PDA

View Full Version : το πιο ΒΙΑΙΟ λάηβ.

LokiTricksterGod
20-06-2009, 12:45
για πείτε. δεν εννοώ αναγκαστικά ξύλο στο κοινό - αν και βοηθάει - αλλά να 'ταν τέτοια η διάθεση που βγαζε η μπάντα που να πήγαινε η φάση για σκοτωμό, σπάσιμο, μπαχάλεμα, με το σουγιά στο γόνατο με το λουρί στο βέρκο κλπ κλπ.

τα τρία πιο ακραία:

Wolf Eyes. Birmigham, σκατούπολη, γκριζάδα, κωλόκαιρος, τρείς τύποι στη σκηνή με διαλυμένα αποδομημένα όργανα, ένα μικρόφωνο με ποιός ξέρει τι παραμόρφωση, σπασμένα σαξόφωνα, μονόχορδα βιολιά, και ήταν θόρυβος ναι, αλλά ΠΟΛΥ επιθετικός θόρυβος ρε παιδί μου. ούτε στοιχείο drone ή ambient, μόνο ένας μαύρος έρπων τρόμος, πώς είναι εκείνο το κομμάτι τους, black vomit; έτσι. α, και ένα moshpit από κάτω από μεθυσμένους άγγλους.

Converge. όσοι έχουν ακούσει ξέρουν τι θανατίλα αποπνέουν οι τύποι, προσθέστε τώρα στο κοινό 2-3 βόδια με μπλούζες muai thai, ένα κλιματιστικό που έπεσε σε κάποια φάση απ'το ταβάνι και πολλές, πολλές αγκωνιές, αγκωνιές, μελανιές, αίματα σε μύτες, αίματα στο στόμα, όλοι φτύσαν αίμα γενικά.

Bohren & Der Club of Gore. χα! δεν το περιμένατε αυτό ε; κι όμως, όσο κοιμήσικοι κι αν είναι στα σιντί (πράγμα καθόλου κακό) στο λάηβ ήταν όχι απλά σκοτεινοί, αλλά ερεβώδεις. στα 30bpm, με λικνίσματα που ακινητοποιούνταν στο τελευταίο μέτρο και ξανακουνιούνταν στο επόμενο, σα χειρούργοι που χουν πάρει μεθαμφεταμίνες ή κάτι περίεργο τελοσπάντων και έχουν γεμίσει το δωμάτιο σκώτια και σπλήνες και φοράνε τ'αντεράκια του ασθενή για γιρλάντες γύρω απ'το λαιμό. έτσι ακριβώς, τέτοιες εικόνες. με μινιμαλ ντραμς, πληκτράκια, σαξόφωνο, κοντραμπάσο ε.

αυτά. πείτε.

mrmaiden
20-06-2009, 13:07
Όταν ακούστηκαν οι πρώτες νότες του South Of Heaven στις 12 Ιουλίου 1996 και βέβαια σε όλο το υπόλοιπο set των Slayer.:dfinger:

Τα ίδια και Metallica στη Νέα Σμύρνη το 1993:headbang:

carheart
20-06-2009, 13:08
Όταν είχα δει MARY AND THE BOY ήθελα να ασκήσω βία.

Swollen
20-06-2009, 13:13
Όταν είχα δει MARY AND THE BOY ήθελα να ασκήσω βία.

ισχύει.στο βγάζουν αυτό

Phantom Duck
20-06-2009, 13:24
εγώ μάλλον το πιο βίαιο live που έχω δει από άποψη ατμόσφαιρας είναι οι κονβέρτζ κι από άποψη ξύλου οι madball, αλλά θα ήθελα να δώσω το εξής ντοκουμέντο:

1v1gr0-yM1A

Amnesiac.
20-06-2009, 13:28
Wastefall στο ηαρ λάιβ.

UC.Hammer
20-06-2009, 13:29
Όταν είχα δει MARY AND THE BOY ήθελα να ασκήσω βία.Εισαι τυχερος που δεν ειδες τον Boy μονο του να παιζει σε ενα πιανο και χτυπωντας ενα ραβδι τραγουδουσε αγγλοφωνα ρεμπετικα.Δεν ηξερα σε ποιον ηθελα να πρωτοχωσω το ραβδι στον κωλο,σε αυτον η στους κωλο-hipsters που γουσταραν την δηθεν κουλτουρα;Και μετα βγηκε ο Λολεκ.

