PDA

View Full Version : [Cinema] Moon (2009)

antimusic
06-06-2009, 15:24
pIexG8179K8

http://www.imdb.com/title/tt1182345/

λοιπόν αυτό θα γαμάει ε.

αν είσαι η ταμαγκόθη πατάς το όνομα του σκηνοθέτη και μετά τα τρίβια.

tamagothi
06-06-2009, 15:58
Αχαχχχα ομολογώ πως εγώ που είμαι το ταμαγκόθι ήξερα ήδη την ταινία ακριβώς για το λόγο στα τρίβια.

Είχα μάλιστα αποφασίσει ήδη πως θα πειστώ να μ' αρέσει οπωσδήποτε και μετά είδα πως παίζει κι ο Sam Rockwell και διάβασα και λίγο περισσότερα και τελικά κατέληξα κι εγώ πως θα γαμάει αντικειμενικά.

antimusic
06-06-2009, 16:22
:D

Abruzzi
06-06-2009, 16:26
πω,θελω να το δω ελεηνα αυτο απο τοτε που ειδα το trailer

ποτε ερχεται ελλαδα ξερουμε;

distortionofperception
06-06-2009, 19:22
χμμμ καλο φαίνεται.
μοιάζει λίγο με Castaway στο διάστημα ή μου φαίνεται????????????

freak brother
06-06-2009, 19:36
solaris φαση

sabbattack
06-06-2009, 20:29
φαινεται τιμιο

Dythor
06-06-2009, 21:07
Στηρίζουμε μέχρι αποδείξεως του εναντίου :thumbsup:

neverdie
21-09-2009, 18:08
Kevin Spacey κάνει τη φωνή του κουμπιούτερ! :pink:

carheart
21-09-2009, 19:17
Παίχτηκε αυτό; Τι έλεγε; Το trailer ήταν πολύ ατμοσφαιρικό.

neverdie
21-09-2009, 19:24
Οκτώβρη νομίζω

Brazen_Bull
21-09-2009, 20:22
Το εχει και 27/9, Δαναος 2, στις 18.30.

http://www.aiff.gr/article.asp?catid=11733&subid=2&tag=14363&pubid=2984989

Πειτε εντυπωσεις οσοι το ειδατε χθες.

wom
21-09-2009, 20:45
Ειχε εισητηρια και στις ν. πρεμιερας ... o γιος του d. bowie το εχει γραψει, να το δειτε.

pixies
21-09-2009, 20:53
''Eixe"..
pira til molis to eida, den exei pia

sabbattack
22-09-2009, 01:42
axaxaxaxaxaxa

exw kleisei apo tis 12 tou mhna to kerataki mou, 8a einai sthn probolh kai o zowie bowie kai 8a tou gleipsw tis patouses.

epishs 8a ton rwthsw thn arxaioterh aporia mou, an profertai Μπάουι ή Μπόουι.

tamagothi
22-09-2009, 01:53
http://www.bbc.co.uk/blogs/magazinemonitor/2007/01/how_to_say_bowie.shtml

sabbattack
22-09-2009, 02:32
αχαχαχαχαχαχα σε μισώ :P

carheart
24-09-2009, 12:42
Δεν παίζει να βρω εισιτήρια σήμερα για αυτό ε.

Θα ναι κανείς σήμερα;

sabbattack
28-09-2009, 05:33
το είδαμε σήμερα (αν και οι μαλάκες είχαν υποσχεθεί μετά ερωτήσεις στο "Bowie by any other name" και δεν το έκαναν γιατί "είχε αργήσει για την τελετή λήξης και έχουμε αναπάντητα ερωτήματα το χριστούλη). Υπέροχο έργο, φανταστικό soundtrack και ο Rockwell δε θα μπορούσε ποτέ να είχε παίξει καλύτερα. Αδιανόητη ερμηνεία, ενώ δεν είχα ξετρελαθεί μαζί του τότε στο έργο με τον κλούνι (confessions of a dangerous mind).

