View Full Version : ΝΑΡ: "Ιστορία Ερχόμαστε"
Dragonlord
05-06-2009, 15:43
Είδα μια αφίσα τις προάλλες στην Πάτρα για το φεστιβάλ Αναιρέσεις του ΝΑΡ, που έλεγε "ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ". Εκτός του ότι μου φάνηκε αρκετά αστείο να δηλώνει κάτι τέτοιο ένα κόμμα που στις τελευταίες εκλογές πήρε καμιά δεκαριά χιλιάδες ψήφους αν δεν κάνω λάθος, άρχισα να προβληματίζομαι μήπως βλέπω εγώ κάτι στραβά. Οπότε για πείτε οι ναρίτες, με ποιο σκεπτικό μιλάτε για rendesvouz με την ιστορία και τέτοια;
Amnesiac.
05-06-2009, 15:46
Ε ότι έρχονται λένε, όχι ότι ήρθαν.
carheart
05-06-2009, 15:52
Συνολικά θα έρθουν : οι Ελ, οι ΝΑΡ, εν συντομία ΕΛΗΝΑΡ.
Και οι Depeche Mode!!!
regularpaul
05-06-2009, 16:05
μην ξεχνάς την Λωρήνα Μακκένιτ γαντέμιτ!
μιας και λέτε για αφίσες, στο κέντρο έχει μια (πολλές δηλαδή) με τον Αντρέα
κι από κάτω γράφει αριστερή πρωτοβουλία
αρχικά νόμισα πως ήτο ειρωνικού περιεχομένου
αλλά τελικά είναι όντως αφίσα του πατροπαράδοτου ΠΑΣΟΚ με ολίγη από αριστερά προσέγγιση?
Dragonlord
05-06-2009, 16:07
Έχω δει και παλιότερα παρόμοιες, μάλλον είναι ομάδα εντός του πασόκ που αναπολεί την Αλλαγή.
~ladykiller~
05-06-2009, 16:09
o andreas apo to e3oteriko pou spoudaze nomizw, trotskistis den girise!?
Amnesiac.
05-06-2009, 16:10
Έχει γεμίσει το κέντρο με αφίσες του ΑΝΤΡΕΑ, είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει, νομίζεις ότι αναστήθηκε και έχει ομιλία κάπου στο κέντρο, πραγματικά θλιβερή κατάσταση.
carheart
Εν τω μεταξύ καθόμουν χτες πέντε δρόμους και είδα την αφίσα με τον Αντρέα, και κάποιος είχε κολλήσει στη μάπα_Αντρέα μια άλλη μάπα που δεν πρόσεξα τι ήταν, αλλά σκέφτηκα πόσο uber θα ήταν να είχε βάλει κάποιος ένα pedobear πάνω στο πρόσωπο_Αντρέα.
Dragonlord
Θα μπορούσε να είναι χειρότερα, πχ να αρχίσουν να βάζουν και του Μητσοτάκη.
Phantom Duck
05-06-2009, 16:15
FML, δείξε έλεος ρε πούστη, δεν εννοεί το σύνθημα ότι θα 'ρθουν οι ναρίτες:
http://nar4.files.wordpress.com/2008/12/prin11_dek_20087.pdf
Phantom Duck
05-06-2009, 16:16
πάντως άμα έρθουμε από κει θα σε σκίσουμε μουνάκι.
Dragonlord
05-06-2009, 16:17
Καλά ντε, μη βαράς, γι'αυτό ρώτησα. Πάντως η αφίσα ήταν αστεία :grin:
Phantom Duck
05-06-2009, 16:19
επίσης η αριστερή πρωτοβουλία είναι κάτι καμένοι πασόκη που σε κάθε εκλογές στέλνουν συνεργεία να κολλήσουν αυτή την αφίσα με τη μούμια στο κέντρο.
εξαιρετική ιδέα το pedobear.
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
rage for order
05-06-2009, 20:46
έλα μη μας το κρύβεις. μπορεί να λέει ότι έρχεται "ο λαός" αλλά εννοεί ότι έρχεται με εσάς μπροστάρηδες..
metamelia3
05-06-2009, 21:15
πφ, για τον πουτσο
ρε σας πηρανε χαμπαρι και οι πασοκη
και τωρα που το ειδα,
ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗ ΦΥΛΑΛΔΑ ΣΑΣ 2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΤ?
