Log in

View Full Version : Google Wave

MoRmEnGiL
13-06-2009, 06:28
http://wave.google.com/

Πρόκειτε για πολύ πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία, open source, που είναι email, instant messaging,forum,wiki,collaborative document editing και αρκετά ενδιαφέροντα ακόμα.

Υποστηρίζει user created gadgets, και extensions, both server side and client side.

Τρέχει απευθείας μέσα στους browsers, και υποστηρίζει ακόμα και drag and drop πχ φωτογραφιών.

Φρίττω στην ιδέα των bugz και του data mining, αλλά είναι άκρως ενδιαφέρον.

Το παρακάτω video είναι μεγάλο αλλά είναι άκρως ενδιαφέρον.

v_UyVmITiYQ

Προσθέτω απλά ότι μια τόσο αναπτυγμένη τεχνολογία να είναι open source είναι μεγάλο βήμα. Οι ίδιοι οι developers ποντάρουν σε user created content και γενικά ποντάρουν στην community να απογειώσει το εγχείρημα τους, και frankly καλά κάνουν, αυτή είναι η σωστή λογική για εμένα πλέον.

Έχω ήδη κάνει sign up για τέστινγκ όταν με το καλό αρχίσει.

Δείτε το βίντεο, έχει ενδιαφέρον.

Kingdom Gone
05-11-2009, 16:00
έχει κανείς invites;;

ikonoklast
05-11-2009, 16:33
Εγώ έχω αλλά δε δίνω σε κανένα.

Kingdom Gone
05-11-2009, 17:17
εεεεεεεεελα.

ikonoklast
05-11-2009, 20:51
Τι θα κερδίσω;

Kingdom Gone
05-11-2009, 20:56
την μακριοβιότητα σου, καναγία!
άντε μη φάτε και σεις κάνα μπουκάλι :!:

ikonoklast
05-11-2009, 20:58
λολ. έχουν ενα ερρο τα invitations και αργούνε 2-3 μέρες. Περιμένω ένα και όταν το πάρω ίσως δώσω μερικά στα πρώτα ωραία αγόρια που θα μου ζητήσουν. Αρκεί να είναι μαρξιστές.

Kingdom Gone
05-11-2009, 21:00
αρκεί το παριζάκι μου να είναι μαρξιστής.

Phoebus
06-11-2009, 10:24
Φαίνεται πολύ ωραίο προς το παρόν. Περιμένω το google invitations wave για να στείλω και στους υπόλοιπους.

antimusic
06-11-2009, 10:31
και η χρησιμότητα του είναι... :?:

Weiss
06-11-2009, 10:38
μόνο αγόρια;
το ότι είμαι σε ένα κατεξοχήν αντρικό επάγγελμα θα μετρήσει καθόλου υπέρ μου;

Phoebus
06-11-2009, 10:52

Multiplayer notepad v2.0

Deggial
06-11-2009, 12:28

Collaboration. Είτε για να κανονίσεις ένα ραντεβού για 5χ5 (όπου στη συζήτηση μπορείς να προσθέτεις και χάρτες, widget για τον καιρό, κλπ), είτε για επαγγελματικές δουλειές, π.χ. συζήτηση για κάποιο project, χρονοδιαγράμματα, κλπ.

Web-based collaboration tools υπάρχουν κι άλλα, αλλά αυτό είναι το μόνο που στοχεύει ένα ευρύτερο κοινό, κι όχι μόνο επιχειρήσεις, κι άνετα το χρησιμοποιείς αντί για MSN, για να κανονίσεις ραντεβού κι ιστορίες.

