκη. Την επόμενη φορά που θα πάω, θα μείνω εκεί τουλάχιστον 10 μέρες. Παραλιάρα με ψιλό χαλικάκι, φανταστικά νερά, πλατάνια με αρκετές καβατζούλες για στήσιμο, και γλυκό νερό για ξεπλύματα και μαγειρέματα στις βαθρούλες που έχει στα 30 λεπτά με τα πόδια. Παίζει και μια μικρή πηγούλα στην παραλία πάνω, αλλά δε μου φάνηκε καθαρή.

http://i.imgur.com/YmmKJXQ.jpg

http://i.imgur.com/6PFetmD.jpg

http://i.imgur.com/MmjCiqp.jpg

http://i.imgur.com/5VRlDyh.jpg

Μετά από 20-30 λεπτά περπάτημα μέσα στο φαράγγι, ξεκινάνε τα πρώτα νερά

http://i.imgur.com/J7ljnuU.jpg

http://i.imgur.com/OHyf9Mu.jpg

http://i.imgur.com/CPwckmY.jpg

Το ωραιότερο όμως πράγμα στον βάτο, είναι η ατμόσφαιρα μετά την δύση του ηλίου. Ο φακός δυστυχώς δε μπορεί να αποδώσει την ομορφιά του τοπίου, τα χρώματα, τις μυρωδιές, τον αέρα. Είναι απλά απόκοσμη η φάση.

http://i.imgur.com/54uDhZX.jpg

http://i.imgur.com/nKBoELf.jpg

Κι όταν νυχτώσει, ελλείψει οποιουδήποτε φωτός, ο ουρανός είναι μαγικός

http://i.imgur.com/Ro6zl0b.jpg

Κατά τα άλλα, ηλιοβασίλεμα στη χώρα

http://i.imgur.com/BSLOThl.jpg

http://i.imgur.com/tWweIcP.jpg

http://i.imgur.com/1h6XrPz.jpg

Στα του φαγητού τώρα, γενικά μαγειρεύουμε και δεν πολυτρώμε έξω, άλλα το μπουγατσάδικο στα Θέρμα, πρόπερσι έκανε τις νοστιμότερες μπουγάτσες που έχω φάει, ειδικά αυτή με το τυρί, ηδονή σκέτη. Πέρυσι είχε χαλάσει δυστυχώς

http://i.imgur.com/BuEsn3m.jpg

http://i.imgur.com/wCyo0Ux.jpg

Για προφήτη Ηλία δεν ξέρω, αλλά στις Καρυδιές έφαγα το καλύτερο κρέας που έχω φάει σε όλη μου τη ζωή, κι ενώ δεν είμαι φαν του κατσικιού. Παραγγείλαμε 5-6 διαφορετικά πιάτα κατσίκι, και αδυνατούσα να αποφασίσω πιο ήταν καλύτερο. Μίλαμε για μέλι, λιώνανε στο στόμα όλα. Ωστόσο, προς έκπληξη όλων μας, το νικητήριο πιάτο, ήταν οι γίγαντες φούρνου. I can't even, συγκλονιστικό. Τη δεύτερη φορά που πήγαμε, φάγαμε μόνο γίγαντες. Α, και πολύ λογικές τιμές, κάπου 15ευ το άτομο με κρασιά και απ'όλα.

Δεν έχω φωτο από πριν, λολ

http://i.imgur.com/SLviNNV.jpg

Αυτά!

Bonus

http://i.imgur.com/VvrmWnF.jpg

http://i.imgur.com/Qe6W4Ol.jpg

Bonus 2

Meanwhile in Mexico στο Saoki

http://i.imgur.com/oay5VpO.jpg

Pornofunk
16-07-2014, 03:15
axa

oi fwto sou fainontai pio wraies giati pate nwris to mesimeri stis vathres.

tsimpouklano wraia fwto dialekses re...

tsimpouklano
16-07-2014, 03:30
Instant Koler.

Raven Lord
16-07-2014, 10:04
φοβερή η φωτο-ανταπόκριση. φέτος άργησα να κανονίσω και έφαγε άκυρο η σαμοθράκη... του χρόνου πρέπει να είμαι έτοιμος για τέλη ιουνίου....