Phantom Duck
06-06-2009, 13:59
Ε τι είμαστε ρε μλκ, Κόντρα; Όποιος δεν έχει λεφτά δε μας διαβάζει κι έτσι;
Agoraphobic_S.I.
06-06-2009, 15:03
Den einai ligo periergo na leei istoria erxomaste mia efimerida pou legetai PRIN? :P
freezing_moon
07-06-2009, 01:25
Και τι ήθελες να γράψουν, "ιστορία, πέρασα υπέροχα. θα σε πάρω τηλ.";
ακομα περιμενουμε να φτασουν στην ιστορια
Ingolemo
07-06-2009, 04:26
Ontws, aytes einai oi mones duo epiloges. :p
distortionofperception
16-09-2009, 15:18
α δε σου ρθε ειδοποιητήριο εσενα ακομα?
περιμενω προσκλησ για το εορταστικο παρτι
ikonoklast
17-09-2009, 00:30
Θα σε φωνάξουμε όταν είναι ρε μλκ. Μη μας πιείς τις μπύρες πρόσεχε!
edit: Για να μη ξεχνιόμαστε!
http://www.narnet.gr/images/banners/20xroniaNAR_1.jpg
http://narnet.gr/images/stories/20xrona/kne_4_synedrio.gif (http://www.narnet.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=231&Itemid=69)
http://www.narnet.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=231&Itemid=69
Agoraphobic_S.I.
17-09-2009, 00:45
Aχαχαχα!
Kingdom Gone
17-09-2009, 00:46
inb4 πόσο ήταν ο γράψας και ήταν στην ΚΝΕ
ikonoklast
17-09-2009, 00:50
Πάντανέοι ρε μαλάκα, τι θες.
http://www.narnet.gr/images/stories/20xrona/grapsas-copy.gif
Phantom Duck
17-09-2009, 02:25
inb4 πόσο ήταν ο γράψας και ήταν στην ΚΝΕ
ο γραμματέας μπορεί να 'ναι πάνω από 30, l2καταστατικό noob.
Kingdom Gone
17-09-2009, 02:28
Δεν είπα ότι δε μπορεί, είπα ότι δεν θα έπρεπε. Ούτε αυτό το είπα δηλαδή αλλά το υπονόησα.
Phantom Duck
17-09-2009, 02:34
είσαι όσο αισθάνεσαι...
rage for order
17-09-2009, 02:38
Δεν είπα ότι δε μπορεί, είπα ότι δεν θα έπρεπε. Ούτε αυτό το είπα δηλαδή αλλά το υπονόησα.
τι λες μωρέ και συ;
Γραμματέα
Μικρό κνιτάκι (μεταλλαγμένο) με πήρες απ' το χέρι
Γραμματέα να σου πω τώρα καταλαβαίνω
Είδα καλό απ'το κακό μου έμαθες να ζω
το πιο μεγάλο δώρο που μπορούσα να δεχτώ
Ποτέ δε με βλαψες με κανες δυνατο
οταν ειχα λάθος και δεν ημουν σωστος
μέρες με γέλιο και άλλες με καβγά
μα γνώριζες μια μέρα εχεις δικιο τελικα
μαζι μου στην καθε λεξη μου τις κάθε ωρας
καθε ημερας σ'οτι κανω ειμαι μερος σου
η ζωη μας ζωη σου βάση σχεδίου
και παντα προθυμα δουλεψες σκληρα
χερια φιλόξενα μοόνο παρεέχουν
και για χάρη σου έμαθα να ζω
μαζί μου στην καθε λέξη μου τις κάθε ώρας
καθε ημέρας σ'οτι κάνω απλά μέρος σου
Γραμματέα μια στιγμή πάντοτε γνώριζες κάθε λέξη σου ηταν αληθινή
Kingdom Gone
17-09-2009, 02:39
εσυ τώρα γιατι υπερασπίζεσαι την κνε;; μήπως επειδή είσαι μετ... :!:
μπορις-σαν βούλωνε. προκαταβολικά.
Phantom Duck
17-09-2009, 02:49
υπερασπίζομαι την ένδοξη ΚΝΕ της ρήξης και της ανατροπής :dfinger:
rfo ποτέ κανένα power metal φρικιό δεν επιτέθηκε με manowar χωρίς να χάσει τον ύπνο του.
Kingdom Gone
17-09-2009, 02:50
απ' το ίδιο βαρέλι!
