View Full Version : διακοπές '09
Phantom Duck
13-06-2009, 13:50
να γίνει ΜΟΥΒ αυτό (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=19115).
εγώ σκέφτομαι διαδοχικά κάμπινγκ σύρο τέλη ιουλίου, μετά λευκαντί μέχρι τους φέηθ νο μορ και μετά κάποιο άλλο γραφικό μέρος για φαϊ και ύπνο.
πείτε.
Drumsick
13-06-2009, 14:14
Mε τίποτα τριήμερα χιλιαδού/πόρο κάνα ποτάμι βόρεια ελλάδα και τέτοια μας κόβω εφέτο.. :-(:-(:-(:-(
Tonosalata
13-06-2009, 14:18
egw phra diakopodaneio ( ena plastiko pothri pou vazoume kathe mera k apo kati) kai sxediazw na paw notia krhth.akoma den exw kanei kanena sxedio. 10-20 augoustou .mou trexoun ta salia.
stam and the witches
13-06-2009, 14:20
Ικαρία :touched:
Fireknight
13-06-2009, 14:26
logika samoTHRASH , kamia volta xalkidiki , isos kai kaimaktsalan , xamila ti mpala fetos .
edit: peite kana ftino camping an exete ypopsin
μέσα Ιουλίου Χαλκιδική
μετά το σκεύτομαι για camping Σύρο η Νάξο
1-6 Αυγούστου Ικαρία
10 Αυγούστου Faith No Mote
11 φύγαμε για Κω :pink:
Phantom Duck
13-06-2009, 14:42
τι σκέφτεσαι πάλι ρε μλκ, έλα να παίξουμε ΡΑΓΚΜΠΙ.
LokiTricksterGod
13-06-2009, 14:54
αυτό.
και κάπου ακόμα, ίσως.
Drumsick
13-06-2009, 15:03
peite kana ftino camping an exete ypopsin
Ελεύθερο. Εγγύηση :P
Fireknight
13-06-2009, 15:10
nai sosta , isos paiksei kai fetos stin xalkidiki elef8ero .
alla peite kai kana allo endiaferon spot :)
stam and the witches
13-06-2009, 17:48
Και δώστε κανα ινφο για Ικαρία γενικά όσοι ξέρετε. Είμαστε στη φάση φοιτητικού νησιού με Joy Division και γκόμενες (μικρές και μεγάλες) κλπ, όπως η φανταστική Αμοργός που πήγαμε πέρσι. Θα ικανοποιηθούμε;
metamelia3
13-06-2009, 18:28
οχι.
αλλα εσεις θα φταιτε γι'αυτο, η ικαρια ειναι υπεροχη.
τι σκέφτεσαι πάλι ρε μλκ, έλα να παίξουμε ΡΑΓΚΜΠΙ.
ε είναι και το οικονομικό μπζηλέ
Phantom Duck
13-06-2009, 18:33
πιο φθηνά θα μας βγει ρε άβερελ, είμαστε ΠΟΛΛΟΙ.
atom_smasher
13-06-2009, 20:27
θα συνεχισω τις διακοπες διαρκειας στην Κοπενχαγη.
Magellan
14-06-2009, 04:23
1 βδομαδουλα κεφαλονια απο τις 2 της αδειας και βλεπουμε για την αλλη
Harbinger of Death
14-06-2009, 05:11
Δουλειά στη Στοκχόλμη. Διακοπές με μουσαφίρηδες, άντε και κανα Ζούμπερι όταν γυρίσω Ελλάδα.
Δεν ξέρω αν το λες συνεχείς διακοπές ή δουλειά όλο το καλοκαίρι.
NaSha_UniVerSo
14-06-2009, 18:15
http://www.youtube.com/watch?v=PrEnLLSiT8g
Mε τίποτα τριήμερα χιλιαδού/πόρο κάνα ποτάμι βόρεια ελλάδα και τέτοια μας κόβω εφέτο.. :-(:-(:-(:-(
E mia xara eisai. gt :sad: ?
proteinete meri pou mporeis na eisai se 3-4 wres me sugkoinwnia se paromoia fasi gai triimerakia.
o victonik protine ton kalamo gia euboia, peite k alla.
Drumsick
14-06-2009, 23:15
Tι μια χαρά ρε συ.. εννοώ άντε κάνα τριήμερο εδώ κι ένα τριήμερο κάπου αλλού και τέλος..
Δεν είναι διακοπές αυτο :sad:
edit: Σ'αυτό που ρωτάς έχω να προτείνω το αγκίστρι.
Εκτός αν το καραβάκι για μια ώρα το θεωρείς too much.
Amnesiac.
14-06-2009, 23:18
E mia xara eisai. gt :sad: ?
proteinete meri pou mporeis na eisai se 3-4 wres me sugkoinwnia se paromoia fasi gai triimerakia.
o victonik protine ton kalamo gia euboia, peite k alla.
Καλαμάτα :!:
toxw upopsin m
Tι μια χαρά ρε συ.. εννοώ άντε κάνα τριήμερο εδώ κι ένα τριήμερο κάπου αλλού και τέλος..
Δεν είναι διακοπές αυτο :sad:
edit: Σ'αυτό που ρωτάς έχω να προτείνω το αγκίστρι.
Εκτός αν το καραβάκι για μια ώρα το θεωρείς too much.
nai alla tha einai diakopes me megaluteri poikilia an auta ta triimerakia einai kathe ena k allou anti gia ena 10imero liwsimo sena meros.
gamw einai agkistri, menw kai peiraia alla den pisteua oti exei kali thalassa logw apostasis apo athina.
exeis info gia kamping organwmeno poiotita thalassas k times atout aller?
Godfath3r
15-06-2009, 00:30
Ρωτήστε τον neverdie. ;)
neverdie
15-06-2009, 00:34
Α, όλα κι όλα, μη με ανακατεύετε εμένα στις βρωμοδουλειές σας..
Νεα Υορκη χωρις εισιτηριο επιστροφης καπου στα μεσα Αυγουστου, μετα διακοπες Νοεμβριο Ελλαδα για γαμο αδερφης.
freak brother
15-06-2009, 07:13
ειμαι επισημως διακοπες απο τις 12 φεβρ... και συνεχιζονται... αυριο φευγω για 2 μηνακια χανια...ρεθυμνο κλπ... :headbang:
psychotron
15-06-2009, 08:07
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος από τις 10 Αυγούστου και μετά θα είμαι στην Ίο. Για 8-9 μέρες. Συνήθως πήγαινα "κάπου" και στην Ίο, αλλά φέτος η άδεια δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, οπότε θα τη φάω σχεδόν όλη στο νησί.
11-18 Ιουλίου Κρήτη σε σπίτι φίλων, το χωριό λέγεται Ζάγρος(?)
04/08-10/08 Πράγα και χραντεΚ Κραλόβ(για μπρουταλ ασολτ)
19/08-23/08 Βελγιο (1 μέρα) και μετά Merzig Γερμανία για μπολτ θροουερ
Δλδ τα δυο τελευταια δεν ξέρω κατα πόσο είναι διακοπές, γιατι θα παίξει τρελή κούραση :fear:
Raven Lord
15-06-2009, 10:25
τίποτα 3ήμερα πήλιο κ αγιόκαμπο.
κατά το 15αύγουστο καμιά βδομάδα κρήτη για γάμο ξαδέρφης.
fandango
15-06-2009, 10:51
ανεπίσημα σήμερα ξεκίνησαν οι διακοπές. Επίσημα, από την Παρασκευή.
Μέχρι τέλη Αυγούστου. Η μόνη μαλακία είναι ότι πρέπει να κρατήσω λεφτά για τον Σεπτέμβρη για τα πρώτα έξοδα, μεταφορικά, νοίκια, ψιψιψόνια, γιατί ο πρώτος μισθός τώρα θα ξαναμπεί αρχές Νοέμβρη.