Ον Τοπικ,Fu Manchu στο Ροδον,ειχε γινει της πουτανας,ειχαν μαζευτει πολλα μεταλλα και χαρντκοραδες.Η μονη συναυλια που απο σπρωξιδι επεσα κατω και ειμαι 130 κιλα!Και οι fu μετα απο 35 λεπτα(αν θυμαμαι καλα)την κανανε,αφου φαγανε στην μαπα μπουκαλια,τσιγαρα και μπυρες(πανω στην κιθαρα)...

Amnesiac.
20-06-2009, 13:34
Όταν είχα δει MARY AND THE BOY ήθελα να ασκήσω βία.Εισαι τυχερος που δεν ειδες τον Boy μονο του να παιζει σε ενα πιανο και χτυπωντας ενα ραβδι τραγουδουσε αγγλοφωνα ρεμπετικα.Δεν ηξερα σε ποιον ηθελα να πρωτοχωσω το ραβδι στον κωλο,σε αυτον η στους κωλο-hipsters που γουσταραν την δηθεν κουλτουρα;Και μετα βγηκε ο Λολεκ.

Ακόμα να ξεχάσω το σοκ που έπαθα σε ένα λάηβ στο ροντέο πριν κάποια χρόνια (παίζαν και οι Mary and the boy, fml) που κατέβηκα τις σκάλες και τα αυτιά μου (και λίγο αργότερα και τα μάτια μου) ήρθαν αντιμέτωπα με ένα τύπο full of soul να γαμάει τη μάνα του Poor Edward. Γκαντ γκιβ μι δε στρενγκθ.

carheart
20-06-2009, 13:36

Bασικά αυτόν τον κερατά εννοούσα, την MARY δεν έχω ακόμα την τιμή να την δω. Στους Spiritualized.

Abruzzi
20-06-2009, 13:38
slayer στο περιστερι το 98

Bleedin
20-06-2009, 13:43
Hatebreed στο Αν το 2002

UC.Hammer
20-06-2009, 13:49

Bασικά αυτόν τον κερατά εννοούσα, την MARY δεν έχω ακόμα την τιμή να την δω. Στους Spiritualized.
Και φυσικα ξερετε οτι μιλαμε για τον γιο του παντελη βουλγαρη,υπο αλλες συνθηκες αυτο δεν θα ειχε σημασια,αν μιλαγαμε για μουσικη με καθαρες προθεσεις και οχι για ψευτο-ιντελεκτουελ παπαριες με χοντρες δοσεις ψωνιου.

carheart
20-06-2009, 13:59
ο Παντελής Βούλγαρης όμως, είχε κάνει ταινία την Φανέλα με το νούμερο Εννιά, και έπαιζε ο ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ.

(γαμάει)

Drumsick
20-06-2009, 14:17
Eμένα πάλι μ'άρεσε ο Boy όταν τον είχα δεί μόνο του.. Όπως και οι Mary and the Boy πριν βγάλουν την τελευταία μούφα τους.

Amnesiac.
20-06-2009, 14:18
Με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη, η πιο σιχαμένη και δήθεν ελληνική μπάντα. Γαμιόνται.

Drumsick
20-06-2009, 14:19
Δε διαφώνω σ'αυτο. Προ δυετίας όμως μ'άρεσαν επι σκηνής.

UC.Hammer
20-06-2009, 14:28
Με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη, η πιο σιχαμένη και δήθεν ελληνική μπάντα. Γαμιόνται.
Οι οποιοι δευτεροι ειναι οι Matisse.Ωκσω!!!!

EyeOfTheVoiD
20-06-2009, 14:58
iron monkey στο woodstock
ανεβηκαν πανω και μας κοιταγαν με το βλεμμα "τωρα θα πεθανετε γαμημενες κουραδες"
απιστευτο γελιο να βλεπει κανεις ολο το κοινο να κανει σιγα σιγα προς τα πισω και να μενουν 4 η 5 θαρραλεοι μπροστα!
η κατασταση παρεμεινε η ιδια ακομα και οταν μας γυρισαν πλατη
ενα σετ γεματο σκατοψυχια,δεος και χεσμενους χαρντκοραδες..

Yanqui
20-06-2009, 15:02
converge εννοειται.

Mitsmann
20-06-2009, 15:07
πιθανοτατα αρκετα απ αυτα που εχετε πει εσεις να ηταν πιο βιαια, ομως το πλεον που εχω παραβρεθει ειναι το Sodom/Destruction/Kreator το 2002.

