PDA

View Full Version : Iron Maiden - Flight 666 (dvd)

fandango
07-06-2009, 20:36
http://softporal.ucoz.ru/Music2/IronMaiden-Flight666.jpg

"ταινία" που ακολουθεί τους θεούς στο πρώτο σκέλος της somewhere back in time tour, πήραν το αεροπλάνο τους και είπαν να πάνε where eagles dare. 21 πόλεις, 23 συναυλίες, δεν θυμάμαι πόσα μίλια διένυσαν, Ινδία, Αυστραλία, Κολομβία, Καναδας κλπ κλπ.

απολαυστικό, πορωτικό, με έκανε να ξαναβάλω τους Δισκους τους να παίζουν στο shuffle σερί για πρώτη φορά μετά το terra vibe πέρσι το καλοκαίρι.

μαλακιούλα το ότι δεν βγήκε σε special edition asdfwhatever που να έχει και το cd με τα τραγούδια, αλλά κυκλοφόρησε και καλά σαν ''soundtrack" της ταινίας, και τζάμπα γκρινιάζω αφού έτσι κι αλλιώς το πήρα κι αυτό.

UP THE IRONS.- :dfinger:

Razor
07-06-2009, 21:25
UP THE IRONS.- :dfinger:

ειπες και κατι σωστο :dfinger:

Magellan
07-06-2009, 21:25
αρκετα ενδιαφερον ειδικα τα οσα δειχνει σε χωρες οπως η ινδια, χιλη κολομβια κτλ

περιμενα περισσοτερα backstage σκηνικα αλλα οπως και να χει ο απο πανω τα λεει οπως ειναι
απολαυστικο και πορωτικο

fandango
07-06-2009, 21:56
περιμενα περισσοτερα backstage σκηνικα

ναι ρε γαμώ, κι εγώ θα προτιμούσα περισσότερο backstage παρά τόσα live πλάνα που έτσι κι αλλιώς τα έχει και στο 2ο dvd. αλλά οκ, και έτσι γαμάει.

εκείνος που βάζει τα κλάματα, στην Κολομβία. :touched:

morphine
08-06-2009, 00:07
θέλω να γίνω αεροσυνοδός σε αυτό το αεροπλάνο, πώς θα γίνει;

atom_smasher
08-06-2009, 00:32
ευκολα.

mrmaiden
08-06-2009, 16:42
wltL8t8lYno

:touched:

Η ταινία όλα τα λεφτά, αν και θα έπρεπε να λείπουν τα live αποσπάσματα, καθώς υπάρχουν στο 2o dvd.
Highlight με διαφορά οτιδήποτε δείχνει από Νότια Αμερική:dfinger:

Επίσης, φοβερή δουλειά η έκδοση του βινυλίου:D

Tyler_Durden
08-06-2009, 19:19
Ntaksei...megali empiria to dvd-aki eidika an exei tyxei na vretheis ki esy se ena live tis sygkekrimenis tour. To kommati tis latinikis amerikis ontos gamaei, an kai tha ithela na do kai apospasmata apo to evropaiko tmima tis periodeias pou eixe akomi pio plousio stage show. Oi maidenades tsibiste to aneta.

Agoraphobic_S.I.
08-06-2009, 23:12
ζω για την ημέρα που θα μπουν αεροπειρατές στον αεροπλάνο των μεηντεν.

Coroner
09-06-2009, 14:13
Ερώτηση: Τι διαφορετικό έχει αυτό το dvd σε σχέση με τα προηγούμενα της μπάντας; Γενικότερα, τι διαφορετικό έχουν τα live των maiden τα τελευταία χρόνια, εκτός του playlist;

Agoraphobic_S.I.
09-06-2009, 15:44
γίνονται όλο και ακριβότερα. :-P

οκ, τελος το τρολλαρισμα.

GuardianOfIvorytower
09-06-2009, 15:51
Ερώτηση: Τι διαφορετικό έχει αυτό το dvd σε σχέση με τα προηγούμενα της μπάντας; Γενικότερα, τι διαφορετικό έχουν τα live των maiden τα τελευταία χρόνια, εκτός του playlist;

Δλδ που θα ήθελες να διαφοροποιείται? Στο show? Στις ατάκες του Ντίκινσον? Δε σε πιάνω :-(

Coroner
09-06-2009, 16:05
Ας διατυπώσω αλλιώς την ερώτηση: Έχω κανα δύο dvdια maiden, γιατί να πάω και να σκάσω λεφτά να πάρω και τούτο δω; Υπάρχει κάποιος λόγος; Υπάρχει κάποιος λόγος για την κυκλοφορία του, εκτός από το να βγάλουν και άλλα φράγκα;

Tyler_Durden
09-06-2009, 16:10
Όχι φίλος, δεν υπάρχει λόγος. Οι maiden θέλουν τα φράγκα σου.Τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ.Προσπάθησε να αποφύγεις με κάθε μέσο την εξαναγκαστική αγορά maiden dvd που προσπαθούν να μας πουλήσουν με το ζόρι οι πούστηδες.Εξάλλου η αγορά maiden dvd δυστυχώς είναι υποχρεωτική σαν την ΕΡΤ μέσα στο λογαριασμό της ΔΕΗ και σαν το εμβόλιο στην πρώτη δημοτικού.Αλλά εσύ μην το βάζεις κάτω! Αντίσταση!

