View Full Version : Urfaust & Joyless - split 7"
carheart
05-06-2009, 21:50
Urfaust & Joyless - split 7"
(2009, Van Records)
http://i183.photobucket.com/albums/x24/eskorbuto_1/split1cover.jpg
Στο σοβαρότερο επτάρι του 2009, οι Joyless επιστρέφουν σε νέα μουσική εδώ και πολύ καιρό, σε ένα πιο ατμοσφαρικό κομμάτι από το θεϊκό "Trilobite" που θα μπει τελικά στο album. Εδώ δεν ακούγονται τόσο σαν Siouxsie, αλλά είναι ατμοσφαιρικότεροι. Μυστήριο τραγούδι, πολύ υποτονικό, η δική του νορβηγίλα σε μελαγχολεί αλλιώς αυτή τη φορά. Μεγάλη μπάντα, αλλά την παράσταση κλέβουν άνετα εδώ οι Urfaust, που στην πλευρά τους δημιούργησαν Ο,ΤΙ κοντινότερο έχει γραφτεί στον ήχο του κομματιού "Our Lord Will Come" των Isengard, δηλαδή τα φωνητικά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που θα ΕΥΧΟΜΟΥΝ να είχε ακολουθήσει ο Fenriz στην λοιπή του project-ική καριέρα, για να μην επεκταθώ στην κανονική. Το κομμάτι των Urfaust δεν έχει σημασία αν είναι καλό (που είναι), αλλά Τέτοιες φωνητικάρες θα έκαναν οποιοδήποτε τραγούδι, τραγουδάρα. Κυκλοφορεί σε λευκό και μαύρο χρώμα, το αγόρασα υπνωτισμένος ακριβά από τη Νο Colours (παρέα με το έταιρο split των Joyless με τους Bethlehem), και μετά τα έφερες ρε boss με τη Hyperblasted τσάμπα, και μάσαγα τα γένια μου με τη βλακεία μου. Κατά τα άλλα, όπως τα είπα, το σοβαρότερο επτάρι του 2009, με συνεπήρε περισσότερο και από εκείνο των Autopsy. Σοβαρά.
dopefiend
05-06-2009, 21:56
γαμάει. όπως και αυτό με τους bethlehem. τα τσιμπάμε απο μποςς εννοείται.
το urfaust κλεβει όντως την παράσταση. και δεν έχει τα ελεφαντοφωνητικά που μου σπάνε ελαφρώς τα νεύρα.
καντιρού, εδώ είσαι!
Entrancemperium
06-06-2009, 01:13
Πραγματικά το Urfaust είναι όλα τα λεφτά, πέρα από τις φωνητικάρες και μουσικά είναι κομμάταρος! Όχι ότι το Joyless πάει πίσω..
Ρεεεε Carheart όταν ξεμπερδέψεις από τις καούρες λόγω κουζινας συζύγου Knut μόνταρε κανά review για αυτό.. (http://www.pettingzoo.nl/wp-content/image00112.jpg)
carheart
06-06-2009, 01:23
Για τον Νάττεφροστ δεν λέω καν, το αναμενόμενο είναι υπερπράγμα, εντελώς εντελώς Ozzy Osbourne. Προτιμώ βεβαίως το αρχαίο εκείνο κομμάτι που είχε κάνει ως Pilgrim Sands, αλλά οι Red Planet είναι ιδανικοί για όσους γουστάρουν φωνητικά vinterskugge, τα προς το τέλος, τα κάτω κάτω. Ozzy Osbourne, εκατό τα εκατό. Σε όλα, μα όλα.
ηρθα κι εγω να γραψω οτι το Urfaust ειναι ασυλληπτουλι.
και οτι το Drei Rituale Jenseits des Kosmos περασε και δεν ακουμπησε.
Ra Pariah
14-06-2009, 21:27
Κατά τα άλλα, όπως τα είπα, το σοβαρότερο επτάρι του 2009, με συνεπήρε περισσότερο και από εκείνο των Autopsy. Σοβαρά.
Ντάξει όσο δε βγαίνει τέτοιο black metal
http://z.about.com/d/heavymetal/1/G/I/J/-/-/gorgoroth-underthesign.jpg
τότε υπάρχει ο κίνδυνος να ισχύει η παραπάνω πρόταση...
Κύριοι, ό,τι κάνουν οι Urfaust το έκαναν καλύτερα οι Gorgoroth στο 8o κομμάτι από...
http://prod-assets.mog.com/amg/pop/cov200/dre000/e059/e05983nfmrt.jpg
Ελπίζω να βγάλουν οι τρομεροί αφοί το "Είμαι ο Σκοτεινός" 7" και να κλείσουν σπίτια Ολλανδών...
carheart
14-06-2009, 21:34
που κολλάει το ένα με το άλλο όμως.
Ra Pariah
14-06-2009, 21:37
Με Zemial πουθενά... Απλώς οι Zemial είναι καλύτεροι από Urfaust.
