View Full Version : Let's electrify
Marillion
21-06-2009, 10:24
Όπως βλέπετε και από το σιγκνατσουρ του emocore commando, ''τρέχω'' ένα μπλογκ τους τελευταίους μήνες. Ύπηρξε κάπως ανενεργό τελευταία και είπα σήμερα να ανεβάσω κάποιους δίσκους που είχα υπόψη. Κινείται σε grunge/ us indie rock/ hardcore/ post hardcore λημέρια κυρίως, αλλά όπως βλέπετε ο πιτσαδώρος έχει βάλει και αυτός την δική του σφραγίδα με διάφορα καλούδια (ε θα καταλάβετε ποια όταν τα δείτε). Ακολουθούμε το τρίπτυχο, λινκ, μπάντα, εταιρεία.
Θα πέσει και άλλο update μέσα στην μέρα (και ευελπιστώ και στις επόμενες) καθώς έχω ήδη μαζέψει αρκετό υλικό. Αν υπάρξει χρόνος με τα κωλομαθήματα βέβαια. Thanx!
http://letselectrify.blogspot.com/
UC.Hammer
21-06-2009, 10:39
Exw tsekarei,kai eixa katevasei discographia mansun meta to artho gia to six(eixa meinei sto attack of the grey lantern)poly kalh douleia,keep doing it!
UC.Hammer
23-06-2009, 10:22
Marillion νεε μου τι να σου πω;Ευγε για τους Das Damen,το mousetrap κωλολεει! Κανεις θεαρεστο εργο ρεεεεε! Θενκ γιου :headbang:
Marillion
23-06-2009, 15:31
θενκ γιου θενκ γιου :grin:
το βρήκα σε βινύλιο πριν λιγο καιρό στο 8ευρω να σκεφτείς
UC.Hammer
23-06-2009, 15:53
μπορει να λεω και μαλακιες,αλλα μου θυμιζαν κατι απο big star και redd kross,αλλα λιγοτερο punk(και λιγοτερο gay :))παιζει τπτ αλλο αναλογο;
Marillion
23-06-2009, 16:22
xΜμμμ περίμενα να θυμίσει περισσότερο σκληροτράχηλα πράγματα είναι η αλήθεια. γαμάνε οι σταρ ρε γιατί γκεη έχουν επηρέασει πολύ σχετικά πράγματα
love battery - between the eyes
replacements - let it be
treepeople - something vicious for tomorrow/time whore
3 - dark days coming
the nils - the nils
και τσέκαρε και το moving targets που έχω ανεβάσει πρώτο πρώτο
UC.Hammer
23-06-2009, 16:24
γαμάνε οι σταρ ρε γιατί γκεη χεχ,για τους redd kross πηγαινε,μαλακια μου.κατα τ'αλλα θενκς γιου,τσεκαρω αμεσα.
μαριλλιον,
θελεις παρα μα παρα πολυ κραξιμο για αυτην την μαλακια που εγραψες.
ξερεις πολυ καλα οτι δεν χαριζομαι ουτε σε φιλους μου,και το να βαζεις λινκς απο ολους τους δισκους που παρουσιαζετε και στους wipers να γραφεις ΑΥΤΗΝ την μαλακια,ειναι κατι που δεν το περιμενα.
μου θυμισε βλακες τρουμεταλλαδες,ή ακομα και ιδιοκτητες δισκαδικων οπως το wax.
[ναι,μιλαω για το "Wipers - Discography (Links not included, go buy the records you cheapos)"].
ή βγαζεις τα λινκς απο ολες τις μπαντες,ή βαζεις τα λινκς και στους wipers.αλλιως,χοντρα ξεφτιλικια.και η λεξη "cheapos" αποτελει μια απο τις πιο κωλογαμημενες ενδειξεις "τρου οπαδισμου".
εισαι για πολυ χοντρο καντηλι εδω,ελπιζω να το καταλαβαινεις.
Marillion
25-06-2009, 07:42
ρε μλκ χιουμορ έκανα γιατί βαριομουν να ανεβάζω τα άλμπουμ, χριστος και παναγία
edit : και ουσιαστικά το κείμενο είναι cp από παλιότερο θρεντ που είχα ανοίξει στο ροκινγκ και ήθελα να παίζει και στο μπλογκ.
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=9669&highlight=wipers
Pinatero
25-06-2009, 21:11
Blood Circus niiiiice!!
Marillion
25-06-2009, 21:55
:pink:
Keeper Of The Seventh Son
27-06-2009, 11:58
thelw k egw na grafsw pali alla mou xoune kanei to gkwlo triantafillo sti douleia =(
Keeper Of The Seventh Son
24-03-2010, 14:30
NE-KRO-FA-ΝΕΙAAAA
NE-KRO-FA-NEIAAAA
neo post meta apo aiwnes k tha akolouthisei k o maroulion
nikolasfluxus
24-03-2010, 14:43
μπράβο στον αποπάνω για κάφκα πρόσεσς:maikl:
Kaserinos
24-03-2010, 14:43
Το "Six" απο Mansun ειναι δισκος που σου γαμαει το μυαλο..Πολυ μπροστα..Αλλα τοσο καιρο τπτ αλλο, ετσι?
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τωρα που'ρθε Πασχα (δεν μπορω να αγνοησω τον συμβολισμο) ανεβασατε δισκο..Νεκροφανεια, οχι μαλακιες.
Στηριζουμε.:headbang:
Παρτε μπρος ομως , ε? :wink:
γραφτε πιο συχνά ρε μουνιά :(
γραφτε πιο συχνά ρε μουνιά :(
bump