Log in

View Full Version : Νεκρός αστυνομικός στα Πατήσια

Raven Lord
17-06-2009, 09:56
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=54855

Εξέπνευσε ο αστυνομικός που λίγο πριν τις 7 το πρωί πυροβολήθηκε περίπου 20 φορές από αγνώστους στα Άνω Πατήσια. Ο αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας μόλις είχε αναλάβει βάρδια φρούρησης στην πολυκατοικία όπου διέμενε βασική μάρτυρας σε δίκη του ΕΛΑ.

Οι δράστες φέρονται να ήταν περισσότεροι από δύο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 20 σφαίρες που βλήθηκαν εναντίον του αστυνομικού, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο Ι.Χ αυτοκίνητό του.
Η σορός του θύματος δεν έχει μεταφερθεί από το σημείο της επίθεσης, ενώ στο σημείο έφτασε πριν από λίγο και ο ιατροδικαστής Φ.Κουτσάφτης.
Στην περιοχή που έχει αποκλειστεί από άντρες της ΕΛΑΣ και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, βρίσκεται και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Β.Τσιατούρας.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία ο αστυνομικός εκτελούσε υπηρεσία φρουρού στην πολυκατοικία της οδού Δημητρακοπούλου 1, στην οποία διαμένει βασική μάρτυρας κατηγορίας, η οποία βρίσκεται στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, στη δίκη του ΕΛΑ.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Π. Στάθης έκανε λόγο για εν ψυχρώ δολοφονία, λέγοντας πως ο αστυνομικός είχε στοχοποιηθεί και δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση. Επιβεβαίωσε ότι στο σημείο φρουρούταν σε 24ωρη βάση μάρτυρας για την υπόθεση ΕΛΑ.
Επίσης ο Π.Στάθης, δήλωσε πως το θύμα πυροβολήθηκε με περισσότερα του ενός όπλα, καθώς βρέθηκαν κάλυκες διαφορετικού διαμετρήματος.
Επιπλέον ανέφερε ότι ο αστυνομικός ήταν 41 ετών και πατέρας ενός παιδιού και έκανε λόγο για δύσκολη υπόθεση ζητώντας ταυτόχρονα αυτοσυγκράτηση από τα Μέσα Ενημέρωσης.
"Αφέθηκε σαν πρόβατο στη σφαγή" δήλωσε ο Γ. Μακρής, πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων, στο ραδιοφωνικό σταθμό City αναφερόμενος στη δολοφονία του συναδέλφου του, καθώς όπως είπε φύλαγε το στόχο μόνος του.

Amnesiac.
17-06-2009, 10:31
Άντε δε θα γράψει κανείς ότι χάρηκε;

geologiko_karoto
17-06-2009, 10:42
Τσαντίστηκε ο Πάνος Σόμπολος στον αέρα του mega και ....απείλησε να αυτοκτονήσει όταν ο Γ.Οικονομέας είπε ότι: "Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα πει η αστυνομία για να πούμε αν είναι τρομοκρατική επίθεση".

Και λέει ο Π.Σόμπολος:

"Όχι, όχι δεν θα μου πείτε εμένα πως έγινε. Δεν θα περιμένω την αστυνομία να μου πει τι έγινε. Αλλιώς να πέσω να αυτοκτονήσω. Δεν το έκανε ο γκόμενος ή κάποιος άλλος. Είναι τρομοκρατική επίθεση"

μεγάλες στιγμές της δημοσιογραφίας

Raven Lord
17-06-2009, 10:49
ο σόμπολος έχει πάθει κάποιο εγκεφαλικό or sth? όσο πάει χειροτερεύει...

Candiru
17-06-2009, 11:48
αν είναι αυτό τρομοκρατική επίθεση θα πρέπει να είναι και ο φόνος του Αλέξη, η επίθεση με βιτριόλι στην Κούνεβα, το κάψιμο δυο φορές του σπιτιού οικοακτιβιστή για τα μεταλεία στη Γκιώνα.

Boris-san
17-06-2009, 13:07
An den to katalavate akomh molis ksanamphke sto paixnidi to zhthma ths tromokraties,oi epanastatikes upoti8etai organwseis pou kanoune provokatorikes epi8eseis kai na sou ta zhthmata peri asfaleias kai na sou astunomiokratia kai mas efe3e dhladhs

Midnight
17-06-2009, 13:13
An den to katalavate akomh molis ksanamphke sto paixnidi to zhthma ths tromokraties,oi epanastatikes upoti8etai organwseis pou kanoune provokatorikes epi8eseis kai na sou ta zhthmata peri asfaleias kai na sou astunomiokratia kai mas efe3e dhladhs

Έλεος, ρε μάγκες...
Ότι και να γίνεται προβοκάτσια!
Και με τη 17Ν και με τον Ε.Α. τα ίδια!
Λες και δε γίνεται κάποιος που έχει αντικρατικές απόψεις να τις κάνει και δράσεις!
Και στ' αρχίδια τους αν θα τους πείτε πράκτορες και προβοκάτορες, ρε! Ούτως ή άλλως, όταν κάποιος ξεπερνά τα όρια της νομιμότητας, όλοι οι "επανασταταράδες" τον κράζουν, γιατί τους ξεβολεύει! Λογικό είναι όταν χτυπάς τον εχθρό εκείνος να αγριεύει και να δρα κι εκείνος πιο σκληρά...αυτό δε σημαίνει ότι εσύ σταματάς να τον χτυπάς!

Raven Lord
17-06-2009, 13:13
το θέμα είναι ότι ο όρος τρομοκρατία χρησιμοποιείται επιλεκτικά.

Boris-san
17-06-2009, 13:21
Midnight edw milame sovara.Den krinoume pro8eseis krinoume sunepeies.Kai oi diafores 17N kai loipes epai3an ka8ara provokatoriko rolo.Mporw apla na piasw to ar8ro 4 kai to 1986 pws volepsan teleia to pasok mexri tis diafores epi8eseis kai dolofonies.Ok tote na poume kai gamw gia to xtuphma stous didumous purgous.Alla to 8ema einai pws afto to xtuphma eixe san apotelesma o bush na leei se sunenteukseis oti o megaluteros fovos tou einai pws 8a tou mpoune tromokrates sto spiti,kai na steilei me afth thn aformh stratous se iraq afghanistan.Opote sta arxidia mas gia tis ANTIKRATIKES tous 8eseis.H drash tous mia xara e3uphretei sumferonta,kai oi xronikes stigmes pou emfanizontai pote den einai tuxaia.

FIXXXER
17-06-2009, 13:24
Το θεμα ειναι οτι πεθανε ενας πατερας παιδιου 41 χρονων κι εσεις (οπως και ολοι) το μονο για το οποιο νοιαζεστε ειναι το αισχρο πολιτικο παιχνιδι πισω απο το γεγονος, οπως καθε φορα σε αυτα τα γεγονοτα, οπως και με τον μικρο που πεθανε το Δεκεμβριο και ο θανατος του εγινε αφορμη να γινει της καριολας και να ξεσπασει και η κουτση Μαρια. Συνεχιστε ελευθερα, μπατσος ηταν, μη χαλιεστε μωρε.

Boris-san
17-06-2009, 13:25
Afto lew re malaka oti uparxoun aftoi pou 8a ekmetalleutoun gia sugekrimena ofelh,aftoi pou san vlakes 8a xaroun oti psofhse enas mpatsos kai de 8a skeftoun kan oti prokeitai gia enan an8rwpo me oikogeneia kai paidia.Twra gia to politiko paixnidi,e pws na to kanoume afto uparxei,de mporeis na mh to sxoliaseis

Midnight
17-06-2009, 13:26
Midnight edw milame sovara.Den krinoume pro8eseis krinoume sunepeies.Kai oi diafores 17N kai loipes epai3an ka8ara provokatoriko rolo.Mporw apla na piasw to ar8ro 4 kai to 1986 pws volepsan teleia to pasok mexri tis diafores epi8eseis kai dolofonies.Ok tote na poume kai gamw gia to xtuphma stous didumous purgous.Alla to 8ema einai pws afto to xtuphma eixe san apotelesma o bush na leei se sunenteukseis oti o megaluteros fovos tou einai pws 8a tou mpoune tromokrates sto spiti,kai na steilei me afth thn aformh stratous se iraq afghanistan.Opote sta arxidia mas gia tis ANTIKRATIKES tous 8eseis.H drash tous mia xara e3uphretei sumferonta,kai oi xronikes stigmes pou emfanizontai pote den einai tuxaia.

Ότι πεις, αδερφέ...άλλωστε, έχω πάψει πια να προσπαθώ να συνενοηθώ με αριστερούς για αυτά τα συγκεκριμένα ζητήματα...πάντως, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που 'χουν βαρεθεί να περιμένουν ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αποφασίζουν να δράσουν έξω από θεσμικές λογικές και γράφουν στ' αρχίδια τους τους νόμους που βγαίνουν! Άλλωστε, επαναλαμβάνω, ο εχθρός βολεύεται σε λογικές 'δεν τους χτυπάμε γιατί θα θυμώσουν'! Φυσικά και όταν επιτίθεσαι θα σου αντεπιτεθούν, δεν είναι ηλίθιοι!!!

Boris-san
17-06-2009, 13:28
Esu omws dras gia kati pou de ginetai na sumvei,kai ama 8es na sugrinoume th drash mas gia to stoxo pou exoume o ka8enas de se pairnei.Ektos an den exeis doulepsei pote sou opote paw paso.Kai exeis thn afeleia na pisteueis oti kapoies energeies aksiopoiountai provokatorika.Edw arneisai oti sto xwro sou eiste phxtra stous asfalites ti suzhtame twra

Midnight
17-06-2009, 13:29
aftoi pou san vlakes 8a xaroun oti psofhse enas mpatsos kai de 8a skeftoun kan oti prokeitai gia enan an8rwpo me oikogeneia kai paidia.

Και ο Τσάρος είχε οικογένεια και παιδιά...

Midnight
17-06-2009, 13:32
Esu omws dras gia kati pou de ginetai na sumvei,kai ama 8es na sugrinoume th drash mas gia to stoxo pou exoume o ka8enas de se pairnei.Ektos an den exeis doulepsei pote sou opote paw paso.Kai exeis thn afeleia na pisteueis oti kapoies energeies aksiopoiountai provokatorika.Edw arneisai oti sto xwro sou eiste phxtra stous asfalites ti suzhtame twra

Καλά, ασφαλώς και το αρνούμαι!!! Και δε δέχομαι από άτομο που ούτε μια αφίσα δεν έχει βγάλει μόνο του, γιατί του τις στέλνουν έτοιμες και ούτε πόσο κοστίζουν δεν ξέρει, να μου μιλήσει για δουλειά! Και δε με απασχολεί να συγκρίνω με κανέναν τις δράσεις μου γιατί μόνο οι δικές μου δράσεις με απασχολούν!
(Και ναι! θα χρησιμοποιήσω κι εγώ την "καραμέλα" του Πολυτεχνείου, που εκείνους που αρχικά λέγατε προβοκάτορες μετά τους κάνατε ήρωες! Ακόμη και δικοί σας ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο και στην αρχή τους είχε πάρει η μπάλα!)

Boris-san
17-06-2009, 13:34
Τα οποια δε σκοτωσανε οι μπολσεβικοι αλλα οι μενσεβικοι ανιστορητε.Τι παει να πει αυτο?Ενας ανθρωπος κανει μια δουλεια.Ειναι μπατσος δεκτον.Μπορει να εχει και λογικη φασιστα δε μ ενδιαφερει αυτο τωρα.Το θεμα τωρα ειναι οτι ηρθαν 3 τυποι τον γαζωσανε με 20 σφαιρες και τωρα πανω στο θανατο του θα πεσουν τα κορακια και θα τον εκμεταλλευτουν για να καλλιεργησουν κλιμα τρομοκρατιας και αρα περισσοτερη ασφαλεια δηλαδη περισσοτεροι μπατσοι.Τωρα αν εσενα σου φαινεται αυτο κινηση υπερεπαναστατικη και οχι κατι που βολευει το συστημα παρα πολυ καλα ε τι να πω

Midnight
17-06-2009, 13:35

Και το κατά πόσο γίνεται ή δε γίνεται να συμβεί δεν είσαι αρμόδιος να το αποφασίσεις, όπως δεν είμαι κι εγώ! Δεν υπάρχει νομοτέλεια...ίσως να συμβεί, ίσως και όχι...πολύ απλά.

Reject
17-06-2009, 13:36
μονο ενας?

http://2.bp.blogspot.com/_uB-0D-gV8mY/SFcwuWzjSoI/AAAAAAAAJoo/c9bhV_koiuQ/s400/mdc

Midnight
17-06-2009, 13:37
Τα οποια δε σκοτωσανε οι μπολσεβικοι αλλα οι μενσεβικοι ανιστορητε.Τι παει να πει αυτο?Ενας ανθρωπος κανει μια δουλεια.Ειναι μπατσος δεκτον.Μπορει να εχει και λογικη φασιστα δε μ ενδιαφερει αυτο τωρα.Το θεμα τωρα ειναι οτι ηρθαν 3 τυποι τον γαζωσανε με 20 σφαιρες και τωρα πανω στο θανατο του θα πεσουν τα κορακια και θα τον εκμεταλλευτουν για να καλλιεργησουν κλιμα τρομοκρατιας και αρα περισσοτερη ασφαλεια δηλαδη περισσοτεροι μπατσοι.Τωρα αν εσενα σου φαινεται αυτο κινηση υπερεπαναστατικη και οχι κατι που βολευει το συστημα παρα πολυ καλα ε τι να πω

Κανέναν δε συμφέρει να σκοτώνονται οι στρατιώτες του...στ' αρχίδια μου αν πέθανε ο μπάτσος, δε με νοιάζει αν θα τον σκότωναν, αν θα τον έδερναν ή αν δεν θα του κάναν τίποτα..όμως φυσικά και δεν τους καυτακρίνω γι' αυτό που έκαναν! Και το ποιοι τον σκότωσαν δε νομίζω ότι έχει σημασία, δε σας χάλασε κιόλας που πέθανε! Και το μπάτσος δεν είναι δουλειά, είναι πόστο! Και πόστο σημαίνει επιλογή στρατοπέδου!

Boris-san
17-06-2009, 13:38
ΟΚ εαακιτες ελατε να πουμε για το πανσπουδαστικη φυλλο 8.Δευτερον νομοτελειες υπαρχουν αγορι μου.Ειτε το δεχεσαι ειτε οχι.Τριτον μη μιλησουμε για τα οικονομικα τωρα μη γαμησω που θα μου πεις τι μου φερνουν και τι δε μου φερνουνε μαλακα .Μια χαρα πληρωνω τη συνδρομη μου μια χαρα μπαινουμε μεσα και απο την τυποεκδοτικη και ευτυχως υπαρχει ο απλος λαος που μας σεβεται και μας ενισχυει οικονομικα.Α ΞΕΧΑΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Λες και εσεις που δεν εχετε οργανωση(αν και παντα υπαρχουν ηγετικες μορφες)παιδευεστε πολυ περισσοτερο με τα οικονομικα σας.Θες να γινω λιγο μαλακας?Αφου οι μισοι δικοι σας ειναι κατι πλουσιοπαιδα τις εκαλης.Φλειμ ον εχω και νε νευρα,ας τα ξεσπασω καπου

Ρε ανθρωπε ο ανθρωπος μπορει να εγινε και μπατσος γιατι ηθελε να βγαλει το ψωμι του ποσοι καταλαβαινουν πραγματικα το ρολο τους

Reject
17-06-2009, 13:42
Αφου οι μισοι δικοι σας ειναι κατι πλουσιοπαιδα τις εκαλης.
Ρε ανθρωπε ο ανθρωπος μπορει να εγινε και μπατσος γιατι ηθελε να βγαλει το ψωμι του ποσοι καταλαβαινουν πραγματικα το ρολο τους

πεταξες μαλακια.
α)οι μεγαλυτεροι επαναστατες προερχονταν απο την αστικη ταξη,παραδοσιακα.
β)πανε 1 μηνα στην πολις ακαντεμυ να δουμε,θα τον καταλαβεις μια χαρα τον ρολο σου?

Tyler_Durden
17-06-2009, 13:44
midnight, kaneis prospatheia na eisai toso STOKOS? Diladi re panivlaka h stigni dolofonia enos batsou, einai sovari ekfrasi antikratikis drasis? Enas aplos batsos nekros, tha ferei tin allagi kai tin "epanastasi"?