άρα, λίγα πράματα. κανα 4ημερο Βόλο σε φίλο, καμιά βδομάδα Σέρρες στο σπίτι του μπράδερ για να τα πιούμε με τον κολλητό, τώρα αν κάτσει και καμιά βδομάδα Σκιάθο θα δούμε.
γενικά προβλέπεται τρελό λιώσιμο. :beerz:
Drumsick
15-06-2009, 12:42
gamw einai agkistri, menw kai peiraia alla den pisteua oti exei kali thalassa logw apostasis apo athina.
exeis info gia kamping organwmeno poiotita thalassas k times atout aller?
Camping οργανωμένο δεν πιστεύω να έχει. Παίζει αρκετό ελεύθερο όμως στη Δραγωνέρα (http://www.agistri.gr/beaches/dragonera/) η οποία είναι γενικά πολύ χίπικη, ξύλινα ταμπελάκια με μανιταρίσια μηνυματάκια και τέτοια.
Αν νοικιάσεις ποδήλατο, πράγμα που συστηνω ανεπιφύλακτα (6ευ τη μέρα αν θυμάμαι καλά), είναι κάνα 15λεπτο απο το λιμάνι. Αν το πάρεις ποδαράτο σχετικά χαλαρά, είναι κανα 40λεπτο. Εμείς φτάνοντας το πήραμε με τα πόδια, μιας και ήταν βράδυ, και την επόμενη πήγαμε να νοικιάσουμε ποδήλατα. Το κακό είναι πως η Δραγωνέρα δεν έχει ούτε μια καντίνα οπότε θα πρέπει να έχετε προμύθιες. Δε είχε ντουζιέρες επίσης, οπότε για πάνω απο 3ήμερο δεν πολυκάνει.
Άλλη παραλία που επισκεφτήκαμε με τα ποδήλατα ήταν η Απόνησος (http://www.agistri.gr/beaches/aponisos/) η οποία έχει κι ένα ταβερνάκι εκεί δίπλα (τιμές βέβαια δεν ξέρω, δε φάγαμε εκεί).
Και οι δύο παραλίες έχουν φανταστικά νερά. Καταγάλανα και πανέμορφα και καθαρά και το νησί είναι γενικά καταπράσινο. Η Δραγωνέρα έχει βότσαλο και η άλλη βράχια και χώμα τριγύρω και μέσα άμμο.
Είναι γενικά για πιο χάρκορ καταστάσεις το αγκίστρι αφου δεν θα έχεις τις άπειρες ανέσεις, αλλά αξίζει κατά τη γνώμη μου. Το τριημεράκι που πέρασα εκεί ήταν απ τα καλύτερα εβερ.
Για δρομολόγια τώρα δε θυμάμαι, αλλά τα εισητίρια πέρυσι ήταν 11ευ το καράβι και 15ευ το δελφίνι ,ουάν γουέι (γαμησέ τα δηλαδή.. παλιότερα πήγαινες με 5), με το τελευταίο απο αγκίστρι να φεύγει γύρω στις 9 ή κάτι τέτοιο.
και φέτος πουθεναααααααααααααααααα
Τα στάνταρ μέρη είναι Καρδίτσα και Taygetos Mountain (τιμημένη καταγωγή) και από εκεί και πέρα παίζει δυνατά για Λευκάδα και Καλαμάτα. We'll see...
korrupt3r
17-06-2009, 02:23
Σύρος για φέτος...
Ένι αντβάις?
Δεν ξέρω και πολλά. Το μοναδικό που έχω ακουσει είναι οτι η Σύρος είναι κυρίως οικγενειακό νησί, ψιλοήρεμο...
Harbinger of Death
17-06-2009, 05:08
Γαμώ το Αγκίστρι. Δεν είχα πάει σε κάμπινγκ, όμως.
καλα αγκιστρι απο θεμα μεταφορας ειναι γτπ εντελως
ενα λεωφορειο μια φορα το χρονο και ενα ταξι για ολο το νησι
+ :dfinger:
κλασικα αντι-διακοπες,αντι-παραλιες και αντι-μπανια ειμαστε
θα φυλαμε την μπουγατσουπολη μαζι με πανκη
ΘΡΑΣ-ΑΣΠΡΙΛΑ-ΣΑΤΑΝΙΛΑ
ΘΡΑΣΕΡ στη ρόδο έχει μπουρδέλα ρε.
ΘΡΑΣ-ΑΣΠΡΙΛΑ-ΣΑΤΑΝΙΛΑ
μπα εγω θα παω ρε φιλε.
οχι σε φαση διακοπες με γκομενα και τετοιες βαρετες αρχιδιες,αλλα 10 μερες με κλειστο κινητο,χωρις καμια επαφη με τον εξω κοσμο εκτος απο 3 ατομα που με περιμενουν στο ρεθυμνο και θα αραζουμε σε κανενα ερημικο μερος με το κασετοφωνακι να παιζει τις αγνες ποστ ροκ μελωδιες των chaos u.k.
εννοειται θα μου λειψει αρρωστημενα η μπουγατσουπολη για 10 μερες,μετα βουρ πισω για πεσιματα στα ξεκωλα που εχουν ξεμεινει στην πολη και ατελειωτα αραλικια σε σπιτια και γαλουχηση της νεας γενιας στον συνδεσμο.
και διημερα σε χαλκιδικη,καλεσμενος απο μια πρωην που δουλευει σε μπητς μπαρ και μου χει ταξει ξεκωλα.
πάνκη εδώ στον σύνδεσμο στα κάστρα έρχεσαι;
[QUOTE=pixies451;873276]
Για δρομολόγια τώρα δε θυμάμαι, αλλά τα εισητίρια πέρυσι ήταν 11ευ το καράβι και 15ευ το δελφίνι ,ουάν γουέι (γαμησέ τα δηλαδή.. παλιότερα πήγαινες με 5), με το τελευταίο απο αγκίστρι να φεύγει γύρω στις 9 ή κάτι τέτοιο.
molis pira til kai rwtisa, polla les, 10 kai kati bgainei to fioitiko delfini.
brika 30 euro enoikiazomena kai ekleisa sti Skala na meinoume. kala den einai?
Drumsick
17-06-2009, 20:42
Εγω δεν έχω φοιτητικά πια.. =[
Δεν έχω ιδέα που είναι η Σκάλα. 30 καλά είναι.. αλλά θα μπορούσε να είναι και 0, κοτούλα :razz: :smile:
Ελπίζω να πετύχεις κ συ τις παραλίες στην ίδια κατάσταση που τις πέτυχα εγώ και να μην διαψευστώ.
Περιμένω εντυπώσεις.
πάνκη εδώ στον σύνδεσμο στα κάστρα έρχεσαι;
οχι,αν και στο Γεντι τα παιδια ειναι εξαιρετικα και θα ηθελα να πηγαινω καμια φορα.
Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο αλλά, αυτό που λέω εγώ είναι αρκετά πιο κάτω από τις φυλακές. Αν λες κι εσύ αυτό όντως τα παιδιά είναι εξαιρετικά.
ΘΡΑΣ-ΑΣΠΡΙΛΑ-ΣΑΤΑΝΙΛΑ
μπα εγω θα παω ρε φιλε.
οχι σε φαση διακοπες με γκομενα και τετοιες βαρετες αρχιδιες,αλλα 10 μερες με κλειστο κινητο,χωρις καμια επαφη με τον εξω κοσμο εκτος απο 3 ατομα που με περιμενουν στο ρεθυμνο και θα αραζουμε σε κανενα ερημικο μερος με το κασετοφωνακι να παιζει τις αγνες ποστ ροκ μελωδιες των chaos u.k.