Σήμερα μου' ρθε το ινβάιτ, κι αν εξαιρέσεις κάποια προβλήματα που' χει με τον Safari, είναι πάρα πολύ καλό εργαλείο, ειδικά λόγω του real time chat και την απίστευτη ευκολία για να κάνεις embed περιεχόμενο όπως εικόνες, έγγραφα, κλπ.

nothingman
06-11-2009, 13:07
είδα το βίντεο και ψήθηκα και επίσης βαριέμαι ΕΛΕΕΙΝΑ αυτές τις μέρες οπότε αν κανένα καλό παιδί θέλει να προσφέρει και να στηρίξει τη φάση, ας μου στείλει να του στείλω να μου στείλει ινβάιτ.
είμαι αγοράκι, μαολυμπιακός και έχω αρκετές γαμάτες και ψαρωτικές εκδόσεις της Ακαδημίας Επιστημών της ΕΣΣΔ. διαθέτω και συστατικές επιστολές, σε περίπτωση που.
φκαριστώ.

Captain Howdy
06-11-2009, 16:14
Όλα είναι βασισμένα στην ιδέα του Cloud Computing, εν ολίγοις να μπορείς να έχεις ότι θες πάντα online και να μην σε ενδιαφέρει που τα έχεις. Απλά να έχεις ένα pc και μπορείς από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου να το βρεις. Έλα ρε GOOOOOOOGLE σπάστα (αν και πρόκειται για τεράστιο φακέλωμα αλλά τεσπα.. ) !!!

antimusic
06-11-2009, 17:56
ναι αλλά το google wave δεν έχει σχέση με αυτό. τεσπά, ουρακοτάνγκο wave, ψηθείτε.

Amnesiac.
06-11-2009, 18:02

Collaboration. Είτε για να κανονίσεις ένα ραντεβού για 5χ5 (όπου στη συζήτηση μπορείς να προσθέτεις και χάρτες, widget για τον καιρό, κλπ), είτε για επαγγελματικές δουλειές, π.χ. συζήτηση για κάποιο project, χρονοδιαγράμματα, κλπ.

λολ, αυτό είναι ποστ βγαλμένο από διαφήμιση (της apple κυρίως αλλά όχι μόνο) που πουλάει το νέο γαμάτο πρόγραμμα το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα απίστευτα πράγματα που δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ, εύκολα και γρήγορα.

Ανάθεμα αν υπάρχει ένα (1) άτομο στην Ελλάδα που έχει ανάγκη να είναι συνεχώς online για να κάνει μίτινγκς και να συζητάει για πρότζεκτς και χρονοδιαγράμματα. Για το 5x5 υπάρχει και το τηλέφωνο.

cloud
06-11-2009, 18:14

λολ, αυτό είναι ποστ βγαλμένο από διαφήμιση (της apple κυρίως αλλά όχι μόνο) που πουλάει το νέο γαμάτο πρόγραμμα το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα απίστευτα πράγματα που δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ, εύκολα και γρήγορα.

Ανάθεμα αν υπάρχει ένα (1) άτομο στην Ελλάδα που έχει ανάγκη να είναι συνεχώς online για να κάνει μίτινγκς και να συζητάει για πρότζεκτς και χρονοδιαγράμματα. Για το 5x5 υπάρχει και το τηλέφωνο.

Αλήθεια είναι αυτό αλλά υπερβάλλεις. Ας πούμε όλοι (ή σχεδόν όλοι) θα έβρισκαν χρήσιμο να μπορούν να δουλέψουν πάνω στο ίδιο έγγραφο ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να μπλέκεις με mails, ασυμβατότητες κλπ.

Cinnamon
06-11-2009, 19:10
μόνο αγόρια;
το ότι είμαι σε ένα κατεξοχήν αντρικό επάγγελμα θα μετρήσει καθόλου υπέρ μου;

Θα σου εδινα απο γυναικεια αλληλεγγυη, αλλα δε μου εχει δοθει Invite κι απ οτι εχω δει ειναι συνηθισμενο φαινομενο (για να μην υπαρξει κοσμοπλημμυρα ξαφνικα).

Γενικα φαινεται ενδιαφερον εργαλειακι για συνεργασια εξ'αποστασεως. Εππαγελματικη και μη. Ειδικα η ταυτοχρονη επεξεργασια κειμενου και η δυνατοτητα "συζητησης" κατω απο καθε γραμμη ειναι πολυ δυνατα σημεια.