Phantom Duck
17-09-2009, 02:51
εσύ κι ο αστροφυσικός αναρχικός στους πρωταγωνιστές, αρχίδι.
rage for order
17-09-2009, 02:57
ψιτ, έχεις παίξει ποδοσφαιράκι με τον θεοδωράκη; βούλωνε τότε!
Kingdom Gone
17-09-2009, 02:59
να τον κλωτσας εννοείς; ήσουν κι εσύ στο πέσιμο;
rage for order
17-09-2009, 03:01
έλα τώρα που τα ξέχασες..
Mpampis Mpakalis
20-09-2009, 02:58
Γενικά από παρέα με ναριτες αποκόμισα μια στάση κάπως σαν να λέμε κομμουνιστική επανίδρυση, ταιριάζει και η ημερομηνία. Αλλά αυτά πριν από πενταετία. Από το κίνημα και δώθε τουλάχιστον στα φανερά, σε ανερέσεις και τέτοια, μόνο αριστερισμός.
Επίσης, μπορεί να φαντάζει ρομαντική μια "ΚΝΕ της ανατροπής" αλλά μην ξεχνάτε, παραμένουν κνίτες. Δηλαδή αναδεδειγμενοι από μια διαδικασία έντονης κομματοποίησης.
Τώρα, εγώ βλέπω ένα νέο αριστερό ρεύμα τελείως παλιό, και μάλιστα σε έντονη αμφισβήτιση του ρόλου του, ειδικά στο φοιτητικό χώρο, όπου χάνει όλο και περισότερα σχήματα. Άντε και του χρόνου δλδ.
sabbattack
20-09-2009, 03:02
pes kai to allo me tous Narites pasokous
Sotos_The_Tequiler
20-09-2009, 03:05
Γενικά από παρέα με ναριτες αποκόμισα μια στάση κάπως σαν να λέμε κομμουνιστική επανίδρυση, ταιριάζει και η ημερομηνία. Αλλά αυτά πριν από πενταετία. Από το κίνημα και δώθε τουλάχιστον στα φανερά, σε ανερέσεις και τέτοια, μόνο αριστερισμός.
Επίσης, μπορεί να φαντάζει ρομαντική μια "ΚΝΕ της ανατροπής" αλλά μην ξεχνάτε, παραμένουν κνίτες. Δηλαδή αναδεδειγμενοι από μια διαδικασία έντονης κομματοποίησης.
Τώρα, εγώ βλέπω ένα νέο αριστερό ρεύμα τελείως παλιό, και μάλιστα σε έντονη αμφισβήτιση του ρόλου του, ειδικά στο φοιτητικό χώρο, όπου χάνει όλο και περισότερα σχήματα. Άντε και του χρόνου δλδ.
@@ μπλε
κάποια πιτσιρίκια θέλουν να κάνουν το χαβαλέ τους
όπως και οι αντίστοιχες "εικόνες" τους
ikonoklast
20-09-2009, 12:23
Σότε αν δε βαριόμουν και να ψάξω θα πόστερνα 40 φωτόγραφιες με κώλους.
Πες ότι το έκανα και έτσι σε ειρωνεύτηκα και σου είπα εμμέσως ότι σε θεωρώ ψιλομαλάκα.
carheart
20-09-2009, 14:25
Είναι αλήθεια πως δεν γίνεται να λέει όποιος να 'ναι πως οι ΕΑΑΚ-ίτες είναι καθυστερημένοι. Να, τώρα θα το πω εγώ, και ο ικόνοκλαστ από κάτω δεν θα κάνει τίποτα, δεν θα αντιδράσει καν.
PS, H., σήμερα είχα μια λιγούρα άλλο πράγμα φίλε, χτύπησα μια σοκολάτα LACTA μαζί με τον καφέ.
ikonoklast
20-09-2009, 14:55
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ.
rage for order
20-09-2009, 17:05
απαιτώ σοβαρή απάντηση στο mpampi. έχετε να κάνετε σοβαρή κουβέντα εδώ μέσα κάτι μήνες. (και θέλω να χωθώ σαν πουτανίτσα να πετάξω τη μαλακία μου)
Phantom Duck
20-09-2009, 17:11
μπορείς να του πεις ότι δεν είμαστε αριστερισμός και να μας τη βγεις από την άλλη, να η ευκαιρία σου :!:
Sotos_The_Tequiler
20-09-2009, 17:13
"ΝΑΡ με λατινικούς χαρακτήρες" = ύπνος
...όπως όλες οι φοιτητικές παρατάξεις χρόνια τώρα.