Quote:
Originally Posted by Boris-san http://www.electricrequiem.com/forum/images/styles/blacksmart/buttons/viewpost.gif (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?p=874902#post874902)

Ότι πεις, αδερφέ...άλλωστε, έχω πάψει πια να προσπαθώ να συνενοηθώ με αριστερούς για αυτά τα συγκεκριμένα ζητήματα...πάντως, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που 'χουν βαρεθεί να περιμένουν ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αποφασίζουν να δράσουν έξω από θεσμικές λογικές και γράφουν στ' αρχίδια τους τους νόμους που βγαίνουν! Άλλωστε, επαναλαμβάνω, ο εχθρός βολεύεται σε λογικές 'δεν τους χτυπάμε γιατί θα θυμώσουν'! Φυσικά και όταν επιτίθεσαι θα σου αντεπιτεθούν, δεν είναι ηλίθιοι!!!

Episis apo tin alli den nomizo oti o sygkekrimenos drastis leitourgise provokatorika kai me skepsi enantia stous koinonikous agones. Mallon kapoio koino arxidi tou poinikou kodika einai, pou skotonontas enan anthropo theorise oti einai epanastatis. To kiriotero einai stin sygkekrimeni periptosi oti eipe o fixxer

Boris-san
17-06-2009, 13:44
Κανε κουοτ και το ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΑΣ?
Ρε συ λες να μην ξερω τι σαπιλα τρωει ενας εκπαιδευομενος μπατσος?
Τι του λενε ομως οτι θα διατηρει την ειρηνη και την ταξη και την ασφαλεια απεναντι στους αλητες που τη διαταρασσουν οχι οτι εχει στοχο το χτυπημα του ταξικου κινηματος

Ταιλερ αυτο λεω δεν κρινεις προθεσεις αλλα συνεπειες.Οι συνεπειες θα ειναι οι ιδιες οπως με την αξιοποιηση μιας προβοκατσιας

Midnight
17-06-2009, 13:47
ΟΚ εαακιτες ελατε να πουμε για το πανσπουδαστικη φυλλο 8.Δευτερον νομοτελειες υπαρχουν αγορι μου.Ειτε το δεχεσαι ειτε οχι.Τριτον μη μιλησουμε για τα οικονομικα τωρα μη γαμησω που θα μου πεις τι μου φερνουν και τι δε μου φερνουνε μαλακα .Μια χαρα πληρωνω τη συνδρομη μου μια χαρα μπαινουμε μεσα και απο την τυποεκδοτικη και ευτυχως υπαρχει ο απλος λαος που μας σεβεται και μας ενισχυει οικονομικα.Α ΞΕΧΑΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Λες και εσεις που δεν εχετε οργανωση(αν και παντα υπαρχουν ηγετικες μορφες)παιδευεστε πολυ περισσοτερο με τα οικονομικα σας.Θες να γινω λιγο μαλακας?Αφου οι μισοι δικοι σας ειναι κατι πλουσιοπαιδα τις εκαλης.Φλειμ ον εχω και νε νευρα,ας τα ξεσπασω καπου

Ξέσπασέ τα όπου θες...προφανώς βέβαια δεν ξέρεις κανέναν σύντροφό μου, οπότε ασχετοσύνες λες...για το Γερμανό δεν είπα τίποτα, λίγο με κόφτει...λες και το να κάνει ένα κόμμα τέτοιες παπαριές έχει αξία να ασχοληθώ μαζί του (όποιο κόμμα κι αν είναι αυτό, είτε κάνει παπαριές όντως είτε όχι). Τα οικονομικά σου τα ξέρω μια χαρά, το 'χω δει το Κόμμα και από μέσα, μην ανησυχείς, και το αν έχετε λεφτά ή όχι στο κόμμα δεν έχει καμιά σχέση με το κατά πόσο έχεις ποτέ ασχοληθεί με το να βγάλεις μόνος αφίσα ή τρικάκια κι έχεις βάλει στην άκρη από άλλα πράγματα γι' αυτό! Νομοτέλεια δεν υπάρχει, αλλιώς δε θα υπήρχε λόγος να αγωνιζόμαστε (και μην ακούσω για καταλύτες και επιταχυντές και μαλακίες!). Και για να κλείσουμε, όταν θα νιώσετε το χέρι του Κράτους να σας χτυπάει πραγματικά, τότε θα τα ξαναπούμε, αλλά θα είναι πολύ αργά για να καταλάβεις τις μαλακίες σου (εκτός βέβαια και αν δεν είσαι φιλοεπαναστάτης με λάθος κατέυθυνση αλλά βολεμένο κομματόσκυλο, οπότε και τότε ακόμα πρόβλημα δε θα 'χεις).

Midnight
17-06-2009, 13:49
midnight, kaneis prospatheia na eisai toso STOKOS? Diladi re panivlaka h stigni dolofonia enos batsou, einai sovari ekfrasi antikratikis drasis? Enas aplos batsos nekros, tha ferei tin allagi kai tin "epanastasi"?

Αγόρι, ποια επανάσταση; Ο τύπος που το 'κανε μπορεί απλά να χε προσωπικά μαζί του, μπορεί να ταν και κανάς καυλωμένος εξεγερσιακός, δε με νοιάζει γιατί το έκανε, αλλά δεν τον κατηγορώ!

Boris-san
17-06-2009, 13:51
ΟΤΑΝ θα νιωσουμε οτι μας χτυπαει το κρατος αλυπητα?Ρε παπαρα οι κομμουνιστες εχουνε κανει εξοριες φυλακες και βασανιστηρια και εσυ τι μου λες τωρα.Για τους συλληφθεντες της εξεγερσης?Εσενα δηλαδη ουσαστικα ποτε σε εχει χτυπησει το κρατος αλυπητα?Και οταν ο ιδιος μιλας για κρατος και μηχανισμους πως ειναι δυνατον να εισαι τοσο ανοητος να θεωρεις κολλημα το να λεει καποιος για μια προβοκτορικη ενεργεια?

Αλεκο αυτο ισχυε για πριν 10 και βαλε χρονια που ηταν αμορφοτοι οι εργατες και επομενως μονο αστοι θα μπορουσαν να ειναι οι μεγαλοι θεωρητικοι και επαναστατες.Αλλα τις επαναστασεις αυτοι τις κινητοποιουν,οι εργατες τις κανουν

Tyler_Durden
17-06-2009, 13:53
Αγόρι, ποια επανάσταση; Ο τύπος που το 'κανε μπορεί απλά να χε προσωπικά μαζί του, μπορεί να ταν και κανάς καυλωμένος εξεγερσιακός, δε με νοιάζει γιατί το έκανε, αλλά δεν τον κατηγορώ!

etsi apo periergeia, mas eksigeis kai ton logo pou den ton katigoreis?

Midnight
17-06-2009, 13:53
ΟΤΑΝ θα νιωσουμε οτι μας χτυπαει το κρατος αλυπητα?Ρε παπαρα οι κομμουνιστες εχουνε κανει εξοριες φυλακες και βασανιστηρια και εσυ τι μου λες τωρα.Για τους συλληφθεντες της εξεγερσης?Εσενα δηλαδη ουσαστικα ποτε σε εχει χτυπησει το κρατος αλυπητα?Και οταν ο ιδιος μιλας για κρατος και μηχανισμους πως ειναι δυνατον να εισαι τοσο ανοητος να θεωρεις κολλημα το να λεει καποιος για μια προβοκτορικη ενεργεια?

Προβοκατόρικες ενέργειες υπάρχουν...τις είδα όταν οι ασφαλήτες και οι φασίστες έκαιγαν μικρομάγαζα όσο εμάς μας πηδάγανε στο δρόμο οι διμυρίες!
Και οι κομμουνιστές φυσικά και έχουν περάσει τα κέρατά τους (όχι ότι αυτό με κάνει να τους συμπαθώ, αλλά όντως τους έχει φύγει η μούνα κατά καιρούς), αλλά από τη μεταπολίτευση μια χαρά περνάτε!

Boris-san
17-06-2009, 13:55
Το ΚΚΕ φιλος δε νομιμοποιηθηκε απο καποιον με νομο,ουσιαστικα απαιτησε τη νομιμοποιηση του.Και επειδη περφρουρουμε καποια πραγματα,δε θες να μιλησουμε για το ποσο καλα περναμε,η απλα ψαξε να δεις ποσες φορες εχουν δεχθει μελη μας επιθεσεις δικαστηρια απειλες κτλ

Ταιλερ δεν τον κατηγορει γιατι ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΠΑΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ

Candiru
17-06-2009, 13:56
τον μύθο της λερναίας ύδρας τον ξέρεις μιντνάιτ; Επανάσταση δεν κάνεις δίνοντας γροθιά σε μαχαίρι. 1-2-3 μπάτσοι λιγότεροι, αλλά ο μηχανισμός βγαίνει πολύ πιο ισχυρός και με πολλαπλάσιο αριθμό μπάτσων. Τόσες δολοφονίες μπάτσων και μήπως διαπίστωσε κανείς κάποια αδυναμία στον εχθρό;Μήπως αυτός ισχυροποιήθηκε δις, τρις, κλπ φορές αντίστοιχα; Ούτε κνίτης δεν έχει τόση αγκύλωση.

Boris-san
17-06-2009, 13:57
Δε μπορεις απλα να συμφωνησεις μαζι μου χωρις να πεις μαλακια για ενα ποστ?:P

Midnight
17-06-2009, 13:57

Γιατί όταν μια μορφή όπως αυτή του μπάτσου (ή του δικαστή, του βουλευτή κλπ, οι οποίες βέβαια δεν είναι τόσο προσβάσημες όσο του αστυνομικού) είναι πηγή τρόμου και καταπίεσης, ο οποιοσδήποτε και για τον οποινδήποτε λόγο τη χτυπά έχει δίκιο! Και δεν είναι ούτε ο μπάτσος ούτε ο δικαστής η ηγεσία του εχθρού...δεν έχει σημασία όμως αυτό. Ένας μπάτσος λιγότερος=ένας στρατιώτης λιγότερος. Και το σύστημα δεν έχει ξεκάθαρους ηγέτες. Είναι σχέσεις και δομές που πρέπει να καταστρέψεις, όχι τον ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ (δεν είναι πιόνια, είναι συνειδητοί στρατιώτες!)

Tyler_Durden
17-06-2009, 14:00
Αγόρι, ποια επανάσταση; Ο τύπος που το 'κανε μπορεί απλά να χε προσωπικά μαζί του, μπορεί να ταν και κανάς καυλωμένος εξεγερσιακός, δε με νοιάζει γιατί το έκανε, αλλά δεν τον κατηγορώ!etsi apo periergeia, mas eksigeis kai ton logo pou den ton katigoreis?

Γιατί όταν μια μορφή όπως αυτή του μπάτσου (ή του δικαστή, του βουλευτή κλπ, οι οποίες βέβαια δεν είναι τόσο προσβάσημες όσο του αστυνομικού) είναι πηγή τρόμου και καταπίεσης, ο οποιοσδήποτε και για τον οποινδήποτε λόγο τη χτυπά έχει δίκιο! Και δεν είναι ούτε ο μπάτσος ούτε ο δικαστής η ηγεσία του εχθρού...δεν έχει σημασία όμως αυτό. Ένας μπάτσος λιγότερος=ένας στρατιώτης λιγότερος. Και το σύστημα δεν έχει ξεκάθαρους ηγέτες. Είναι σχέσεις και δομές που πρέπει να καταστρέψεις, όχι τον ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ (δεν είναι πιόνια, είναι συνειδητοί στρατιώτες!)

:moutza:

Midnight
17-06-2009, 14:00
Δε μπορεις απλα να συμφωνησεις μαζι μου χωρις να πεις μαλακια για ενα ποστ?:P

Σε μένα το λες;
Αν ναι, δε μπορώ, με τρώει η γλώσσα μου:-P

Midnight
17-06-2009, 14:01

Να 'σαι καλά...:touched:με συγκίνησε η ευγενική σου κίνηση

Nasum
17-06-2009, 14:05
Επειδη βαριεμαι να διαβασω ολα τα ποστ...
TJbWcWdaPHs

Tyler_Durden
17-06-2009, 14:08
Να 'σαι καλά...:touched:με συγκίνησε η ευγενική σου κίνηση

kanena provlima :)
opote me ksanxreiasteis edo eimai.:moutza:

apla exe ypopsin sou oti kati tsimentovlakes san kai tou logou sou, exoun gamisei tin leksi "anarxikos". Eisai toso stokos pou kaneis tous knites na fainontai anoixtomyaloi. Kai mono gia ayto exeis allo ena doro:

stam and the witches
17-06-2009, 14:08
Δάχτυλος του κράτους λοιπόν τα ΜΑΤ στη Μεσολογγίου.

Α και που σαι, ο άνθρωπος που εκτελέστηκε ήταν ΠΟΛΥ περισσότερο απ'ότι εσύ στην ταξική πάλη, ακόμη και αν ήταν στο λάθος πόστο/δεν το ξερε/κλπ.

Το όλο πρόβλημα στην αντίληψή σου βέβαια, δεν έγκειται σε σένα, αλλά στην ηλίθια μικροαστική ιδεολογία σου, στον εκ του ασφαλούς μηδενισμό του να πετάς ένα "μπάτσος ήτανε", στο ότι το μυαλουδάκι σου χωρίζει την κοινωνία σε "ποιους θέλουν και ποιους όχι κράτος" (κάπως έτσι οι κομμουνιστές είναι με το σύστημα ενώ ο Στέφανος Μάνος που δε θέλει κι αυτός κράτος είναι μαζί σας) κλπ.

Tispanagias tamatia
17-06-2009, 16:23
Κανέναν δε συμφέρει να σκοτώνονται οι στρατιώτες του...στ' αρχίδια μου αν πέθανε ο μπάτσος, δε με νοιάζει αν θα τον σκότωναν, αν θα τον έδερναν ή αν δεν θα του κάναν τίποτα..όμως φυσικά και δεν τους καυτακρίνω γι' αυτό που έκαναν! Και το ποιοι τον σκότωσαν δε νομίζω ότι έχει σημασία, δε σας χάλασε κιόλας που πέθανε! Και το μπάτσος δεν είναι δουλειά, είναι πόστο! Και πόστο σημαίνει επιλογή στρατοπέδου!

Ίσως να μην είναι μόνο ο μπάτσος ο εχθρος,
ίσως οχι η εξουσία, ίσως όχι τα σχολεία, ίσως όχι ο στρατός.

Ίσως ο μεγαλύτερος εχθρός
να είναι η φριχτή ασημαντότητα που χαρακώνει την ψύχη σου...

Τραγικούλη :)

atahoualpi
17-06-2009, 16:37
Πες τα ρε, Γενιά. Να τον ακουτε τον τιςπαναγιας ταματια.

Shadowking
17-06-2009, 16:41
βαριέμαι να πω για νεκρούς μπάτσους και σέκτες, ένα έχω να πώ:

tis panagias ta matia, άλλα3ε υπογραφή ΤΩΡΑ, 8α 3εράσω ρε

dopefiend
17-06-2009, 16:44
στηρίζουμε υπογραφή του νουμπ :thumbsup:

rage for order
17-06-2009, 16:52
για τον μπάτσο της αντιτρομοκρατικής: κρίμα για τις 23 σφαίρες που πήγαν χαμένες

για σέχτες και λοιπά αντάρτικα της πούτσας νομίζω τα έχουμε πει και τον δεκέμβρη, μη λέμε πάλι τα ίδια.

stam έστω ότι ο midnight δεν είναι καθόλου στην ταξική πάλη. ο μπάτσος πως "ήταν ΠΟΛΥ περισσότερο στην ταξική πάλη"; πραγματικά παίζει να είναι ο πιο βλαμμένος αριστερός μη κνίτης στο politics!

edit για την υπογραφή: ε βάλτε και σεις ένα adblock στον firefox σας!

stam and the witches
17-06-2009, 16:55
Δούλευε, ρε ζώο. Δε σπούδαζε, δούλευε.

rage for order
17-06-2009, 17:00
ναι αλλά τη γαμημένη την ταξική πάλη που την είδες; τι σας μαθαίνουν τελικά εκεί στο κόμμα; άχρηστοι τελείως οι σπουδαίοι ηγέτες σας!

stam and the witches
17-06-2009, 17:09
Το να δουλεύεις, συγκριτικά με το να μη δουλεύεις, δε σε κάνει μέρος της περίφημης μισθωτής εργασίας; Ακόμη και δεν έχεις ταξική συνείδηση.

Το πιασες το λεπτό υποννοούμενο;

Shadowking
17-06-2009, 17:12
Δούλευε, ρε ζώο. Δε σπούδαζε, δούλευε.

http://ellada.phivos.net/katant/ellimana/index_files/mat.jpg

Εδώ βλέπουμε την ταξική πάλη να παίρνει σάρκα και οστά. Τι λες ρε σταμάτη...

rage for order
17-06-2009, 17:15
ξεκίνησα να γράφω κάτι αλλά δεν έχει νόημα τελικά. άστο σταμάτη αγόρι μου

stam and the witches
17-06-2009, 17:31
χαχαχαχα κοίτα που θα βγω και φίλος της ΕΛΑΣ!