Περαν απ το προφανες του λαηναπ, ο χωρος ηθελε (αλλη μια ωραια λαμογια) να χαρακτηριστει ως το "νεο Woodstock" στη Λενορμαν.

Ελα ομως που απ οτι καταλαβα ο χωρος ηταν πρωην σουπερμαρκετ (!) και μαλιστα οι τελευταιοι γιαπιτζηδες (σικ) εφυγαν λιγο πριν μπουμε.

Ο χωρος κατω ειχε ας πουμε πλακακια, τα οποια σε συνδυασμο με απειρα λιτρα ιδρωτα και ποτων δημιουργησαν ενα νεο λεβελ στην πιστα, οπου ταυτοχρονα με το μος, εκανες και σερφ αφου τα (θρας) αθλητικα μας, γλυστρουσαν με χαρη πρωην σοβιετικου παγοδρομου. Ξεκιναγε το (οποιο) κομματι και δεν ηξερες που θα βρεθεις το επομενο δευτερολεπτο.

5μιση ωρες ξυλο μετα, οι ΘΡΑΣΕΡΣ κουβαλησαν τους τραυματιες τους εξω στη Λενορμαν και αποσυρθηκαν νικητες με τη βοηθεια κιτρινων καρων.

kontan
20-06-2009, 15:25
πως φαίνεται οτι δεν έχετε έρθει σε ένα λαηβ Αφφορμανς.... τς τς τς :P

ΒΙΑ ένιωσα στους Cephalic Carnage. Αλλά κ πόνο. Θλάση στα πλευρά. Ανέπνεα κ πονούσα για κανα 4μηνο.

Μόνο εμένα μου άρεσαν οι Mary And The Boy δλδ; Στα πολύ πρώτα λαηβς τους όμως, πριν το κάψουν.

animae
20-06-2009, 15:30

Aυτό. Τελος. Λοκ και μπαν.

Και σχετικά κοντά σλιπνοτ.

pitchfork
20-06-2009, 15:38
Εγώ θα έλεγα μάλλον Ramones στο ΡΟΔΟΝ αλλά εντάξει και όλες οι φορές που έχουν έρθει οι Slayer μέσα είναι άνετα.
Και Ministry που ήμουν πριν λίγα χρόνια στη γερμανία.

Swollen
20-06-2009, 15:45
iron monkey στο woodstock
ανεβηκαν πανω και μας κοιταγαν με το βλεμμα "τωρα θα πεθανετε γαμημενες κουραδες"
απιστευτο γελιο να βλεπει κανεις ολο το κοινο να κανει σιγα σιγα προς τα πισω και να μενουν 4 η 5 θαρραλεοι μπροστα!
η κατασταση παρεμεινε η ιδια ακομα και οταν μας γυρισαν πλατη
ενα σετ γεματο σκατοψυχια,δεος και χεσμενους χαρντκοραδες..

σε μισώ

μερη & ζε μπόη τους είχα δει πριν κοκορόσι πριν 2 χρόνια
τους αποφεύγω από τότε για καλό όλων μας

ον τόπικ revolting breed.
στην πάτρα.

Razor
21-06-2009, 11:26
σοντομ-κριετορ-ντιστραξιον

και το επερχομενο των μιουνισιπαλ γουειστ θα εχει καλο χαβα

lab
21-06-2009, 13:13
Κατι για σταπινγκ γραου στο αν εχω ακουσει οτι ηταν καλα!

bbq
21-06-2009, 13:46
ναι όντως πολύ ξύλο και αίμα και βία, αλλά:

Body Count στο ρόδον το 1997 (ή μήπως το '96;) απ'το ξύλο δε θυμάμαι

distortionofperception
21-06-2009, 13:56
homo iratus, βόλο θερινό σινεμά, μαζί με atavism και κάτι άλλους.
έπαθα ρήξη χιαστών από το ξύλο.

σε επόμενη επίσκεψη τους στο βόλο, σε κλειστό χώρο, υπήρξε βγαλμένος ώμος.

Ra Pariah
21-06-2009, 22:15

Aυτό. Τελος. Λοκ και μπαν.

Και σχετικά κοντά σλιπνοτ.

Ra Pariah
21-06-2009, 22:16
στην πάτρα.