εννοειται θα μου λειψει αρρωστημενα η μπουγατσουπολη για 10 μερες,μετα βουρ πισω για πεσιματα στα ξεκωλα που εχουν ξεμεινει στην πολη και ατελειωτα αραλικια σε σπιτια και γαλουχηση της νεας γενιας στον συνδεσμο.
και διημερα σε χαλκιδικη,καλεσμενος απο μια πρωην που δουλευει σε μπητς μπαρ και μου χει ταξει ξεκωλα.
ξενερωσα :-(
δεν πειραζει το πιτμπουλακι θα μεινει μονο του να προσεχει τις περιοχες κεντρου,χαριλαου,μαρτιου
ΘΡΑΣ-ΑΣΠΡΙΛΑ-ΣΑΤΑΝΙΛΑ
μπα εγω θα παω ρε φιλε.
ξενερωσα :-(
δεν πειραζει το πιτμπουλακι θα μεινει μονο του να προσεχει τις περιοχες κεντρου,χαριλαου,μαρτιου
Μην στεναχωριεσαι βρωμοσκυλο,εχω μιλησει ηδη με νταβα και εξεταζει την περιπτωση σου.θα δουμε τι ταριφα μπορεις να κοβεις καθε μηνα και ολα θα πανε καλα.
αυτο το καλοκαιρι δεν θα εισαι μονος.θα εχεις και τα "κοριτσια".
πιτ-μπουλης σιγουρα.πιτμπουλ με την καμια.ανηκεις ακομα στην μπαντα των μουργων.
BURNIN AMBITION
18-06-2009, 02:44
panki pote pas rethumno? les na se petuxw? tha exw kai thn ena mazi dustuxws alla de gamietai...
epishs opoios eipe suro 2 pramata mono
agathopes gia mpanio kai mpures sto beach bar, kai asteria beach bar
auta kai mono auta
jack the ripper
18-06-2009, 10:42
εσυ ο απο πανω ποτε θα σαι κρητη?
Raven Lord
18-06-2009, 11:22
ναι, πείτε. κατεβαίνω κ εγώ
jack the ripper
18-06-2009, 11:51
egw xania tha eimai apo 6-15 peripou...klassika opws kathe xrono :grin:
Raven Lord
18-06-2009, 12:23
13-18 αυγούστου ηράκλειο και ίσως ρέθυμνο, αν προλάβω με τους γάμους κτλ.
Amnesiac.
18-06-2009, 14:00
Μόνο Αγγλία και Ιερά Χώματα φέτος. Ποτέ ξανά (λέμε τώρα) σε γκρικ άιλαντζ.
SpiritCrusher
18-06-2009, 14:41
+1 :/
κι εσύ; όλοι πια!
α ναι, τι λέω, θυμήθηκα.
distortionofperception
21-06-2009, 13:32
13-18 αυγούστου ηράκλειο και ίσως ρέθυμνο, αν προλάβω με τους γάμους κτλ.
χα παίζει να μαι και γω εκείνες τις ημερομηνίες ηρακλειο:)
Εγω δεν έχω φοιτητικά πια.. =[
Δεν έχω ιδέα που είναι η Σκάλα. 30 καλά είναι.. αλλά θα μπορούσε να είναι και 0, κοτούλα :razz: :smile:
Ελπίζω να πετύχεις κ συ τις παραλίες στην ίδια κατάσταση που τις πέτυχα εγώ και να μην διαψευστώ.
Περιμένω εντυπώσεις.
telika to pio swsto pragmna pou eipes pote itan auti i protasi gia agkistri.
apisteutotata itan!:pink:
ena megalo thanks!!
Drumsick
22-06-2009, 00:59
:)
Χαίρομαι που πέρασες όμορφα.
Pinatero
22-06-2009, 23:45
φετο ακουστηκαν Αστυπαλαια, Κυθηρα-Ελαφονησος, Σιφνος για πιο επικρατεστερα...
Custom User
23-06-2009, 00:02
Για Ελαφόνησο ινφοζ κανείς άνθρωπος του θεου;
antimusic
23-06-2009, 00:47
πάρε τηλέφωνο να κλείσεις κάμπινγκ ΤΩΡΑ.
Custom User
23-06-2009, 01:00
Χαίρομαι για τον ενθουσιασμό σου.
Είναι οργανωμένο δηλαδίς. Δε γίνεται να παω με τη σκηνή και τα συμπράγκαλα και να τα βάλω σε μια γωνια;
Εγώ κάμπινγκ πανω από ένα βραδυ δεν εχω κάμει. Και τώρα για 2-3 βράδια λέω. Λέει με μικρή παρέα 3-4 άτομα; Ή αν δεν είσαι μεγάλη παρέα να γίνεται τζερτζελεsh δε λέει;
antimusic
23-06-2009, 01:06
κάτσε μιλάμε για το ελαφονήσι της κρήτης ή την ελαφόνησο λακωνίας;
εγώ λέω για το δεύτερο, οτι αν πάρεις αύριο μπορεί και να μη βρεις. για χύμα είναι δύσκολα τα πράματα, θα πρέπει να στήσεις κοντά στο οργανωμένο και εκεί όλο και κάποια πουστιά θα γίνει. +κυρίως θα σε φάει ο ήλιος και η ζέστη, γενικά δύσκολα επιβιώνεις. στη ΧΩΡΑ μη μείνεις, 4 χιλιόμετρα για τις παραλίες δύσκολα τις κάνεις κάθε μέρα.
μέχρι ελαφονήσι κρήτης δεν έφτασα αλλά απόσο ακούω αντέχεις όσο αντέχεις την απλυσιά του ελεύθερου.
Custom User
23-06-2009, 01:08
Λακωνία νε.
Τενκιου θα κάνω κουμάντα.
antimusic
23-06-2009, 01:11
η μικρή παρέα θα γίνει μεγαλύτερη εκτός αν είστε μαμούχαλοι, χαβ φαν.
κι εσύ; όλοι πια!
για διαμονή που σκοπεύετε ρε 'σεις; οργανωμένο κάμπινγκ απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει κάτι, έτσι;
Drumsick
23-06-2009, 06:46
To ελευθερο είναι φίλος σου ^
Custom User προς θεού μην κλείσεις στο κάμπινγκ της ελαφονήσου. Είναι το χειρότερο κάμπινγκ που έχουν δει τα μάτια μου. Δυο δέντρα κι ο κοσμάκης παστωμένος ο ένας πάνω στον άλλον κάτω απο κάτι άθλιες τέντες.
Για ελεύθερο μια χαρά γίνεται, στην παραλία του οργανωμένου όπως λέει κι ο αντιμιούσικ, με τον κίνδυνο βέβαια πάντα να γίνει πέσιμο. Το μυστικό ίσως είναι να χωθείς πιο μέσα, όχι δίπλα στο κάμπινγκ, ούτε απ την άλλη μεριά που έχει πάρκιν και καφέ. Όταν πήγα εγω, τη γλιτώσαμε. Κι όσο για σκιά, μια χαρά βρίσκεις μέσα στους κέδρους.
Το μόνο αρνητικό είναι πως το καφετεριοέτσι που έχει λειτουργεί μόνο πρωι (έχει όμως ντουζιέρα) και δεν έχει κ ιδιαίτερα φαγώσιμα, οπότε πέφτει πείνα. Δεν έχει επίσης συγκοινωνίες (για ταξί δεν ξέρω) οπότε ψιλοεγκλωβίζεσαι στην παραλία (η οποία είναι ίσως η πιο ωραία που χω δει). Οι εναλλακτικές είναι να πηγαίνεις να τρως το άθλιο και πανάκριβο φαί του κάμπινγκ ή να κάνετε ωτοστόπ δυο-δυο ως τη χώρα. Εμέις αυτό κάναμε και παραδόξως βρίσκαμε πολύ εύκολα κοσμάκη να μας μεταφέρει.
