View Full Version : 9μηνο η θητεία από αύγουστο 2009
!!!!!!!!!!! ελπίζω αυτή τη φορά να είναι αλήθεια σγσφσδ
τώρα πια οι χακί πόρνες που θα πάμε στρατό θα τον παίρνουμε μόνο για 9 μήνες (ελπίζω εμείς οι πολύτεκνοι να πάμε ακόμα λιγότερο ασγσδφ) !!
HOOORAYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!
Πολυτεκνος? Ονομα και πραγμα ο Loader ε....
distortionofperception
09-06-2009, 13:51
Υπέρ της μείωσης της θητείας στο Στρατό Ξηράς στους 9 μήνες από τον Αύγουστο τάχθηκε ο υπουργός Αμυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, την Τρίτη. Όπως διαβεβαίωσε, σύντομα θα προχωρήσει σχετική εισήγηση στο ΚΥΣΕΑ.Συγκεκριμένα, μιλώντας στη ΝΕΤ, το πρωί της Τρίτης, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης διευκρίνισε ότι η ΕΣΣΟ του Αυγούστου θα υπηρετήσει 9 μήνες.
Ευνοϊκές ρυθμίσεις θα υπάρξουν και για τις παλαιότερες ΕΣΣΟ.
Ειδικότερα, η ΕΣΣΟ του περασμένου Ιανουαρίου θα υπηρετήσει ένα μήνα λιγότερο και η ΕΣΣΟ του περασμένου Μαΐου δύο μήνες λιγότερο.
εεεεε δεν είμαι εγώ πολύτεκνος :Ρ απο πολύτεκνη οικογένεια είμαι λολζ :Ρ
Tonosalata
09-06-2009, 13:52
axaxaxaxaxaxaxax
kai to 2007 ta idia akrivws.
lol at u.
distortionofperception
09-06-2009, 13:53
και το 2004 αυτα λεγαν.
μα είναι λογικό πλησιαζουν βουλευτικές.
:( δηλαδή να μη χαίρομαι; πάλι ψέματα λένε; :(
distortionofperception
09-06-2009, 13:56
απλά μην το χεις στο μυαλό σου.
οπου ακούς πολλά κεράσια κ.λ.π.
μπορεί να είναι και παλι προεκλογικες μαλακίες και να ξενερώσεις αμα δε γίνει.
Ναι αλλα γινει θα κοψει τη γη στα δυο ε.
Ruthless
09-06-2009, 13:57
Η πρώτη ανακοίνωση έγινε ημέρα ευροεκλογών από δεξιά εφημερίδα.
Αν δεν το δείτε να ψηφίζετε, μην πιστέψετε κουβέντα. Η θητεία μειώνετε πριν καν βγει κυβέρνηση η ΝΔ μετά τον Σημίτη. Αλλά πάντα κάπου κολλάει.
rage for order
09-06-2009, 13:59
καλά ρε loader εσύ σαν πολύτεκνος και τώρα 9 μήνες δεν πας; εκτός και αν έχει πάει αδερφός σου πριν από εσένα.
distortionofperception
09-06-2009, 14:00
απλα ελπίζει σε μεγαλύτερη μείωση ο ανθρωπας.
αλλα και τι να λεει
είτε ενα μήνα είτε 12, ο στρατός είναι σκατα.
Tispanagias tamatia
09-06-2009, 14:05
Ρε, το θέμα είναι να μη πας ούτε λεπτό εκεί. Πόσο ξενερώνω όταν μαθαίνω από άτομα που πήγαν ότι φωνάζεις μαλακίες του στυλ "θα πάρουμε την πόλη" , "τούρκοι μουνιά" κτλ.. Δλδ, στη τελική το "και α και ου και δαπνδφκ" φαντάζει πολύ καλύτερο.
rage for order
09-06-2009, 14:09
Για ώριμες συνθήκες που ευνοούν τη μείωση της στρατιωτικής θητείας έκανε λόγο στη ΝΕΤ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ανακοίνωσε πως οι στρατιώτες της φετινής ΕΣΣΟ του Φεβρουαρίου θα υπηρετήσουν ένα μήνα λιγότερο, του Μαϊου δύο μήνες και του Αυγούστου τρεις.
Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε επίσης ότι την περίοδο 2010 - 2011 αναμένονται αλλαγές και στην θητεία όσων υπηρετήσουν σε αεροπορία και ναυτικό.
Πηγή: «Ελευθεροτυπία»
http://www.tvxs.gr/v13705
ε μη πολυβγαίνετε οφφ τόπικ pl0x, μόνο και μόνο επειδή θα χαθεί εντελώς το βασικό θέμα :Ρ
όντως είμαι 9μηνό με το παρόντα νόμο, αλλά είναι ακριβώς αυτό λέει ο distortionofperfection, ελπίζω σε μεγαλύτερη μείωση. κι αν γινόταν θα ήθελα να μη πάω καθόλου αλλα τι να κάνουμε, δε μπορώ να το αποφύγω!
ο αδερφός μου είναι 8 :Ρ εγώ είμαι 25 και είμαι ο μεγαλύτερος οπότε θα πάω μειωμένη έτσι κι αλλιώς
atom_smasher
09-06-2009, 14:11
ελα ρε !?λενε τετοια στον στρατο?
δηλαδη τους αναγκαζουν?τστστσ
Zoonchild
09-06-2009, 14:11
χαχ! αποτι φαινεται τα αποτελεσματα των ευροεκλογων τους τρομαξαν εκει στην ΝΔ και αρχισαν τα οργανα!
