PDA

View Full Version : Ruthless flame από music off topic

carheart
07-06-2009, 19:22
ξεκολλάτε με αυτές τις ηλιθιότητες.

Entrancemperium
07-06-2009, 19:25
ξεκολλάτε με αυτές τις ηλιθιότητες.
Ποιές;

carheart
07-06-2009, 19:26
Κλασική μη-μουσική heavymetal μιζέρια και ειρωνία και αχρηστία και επαναληψιμότητα.

Entrancemperium
07-06-2009, 19:28
Κλασική μη-μουσική heavymetal μιζέρια και ειρωνία και αχρηστία και επαναληψιμότητα.
Αχμ νόμιζα για το "Δε Λιμιτς..."

carheart
07-06-2009, 19:29
τι λε ρε.

(σαν τρελός περιμένω την ταινία, το soundtrack παίζει ήδη)

Ruthless
07-06-2009, 19:35
http://www.solarnavigator.net/history/explorers_history/adolf_hitler_portrait.jpg

Τουλάχιστον ας είσαι σωστός moderator ε; Η επιλεκτική όραση κι έτσι είναι κακό. ;)

carheart
07-06-2009, 19:39
Άνθρωποι με επιλεκτική ακοή, παραπονούνται για επιλεκτική όραση;;; wtf.

Λοιπόν, ξεκολλάτε με τα μη μουσικά ποστς. Κανονικά θα έπρεπε να αρχίσω, εκεί που κράζεις την παουεράνια. Αλλά το είδα μετά, ήμανε μέσα.

Ξεκολλάτε. Με. τους. κα.θυ.στε.ρη.με.ΝΟΥΣ. τσα.κω.μού.λη.δες

Ruthless
07-06-2009, 19:41
Get your facts straight.

H powerania κράζει πρώτα. Εγώ της λέω πως συγκριτικά με όσα ακούει, είναι 1000 φορές καλύτερο(έλεος δηλαδή, μιλάμε για europower). Και σκάει και η μαϊμού από το πουθενά. Και απαντώ.

Μάντεψε λοιπόν που έπρεπε να επέμβεις αν θέλεις να είσαι σωστός. Γιατί κάπως έτσι κολλάνε οι ρετσινιές.

Sieg heil!

Entrancemperium
07-06-2009, 19:42
Seine Kampf!

carheart
07-06-2009, 19:46
Get your facts straight.

H powerania κράζει πρώτα. Εγώ της λέω πως συγκριτικά με όσα ακούει, είναι 1000 φορές καλύτερο(έλεος δηλαδή, μιλάμε για europower). Και σκάει και η μαϊμού από το πουθενά. Και απαντώ.

Μάντεψε λοιπόν που έπρεπε να επέμβεις αν θέλεις να είσαι σωστός. Γιατί κάπως έτσι κολλάνε οι ρετσινιές.

Sieg heil!

Ναι, σταμάτα εσύ σε κάθε ποστ σου να είσαι Το Κόμπλεξ, και όλα θα είναι καλά. Το υφάκι "γαμάει το 99,99% των ακουσμάτων σου", δεν το βαρέθηκες πιά; Από το γαμημένο 2004 η ίδια ιστορία.

Επίσης γιατί όχι 100%? Πάντα το είχα απορία. Είναι με στατιστικό σφάλμα;

Ruthless
07-06-2009, 19:50
Λιγότερο ποσοστό έδωσα(95 νομίζω). Επίσης powerania ακούει πχ Heavens Gate, και είναι από τις λίγες περιπτώσεις ευρωπαϊκής σκηνής που κοντράρει στα ίσια την αμερικάνικη, άρα θα ήταν άτοπο να πω πως το κομμάτι Graveyard ισοπεδώνει το In Control ή το Livin in Hysteria.

Και όχι, δεν το βαρέθηκα το ίδιο το υφάκι. Εδώ δε βαρέθηκα την ίδια "απαρχαιωμένη" μουσική 15+ χρόνια. Πάντως αν θες να κάνεις κουμάντο ρε φίλε στον τρόπο ομιλίας μου, στα ακούσματά μου, στο ποιος είμαι σε τελική, περιμένω πιέμ σου με όλες τις αναλυτικές οδηγίες σου. Δεν έχει και πολύ νόημα να απαντώ αν πετάγεται μια τσουτσού να μου σβήνει τα ποστς ε;

To ER που θέλουμε.

carheart
07-06-2009, 19:56
Λιγότερο ποσοστό έδωσα(95 νομίζω). Επίσης powerania ακούει πχ Heavens Gate, και είναι από τις λίγες περιπτώσεις ευρωπαϊκής σκηνής που κοντράρει στα ίσια την αμερικάνικη, άρα θα ήταν άτοπο να πω πως το κομμάτι Graveyard ισοπεδώνει το In Control ή το Livin in Hysteria.

To υφάκι, το γνωστό εκείνο, μάλλον ήταν υποτιμητικό παρά επεξηγηματικό. Και στοίχημα πως δεν θα επεξηγούσες ποτέ heavy metal σε ένα κοριτσόπουλο. Αφού δεν είναι για αυτές αυτά τα πράγματα, ε μαλακάκο μου; Όχι, είναι για τους άντρες με παπάρια και ραπάρια.

Κ
αι όχι, δεν το βαρέθηκα το ίδιο το υφάκι. Εδώ δε βαρέθηκα την ίδια "απαρχαιωμένη" μουσική 15+ χρόνια. Πάντως αν θες να κάνεις κουμάντο ρε φίλε στον τρόπο ομιλίας μου, στα ακούσματά μου, στο ποιος είμαι σε τελική, περιμένω πιέμ σου με όλες τις αναλυτικές οδηγίες σου. Δεν έχει και πολύ νόημα να απαντώ αν πετάγεται μια τσουτσού να μου σβήνει τα ποστς ε;

Θα σου έρθει συντόμως το πιεμ που ζητάς! Βάλε στην άκρη τα καλαμπούρια μου όμως, και δες λίγο πως έχουμε πει να μην πετάγονται σε κάθε θρεντς όποιοι θίγονται να δείξουν πόσο γαμάνε. Μηδενική μουσική συνεισφορά (ή της τάξεως του 5%, λολ, φάει ποσοστό και συ) και μόνο γκρίνια, υπεροψία, και βαλχάλα, και θα πάω να παίξω μπάλα. Και εσύ συγκεκριμένα, το κάνεις από πάντα. Οπότε μην γίνεις θιγμένη πέρδικα.

Ruthless
07-06-2009, 20:01
Με πιέμ τότε. Στα του πάμπλικ όμως, σε ένα σημείο σου θα σταθώ.

έχουμε πει να μην πετάγονται σε κάθε θρεντς όποιοι θίγονται να δείξουν πόσο γαμάνε. Μηδενική μουσική συνεισφορά (ή της τάξεως του 5%, λολ, φάει ποσοστό και συ) και μόνο γκρίνια, υπεροψία, και βαλχάλα, και θα πάω να παίξω μπάλα. Και εσύ συγκεκριμένα, το κάνεις από πάντα. Οπότε μην γίνεις θιγμένη πέρδικα.
Δεν το έπαιξα θιγμένη πέρδικα που μου σβήνεις τα ποστς. Απλά στο λέω ξεκάθαρα, για φασιστάκι του φόρουμ δεν κουβαλάς μάλλον 2 αρχίδια εκεί κάτω στο παντελόνι σου και μάλλον κρατάς 2 μέτρα και 2 σταθμά. Ξαναδές μια το ποστ στο οποίο απάντησα(πριν μου το σβήσεις) και βρες μου εκεί τη μουσική συνεισφορά ή την έλλειψη γκρίνιας, υπεροψίας, βαλχάλας ή οτιδήποτε(οκ, όχι βαλχάλας, ας πούμε ζούγκλας-με-γιββώνες).

Αλλά όπως είπα, αποφασίζομεν κι διατάζομεν,
- Κάρχαρτιος Παττακός

carheart
07-06-2009, 20:06
Ε αρχίδια έχετε μόνο οι χεβιμέταλλοι, εγώ ΑΡΧΙΔΑΣ είμαι, μην τα μπερδεύεις. Η διαγραφή ήταν :

α) ετεροχρονισμένη
β) προειδοποιητική
γ) δίκαιη
δ) όλα τα παραπάνω

Παππακός! (ταντίνου)

The Good Son
07-06-2009, 20:09
Δεν θέλω να το παίξω έξυπνάκιας αλλά εαν σβήστικαν κάποια ποστ αυτό ήταν αφορμή να γραφτούν άλλα τόσα και βάλε. Οπότε είτε σβήστε τα και μην ασχολείστε ή μην τα σβήνετε καθόλου.

Ruthless
07-06-2009, 20:10
χαχαχα πεθαινω,το βιντεο ειναι για να γελαει μεχρι και ο 5χρονος μουλος που μενει απεναντι μου και μου ταραζει τα νευρα με τσιριδες.
ερωτευμενοι με παρθενες και ετς σε λεω!:dfinger::dfinger::dfinger:

Και ηλίθιος λοιπόν το φασιστάκι μας.

Να χαρώ τις μουσικές σας συζητήσεις ΑΡΧΙΔΑ. :thumbsup:

carheart
07-06-2009, 20:15
Ρε Χαζέ Άνθρωπε, σου λένε πως ένα ΒΙΝΤΕΟ είναι ηλίθιο, και δεν το λένε καν σε σένα, και εσύ λες για πρόβλημα ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ. Η παουεράνια μάλιστα είπε πως της άρεσε και το κομμάτι. Θα παραβλέψω το ρητορικό "είσαι καθυστερημένος;;;" και θα σε προτρέψω να μάθεις την υποτυπώδη ανάγνωση που απαιτείται και την ελαχιστη κριτική σκέψη του να διαχωρίσεις το χεβιμέταλ τσιφλίκι σου, με την όποια δυσαρέσκεια πάνω στο ιδίωμα. Να μην είσαι προκλητικός βλακάκος και να μην παίρνεις ποτέ καραμέλες από αγνώστους. Και έχεις σίγουρα ξετρελαθεί που όλοι ασχολούνται και λίγο μαζί σου, ουινκ, οπότε δεν σε κόβω να σταματάς. Τέλος η παράσταση από μένανε.

Ruthless
07-06-2009, 20:18
Μηδενική μουσική συνεισφορά (ή της τάξεως του 5%, λολ, φάει ποσοστό και συ) και μόνο γκρίνια, υπεροψία, και βαλχάλα, και θα πάω να παίξω μπάλα.

χαχαχα πεθαινω,το βιντεο ειναι για να γελαει μεχρι και ο 5χρονος μουλος που μενει απεναντι μου και μου ταραζει τα νευρα με τσιριδες.
ερωτευμενοι με παρθενες και ετς σε λεω!:dfinger::dfinger::dfinger:

Για πες μία ρε Αϊνστάιν, που βλέπεις μουσική συνεισφορά σε αυτό το ποστ; Μην βλέπεις μήπως γκρίνια και υπεροψία μόνο;

Ή μήπως ξαναλέω η επιλεκτική σου όραση έπιασε πάλι δουλειά;

irreligious
07-06-2009, 20:22
σταματήστε πια να πολεμάτε το χέβι μέταλ.

powerania
07-06-2009, 20:22
Μεταλλάδες του forum, έχουμε δουλειά εδώ!

http://www.youtube.com/watch?v=e1k_LRk9XVw&feature=channel_page

Υπερέπος white metal (μάλλον)! Τσεκάρετε! (το "μάλλον" πάει στο ότι δε γνωρίζει κανείς τπτ για την μπάντα)

Edit: προσπεράστε τα πρώτα δύο λεπτά.

Νταξει, απλα ΕΠΙΚ ΦΕΗΛ το βιντεο, πιστευω συμφωνουμε ολοι.:P
Το κομματι ομορφο, κατι δεν μου παει καλα με τη φωνη.
Αυτό που δεν πάει καλά είναι η λειτουργία των αυτιών σου.

Μόνο το συγκεκριμένο κομμάτι ισοπεδώνει το 95% ευρωπαϊκών ακουσμάτων σου(ειδικά στα φωνητικά) καθότι είναι ένας ύμνος αμερικάνικου ατσαλιού και τα μουσικά αξιώματα είναι γνωστά.

Και Ra Pariah, ξέρω τουλάχιστον 20 άτομα που ψάχνουν απεγνωσμένα πληροφορίες για αυτούς αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτα για το τι, πού και πώς των Graveyard.

Α για πες μου λοιπον, το υπολοιπο 5% γιατι δεν ισοπεδωνεται απο αυτον τον ΥΜΝΟ?
Αφου ξερεις και τα ακουσματα μου δηλαδης.
:)

carheart
07-06-2009, 20:23
Δεν ξέρω ρε Θωρ, τώρα που το βλέπω καλύτερα, σαν να είσαι πιο χαζός από όσο νόμιζα.

Ruthless
07-06-2009, 20:29
powerania έδωσα παράδειγμα πριν. Κι έχοντας ακούσει 1-2 φορές την εκπομπή σου δε νομίζω η αναλογία ήχου Heavens Gate με κλασσικό europower να είναι πάνω από 1:20 σε ότι ακούς.

Και κάρχαρτ, δεν ξέρω αν είσαι χαζός ή κάνεις τον χαζό. Στην οποία περίπτωση είσαι απλά ένας αποτυχημένος κουτοπόνηρος. Περιμένω πάντως ακόμα το πιέμ με κατατοπιστικές οδηγίες για ποστς μουσικής συνεισφοράς τύπου "Χαχαχα, το 12χρονο ξαδερφάκι μου γελάει με παγωμένα καβλιά Taake και vids Immortal με Abbath να κάνει το κατσίκι στα λαγκάδια".

