PDA

View Full Version : ΚΚΕ

Pages : 1 [2] 3

Agoraphobic_S.I.
09-12-2012, 03:39
Δίκιο είχε τότε η Αυριανή, αφού η προβοκατόρικη εξωκοινοβουλευτική αριστερά με αναρχικά συνθήματα του τύπου "να αφοπλιστεί η αστυνομία" και "δολοφόνοι", έδειχνε να θέλει να καταργήσει την τάξη και το δημοκρατικό πολίτευμα της ελλάδος.

zeo
12-12-2012, 19:13
καθυστέρησα, όμως στη χρωστούσα, Ίκο:

http://i.imgur.com/qFrIf.jpg

ikonoklast
12-12-2012, 19:15
syri-zeo, ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΗΧΤΗ. :teddy:

menumission
12-12-2012, 19:23
http://2.bp.blogspot.com/_-37_cjWn2PQ/TRj9IrBh0dI/AAAAAAAABHk/1qoImnaK_lo/s1600/DSCN2527.JPG
http://cretangastronomy.blogspot.gr/2010/12/blog-post_27.html

zeo
12-12-2012, 19:27
τσου ρε, που θα με πεις και συριζαία, τελειωμένο παλιοκομμούνι του κερατά
δεν θα σε πετύχω κάπου;
[χρόνια πολλά :pink:, ή μήπως εσείς στο ΚΚΕ είστε και άθεοι εκτός από συγκρουσιακοί;]

menumission
12-12-2012, 19:38
κωδωνοπαρακρουσιακοί :rofl:

marxists.org/archive/marx/works/1845/holy-family/ch08_8.htm
Lu7hxguhFfI

ikonoklast
14-12-2012, 10:03
τσου ρε, που θα με πεις και συριζαία, τελειωμένο παλιοκομμούνι του κερατά
δεν θα σε πετύχω κάπου;
[χρόνια πολλά :pink:, ή μήπως εσείς στο ΚΚΕ είστε και άθεοι εκτός από συγκρουσιακοί;]

Θα με πετύχεις στην καρδιά...........

Dythor
14-12-2012, 19:40
km.kke.gr

DoctorPoet
22-12-2012, 22:48
το ότι το ΚΚΕ ακόμα για καποιους προοδευτικούς θεωρείται ένα κόμμα αναχρονιστικό σημαίνει οτι έχει πετύχει τον σκοπό του
για τους προοδευτικούς νεοσοσιαλιστές υπάρχει ο cool αλέξης και η ρένα(κουμουν)-δούρου!!!
http://www.parapolitika.gr/Portals/0/AuthorsImages/2012/11/dourou.jpg

ikonoklast
23-12-2012, 00:36
σολζενίτσιν, δημητριάδη, κκε, αντισυριζα, antifa aktion.

DoctorPoet
23-12-2012, 02:28
σολζενίτσιν, δημητριάδη, κκε, αντισυριζα, antifa aktion.

γιατί όχι αδερφέ...εδώ μέλη του ΠΑ.ΣΟΚ που έχουν ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο ειναι συριζαίοι!!!

ikonoklast
23-12-2012, 20:10
Δεν υπάρχει παράδοξο σε αυτό.

Avraam Mizan
14-02-2013, 15:46
http://www.902.gr/eidisi/politiki/9481/kke-i-antilaiki-politiki-prohoraei-mazi-me-entasi-tis-katastolis

Σε σχόλιό του, για την καταστολή της κινητοποίησης των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, τονίζει:

«Η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - πλουτοκρατίας προχωράει μαζί με την αποφασιστική εφαρμογή του "Νόμου και της Τάξης", με ένταση της καταστολής και του αυταρχισμού απέναντι σε κάθε διαμαρτυρία, όπως ενάντια στους αγρότες, στους ναυτεργάτες, στους εργαζόμενους στο Μετρό, στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και σήμερα στη διαμαρτυρία των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να δυναμώσουν τον αγώνα για τα δικαιώματά τους με οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τον αυταρχισμό».

ΜΑΣ ΠΣΕΚΑΖΟΥΝ!

attila
14-02-2013, 20:23
ειναι πολλα τα κουκια του συριζα

Αργύρης Ντινόπουλος
14-02-2013, 22:10
Ένα καλό έχουν τα σταλινομούλαρα, άμα τα τατσιμιάσουν με τους λουγκρο-λάγνους του ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπω μέλλον στην Ελληνική οικογένεια.

atom_smasher
15-02-2013, 15:13
Ένα καλό έχουν τα σταλινομούλαρα, άμα τα τατσιμιάσουν με τους λουγκρο-λάγνους του ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπω μέλλον στην Ελληνική οικογένεια.

τατσιμιάσουν!; όχι τακιμιασουν; απο την Κρήτη και Σεις; ο Τζήμερος φεύγει, ο Ντινόπουλος έρχεται..

Αργύρης Ντινόπουλος
15-02-2013, 15:49
Τσογλανάκι μην μου την μπαίνεις γιατί δεν το έχω πολύ να σου δώσω φωτογραφικό υλικό με μάπα Ταλιμπάν που μου έλεγε τα ίδια.

atom_smasher
15-02-2013, 16:52
τρολαργυράκο, συν-τρικαλινέ, ο Τζήμερος ήταν πιο γνήσιο'

tsimpouklano
15-02-2013, 19:06
Βασικά, κουράζεις. Στρίβε.

Λεκές
16-02-2013, 11:14
ΠΑΜΕ εναντίον βιομηχανικής μεταλλευτικής. (http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/9642/viome-paremvasi-toy-syndikatoy-himikis-viomihanias-v-elladas#.UR8kqjGroxQ.facebook)

Είστε τρόμπες ρε. Έχετε πρόβλημα πως το λένε

KoiliaSamprela
16-02-2013, 12:11
οικονομολόγος δεν είμαι, αλλά δεν γράφει ακριβώς μόνο μαλακίες η ανακοίνωση ε!

Λεκές
16-02-2013, 12:34
Δεν χρειαζόταν να είσαι οικονομολόγος ούτως ή άλλως. Ούτε εγώ είμαι. Πιθανότατα ούτε αυτοί που το έγραψαν είναι. Επίσης δεν έγραψα πως γράφει μόνο μαλακίες. Κούλ μέχρι εδώ

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε προσπάθεια αυτοδιαχείρισης ενός παραγωγικού χώρου σε περίοδο δραματικής ανεργίας και σκάει το ΠΑΜΕ και σου λέει πως δίχως θεσμικό πλαίσιο δημιουργούνται αυταπάτες στους εργαζομένους. Λες και η προλεταριακή επανάσταση με μπροστάρη το κόμμα είναι ο ρεαλισμός ο ίδιος, να το βλέπω να συμβαίνει αύριο μεθαύριο.

Η λύση που προτείνει είναι να προσχωρήσουν στο ΠΑΜΕ και να τα αφήσουν αυτά.

Λύσεις όχι μαλακίες :dfinger:

Phantom Duck
16-02-2013, 13:12
αν και γενικά είμαι γνωστός παρανοϊκός υποστηρικτής ακόμα και των ηλιθιοτήτων του κκε, έχει δίκιο ο λεκές για την κατάληξη του άρθρου. δηλαδή ακόμα κι αν αποτύχει το σχέδιο τους (που κατά 99% έτσι είναι) ΟΚ, τι έχουν να χάσουν; να πάνε μια ώρα αρχύτερα άνεργοι στο ΠΑΜΕ; τους κατηγορεί το ΚΚΕ για συνεργασία με το κεφάλαιο για να λειτουργήσει η επιχείρηση, λες και οι κομματικές του επιχειρήσεις διαφημίζουν την πράβδα ή τύπωναν μόνο σύγχρονη εποχή.

Πόσο κάνει 10 συν 7
16-02-2013, 15:18
Μαζί με τον αποπάνω "λενινιστή" του γλυκού νερού παίρνετε δώρο και έναν Λ(α)κέ του συστήματος :!:

VidnaObmana
16-02-2013, 15:23
Μαζί με τον αποπάνω "λενινιστή" του γλυκού νερού παίρνετε δώρο και έναν Λ(α)κέ του συστήματος :!:

Α ρε κατι ζωα ορθια .... Φωναξε με οταν ξαναμιλησεις με ντουντουκα... να σε βγαλω βιντεο αιγοπροβατο

Phantom Duck
16-02-2013, 15:32

ισχύει, πρέπει να είσαι ΒΑΡΒΑΤΑ λενινιστής για να γράφεις τέτοια τη στιγμή που ο 902 και ο ριζοσπάστης ΣΠΑΝΕ ΤΑΜΕΙΑ με το ψηλό εργατικό τους κόστος.

Θα πρέπει να βγάλουν κέρδος γι' αυτό πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί, να έχουν χαμηλό εργατικό κόστος για να αντέξουν στην αδυσώπητη καπιταλιστική αγορά και τους νόμους της.

Πόσο κάνει 10 συν 7
16-02-2013, 16:02
O παραλληλισμός σου σχετικά με τα τα κομματικά όργανα ενός ΚΚ από τη μια και με τις επιχειρήσεις ζόμπι που άφησε πίσω ο καπιταλισμός αποδεικνύει την οπορτουνιστική μαλακιά που σε δέρνει, αδυσώπητα κιόλας.

tsimpouklano
16-02-2013, 16:17
Τι κρίμα που δεν καπελώσατε/σκοτώσατε και αυτόν τον αγώνα, ε;

Phantom Duck
16-02-2013, 16:20
O παραλληλισμός σου σχετικά με τα τα κομματικά όργανα ενός ΚΚ από τη μια και με τις επιχειρήσεις ζόμπι που άφησε πίσω ο καπιταλισμός αποδεικνύει την οπορτουνιστική μαλακιά που σε δέρνει, αδυσώπητα κιόλας.

και η τυποεκδοτική όργανο ήταν; δηλαδή οι εργαζόμενοι που θέλουν να δοκιμάσουν να μη μείνουν άνεργοι είναι μαλάκες, ενώ το ΚΚ δικαιούται να τζογάρει καπιταλιστικά για να επιβιώσει; εγώ δέχομαι και τα δύο μάγκα μου, εσύ
είσαι ο ανώμαλος που διαλέγει.

Πόσο κάνει 10 συν 7
16-02-2013, 16:35
"Αν μείνουνε τα πράγματα
όπως είναι, είσαστε χαμένοι.
Φίλος σας οι αλλαγή,
η αντίφαση είναι συμμαχός σας.

Από το Τίποτα
πρέπει κάτι να κάνετε,
μα οι δυνατοί
πρέπει να γίνουνε τίποτα"

http://img12.imageshack.us/img12/705/390589.jpg

tsimpouklano
16-02-2013, 16:40
Ωραίος είσαι, και ποιητικός είσια, αλλά το πρόβλημά σου με την αυτοδιαχείριση ποίο είναι;

Πόσο κάνει 10 συν 7
16-02-2013, 16:51
Τσιμπουκλάνε εκτός από τα να πηγαίνεις σε diy λαιβ και να ακους κραστ, και εκτός από το να διαβάζεις αφίσες φρικς έχεις διαβάσει κανά βιβλίο της προκοπής (έστω και αναρχικών ακόμα!), έχεις κάνει καμιά κουβέντα με ανθρώπους ώστε να τους πείσεις ας πούμε να κατέβουν στην απεργία της τετάρτης πχ εκτός από το να κατέβουν μόνο για να σκυλοβρίσουν τις ορδες-κορδόνια των ματατζήδων; Eδώ έχουμε σοβαρά ζητήματα τέκνο μου με μαλακίες περί αυτοδιαχείρiσης θα ασχολούμαστε προεπαναστατικά;

Λεκές
16-02-2013, 16:58
Ο τσιμπουκλανος προτιμά τράτζεντυ από λένιν, εγώ αυτό το χρήσιμο συμπέρασμα έβγαλα απ'το ποστ σου

Πόσο κάνει 10 συν 7
16-02-2013, 17:02
Kαι εγώ γουστάρω tragedy αλλα ο Λένιν είναι πιο κραστ.

Ace
16-02-2013, 17:07
Είσαι κνίτης και πιστεύεις οτι είμαστε σε προ-επαναστατική περίοδο;

stam and the witches
16-02-2013, 17:09
Στην οποία απεργία της Τετάρτης το ΠΑΜΕ κατεβαίνει στην Ομόνοια.

Εγώ συμφωνώ απόλυτα με τα συμπεράσματα του κειμένου και είμαι ενάντια σε κάθε αυταπάτη, γι αυτό και ψηφίζω συριζα πλέον.

Πόσο κάνει 10 συν 7
16-02-2013, 17:13
Είστε όλοι θεούληδες.
Σας αγαπώ :teddy:

Λεκές
16-02-2013, 17:13
Κοίταξε, είσαι Σοβιετικού τύπου αυτοματισμός οπότε δεν μπορώ να σου πάω πολύ κόντρα. Είναι σαν να προσπαθώ να συζητήσω με το αυτοκίνητο μου, καταλαβαίνεις.

tsimpouklano
16-02-2013, 17:19
Τσιμπουκλάνε εκτός από τα να πηγαίνεις σε diy λαιβ και να ακους κραστ, και εκτός από το να διαβάζεις αφίσες φρικς έχεις διαβάσει κανά βιβλίο της προκοπής (έστω και αναρχικών ακόμα!), έχεις κάνει καμιά κουβέντα με ανθρώπους ώστε να τους πείσεις ας πούμε να κατέβουν στην απεργία της τετάρτης πχ εκτός από το να κατέβουν μόνο για να σκυλοβρίσουν τις ορδες-κορδόνια των ματατζήδων; Eδώ έχουμε σοβαρά ζητήματα τέκνο μου με μαλακίες περί αυτοδιαχείρiσης θα ασχολούμαστε προεπαναστατικά;

Τουλάχιστον δεν ακούω νίβο.

stam and the witches
16-02-2013, 17:19
Είστε όλοι θεούληδες.
Σας αγαπώ :teddy:

Μην κάνεις αυτό το ειρωνικό... εντάξει;

Και στην τελική μπράβο σου που φυλάς θερμοπύλες, απλά να ξέρεις ότι στ'αρχίδια μας.