Το χαβαλέ τους κάνουν όλοι... καμία επαφή με την πραγματικότητα. Μόνο κάτι εκλάμψεις που και που
Πες ότι το έκανα και έτσι σε ειρωνεύτηκα και σου είπα εμμέσως ότι σε θεωρώ ψιλομαλάκα.
όσες μου το χουν πει αυτό, στο τέλος τα πήγαμε πολύ καλά....
ΑΓΟΡΑΡΕ
rage for order
20-09-2009, 17:17
άνοιξε και ο σώτος διπλό μέτωπο. άντε.
ikonoklast
20-09-2009, 17:34
"ΝΑΡ με λατινικούς χαρακτήρες" = ύπνος
...όπως όλες οι φοιτητικές παρατάξεις χρόνια τώρα.
Το χαβαλέ τους κάνουν όλοι... καμία επαφή με την πραγματικότητα. Μόνο κάτι εκλάμψεις που και που
όσες μου το χουν πει αυτό, στο τέλος τα πήγαμε πολύ καλά....
ΑΓΟΡΑΡΕ
To ΝΑΡ δεν είναι φοιτητική παράταξη. Δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς αλλά και να ήξερες θα έλεγες μαλακίες. Γιατί είσαι ψιλομαλάκας και είναι προτιμότερο να μιλάς για ένα απο τα τρία πράγματα που γνωρίζεις, ψιλομαλάκα: κώλοι, τσίπουρα και stoner, μείνε σ' αυτά.
Sotos_The_Tequiler
20-09-2009, 17:42
συγγνώμη που δε σε ρώτησα πριν ποστάρω...
θα με συγχωρήσεις ποτέ; Πες μου όμως γιατί το έχω μεγάλο άγχος.
Θα μου πεις;
Please πες μου, πες μου, κλαψ, πες μου!!
ΠΕΣ ΜΟΥ!! :rsad:
Σκληρέ και άκαρδε! Μα τι σου έχω κάνει κι αξίζω τέτοια συμπεριφορά;
Α και που'σαι... ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα και μετά διάβασε αυτό που έγραψες φίλε μου μπαμπινιώτη
ikonoklast
20-09-2009, 17:48
Tα ξαναδιάβασα και τα δύο, δύο σκέψεις μου ήρθαν στο μυαλό: πόσο ψιλομαλάκας είσαι, πόσο ΔΕ σε συγχωρώ.
Sotos_The_Tequiler
20-09-2009, 17:50
Tα ξαναδιάβασα και τα δύο, δύο σκέψεις μου ήρθαν στο μυαλό: πόσο ψιλομαλάκας είσαι, πόσο ΔΕ σε συγχωρώ.
ΟΚ
εγώ δεν παύω να σε αγαπώ όσο σκληρά κι αν μου συμπεριφέρεσαι...
γιατί τρέφω αγάπη αγνή για σένα μικρή μου βαλβιδοπνίχτρα, και θα στο αποδείξω όταν θα έρθει η ώρα για το μεγάλο service
ikonoklast
20-09-2009, 17:52
Μια είναι η ώρα του μεγάλου service, ψιλομαλάκα. Η ώρα για...
http://narnet.gr/images/stories/nar_ekloges_09.gif
sabbattack
20-09-2009, 17:56
"σε 10 χρόνια Πασόκοι". Τώρα ΚΑΙ στις οθόνες σας.
Sotos_The_Tequiler
20-09-2009, 18:05
δεν έχεις πλάκα πλέον...
φεύγω
Sotos_The_Tequiler
20-09-2009, 19:31
αλλά πριν φύγω θέλω να αφιερώσω...
http://img29.imageshack.us/img29/3342/narekloges090.jpg
asimoulis
20-09-2009, 19:33
ναι αλλά δεν έχεις χιούμορ.
Shadowking
20-09-2009, 19:34
δεν ήταν αστείο.
asimoulis
20-09-2009, 19:35
αυτό είπα.
rage for order
20-09-2009, 19:35
μην είσαι έτσι, καλό ήταν.
ikonoklast
21-09-2009, 19:53
ΑΠΛΑ ΣΤΑΖΕΙ. (http://www.tvxs.gr/v20971)
Shadowking
22-09-2009, 11:41
λέει την ιστορια τελικά.
rage for order
02-02-2010, 21:31
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1127845
Είμαστε σε κρίσιμη καμπή. Βέβαια δεν είναι κάτι καινούργιο, κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα. Όταν όμως το βλέπεις να παίρνει σάρκα και οστά ε είναι διαφορετικά.