Music discussion at its finest, oh valiant defender of the ER quality.

carheart
07-06-2009, 20:35
powerania έδωσα παράδειγμα πριν. Κι έχοντας ακούσει 1-2 φορές την εκπομπή σου δε νομίζω η αναλογία ήχου Heavens Gate με κλασσικό europower να είναι πάνω από 1:20 σε ότι ακούς.

Και κάρχαρτ, δεν ξέρω αν είσαι χαζός ή κάνεις τον χαζό. Στην οποία περίπτωση είσαι απλά ένας αποτυχημένος κουτοπόνηρος. Περιμένω πάντως ακόμα το πιέμ με κατατοπιστικές οδηγίες για ποστς μουσικής συνεισφοράς τύπου "Χαχαχα, το 12χρονο ξαδερφάκι μου γελάει με παγωμένα καβλιά Taake και vids Immortal με Abbath να κάνει το κατσίκι στα λαγκάδια".

Θέμα έκθεσης "Το Κόμπλεξ", αναπτύξατε σε μερικές λέξεις.

με πρόλογο, βαρύγδουπο επίλογο, με τα όλα του.

Για να τελειώνουμε. Δεν είμαι χαζός. Κάνω τον χαζό μόνο, μπας και καταφέρουμε να μιλήσουμε καμιά ώρα.

Και χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τον πάνκη, μπορεί και μόνος του, ρίξε μια ματιά στη γενική του μουσική συνεισφορά στο φόρο, και κατηγόρησέ τον μετά που έκανε χαβαλέ σε ένα -face it- καθυστερημένο βίντεο. ΒΙΝΤΕΟ.

animae
07-06-2009, 20:37

φρονώ πως αν δεν είχες πεταχτεί άλλες 80.482.454.332,12 φορές για να την πεις σε κάποιον για την μουσική που ακούει, δεν θα είχε γίνει με αυτό το ποστ. Όταν όμως φτάνεις στην 80.482.454.332,12+1 φορά, ε τα ακούς, άσχετα αν έχεις κάνει και χειρότερα.
Αν δεν έσπαγες τα αρχίδια γενικότερο με το καφτό ατσάλι, μάλλον δεν θα γινόταν τίποτα.

Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, ε τότε θα συνεχίσεις να απορείς για αυτά που λέει ο καρχαρτ. Και ο πανκης έχει πει ένα σωρό παραριες στο άσχετο (μιας και έφερες παράδειγμα στο ποστ σου), αλλά 1)δεν σπάει αρχίδια 2)το κάνει πολύ πιο αραιά 3)μιλάει για την μουσική που γουστάρει, όχι όπου θέλει και του γκαβλώσει, αλλά εκεί που μπορεί. Τα πόστ τα δικά σου, περιορίζονται στο πόσο αντρικό είναι το χέβυ μεταλς και πόσο γαμάει όλες τις υπόλοιπες δισκογραφίες. Ε νιωσε λίγο.

fandango
07-06-2009, 20:38
τα posts του ruthless ισοπεδώνουν το 95% των posts σας.

cynic
07-06-2009, 20:44
np Tenacious D - The Metal

ER tried to kill the metal...

powerania
07-06-2009, 20:44
Νιωθω λιγο ασχημα, ανακαλυψα οτι τοσο καιρο ακουω μονο γιουροπαουερ. Και ρηχο γιουροπαουερ.
:(

Ruthless
07-06-2009, 20:48
Εντάξει ρε κάρχαρτ, ευχαριστώ πραγματικά που επιβεβαιώνεις όσα λέω για 2 μέτρα και 2 σταθμά. :thumbsup:

Κατά τα άλλα μην πετάς βαρύγδουπες δηλώσεις ως εκπρόσωπος κόμματος σε προεκλογική περίοδο τύπου:

έχουμε πει να μην πετάγονται σε κάθε θρεντς όποιοι θίγονται να δείξουν πόσο γαμάνε. Μηδενική μουσική συνεισφορά (ή της τάξεως του 5%, λολ, φάει ποσοστό και συ) και μόνο γκρίνια, υπεροψία, και βαλχάλα, και θα πάω να παίξω μπάλα. Και εσύ συγκεκριμένα, το κάνεις από πάντα. Οπότε μην γίνεις θιγμένη πέρδικα.

Μπορείς κάλλιστα να πεις "Κοίτα φίλε, αν δε γράψεις 20 reviews δεν μπορείς να την λες στους άλλους ή να κάνεις χαβαλέ. Η ταρίφα εδώ τόση είναι. Με λιγότερα ριβιούζ απλά θα σου σβήνουμε τα ποστς φασιστικά." Και έτσι θα γλιτώναμε όλη αυτή τη συζήτηση.

Και animae, το ποστ του πάνκη ήταν παράδειγμα που μιλάει για ότι γουστάρει και όχι όπου του καβλώσει ε; Απλά για να δω αν μιλάμε στην ίδια βάση ε; Και το τι σπάει αρχίδια, ε είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Και μένα μου σπάνε τα αρχίδια τα ποστς αρκετών σας, αλλά δεν απαίτησα ποτέ να σβηστούν ποστς έτσι φασιστικά. Το ER με άλλες βάσεις ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια αν θυμάμαι καλά.

distortionofperception
07-06-2009, 20:52
ε μα τι στο μπούτσο εγραφε το γαμημένο το ποστ που σβήστηκε?

καρχαρτ πρωτη φορα σβήνεις ποστ (εκτός απο λινκ για δίσκο) ??

fandango
07-06-2009, 20:53
Το ER με άλλες βάσεις ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια αν θυμάμαι καλά.

σκέψου την αποχώρηση εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

FIXXXER
07-06-2009, 20:54
Γιατι δεν του απανταει καποιος απλα "ναι ειμαι φασιστας αν δε σαρεσει πηγαινε αλλου"? Ρητορικη ερωτηση φυσικα, η απαντηση ειναι οτι εχει πιο πολλη πλακα να διαβαζω το ΟΦ ΤΟΠΙΚ τοπικ ετσι.

carheart
07-06-2009, 20:55
Ράφλεςς, το 95,64% των posts σου, είναι υποτιμητικής υφής και χλευαστικού τόνου. Είσαι πιο βαρετός και από την γαμημένη, κωλοfuckin' (υπέροχη λέξη?) λάσπη. Δεν προσφέρεις τίποτα, πέραν από 4,36% πώλησης μουσικής αποψάρας και ψαγμενογνωσάρας, και μιας και έχουμε πει να τηρούνται κάπως οι ισορροπίες, τα πρώτο πρόσφατο ηλίθιο ποστ σου που εμπίπτει ξεκάθαρα στο 95,64% που βρήκα (δεν ήταν και δύσκολο), το διέγραψα, εν πλήρει συνειδήσει, μπας και σιγά σιγά, ποτέ δεν είναι αργά, σταματήσεις να είσαι τόσο εριστικός προς άλλους users και μουσικές προτιμήσεις αυτών. Αν δεν καταλαβαίνεις πως είσαι ενοχλητικός κουραστικός χαζός, μάλλον είσαι χαζός. Παραδειγματικά λοιπόν, σταμάτα να πρήζεις τόσο, είσαι heavymetal troll, και είσαι και περήφανος κιόλας πανάθεμά σε.

Επίσης άλλο ο χιούμορς, Άλλο ο γαμωκαιδέρνος.

animae
07-06-2009, 20:56
Και animae, το ποστ του πάνκη ήταν παράδειγμα που μιλάει για ότι γουστάρει και όχι όπου του καβλώσει ε; Απλά για να δω αν μιλάμε στην ίδια βάση ε; Και το τι σπάει αρχίδια, ε είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Και μένα μου σπάνε τα αρχίδια τα ποστς αρκετών σας, αλλά δεν απαίτησα ποτέ να σβηστούν ποστς έτσι φασιστικά. Το ER με άλλες βάσεις ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια αν θυμάμαι καλά.

Bρε πουλάκι μου, ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν οφτοπικ ποστς, δεν γίνεται να μην υπάρξουν. Το δικό σου κύριο προφίλ, λέει ότι πετάγεσαι και λες πόσο γαμάει το ατσάλι όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να ακούει ο κόσμος. Ούτε εμένα με ενδιαφέρει να βλέπω ποστ για το Χ είδος, αλλά δεν μπαίνει στην ίδια κατηγορία με το πετάγομαι και λέω τις ίδιες μαλακίες. Αν δεν με ενδιαφέρουν ποστς που γίνονται για το τάδε συγκρότημα/είδος, απλά το αγνοώ, δεν κάθομαι να λέει παπαριές ότι είναι μαλακίες. Ποιός είμαι γω στο κάτω κάτω, να πω στον άλλον ΤΙ να ακούσει? Αμα γουστάρει να ακούσει ατσάλι, μπράβο του. Αμα γουστάρει να ακούσει φολκ, μπραβο του.
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως την βρίσκεις με το να πετάγεσαι, εκεί που μπορεί να γίνεται συζήτηση και να λες μόνο για ατσάλια.
Δλδ ακόμα και στο "αυτά με τα μόττος" που πόσταρες κάποιος την φώτο με τους εγχρωμούς (σικ) και από κάτω το μπλακ μέταλ (το οποίο είναι σαφέστατα χιουμοριστικό, πάλι και κει πετάγεσαι και λες πόσο γαμάνε οι τύποι νεβερμορς και διάφορους άλλους.

Ε χεστηκε ο κόσμος σε κείνο το τόπικ, δεν πα να γαμούν και την sky lopez.

Πόσο πιο νιανιά τα θές για να καταλάβεις ότι 1+1=2?

Ruthless
07-06-2009, 21:00
Ρε φασισταριό, η ταρίφα θα μου πεις πόσο είναι; Να κάνω ρε φίλε 50-100 ριβιούζ, να στρώσω τα ποσοστά μου που δε σου αρέσουν και μετά απλά να τους γαμάω την μάνα στα ποστς μου.

Αν δεν το κατάλαβες, αυτό υποστηρίζεις.

:thumbsup:

Α ναι, και για δείξε το άκρως εριστικό ποστ μου btw αφού σε ρωτάνε.

carheart
07-06-2009, 21:01
Ρε φασισταριό, η ταρίφα θα μου πεις πόσο είναι; Να κάνω ρε φίλε 50-100 ριβιούζ, να στρώσω τα ποσοστά μου που δε σου αρέσουν και μετά απλά να τους γαμάω την μάνα στα ποστς μου.

Κλείσε τον υπολογιστή σου και περίμενε οδηγίες μου.

Ruthless
07-06-2009, 21:02
Διαταγή κι έτσι είναι αυτό;

carheart
07-06-2009, 21:04
Ο χρήστης νάθινμαν λέει:
να σου πω
Ο χρήστης νάθινμαν λέει:
τσακώνεσαι με το ρούθλες ε.
Ο χρήστης νάθινμαν λέει:
απλά σε περίπτωση που δεν το πήρες πρέφα λέω.

Razor
07-06-2009, 21:17
μιλησε και ο χιμπατζoμουρης ο ναθινμαν :!:

carheart
07-06-2009, 21:18
είσαι η κουρτίνα δύο, το νου σου.

Razor
07-06-2009, 21:23
οποιος κραζει ρουθλες με βρισκει απεναντι του

FIXXXER
07-06-2009, 21:28
Καλυτερα μιας ωρας κουλτουρα και ελιτ, παρα σαραντα χρονια με ρουθλες και anvil

Dragonlord
07-06-2009, 22:23
Ρούθλες, σόρι αλλά ο κάρχαρτ έχει δίκιο. Φυσικά και είναι άλλο πράγμα ένα σχόλιο σε βίντεο που ποσταρίστηκε και άλλο πράγμα να ποστάρεις για να πεις ότι ισοπεδώνει το 95% των ακουσμάτων ενός χρήστη και να πεις έναν άλλο χρήστη πίθηκο. Και είναι πραγματικά γελοίο να συνεχίζεις να τον αποκαλείς φασίστα τη στιγμή που αρχίδα τον ανεβάζεις ηλίθιο τον κατεβάζεις και βλέπεις ότι δεν αντιδρά, ενώ ήταν ακόμα στο ίδιο, μουσικό θρεντ, και θα μπορούσε με την ίδια λογική να σβήσει όλα σου τα τελευταία ποστ ως οφφτόπικ, τα παράπονά σας στον αντμίν ή με πιεμ και τέλος. Όσο για το πώς ξεκίνησε το er, αν δεν κάνω λάθος το παλιό σου νικ ακόμα banned είναι. Το ότι υπάρχει τεράστια ανεκτικότητα στο er είναι πασιφανές, αυτό δε σημαίνει ότι το φόρουμ προσφέρεται για μαλάκισμα. Για το ότι θα σβήνονται άσχετα ποστς στο music discussion για να διευκολύνεται η κουβέντα υπήρχε προειδοποίηση, μην πέφτεις από τα σύννεφα. Και είναι αποδεδειγμένο ότι δε θέλουμε να τρώει κανείς ban, στην τελική και όταν ξανάρχισες να γράφεις θα μπορούσα να πω "μπα, εσύ είσαι banned, άντε γεια και πάλι", αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράφει οποιοσδήποτε εντός κάποιων ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΩΝ ορίων. Αν δεν μπορείς να το σεβαστείς αυτό, μπορείς να μην ξαναμπείς, μη φτάνουμε σε γελοιότητες τύπου ban, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε πια ε;

Ruthless
07-06-2009, 22:38
Sry, κανένα νικ μου δεν ήταν ποτέ banned. Ένα ζήτησα προσωπικά να σβηστεί, για άλλους άσχετους λόγους(και δεν ήταν το πρώτο).