Πόσο κάνει 10 συν 7
16-02-2013, 17:23
Σύρε γαμήσου ρε σταμάτη έχεις καταντήσει εντελώς σκατόφλωρος πια!

stam and the witches
16-02-2013, 17:25
Σε παρακαλώ ηρέμησε. Πες μου ξανα μονάχα με ποιους δε θα δεχτείς να συνεργαστείς εκλογικά, γιατί με νοιάζει πάρα πολύ.

VidnaObmana
16-02-2013, 17:30
Σύρε γαμήσου ρε σταμάτη έχεις καταντήσει εντελώς σκατόφλωρος πια!

http://errantsubjects.files.wordpress.com/2011/04/lobotomy.jpg

Lobotomy.jpg

ikonoklast
16-02-2013, 19:23
Αν αφαιρέσεις το πλαίσιο στο οποίο λέγονται αυτά τα πράγματα, την "πρόσκληση"/τζίφρα του ΠΑΜΕ και το αντι-ΚΚΕ φίλτρο που εμποδίζει κάποιον να διαβάσει νηφάλια, οι απαντήσεις στα σοβαρότατα ερωτήματα του κειμένου δεν είναι καθόλου απλές. Και η απάντηση δε μπορεί να είναι «τι έχουν να χάσουν».

Phantom Duck
16-02-2013, 19:24
άλλο το "είναι ακατόρθωτο αυτό που λέτε" και άλλο το "αστικού τύπου έμπνευση".

ikonoklast
16-02-2013, 19:29
Αν το εγχείρημα αποτύχει, το σωματείο απλώς γεμίσει χρέη και εμφανιστεί ένας νέος εργοδότης που αγοράζει τα πάντα για ένα κομμάτι ψωμί, τότε εκ του αποτελέσματος ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο ακούγονται περίεργα.

Phantom Duck
16-02-2013, 19:37
ο εργοδότης θα αγοράσει την εταιρεία στον πλειστηριασμό για ένα κομμάτι ψωμί αν το επιθυμεί.

Λεκές
16-02-2013, 19:43
Η αυτό ή θα στηρίξεις ένα κόμμα για να αλλάξει τις παραγωγικές σχέσεις και μετά να σου πει :

''Ψηλέ όλα κομπλέ με το εργοστασιάκι, είσαι έτοιμος, μπες και κάντα πουτάνα όλα ''

ikonoklast
16-02-2013, 20:11
Ε, «μπορείς χωρίς αφεντικά»; Τι συζητάμε τότε;

Δε γίνεται να κάνεις πολιτική ετεροκαθοριζόμενος απο το ΚΚΕ. Όσο δεν υπάρχουν σαφείς ερωτήσεις στα αυτά ερωτήματα, τόσο τα εγχειρήματα όσο φιλόδοξα και να'ναι μπατάρουν, οι εργάτες μένουν στον αέρα (βλ. FLOKADAM, «προβληματικές επιχειρήσεις» τη δεκαετία του '80, το λέει στο κείμενο), κάποιος άλλος κερδίζει και η πολιτική κενότητα του κάθε VidnaObmana είναι ακόμα πιο θλιβερή. Είμαστε αυτόνομοι, αυτόμονοι, αυτοδιαχειριζόμενοι, σιχαινόμαστε το ΚΚΕ, δεν έχουμε κανένα πλάνο, στο δια ταύτα δεν έχουμε να πούμε τίποτα, είμαστε άχρηστοι για κάθε κίνημα, το πολύ πολύ «στρατηγικά» να πάμε να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό θέλουμε;

Κάποια στιγμή εκτός από τις ιδεοληψίες και τα κομπλεξ του καθενός πρέπει να δουμε τι δουλεύει και τι όχι.

cybernaut
16-02-2013, 20:15
πίνκαρα γαμώτο

ikonoklast
16-02-2013, 20:25
Μπράβο. Αλήθεια, όταν το διαλύσει ο Καμμένος τι θα έχεις να το ρίχνεις;

Griffith
16-02-2013, 20:39
συμφωνώ κι εγώ για τα επιχειρήματα του κειμένου. η ιστορία βέβαια ποτέ δεν προχώρησε μπροστά με την παιδαγωγική και τείνω προς το "ας το δοκιμάσουνε"
υπάρχει μια περίπτωση να καταλάβουν ότι το σύνθημα "...χωρίς αφεντικά" είναι ελλιπές

VidnaObmana
16-02-2013, 21:03
Ε, «μπορείς χωρίς αφεντικά»; Τι συζητάμε τότε;

Δε γίνεται να κάνεις πολιτική ετεροκαθοριζόμενος απο το ΚΚΕ. Όσο δεν υπάρχουν σαφείς ερωτήσεις στα αυτά ερωτήματα, τόσο τα εγχειρήματα όσο φιλόδοξα και να'ναι μπατάρουν, οι εργάτες μένουν στον αέρα (βλ. FLOKADAM, «προβληματικές επιχειρήσεις» τη δεκαετία του '80, το λέει στο κείμενο), κάποιος άλλος κερδίζει και η πολιτική κενότητα του κάθε VidnaObmana είναι ακόμα πιο θλιβερή. Είμαστε αυτόνομοι, αυτόμονοι, αυτοδιαχειριζόμενοι, σιχαινόμαστε το ΚΚΕ, δεν έχουμε κανένα πλάνο, στο δια ταύτα δεν έχουμε να πούμε τίποτα, είμαστε άχρηστοι για κάθε κίνημα, το πολύ πολύ «στρατηγικά» να πάμε να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό θέλουμε;

Κάποια στιγμή εκτός από τις ιδεοληψίες και τα κομπλεξ του καθενός πρέπει να δουμε τι δουλεύει και τι όχι.

Αν εσυ εισαι ο 'πολιτικα γεματος' επειδη εισαι αριστερουλης και εγω ο 'πολιτικα κενος' παλι επειδη εσυ εισαι αριστερουλης...

μας πετας στο τελος και οτι πρεπει να ξεφυγουμε απο τις ιδεοληψιες και τα κομπλεξ μας... Αν ηταν αυτοσαρκαστικο ηταν καλο!

Discover your subversive singularity

Λεκές
16-02-2013, 21:25

Θα συμφωνούσα αν δεν το έλεγες μέσα από ένα στενά Μαρξιστικό πλαίσιο. Που μάλλον το λες.

Εντωμεταξύ ενώ δεν διαφωνώ απαραίτητα με τα όσα γράφονται, αντιστρέφω τους ισχυρισμούς σου προσθέτοντας πως ακόμη και αν είναι σωστή η τοποθέτηση, η μη στήριξη βασίζεται σε ιδεοληψίες και σεκταριστικές αντιλήψεις. Το να μην στηρίζεις την αυτοδιοίκηση ενός εργοστασίου είναι μια πράξη τουλάχιστον παραπλανητική για ένα σοσιαλιστικό κόμμα (για να μην πούμε και προδοτική και πάθει κανά εγκεφαλικό ο 17). Εκτός αν πιστεύει κάποιος πως μετά την αποτυχία του εγχειρήματος, ο λαός θα γυρίσει πλάτη στο εργατικό κίνημα. Το οποίο μετρά μετα βίας ένα 10% σε ριζοσπαστικό επίπεδο και κυμαίνεται οριακά χαμηλότερα απ'οσους στήριξαν νεοναζί.

Λεκές
16-02-2013, 21:31
Μέτρησα λιγα σεκς για την πρώτη μούντζα. Ρομποτικά αντανακλαστικά.

ikonoklast
17-02-2013, 15:09
Αν εσυ εισαι ο 'πολιτικα γεματος' επειδη εισαι αριστερουλης και εγω ο 'πολιτικα κενος' παλι επειδη εσυ εισαι αριστερουλης...

Μπορείς να μου κάνεις ένα σχήμα απάντησης στα ερωτήματα που μπαίνουν στο κείμενο για την διοίκηση του εργοστασίου;

Agoraphobic_S.I.
17-02-2013, 19:22
Δηλαδή ικονοκλαστ εσύ τώρα ενδιαφέρεσαι πραγματικά για το εργοστάσιο και δεν έχεις απλά κόμπλεξ που η ανταρσύα δεν κινεί τα νήματα. Αυτό θες να μας πεις.

ikonoklast
17-02-2013, 19:30
Μάλλον το πιο θλιβερό σου ποστ. Σε μια πολύ ανταγωνιστική αλυσίδα από ποστ!

VidnaObmana
17-02-2013, 20:36
Μάλλον το πιο θλιβερό σου ποστ. Σε μια πολύ ανταγωνιστική αλυσίδα από ποστ!

Το θλιβερο ειναι οτι το ΚΚΕ ακριβως ετσι το βλεπει. Για εσας δεν ξερω, πες μας.

ikonoklast
18-02-2013, 16:25
Προσπέρασες το εξής:

Μπορείς να μου κάνεις ένα σχήμα απάντησης στα ερωτήματα που μπαίνουν στο κείμενο για την διοίκηση του εργοστασίου;

VidnaObmana
18-02-2013, 17:13
Δεν θα μπω στον κοπο, οπως προσπερνας και συ διαφορα προσπερναω κ γω

rat_poison
18-02-2013, 17:18
εγώ απλά θα ρωτήσω τους σκεπτικιστές του εγχειρήματος αν θα προτιμούσαν να ΜΗΝ έπαιρναν οι εργαζόμενοι τα μέσα παραγωγής.

αν θα προτιμούσαν να τα έπαιρνε κάποιος άλλος
αν θα προτιμούσαν να σάπιζαν
αν θα προτιμούσαν να περιμένουμε να αλλάξουν οι παραγωγικές σχέσεις αλλού πρώτα για να είναι ώριμο το εγχείρημα

και στην τελική τι στον πούτσο τους πειράζει

εκτός από το γεγονός ότι είναι μία ατελής προσπάθεια ατελών ανθρώπων σε έναν ατελή κόσμο βασισμένη σε ατελή συμπεράσματα από ένα θεωρητικό μοντέλο που περιγράφει ατελώς την ατελή πραγματικότητα

Shirime
18-02-2013, 18:43
για να quoteάρω κείμενο που παρέθεσε ο Vidna παλιότερα που προφανώς σημαίνει και ότι δεν συμφωνεί με αυτά που γράφει:

Όσο για την αυτοδιαχείριση των μέσων παραγωγής είναι απλά μια αλλαγή φρουράς. Η ρίζα του κακού παραμένει. To βιομηχανικό κοινωνικό σύμπλεγμα είναι αναπόσπαστα δεμένο με συγκεκριμένες σχέσεις εξουσίας. Για να λειτουργήσει χρειάζεται πειθαρχία, καταμερισμό της εργασίας, επίπλαστες καταναλωτικές ανάγκες. Χρειάζεται πειθήνιους εργάτες και αποβλακωμένους καταναλωτές. Χρειάζεται συγκεντρωτικά μοντέλα ελέγχου, αφέντες και δούλους. Χρειάζεται την επιστήμη, το σφετερισμό δηλαδή της ανθρώπινης γνώσης για τις ανάγκες του κρατικοπιταλιστικού συμπλέγματος. Χρειάζεται το τέρας της τεχνολογίας, τη ψυχρή ιδεολογία της μηχανής που σκλαβώνει και καταστρέφει τη φύση, ξεκοιλιάζει τη γη, δηλητηριάζει τα ποτάμια, ισοπεδώνει τα βουνά και δολοφονεί όποια ύπαρξη δε μπορεί να χρησιμοποιήσει. Χρειάζεται την ηθική της εργασίας και της ενσωμάτωσης, αυτήν την ταφόπετρα της ελεύθερης ατομικής βούλησης. Δε μπορεί κάποιος να υποστηρίξει τη “μερική αυτοδιαχείριση ή τη χρήση της “καλής” βιομηχανίας, της “καλής επιστήμης” της “καλής τεχνολογίας” και της “ανθρωπιστικής” ηθικής.
Δεν υπάρχει καλός πολιτισμός.

VidnaObmana
18-02-2013, 18:47
για να quoteάρω Vidna:

Όσο για την αυτοδιαχείριση των μέσων παραγωγής είναι απλά μια αλλαγή φρουράς. Η ρίζα του κακού παραμένει. To βιομηχανικό κοινωνικό σύμπλεγμα είναι αναπόσπαστα δεμένο με συγκεκριμένες σχέσεις εξουσίας. Για να λειτουργήσει χρειάζεται πειθαρχία, καταμερισμό της εργασίας, επίπλαστες καταναλωτικές ανάγκες. Χρειάζεται πειθήνιους εργάτες και αποβλακωμένους καταναλωτές. Χρειάζεται συγκεντρωτικά μοντέλα ελέγχου, αφέντες και δούλους. Χρειάζεται την επιστήμη, το σφετερισμό δηλαδή της ανθρώπινης γνώσης για τις ανάγκες του κρατικοπιταλιστικού συμπλέγματος. Χρειάζεται το τέρας της τεχνολογίας, τη ψυχρή ιδεολογία της μηχανής που σκλαβώνει και καταστρέφει τη φύση, ξεκοιλιάζει τη γη, δηλητηριάζει τα ποτάμια, ισοπεδώνει τα βουνά και δολοφονεί όποια ύπαρξη δε μπορεί να χρησιμοποιήσει. Χρειάζεται την ηθική της εργασίας και της ενσωμάτωσης, αυτήν την ταφόπετρα της ελεύθερης ατομικής βούλησης. Δε μπορεί κάποιος να υποστηρίξει τη “μερική αυτοδιαχείριση ή τη χρήση της “καλής” βιομηχανίας, της “καλής επιστήμης” της “καλής τεχνολογίας” και της “ανθρωπιστικής” ηθικής.
Δεν υπάρχει καλός πολιτισμός.