Οπότε; Με το ΣΕΚ και την ΑΡΑΝ ή με το ΕΕΚ και την ΑΚ; Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή με ένα σοβαρό επαναστατικό μέτωπο; Έχει προοπτικές επικράτησης η φράξια; Δημιουργία φράξιας σε κόμμα/οργάνωση στην Ελλάδα σημαίνει διάσπαση;
Με εμάς ή με τους άλλους;
Shadowking
02-02-2010, 22:15
Mε τους άλλους ρε ξέπλυμα της ταξικής πάλης.
:pink:
rage for order
02-02-2010, 22:29
σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές οι απαντήσεις μας πρέπει να είναι ξεκάθαρες. είσαι ΦΡΑΞΙΟΝΙΣΤΗΣ ΝΑΙ Ή ΟΥ;
Phantom Duck
02-02-2010, 22:41
ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΔΗ
Agoraphobic_S.I.
02-02-2010, 22:52
ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑ.
Κάτω τα χέρια από το σύλλογο ε.
Phantom Duck
02-02-2010, 23:18
σε ποιον απευθύνεσαι;
Dragonlord
03-02-2010, 13:37
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1127845
Είμαστε σε κρίσιμη καμπή. Βέβαια δεν είναι κάτι καινούργιο, κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα. Όταν όμως το βλέπεις να παίρνει σάρκα και οστά ε είναι διαφορετικά.
Οπότε; Με το ΣΕΚ και την ΑΡΑΝ ή με το ΕΕΚ και την ΑΚ; Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή με ένα σοβαρό επαναστατικό μέτωπο; Έχει προοπτικές επικράτησης η φράξια; Δημιουργία φράξιας σε κόμμα/οργάνωση στην Ελλάδα σημαίνει διάσπαση;
Με εμάς ή με τους άλλους;
Εγώ λέω να κόψουτε όλοι τις μαλακίες και να έρθουτε να φτιάξουμε έναν πολυτασικό αμεσοδημοκρατικό σύριζα και θα κάνουμε κι επανάσταση κι ό,τι γουστάρετε.
Phantom Duck
03-02-2010, 19:41
τώρα περίμενε μαγειρεύει ο αλέκος γλαρόσουπα
rat_poison
03-02-2010, 21:12
Και να σφάζεται η κάθε κομπλεξική αριστεροκυράτσα κι ο κάθε κασκολοφόρος αρχηγίσκος για το ποια είναι πιο επαναστάτρια και ποιανής η αριστερά είναι πιο ευρωπαϊκή; Ή έτσι για να την πούμε στον Καρατζαφύρερ;
Αυτή η μιζέρα σας τρώει ρε ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κάθε φορά που μαζεύεται κόσμος, αρχίζει η μίρλα.
Shadowking
03-02-2010, 21:37
ωπ να τη η συντροφάρα.
rat_poison
03-02-2010, 21:38
σύντροφος; moi;
Δεμπάτε καλά.
Shadowking
03-02-2010, 22:20
http://www.electricrequiem.com/forum/image.php?u=48&dateline=1263690462
Dragonlord
03-02-2010, 23:24
Ε δεν υποτίθεται ότι τά'χουν βρει ιδρυτικά στελέχη του ναρ με αλαβάνο; Έτσι λένε τα τελευταία κουσκούς στη μπιάτσα. Παίζει να κάνω και λάθος, αλλά νομίζω ότι θα υπογράφουν και το κείμενο που θα δημοσιεύσει σε 5 μέρες.
Και να σφάζεται η κάθε κομπλεξική αριστεροκυράτσα κι ο κάθε κασκολοφόρος αρχηγίσκος για το ποια είναι πιο επαναστάτρια και ποιανής η αριστερά είναι πιο ευρωπαϊκή; Ή έτσι για να την πούμε στον Καρατζαφύρερ;
Αυτή η μιζέρα σας τρώει ρε ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κάθε φορά που μαζεύεται κόσμος, αρχίζει η μίρλα.
