View Full Version : MOTO GP
karharias
15-06-2009, 13:35
Επειδή είδα ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, ασχολείται κανείς από εδώ μέσα με μηχανοκίνητο αθλητισμό? Δε θα σχολιάσω την formula γιατί με έχει ξενερώσει λίγο, αντιθέτως το MotoGP έχει ξεκινήσει εκλπηκτικά φέτος. Ο χθεσινός αγώνας στη Καταλονία χθες ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑΣ!!!
6ος αγώνας κ ισοβαθμούν με 106 βαθμούς στην πρώτη θέση Rossi, Lorenzo και Stoner (γαμώ τα ονόματα ο Αυστραλός!).
Εννοείται οτι ημαστε κ φέτος υπερ του Lorenzo!
Diva Plavalaguna
15-06-2009, 20:08
αλλο ενα θρεντ που θα παρει φωτια.... :)
ο χθεσινος ηταν απλα ΕΠΙΚΟΣ αγωνας.
απλα υποκλινομαστε στο θεο ΡΟΣΣΙ κ ας θελουμε ΣΤΟΟΥΝΕΡ
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CK--NMxOOD0&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/CK--NMxOOD0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ. INCREDIBILE. FANTASTICO !!!
rage for order
15-06-2009, 21:35
τον αγώνα τον πέτυχα στους τελευταίους 13 γύρους. γάμησε.
πάντως το καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να υποστηρίζει κάποιον άλλον, αλλά υπάρχει κανένας που να αντιπαθεί τον rossi; για ποιο λόγο να το κάνει αυτό;
MaX Payne
16-06-2009, 00:52
να τον αντιπαθεις δεν θα τολεγα απλα να κερδιζουν κι αλλοι για ναχει κανα ενδιαφερον :grin:
γενικα μοτοGp με 1000, φορμουλα 1 δεν αντεχετε ολοκληρος αγωνας
στο αλλο και ο ροσσι ναναι πρωτος καπου θαχει μια μαχη ο αγων f1 περιμενεις μιαμιση ωρα ποτε θα μπουν στα πιτ :dsorry:
παλιοτερα βλεπαμε eurosport και 125, 250 που γινοτανε κολαση
μου φαίνεται βάζει κ το σκάη, τουλάστιχον περίληψη του αγώνα (για τα 125 κ 250)
έχω χάσει αγώνες γιατί η τελεόραση δεν ανοίγει ποτέ κ ξεχνάω να τσεκάρω ώρες αλλά αγαπάμε μότο τζιπι από εποχές gp500 διχρονίλα
ντούχαν, μπιάτζι κ λοιπή παρέα
προφανώς αγαπάμε ρόσι τον παρακολουθούμε σχεδόν από το ξεκίνημά του
αλλά στονερ ταλεντάρα μεγάλη κ αυτή
πς. ποστάρω στο αθλέτικς!
atom_smasher
16-06-2009, 01:23
καλοι ειναι ...
rage for order
16-06-2009, 02:15
καλοι ειναι ...
μόνο;
http://hellforleathermagazine.com/images/rossi_crash_sepang_test_1.jpg
karharias
16-06-2009, 08:47
Πράγματι δεν υπάρχει οδηγός που να τον αντιπαθώ, απλά μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς την σκατόφατσα, τον κωλοπαιδαρά Lorenzo. Είμαι Lorenzίτης :D O Rossi είναι αρχηγός, best driver ever.
Στον ΣΚΑΙ έχει σήμερα στις 12 εκπομπή με περίληψη αγώνων, 125, 250 και MotoGP, επίσης άλλα αγωνιστικά νέα σχετικά με τα δίτροχα, συνεντέυξεις κτλ.
best driver ever.
αυτός είναι ο ντούχαν μην τα ισοπεδώνουμε όλα
karharias
16-06-2009, 12:29
G.O.A.T.
rage for order
27-06-2009, 21:20
http://racing.skai.gr/files/motoGP%20photos/46%20ROSSI/thumbs/ROSSI%20100_576x372.jpg
:touched:
http://racing.skai.gr/files/motoGP%20photos/46%20ROSSI/thumbs/ROSSI%20100_576x372.jpg
:touched:
to gyftaki...pou oloi agapame!
karharias
06-07-2009, 11:02
αντε κ η Honda στο βάθρο (http://www.skai.gr/articles/news/sports/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85Pedrosa%CF%83%CF%84%CE%B7LagunaSeca/)
http://www.skai.gr/files/temp/C8FFB5DB78BF2DC7E068C816536A5AB6.jpg
Diva Plavalaguna
07-07-2009, 12:36
παμε ρε Hayden :P
karharias
14-07-2009, 09:46
οι δηλώσεις των νικητών απο το ΜοτοΤρίτη.
Dani Pedrosa
Είναι φανταστικό το συναίσθημα της νίκης μετά από μια μακρά περίοδο όχι και τόσο καλών αποτελεσμάτων. Η αγωνιστική σεζόν που διανύουμε δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για εμένα, είχα πολλούς τραυματισμούς που δεν μου επέτρεψαν να αγωνιστώ στο 100% των δυνατοτήτων μου και για την ακρίβεια τα πράγματα άρχισαν αν αποκτούν άσχημη τροπή από τον περσινό αγώνα στο Sachsenring. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και τη Honda για την βοήθεια και την υποστήριξη τους όλο αυτό το διάστημα, όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω και το ιατρικό teamγια τη φροντίδα του, η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκα αρκετή μέχρι τώρα! Σε ότι αφορά στον αγώνα, έκανα μια καλή εκκίνηση και κατάφερα να βρω ρυθμό αμέσως, κάτι που μου επέτρεψε να δημιουργήσω και την διαφορά. Πιστεύω ότι το μοναδικό μου λάθος ήταν η χαλάρωση που είχα στο τελευταίο γύρο, για να είναι ειλικρινής δεν κατάλαβα ότι ο Valentino είχε πλησιάσει τόσο κοντά. Όπως και να έχει ήταν ένας σπουδαίος αγώνας και αισθάνομαι υπέροχα που επέστρεψα στις νίκες. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, ωστόσο η διαφορά μου από τους πρωτοπόρους στη βαθμολογία είναι μεγάλη, για αυτό το λόγο θέλω στη συνέχεια να επικεντρωθώ στο κάθε αγώνα ξεχωριστά και να προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Valentino Rossi
Το πρώτο μισό του αγώνα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και αυτό γιατί δεν ένοιωθα τη μοτοσικλέτα στο 100% της απόδοσης της. Δεν περίμενα ο Dani να κάνει τέτοιο αγώνα, παρουσιάστηκε πολύ δυνατός και δεν μπορούσα να κάνω και πολλά πράγματα για να τον φτάσω. Οι δέκα τελευταίοι γύροι ήταν συναρπαστικοί, ο Lorenzo με πίεζε συνεχώς, βελτίωσα τη απόδοση μου για να διατηρήσω τη θέση μου και ξαφνικά είδα τον Pedrosa μπροστά μου! Σκέφτηκα πως είχα μια πιθανότητα να τον περάσω στη τελευταία στροφή αλλά δυστυχώς η απόσταση μας ήταν αρκετή και έπρεπε να πάρω μεγάλο ρίσκο. Είμαι ευχαριστημένος με τη δεύτερη θέση και αυτό γιατί επιτευχθεί ενώ αντιμετωπίζαμε προβλήματα με τις ρυθμίσεις της μοτοσικλέτας. Δεδομένων αυτών των συνθηκών, η συγκομιδή είκοσι βαθμών είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, εξακολουθώ να βρίσκομαι στη πρώτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα μεγάλωσε λίγο και η διαφορά μου από τους υπόλοιπους. Το σημαντικότερο για εμένα είναι να μπορείς να παρουσιάζεσαι δυνατός ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θες, αυτού του είδους η σταθερότητα στη απόδοση που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στο πρωτάθλημα. Τώρα θα έχω την ευκαιρία να ξεκουραστώ για λίγο, ήταν δύο δύσκολες εβδομάδες και η συνέχεια προβλέπεται εξίσου δύσκολη!
Jorge Lorenzo
Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και πιστεύω ότι αυτό έκανα και σήμερα, δεδομένου του ότι υπέφερα από τον τραυματισμό μου. Νοιώθω πραγματικά υπερήφανος που μπόρεσα να αντεπεξέλθω με επιτυχία παρά τις δυσκολίες και θεωρώ τον αγώνα αυτό, έναν από τους καλύτερους που έχω τρέξει στη μέχρι τώρα καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω την Clinica Mobile και τους γιατρούς που μου έδωσαν την ευκαιρία να τρέξω στον αγώνα Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το πόδι μου, αλλά πονούσα αρκετά στο δεξιό ώμο και επηρεαζόταν άμεσα και το χέρι μου, πράγμα που με ανάγκασε να χρησιμοποιώ σχεδόν εξολοκλήρου το αριστερό μου χέρι στη διάρκεια του αγώνα. Στη διάρκεια του αγώνα άρχισα να μην δίνω σημασία στο πόνο και επικεντρώθηκα στη προσπάθεια μου να περάσω τον Valentino, ήξερα ότι μπορούσα να το κάνω.* Δυστυχώς, όταν επιχείρησα τη προσπέραση έπεσα σε «σαμαράκια» της πίστας στη διάρκεια του φρεναρίσματος και έχασα στιγμιαία τον πίσω τροχό, θεωρώ ότι στάθηκα τυχερός που δεν έπεσα. Αν δεν είχα κάνει αυτό το λάθος και τον είχα περάσει θα μπορούσα να το παλέψω και για τη νίκη, αλλά δεδομένων των συνθηκών, είμαι ικανοποιημένος με τη τρίτη θέση. Τώρα θα έχουμε ένα διάστημα ξεκούρασης και πιστεύω πως στον επόμενο αγώνα στη πίστα του Sachsenring θα είμαι σε άριστη κατάσταση.
*έτσι, αν δε το πιστέψεις δε θα το κάνεις ποτε!
rage for order
14-07-2009, 14:21
ε δεν υπάρχει δε μπορώ, υπάρχει δε θέλω :)
asimoulis
16-07-2009, 02:11
SUZUKI RIZLA ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΕΓΑΛΑ
http://www.rizla-suzuki-motogp.co.uk/common/getImage.asp?image=SUZUKI_17155&width=400&height=400&acc=SUZUKI
http://www.rizla-suzuki-motogp.co.uk/common/getImage.asp?image=20090519112911_SUZUKI_3&width=400&height=400&acc=SUZUKI
http://www.rizla-suzuki-motogp.co.uk/common/getImage.asp?image=20090704235316_SUZUKI_4&width=400&height=400&acc=SUZUKI
ορέ βλέπει κανείς?