Δεν εχω γραψει εχγω ποτε τετοιο κειμενο. Ειναι λινκ που χα παραθεσει και προφανως ρε ΖΩΟ δε σημαινει οτι συμφωνω με οτι γραφει. Κατα τα αλλα που ησουν τοσο καιρο ? Κατι ειχες πει για αποχωρηση ρε κλαψαρχιδα

Shirime
18-02-2013, 19:50
ε να μου'λειψες

edit: ό,τι

ikonoklast
18-02-2013, 20:03
εκτός από το γεγονός ότι είναι μία ατελής προσπάθεια ατελών ανθρώπων σε έναν ατελή κόσμο βασισμένη σε ατελή συμπεράσματα από ένα θεωρητικό μοντέλο που περιγράφει ατελώς την ατελή πραγματικότητα

Απλώς κάποιοι έχουμε βαρεθεί να ακούμε όλη την ώρα ΠΑΠΑΡΙΕΣ σα και αυτό. Αυτό μόνο.

Η συζήτηση ξεκινάει από το ότι κάποιος έρχεται και ποστάρει το κείμενο του ΚΚΕ παρουσιάζοντας το σαν κατάπτυστο και παρανοικό. Το διαβάζεις, παρατηρείς ότι λέει κάποια πολύ λογικά πράγματα, ρωτάς για να δεις ποιός είναι ο αντίλογος σε όλα αυτά, εισπράτεις αυτό που περίμενες: Ρομαντισμούς της πλάκας, αοριστίες, ερωτήσεις στην ερώτηση, ad hominem υπαινιγμούς για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή όποια άλλη μαλακία, ο άλλος σκάει και πετάει λοβοτομημένους γιατί το μόνο πράγμα που έμαθε στη ζωή του είναι να βρίζει τους κνίτες. Από τηγανήτα τίποτα, μια ζωή αρχιδιές.

Λεκές
18-02-2013, 20:58
Οτι και αν πουν οι εργάτες (δημιουργία του κατάλληλου νομοθετικό πλαισίου/ ειδική ρύθμιση για να μην επωμιστούν τα χρέη της προηγούμενης διοικήσεως όταν μεταβιβαστούν οι μετοχές/ να μπει στο κυνηγι μιας επιδότησης) θα βγει το ΠΑΜΕ με την Μαρξιστικη οικονομική του ανάλυση για να πει οτι αυτο είναι αδύνατο.

Βέβαια το μοντέλο να επιβεβαιώνεται και για τα υπόλοιπα έχει ο θεός.

Εντωμεταξύ, σήμερα βρήκα ένα φυλλαδιάκι του ΠΑΜΕ στην οικοδομή που γράφει πολύ όμορφα πόσο γαμήσι έχει πέσει και πως πρέπει να ανέβει ο βασικός μισθός στα παλιά επίπεδα και τα γνωστά KKE generator. Θα γαμιόταν ο κώλος τους να έβαζαν το ζήτημα της αυτοδιαχείρησης του εργοστασίου στα αιτήματα; Θα ήταν ένα σωστό βήμα προς τα εμπρός τη στιγμή που υπάρχει απλήρωτος κόσμος; Μήπως δεν θα πυροδοτούσε περεταίρω πειραματισμούς αν δει ο εργατικός κόσμος πως η αυτοδιαχείριση που τόσο ευαγγελίζεται ο κάθε σοσιαλιστής, έχει την έμπρακτη υποστήριξη του μεγαλύτερου κομμουνιστικού κόμματος στην Ελλάδα; Χώρια που αυτά που ζητά η Βιομετ, είναι σταγόνα στον ωκεανό για τις συνολικές απαιτήσεις ενός κομμουνιστικού κόμματος (για να μην πιάσουμε καν τα οικονομικά τους αιτήματα). Δηλαδή προλεταριακή επανάσταση vs ευρυθμη λειτουργία ενός εργοστασίου στην καπιταλιστική αγορά. Χμ δυσκολάκι.

Σε τελική ανάλυση, η κατάσταση είναι τόσο σκατά, που το να περιμένεις άμεση κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής που να είναι σύμφωνη με την λενινιστική θεωρία, είναι το ίδιο με το να περιμένεις τον Τζήμερο να ξεκινήσει κοινωνική πολιτική.

Griffith
18-02-2013, 21:18
φίλε χρήστη λες ασυνάρτητες βλακείες

Λεκές
18-02-2013, 21:24
Καλά με συγχωρείς :rsad:

rat_poison
18-02-2013, 21:41
σπύρο αφού κι εσύ παίζεις με το βερμπαλισμό γιατί πρήζεις;

εγώ δεν είπα ότι αυτομάτως όλο το κείμενο του κουκουέ είναι για πέταμα, θέτει προβληματισμούς

αλλά το να βγάζεις άκυρο το εγχείρημα εξαιτίας τους είναι λίγο ηλίθιο. κι αυτός που έγραψε το κείμενο δε φαίνεται για ηλίθιος. καταλαβαίνεις πού το πάω;
ειδικά με το πώς χειρίζεται τα συναισθήματα αβεβαιότητας του αναγνώστη για να μεγενθύνει τους κινδύνους και τις συνέπειες του εγχειρήματος

scarecrow
01-04-2013, 19:44
http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85

Kαι ο Μπογιόπουλος οπορτουνιστής???

ypersyntelikos
10-04-2013, 15:03
Φεύγει ακούγεται η παπαρήγα από γγ στο συνέδριο
http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BA%CE%B5

atom_smasher
10-04-2013, 16:59
Α πηρε καπου το μάτι μου και τοποθετηση του υιου Χαλβατζή.

Tyler_Durden
10-04-2013, 22:28
γελάει ο κόσμος (http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=25909%3Akke-o-mpogiopoylos-den-eklexthike-kan-synedros&catid=68%3Apeople&Itemid=48)

Shirime
11-04-2013, 01:20
Φεύγει ακούγεται η παπαρήγα από γγ στο συνέδριο
http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BA%CE%B5

BANNER ΤΩΡΑ!!!

Ass Cobra
13-04-2013, 19:07
Άρον-άρον ολοκληρώνεται σήμερα -αντί για αύριο- το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=507726)

Ακουστηκε και στο 105.5, τρομερα πραγματα.

Avraam Mizan
13-04-2013, 19:29
Εδώ ή στο Athletics?
http://gr.unibet.com/betting#/event/1001553957
real time αποδόσεις νομίζω. καλή απόδοση για Παφίλη, ένα 10ευρω το έριχνα.

Ass Cobra
14-04-2013, 02:21
Οσοι δεν επαιξαν Κουτσουμπα στον κουβα λοιπον. Ειχα μια φρουδα ελπιδα για το Σοφιανο, γιατι ηταν η μονη σοβαρη δοκιμασμενη λυση.
Προβλεπονται παρα πολυ ασχημες μερες για τον τοπο, αφου οπως και να το κανεις χωρις κκε προκοπη δεν γινεται. Κριμα.

rat_poison
14-04-2013, 03:03
ενώ τόσα χρόνια με το ΚΚΕ χορτάσαμε πρωτοπορία και κομμουνισμό

Ass Cobra
14-04-2013, 03:11
Δεν ειπα αυτο, αν σε απασχολουν αυτα μια ζωη πεινασμενο σε κοβω παντως.

rat_poison
14-04-2013, 03:21
η αλήθεια είναι είμαι λίγο αδύνατος για το ύψος μου, αλλά πεινασμένος δε θα το έλεγα

και ναι το ΚουκουΕ με απασχολεί ως δομή, ως λειτουργία κι ως φαντασιακό, πού το κακό;

ypersyntelikos
14-04-2013, 15:57
Εδώ ή στο Athletics?
http://gr.unibet.com/betting#/event/1001553957
real time αποδόσεις νομίζω. καλή απόδοση για Παφίλη, ένα 10ευρω το έριχνα.

Ο Κουτσούμπας πόσο έδινε?

stam and the witches
15-04-2013, 01:46
Ο Κουτσούμπας πόσο έδινε?

3,0% και αν.

Λεκές
10-05-2013, 17:14
http://mao.gr/portosalte-kke/

:touched:

Shirime
10-05-2013, 20:35
ευτυχώς τους έσωσε η κυβέρνηση από τον εξευτελισμό!!!!

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_10/05/2013_498174

tamagothi
22-05-2013, 09:38
Τα υγρά, ζεστά μεσημέρια της Κολομβίας, οι αντάρτες των ΦΑΡΚ αράζουν στη ζούγκλα κι ασχολούνται με το 19ο συνέδριο του ΚΚΕ.

NGX0QaL3fTw

(έχει κι ελληνικούς υπότιτλους, κάτω δεξιά.)

atom_smasher
22-05-2013, 12:21
καθώς περιμένουν τα φύλλα της κόκας να ωριμάσουν ...

Λεκές
23-06-2013, 22:56
Κουτσούμπας: Δεν Είμαστε «Σταλινικό Κόμμα», Αλλά Και Δεν Αποκηρύσσουμε Την Ιστορία

http://mao.gr/koutsoumpas-2/

Έπεσε πολύ οικοδόμηση γενικά. Ο Στάλιν ήταν διδάκτωρ διαλεκτικής στατικής.

kollaps
22-07-2013, 06:16
"Μήπως ο Μπομπ Σφουγγαράκης, που υποκλίνεται στο αφεντικό του τον κ. Καβούρη που τον καταπιέζει και εκμεταλλεύεται, είναι το πρότυπό του;" (http://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/22699/mpolek-kai-lolek-enantion-mpomp-sfoyggaraki)

KKE ρε μουνιά.

Shirime
22-07-2013, 18:53
Γάμησε \m/

Shirime
30-09-2013, 18:14
Τα υγρά, ζεστά μεσημέρια της Κολομβίας, οι αντάρτες των ΦΑΡΚ αράζουν στη ζούγκλα κι ασχολούνται με το 19ο συνέδριο του ΚΚΕ.

NGX0QaL3fTw

(έχει κι ελληνικούς υπότιτλους, κάτω δεξιά.)

http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/πολιτικη/το-κκε-και-οι-κολομβιανοί-τρομοκράτες

Ελπίζω ότι οι νέες και οι νέοι που συμμετείχαν στο φεστιβάλ θα μπουν λίγο στο ίντερνετ και θα αναζητήσουν πληροφορίες για την τρομοκρατική αυτή οργάνωση. Ότι δεν θα αρκεστούν στην μασημένη ιδεολογική τροφή που τους τάισαν. Τώρα που τα σχολεία είναι κατειλημμένα και τα πανεπιστήμια κλειστά, θα έχουν χρόνο. Υπάρχει ελπίς, τελικά.

VidnaObmana
31-10-2013, 22:11
http://unfollow.com.gr/blog/item/327-perissos.html

ikonoklast
31-10-2013, 22:31
Aυτό που η μοναδική σου πολιτικοποίηση έχει να κάνει με το ΚΚΕ και τα drugs, έχεις σκεφτεί να το κοιτάξεις;

VidnaObmana
31-10-2013, 23:50
Aυτό που η μοναδική σου πολιτικοποίηση έχει να κάνει με το ΚΚΕ και τα drugs, έχεις σκεφτεί να το κοιτάξεις;

no comment
εχεις προβλημα

cancer
01-11-2013, 08:15
το εύγλωττο ερώτημα είναι, τι θα κάνει ο καθ' όλα συμπαθής μπογιό;
θα πάει με το σαρ, το μαρ; το κακό συναπάντημα; τον αλαφούζο (αλαβάνο, σόρι); την αστραδενή;
για μένα θα μείνει ένας σθεναρός υποστηρικτής του Κόμματος, εξ αποστάσεως, ταπείνος και καταφρονεμένος από τα κουτσουμπάκια πλην όμως περήφανος. και θα το ρίξει qqe γιατί έχει το μικρόβιο μέσα του.
ουδείς άμεμπτος αλλά παραμένει λυπηρό.

atom_smasher
01-11-2013, 12:52
ΚΚΕ θα παραμείνει. Δεν βλέπω κάποιον λόγο για να πάει πουθενά αλλού..Βασικά δεν νομίζω ότι βλέπει να υπάρχει και τίποτα άλλο.

attila
04-11-2013, 13:52
βασικα πρεπει να φυγει με τις κλωτσιες το σεκ απο την ανταρσυα, να γινει επιτελους κομμα και οχι συνοθυλευμα απο γκρουπες και να μπει ο μπογιοπουλος ΓΓ του ΠΓ της ΚΕ

Tyler_Durden
26-11-2013, 11:31
Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από το Westeros... (http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7714170&textCriteriaClause=%2BGAME+%2BOF+%2BTHRONES)

Shirime
30-11-2013, 09:56

ERROR: 404 - PAGE NOT FOUND, δες αυτό όμως http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=7723304 np: Goin Through - Poso malakas eisai (Remix by Dj Kaos)

Σε πιο σοβαρά νέα, χθες συνεχίστηκε η δίκη των Χαλυβουργών αλλά πήρε αναβολή για 14 Μάρτη ώστε να εξεταστούν οι αστυνομικοί που κατέθεσαν για τις συλλήψεις, μιας και οι μάρτυρες κατηγορίας φαίνεται πως δεν ήταν παρόντες στα γεγονότα που εξετάζονται λολ

Λεκές
30-11-2013, 19:41

ERROR: 404 - PAGE NOT FOUND, δες αυτό όμως http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=7723304 np: Goin Through - Poso malakas eisai (Remix by Dj Kaos)

http://i299.photobucket.com/albums/mm303/fearno2/stalin_approves.jpg

ikonoklast
30-11-2013, 21:35

Mόνο ένα ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ λείπει από αυτό το κείμενο για να είναι το κείμενο της δεκαετίας.

VidnaObmana
01-12-2013, 10:37

Σε πιο σοβαρά νέα, χθες συνεχίστηκε η δίκη των Χαλυβουργών αλλά πήρε αναβολή για 14 Μάρτη ώστε να εξεταστούν οι αστυνομικοί που κατέθεσαν για τις συλλήψεις, μιας και οι μάρτυρες κατηγορίας φαίνεται πως δεν ήταν παρόντες στα γεγονότα που εξετάζονται λολ

δεν ξερω οταν το ποστατα υπηρχε
Κατα τα αλλα, γιατι εισαι ηλιθιος,κομμουνιστη

Shirime
01-12-2013, 11:06
@Βίντνα αν είμαι εγώ ηλίθιος εσύ είσαι 2 φορές ηλίθιος, π'ήγες να κάνεις σπέκουλα μα δε σου βγήκε σε καλό και τώρα τσούζει.Αμ δε, ο μπογιό, ο πιο σοβαρός κομμουνιστής σε όλη την Ελλάδα και (ίσως) σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή που μιλάμε στον κόσμο, παραμένει κκε και δεν παει ουτε σε σεκ ούτε μεκ ή όπου αλλού. Η υπόθεση Μπογιόπουλου είναι (ίσως) η πιο σοβαρή υπόθεση για το ΚΚΕ και την εργατική τάξη αυτή τη στιγμή που μιλάμε και το ΚΚΕ μετά από αυτό το σαρωτικό γράμμα βγήκε ξεκάθαρα κερδισμένο.