Χμχμ ναι, από την άλλη είναι λογικό να παίζει ριάλιτι σε ένα μη συγκεντρωτικό κόμμα. Αν, πάντως, πάρουν πούλο οι ανανεωτικοί θα είναι αισθητά καλύτερα τα πράγματα. Συν ότι, ΑΝ καταφέρουμε να τον κάνουμε αμεσοδημοκρατικό και να περάσουν οι αποφάσεις στη βάση, λύνονται αυτόματα πολλά προβλήματα που δημιουργούνται από τάσεις-συνιστώσες-μπλαμπλαμπλα. Τέσπα, θα δείξει εντός του έτους πιθανότατα. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος για ενιαίο αντικαπιταλιστικό φορέα.
rat_poison
03-02-2010, 23:33
Βάζω ξυπνητήρι για όταν δημιουργηθεί αμεσοδημοκρατικό πολυσυμμετοχικό κόμμα. Μακάρι.
Απαισιόδοξος-μηδενιστής; Prove me wrong.
Phantom Duck
03-02-2010, 23:35
Ε δεν υποτίθεται ότι τά'χουν βρει ιδρυτικά στελέχη του ναρ με αλαβάνο; Έτσι λένε τα τελευταία κουσκούς στη μπιάτσα. Παίζει να κάνω και λάθος, αλλά νομίζω ότι θα υπογράφουν και το κείμενο που θα δημοσιεύσει σε 5 μέρες.
ασδφασφσαδφ απελπίζομαι, ένα "ρεπορτάζ" της χαφιεδοτυπίας το 'γραψε αυτό, έχει διαψευστεί χιλιάκις. επίσης η ΚΟΕ διαδίδει ότι θα γράφουν και στην καινούρια μαλακία που θα εκδώσεις, επίσης ψευδές. οκ δεν είναι θέμα ελίτ ή κάτι τέτοιο, αλλά plz όχι άλλο σπάσιμο αρχιδιών. τ' ακούμε από τ' αριστερά, μη μας τη λένε τώρα και οι επιδοτούμενοι...
για τα άλλα που λες, αφερνός έξοδος ανανεωτικών σημαίνει και αποχώρηση ρεύματος (μαλάκες είναι τόσα χρόνια;), αφετέρου πούλο από τη βουλή, κρίκος που συνδέει τη σούπα των οργανώσεων. μην εύχεστε πράγματα που θα μετανιώσετε, ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι μόνο στο χέρι "της βάσης" να γίνει "αμεσοδημοκρατικό" το μέτωπο, αλλιώς θα είχαν διαλυθεί οι οργανώσεις του.
Dragonlord
04-02-2010, 00:40
Χμμ θα δείξει. Γενικά μου φαίνεται λίγο ηλίθιο σύριζα και ανταρσύα να μην είναι μαζί, αφού πρώτον εκτός των ανανεωτικών δεν υπάρχει μεγάλη διάσταση απόψεων, δεύτερον είναι και οι δύο ενωτικά εγχειρήματα, άρα υπάρχει συμφωνία και στην κοινή δράση της αριστεράς και τρίτον νομίζω ότι ο κώλος μας καίγεται κι εμείς χτενιζόμαστε με τις διασπάσεις (θέση που είναι και το μήνυμα της κοινωνίας όταν στηρίζει τον σύριζα όχι ως άθροισμα των συνιστωσών του αλλά ως κάτι μεγαλύτερο και θετικότερο). Το συνέδριο του συν θα δείξει πολλά. Αν επιβεβαιωθεί η αριστερή στροφή (που είναι και το λογικότερο) οι ανανεωτικοί δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνουν στο συνασπισμό, ή μπορεί να διαλυθεί σε αριστερό ρεύμα και αν. πτέρυγα και να μείνει μόνο το πρώτο στον σύριζα. Αντίλογος σ'αυτό που λες είναι ότι, αν το αριστερό ρεύμα ήθελε να φύγει από σύριζα, θα το είχε κάνει ήδη. Αν γίνει έτσι και δε χωριστούμε σε συν και -ριζα τότε δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση πούλου από βουλή, το αντίθετο, νομίζω ότι πιο καθαρές θέσεις κυρίως θα ωφελήσουν. Αν πάμε βέβαια σε συν τσίπρα και ριζα αλαβάνου τον ήπιαν μάλλον κι οι δύο.