Τέσπα, έχω το οκ λοιπόν από τη διοίκηση του φόρουμ να κάνω ποστς σαν του πάνκη σε κάθετί που βλέπω για να σχολιάζω μουσικές, βίντεο κλπ κλπ; Ξέρετε, "χαχαχα τι είναι αυτό, με αυτό γελάει το αυτιστικό 5χρονο που μένει απέναντί μου" κι έτσι. Ποστς τιτάνιας μουσικής αξίας και συνεισφοράς στην κουβέντα στο φόρουμ.

Επίσης, γιατί υπήρξε μια παρεξήγηση που ο κάρχαρτ δεν απάντησε, πρέπει να κάνω συγκεκριμένο αριθμό μουσικών ποστς, ριβιούζ ή οτιδήποτε για να αποκτήσω αυτό το δικαίωμα(γιατί κάτι τέτοιο ανέφερε) ή μπορώ από τώρα;

Καλό είναι να τα γράψουμε αυτά κάπου, να ξέρουμε κι εμείς βρε αδερφέ. Μην παιδευόμαστε χωρίς λόγο.

Dragonlord
07-06-2009, 22:49
Σιγά μην κάτσω να μπω σε τέτοιες γελοίες συζητήσεις και να σου δώσω τους Επτά Χρυσούς Κανόνες του Σωστού Πόστινγκ στο ιαρ. Πέντε χρόνια μπαίνεις, μεγάλος άνθρωπος είσαι, καταλαβαίνεις καλά πότε το παρατραβάς και πότε όχι. Αν δεν το καταλαβαίνεις, είναι δικό σου πρόβλημα. Αν έχεις εσύ όρεξη να παίζεις και να κοροϊδεύεις, εγώ έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω, και φαντάζομαι και ο κάρχαρτ. Ξέρεις καλά ότι δεν υπάρχει θέμα κόμπλεξ προς το μέταλ, στο κάτω κάτω πριν 2-3 βδομάδες που μου ζήταγε το μισό φόρουμ να μπανάρω τον ra pariah επέλεξα συνειδητά να μην το κάνω, ενώ είχε δώσει χίλιες αφορμές. Άμα σε διασκεδάζει να μας πεις φασίστες ή οτιδήποτε, κάνε ό,τι νομίζεις, εγώ προσωπικά βαριέμαι να ασχοληθώ και θα πρότεινα και στον carheart να μην ασχοληθεί άλλο. Το ποστάρισμα στο ιαρ θέλει και ελάχιστη καλή θέληση για συνύπαρξη, αν αυτή δεν υπάρχει δε νομίζω πως είναι δική μας ευθύνη. Θέλεις να ποστάρεις σαν άνθρωπος, μείνε, δε θέλεις, δεν πειράζει, δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας αν σταματήσεις να ποστάρεις, δεν μπορώ να το κάνω πιο απλό από αυτό.

Ruthless
07-06-2009, 22:56
Μαζί σου σε όλα αυτά. Αυτό που λέω είναι να κρατάμε και κάποιο μέτρο. Όχι ιδιαίτερες αντιμετωπίσεις, που για παρόμοιο ποστ ο "κακός" γιούζερ τρώει σβήσιμο κι ο "καλός" γιούζερ τίποτα. Δηλαδή λίγη αξιοπρέπεια από τους moderators.

Και ειλικρινά, αν το ποστ μου αυτό ήταν που το παρατράβηξε, ο κάρχαρτ μάλλον είναι τυφλός και δεν βλέπει ένα σεβαστό ποσοστό ποστς που έχουν γίνει κατά καιρούς που ήταν και πιο εριστικά και σίγουρα πληρούσαν λιγότερα κριτήρια "μουσικής συνεισφοράς".

animae
08-06-2009, 01:15
Μαζί σου σε όλα αυτά. Αυτό που λέω είναι να κρατάμε και κάποιο μέτρο. Όχι ιδιαίτερες αντιμετωπίσεις, που για παρόμοιο ποστ ο "κακός" γιούζερ τρώει σβήσιμο κι ο "καλός" γιούζερ τίποτα. Δηλαδή λίγη αξιοπρέπεια από τους moderators.

Ποιός θα μπορούσε να είναι ο ορισμός του "καλού/κακού" γιουζερ?
Στο μιουζικ ντισκασιον λοιπόν, καλός μπορεί να θεωρηθεί κάποιος που είτε δεν
ποστάρει πολύ, αλλά όταν ποστάρει το κάνει για το θέμα του σαμπφορουμ, είτε κάποιος που ποστάρει πολύ και στην πλειοψηφία των μηνυμάτων του, μιλάει πάλι για μουσική. Ουσιαστική συζήτηση όμως ε, όχι του στυλ "μαλακίες ακούτε", "ακουστε τάδε για να νιώσετε", "τι ακούς ρε φλώρο" κλπ.

Ε μάντεψε εσύ σε ποιά κατηγορία βρίσκεσαι.
Σε καμία από τις 2. Ποστάρεις κυρίως για να την πείς στους άλλους.
Ε αυτό είναι μαλακία. Αν δεν το καταλαβαίνεις, δικό σου πρόβλημα.
Κανείς δεν έχει πρόβλημα με το ΤΡΟΥ μέταλ, αρκεί τα πόστ να γίνονται εκεί που "πρέπει". Το ίδιο ισχύει και για το στοουνερ. Το ίδιο και για το ντεθ μεταλ. Το ίδιο και για ποστ. Για το πανκ. Για οτιδήποτε.

Όταν λοιπόν έχεις έναν "καλό" γιουζερ, που πετάει και καμιά μαλακία, ε δεν τρέχει και τίποτα γιατί ο τύπος οκ, σήμερα μαλακίστηκε, αλλά τις υπόλοιπες μέρες, έχει κάτι να πεί.
Όταν ένας γιουζερ που τον παίζει σήμερα, τον παίζει και όλο τον υπόλοιπο καιρό, λογικό είναι να υπάρχει λιγότερη ανεκτικότητα στην μαλακία.

Να στο θέσω ακόμα πιο παιδιάστικα. Όταν είσαι σε μια τάξη,κάνεις μάθημα και ένα παιδάκι μιλάει κάθε μέρα, θα τα ακούσει περισσότερο από ένα παιδάκι που κατά βάση δεν σε ενοχλεί και απλά σήμερα του ρθε να μιλήσει.

Αυτά.

Dragonlord
08-06-2009, 01:59
Νομίζω ότι ο animae είπε τα προφανή, τα οποία αρνείσαι να δεις. Επανέρχομαι στο ποστ του κάρχαρτ, "ξεκολλάτε με αυτές τις ηλιθιότητες" και δε θα χρειαστεί να ξανασχοληθούμε με το θέμα. Αν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις στο music discussion, μίλα για μουσική, μίλα σαν άνθρωπος και να είσαι σίγουρος ότι αν μία στο τόσο ξεφύγει κι ένα μπουρδοπόστ θα συγχωρείται όπως συγχωρείται σε όλους.

The Good Son
08-06-2009, 03:48
Είμαι με το μέρος του ρουθλεςς.
Γενικά είμαι κατά του σβησίματος πόστ (εκτός από ακραίες περιπτώσεις διαφημήσεων - σπαμ κλπ) αλλά ακόμα και να δεχθούμε τους λόγους για τους οποίους σβήστικαν τα ποστ του πάλι νομίζω οτι το θέμα μπάζει.
Αρχικά για τον λόγο που ανέφερα 2 σελίδες πριν. Σβήνονται τα πόστ γιατί ας πούμε είναι ανευ ουσίας εριστικά και οφ τόπικ και ακολουθούν 2 σελίδες με χειρότερα πόστ τα μισά εκ των οποίων ανήκουν στον μοντ που έσβησε για τον λόγο αυτό (!!!). Θεωρώ οτι ο κάρχαρτ δεν έπρεπε να ποστάρει καν. Το πολύ κάποιο πμ.
Επίσης η δικαιολογία οτι δεν είναι ενεργός χρήστης στο μιούζικ ντισκάσιον δεν μου στέκει. Για το είδος που γουστάρει (καυτό ατσάλι κλπ) έχει ποστάρει πολλάκις πράγματα. Όμως και τίποτα να μην είχε ποστάρει σκεφτείτε το. Εαν άνοιγε καθημερινά θρέντς για αυτά που γουστάρει δεν θα τον είχαν πάρει όλοι στο ψιλό; Το κανε ο ραπαρια και τον βγάλαν ηλίθιο. Επειδή δηλαδή ο πάνκης έχει κάποια άτομα με κοινό μουσικό γουστο (αρκετά τώρα που το σκέφτομαι - και μάλιστα τους κύριους πόστερς του σαμπφόρουμ) και έχει την ευκαιρία να ποστάρει πράγμα (και καλά κάνει) σημαίνει οτι έχει το δικαίωμα να τρολλάρει και οι άλλοι όχι;
Ίσα δικαιώματα για όλους.

Και στην τελική το ύφος του ερ είναι το "λέξιμο" σε μεγάλο βαθμο. Εαν κάτι άλλαξε ενημερώστε με.

Dragonlord
08-06-2009, 09:46
Να αντιπαραθέσω τώρα το παράδειγμα του eleventh guardian, που επίσης μιλάει για καυτό ατσάλι μουσικά αλλά κανείς δεν τον παίρνει στο ψιλό; Δεν έχει να κάνει με το είδος της μουσικής, και πχ ο ra pariah ξέρει τι έπαιξα πριν μια βδομάδα στην Πάτρα. Όσο για το ότι ο carheart έκατσε και απάνταγε, σύμφωνοι, λάθος από μία μεριά, σωστό από την άλλη όμως γιατί μάλλον αισθάνθηκε την υποχρέωση να εξηγηθεί, αν όχι στον ruthless τότε στο υπόλοιπο φόρουμ, και εν τέλει η συζήτηση μεταφέρθηκε οπότε δεν έγινε και τίποτα. Το θέμα είναι να ΜΗ φτάνουμε σε αυτό το σημείο, να μη σβήνονται ποστς και, όταν γίνεται, να καταλαβαίνει ο καθένας γιατί έγινε και να μην ακολουθεί φλέημ για 2-3 σελίδες. Και δε λέω ότι ο carheart έχει το αλάνθαστο, στην τελική αν κάποιος διαφωνεί με κάποια του κίνηση ας μου στείλει ένα πμ να το συζητήσουμε, ή έστω ας ανοίξει εδώ ένα τόπικ αν αισθάνεται την ανάγκη να το συζητήσει public. Δεν έχω διστάσει να πω σε moderator ότι ήταν υπερβολικός σε κάτι και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω. Στο συγκεκριμένο πάντως δεν τον θεωρώ υπερβολικό, είχαμε πει πριν λίγες βδομάδες να προσπαθήσουμε να μην παρεκτρέπονται συνέχεια οι συζητήσεις στο music, μην ξεχνάμε ότι δε μιλάμε για το general ή το sexion, δε χρειάζεται να γίνεται μπουρδέλο κάθε τόπικ σε κάθε φόρουμ.

Dragonlord
08-06-2009, 09:47
Επίσης σκεφτείτε αν έμπαινε κάποιος μπλακμεταλάς και μιλούσε για ανίερο σατανικό ήχο που βιάζει τα σπλάχνα της Παρθένου αν θα έτρωγε δούλεμα ή όχι. Δεν έχει να κάνει με τη μουσική, με το ύφος έχει να κάνει.

Reject
08-06-2009, 10:20
καταρχας,δεν σχολιασα με ΕΜΠΑΘΕΙΑ το μουσικο περιεχομενο του εν λογω βιντεο.
για την ακριβεια δεν σχολιασα ΚΑΝ την μουσικη.
αλλα το βιντεο ρε μαλακες,το βιντεο.δλδ δεν παιζει να το δει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ανθρωπος με το χαμηλοτερο δυνατο επιπεδο και να μην γελασει.
τεσπα,το ποστ μου ηταν πιο πολυ για να σπασω τα αρχιδια του ρουθλεςς.και αυτο οχι επειδη μιλησε με κολακευτικα λογια για το βιντεο,αλλα περισσοτερο η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ του "γαμαει το 95% του οτι ακους" στην παουερανια.εχει καταντησει υπερσπαστικο οτι ακουνε καποιοι να τα συγκρινουν με αλλα ακουσματα (σαν το ποστ του μπαγλαμα του ραπαραια στην δισκοκριτικη των ντριλλερ κιλλερ,λες και εκανε καποιο κατορθωμα.ή λες και δεν θα μπορουσα εγω να παω σε ενα τοπικ του και να πω "ναι αλλα οι ludichrist γαμανε καθε οσιο και ιερο δισκοποτηρο του αγνου χεβυ μεταλ γιατι ΕΤΣΙ").
απλα ο ρουθλεςς διακατεχεται απο το συνδρομο της χεβυ μεταλ ομπσκιουριλας.Αν εχετε προσεξει,δεν συμφωνει σχεδον ΠΟΤΕ ακομα και με ατομα που εχουν τα ιδια ακουσματα σε γενικες γραμμες με αυτον.δλδ θα πουν ο γκαρντιαν και ο ρεηζορ οτι πχ το ταδε κομματι των γουοταν ειναι το κορυφαιο του δισκου,θα πεταχτει ο ρουθλεςς και θα πει "οχι,το αλλο ισοπεδωνει κανονικα το κομματι που προαναφερατε".και θα το κανει ΠΑΝΤΑ,γιατι αυτο τον κανει ξεχωριστο και μυστη του αληθινου χεβυ μεταλ,νιωθει ξεχωριστος οταν το κανει αυτο.
σκατα,τελειωσα απο την δουλεια 6μιση το πρωι και καθομαι και γραφω μαλακιες στο νετ...

carheart
08-06-2009, 11:37
Καλημέραααα, λοιπόν, ο λόγος που απαντούσα στον Ρούθη ήταν επειδή είναι όντως είναι άσχημο να διαγράφεις ένα ποστ και να εξαφανίζεσαι.