Drumsick
16-07-2014, 11:07
Eμείς φέτος σκαλώνουμε στα μεταφορικά (και στο οικονομικό, και την ταλαιπώρια με τον καρβουνιάρη), γι'αυτό μάλλον θα πάμε Πήλιο. Αλλιώς πάλι εκεί θα είμασταν. Έρωτας η άτιμη.

Raven Lord
16-07-2014, 12:31
είναι πολύ μακριά από αθήνα. ακόμη κ για 'μενα είναι ζόρι που είμαι 300χλμ πιο κοντά.

Drumsick
16-07-2014, 12:35
Είχε παλιά καράβι από Ραφήνα, αλλά το κόψανε οι μαλάκες. Σκέτη χλίδα θα ήταν, 15 ώρες αραλίκι.

Fireknight
16-07-2014, 12:38
Bravo paidia, wraies fotos kai ontws telh iouniou einai h kalyterh periodos. Meta apo arketa xronia seri Samothrakis, fetos den paw pou8ena. FML

Raven Lord
16-07-2014, 12:38
όσο σκέφτομαι ότι ένας φίλος που υπηρετεί βόλο στους πεζοναύτες πήγε πριν κανα μήνα 3ημερο - απόβαση στη σαμοθράκη για άσκηση... :P

Drumsick
16-07-2014, 12:48
Σαμοθρακάρα είχα φτιάξει και την πιο βολική κουζίνα έβερ, στα 13 χρόνια που κάνω ελεύθερο

http://i.imgur.com/3uWciQ6.jpg

http://i.imgur.com/AgAWzLE.jpg

pixies
07-08-2014, 12:43
21-25 εφυγα!

Θα χρειαστουμε αμαξι τετοιες ημερομηνιες λετε ή θα την παλεψουμε με ωτοστοπ?

Και εξηγηστε μου κατι, πως ειναι δυνατον το δημοτικο οργανωμενο καμπινγκ (http://www.samothraki.com/htm/indexf_g.htm) να ειναι φτηνοτερο απο το σχεδον_ελευθερο_καμπινγκ (http://www.samothraki.com/nutzer/camping/freecamping/freecamping_g.htm) ?? Ποιο προτιμαμε?

Pornofunk
07-08-2014, 12:59
idia timi re ti ftinotero...dld kai ta dyo 0 alla me ligo poniria sto prwto.

sto prwto eiste dipla stin paralia opou pane oloi kai tha exei arketo kosmo, sto deutero tha exei periorismeno kosmo alla tha eiste "Into the Wild" dipla stis vathres kai reuma kai kakakia stis tavernes tou xwriou an oxi sto ypethro

MIN parete amaksi gia 5 meres...amartia apo ton theo...wraia einai kai ta wtostop...

12 stars circle your brow
07-08-2014, 14:15
21-25 εφυγα!

Θα χρειαστουμε αμαξι τετοιες ημερομηνιες λετε ή θα την παλεψουμε με ωτοστοπ?

http://4.bp.blogspot.com/-p1e8p7la3Yo/T0sarjSdycI/AAAAAAAAB8g/-xEhpIM4xuk/s1600/simple-signs-of-hearing-imparement.jpg

pixies
10-08-2014, 16:26
to grousouzepsa..
http://www.koutipandoras.gr/article/119944/noikokyraioi-koimitheite-isyhoi-i-astynomia-exolothreyse-eleythero-kampingk-sti

Raven Lord
16-06-2015, 12:53
φοβερή η φωτο-ανταπόκριση. φέτος άργησα να κανονίσω και έφαγε άκυρο η σαμοθράκη... του χρόνου πρέπει να είμαι έτοιμος για τέλη ιουνίου....

έκλεισα για 25-30 ιουνίου. ήθελα να πάρω το αμάξι μαζί οπότε έπρεπε να προλάβω τα επιδοτούμενα δρομολόγια. ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω κράτηση στο πλοίο για τέτοια εποχή? δε νομίζω να έχει ιδιαίτερη κίνηση.