Τεσπα δε με ενδιαφέρει να αναλύσω σε πόσο βαθμό μπορεί η αστυνομία να θεωρηθεί ταξικός αδερφός κλπ. Όλοι οι μπάτσοι είναι ζώα, χαίρω πολύ. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να σας ξεκουκουλώσω τον αυτιστικό αντικρατιστικό κρετινισμό που θέτει κάποιον ως εχθρό αυτόματα επειδή φοράει γάλαζια στολή.

Ξέρετε, βάση, εποικοδόμημα κλπ.

rage for order
17-06-2009, 17:39
τα κατάφερες πολύ καλά!

Shadowking
17-06-2009, 17:39
επιχείρημα σταμ: Ο αστυνομικός δουλεύει, πουλάει την υπεραξία της σαπιοκοιλιάς του για να δέρνει να καταστέλει κτλ στο (καπιταλιστικό) κράτος, είναι μισθωτός άρα είναι κομμάτι της εργατικής τάξης, είναι ταξικός αδερφός, παλεύουμε για τα ίδια συμφέροντα (της τάξης) κτλ

επιχείρημα λογικού ανθρώπου: ο αστυνομικός έχει επιλέξει (για λόγους που δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν) να είναι η ασπίδα που θωρακίζει το καπιταλιστικό κράτος, de facto ρόλος του είναι να δέχεται τις εντολές των ανωτέρων του για να καταστείλει κάθε φωνή αντίδρασης, για να μαζέψει τους μετανάστες από το κέντρο για να μην γκρινιάζουν οι φιλήσυχοι πολίτες κτλ άρα επαγωγικά είναι ταξικός εχθρός όπως και όλο το σύστημα το οποίο προστατεύει. Προφανώς δεν μιλάω για τον μπατσούλη της γειτονιάς, για τον συμπαθέστατο ΛΙΤΗ που μας έλεγε στις εκλογές που θα βρούμε το τάδε και το δείνα εκλογικό κέντρο, μιλάω για την αστυνομία ως θεσμό.

διαλέχτε και πάρτε.

stam and the witches
17-06-2009, 17:40
Ναι είναι ζώο. Ναι επέλεξε να δέρνει για να ζήσει. Ναι επέλεξε να είναι μαλάκας, όπως εκατομμύρια καταστολείς στο παρελθόν.

Βάση-εποικοδόμημα όμως.

rage for order πώς τη βλέπεις την ΑΕΚ φέτος;

Phantom Duck
17-06-2009, 17:43
λέω να μην παίξω σε αυτό το debate γιατί είπα να πω την άποψή μου, από την άλλη έσκασε ο De Maio της αναρχίας που θα μας γαμήσει όλους αν δε σφάξουμε τον κύριο εκπρόσωπο του καπιταλισμού, τον μπάτσο, με τον άλλον που βλέπει εαακίτες και τύπους που λένε για γερμανό παντού.

γενικώς, βουλώνετε ρε τσουτσέκια, είτε σφάχτε μπάτσους είτε γίνετε οικοδόμοι να επιβεβαιώσετε αυτά που λέτε, και αναφέρομαι σε άτομα, όχι πολιτικές ομάδες (αν και δεν μπορώ να σκεφτώ συλλογικότητα που θα άκουγε έστω τις παπαριές του midnight).

Και γενικά μην είμαστε οι rambo του πόλιτιξ, ας σκεφτούμε τι θα φέρει αυτή η δολοφονία (αφύπνιση ή καταστολή) και γιατί γίνεται μπάτσος ένας τύπος (είναι φασίστας ή θα θρέψει το παιδί του πιο εύκολα). το φαντασιακό του κόσμου κύριοι, το φαντασιακό...

φίξερ, αν δεν υπήρχε πολιτική ουσία σε αυτές της δολοφονίες, δε θα γινόταν θρεντ στο πόλιτιξ. αν θες να πεις RIP υπάρχει θρεντ για τον τύπο από το κιλ μπιλ.

Tispanagias tamatia
17-06-2009, 17:45
Μεγάλη μαλακία το "όλοι μπάτσοι είναι ζώα." πόσο μάλλον όταν συνεχίζεις με το "χαίρω πολύ".

Δε λέω ότι συμφωνώ με το τρόπο που λειτουργεί, αλλά έτσι όπως είναι δομημένη η κοινωνία, είναι απαραίτητη η αστυνόμευση.

Έτυχε να μιλήσω με παιδιά από καταλήψεις, πολιτικές και μη, στην ολλανδία και στο βέλγιο και μου είπαν ότι οι αστυνομικοί είναι καθώς πρέπει. Και αυτό γιατί αν κάνει μαλακία ο "μπάτσος" θα φάει καρπαζιά από τον ανώτερο του. Κάποιοι τους αποκαλούσαν και "αδερφούς". Δε κατάλαβα αν ήταν απλά ψυχάκια ή κάτι.

Οπότε, δεν είναι λίγο μαλακία να πεθαίνει ένας αστυνομικός και να λέτε ότι να΄ναι για ταξικούς αγώνες? Γιατί δε κάνουν κάτι πιο ουσιαστικό? Στη τελική πέθανε ένας αστυνομικός. Όχι ο χ γκαβλώμπατσος που σκοτώνει παιδάκια. Δε τον συμμερίζομαι, αλλά μάλλον κανα παιδάκι από την επαρχία που ήθελε σίγουρα λεφτά ήταν..

Παιδεία. Μετά όλα τα άλλα.

Phantom Duck
17-06-2009, 17:55
Έτυχε να μιλήσω με παιδιά από καταλήψεις, πολιτικές και μη, στην ολλανδία και στο βέλγιο και μου είπαν ότι οι αστυνομικοί είναι καθώς πρέπει. Και αυτό γιατί αν κάνει μαλακία ο "μπάτσος" θα φάει καρπαζιά από τον ανώτερο του. Κάποιοι τους αποκαλούσαν και "αδερφούς". Δε κατάλαβα αν ήταν απλά ψυχάκια ή κάτι.

κάθε πότε κάνουν απεργία / πορεία / κίνημα / μαζική πούτσα στην Ολλανδία και το Βέλγιο;

Tispanagias tamatia
17-06-2009, 17:58
Τελείως άκυρη η ερώτηση σου όμως. Και δε ξέρω και την απάντηση. Σίγουρα λιγότερες απ'ότι Ελλάδες, Γαλλίες κτλ. Φταίει και το ταπεραμέντο :Ρ

Και στη τελική, τουλάχιστον εκεί όταν κάνουν δεν έχουν ασφαλίτες μέσα και 1002 μαλακίες. Είναι ειρηνικές και φέρουν αλλαγές γαμώ το δία. Επίσης, έτυχε να πετύχω και πορεία μεταναστών. Πώς θα σου φαινόταν αυτό στην Ελλάδα?

rage for order
Tispanagias tamatia της αντιτρομοκρατικής λέμε! επίσης λολ για τις καταλήψεις που λες ε;

ρε phantom αφού τα ίδια θα πούμε που είπαμε και τότε με τον ματά στα εξάρχεια. άντε ξεκίνα πες την άποψη σου για την τρομοκρατία (άκυρος όρος), για τον ρόλο του μπάτσου στην κοινωνία και την ταξική πάλη που λέει ο απλά γελοίος σύντροφός σου, τι σημαίνει η δολοφονία για το κίνημα ή το "κίνημα" και αν βγει κάτι διαφορετικό το συζητάμε.

στην τελική άντε μωρή γιατρέσσα που έμαθες και το φαντασιακό!

Shadowking
το point μου, δεν είναι για το αν ο κά8ε μπάτσος είναι αρχίδι, γουρούνι, δολοφόνος είναι για τον θεσμικό ρόλο της αστυνομίας στο υπάρχον καθεστώς. Τελοσπαντων, ούτε στεναχωρήθηκα, ούτε χάρηκα για τον θάνατο του μπάτσου, διαφωνώ κάθετα με "ανταρτικά πόλης" τύπου σέκτα (αν και έχω ένα γαματο tshirt της RAF :p).

Tispanagias tamatia
17-06-2009, 18:00
Ναι ρέητζ! Μπίνκο! Έπεσαν οι μάσκες!

Λολ γιατί όμως?

Shadowking
17-06-2009, 18:02
που λέει ο απλά γελοίος σύντροφός σου

για ξήγα μια γιατί γελοίος

Phantom Duck
17-06-2009, 18:03
Τελείως άκυρη η ερώτηση σου όμως. Και δε ξέρω και την απάντηση. Σίγουρα λιγότερες απ'ότι Ελλάδες, Γαλλίες κτλ. Φταίει και το ταπεραμέντο :Ρ

Επειδή καταστολή, σωματική και πνευματική, έχει ήδη κάνει τη δουλειά της, άρα δε χρειάζεται να τους σαπακιάζουν οι μπάτσοι.

Και στη τελική, τουλάχιστον εκεί όταν κάνουν δεν έχουν ασφαλίτες μέσα και 1002 μαλακίες.

lol

Είναι ειρηνικές και φέρουν αλλαγές γαμώ το δία.

lol, πάει ένας πόντιος σε ένα σουβλατζίδικο...

Επίσης, έτυχε να πετύχω και πορεία μεταναστών. Πώς θα σου φαινόταν αυτό στην Ελλάδα?

ωραίο, έγιναν μερικές μέσα στο μήνα!

ρε phantom αφού τα ίδια θα πούμε που είπαμε και τότε με τον ματά στα εξάρχεια. άντε ξεκίνα πες την άποψη σου για την τρομοκρατία (άκυρος όρος), για τον ρόλο του μπάτσου στην κοινωνία και την ταξική πάλη που λέει ο απλά γελοίος σύντροφός σου, τι σημαίνει η δολοφονία για το κίνημα ή το "κίνημα" και αν βγει κάτι διαφορετικό το συζητάμε.

ποιον είπες σύντροφο μου ρε αλήτη;!; εγώ μονο αυτό "τι σημαίνει η δολοφονία για το κίνημα ή το "κίνημα"" έθεσα και ότι έχει πιότερη σημασία να μη γίνονται τα παιδάκια μπάτσοι από το να τους σκοτώνεις, αυτό είν' όλο.

rage for order
17-06-2009, 18:03
όχι εσύ ρε Shadowking! τι σκατά, ο stam δεν είναι δικός σας;

Shadowking
17-06-2009, 18:05
όχι εσύ ρε Shadowking! τι σκατά, ο stam δεν είναι δικός σας;

όχι, ΟΑΚΚΕ είναι

rage for order
17-06-2009, 18:06
έλα πες

Shadowking
17-06-2009, 18:06
Επίσης, έτυχε να πετύχω και πορεία μεταναστών. Πώς θα σου φαινόταν αυτό στην Ελλάδα?

ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ

Tispanagias tamatia
17-06-2009, 18:10
Ε ναι ρε φάντομ. Όταν έχεις γεμίσει πουτάνες και ναρκωτικά όλη τη χώρα λογικό είναι. Δλδ ή θα κάνουμε το ίδιο με ναρκωτικά και πουτάνες ή θα σκοτώνουμε μπάτσους? Έγραψα μία λέξη πριν. Παιδεία.

Όσο για τα σπασαρχίδικα λολ σου, έχε κατα νου ότι στο βέλγιο τουλάχιστον έτυχε να βρίσκομαι σε μία διαδήλωση για τα σκάνδαλα με τις τράπεζες. Και ναι! ΟΧΙ! δε παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός (!)

Phantom Duck
17-06-2009, 18:23
Ε ναι ρε φάντομ. Όταν έχεις γεμίσει πουτάνες και ναρκωτικά όλη τη χώρα λογικό είναι. Δλδ ή θα κάνουμε το ίδιο με ναρκωτικά και πουτάνες ή θα σκοτώνουμε μπάτσους? Έγραψα μία λέξη πριν. Παιδεία.

και την παιδεία πώς θα την πάρουμε ρε μάτια μου, αφού είναι στα χέρια αυτών που δε θέλουν να μας τη δίνουν. πώς θα την πάρουμε;

"με παιδεία" απαντάς και ρίχνω ban.

Tispanagias tamatia
17-06-2009, 18:27
Ε δε ξέρω. Εγώ χθες γεννήθηκα να πούμε. Ούτε 2 δεκαετίες ε. Δεν είναι ειρωνικό αυτό.

Αλλά είναι κάπως θλιβερό να βλέπεις άλλους να είναι απόλυτοι, άλλους να εξουσιάζουν πάνω σε άλλους χώρις να έχουν το δικαίωμα..δολοφονίες και μαζί με όλα αυτά τον ψευτοαναρχικό που είναι πιο μεγάλο φασιστάκι και από αυτούς που "πολεμάει".

Δε λέω ότι δεν είναι τρομοκρατία το ξύλο σε μετανάστες. Οι δολοφονίες από μπάτσους. Η κατάχρηση της εξουσίας τους σε βάρος πολιτών.

ΑΛΛΑ ρε πούστηδες μη λέτε "καλή" και "κακή"(κρατική) τρομοκρατία. Τα ίδια σκατά.

Phantom Duck
17-06-2009, 18:30
ε ρε μαν αυτοί όμως λένε μόνο το νεκρό μπάτσο δολοφονία και τον αλέξη/κωνσταντίνα/χασάν ατυχή γεγονότα. εγώ και να κάνω το ανάποδο ποιος θα με ακούσει;;;

Tispanagias tamatia
17-06-2009, 18:31
Αυτοί είναι ανήθικοι όμως. Ζώα.

stam and the witches
17-06-2009, 18:35

Καταρχήν:

Την είπα στον Midnight επειδή θεώρησε φρόνιμο το να πάρει θέση υπέρ της δολοφονίας ενός στοιχείου του εποικοδομήματος. Δεν είπα ότι αποτελεί στοιχείο της ταξικής πάλης, είπα ότι ως μισθωτός είναι εν δυναμεί πιο συνειδητοποιημένος από έναν άνθρωπο που όχι μόνο δεν τον απασχολεί ο διαχωρισμός εργοδότη-εργάτη, αλλά ούτε καν ο διαχωρισμός βάσης-εποικοδομήματος. Κατα 99% όχι, δεν παύει όμως ο (κάθε) Midnight να λέει μαλακίες.

Αυτά για να μη γίνει καμιά παρεξήγηση και το αγελαίο ένστικτο κάτι πιθήκων όπως εσύ με εντάξει κάπου.

rage for order
17-06-2009, 18:40
ε ναι και ο βουλευτής ως μισθωτός είναι εν δυνάμει πιο συνειδητοποιημένος. οκ συμφωνούμε!!! γεια μας!

για πες τώρα γιατί οι άλλοι δεν μου λένε, τι σκατά είσαι αν δεν είσαι εαακίτης; σε πμ όμως μη γαμάμε το τόπικ.

stam and the witches
17-06-2009, 18:46
ε ναι και ο βουλευτής ως μισθωτός είναι εν δυνάμει πιο συνειδητοποιημένος. οκ συμφωνούμε!!! γεια μας!

Πω καλά οκ.

Phantom Duck
17-06-2009, 18:47
για πες τώρα γιατί οι άλλοι δεν μου λένε, τι σκατά είσαι αν δεν είσαι εαακίτης; σε πμ όμως μη γαμάμε το τόπικ.

lol politics N00B

rage for order
17-06-2009, 18:49
για πείτε την γνώμη σας. πιστεύετε ότι η "τρομοκρατία" τρομοκρατεί κάποιον; έστω τις γριές; ας πούμε υπήρχε κάποιος που ήθελε να πιάσουν τον ΕΛΑ γιατί φοβόταν μην του κάνουν κακό ή μήπως όσοι είναι κατά το κάνουν γιατί θεωρούν τις πράξεις ανήθικες;

rage for order
17-06-2009, 18:50

lol politics N00B
συνήθως λέει μικρές μαλακιούλες στα ποστ του οπότε δεν έκατσα να ασχοληθώ :smile: . αλλά πείτε μου, δεν είναι σωστό έχουμε μυστικά σε μια παρέα!

metamelia3
17-06-2009, 19:16
χιπ χιπ χουρρεεεεη.