Το ότι χρειάστηκε να απαντήσω αρκετές φορές, οφείλεται στο ότι δεν συνομιλούσα και με τον πιο άριστο δέκτη επιχειρημάτων, και σταμάτησα εκεί που δεν υπήρχε ελπίδα να παραδεχτεί ο κάποιος πως έχει άδικο. Αυτιά. Που είναι και επίκαιρα!

Ruthless
08-06-2009, 12:03
Διάβασες τι είπε ο πάνκης πιο πάνω ε; Βασικά είδες πως πρακτικά είπε πως είχες άδικο ε; Πως σίγουρα δεν ήταν ποστ μουσικής συνεισφοράς ούτε το δικό του ε;

Τέσπα, για να μην παρεξηγηθώ κι όλας, δεν έχω πρόβλημα να μου την λέει ο πάνκης(ή ο καθένας), γιατί του απαντάω κλπ κλπ, έτσι πάντα ήταν το ER. Δε θέλω μπαμπούλες να πηγαίνουν όλοι και να λένε "μπουχού, μου την είπε, σβήσ'του το ποστ".

Το πρόβλημα μου είναι όταν φασιστάκια το παίζουν εξουσία χωρίς να κρατάνε έστω τα προσχήματα ίσης μεταχείρησης προς τους χρήστες.

Τέσπα, θα δούμε πως θα πάει στο μέλλον. Ειδικά αν ανεβάσω το προφίλ μουσικής συνεισφοράς(Κάρχαρτ© 2009).

carheart
08-06-2009, 12:10
Αν συμφωνείς με όλα όσα είπε ο πάνκης, απόρω που έχεις μούτρα να ποστάρεις ακόμα.

Το ποστ σου σβήστηκε προειδοποιητικά, ως αποτέλεσμα της εκτεταμένης ειρωνίας και υφακίου που διατηρείς εδώ και χρόνια, μην κάνοντας κάτι άλλο ουσιαστικό.

Αυτό να λες στους φίλους σου όταν θα βγαίνετε για μπύρες και θα με βρίζετε!

Και στο είπα, μην το παίξεις θλιμμένη πέρδικα, μην κλαίγεσαι σαν τον Κούγια, έχεις άδικο, δεν πιάνει, το κατανοείς, δεν χρειάζεται να το παραδεχτείς δημόσια, απλώς σταμάτα να συνεχίζεις το ηλίθιο σου flame.

antimusic
08-06-2009, 12:32
το παλιό ακάουντ σου γιατί ζήτησες να σβηστεί, ρούθλες;

Once_Emperor
08-06-2009, 12:37
Παρόλο που δεν παρακολούθησα το σκηνικό από την αρχή μπορώ να πω ότι στηρίζω Ruthless. Είναι user που δεν τρολλάρει και γενικά έχει μια συμμετοχή στο φόρουμ χωρίς να ενοχλεί. Και όταν λέω ενοχλεί προφανώς δεν εννοώ να ειρωνεύεται και να κράζει πράγματα που δεν γουστάρει και αυτούς που τα ακούνε. Όλα αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι ειδικά σε ένα φόρουμ όπως το ER που για μια περίοδο το πιο πολυχρησιμοποιημένο emoticon έλεγε "Σκάσε πια γαμώ το σπίτι σου". Τώρα ξαφνικά μας ενοχλεί ο χλευασμός και η ειρωνεία?

Αnyway, όπως είπα δεν ξέρω τι ακριβώς παίχτηκε και παίζει να είμαι ελαφρώς off αλλά αυτά είχα να πω.

Swollen
08-06-2009, 13:08
πότε ρε ρούθλες θα απαντήσεις σ'αυτά που σου λένε, σ'αυτά που σε κατηγορούν ΕΣΕΝΑ, κ όχι να ρίχνεις το μπαλάκι σε άλλους?

Ra Pariah
08-06-2009, 13:10
Τί είχα πει για Driller Killer;

Edit: ok το βρήκα! Ωραίες εποχές! :touched:

Και πάνκη έχω να σου πω: παρουσιάζεις μια ζωή μέρος της αλήθειας. Θυμάσαι στο Heathen που είχες μπει φορτωμένος γνώσεις να μας πεις ότι μόνον thrash κάτω των τριών λεπτών πρέπει να ακούμε! Και με υβρεολόγιο εκτός των άλλων. Ε, εντάξει κι εγώ τι είπα; Ότι οι Driller Killer τον πίνουνε από τους Καναδούς, το αυτονόητο! (έλα πλάκα κάνω)

Και μη μου το παίξεις μεμψίμοιρος μαθητριούλα τώρα "ναι, μα εσύ post-αρες και Riot", επειδή εγώ προσωπικά προτιμώ χίλιες φορές κάποιος να έρθει και να μου πετάξει post Lacuna Coil σε thread για Brocas παρά να αρχίσει να βρίζει στα καλά καθούμενα.

GuardianOfIvorytower
08-06-2009, 13:13
Seine Kampf!

Είναι Seiner Kampf!!!

:-P:-P:-P

Ra Pariah
08-06-2009, 13:48
On topic: κι εγώ το μέρος του Ruthless παίρνω.

Παιδάκια, κάποια πράγματα τα ξέρει κι ο πεντάχρονος ξαδελφός μου...

Η κουλτούρα του 80's metal είναι αυτή που είναι και δε γίνεται να αλλάξει. Φανταστείτε να αναφερόμουν στην κάθε μοϊκάνα ή στην κάθε παντελόνι-καμπάνα που post-άρετε. Δε θα τελειώναμε ούτε του χρόνου...

Swollen-ίκο, τη λες στο Ruthless, αλλά εν προκειμένω δεν έχει άδικο!

Είχαμε τρία μέτωπα: ένα euro-power, ένα "ατσάλη" κι έναν πάνκη. Ο τελευταιος εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία που μονίμως στέκεται στην υποκουλτούρα.
Δηλαδή, πάνκη αυτό είναι εκπάγλου ομορφιάς, ε;
http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/O/Oz%20(FIN)/III%20Warning/III%20Warning.jpg
Επειδή έχεις post-άρει Oz σου το λέω...

Η συζήτηση εάν έμενε σε επίπεδο Poweranias-Ruthless θα ήταν μικροκαβγαδάκι που θα τελειωνε σε τέσσερα posts. Από τις συζητήσεις που κάνουν σε κάθε καφέ ένας europower-ας κι ένας US. Φάση "ποιοί Chroming Rose, ρε άμπαλε; Τσέκαρε πυρακτωμένο μέταλλο από Texas!"

Σαν να συζητάνε δυο doom-άδες εάν οι Reverend "σέρνονται" πιο πολύ από πρώτο Solstice.

Αυτά είχα να πω... Να διαβάζετε τα κείμενα.

animae
08-06-2009, 13:55
Εσύ βρε, γιατί σταμάτησες να κάνεις 6 ποστ στην σειρά και να μπαίνεις σε οποιοδήποτε θρεντ και να λες για καυτό ατσάλι?

Στα του ρουθλεςς, ούτε μένα μου άρεσε η διαγραφή ποστ, αλλά στα υπόλοιπα είμαι μαζί με καρχαρτ.
Και επιτέλους πότε ο ρουθλεςς(όπως είπε και ο σουολεν) θα απαντήσει σε αυτά που του λενε και δεν θα συνεχίζει να λέει τα δικά του?
Δεν είναι δύσκολο δα, να δεις μια ερώτηση και να προσπαθήσεις να απαντήσεις.

-Πως είπαμε ότι σε λένε?
-Μα όχι, πες μου πόσα ριβιουζ πρέπει να κάνω για να θεωρηθώ "καλός" χρήστης!!!!!!1111!!1`

Ra Pariah
08-06-2009, 14:02
Α) Σταμάτησα επειδή κατάλαβα ότι σας πείραζε και δεν ήθελα να γίνομαι φορτικός.

Όμως ο Ruthless ποτέ όσο είμαι στο forum δεν έχει κάνει πέσιμο στα καλά καθούμενα σε "αντίπαλο" thread. Διάψευσέ με.

Β) Επαναλαμβάνω: διαβάστε δυο προτάσεις κάτω από εξώφυλλο Oz.

The Good Son
08-06-2009, 14:12
Καλημέραααα, λοιπόν, ο λόγος που απαντούσα στον Ρούθη ήταν επειδή είναι όντως είναι άσχημο να διαγράφεις ένα ποστ και να εξαφανίζεσαι.

Σαφώς είναι. Αλλά δεν μιλάω για τα ποστ που του εξηγείς. Το θρέντ, εκτός από τον ρουθλες ο οποίος κατα πάσα πιθανότητα δεν θα καταλάβει γιατι και δεν θα συμφωνήσει με το σβήσιμο, το διαβάζει όλο το φάρουμ οπότε εξήγησε σε ένα ποστ γιατί σβήνεις (θυμάμαι δυο τέτοια πόστ) ή στείλε ένα πμ. Δεν χρειάζεται να βγείς σωστός στα μάτια του, γιατί δεν πρόκειται. Οι υπόλυποι users όμως θα βγάλουν συμπεράσματα.Τα περισσότερα πόστ σου είναι "χαζοαπαντήσεις" τύπου μεταφοράς λογκς. Το χειρότερο δε είναι οτι λες "δεν ξαναασχολούμαι" και ξαναασχολείσαι. Προσωπικά θέλω να πιστεύω οτι απλά βαριόσουν χθες γιατί σε έχω για πιο σω(σ)το παιδί.
Γενικότερα, ο ρούθλες έχει ένα συγκεκριμένο ύφος εδώ και χρόνια. Τώρα θυμηθήκατε οτι σας πείραξε; και εαν ξαφνικά αποφασίστικε οτι πειράζει το ύφος αυτό κάντε τον μπαν χωρίς αφορμή ή προειδοποιήστε τον πρώτα και βάλτε νέους κανόνες συμπεριφοράς στο μιούζικ. Δεν χρειάζεται να γίνεται αυτός ο ντόρος, εκεί είναι η ένστασή μου.

carheart
08-06-2009, 14:20
Paris, έχει υπάρξει αυτό :

Αυτό εδώ το ποστ δεν είναι ένα ποστ με κανόνες συμπεριφοράς, καθώς είστε μεγάλα παιδιά και τα μεγάλα παιδιά δεν αλλάζουν συμπεριφορά. Πριν κάποιο καιρό, σε ένα θρεντ είχα αγανακτήσει, καθώς μια heavy metal μιζέρια είχε κατακτήσει τα μουσικά δρώμενα σαν μια άλλη epic metal νίκη, και ήταν τόσο ενοχλητικό αυτό, που με αποθάρρυνε πρώτα από όλα από το να συμμετέχω στις heavy metal συζητήσεις. Άνοιξε κάποιος thread για Nirvana, και μόλις είδα τη λέξη Nirvana ήξερα ποιοί θα έχουν ποστάρει μέσα και τι θα λένε, είστε και απρόβλεπτοι και μυστήριοι πανάθεμά σας. Εγώ με άτομα που μπαίνουν για να γαμήσουν ένα μουσικό thread, όσες γνώσεις και αν έχουν, δύσκολα μπορώ να συζητήσω ακόμα και για αυτά που ξέρουν. Και ναι, φυσικά εκεί για τον Καναδά ήθελα να αγανακτήσω πως οι Anvil είναι το χειρότερο ανέκδοτο στην ιστορία της χώρας, αλλά αυτό θα προκαλούσε μόνο άχρηστες συζητήσεις, που δίνουν νόημα στη ζωή του κάθε Ruthless εδώ μέσα, αλλά στη δική μου όχι. Και στο topic με Bathory ήθελα να γράψω δεκάδες περισσότερα, αλλά ήξερα πως θα άκουγα τα ίδια και ανακυκλωμένα. Γενικώς είναι σπαστικό αντί να γίνονται κουβέντες για κάτι τόσο όμορφο όπως η μουσική, να γίνεται κουβέντα για το πόση την έχουν μερικοί εδώ. Στην τελική, υπάρχει το music off topic thread, που αν και δεν εγκρίνω τη διάλυσή του, ας πούμε εκεί υπάρχει ένα offtopic.

Υπάρχει μια σειρά εδώ. Γίνεται ένα ωραίο θρεντς άσχετο με το χεβιμέταλ. Μπαίνει γράφει η X, έρχονται δύο για να την κράξουν επειδή πάντα την κράζουν, έρχεται ο άλλος με μια γραμματοσειρά πινακίδας στην εθνική να μας πει για ΑΤΣΑΛΙ, και στο τέλος καταλήγουμε να μιλάμε για το πόσο ηλίθιοι είναι ορισμένοι users. Αλλά δεν έχουμε έρθει για να μιλήσουμε για αυτό. Αυτή η σειρά γεγονότων δεν είναι μια όμορφη σειρά γεγονότων.