Stormrider
09-06-2009, 16:11
το 9μήνο ισχυει και γιαυτους που μπαίνουν τον αυγουστο πολεμικο ναυτικο ? αν δεν ισχυει θα ειναι πολυ fml
εδιτ
Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε επίσης ότι την περίοδο 2010 - 2011 αναμένονται αλλαγές και στην θητεία όσων υπηρετήσουν σε αεροπορία και ναυτικό.
FML
freak brother
09-06-2009, 17:23
μηπως στο ναυτικο θελετε να πατε μπαλασκα για κανα μηνα και μετα να σας στελνουν και το απολυτηριο στο σπιτι?
ο μει παντως ελεγε πριν απο κανα 4-5 μηνο οτι δεν θα μπαινει κανεις αεροπορια και ναυτικο.. οταν θα γινει 9 μηνος ο στρατος ξηρας.. α ρε κωλοτουμπες..
Raven Lord
09-06-2009, 18:53
χαχ! αποτι φαινεται τα αποτελεσματα των ευροεκλογων τους τρομαξαν εκει στην ΝΔ και αρχισαν τα οργανα!
πότε πρόλαβαν οι πούστηδες? :-P
Diva Plavalaguna
09-06-2009, 22:53
αντε το πε κ ο Μειμαρακης. στανταρακι ειναι ;)
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=4032840
Dragonlord
09-06-2009, 23:37
Καλά, στανταράκι δεν είναι τίποτα σε αυτά τα θέματα, το 2004 που πρωτοβγήκαν είχαν εξαγγείλει σταδιακή μείωση στους 6 μήνες μέχρι το 2008.
σφιξαν οι κωλοι στα νουδοσκυλα.
20 ωρες και πολυ σας ειναι.
αφου θα μειωθει παντως η θητεια στο 9μηνο,η πουτσα θα ειναι και μεγαλυτερη
atom_smasher
10-06-2009, 11:34
ε βασικα δυσκολο να κοπει το ναυτικο. τοσους ημετερους βοηθαει.ψηφαλακια ειναι αυτα.πλησιαζουν και εκλογες, αρχισαν παλι οι υποσχεσεις. 9μηνο! ποταμια, γεφυρες...Αγια Σοφια...
Tonosalata
10-06-2009, 11:43
ela re theio naoume,ta ypervismata tha parameinoun ypervismata opoia alagh kian ginei,apla tha uparxoun perisotera fantasmsta.
SpiritCrusher
10-06-2009, 14:53
το 9μήνο ισχυει και γιαυτους που μπαίνουν τον αυγουστο πολεμικο ναυτικο ? αν δεν ισχυει θα ειναι πολυ fml
εδιτ
FML
Σοβαρέψου. Ναυτικό και FML στην ίδια πρόταση;
Phantom Duck
10-06-2009, 15:46
FMV ίσως.
rage for order
16-06-2009, 15:32
Συνεδρίασε σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Αμυνας (ΚΥΣΕΑ), για τα εξοπλιστικά προγράμματα και τη μείωση της στρατιωτικής θητείας. υπό τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή. Το ΚΥΣΕΑ επικύρωσε την απόφαση του υπουργείου Άμυνας για μείωση της θητείας στο στρατό ξηράς, στους 9 μήνες.
Τα νέα μέτρα θα εφαρμοστούν από τον Αύγουστο. Όσοι παρουσιαστούν τον Αύγουστο θα υπηρετήσουν συνολικά 9 μήνες, όσοι παρουσιάστηκαν τον περασμένο Μάιο 10 μήνες ενώ όσοι κατατάχθηκαν το Φεβρουάριο θα υπηρετήσουν 11μηνη θητεία. Δεν ελήφθη καμία απόφαση για κατάργηση της θητείας στα άλλα δύο σώματα.
Σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη, με τη μείωση της θητείας στο Στρατό Ξηράς όλοι οι στρατεύσιμοι θα υπηρετούν στην περιφέρεια. Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έχει ταχθεί υπέρ της σταδιακής κατάργησης της θητείας στο Πολεμικό Ναυτικό και στην Πολεμική Αεροπορία.
ναιπ!! είναι επιτέλους αλήθεια!!
στο ναυτικό και την αεροπορεία θα καταργηθεί η θητεία κάπου στο 2010 ή στο 2011.
επίσης, αυτό εδώ: "Ευνοϊκές ρυθμίσεις αναμένεται να αποφασιστούν και για όσους υπηρετούν μειωμένη θητεία, για κοινωνικούς λόγους." σημαίνει ότι όσοι είμαστε από πολύτεκνη οικογένεια θα πάμε ακόμα λιγότερο;
rage for order
16-06-2009, 15:50
έτσι καταλαβαίνω..
Ruthless
16-06-2009, 16:07
Λογικά κανά 7μηνο θα πάει στους τωρινούς 9μηνίτες. Το 6μηνο να γίνει 5μηνο και το τρίμηνο δίμηνο; Ε κάπως έτσι.
Βασικά πριν πόσο καιρό είχαν πει πως 9μηνο αντί για 12μηνο, με όλη τη θητεία παραμεθώριο. Σε μονάδες εσωτερικού θα ήταν οι μειωμένης θητείας. Τέρμα βυσματικό δηλαδή έτσι, και λιγότερο και κοντά στο σπίτι σου χωρίς πρηξαρχιδιές γκάτζας.
τι δηλαδή θα μου βάλουν βύσμα από μόνοι τους; δφσγσδγφγδδφ