View Full Version : Έχω. Μείνει. Μαλάκας. Αξίζει δικό του τόπικ.
Super Mario World οταν βγηκε το Super Nintendo και να το εχουμε λιωσει με τα ξαδερφια. Αν ξεραμε οτι αυτη η πιστα κερδιζεται και με αλλο τροπο θα ειχαμε πεθανει απο υπερβολικη εκκριση σεροτονινης εκει που ημασταν 13-14 χρονων...Απιστευτο βιντεο. Το ξερω οτι ειμαι geek αυτη τη στιγμη, αλλα δε με νοιαζει.
http://animatedhomepage.com/blog/amazing-mario-level/
SpiritCrusher
11-06-2009, 04:17
Το ξερω οτι ειμαι geek αυτη τη στιγμη, αλλα δε με νοιαζει.
Προφανώς όχι αρκετά :-P
Αυτές οι πίστες είναι custom από τρίτους, δεν υπήρχαν ποτέ στο παιχνίδι. Μάλιστα είναι νέο τρεντ κατα Ασία μεριά και κάθονται και κάνουν πανδύσκολες πίστες έτσι για τη φάση.
Παραδείγματα εδώ (από τη μέση και μετά) που αξίζει να τα δεις για το πόσο κατεστραμμένοι υπάρχουν: http://www.gamespy.com/articles/980/980277p2.html
Και τα βίντεο με τις πίστες όπου ο Μάριο δεν κάνει τίποτα όπως αυτό που είδες:
http://www.youtube.com/watch?v=GViolBotrSc
Οχι ρε γμτ νομιζα οτι ηταν στο οριτζιναλ παιχνιδι η πιστα, θα ορκιζομουν οτι ηξερα και ποια ειναι. Καλα το ιδιο απιστευτο ειναι. Θα τσεκαρω τα λινκς καποια αλλη στιγμη. Εισαι geek το ξερεις ε. :-P Μαρεσει που λες "κατα Ασια μερια"... πες ρε παιδι μου οτι ειναι οι ΙΑΠΩΝΕΣ ΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ.
SpiritCrusher
11-06-2009, 04:48
Μπορεί να είναι Κορεάτες!
morphine
11-06-2009, 05:52
μ' έπιασε ταχυπαλμία ε. Κατ' αρχάς φύξα άσχετε έπρεπε να το καταλάβεις ότι είναι φωλς από τον ήχο που κάνει όταν πηδάει. Πού να'ναι εκείνο το emulator που'χα ρε γμτ. Το σούπερ μάριο 2 για νες ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι όλου του κόσμου. Και τα άλλα δύο τέλεια ήταν δηλαδή, αλλά.
Πω.:pink:
εδιτ 3A-VUq1e_4o :touched: :cry:
Απαίσιος TOAD. Τον μισούμε απ το Μαριοκαρτ.
μ' έπιασε ταχυπαλμία ε. Κατ' αρχάς φύξα άσχετε έπρεπε να το καταλάβεις ότι είναι φωλς από τον ήχο που κάνει όταν πηδάει. Πού να'ναι εκείνο το emulator που'χα ρε γμτ. Το σούπερ μάριο 2 για νες ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι όλου του κόσμου. Και τα άλλα δύο τέλεια ήταν δηλαδή, αλλά.
Πω.:pink:
εδιτ 3A-VUq1e_4o :touched: :cry:
Ειχα τον ηχο χαμηλα και παραδεχομαι οτι δεν ειχα εντρυφυσει τοσο πολυ στο Super Mario World οσο στα Super Mario Bros 1,2,3 που τα ξεραμε απεξω κι ανακατωτα με την αδερφη μου γιατι ο ξαδερφος ειχε Super Nintendo αλλα εμεις ημασταν φτωχοι και ειχαμε μεχρι Nes. Το θεμα ειναι οτι εσυ εισαι ασχετη γιατι απο ολα τα θεικα Μαριο που ειχαν βγει διαλεξες το χειροτερο (που και παλι ειχε την πλακα του, αλλα ποιος ανωμαλος διαλεγει Toad αντι για την βασιλισσα ή τον Luigi που πηδουσε λες και ηταν αθλητης τριπλουν σε Ολυμπιακους αγωνες?)!! Δηλαδη, oh my gaaaaaawwd.
SpiritCrusher
11-06-2009, 13:41
Παίρνουμε TOAD στο ΜάριοΚαρτ.
Shrinebuilder
11-06-2009, 13:50
Παίρνουμε Baby Bowser στο Μαριοκαρτ.
sabbattack
11-06-2009, 16:35
pairnw Crush Bandicoot kai sas gamw oti exete nintend-akides!!!
:D
Marillion
11-06-2009, 18:35
πέστα ρε χρυσόστομε. και μισούμε μερικά μάριο πάρτυ που έχουν αυτόνα αντί για Samus Aran ή dk
Marillion
11-06-2009, 18:36
pairnw Crush Bandicoot kai sas gamw oti exete nintend-akides!!!
:D
έχει να βγει σοβαρό κρας εδώ και μία δεκαετία
(φταίει που δεν το αναλαμβάνει η naughty dog βέβαια, γαμώ την σόνυ μου γαμώ)
Mitsmann
12-06-2009, 03:14
ναου πλέην ομπσκιουρ καλτ γκριντομπλακ συγκροτημα - σας αρεσε ο σουπερ μαριο.