Οποιοδήποτε post δεν έχει μπει για μουσικό λόγο σε συγκεκριμένο thread που έχει ανοίξει για συγκεκριμένη κουβέντα, θα μετακινείται ή θα διαγράφεται. Αυτό γίνεται αυστηρά για να ευδοκιμήσει το περιβάλλον ανταλλαγής απόψεων πάνω σε ένα μουσικό θέμα, και να ξαναρχίσουμε να μαθαίνουμε μουσική από το ER χωρίς να χρειάζεται να έχουμε στο μσν όσους users μας ενδιαφέρουν και να τα λέμε εκεί. Μιλάω για οποιοδήποτε thread μουσικής. Αν ανοίξουν οι metal warriors θέμα για τα βρακιά των manowar και πάει κάποιος και κοροϊδέψει, αν τολμήσει κάποιος να κοροϊδέψει τα βρακιά των Manowar, θα ρίξω το φόρουμ τελοσπάντων. Με αυτό θέλω να πω πως ο "κανόνας" θα ισχύει για όλους, και δεν αρχίζουμε ιερό πόλεμο κατά του ανόθευτου heavymetal.

To forum δεν θα αλλάξει σε καμία περίπτωση νοοτροπία όσον αφορά στο moderating, απλώς μερικά πράγματα σπάνε νεύρα σε όλους, εκτός από αυτούς που τα προκαλούν, οπότε γιατί να συμβαίνουν;

Ο χαβαλές με αισθητική είναι πάντα ευπρόσδεκτος, διότι ο χαβαλές με αισθητική είναι πράγμα όμορφο.

Dragonlord
08-06-2009, 14:27
Ο "ντόρος" θα ήταν πολύ μεγαλύτερος αν έτρωγε ban κάποιος και το ξέρεις. Και σιγά τον ντόρο πια, συζήτηση κάνουμε. Την προηγούμενη φορά που είχαν ξεσηκωθεί στο music με τον ra pariah ο carheart είχε γράψει ένα ποστ που έλεγε πάνω κάτω ότι μπορεί και να σβηστεί κανένα ποστ, χωρίς να μιλάμε για ακρότητες/φασιστιλίκια πάντα, σκόπευε να το κάνει στίκι, εγώ του είπα να μην το κάνει γιατί δε βρήκα ουσιαστικό λόγο. Αν θέλετε πάντως ντε και καλά να μπει σε μορφή κανόνα, ορίστε, "στα μουσικά θρεντς δεν θα υπάρχει ακριβώς η ίδια ανοχή με το υπόλοιπο φόρουμ και ίσως να σβηστεί και ένα ποστ μία στο τόσο με σκοπό τη διευκόλυνση της συζήτησης και το να μην ξεφεύγει αυτή οφφόπικ ή σε flame". Γενικά, το κουράζουμε, ο ra pariah έπιασε το νόημα και ηρέμησε αρκετά χωρίς καν να χρειαστεί να του κάνω υπόδειξη, ο ruthless πιστεύω το έπιασε επίσης το νόημα, απλά κάνει τον χαζό γιατί πρέπει να έχει την τελευταία κουβέντα. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.
έντιτ: ναι, αυτό το ποστ έλεγα.

Swollen
08-06-2009, 14:50
Swollen-ίκο, τη λες στο Ruthless, αλλά εν προκειμένω δεν έχει άδικο!

δε τη λέω στον ρούθλες, του λεω ότι στα ποστ του, η "απάντηση" στα "κατηγορώ" είναι να ρίχνει το μπαλάκι σε άλλους χρήστες.

δεν σχολίασα καν αν έχει δίκιο ή άδικο και ούτε θα το κάνω γιατί δεν ήμουνα παρών στο ΣΚΗΝΙΚΟ

Phantom Duck
08-06-2009, 15:36
η φορουμική καθυστέρηση που εμφυτεύεται στην κλίκα των ΕΠΙΚΟΜΕΤΑΛΛΑΔΩΝ δε δικαιολογεί το σβήσιμο ποστς.

παρ' όλ' αυτά, στην πούτσα μας όλα εκτός από αυτό:

atom_smasher
08-06-2009, 15:45
ζηταω να ανακαλεσει ο φιλτατος φαντομ ντακ καθοτι εαν καταλαβα καλα κατηγορει την εξτρεμιστικη μεταλικη ατσαλινη φραξια οτι εχει αναγαγει την καθυστερηση σε παντιερα και τρυπια μαλιστα!ωστοσο θα συμφωνησω με το πνευμα του ποστ του πως δεν δικαιολογειται το σβησιμο για μια καθυστερηση που ειναι διαγνωσμενη. η διακοπη της κυησεως δεν ειναι παντα το ενδεδειγμενο μετρο για την λυση του προβληματος.

Mitsmann
08-06-2009, 16:09
Εγω συμφωνω να σβηνονται τα ποστς.

Του Μιντναητ.

Reject
08-06-2009, 16:40
παντως χοντρη μαλακια να σβηνονται ποστς,οποιος θελει τα σβηνει και μονος του.
το να επεμβαινουν μοντς ειναι αρκετα φασιστικο.
οσο αφορα τις αποριες σου ραπαραια,δεν σε εχω βρισει ποτε,το να πω την γνωμη μου για εναν δισκο ομως που εχω ακουσει πχ το χηδεν και να γραψω οτι "ξερεις,ειναι ενα καρο μαλακιες με πουστικα φωνητικα και κουραστικα 7 λεπτα κομματια" ειναι απλα Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.δεν εγραψα ουτε για μαιμουδιες,ουτε για ατσαλια στον κωλο σας ουτε για τιποτα τετοιο,χωρις ΚΑΝ να εχω ακουσει οπως ο ρουθλεςς.
και εχετε ενα κοινο με τον ρουθλεςς.θεωρειτε πως οτι ακουτε ισοπεδωνει μουσικα το 95% οτι ακουν οι αλλοι.περα οτι η αποψη αυτη ειναι για γελια οταν μιλαμε για κορωνες(ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ),μην θεωρειτε πως ολα βρισκονται μεσα στο κεφαλι σας.εσυ βεβαιως δεν εισαι προκλητικος,ο ρουθλεςς ειναι δεικτικος και το παιζει τρουμεταλλοπατερας ΚΑΙ στους οπαδους του ειδους!
δηλαδη αν γυρισω εγω να του πω οτι ειναι φολς επειδη κατα τους παλιους τρουμεταλλους το μπ3 νταουνλοαντιγκ ειναι "αρπαχτη" και πρεπει να ψαξεις και να πληρωσεις ακριβα τους αυθεντικους δισκους για να νιωσεις ετσι την "μαγεια του αληθινου χεβυ μεταλ"(αποψη που υπαρχει σε αυτους,μην γελατε!) ο ρουθλεςς τι θα πει?
και γενικα μου την δινει το βλαχουφακι του,μου θυμιζει οτι σιχαινομαι σε βλακες μεταλλαδες:την ομπσκιουριλα.

Ruthless
08-06-2009, 16:48
Ρε ανιμάε και σουόλεν, που ακριβώς δεν απαντάω εγώ; Στο ότι μου λέτε πως ποστάρω εριστικά και την λέω σε άλλους; Ε το κάνω. Τό'κανα 5 χρόνια τώρα. Και δεν είμαι ο μόνος ε;

Η διαφορά μου με τους υπόλοιπους είναι πως για κάποιους εδώ μέσα εγώ δεν έχω την ίδια συνεισφορά με αυτούς(και αυτά δεν είναι δικά μου λόγια). Δεν έχω γράψει 300 ριβιούζ πχ, και αυτό το κάνω συνειδητά γιατί βλέπω πως το ενδιαφέρον εδώ δεν υπάρχει για ότι γράφω που να κάθομαι να πληκτρολογώ τόσα πολλά. Αν θες άντε βρες το τελευταίο ριβιού(περίπου) που έγραψα και δες πόση ανταπόκριση είχε. Πάντα ήταν έτσι το ER. Δεν άλλαξε σε εποχές που γράφαν εδώ αρκετά άτομα που ασχολιόντουσαν πολύ με αυτόν τον ήχο, τώρα θα αλλάξει; Έτσι εμένα η συνεισφορά μου μένει μόνο στο να ποστάρω κάτι στο μιούζικ οφφ τόπικ(πχ περί νέου Cage ή Metalucifer). Όποιος το παρακολουθεί και συμβαδίζει με τα γούστα μου θα το ακούσει. Οι άλλοι θα το προσπεράσουν. Να ανοίξω τόπικ που θα απαντήσουν 2 άτομα και θα πουν "πω φίλε γαμάει" και άλλοι 2 θα ζητήσουν να το ανεβάσω κάπου και πιέμ, ε δεν έχει και πολύ νόημα.

Τέλος πάντων, ας πούμε πως το δικό μου ποστ έπρεπε να σβηστεί και άλλων παρόμοια ποστς όχι, γιατί ήταν από γιούζερς με περισσότερη "μουσική συνεισφορά" ενώ εγώ δεν είμαι.

Και πάμε στον "κανόνα"(και στις 2 εκδόσεις):

Οποιοδήποτε post δεν έχει μπει για μουσικό λόγο σε συγκεκριμένο thread που έχει ανοίξει για συγκεκριμένη κουβέντα, θα μετακινείται ή θα διαγράφεται.

στα μουσικά θρεντς δεν θα υπάρχει ακριβώς η ίδια ανοχή με το υπόλοιπο φόρουμ και ίσως να σβηστεί και ένα ποστ μία στο τόσο με σκοπό τη διευκόλυνση της συζήτησης και το να μην ξεφεύγει αυτή οφφόπικ ή σε flame

Για πείτε μια ρε τσάκαλοι, τι συγκεκριμένη κουβέντα έχει το music off topic thread; Ξέφυγε η συζήτηση σε off topic(λολ) με ότι πόσταρα; Ή απλά κάθε υποψία flame κλπ θα σβήνετε πλέον παντού και πάντα από το μιούζικ ντισκάσιον;

Dragonlord
08-06-2009, 16:54
Γενικότερα, δεν είναι το να σβήνονται ποστς το θέμα, αυτό σε κανέναν δεν αρέσει. Το θέμα είναι να υπάρχει η καλή θέληση ώστε να μη φτάνουμε εκεί, αν γίνεται ποτέ. Τώρα καλώς ή κακώς μία στο τόσο είναι αναπόφευκτο, όπως και το ban σε κάποιες περιπτώσεις, τι να κάνουμε. Το ποστ του κάρχαρτ ήταν ένα πρώτο βήμα, όποιος έπιασε το νόημα νομίζω δεν έχει να φοβηθεί κανένα σβήσιμο και κανέναν "φασισμό". Τώρα αν χρειαζόταν να σβηστεί ένα ποστ για να ταρακουνηθεί λίγο ο ruthless και να καταλάβει ότι κάαατι δεν πάει καλά στον τρόπο που ποστάρει και πως καλό θα ήταν να κάνει ένα βήμα καλής θέλησης, ας είναι. Δε νομίζω ότι ο κάρχαρτ θέλει ή έχει και την όρεξη να σβήνει ποστς. Η δουλειά του μοντ και του αντμίν είναι περίεργη, πάντα οι αποφάσεις που παίρνεις έχουν ένα "ναι μεν... αλλά", αντικειμενικά σωστές κινήσεις δεν υπάρχουν. Ακόμα κι όταν δεν κάνεις κάτι, είναι κι αυτό μια απόφαση και κάποιος θα βρεθεί να πει ότι πρέπει να τηρούνται και κάαααποια όρια. Τέσπα, το θέμα είναι ότι προφανώς και θέλουμε να γράφουν όλοι, απλά στα μουσικά ειδικά φόρουμς όπου γίνονται και λίγο πιο σοβαρές συζητήσεις μπορούν να αποφευχθούν κάποια ποστς. Καταλαβαίνετε μια χαρά τι λέω.

Dragonlord
08-06-2009, 16:56
Ντάξει, ruthless, έχεις δίκιο, είμαστε φασίστες, μας τη σπάει το νικ σου γι'αυτό μπήκες μόνο εσύ στο μάτι. Και ναι, ή δε θα σβήνεται κανένα ποστ ή θα σβήνονται όλα όσα πάνε σε φλέημ, μόνο αυτές οι δύο λύσεις υπάρχουν.

Ruthless
08-06-2009, 17:07
Αν θες να είσαι δίκαιος έτσι πάει όμως. Ξεκάθαροι κανόνες. Αλλιώς δίνεις τροφή στον άλλον να λέει μαλακίες πως "ο τάδε δε με γουστάρει", "έλα μωρέ με τα φασιστάκια και την κλίκα τους" κλπ κλπ.

Καταλαβαίνεις τι εννοώ ε;

ΥΓ: Και βασικά καταλαβαίνεις πόσο αστεία ήταν η δικαιολογία του Κάρχαρτ "δεν έχεις μουσική συνεισφορά" ε; Να το ξέρει ο καθένας να ανεβάζει 10-15 ριβιούζ στους πρώτους 3-4 μήνες, αλλιώς ή θα τρώει deactivate το account του ή δε θα βλέπει το music discussion.
ΥΥΓ: Το προηγούμενο είναι αστείο ως παραλληλισμός με γνωστό φόρουμ/κατεβαστήρι που το γάμησε και ψόφησε.

