View Full Version : [TV] Harper's Island
funishment
10-06-2009, 21:59
http://i43.tinypic.com/rj0g1u.jpg
Έχουμε που λέτε έναν γαμβρό, μια νύφη, το συγγενολόι κι ένα νησί στο οποίο αποφασίζουν να κάνουν τον γάμο και όλα τα παρελκόμενα. Εκεί μερικά χρόνια πριν είχε γίνει μια σειρά φόνων, αλλά το νησί έχει φαινομενικά επιστρέψει στους ήσυχους ρυθμούς του. \μ/
Ε φυσικά τα πράγματα δε μένουν έτσι για πολύ, αλλιώς θα μιλάγαμε για ρομαντική κομεντοσειρά, αλλά ουχί, μιλάμε για χόρρορ μύστερι ξέρω γω.
Είμαστε στο 8ο επεισόδιο, συνολικά θα υπάρξουν 13 και τέλος. Στο τελευταίο λέει θα απαντηθούν ταπανταόλα.
Επίσης παίζει ένα παράλληλο web series (http://www.harpersglobe.com/), αλλά δεν το έχω δει και δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται.
Πρωταγωνιστεί ο παρολίγον πολύτεκνος Christopher Gorham (http://www.imdb.com/name/nm0330913/), τον θυμάστε από το Jake 2.0, το έδειχνε το Σταρ νομίζω κάποτε. Έκανε λέει και το γομινέτο της Ugly Betty. Εγώ επίσης θυμόμανε αυτόν (http://www.imdb.com/name/nm1623511/) από το Έπικ Μούβι (έχει ρόλο που γαμάει btw, μαζί με το γυναικάκι (http://www.imdb.com/name/nm0724460/) του που είχαμε δει στον Χάουζ), και σε 2-3 επσ έχουμε και αυτόν (http://www.imdb.com/name/nm0002122/) του L.A Law. Ψιλοενδιαφέρον έχει επίσης ο γκοθάς (http://z.about.com/d/horror/1/0/4/q/-/-/HarpersIsland_Chekvala2.jpg) της σειράς, αδερφός του γαμβρού.
Όλα αυτά για να καταλήξουμε στον απόλυτο της σειράς, τον Τζίμι, C.J Thomason το όνομα, heartthrob το επάγγελμα. Και ψαράς στις ελεύθερες ώρες του. Στην αρχή θύμισε Ορλάντο Μπλούμ :puke: αλλά αυτός εδώ αντροφέρνει και ξεχώρισε από το ξέπλυμα.
Επί τω έργω.
http://www.poptower.com/images/db/7534/450/500/harpers-island.jpg
Μια κουτσομούρα τόση.
http://www.poptower.com/images/db/7536/450/500/harpers-island.jpg
Το βλέπει κανένας χριστιανός να πούμε καμιά κουβέντα πριν τελειώσει;
Ingolemo
11-06-2009, 03:20
Psithika, katevainei, na vlepw kai tpt sovaro anamesa sta Buffy :p
to vlepw apo tin arxi kai mou psiloaresei
Kelldorain
14-06-2009, 15:27
Αναπάντεχα καλή σειρά ε. Εύκολη γενικά, ωραία πλοκή και παρά το γεγονός ότι έχει κάποια βαρετά σημεία βλέπεται ευχάριστα. Σήμερα βγήκε το 9, δεν το χω δει ακόμα , το τέλος του 8 πολύ καλό.
Kelldorain
15-06-2009, 22:21
Οκ νταμπλ ποστ αλλά σε τέτοιες σειρές αν δεν γράφεις την πρόβλεψη σου (που τελικά ΠΑΝΤΑ αποδεικνύεται λάθος) δεν έχει πλάκα, οπότε πάμε με βάση τα 9 πρώτα.