Deggial
06-11-2009, 19:56
Wave για τους ERίτες: https://wave.google.com/wave/?#restored:wave:googlewave.com!w%252B7P9Ux-BkA

Dragonlord
06-11-2009, 20:20
Αλήθεια είναι αυτό αλλά υπερβάλλεις. Ας πούμε όλοι (ή σχεδόν όλοι) θα έβρισκαν χρήσιμο να μπορούν να δουλέψουν πάνω στο ίδιο έγγραφο ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να μπλέκεις με mails, ασυμβατότητες κλπ.
μέχρι που ήρθαν τα wiki

deg, μόνο για win είναι;

antimusic
06-11-2009, 20:23
web based.

Captain Howdy
06-11-2009, 21:24
ναι αλλά το google wave δεν έχει σχέση με αυτό. τεσπά, ουρακοτάνγκο wave, ψηθείτε.

Ότι κάνει η Google έχει να κάνει σχέση με Cloud.

Once_Emperor
06-11-2009, 21:32

Για αυτά υπάρχει και το Etherpad (http://etherpad.com/)

cloud
06-11-2009, 22:02
Ρε παιδί μου δεν είπα ότι είναι πρωτοπορία του wave, δεν ξέρω καν αν το κάνει καλά αυτό το πράγμα, απλά είναι μια από τις βασικές ιδέες όλων αυτών των παρεμφερών προγραμμάτων.

Once_Emperor
06-11-2009, 22:26
Ρε παιδί μου δεν είπα ότι είναι πρωτοπορία του wave, δεν ξέρω καν αν το κάνει καλά αυτό το πράγμα, απλά είναι μια από τις βασικές ιδέες όλων αυτών των παρεμφερών προγραμμάτων.

Ναι, τέσπα. Το θέμα είναι ότι η Google κάνει πράγματα που ήδη υπάρχουν (τα κάνει βέβαια πολύ καλά και εύχρηστα αλλά that's not the point). Αυτό στο οποίο στηρίζεται είναι ότι έχει ήδη ένα μεγάλο user base το οποίο θα δει θετικά το να μην χρειάζεται να κάνει πχ αλλού account για να έχει ένα service. Πχ, το Google Documents είναι εντελώς άχρηστο σαν stand alone service αλλά η πρόσθετη δυνατότητα που δίνει στο Google account σου γαμάει. Αν συνεχίσει έτσι με σταθερά και προσεγμένα βήματα σύντομα θα έχεις μόνο το google account σου για ότι network service χρησιμοποιείς. Βολικό αλλά και κάπως "τρομαχτικό" ταυτόχρονα...

Captain Howdy
07-11-2009, 11:24
Αυτό λέμε. Ότι όλα υπάγονται στο Cloud, στην ιδέα του Cloud. Να θες ένα μόνο low-end low-cost frontend computer (low hardware κτλ) και απλά στην ουσία μέσω browser κάνεις connect σε ένα supercomputer και κάνεις όλα αυτά τα ωραία πραγματάκια. Από την άλλη ο φίλος έχει δίκιο, είναι τρομαχτικό. Τα πάντα περί τον εαυτό σου συγκεντρώνονται σε ένα σημείο. Όπως το facebook για παράδειγμα. Τεραααααααααααάστιο φακέλωμα...