Οι Gorgoroth είναι ταγοί στην υπόθεση καθαρή φωνή στο black metal... Από τους πρώτους και καλύτερους. Τους αναφέρω για να μη νομίσει ο πολύς κόσμος ότι οι Urfaust ανεκάλυψαν καμιά ήπειρο.
carheart
14-06-2009, 21:39
Εντάξει, θα σε παίξουμε και σένα, αλλά τι εννοούμε "οι Zemial είναι καλύτεροι από Urfaust";
Τελείως άλλα πράγματα.
Boris-san
14-06-2009, 21:41
Ra Pariah akomh na se piasw den exw kataferei,alla telos pantwn.
To kommati apla gamaei kai elpizoume to neo album na einai akomh kalutero apo to Verräterischer pou gamaei kwlous.Kala paei to black metal kai efeto e?
Ra Pariah
14-06-2009, 21:44
Αν βγάλουν οι Zemial το 7" που το 'χουν έτοιμο από πέρσι, θα είναι καλύτερο από το Urfaust και κατά συνέπεια σημαντικότερο.
Ε, ότι είναι άλλα είδη δε διαφωνώ, αλλά κι οι Lja είναι άλλο είδος από τους Terra Tenebrae... Και δε νομίζω να υπάρχει κανείς να γουστάρει πιότερο τους δεύτερους.
Ra Pariah
14-06-2009, 21:46
Ra Pariah akomh na se piasw den exw kataferei,alla telos pantwn.
To kommati apla gamaei kai elpizoume to neo album na einai akomh kalutero apo to Verräterischer pou gamaei kwlous.Kala paei to black metal kai efeto e?
Ρε αγόρι, αναλύω καμιά θεωρία για τη Μεγάλη Έκρηξη και δε με πιάνεις;
Ακούστε Gorgoroth για καθαρή φωνή και μετά ακούστε και τους Urfaust...
carheart
14-06-2009, 21:46
Αν βγάλουν οι Zemial το 7" που το 'χουν έτοιμο από πέρσι, θα είναι καλύτερο από το Urfaust και κατά συνέπεια σημαντικότερο
15 χρονών, Blind Guardian, RPG και διάβασμα γιατί αύριο γράφουμε Γεωμετρία.
Ra Pariah
14-06-2009, 22:09
Τελοσπάντων, για musicianship και riff-άρες (+ καθαρή φωνή) ψηφίζω Gorgoroth κι όχι Urfaust...
Δεύτερον, κάτι δε μου πάει καλά εάν αυτό είναι το καλύτερο 7'' του χώρου για το '09. Το Zemial θυμίζει μεγαλείο άλλων εποχών, δεν έχει κυκλοφορήσει βέβαια ακόμη. Είναι και τα δύο περίπου black metal, οπότε θεωρώ το ένα καλύτερο του άλλου. Τόσο απλά και όμορφα...Παύω, επειδή θα θεωρηθώ εκτός θέματος.
carheart
14-06-2009, 22:31
βασικά ξέχνα τα συγκροτήματα, απλά τα "κατά συνέπεια σημαντικότερο" είναι κάπως μεταλλάδικα σχόλια, τι σου λέω τώρα.
Ra Pariah
14-06-2009, 22:41
Αν προσπαθείς εσύ να απεκδυθείς το μεταλλικό σου χιτώνα προκρίνοντας το split Urfaust, ok πάω πάσο! :-)
Midnight
14-06-2009, 23:40
Αν βγάλουν οι Zemial το 7" που το 'χουν έτοιμο από πέρσι, θα είναι καλύτερο από το Urfaust και κατά συνέπεια σημαντικότερο
15 χρονών, Blind Guardian, RPG και διάβασμα γιατί αύριο γράφουμε Γεωμετρία.
Εκτός από τη Γεωμετρία, όλα τα άλλα γαμάνε...
Ειδικά το 15 χρονών..
Once_Emperor
15-06-2009, 01:08
ηρθα κι εγω να γραψω οτι το Urfaust ειναι ασυλληπτουλι.
και οτι το Drei Rituale Jenseits des Kosmos περασε και δεν ακουμπησε.
Εγώ αυτό το κάνω quote έτσι ώστε όταν ακούσεις καλά το Drei και αλλάξεις γνώμη και έρθεις να σβήσεις τις βλακείες που γράφεις να υπάρχει η αλήθεια καταγεγραμμένη εδώ. Και ναι, υποστηρίζω ότι τα κομμάτια του ΕP είναι καλύτερα από αυτό εδώ.
carheart
15-06-2009, 01:18
Αν προσπαθείς εσύ να απεκδυθείς το μεταλλικό σου χιτώνα προκρίνοντας το split Urfaust, ok πάω πάσο! :-)
Πρώτα θα τον επιδεσπιλέψω λίγο, και μετά θα τον απεκδυθώ!
(και σωστούς χιτώνες και ΜΠΕΡΤΕΣ έχουν μόνο οι INQUISITION)