MaX Payne
17-06-2009, 19:46
για πείτε την γνώμη σας. πιστεύετε ότι η "τρομοκρατία" τρομοκρατεί κάποιον; έστω τις γριές; ας πούμε υπήρχε κάποιος που ήθελε να πιάσουν τον ΕΛΑ γιατί φοβόταν μην του κάνουν κακό ή μήπως όσοι είναι κατά το κάνουν γιατί θεωρούν τις πράξεις ανήθικες;

στην Ελλαδα δεν νομιζω οτι "τρομοκρατει" ιδιαιτερα καποιον γιατι συνηθως σφαιρες τρωνε οfficers, πολιτικοι,επιχειρηματιες αλλα ενταξει συμβαλλει κι αυτο στο γενικοτερο κλιμα "φοβου" ας το πουμε
Δηλ διαβαζεις-ακους ληστειες δολοφονιες μπομπες απο δω κι απο κει ,
ε οι γριες δεν θελουν και πολυ

επιχείρημα λογικού ανθρώπου: ο αστυνομικός έχει επιλέξει (για λόγους που δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν) να είναι η ασπίδα που θωρακίζει το καπιταλιστικό κράτος, de facto ρόλος του είναι να δέχεται τις εντολές των ανωτέρων του για να καταστείλει κάθε φωνή αντίδρασης, για να μαζέψει τους μετανάστες από το κέντρο για να μην γκρινιάζουν οι φιλήσυχοι πολίτες κτλ άρα επαγωγικά είναι ταξικός εχθρός όπως και όλο το σύστημα το οποίο προστατεύει.

το point μου, δεν είναι για το αν ο κά8ε μπάτσος είναι αρχίδι, γουρούνι, δολοφόνος είναι για τον θεσμικό ρόλο της αστυνομίας στο υπάρχον καθεστώς.

Shadow αν μπουκαρουν στην οικια σου η' σου κλεψουν ταμαξι θα παρεις τηλεφωνο την αστυνομια;
H' ειναι ταξικος εχθρος σου οποτε θα ξεκινησεις το ψαξιμο μονος σου;

Χρειαζεται η' οχι η αστυνομια;
Καθεστωτα που δεν ειναι καπιταλιστικα δηλ δεν εχουν "μπατσους";

antimusic
17-06-2009, 19:47
:fear:

Phantom Duck
17-06-2009, 20:00
αφού δεν κουώταρε τον φίξερ πάλι καλά.

MaX Payne
17-06-2009, 20:05
ti re

distortionofperception
17-06-2009, 20:08
τιποτα απλά σου τι λενε γιατί θετεις προβοκατόρικα απλά ερωτήματα παγίδες και εκτροχιάζεις την κουβέντα, ενω υπηρχαν καποια στανταρ.

να σημειώσω ότι σφαίρες δεν τρωνε μονο αυτοι στους οποιους αναφερθηκες.

Συνεχίστε.

Phantom Duck
17-06-2009, 20:11
wat

απλά κατηγόρησε τον Shadowking που έθεσε το μπατσικό ζήτημα σε βάση θεσμών κι όχι ατόμων για αντιμπατσοσύνη, και όχι κάποιον άλλο που έκανε το ανάποδο.

distortionofperception
17-06-2009, 20:13
οκ

Esteban
17-06-2009, 20:30
Ρε μαξπέιν, ποιος συνειδητοποιημένος άνθρωπος ευελπιστεί ότι αν του βουτήξουν το πλέιστέισο και φωνάξει τους μπάτσους, θα το 'χει μια μέρα πίσω;

animae
17-06-2009, 21:05
Ρε μαξπέιν, ποιος συνειδητοποιημένος άνθρωπος ευελπιστεί ότι αν του βουτήξουν το πλέιστέισο και φωνάξει τους μπάτσους, θα το 'χει μια μέρα πίσω;

ok, μπάτσοι γουρούνια κλπ κλπ, αλλά μου φαίνεται φτάνουμε στο άλλο άκρο.
Η αστυνομία εχει ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ έτσι, δεν δημιουργήθηκε εξ αρχής για αυτόν τον λόγο.
Το ότι ζούμε σε διευθαρμένη δημοκρατία, δεν σημαίνει ότι όλα θα τα αναγάγουμε σε χούντες και καταπιεστικά καθεστώτα.

Και η ερώτηση που έκανε ο δεν_θυμάμαι_το_νικ_του, μια χαρά ήταν.
Αν μπεί κανείς μέσα στο σπίτι κάποιου, εν τέλει θα φωνάξουμε αστυνομία?
Η το παίζουμε αρχιδαράδες, θα δω CSI MAIMI και θα τα πιάσω μόνος μου τα μουνιά?
Στο κάτω κάτω ας υπάρχει έστω ένας μικρός διαχωρισμός μεταξύ των σωμάτων της αστυνομίας. Δεν είναι δυνατόν να βάλεις στο ίδιο τσουβάλι εξ αρχής τους πράσινους με αυτούς της σημανσης κσερωγω.

edit: δεν έχω κάποιον μπάτσο γνωστό μου η whatever.

Phantom Duck
17-06-2009, 21:13
wtf man, ξανακάνεις την ερώτηση στην απάντηση που έχεις κάνεις quote. κι εγώ διαχωρίζω τους μπάτσοι αλλά άμα μπει το μουνάκι ο κλέφτης σπίτι μου δε θα τρέξω στο ΑΤ για να μου γυρίσουν τα γκαφρά, σιγά μην τα βρούνε. πόρτα θα αλλάξω.

άμα με απειλούν νονοί της νύχτας ή φάνε το γιόκα μου ή χάσω την ταυτότητα θα πάω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή αλλέως θα σου 'λεγα.

animae
17-06-2009, 21:19
wtf man, ξανακάνεις την ερώτηση στην απάντηση που έχεις κάνεις quote. κι εγώ διαχωρίζω τους μπάτσοι αλλά άμα μπει το μουνάκι ο κλέφτης σπίτι μου δε θα τρέξω στο ΑΤ για να μου γυρίσουν τα γκαφρά, σιγά μην τα βρούνε. πόρτα θα αλλάξω.

άμα με απειλούν νονοί της νύχτας ή φάνε το γιόκα μου ή χάσω την ταυτότητα θα πάω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή αλλέως θα σου 'λεγα.

γουτουφου λέω και γω, δεν είναι δυνατόν να τσουβαλιάζουμε τα πάντα όλα.

Χμου πάντως, αν είχε γίνει στο σπίτι πουτάνα, δεν θα πήγαινες μπας και βρουν τίποτα, μπας και τους πιάσουν? Δεν το λέω για τα φράγκα.Και φυσικά πόρτα θα αλλάξεις. Αλλά κσερωγω περιμένεις έστω να κάνουν την δουλειά που έχουν να κάνουν, αλλιώς γιατί σκατά τους πληρώνουμε? Μόνο για δέρνουν φοιτητές και να μαζεύουν μετανάστες?

Esteban
17-06-2009, 21:43
Μπιγκο

Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν νομίζω να πιστεύει ότι το γεγονός ότι δεν του έχουν βουτήξει όλα του τα υπάρχοντα είναι λόγω του φόβου που καλλιεργεί η αστυνομία στους επίδοξους ληστές.

Και αν η αστυνομία δεν πετυχαίνει τον ένα της σκοπό(πρόληψη του εγκλήματος) τι της μένει να κάνει; Μάλλον καταστολή ξερογο

rage for order
17-06-2009, 21:51
Η αστυνομία εχει ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ έτσι, δεν δημιουργήθηκε εξ αρχής για αυτόν τον λόγο.
κάνεις λάθος. η αστυνομία δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

animae
17-06-2009, 21:55

e go on tote, min to afineis stin mesi. Ektos an auto itan to epixeirima sou.

rage for order
17-06-2009, 22:10

λες ρε παιδί μου ότι τώρα ναι μεν οι μπάτσοι είναι γουρούνια και δολοφόνοι αλλά αυτό οφείλεται στην διεφθαρμένη δημοκρατία. εγώ σου λέω ότι δεν κατάντησε έτσι τώρα, και δεν φταίει καμία χούντα και καμιά δημοκρατία. ιστορικά αυτός ήταν ο ρόλος της αστυνομίας, είτε παλιότερα που ήταν στρατιωτικό τμήμα είτε τώρα που το πλασάρουν σαν κάτι άλλο. δεν είχα σκοπό να επιχειρηματολογήσω για κάτι και να το πάω παραπέρα:smile:

animae
17-06-2009, 22:23

λες ρε παιδί μου ότι τώρα ναι μεν οι μπάτσοι είναι γουρούνια και δολοφόνοι αλλά αυτό οφείλεται στην διεφθαρμένη δημοκρατία. εγώ σου λέω ότι δεν κατάντησε έτσι τώρα, και δεν φταίει καμία χούντα και καμιά δημοκρατία. ιστορικά αυτός ήταν ο ρόλος της αστυνομίας, είτε παλιότερα που ήταν στρατιωτικό τμήμα είτε τώρα που το πλασάρουν σαν κάτι άλλο. δεν είχα σκοπό να επιχειρηματολογήσω για κάτι και να το πάω παραπέρα:smile:

Ναι βρε, αυτό το "ιστορικά" ήθελα να μου αναπτύξεις.
Γιατί οκ, συμφωνούμε ότι οι μπάτσοι κατεληγαν ως σώμα καταστολής γενικά, αλλά δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να δεχτώ αυτό το "ιστορικά" ως την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η αστυνομία θα μπορούσε να λειτουργεί αρκετά καλά, το θέμα είναι πως την χρησιμοποιούν.

CrippleHorse
17-06-2009, 23:43
Σόρυ δε διάβασα πέρα από την πρώτη σελίδα γιατί

Έλεος, ρε μάγκες...
[...]
Λογικό είναι όταν χτυπάς τον εχθρό εκείνος να αγριεύει και να δρα κι εκείνος πιο σκληρά...αυτό δε σημαίνει ότι εσύ σταματάς να τον χτυπάς!

Οπότε λες ότι ουσιαστικά ότι αυτοί χτυπάνε για να φάμε καταστολή, ξύλο, φασιστονόμους κλπ στη μάπα, έτσι ώστε όλα αυτά να μας καταπιέσουν τόσο που να αναγκαστούμε να εξεγερθούμε και οι χαζοχαρούμενοι υπερεπανταστάτες να πάρετε την αντικρατική δράση όπως τη θέλετε εσείς;
Χμ, σα προβοκάτσια μου ακούγεται.

Harbinger of Death
18-06-2009, 01:01
Αυτό που λέει ο animae. Ακριβώς όμως. Δλδ διάβαζα και είπα να πω τη γνώμη μου, αλλά τα είπε όλα.

Για διαβάστε (και μετά ελάτε να πείτε πόσο γραφικό το βρίσκετε και μπλαμπλα) (http://books.google.com/books?id=yq1xDpicghkC&pg=PA228&lpg=PA228&dq=As+a+young+teenager+in+proudly+peaceable+Canada&source=bl&ots=1gfHX8IjBV&sig=7qH3N_DdQ8XDZSTAvNJ4Icw652w&hl=en&ei=QWc5SuvBBsWNsAb-o6nYBg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1)

Phantom Duck
18-06-2009, 01:10
χαχαχα καλά κρασιά.

Esteban
18-06-2009, 01:11
Αυτό που λέει ο animae. Ακριβώς όμως. Δλδ διάβαζα και είπα να πω τη γνώμη μου, αλλά τα είπε όλα.

Για διαβάστε (και μετά ελάτε να πείτε πόσο γραφικό το βρίσκετε και μπλαμπλα) (http://books.google.com/books?id=yq1xDpicghkC&pg=PA228&lpg=PA228&dq=As+a+young+teenager+in+proudly+peaceable+Canada&source=bl&ots=1gfHX8IjBV&sig=7qH3N_DdQ8XDZSTAvNJ4Icw652w&hl=en&ei=QWc5SuvBBsWNsAb-o6nYBg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1)

Η σελίδα που quoatαρες, τι διαφορά έχει με μία συνηθισμένη μέρα στο bronx ξερογο

animae
18-06-2009, 01:12
χαχαχα καλά κρασιά.

Ελα ρε πουλάκι μου και συ, μίλα, μην χαχανίζεις :!:

Harbinger of Death
18-06-2009, 01:13
Είμαστε υπάνθρωποι ρε, τι να πει. Το αναγνωρίζω κι εγώ τώρα.

EDIT: @Esteban
οπότε;

Esteban
18-06-2009, 01:16
Δεν κατάλαβα τι προσπαθείς να δείξεις. Την αναγκαιότητα του θεσμού;
ή ότι απλά είναι σάπια η ανθρώπινη φύση; :O

Midnight
18-06-2009, 01:21
Σόρυ δε διάβασα πέρα από την πρώτη σελίδα γιατί

Έλεος, ρε μάγκες...
[...]
Λογικό είναι όταν χτυπάς τον εχθρό εκείνος να αγριεύει και να δρα κι εκείνος πιο σκληρά...αυτό δε σημαίνει ότι εσύ σταματάς να τον χτυπάς!

Οπότε λες ότι ουσιαστικά ότι αυτοί χτυπάνε για να φάμε καταστολή, ξύλο, φασιστονόμους κλπ στη μάπα, έτσι ώστε όλα αυτά να μας καταπιέσουν τόσο που να αναγκαστούμε να εξεγερθούμε και οι χαζοχαρούμενοι υπερεπανταστάτες να πάρετε την αντικρατική δράση όπως τη θέλετε εσείς;
Χμ, σα προβοκάτσια μου ακούγεται.

Καταρχάς, την αντικρατική δράση, όπως και οτιδήποτε άλλο, το παίρνω όπως θέλω και όχι όπως θέλουν οι άλλοι, ασφαλώς...και αν εσένα σου μοιάζει με προβοκάτσια, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό, και ούτε και θέλω άλλωστε. Αλλά αν αυτό είναι προβοκάτσια, τότε προτιμώ να στηρίζω προβοκάτορες αυτού του είδους (γιατί τα αρχίδια να κάνω ότι κάνουν δεν τα έχω) παρά να είμαι επαναστάτης, όπως μπορεί να θεωρείς εσύ ότι είναι οι επαναστάτες!

Harbinger of Death
18-06-2009, 01:23
Αφενός την ακυρότητα του επιχειρήματος ότι

Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν νομίζω να πιστεύει ότι το γεγονός ότι δεν του έχουν βουτήξει όλα του τα υπάρχοντα είναι λόγω του φόβου που καλλιεργεί η αστυνομία στους επίδοξους ληστές.

αλλά κυρίως την αναγκαιότητα του θεσμού, ακριβώς επειδή είναι σάπια η ανθρώπινη φύση, και επειδή έχει και έγκυρη αιτία ύπαρξης, άσχετα αν η διαφθορά στην τρέχουσα κοινωνία τον έχει κάνει μπουρδέλο (που συμφωνώ ότι είναι).

Phantom Duck
18-06-2009, 01:25
χαχαχα καλά κρασιά.

σε αυτό το θρεντ και με σένα ειδικά έχω δείξει ότι μπορώ να απαντάω όταν δε γυρνάει η κουβέντα εφτά μίλι πίσω.

τώρα σε απόσπασμα ντόκινς για έναν τύπο που νόμιζε ότι είναι αναρχικός και αλλαξε γνώμη σε μια απεργία μπάτσων επειδή ανοίγαν τράπεζες μεταξύ άλλων και σφάζαν ανθρώπους, κάτι που προφανώς δε θα έκαναν αν τους έπιαναν επ' αυτοφώρω, με πασίγνωστο ότι δεν υπάρχει απεργία χωρίς προσωπικό ασφαλείας (και οι δικοί μας μπάτσοι απεργούν, ναι!), θα μου επιτρέψεις να κάνω τον πιγκουίνο.

όπως και στο αφελές ότι πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει καπιταλισμός χωρίς αστυνομία, λες και δεν είναι αλληλοεξαρτώμενα πράματα άρα συζητάμε σε τελείως fuck it βάση.

Shadowking
18-06-2009, 01:26
Καταρχάς, την αντικρατική δράση, όπως και οτιδήποτε άλλο, το παίρνω όπως θέλω και όχι όπως θέλουν οι άλλοι, ασφαλώς...και αν εσένα σου μοιάζει με προβοκάτσια, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό, και ούτε και θέλω άλλωστε.

Για αυτό μια ζωή θα είστε παρεούλες, στέκια, μπουκάλια, πετρίδια και φάση.

Midnight
18-06-2009, 01:28

Καταρχήν:

Την είπα στον Midnight επειδή θεώρησε φρόνιμο το να πάρει θέση υπέρ της δολοφονίας ενός στοιχείου του εποικοδομήματος. Δεν είπα ότι αποτελεί στοιχείο της ταξικής πάλης, είπα ότι ως μισθωτός είναι εν δυναμεί πιο συνειδητοποιημένος από έναν άνθρωπο που όχι μόνο δεν τον απασχολεί ο διαχωρισμός εργοδότη-εργάτη, αλλά ούτε καν ο διαχωρισμός βάσης-εποικοδομήματος. Κατα 99% όχι, δεν παύει όμως ο (κάθε) Midnight να λέει μαλακίες.

Αυτά για να μη γίνει καμιά παρεξήγηση και το αγελαίο ένστικτο κάτι πιθήκων όπως εσύ με εντάξει κάπου.