GuardianOfIvorytower
09-06-2009, 16:10
Να δεις την καινούρια εκτέλεση του Rime of the Ancient Mariner. 8)
Ναι ούτε εγώ έχω σκοπό να το αγοράσω, αν τύχει κ το δω κάπου, ΟΚ. Ωραίο θα είναι. Γενικότερα δεν είμαι μεγάλος fan live DVD, με εξαίρεση μερικά. Από μπάντες που το έχουν κουράσει έχω το πολύ 2.

Coroner
09-06-2009, 16:13
Tyler σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια. Σου είναι δύσκολο να απαντήσεις σοβαρά, καταλαβαίνω...

Πάρη θενκς.

GuardianOfIvorytower
09-06-2009, 16:16
τπτ

Tyler_Durden
09-06-2009, 16:20
Ρε αδερφέ τι σοβαρά να σου απαντήσω; Το dvd περιγράφει το πρώτο σκέλος της περιοδείας των maiden που αναβιώνει την world slavery tour του 1985. Τι άλλο θες να μάθεις για το dvd. Αν έχεις δει άλλο τέτοιο dvd των maiden μην το πάρεις.Δεν σε αναγκάζει κανεις. Αλλά έλεος με τον καθένα που κλαίγεται "πάλι dvd oi maiden? πάλι πάνε για φράγκα;". Ε ναι πάλι, και χωρίς να είναι το ίδιο με κανένα άλλο, dvd τους. Αν δεν σου αρέσει end of story. Δεν σου έβαλε κανεις το μαχαίρι στο λαιμό.

Coroner
09-06-2009, 16:25
Αρχικά, δε νομίζω να κλαίγομαι, ούτε είπα ότι μοιυ βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό. Δεύτερον, είναι πολύ λογική ερώτηση για κάποιον που δεν είναι τρελός οπαδός να θέλει να ξέρει αν υπάρχει κάτι που κάνει το εν λόγω dvd ενδιαφέρον, εκτός από την πόρωση ότι είναι το νέο dvd maiden.

FIXXXER
09-06-2009, 16:26
Ρωταει να μαθει το παιδι ρε MAIDENA (σορρυ, χοντρο, το ξερω)

SpiritCrusher
09-06-2009, 17:15
Κάνουμε ignore τον αποπάνω γραφικό και πάμε στο εξής:

Αρχικά, δε νομίζω να κλαίγομαι, ούτε είπα ότι μοιυ βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό. Δεύτερον, είναι πολύ λογική ερώτηση για κάποιον που δεν είναι τρελός οπαδός να θέλει να ξέρει αν υπάρχει κάτι που κάνει το εν λόγω dvd ενδιαφέρον, εκτός από την πόρωση ότι είναι το νέο dvd maiden.

Ερώτηση (σοβαρή ε): Τι θα ήθελες να είχε για να αγοράσεις εσύ ένα καινούριο DVD maiden ;

Coroner
09-06-2009, 17:23
Πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσα πλέον να αγοράσω ένα dvd maiden. Βασικά, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος κυκλοφορίας, εκτός από τους οπαδούς τους που αγοράζουν ότι βγαίνει στην αγορά.

Παρόλα αυτά θα μου άρεσε αν:

-είχαν στα dvd τους πληροφορίες για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν και ουσιαστικές λεπτομέρειες με βάση την πολύχρονη εμπειρία τους (π.χ. μίνι συνεντεύξεις με τα μέλη και μικρά live demo του εξοπλισμού τους)

-κομμάτια με διαφορετικές ενορχηστρώσεις ή ακόμα και διαφορετικές εκτελέσεις όσον αφορά τη ταχύτητα, τις αρμονίες και τα σόλο

-κάποιες διασκευές που έχουν παίξει κατά καιρούς

Μπορώ να σκεφτώ και άλλα ίσως, απλά δίνω μερικές ιδέες που μου ήρθαν με τη μια.

SpiritCrusher
09-06-2009, 17:43
Fair enough.

Οπότε έχουμε το εξής: Η διαφορά εδώ είναι πως το live κομμάτι είναι ένα bonus. Το Flight 666 ουσιαστικά είναι ένα ντοκυμαντέρ με behind the scenes από το tour όπου δείχνει πως σχεδιάζεται το όλο πράγμα, τι συμβαίνει πριν τα live πως γίνονται τα ταξίδια κτλ. Μαζί με το ντοκυμαντέρ δίνουν δώρο και ένα 2ο DVD που είναι το live που παίζανε στο συγκεκριμένο tour. Κάποια από αυτά τα τραγούδια έχουν να φανούν από δεκαετία '80 και μπορείς να τα πεις και επανεκτελέσεις αν θες ( Ο Gers μια φορά τα εκτελεί, σίγουρα). Επίσης

http://en.wikipedia.org/wiki/Flight_666

Α, και επειδή ξέρω πως σε ενδιαφέρει νομίζω πως στο Youtube έχει κάτι βιντεάκια από το Guitar player με τον Smith που εξηγεί διάφορα πράγματα, από εξοπλισμό μέχρι και κάποιες ασκήσεις.