Στο θέμα του σερίφη. Υπάρχουν 2 περιπτώσεις, ή να μην είναι καν μπλεγμένος και να παίζει κάτι άλλο (ή να είπε ο πραγματικός στο κοριτσάκι να πει ψέματα) ή να έχει σκωτώσει κάποια άτομα αλλά σε αυτή την περίπτωση οπωσδήποτε έχει σύνεργο. Αυτό φαίνεται από το ότι κάποιος πετάει τα βέλη στην καλύβα με τον σερίφη μέσα, αλλά και επειδή στο πρώτο επ κάποιος εκτός νησιού έβαλε τον θειο κάτω από το καράβι. Τέλος πάντων, να αποκαλύπτεται ο μόνος δολοφόνος από το 9ο επ απλά δεν γίνεται :P
Στο ποιός είναι τώρα. Σε μένα φαίνεται προφανές ότι είναι ο Henry (o γαμπρός). Δηλαδή από που να αρχίσω. Αδιευκρίνηστες συνθήκες θανάτου γονέων, κατάφερε ενώ φαινόταν απίθανο να έχει σχέση με την πλούσια οικογένεια με την οποία ο δολοφόνος έχει εμμονή, ο πατέρας ανέφερε ότι το ίνστικτο του λέει να μην τον παντρευτεί η κόρη του (σκηνή που πέρα από χιντ δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται εκεί), ο θάνατος του αδερφού του ενώ αυτός εμφανίζεται με αίματα και κοψίματα στην σκηνή, το ότι πήρε τις σελίδες του βιβλίο και τις έδωσε μετά στην άλλη, προφανώς παραποιημένες. Και το κυριότερο, στο 8ο επεισόδιο, στη σκηνή με τα βέλη στην καλύβα, είναι ο ΜΟΝΟΣ που θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί. Καθίστε και ξαναδείτε το, κανείς άλλος δεν είναι μόνος του. Αν και το θεωρώ δύσκολο, υπάρχουν 2 περιπτώσεις να μην είναι αυτός:
Α) να είναι η ξανθιά γκόμενα του άγγλου, η οποία μας έδειξε από την αρχή ότι έχει μελετήσει το δολοφόνο, αλλά θα ψιλοέκανε μπαμ κάτι τέτοιο, πέρα του ότι νομίζω πως στο τελευταίο επ προσπάθησαν να μας πείσουν ότι είναι αυτή
Β) μιας και η σειρά μοιάζει σε αρκετά σημεία με το And Then There Were None , ο δολοφόνος να είναι κάποιος που θεωρούμε νεκρό. Δεν θυμάμαι για ποιους δεν είμαστε 100% ότι βρέθηκαν όντως νεκροί, αν θυμάται κανείς ας πει.
Ingolemo
17-06-2009, 01:56
Xwris na xw diavasei to spoiler sou, kai exwntas dei to prwto episodeio mono, exw na pw oti o dolofonos einai o gampros.
funishment
17-06-2009, 02:24
Οκ νταμπλ ποστ αλλά σε τέτοιες σειρές αν δεν γράφεις την πρόβλεψη σου (που τελικά ΠΑΝΤΑ αποδεικνύεται λάθος) δεν έχει πλάκα, οπότε πάμε με βάση τα 9 πρώτα.