Rattlehead
07-11-2009, 12:45
Ξέρει η Google τι κάνει. Έχει το χρήμα και φροντίζει να γίνει ο κυρίαρχος και των "προσωπικών" υπολογιστών στο μέλλον. Το cloud computing που λέει Captain Howdy είναι κατά γενική παραδοχή αυτό που θα ακολουθήσει τα συμβατικά λειτουργικά συστήματα. Ήδη η Sun, η Google, η Microsoft και οι IBM-Amazon σκίζονται για το ποιος θα προλάβει πρώτος τις εξελίξεις. Μπορεί να μας φαίνονται λίγο "άχρηστα" για προσωπική χρήση τώρα όλα αυτά τα online office κτλ αλλά στην ουσία απλά παρακολουθούμε την εξέλιξη και κάνουμε beta testing του λειτουργικού περιβάλλοντος του μέλλοντος. Υπάρχουν πάντα πράματα όπως η ασφάλεια των δεδομένων που μας κρατούν με επιφυλάξεις, αλλά το κόστος πάντα παίζει το ρόλο του. Εκεί που μία εταιρία χρειαζόταν να αγοράσει 200 PC και να έχει administrators και τεχνικούς για να τα συντηρούν, τώρα θα χρειάζεται να πάρει 200 clients που ουσιαστικά θα είναι η οθόνη και μία καρά-low-end πλακέτα που απλά θα κάνει τη σύνδεση του client με τον κεντρικό υπολογιστή, ενώ η ανάγκη συντήρησης θα είναι σχεδόν μηδενική. Και φυσικά μετά τις εταιρίες (όπου υπάρχει και το χρήμα) θα ακολουθήσουν και οι υπολογιστές προσωπικής χρήσης (από ανάγκη δηλαδή, αφού θα σταματήσει ουσιαστικά η υποστήριξη των συμβατικών λειτουργικών). Γι αυτό μάθετε να τα χρησιμοποιείτε για να μην ήμαστε σε 20 χρόνια σαν τους παππούδες μας που δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν κομπιούτερ :P

Captain Howdy
07-11-2009, 12:54
Γι αυτό μάθετε να τα χρησιμοποιείτε για να μην ήμαστε σε 20 χρόνια σαν τους παππούδες μας που δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν κομπιούτερ :P

Α γεια σου! Ποπο, με τέτοιους ρυθμούς εξέλιξης ας ελπίσουμε ότι θα προλάβουμε να μάθουμε αρκετά και σε 20 χρόνια να μπορούμε να συμβαδίζουμε!

BunnyDee
08-11-2009, 23:11
Πχ, το Google Documents είναι εντελώς άχρηστο σαν stand alone service αλλά η πρόσθετη δυνατότητα που δίνει στο Google account σου γαμάει.
Όχι, μωρέ, και άχρηστο... στο Πανεπιστήμιο το είχαμε χρησιμοποιήσει, θυμάμαι, για μια ομαδική εργασία (κυρίως επειδή ήμουν στο απόγειο της Google-πώρωσής μου τότε και τους μπρίζωσα), και μας είχε βολέψει πολύ.

Γενικά, πάντως, το Wave αυτό φαίνεται ότι πάει να κάνει, εν μέρει - να ενώσει, ξερωγώ, πρακτικά, όλες τις cool λειτουργίες του Google account μας.

Και, ναι, άμα το δεις έτσι, όλο το Google craze είναι τρομακτικό, έχουμε συζητήσει και ξανασυζητήσει όλοι μας γι' αυτό, είμαι σίγουρη. Σε φάση, μια ατάκα που άκουσα στο θέμα τις προάλλες και μ' άρεσε, ήταν "Εσύ θυμάσαι τι έψαξες στο Internet πριν έναν χρόνο; Όχι; Ε, η Google θυμάται!" (...think about it!). Το όλο πράγμα, πάντως, έχει γίνει τόσο 'αστειάκι που ίιισως και να είναι αλήθεια' όσο το ότι... ο κόσμος θα τελειώσει το Δεκέμβρη του 2012, ξερωγώ. Εγώ πιστεύω ότι απλά διαβάζουμε πολλή ΕΦ.

Kingdom Gone
09-11-2009, 04:21
πολύ μπλαμπλα και απο invitations τίποτα όμως.

BunnyDee
09-11-2009, 15:49
Ζήτα απ' τους devs, στο link παραπάνω. Αργεί λίγο, αλλά το καλό πράμα...

locust
13-11-2009, 13:28
μόνο εγώ και ο deggial στο wave του er?

Captain Howdy
13-11-2009, 14:23
Απ 'οτι φαίνεται. Αργούν να στείλουν ινβιτεισιον οι μαλάκες.