τσι ποτάνας γίνεται, απίστευτος αγώνας σήμερα
προσκυνάμε ΜΕΓΑ ΠΕΤΡΟΖΑ το θηρίο λύσσαξε και Λορενθο για την επική προσπέραση στον θεό
κ πάνω που λέγαμε ότι θα τελείωνε από τώρα..
πς. και ντουκάτι βάθρο κ τρίτη στους κατασκευαστές λέμε
Diva Plavalaguna
31-08-2009, 02:07
ε νταξ 1/3 αγωνας. μετα cruise control.
ξαναχει ενδιαφερον το πρωταθλημα αλλα ρε γμτ καλλιτερα να βλεπαμε καμια 3πλη επικη μαχη μπροστα. τι πανε κ πεφτουνε.
Μπραβο Χεηντεν αγορι μ, αντε σιγα σιγα να δαμασεις το θηριο :smile:
εντιτ: αντε γαμησου ΣΚΑΙ
rage for order
31-08-2009, 02:11
το γαμημένο το σκάι έδειχνε μπάλα και νόμιζα ότι έκανα λάθος και είναι αργότερα ο αγώνας. τελικά μου το είπε κάποιος και είδα μόνο τους τελευταίους γύρους από το site live, με την μαλακία να κολλάει κάθε λίγο.
κρίμα για τον Pedrosa, είχε προϋποθέσεις να γαμήσει
γουστάρουμε de Angelis και τον στηρίζουμε μαζί με Toni Elias
όντως κ ελίας έκανε φοβερό αγώνα σήμερα
πετρόζα αν δεν είχε πέσει θα έριχνε γύρους στο τέλος
ο τύπος από 50πόσα σεκ διαφορά απ'τον πρώτο τερμάτησε 10ος τι να λέμε τώρα
ας μην πούμε για τις εκκινήσεις που κάνει ο θεός τώρα τελευταία
άντε να δούμε τώρα μπας κ κερδίσει ποτές ο ρόσι στο σαν μαρίνο
εντιτ:
Μπραβο Χεηντεν αγορι μ, αντε σιγα σιγα να δαμασεις το θηριο :smile:
αντε να το δαμάσει να κάνει θαύματα μαζί με ρόσι στην ντουκάτι
ερώτηση στην συνέντευξη μετά
- ποιο είναι το μυστικό της ντουκάτι?
- δεν το'χω βρει ακόμα..
βρες το αγορίνα μου να γίνει της πουτάνας να κοκκινίσει το σύμπαν
rage for order
31-08-2009, 03:39
ρόσσι στη ντουκάτι;
http://www.sigmalive.com/drive/motogp/187030
χα ναι τη είδα κ εγώ γι'αυτό το είπα
αποκλείεται να γίνει σύντομα αυτό
ΑΝ γίνει και καταφέρει να στήσει το μηχανάκι έτσι όπως θέλει (να βρει το μυστικό δλδ), θα ξεφύγει η κατάσταση
δεν θα έχει νόημα πια
rage for order
31-08-2009, 20:16
είμαστε φίλαθλοι όχι οπαδοί :P
πάντα:lick:
αλλά φαντάσου να πάει ιταλός στην ιταλίδα
ντέσμο κ άγιος ο θεός λέμε
karharias
02-09-2009, 09:44
τι λέτε τώρα?! ακόμη με τον Rossi ασχολήστε?!?
είναι σα να μου λέτε ότι οι Iron Maiden θα βγάλουν καινούργιο δίσκο κ τον περιμένετε πως και πως..
rage for order
02-09-2009, 16:45
:μούτζα:
σαν μαρίνο αύριο 2:45 δοκιμαστικά κ κυριακή 2:30 αγώνας εε
κ κυριακή στα καπάκια έχει κ σουπερμπάηκς στην γαμάτη νιρμπουργκρινγκ (!@!?!>!)
τι λέτε τώρα?! ακόμη με τον Rossi ασχολήστε?!?
είναι σα να μου λέτε ότι οι Iron Maiden θα βγάλουν καινούργιο δίσκο κ τον περιμένετε πως και πως..
LOL
Diva Plavalaguna
08-09-2009, 15:07
στα της Κυριακης...
αναμενομενη επικρατηση Γιατρου. το πρωταθλημα δε χανεται με τιποτα.
γαμιεται ο Ντε Αντζελις που μας ξενερωσε απο την πρωτη στροφη. ειναι κομμουνιστης αντι-αμερικανος :-) Χεηντεν πιστευω 8α παλευε για 4ος ...
ελπιζουμε τουλαχιστον να δουμε ωραιες μαχες στη συνεχεια
karharias
08-09-2009, 15:12
σε ένα μηνα η συνέχεια.. :/
Me, Myself and I
10-10-2010, 13:55
http://cache.daylife.com/imageserve/0fAlc0S8aMdPr/610x.jpg
PETSINE PRWTA8LITH LOLLIPOP
Diva Plavalaguna
14-10-2010, 01:09
ε οχι κ πετσινος. οκ αντιπαθεστατος αλλα δν εκλεψε κ κανεναν.
οδηγησε πολυ καλα κ οι αλλοι τον επαιζαν.
σε 15 αγωνες 7 νικες, 13 βαθρα!, 0 πτωσεις!
αστον να το χαρει γιατι του χρονου ερχονται πεη απο παντου ;)
rage for order
14-10-2010, 01:16
οδηγησε πολυ καλα κ οι αλλοι τον επαιζαν.
καλά δεν τον έπαιζαν, άτυχοι ήταν.
Me, Myself and I
14-10-2010, 01:29
HP1L-41c4cc&feature=related
Έτσι ξέρω και γώ!!
Diva Plavalaguna
14-10-2010, 01:52
μπα δν το δεχομαι. ειμαι αλλεργικος στη χρηση της 'ατυχιας' για το οτιδηποτε. σα να λεμε 'ηταν θελημα θεου/δν το ηθελε ο θεος'.
τι ειναι η ατυχια; μιλαμε για κορυφαιους αθλητες στο ειδος τους. εχουν γνωση της καταστασης, των δεδομενων και το τι πρεπει να πραξουν για την επιτευξη του στοχου.
αλλα ειναι ανθρωποι και οχι ρομποτ. και οι ανθρωποι κανουμε λαθη. δεν ειναι κακο. αλλα ατυχοι; οτι και να γινει;
ατυχος ο ρομπερτο μπατζιο στο πεναλτυ του '94; βαλε σωστα το σωμα κ το ποδι σου γαμημενε κοτσιδακια να το σηκωσουμε. που ειναι η ατυχια; περασε ξαφνικα κανα πουλι και γκελαρε η μπαλα; απλα εκεινη την κρισιμη στιγμη δεν εκανε σωστα αυτο το τοσο απλο που επρεπε. τι να κανουμε.
Στονερ: πιεζει απο την αρχη με καυσιμα κ κρυα λαστιχα κανει low-side κ παπαλα. ποσες φορες το χουμε δει κ αλλες ποσες θα το δουμε;
Ροσσι: αυτος μια φορα την εκανε τη μλκια πηγε να το σωσει με ανοιγμα γκαζιου, εκανε high side οποτε κ ο τραυματισμος ειναι πολυ πιθανοτερος σ αυτη την περιπτωση οπως κ εγινε.
Πεντροθα: πλησιαζει στη στροφη, πιεζει το φρενο κ λογω βλαβης στο καλωδιο μεταδοσης του γκαζιου αυτο συνεχιζει να δουλευει. αρα δεν φταει αρα ατυχος συμφωνω. (κ μαλιστα ειχε ξαναυπαρξει το ιδιο προβλημα κ οι σχολαστικοι Ιαπωνες ωραια τα καταφεραν...)
Η Devers το εκανε απο αποψη.... για την ελλαδα ρε γαμωτο :)
Me, Myself and I
14-10-2010, 18:07
ε, ξέρω γω, ένα χαλικάκι να χει πεταχτεί στο κερμπ και την πούτσισες..
Άτυχιες γενικα υπάρχουν (με πολλά πχ) στον αθλητισμό, δεν νομίζω οτι είναι θέμα ικανοτητας μόνο πια.
Άλλα αφού έκλαψες και συ το '94, :pink:
Τώρα για τον σπαρτιάτη-γλειφιτζουράκια.. Δυστυχώς έτρεχε μόνος του φέτος..
Και πάλι θα το σήκωνε θαρρώ..Αλλα μαλακία που ‘έτυχε’ ετσι..:razz:
Αναμένουμε πούτσα ροσσι στους επόμενους 3 αγώνες και άντε να αρχίσει το επόμενο..
( έλα ρε..στόνερ αγαπάμε για τις μοναχικές εξοδους του)
atom_smasher
14-10-2010, 18:31
3 πουτσες γιαμαχεικες φετο στο μουνοπανο και απο του χρονου κοκκινα καυλια θα τον κερναει ο ροσης!
MaX Payne
14-10-2010, 19:26
ε και καθε χρονο ροσι κατανταει βαρετο αφηστε να παρει και κανας αλλος να χει και λιγο ενδιαφερον
του χρονου καβλωμενος ροσι θα χει τζερτζελο
ψοφια σαν season παντως , πεντροσα δεν πειθει ατιτλος θα μεινει
karharias
19-10-2010, 21:03
μπράβο στον Λορένθο! το περίμενα ότι φέτος θα ήταν δικό του, πέρισυ στο τσατ το έχασε, αλλά δε περίμενα τόσο εύκολο τίτλο.
άντε του χρόνου να γίνει σφαγή με τόσες μεταγραφές!
καιρός είναι να γίνει καμιά σφαγή εε. φόρμουλα ένα κατάντησε
karharias
19-10-2010, 21:56
ε οχι και τοσο! παρτο πισω!!!!
Diva Plavalaguna
20-10-2010, 01:30
ε εχει πλησιασει επικινδυνα. αλλα του χρονου προβλεπεται πολυ ενδιαφερουσα σεζον.
να δουμε προσαρμογη ροσσι κ στονερ σε καινουρια μηχανακια.
κυριως ροσσι δλδ στη ντουκατι που μονο ο αυστραλος εχει καταφερει να δαμασει
atom_smasher
20-10-2010, 11:03
Δηλαδη φοβασαι οτι ο ροσι δεν θα τα καταφερει;...
Diva Plavalaguna
20-10-2010, 13:02
ε λογικα θα τα καταφερει.
ομως θα παει η ομαδα των μηχανικων του μαζι ; νομιζω ο Jeremy Burgess δεν εχει ανακοινωσει κατι ακομα.