Στο θέμα του σερίφη. Υπάρχουν 2 περιπτώσεις, ή να μην είναι καν μπλεγμένος και να παίζει κάτι άλλο (ή να είπε ο πραγματικός στο κοριτσάκι να πει ψέματα) ή να έχει σκωτώσει κάποια άτομα αλλά σε αυτή την περίπτωση οπωσδήποτε έχει σύνεργο. Αυτό φαίνεται από το ότι κάποιος πετάει τα βέλη στην καλύβα με τον σερίφη μέσα, αλλά και επειδή στο πρώτο επ κάποιος εκτός νησιού έβαλε τον θειο κάτω από το καράβι. Τέλος πάντων, να αποκαλύπτεται ο μόνος δολοφόνος από το 9ο επ απλά δεν γίνεται :P
Στο ποιός είναι τώρα. Σε μένα φαίνεται προφανές ότι είναι ο Henry (o γαμπρός). Δηλαδή από που να αρχίσω. Αδιευκρίνηστες συνθήκες θανάτου γονέων, κατάφερε ενώ φαινόταν απίθανο να έχει σχέση με την πλούσια οικογένεια με την οποία ο δολοφόνος έχει εμμονή, ο πατέρας ανέφερε ότι το ίνστικτο του λέει να μην τον παντρευτεί η κόρη του (σκηνή που πέρα από χιντ δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται εκεί), ο θάνατος του αδερφού του ενώ αυτός εμφανίζεται με αίματα και κοψίματα στην σκηνή, το ότι πήρε τις σελίδες του βιβλίο και τις έδωσε μετά στην άλλη, προφανώς παραποιημένες. Και το κυριότερο, στο 8ο επεισόδιο, στη σκηνή με τα βέλη στην καλύβα, είναι ο ΜΟΝΟΣ που θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί. Καθίστε και ξαναδείτε το, κανείς άλλος δεν είναι μόνος του. Αν και το θεωρώ δύσκολο, υπάρχουν 2 περιπτώσεις να μην είναι αυτός:
Α) να είναι η ξανθιά γκόμενα του άγγλου, η οποία μας έδειξε από την αρχή ότι έχει μελετήσει το δολοφόνο, αλλά θα ψιλοέκανε μπαμ κάτι τέτοιο, πέρα του ότι νομίζω πως στο τελευταίο επ προσπάθησαν να μας πείσουν ότι είναι αυτή
Β) μιας και η σειρά μοιάζει σε αρκετά σημεία με το And Then There Were None , ο δολοφόνος να είναι κάποιος που θεωρούμε νεκρό. Δεν θυμάμαι για ποιους δεν είμαστε 100% ότι βρέθηκαν όντως νεκροί, αν θυμάται κανείς ας πει.
Τον σερίφη τον αποκλείω για δολοφόνο, γιατί είναι το προφανές μετά το 9.
Τον Χένρι τον αποκλείω γιατί πάλι είναι το προφανές, ο γκουντ γκάι πρωταγωνιστής χου ισ σάικο άφτερ όλ.
Βασικά δεν μου κάνει κανένας περισσότερο ύποπτος από κάποιον άλλο, και δεν πολυμπαίνω κιόλα στη διαδικασία, οπότε αφήνω τη νεκροψία να δείξει.
Και σχεδόν πάω στοίχημα ότι κάποιο αουτσάιντερ θα είναι, βλέπε ξανθό γκομενάκι φίλος γαμπρού, Σάλι αν θυμάμαι καλά.
τι ρόλο βαράνε το ξανθό γκομενάκι και ο άγγλος; δεν είναι χωμένοι πουθενά, ούτε καν ύποπτοι.
funishment
17-06-2009, 22:51
τι ρόλο βαράνε το ξανθό γκομενάκι και ο άγγλος; δεν είναι χωμένοι πουθενά, ούτε καν ύποπτοι.
Συμφωνώ αλλά τι τα θες, τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι. Το αγαπώ αυτό το ζεύγος.
ναι λοιπόν, το 10 γάμησε. με τον τρόπο που έπρεπε.
αλλά συνεχίζω να υποψιάζομαι εκείνο το αρχιδάκι τον ψαρρά, τον Τζίμυ.
Kelldorain
21-06-2009, 22:01
Καλό επ, αν και λίγο προβλέψιμο.
Στο θέμα του σερίφη κυρίως, φαινόταν ότι θα σκοτωθεί. Επιμένω ότι υπάρχει κι άλλος δολοφόνος, ο Wakefield λογικά κάποιο άλλο ρόλο βαράει, ίσως να έκανε 1-2 φόνους κι αυτός αλλά όλους δύσκολα. Για Χένρι ψιλοαπομακρύνεται το ενδεχόμενο να είναι αν θέλω να δω η σκηνή με τα βέλη πως θα εξηγηθεί καθώς και κάποια hints που έδωσαν, ο ψαράς παίζει όντως αλλά ακόμα περισσότερο ο Booth
Λοιπόν είδα και τα 10 επεισόδια.