Αν το βρειτε κατεβάστε το οπωσδήποτε, δε σε νοιάζει τόσο το σασπένς του "τι παιχτηκε τι θα γίνει", αυτά είναι σαφή από το trailer ακόμα. Η ατμόσφαιρα και η ένταση μετράνε.

bbq
24-10-2009, 11:56
Moon (2009) ReadNFO R5-x264 CuSTOM AC3 5.1
και περιμένουμε τους υπότιτλοι

Dragonlord
25-10-2009, 14:41
Ωραίο ήταν. Να το δείτε.

00i00
25-10-2009, 17:09
Moon (2009) ReadNFO R5-x264 CuSTOM AC3 5.1
και περιμένουμε τους υπότιτλοι

βγηκαν και τα ελληνικα γραμματα...την εχει με ενσωματωμενους στο blog του ΚΕΡΑΤΑ

Dythor
25-10-2009, 17:19
σε ποιανού το μπλογκ;

00i00
25-10-2009, 17:24
σε ποιανού το μπλογκ;

αυτινου...

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7OMVDBSob_4&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7OMVDBSob_4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

http://myblog-nikkin.blogspot.com/

Drumsick
26-10-2009, 07:50
Πολύ καλό, αν και το είδα με φριχτής ποιότητας ήχο (χαμηλοδυνάμωνε διαρκώς).
Θάνατο σ'αυτούς που ανεβάζουν σκατένια τόρρεντς.

SpiritCrusher
26-10-2009, 12:01
Είναι R5 DVD, οπότε δεν έχει αγγλικό ήχο και άρα κρατάνε την εικόνα και κάνουν paste τον ήχο από κάποιο camcorder video. Μην περιμένεις να είναι καλός.

Ingolemo
26-10-2009, 13:11
Exei vgei kai R5 me kalo hxo.

Genika diavazoume sxolia/katevazoume sample apo r5 prin doume tainia pou mas endiaferei o hxos ;)

Fireknight
26-10-2009, 13:14
to -Rx katevazo , elegan oti exei kalo hxo .
an exei kaneis ypotitloi , as pei .

Dythor
26-10-2009, 16:27
Υπέροχη ρετρό-90s αισθητική, ειδικά στις εξωτερικές λήψεις, μεγάλη ερμηνεία του πρωταγωνιστικού και μοναδικού ρόλου, γενικά την καταευχαριστήθηκα αλλά δεν έπαθα πλάκα, κυρίως επειδή δεν είχε κάτι πρωτότυπο πέρα από

την για πρώτη φορά ανθρώπινη παρουσίαση των κλώνων.

LokiTricksterGod
26-10-2009, 16:31
την αγάπησα μπορώ να πώ. ήπια, αργή, τελείως εσωτερική, έμφαση στις λεπτομέρειες, ερμηνεία ζωής απ'τον ρόκγουελ, πλήρης μεταστροφή απ'το διάστημα=δράση=εφέ, δηλαδή το μόνο 'χολυγουντιανό' ασπούμε ήταν το τέλος κάπως, και με πολιτικό μήνυμα που εμένα μου φάνηκε αρκετά εμφανές, δεν ξέρω αν είναι όντως. τελοσπάντων δείτε τη αλλά μη περιμένετε αδρεναλίνη και τεστοστερόνες!

tamagothi
26-10-2009, 16:44
Υπέροχη ρετρό-90s αισθητική, ειδικά στις εξωτερικές λήψεις, μεγάλη ερμηνεία του πρωταγωνιστικού και μοναδικού ρόλου, γενικά την καταευχαριστήθηκα αλλά δεν έπαθα πλάκα, κυρίως επειδή δεν είχε κάτι πρωτότυπο πέρα από

την για πρώτη φορά ανθρώπινη παρουσίαση των κλώνων.
Δηλαδή συγκλονίζεσαι μόνο από ταινίες που έχουν κάτι "πρωτότυπο"; Πχ;