Με Νικόλα Πράπα να κάνει αεροκλωτσιές...
:touched::touched::touched::touched::touched::touched:

antimusic
21-06-2009, 22:18
πάρε όλο το θρεντ απ την αρχή και απάντα σε όλους, έναν έναν.

freak brother
21-06-2009, 22:31
και σλειερ το 96 (που ημανε πιτσιρικος και καθομουν στις κερκιδες)

αλλα

αγκνοστικ φροντ στο αν δε μπεστ το 2002 ? δεν θυμαμαι καν.. και μοτορχεντ στο αν το 1996-7 (δεν θυμαμαι) α και χαουντεντ , ναιλ στο λονδινο το 2000 ..

funishment
21-06-2009, 22:32
Πολύ φίρμα ο Πράπας.

dopefiend
21-06-2009, 22:43
m2YMNOaiffQ

όντως.

00i00
21-06-2009, 22:48
στους Slayer σαλονικη στον Μυλο παντως ενας φιλος μου κοιμηθηκε...αληθεια...και το εκανε και στους R.A.T.M. κατω αθηνα

μπροστα πολυ ξυλο...και νεαρος να ειμανε δεν θα τολμουσα να χωθω

επισης ακομα και οι ιδιοι το ψιλοκλασαν με τους πυρσους που αναψαν οι ΠΑΟΚς (και παραλιγο να αφησουν στον τοπο τον μινμιν)

funishment
21-06-2009, 23:19
Λολ, στηρίζουμε το πρώιμα κομμένο τασπάιτιβί και τον σώτο.

Swollen
22-06-2009, 01:07
στην πάτρα.

Με Νικόλα Πράπα να κάνει αεροκλωτσιές...

με βασίλη σπάστη (γκούχουγκούχου) να χωρίζει τον κόσμο κ να γίνεται πανωλεθρία:touched:

πς. αγαπάμε πράπα

Daffy
22-06-2009, 01:41
slayer thessaloniki
machine head thessaloniki
melvins/big business verolino

UC.Hammer
22-06-2009, 01:44
melvins/big business verolino

:pink::pink::pink::pink:

Buddy Lackey
22-06-2009, 11:18

EVIL HAS NO BOUNDARIES :touched:

+ Death ligo kairo prin sto Rodon ("Suicide Machine" kai "Together As One" sta kapakia = parto kato to venue) + Motorhead ligo kairo meta sto Rodon. Kapou sto endiameso yphrxan kai kati Cannibal Corpse sto Woodstock, megales stigmes ksylou (kai mh) to 98 genika.

enitharmon
22-06-2009, 13:06
dillinger escape plan θα πω

πρωτη σειρα, σε 5 δευτερα απο την εναρξη ειχα βρεθει πισω

Ford Prefect
22-06-2009, 13:12
Napalm Death. Ο Αρμαγεδδώνας.

shora
22-06-2009, 13:42
με βασίλη σπάστη (γκούχουγκούχου) να χωρίζει τον κόσμο κ να γίνεται πανωλεθρία:touched:

αυτο το κανε το κορφουμποη αν θυμαμαι καλα, στο οφφισερ νταουν, και επισης περιμενε το μουνΗ με αγκωνα στημενο μολις μπει το σπρωξιδι.

για πραπα (http://www.youtube.com/watch?v=m2YMNOaiffQ), το ξερουμε (http://www.youtube.com/watch?v=rqiZy7SQCv4), χωνει ανυποψιαστους (http://www.youtube.com/watch?v=FyCEoEfNUpI&feature=related).

GuardianOfIvorytower
22-06-2009, 15:36
Kreator / Cannibal Corpse γήπεδο Σπόρτινγκ αν θυμάμαι καλά
Benediction / Deicide Gagarin(λίγος κόσμος αλλά πολύ ξύλο)

Impure
22-06-2009, 15:42
Napalm Death στο ροδον το 2001(δεν ειμαι σιγουρη για το έτος νομιζω 2001 ήταν)

Tispanagias tamatia
22-06-2009, 16:36
Μάλλον Arkangel στη Γάνδη. 20 άτομα σε κάτι μικρότερο από 5χ5 και ο Baldur στη μέση. Ω γαία.

animae
22-06-2009, 16:37
dillinger escape plan θα πω

πρωτη σειρα, σε 5 δευτερα απο την εναρξη ειχα βρεθει πισω

Slayer 98 απο 2η σειρά περίπου, την ώρα που έβγαιναν(δεν είχαν παίξει νότα ακόμα) βρεθήκαμε σχετικά κοντά στο ηχολήπτη :touched:

\(^o^)/
30-07-2009, 15:12

Eksoraistikh Bolou. Rafferty Rules/Homo Iratus/Atavism.