πριν το 10ο νομιζα πως ο δολοφόνος είναι γιος του wakefield με τη μάνα της αμπι λολ, γιατί δεν ήθελα να έιναι τόσο προβλέψιμο. Βέβαια δεν έχω καταλάβει ακόμα τι σκατά θέλει ο γουεικφιλντ, μηπως ειναι ο ψαρας(:pink::pink:) γιος του? χαχαχ έχω πλάσει ένα σωρό σενάρια πια! και τελικά τι παίζει αντάλλαξε τη ζωή ο πατέρας για να ζήσει ο ψαράς? Είχε κάνει συμφωνία? δλδ τα σχέδια του ξενοδοχείου στο πατρικό τησ αμπι γιατί υπήρχαν? Ουφ κολλησα και έχω αγωνία.:headbang:
@edit μου ρθε τώρα..ο χενρι είναι γιος του γουεικφιλντ ξερουμε κατι γαι τους γονείς του? οχι.
funishment
23-06-2009, 22:11
Ρε.
Να δηλώσω ότι αν πέθαινε ο Ντζίμμης δεν το ξαναέβλεπα, θα ήταν ξεφτιλισμένοι και κακοί. Το αυτό αν πέθαινε ο Καλ. Θέλω να ζήσει για πάντα ευτυχισμένος με το ξανθό του γομινέτο.
Επίσης. Ελπίζω να μην είναι μόνος του ο Γουέικφιλντ γιατί θα είναι μεγάλη ξενέρα.
Επίσης2.
http://holycrapthatsfunny.com/wp-content/uploads/2008/06/silhouette.jpeg
Επίσης3. Το μικρό το κωλόπαιδο με εκνευρίζει αφάνταστα. Ελπίζω να είναι συνεργός του Γουέηκφιλντ και να πεθάνει με φριχτό τρόπο.
funishment (http://www.electricrequiem.com/forum/member.php?u=3360)
dhlwnw erwteymenh me psara :pink::pink::pink:
μωρέ
ο ψαράς δεν πεθαίνει γιατί είναι κλειδί στην ιστορία (λόγω έρωτος με Άμπι/πιθανή συνέργεια με Γουεηκφιλντ)
το γκομενέτο του Καλ δεν το βλέπω να επιζεί, κρίμα γιατί είναι άξιο
αλλά πιο στάνταρ θάνατος είναι ο σωσίας του Βόουτερ.
το σιχαμένο κοριτσάκι δεν πεθαίνει - η μαμά του πάλι δεν αποκλείεται - γιατί ειναι πολίτικαλυ ινκορέκτ.
funishment
24-06-2009, 02:59
funishment (http://www.electricrequiem.com/forum/member.php?u=3360)
dhlwnw erwteymenh me psara :pink::pink::pink:
Καλωσήρθες.
μωρέ
ο ψαράς δεν πεθαίνει γιατί είναι κλειδί στην ιστορία (λόγω έρωτος με Άμπι/πιθανή συνέργεια με Γουεηκφιλντ)
το γκομενέτο του Καλ δεν το βλέπω να επιζεί, κρίμα γιατί είναι άξιο
αλλά πιο στάνταρ θάνατος είναι ο σωσίας του Βόουτερ.
το σιχαμένο κοριτσάκι δεν πεθαίνει - η μαμά του πάλι δεν αποκλείεται - γιατί ειναι πολίτικαλυ ινκορέκτ.
1. Σφωνώ. Μακάρι να είναι συνεργός, να ζήσει μέχρι το τέλος. \μ/
2. Καλ+γκομενάκι και Τζίμσ δε θέλω να πεθάνουν για κανένα λόγο. Όλοι οι άλλοι πούλο.
3. Δεν νομίζω ότι ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι.
4. -κρίπι βόις- ΟΥΑΝ ΜΠΑΗ ΟΥΑΝ. Μαλακισμένο.
Ρε παιδιά πως εξηγείτε το γεγονός πως ο θειος μαρτυ είχε τσαντα με λεφτά και όπλο και πως η τσαντα αυτη με τα λεφτα δω8ηκε απο τον γουελιγκτον στον χαντερ γτφ δλδ:?
ntampl post. λοιπόν το γεγονός πως ο μπουθ πεθανε κατα αυτόν τον τρόπο κινεί υποψίες.