κ οταν λεμε Ροσσι ουσιστικαειναι ολη η ομαδα του που τοσα χρονια εχει παιξει σημαντικοτατο ρολο στις επιτυχιες του.
θα μου πεις κ να μην πανε, ολο το εργοστασιακι για τον Βαλε θα δουλευει. αλλα μεχρι να σνεννοηθουν οι μακαροναδες μεταξυ τους ισως χαθει χρονος κ ο Ροσσι μεινει εκτος διεκδικησης τιτλου του χρονου.
προσωπικα επλιζω να ειναι ολοι δυνατοι απ την αρχη κ να βλεπουμε μαχες σε καθε αγωνα.
πολυ πρωιμη προβλεψη: Στονερας πρωταθλητης 2011
rage for order
20-10-2010, 13:06
είχα να ακούσω το μακαρονάδες από γιορτή δημοτικού για 28η :P
atom_smasher
20-10-2010, 14:53
Μπα θα παει και αυτος τελικα. Περιμενει να κλεψει καμια ιδεα απο γιαμαχα...
MaX Payne
20-03-2011, 18:59
2011
Qatar
τωρα 125 cc
http://www.woop.gr/live/18818/agonas-gp-qatar-125cc
21 00 θαχει λαιβ woop το ματς , 23 00 στο σκαι (Μ)
Diva Plavalaguna
20-03-2011, 19:21
Στονερ + Χοντα = επικ γουιν
αναμενουμε ωραιες μαχες .... για την τελευταια θεση στο βαθρο :(
στοιχηματικα τωρα βρηκα κατι ενδιαφερον. στη bet365 εχει head 2 head δηλ. επιλεγουν καποια ζευγαρια αναβατων κ στοιχηματιζεις ποιος θα τερματισει σε υψηλοτερη θεση απο τον αλλο.
ε εκει στο Rossi vs Barbera ο Βarbera δινει 2,87 !
εχει ετσι κ αλλιως γρηγοροτερο ρυθμο απο το Γιατρο ο οποιος κ με το προβλημα στον ωμο του αναμενεται να χασει δυναμεις κ εδαφος προς το τελος του αγωνα, οποτε εκτος απροοπτου (πτωση Barbera) ειναι κελεπουρι η αποδοση.
edit: μεχρι να ποσταρω η αποδοση πηγεε στο 3. θα περιμενω μηπως ανεβει κ αλλο...
atom_smasher
21-03-2011, 04:16
ξεκινησε; ωραια.
chris_boss
21-03-2011, 15:33
Στονερ + Χοντα = επικ γουιν
= βαρετό πρωτάθλημα
δυστυχώς
ΥΓ. Θα περάσει καιρός μέχρι να γίνει ανταγωνιστικός ο Ρόσσι, παρότι μάστερ της εξέλιξης.
Diva Plavalaguna
21-03-2011, 17:58
Στονερ απλα επιβεβαιωσε τα προγνωστικα.
ο καημενος ο Πεντροθα νομιζε οτι το χε ξεπερασει το προβλημα στον ωμο. ετοιμος να κλαψει ηταν μετα τον αγωνα. μλκια η φαση με τους τραυματισμους, χανουμε θεαμα..
Λορενθο γαμησε λιγο.
γενικα ναι, αμα δεν μειωθουν οι διαφορες με την εξελιξη των μηχανων κ αν ο Στονερ δεν κανει μαλακισμενες πτωσεις, οντως δε θα χει ενδιαφερον η 1η θεση.
ας ελπισουμε να αλλαξει συντομα η κατασταση
KoiliaSamprela
23-10-2011, 12:19
http://www.motorcyclenews.com/upload/219395/images/simoncelli-pits.jpg
R.I.P.
karharias
23-10-2011, 12:23
κρίμα.. σοκαριστικό το σημερινό πρωινό! όχι ότι τον χώνευα, αλλά κάτι τέτοιο δε το εύχεσαι ούτε στον εχθρό σου! RIP..
chris_boss
23-10-2011, 13:08
κρίμα
MaX Payne
23-10-2011, 13:15
πως γινεται να μην συμπαθεις τετοια φιγουρα με το μαλλι, κοντρες που ειχε κλπ
εδινε τζερτζελο στο σπορ
και βελτιωνοταν και σαν αναβατης
κριμας :(
karharias
23-10-2011, 13:26
δε ξέρω γιατί. δε μου είχε κάτσει καλά, τον θεωρούσα πάντα επικίνδυνο για τους άλλους αναβάτες και μου την κάρφωνε λίγο στις κόντρες του με τον Lorenzo. Όπως και να χει έπεσα μέσα στο επικίνδυνος, αλλά δε περίμενα ότι θα έφτανε μέχρι εκεί. Θλιβερό το γεγονός!!!!
είχα και τις αμφιβολίες μου για την HONDA που τον διάλεξε σε σχέση με τον Dovi. Δε μπορούσα να καταλάβω το γιατί, ελπίζω η φιλία με τον Rossi να μην είχε αποτελέσματα εκεί.
MaX Payne
23-10-2011, 13:48
μαλακες ειδα vid :-(
αν τοδα καλα ειχε πεσει σερνετε και περνανε ροσι edwards και τον πατανε και του χει φυγει και το κρανος γαμησε τα ολο το σκηνικο
αλλα να πας μονος σου απο μαλακια και αλλο ετσι
γαμησι και για ροσι edwards
karharias και stoner-lorenzo στας αρχας παλι ακουγανε γκρινια οτι ηταν επικινδυνοι κλπ 2η χρονια του ηταν θα κουλαρε κι αυτος
Μόλις είδα το βίντεο. Τραγικό :/ Ο Ρόσσι του πάτησε το κεφάλι.... Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως βρέθηκε σε τέτοια στάση. Είναι σαν να έχει φάει lowside, αλλά το μηχανάκι δεν έχασε πρόσφυση... Πρέπει να το δω κι από άλλη κάμερα.
Αν φτάσει να σου βγει το κράνος, κεφάλι/αυχένας έχουν δεχθεί τέτοιες δυνάμεις, που δεν έχει νόημα να ελπίζεις σε πολλά. Άλλη μια φορά το έχω δει να συμβαίνει σε τέτοιο αγώνα. Κρίμα. R.I.P.
Δεν υπάρχει "επικίνδυνος" στο MotoGP. Ξεκολλήστε το μυαλό σας. Δεν είναι τέννις.
atom_smasher
23-10-2011, 14:40
Κριμα το παλικαρι.
http://www.motogp.com/en/videos/2011/Sepang+2011+MotoGP+Race+Highlights
Εδώ φαίνεται κάπως καλύτερα. Αν βλέπω καλά, χάνει το μπροστινό τροχό στιγμιαία, πάει για low, παγιδεύεται χαμηλά, σχεδόν κάτω από τη μοτοσυκλέτα και τότε χάνει τον πίσω τροχό, το οποίο συνήθως καταλήγει σε high. Αλλά ο αναβάτης είναι πολύ χαμηλά και δεν το επιτρέπει στη μοτοσυκλέτα, η οποία εν τω μεταξύ ξαναβρίσκει πρόσφυση, αλλά αυτό το ένα δευτερόλεπτο που την έχασε ο πίσω τροχός ήταν αρκετό για να του κλείσει τελείως τη γραμμή (αντί να τον πετάξει από πάνω της) και να μη μπορέσει να επαναφέρει.
karharias
24-10-2011, 09:26
τέσπα ότι και να λέμε δεν τον φέρνει πίσω. κρίμα και πάλι για το παλικάρι.
ακούστηκε ότι κάτι έπαθε και έπεσε, λιποθύμησε, κάτι τέτοιο. άκουσα οτι ο Διατσίδης πάλι έδωσε ρεσιτάλ βλακείας στον σχολιασμό, ισχύει? από το motogp πάντως έλεγαν ότι όταν τον πήραν από την πίστα ανέκτησε τις αισθήσεις του αλλά τελικά δεν άντεξε μέσα στο νοσοκομείο της πίστας.
Για να φύγουμε λίγο από το τραγικό γεγονός....
άραγε τώρα ποιον θα πάρει η Γκρετσίνη? Θεωρούσα πολύ λάθος την επιλογή της HONDA να αφήσει ελεύθερο τον Ντοβιτσιόζο (και να πάει στην Yamaha Tech 3???? αλλά και που αλλού να πήγαινε?) και να κρατήσει τον Σιμονσέλι. Ειδικά μετά την φετινή χρονιά, που παρ όλα τα σκαμπανευάσματα που είχε, ο Dovi4 (ΠΑΟΚΙ μέχρι τέλους!) είχε μια πολύ καλή χρονιά ενώ ο Σιμονσέλι ήταν ακριβός το αντίθετο.
Για του χρόνου τελικά η Suzuki θα είναι με μια μηχανή? Θα επιστρέψει η Kawazaki? Η BMW θα μπει στα MotoGP αφήνοντας σιγά σιγά τα Superbike? Άντε να δούμε ξανά χιλιάρια!!
KoiliaSamprela
24-10-2011, 09:28
τον γιατρό που άκουσα , έλεγε ότι κάποια στιγμή βρήκε τις αισθήσεις του, αλλά δεν πρόλαβαν να του βγάλουν αρκετό αίμα από τον θώρακα ...ή κάτι τέτοιο
Εγώ απορώ πώς του βγήκε το κράνος. Αυτό το δέσιμο, το περαστό στα κρικάκια δεν ανοίγει με τίποτα.
KoiliaSamprela
24-10-2011, 09:40
το μόνο που πάει το μυαλό μου είναι να κόπηκε
karharias
24-10-2011, 09:50
ρε παιδιά στο κεφάλι τον βρήκε ο Ρόσσι με 200 χιλιόμετρα!!!! Δε θα βγει το κράνος? αφού δεν έφυγε το κεφάλι του πάλι καλά.. ο Εντγουαρτς τον βρήκε στο σώμα.Αν δείτε το κράνος σε κάποιο σημείο φαίνεται ότι είναι κομμένο το λουράκι από την μια πλευρά, δεν έχει ανοίξει.
Κοίτα, έχω τέτοιο κράνος και ξέρω, γι αυτό μου φαίνεται περίεργο έως αδύνατο να βγει το κράνος είτε ακόμη να ξηλωθεί το λουράκι.
Βέβαια, εντάξει, το είδα και εγώ το λουράκι που ανέμιζε, τώρα τι έγινε.....
karharias
24-10-2011, 11:09
δε κατάλαβα.. τι εννοείς. είναι αδύνατον να βγει ακόμη και με το σκηνικό που συνέβηκε?
chris_boss
24-10-2011, 11:35
Στο βίντεο φαίνεται πάντως να σερνεται το σώμα τελείως άψυχο, σαν κουκλα. Ανατριχιαστικό.