The Good Son
08-06-2009, 17:16
Κάρχαρτ, δεν είχα υπόψιν μου το εν λόγω πόστ. Τα λές πολύ ωραία και με βρίσκεις 100% σύμφωνο. Εαν το είχα διαβάσει δεν θα επενέβαινα μάλλον. Μπαίνω λίγο στο μιούζικ φόρουμ κυρίως για τους λόγους που αναφέρεις οτι έχει ευτελιστεί αλλά κυρίως γιατί με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν περιέχει μουσική που με ενδιαφέρει.
Όμως στην τελική το φόρουμ το διαμορφώνουν αυτοί που το αποτελούν οχι οι λίγοι που (αν και μπορεί να είναι είναι "σωστοί") προσπαθούν να το καλυτερέψουν. Και το "σωστός" είναι σχετικό. Αν και δεν έζησα το μεταλββ, μπορώ να υποθέσω οτι οι τότε μοντς θεωρούσαν το μέρος τους σωστό. Όπως και ο πασόκος ντράγκονλορντ το δικό του. Όπως ακριβώς εσυ θεωρείς πιθανώς "ωραίες μέρες του μιούζικ ντισκάσιον" τότε που ήταν ο κβέλντ και ο τσοπντ πχ, ο ρούθλεςς μπορεί να του αρέσει να ισχυρίζεται οτι γαμάει το δικό του ατσάλι.
Η θέση μου είναι όμως το συνολικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από τους πόστερς και όχι να βάζουε κανόνες και να κάνουμε προσπάθειες να αναστήσουμε κάτι που δεν υπάρχει. Γιαυτό και είμαι αντίθετος στο σβήσιμο ποστς.
Σόρυ για το μελό ύφος, έβλεπα ταινία στο σταρ.

Entrancemperium
08-06-2009, 17:21
Seine Kampf!

Είναι Seiner Kampf!!!

:-P:-P:-P
χαχα

carheart
08-06-2009, 18:26
Θα γράψω πέντε τελευταία πραγματάκια για να λήγει το θέμα. Ruthless, είσαι πραγματικά χαζός που δεν καταλαβαίνεις τι λέμε, και όντας χαζός και δείχνοντάς το, παραβιάζεις συστηματικά τον κανόνα υπ' αριθμόν 3 λειτουργίας του forum, και επομένως κανονικά θα έπρεπε να δεχθείς ένα ωραιότατο ban να τελειώνουμε. Προσωπικά έστειλα επιστολή ώστε να μη συμβεί, αλλά άκου αυτό : Ένας διαιτητής θα ρίξει πολύ πιο εύκολα απευθείας κόκκινη στον Γκαρσία ή στον Γκατούζο, παρά σε κάποιον που γενικώς δεν είναι κωλοπαιδαράς στο γήπεδο. Εσύ είσαι λίγο κωλοπαιδαράς στο forum (στην πραγματικότητα εικάζω πως είσαι της φάπας παιδί) από ΠΑΝΤΑ, και όσο να ναι είναι πιο εύκολο, ΌΤΑΝ παραβείς το όριό σου, να φας την κίτρινή σου άμεσα και χωρίς προειδοποίηση και ούτε καν κόκκινη. Αυτό είναι συνολικό. Πουθενά δεν λέω πως κάποιος με καλή μουσική συνεισφορά (ε λολ) και μονίμως κακή συμπεριφορά δεν θα αγγίζεται, λέω όμως πως κάποιος με μόνιμως κακή συμπεριφορά θα τρώει διαγραφές ποστ. Και όπως σου είπαν και ο ανιμάε και ο ντράγκονλορντ, όταν ένας γενικώς σωστός user παρεκτραπεί μια, δύο, δέκα φορές, οκ, θα είναι μια εξαίρεση στον κανόνα. ER είναι εδώ. Όταν όμως είναι μονίμως έτσι κάποιος, υπάρχει θέμα. Δεν έχεις έντιμο πρότερο βίο, μια ζωή τις ίδιες μαλακίες έκανες, και τώρα λες μαϊμούδια δεκαπεντάχρονα κοριτσάκια που ακούς την εκπομπή τους δυοτρείς φορές, επειδή Σου έθιξαν ένα βίντεο κάτι τύπων. Προσπάθησε να απομονώσεις τη συνολική συμπεριφορά σου, να δεις πως εσύ έχεις εκατό τα εκατό λάθος, να το παραδεχτείς αν θες (αν δεν θες δεν πειράζει), και μετά έλα να με κατηγορήσεις που κάνω "ελαστικό moderating" σε τρίτους. Μην το κάνεις συγκριτικά όμως, αυτό είναι λογική "μα κυρία αυτός άρχισε πρώτος" και αν σε σένα λειτουργεί στη ζωή σου, εμένα μου φαίνεται παι-δι-κό.

Περί music off topic : To music off topic thread είναι ένα music off topic thread. Ένα ποστ που μελετάει (και ας γελάει με) ένα ηλίθιο μουσικό βίντεο, έχει θέση εκεί. Ένα ποστ που γελάει περισσότερο με αυτό το μουσικό βίντεο, έχει θέση εκεί. Ένα ποστ που κάνει σαν να το τσίμπησε αλογόμυγα επειδή θίχτηκε η γαματοσύνη του user πίσω από αυτό, με σχόλιο τύπου "γαμάει το 95% των ακουσμάτων σας και τα αυτιά σας έχουν πρόβλημα", δεν έχει θέση σε ένα music off topic thread. Παρόλλα αυτά, ΔΕΝ διαγράφτηκε, όπως δεν έχουν πειραχτεί άλλα 3.000 ίδια τέτοια, αλλά έφαγε το Χ ένα αντίστοιχης υφής, όταν άρχισε η ειρωνία και οι μαϊμούδες και όλη αυτή η jazz, όταν δηλαδή είχαμε ξεκάθαρα ξεφύγει από οτιδήποτε οτιδήποτε μουσικό.

Και ξαναλέω, τίποτα στο ER δεν αλλάζει, δεν θα γίνει forum για κυρίες, μένουμε στο :

To forum δεν θα αλλάξει σε καμία περίπτωση νοοτροπία όσον αφορά στο moderating, απλώς μερικά πράγματα σπάνε νεύρα σε όλους, εκτός από αυτούς που τα προκαλούν, οπότε γιατί να συμβαίνουν;

Οριστικό, δεν ξανασχολούμαι με το θέμα. stop the madness.

edit : αν κάποιος διατηρεί την εντύπωση πως μου αρέσει να διαγράφω γενικώς posts, θα του διαγράψω όλα του τα posts.

Από κάτω μου, ακολουθεί ένα post του Ruthless, να πει την τελευταία λέξη επειδή είναι ΓΑΜΑΤΟΣ, και επιστρέφουμε όλοι στις δουλειές μας, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δούμε εδώ.

Ruthless
08-06-2009, 19:50
Αν εσένα σου φαίνεται παιδικό που κάνω(όταν η λογική είναι εναντίον σου, βάφτισέ τα όλα παιδικά, δουλεύει :!:), αυτό που κάνεις εσύ είναι φασιστικό, και news flash for you, δεν το λέω μόνο εγώ ε;

Και επειδή είσαι τόσο καθυστέρας όμως, η μαϊμού δεν ήταν απάντηση στην δεκαπεντάχρονη powerania που έτρεξες να υπερασπιστείς καβάλα στο άσπρο σου άτι. Στον πάνκη ήταν, και αυτή η κουβέντα έχει ξαναγίνει εδώ ουκ ολίγες φορές. Κραγμένες αδερφές οι τραγουδιστές του US power γι'αυτόν, μαϊμούδες που χορεύουν(με animated gif) οι πάνκηδες για μένα. Αλλά θέλει και πρότερο έντιμο βίο πλέον για να τα κάνεις αυτά.

Πάω λοιπόν να γράψω για κανά δίμηνο νορμάλ, χωρίς φλέιμς και μαλακίες, να βγάλω την ρετσινιά του ER Γκαρσία από πάνω μου(έλεος όμως), και ελπίζω σε κάτι μήνες ο μοντερέιτορ κάρχαρτ να μου δώσει το δικαίωμα ελευθερίας λόγου ξανά.

Ως τότε ας είμαστε κυρίες, μην μας κάνει ντα το ποστ ο κάρχαρτ.

Mitsmann
08-06-2009, 20:12
Ειπα εγω την τελευταια λεξη για να σας το χαλασω.

animae
08-06-2009, 20:17
Ειπα εγω την τελευταια λεξη για να σας το χαλασω.

Υπάρχουν και άλλοι.

Fireknight
08-06-2009, 20:39
na svistoun ta post twn 2 parpano kyriwn parakalw

animae
08-06-2009, 20:44
ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΜΟ :!:

Dragonlord
08-06-2009, 20:48
Κάρχαρτ, δεν είχα υπόψιν μου το εν λόγω πόστ. Τα λές πολύ ωραία και με βρίσκεις 100% σύμφωνο. Εαν το είχα διαβάσει δεν θα επενέβαινα μάλλον. Μπαίνω λίγο στο μιούζικ φόρουμ κυρίως για τους λόγους που αναφέρεις οτι έχει ευτελιστεί αλλά κυρίως γιατί με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν περιέχει μουσική που με ενδιαφέρει.
Όμως στην τελική το φόρουμ το διαμορφώνουν αυτοί που το αποτελούν οχι οι λίγοι που (αν και μπορεί να είναι είναι "σωστοί") προσπαθούν να το καλυτερέψουν. Και το "σωστός" είναι σχετικό. Αν και δεν έζησα το μεταλββ, μπορώ να υποθέσω οτι οι τότε μοντς θεωρούσαν το μέρος τους σωστό. Όπως και ο πασόκος ντράγκονλορντ το δικό του. Όπως ακριβώς εσυ θεωρείς πιθανώς "ωραίες μέρες του μιούζικ ντισκάσιον" τότε που ήταν ο κβέλντ και ο τσοπντ πχ, ο ρούθλεςς μπορεί να του αρέσει να ισχυρίζεται οτι γαμάει το δικό του ατσάλι.
Η θέση μου είναι όμως το συνολικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από τους πόστερς και όχι να βάζουε κανόνες και να κάνουμε προσπάθειες να αναστήσουμε κάτι που δεν υπάρχει. Γιαυτό και είμαι αντίθετος στο σβήσιμο ποστς.
Σόρυ για το μελό ύφος, έβλεπα ταινία στο σταρ.
Για του λόγου το αληθές (και για να έχω τον τελευταίο λόγο κυρίως), στο metalbb δεν ήταν τόοοοσο υποκειμενικά τα πράγματα, είχες έναν admin που έλεγε "απαγορεύονται οι βρισιές, μη λέτε μαλάκα ο ένας τον άλλο" πχ και ακριβώς από κάτω έβγαινε ο ρόκαβλον που κατέβαζε χριστοπαναγίες στους χρήστες αλλά δεν είχε κυρώσεις γιατί ήταν super moderator κι έγραφε στο invader, ή πχ εγώ είχα φάει ban επειδή είπα τον αντμίν πάπιο (ενώ είχε άβαταρ μία πάπια). Είναι λίγο γελοίο να ακούμε στο ερ για άααλλη μια φορά για φασιστιλίκια κλπ, τη στιγμή που έχουμε αποδεδειγμένα εδώ και 6 χρόνια καλές προθέσεις και ακόμα και όσοι έφαγαν μπαν πάντα είχαν δεύτερη ευκαιρία. Το να διαφωνήσεις με μία κίνηση είναι ένα πράγμα και σαφώς δε γίνεται να ικανοποιούνται όλοι, το να λες για φασισμό και δύο μέτρα και σταθμά είναι ένα άλλο. Κι ο κάρχαρτ κι εγώ ό,τι μας λέει το κεφάλι μας ότι είναι σωστό για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ κάνουμε, δεν ψάχνουμε πώς θα βγάλουμε το κόμπλεξ μας στο αληθινό ατσάλι στο πρόσωπο του ruthless, οπότε μην το πρήζετε άλλο τον άνθρωπο, να χαρείτε, έφυγε ήδη από το albums επειδή δεν ήθελε να σβήνει τα links που επιμένατε να ποστάρετε, ας μη φύγει κι από το music επειδή θα βαρεθεί να τον λένε φασίστα τη στιγμή που προσπαθεί απλώς να κάνει ένα υποτυπώδες moderating.

Fireknight
08-06-2009, 20:58
sosta , kai mia pou to'fere i kouventa ,

Ruthless
08-06-2009, 21:10
Σίγουρα δε σας ενδιαφέρει νομίζω. Σαν κατίνες Γ εθνικής κάνετε.

Πάντως δεν είχε να κάνει κάτι με κακή στάση στο φόρουμ, με επικείμενο μπαν ή οτιδήποτε άλλο επηρρέαζε την ομαλή λειτουργία της κοινότητας, τον "καλό" και τον "κακό" χρήστη ή τις συνεισφορές τους. Το ταμαγκόθι ξέρει και τέλος.

