View Full Version : Buried Inside - Spoils of failure
Amnesiac.
03-06-2009, 23:41
Το τόπικ που όλοι περιμένατε!!
http://jonteroyalskritiskarostietern.files.wordpress.com/2009/05/spoils-of-failure.jpg
1. I
2. II
3. III
4. IV (γιαυτό δεν είμαι σίγουρος ότι λέγεται έτσι.) .
5. V
6. VI
7. VII
8. VIII
Σαφώς και δε θα πω πολλά, δεν είμαι καλός σε κάτι τέτοια, ας το κάνουν οι νάθινμανς του φόρουμ . Το Chronoclast ήταν σοκ και δέος, αυτό είναι αριστουργηματικό. Τελεία και παύλα. Από τότε που βγήκε δεν έχει περάσει μέρα που να μη το ακούσω 2-3 φορές τουλάχιστον. Στην καθομιλουμένη, το έχω λιώσει.
Πιο αργό, πιο συναισθηματικό από το Chronoclast (κιόμως γίνεται), τα παληκάρια πρέπει πραγματικά να φάγαν ΠΟΛΥ χρόνο για να το γράψουν. Τα θέλει τα ακουσματάκια του, έχει πολλές λεπτομέρειες που "βγαίνουν¨ έπειτα από μπόλικες ακροάσεις.
ΟΚ, θυμίζουν Neurosis, Isis, Envy (κυρίως λόγω φωνητικών) αλλά έχουν χαρακτήρα, χαρακτηράρα θα έλεγα. Αφήστε που το Spoils of failure μου φαίνεται πολύ καλύτερο απότι έχουν κυκλοφορήσει όλοι οι προηγούμενοι τα τελευταία χρόνια.
Απλά ακούστε Τα Φωνητικά και θα καταλάβετε.
Άλμπουμ της χρονιάς με άνεση.
Boris-san
04-06-2009, 01:23
ΓΑΜΗΣΤΕΡΟΤΑΤΟΝ θα ελεγα το ΙV ειναι μεγαλο επος
Shrinebuilder
04-06-2009, 02:06
ΓΑΜΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
To V είναι το χιτάκι, αλλά η δύναμη είναι όντως το IV.
~SuperSkunk~
04-06-2009, 03:36
Γκαύλα με Γ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
phthoggon
04-06-2009, 03:37
ναι, αλλά μήπως όλα αυτά θα έπρεπε να λέγονται για το πρώτο άλμπουμ? επειδή δε με έχει πολυπείσει δύο τρεις φορές που άκουσα, μάλιστα για την ακρίβεια το έκλεινα κάθε φορά και έβαζα το ικόνοκλαστ, ε, το χρόνοκλαστ. Πολύ πράγμα και μεγάλες συνθέσεις και πανικός και αρκετή λιγότερη έμπνευση. Γενικά είσαι λίγο αργοπορημένος Αμνέζιακ.
Shrinebuilder
04-06-2009, 03:40
'γω πάντως δε το έχω ακούσει το πρώτο, ούτε και το δεύτερο. Μόνο τα γαμηστερότατα Chronoklats και Spoils.
phthoggon
04-06-2009, 03:46
Α! Για μένα το Χρονοχλατσς είναι το πρώτο άλμπουμ, δε τα πάω καλά με δισκογραφίες προγκ σλατζ, σορυ. Btw, τώρα που το ξανακούω είναι και σπασαρχίδες ρε γμτ, τα ριφφ τους είναι όλα λες και βρίσκονται στο απόγειο-συναισθηματικό apex του κομματιού, αλλά αυτό το πράγμα όλη την ώρα, κούραση μετά από λίγο. Ε και το Chronoclast κάπως έτσι είναι αλλά είχε και τα ενδιάμεσα τα ωραία με τα τσέλα και τα ακουστικά. Μμ, και πιο ωραία ριφ γενικά.