Όσο γι' αυτό που σου φάνηκε πρωτότυπο,
γιατί; Εμένα μου φάνηκε το αναμενόμενο. Χωρίς καν να βλέπω πολύ μοντέρνο σινεμά, μπορώ πχ να σκεφτώ το The Island. Άσε τις ταινίες με ρομπότ που έχουν συνείδηση/συναισθήματα και παρουσιάζονται ανθρώπινα. Δε νομίζω πως πλέον είναι πιθανό να παρουσιάσει κάποιος κλώνους ή τεχνητά όντα με συνείδηση και να μην τα παρουσιάσει ανθρώπινα, εκτός αν μιλάμε για εντελώς ηλίθιες περιπέτειες ή κάτι τέτοιο.

Πολύ μ' άρεσε κι εμένα πάντως. Και μ' άρεσε που δε βασίζεται σε
ΖΟΜΛ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΙ! ΖΟΜΛ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ! ΖΟΜΛ ΕΙΝΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ στιγμές, αλλά είναι πινκ ως σύνολο.

LokiTricksterGod
26-10-2009, 16:46
Όσο γι' αυτό που σου φάνηκε πρωτότυπο,
γιατί; Εμένα μου φάνηκε το αναμενόμενο. Χωρίς καν να βλέπω πολύ μοντέρνο σινεμά, μπορώ πχ να σκεφτώ το The Island. Άσε τις ταινίες με ρομπότ που έχουν συνείδηση/συναισθήματα και παρουσιάζονται ανθρώπινα. Δε νομίζω πως πλέον είναι πιθανό να παρουσιάσει κάποιος κλώνους ή τεχνητά όντα με συνείδηση και να μην τα παρουσιάσει ανθρώπινα, εκτός αν μιλάμε για εντελώς ηλίθιες περιπέτειες ή κάτι τέτοιο.

έλα, μην είσαι άδικη, η ταινία που αναφέρεις δεν φτάνει ούτε καν στο να δείξει την σύγχυση και τη σύγκρουση που θα νιωθαν τέτοια άτομα. νομίζω στην εσωτερικότητα της όλης κατάστασης αναφερόταν, όχι στην κατάσταση καθεαυτή!

Dythor
26-10-2009, 16:49
^
|

αυτό.

Μια εντελώς πρωτότυπη "εσωτερικότητα" (τι λέξεις είναι αυτές τέλος πάντων) πραγματευόταν η Συνεκδοχή της Νέας Υόρκης π.χ. αφού θες π.χ. :!:

α, κι ο Αντίχριστος. αλλά αυτός είχε άλλα φοβερά προβλήματα.

tamagothi
26-10-2009, 16:58
Μην κάνεις σπόιλερ για συνεκδοχή ε.
Αλλά τι σχέση έχει η εσωτερικότητα τώρα; Για την ανθρώπινη παρουσίαση των κλώνων δεν είπες; Δεν ήταν ανθρώπινη η παρουσίαση των κλώνων στο The Island; Σοβαρά; Άλλο αν ήταν σκατά ταινία! Αλλά στο σοβαρά βρίσκετε πρωτότυπο το να φέρονται σαν κανονικοί άνθρωποι οι κλώνοι; Εδώ το Blade Runner έκανε ψιλότοίδιο ένα μύριο χρόνια πριν.

LokiTricksterGod
26-10-2009, 17:00
Αλλά τι σχέση έχει η εσωτερικότητα τώρα; Για την ανθρώπινη παρουσίαση των κλώνων δεν είπες; Δεν ήταν ανθρώπινη η παρουσίαση των κλώνων στο The Island; Σοβαρά; Άλλο αν ήταν σκατά ταινία! Αλλά στο σοβαρά βρίσκετε πρωτότυπο το να φέρονται σαν κανονικοί άνθρωποι οι κλώνοι; Εδώ το Blade Runner έκανε ψιλότοίδιο ένα μύριο χρόνια πριν.