Kelldorain
24-06-2009, 14:13
Ε αυτό λέω στο προηγούμενο μου ποστ :P
Για το πρώτο:
Την τσάντα με τα λεφτά δεν τη θυμάμαι, το όπλο λογικά επειδή φοβόταν τον πατέρα της Τρις
funishment
24-06-2009, 15:16
Γιατί λέμε ότι η τσάντα του θείου είναι η ίδια με αυτή που κουβάλαγε ο χάντερ;
ρητορική ερώτηση ήταν αυτή?8)
funishment
24-06-2009, 15:39
Όχι λολ
Ντάξ, το πλέον λογικό είναι να μιλάμε για την ίδια τσάντα, αλλά ξέρω γω, ελπίζω να μην είναι πολύ επιστημονική φαντασία η εξήγηση που θα δώσουν.
Κατά τα άλλα συντρόφισσα Impure.
http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Shows/G_L/Ha_Hh/HarpersIsland/crops/Harpers_Island33.jpg
Λύσσα.
οι εκδοχές είναι πολλές επισης χαζευω στο φορουμ της σειράς και έχω δει τα απειρα λολ http://www.cbs.com/forum/posts/list/58895.page
και βλεποντας την εικόνα όλο εκει παει το μυαλό μου στο μαναρι
όσο για το 2ο απλα πλιτς
funishment
24-06-2009, 22:21
Το συζητούσα λοιπόν σήμερα με μια φίλη και μου θύμισε ότι.
Ρε παιδιά πως εξηγείτε το γεγονός πως ο θειος μαρτυ είχε τσαντα με λεφτά και όπλο και πως η τσαντα αυτη με τα λεφτα δω8ηκε απο τον γουελιγκτον στον χαντερ γτφ δλδ:?
Λοιπόν. Ο θείος κουβαλούσε την τσάντα με τα λεφτά και το όπλο. Ο γουέλιγκτον έδωσε στον χάντερ επιταγή, την τσάντα ο χάντερ τη βρήκε στη βάρκα, amirite; Οπότε ο γουέλιγκτον δεν έχει να κάνει με αυτό, το θέμα είναι πώς βρέθηκε η τσάντα στη βάρκα.
Ε ε. Ε.
η μάλλον ποιος έβαλε την τσαντα εκει. δλδ ο συνεργος του γουεικφιλντ. Τελικά έπρεπε να το δω μαζεμένο οταν θα τελείωνε να μην έχω τόση αγωνία
Kelldorain
27-06-2009, 00:55
1x11 out
:|
1χ11
:|:|:| omg?????????πλζ το τελος ομγκ μας δειχνει ποιος ειναι ο συνεργος?:|
πολύ δυνατό και το 11
τα είχαμε πει για τον ψαρά κ αντί να τον υποψιαστείτε, βρέχατε τα βρακιά σας.
μάλλον υπάρχει σχέση τζίμυ κ γουέηκφιλντ, εκτός από συνεργοί παίζει να είναι κ συγγενείς. για τσάντες κ λεφτά ακόμα περιμένουμε.
ε ναι το χαμε πει. αλλα μας τους δειχνει ετσι απροκαλυπτα πλεον? μηπως παει να μας μπερδεψει? αντε πια βαρεθηκα να περιμενω
funishment
28-06-2009, 17:37
πολύ δυνατό και το 11
τα είχαμε πει για τον ψαρά κ αντί να τον υποψιαστείτε, βρέχατε τα βρακιά σας.
μάλλον υπάρχει σχέση τζίμυ κ γουέηκφιλντ, εκτός από συνεργοί παίζει να είναι κ συγγενείς. για τσάντες κ λεφτά ακόμα περιμένουμε.
Μη γίνεσαι εριστικός.