BunnyDee
13-11-2009, 15:03
So say we all.

KoiliaSamprela
13-11-2009, 15:51
Απ 'οτι φαίνεται. Αργούν να στείλουν ινβιτεισιον οι μαλάκες.

και εγώ

rojerfredrar
16-11-2009, 07:54
Hey all,

I am new for this stuff and i wanna create my new account for sharing my collection to all of my friends as well as group of college. But, I need some tips. Hey, can anyone suggest me tips..

Phoebus
16-11-2009, 11:51
Protip: Kill yourself.

funishment
24-11-2009, 23:01
http://easiertounderstandthanwave.com/

Phoebus
24-11-2009, 23:34
Κρατάω ένα inv για τον Kingdom (quid pro quo μιας και αυτός με έκανε invite στο gmail) και έχω άλλα 3 να μοιράσω σε όποιον θέλει.

funishment
24-11-2009, 23:38
Αν δεν κόφτει κανέναν άλλο ΠΟΛΥ, ενδιαφέρομαι.

neverdie
24-11-2009, 23:41
Το ίδιο με την αποπάνω

H.
24-11-2009, 23:44
Κλείνω το 3ο!

BunnyDee
24-11-2009, 23:49
:( Εγώ δεν πρόλαβα δηλαδή; Θέεελω, αφού! *παράπονο*

locust
25-11-2009, 00:55
στείλτε τα mail σας σε pm

Abruzzi
25-11-2009, 04:09
Thank you for signing up to give us early feedback on Google Wave. We're happy to give you access to Google Wave and are enlisting your help to improve the product.

To accept your invitation, sign into Google Wave at the following link*:

μόλις τώρα.λογικά λάβατε και οι υπόλοιποι;αν όχι,έχω 8 invitations να στείλω.

MoRmEnGiL
25-11-2009, 05:51
Exw invites. Opoios 8elei, to mail me pm.

neverdie
25-11-2009, 13:03
Πήρα invitation από ευγενικότατο χρήστη. Τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να δίνω κι εγώ invitations και να καλώ τα φιλαράκια μου;

edit: οκ, απλώς περιμένω να μου στείλουν invitations για μοίρασμα

ikonoklast
25-11-2009, 23:32
pm για invites και εδώ όποιος θέλει.

funishment
25-11-2009, 23:39
Μπείτε όμως και στο ηαρ γουέηβ.

dopefiend
25-11-2009, 23:45
αν περισσεύει θα ήθελα κεγώ ένα πλιζ!!

BunnyDee
25-11-2009, 23:45
Μια στιγμή... μήπως δίνουν γενικά invites τώρα; Γιατί με το που έκανα Wave account, μου είχε 8...

ikonoklast
25-11-2009, 23:58
πολύ πιθανό. dopefiend στείλε το mail σου.

BunnyDee
26-11-2009, 00:01
...Πάντως, έκανα Waving για πρώτη φορά σήμερα με κάτι παιδιά, και σκοπεύω να κανονίσω τη Σαββατιάτικη έξοδό μου με φίλους μέσω Wave... <3

MoRmEnGiL
26-11-2009, 05:08
esteila se osous mou esteilan pm molis twra, ypomonh giati den ta stelnei amesws.

Phoebus
26-11-2009, 05:46
Όποιος ακόμα δεν έχει να στείλει πιέμ.

Captain Howdy
26-11-2009, 12:02
Guys κι εδώ Invitations to spare. Όποιος θέλει..

Abruzzi
26-11-2009, 12:48
εμενα τα δικα μου ιnvite ειναι καλυτερα.στα 2 invite το 1 δωρο.

ελα παρε παρε

Kelldorain
26-11-2009, 12:50
Abruzzi thanks ε.:pink:

funishment
26-11-2009, 13:14
Πόσο καιρό έκαναν να σας δώσουν invites για να μοιράσετε δηλαδή;

Boom!
26-11-2009, 19:57
Στειλτε μια γουεβια κι απο δω παρακαλω :!:

Kingdom Gone
26-11-2009, 19:59
danke Phoebus!