έλα μωρε, το island το θυμάμαι τελείως επιφανειακό και ρηχό στο πως τους παρουσίαζε, το blade runner δεν είχε κλώνους αν θυμάμαι καλά, ανδροειδή με ημερομηνία λήξης είχε. σε καμιά ταινία πάντως δεν έχω δεί τύπο να συναντάει τον εαυτό του και τις επερχόμενες αντιδράσεις τόσο ρεαλιστικά! (=έτσι υπέθετα ότι θα γινόταν αν όντως έπαιζε αυτό το σκηνικό.

Dythor
26-10-2009, 17:00
Δεν έχω δει το άιλαντ ρε, παρατάτε με. Το πως παρουσίαζε τον εσωτερικό κόσμο του κύριου χαρακτήρα είπα πως δεν ήταν πρωτότυπο.

tamagothi
26-10-2009, 17:10
Το αποπάνω δεν το κατάλαβα κι αποκλείεται να φταίω εγώ, είμαι πολύ έξυπνη.

έλα μωρε, το island το θυμάμαι τελείως επιφανειακό και ρηχό στο πως τους παρουσίαζε, το blade runner δεν είχε κλώνους αν θυμάμαι καλά, ανδροειδή με ημερομηνία λήξης είχε. σε καμιά ταινία πάντως δεν έχω δεί τύπο να συναντάει τον εαυτό του και τις επερχόμενες αντιδράσεις τόσο ρεαλιστικά! (=έτσι υπέθετα ότι θα γινόταν αν όντως έπαιζε αυτό το σκηνικό.
Δεν είναι ότι το βρήκα ΒΑΘΥ το άηλαντ, αλλά παρουσίαζε σαφώς ανθρώπινη πλευρά. Το Blande Runner κλώνους δεν είχε, αλλά είχε ρομπότ που ήταν πιο ανθρώπινα από τους ανθρώπους της ταινίας. Και τέσπα άλλο "σε καμιά ταινία πάντως δεν έχω δεί τύπο να συναντάει τον εαυτό του και τις επερχόμενες αντιδράσεις τόσο ρεαλιστικά" κι άλλο "για πρώτη φορά ανθρώπινη παρουσίαση των κλώνων", θα ήταν περίεργο το 2009 να παρουσιάζεται κάτι που έχει συνείδηση με μη ανθρώπινο τρόπο. Εξ ου και η αναφορά στο Blade Runner, που κάποτε παρουσίασε εντελώς ανθρώπινα τα ρομπότ.

Στο μεταξύ είναι πολύ αστείο που βάζουμε τόσα σπόιλερ σε ταινία που δε βασίζεται σε αυτά.

BunnyDee
28-10-2009, 16:06
Τον συγχωρέσαμε τον Zowie που άργησε για τις ερωτήσεις, γιατί η ταινία του ΓΑΜΗΣΕ και ο Sam Rockwell ΈΓΡΑΨΕ. Α, και στην τελετή, πήρε Χρυσή Αθηνά, άρα δεν είναι τόσο ηλίθιοι στις Νύχτες Πρεμιέρας. Πάντως, τώρα που βγήκε στους 'κανονικούς σινεμάδες', δείτε το, λέει.

Kelldorain
29-10-2009, 00:30
Μεγάλη ερμηνεία και γενικότερα ωραία ταινία και ατμόσφαιρα, τα είπατε πιο πριν. Πριν τη δω φοβόμουν ότι το τρέιλερ ουσιαστικά έχει δείξει τα πάντα, ευτυχώς δεν. Δείτε τη, το κακό είναι ότι απ'την επόμενη εβδομάδα θα παίζεται σε ελάχιστους κινηματογράφους

Weiss
29-10-2009, 10:33
πολύ ωραία, υποβλητική, καταφέρνει να σε έχει αγχωμένο συνέχεια χωρίς να καταλαβαίνεις ακριβώς γιατί, κλασσικά ωραίο ost ο Mansell, κλασσικά πολύ καλός ο Rockwell, μπράβο στο Bowie-παιδί.