ZOMITZI ZOMITZI
Μα δεν έχει συγκλονιστεί κανείς από τον θάνατο του Καλ;! Λάηκ, σίριουσλι γκάιζ. Έβαλα τα κλάματα ξέρω γω. ΣΦΙΧΤΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. Θεάρα Κλόη, τον ακολούθησε στον υγρό του τάφο. Αυτό το ζευγάρι χάθηκε άδικα των αδίκων, θα έπρεπε να ζήσουν για πάντα μαζί αγαπημένοι σε ένα ράντσο στην Αιόβα, να έχουν πολλά ξεδοντιάρικα μούλικα, και ένα άλογο.
Λοιπόν, εξακολουθούμε να βρέχουμε βρακάκι για Τζίμμυ, κι ας αποδειχτεί αχρείος και λεχρίτης. Αν είναι όντως συνεργός, τι να πω, τον αγαπώ ακόμα πχιότερο γιατί είναι κρίμιναλ.
Επίσης, αν είναι συνεργός ο Τζιμάρας μας, η Άμπι έχει φάει τρελό πουλί. Έχει χάσει πατέρα μάνα φίλους και το χάισκουλ σουίτχαρτ της είναι ΚΙΛΛΕΡ λολ.
Επίσης2, αν πεθάνει ή εμπλέκεται ο Χένρι, το ίδιο πουλί έχει φάει και η Τρις. Μάνα εδώ και χρόνια, πατέρας, μητριά ου 666, γαμπρό, φίλες από το κόλιτζ, πρώην γκόμενο, γαμβρό, πω πω πω γουατ άνγκρι μπράιντ σι μαστ μπι.
Ουφ. Δεν περνούν οι μέρες.
Kelldorain
28-06-2009, 17:50
Πρέπει όμως να εξηγήσουν
- στο 1ο επ ποιος σκότωσε αυτόν στο πλοίο
- γιατί ο σερίφης δεν είχε πει σε κανέναν για τον Τζίμυ
funishment
29-06-2009, 02:52
1. Ε, είτε ο συνεργός του Γουέηκφιλντ, είτε θα το αφήσουν αναπάντητο και θα μείνουμε με την απορία.
2. Ίσως δεν ήταν σίγουρος, και δεν ήθελε να πληγώσει την μονάκριβη και άλλα τέτοια συναισθηματικά. Επίσης αν θυμάστε, η Άμπι έμεινε έκπληκτη όταν γυρνώντας στο νησί είδε τον πρώην γκόμενο και τον πατέρα της να είναι φιλαράκια, ενώ πριν φύγει απ' το νησί ήταν στα μαχαίρια.
Και δεν ξέρω, αν στο 11 ουσιαστικά μας αποκάλυψαν τον συνεργό, στο επόμενο τι θα γίνει; Μου φαίνεται πολύ πιο λογικό να αποκαλυφθεί στο επόμενο επ, και στο τελευταίο είτε να τα γαμήσουν όλα μαζί, είτε να τους σαπακιάσουν και τους δύο στο ξύλο οι επιδέλοιποι.
funishment
05-07-2009, 15:55
Διπλό επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα λοιπόν, FML.
Προς τι η αγωνία; Πολύ προβλέψιμη ως τώρα η σειρά, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι που θα έκανε πραγματική έκπληξη στα 2 τελευταία.
funishment
05-07-2009, 20:30
Ελπίζουμε.
Φευγω σαββατο βραδυ για ενα χωριο στην Κρητη, μπουχουχου θα το δω πια στις 19 του μηνα:roll:
εδιτ ΦΜΛ
KoiliaSamprela
11-07-2009, 14:47
εντελώς κσερογο , μάθαμε τι απέγινε το επεισόδιο 12?
ok μάθαμε... μούφα βρωμάει
KoiliaSamprela
12-07-2009, 12:56
το τέλειωσα .... όσο το γούσταρα μέχρι την αρχή του 11 τόσο με χάλασε μετά....
Καλά ρε δε πετύχαιναν ελέφαντα στα 2 μέτρα με σκάγια διασποράς
απογοήτευσις το τέλος, γεμάτο τρύπες σεναριακά. κράταγε το ενδιαφέρον όμως, αν και μεγάααλη αμερικανιά.
Ingolemo
13-07-2009, 00:32
Loipon, exw dei mono to prwto episodeio, den mporw na pw oti me enthousiase, alla vlepotan.