Kathariza to dwmatio kai tixaia brhka afto. Kai sta 2 live prwth seira e. :)

http://briefcases.pathfinder.gr/download/613089/ponoc.jpg

Taksitzhs
30-07-2009, 15:53

Eksoraistikh Bolou. Rafferty Rules/Homo Iratus/Atavism.

Kathariza to dwmatio kai tixaia brhka afto. Kai sta 2 live prwth seira e. :)

http://briefcases.pathfinder.gr/download/613089/ponoc.jpg

Rafferty Rules :touched:

Επί του θέματος, βίαιοι είναι μόνο οι Kickback. Κανείς άλλος.

carheart
30-07-2009, 15:55
ΜΟΝΟ ΟΙ KICKBACK

Taksitzhs
30-07-2009, 16:12
Τώρα που τα σκέφτομαι οι RR το 'χαν αυτό. Η πιο τσαμπουκαλεμένη ελληνική μπάντα imo, κυρίως λόγω της παρουσίας 2 τραγουδιστών.

carheart
30-07-2009, 16:28

τότε δεν ήταν που κωλοέβρεχε και δεν μπορούσα να πάω;;;

Leech
30-07-2009, 16:37
ναι, σεπτεμβρης 2001 ηταν οι ναπαλμ αλλα δε θυμαμαι καθολου βροχη...

Esteban
30-07-2009, 16:44
Όταν είχα δει MARY AND THE BOY ήθελα να ασκήσω βία.Εισαι τυχερος που δεν ειδες τον Boy μονο του να παιζει σε ενα πιανο και χτυπωντας ενα ραβδι τραγουδουσε αγγλοφωνα ρεμπετικα.Δεν ηξερα σε ποιον ηθελα να πρωτοχωσω το ραβδι στον κωλο,σε αυτον η στους κωλο-hipsters που γουσταραν την δηθεν κουλτουρα;Και μετα βγηκε ο Λοκι

fixed

UC.Hammer
30-07-2009, 16:53
:oops:

Nasum
30-07-2009, 16:55
Biohazard στο Gagarin.

Οραιτ μαδερφακερθ,διθ ιθ θτειτ οφ γουορλντ αντρεθ!

Και να σου το ξυλο της πουτανας.
(Καθως και ομορφα σκηνικα εξω απο το Gagarin.)

KoiliaSamprela
30-07-2009, 20:29
Όταν είχα δει MARY AND THE BOY ήθελα να ασκήσω βία.Εισαι τυχερος που δεν ειδες τον Boy μονο του να παιζει σε ενα πιανο και χτυπωντας ενα ραβδι τραγουδουσε αγγλοφωνα ρεμπετικα.

Ωχ.... ήσουν και εσύ στον Barry Adamson ? ..... ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ
Και αν αυτό ήταν κουλτούρα τότε ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ * 2

UC.Hammer
30-07-2009, 21:16
Όταν είχα δει MARY AND THE BOY ήθελα να ασκήσω βία.Εισαι τυχερος που δεν ειδες τον Boy μονο του να παιζει σε ενα πιανο και χτυπωντας ενα ραβδι τραγουδουσε αγγλοφωνα ρεμπετικα.

Ωχ.... ήσουν και εσύ στον Barry Adamson ? ..... ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ
Και αν αυτό ήταν κουλτούρα τότε ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ * 2
Οχι κυριε,χειροτερα.Στο bios.Τα θελε ο κωλος μου.

Mitsmann
31-07-2009, 09:23

τότε δεν ήταν που κωλοέβρεχε και δεν μπορούσα να πάω;;;

ΕΒΡΕΧΕ ΞΥΛΟ.

KoiliaSamprela
31-07-2009, 22:11
Νομίζω στην πρώτη των DRI στο ροδον και μετά Madball

babality
01-08-2009, 05:17
νταινγκ φιτους 1η φορα ελλαδα me hate eternal και deeds of flesh

carheart
01-08-2009, 11:51
νταινγκ φιτους 1η φορα ελλαδα me hate eternal και deeds of flesh

Χαχαχ, το θυμάμαι αυτό. Πετούσαν άνθρωποι στον αέρα. Οι Deeds of Flesh μια ζωή βαρετοί, Dying Fetus σκοτωμός (αν και δεν μαρέσουν) και Hate Eternal (για τους οποίους και είχα πάει) είχε πέσει τέτοιο ξενέρωμα από τον κόσμο, που ήταν όλοι ακίνητοι. Η βία υπήρξε στους Fetus.