Ρε Ατροπε, κι εγω τετοιο κουμπωμα έχω στο κράνος αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξέρω, δε με έχουν πατήσει με 200 όπως λέει κι ο καρχαρίας.
Δεν το παίζω πολύξερος, αλλά απ' όσο ξέρω από το δικό μου κράνος και φαντάζομαι από τα πολύ καλύτερα των οδηγών, μου φαίνεται αδύνατον να βγει.
Εντάξει δε θα το βάλουμε στο x files το πως βγήκε, πιθανότατα θα κόπηκε. Δε το έκανε θέμα καθόλου ο Διατσίδης αν θυμάμαι όμως.
supermachoman
24-10-2011, 15:28
Δε το έκανε θέμα καθόλου ο Διατσίδης αν θυμάμαι όμως.
σε μια φάση είπε "του έχουν βγάλει και το κράνος, άρα μάλλον είναι όλα καλά τώρα"
χαζός
atom_smasher
24-10-2011, 15:59
Διατσίδης
χαζός
.-
karharias
24-10-2011, 16:45
αυτό δε το είδε κανείς ή αδιαφορούμε για το μέλλον? :D
Για να φύγουμε λίγο από το τραγικό γεγονός....
άραγε τώρα ποιον θα πάρει η Γκρετσίνη? Θεωρούσα πολύ λάθος την επιλογή της HONDA να αφήσει ελεύθερο τον Ντοβιτσιόζο (και να πάει στην Yamaha Tech 3???? αλλά και που αλλού να πήγαινε?) και να κρατήσει τον Σιμονσέλι. Ειδικά μετά την φετινή χρονιά, που παρ όλα τα σκαμπανευάσματα που είχε, ο Dovi4 (ΠΑΟΚΙ μέχρι τέλους!) είχε μια πολύ καλή χρονιά ενώ ο Σιμονσέλι ήταν ακριβός το αντίθετο.
Για του χρόνου τελικά η Suzuki θα είναι με μια μηχανή? Θα επιστρέψει η Kawazaki? Η BMW θα μπει στα MotoGP αφήνοντας σιγά σιγά τα Superbike? Άντε να δούμε ξανά χιλιάρια!!
έχω 2 χρόνια να δω αγώνα με περιγραφή Διατσίδη και μπορώ να πω ότι μου έχει λείψει.. πνίγεται ακόμη με τα λόγια του? ωωω θεοι!! έκανα τρελά γέλια όταν πνιγόταν, ειδικά σε κάποιον αγώνα που είχε και τον Ντάλας (της Ελλάδος τα Παιδιά..).. απλά δε μπορώ να το ξεχάσω! καλύτερη περιγραφή ever!!! μισό αγώνα τον ακούγαμε να βήχει, αφού μιλούσε με πνιχτή/ψιλή φωνή και τον Ντάλας να του λέει "Πιες ένα νερό"!!!
αθάνατο !
Δεν το παίζω πολύξερος, αλλά απ' όσο ξέρω από το δικό μου κράνος και φαντάζομαι από τα πολύ καλύτερα των οδηγών, μου φαίνεται αδύνατον να βγει.
Εντάξει δε θα το βάλουμε στο x files το πως βγήκε, πιθανότατα θα κόπηκε. Δε το έκανε θέμα καθόλου ο Διατσίδης αν θυμάμαι όμως.
Κόπηκε. Φαίνεται ξεκάθαρα στο replay. Πιθανότατα κόπηκε στη ρίζα του, γιατί από τη μια μεριά παραείναι μακρύ. Έχεις δίκιο ότι το συγκεκριμένο κούμπωμα (DD ring) δε "λύνεται" με κανέναν ακούσιο τρόπο. Αλλά ακόμα και τα λουράκια (όπως και το υπόλοιπο κράνος) έχουν κάποιες αντοχές. Δε μπορείς να περιμένεις να αντέξει τέτοιες δυνάμεις... Όλα πήγαν στραβά στο συγκεκριμένο περιστατικό. Αυτό είναι που μένει τελικά. Οτιδήποτε μπορούσε να πάει στραβά πήγε... :/
Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά ακούστηκε ότι ο Ρόσσι δήλωσε ότι δε θα ξανατρέξει.
karharias
24-10-2011, 17:08
ωχ.. και εγώ το διάβασα κάπου αυτό. μακάρι να μην ισχυει.. θα χάσει την μισή και παραπάνω αίγλη του το MotoGP αν λείπει ο Rossi.
atom_smasher
24-10-2011, 17:20
και εγω αυτο ακουσα
karharias
24-10-2011, 17:27
θα το έκανε σε 1-2 χρόνια αλλά το γεγονός αυτό είναι καλή αφορμή.. κρίμα... πραγματικά κρίμα. ελπίζω να μη γαμηθεί περισσότερο η φάση. πάντως το "καλό" είναι ότι και με την απόσυρση του Capirossi και ίσως Edwards (καιρός δεν είναι?) θα μείνουν θέσεις κενές για νέα ταλέντα.
τουλάχιστον ένα χρόνο υπομονή ακόμη rossi, να προλάβουμε να τον δούμε σε πίστα από κοντά
θα χάσει την μισή και παραπάνω αίγλη του το MotoGP αν λείπει ο Rossi.
Δεν ισχύει αυτό. Με τα ευρωπαικά μπουρδέλα που έμπλεξε, έτσι κι αλλιώς ανύπαρκτος ήταν :P
Το "αστείο" είναι ότι η τριάδα του ατυχήματος (Rossi, Edwards, Sic) ήταν οι "επικίνδυνοι" των αγώνων. Οι οδηγοί, τους οποίους όλοι, με νύχια και δόντια, προσπαθούσαν να τιθασεύσουν. Μάλλον με αυτό τα κατάφεραν. Αυτό είναι που θα καταστρέψει το MotoGP, όχι η φυγή του Rossi.
karharias
24-10-2011, 17:38
διαφωνώ, γιατί το ξέραμε οτι ο Rossi θα ήταν ανύπαρκτος φέτος λόγο Ducatti (φυσικά ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο από την 10 θέση/μέσω όρο ανά αγώνα) αλλά δεν θα ήταν στους 4 πρώτους σίγουρα. φυσικά η αλλαγή σε 1000άρια του χρόνου πάλι θα τον άφηνε πίσω να προσπαθεί να βελτιώσει την Ducatti αλλά και πάλι τον θες μέσα στη πίστα.
παράδειγμα, πέρυσι που τραυματίστηκε και έλειπε για μερικούς αγώνες δεν ήταν το ίδιο. κάτι έλειπε από την γραμμή εκκίνησης. τώρα σχετικά με το μπουρδέλο της ευρώπης λίγο πολύ τα ξέρεις.. ήθελε να τερματίσει την καριέρα στην Ιταλία, 19 χιλιάρικα του έδωσε η Ducatti, τσόνταρε και η Ferrari κάτι ψηλά από πίσω για να τον έχει στην Ιταλία και να προετοιμάζεται για F1 .. λίγο πολύ γνωστή ιστορία.
τώρα ο Σιμονσέλι οκ ήταν επικίνδυνος, ο Rossi ήταν περισσότερο παράτολμος, θρασύς και είχες τους λόγους σου να τον φοβάσαι, αλλά ο Edwards γιατί? Μόνος του έτρεχε, μόνος του έπεφτε.. :D
τραγικο ατυχημα - και πραγματικα με την γραμμη που πηρε δεν μπορουσαν να τον αποφυγουν με τπτ οι αλλοι 2...κανονικα εβγαινε προς τα εξω αφου επεσε...αλλα το κρατησε το μηχανακι....δεν ξερω
σιγουρα θα ξεχωριζε στο μελλον. ριπ
MaX Payne
24-10-2011, 19:36
Το "αστείο" είναι ότι η τριάδα του ατυχήματος (Rossi, Edwards, Sic) ήταν οι "επικίνδυνοι" των αγώνων. Οι οδηγοί, τους οποίους όλοι, με νύχια και δόντια, προσπαθούσαν να τιθασεύσουν. Μάλλον με αυτό τα κατάφεραν.
δεν ισχυει αυτο που λες για Rossi, Edwards μονο για σιμονσελι υπηρχε γκρινια απο αλλους αναβατες
και αποτι βγαινει θα συνεχισουν και οι 2 δεν υπαρχει δηλωση ροσι οτι το κοβει
Διατσιδης επειδη καθισα και ειδα λιγο σκαι δεν καταλαβε οτι ηταν τοσο σοβαρο στην αρχη κι αυτο με το κρανος οτι του το εχουν βγαλει το ειπε και γενικα ειναι κουραστικος
εγω προτιμω να κατεβαζω απο bbc την μεταδοση και την βλεπω μαγνητοσκοπηση εχει συνεντευξεις πριν και μετα ειναι στην πιστα κλπ ειναι καλη φαση
Το "αστείο" είναι ότι η τριάδα του ατυχήματος (Rossi, Edwards, Sic) ήταν οι "επικίνδυνοι" των αγώνων. Οι οδηγοί, τους οποίους όλοι, με νύχια και δόντια, προσπαθούσαν να τιθασεύσουν. Μάλλον με αυτό τα κατάφεραν.
δεν ισχυει αυτο που λες για Rossi, Edwards μονο για σιμονσελι υπηρχε γκρινια απο αλλους αναβατες
O Simo απλά είναι (ήταν :/) πρόσφατη προσθήκη στη μεγάλη κατηγορία, νέος, δυνατός, γι'αυτό και σας έχει μείνει μόνο αυτός. Ο Ρόσσι πάντα ρίσκαρε, γι'αυτό και απέκτησε απεριόριστο σεβασμό σαν αναβάτης, τουλάχιστον από μένα. Edwards δε θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχει κάνει καγκουριλίκια, ψάχνω βιντεάκια. Εντάξει ίσως το έκανα λίγο μελό, απλά ήθελα να τονίσω τη διαφορά σε σχέση με τους κλαψιάρηδες (*cough* Lorenzo *cough*) της παρέας.
Ξανατονίζω ότι δε δέχομαι τον όρο "επικίνδυνος" όταν αναφερόμαστε σε αγώνες μοτοσυκλέτας.