Xwris spoilers, gia peite, aksizei na ta dw kai ta upoloipa twra pou teleiwse, h ontws teleiwnei xalia?
KoiliaSamprela
14-07-2009, 15:40
Loipon, exw dei mono to prwto episodeio, den mporw na pw oti me enthousiase, alla vlepotan.
Xwris spoilers, gia peite, aksizei na ta dw kai ta upoloipa twra pou teleiwse, h ontws teleiwnei xalia?
ΔΕΣ
(Αν δεν σου αρέσει μας βρίζεις μετά κσερογο)
Μη δεις. Δεν είναι το τέλος που ήταν κακό (μέτριο ήτανε), γενικά η εξέλιξη ήταν κακή, βαρετή, χαζή και είχε πολλές τρύπες και αμερικανιές. Υπάρχουν καλύτερες σειρές να κάψεις τον χρόνο σου :p
funishment
15-07-2009, 19:54
ΛΟΙΠΟΝ.
ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΔΓΙΑΟΛΙΑ ΜΟΥ.
Ναι οκ, είχε τις τρύπες του. Ναι οκ, αμερικανιά.
ΑΛΛΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ.
Την βρήκα πολύ καλή σειρά, ωραία ιστορία αν μη τι άλλο, καλοί ηθοποιοί, και φφσ, 13 επεισόδια ξερωγω, μέχρι να πεις τι έγινε τελείωσε, δε δέχομαι να ακούω ότι δεν ήτο ενδιαφέρουσα.
Στα των τελευταίων επεισοδίων τώρα.
Ενώ από τη μέση της σειράς και μετά θεωρούσα φοβερά προβλέψιμο να κάνουν συνεργό τον Χένρι, δε μου φάνηκε τρομερά κλισέ έτσι όπως παρουσιάστηκε. Ίσως επειδή μας είχαν πρήξει με τον κάπταιν Τζίμμυ όμπβιους.
Ο ΤΖΙΜΜΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΙ ΕΦΤΑΨΥΧΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ, ΠΛΙΤΣ ΠΛΙΤΣ.
Και τζίζαζ, μην είστε τόσο τιβισίριζλάβερζ ξέρω γω, και σας φαίνονται πατάται όλες οι λίγο πάνω του μετρίου σειρές.
Cloud, για κάνε καμιά πρόταση, σύντομη σειρά για το καλοκαίρι, όχι με 30 σήζονς ναούμ, να δω τώρα που ετέλεψε αυτή.
Ingolemo
15-07-2009, 21:24
Thes sugkekrimena apo cloud protash? :P
An oxi, tsekare oti den exeis dei apo auta:
Firefly, Carnivale, Black Books, Deadwood
Supernatural, Californication, The Lost Room
Oi prwtes 4 seires einai apo tis kaluteres pou xw dei, den einai kai megales (1-3 seasons), des tes.
Oi upoloipes polu kales epishs, to supernatural einai ligo megaloutsiko alla exei plaka, californication gamaei, arketa kalokairinh seira, 2 seasons, vgainei 3h se merikous mhnes.
Lost Room einai 3 megala episodeia , tv movie fash, alla gamaei.
edit: a ksexasa kai to true blood, pou arxisa na to vlepw prosfata kai gamaei, paizetai h 2h season twra.
funishment
15-07-2009, 21:44
Thes sugkekrimena apo cloud protash? :P
An oxi, tsekare oti den exeis dei apo auta:
Firefly, Carnivale, Black Books, Deadwood
Supernatural, Californication, The Lost Room
Oi prwtes 4 seires einai apo tis kaluteres pou xw dei, den einai kai megales (1-3 seasons), des tes.
Oi upoloipes polu kales epishs, to supernatural einai ligo megaloutsiko alla exei plaka, californication gamaei, arketa kalokairinh seira, 2 seasons, vgainei 3h se merikous mhnes.
Lost Room einai 3 megala episodeia , tv movie fash, alla gamaei.
edit: a ksexasa kai to true blood, pou arxisa na to vlepw prosfata kai gamaei, paizetai h 2h season twra.