Raven Lord
28-06-2015, 21:00
εδώ δεν έφτασαν όλες οι μαλακίες που ακούτε τις τελευταίες μέρες. στα @@ όλα, μένω και για πάντα :P
http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/Travel/CAM02238_zpsksqxpfwb.jpg

Pornofunk
29-06-2015, 00:46
aaax

Raven Lord
01-07-2015, 20:37
γενικά, ό,τι είπαν οι προλαλήσαντες ισχύει 100%. ειδικά τέλη ιουνίου που ήταν αρχή της σεζόν ουσιαστικά και δεν είχε πουθενά πολύ κόσμο - αλλά το βράδυ στο καφενείο στα θέρμα κλασσικά της καριόλας - η κατάσταση ήταν ό, τι έπρεπε. για κάποιον που γουστάρει πεζοπορίες, ορειβασίες κτλ με έναν α' βαθμό δυσκολίας και επαρκή "ανταμοιβή" στους προορισμούς - aka κατάληξη με παγωμένο μπάνιο σε ερημική τοποθεσία - η σαμοθράκη είναι ο απόλυτος προορισμός. επίσης, έπαιζε παντού πολύ καλό τσίπουρο "χωρίς", οπότε τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω. έσκασα στο κατσίκι, έφαγα όσο δεν έχω φάει τα τελευταία 20 χρόνια μάλλον :P
για τις διαδρομές είναι ολόκληρη ιστορία και δεν υπάρχουν πολλές σηματοδοτημένες/ χαρτογραφημένες, αλλά με ένα gps κινητού κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. άμα στο μέλλον έχω χρόνο θα γράψω μερικές λεπτομέρειες.
α, μην ξεχάσω να τονίσω ότι ΠΡΕΠΕΙ να φάτε στις "καρυδιές" στην άνω μεριά (είναι μερικά km μετά το φονιά και δεξιά, έχει παντού ταμπέλες). κατσικάκι με όλους τους δυνατούς τρόπους, πεντανόστιμο, τιμές πολύ οκ για τις υπηρεσίες του, ωραίο τσίπουρο. επίσης, στο "βράχο" στον προφήτη ηλία για σούβλα.
από οτοστόπ φορτώσαμε 2 τριάδες, μία αγοράκια και μία κοριτσάκια, αλλά από ότι μας είπαν δε σταματάνε και πολλοί πια.

πάρτε και 2-3 φωτο για τη γεύση από την τελευταία μέρα, πάνω από το "γρηγοράκη":
http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/Travel/Samothraki/CAM02537_zpsf93n69em.jpg

http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/Travel/Samothraki/CAM02554_zps6uqiq3b6.jpg

http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/Travel/Samothraki/CAM02553_zpsdefaerhz.jpg

Drumsick
01-07-2015, 21:10
Αν δεν έφαγες γίγαντες φούρνου στις Καρυδιές, αξίζει να ξαναπάς Σαμοθράκη μόνο για αυτό.

Raven Lord
01-07-2015, 22:53
έφαγα τα τσιγαριστά φασόλια τα οποία έσπερναν, αλλά εννοείται θα ξαναπάω

KoiliaSamprela
02-07-2015, 08:06
ER Party εκεί, και οι πιο γεροδεμένοι να μας κουβαλάν εμάς που είμαστε και λεπτεπίλεπτοι :)

Drumsick
02-07-2015, 18:08
έφαγα τα τσιγαριστά φασόλια τα οποία έσπερναν, αλλά εννοείται θα ξαναπάω

Ίσως μιλάμε για το ίδιο πράγμα! Ήταν σερβιρισμένα σε μαντεμένιο ταψάκι?

Raven Lord
03-07-2015, 13:54
ναι, αυτό!

Raven Lord
06-07-2015, 11:09
πάρτε και μερικές από την ανάβαση στην κλείδωση στο Φονιά
http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/Travel/Samothraki/CAM02219_zpstgdrv94j.jpg

http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/Travel/Samothraki/CAM02231_zpspuun40ya.jpg

http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/Travel/Samothraki/CAM02243_zpspyzmw7ce.jpg

http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/Travel/Samothraki/CAM02265_zpsrgbpu2hf.jpg

Raven Lord
23-07-2015, 12:57
για oneman καλό είναι:
http://www.oneman.gr/keimena/style/taksidi/menoume-nisi/19-protaseis-gia-th-samothrakh.3586747.html?utm_source=Sport24&utm_medium=BestofNetwork_home&utm_campaign=24MediaWidget

croissant429
11-08-2017, 23:06
Είχα επισκεφτεί πέρυσι το νησί και πριν λίγο είδα αυτό (http://www.kathimerini.gr/922187/article/epikairothta/ellada/h-teleytaia-perihghsh-toy-8eodwra-ths-samo8rakhs?platform=hootsuite) :-( .