Dragonlord
08-06-2009, 21:11
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δε θυμάμαι τι είχε παιχτεί, το θυμόμουν σαν μπαν, προφανώς όχι, τέσπα, σιγά το θέμα.

antimusic
08-06-2009, 21:16
η αλήθεια είναι οτι εμένα κυρίως με ενδιαφέρει γιατί ένα τύπος που έχει σκάσει εξαρχής με υφάκι "μαλακισμένα ακούτε μόνο μαλακίες, γαμώ τα αυτιά σας, η μουσικη μου γαμαει το 99% απόσα ακούτε, ποστ πανκ γκοθ αδερφάρες" όχι μόνο επιμένει να είναι εδώ ακόμα τόσα χρόνια μετά ανάμεσα στους φλώρους, αλλά κάνει και υποδείξεις για μια δημοκρατική συμπεριφορά και ανοχή που ο ίδιος φροντίζει να εκμεταλλεύεται. κοινώς, 1. αν το ηάρ είναι το μόνο φόρουμ που σε ανέχεται ακόμα σάλτα και γαμήσου επιτέλους, και 2. αν την έκανες μια φορά σβήνοντας το ακάουντ σου τι μας ξανακουβαλήθηκες;

ε εκτός αν το προηγούμενο νικνεήμ παραλίγο να φάει ξύλο ας πούμε ξερωγώ και ήταν το μόνο αντρίκιο πράμα που σου έμενε να κάνεις. γιατί άλλο προσωπικό λόγο δεν βρίσκω. ε εκτός αν οι dark assasin steel avenger έγιναν ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και δε θέλεις να συσχετίζεσαι μαζί τους πλέον.

Ruthless
08-06-2009, 21:23
1) Δεν είναι το μόνο, σρυ.
2) Δεν την έκανα ποτέ. Το Ruthless ενεργοποιήθηκε την ίδια μέρα με το σβήσιμο του άλλου, και δεν το έκρυψα ποτέ ποιος είμαι από την πρώτη μέρα. Άρα αν ήταν για ξύλο, δεν το έφαγα ακόμα. Ατύχησες.

Όσο γιατί είμαι ακόμα εδώ; Ε γιατί υπάρχουν και μια ντουζίνα άτομα που λέμε και 2 σοβαρές κουβέντες και έχω μάθει και 2 πράγματα από αυτούς(και ελπίζω και vice versa). Πάντα υπήρχαν βασικά τέτοια άτομα, απλά όλοι για τον Α ή τον Β λόγο αποχωρούσαν. Και σίγουρα το ER δεν είναι ψηλά στην εκτίμηση των περισσοτέρων σε κάποιους κύκλους.

ΥΓ: Ξέχασες να βάψεις ροζ τη λέξη.

antimusic
08-06-2009, 21:26
η λέξη πούστης είναι αντρίκια, βλάκα.

Ra Pariah
08-06-2009, 21:27
Το vice versa ισχύει! :D:dfinger::touched:8-):D:dfinger::touched:

stam and the witches
08-06-2009, 21:39
Ρε Ruthless σοφιστή να πούμε. Έχουμε ένα θέμα και το φέρνεις 10 βόλτες για να βγαλεις τους πάντες λάθος πάλι. Δηλαδή και άδικο να χουν όλοι, πάλι, εσύ δεν προβληματίζεσαι που όλοι σε λένε μαλάκα, πάλι;

irreligious
08-06-2009, 22:31
αφού πολεμάνε το ατσάλι ρε μαλάκα.

distortionofperception
08-06-2009, 22:33
ελα ρε ξεκολλατε και παμε να μιλήσουμε για καμια μουσική να ούμε.

atom_smasher
09-06-2009, 01:55
πεταχτηκε και ο νεος ο αντιμουσικος να μας την πει....βρε ουστ.

antimusic
09-06-2009, 02:02
you dont have to be old to be wise. κι εμείς οι νέοι ψυχή δεν έχουμε ρε φίλε;

atom_smasher
09-06-2009, 02:16
ενταξει, αλλα αυτο το σαλτα και γαμησου πρεπει να παραδεχτεις οτι δεν ηταν και πολυ ομορφο...και δεν νομιζω οτι κανεις οφειλει εξηγησεις γιατι ειναι εδω μεσα.ειτε ακουει το ενα ειτε το αλλο.

antimusic
09-06-2009, 02:24
θα προσέχω πώς εκφράζομαι απέναντι στους πρεσβυτέρους μου, κύριε.

Phantom Duck
09-06-2009, 03:00
πιάσε και μια τυρόπιτα.

antimusic
09-06-2009, 03:24
με βρήκατε μικρό και με τρέχετε ρε;

FIXXXER
09-06-2009, 14:12
Να κανω μια ερωτηση που θελω περιπου 6 χρονια να την κανω? Γιατι εσεις που ειστε τοσο εγωιστες, ειστε τοσο? Εχω βαρεθει να διαβαζω 6 χρονια ενα σωρο αηδιες για σβησμενα ποστς, για θιγμενες αποψεις, γιατι "αυτος το ξεκινησε πρωτος" και για ενα σωρο αλλες βλακειες που το μονο που φανερωνουν ειναι χαμηλη αυτοπεποιθση, ανελεητο κομπλεξιζμο και εγωισμο μεχρι τελικης πτωσεως. Ενα σβησμενο ποστ ειναι ενα σβησμενο ποστ γαμωτο, δεν ειναι πολεμος κατα της δημοκρατιας, εχετε γραψει τοσες σελιδες λες και το ER ειναι το τελευταιο προπυργιο της ελευθεριας. Αυτα πανε και στις δυο πλευρες και σε ολους οσους τοσα χρονια δε δεχονται οτι αυτο που ακουει και προσκυναει ο διπλα μπορει να γαμαει ανελεητα, ειτε ειναι καυτο ατσαλι ειτε placebo, ειτε σαικεντελικ τρανς ειτε ηεπειρωτικα ξερω γω.

Ruthless
09-06-2009, 14:32
Περισσότερος κομπλεξισμός εγώ πιστεύω βρίσκεται στο "δε γουστάρω όπως τα λες άρα το παίζω γιος του Παττακού και ανήψι του Ιωαννίδη".

ΥΓ: Ομιτζί, είπα την άποψή μου :!:

FIXXXER
09-06-2009, 14:42
Δηλαδη αυτο που φανερωνεις εσυ σε καθε σου ποστ οταν υπερασπιζεσαι το ατσαλι και οταν κατακρινεις οτιδηποτε ροζ

Ruthless
09-06-2009, 14:46
Όχι αρκετός όμως ξαναλέω για να το παίζω φασιστάκι και να απαγορεύω σε αυτούς με τα περίεργα ακούσματα να εκφράζονται.

Καταλαβαίνεις την μικρή ειδοποιό διαφορά ελπίζω.

FIXXXER
09-06-2009, 14:50
Ειναι ολα θεμα οπτικης. Προσωπικα αν ειχα την επιλογη να μου σβηνουν ενα (1) για καθε χιλια (1000) ποστ που κανω (ειδικα αν το 95% ηταν πρηξαρχιδικα ποστς) είτε να εχω καποιον αγνο οπαδο του χεβι μεταλ να μου πρηζει τα αρχιδια καθε φορα που θελω να κανω μια σοβαρη κουβεντα για κατι ροζ, να σαι σιγουρος οτι θα προτιμουσα το πρωτο. Να σου πω την αληθεια, δεν θα ειχα προβλημα να μου σβηνουν και τα μισα ποστς αν ταυτοχρονα εσβηναν και τα μισα κακογουστα ποστς αγνων οπαδων του ατσαλιου. Οποτε και ο φασισμος που επικαλεισαι συνεχεια υποκειμενικος ειναι...

FIXXXER
09-06-2009, 14:52
Και επειδη ειμαι πεπεισμενος οτι δε θα καταλαβεις, αλλα παλι θα πεις τα δικα σου, αυτο που θελω να πω σαν ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ σχολιαστης ειναι αυτο που δε λες να καταλαβεις εδω και σελιδες ολοκληρες. Οτι δηλαδη ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και πολλους αλλους εδω μεσα απο οτι φαινεται με ενοχλει πολυ περισσοτερο η οχλοκρατια και η αποψη του καθε κολλημενου οταν αυτη εκφραζεται χωρις κανενα νοημα για κατι με το οποιο δεν εχει ασχοληθει ουτε δευτερολεπτο στη ζωη του, παρα ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΣΤ που επι της ουσιας δε μειωσε κανεναν ως ανθρωπο και απλα εγινε ΣΥΜΒΟΛΟ ενος αγωνα κατα του φασισμου χωρις καμια πρακτικη αξια.

Fireknight
09-06-2009, 14:55
i ali8ia einai ruthless oti sta 5-6 [osa einai] xronia sou esvisan 1 post ,
esy poses fores eprikses aftous me ta perierga akousmata ?
Καταλαβαίνεις την μικρή ειδοποιό διαφορά ελπίζω.

Kai molis sou lene oti KANEIS LATHOS , i apantisi einai oti kapoios allos kapote ekane pio poly la8os apo sena .

Griffith
09-06-2009, 15:00
μη φοβάσαι ruffles, ακόμα κι αν αποχωρήσεις θα μείνω στη θέση σου να υποστηρίζω το αγνό, πηγαδίσιο, HEAVY METAL.

Ruthless
09-06-2009, 15:30
Η διαφορά είναι πως όσες φορές τα ροζ ακούσματα μπήκαν σε άσχετα με αυτούς θρεντς(που άνοιξα εγώ ή ο Ra Pariah ή οποιοσδήποτε) να κάνουν το ίδιο που κάνω κι εγώ, εγώ δεν είχα την απαίτηση ή καν την σκέψη να παρέμβει κανένας και να πάρει το δικαίωμα ελευθερίας λόγου του άλλου. Και δε μιλάμε καν για το ολ-αράουντ οφ τόπικ θρεντ, έτσι;

Δεν έχω ανάγκη μαμάδες στο φόρουμ που θα κάνουν ντα όσους πουν κάτι που θα με ενοχλήσει και θα το σβήσουν μην το δουν τα ματάκια μου και πληγωθώ. Θες να το πεις; Πες το. Μαγκιά σου.

Αν τώρα εσείς πιστεύετε ότι με τέτοιες φασιστικές μεθόδους, έστω και με αναλογία 1 στα 1000 ποστς, θα πάμε μπροστά, πάσο. Τουλάχιστον αν ισχύσει η αναλογία ξέρω το επόμενό μου ποστ κινδυνεύει να σβηστεί σε 1+ χρόνο από τώρα :!:

(Να μπει κανόνας για αναλογία ποστς, ώστε να ξέρουμε πότε κινδυνεύουμε)

FIXXXER
09-06-2009, 15:32
Οκ, εχεις δικιο. Ομως (και ειναι υποσχεση) θα μπαινω σε ΟΤΙ ΤΟΠΙΚ ανοιγεις και θα σου σπαω τα αρχιδια, να δουμε ποιος εχει μεγαλυτερη υπομονη φλωρακο χεβιμεταλλακο.

distortionofperception
09-06-2009, 15:34
ρε συ ποσο βαριεσαι ναούμε κι ασχολείσαι? Ξεκολλα.
Μιλούσες πριν οτι σιχαίνεσαι αυτούς που εχουν αναγάγει το ΕΡ σε προπυργιο της ελευθερίας, και συ τώρα εχεις κανει Μεσανατολικό το να βάλεις μυαλο στο Ρουθλες. Δηλαδη βαριέσαι πολυ.

Ruthless
09-06-2009, 15:35
Να μην κλαίγεσαι στον Κάρχαρτ μετά να μου σβήνει την απάντηση προς το μέρος σου ε;

ΕΝΤΙΤ: Προφανώς πάει στον φίξξξερ αυτό.

FIXXXER
09-06-2009, 15:38
ρε συ ποσο βαριεσαι ναούμε κι ασχολείσαι? Ξεκολλα.
Μιλούσες πριν οτι σιχαίνεσαι αυτούς που εχουν αναγάγει το ΕΡ σε προπυργιο της ελευθερίας, και συ τώρα εχεις κανει Μεσανατολικό το να βάλεις μυαλο στο Ρουθλες. Δηλαδη βαριέσαι πολυ.

Κανω διαλειμμα απο γραψιμο εργασιας. Επιστρεφω ομως τωρα γιατι κουραστηκα.

Reject
09-06-2009, 15:39
ruthless,
μια χαρη.
δες το παρακατω βιντεακι και σχολιασε το μια.πως σου φαινεται δλδ.αν ειναι μαιμουδια ή οτιδηποτε.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LgeByRgTJAA&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LgeByRgTJAA&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

FIXXXER
09-06-2009, 15:41
Να μην κλαίγεσαι στον Κάρχαρτ μετά να μου σβήνει την απάντηση προς το μέρος σου ε;

ΕΝΤΙΤ: Προφανώς πάει στον φίξξξερ αυτό.

Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει, αλλα εσυ εισαι που κλαιγεσαι εδω και δυο μερες "μαμα μου φαγαν το ποστακι μου". Εγω γενικα δεν κλαιγομαι στο ΕΡ και μπορεις να το διαπιστωσεις και μονος σου.

Ruthless
09-06-2009, 15:51
OK, μάθαμε πως o Fixxxer αν ζούσε πριν από 40 χρόνια πχ θα τα πήγαινε μια χαρά με την τότε εξουσία.

Γαμάς. :thumbsup:

Αν νομίζεις όλη η κουβέντα γίνεται για να αποκατασταθεί το ποστ μου, στα @@ μου κι όλας. Αναφέρθηκε ήδη τι ήταν σε αυτό το θρεντ, και εδώ δε σβήστηκε το ποστ που είχε το ίδιο περιεχόμενο με το "κακό" ποστ. Η ιδέα πίσω από το σβήσιμο ποστς γενικά και την φίμωση του λόγου του άλλου είναι ο λόγος που έγινε αυτή η κουβέντα. Αλλά τι λέω μωρέ; Είναι δυσνόητες αυτές οι έννοιες για σένα.