Harbinger of Death
02-11-2009, 22:23
Εγώ έχω να παρατηρήσω:

A weekly guide to the words and names in the news from Eva Liina Asu-Garcia of the BBC Pronunciation Unit. :shock:

Amnesiac.
03-11-2009, 00:24
Ωραία ταινία αλλά δύσκολα την ξανάβλεπα. Αλλά ωραία ταινία.

Diva Plavalaguna
03-11-2009, 00:55
ωραιο το Battlestar Galactica, αν κ καποιος κακεντρεχης μπορει να πει οτι 'κλεβει' απο το Moon.

Harbinger of Death
20-11-2009, 04:01
Την είδα. Ήταν πολύ καλή, γαμάτη ατμόσφαιρα.

Όσο για αυτά που λέτε στα σπόιλερζ, νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε όλοι πως δεν ήταν η πρώτη ταινία με συμπαθείς κλώνους/replicants, αλλά ήταν μία που το παρουσίαζε πολύ καλά. Φίλοι;
Πολύ καλός ο Rockwell. Ένα παράπονο έχω, αλλά είναι πολύ geek για να το αναφέρω.

(το ρομπότ ρε φίλε, με τόσο προηγμένη τεχνολογία θα περίμενα να είχε πιο ελκυστική μορφή - στο κάτω κάτω ήταν εκεί για να του κρατάει συντροφιά - ΟΚ αυτό ακούστηκε πολύ βρώμικο, δεν το εννοώ έτσι)

BunnyDee
21-11-2009, 12:57
Μιας και το συζητάτε, κι εγώ τώρα την είδα τη συζήτηση για κάποιο λόγο, δεν το βρίσκω σε καμία περίπτωση λάθος το ότι παρουσιάζει έτσι τους κλώνους. Είμαστε πολύ προσαρμοστικά ζώα εμείς οι άνθρωποι, οπότε άμα βρεθούμε σε μια θέση κλώνου στα σίγουρα το παίρνουμε για δεδομένο και συνεχίζουμε, και πιστεύω ακράδαντα ότι, όταν μας περισσεύει, έχουμε μια τάση να είμαστε καλοί. Εκτός αν έχουμε μάθει αλλιώς, ή έχουμε άλλο συμφέρον. Και κάτι τέτοιο υποστηρίζει εδώ κι ο Zowie, και τον αγαπάω γι' αυτό, κι όχι (μόνο) επειδή είναι γιος του David.

neverdie
21-11-2009, 13:20
Θέλω να το δω σινεμά, αλλά δεν το φέρνουν οι Ούνοι στο Ηράκλειο. Τι παίζει Αθήνα; Υπάρχει περίπτωση να το προλάβω Χριστούγεννα;

Harbinger of Death
21-11-2009, 16:20
Ποιος είναι ο Zowie; Κάτι έχω χάσει :roll:

BunnyDee
21-11-2009, 16:42
Duncan Jones, σκηνοθέτης - σεναριογράφος του Moon, previously known as Zowie Bowie (σκέψου να μεγαλώνεις μ' αυτό το όνομα... τουλάχιστον έχει μπαμπά τον David Bowie <3).

wagneriandandy
23-11-2009, 12:24
To τρειλερ φαινεται πολυ ενδιαφερον αν και μου θυμιζει αρκετα αρθουρ κλαρκ. Κατεβηκε και παιζει να το δω σημερα ή αυριο.

Υγ: ποιος αλλος σκεφτηκε αμεσως hal 9000 μολις ειδε το ρομποτ? :P

Harbinger of Death
23-11-2009, 14:04
Duncan Jones, σκηνοθέτης - σεναριογράφος του Moon, previously known as Zowie Bowie (σκέψου να μεγαλώνεις μ' αυτό το όνομα... τουλάχιστον έχει μπαμπά τον David Bowie <3).

Α στα trivia του σκηνοθέτη. Μάλιστα.