Αυτό το επικοδόμημα μας έχει φάει, Stam...δεν υπάρχουν επικοδομήματα, ο μπάτσος δεν είναι λιγότερο υπεύθυνος από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ δεν είναι λιγότερο υπεύθυνος από τον αρχηγό της CIA...ο καθένας έχει διαφορετικό ρόλο, κάποιοι ρόλοι είναι ηγετικοί και κάποιοι απλά ρόλοι ακολούθου, όμως ο καθένας έχει ατομικό μερίδιο ευθύνης για αυτά που κάνει και δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τον έναν χειρότερο ή καλύτερο του άλλου...απλά οι μπάτσοι είναι πιο απροστάτευτοι και προσβάσιμοι, αυτό είναι όλο...το σύνθημα "Οι μπάτσοι είναι τα χέρια του Συστήματος, ώρα να χτυπήσουμε την καρδιά του" ασφαλώς και με βρίσκει σύμφωνο, εξίσου σύμφωνο όμως με βρίσκει και το "Οι μπάτσοι δεν είναι παιδιά των εργατών, είναι τα τσιράκια των αφεντικών". Ο εχθρός έχει πολλά πρόσωπα και σύνθετη δομή και μέρος της είναι κι εκείνοι, πως να το κάνουμε τώρα;!

Midnight
18-06-2009, 01:29
Καταρχάς, την αντικρατική δράση, όπως και οτιδήποτε άλλο, το παίρνω όπως θέλω και όχι όπως θέλουν οι άλλοι, ασφαλώς...και αν εσένα σου μοιάζει με προβοκάτσια, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό, και ούτε και θέλω άλλωστε.

Για αυτό μια ζωή θα είστε παρεούλες, στέκια, μπουκάλια, πετρίδια και φάση.

Ίσως ναι, ίσως και όχι...ούτε εγώ ούτε εσύ μπορούμε αν γνωρίζουμε αυτό...αλλά όσο και να μη μου αρέσει αυτό, καλύτερα έτσι παρά ούτε καν έτσι και καναπεδίστικη κριτική...

Phantom Duck
εντάξει, το καλό με τύπους σαν εσένα Midnight είναι ότι δεν έχει νόημα να διαφωνείς γιατί ούτε συ δεν τις πιστεύεις τις βλακείες που πετάς.

Esteban
Προφανώς και είμαι υπέρ της αστυνόμευσης με το τρέχον κοινωνικό σύστημα, δεν είπα το αντίθετο.

Τόνισα το γεγονός ότι δεν πετυχαίνει το στόχο της όμως, πράγμα που την καθιστά ανίκανη να προστατέψει τον απλό πολίτη.

Και η αναγκαιότητα του θεσμού πηγάζει από τις καταστάσεις, όχι από την ανθρώπινη φύση :S

Midnight
18-06-2009, 01:32
εντάξει, το καλό με τύπους σαν εσένα Midnight είναι ότι δεν έχει νόημα να διαφωνείς γιατί ούτε συ δεν τις πιστεύεις τις βλακείες που πετάς.

Εγώ, καταρχάς, δεν πιστεύω πως πετάω βλακείες.
Εγώ, δεύτερον, πιστεύω απολύτως αυτά που λέω.
Και όντως δεν έχει νόημα να διαφωνούμε γιατί ουδέποτε ο ένας θα μπει έστω στον κόπο να ασχοληθεί σοβαρά με αυτά που λέει ο άλλος (αλλιώς θα είχαμε είδη σφαχτεί μεταξύ μας κανονικά).
Αλλά μου αρέσει να συζητάω με αριστερούς και ειρηνιστές...μπορεί να 'μαι μαζοχιστής αλλά μου αρέσει...τα λένε τόσο ωραία επιστημονικά...τόσο αηδιαστικά αποστειρωμένα λογικά...

Esteban
18-06-2009, 01:33
Τελικά αυτός τρολ είναι, επιβεβαιώθηκε;

Phantom Duck
18-06-2009, 01:43
Αλλά μου αρέσει να συζητάω με αριστερούς και ειρηνιστές...

δεν είμαι ειρηνιστής, συμφωνώ με κροστάνδη και ΟΠΛΑ...

και γενικά ρε κόναν τουλάχιστον εγώ δεν το παίζω κουφοντίνας αλλά το χέρι μου φτάνει μέχρι τις κοτρώνες. δε με νοιάζει ρε παιδάκι μου αν είσαι πασιφίστρια κότα ή τρελαμένο φρικιό, αλλά είτε το κάνεις είτε απλά υποδύεσαι.

με άλλα λόγια DO IT FAGGOT

http://knowyourmeme.com/i/640/original/WOLFY.jpg.jpg

Midnight
18-06-2009, 01:46
Αλλά μου αρέσει να συζητάω με αριστερούς και ειρηνιστές...

δεν είμαι ειρηνιστής, συμφωνώ με κροστάνδη και ΟΠΛΑ...

και γενικά ρε κόναν τουλάχιστον εγώ δεν το παίζω κουφοντίνας αλλά το χέρι μου φτάνει μέχρι τις κοτρώνες. δε με νοιάζει ρε παιδάκι μου αν είσαι πασιφίστρια κότα ή τρελαμένο φρικιό, αλλά είτε το κάνεις είτε απλά υποδύεσαι.

με άλλα λόγια DO IT FAGGOT

http://knowyourmeme.com/i/640/original/WOLFY.jpg.jpg

Οκ, ρε Phantom, δεν αμφιβάλω για τις πεποιθήσεις ή τις δράσεις σου...
Ούτε εγώ το παίζω Κουφοντίνας, έχω δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έχω τα αρχίδια να το κάνω! Όμως, αν και διαφωνώ πολιτικά και ιδεολογικά με τον Κουφοντίνα, δε μπορώ παρά να του πω μπράβο για όσα είχε τα κότσια να κάνει και να τα στηρίξει!

metamelia3
18-06-2009, 01:47
ούτε συ δεν τις πιστεύεις τις βλακείες που πετάς.
εγω πιστευω στις πετρες =)

MaX Payne
18-06-2009, 01:52
ιστορικα να το παρουμε κοινωνιες-κρατη που δεν ηταν καπιταλιστικες δεν φροντιζαν να εχουν "αστυνομια" η' στρατο συνηθως για να "επιβαλλει" την ταξη?
ο χ βασιλιας δεν ειχε τους δικους του και τους πληρωνε για να κανει κουμαντο και να κλανει μεντες ο λαος
τι αλλαζει με τον καπιταλισμο?

Midnight
18-06-2009, 01:53
ιστορικα να το παρουμε κοινωνιες-κρατη που δεν ηταν καπιταλιστικες δεν φροντιζαν να εχουν "αστυνομια" η' στρατο συνηθως για να "επιβαλλει" την ταξη?
ο χ βασιλιας δεν ειχε τους δικους του και τους πληρωνε για να κανει κουμαντο και να κλανει μεντες ο λαος

Δεν ήταν καπιταλιστικά, όμως δεν έπαυαν να είναι Κράτη, να έχουν δηλαδή εξουσιαστικές μο
ρφές και δομές.

animae
18-06-2009, 01:58
χαχαχα καλά κρασιά.

σε αυτό το θρεντ και με σένα ειδικά έχω δείξει ότι μπορώ να απαντάω όταν δε γυρνάει η κουβέντα εφτά μίλι πίσω.

όπως και στο αφελές ότι πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει καπιταλισμός χωρίς αστυνομία, λες και δεν είναι αλληλοεξαρτώμενα πράματα άρα συζητάμε σε τελείως fuck it βάση.

Mα δεν είπα κάτι για αυτό ;)

fucked up η βάση ναι, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.
Αν είμασταν σε άλλο σύστημα ή μιλάγαμε για άλλο σύστημα, τότε φυσικά και αλλάζουν οι συσχετισμοί.

Shadowking
18-06-2009, 02:17

Δεν ήταν καπιταλιστικά, όμως δεν έπαυαν να είναι Κράτη, να έχουν δηλαδή εξουσιαστικές μο
ρφές και δομές.

δηλαδή σοσιαλισμός (δεν λέει για κομμουνισμό) και καπιταλισμός είναι το ένα και το αυτό ε; Εργατική ε3ουσία και έλεγχος στο κράτος = ε3ουσία του κεφαλαίου;

rage for order
18-06-2009, 02:17
τελικά δεν κατάλαβα τι θέλετε.

θέλετε αστυνομία και καπιταλισμό;
δεν θέλετε αστυνομία αλλά είναι αναγκαία με τον καπιταλισμό; ο καπιταλισμός είναι αναγκαίος;
δεν θέλετε αστυνομία αλλά δεν μπορείτε και αλλιώς γιατί είναι στην φύση του κάθε ανθρώπου να κλέβει, να βιάζει, να σκοτώνει κτλ; όταν λέμε στην φύση του ανθρώπου επειδή δεν τα ξέρω καλά αυτά, ευθύνεται το dna; κάποιο γονίδιο; ποιο;

max payne η αστυνομία υπάρχει για να προστατεύει την άρχουσα κάθε φορά τάξη και ταυτόχρονα να διατηρεί την κοινωνική ειρήνη και άρα τα επίπεδα παραγωγής, αναπαραγωγής της εργατικής δύναμης, διανομής των προϊόντων, εμπόριο κτλ κτλ μπλα μπλα. γι' αυτό το λόγο υπήρχε και στα κομμουνιστικά κράτη του παρελθόντος και υπήρχαν και αντίστοιχα σώματα στην αρχαιότητα και στον μεσαίωνα μπλα μπλα μπλα.

animae
18-06-2009, 02:26
τελικά δεν κατάλαβα τι θέλετε.

θέλετε αστυνομία και καπιταλισμό;
δεν θέλετε αστυνομία αλλά είναι αναγκαία με τον καπιταλισμό; ο καπιταλισμός είναι αναγκαίος;
δεν θέλετε αστυνομία αλλά δεν μπορείτε και αλλιώς γιατί είναι στην φύση του κάθε ανθρώπου να κλέβει, να βιάζει, να σκοτώνει κτλ; όταν λέμε στην φύση του ανθρώπου επειδή δεν τα ξέρω καλά αυτά, ευθύνεται το dna; κάποιο γονίδιο; ποιο;

max payne η αστυνομία υπάρχει για να προστατεύει την άρχουσα κάθε φορά τάξη και ταυτόχρονα να διατηρεί την κοινωνική ειρήνη και άρα τα επίπεδα παραγωγής, αναπαραγωγής της εργατικής δύναμης, διανομής των προϊόντων, εμπόριο κτλ κτλ μπλα μπλα. γι' αυτό το λόγο υπήρχε και στα κομμουνιστικά κράτη του παρελθόντος και υπήρχαν και αντίστοιχα σώματα στην αρχαιότητα και στον μεσαίωνα μπλα μπλα μπλα.

Χμ, το ιδανικό θα ήταν προφανώς να μην υπάρχει αστυνομία, γενικά να μην υπάρχουν πολλά πράγματα. Δεν μου φαίνεται να μην θέλει κάποιος ένα γαλατικό χωριό.

Εν τέλει όμως, όντας σε καπιταλιστικό σύστημα, χρειάζεσαι την αστυνομία, όχι όμως με τον τρόπο που την έχουν κάνει να λειτουργεί.

Harbinger of Death
18-06-2009, 02:26
Το ότι εκ παραφθοράς εξυπηρετεί αυτό το σκοπό δε σημαίνει ότι δεν έχει και έγκυρο λόγο ύπαρξης.

Τώρα για τη φύση του ανθρώπου κτλ, και καλά δεν κατάλαβες.

rage for order
18-06-2009, 02:42
Το ότι εκ παραφθοράς εξυπηρετεί αυτό το σκοπό δε σημαίνει ότι δεν έχει και έγκυρο λόγο ύπαρξης.
το είπα και πριν. δεν ισχύει το εκ παραφθοράς. γι' αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε. (λολ η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι σημαίνει το "εκ παραφθοράς" αλλά υποθέτω πως κατάλαβα)

μωρέ κατάλαβα. εσύ λες ότι είναι στην φύση του ανθρώπου, κάτι στον οργανισμό του το προκαλεί. τι δεν ξέρουμε βέβαια αλλά ναι είναι εκεί. ξεχνάμε ανισότητες κτλ. όταν σε δω αύριο θα σου σκάσω μια σφαλιάρα και θα σου ρίξω και ένα πούτσο και μη μου πεις τίποτα, θα φέρομαι σαν άνθρωπος και θα είναι ανωμαλία να πάω κόντρα στην ανθρώπινη φύση μου!

Harbinger of Death
18-06-2009, 03:01
το είπα και πριν. δεν ισχύει το εκ παραφθοράς. γι' αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε. (λολ η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι σημαίνει το "εκ παραφθοράς" αλλά υποθέτω πως κατάλαβα)

Το ξέρω ότι το είπες και πριν, γι' αυτό και απάντησα. Εγώ πιστεύω πως γενικά για θεσμούς με τόσο συχνή παρουσία στις διάφορες ανθρώπινες κοινωνίες, δεν μπορείς να πεις ότι δημιουργήθηκαν για ένα λόγο, έτσι απλά. Το θέμα είναι πως υπάρχει έγκυρος λόγος ύπαρξης, από εκεί και πέρα το σημαντικό είναι σε τι βαθμό εξυπηρετεί ο θεσμός αυτόν και σε τι άλλους. Όχι;

Δε νομίζω ότι δεν υπάρχουν και δεν υπήρξαν περιπτώσεις που η αστυνομία οποιασδήποτε μορφής δεν εξυπηρετούσε περισσότερο το σκοπό της και όχι άλλους, αν και δεν έχω παραδείγματα.

μωρέ κατάλαβα. εσύ λες ότι είναι στην φύση του ανθρώπου, κάτι στον οργανισμό του το προκαλεί. τι δεν ξέρουμε βέβαια αλλά ναι είναι εκεί. ξεχνάμε ανισότητες κτλ. όταν σε δω αύριο θα σου σκάσω μια σφαλιάρα και θα σου ρίξω και ένα πούτσο και μη μου πεις τίποτα, θα φέρομαι σαν άνθρωπος και θα είναι ανωμαλία να πάω κόντρα στην ανθρώπινη φύση μου!

Γι' αυτό κι εγώ θα φωνάξω δύο μπάτσους να ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ.

Αυτό ακριβώς είπα, είσαι μέσα :thumbsup:

rage for order
18-06-2009, 03:07
τεσπα για να απαντήσω θα πω πάλι τα ίδια με άλλον τρόπο και βαριέμαι:)

Harbinger of Death
18-06-2009, 03:12
Μάη πόιντ εξάκτλη ε.

Midnight
18-06-2009, 12:00

ρφές και δομές.

δηλαδή σοσιαλισμός (δεν λέει για κομμουνισμό) και καπιταλισμός είναι το ένα και το αυτό ε; Εργατική ε3ουσία και έλεγχος στο κράτος = ε3ουσία του κεφαλαίου;

Όχι, είναι διαφορετικές μορφές Κράτους εθρικές η μια προς την άλλη γιατί εξυπηρετούν διαφορετικά συμφέροντα...αυτό όμως δεν κάνει τη μια καλύτερη από την άλλη! Είναι πάντα Κράτος...

asimoulis
18-06-2009, 13:48
και ως γνωστόν κάτω το κράτος πάνω ο μπάφος.

Blanket
18-06-2009, 21:52
άντεξα να διαβάσω την πρώτη σελίδα.καλά τα λέει ο μπορισάν!!
βγαίνει ο άλλος στην Τρέμη και ρωτάει ποιά οι γνώμη τους περι γονιδιακού ελέγχου και τσιπακίων:fear:

rage for order
19-06-2009, 00:54
οκ εσύ και ο boris-san να ρωτάτε τον πρετεντέρη πριν κάνετε οτιδήποτε

Blanket
19-06-2009, 14:51
ποια τρομοκρατικη οργανωση που σεβεται τον εαυτο της θα αφησει σημειωμα "ο μπάτσος είναι καλός μόνο με μιά τρυπα στη μεση του οπως τα ΝΤΟΝΑΤΣ που τρωει", στην ΕΛΛΑΔΑ?και γιατι θα σκοτωναν εναν απλο μπατσο?
Η μηπως παιζει να ηταν 5 λουμπεν που το κανανε και αρχισαν παλι τα 16χρονοςνεκροςαποσφαιραμπατσου ξαναμανα?και γιατι αργησαν τοσο πολυ?τοσο καιρο σκεφτοντουσαν? :fear:
γκετ ριλ.τετοιοι τυπαδες αυτη την εποχη σαπιζουνε με μπυρες και δε κουνανε το δαχτυλακι τους απο τη ζεστη.
η δουλεια εγινε απο μεσα για τους λογους που αναφερθηκαν.