Shrinebuilder
04-06-2009, 03:51
Ε μη το συγκρίνεις με Χρόνοκλατσ μωρέ, είναι άλλη φάση, μέσα σε όλη τη βαβούρα μπορείς να το καταλάβεις :P
Pinatero
04-06-2009, 10:08
με αρεσε πολυς!
http://by113w.bay113.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=1&messageId=35a84140-752c-4b1b-bf15-6f2e2ce4c4d3&Aux=4|0|8CBB2FA06C8AEB0|
Amnesiac.
04-06-2009, 10:59
ναι, αλλά μήπως όλα αυτά θα έπρεπε να λέγονται για το πρώτο άλμπουμ? επειδή δε με έχει πολυπείσει δύο τρεις φορές που άκουσα, μάλιστα για την ακρίβεια το έκλεινα κάθε φορά και έβαζα το ικόνοκλαστ, ε, το χρόνοκλαστ. Πολύ πράγμα και μεγάλες συνθέσεις και πανικός και αρκετή λιγότερη έμπνευση. Γενικά είσαι λίγο αργοπορημένος Αμνέζιακ.
Εντάξει!! Αφού δε σου άρεσε θα κάνω έντιτ και θα τα πω για το πρώτο για να μου κάνεις θαμπζαπ!!
nothingman
04-06-2009, 15:48
εγώ τώρα τα 'χω πάρει γιατί είμαι σίγουρος ότι το Chronoclast το είχα πάρει χαμπάρι από εδώ. τότε. και δε βρίσκω ριβιού πουθενά. θέλω να πω ότι δεν έχεις δίκιο φιόγκε για το "αργοπορημένος", έλεγε καλά λογάκια από τότε ο μπάρκας παρέα με το σύμπο.
είναι πολύ όμορφο άλμπουμ, εγώ τους Envy που λέτε πιο πάνω τους βαριέμαι λίγο, όπως και αρκετά άλλα του νέου ψαγμένου οίχου, αυτό εδώ το έχω λιώσει. δεν έχει νόημα να πω αν μου αρέσει περισσότερο από το Chronoclast, πάνε και πόσα; τέσσερα χρόνια ε; ε, θα το πούμε σε τέσσερα χρόνια. μλκ, πότε πέρασαν τέσσερα χρόνια. ότιναναι.
dopefiend
04-06-2009, 15:55
εδώ είσαι
http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&album=19
και
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=9919
θα επανέλθω με οντοπικ σχόλια όταν το ακούσω.
εδιτ, envy μεγαλη μπανταρα
antimusic
04-06-2009, 16:08
και που λέτε βάζω να ακούσω (πρόχειρα, mind) αυτό, το τελευταίο minsk και το τελευταίο mouth of the architect και μου φαίνεται σαν να ακούω το ίδιο κομμάτι 30 φορές. αλλά θα ξαναπροσπαθήσω να το ακούσω από αυτόν τον δίσκο. έτσι γιατί.
belladonnas
06-06-2009, 04:23
απο τα καλυτερα της χρονιας ειναι, εχουν μαλακωσει τον ηχο βεβαια, αλλα το spoils of failure εχει πολυ συναισθημα
γενικα τρομερη μπαντα
dopefiend
27-10-2009, 03:00
δίσκος της χρονιάς και τέτοια.
Brazen_Bull
27-10-2009, 15:18
2 βδομαδες και κατι εμειναν για ν' ακουσουμε ζωντανα καποια απο τα κομματια αυτης της δισκαρας :headbang:
Eγω στηριζω ΙΙ
gRHr1Ek4cAQ
και ν' ακουσετε το πρωτο τους (In And of The Self).
Δισκάρα είναι και το προτιμώ απ'το πρώτο τους. Πολλές φορές οι μελωδίες -κυρίως- είναι σαν leftovers του μέγα Schuldiner, για να μην πω τίγκα άλλες μέταλς επιρροές που δεν είναι και τόσο διακριτικές και θα κακοφανούν ίσως σε κάποιους.
Δικαιώνεται επιτέλους ο μεγαλοσυντάκτης του er mag που μου τα πρηζε κάποτε γι'αυτούς.
Agoraphobic_S.I.
28-10-2009, 12:49
Aρνούμαι πεισματικά να το ακούσω για να μην κλαίω που θα χάσω το λαηβ.