Σ’ άρεσε το ξέρω σ’ άρεσε,
σα κεραυνός μέσα στη νύχτα που σε βάρεσε
Shirime ξανά στην πρώτη θέση πια δεν πιάνεσαι
κι εσύ με πόδια ανοιχτά τώρα μ’ αισθάνεσαι.

http://4.bp.blogspot.com/-f1CDLXKDPs0/UUqLAzE0I3I/AAAAAAAAbG0/4vYI5I8xc6I/s320/mpogiopoulos+%25CE%25BD%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2582.jpg

rat_poison
01-12-2013, 15:49
η αλήθεια είναι ότι από πραγματικούς κομμουνιστές, μετά το μαρξ, το μυαλό μου πάει κατευθείαν μπογιόπουλο.

stam and the witches
01-12-2013, 19:29

Mόνο ένα ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ λείπει από αυτό το κείμενο για να είναι το κείμενο της δεκαετίας.

Θλιβερό. Ο άνθρωπος έχει τη συμπάθεια όλης της έστω και λίγο αριστερής μάζας και το μόνο που παραδίδει είναι μία συμπεριφορά ταλιμπάν. Σε δουλειά να μαστε, να μαθαίνουμε αν το ΚΚΕ αντέχει τις συκοφαντίες ή όχι.

ikonoklast
01-12-2013, 21:07
O Νίκος Μπογιόπουλος εκπροσωπεί ένα μοντέλο αγωνιστικής ηθικής που δεν είναι της μόδας, είναι βγαλμένο βαθιά μέσα από την παράδοση και την ιστορία του ΚΚΕ. Μια αγωνιστική ηθική που έχει πρότυπα της την στάση ανθρώπων όπως ο Νίκος Πλουμπίδης και ο Νίκος Μπελογιάννης. Τη στάση ανθρώπων που και φωτιές να ρίχνει ο ουρανός και η γραμμή να σε λέει προδότη και οι σύντροφοι σου να σε απομονώνουν και να σε στέλνουν στο απόσπασμα, δε θα χαρίσεις ποτέ και σε κανέναν την χαρά να προσεταιριστεί τις απογοητεύσεις και τις πίκρες σου για να τα χρησιμοποιήσει για να διαβάλλει το κόμμα και άρα τα ιδανικά του.

Είναι πολύ λογικό να μην γίνεται εύκολα κατανοητό αυτό σε μια εποχή που που ο όρος "αριστερά" περιλαμβάνει ανθρώπους όπως ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου. Όπως επίσης και κάθε ανερμάτιστη ψυχή που ανά περιόδους ήταν λίγο αναρχία, λίγο legalize, λίγο αντισεξιστές, λίγο κόμμα πειρατών, λίγο blogger, λίγο αγανακτίστας, αισίως πολύ ΣΥΡΙΖΑ και τα τοιαύτα. Ανθρώπους γενικώς που το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι η πάρτη τους ή πολιτικά νήπια που στην πρώτη πιθανή αναποδιά την «κανουν».

Υπάρχει και η Δέσποινα Βανδή να παραδίδει συμπεριφορά υγιούς αριστεράς, ας αφήσουμε το Νίκο Μπογιόπουλο να είναι θλιβερός ρε Σταμάτη.

ikonoklast
01-12-2013, 21:12
Λέγοντας για αγανακτίστας, κάπου πήρε το μάτι μου τελευταία την χρήστρια ΧΑΒΟΚΑΡΑ στο facebook. Στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές του ΤΕΕ.

stam and the witches
01-12-2013, 21:18
O Νίκος Μπογιόπουλος εκπροσωπεί ένα μοντέλο αγωνιστικής ηθικής που δεν είναι της μόδας, είναι βγαλμένο βαθιά μέσα από την παράδοση και την ιστορία του ΚΚΕ. Μια αγωνιστική ηθική που έχει πρότυπα της την στάση ανθρώπων όπως ο Νίκος Πλουμπίδης και ο Νίκος Μπελογιάννης. Τη στάση ανθρώπων που και φωτιές να ρίχνει ο ουρανός και η γραμμή να σε λέει προδότη και οι σύντροφοι σου να σε απομονώνουν και να σε στέλνουν στο απόσπασμα, δε θα χαρίσεις ποτέ και σε κανέναν την χαρά να προσεταιριστεί τις απογοητεύσεις και τις πίκρες σου για να τα χρησιμοποιήσει για να διαβάλλει το κόμμα και άρα τα ιδανικά του.

Είναι πολύ λογικό να μην γίνεται εύκολα κατανοητό αυτό σε μια εποχή που που ο όρος "αριστερά" περιλαμβάνει ανθρώπους όπως ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου. Όπως επίσης και κάθε ανερμάτιστη ψυχή που ανά περιόδους ήταν λίγο αναρχία, λίγο legalize, λίγο αντισεξιστές, λίγο κόμμα πειρατών, λίγο blogger, λίγο αγανακτίστας, αισίως πολύ ΣΥΡΙΖΑ και τα τοιαύτα. Ανθρώπους γενικώς που το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι η πάρτη τους ή πολιτικά νήπια που στην πρώτη πιθανή αναποδιά την «κανουν».

Υπάρχει και η Δέσποινα Βανδή να παραδίδει συμπεριφορά υγιούς αριστεράς, ας αφήσουμε το Νίκο Μπογιόπουλο να είναι θλιβερός ρε Σταμάτη.

Με διαφορά ότι το ΚΚΕ τότε ήταν ο αγώνας ο ίδιος, ενώ τώρα είναι ένα σχεδόν εξωκοινοβουλευτικό γκρουπ χιλιαστών. Ο κόσμος καίγεται και το 2013 ακούω για ηθικές και μου γυρνάνε τα άντερα.

ikonoklast
01-12-2013, 21:28
Το πρόβλημα σου που εντοπίζεται ακριβώς;

Λεκές
01-12-2013, 21:33
Ποια ηθική ρε παιδιά ο Μπογιοπ, αυτά είναι αστικοί μύθοι.
'Τρου' το λένε στους κύκλους.

stam and the witches
02-12-2013, 03:25
Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Με εκνευρίζει να ξέρω ότι 2-3 βδομάδες πριν από τα νέα μέτρα που θα γονατίσουν και πάλι ένα λαό, ένας κομματικός σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ωρύεται που προσπαθούν να συκοφαντήσουν το ανύπαρκτο κόμμα του, αλλά δε θα αφιερώσω και όλη μου τη σκέψη σε αυτό.

Η ηθική, τέλος, είναι για γέροντες Παΐσιους. Μπράβο του του Μπογιόπουλου που στάθηκε στο ύψος του, που θυσιάστηκε για τις αμαρτίες μας.

stam and the witches
02-12-2013, 03:36

Αυτό δεν το πιασα. Θεωρείς ότι δικαιούσαι να βάζεις ζήτημα εξουσίας αλλά χωρίς τους παραπάνω;

Shirime
02-12-2013, 04:04
Stam είσαι στην κοσμάρα σου. Ο "κομματικός", ο κομμουνιστής, ο αριστερός, δεν ξέρω ποια άλλη καρικατούρα έχεις στο μυαλό σου τέλος πάντων, τους τελευταίους μήνες αντί να αναλώνεται με την κάθε Μπογιοπουλιάδα όπως την στήνουν η αυγή το tvxs το Βημα και το δικό σου το κεφάλι, τρέχει για να κρατά σχολές, να οργανώνει και να περιφρουρεί απεργίες, κάνει διαδηλώσεις αλληλεγγύης, τρέχει σε δίκες συνδικαλιστών κτλ κτλ. Στην ηθική και στον ΜΠΟΓΙΟ αναλώνεται ο Cancer, ο Vidna (:wave:), ο Τατσόπουλος ο Πιτσιρίκος, ο μικρομεσαίος αριστερός, ο χομπίστας κνίτης και ο κάθε τυχαίος τέλος πάντων. Τα παράλληλα σύμπαντα και οι ιστορίες από την κρύπτη που αραδιάζεις που στο καλό κολλάνε;

edit: που στο διάολο κολλάει ο Πλουμπίδης και ο Μπελογιάννης με όλα αυτά εν τω μεταξύ;

stam and the witches
02-12-2013, 04:28
Η απάντησή σου είναι απάντηση σε κάποια άλλη ερώτηση υποθέτω, εγώ δεν ξέρω τι από τα παραπάνω σχετίζεται με ό,τι είπα. Εγώ λέω ότι βρίσκω ηλίθια τη στάση του Ωσίου Μπογιόπουλου, κι εσύ μου λες ότι ο κομμουνιστής ο σωστός πρέπει να εκείνο και το άλλο. Μπράβο, πρέπει, δε μιλούσα γι αυτό όμως.

Shirime
02-12-2013, 04:29
Με εκνευρίζει να ξέρω ότι 2-3 βδομάδες πριν από τα νέα μέτρα που θα γονατίσουν και πάλι ένα λαό, ένας κομματικός σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ωρύεται που προσπαθούν να συκοφαντήσουν το ανύπαρκτο κόμμα του, αλλά δε θα αφιερώσω και όλη μου τη σκέψη σε αυτό.

Η ηθική, τέλος, είναι για γέροντες Παΐσιους. Μπράβο του του Μπογιόπουλου που στάθηκε στο ύψος του, που θυσιάστηκε για τις αμαρτίες μας.

stam and the witches
02-12-2013, 04:33
Ναι, τι. Θες να σου εξηγήσω τη μεταφορά "παράλληλο σύμπαν";

Shirime
02-12-2013, 04:46
...

edit για το edit σου: όχι "πρέπει", αυτό σου λέω συμβαίνει όσο ο κάθε Vidna ψάχνεται για να χώσει εμπάθεια. Ο Μπογιόπουλος μέλος του κόμματος και δημοσιογράφος είναι, οφείλει να απαντήσει δημόσια στον χαμό που στήθηκε αλλά από εκεί και πέρα χεστήκαμε. Ε αν από την άλλη νομίζεις τώρα εσύ πως με ο,τι γίνεται κάθεται ο κουκουές να αναλώνεται σε τέτοιες μαλακίες είσαι ανενημέρωτος.

Λεκές
02-12-2013, 14:21

Αυτό λέγεται χριστιανική ηθική.

atom_smasher
02-12-2013, 16:38
edit: που στο διάολο κολλάει ο Πλουμπίδης και ο Μπελογιάννης με όλα αυτά εν τω μεταξύ;

Νικος, Νικος, Νικος. :P

phthoggon
02-12-2013, 17:41
Σταμ, η άποψή σου είναι ότι θεωρείς ηλίθια/άχρηστη τη στάση του Μπογιόπουλου, όχι ότι έχεις πρόβλημα με την ηθική. Νομίζω ότι εννοείς ότι έχεις πρόβλημα με την ηθικολογία και αυτή θεωρείς άχρηστη. Που εν μέρει συμφωνώ, αν και κακό δε μας κάνει να μαθαίνουμε ότι κάποιοι αξιόλογοι έστω άνθρωποι δεν αναλώνονται σε λυκοφιλίες, έστω κι αν τους βάζουμε στην περιφέρεια των πιστεύω/συμμαχιών μας. Το πιο καλό το ποστ το έκανε ο Σράιμ μετά.

ikonoklast
02-12-2013, 20:39
Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Με εκνευρίζει να ξέρω ότι 2-3 βδομάδες πριν από τα νέα μέτρα που θα γονατίσουν και πάλι ένα λαό, ένας κομματικός σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ωρύεται που προσπαθούν να συκοφαντήσουν το ανύπαρκτο κόμμα του, αλλά δε θα αφιερώσω και όλη μου τη σκέψη σε αυτό.

Όλη σου τη σκέψη την έχεις αφιερώσει στα νέα μέτρα που θα γονατίσουν και πάλι ένα λαό και πώς θα τον σώσεις, και μετά από όλη αυτή τη σκέψη κατέληξες να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ.

Σιριμε, ο Νίκος Μπογιόπουλος είναι μετενσάρκωση του Νίκου Πλουμπίδη, βίοι παράλληλοι.

Shirime
02-12-2013, 21:50
Τον Πλουμπό μια φορά τον πούλησαν, τον Μπογιό δύο (http://tvxs.gr/news/internet-mme/ksana-apolythike-apo-ton-rizospasti-o-mpogiopoylos), Ελλάς το μεγαλείο σου δηλαδή.

stam and the witches
02-12-2013, 23:04

Όλη σου τη σκέψη την έχεις αφιερώσει στα νέα μέτρα που θα γονατίσουν και πάλι ένα λαό και πώς θα τον σώσεις, και μετά από όλη αυτή τη σκέψη κατέληξες να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ.

Και μένα με εκνευρίζει που στην αριστερά μου υπάρχει ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου, ο χίππης από το πάρκο στη Ναυαρίνου, και τελοσπάντων όποιος να ναι από αυτό το μίασμα που λέγεται λαός...

ikonoklast
03-12-2013, 01:16
Αλλά πιο πολύ σε ενοχλεί ο Νίκος Μπογιόπουλος.

Ένας άνθρωπος που είναι 1. Δημοσιογράφος. 2. Μέλος του ΚΚΕ.

Και καταφέρνει να έχει αυτές τις δύο ιδιότητες και ταυτόχρονα να απολαμβάνει του σεβασμού από όποιον αναπνέει στο γνωστό σύμπαν - εντός, εκτός αριστεράς.