Mostos
19-06-2009, 14:54
παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος σοβαρός γιατί να εκτελεστεί ενας αστυνομικός που δεν τον ξέρει η μάνα του ως ταξικός εχθρος επειδή είναι αστυνομικός και αυτά να περνούν απαρατήρητα επειδή αφορούν αγρότες;
http://www.tvxs.gr/v14556

ο μπατσάκος είναι χειρότερος απο αυτούς;

metamelia3
19-06-2009, 15:37
α μωρε τον "μπατσακο"! οσο γι'αυτους τους καραμαλακες τι νομιζεις; οτι αν τους ετρωγε κανεις αυτους θα στενοχωριομασταν; καλα θα τους εκανε. γι' αυτο εμεις ειμαστε καλυτεροι απ'τα αριστεροσκυλα: γιατι και τους μπατσους και τους κυβερνωντες και τους μικροαστους και τους αγροτες και τους εργατες τους εχουμε στ'αρχιδια μας και δεν θα μας ελειπε κανεις τους!

metamelia3
19-06-2009, 15:41
α, επισης, πρωτη φορα που θα διαφωνησω με τον ρεητζ φορ ορντερ αλλα το οτι το εγκλημα ειναι παιδι του καπιταλισμου και μονο ειναι τεραστια πατατα. μπορει μεν το συντριπτικα μεγαλυτερο μερος να ειναι οντως ειτε οικονομικων κινητρων ειτε υποκινουμενο απο μια καπιταλιστικη ηθικη αλλα σε οποιαδηποτε κοινωνια ή μη-κοινωνια θα μπορουσε να διαπραχθει μια πραξη που θα ειχε αρνητικο αντικτυπο στην ζωη ή στην ποιοτητα ζωης κάποιου. απλα το επιθυμητο θα ηταν να αποφασισουν οι αμεσα εμπλεκομενοι ή εστω η κοινοτητα, οχι ενα εξωτερικο σωμα που κανει οτι θελει χωρις να εχει ιδεα.

Phantom Duck
19-06-2009, 15:59
α μωρε τον "μπατσακο"! οσο γι'αυτους τους καραμαλακες τι νομιζεις; οτι αν τους ετρωγε κανεις αυτους θα στενοχωριομασταν; καλα θα τους εκανε. γι' αυτο εμεις ειμαστε καλυτεροι απ'τα αριστεροσκυλα: γιατι και τους μπατσους και τους κυβερνωντες και τους μικροαστους και τους αγροτες και τους εργατες τους εχουμε στ'αρχιδια μας και δεν θα μας ελειπε κανεις τους!

βρες δεύτερο άτομο που λέει τέτοιες κρετινιές ή βάλε το πρώτο πληθυντικό στον κώλο σου :!:

animae
19-06-2009, 16:22

Τόσες μαλακίες μαζεμένες σε ένα ποστ, πρώτη φορά βλέπω.
Πιθηκε.

metamelia3
19-06-2009, 16:44
λολ, με εβρισε ο τιποτας. θιχτηκα.

φαντομ τι ζορι τραβας παλληκαρι μου;

Phantom Duck
19-06-2009, 16:55
προσπαθώ να καταλάβω ποιους εκπροσωπούσες στο ποστ ρε κάλκη.

metamelia3
19-06-2009, 16:57
την Οργισμενη Μπουτικ Μεταμοντερνων!

animae
19-06-2009, 17:10
Από πάνω μου βρίσκεται ψαγμένη απάντηση γιατονπουτσοψαγμένου. :moutza:

λολ, με εβρισε ο τιποτας. θιχτηκα.

φαντομ τι ζορι τραβας παλληκαρι μου;

Βασικά όποιος και να σε βρίσει ρε ζώον δεν θα θιχτείς, γιατί δεν έχεις την στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβεις αυτά που λες.
Ελπίζω μόνο αυτά που λες να τα λες μόνο στα ιντερνετς, γιατί irl, απλά θα φας μούτζες με το κιλό. :moutza:

Αναρωτιέμαι πόσα σκατά έχουν μαζευτεί στο κεφάλι σου. Πόσα να χωράνε πια?
Άσε όμως, μην απαντήσεις, δεν ενδιαφέρει κανέναν.

:moutza: ΜΠΟΖΟ.

stam and the witches
19-06-2009, 17:12
Eκπροσωπείς αυτούς που παίρνουν πολιτική θέση υπέρ χτυπημάτων με προκυρήξεις μεταφρασμένες με systran από αμερικάνικα. Κάνε τον απολογισμό σου.

rage for order
19-06-2009, 17:19
α, επισης, πρωτη φορα που θα διαφωνησω με τον ρεητζ φορ ορντερ αλλα το οτι το εγκλημα ειναι παιδι του καπιταλισμου και μονο ειναι τεραστια πατατα. μπορει μεν το συντριπτικα μεγαλυτερο μερος να ειναι οντως ειτε οικονομικων κινητρων ειτε υποκινουμενο απο μια καπιταλιστικη ηθικη αλλα σε οποιαδηποτε κοινωνια ή μη-κοινωνια θα μπορουσε να διαπραχθει μια πραξη που θα ειχε αρνητικο αντικτυπο στην ζωη ή στην ποιοτητα ζωης κάποιου. απλα το επιθυμητο θα ηταν να αποφασισουν οι αμεσα εμπλεκομενοι ή εστω η κοινοτητα, οχι ενα εξωτερικο σωμα που κανει οτι θελει χωρις να εχει ιδεα.

δεν είπα κάτι τέτοιο. αυτό το συμπέρασμα το έβγαλες από ένα "ξεχνάς ανισότητες κτλ" που είπα πριν; το λες και μόνος σου: το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος που λες εσύ είναι το αντίστοιχο "ανισότητες" που λέω εγώ και το υπόλοιπα που λες είναι το αντίστοιχο "κτλ" το δικό μου.:pink:

όσο για Μανωλάδα, προφανώς και μία σφαίρα σε κάθε μέλος της τιμημένης αγροτιάς! βασικά το σωστό είναι να βοηθήσουμε λίγο εμείς αλλά από ένα σημείο και μετά οι μετανάστες πιστεύω μια χαρά θα το αναλάβουν μόνοι τους..

rage for order
19-06-2009, 17:20
Eκπροσωπείς αυτούς που παίρνουν πολιτική θέση υπέρ χτυπημάτων με προκυρήξεις μεταφρασμένες με systran από αμερικάνικα. Κάνε τον απολογισμό σου.

δεν νομίζω να πήρε πολιτική θέση υπέρ. εγώ κατάλαβα ότι είπε ότι δεν θα κάτσει να στεναχωρηθεί κιόλας..

metamelia3
19-06-2009, 17:27
ν'αγιασει το πληκτρολογιο σου ρεητζ φορ ορντερ!

animae
19-06-2009, 17:30

δεν νομίζω να πήρε πολιτική θέση υπέρ. εγώ κατάλαβα ότι είπε ότι δεν θα κάτσει να στεναχωρηθεί κιόλας..

Aν για να πεί αυτό το πράγμα, έπρεπε πρώτα να αραζιάσει αυτές τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ,
ε τότε ο τύπος απλά δεν παλεύεται.
Αλλά αν δεν το παίξει σουπαμουπεςκαιιστορια, δεν αντέχει το κακόμοιρο.
:puke:

Mayhem
19-06-2009, 17:38
Khalkji εδω δε θα ευχηθείς σκατά στο τάφο του?

Boris-san
19-06-2009, 17:40
Me vash ta legomena tou an pe8anei de 8a leipsei oute ston eauto tou

metamelia3
19-06-2009, 17:52
Khalkji εδω δε θα ευχηθείς σκατά στο τάφο του?
α ναι, το ξεχασα αυτο.

Griffith
19-06-2009, 20:56
~> ποταμός βλακείας.

~> μανάρι ανίμαε από κείνη τη στιγμή στην ιστορία που υπήρξε σε οποιαδήποτε κοινωνία, μικρή και μεγάλη ένα κεντρικό κουμάντο (βασιλιάς, τσάρος, βουλή των ελλήνων) κάποιοι (ευγενείς, τσιφλικάδες, αστοί-αφεντικά) που έχουν, κάποιοι που δουλεύουν σα μαλάκες για αυτούς που έχουν (προλετάριοι, δούλοι, δουλοπάροικοι) και ένα επίσημο σώμα υπό τας διαταγάς με στολή και ρόπαλο, σπαθί ή αυτόματο το σώμα αυτό υπάρχει για να δέρνει σκοτώνει φυλακίζει αυτούς που δουλεύουν, για να συνεχίσουν να δουλεύουν σα μαλάκες για αυτούς που έχουν, υπο τα διαταγάς του κεντρικού κουμάντου.ο κανόνας είναι αυτός, έχει επαναληφθεί σε όλες τις κοινωνίες όλες τις εποχές που συνυπάρχουν όλα τα αποπάνω απαραίτητα σε ένα τέτοιο μοτίβο (οποία σύμπτωσις, πάντα συνυπάρχουν) και μπορείτε να το δείτε στα βιβλία της ιστορίας.οι μπάτσοι που δένουν τους κακούς ανθρώπους και προσφέρουν στην κοινωνία είναι κάτι τρομερά δευτερεύον και έγινε σημαντικό στη γκλάβα σας και μόνο.η αστυνομία και οι αστυνομίες άνα τους αιώνας βαρούν τους φουκαράδες και αυτοί που εργάζονται σε αυτάς είναι επαγγελματίες δάρτες.μη μου πείτε για αυτούς που βγάζουν ταυτότητες για θα γίνω και γω πιγκουίνος.

~> κάλκη παίξε με τις κούκλες σου.

~> ένα κείμενο που χοντρικά εκφράζει τις σκέψεις μου για αυτό και για τα παρόμοια του τελευταίου 6μήνου είναι αυτό εδώ, του Gianfranco Sanguinetti (http://en.wikipedia.org/wiki/Gianfranco_Sanguinetti), με βάση την εμπειρία του από τα λεγόμενα "χρόνια του μολυβιού" (http://en.wikipedia.org/wiki/Years_of_Lead_%28Italy%29) στην Ιταλία.Παραθέτω να μάθετε και σεις:

Αποσπάσματα από το Περί της Τρομοκρατίας και του Κράτους του Τζιανφράνκο Σανγκουϊνέττι.

Οποιαδήποτε μυστική υπηρεσία μπορεί να σκαρώσει μιαν "επαναστατική" ονομασία και να διαπράξει ορισμένες απόπειρες, που θα καλοδιαφημιστούν από τον τύπο, ξεκινώντας από αυτές, θα της είναι εύκολο να συμπήξει μία μικρή ομάδα από αφελείς αγωνιστές και να τη διευθύνει με τη μεγαλύτερη ασυδοσία. Μα στην περίπτωση μιας τρομοκρατικής ομαδούλας που έχει ξεπηδήσει αυθόρμητα, τίποτα στον κόσμο δεν είναι πιο εύκολο για τα ειδικά σώματα του Κράτους από το να παρεισφρύσουν σε αυτήν, και χάρη στα μέσα που που διαθέτουν και στην άκρα ελευθερία ελιγμών που έχουν, να φτάσουν σ' απόσταση βολής από την αρχική ηγεσία και να πάρουν τη θέση της, είτε με συγκεκριμένες συλλήψεις την κατάλληλη στιγμή, είτε με το σκότωμα των αρχηγών.

Από την πλατεία Φοντάνα ως την απαγωγή του Μόρο, αυτό που άλλαξε ήταν μόνο οι στόχοι που χτύπησε κάθε φορά η αμυντική τρομοκρατία, αλλά εκείνο που δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ στην άμυνα είναι ο σκοπός. Και ο σκοπός από τις 12 Δεκέμβρη του 1969 ως τις 16 Μαρτίου του 1978 και ακόμα σήμερα, έχει πράγματι μείνει ο ίδιος: δηλαδή να πιστέψει όλος ο πληθυσμός, που πια δεν ανέχεται ή πολεμάει αυτό το κράτος, πως έχει τουλάχιστον έναν εχθρό από κοινού με αυτό, από τον οποίο το Κράτος τον προστατεύει, φτάνει να μην αμφισβητείται από κανέναν.

Η αλήθεια είναι πως, επειδή το 1977 άρχισε πάλι να τρέμει η πολυθρόνα κάτω από τον κώλο σας, κύριοι της κυβέρνηση, καθώς και η γη κάτω από τα πόδια σας, εσείς, ναι ναι, εσείς ακριβώς περάσατε στην αντεπίθεση, σκοτώνοντας αυτή τη φορά έναν δικό σας, (...).

Ταυτόχρονα, αφού η τεχνητή τρομοκρατία θέλει να' ναι το μόνο πραγματικό φαινόμενο, γι' αυτή την "αστυνομική αντίληψη της ιστορίας" όλες οι αυθόρμητες εξεγέρσεις, όπως της Ρώμης και της Μπολώνιας το '77, γίνονται συνωμοσίες, που εξυφαίνονται τεχνητά και διευθύνονται από "σκοτεινές" αλλά "εύκολα εντοπίσιμες δυνάμεις" όπως και σήμερα ακόμα υποστηρίζουν οι σταλινικοί. Ώστε ό,τι η εξουσία δεν προβλέπει, γιατί δεν το οργανώνει η ίδια, είναι μία συνωμοσία εναντίον της. Αντίθετα η τεχνητή τρομοκρατία, μια και οργανώνεται και κατευθύνεται από τα αφεντικά του θεάματος, είναι ένα πραγματικό αυθόρμητο φαινόμενο, που συνεχώς κάνουν ότι το πολεμούν, για τον απλό λόγο πως είναι πιο εύκολα να αμύνεσαι εναντίον ενός φτιαχτού εχθρού, παρά εναντίον του πραγματικού εχθρού.

Ένα μόνο σας λέω, σεβαστοί φενακιστές: αντίθετα με σας, έχω γνωρίσει καλά τα τελευταία 13 χρόνια, πολλούς επαναστάτες της Ευρώπης - που είναι επίσης γνωστοί σε όλερς τις αστυνομίες- από αυτούς που συνέβαλαν περισσότερο θεωρητικά και πρακτικά, στο να φτάσει η καιφαλαιοκρατία στην τωρινή της κατάσταση: ε λοιπόν, κανένας τους, χωρις καμία εξαίρεση, δεν έχει ποτέ ασκήσει ούτε και έχει επικροτήσει τη σύγχρονη θεαματική τρομοκρατία - πράγμα που μου φαίνεται αυτονόητο. Η επανάσταση δεν έχει μυστικά: σήμερα, ότι είναι μυστικό ανήκει στην εξουσία, δηλ. στην αντεπανάσταση και αυτό το ξέρουν πάρα πολύ καλά όλες οι αστυνομίες.

Όλα τα κράτη υπήρξαν πάντοτε τρομοκράτες, πιο έντονα όμως στη γέννηση τους και στο πλησίασμα του θανάτου τους. Και όσοι, είτε από απελπισία είτε επειδή πέφτουν θύματα του καθεστώτος, που προπαγανδίζει την τρομοκρατία ως το άκρον άωτον της ανατροπής, προσβλέπουν με άκριτο θαυμασμό στην τεχνητή τρομοκρατία, προσπαθώντας μερικές φορές ακόμα και να την ασκήσουν, αυτοί δεν ξέρουν πως ανταγωνίζονται στο δικό του έδαφος, και δεν ξέρουν πως στο δικό του έδαφος, το κράτος όχι μόνο είναι το πιο δυνατό, παρά θα'χει πάντα και τον τελευταίο λόγο. Και ότι δε σκότώνει το θέαμα, το δυναμώνει: το πρωτάκουστο δυνάμωμα όλων των κρατικών εξουσίων ελέγχου, που έχει πειτελεστεί τούτα τα τελυταία χρόνια με την πρόφαση της θεαματικής τρομοκρατίας, αυτό το δυνάμωμα των εξουσιών, χρησιμοποιείται κιόλας εναντίον όλου του προλεταριακού κινήματος της Ιταλίας, που σήμερα είναι το πιο προχωρημένο και ριζοσπαστικό στην Ευρώπη.

Το να υποχρεώνονται όλοι να πέρνουν συνεχώς θέση υπέρ ή κατά γεγοννότων μυστήριων και σκοτεινών, που στην πραγματικότητα είναι προκατασκευασμένα για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, αυτή είναι η αληθινή τρομοκρατία: το να εξαναγκάζουν αιωνίως όλη την εργατική τάξη να εκφράζεται εναντίον αυτής ή εκείνης της απόπειρας, προς την οποία όλοι, εκτός από τις παράλληλες υπηρεσίες, είναι ξένοι, να τι επιτρέπει στην εξουσία να διατηρεί την γενική παθητικότητα και την παθητική ενατένιση αυτού του ανήθικου θεάματος, να τι επιτρέπει στους συνδικαλιστές γραφειοκράτες να συνενώνουν κάτω από τις αντεργατικές τους ντιρεκτίβες τους εργαζόμενους κάθε εργοστασίου που παλεύει, όπου, κάθε τόσο, ένα στέλεχος πληγώνεται στα πόδια.