Όλα τα παραπάνω ισχύαν πρόπερσι. Φέτος δεν ξέρω πως έχουν τα πράγματα.
Το έψηνα κι εγώ για κάνα σ/κ προς τα κεί.
emena prin 5 xronia mou eixe fanei talaipwria to na ftaseis.
otostop paizei ontws polu, kai mas mas eixan parei se mia karotsa sto simo (mename xwra).
Raven Lord
23-06-2009, 11:04
ναι άμα είσαι γυναίκα μια χαρά είναι το οτοστόπ.
εμένα ούτε ταξί δε σταματάει να με πάρει :(
antimusic
23-06-2009, 11:28
μια χαρά είναι ο δρόμος προς νεάπολη, μέχρι και άσφαλτο έχει συνήθως.
η ελαφόνησος ούτε ταξί έχει. ένας πιτσιρικάς νοικιάζει κάτι σάπια ποδήλατα αγορασμένα από σουπερμάρκετ, αλλά προσπερνάτε. ένας τύπος από το καμπινγκ όμως κάνει δρομολόγια με ένα μινιμπας καθε μερικές ώρες για να πηγαινοφέρει το προσωπικό απόσο κατάλαβα, και αν είσαι αρκετά ασαφής για το πώς βρέθηκες στο κάμπιγκ ή τι πας να κάνεις εκεί σε παίρνει μαζί.
α ναι το κάμπιγκ είναι ψιλο-καγκουροκατάσταση, όχι αραλίκι ηρεμία και περισυλλογή, το θεώρησα δεδομένο.
Pinatero
23-06-2009, 13:05
φετο ακουστηκαν Αστυπαλαια, Κυθηρα[/deleted]Ελαφονησος[deleted], Σιφνος για πιο επικρατεστερα...
fixed
Pinatero
23-06-2009, 13:07
βασικα εδω http://www.e-camping.gr γραφουν στα comments διαφορα καλα για να ξερεις, ε δεν λενε και τα καλυτερα για Ελαφονησο καμπινγκ!
Custom User
23-06-2009, 18:54
Κοιτάχτε πως έχει το πράγμα. Εμείς θέλουμε την καγκουροκατάσταση. Ειδάλλως θα πηγαίναμε Γαύδο. ΟΜΩΣ ψηνόμαστε να πάμε χύμα φάση, να κάνουμε και την τσατσιά που είπε η εξ που είναι καλό τιπ κτλ
Βέβαια, αν πάμε χύμα με τη σκηνή μας, νταξ τον ήλιο ποιος τον γαμεί. Θα είμαστε όμως μέσα στην όλη καγκουροκατάσταση; Θα έχει τη δυνατότητα το ρανδομ γκομενάκι που είναι στη διπλανή σκηνή που ακουμπάει στη δική μας να έρθει να μας ζητήσει ΖΑΧΑΡΗ ή ΣΕΣΟΥΑΡ ή κάτι; Μην είμαστε πιο πέρα σαν τους παρακατιανούς.
Αν πάμε στο οργανωμένο, ξέρει τιμές κανείς; Και για ενοικίαση σκηνής αν είναι.
Όσο για τα μεταφορικά, θα πάμε με αμαξέτο. Θα μπορέσουμε να το αφήσουμε κάπου εκεί παραπέρα;
Drumsick
23-06-2009, 19:16
Moυνόδουλοι detected.
Αν πας για ελεύθερο, ΔΕΝ θα είσαι στην όλη καγκουροκατάσταση, that's the whole point ffs..
Παραπάνω πληροφορίες δεν έχω να σου δώσω.
Η συμβουλή μου πάντως είναι, αφού πας για οργανωμένο ντε και καλά για τα γκομενάκια, βρες κάνα κάμπινγκ που να το αξίζει για να το φχαριστηθείς,γιατί το συγκεκριμένο είναι α-θ-λ-ι-ο.
εντιτ: το άμαξι έχει που να τ'αφήσεις γενικα.
Μουνόδουλος επειδή θέλει να βγάλει γκόμενα ο άνθρωπος;
Drumsick
23-06-2009, 19:50
Μουνόδουλος επειδή η ύπαρξη γκομενών είναι τόσο καθοριστική για τις διακοπές του, που είναι διατεθειμένος να μείνει σε ένα ελεεινό κάμπινγκ προκειμένου να δεί κάνα βυζί =]
Sotos_The_Tequiler
23-06-2009, 21:49
Μουνόδουλος επειδή η ύπαρξη γκομενών είναι τόσο καθοριστική για τις διακοπές του, που είναι διατεθειμένος να μείνει σε ένα ελεεινό κάμπινγκ προκειμένου να δεί κάνα βυζί =]
πείτε του ότι αυτά τα προσφέρει και το ER χειμώνα καλοκαίρι... :P
http://img19.imageshack.us/img19/2284/gmjmxfez.jpg
Custom User
24-06-2009, 17:29
Βασικά απλά είδα κάτι τέτοια κιε κάβλωσα άσχημα, οπότε θα ανεχτώ και άσχημο κάμπινγκ. Όχι ότι με χαλάνε οι ένας πανω στον άλλον καταστάσεις.
http://www.easypedia.gr/el/images/shared/b/b2/Elafonisos_island_Simos_Beach.jpg
Τώρα αν ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ εννοείς ότι σκέφτομαι το σεξ με ΓΥΝΑΙΚΕΣ τουλάχιστον μια φορά κάθε 1,5 λεπτό, ε νε σταυρωστε με. Who doesn't άλλωστε.
Drumsick
24-06-2009, 18:46
http://i43.photobucket.com/albums/e352/Dantalion138/Elafonisos_island_Simos_Beach2.jpg
A: Μικρή παραλία
Β: Πολύ μεγάλη παραλία
C: Πέρα μακριά το οργανωμένο κάμπινγκ
D: Καλό σπότ για ωτοστόπ, σταυροδρόμι φάση
E: Μπαροκαφετέριοκαντίνα (όχι καμιά χλιδάτη ε, σάπια είναι) και πάρκιν αυτών που σκάνε για μπάνιο
F: Πέρα μακριά προς τα κει η χώρα
X: Εκέι είχα κατασκηνώσει εγώ, αλλά μάλλον δεν είναι πολύ ασφαλές σποτ.
Επίσης να πούμε πως συνήθως Α>Β σε ποιότητα καθώς φυσάει λιγότερο και πως απο Α έως C θες κάνα 20-25λεπτο περπάτημα.
Τέλος, αυτή η υπέροχη άμμος που βλέπεις είναι πάρα πολύ ψιλή και βουλιάζεις τρελά περπατώντας, οπότε ετοιμάσου να γυμνάσεις κώλο.
Drumsick
24-06-2009, 19:48
Τελικά αποτι φαίνεται πάμε για 12ημερο ικαρία-σάμο :touched: :touched: :touched:
Tonosalata
24-06-2009, 19:52
samo na pate manwlates gia oreina merh uperoxh kataprasinh diadromh,wraio fai,wraia thea.
gia chill meros dipla se wraia paralia na pate sto potami stou hippy (karlovasi).sto potami episis pezoun kai oi kataraktes opou kapou sthn diadromh paizei psagmeno magazaki me wraious mezedes mes to dasos ,den exw paei se auto.
gia wraies kamenes fwto na pate sta virsodepsia sto karlovasi.
Drumsick
24-06-2009, 19:54
Σε όλα θα πάμε έννοια σου. Οι δυο έχουν καταγωγή απο κεί και θα χουμε και αμάξια/μηχανες και θα το γυρίσουμε όλο ^_^
Μη λες για φώτος όμως, πονάω =[
Tonosalata
24-06-2009, 19:55
epeidh exw spiti k katagwgh ta lew.alla kouls
xoxo.