TL;DR: είναι πιο πολύ ντοκυμαντέρ*, αν θες κάποιο live DVD δοκίμασε κάτι άλλο (και τούμπαλιν!).

*Με αυτό σαν δεδομένο ίσως να είναι και πιο κοντά σε αυτό που περιγράφεις.

Disclaimer (στο τέλος; ) : Δεν το έχω δει.

Coroner
09-06-2009, 18:20
Οπότε έχουμε το εξής: Η διαφορά εδώ είναι πως το live κομμάτι είναι ένα bonus. Το Flight 666 ουσιαστικά είναι ένα ντοκυμαντέρ με behind the scenes από το tour όπου δείχνει πως σχεδιάζεται το όλο πράγμα, τι συμβαίνει πριν τα live πως γίνονται τα ταξίδια κτλ.

TL;DR: είναι πιο πολύ ντοκυμαντέρ*, αν θες κάποιο live DVD δοκίμασε κάτι άλλο (και τούμπαλιν!).

*Με αυτό σαν δεδομένο ίσως να είναι και πιο κοντά σε αυτό που περιγράφεις.

Μάστα, πιο ενδιαφέρον από όσο νόμιζα! Και όντως είναι πιο κοντά σε αυτό που περιγράφω.

Θενκς

mrmaiden
09-06-2009, 23:06
Πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσα πλέον να αγοράσω ένα dvd maiden. Βασικά, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος κυκλοφορίας, εκτός από τους οπαδούς τους που αγοράζουν ότι βγαίνει στην αγορά.

Παρόλα αυτά θα μου άρεσε αν:

-είχαν στα dvd τους πληροφορίες για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν και ουσιαστικές λεπτομέρειες με βάση την πολύχρονη εμπειρία τους (π.χ. μίνι συνεντεύξεις με τα μέλη και μικρά live demo του εξοπλισμού τους)

-κομμάτια με διαφορετικές ενορχηστρώσεις ή ακόμα και διαφορετικές εκτελέσεις όσον αφορά τη ταχύτητα, τις αρμονίες και τα σόλο

-κάποιες διασκευές που έχουν παίξει κατά καιρούς

Μπορώ να σκεφτώ και άλλα ίσως, απλά δίνω μερικές ιδέες που μου ήρθαν με τη μια.

Από dvd να προτιμήσεις το Early Days (κατά πρώτο λόγο) και το Live After Death (κατά δεύτερο).
Αυτό εδώ, οπώς προειπώθηκε, είναι ένα πολύ προσεγμένο documentary, το οποίο μας δείχνει ουσιαστικά εκ των έσω την τελευταία περιοδεία.

Ως προς τις διασκευές μακάρι να συμπεριλάμβαναν κάποια πράγματα, π.χ. Cross Eyed Mary:touched:, αλλά είναι απίστευτα χλωμό να γίνει κάτι τέτοιο. Αν και ποτέ δεν ξέρεις.

Και τέλος, βλέποντας αντικειμενικά (πράγμα δύσκολο για τη συγκεκριμένη μπάντα) τον καταιγισμό των κυκλοφοριών τα τελευταία χρόνια, η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να βγαίνει ένα πολύ καλό studio album ανά 3 ή 4 χρόνια, παρά 3 super προσεγμένα dvd και διάφορα compilations. Βέβαια έδω πάιζει μπάλα ο Smallwood, οπότε πάμε σε άλλη κουβέντα.

chris_boss
10-06-2009, 02:06
(Αγνοώντας διάφορα τρολλς)
Κόρονερ δε σου λέω να το αγοράσεις -ούτε εγώ το έκανα και δε θα το κάνω κιόλας- αλλά δες το γιατί αξίζει. Θες μόνο και μόνο για το λογότυπο maiden στο μπόινγκ, θες για τη σκηνή με όλο τον εξοπλισμό φορτωμένο στο αεροπλάνο, θες για τις μίνι συνεντεύξεις με όλα τα μέλη αλλά και τους μανατζαρέους, θες για τις 80ς αντιδράσεις των οπαδών στη Λατινική Αμερική; Θα πάθεις πλάκα με διάφορα σκηνικά καθόλη τη διάρκεια της περιοδείας και φυσικά με τον επαγγελματισμό τους. Δες το κι έλα να σχολιάσουμε.

Coroner
10-06-2009, 02:11
Θενκς ρε! Θα το δω και θα επανέλθω. Με ψήσατε!

enitharmon
11-01-2010, 02:44
# you're shit and you know you are #

KoiliaSamprela
11-01-2010, 13:01
# you're shit and you know you are #

:pink: μεγάλη στιγμή