Όταν θα έρθει η σειρά μας τα όπλα δε θα μας λείψουν, ούτε και οι αντρειωμένοι μαχητες: δεν είμαστε σκλάβοι του εμπορευματικού φετίχ των όπλων, μα θα τα προμηθευτούμε μόλις θα είναι αναγκαία και με τον πιο απλό τρόπο: πέρνωντας τα από σας στρατηγοί, αστυνομικοί, αστοί, γιατί εσείς έχετε κιόλας αρκετά για όλους της εργατες της Ιταλίας. "Εμείς δεν έχουμε ενδοιασμούς: δεν περιμένουμε ούτε από σας. Όταν θα έρθει η σειρά μας, δε θα ωραιοποιήσουμε τη βία." (Μαρξ)
Χίλες οδοί Φάνι και χίλιες πλατείες Φοντάνα δεν ωφελούν την κεφαλαιοκρατία, όσο τη βλάφτει μία μονάχα αντιαστική και αντισταλινική άγρια απεργία ή ένα απλό σαμποτάζ της παραγωγής βίαιο και πετυχημένο. Εκατομμύρια καταπιεσμένες συνειδήσεις ξυπνούν και ξεσηκώνονται κάθε μέρα εναντίον της εκμετάλλευσης: και οι άγριοι εργάτες ξέρουν πάρα πολύ καλά πως η κοινωνική επανάσταση δεν ανοίγει το δρόμο της στοιβάζωντας πτώματα στην πορεία της - αυτό είναι ένα προνόμιο της σταλινοαστικής αντεπανάστασης, προνόμιο που κανένας επαναστάσης δεν της το αμφισβήτησε ποτέ.

Όποιος τώρα στην Ιταλία δεν χρησιμοποιεί όλη την εξυπνάδα που διαθέτει για να καταλαβαίνει γρήγορα ποια αλήθεια βρίσκεται από κάθε ψέμα του κράτους, όποιος δεν το κάνει αυτό είναι σύμμαχος των εχθρών του προλεταριάτου. Και όποιος επιμένει να θέλει να πολεμήσει την αλλοτρίωση με αλλοτριωμένο τρόπο, με το μιλιταντισμό και την ιδεολογία, θα αντιληφθεί γρήγορα πως έχει παραιτηθεί από κάθε πραγματικό αγώνα. Την κοινωνική επανάσταση δε θα την κάνουν βέβαια οι μιλιτάντηδες ούτε και θα την εμποδίσουν οι μυστικές υπηρεσίες και οι σταλινική αστυνομία!

Για τους φίλους μας τους ΚΚΕέδες ένα μικρό απόσπασμα - σαν μέρος του εγκλήματος κατά των εκμεταλλευομένων που εδώ και αιώνες συμβαίνει και του οποίου είναι αναπόσπαστο κομμάτι:

Κι αν ακόμη ήταν όλοι τους Λένιν, όπως νομίζουν, μένει να θυμίσουμε πως οι μπολσεβίκοι διαβρώθηκαν πολύ και πολλές φορές: ο εργάτης και πράχτορας της Οχράνα, Ρομάν Μαλινόφσκι, που ήταν μέλος της ΚΕ των μπολσεβίκων, είχε κερδίσει την πιο τυφλή εμπιστοσύνη του Λένιν, και είχε στείλει στη Σιβηρία εκατοντάδες αγωνιστές και ηγετικά στελέχη - και μια φορά που ο Μπουχάριν εξέφρασε μιαν υποψία, Ο λένιν απάντησε πως αυτό "ήταν ανάξιο για ένα συνειδητό αγωνιστή: αν συνεχίσεις θα καταγγελθείς εσύ σαν προδότης, σύμφωνα με αυτά που λέει η γυναίκα του Λένιν, Ναντιέζντα Κρούπσκαγια. Αλλά η περίπτωση του Μαλινόφσκι δεν είναι μεμωνομένη: ανοίγοντας το 1917 τα μυστικά αρχεία της Οχράνα, ο Λένιν αποσβολώθηκε με το δίκιο του, βλέπωντας πως από τους 55 επαγγελματίες προβοκάτορες που ήταν επίσημα εν ενεργεία και πληρώνονταν τακτικά, οι 17 δούλευαν στους Σοσιαλεπαναστάτες, αλλά 20 ολόκληροι μοιράζονταν τον έλεγχο των μπολσεβίκων και των μενσεβίκων και όχι βέβαια στα ανάμεσα στα μέλη της βάσης! Και ο Λένιν είχε την πικρή έκπληξη να διαπιστώσει πως οι προβοκάτορες ήταν πάντα εκείνοι οι "σύντροφοι" που ο ίδιος, τόσο επιφυλαχτικός και έμπειρος σε ζητήματα παρανομίας, εχτιμούσε και εμπιστευόταβ περισσότερο, για τις υπηρεσίες που είχαν προσφέρει και για την τόλμη που είχαν δείξει σε πολλές περιπτώσεις.κατά τ'άλλα όσο μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι θέλετε.

Shadowking
19-06-2009, 21:04
και μέσα σ' όλα:

http://www.tvxs.gr/v14611

περίεργα πράματα, αυτό δεν το πιστεύω με τίποτα.

~ladykiller~
19-06-2009, 21:05
exei epiveveo8ei, apo indymedia k apo idiseis

Shadowking
19-06-2009, 21:11
λά8ος το έθεσα, ότι πάει άνθρωπος του "χώρου" μετά από 2 μήνες διαδοχικών απεργιών πείνας - δίψας, 2 μέρες μετά την εκτέλεση του άλλου της Αντιτρομοκρατικής και ομολογεί δολοφονία, προ 5 χρόνων η οποία δεν είχε καν διαπιστωθεί αν είχε πολιτικό κίνητρο. Και ο Ξηρός έτσι ομολόγησε, ντάξει ο άνθρωπος είτε του στρίψε (λογικό, δεν το λέω κακοπροαίρετα) είτε somebody put something in his drink.

~ladykiller~
19-06-2009, 21:20
a ok, la8os.

pantos o kountardas den mporei kaneis na pei pos exei mia politiki sinidisi pou na mporei na "ante3ei" oli auti tin piesi pou exei viosei ta teleftea xronia, poso mallon k ton telefteo kairo me tin apergia pinas k dipsas pou ekane.
den 8a pw an ine swsto 'i la8os na exeis menos kata twn mpatswn [sigkekrimena pou exei o nikos] alla otan den exeis mia vasi kapou/kapos/me kapoious na tin dioxetefseis odigise se tetoies kiniseis.
oxi tin dolofonia tou amanatidi, alla tin omologia apo to pou8ena.

vevea iparxei k to 8ema tis psixiatrikis tou katastasis, idika meta apo mia tetoia psixof8ora periodo, ola ine pi8ana na simvoun.
poso mallon k i omologia gia kati pou den exeis kanei.
sin fisika auto pou eixe anaferei k sto gramma tou.

tespa, mi xaroume ligo twra auto.
k i xara den paei gia tin dolofonia tou mpatsou [kakoproereti] alla gia tin apeleu8erosi tou tolh k twn allwn 3 simera.

animae
19-06-2009, 22:02
~> μανάρι ανίμαε από κείνη τη στιγμή στην ιστορία που υπήρξε σε οποιαδήποτε κοινωνία, μικρή και μεγάλη ένα κεντρικό κουμάντο (βασιλιάς, τσάρος, βουλή των ελλήνων) κάποιοι (ευγενείς, τσιφλικάδες, αστοί-αφεντικά) που έχουν, κάποιοι που δουλεύουν σα μαλάκες για αυτούς που έχουν (προλετάριοι, δούλοι, δουλοπάροικοι) και ένα επίσημο σώμα υπό τας διαταγάς με στολή και ρόπαλο, σπαθί ή αυτόματο το σώμα αυτό υπάρχει για να δέρνει σκοτώνει φυλακίζει αυτούς που δουλεύουν, για να συνεχίσουν να δουλεύουν σα μαλάκες για αυτούς που έχουν, υπο τα διαταγάς του κεντρικού κουμάντου.ο κανόνας είναι αυτός, έχει επαναληφθεί σε όλες τις κοινωνίες όλες τις εποχές που συνυπάρχουν όλα τα αποπάνω απαραίτητα σε ένα τέτοιο μοτίβο (οποία σύμπτωσις, πάντα συνυπάρχουν) και μπορείτε να το δείτε στα βιβλία της ιστορίας.οι μπάτσοι που δένουν τους κακούς ανθρώπους και προσφέρουν στην κοινωνία είναι κάτι τρομερά δευτερεύον και έγινε σημαντικό στη γκλάβα σας και μόνο.η αστυνομία και οι αστυνομίες άνα τους αιώνας βαρούν τους φουκαράδες και αυτοί που εργάζονται σε αυτάς είναι επαγγελματίες δάρτες.μη μου πείτε για αυτούς που βγάζουν ταυτότητες για θα γίνω και γω πιγκουίνος.

Πολύ ωραίο ποστ.
Δεν μπορώ να διαφωνήσω σε κάτι. Ανέκαθεν κάθε κεντρική εξουσία (σε οποιοδήποτε πολίτευμα θες) προσπαθούσε να κουμαντάρει τον λαό, όπως ακριβώς ήθελε.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι μετά τα γεγονότα του Δεκέμβρη, όλως τυχαίως, είδαμε στις ευρωεκλογές "συντηρητικοποίηση" της κενωνίας.
Ακριβώς αυτό το πράγμα είναι.
Όσων αφορά τους μπάτσους, επαγγελματίες δάρτες σίγουρα δεν είναι όλοι.
Το τσουβάλιασμα δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Μην ξεχνάς ότι η ίδια η παιδεία και η νοοτροπία ενός λαού τους έχει σπρώξει εκεί (είτε για να έχουν "μια σίγουρη δουλειά", είτε γιατί "είχαν ανάγκη από μια σίγουρη δουλειά" είτε είτε είτε). Η πλύση εγκεφάλου στις "σχολές" είναι το θέμα, αλλά και φυσικά ο ρόλος της αστυνομίας σε μια χώρα.
Όπως και να χει μια χαρά δούλεψαν και τώρα οι μηχανισμοι και δυστυχώς για μας, μια χαρά θα συνεχίζει να δουλεύει.

Η μόνη "ενσταση" που χω, είναι πως ακόμα και σε αυτό το παράδοξο πολιτικό σύστημα, μπορούν να υπάρξουν καλυτερες ισορροπίες. Αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί αν ο περισσότερος κόσμος ξυπνήσει. Να μου πείς βέβαια, όταν "ξυπνήσει" ο κόσμος, το τελευταίο πράγμα που θα κοιτάξει είναι ο ρόλος της αστυνομίας. Αλλά όπως και να χει, πιστεύω πως με κάποιες κινήσεις, θα μπορούσαν να πάνε προς το καλυτερο τα πράγματα.

rage for order
19-06-2009, 22:22
~> ένα κείμενο που χοντρικά εκφράζει τις σκέψεις μου για αυτό και για τα παρόμοια του τελευταίου 6μήνου είναι αυτό εδώ, του Gianfranco Sanguinetti (http://en.wikipedia.org/wiki/Gianfranco_Sanguinetti), με βάση την εμπειρία του από τα λεγόμενα "χρόνια του μολυβιού" (http://en.wikipedia.org/wiki/Years_of_Lead_%28Italy%29) στην Ιταλία.Παραθέτω να μάθετε και σεις:

Αποσπάσματα από το Περί της Τρομοκρατίας και του Κράτους του Τζιανφράνκο Σανγκουϊνέττι.

Οποιαδήποτε μυστική υπηρεσία μπορεί να σκαρώσει μιαν "επαναστατική" ονομασία και να διαπράξει ορισμένες απόπειρες, που θα καλοδιαφημιστούν από τον τύπο, ξεκινώντας από αυτές, θα της είναι εύκολο να συμπήξει μία μικρή ομάδα από αφελείς αγωνιστές και να τη διευθύνει με τη μεγαλύτερη ασυδοσία. Μα στην περίπτωση μιας τρομοκρατικής ομαδούλας που έχει ξεπηδήσει αυθόρμητα, τίποτα στον κόσμο δεν είναι πιο εύκολο για τα ειδικά σώματα του Κράτους από το να παρεισφρύσουν σε αυτήν, και χάρη στα μέσα που που διαθέτουν και στην άκρα ελευθερία ελιγμών που έχουν, να φτάσουν σ' απόσταση βολής από την αρχική ηγεσία και να πάρουν τη θέση της, είτε με συγκεκριμένες συλλήψεις την κατάλληλη στιγμή, είτε με το σκότωμα των αρχηγών.

Από την πλατεία Φοντάνα ως την απαγωγή του Μόρο, αυτό που άλλαξε ήταν μόνο οι στόχοι που χτύπησε κάθε φορά η αμυντική τρομοκρατία, αλλά εκείνο που δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ στην άμυνα είναι ο σκοπός. Και ο σκοπός από τις 12 Δεκέμβρη του 1969 ως τις 16 Μαρτίου του 1978 και ακόμα σήμερα, έχει πράγματι μείνει ο ίδιος: δηλαδή να πιστέψει όλος ο πληθυσμός, που πια δεν ανέχεται ή πολεμάει αυτό το κράτος, πως έχει τουλάχιστον έναν εχθρό από κοινού με αυτό, από τον οποίο το Κράτος τον προστατεύει, φτάνει να μην αμφισβητείται από κανέναν.

Η αλήθεια είναι πως, επειδή το 1977 άρχισε πάλι να τρέμει η πολυθρόνα κάτω από τον κώλο σας, κύριοι της κυβέρνηση, καθώς και η γη κάτω από τα πόδια σας, εσείς, ναι ναι, εσείς ακριβώς περάσατε στην αντεπίθεση, σκοτώνοντας αυτή τη φορά έναν δικό σας, (...).

Ταυτόχρονα, αφού η τεχνητή τρομοκρατία θέλει να' ναι το μόνο πραγματικό φαινόμενο, γι' αυτή την "αστυνομική αντίληψη της ιστορίας" όλες οι αυθόρμητες εξεγέρσεις, όπως της Ρώμης και της Μπολώνιας το '77, γίνονται συνωμοσίες, που εξυφαίνονται τεχνητά και διευθύνονται από "σκοτεινές" αλλά "εύκολα εντοπίσιμες δυνάμεις" όπως και σήμερα ακόμα υποστηρίζουν οι σταλινικοί. Ώστε ό,τι η εξουσία δεν προβλέπει, γιατί δεν το οργανώνει η ίδια, είναι μία συνωμοσία εναντίον της. Αντίθετα η τεχνητή τρομοκρατία, μια και οργανώνεται και κατευθύνεται από τα αφεντικά του θεάματος, είναι ένα πραγματικό αυθόρμητο φαινόμενο, που συνεχώς κάνουν ότι το πολεμούν, για τον απλό λόγο πως είναι πιο εύκολα να αμύνεσαι εναντίον ενός φτιαχτού εχθρού, παρά εναντίον του πραγματικού εχθρού.

Ένα μόνο σας λέω, σεβαστοί φενακιστές: αντίθετα με σας, έχω γνωρίσει καλά τα τελευταία 13 χρόνια, πολλούς επαναστάτες της Ευρώπης - που είναι επίσης γνωστοί σε όλερς τις αστυνομίες- από αυτούς που συνέβαλαν περισσότερο θεωρητικά και πρακτικά, στο να φτάσει η καιφαλαιοκρατία στην τωρινή της κατάσταση: ε λοιπόν, κανένας τους, χωρις καμία εξαίρεση, δεν έχει ποτέ ασκήσει ούτε και έχει επικροτήσει τη σύγχρονη θεαματική τρομοκρατία - πράγμα που μου φαίνεται αυτονόητο. Η επανάσταση δεν έχει μυστικά: σήμερα, ότι είναι μυστικό ανήκει στην εξουσία, δηλ. στην αντεπανάσταση και αυτό το ξέρουν πάρα πολύ καλά όλες οι αστυνομίες.