VidnaObmana
07-12-2013, 19:30

http://i299.photobucket.com/albums/mm303/fearno2/stalin_approves.jpg

Ιωσήφ Στάλιν ή αλλιώς ο νεκροθάφτης της Ρώσικης Επανάστασης. Επί των ημερών του:
1) Όλη η ηγεσία των μπολσεβίκων εκτελέστηκε σαν προδοτική
2) Επανήρθαν τα εσωτερικά διαβατήρια της Τσαρικής εποχής
3) Αναστράφηκαν όλες οι κατακτήσεις της σεξουαλικής επανάστασης και ανάμεσα σε άλλα α)επαναποινικοποιηθηκαν οι εκτρώσεις β)επαναποινικοποιήθηκε η ομοφυλοφυλία γ) έγιναν χωριστά σχολεία αγοριών και κοριτσιών δ)επανήρθαν οι σωματικές τιμωρίες στα σχολεία
4)Όλη η εξουσία πέρασε στην μυστική αστυνομία και στους χαφιέδες κάθε είδους
5) Έγινε σύμφωνο με Χίτλερ το 1939 κι έμεινε ξέμπαρκη η Ρωσία στην ναζιστική επίθεση που έφτασε γρήγορα μέχρι τις παρυφές της Μόσχας
6)Καθιερώθηκε η πιο άγρια εργατική εκμετάλλευση με ωράρια που ξεπερνούσαν το 12ωρο και έφταναν ως τις φυσικές αντοχές των ανθρώπων
7)Καθιερώθηκε η πιο εμετική προσωπολατρεία οπου ονομάστηκαν ολόκληρες πόλεις στο όνομα του ΕΝΩ ζούσε!
8)Καθιερώθηκε η χειρότερη λογοκρισία σε κάθε τομέα τέχνης
9)Στήθηκαν μαζικά στρατόπεδα συγκέντρωσης τα γνωστά γκούλαγκ όπου στέγασαν κάθε είδους αντιρρησία ή και συγγενείς αυτών
10) Έγινε ο χειρότερος λιμός στην ιστορία της Ουκρανίας ο οποίος ξέκανε κάποια εκατομμύρια ανθρώπων.
Δύσκολο να βρεις το τοπ τεν αυτού του κομπλεξικού αρχισφάχτη που έβγαλε τα χειρότερα στοιχεία από τον ρωσικό λαό υποδούλωσε σαν νέος τσάρος άλλους λαούς και ξεφτίλησε οριστικά την ιδέα του σοσιαλισμού. Μόνο να θυμίσω επιπλέον ότι πριν πεθάνει είχε χιτλερικές εμμονές για εβραίους που συνωμοτούν να τον σκοτώσουν και είχε στήσει τις πιο άθλιες σκευωρίες για εβραίους γιατρούς...

Λεκές
07-12-2013, 20:13
Tι σε πειράζει εσένα ρει, αφού είσαι relativist :roll:

VidnaObmana
07-12-2013, 20:18
ε?

Λεκές
07-12-2013, 22:58
ε?

Moral relativist λεω. Δεν είσαι;

VidnaObmana
07-12-2013, 23:28
Ακομα και αν ειμαι, γιατι πρεπει να συνεπαγεται το "και τι σε πειραζει εσενα, σχετικιστης δεν εισαι" ?

Λεκές
08-12-2013, 00:00
Ακομα και αν ειμαι, γιατι πρεπει να συνεπαγεται το "και τι σε πειραζει εσενα, σχετικιστης δεν εισαι" ?

Νόμιζα έκανες ηθική κρίση στο Στάλιν, το νεκροθάφτη της Ρωσικής επανάστασης.

VidnaObmana
08-12-2013, 00:18
Στην ουσια μια συνοψη της αντιεπαναστατικοτητας του ηταν , σε συγκριση με τα ωραιοποιημενα εικονισματα του απο κνιτες και ενιοτε απο μεταλλαγμενους, εσυ που ακριβως διαφωνεις?

Περα απο αυτο, τα να αναγνωριζει καποιος τον ηθικο σχετικισμο δεν αναιρει την προσωπικη του αντιληψη/αποψη

Λεκές
08-12-2013, 00:25
Δεν μουντζώνω εγώ, να ξες.

Δε διαφωνώ πολύ αν εξαιρέσεις το 5) που έχει προβλήματα.

Αν αναγνωρίζει κάποιος τον ηθικό σχετικισμό και κάνει ηθικές κρίσεις, τότε αυτοαναιρείται. Γιατί για να μπορείς να κρίνεις κάτι, δεν αρκεί η άποψη, αλλά ο ενστερνισμός κάποιων ηθικών αξιών. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

VidnaObmana
08-12-2013, 00:53
Δεν μουντζώνω εγώ, να ξες.

Δε διαφωνώ πολύ αν εξαιρέσεις το 5) που έχει προβλήματα.

Αν αναγνωρίζει κάποιος τον ηθικό σχετικισμό και κάνει ηθικές κρίσεις, τότε αυτοαναιρείται. Γιατί για να μπορείς να κρίνεις κάτι, δεν αρκεί η άποψη, αλλά ο ενστερνισμός κάποιων ηθικών αξιών. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

Ναι καταλαβαινω τι λες,δε βασιζομαι σε καποια 'αντικειμενικη' ηθικη αξια στην προκειμενη. Το 5) ειναι αμφιλεγομενο αλλα τα περισσοτερα απο τα υπολοιπα δυσκολα τα αντικρουει καποιος (γιαυτο μονο χλευασμους/ειρωνιες και μουτζες θα δεις εδω)

ikonoklast
08-12-2013, 14:10
Vidna, σκάσε λίγο να δω κάτι.

VidnaObmana
08-12-2013, 23:55
οκ σκαω συνεχιστε να μιλατε για αγωνιστικη ηθικη και κομμουνισταρους

cybernaut
09-12-2013, 15:45
<------

VidnaObmana
24-12-2013, 23:22
http://www.youtube.com/watch?v=UzaC3n_XTls

attila
27-12-2013, 18:22
αμα δε γαμας αυτα γινονται

Ghoul
28-04-2014, 04:49
https://www.youtube.com/watch?v=F1Cx1sea8Ek

:wave:

Θάνος Τζήμερος
01-05-2014, 14:12
http://www.egotripland.com/wp-content/uploads/2013/04/Forbidden-bridge.jpg

Pornofunk
01-05-2014, 14:17
https://www.youtube.com/watch?v=VUNiM1Gu8yU

Eddie
27-05-2014, 19:37
επικοτερο συνθημα ever

δυο Κ κι ενα Ε τιμημενο ΚΚΕ

το οτι υπαρχει ακομα αυτο το κομμα αποτελει αθλο

Sotos_The_Tequiler
19-09-2014, 21:40
http://kkeisageek.freehostia.com/

Shirime
30-10-2014, 05:36
Καταδίκη πρώην βουλευτή του ΚΚΕ μετά από μήνυση προϊσταμένου καταστήματος

Πέντε μήνες φυλακή, με τριετή αναστολή, ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για την πρώην βουλευτή του ΚΚΕ αλλά και πρόεδρο της Ένωσης Εμπορουπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Σοφία Καλαντίδου. Η κ. Καλαντίδου είχε μηνυθεί από την εργοδοσία καταστήματος και πιο συγκεκριμένα από την προϊσταμένη του για κινητοποίηση που έλαβε χώρα στις 13 Φλεβάρη του 2010 έξω από το κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδης στη Θεσσαλονίκη.
...
Η προϊστάμενη μήνυσε την πρώην βουλευτή, κατηγορώντας την ότι της επιτέθηκε, ότι πήρε τη φωτογραφική μηχανή με την οποία φωτογράφιζε τους εργαζόμενους διαδηλωτές και έσβησε τις φωτογραφίες.

Όμως, τόσο αυτή η κατηγορία όσο και άλλες με τις οποίες διώκονταν (άσκηση βίας, παρακώλυση λειτουργίας της επιχείρησης κ.λπ.) καταρρίφθηκαν.

Το μονομελές πλημμελειοδικείο την καταδίκασε για φθορά ατομικής ιδιοκτησίας με το σκεπτικό ότι ψυχολογικά επηρέασε και δεν σταμάτησε αυτούς που έσβησαν τις φωτογραφίες.

http://www.crashonline.gr/καταδικάστηκε-σε-φυλάκιση-πρώην-βουλ/

Ghoul
10-02-2015, 05:00
στο 6:37 ο Κουτσούμπας διατυπώνει τις θέσεις του ΚΚΕ οι οποίες είναι ενάντια σε νομοθετική ρύθμιση, στο σύμφωνο συμβίωσης και στην υιοθεσία παιδιών για τα ομόφυλα ζευγάρια. δεν είναι δημόσια, αλλά προσωπική τους υπόθεση, όπως αναφέρει.

https://www.youtube.com/watch?v=ao46qA5zjNQ

θα ήθελα να ακούσω στα σοβαρά την άποψη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα των ERιτών που στηρίζουν - ψηφίζουν ΚΚΕ.

Aleister
10-02-2015, 07:41
καλα τον ειπε ο Τζιμακος ΓΙΑΧΩΒΑ!

sfinotouvlaki
10-02-2015, 10:00
στο 6:37 ο Κουτσούμπας διατυπώνει τις θέσεις του ΚΚΕ οι οποίες είναι ενάντια σε νομοθετική ρύθμιση, στο σύμφωνο συμβίωσης και στην υιοθεσία παιδιών για τα ομόφυλα ζευγάρια. δεν είναι δημόσια, αλλά προσωπική τους υπόθεση, όπως αναφέρει.

θα ήθελα να ακούσω στα σοβαρά την άποψη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα των ERιτών που στηρίζουν - ψηφίζουν ΚΚΕ.

Den einai eriths (ypothetw), alla etsi na vrisketai...

Oι κομμουνιστές έχουν μάθει να μην διαχωρίζουν τους ανθρώπους βάση του φύλου, της φυλής, της θρησκείας, της σεξουαλικότητας τους, αλλά της τάξης τους.
-Μπορούν οι αστοί να κταλάβουν μία τέτοια ταξινόμηση;
-Σαφώς και μπορούν, αν είναι "αριστεροί"!
Θεωρούν άξια υπεράσπισης τα "δικαιώματα" όλων των "μειωνοτήτων", αλλά όχι και της πλειονότητας που ονομάζεται προλεταριάτο.
-Παρότι η ταξική αντίληψη είναι η ίδια (με αντεστραμένη στόχευση) η επιφανειακή προσέγγιση του ζητήματος μοιάζει διαφορετική.
Για τους "προοδευτικούς" αστούς τα "μειονοτικά δικαιώματα" είναι το άπαν, προκειμένου να μην αναφερθούν σε αυτά της προλεταριακής μειοψηφείας. Εκπρόσωπη της ό,ποιας μειονότητας εξάλλου, μπορούν κάλιστα να υπάρχουν εντός της αστικής τάξης.
Για τους κομμουνιστές πάλι, οι "μειονοτικές καταπιέσεις" είναι δευτερεύουσες, όσο τα μέλη των "μειονοτήτων" που ανήκουν στην εργατική τάξη, δεν έχουν ξεπεράσει την βασική καταπίεση. Αυτήν που η αστική τάξη ασκεί στο προλεταριάτο.
Ετσι για τον κομμουνιστή το να "διαφημήσει" την ομοφυλοφυλία ή τον "ανδρισμό- θηλυκότητα" του, είναι εξίσου άσκοπο- εξίσου γελοίο...

http://leninreloaded.blogspot.gr/2012/11/blog-post_24.html

KoiliaSamprela
10-02-2015, 10:28
Εφόσον αποδέχεται όμως το ΚΚΕ το σύνταγμα και αυτής της μορφής την δημοκρατία δεν θα πρέπει να πει σε νομικά θέματα πως είναι καλυμμένο ένα ομόφυλο ζευγάρι?

Δεν σχολιάζω τα άλλα , δεν είναι καν ο φίλος εδώ να το συζητήσουμε.

Ghoul
10-02-2015, 10:53
Den einai eriths (ypothetw), alla etsi na vrisketai...

Oι κομμουνιστές έχουν μάθει να μην διαχωρίζουν τους ανθρώπους βάση του φύλου, της φυλής, της θρησκείας, της σεξουαλικότητας τους, αλλά της τάξης τους.
Θεωρούν άξια υπεράσπισης τα "δικαιώματα" όλων των "μειωνοτήτων", αλλά όχι και της πλειονότητας που ονομάζεται προλεταριάτο.
-Παρότι η ταξική αντίληψη είναι η ίδια (με αντεστραμένη στόχευση) η επιφανειακή προσέγγιση του ζητήματος μοιάζει διαφορετική.
Για τους "προοδευτικούς" αστούς τα "μειονοτικά δικαιώματα" είναι το άπαν, προκειμένου να μην αναφερθούν σε αυτά της προλεταριακής μειοψηφείας. Εκπρόσωπη της ό,ποιας μειονότητας εξάλλου, μπορούν κάλιστα να υπάρχουν εντός της αστικής τάξης.
Για τους κομμουνιστές πάλι, οι "μειονοτικές καταπιέσεις" είναι δευτερεύουσες, όσο τα μέλη των "μειονοτήτων" που ανήκουν στην εργατική τάξη, δεν έχουν ξεπεράσει την βασική καταπίεση. Αυτήν που η αστική τάξη ασκεί στο προλεταριάτο.
Ετσι για τον κομμουνιστή το να "διαφημήσει" την ομοφυλοφυλία ή τον "ανδρισμό- θηλυκότητα" του, είναι εξίσου άσκοπο- εξίσου γελοίο...