Djerdjelesh
26-11-2009, 23:11
κιεγω ρε παιδια, αν περισσεύει καμιά πρόσκληση... :-|

cloud
26-11-2009, 23:19
klaount at gmail plz κάποιος

MoRmEnGiL
27-11-2009, 09:35

wtf? i thought I sent you one.

cloud
27-11-2009, 10:40

wtf? i thought I sent you one.

ήρθε μόλις, ευχαριστώ :D

locust
27-11-2009, 10:47
μάλλον το δικό μου ήταν

MoRmEnGiL
27-11-2009, 19:53
tou 3anasteila k gw. eimai hli8ios. to prwto to esteila sto cloud@gmail.com.

barate.

antimusic
27-11-2009, 20:07
λόκαστ έχει περισσέψει καμία;

Raven Lord
27-11-2009, 20:14
edit: thanx!!!

dopefiend
27-11-2009, 20:25
στέλνω σε ρειβεν.

ρινς ή οποιος άλλος θέλει στέλνει το μαιλ του με πμ.

btw, έχει πρόβλημα με οπερα η μλκια ε?

Djerdjelesh
27-11-2009, 20:40
djerdjelesh at gmail com pls

antimusic
27-11-2009, 20:50
ντόπφιντ πινκς.

Ace
27-11-2009, 20:54
κι εγώ θέλω! ace.sonic7 at gmail

dopefiend
27-11-2009, 20:54
έστειλα κ σε τζερτζελε και εις και ξέμεινα.

ψιλομούφα μου φαίνεται προς το παρόν βέβαια. οψόμεθα.

Captain Howdy
27-11-2009, 21:54
Ναι όντως. Το βιντεάκι ήταν αρκετά υποσχόμενο αλλά μέχρι τώρα τπτ.

antimusic
27-11-2009, 21:57
έχω εγώ 4-5, όποιος θέλει ας στείλει το e-mail του.

Djerdjelesh
27-11-2009, 22:13
θενξ!

:maikl:

chris_boss
27-11-2009, 22:39
ευχαριστώ ρινς

neverdie
30-11-2009, 18:59
Έχω κι εγώ πλέον.
Όποιος θέλει ας στείλει πμ. Θα διαλέξω τους πιό όμορφους και θα δώσω.

Kuolema
02-12-2009, 15:34
Πείτε κι από δω αν θέτε. 8 λεφτ.

BunnyDee
02-12-2009, 20:41
Α, ναι, πείτε κι εδώ, 4 έχω ακόμα... Το πήρα ότι 'άνοιξαν οι πύλες' και τώρα πια έχουν όλοι! :P

freak brother
06-04-2010, 19:58
τελικα τι εγινε μαυτο το google wave?

BunnyDee
11-04-2010, 03:19
Εγώ (κι ο δικός μου :Ρ) είμαστε τα μόνα καμμένα που ξέρω να το χρησιμοποιούν, να σου πω την αλήθεια. Σε εταιρίες κλπ, και σε άλλες καταστάσεις όπου ίσως να χρειάζονται παραπάνω πράγματα από... δεν ξέρω... τις μλκίες που θυμάμαι από εδώ και 10 χρόνια που μου κάνει ακόμα forward η μάνα μου ξερωγώ, δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά δεν πήρε μπρος μου φαίνεται. Αλλά, βέβαια, να σου πω την αλήθεια, και το gmail ασπούμε, που τώρα ξερωγώ είναι υπερ-συνηθισμένο (και τη μάνα μου, να σου πω, που την ανέφερα πριν, gmail την έχω χώσει κι έχει, και με φωνάζει μέσα να της εξηγήσω πού είναι το Trash, επειδή είμαι ηλίθια και της είπα δεξιά αντί για αριστερά - true story από χθες :P), στην αρχή μου φαινόταν πολύ περίεργο αυτό το πράγμα που έπρεπε να σε κάνει κάποιος invite για να έχεις mail εκεί, λέει - μιλάμε τώρα για πολλάαα χρόνια πριν, μπορεί και δεκαετία. Αλλά μετά που πήρε μπρος... ε, προχώρησε. Οπότε δεν ξέρουμε τι γίνεται. Υπάρχει. Εμείς τα μαλακισμένα το χρησιμοποιούμε, πάντως, με τα διάφορα features του και όλα, και είναι πολύ χρήσιμο για να κανονίζεις τις εξόδους σου κλπ, να βάζεις τα διάφορα links μ' αυτά που αναφέρεις στον άλλο όταν δεν είναι μέσα κλπ...