BunnyDee
23-11-2009, 15:33
Υγ: ποιος αλλος σκεφτηκε αμεσως hal 9000 μολις ειδε το ρομποτ? :P
*lifts up hand*

Α στα trivia του σκηνοθέτη. Μάλιστα.
Το λέει κι εκεί, ναι. Το είχα διαβάσει πολύυυ παλιά, όταν ακόμα τον έλεγαν... μόνο έτσι, βασικά, και ήταν black point για 'μένα για το Bowie που είχε ονομάσει έτσι το παιδί του. Ευτυχώς που, για 'μένα πάλι, είχε πολλά που μπορούσε να πάρει για να φτάσει απλά στα... κανονικά επίπεδα.

Harbinger of Death
23-11-2009, 15:46
Moon Unit Zappa λέμε. Το Zowie Bowie δεν πιάνει μία.

BunnyDee
23-11-2009, 16:42
Πρώτον, φαίνεται ότι την έχει βολέψει επειδ΄΄η δεν το έχει αλλάξει, και λόγω επαγγελματικού προσανατολισμού κιόλας. Δεν είδαμε τον Zowie μπροστά από την κάμερα, αφού.

Και δεύτερον, μπορεί να τρέφω άκρατο respect για τον Zappa, αλλά δε με κάνει να εκπέμπω καρδούλες σα τον Bowie. Προσωπικά μιλώντας.

Α, και το Moon Unit ως όνομα είναι και ωραίο, το Zowie Bowie είναι απλά γελοίο.

wagneriandandy
24-11-2009, 04:25
Ενταξει, δε θυμιζει τελικα αρθουρ κλαρκ. Καμια σχεση βασικα. Παρολα αυτα ειναι μια πολυ καλη ταινια που περιγραφει υπεροχα τη σκατοψυχια του ανθρωπινου γενους.

MoRmEnGiL
27-11-2009, 10:07
Katafere na me eklph3hei parauta. Den perimena me tpt to rolo pou epai3e telika o GERTY. Perimena kati tetrimeno kai boring kai kourastiko se fash clones vs sinister AI trying to deceive and put them down or something. AM DE XD

Pragmatika refreshing film. Asyzhthto to ost mias kai to leiwnw opws fainete k apo to sig mou :P

Parasight
06-12-2009, 13:37
Επιτέλους αξιώθηκα.
Αρχικά, δεν έχω λόγια για την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΗΘΟΠΟΙΑΡΑ Sam Rockwell.
Από κει και πέρα, λάτρεψα το ότι, ενώ ίσως και επίτηδες το trailer της ταινίας ήταν λίγο αποπροσανατολιστικό (ότι wow βρήκε τον εαυτό του και πρέπει να είναι κλώνος και τι μυστήριο είναι αυτό (πράγματα που μόνο πρωτότυπα δεν είναι πια δλδ)), τελικά η ίδια η ταινιά επικεντρώνει στον χαρακτήρα και καταλήγει να είναι ένα πανέμορφα στημένο συναισθηματικό δράμα με sci-fi υπόβαθρο. Χίλια μπράβο στον Duncan Jones, περιμένουμε κι άλλα απ'αυτόν. Και μάλιστα, από ό,τι τσεκάρω imdb, κατά το 2011 περιμένουμε κι άλλο sci-fi πόνημα απ'αυτόν. Καλή φάση.

Και ναι, είμαι αναγκασμένος να αναφέρω κι εγώ το άψογο score από Mansell. Ο τύπος δεν περνάει ποτέ απαρατήρητος.

FIXXXER
07-12-2009, 08:38
Παρα πολυ καλο οντως, το ειδα κι εγω και συμφωνω με τα περισσοτερα οσα ειπατε οπως και με το οτι δε θα την ξαναβλεπα ομως γιατι ηταν πολυ αργη, αλλα ετσι επρεπε να ειναι για να ειναι αυτο το πραγμα που ηταν και να πετυχαινει το στοχο της. Προσκυνουμε την ηθοποιια του Ροκγουελ φυσικα, τη μουσικη του Μανσελ και το συνολικο αισθητικο αποτελεσμα. Dythor, πως ακριβως ηταν ρετρο 90'ς αισθητικη? Μαλλον για 2000'ς την κοβω εγω. Για καποιο λογο με αφησε ανικανοποιητο, και δεν ξερω γιατι. Ισως γιατι περιμενα μια ταινια που κατι θα γινει στο τελευταιο 1/4 της ταινιας και θα υπαρξει ανατροπη και τελικα δεν εγινε ποτε αυτο? Δεν ξερω, αλλα δε με ενοχλει και πολυ.

Οσον αφορα τα αλλα που λετε για το The Island
λυπαμαι αλλα αν βγαλεις εξω το χολιγουντιανο κομματι εκεινης της ταινιας, δηλαδη τις καταδιωξεις, τα μπαμ μπουμ και τον κωλο της Σκαρλετ Γιοχανσον, αντε και το στηθος της, τοτε μια χαρα και πληρεστατα εδειχνε τον προβληματισμο του στυλ omg ειμαι κλωνος και ολα τα παρεμφερη. Και γενικοτερα ηταν μια χαρα ταινια και πολυ απειχε απο τη λεξη σκατα που χρησιμοποιησατε μερικοι που την εχετε δει και μερικοι που οχι.

Parasight
07-12-2009, 09:56
Βλέπω εδώ τελευταίο post Fixxxer και αυτόματα σκέφτομαι "ρε ΠΟΥΣΤΗ μπαίνω για να ΧΩΣΩ" :grin:
Αλλά οκ σε βρήκε η λογική και σένα :P

Όχι μωρέ, πολύ γαμάτο το τέλος και χωρίς την περίφημη "ανατροπή". Άλλο ήταν το ζητούμενο εδώ κατ'εμέ.

FIXXXER
07-12-2009, 10:01
Ναι αλλα εγω ειχα προετοιμαστει για ανατροπη :bang:
Οχι, μαλλον εντοπισα τι μου εφταιξε. Οτι ενω περιμενα να ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ sci fi της χρονιας, τωρα αμφιβαλλω (περιμενουμε να τελειωσει η σεζον)

MaX Payne
05-05-2010, 01:55
στα συν οτι με μικρο μπατζετ το παλεψε

κατα τα αλλα σαν ταινια οτι πρεπει αν νυσταζεις να τον επαρεις ευκολα

Kingdom Gone
11-04-2011, 05:25
bump
https://lh5.googleusercontent.com/-KgyficsVDcU/TYJ1CEQ2JrI/AAAAAAAAARE/haMQakRqhME/s1600/moon_scumm.jpg

βγήκε και το source code, το είδε κανείς;

BunnyDee
11-04-2011, 12:03
Πού βγήκε; Το έψαχνα στους Αθηναϊκούς σινεμάδες την προηγούμενη βδομάδα, τίποτα... Παίζει κάπου; Είμαι ήδη εκεί, αν ναι...

pixies
11-04-2011, 12:28
24/4 βγαινει

Kingdom Gone
11-04-2011, 13:16
σόρρυ, εννοούσα βγήκε στην αμερική και κατ' επέκταση στα ιντερνετς.

phthoggon
12-04-2011, 01:27
Γάμησε η πικ, ΓΑΜΗΣΕ καλά και το Source Code. Εντάξει, ένα σκαλί κάτω από το moon, πιο χολυγουντιανό και

χάπι έντινγκ

αλλά πάτε δείτε.

Kelldorain
12-04-2011, 11:34
Μόνο από κάμερα το βρίσκω, έχει βγει καλύτερη ποιότητα;

Phantom Duck
16-07-2011, 05:21
έχει βγει ριπ, φοβερή ταινία και ακριβώς ό,τι είπε ο φθόγγος. μουν δε φτάνει αλλά για χόλυγουντ σπάει μάπες. κάντε θρεντ να ζουζουνίσουμε.