Drumsick
24-06-2009, 19:56
Που έχεις σπίτι? Οι δικοί μου καλλιθέα.
Tonosalata
24-06-2009, 20:09
"ω εινωραία στο καρλόβασι"
κιέτσι.
metamelia3
24-06-2009, 21:50
ναι, ωραια ειναι στο καρλοβασι. βασικα γαμαει και δερνει αυτη την εποχη. καθιστε να λιωνετε στην κωλοαθηνα, χο. παγωμενη μπυριτσα, μπαλκονι, νησιωτικος αερας, μουσικουλα και αλγεβρα =)
Drumsick
24-06-2009, 22:04
Πότε θα πάτε εκς;
4-10 ικαρια 11-16 σαμο
Custom User
24-06-2009, 22:09
Πολύ όμορφη η Ικαρία. Σε κάθε παραλία κατέληγε κι ένα ποταμάκι ενθυμούμαι. Μια φορά πήγα σε μια παραλία που οι μισοί ήταν γυμνισταί και είδα ανδρικά μόρια να περιφέρονται κιε ξενέρωσα. Εν τέλει όμως, όμορφο νησί με πιο παρεϊστικη ατμόσφαιρα.
μέχρι 6 θα είμαι και γώ Ικαρία
διακοπές με την έκς
αντιπαρος καμπιν τι λεει?
jack the ripper
24-06-2009, 23:14
εγω χανια οπως ειπα απο 6-15 και θα παιξει διημερο καμπινγκ ελευθερο στη γαυδο \m/
Pinatero
25-06-2009, 00:05
αντιπαρος καμπιν τι λεει?
δεν λεει και παρα πολλα σα νησι παραλιες κλπ, αλλα εχει ετσι κοσμο "στη φαση",αρκετοι αναρχοπανκς, μπορει και να χωθεις και να μην πληρωσεις καθολου, εμεις ειμασταν παρεα 2-3σκηνες 5ατομα και δηλωσαμε μια σκηνη 3 ατομα! εχει ενα μπαρακι-εστιατοριο με τον ινδιανο γυμνιστη, φαι καλουτσικο, παραλια εξω απο το καμπινκ στα 50 μετρα, την ντισκο λα λουνα...!
Harbinger of Death
25-06-2009, 01:53
παγωμενη μπυριτσα, μπαλκονι, νησιωτικος αερας, μουσικουλα και αλγεβρα =)
Αυτό άνετα παρεξηγείται από τσου μη-μυημένους (<ιντιρέκτ μπόαστινγκ>).
neverdie
27-06-2009, 06:45
Σε λίγα λεπτά ξεκινάω για το αεροδρόμιο.
Τσεχία για 15 (περίπου) συνολικά μέρες, με άλλον έναν γιούζερ, καμια 15αριά ΕΠΠτες και καμιά 15αριά αλλόθρησκους. :D
Keeper Of The Seventh Son
27-06-2009, 11:25
peite gia paksous. exei kampen?
Drumsick
27-06-2009, 11:35
Well well.. look what the cat dragged in.
tamagothi
05-07-2009, 15:06
Που λέτε, εγώ πήγα Σαντορίνη πριν από μερικές μέρες. Κανονικά δε θα επέλεγα τέτοιο μέρος [$$$ + πλήθη τουριστών], αλλά ήταν καθήκον μου να δείξω την πατρίδα σε Μη Ελληνίδα Φίλη κι έτσι έκανα την καρδιά μου πέτρα και πήγα.
Η Σαντορίνη ήταν κούκλα, όπως πάντα. Αλλά το βασικό είναι ότι βρήκαμε πολύ ωραία δωμάτια με 40 ευρώ το βράδυ (για Ιούνιο, που είναι χαμηλή περίοδος, αλλιώς 60 λέει το σάιτ, ουφ), φυσικά χωρίς θέα στην Καλντέρα κι όχι εντελώς στο κέντρο των Φηρών (αλλά ούτε στου διαόλου τη μάνα, μη φανταστείτε), οπότε αν θέλει κανείς:
http://www.santorini-villastella.gr/index.htm
Καθαρά, καινούρια, ερκοντίσιο, πολύ συμπαθητικοί ιδιοκτήτες, γενικά τζι.
Μακάρι να μην ήταν τόσο ακριβή η Σαντορίνη.
lebowski
05-07-2009, 19:46
Φευγω αυριο πρωι για Ίο με σκοπο να κατσω καμμια 10 μερες τουλαχιστο :-D
KoiliaSamprela
05-07-2009, 21:47
Πότε θα πάτε εκς;
4-10 ικαρια 11-16 σαμο
9 Αυγούστου έχει Σάμο στρανγκλερς , και παίζουν "τα καλά" ... προλαβαίνεις ...
TrinuxSamonii
05-07-2009, 23:35
Γαύδο/Δονούσα/Σχοινούσα free camping όποιος γνωρίζει καβάτζες κλπ ας δώσει info. Aκόμη δεν καταλήξαμε σε ποιό απ'τα τρία όποτε προτείνετε και καμία εναλλακτική.
Γαύδο/Δονούσα/Σχοινούσα free camping όποιος γνωρίζει καβάτζες κλπ ας δώσει info. Aκόμη δεν καταλήξαμε σε ποιό απ'τα τρία όποτε προτείνετε και καμία εναλλακτική.
για γαυδο ολοι πανε στο αγιαννη.εκει να πας και εσυ.
οντοπικ σημερα υπερπαρτυ στη σουγια και τεταρτη γαυδο για μπρουταλ καταστασεις με μαλαπερδες χιππηδων σε κοινη θεα
atom_smasher
06-07-2009, 12:52
Τελικα θα παω Βαρκελωνη μια βδομαδουλα μεσα Αυγουστου. Ελπιζω να κανω κανα μπανιο γιατι εδω χτες δοκιμασα το νερο και ειναι - .
tamagothi
06-07-2009, 15:28
Εγώ μια φορά μπήκα στη Βαλτική και βγήκα με φουσκάλες. Κατά τ' άλλα ήταν πολύ ωραία όμως κι είμαι σίγουρη πως ήταν τυχαίο. Α και τώρα θυμήθηκα πως ο λόγος που βγήκα ήταν για να βάλω το μπουφάν μου.
AngelOfSorrow
14-07-2009, 00:59
για γαυδο ολοι πανε στο αγιαννη.εκει να πας και εσυ.
οντοπικ σημερα υπερπαρτυ στη σουγια και τεταρτη γαυδο για μπρουταλ καταστασεις με μαλαπερδες χιππηδων σε κοινη θεα
kata ton aygousto tha perasw apo sougia mia volta
BURNIN AMBITION
14-07-2009, 02:05
28 me 5 rethumno kai xania.ekleise
isitalwayslikethis?
14-07-2009, 18:17
h ikaria gamaei alla nai den exei ginei akoma amorgos.an anzhtas thn amorgo opws einai twra e phgaine nakso,paro,io...(paw xronia amorgo k exei mazikopoihthotouristikopoihthei toso pia p paw mono maio h oktwb)
emeis krhth opws kathe xrono(pote den boreis na peis oti thn exeis gyrisei) antiparo gia na niwsoume oikeis e k meta kati se chill..legame samotraka alla trabhgma...ara h gaydo h tpt koyfonhsia...
k fysika MONO eleythero re paidia...ti na loulou twra..:)
παμε αλλη μια προσπαθεια.για αντιπαρο γνωμες?
isitalwayslikethis?
14-07-2009, 19:18
h antiparos gamaei. kosmos ...se fash ,mikrh eykoloprosith me wraies paralies(e,nhsi sthn ellada dld..!) eleythero profanws me ena ap ta metrhmena barakia t na onomazetai the doors k 1eyrw th votka(gia tous filous..alla den th dyskoleyteis..) genikws wraia...den kserw an kalyfthike opoios know more as pei..emeis th pame second time fetos..
isitalwayslikethis?