@πάνκη: Τα έχουμε πει σε πόσα άλλα τόπικ. Αν και πόσο μου θυμίζει μαϊμούδες το πανκ, ε φαντάζομαι όσο κι εσένα σου θυμίζει αδερφές το US power. Άντε πες και λίγο παραπάνω. Μην τα λέμε κι εδώ. Σε τελική άνοιξε θρεντ περί επικού πανκ.

antimusic
09-06-2009, 15:53
ρε ρούθλες σάλτα και γαμήσου να πούμε.

Phantom Duck
09-06-2009, 15:54
Αιτούμαι μόνιμο αποκλεισμό του χρήστη Ruthless από το διαδικτυακό μέσο "Electric Requiem Forum" για επανειλλημένη, αβίαστη και προκλητική παραβίαση του νόμου του Godwin.

FIXXXER
09-06-2009, 15:54
OK, μάθαμε πως o Fixxxer αν ζούσε πριν από 40 χρόνια πχ θα τα πήγαινε μια χαρά με την τότε εξουσία.

Γαμάς. :thumbsup:

Αν νομίζεις όλη η κουβέντα γίνεται για να αποκατασταθεί το ποστ μου, στα @@ μου κι όλας. Αναφέρθηκε ήδη τι ήταν σε αυτό το θρεντ, και εδώ δε σβήστηκε το ποστ που είχε το ίδιο περιεχόμενο με το "κακό" ποστ. Η ιδέα πίσω από το σβήσιμο ποστς γενικά και την φίμωση του λόγου του άλλου είναι ο λόγος που έγινε αυτή η κουβέντα. Αλλά τι λέω μωρέ; Είναι δυσνόητες αυτές οι έννοιες για σένα.

@πάνκη: Τα έχουμε πει σε πόσα άλλα τόπικ. Αν και πόσο μου θυμίζει μαϊμούδες το πανκ, ε φαντάζομαι όσο κι εσένα σου θυμίζει αδερφές το US power. Άντε πες και λίγο παραπάνω. Μην τα λέμε κι εδώ. Σε τελική άνοιξε θρεντ περί επικού πανκ.

http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=7883

Διαβασε καλα τους κανονες 3 και 16 και τα λεμε.

Reject
09-06-2009, 15:55
ναι ρε παιδακι μου,δεν σου ζητησα να τα ξαναπουμε,μια γνωμη πανω στο κομματι/μπαντα ζητησα.
εισαι ο μονος εδω μεσα με τον οποιο δεν μπορω να βρω ενα μουσικα κοινο σημειο επαφης.για αυτο στο λεω.
για τον φιξξερ εισαι σωστος παντως.γνωστος τσανακογλυφτης,σε οποιοδηποτε συστημα θα ηταν ο ιδανικος πολιτης.

stam and the witches
09-06-2009, 17:07

Μίλησε το άτομο που πιστεύει ότι οι γυναίκες δε μπορούνε να ακούνε χέβυ μέταλ. Μου θυμίζεις τη Χρυσή Αυγή όταν λέει για "φασιστική απαγόρευση" της οργάνωσής τους.

Πάντως το χέβυ μέταλ είναι το κατεξοχήν είδος για τραμπουκισμό ("οι manowar σας γαμάνε 10-10"), obscurίλα κατά τον πάνκη ("όταν οι Virgin Lord βγάλανε το By the sword we die οι Odin's Hammer δεν ξέραν που παν τα 4"), επιθέσεις-γιουρούσι στους γύρω ("άντε στρίψε κανα μπάφο και άκου τις μαλακίες σου") κλπ.

Είσαι τραμπούκος ρε Ρούθλεςς, τι να κάνουμε. Δε φταις εσύ, η μουσική που ακούς φταίει. Αν άκουγες Ζαν Μισέλ Ζαρ πχ δε θα χωνόσουν να πεις πόσο μας γαμάει.

Ra Pariah
09-06-2009, 17:12
Είσαι τραμπούκος ρε Ρούθλεςς, τι να κάνουμε. Δε φταις εσύ, η μουσική που ακούς φταίει. Αν άκουγες Ζαν Μισέλ Ζαρ πχ δε θα χωνόσουν να πεις πόσο μας γαμάει.

Έχω ακούσει σαχλαμαρίτσες αρκετές, μα αυτή είναι ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΡΑ!!!

FIXXXER
09-06-2009, 17:17
ναι ρε παιδακι μου,δεν σου ζητησα να τα ξαναπουμε,μια γνωμη πανω στο κομματι/μπαντα ζητησα.
εισαι ο μονος εδω μεσα με τον οποιο δεν μπορω να βρω ενα μουσικα κοινο σημειο επαφης.για αυτο στο λεω.
για τον φιξξερ εισαι σωστος παντως.γνωστος τσανακογλυφτης,σε οποιοδηποτε συστημα θα ηταν ο ιδανικος πολιτης.

Τι μιλας ρε μηδενικο, με ξερεις κι απο χθες? Εχεις ιδεα του τι πολιτης ειμαι και τι κανω στη ζωη μου? Το οτι ειμαι αντιδραστικος μαλακακος σε οποιαδηποτε κομπλεξικη συμπεριφορα βλεπω εδω μεσα (αχ πουτανα κοινωνια, γαμιεται το συμπαν, γαμιουνται ολοι, ολα σκατα ειναι, πρεζα και ροκενρολ, χτυπα το συστημα, οι μπατσοι φταινε) δε σημαινει οτι ειμαι ευτυχισμενος με ολα αυτα που μας πασαρουν οι μαλακες που μας εξουσιαζουν. Εχω κατακρινει παμπολλες φορες πολλα στραβα της κοινωνιας και εχω δηλωσει απειρες φορες οτι οι πολιτικοι μας ειναι τα πιο σιχαμενα οντα μετα τους ταριφες, δε χρειαζεται να δωσω σε σενα λογαριασμο που εισαι πιο κουτσομπολα κι απο τον ρειζορ και πιο δηθεν ελευθερος ανθρωπος απο τον καθενα.

Ra Pariah
09-06-2009, 17:17
Quote από Καθημερινή:

"Επιστήμονες ανίχνευσαν στη μουσική των Manilla Road και των Angelwitch υποσυνείδητα μηνύματα που καθιστούν τον ΚΑΘΕ ΑΚΡΟΑΤΗ της τραμπούκο, γενίτσαρο και φονταμεταλιστή."

+

"Αποκλειστικό: ο Κατσούλας αλληλογραφούσε με Satan's Host και Halloween!"

animae
09-06-2009, 17:24

Τι μιλας ρε μηδενικο, με ξερεις κι απο χθες? Εχεις ιδεα του τι πολιτης ειμαι και τι κανω στη ζωη μου? Το οτι ειμαι αντιδραστικος μαλακακος σε οποιαδηποτε κομπλεξικη συμπεριφορα βλεπω εδω μεσα (αχ πουτανα κοινωνια, γαμιεται το συμπαν, γαμιουνται ολοι, ολα σκατα ειναι, πρεζα και ροκενρολ, χτυπα το συστημα, οι μπατσοι φταινε) δε σημαινει οτι ειμαι ευτυχισμενος με ολα αυτα που μας πασαρουν οι μαλακες που μας εξουσιαζουν. Εχω κατακρινει παμπολλες φορες πολλα στραβα της κοινωνιας και εχω δηλωσει απειρες φορες οτι οι πολιτικοι μας ειναι τα πιο σιχαμενα οντα μετα τους ταριφες, δε χρειαζεται να δωσω σε σενα λογαριασμο που εισαι πιο κουτσομπολα κι απο τον ρειζορ και πιο δηθεν ελευθερος ανθρωπος απο τον καθενα.

φιξξξα, έχω την εντύπωση πως το έγραψε ειρωνικά.

FIXXXER
09-06-2009, 17:28
Ειρωνικα δεν το εγραψε, ειμαι σιγουρος, απλα I was just taking the piss που λενε και οι σκατοαγγλοι, ειδα flame στον τιτλο του τοπικ και παρασυρθηκα.

animae
09-06-2009, 17:29
a ώστε είσαι τσανακογλύφτης λοιπόν :!:

Reject
09-06-2009, 17:33
φιξξα εισαι τουλαχιστον ΗΛΙΘΙΟΣ.
εδω δουλευουμε τον ρουθλεςς,τσιμπας εσυ.
αν υπαρχει ενας τσανακογλυφτης στο φορουμ,αυτος ειναι ο Η.οχι εσυ.εσυ μπορει να εισαι αμερικανινο,αλλα εχεις δειξει πως εχεις ευαισθησιες πολλες φορες.
μηδενικο παντως ειναι η αδερφη σου,και αυτο στο κρεβατι,οχι πουθενα αλλου,μην φανταστεις.αντε γαμω τον σταυρο σου.

για το ποστ του σταμ δεν το συζητω καν,σταμ πρεπει να εισαι μεγας βλακας για να τα πιστευεις αυτα.

FIXXXER
09-06-2009, 17:39
Καλα ρε μη βαρας, και οχι αδερφες, κριμα ειναι, παντρευεται και συντομα.
Σταυρους και τετοια χωσε αβερτα δε με νοιαζει. Τι ειναι ο τσανακογλυφτης?

animae
09-06-2009, 17:40
Τι ειναι ο τσανακογλυφτης?

ωραία λέξη

Reject
09-06-2009, 17:41
θα τα ξαναλεμε?ο Η. ρε παιδι μου.
(τσανακογλυφτης=κλασσικος γλειωδης σιχαμερος σλαιμερ που αναλογα την ποουλ ποσισιον χωνει την γλωσσα του για να τα εχει καλα με αυτους που εχουν/κατεχουν/διαθετουν)
ειδες που δεν ειμαι μηδενικο?σου μαθαινω και νεες λεξεις...
παρε και μια ακομα,ο ρουθλεςς ειναι κατσαμεταλ.=μεταλ απο τα κατσαβραχα=κοκκινομαγουλο μεταλ,σταμμπορν και ι-χα! minded.

distortionofperception
09-06-2009, 17:52
τα τσανακια δεν είναι τα παπάρια?

Reject
09-06-2009, 17:55
τσου.

Fireknight
09-06-2009, 18:01
τα πιατα ειναι
ε?

Reject
09-06-2009, 18:09
λακης γαβαθας.

H.
09-06-2009, 18:27
Με είπε τσανακογλύφτη κανένας ρουφιάνος ή η ενημέρωση μου είναι λανθασμένη?

Reject
09-06-2009, 18:31
σκασε λουγκρα.

Pinatero
10-06-2009, 12:10
ηπια ενα τσιγαρο για να διαβασω το οσο αφησα απο το thread κι ακουγα white hills, εκλασα!

χα πλακα σας εκανα!! φραπεδαρα ηπια σε ποτηρι παοκ απο την μπουτικ που μου φερε η μανα μου κι με εξεπληξε!! και στην τελικη σιγα το σκανδαλο σιμενζ με τον ρουθλες,ε πρηζει μπαλες, απλα μετα απο ενα σημειο που ειχε γινει κουραστικος οποτε εβλεπα ποστ το προσπερνουσα με Ford Capri του '72 καμπριο στα 140km/h και στονερ στα τερματα, ωσπου μια μερα βγαζω φλας αριστερα και κει που παω να προσπαρασω βλεπω οτι προσπερναω την απεναντι λωριδα, ενιωσα συγχυσμενος ομολογω!

MoRmEnGiL
20-06-2009, 02:15
Γελάω με τα πόστς.

Φίξξξα την έχεις κι εσύ λερωμένη τη φωλιά σου όμως :!:

Witchkiller
11-07-2009, 00:04
γαμώ τη δουλειά μου ,τι χάνω..

δεν πρέπει να πεθάνει αυτό το thread

φου φου (φιλί ζωής) φου φου

BURNIN AMBITION
14-07-2009, 02:55
megalo thread

ομως καθως το διαβαζα στεναχωρηθηκα με πολλους

για τον τροπο που στροφαρει το μυαλο τους

ο ρουθλες εχει σε πολλα δικιο, το οποιο ως κλασσικος μαλακας ελληνας το χανει με τις υπολοιπες πιπες που ποσταρει.
κολημενος? σιγουρα
ειναι ο μονος? σιγουρα οχι

για τον καρχαρτ δε θα σχολιασω γιατι δε θα ειμαι αντικειμενικος οποτε σε ενα τοσο σοβαρο θεμα(για μενα ειναι) ας κρατησω μια ουδετερη σταση

ειλικρινα δε καταλαβαινω γιατι καποιοι επιτιθεστε τοσο ξεδιαντροπα και προκλητικα στο ρουθλες

δηλαδη μου θυμιζετε το
μαθανε οτι γαμιομαστε πλακωσανε και οι γυφτοι

και για να το κλεισω εδω, δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθεια

και σας εχω γνωρισει τους πιο πολλους, και οι πιο πολλοι ειναι γαμω τα παιδια

τελοσπαντων

παω να γαμησω κανα στονεροθρεντ

υγ
το ερ που ξερουμε και θελουμε ειναι ενα γαμηστερο φορουμ που ολοι μας γραφουμε το μακρυ και το κοντο μας. ομως το 98% των ποστ(ειτε ειναι μαλακιες ειτε οχι ε) ειναι αν μη τι αλλο καλοπροαιρετα

οποτε αυτο καλο κλιμα μη το χαλατε και μη μου χαλατε και εμενα την εικονα που εχω για εσας

σταματηστε τις μαλακιες μωρε
δεν ειστε warriors me to na vgazete xolh.kai de milaw gia ruthless aparaithta

αυτα

:maikl: