PDA

View Full Version : Svn of the blind - Skullreader

wom
15-06-2009, 20:35
Topic reserved !

Site εδώ (http://www.myspace.com/sunoftheblind) και legal mp3s εδω (http://www.avantgardemusic.com/HTML/img/media/mp3/Ornaments.mp3) και εδω (http://www.avantgardemusic.com/HTML/img/media/mp3/Fire%20and%20Thirst.mp3) απο ενα side - project των Darkspace το οποιο εχει μικρη σχεση με το metal και μεγαλη με την -ηλεκτρονικη / dark / ambient - μουσικη και την μελωδια.

Artwork - packaging και κυριως myspace το αδικουν, καθως ολο το album ακουγεται σαν soundtrack ..οπως λεει και το press release "like falling asleep without sleeping"

Σοβαρο review θα κανει ο carheart, θα το ξεπερασει συντομα ο pthoggos :-)

Once_Emperor
15-06-2009, 22:57
"like falling asleep without sleeping"

Όπως λέμε τόσο βαρετό που σε παίρνει ο ύπνος ? Τέτοιες πίπες γράφουν στo press release?

Παρόλα αυτά, πολύ ωραία τα κομμάτια από το myspace και καμία σχέση imo με την παραπάνω περιγραφή. Ε πως να το κάνουμε, δεν είναι και Stars of the lid. Πάλι καλά δηλαδή...

wom
16-06-2009, 21:19
τα press release υπαρχουν για να τα κοροιδευουμε :)

phthoggon
16-06-2009, 21:39
γαμώ τις περιγραφές είναι αυτή πάντως για τον τρόπο που λειτουργεί η άμπιεντ μουσική! Τώρα αν ακούτε Stars of the Lid και κοιμάστε κυριολεκτικά, κρίμα. Του έδωσα μία γρήγορη ακρόαση αυτού δεν πρόσεξα τπτ τρομερό, θα επανέλθω (αν αξίζει βέβαια)

Shirime
19-06-2009, 02:39
εντάξει, με τις 2-3 ακροάσεις που του έχω ρίξει, δεν τραβάω και τα βυζιά μου... κάπως παλιομοδίτικο στο αυτί, και όχι και τρομερές συλλήψεις... γενικά τπτ το τρομερό, δυο τρια καλά ριφφς διάσπαρτα, και απλό ambient metal να περνάει η ώρα (1000 φορές Darkspace)

carheart
20-06-2009, 01:22
Ας πω πέντε πράγματα, αλλά όχι review, να το ξέρετε, απλά πέντε πράγματα. Αυτοί οι τύποι εκεί είναι θεοί, όλη η παρέα. Από τους Paysage D'Hiver, τους Darkspace, έχουν βγει μόνο δισκάρες, προψέ έπαιζα το ΙΙΙ και ήταν μεγάλο trip, τέτοιεα Θορνώδη Ρίφφς δεν είναι αστεία πράγματα, και γενικώς οι τύποι είναι Το Ψύχος, πραγματικά αυτό εννοώ όταν λέω ΠΑΓΩΜΕΝΟ BLACK METAL.

Οι Svn of the Blind είναι σαφώς πιο γήινοι, αλλά έχουν το Ψύχος.

Και τo album έχει κατ'εμέ συνθέσεις μίας δεδομένης ποιότητας, τέτοιας ώστε να το ψάχνουμε να το ακούμε, οπότε εγώ λέω πως είναι ωραίο, και επιπροσθέτως το έλεγα και από την πρώτη ακρόαση.

phthhoge, έχω πιεί μερικά, και θα αρνηθώ να γίνω μπέρνιν kai aena agraffw eetsi, αλλά μήπως έπεσε στα χέρια στου το Ατροπίν;

Και το δίνει φτηνά ο μεθύστακας ο FMP και είμαι στο τσακ να την κάνω την μαλακία.

phthoggon
20-06-2009, 12:54
σαδφσαδφαδφδσδφφσδ δεν το έχει κόψει ακόμα, στα preorders είναι. Σκέφτομαι να του παραγγείλω τέσσερις πέντε από τώρα αλλά vc είναι, δε παίζεις με αυτά τα πράγματα. Και άμα τελικά είναι κομμάτια των Guns n' Roses με time streching και delay της κόλασης? Εεε??

Το ον τόπικ άλμπουμ πάντως δε πρόλαβα να το ακούσω, αλλά φαντάσου ποιο 45/150 μου ήρθε χθες!

carheart
20-06-2009, 12:57
Το καφέ δίπλα από το ρέμα στο Χαλάνδρι είναι φίλος μας. Εντός των ημερών.

Και πινξ και τέτοια!

phthoggon
20-06-2009, 13:01
Εντός των ημερών μια κουβέντα είναι :-( κοίτα τα πιεμ/εμσεν σου γιατί αλλιώς παίζει να το κρατήσω για πολύ καιρό!

carheart
20-06-2009, 13:06
Παίζει το εξής θέμα, δεν έχω νέο πιέμ, και επίσης δεν είσαι εμεσέν.