Όλα τα κράτη υπήρξαν πάντοτε τρομοκράτες, πιο έντονα όμως στη γέννηση τους και στο πλησίασμα του θανάτου τους. Και όσοι, είτε από απελπισία είτε επειδή πέφτουν θύματα του καθεστώτος, που προπαγανδίζει την τρομοκρατία ως το άκρον άωτον της ανατροπής, προσβλέπουν με άκριτο θαυμασμό στην τεχνητή τρομοκρατία, προσπαθώντας μερικές φορές ακόμα και να την ασκήσουν, αυτοί δεν ξέρουν πως ανταγωνίζονται στο δικό του έδαφος, και δεν ξέρουν πως στο δικό του έδαφος, το κράτος όχι μόνο είναι το πιο δυνατό, παρά θα'χει πάντα και τον τελευταίο λόγο. Και ότι δε σκότώνει το θέαμα, το δυναμώνει: το πρωτάκουστο δυνάμωμα όλων των κρατικών εξουσίων ελέγχου, που έχει πειτελεστεί τούτα τα τελυταία χρόνια με την πρόφαση της θεαματικής τρομοκρατίας, αυτό το δυνάμωμα των εξουσιών, χρησιμοποιείται κιόλας εναντίον όλου του προλεταριακού κινήματος της Ιταλίας, που σήμερα είναι το πιο προχωρημένο και ριζοσπαστικό στην Ευρώπη.

Το να υποχρεώνονται όλοι να πέρνουν συνεχώς θέση υπέρ ή κατά γεγοννότων μυστήριων και σκοτεινών, που στην πραγματικότητα είναι προκατασκευασμένα για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, αυτή είναι η αληθινή τρομοκρατία: το να εξαναγκάζουν αιωνίως όλη την εργατική τάξη να εκφράζεται εναντίον αυτής ή εκείνης της απόπειρας, προς την οποία όλοι, εκτός από τις παράλληλες υπηρεσίες, είναι ξένοι, να τι επιτρέπει στην εξουσία να διατηρεί την γενική παθητικότητα και την παθητική ενατένιση αυτού του ανήθικου θεάματος, να τι επιτρέπει στους συνδικαλιστές γραφειοκράτες να συνενώνουν κάτω από τις αντεργατικές τους ντιρεκτίβες τους εργαζόμενους κάθε εργοστασίου που παλεύει, όπου, κάθε τόσο, ένα στέλεχος πληγώνεται στα πόδια.

Όταν θα έρθει η σειρά μας τα όπλα δε θα μας λείψουν, ούτε και οι αντρειωμένοι μαχητες: δεν είμαστε σκλάβοι του εμπορευματικού φετίχ των όπλων, μα θα τα προμηθευτούμε μόλις θα είναι αναγκαία και με τον πιο απλό τρόπο: πέρνωντας τα από σας στρατηγοί, αστυνομικοί, αστοί, γιατί εσείς έχετε κιόλας αρκετά για όλους της εργατες της Ιταλίας. "Εμείς δεν έχουμε ενδοιασμούς: δεν περιμένουμε ούτε από σας. Όταν θα έρθει η σειρά μας, δε θα ωραιοποιήσουμε τη βία." (Μαρξ)
Χίλες οδοί Φάνι και χίλιες πλατείες Φοντάνα δεν ωφελούν την κεφαλαιοκρατία, όσο τη βλάφτει μία μονάχα αντιαστική και αντισταλινική άγρια απεργία ή ένα απλό σαμποτάζ της παραγωγής βίαιο και πετυχημένο. Εκατομμύρια καταπιεσμένες συνειδήσεις ξυπνούν και ξεσηκώνονται κάθε μέρα εναντίον της εκμετάλλευσης: και οι άγριοι εργάτες ξέρουν πάρα πολύ καλά πως η κοινωνική επανάσταση δεν ανοίγει το δρόμο της στοιβάζωντας πτώματα στην πορεία της - αυτό είναι ένα προνόμιο της σταλινοαστικής αντεπανάστασης, προνόμιο που κανένας επαναστάσης δεν της το αμφισβήτησε ποτέ.

Όποιος τώρα στην Ιταλία δεν χρησιμοποιεί όλη την εξυπνάδα που διαθέτει για να καταλαβαίνει γρήγορα ποια αλήθεια βρίσκεται από κάθε ψέμα του κράτους, όποιος δεν το κάνει αυτό είναι σύμμαχος των εχθρών του προλεταριάτου. Και όποιος επιμένει να θέλει να πολεμήσει την αλλοτρίωση με αλλοτριωμένο τρόπο, με το μιλιταντισμό και την ιδεολογία, θα αντιληφθεί γρήγορα πως έχει παραιτηθεί από κάθε πραγματικό αγώνα. Την κοινωνική επανάσταση δε θα την κάνουν βέβαια οι μιλιτάντηδες ούτε και θα την εμποδίσουν οι μυστικές υπηρεσίες και οι σταλινική αστυνομία!

Για τους φίλους μας τους ΚΚΕέδες ένα μικρό απόσπασμα - σαν μέρος του εγκλήματος κατά των εκμεταλλευομένων που εδώ και αιώνες συμβαίνει και του οποίου είναι αναπόσπαστο κομμάτι:

Κι αν ακόμη ήταν όλοι τους Λένιν, όπως νομίζουν, μένει να θυμίσουμε πως οι μπολσεβίκοι διαβρώθηκαν πολύ και πολλές φορές: ο εργάτης και πράχτορας της Οχράνα, Ρομάν Μαλινόφσκι, που ήταν μέλος της ΚΕ των μπολσεβίκων, είχε κερδίσει την πιο τυφλή εμπιστοσύνη του Λένιν, και είχε στείλει στη Σιβηρία εκατοντάδες αγωνιστές και ηγετικά στελέχη - και μια φορά που ο Μπουχάριν εξέφρασε μιαν υποψία, Ο λένιν απάντησε πως αυτό "ήταν ανάξιο για ένα συνειδητό αγωνιστή: αν συνεχίσεις θα καταγγελθείς εσύ σαν προδότης, σύμφωνα με αυτά που λέει η γυναίκα του Λένιν, Ναντιέζντα Κρούπσκαγια. Αλλά η περίπτωση του Μαλινόφσκι δεν είναι μεμωνομένη: ανοίγοντας το 1917 τα μυστικά αρχεία της Οχράνα, ο Λένιν αποσβολώθηκε με το δίκιο του, βλέπωντας πως από τους 55 επαγγελματίες προβοκάτορες που ήταν επίσημα εν ενεργεία και πληρώνονταν τακτικά, οι 17 δούλευαν στους Σοσιαλεπαναστάτες, αλλά 20 ολόκληροι μοιράζονταν τον έλεγχο των μπολσεβίκων και των μενσεβίκων και όχι βέβαια στα ανάμεσα στα μέλη της βάσης! Και ο Λένιν είχε την πικρή έκπληξη να διαπιστώσει πως οι προβοκάτορες ήταν πάντα εκείνοι οι "σύντροφοι" που ο ίδιος, τόσο επιφυλαχτικός και έμπειρος σε ζητήματα παρανομίας, εχτιμούσε και εμπιστευόταβ περισσότερο, για τις υπηρεσίες που είχαν προσφέρει και για την τόλμη που είχαν δείξει σε πολλές περιπτώσεις.κατά τ'άλλα όσο μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι θέλετε.

όχι μόνο λοιπόν λέμε τα ίδια με την άλλη φορά αλλά βάζουμε και ακριβώς τα ίδια κείμενα:P

εδώ στα αγγλικά (http://www.notbored.org/on-terrorism.html)

Raven Lord
19-06-2009, 22:30
κόψτε τη μαλακία παρασκευή βράδυ και πιείτε κανα ούζο :P
@rage: μιχαλακοπούλου 160

animae
19-06-2009, 22:32
Διάβασμα δυστυχώς :x

rage for order
19-06-2009, 22:37
κόψτε τη μαλακία παρασκευή βράδυ και πιείτε κανα ούζο :P
@rage: μιχαλακοπούλου 160

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ:P

Raven Lord
19-06-2009, 22:44
'Εχουμε πολλά κορίτσια κι εδώ

rage for order
19-06-2009, 22:47
εγώ όμως αγαπάω:P

Raven Lord
19-06-2009, 22:52
κι εγώ :P

rage for order
20-06-2009, 00:40
Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι μετά τα γεγονότα του Δεκέμβρη, όλως τυχαίως, είδαμε στις ευρωεκλογές "συντηρητικοποίηση" της κενωνίας.

έκατσα μετά και είδα νούμερα σε απόλυτους αριθμούς κτλ και αυτό που λες δεν ισχύει.

animae
20-06-2009, 01:00

έκατσα μετά και είδα νούμερα σε απόλυτους αριθμούς κτλ και αυτό που λες δεν ισχύει.

Τώρα θα πάει αλλού η συζήτηση όμως, σε εκλογές, αποχές,τα αποτελέσματα
αυτών, πως θέλουν να επιρρεάσουν τα ΜΜΕ κλπ. Μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι στην ευρώπη ψήφισαν κεντροδεξιά. Με μεγάλη αποχή ναι.
Δες όμως και τις βουλευτικές. Δες τον πανικό στις ειδήσεις με τους μετανάστες. Σε απόλυτους αριθμούς μπορεί να μην ισχύει, όμως το "ρεύμα" πάει προς τα κει.
Αν έχεις κάποιο λινκ με τους αριθμούς που λες, δώσε και δω, γιατί θέλω να τους δω αλλά βαριέμαι να ψάξω.

rage for order
20-06-2009, 02:13

Τώρα θα πάει αλλού η συζήτηση όμως, σε εκλογές, αποχές,τα αποτελέσματα
αυτών, πως θέλουν να επιρρεάσουν τα ΜΜΕ κλπ. Μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι στην ευρώπη ψήφισαν κεντροδεξιά. Με μεγάλη αποχή ναι.
Δες όμως και τις βουλευτικές. Δες τον πανικό στις ειδήσεις με τους μετανάστες. Σε απόλυτους αριθμούς μπορεί να μην ισχύει, όμως το "ρεύμα" πάει προς τα κει.
Αν έχεις κάποιο λινκ με τους αριθμούς που λες, δώσε και δω, γιατί θέλω να τους δω αλλά βαριέμαι να ψάξω.

το λαος το ψήφισαν 95.000 περισσότεροι από το 2007. την νδ 1.350.000 λιγότεροι. το πασοκ 850.000 λιγότεροι. αν σκεφτείς ότι από τους 95000 του λαος πολλοί ήθελαν "να στείλουν μήνυμα" στον καραμανλή (όχι απαραίτητα γιατί δεν είναι αρκετά συντηρητικός) και ότι το λαος σαν πιο ακραίο κόμμα έχει μεγαλύτερη συσπείρωση άρα λιγότερη αποχή, δεν ισχύει ότι "είδαμε στις ευρωεκλογές "συντηρητικοποίηση" της κενωνίας".

άσχετο με τις εκλογές (όπως οι εκλογές με το τόπικ) αλλά επειδή το αναφέρεις, ούτε ο πανικός στις ειδήσεις με τους μετανάστες δεν προκύπτει από κάποια ενδεχόμενη άνοδο του ρατσισμού απαραίτητα. δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με 3 μήνες πριν που δεν πούλαγαν τόσο έντονα ρατσισμό. οπότε τα κανάλια προς το παρόν πιο πολύ δημιουργούν "συντήρηση" παρά εκφράζουν μία συντηρητική κοινωνία.

δεν σχολιάζω το αν η κοινωνία πάει προς τα εκεί ή όχι αλλά ότι δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από αυτά που λες

animae
20-06-2009, 02:35
[quote=animae;876317][quote=rage for order;876314]

άσχετο με τις εκλογές (όπως οι εκλογές με το τόπικ) αλλά επειδή το αναφέρεις, ούτε ο πανικός στις ειδήσεις με τους μετανάστες δεν προκύπτει από κάποια ενδεχόμενη άνοδο του ρατσισμού απαραίτητα. δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με 3 μήνες πριν που δεν πούλαγαν τόσο έντονα ρατσισμό. οπότε τα κανάλια προς το παρόν πιο πολύ δημιουργούν "συντήρηση" παρά εκφράζουν μία συντηρητική κοινωνία.

δεν σχολιάζω το αν η κοινωνία πάει προς τα εκεί ή όχι αλλά ότι δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από αυτά που λες

Nαι, έχεις δίκιο δεν το έθεσα σωστά.
Θέλουν να την πάνε προς τα εκεί και όπως σωστά λες, θέλουν να συντηρήσουν.
Αν σκεφτείς βέβαια ότι περίπου το 75% περίπου (μην πείς πάλι για νούμερα :P )αυτών που ψηφίζουν είναι σε νουδου-πασοκ-λαος, ε δεν είμαστε και τόσο μακριά τελικά. Τουναντιων.

metamelia3
22-06-2009, 13:44

πιο ατεκμηριωτη παπαρολογια παιζει να μην εχω δει ποτε μου.
- απο που προκυπτει τζιανφρανκο πως οτι δεν καταστρεφει το θεαμα το ενδυναμωνει;
- απο μενα
- απο που προκυπτει τζιανφρανκο πως το χ τρομοκρατικο χτυπημα ειναι "τεχνητο";
- απο μενα
- απο που προκυπτει τζιανφρανκο οτι το σωστο για την αντικαθεστωτικη δραστηριοτητα ειναι να ειναι εμφανης (ξεχναμε μαλλον οτι τετοιες δραστηριοτητες διωκονται ποινικα και κατα συνεπεια ειναι αδυνατον να τελεστουν σε αλλες συνθηκες απο την μυστικοτητα);
- απο μενα
- ε, α γαμησου.
- io?

α ρε μαλακα ντεμπορ, γιατι δεν πεθαινες στον μαη;

rage for order
22-06-2009, 19:19
μπορεί να τα λέει καλύτερα στο κείμενο στα αγγλικά που έδωσα σε link. αυτό είναι απλά μία περίληψη και μάλιστα όχι από ένα συνεχόμενο κομμάτι.

Legend_of_Darkness
23-06-2009, 14:09
Μπράβο,ένας μπάτσος λιγότερος...20.000 left.

rage for order
23-06-2009, 14:14
η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Legend_of_Darkness
23-06-2009, 14:17
Μ'αυτή τη λογική μετά το θάνατο του Αλέξη ο κόσμος έχει πειστεί για την παντοδυναμία του συστήματος και δεν ξαναβγαίνει απ'το σπίτι του.

Griffith
23-06-2009, 14:29
λολ, κάλκη είσαι χαζότερος του χαζού και αυτό το απόσπασμα είναι πιο απλό από διάφορες παπαριές που έχεις εκθειάσει.
μην ασχολείσαι με τα πολιτικά καλύτερα, πιες κάνα ποτάκι.
λεγενδ_οφ_δαρκνεσσ τι κουμάσι είσαι συ;

rage for order
23-06-2009, 14:29
κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά από το ρητό.

Legend_of_Darkness
23-06-2009, 14:32
Απλά δε μπορώ να καταλάβω με τι λογική γίνεται ένα τέτοιο χτύπημα,όσο κι αν προσπαθώ.
Παλλιός χρήστης είμαι,απλά έχασα τον κωδικό μου.Αν αντιστρέψεις το ψευδόνυμό μου,θα με βρεις.
Πολιτικά δεν ανήκω κάπου,ώρες ώρες δεν ανήκω ούτε στον εαυτό μου.

Amnesiac.
23-06-2009, 15:20
Welcome back ssenkraD_fo_dnegeL!!

metamelia3
24-06-2009, 11:40
λολ, κάλκη είσαι χαζότερος του χαζού και αυτό το απόσπασμα είναι πιο απλό από διάφορες παπαριές που έχεις εκθειάσει.
μισω να κλαψω.
οκ, εκλαψα.

δεν ειπα οτι δεν ειναι απλο, οτι λεει μαλακιες ατεκμηριωτες ειπα. να κρινουμε και τιποτα, οχι μονο με την ορθοδοξια, ε;;; καλη φαση δεν ειναι η κριτικη; μ; κριτικη; μυαλο δουλευει; δεν μαλακιζομαστε με προκατ ιδεολογιες; ξυπναμε και λιγο; δεν ειμαστε μαλακες; μ; καλο δεν ακουγεται; μ; μ;

εκ περιεργειας, "παπαριες που εχω εκθειασει" οπως;

attila
25-06-2009, 18:48
Μ'αυτή τη λογική μετά το θάνατο του Αλέξη ο κόσμος έχει πειστεί για την παντοδυναμία του συστήματος και δεν ξαναβγαίνει απ'το σπίτι του.

ηταν ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ κουμπαρε

Legend_of_Darkness
25-06-2009, 20:14
Είπα εγώ κάτι αντίθετο?

rage for order
25-06-2009, 20:19
ουστ φασιστάκο!

Legend_of_Darkness
25-06-2009, 20:35

rage for order
25-06-2009, 20:37
η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τους χαζούς εδώ μέσα.

Legend_of_Darkness
25-06-2009, 21:48
Όποιος το λέει είναι

rage for order
25-06-2009, 22:21
χαχαχαχα blast το είχα ξεχάσει αυτό. ωραίος :)