ο Κουτσούμπας βέβαια δεν αναφέρεται ούτε σε τάξεις, ούτε σε προλεταριάτα. "είναι άλλο ζήτημα η οικογένεια, τα ετερόφυλα ζευγάρια που μπορούν να κάνουν την οικογένεια. [...] αφορά το παιδί, την οικογένεια, τα πρότυπα που μεγαλώνει κ.λπ."

sfinotouvlaki
10-02-2015, 11:32
ο Κουτσούμπας βέβαια δεν αναφέρεται ούτε σε τάξεις, ούτε σε προλεταριάτα. "είναι άλλο ζήτημα η οικογένεια, τα ετερόφυλα ζευγάρια που μπορούν να κάνουν την οικογένεια. [...] αφορά το παιδί, την οικογένεια, τα πρότυπα που μεγαλώνει κ.λπ."

http://www.rizospastis.gr/storyPlain.do?id=8095487&action=print

Ούτε αυτό είναι Κουτσούμπας, βέβαια, αλλά αν θέλεις να μάθεις τι έχει στο μυαλό του ο Κουτσούμπας συγκεκριμένα, μάλλον αυτόν πρέπει να ρωτήσεις, όχι τους ερίτες.

Ghoul
10-02-2015, 14:12
ο Κουτσούμπας βέβαια δεν αναφέρεται ούτε σε τάξεις, ούτε σε προλεταριάτα. "είναι άλλο ζήτημα η οικογένεια, τα ετερόφυλα ζευγάρια που μπορούν να κάνουν την οικογένεια. [...] αφορά το παιδί, την οικογένεια, τα πρότυπα που μεγαλώνει κ.λπ." http://www.rizospastis.gr/storyPlain.do?id=8095487&action=print Ούτε αυτό είναι Κουτσούμπας, βέβαια, αλλά αν θέλεις να μάθεις τι έχει στο μυαλό του ο Κουτσούμπας συγκεκριμένα, μάλλον αυτόν πρέπει να ρωτήσεις, όχι τους ερίτες.

δε με κατάλαβες. ο Κουτσούμπας είναι σαφέστατος στην τοποθέτησή του. δεν υπάρχει καμία απορία ή αμφιβολία. και προφανώς ο Γ.Γ. πρεσβεύει τις θέσεις του ΚΚΕ, οι οποίες επιβεβαιώνονται και από τα λόγια του Γκιόκα στο λινκ που παρέθεσες:

Από κει και πέρα, η συζήτηση για το σύμφωνο συμβίωσης είναι διαφορετική. Θα μπορούσε να γίνει συζήτηση στη Βουλή για το θεσμό της οικογένειας που να είναι ουσιαστική και να μην υποβαθμίζεται, όπως και γίνεται. Η θεσμοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι επί της ουσίας επέκταση του θεσμού της οικογένειας και σε αυτά τα ζευγάρια. Η εμπειρία από άλλες χώρες αποδεικνύει ότι, όπου θεσμοθετήθηκε το σύμφωνο συμβίωσης ή ο γάμος ομοφυλοφίλων, άνοιξε ο δρόμος και για την υιοθεσία παιδιών. Εμείς δε συμφωνούμε σε αυτό. Μια σειρά άλλα ζητήματα θα μπορούσαν να διευθετηθούν με άλλο τρόπο, ιδιωτικό.

η ερώτησή μου είναι προς τους ERίτες μέλη - ψηφοφόρους του ΚΚΕ λοιπόν. συμφωνείτε με αυτές τις θέσεις; αν εντάσσεσαι σε αυτή την κατηγορία δώσε μου μια προσωπική απάντηση.

sfinotouvlaki
10-02-2015, 14:23
Okz! Εγώ δεν πληρώ τις προϋποθέσεις. Βτς, έχεις βρει (ή κάποιος άλλος τέσπα) ψηφοφόρο/μέλος του ΚΚΕ που να διαφωνεί με τη θέση του κόμματος;

ikonoklast
10-02-2015, 14:44
Υπάρχει ψηφοφόρος του ΚΚΕ στο φόρο;

stam and the witches
10-02-2015, 15:03

Μιλάμε για αναλυσάρα.

KoiliaSamprela
10-02-2015, 15:14

7 λέει το πολ

asimoulis
10-02-2015, 15:18

Don't ask, don't tell.

Kingdom Gone
10-02-2015, 15:26
o lenilreloaded πάντως έχει κόψει την άλυσο πλέον: http://leninreloaded.blogspot.gr/2015/02/blog-post_72.html

ikonoklast
10-02-2015, 15:56

7 λέει το πολ

Το πολ λέει και 23 ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τους οποίους οι 20 το ρήξατε ΣΥΡΙΖΑ!

Κυρία Μαριάννα
10-02-2015, 18:09
ασ'τα χρυσό μου, τα ίδια προβλήματα έχουμε και στην "αναρχία".

Λεκές
10-02-2015, 19:44
o lenilreloaded πάντως έχει κόψει την άλυσο πλέον: http://leninreloaded.blogspot.gr/2015/02/blog-post_72.html

Καλο τρολλ φαίνεται ο υπουργός.

Shirime
10-02-2015, 19:59
Εντελώς στην κοσμάρα του είναι. Στην ίδια ομιλία πχ, η τοποθέτηση για τον πολιτισμό, 9:55-12:55 συνολική διάρκεια:

https://www.youtube.com/watch?v=_43hi6_H-aI

1. Φιλοξενία, γενναιοδωρία, κέρασμα, κέφι, καφενείο, κουβέντα, πολιτικοποίηση και τα λοιπά
2. Νομπελίστες ποιητές
3. Μίκης Θεοδωράκης
4. Όλα αυτά είναι εντός της αρμοδιότητας του Υπουργείου
5. ???
6. Profit

Κάηκα με το ποστ του leninreloaded

KoiliaSamprela
10-02-2015, 21:06

7 λέει το πολ

Το πολ λέει και 23 ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τους οποίους οι 20 το ρήξατε ΣΥΡΙΖΑ!

Ας μη βάζατε μέσα σχέδιο β :P

KoiliaSamprela
10-02-2015, 21:20
Πάντως πέρα από την πλάκα διπλάσιους ψήφους πήρε το ανταρσυα , λογικά το ER στήριξε

Ghoul
11-02-2015, 04:07

υπάρχει ο αγαπητός Shirime (και ο Πόσο κάνει 5 και 10) αλλά μάλλον έρχεται σε δύσκολη θέση ώστε να απαντήσει. είχαμε και τον Boris-san και τον διώξατε αλήτηδες.

Shirime
11-02-2015, 04:10
η καυτή πατάτα.

Ghoul
11-02-2015, 04:16
αυτό που θες να πεις είναι "μακριά απ' τον κώλο μας κι ας είναι πέντε πόντοι".

Shirime
11-02-2015, 04:29
ψάχνεις στο ίντερνετ κνίτη να ξεσπαθώσεις δεν βρίσκεις και σου'χει μείνει το παράπονο; λολ

ikonoklast
11-02-2015, 04:44
Προσωπικά έχω κάνει κουβέντα με χαμηλόβαθμους κνίτες που υποστηρίζουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι κοινωνική κατασκευή, γι' αυτό και συναντάται σε παρηκμασμένα αστικά επαγγέλματα τύπου μόδιστροι/κομμωτές. Κάποιοι άλλοι αναφέρουν και την σημασία της οικογένειας σαν δομής χρήσιμης στην εργατική τάξη. Η επίσημη άποψη και των πάνω και των κάτω και οποιουδήποτε κκε είναι απλή: "Εδώ έχουμε αλλά. Στα παπάρια μας". Γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι είναι ένα σημείο στο οποίο δεν έχουν αφιερώσει ποτέ κανενός είδους επεξεργασία και γι' αυτό όποτε συζητιέται συνήθως η μπάλα πηγαίνει στην κερκίδα.

Απ' την άλλη αύριο έχει eurogroup και γίνεται της καριόλας, σε άλλη χώρα, άλλο γήπεδο και σε άλλη κερκίδα βρίσκεται και η συζήτηση για το τι πιστεύουν οι (δυο) κνιτες του φόρο σχετικά με το τι πιστεύει το κκε σχετικά με το τι πιστεύει ο συριζα για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων.

Ghoul
11-02-2015, 04:47
ψάχνεις στο ίντερνετ κνίτη να ξεσπαθώσεις δεν βρίσκεις και σου'χει μείνει το παράπονο; λολ

η απορία μου είναι πραγματική. πρωτοδημιουργήθηκε όταν γνώρισα κάποιες κνίτισες που είχαν στενές φιλικές σχέσεις με ομοφυλόφιλους/-ες. εσύ δεν καταλαβαίνω γιατί αποφεύγεις να απαντήσεις. όχι πως είσαι υποχρεωμένος. δεν έχω καμία διάθεση για "ξεσπάθωμα" πάντως.

φιλικά,

Shirime
11-02-2015, 04:51
φιλικά,

ακόμα σε μουτζώνω όπως και να'χει ;)

KoiliaSamprela
11-02-2015, 09:01
γι' αυτό και συναντάται σε παρηκμασμένα αστικά επαγγέλματα τύπου μόδιστροι/κομμωτές.

φαντάζομαι Ικονοκλαστ δεν είναι δικά σου λόγια, οπότε και δεν το βάζω σαν να το λες εσύ.
Απλά φαντάζομαι το πολιτισμικό σοκ όταν μάθουν ότι υπάρχει φήμη και για ομοφυλόφιλους του πανεπιστημίου

sfinotouvlaki
11-02-2015, 09:47
γι' αυτό και συναντάται σε παρηκμασμένα αστικά επαγγέλματα τύπου μόδιστροι/κομμωτές.

φαντάζομαι Ικονοκλαστ δεν είναι δικά σου λόγια, οπότε και δεν το βάζω σαν να το λες εσύ.
Απλά φαντάζομαι το πολιτισμικό σοκ όταν μάθουν ότι υπάρχει φήμη και για ομοφυλόφιλους του πανεπιστημίου

Pou na deis ti paizei sto proletariato kai tous prosfyges, ta kalytera gkomenakia ekei einai!

Λεκές
11-02-2015, 20:06
Δεν ξέρω πόσο σοβαρό θα είναι το συμπέρασμα μου Γκουλ καθώς δεν είναι ιδεολογικό αλλά ιστορικό αλλά ας πούμε πως οι Σοβιετικοί αποινικοποίησαν επί Λενιν και ποινικοποίησαν επι Στάλιν την αντρική ομοφυλοφιλία -- η γυναικεία θεωρούταν αδιανόητη εκείνους τους καιρούς. Η ποινικοποίηση διατηρήθηκε με μικρότερη η μεγαλύτερη ένταση μέχρι και το 1993. Βέβαια τα ιστορικά στοιχεία δείχνουν πως στην περίοδο Λένιν, και πιο συγκεκριμένα το 1922, ο νεοσύστατος νόμος απλώς δεν ανέφερε την ομοφυλοφιλία. Δηλαδή, δημιουργήθηκε, συνειδητά ή μη, ένα νομικό κενό που δεν ποινικοποιούσε ομοφυλοφιλικές δραστηριότητες. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός παραμένει πως η πρώιμη περίοδος δείχνει πολύ προοδευτικότερα στοιχεία από αυτές που ακολούθησαν.

Οι λόγοι για την ποινικοποίηση επί Σταλιν δε βασιζόταν, απ'οσο γνωρίζω, σε περίπλοκες αναλύσεις σχετικά με την αλληλεπίδραση της βάσης και του εποικοδομήματος. Απλά βγήκε μια μέρα του 1932 ο Ιωσήφ και ισχυρίστηκε πως η Σοβιετική Ένωση περνά ηθική κατάπτωση και ήρθε η ώρα να σοβαρέψει. Καθόλου δύσκολο συμπέρασμα για τη Σοβιετική κοινωνία και αντίληψη εκείνης της εποχής.

Η ομοφυλοφιλία θεωρήθηκε παραφιλία και πολύ συχνά συσχετιζόταν με την παιδοφιλία. Μερικές φορές οι γελοιότητες χτύπησαν κόκκινο, όπως για παράδειγμα το 1934 που έπεσε συναγερμός για 'γερμανοκινούμενη ομοφυλοφιλική συνμομωσία' με ένα κύμα συλλήψεων (μαζί με μπόλικες φάπες σίγουρα) να ακολουθεί σε διάφορες πόλεις.

Οπότε ίσως η τριβή μεταξύ της πρώτης περιόδου και των επόμενων να δημιουργεί την Κουτσουμπαϊκή στάση που βλέπεις. Η επίσημη γραμμή βέβαια δεν επιτρέπεται να μην είναι η 'ιδεολογική'.

Ghoul
12-02-2015, 04:24
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10403612_752457781528254_3056004541310767966_n.jpg?oh=0533493dab6aca628e680744d9392880&oe=55967B40

;)

Azzz
12-02-2015, 13:10
χααχχαχα , κυκλοφορεί και τεύχος με την coca cola....

ikonoklast
12-02-2015, 14:29
http://www.spirospero.gr/images/2015/febrouarios/tsel/rizospastis2.jpg

Κυρία Μαριάννα
12-02-2015, 14:35
coca cola, πάει με όλα!

Sotos_The_Tequiler
14-02-2015, 12:30
KKE VS ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19539:kke-antarsya-syntagma&catid=83:aristera&Itemid=200)

Pornofunk
14-02-2015, 13:04
den einai photoshop?

tsimpouklano
14-02-2015, 15:43
Και οι αναρχικοί σκατά στον καπιταλισμό λένε αλλά μόνο με north face ντύνονται.

atom_smasher
14-02-2015, 18:21
τι διάολο; δεν λιώσανε ακόμα από τις απαλλοτριώσεις του 2008; αθάνατα μπουφάν.αξιζουν τα λεφτά τους

Ghoul
18-02-2015, 17:26
https://www.youtube.com/watch?v=hv-lyqxqw_8

:!:

asimoulis
18-02-2015, 18:19
Αναρχοκυβερνητική γραμμή λολ.

Kingdom Gone
19-02-2015, 15:01
Ο Πανούσης είναι μαλάκας, τα λέγαμε, και αποδείχθηκε κι αυτό που υποψιαζόμασταν, πως ο Αγγελάκας είναι ηλίθιος.

atom_smasher
19-02-2015, 15:33
εγώ απ την άλλη βρήκα ότι το τραγούδι είναι στο πνεύμα κριτικής που ασκεί 35 χρόνια ο πανούσης στο ΚΚΕ. αλλά οκ, είμαι και λίγο ηλίθιος εγώ.