MaX Payne
24-10-2011, 21:49
κουβεντα θυμαμαι να γινετε για Lorenzo,Stoner οτι οδηγουνε "επικινδυνα" στην αρχη οταν ανεβηκαν motogp
για ροσι δεν ξερω για ποσα παλια το πηγαινεις απο οταν αρχισε Motogp τον θυμαμαι (για 500 250 κλπ δεν τον εχω δει)
οτι ειχε προβλημα με τη βροχη θυμαμαι λεγανε , οτι ηταν "επικινδυνος" δεν το χω ακουσει
ε και σπανια ειχε ανταγωνισμο λιγο τζιμπερναου,μπιατζι και αυτο για τη κουβεντα ψιλομονος του ετρεχε
για edwards δεν ηταν και ποτε διεκδικητης αγνοω αν υπηρχε θεμα εχει γερασει κιολας
karharias
27-10-2011, 09:47
και εκεί που διάβαζα κάπου ότι και ο Lorenzo θα σταματήσει και είχα φρικάρει.. ευτυχώς διαψεύδονται όλα! μα καλά, λέω και εγώ, ένας θάνατος θα σταματήσει την κατηγορία ολόκληρη?!!?!?!?
για τον Rossi το διαψεύδει ο ίδιο εδώ
http://img560.imageshack.us/img560/2526/93728252.png
είχα και ένα άρθρο του Lorenzo στα Ισπανικά αλλά δεν έχω το λινκ τώρα, που λέει ακριβώς το ίδιο "δεν είπα ότι θα σταματήσω, το έγραψαν οι εφημερίδες για να πουλήσουν φύλλα"... ουφ...
έχουμε νεότερα για το ποιος θα πάει στην Γκρετσίνι?
MaX Payne
27-10-2011, 14:18
ε λιγο νωρις δεν ειναι να ψαξουν για αντικαταστατη ακομα δεν το θαψαν το παλικαρι
μιας και ειπες Lorenzo υπαρχει φωτο απο την πτωση Αστραλια που του χει κοπει το πανω μερος απο το δαχτυλο
μετα εψαξαν να βρουνε στο γαντι το κομματι να το κολλησουνε
karharias
27-10-2011, 15:04
οι εξελίξεις τρέχουν, δε μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την κηδεία...
ναι υπάρχει φώτο..
http://www.asphaltandrubber.com/wp-content/themes/epsilon/timthumb.php?src=http://www.asphaltandrubber.com/wp-content/uploads/2011/10/Jorge-Lorenzo-finger-Phillip-Island-635x423.jpg&h=150&w=280&zc=1
http://www.iol.co.za/polopoly_fs/iol-mot-pic-oct17-motogp-lorenzo-phillip-island-2-1.1158310!/image/2690218641.jpg_gen/derivatives/box_300/2690218641.jpg
το γάντι πρέπει να βγει στο ebay
οι εξελίξεις τρέχουν, δε μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την κηδεία...
ναι υπάρχει φώτο..
Ξέρει κανείς από τι προκλήθηκε? Έχω κάταγμα/κομμένο τένοντα ακριβώς στο ίδιο δάχτυλο/σημείο από πτώση κι ακόμα αναρωτιέμαι πως...
MaX Payne
28-10-2011, 01:27
δεν βρισκω vid αλλα τοχω δει
ειναι προθερμανση χανει τον ελεγχο προσπαθει να το κρατησει ειναι σε φαση πεφτω δεν πεφτω αλλα πεφτει και "παγιδευτηκε" στιγμιαια το χερι αναμεσα σε τιμονι και ασφαλτο
μονο αυτο βρηκα αλλα ειναι μετα
no2QlSOCmTE
βρηκα ενα ωραιο vid παλιo που πεταει
s6CNXKM6ifk
karharias
28-10-2011, 10:30
καταπληκτικό το χάϊ σάϊτινγκ του Χόρχε! Στον αγώνα το έκανε καλύτερο!
http://i99.photobucket.com/albums/l317/lunatictim/SimoncelliCloud.jpg
γλυκανάλατο αλλά ωραίο
Ίσως η πιο πετυχημένη μέχρι σήμερα:
http://i8.photobucket.com/albums/a10/blitzergr/389245_169846169773701_100002449581096_352822_1252886206_n.jpg
KoiliaSamprela
07-07-2012, 16:05
Βλέπει κανείς? τι πόλεμος το τελευταίο 5λεπτο !!!!
karharias
10-07-2012, 09:46
"τραγωδια" το φετινο πρωταθλημα. κρατημενα σφιχτα τα αρχιδια μολις σβησουν τα κοκκινα φωτα!
τρελή αγωνία και είναι μόνο δύο οδηγοι για την πρώτη θεση. κριμα που δεν εχει περισσότερους για μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
go Lorenθo!!!!!!!!
KoiliaSamprela
10-07-2012, 12:37
"τραγωδια" το φετινο πρωταθλημα. κρατημενα σφιχτα τα αρχιδια μολις σβησουν τα κοκκινα φωτα!
τρελή αγωνία και είναι μόνο δύο οδηγοι για την πρώτη θεση. κριμα που δεν εχει περισσότερους για μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
go Lorenθo!!!!!!!!
με την τούμπα του Στονερ πάτσισαν την μαλακία
Γενικά έχει ωραίες μάχες, και όχι απαραίτητα πρώτες θέσεις
karharias
10-07-2012, 13:03
ε δε το λες "πατσισαν"... η πρωτη η μαλακια ειναι του Μπαουτιστα και η δεύτερη του Στόνερ.. ο Λορένθο θύμα των περιστάσεων είναι.. ευτυχώς τουλάχιστον κάτι έγινε τώρα με το +14
οι καλυτερες μαχες ειναι 3-4-5 θεση.. εκει ο Ντοβι, με τον Κρατσλοου, τον αχρηστο Σπις και οποιον αλλο χωθεί στο τρενάκι αυτό σκοτώνονται κυριολεκτικά!
Αλλά η καλυτερότερες μάχες είναι στη Μοτο2 .. για πολλά νεύρα αγώνες!
Αλλά η καλυτερότερες μάχες είναι στη Μοτο2
Επειδή είναι όλα Honda :touched:
karharias
02-11-2012, 12:15
Λορενθάρα και φέτος!
MaX Payne
02-11-2012, 15:12
ε μαλλον και του χρονου :)
παει και ο Στονερ
ο γιατρος μηπως;
rtAN-ofY3AI
karharias
02-11-2012, 15:32
ξερω γω.. δεν του εχω εμπιστοσυνη πλεον του Γιατρου. ελπιζω να σταθει αντάξιος του ονοματος του. κριμα για τον spies
MaX Payne
02-11-2012, 16:34
ε αφου δεν τσουλαγε η Ducati
Spies εφυγε μονος του μαλλον ειχε παραπονα απο Yamaha
λεει ο απατεωνας ο Ροσι σε μια φαση οτι ειναι η πιο βαρετη περιοδος motogp
θυμαμαι κατι χρονιες με τον ιδιο να κανει περιπατο εκει τον βολευε :eek:
χαθηκε σιμονσελι ,στονερ δεν βλεπω κανενα απο οσους υπαρχουν(περα απο Πεντροσα που ξερεις θα κανει καποιες νικες) να ειναι ικανος για τιτλο του χρονου
δεν ξερω τι ερχεται απο μοτο2
karharias
02-11-2012, 16:54
ο Spies είπε οτι θα μιλήσει αργότερα. και εγώ πιστεύω ότι κάποιο πρόβλημα παίζει με την Yamaha, παρ όλα αυτά ήταν πολύ κακή η χρονιά του. Λυπάμαι τον Dovi που είναι άρρωστος για να κάτσει σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, αλλά η Ducatti δε νομίζω να είναι αυτό που φανταζόταν. Απλά έχει κακό timing ο τύπος, πέρυσι με τον Σιμονσέλη έχασε την θέση του στην Honda και στο καπάκι σκοτώνεται (ο Sim)... Φέτος έχασε την θέση του στην εργοστασιακή Yamaha από τον Rossi και μου υπογράφει με Ducatti... κρίμα πραγματικά.. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ δυνατός οδηγός. Απλά αυτή η Ducatti, πέρα του Stoner, έχει κάψει πολύ κόσμο.
Ο Μαρκέζ είναι πολύ καλός (Honda.. από Μοτο 2 ανεβαίνει) αλλά μου την δίνει που δίνουν εργοστασιακές σε τέτοια άτομα και αφήνουν άτομα που έχουν αποδείξει ότι μπορούν, πχ ο Κράτσλοου, να μένουν με δορυφορικές. Κάτσε ρε πούστη μου.. η πρώτη σου χρονιά είναι, πάνε σε μια δορυφορική και μετά καβαλάς το εργαλείο. τέσπα.. το παιχνίδι το καθορίζουν οι σπόνσορες. Εδώ ο Edward αν πραγματικά δεν βαριόταν μπορούσε να κάτσει μια 5ετία ακόμη λόγο χορηγών.. ελεος δλδ....
Ναι κ μένα μου την έδωσε ο Rossi με την δήλωση αυτή. Δλδ εγώ που είμαι Lorenzo σε κάθε αγώνα κρατούσα την ανάσα μου (ειδικά στους τελευταίους που ο perdosa γαμήθηκε) και βγαίνει ο άλλος από την 8η θέση και μιλάει για βαρετό πρωτάθλημα.. ε ναι.. σίγουρα.. σε δύο χρόνια που θα το βλέπει από τις κερκίδες θα είναι ακόμη ποιο βαρετό.
του χρόνου θα έχει ενδιαφέρον. 2 νέες πίστες και πιθανόν 2 νέες μηχανές.. άντε να δούμε!
KoiliaSamprela
02-11-2012, 21:40
Λορένθο λογικός με μυαλό και λογική, αλλά αυτή η φάτσα ... μου θυμίζει έναν γνωστό που του έχω τάξει σούτια και δεν μπορώ να τον "καμαρώσω".
Εγώ στονερικός για διάφορους λόγους, ποζεριά η αποχώρηση , αλλά σε λα βι.
Αν έπρεπε να μιλήσω για "αδικημένο" .. περισσότερο από τον εαυτό του όμως, είναι ο Πεντρόζας, που οδήγησε με πώρωση το δεύτερο μισό και ήταν ο πρώτος ισπανός εδώ και χρόνια που με έκανε να γουστάρω.
Κρατσλος, Ντοβιτσιόζος , Μπαουτίστας απόλαυση. από κοντά και ο ΜΠραντλ
Σπί(ε)ς κρίμα ... νομίζω έβγαλε πολύ άγχος, και δεν του άξιζε το τόσο πίσω.
Γενικά βαρετό είναι αν κοιτάς μόνο τον πρώτο ... είχε ωραίες μάχες και πιο πίσω.