Όχι μωρέ, απλά είπε για ένα κάρο γαμιστερότερες σειρές για να σκοτώσουμε το χρόνο μας, κι εγώ θέλω ακριβώς αυτό. Μια γαμέουα σειρά με λίγα επσ, που να μην τέλειωσε μόλις την 6η σίζον της.
Λοστ Ρουμ έχω δει τα δύο πρώτα αν θυμάμαι καλά, μεγάλη επιτυχία.
Θα κοιτάξω και τα άλλα που δεν ήξευρα, ντάνκε. :thumbsup:
Firefly δες. True Blood βλέπω εγώ και ομορφαίνει λίγο το καλοκαιράκι! :P
Τώρα για το spoiler, δεν θεωρώ το Harper άνω του μετρίου, το θεωρώ πολύ κάτω. Αν είχε συνεχίσει με το ωραίο κλίμα που είχε στα 2-3 πρώτα επισόδεια ξέρωγω ναι, θα ήταν άνω του μετρίου. Εν τέλει το μόνο που έμεινε είναι το ζευγαράκι, τα υπόλοιπα ήτανε πολύ τσίζι για να τα θυμάμαι.
funishment
16-07-2009, 16:41
Εγώ χάρηκα πάντως και λέγε ότι θες. :dfinger:
Να δούμε τι λένε κι αυτά.
funishment
20-08-2009, 00:39
Στηρίζω.
Diva Plavalaguna
29-08-2009, 23:15
εχω να πω οτι ενω στα πρωτα επς ειχε ενδιαφερον κ μυστηριο, σιγα σιγα χαλαει, με αποκορυφωμα το επ 11 που μολις ειδα που ειναι ο εμετος ο ιδιος.
χλωμο να δω τα 2 τελευταια.
στα + της σειρας οι μουναρες που παιζουν
dopefiend
20-01-2010, 05:05
λοιπόν η σειρά συνολικά ήταν σχετικά μέτρια, αλλά δεν υπάρχουν και πολλές horror/thriller σειρές οπότε αξίζει να τσεκαριστεί αν είσαι φαν.
επίσης, αγαπώ την άμπι. ο τζίμης καλό μουνάκι, υπό άλλες προϋποθέσεις θα τον πήδαγα. και φυσικά η μητριά δυνατό μιλφ.
κατά τ'άλλα. αβυσσαλέες μαύρες τρύπες, εντελώς προβλέψιμο σενάριο (αν εξαιρέσεις μια φάση) και μέτρια ηθοποιία.
πιο συγκεκριμένα,
τον πούστη τον ινγκολεμο. το μόνο μη προβλέψιμο σκηνικό για μένα ήταν αυτό με τον χένρι.
σχετικά με τις τρύπες, πχ τον γουέικφιλντ θα μπορούσαν να τον είχαν καθαρίσει απ'τα μισά της σεζόν αλλά για κάποιο λόγο κανείς δεν τον πυροβολούσε!!~
αλλά ας μην το συνεχίσουμε... τουλάχιστον είχε περίτεχνους φόνους, το αναγνωρίζω αυτό!
α ναι, Ο ΓΟΥΕΙΚΦΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥ ΑΣΜΠΙ. :pink::pink::pink:
jack the ripper
20-01-2010, 13:58
symfwnw alla i mounara itan i ksanthia etsi na to anagnwrisoume
dopefiend
20-01-2010, 21:01
ποια? ελπίζω αν μη λες την τρανσέξουαλ του άγγλου.
jack the ripper
20-01-2010, 21:36
autin :P
funishment
20-01-2010, 21:43
Δεν το είπες, αποκλείεται.
Η νύφη μόνο ρε παιδιά. Και δεν είναι καν για να κόβεις τη φλέβα σου. Δεν είχε ωραίες γυναίκες αυτή η σειρά, από άντρες δεν έπασχε καθόλου, για όλα τα γούστα.
jack the ripper
20-01-2010, 21:53
ntaks nai kai i nyfi...kala genika exw mia efesi sto ksantho xrwma(oxi pws exw thema me ta ypoloipa :P)