14-07-2009, 19:20
o fr. p egrapse gia to apopsino sth sougia parakaleite na to moirastei mazi mas...info gia to party emeis eimaste hdh krhth...
Stormrider
15-07-2009, 21:07
σκοπελο 20/6-25/7 και 4/8- 12/8 κασο :)
metamelia3
17-07-2009, 19:43
εφυγα, τα λεμε!
distortionofperception
17-07-2009, 19:48
μπαι μπαι.
μπαι μπαι.
Φεύγω για Dubai;:P
Magellan
18-07-2009, 04:26
απο κυριακη και για μια βδομαδα κεφαλονια
αντε καλα να περασουμε
σκοπελο 20/6-25/7 και 4/8- 12/8 κασο :)
Ενα μηνα Σκοπελο? :P
σκοπελο 20/6-25/7
13xronos?
Stormrider
18-07-2009, 19:19
σκοπελο 20/6-25/7
13xronos?
νταξ ρε , μην βαρατε
20/7 με 25/7
4-8/8 edimbourgo
8-12/8 londino
640 euros
distortionofperception
18-07-2009, 20:57
φφφφφφφφφφφφφφφφφ
peite oti kserete
edw http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=21381
kai edw http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=9347&page=6
HEROnlysIN
18-07-2009, 21:21
den exw apofasisei akoma poy 8a paw
alla oi zestes einai dramatikes..
4-8/8 edimbourgo
8-12/8 londino
640 euros
ekleise k santorini 28/7-2/8 8-)
Ξεσκιστηκες ε. Ασε και τιποτα για τους αλλους.
psychotron
19-07-2009, 21:11
Άσε την κοπέλα να γυρίσει από δω κι από κει τώρα που μπορεί ρε, καλά κάνει.
Δεν ξερω τιποτα, εγω παω Κεφαλλονια σε 7 ωρες αφου παρουσιασω διπλωματικη και ειμαι και με τη βουλα φυσικος του κωλου. :-D
distortionofperception
20-07-2009, 09:26
πούλο
πεταγομαι σαμοθρας για 2 μερούλες.
δεν αντεχω αλλο.
μόνο μη μας βρεξει. τα μελε.
μπραβο ρε φιξξα:D:D:D άι και στα θκα μας.
Αμ δε! Το μπουλο! Εμειναν κατι μινι διορθωσεις και λογω γραφειοκρατιας, ενω περαστηκε ο βαθμος, πρεπει να φυγω αυριο για Κεφαλλονια και χανω μια ολοκληρη μερα γαμω το σπιτι τους. Δε βαριεσια, εχω πτυχιο πλεον, επι χρονια εψαχνα ενα χαρτι με κυρος που να μπορω να το βαλω στον κωλο μου.
BURNIN AMBITION
20-07-2009, 18:48
kai elega me eury mpas kai vrethoume meta tous katsimixaious shmera. gamw thn kefallonia sou. egw tha paw ekei augousto 22
Harbinger of Death
20-07-2009, 23:17
μπαι μπαι.
Άντε γεια σας μπάη νάου
Πάω για πάντα στο Νταχάου
:maikl:
Μεγάλος στίχος.
Τη Τρίτη 28 την κάνουμε ή για Αλόνησσο (2η συνεχόμενη χρονιά) ή για Κύθηρα (πριν 3 χρόνια). Οι μεγάλες αγάπες δε ξεχνιούνται...
Το αφήνουμε στη τύχη, aka άμα θα έχει θέση για το αμάξι το πλοίο για Αλόνησσο.
7 μέρες υπομουνί ακόμα λοιπόν.
μπαι μπαι.
Άντε γεια σας μπάη νάου
Πάω για πάντα στο Νταχάου
:maikl:
Μεγάλος στίχος.
Μπαι μπαι, φεύγω για Dubai
μπουι μπυι, φεύγω για Καρλσρούη...
Ηλιθιότητα δικιάς μου επινόησης μετά από κάψιμο με ντοκυμαντέρ για serial killers, μπύρες και χοχό! :P
Tonosalata
22-07-2009, 11:22
ψήνω αντικυθηρα, είναι αρκετα ησυχα ε?
Αλόνησσο ρε μουνιάαααααααα... Πάω για σουλτάνα παγώτο λέμε...
Tonosalata
22-07-2009, 12:03
απο Σχοινούσα τι ξέρουμε?
ψήνω αντικυθηρα, είναι αρκετα ησυχα ε?
είχε πάει η αδερφή μου πριν δύο χρόνια, δεν έχει τίποτα το νησί. 3-4 ενοικιαζόμενα δωμάτια και ένα καφενείο/εστιατόριο/ψιλικατζίδικο/μπαρ.
το "αρκετά ήσυχα" πρέπει να είναι τεράστιο understatement.
Tonosalata
22-07-2009, 12:22
μμ το έχω παρει πρέφα και μάλλον θα είναι του ματς γιαυτο και κοιτάω κάτι λίγο πιο μεγάλο. Σχοινούσα κανείς?μμμ?
BURNIN AMBITION
22-07-2009, 15:56
τελικα ολα καλα αυριο ναξο γυρναω κυριακι και τριτη ρεθυμνο/ολα πουτανα
Tonosalata
22-07-2009, 16:04
as dokimasw kati allo... Sikino kaneis?anyone?mm??
Amnesiac.
22-07-2009, 16:12
Ιερή Παραλία
http://img529.imageshack.us/img529/4606/dsc00603l.jpg
και Ιερός Υιός
http://img29.imageshack.us/img29/3530/20072009145b.jpg
BURNIN AMBITION
23-07-2009, 00:26
σε 4μιση ωρες ξυπναω για να ξεκινησω για ναξο. αν κοιμηθω βεβαια. παω για χεσιμο
Custom User
25-07-2009, 01:03
Αύριο τέτοια ώρα θα οδεύω προς Orange Bar. :touched: γεια σου ηαρ.
Raven Lord
28-07-2009, 13:08
αφήνω πίσω 2 σ/κ (πλατιά άμμο και πήλιο). άντε να δουλέψω πάλι ως την παρασκευή :(
GuardianOfIvorytower
29-07-2009, 15:30
Άυριο τέτοια ωρά θα φτάνω Αθήνα (αν δεν παίξει καθυστέρηση δλδ), ένας μήνας διακοπούλες Ελλάδα δε μας χάλασε 8)
BURNIN AMBITION
06-08-2009, 16:36
μολις γυρισα
πορωση
συνεχεια με ναξο κουφονησια κεφαλλονια
μεταλ μειχεμ
Stormrider
21-08-2009, 04:18
χθες γύρισα απο κασο . ηταν να κατσω μεχρι 12 αυγουστου αλλα τελικα εκατσα μεχρι 19 .
δυστυχώς δεν καταφερα να παω αρμαθια λογω καιρου αλλα δεν πειράζει . του χρονου
Tonosalata
21-08-2009, 22:04
Geia sas!
h sikinos einai skata. Ftasame paraskeuh stis 7 to prwi. Ksekiname oti exei 3 prosvasimes paralies kai alles 3 apo monopati h kaiki. ah giwrghs, limani, dialiskari. kamping mporeis na kaneis h sto dialiskari poueinai 2 km xomatodromos h sto limani sthn paralia dipla pou de fenetai na exoun ontws provlima oi katoikoi.to limani apothn xwra apexei 4km kai apo kei k pera den exei k tpt allo to nisi. sto limani eixed 2-3 estiatoriotaverna kai alla 4-5 kafe-mpar-gouateva panw sthnxwra.Oi katoikoi DEN htan katholou filoksenoi k eksipiretikoi, oi paralies itan apometries ews kakes, idiws sto dialiskari pou miename htan san paralia sthn elefsina.