MaX Payne
03-11-2012, 13:53
και μπροστα ειχε και κατι μαχουλες Πεντροσα-Λορενθο
απλα οταν τραυματιστηκε ο Στονερ ε εκει ηξερες οτι θαναι μονο οι 2 τους (κι ο Πεντροσα παντα κατι γινεται :eek:)
γενικα φετος δεν πλησιασε κανεις αλλος κοντα σε νικη
ο Κρατσλος αλμα σε σχεση με περσι ευτυχως δεν πηγε Ducati
Εδώ ο Edward αν πραγματικά δεν βαριόταν μπορούσε να κάτσει μια 5ετία ακόμη λόγο χορηγών.. ελεος δλδ....
χαχα edwards ε :touched:
CRT αν εξαιρεσεις κανα 2 οι αλλοι τρεχουν-δεν τρεχουν δεν παιζουν κανα ρολο
2 νέες πίστες που ειπες η μια θαναι Τεξας η αλλη ;
ασχετο εβλεπα βαθμολογιες SBK και το πηρε ο Μax Biaggi :touched:
karharias
03-11-2012, 14:11
Φέτος οι καλές οι μάχες ήταν για την 3η θέση.. εκεί έπαιζε σφαγή, από εκεί και πίσω. Δυστυχώς οι πρώτες 2 θέσεις ήταν σχεδόν πάντα καπαρωμένες, λίγες περιπτώσεις καλές και αυτές με τον Pedrosa προς το τέλος να ψωλιάζει Stoner και Lorenzo για πλάκα.
Ρε συ, παραπονιούνται οι μικρότεροι οδηγοί χρόνια τώρα και για τον Edwards και για τον Cappirossi ότι καταλαμβάνουν θέσεις. Ειδικά πριν από 3-4 χρόνια που έφυγε η Kawazaki και μετά η Suzuki έμειναν πολύ λιγότερες εργοστασιακές θέσεις και εκεί άρχισε το κλάμα και η γκρίνια. Επίσης και το ότι μετά τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος ξεκινάν η μεταγραφές.. cool ρε παιδια να δουμε τι θα γίνει! :D
Του χρόνου Texas και μια ακόμη Αμερικάνικη θα είναι, δεν έχει ανακοινωθεί ποια θα είναι. Τώρα στο BBC Sports που το βλεπω, λένε ποια είναι αλλά μου διαφεύγει η ονομασία του. Αυτό που ακούγεται είναι για περισσότερες εργοστασιακές (BMW και επιστροφή της Suzuki).. άντε να δουμε!
Σχετικά με τον Γιατρό, χτες έκατσα να ακούσω όλη την συνέντευξη, δήλωσε πέρα από το βαρετό πρωτάθλημα ότι δεν είναι σε θέση να πιέσει τόσο πολύ όπως κάποτε. Ο Jorge και το Dani είναι πολύ δυνατοί και δε ξέρει αν μπορεί να έχει τις αποδόσεις του.. αϊντε.. γερασες και εσύ..
MaX Payne
03-11-2012, 14:39
argentina μαλλον αλλα ειναι στο TBC
Suzuki το 2014 και οχι σιγουρο (και η Kawasaki εχει σταματησει)
BBC βλεπω κι εγω :)
α κι edwards σε CRT τρεχει ο κακομοιρης
karharias
03-11-2012, 14:47
ναι αργεντινή, καλά λες. BBC .. γαμεί η περιγραφή!!
ναι οι αλλες εταιρίες δεν ειναι για του χρονου, απο του χρόνου και βλέπουμε. πρώτη προϋπόθεση ήταν να ξαναγίνουν 1000αρια τα motogp για να μπορούν να μπουν εταιρίες από τα Superbikes και "πέσει το θέαμα" από εκεί, να επικεντρωθούν περισσότερο στα motogp. Συμφωνώ με Stoner ότι πρέπει να γίνουν δραστικές αλλαγές στο πρωτάθλημα (και ίσως έτσι μελλοντικά ξαναγυρίσει) αλλά οι αλλαγές με τρομάζουν. Για μένα κατάστρεψαν την F1, δε θέλω να δω το ίδιο και στα motogp.
MaX Payne
03-11-2012, 15:22
Stoner τι αλλαγες θελει εγω καταλαβα οτι εκανε κορη και θελει να αραξει Αστραλια :D
αποτι εχω καταλαβει θελουν να ριξουν το κοστος
τα CRT τι ρολο βαρανε απλα για να συμπληρωνονται οι συμμετοχες
θελουν σιγα σιγα να τα κανουν ολα CRT;
moto2,3 τα εχουν ολα ιδια ? εχω καιρο να δω
τα SBK τα πηρε η Dorna αυτη που διοργανωνει και το motogp κατι ειχε ενα ρεπορταζ αλλα δεν θυμαμαι τι ελεγε
karharias
04-11-2012, 10:25
o Stoner λέει οτι δεν γουσταρει τα φωτα της δημοσιότητας που πέφτουν επάνω του, οι τόσες υποχρεώσεις πέρα από το να τρέξεις. επίσης είναι και η κόρη μέσα στο παιχνίδι. Σε μια συνέντευξη του έλεγε ότι χρειάζεται αλλαγές το άθλημα (πέρα από το κόστος το οποίο έχει να κάνει με τις ομάδες περισσότερο). Κανένας δεν έχει μιλήσει για το τι αλλαγές χρειάζονται, απλά το αναφέρουν αόριστα. εγώ πιστεύω ότι ταρακουνήθηκε όταν πάτησε τον Σιμονσέλη πέρυσι, σίγουρα και το φωτομοντέλο θα τον έβαλε σε σκέψεις "αν ήσουν εσύ?", μόνο αυτό αρκεί. οκ, μπορεί να μην υπάρχουν ευθύνες γι αυτό αλλά δεν είναι κ λίγο να πατάς κάποιον.
τα CRT είναι το υποτιθέμενο μέλλον των MotoGP, πάνω σε αυτά θα βασιστούν καινούργια πλαίσια, κτλ κτλ κτλ. Με λίγα λόγια είναι λίγες μηχανές στην μεγάλη κατηγορία οπότε τα κότσαραν εκεί να τρέχουν αντί να κάνουν κατηγορία μόνα τους. Δε ξέρω τι μέλλον θα έχουν, μάλλον είναι μέσα στα πλαίσια του να πέσει το κόστος και συμπληρώνουν θέσεις στην εκκίνηση.
όταν λες ίδια? να είναι όλα Honda? όχι δεν είναι
KoiliaSamprela
04-11-2012, 11:02
διαφωνώ ότι έχει να κάνει με σιμοτσέλι.
Αν μασήσεις και σου μπει η ιδέα , απλά δεν οδηγάς πρωταγωνιστικά. Και κάτι τέτοιο δεν έδειξε.
MaX Payne
04-11-2012, 15:18
και δεν ηταν ο Στονερ με τον Σιμονσελι
ο Edwards με τον Ροσι ητανε
moto2,3 εχουν φυγει οι κατασκευαστες ; υπαρχει honda yamaha Aprilia κλπ;
με τι τρεχουν
KoiliaSamprela
06-04-2013, 20:39
bump , με cal crutchlow από άλλο πλανήτη
Με Ρόσσι σε σοβαρή ομάδα, και Μαρκεζ να δείχνει ότι έχει πολλά να δώσει
καλή χρονιά!
ίδια ζώνη είμαστε με κατάρ. 10 το βράδυ σήμερα δλδ?
rage for order
07-04-2013, 14:53
ίδια ζώνη είμαστε με κατάρ. 10 το βράδυ σήμερα δλδ?
10 ναι.
ote-tv το δείχνε, σωστά; υπάρχει κανά στάνταρ streaming;
KoiliaSamprela
07-04-2013, 22:58
ΓΑΜΗΣΕ Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 2-3
ο Γιατρός νομίζω θα κάνει πράμα, Μαρκεζ με ωραίο θράσος , Πεντρόζα κάπου κάτι τον ξενέρωσε, και Κρατσλο μακάρι να είχε λίγο πιο δυνατή μηχανή, αλλά σίγουρα θα τσιμπήσει βάθρα φέτος.
Καλή χρονιά !
αυτά.είναι.
ε ο πεντροζα πάντα τα ίδια. ξεκινάει σα διάολος κ πέφτει σγα σγα. το γιατί ούτε αυτός δεν το ξέρει μάλλον
ο πιτσιρίκος είναι ήρωας από τώρα. για το γιατρό απλά ρισπέκτ κ επιτέλους γαμώ τα κέρατα
μένα πάντως μου'ρθε πάλι η απορια γιατί να είναι τόσο μισητός ο Λορέτζος. κ ας είναι μεγάλη οδηγάρα
καλή χρονιά ιντίντ
παντα τέτοια
atom_smasher
08-04-2013, 01:16
α τελείωσε;!
atom_smasher
22-04-2013, 12:06
το δα εδώ μαζί με άλλον έναν α-μηχανο ξενιτεμενο νέο ...οκ, ησυχα κερδισε ο μικρός.. ο φίλος είχε προβλέψει τους 6 πρώτους ολόσωστα...
δε το λες κ πολύ ήσυχα πάντως. πεντρόζα δεν τον άφησε μέχρι που έκανε το λάθος εκεί στο τέλος
όπως κ να'χει φαινότανε από τα δοκιμαστικά πριν κάνα μήνα+ ότι είναι του πάει η πίστα
rage for order
22-04-2013, 15:56
βαρετός αγώνας όμως.
atom_smasher
23-04-2013, 00:33
ναι. επίσης μας συντρόφευαν αγγλικές, αυστραλιανές και τζαμαικανές μπύρες και επικεντρωθήκαμε στην γευσιγνωσία. Αλλά ο μικρός ήξερε και την πίστα και τον είχε τον άλλον έτοιμο να τον περασει όταν θα έκρινε πως.
Art In Haste
06-05-2013, 11:53
http://www.dailymotion.com/video/xzmabs_marquez-overtakes-lorenzo-herez-2013_sport?search_algo=2#.UYdvW4LRyt8
atom_smasher
06-05-2013, 14:23
νομίζω ότι ήταν λίγο πουστιά να το πετάξεις έξω έτσι...τελευταία στροφή. παρατρίχα να κοπώ,καθώς καθάριζα τις πατάτες, απο το πέταγμα και τα μπινελικια του συν-ατροχου που χαζεύαμε τον αγώνα.
KoiliaSamprela
07-05-2013, 20:05
http://www.dailymotion.com/video/xzmabs_marquez-overtakes-lorenzo-herez-2013_sport?search_algo=2#.UYdvW4LRyt8
Ευτυχώς που καμιά φορά εκεί που πάω να δω τον Λορένθο πιο συμπαθητικά μου υπενθυμίζει ΠΟΣΟ καραγκιόζης είναι.