δεν θελουμε να εχουμε κανενα νταραβερι με το συναφι των αστων του συριζα
Shadowking
04-02-2010, 04:44
fpn6s0B9XbQ
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ
ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΔΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩΝΑΝΕ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ.
Phantom Duck
04-02-2010, 15:39
η αλήθεια είναι εν τω μεταξύ ότι μάλλον όντως έχει κάνει τέτοια, αλλά από την άλλη πώς αισθάνεται που είναι πουτανάκι του τύπου που που παίζει κάθε 2 χρόνια στις αναιρέσεις και μας δίνει τσάμπα στούντιο για τα σποτάκια;
ασδφασφσαδφ απελπίζομαι, ένα "ρεπορτάζ" της χαφιεδοτυπίας το 'γραψε αυτό, έχει διαψευστεί χιλιάκις. επίσης η ΚΟΕ διαδίδει ότι θα γράφουν και στην καινούρια μαλακία που θα εκδώσεις, επίσης ψευδές. οκ δεν είναι θέμα ελίτ ή κάτι τέτοιο, αλλά plz όχι άλλο σπάσιμο αρχιδιών. τ' ακούμε από τ' αριστερά, μη μας τη λένε τώρα και οι επιδοτούμενοι...
Χμ, για μένα δεν είναι ντε και καλά αρνητικό να αρθρογραφεί και κανάς ναρίτης. Μπορεί να ναι και καλό, δεν ξέρω. Θα δείξει.
ikonoklast
06-02-2010, 19:00
Χμμ θα δείξει. Γενικά μου φαίνεται λίγο ηλίθιο σύριζα και ανταρσύα να μην είναι μαζί, αφού πρώτον εκτός των ανανεωτικών δεν υπάρχει μεγάλη διάσταση απόψεων,
Αυτό το νεοανακαλυφθέν με τους κακούς ανανεωτικούς το έχω βαρεθεί να πούμε. Σιγά τη διάσταση απόψεων μεταξύ ανανεωτικών και αριστερού ρεύματος μέσα στον ΣΥΝ, λες και η πολιτική γραμμή σου γενικά κρίνεται μονοσήμαντα απο τις συνεργασίες σου. Αν οι ανανεωτικοί θέλουνε πασοκαρα, αν η κοε θέλει ανταρσύα, αν το ναρ θέλει συν και αν το κκε δε θέλει κανένα. Αυτό είναι η πολιτική , ποιά κομματίδια θα ενώσουμε να κάνουμε το παζλ. Αυτό πρέπει να σκέφτεται η αριστερά ολημερίς. Ρε δε μας χε λεω γω, πασοκοι.
Dragonlord
08-02-2010, 01:19
Θα κοιτάξουμε να βρούμε κάτι καινούργιο τότε για να μη βαριέσαι! Όπως και να έχει, όχι, δεν έχω χάσει τον ύπνο μου για το αν θα πάμε με ανταρσύα, είπα απλά ότι το βρίσκω ηλίθιο να μην. Όσο για τους ανανεωτικούς νομίζω ότι είναι κομματάκι πιο σημαντικό, γιατί είναι μια ηχηρή μειοψηφία που δίνει δικαίωμα στο κάθε τσουτσέκι να σκούζει για "πασόκους" (και νά'χει και δίκιο). Όχι ότι δεν παίζουν καλά κουμάσια και στο ρεύμα, αλλά και πού δεν παίζουν.
Shadowking
08-02-2010, 01:57
Όχι ότι δεν παίζουν καλά κουμάσια και στο ρεύμα, αλλά και πού δεν παίζουν.
στο ρεύμα στο σωστό, στο ριζοσπαστικό.
ελα και εσυ ρε μλκ σοβαρεψου
talkdirtytome
19-02-2010, 19:32
Μέσ’ ἀπὸ δίνη ξεπηδοῦν, τὸ χωροχρόνο σπᾶνε
Μὲ σφυροδρέπανες βζωλὲς κομμουνιστὲς γαμᾶνε
ειναι παγηδα ο κομμουνισμος,οδηγη στα αποτελεσματα απολυταρχικου καθεστοτως.απατη.
Phantom Duck
19-02-2010, 20:15
ε πάρτε και νεοταξίτικο line-up
http://narnet.gr/images/stories/afisa_20_xrona_tel.gif
nothingman
19-02-2010, 20:42
ωπ!
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yNB9aj_VXIg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yNB9aj_VXIg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
κομματάρα ε.