To mono lathos htan pou stisame skhnh sto dialiskari opou apo tis 6 kai metaden upirxe psixh kai ta ekana ligo panw mou.To savato epiase kairos. h skhnh mas tha mporouse na ginei UFO alla eixe ginei merimna kalou stisimatos.H monh wraia stigmh htan pou phgame to vrady sthn xwra giato panigiri tou 15vgoustoukai dinan arnaki me patates tsampa kai diko tous krasi.
Stis 01.30 to prwi omws na eisai mesa sthn skhnh sou k na prospa8eis na kimitheis kai tsoup! erxetai kapoios se erimikh paralia me amaksi apo 2km xwmatodromo, den mou eftiakse kalitera thn diathesh.
kyriakh prwi mazepsame kai phrame to prwto ploio.
thelame folegandro,den eixe
kleisame gia nakso.
skeftomastan gia io.
katevikame syro.
H syros einai uperoxh, klisame dwmatio me 35 mes thn ermoupolh kai nikiasame ena mixanaki gia 3meres k thn girisame.
agapame syro ,anw syra,xalvadopites kai to isixo asteria bar gia vradina mpouroumpourou.
freak brother
21-08-2009, 22:18
εγω στα πα , οτι εχει μετριες εως χαλια παραλιες , και οτι το διαλισκαρι ειναι μεγαλο κλασσιμο , και μεις εκει κατασκηνωσαμε ... και το βραδυ βαραγαν τα ρικια την σκηνη σκοταδια και ακουγοταν και το ρευμα που βαραγε την κολωνα ... σπουκιιιιι
tamagothi
22-08-2009, 11:16
Έχει κανένα παιδάκι αποδώ καταγωγή από Φλώρινα, να μου πει αν έχει τίποτα να δω στην πόλη κι αν αξίζει να κάνω σάιτσήινγκ ή να φύγω κατευθείαν;
Η Σύγχρονη Φλώρινα είναι πνιγμένη στο απαλό πράσινο, που καταπραϋνει τα νεύρα και καταλαγιάζει την ψυχή
Τιπεςγιατανεύραμουρεαρχίδι;
psychotron
22-08-2009, 21:35
Μόλις γύρισα από 3-ήμερο Μάνη και "κραιπαλιακό" 10-ήμερο Ίο (κάβλα όπως πάντα).
Έχω καεί εντελώς.
Ποιός πάει δουλειά μεθαύριο :|
irreligious
23-08-2009, 18:22
λέμε φακ οφ στη σαντορίνη και ψήνουμε λευκάδα για 15 σεπτέμβρη.
πείτε μου απλά ότι θα μπορούμε να κάνουμε μπάνιο και τότες και δεν θα το δαγκώνουμε από το κρύο.
irreligious
23-08-2009, 18:46
και γιατί δεν μίλησες? ήμαν ρόμπας ή κομπλέ?
Ιρε γενικα λευκαδα παιζουν κρυα νερα ολο το καλοκαιρι. Οποτε θα ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα αλλα δεν νομιζω να χετε και σοβαρο προβλημα.
irreligious
23-08-2009, 18:58
λολ, αλλάζει προορισμός τότες.
θέλω ζεστά νερά. το σεπτέμβρη. μιλήστε καλοί μου ερίτες.
αποκλείουμε τη γαύδο κ ας είναι λάβα.
AngelOfSorrow
24-08-2009, 03:13
simeris gyrisame apo mikro tour sto nomo xaniwn
xailait to kedrodasos
special meros gia eleythero
Drumsick
24-08-2009, 03:41
Iκαρία-Σάμος υπέροχα νησιά αν έχεις μεταφορικό να τα γυρίσεις. Η μεν ικαρία κερδίζει στον ωραίοτατο κόμο, η δε σάμος στα φανταστικά φυσικά τοπία.
Επίσης, μόλις γύρισα απο φιλιππαίους (γρεβενά) και την 7η πανελλήνια γιορτή μανιταριού (ινφο http://www.manitari.gr/) και ήταν ΑΠΙΘΑΝΑ απλά. Συστήνω τη φάση ανεπιφύλακτα για του χρόνου, εμείς πάλι εκεί θα'μαστε.
Κάναμε και μια βόλτα στη Πίνδο και τον εθνικό δρυμό Βάλια Κάλντα. Ευκολά το ωραιότερο δάσος που έχω δεί στην ελλάδα, καθώς και η πιο γαμημένα πανέμορφη διαδρομή, κι ας είναι κουραστική λόγω χαρκορ χωματόδρομων. Κάναμε και μια βουτιά στο Αρκουδόρεμα καθώς και τον Βενέτικο. Γενικά ασύλληπτα πανέμορφη η βόρεια ελλάδα. Θ'ανεβάσω φώτος κάποια στιγμή.
λολ, αλλάζει προορισμός τότες.
θέλω ζεστά νερά. το σεπτέμβρη. μιλήστε καλοί μου ερίτες.
αποκλείουμε τη γαύδο κ ας είναι λάβα.
ολη η παραλιακη ζωνη του νομου ηλειας.
μακραν
αντζελ οφ σοροου αν ποτε ξαναβρεθεις στα νοτια παραλια του νομου χανιων παρε καραβι για γαυδο.το κεδροδασος ειναι χωραφι μπροστα της
AngelOfSorrow
24-08-2009, 14:25
persi den petixa karavi ti mera pou feyga apo sougia
feto masisame me ton aera mipws ksemeinoume ekei giati oi meres itane liges
Raven Lord
25-08-2009, 00:52
Μόλις γύρισα από 3-ήμερο Μάνη και "κραιπαλιακό" 10-ήμερο Ίο (κάβλα όπως πάντα).
Έχω καεί εντελώς.
Ποιός πάει δουλειά μεθαύριο :|
τα κεφάλια μέσα κι εγώ... γύρισα κατά τις 6 και πήγα κατευθείαν γραφείο :-?
AngelOfSorrow
25-08-2009, 00:57
as kopei toulaxiston to spastiko "KALO XEIMWNA"
olo kai kana 2 mpanakia akoma tha genoune
funishment
25-08-2009, 01:02
τα φυλλα πεφτουν και βρεχει ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΙ
Σύντομα και στην πόλη μας/σας.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ GO AWAY ΜΠΟΥΥΥ.
enitharmon
26-08-2009, 20:53
Γενικά ασύλληπτα πανέμορφη η βόρεια ελλάδα
θα 'ρθει κι η σειρα της
AngelOfSorrow
27-08-2009, 14:19
wraio fai kai panw ap'ola wraia krasia
Amnesiac.
28-08-2009, 12:58
Του χρόνου επιλέγουμε όλοι Gargalianoi για τις διακοπές μας :!:
Greece prepares for Costa Navarino
Stretching over a 130-hectare site in Messinia, Greece, Costa Navarino is set to become one of the top destinations in the Mediterranean when it opens next year.
A cluster of top-end hotels – including Westin, Banyan Tree and Luxury Collection – will fit snugly into the landscape around the Navarino Bay offering guests an unrivalled choice over.
The Romanos, a Luxury Collection property, for example will offer 320 beautifully appointed rooms and suites – set amid lush olive groves and overlooking the calm, warm and crystal-clear waters of the Ionian Sea.
Ethnic and traditional cuisine based on local organic ingredients will be on offer, as well as private marquees and swim-up bars at the various common swimming pools.
A 4,000 square metre Spa and Thalassotherapy Center will also allow guests to rejuvenate body and mind.
The first Banyan Tree resort in Europe will also offer guests a welcome touch of luxury – with 117 villas set on a verdant hillside overlooking the spectacular bay.
A signature golf course, designed by Robert Trent Jones II and managed by Troon Golf, will open in 2012 - providing a challenging yet fair test to golfers of all levels.
However, it is the unique local environment which is likely to be the real star of the show.