Mεταξύ μας, αλλά κάκιστη γραμμή από τον Marquez. Χέστηκε πάνω του. Δε νομίζω ότι ο Lorenzo το περίμενε ή ήθελε να συγκρουστούν... Αν έμενε μισό δευτερόλεπτο ακόμα στα φρένα (ο τελευταίος) θα τον περνούσε από την εσωτερική με +30.
KoiliaSamprela
07-05-2013, 21:51
εγώ θεωρώ ότι μπήκε αλάνικα ο μικρός και ο λορένθο απλά είχε αποδεχτεί την δεύτερη θέση και σκεφτόταν "σιγά μην μου την πέσει στην τελευταία στροφή".
Η αποστροφή μου για τον Λορένθο είναι για μετά που έκανε σαν κακογαμημενη και ο μικρός 3-4 φορές πήγε κοντά του και ο άλλος έκανε τον παρεξηγημένο, και όχι για την φάση με την προσπέραση.
Γενικά δεν είναι συμπάθειά μου, αλλά είναι αναμφισβήτητα μεγάλο τιμόνι.
Μπήκε αλάνικα και μπράβο του αλλά ΔΕΝ είχε τα αρχίδια ή την εμπειρία να μείνει εκεί που έπρεπε. Αν δεν έβρισκε με τον Lorenzo, στην κορυφή της στροφής θα απείχε 2 μέτρα από το εσωτερικό curb...
Επίσης, δεν είδα τον αγώνα, αλλά έμαθα ότι λίγους γύρους πριν παραλίγο να έχουμε πτώση επειδή ξανάκανε το ίδιο.
Α και...
http://www.youtube.com/watch?v=iJwPu_vycqg
Έχω κι άλλα, αν θες :P
KoiliaSamprela
09-05-2013, 10:01
λολ, γέλασα με φωνή!
έλα μωρέ. μαρκέζ τόσο καιρό πέφτει κ μαθαίνει.όπως όλοι. είδε κενό που άφησε ο Χορχε, τον κυνηγούσε όλο τον αγώνα, χώθηκε κ τα κατάφερε.
ας προστάτευε τη γραμμή του ο χόρχε καλύτερα να κάτσει στα αυγά του ο πιτσιρίκος.
για τους λίγους γύρους πριν το τέλος που λες παραλίγο να τον εμβολίσει ναι αλλά εκεί κατάφερε και φρέναρε κ το έσωσε κ δεν του ξέφυγε κ πολύ ο χορχε.
μια χαρά το πάει ο μικρός φέτο λέμε
άσε που παραπονιόσαντο όλοι για τα μπροστινά λάστιχα μετά. έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του
KoiliaSamprela
01-09-2013, 21:06
Τελευταίος γύρος να τον βλέπω όρθιος και να πανηγυρίζω με το θέαμα.
Συμπαθείς ο Πεντρόσα , πολύ ωραίος οδηγός, αλλά νομίζω μια ζωή ρεπατζού θα είναι.
Συμπαθείς ο Πεντρόσα , πολύ ωραίος οδηγός, αλλά νομίζω μια ζωή ρεπατζού θα είναι.
ξανά κ ξανά
πως απογειώθηκε έτσι ο Λορεντζος στους πρώτους γύρους?
KoiliaSamprela
16-09-2013, 14:44
ξανά κ ξανά
πως απογειώθηκε έτσι ο Λορεντζος στους πρώτους γύρους?
έχασα την αρχή λόγο κολλήματος
(φαγάκι μαμήσιο > ALL) λογικά θα βάλω να το δω σήμερα
Τελευταίος γύρος να τον βλέπω όρθιος και να πανηγυρίζω με το θέαμα.
http://www.youtube.com/watch?v=O_ARq1Zdu9w
For the first time in MotoGP™ history, compulsory bike changes will be required in Sunday’s Tissot Australian Grand Prix. With a new race distance of 26 laps, all riders will be required to change bikes during the race.
http://www.motogp.com/en/news/2013/race%20direction%20decision%20for%20phillip%20island%20race
Me, Myself and I
19-10-2013, 13:15
f1 γίναμε
edit
8xS528BcZeI
KoiliaSamprela
19-10-2013, 21:04
μαλακίες σαν να λέμε.
Αγώνας μέσα ρε μουνιά και όχι "να προλάβω το πιιιιιιιιτς"
μακριά οι της f1 από motogp.
όχι ότι είχε εύκολο τον τίτλο σ'αυτόν τον αγώνα αλλά δεν τα κάνουν αυτά τα πράματα
KoiliaSamprela
20-10-2013, 20:02
απαράδεκτα πράγματα
Και μαλακία εις διπλούν του μικρού στην έξοδο από το πιιιιιιιιιιιιιτ αλλά γενικά θέλουμε αγώνες μέσα στην πίστα.
Αντρίκια εμφάνιση Λορενθο.
ριπ
http://www.youtube.com/watch?v=R2tsxxWth0I
KoiliaSamprela
26-10-2013, 09:26
αρχηγός σήμερα
http://photos.motogp.com/2013/03/25/hayden_slideshow_169.jpg
MaX Payne
30-10-2013, 01:40
μιας και ειδα τους 2 τελευταιους καπακι
πιτ στοπ εγινε Αστραλια το λεει και στο λινκ για λογους ασφαλειας οχι οτι θαναι μονιμο
με αυτη τη μλκια απεκτησε ενδιαφερον το πραμα αν και θαναι αδικο να το χασει ο Μαρκεζ φετο
σταματησε και ο spies συνταξη
KoiliaSamprela
30-10-2013, 20:04
μιας και ειδα τους 2 τελευταιους καπακι
πιτ στοπ εγινε Αστραλια το λεει και στο λινκ για λογους ασφαλειας οχι οτι θαναι μονιμο
με αυτη τη μλκια απεκτησε ενδιαφερον το πραμα αν και θαναι αδικο να το χασει ο Μαρκεζ φετο
σταματησε και ο spies συνταξη
ε δεν είπε κανείς για μόνιμο το πιτ στοπ.
ε και ο Σπις , εντάξει , κόσμος και κοσμάκης πάλεψε να του δώσουν ευκαιρίες, αλλά δεν τον πήγε.
KoiliaSamprela
10-11-2013, 17:54
Μάγκας Μάγκας Μάγκας
http://images.motorcycle-usa.com/PhotoGallerys/Marquez-Sepang-Day-1-2013.jpg
παραλίγο να αρχίσω τα μπινελίκια με τον λορένθο και την προσπάθεια να δημιουργήσει ατύχημα, μετά κατάλαβε μόνος του ότι το motogp είναι αγώνες ταχύτητας και απλά έδειξε ότι είναι μεγάλος οδηγός.
Αισιοδοξώ του χρόνου για λιγότερες ατυχίες στον Ντάνι και έναν πιο διψασμένο Ροσσι να γίνει σφαγή.
με αυτη τη μλκια απεκτησε ενδιαφερον το πραμα
μ'αυτό που έγινε το μόνο ενδιαφέρον που έγινε είναι ότι "άργησανε" να μπούνε στα πιτς. απόλυση όλη η ομαδα ήθελε κανονικά αν κάνανε αυτό το λάθος. τεσπα
μάγκας όντως ο μικρός
κ του χρόνου ξύλο η τετράδα
MaX Payne
12-11-2013, 01:21
"ενδιαφερον" εννοούσα βαθμολογικα στο πρωταθλημα
δικαια το πηρε ο Μαρκες και μαυτα πουδαμε φετο μηπως κανει πλακα του χρονου
Ροσι αλλαξε τον αρχιμηχανικο του
αντε και του χρονου
19 races με Αργεντινη μεσα , εξω Laguna και αρχη νωρις 23/03 Qatar
MaX Payne
25-03-2014, 01:06
18 races τελικα :-)
ειχε χθες Καταρ
πολυ δυνατη μαχη Ροσι-Μαρκες αλλα πολλες πτωσεις γενικα (Λορενθο ουτε γυρο ο πουστης)
KoiliaSamprela
25-03-2014, 12:53
Χμ, δεν τα είπαμε εδώ , ναι.
Πολλές πτώσεις, κάτι που είναι συνηθισμένο λόγο σκονισμένης πίστας.
Θέλω τον Ρόσσι έτσι για να δω παρόμοιες μάχες με τον Μαρκές που είναι και επίσημα ΑΛΛΟΎ.
Αν κρίνω πάντως από τον πρώτο αγώνα , ίσως φέτος είναι κάπως καλύτερη η χρονιά από πλευράς συναγωνισμού για όλη την 8δα :)
Ραντεβού τον Απρίλη και στο Τέξας :)
τι θα είχε γίνει αν δεν είχαν πέσει βσκ.. όπως και να'χει καλό ξεκίνημα είχαμε
KoiliaSamprela
14-04-2014, 09:29
...εύχομαι μόνο να μην είναι One man show το φετινό.
atom_smasher
14-04-2014, 11:54
οχι καλέ. κλέβει την παράσταση ο lorenzo με τις εκκινήσεις του.
rage for order
14-04-2014, 14:22
δεν το είδα αλλά ψιλοαναμενόμενο δεν ήταν να νικήσουν τα χόντα σε αυτή την πίστα;
δεν είδαμε γιαμάχα στον αγώνα πάντως, ας ελπίσουμε να βγει η ευχή
και να συνεχίσει έτσι και η ντουκάτι (ντόβι γαμώ τα κιέρατα ΝΤΟΒΙ (http://youtu.be/c8YdkrwWaCA?t=23s)) να έχουμε πράμα μπροστά
κρίμα για Κράτσλοου
KoiliaSamprela
18-05-2014, 16:16
Απλα, Μαρκες εισαι απιθανος, Ροσσι εισαι κοσμημα, Μπαουτιστα εισαι λατρειας
KoiliaSamprela
01-06-2014, 20:56
Καλύτερος αγώνας της χρονιά για τις θέσεις 1-2 , όσοι το είδατε ξέρετε , όσοι όχι τουλάχιστον δείτε τελευταίους 7 γύρους
Επειδή κάποιοι μπορεί να το δείτε κονσέρβα και δεν θέτε να σας το χαλάσω, τα γράφω σε σπόιλερ
Επιτέλους ένας Λορένθο που οδήγησε σαν πρωταθλητής, αισθητή βελτίωση στα φρένα η Yamaha που φάνηκε στον αγώνα.