Kingdom Gone
19-02-2015, 16:17
Δε θα 'λεγα ότι είσαι κατ ανάγκη, εξαρτάται, άκουσες τους στίχους ή όχι;

Aleister
19-02-2015, 16:49
κλαιω που ο πανουσης εγινε απο "τζιμακος" "βαλβιδα εκτονωσης του συστηματος" επειδη τα χωνει σε αυτο το πολιτικο-εκτρωμα που αν το εβλεπε σημερα σταλινικος πατριωτης της τοτε εποχης θα ξερναγε το λιγοτερο

Phantom Duck
19-02-2015, 17:35
εγώ ξερνάω συστηματικά κάθε φορά που ακούω οποιοδήποτε κομμάτι του πανούση σε πάρτυ του χώρου μου. μα την παναγία, ναρίτης να έγραφε τους πιο καυστικούς στίχους του κόσμου, ποιος ΣΚΑΤΑ γουστάρει τη μουσική

Ghoul
20-02-2015, 20:20
https://www.youtube.com/watch?v=BwBb_Gz89jo

Pornofunk
20-02-2015, 22:32
:touched:

OniBocho
21-02-2015, 00:18
Ακόμα και οι ΚΝίτισες "τραγουδούν" 200 χρόνια με τον ίδιο τρόπο. Πάει πακέτο με το πρόγραμμα του κόμματος. :touched:

Ghoul
21-02-2015, 07:31
πεθαίνω με μούντζες φιλοκνιτών και αντικνιτών σε έκαστο ποστ.

OniBocho
21-02-2015, 08:15
Πολύ σωστό αυτό που λες Ghoul και σε πίνκαρα ήδη, αλλά αυτό το φιλοκνιτών και αντικνιτών που λες, είναι κάποιο meme;

Pornofunk
21-02-2015, 08:16
ti einai oi filoknites?

VidnaObmana
21-02-2015, 17:48
Ακόμα και οι ΚΝίτισες "τραγουδούν" 200 χρόνια με τον ίδιο τρόπο. Πάει πακέτο με το πρόγραμμα του κόμματος. :touched:

Μπαα... αν θες μπορεις να τις κανεις να τραγουδανε και πανκ ...

sparowk
22-02-2015, 14:21
http://s27.postimg.org/6qtynwd8j/AHH.png (http://postimage.org/)
screenshot (http://postimage.org/app.php)

tsimpouklano
22-02-2015, 14:35
Αυτά τα τσιτάτα που πετάνε μία στο τόσο διάφοροι - αξιόλογοι ή μη - καλλιτέχνες, που την έχουν δει κάπως, νομίζοντας πως κατέχουν την αλήθεια και το αλάθητο, αντιμετωπίζονται στην καλύτερη με αλλεπάληλα κουτουλίδια.

Pornofunk
22-02-2015, 16:52
στα χναρια του κουβελη βαδιζεις τωρα τελευταια

sfinotouvlaki
27-02-2015, 19:51
https://www.youtube.com/watch?v=hv-lyqxqw_8

https://www.youtube.com/watch?v=ao46qA5zjNQ

Διασκεδαστική ιστορία οικογενειακής τρέλας. Στον συνηθισμένο απογευματινό "διάλογο" για τις εξελίξεις μεταξύ μάνας-υιού (ο οποίος τελεολογικά καταλήγει σε βρίσιμο της μάνας από τον γιο), η κουβέντα πήγε στον Βαρουφάκη και μετά από μισό λεπτό ο σταλίνας γιος σχολιάζει: "αε ρε, έχουν μαζέψει όλες τις τρελές που όταν τις στριμώχνουν τινάζουν τα χέρια από 'δω κι εκεί σαν τρελές". Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει :excl:

Λεκές
27-02-2015, 20:12
Λίγο άτοπο δεν είναι το σχόλιο για Βαρουφάκη; Έχουμε μακράν τον πιο μπουρδελιάρη υπουργό της Ευρώπης.

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03187/Varoufakis__3187284c.jpg

sfinotouvlaki
27-02-2015, 20:35
Αν συχνάζει στο Pascha, μπορεί! Σε γενικότερο πλαίσιο είσαι βλάσφημος, ούτε δεκάδα βλέπει...

http://wlcentral.org/sites/default/files/imagepicker/2237/borisov_shlifer.jpg
http://rf-smi.ru/uploads/posts/2014-12/1418319508_boiko_borisov.jpg

Λεκές
27-02-2015, 20:40
http://www.novinite.com/media/images/2011-12/photo_verybig_134541.jpg

Χαχ, καλά ο Μπορισοφ είναι πολλές σκάλες πάνω, όντως. Το παίρνω πίσω.

asimoulis
27-02-2015, 22:59
A9VnIkiyBRA

atom_smasher
28-02-2015, 18:05
Ωραίο

attila
01-03-2015, 21:59
http://i252.photobucket.com/albums/hh18/ggattila/kne_zpsetuwtpx3.jpg
λιοσιων και αγιου μελετιου.

cromags
02-03-2015, 03:02
γείτονας?

attila
02-03-2015, 04:08
οχι, περαστικος σχεδον καθε φορα που κατεβαινω στο κεντρο

Ghoul
27-06-2015, 14:40
ΠΑΡΩΝ.

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11540834_946820995340714_2291181408979931712_n.jpg?oh=f0c6666ac86274ed6ebb545828256a81&oe=562C44B1

atom_smasher
27-06-2015, 14:48
70 χρόνια αποχή ...

tsimpouklano
29-06-2015, 19:03
Διαδώστε, τυπώστε και ρίξτε στην κάλπη του δημοψηφίσματος την Κυριακή 5 Ιούλη την πρόταση του ΚΚΕ (http://www.902.gr/eidisi/politiki/70561/i-protasi-toy-kke-gia-dimopsifisma-diadoste-tin-typoste-tin-rixte-tin-stin#/0)

η συνέπεια είναι μεγάλη αρετή

attila
30-06-2015, 03:02
και η λοβοτομη πραγματικοτητα

stam and the witches
30-06-2015, 18:57
http://902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/70532/agonia-gia-pano-apo-1-ekat-syntaxioyhoys-kai-tis-oikogeneies-toys

χεχεχε...

atom_smasher
07-07-2015, 14:15
Όπως αναρωτιόταν και κάποια φίλη, άραγε στο δημοψήφισμα για το ποιό είναι το σωστό, σουβλάκι ή καλαμάκι, τι θα ψήφιζε το ΚΚΕ;

stam and the witches
07-07-2015, 14:58
https://www.youtube.com/watch?v=eFbHGala1WI

Sotos_The_Tequiler
07-07-2015, 22:41
βλαστ φρομ δε παστ:

https://www.youtube.com/watch?v=qxJcmA_FW60

DM
13-07-2015, 14:35
Τα τσακάλια τακτοποιήθηκαν καλά επί χούντας και μετά στην πορεία έκαναν ότι κωλοτούμπες ήταν αναγκαίες για να πέφτει χρήμα........απλά πράγματα..

http://www.youtube.com/watch?v=E6sp3EttxXE

Κάπως έτσι.

KoiliaSamprela
11-11-2015, 10:14
Εψές 10 Νοέμβρη έκαναν πέσιμο λέει κάτι του ΚΚΕ σε μια κατάληψη στην Μυτιλήνη που φιλοξενούσε πρόσφυγες. Διάβασα τους μεν διάβασα τους δε , και λίγο από προσωπική εμπειρία λίγο από συναίσθημα είχα την άποψή μου.
Μετά βρήκα αυτό το αρθράκι εδώ (http://www.lesvospost.com/2015/11/blog-post_83.html) που λέει το εξής ωραίο

Επιχειρηματίες της περιοχής είναι αντίθετοι με αυτήν την κατάληψη και την στέγαση των προσφυγών στο κτήριο καθώς θεωρούν πως η περιοχή της Κομνηνακη θα ερημώσει και θα γκετοποιηθει αλλά θα γίνει και ένας απέραντος βόθρος καθώς στον εν λόγω κτήριο δεν υπάρχουν χώροι υγιεινής

Το αρθράκι είναι από της 9 Νοέμβρη , μια μέρα πριν.

OniBocho
11-11-2015, 11:43
Να πάρει θέσει ο Τσίριμε και οι λοιπές σταλίνες.

sfinotouvlaki
11-11-2015, 12:36
Κοιλιά, τι άποψη έχεις;

KoiliaSamprela
11-11-2015, 14:37
Κοιλιά, τι άποψη έχεις;

Η άποψή μου είναι ότι το ΚΚΕ πλέον δεν αφορά τον εργαζόμενο. Έχει κλειστεί στο καβούκι του, έχει κόψει κάθε επικοινωνία με την κοινωνία και ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν.
Παρουσία στο μεταναστευτικό/προσφυγικό δεν υφίσταται τουλάχιστον επίσημα. Μια εμφάνιση έκαναν στο Πεδίον Άρεως και έφεραν πράγματα που δεν επιτρεπόταν να φάνε οι πρόσφυγες ενώ άρχισαν να μοιράζουν φυλλάδια.
Η άποψή μου λοιπόν είναι ότι δεν γούσταραν αναρχοάπλυτους (ναι το χρησιμοποιούν σαν έκφραση) κάτω από την μύτη τους και αποφάσισαν να δείξουν ποιος κάνει κουμάντο.
Η πλάκα είναι ότι οι επωνομαζόμενοι "αλληλέγγυοι" δεν ανήκουν στον "χώρο" απαραίτητα. Είναι άνθρωποι που απλά ενδιαφέρονται είτε ανθρωπιστικά είτε και πολιτικά να εμπλακούν.

freak brother
11-11-2015, 14:43
Το ΚΚΕ ειναι η αληθινη αριστερα και ο Σταλιν ειναι ο προφητης της .

Aleister
11-11-2015, 18:34
σε παραλληλο συμπαν ζει οποιος περιμενει κοινωνικη δικαιοσυνη circa '10s απο ενα σταλινικο κομμα

Ass Cobra
11-11-2015, 19:53
Πιο κάτω δε πάει για του γόντικα το μαγαζί

/watch?v=vgZby7kOB3Q

"Άμα σας βλέπαν οι παππούδες σας μαλακία θα σας τραβάγανε και θα σας πετάγανε στο μπιντέ" :touched:

GG*
12-11-2015, 16:03
πεσατε απο τα συννεφα?

12 stars circle your brow
13-11-2015, 11:21
Απάντηση γροθιά (http://revol-now.blogspot.gr/2015/11/blog-post_58.html?spref=fb) και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα.

sfinotouvlaki
13-11-2015, 13:23
Κοιλιά, τι άποψη έχεις;

Η άποψή μου είναι ότι το ΚΚΕ πλέον δεν αφορά τον εργαζόμενο. Έχει κλειστεί στο καβούκι του, έχει κόψει κάθε επικοινωνία με την κοινωνία και ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν.
Παρουσία στο μεταναστευτικό/προσφυγικό δεν υφίσταται τουλάχιστον επίσημα. Μια εμφάνιση έκαναν στο Πεδίον Άρεως και έφεραν πράγματα που δεν επιτρεπόταν να φάνε οι πρόσφυγες ενώ άρχισαν να μοιράζουν φυλλάδια.
Η άποψή μου λοιπόν είναι ότι δεν γούσταραν αναρχοάπλυτους (ναι το χρησιμοποιούν σαν έκφραση) κάτω από την μύτη τους και αποφάσισαν να δείξουν ποιος κάνει κουμάντο.
Η πλάκα είναι ότι οι επωνομαζόμενοι "αλληλέγγυοι" δεν ανήκουν στον "χώρο" απαραίτητα. Είναι άνθρωποι που απλά ενδιαφέρονται είτε ανθρωπιστικά είτε και πολιτικά να εμπλακούν.

Ευχαριστώ, κοιλιά. Ένα απόσπασμα από αυτό (http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/79404/proklitiki-epithesi-sto-pallesviako-ergatiko-kentro) που υποτίθεται βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Οι αυτοαποκαλούμενοι «αλληλέγγυοι» χρησιμοποίησαν σαν πρόσχημα την άμεση ανάγκη για στέγαση των προσφύγων μπροστά στο χειμώνα, ενώ είναι προφανές ότι το κτίριο δεν παρέχει συνθήκες ανθρώπινης και αξιοπρεπούς διαμονής στους φιλοξενούμενους. Σημειώνουμε, επίσης, ότι από τη στιγμή που το Εργατικό Κέντρο επανήλθε στο κτίριο, αναλαμβάνοντας το ίδιο τη φροντίδα για τους πρόσφυγες - μετανάστες που βρίσκονται εκεί, δηλώνοντας ότι είναι ευπρόσδεκτοι, οι αυτοαποκαλούμενοι «αλληλέγγυοι» τους κάλεσαν να εγκαταλείψουν το κτίριο και καλούσαν τον κόσμο να στραφεί ενάντια στα μέλη των συνδικάτων!

Είναι προφανές ότι ενώ οι πρόσφυγες δεν πρέπει να στεγάζονται σε ένα ακατάλληλο κτίριο, τη στιγμή που αναλαμβάνει το ΚΚΕ το κτίριο γίνεται αυτομάτως κατάλληλο και οι πρόσφυγες πρέπει να μείνουν εκεί.

:|

Dr.Gonzo
13-12-2015, 11:39
http://i.imgur.com/kEYLYm3.jpg

Λεκές
16-12-2015, 20:31
^
Επισήμως πλέον ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ καταψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης.