Ass Cobra
03-11-2009, 14:23
Στηριζω Ι, ΙΙ, ΙV, VII αλλα σαβατο το καλο που τους θελω να παιξουν απ το χρονοκλαστ.
to melagxoliko sou avatar, ena olokautwma.
Agoraphobic_S.I.
10-11-2009, 17:45
Kαι το III καλά σας γαμεί ε.
Amnesiac.
17-11-2009, 11:32
Πρέπει να τον έχω ακούσει πάνω από 100 φορές αυτό το δίσκο και μπορώ πλέον να δηλώσω χωρίς φόβο και πάθος ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα άλμπουμς της δεκαετίας και σαφώς μέσα στα 5 καλύτερα σλατζοποστογουοτέβερ άλμπουμς έβερ. Πραγματικά δε γίνεται να έχει γραφτεί τέτοια μουσική. Το βάζω άνετα δίπλα στο Oceanic και το The Eye Of Every Storm και ξέρετε πόσο τα αγαπώ αυτά.
Agoraphobic_S.I.
19-11-2009, 01:48
Πρόσεχε λίγο, ούτε στην 5αδα της χρονιάς δεν είναι. Θα το συζητούσαμε αν δεν το είχαν περάσει 5 χέρια γυαλόχαρτο.
Amnesiac.
19-11-2009, 16:04
Μάλλον θα μπερδεύτηκα τότε. Συγγνώμη.
dopefiend
19-11-2009, 17:55
γιατί ο χώρος που κινούνται οι buried inside φημίζεται για τις ακατέργαστες και μη γυαλισμένες παραγωγές του... εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο.
Agoraphobic_S.I.
19-11-2009, 18:27
Nαι, αλλά ας κάτσουμε να σκεφτούμε όλοι μαζί πόσο πιο γαμώ θα ήταν ο δίσκος χωρίς γυάλισμα και μετά ας χαρούμε με αυτή την προοπτική κι ας πούμε ότι δεν πειράζει που δεν είναι έτσι, και πάλι γαμεί.
dopefiend
19-11-2009, 18:54
καλά, με το να μιλάμε υποθετικά δε θα βγει κάποιο συμπέρασμα.
παρόλαυτα καταλαβαίνω ότι το συγκρίνεις με το chronoclast, όμως έχουμε διαφορετικής φύσεως συνθέσεις και αμφιβάλλω ότι αν ο δίσκος ήταν χωρίς γυάλισμα θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα. αυτό έχουμε, αυτό κρίνουμε.
σκέψου δηλαδή τα oceanic, panopticon, τελευταία neurosis, cult of luna, rwake κλπ με άλλη παραγωγή. με αυτά το συγκρίνει ο αλέκος μπάρκας, εκεί είναι ο χώρος τους. εκτός κι αν το προβλημα σου με το γυάλισμα είναι γενικότερο (και στα παραπάνω αλμπουμς δηλαδη) οπότε πάσο.
Agoraphobic_S.I.
19-11-2009, 20:31
Καλά η σύγκριση με το Chronoclast είναι αναπόφευκτη, όπως είναι κάθε συγκριση ανάμεσα στη δισκογραφία κάθε συγκροτήματος. Το συγκεκριμένο δίσκο δεν τον θεωρώ δισκάρα επειδή οι συνθέσεις του έχουν χάσει σε αμεσότητα συγκριτικά με το Chronoclast και σε αυτό έχει συμβάλει και η παραγωγή. Επίσης στο συγκεκριμένο δίσκο ίσως να ταίριαζε η πιο τραχιά παραγωγή, κάτι που δεν ισχύει για το panopticon, τα τελευταία neurosis και τα rwake. Tελοσπάντων μεγάλο θέμα έγινε, απλά τσίνησα γιατί δεν νομίζω πως ο δίσκος ανήκει στην κατηγορία του Oceanic και το Eye of every storm κλπ, ούτε η μπάντα έφτασε ποτέ τέτοιο επίπεδο. Το Chronoclast ίσως να πλησιάζει, αλλά σε πιο χαρκορ καταστάσεις.
funishment
19-11-2009, 20:36
lol@mperni pes gia tin iv