Μαρκές πάει για καλύτερος οδηγός όλων των εποχών , ξέρω υπερβολή, αλλά αυτά που κάνει είναι εξωπραγματικά. Μόλις μάθει και να κάνει εκκινήσεις παίζει να μην τον βλέπουν οι άλλοι
Ροσσι 300 συμμετοχές, και βάθρο, μάγκας από τους λίγους, και το λέω εγώ που για σαλιάρα για τους εμετούς έχω μια ιταλική σημαία.
Ιανόνε κάπου στο τέλος τα χάλασε αλλά ωραίος , και ακόμα πιο ωραίος ο καινούριος κινητήρας της Ντουκάτι.
Κρατάω την αγκαλιά και τις φιλοφρονησεις Μαρκες - Λορένθο ... θα δούμε μεγάλα πράγματα και ας τα πάρει όλα τα GP ο μικρός.
όπως τα'πες (εκτός απ'την ιταλική σημαία μχε)
η προσπέραση του Λορέτζο 3 γύρους πριν το τέλος ήταν ποίηση, ζωγραφιά, αριστούργημα και λοιπές υπερβολές
κι ας μην τον έχω συμπαθήσει ακόμα, Λορέτζος ιζ μπακ επιτέλους
για τα φρένα της γιαμάχα, κάτι βρήκανε στα ηλεκτρονικά λέει και βελτιώθηκαν αρκετά που όντως φάνηκε
κάπου διάβασα δήλωση Μαρκεζ ότι "σε κάθε στροφή νόμιζα ότι θα το έχανα" στυλ
υπερβολή ή όχι, κάνει πράματα που όχι μόνο συγκρίνονται με θρύλους, αλλά και πράγματα που δεν τα έχει κάνει άλλος πάνω σε μηχανή
τεράστιος
KoiliaSamprela
03-06-2014, 08:38
όπως τα'πες (εκτός απ'την ιταλική σημαία μχε)
Είναι πολύ περίεργη η σχέση μου με τους Ιταλούς ξεκίνησε με μια ατυχέστατη συνεργασία το 2007 και μου έχει αφήσει κουσούρι (και μην μου πείτε για βορά / νότο κλπ είχα να κάνω με απ όλα)
atom_smasher
03-06-2014, 11:33
μαλάκες είναι (και ποιος δεν είναι) αλλά πολύ θα γούσταρα να όδηγάω μερικές από τις μοτοσυκλέτες τους
Κι εγώ. Κατά προτίμηση με υγρό συμπλέκτη και δωρεάν επισκευές.
atom_smasher
03-06-2014, 15:31
όχι μωρέ είμαι λαρτζ.έχουμε λεφτά για επισκευές...για να την αγοράσουμε δεν έχουμε...άσε που εδώ κοστίζουν διπλά λεφτά οι ιταλίδες...
Art In Haste
13-07-2014, 18:45
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8BldVHg54DE
MaX Payne
27-09-2014, 12:55
εχουν περασει καμια 15 μερες :grin:
αλλα τι λαος ηταν αυτος
http://photos.motogp.com/2014/09/14/46rossi__gp_9179_original.jpg
KoiliaSamprela
04-05-2016, 12:13
Δεν έχουμε πει κουβέντα για φέτος
Αλλά θα μας πει ο μπλιτζερ για το ταξίδι του :)
Για φέτος, εντελώς περιληπτικά, να πω ότι ο Rossi έκανε το ανεπανάληπτο στον τελευταίο αγώνα και σάρωσε τα πάντα, στα 37 του, μέσα στην Ισπανία, μπροστά από 5 Ισπανούς οδηγούς. Ο Dovi είναι καταραμμένος και θεωρώ ότι η Ducati έχασε την ευκαιρία της να κάνει κάτι καλό στο πρωτάθλημα, καθώς έχασε το πλεονέκτημα που έχει στις ανοιχτές πίστες. Ο Marquez πιθανότατα θα πάρει το πρωτάθλημα, αφού όσο μαλάκας κι αν είναι, είναι άλλο τόσο ασύλληπτο τιμόνι. Ο Lorenzo κλαίει σε κάθε αγώνα, ως συνήθως. Ελπίζω να πάρει τ'αρχίδια μου. Φυσικά, στο τέλος θέλω ο Rossi να σηκώσει το 10ο και να κλείσει αυτόν τον απίστευτο κύκλο, ως GOAT. Τίτλο τον οποίο ήδη κατέχει, βέβαια, αλλά το "10" είναι πάντα πιο εντυπωσιακό.
Μεγάλο νέο, επίσης, το ότι ο Κλαψομούνης, από την επόμενη χρονιά, θα είναι στη Ducati. Καλό νέο για μένα, αφού ο αντιπαθητικός θα τρέχει με την αντιπαθητική. Οπότε αναμένουμε το ποιος θα πάει Yamaha. Πιθανότατα ο Vinales; Και θέλω, επιτέλους, να πάρει ένα πρωτάθλημα ο Pedrosa. Συμπαθέστατος αναβάτης και πολύ άτυχος.
Για το ταξίδι, δεν έχω πολλά να πω. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να πάω Mugello φέτος. Οδικώς, με το μηχανάκι. Από Forli, η οποία είναι καταπληκτική, στριφτερή διαδρομή και γενικά, να ζήσω την όλη φάση όπως πρέπει, μοτοσυκλετιστικά. Τελικά κάποιες αναποδιές και η έλλειψη παρέας με εμπόδισαν, αλλά έτυχε να χρειαστεί να κάνω επαγγελματικό ταξίδι μέσα στον Μάιο, έπεισα το αφεντικό μου να το καθυστερήσουμε 1-2 βδομάδες για να δούμε και GP και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Πλοίο, καμπίνα, αυτοκίνητο και paddocks pass, κανονισμένα όλα από το αφεντικό. Τα καλά του να είσαι μέσα στον χώρο ;)
KoiliaSamprela
04-05-2016, 13:16
ομορφιές και περιμένουμε ριπορτς <3
atom_smasher
04-05-2016, 13:27
Ωραίος!
Ethereal
04-05-2016, 16:06
Δεν το ειχα ποτε με το αντικειμενο αλλα ετυχε να δω τον πρωτο αγωνα του περσινου gp στον οτετιβι και απο τοτε δεν εχω χασει αγωνα.Το βρισκω πολυ πιο ενδιαφερον απο f1.
Ξερω οτι ο πολυς κοσμος γουσταρει ροσι αλλα εμενα με εχει κερδισει ο κλαψομουνης που λεει ο μπλιζερ απο πανω...τον βρισκω πιο σταθερα καλο οδηγο απο τους ανταγωνιστες και πιστευω οτι θα κερδισει και φετος τον τιτλο.
Ο μαρκεζ αν μεγαλωσει λιγο ακομα και κουμανταρει καπως τις καυλες της ηλικιας του θα κανει μεγαλα πραγματα.
Το MotoGP ήταν ανέκαθεν πολύ πιο αθλητικό και ενδιαφέρον από την F1. Χωρίς κουραστικές στρατηγικές καυσίμων, χωρίς ηλίθια pitstops, χωρίς 400 βαρετούς γύρους. 20-30 λεπτά αγώνα, χωρίς παύση και ο καλύτερος κερδίζει.
Ο Κλαψομούνης είναι πολύ καλός οδηγός, παντελώς αλάνθαστος σε κανονικές συνθήκες, αλλά αν οτιδήποτε του πάει στραβά, δεν έχει την ικανότητα να προσαρμοστεί. Και πάντα βρίσκει κάτι να κατηγορήσει. Συνήθως απλά γίνεται ρόμπα, βέβαια, όπως στη Jerez. Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει με τον Marquez που είναι εκπληκτικά γρήγορος και θρασύς, οδηγώντας πάντα στο όριο, ανεξαρτήτως συνθηκών. Μένει μόνο να ωριμάσει και να σταματήσει να τσαμπουκαλεύεται στον Rossi.
atom_smasher
04-05-2016, 19:46
Εκτός από τις οδηγικές ικανότητες ο Ρόσσι έχει και ένα έξτρα χάρισμα που δεν το έχουν ούτε ο κλαψομούνης ούτε το τσογλάνι, κι ας είναι ταλεντα και το μελλον.
KoiliaSamprela
04-05-2016, 20:58
νομίζω οτι ομάδα ξε ομάδα αγωνίζονται για το καλύτερο είναι που το κάνει μοναδικό
KpQGbQzCwvk
http://i8.photobucket.com/albums/a10/blitzergr/20160520_110824.jpg
Κάποιος να με σταματήσει, γιατί θα ποστάρω φωτογραφίες για πάντα.
KoiliaSamprela
20-05-2016, 21:44
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!
OniBocho
20-05-2016, 23:41
Gamiesai filos
Ethereal
21-05-2016, 01:03
Τη Κυριακή θέλουμε full report
atom_smasher
21-05-2016, 11:23
και λίγο ήχο
Έχω και φωτογραφίες και βιντεάκια ήδη και, φυσικά, θα έχω περισσότερα αύριο. Δυστυχώς, δε μπορώ να τα μεταφέρω λάιβ ή έστω άμεσα, αφού γυρνάω στο ξενοδοχείο νύχτα.
Όπως και να'χει, ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕ ΟΛΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ. Αύριο θα φλέγεται όλο το Mugello. Σήμερα ήταν μόνο αυτό:
http://i8.photobucket.com/albums/a10/blitzergr/20160521_145906.jpg
Ethereal
22-05-2016, 16:36
Στο νήμα η κουφάλα :touched:
Για τον πούτσο η γιαμάχα. Όχι ότι δεν το ξέραμε βέβαια. Έχει να βγάλει μηχανάκι της προκοπής από το TTR.
Ethereal
05-06-2016, 15:41
https://66.media.tumblr.com/19564aa464fe9d5c72b4cfb46eae956b/tumblr_o8atlwX0IF1tevgflo1_500.gif
...
Ο Lorenzo στ'αρχίδια μας, αλλά στενοχωρήθηκα για τον Iannone, ο οποίος, εκεί που δείχνει ικανός και φέρνει κάνα αποτέλεσμα πού και πού, κάνει μια τέτοια μαλακία και ξεχνιούνται όλα. Μαλακία του γιατί μπορούσε άνετα να τον έχει περάσει στις επόμενες στροφές. Δεν έχω ιδέα τι σκεφτόταν. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τώρα ο Κλάψας θα λέει ότι τον έριξαν και έχασε βαθμούς, ενώ αρχίδια βαθμούς θα έπαιρνε έτσι κι αλλιώς.
Rossi, τεράστιος οδηγός. Ο Agostini είναι μια τρίχα από τ'αρχίδια του.
MaX Payne
22-05-2017, 23:23
http://www.bbc.com/sport/motorsport/39972058
παει και ο hayden σε ατυχημα με ποδηλατο :-? στην Ιταλια