freak brother
11-04-2010, 13:46
τρομαξα

BunnyDee
16-04-2010, 14:15
BOO!

Kelldorain
05-08-2010, 00:56
http://techcrunch.com/2010/08/04/wave-goodbye-to-google-wave/

BunnyDee
06-08-2010, 08:36
Πιστεύω ότι όντως ίσως να ήταν ahead of its time, αλλά είχε και λάθος τρόπους να το χειρίζονται απ' τη μεριά τους, εξ' αρχής αλλά και μετά. Την άποψή μου τη λέω εδώ (http://geekybunny.blogspot.com/2010/07/in-this-heat.html), βασικά.

Δεν κρύβω, όμως, ότι στεναχωρήθηκα πολύ μ' αυτά που έχουν στο νου τους από 'κει μεριά, όσο κι αν το περίμενα. Και, εντάξει, respect πάντα για το open source thing, αλλά αυτό δεν το σώζει με τπτ, εφόσον δεν είναι μόνο το λογισμικό που το κάνει αυτό που είναι, αλλά, και κυρίως βασικά, το ότι έχει τους servers της Google από πίσω. Και, ναι, αυτό είναι σα να λένε ότι έκαναν μλκία, δε μπόρεσαν να το σώσουν, και... σα να ανακοινώνουν ότι ο ασθενής πάσχει από ασθένεια που δεν έχει γιατρειά, αλλά... δεν πέθανε ακόμα, you never know. Στο μυαλό μου, του κόλλησαν μια μεγάλη ταμπέλα "FAIL", και απλά περιμένουμε μέχρι να τους κοστίσει αρκετά το πόσο waste of resources είναι, και να το στείλουν στον κάδο των αχρήστων. Oh well. Story of my life. Κάτι που μ' αρέσει, που "ο κόσμος" δεν έχει θέση γι' αυτό.

Ingolemo
06-08-2010, 16:06
Nomizw oti to vasiko provlhma htan oti enw htan kalo san idea, eixe polu kakh ulopoihsh.

Argo, xalia ui, anuparkta settings.
Hthele polu douleia akoma gia na ginei useable.

Deggial
06-08-2010, 18:03
Ό,τι είπε ο Ingolemo. Ωραία ιδέα, αλλά πολύ βαρύ. Το UI του μου άρεσε, αν εξαιρέσεις τα bugs που είχε, αλλά δεν ήταν φιλικό για αρχάριους χρήστες. Πάντως, με κάποια επιπλέον features όπως gmail integration και καλύτερη προώθηση ίσως να είχε καλύτερη τύχη.

MoRmEnGiL
06-08-2010, 22:26
Ό,τι είπε ο Ingolemo. Ωραία ιδέα, αλλά πολύ βαρύ. Το UI του μου άρεσε, αν εξαιρέσεις τα bugs που είχε, αλλά δεν ήταν φιλικό για αρχάριους χρήστες. Πάντως, με κάποια επιπλέον features όπως gmail integration και καλύτερη προώθηση ίσως να είχε καλύτερη τύχη.

auto, to bgalane kai den to zmprw3ane ka8olou, to afhsane sthn tyxh tou.

BunnyDee
07-08-2010, 20:39
Ingolemo, σου βγάζω το καπέλο (τώρα δε φοράς καπέλο).