Largely undiscovered, Messinia harbors a history of 4,500 years, with palaces and vaulted tombs from the Mycenaean era, classical temples, Byzantine churches and medieval castles, all set in a breathtaking sun-drenched lush landscape that enjoys a temperate climate, making it an ideal year-round destination.
World Heritage List sites - including famous Olympia, Mystras and the Temple of Apollo Epicurius, as well as ancient Messini, the Palace of Nestor and the marvellously preserved medieval town of Monemvasia, are all within driving distance.
More Information
Visitors will be able to drive to the resort in less than three hours from Athens (following completion of a new highway), while those flying in will benefit from a ten minute drive from Kalamata International Airport.
Pylos Marina is also available for private yachts.
Η Costa Navarino είναι ένας νέος πολυτελής προορισμός στη Μεσόγειο, σε μια έκταση 10.000 στρεμμάτων. Είναι μια καταπράσινη περιοχή με λόφους και βουνά, που πλαισιώνεται από προστατευμένους κολπίσκους, μαγευτικές παραλίες και κοιλάδες με ελαιόδεντρα και αμπελώνες.
Το συγκρότημα Navarino Dunes αναπτύσσεται σε μία περιοχή έκτασης 1.300 στρεμμάτων με παραθαλάσσια πρόσοψη ενός χιλιομέτρου αμμώδους παραλίας στο Ιόνιο Πέλαγος. Τα δύο resort hotels στο Navarino Dunes (Romanos Navarino Dunes Resort, The Luxury Collection και Westin Navarino Dunes Resort) που θα είναι διαμορφωμένα σε συγκροτήματα με βίλλες, βρίσκονται κοντά στις πόλεις της Πύλου, Χώρας και Γαργαλιάνων, περίπου μισή ώρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας και με οδική πρόσβαση από την Αθήνα.
Το Romanos Navarino Dunes Resort, The Luxury Collection θα περιλαμβάνει 321 πολυτελή δωμάτια και σουίτες με 142 ιδιωτικές πισίνες, καθώς και πολλές κοινόχρηστες πισίνες. Το Westin Navarino Dunes Resort θα διαθέτει 445 δωμάτια πολυτελείας και σουίτες με 123 ιδιωτικές πισίνες, καθώς και πολλές κοινόχρηστες πισίνες.
Πάνω από 2.500 άτομα απασχολούνται για την υλοποίηση της επένδυσης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προστασία του περιβάλλοντος. Μεταξύ άλλων, όπως τόνισε ο κ. Κωνσταντακόπουλος, πάνω από 4.500 ελιές μεταφυτεύτηκαν εντός της ιδιόκτητης επιφάνειας, ενώ πρωτοποριακές μέθοδοι εφαρμόστηκαν στα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Σε ό,τι αφορά στη χρήση του νερού, η εταιρεία πιέζει προς την κατεύθυνση της χρήσης του ανακυκλούμενου νερού για αρδευτικούς σκοπούς.
Ηδη πραγματοποιεί μελέτη, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, για την «εικόνα» του νερού στην περιοχή της Μεσσηνίας. Με την αποπεράτωση του έργου, περισσότερα από 1.500 άτομα θα μπορέσουν να απασχοληθούν στα τουριστικά συγκροτήματα, ενώ στόχος είναι η δωδεκάμηνη λειτουργία του.
http://panosz.files.wordpress.com/2009/06/ergat2w.jpg
Φετος τα εργα εκατσαν Καλαματα, και σταματησα να κλαιγομαι.
Εκδρομη 15αυγουστιατικη,Δημος Οιτυλου. Στουπα και επικες αστακομακαροναδες.
http://img26.imageshack.us/img26/1086/beach01n.th.jpg (http://img26.imageshack.us/my.php?image=beach01n.jpg)
http://img23.imageshack.us/img23/5725/dsc01769t.th.jpg (http://img23.imageshack.us/my.php?image=dsc01769t.jpg)
http://img17.imageshack.us/img17/7821/dsc01766q.th.jpg (http://img17.imageshack.us/my.php?image=dsc01766q.jpg)
http://img214.imageshack.us/img214/6598/dsc01752.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=dsc01752.jpg)
http://img33.imageshack.us/img33/5259/dsc01760g.th.jpg (http://img33.imageshack.us/my.php?image=dsc01760g.jpg)
και φετος διακοπες(5ημερο δηλαδη) σεπτεμβριο-οχι απο επιλογη αλλα δεν μας χαλαει:cool:
99% ναξος
BURNIN AMBITION
29-08-2009, 18:13
και φετος διακοπες(5ημερο δηλαδη) σεπτεμβριο-οχι απο επιλογη αλλα δεν μας χαλαει:cool:
99% ναξοςnotos
apla
a kai elia
a kai tanwueray tonic
a kai ama kaneis mpanio sfura ou
ta pio poutsokruonera re pousth exei. eidika septemvri pires ta arxidia sou
Roswell47
30-08-2009, 20:33
Έχει κανένα παιδάκι αποδώ καταγωγή από Φλώρινα, να μου πει αν έχει τίποτα να δω στην πόλη κι αν αξίζει να κάνω σάιτσήινγκ ή να φύγω κατευθείαν;
Η Σύγχρονη Φλώρινα είναι πνιγμένη στο απαλό πράσινο, που καταπραϋνει τα νεύρα και καταλαγιάζει την ψυχή
Τιπεςγιατανεύραμουρεαρχίδι;
επικοινώνησε μαζί μου όταν είναι να σε πάω στα καλύτερα
tamagothi
31-08-2009, 01:25
Εε, γύρισα Αθήνα σήμερα το πρωί.
Εξαιρετική η Φλώρινα κι η περιοχή γενικότερα, είδα:
- το ποτάμι, που στο πάνω μέρος είχε και νερά
- το δρόμο με τις καφετέριες και τους θαμώνες τους
- τον 30μετρο σταυρό στο βουνό
- το εστιατόριο "Πρέσπες", στο οποίο μου είχε προτείνει κάποιος να φάω κεμπάπχια, αλλά εγώ είχα φάει ένα κιλό τυροπιτάκια λίγο πριν το πετύχω
- μια Ρομά (γύφτισσα, ντε), που προσπαθούσε να ανταλλάξει μια χρυσή λίρα ή/και κάτι κοσμήματα με εισιτήριο του ΚΤΕΛ για Αθήνα
- ένα γέρο που είχε ανέβει "για τη γιορτή" στο Βίτσι
- τους δύο παραπάνω να χουφτώνονται λίγο αργότερα στο ΚΤΕΛ
- 4 Βόσνιους που, ενώ περιμέναμε ήδη μια ώρα στα σύνορα, βγάλανε κάτι τεράστια μαχαίρια και μετά κάτι κανονικού μεγέθους πεπόνια και τα φάγανε, σπρώχνοντας κάθε τόσο το μεγκάν τους, στο οποίο βαριόσαντε να μπουν, άσε που είναι και τα ζουμιά
- ένα παιδάκι μου που επιτέθηκε κι η μαμά του πετάχτηκε να το μαζέψει, λέγοντας "μη δίνετε σημασία, παιδάκι είναι!" κι ευτυχώς, γιατί εγώ όπως το έβλεπα δεν ήξερα τι είναι, δεν είχα ξαναδεί
Έχει και κάτι ακόμη που δεν είδα η πόλη;
rage for order
31-08-2009, 01:31
τα μουνιά τι έλεγαν;
tamagothi
31-08-2009, 01:36
Δεν είμαι σίγουρη, δεν τα καταλάβαινα και πολύ έτσι όπως μιλούσαν.
http://i36.photobucket.com/albums/e6/Rubber-Soul/019.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e6/Rubber-Soul/nye177.jpg
Pinatero
31-08-2009, 08:48
ποιο αλμπουμ ειναι?