View Full Version : [Documentary] Snuff: A Documentary About Killing on Camera (2008)
μαλακια μου...οκ το εκανα....
http://i532.photobucket.com/albums/ee326/xristosk1975/SnuffADocumentaryAboutKilling1.jpg
ενα εξαιρετικο ντοκυμαντερι για εναν αστικο μυθο...η μηπως οχι?
γινετε αναφορα σε μερικες κλασικες καλτ ταινειες οπως το Snuff και το Cannibal Holocaust
εχμ και σε καποιες που ενισχυουν τον ''μυθο''
υπαρχουν λινκς
sabbattack
26-05-2009, 01:53
πέτα κανά λίνκ για το σνάφ γέροντα.
http://chris-movies.blogspot.com/2008/09/snuffadocumentaryaboutkillingoncameradv.html
για τα αητοπουλα
antimusic
03-06-2009, 11:40
λοιπόν τα κούνησα εδώ να τα πούμε γιατί θα πήγαινε οφφτόπι στο άλλο.
το είδα, νταξ είχε ένα ενδιαφέρον, κυρίως με τη βλακεία της "κοινής γνώμης" όσον αφορά την ταινία snuff που έκαναν και έρευνα ας πούμε, αλλά κατα τα άλλα δε μας είπε και τίποτα ε.
αφενός ούτε καν φάνηκαν να συμφωνούν για τον ορισμό του snuff (είμαι με το "φόνος on camera με σκοπό το κέρδος"), αφετέρου ο καθένας έλεγε τα δικά του και είχε το σκοπό του και την δική του agenda, και είναι ασαφές τι είναι και τι σκοπό εξυπηρετούν τα τυπάκια που μιλάνε.
(εκείνος δε που παίζει το μάτι του και η άλλη η λεσβία είναι πραγματικά τρομαχτικά τυπάκια.)
πιάνει και το θέμα των πραγματικών θανάτων που προβάλλονται για σοκ και κέρδος και βγαίνει εντελώς εκτός θέματος μου φαίνεται, και τις ταινίες που εσκεμμένα είναι φτιαγμένες να μοιάζουν με σναφ ίσα που τις ακουμπάει.
σκάει και την εξομολόγηση στο τέλος και νταξ να πούμε ο τύπος δείχνει να το νιώθει αλλά 1. εμένα δε με πείθει και 2. είναι ο παραγωγός της ταινίας, lol.
ένα καλτ ενδιαφέρον το έχει αλλά σοβαρό ντοκυμαντέρ δεν το λες σε καμία περίπτωση.
UC.Hammer
03-06-2009, 15:41
λοιπόν τα κούνησα εδώ να τα πούμε γιατί θα πήγαινε οφφτόπι στο άλλο.
το είδα, νταξ είχε ένα ενδιαφέρον, κυρίως με τη βλακεία της "κοινής γνώμης" όσον αφορά την ταινία snuff που έκαναν και έρευνα ας πούμε, αλλά κατα τα άλλα δε μας είπε και τίποτα ε.
αφενός ούτε καν φάνηκαν να συμφωνούν για τον ορισμό του snuff (είμαι με το "φόνος on camera με σκοπό το κέρδος"), αφετέρου ο καθένας έλεγε τα δικά του και είχε το σκοπό του και την δική του agenda, και είναι ασαφές τι είναι και τι σκοπό εξυπηρετούν τα τυπάκια που μιλάνε.
(εκείνος δε που παίζει το μάτι του και η άλλη η λεσβία είναι πραγματικά τρομαχτικά τυπάκια.)
πιάνει και το θέμα των πραγματικών θανάτων που προβάλλονται για σοκ και κέρδος και βγαίνει εντελώς εκτός θέματος μου φαίνεται, και τις ταινίες που εσκεμμένα είναι φτιαγμένες να μοιάζουν με σναφ ίσα που τις ακουμπάει.
σκάει και την εξομολόγηση στο τέλος και νταξ να πούμε ο τύπος δείχνει να το νιώθει αλλά 1. εμένα δε με πείθει και 2. είναι ο παραγωγός της ταινίας, lol.
ένα καλτ ενδιαφέρον το έχει αλλά σοβαρό ντοκυμαντέρ δεν το λες σε καμία περίπτωση.
Συμφωνω απολυτα,οι στιγμες της "ανθρωπιας" μου φανηκαν αστειες,η ερευνα ηταν μηδαμινη και η στιγμη που κατηγορησαν τον μαικλ μουρ μου φανηκε αστοχη(οχι οτι ο μουρ δεν ειναι μεγας προβοκατωρας).Κατα τ'αλλα καποια πλανα απο ιρακ με σοκαρανε οχι ο αποκεφαλισμος που τον ειχα δει ουτως η αλλως,οσο ο τυπος που τον εφαγε το μιδραλυοβολο και εγινε πουρες