Dr.Gonzo
29-02-2016, 20:01
Έχω κοινωνικές επαφές με κουκουέδες και όποτε αποφασίζουν να αρχίσουν να μιλάνε για το Κόμμα (συνεχώς) κάνουν ότι ακριβώς τους αξιώνει γραφικούς και μονόφθαλμους στα μάτια μου... Βαυκαλίζονται νοσταλγικά μεταξύ τους, κράζουν με εμμονή οτιδήποτε δεν καθαγιάζει η γραμμή του Κόμματος και στην πράξη... αρκούνται σε συζητήσεις/τραπεζώματα και "εφημερίδα" τις Κυριακές.
Μόνο.
Δεν είναι μεμονωμένες οι εμπειρίες μου με τέτοιου είδους φίλους του Κόμματος, αντιθέτως, αποτελούν σχεδόν το όλο σύνολο της εικόνας που έχω για το ΚΚΕ... και στ' αρχίδια μου/σας, αλλά διαβάζω που κ που κάτι τέτοια σαν το παρακάτω και ...χαίρομαι. (Εφόσων τα στοιχεία στέκουν) είναι πολύ ευχάριστο άνθρωποι με διοικητικές εξουσίες να δρουν έτσι και να τιμούν την θέση τους. Ντισκάς, γιατί με τα πολιτικά δεν το'χω και σας προτρέπω να λυσσάξετε να βγάλουμε νοήματα.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1702256320031615&id=1529734577283791&substory_index=0

ikonoklast
29-02-2016, 20:13
O Κώστας Πελετίδης απολαμβάνει το respect όλης της αριστεράς από τότε που ανέλαβε. Είναι αυτοί οι θώκοι (πχ τοπική αυτοδιοίκηση) που έχουν περιθώρια αυτόνομης δράσης και μπορεί ένας ικανός άνθρωπος να εμφανιστεί και να κάνει 5-6 πράγματα, χωρίς πολλά-πολλά με το κόμμα πέρα από την επίσημη ή ημι-επίσημη στήριξη. Γι'αυτό το λόγο τα συμπεράσματα για τη δράση του δεν έχουν τόσο πολύ να κάνουν με το κόμμα παρά με το πρόσωπο.

paddy honey
29-02-2016, 20:48
http://kne.gr/assets/images/Che_GuevarFINAL.png

Συμφωνώ. (http://barbudosdesierramaestra.blogspot.gr/2011/03/e.html#more)

KoiliaSamprela
01-03-2016, 00:17
O Κώστας Πελετίδης απολαμβάνει το respect όλης της αριστεράς από τότε που ανέλαβε. Είναι αυτοί οι θώκοι (πχ τοπική αυτοδιοίκηση) που έχουν περιθώρια αυτόνομης δράσης και μπορεί ένας ικανός άνθρωπος να εμφανιστεί και να κάνει 5-6 πράγματα, χωρίς πολλά-πολλά με το κόμμα πέρα από την επίσημη ή ημι-επίσημη στήριξη. Γι'αυτό το λόγο τα συμπεράσματα για τη δράση του δεν έχουν τόσο πολύ να κάνουν με το κόμμα παρά με το πρόσωπο.

ωστόσο όπου σταθούν και όπου βρεθούν οι του ΚΚΕ όταν αναφέρονται στο όνομα Πελετίδης κοτσάρουν από πίσω "που είναι σύμφωνος με την γραμμή Κουτσούμπα".
Ωστόσο άσχετο, ότι είπε ο Ικονοκλαστ, χαίρει τον σεβασμό όχι κάθε αριστερού αλλά κάθε σοβαρού ανθρώπου.

paddy honey
01-03-2016, 00:26
αχ (http://www.kavafis.gr/archive/texts/content.asp?id=22)

ypersyntelikos
01-03-2016, 23:25
Τόταλ ρισπέκτ για Πελετίδαρο, παρά την απογοήτευση (η οποία ενίοτε γίνεται και αντιπάθεια) για το κόμμα γενικά.

Και εδώ να προστεθεί ότι το ΚΚΕ δεν τον έχει κάνει "σημαία", ενώ θα έπρεπε.

έντιτ: σόρρυ δεν είχα δει τα ποστς μετά από αυτό του Γκόνζο, γιατί άλλαξε σελίδα το θρεντ

The Good Son
29-08-2016, 13:47
https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/14053901_1774082119528948_4837893898689859257_o.jpg

paddy honey
19-02-2019, 18:31
κωδωνοπαρακρουσιακοί :rofl:

marxists.org/archive/marx/works/1845/holy-family/ch08_8.htm
Lu7hxguhFfI

https://i.imgur.com/rMGmthm.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=Lu7hxguhFfI

https://www.youtube.com/watch?v=y5ecvBaqHBk

paddy honey
22-07-2019, 10:51
http://i.imgur.com/nm4Sp.jpg

Χαρακτηριστικό παράδειγμα σε όλα αυτά είναι η λατρεία για τον Βελουχιώτη. Η λατρεία αυτή είναι απόδειξη άκρατου πασοκισμού- και καθόλου τυχαία ότι τη δεκαετία του ΄80 το πορτρέτο του κοσμούσε τα γραφεία του ανά την Ελλάδα. (http://www.katiousa.gr/apopseis/revolterpieces-to-mikroastiko-ego/)

Ο Ανέμης αφιερώνει στους “δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά…” (http://www.katiousa.gr/politismos/mousiki/vgazo-to-skasmo-gia-na-mi-vgei-i-deksia/)

https://i.imgur.com/CJfFLxD.png

Tsipras’s choice to rebrand himself as a solo strongman owes less to the wave of popular media-savvy figures like Alexandra Ocasio-Cortez, and more to Andreas Papandreou’s strategy in the 1980s – indeed it is just one chapter of many that Tsipras has chosen to adopt from the old Pasok playbook. (https://novaramedia.com/2019/07/09/syriza-defeated-but-tsiprass-takeover-of-the-centre-left-rumbles-on/)

Today 04:53 From <saloth sar> <00i00> αμα φυγουν απο δω σκρηνς στο μεηλ οχι δουλεια...ουτε για συσιτιο δε θα σε δεχοντε...για να μαθεις να κανεις μαλακιες με τις ζωες των αλλων κακομαθημενο πασοκακι

προτεινω μπαν επιτελους στο σκατοψυχο ψυχακι

Ο virgin δικαιωματικος:
https://luben.tv/originals/172793

VS

Ο chad κομμουνιστης:
http://www.katiousa.gr/apopseis/stiles/revolterpieces-%E1%BC%94ros-%E1%BC%80nikate-lacta/

Συμπερασμα: ερχονται πληρωμενα αρθρα στο Luben και απο την Lacta. ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=MPVol-h3q5E

Ο Αλμπέρ Καμύ και ο …ΣΥΡΙΖΑ (https://www.thebest.gr/article/355974-)
discuss

asimoulis
22-07-2019, 11:48
Ο Ανέμης αφιερώνει στους “δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά…” (http://www.katiousa.gr/politismos/mousiki/vgazo-to-skasmo-gia-na-mi-vgei-i-deksia/)

Έχω ενα ελάττωμα
μυρίζομαι τα άτομα
που αποχή μοστράρουν
για ξεκάρφωμα
γιατί πρώτη φορά με τόσο πάθος
η κριτική χτυπάει
τον βλάκα που θα ρθει κι όχι αυτόν που κυβερνάει

paddy honey
22-07-2019, 11:55
Ναι τι;

asimoulis
22-07-2019, 11:58
Γάμησε.

paddy honey
22-07-2019, 12:00
Καλά σας γαμάει ο Ανέμης συριζαίοι.

“Χωρίς γραμμή ο κνίτης δε γαμεί” που έλεγε και ένα παλιό κακό ανέκδοτο.

paddy honey
22-07-2019, 12:14
http://kne.gr/assets/images/Che_GuevarFINAL.png

Συμφωνώ. (http://barbudosdesierramaestra.blogspot.gr/2011/03/e.html#more)

Τσε Γκεβάρα-Φιντέλ Κάστρο: Η ομιλία για την Κύπρο και ο θαυμασμός για τον Γρίβα (http://www.xronografos.com/%CF%84%CF%83%CE%B5-%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CF%86%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB-%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/)

Μπορεί ο τίτλος να φαίνεται παράδοξος και το ιδεολογικό χάσμα ανάμεσα στους τρεις άντρες να είναι τεράστιο, ωστόσο, η ιστορία και οι πηγές ανατρέπουν πολλά από όσα έχουμε ως δεδομένα στο μυαλό μας.

Για το ιδεολογικό χάσμα μεταξύ Τσε Γκεβάρα και Φιντέλ Κάστρο τι να πούμε τώρα, ούτε χάσμα γενεών τέτοιο πράμα.

https://www.youtube.com/watch?v=DwEBYWGkEh0

https://www.youtube.com/watch?v=5Np3jXXn5pU

OniBocho
22-07-2019, 12:31
http://i.imgur.com/nm4Sp.jpg

Χαρακτηριστικό παράδειγμα σε όλα αυτά είναι η λατρεία για τον Βελουχιώτη. Η λατρεία αυτή είναι απόδειξη άκρατου πασοκισμού- και καθόλου τυχαία ότι τη δεκαετία του ΄80 το πορτρέτο του κοσμούσε τα γραφεία του ανά την Ελλάδα. (http://www.katiousa.gr/apopseis/revolterpieces-to-mikroastiko-ego/)

https://i.imgur.com/CJfFLxD.png

Tsipras’s choice to rebrand himself as a solo strongman owes less to the wave of popular media-savvy figures like Alexandra Ocasio-Cortez, and more to Andreas Papandreou’s strategy in the 1980s – indeed it is just one chapter of many that Tsipras has chosen to adopt from the old Pasok playbook. (https://novaramedia.com/2019/07/09/syriza-defeated-but-tsiprass-takeover-of-the-centre-left-rumbles-on/)

Today 04:53 From <saloth sar> <00i00> αμα φυγουν απο δω σκρηνς στο μεηλ οχι δουλεια...ουτε για συσιτιο δε θα σε δεχοντε...για να μαθεις να κανεις μαλακιες με τις ζωες των αλλων κακομαθημενο πασοκακι

προτεινω μπαν επιτελους στο σκατοψυχο ψυχακι
discuss

Τι έχει να συζητήσει κανείς; Ο Ανδρέας έζησε και πέθανε ως ο μεγαλύτερος σοσιαλιστής ηγέτης της χώρας και ίσως της Ευρώπης, σε πολλές περιπτώσεις όχι άδικα. Οι ΚΚΕδες τον μισούσαν (και μισούν ακόμα) γιατί έκανε πράγματα που αυτοί θα "ήθελαν" να κάνουν (αλλά δε θα είχαν ποτέ τα κότσια να τα κάνουν, εδώ που τα λέμε) για τάξεις που τους στήριζαν χρόνια αμέτρητα.

Τώρα για τον ψυχοπαθή σκατόψυχο φασιστάκο του σπόιλερ, κλάιν ρε Σταυρούλα. Στη γλώσσα που καταλαβαίνει, γροθιά στην κοιλιά και γονατιά στα μούτρα με το που σκύψει. alt q+q, gg

wurst
22-07-2019, 12:48
Τι έχει να συζητήσει κανείς; Ο Ανδρέας έζησε και πέθανε ως ο μεγαλύτερος σοσιαλιστής ηγέτης της χώρας και ίσως της Ευρώπης, σε πολλές περιπτώσεις όχι άδικα. Οι ΚΚΕδες τον μισούσαν (και μισούν ακόμα) γιατί έκανε πράγματα που αυτοί θα "ήθελαν" να κάνουν (αλλά δε θα είχαν ποτέ τα κότσια να τα κάνουν, εδώ που τα λέμε) για τάξεις που τους στήριζαν χρόνια αμέτρητα.

Τώρα για τον ψυχοπαθή σκατόψυχο φασιστάκο του σπόιλερ, κλάιν ρε Σταυρούλα. Στη γλώσσα που καταλαβαίνει, γροθιά στην κοιλιά και γονατιά στα μούτρα με το που σκύψει. alt q+q, gg

πόσες φορές πέθανε ρε ονιμπότσο που πολλές δεν ήταν άδικα

OniBocho
22-07-2019, 12:55
:moutza:

κλείσε το μπουρδελάκι το στόμα σου

00i00
22-07-2019, 12:58

Σαλονικη ειμαι, και θα ειμαι μεχρι την Κυριακη
ποιες ωρες εισαι στο περιπτερο?

paddy honey
22-07-2019, 13:02
Ουάου μιλάμε τώρα εξηγούνται όλα. Δεν είχα ιδέα πως είσαι κρυφοπασόκος τόσο καιρό Θανάση και γι'αυτό μισείς το Κόμμα.

wurst
22-07-2019, 13:15
το μονο αδικο για τον θανατο του Παπατζη ηταν που δε σταματησε να κυβερναει 20 χρονια νωριτερα

OniBocho
22-07-2019, 13:16
Ουάου μιλάμε τώρα εξηγούνται όλα. Δεν είχα ιδέα πως είσαι κρυφοπασόκος τόσο καιρό Θανάση και γι'αυτό μισείς το Κόμμα.

Αχ, το κόμμα της καρδιάς μας, Σταυρούλα. Να ήταν αυτό το πρόβλημα, η πασοκοσύνη του καθενός... Τις μαλακιάρες που έχει κάνει διαχρονικά το ΚΚΕ, χωρίς να είναι σε "θέση εξουσίας", παίζει να μην τις έχει κάνει οποιοδήποτε άλλο κόμμα.

FANTASMA
22-07-2019, 13:20

Αχ, το κόμμα της καρδιάς μας, Σταυρούλα. Να ήταν αυτό το πρόβλημα, η πασοκοσύνη του καθενός... Τις μαλακιάρες που έχει κάνει διαχρονικά το ΚΚΕ, χωρίς να είναι σε "θέση εξουσίας", παίζει να μην τις έχει κάνει οποιοδήποτε άλλο κόμμα.
Τις μαλακιαρες που εκανε το ΠΑΣΟΚ, οι οποιες οδηγησαν την Ελλαδα σε περιπου 20 χρονια οικονομικης εξαθλιωσης (και ερχονται ισως και 20 ακομα) δεν τις φτανει το ΚΚΕ ακομα και να βγει κυβερνηση για τις επομενες 4 τετραετιες σερι. Οπως εγραψε κι η βουρστ, το μονο αδικο με τον θανατο του Παπατζη ειναι που δε συνεβη πολλα χρονια νωριτερα. Δεν εχει υπαρξει πιο διεφθαρμενο κομμα στην ιστορια της ελληνικης πολιτικης, αν και η ΝΔ το προσπαθησε πολυ σκληρα, απλα δεν ειχε τον χρονο, αλλιως θα εφτανε κι αυτη στα ιδια επιπεδα.