Log in

View Full Version : μέμπερ τσεϊντζ

irreligious
02-06-2009, 11:42
Την πρώτη φορά που άκουσα Camel, εκτός από τις μελωδίες μου έκανε μεγάλη εντύπωση και ο ντράμερ..όχι θετικά όμως.
Δεν ήταν αυτό που περίμενα, δεν ήταν αυτό που χρειαζότανε κατά τη γνώμη μου η μπάντα ώστε να απογειωθεί και με έβαζε στο τριπάκι
του να σκέφτομαι έναν Neil Peart από πίσω να παίζει με περισσότερη τεχνική και να ΓΕΜΙΖΕΙ κιάλλλο τον ήχο της μπάντας.

Το ίδιο μου έκαναν και οι μουσικοί που είχε ο king diamond από το the eye και μετά-και το έχω πάθει και με πολλούς τραγουδιστές σε
διάφορα γκρούπς-να μ'αρέσει δηλαδής η μουσική αλλά να με χαλάνε τα φωνέτικς.

ερωτώ λοιπόν, εσείς τι αλλαγές μελών θα κάνατε? ποιούς στη θέση ποιών?

ο.κ., γαμιέτε η χημεία της μπάντας έτσι και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα άλλαζε ο ήχος του εκάστοτε γκρούπ,
αλλά υποθετικό θρεντ ιτ ιζ και να'χαμε να λέγαμε.

Razor
02-06-2009, 12:18
χμ,αν και τον εχω συνηθισει ,σιγουρα γκρειβ ντιγγερ που ενω μουσικα το καραεχουν, ο ΚΡΙΣ τα γαμαει ολα τη μανα με τα φωνητικα του

GuardianOfIvorytower
02-06-2009, 19:16
Κ έτσι μια χαρά δίσκαρος είναι, αλλά θα ήμουν περίεργος να ακούσω τον Bruce στο X-Factor.

GG*
02-06-2009, 19:23
gg allin στη θεση της victoria beckam

Reject
02-06-2009, 19:24
μοτορχεντ.
χωρις τον λεμμυ.
με εναν σκατοψυχο τραγουδιστη που ΦΩΝΑΖΕΙ,και οχι με εναν σπαραλιασμενο καρκινιαρη γερο.
τοτε θα τους γουσταρα.

distortionofperception
02-06-2009, 19:30
μεγαλος μου καημος ειναι στους Rough Silk στο Beyond The Sundown που τραγουδαει αυτός ο κωλόγερος, αντί για αυτόν που είχαν στο Mephisto το οποίο ειναι δισκάρα (ασχετα αν δεν εχει καλή παραγωγή) Ισως να γούσταρα και με τον τραγουδιαρη απο Royal Hunt.

Tyler_Durden
02-06-2009, 19:35
xaxaxa oxi re malaka.me tin kamia...motorhead xoris lemmy einai panathinaikos xoris trifili. garcia na dinei dialeksi gia ton oumanismo.pastitsio xoris besamel. georgiou me dontia. den ginontai ayta.

Razor
02-06-2009, 22:46
μοτορχεντ.
χωρις τον λεμμυ.
με εναν σκατοψυχο τραγουδιστη που ΦΩΝΑΖΕΙ,και οχι με εναν σπαραλιασμενο καρκινιαρη γερο.
τοτε θα τους γουσταρα.

:moutza:

οι μοτορχεντ ειναι ο λεμμαρος

Reject
02-06-2009, 23:30
τσουκου.ο φιλθη ηταν.βρωμοσκυλο του πανκ και καμμενος απο καθε ειδους ναρκωτικα και με το πιο καυλωμενο παιξιμο.
προσπαθω ομως να τους φανταστω με εναν τραγουδιστη σε φαση ζεκε,θα ηταν μεγαλη πορωση...
υγ-ακου γκαρσια να δινει διαλεξη για ουμανισμο αχαχα

The Good Son
02-06-2009, 23:38
μεγαλος μου καημος ειναι στους Rough Silk στο Beyond The Sundown που τραγουδαει αυτός ο κωλόγερος, αντί για αυτόν που είχαν στο Mephisto το οποίο ειναι δισκάρα (ασχετα αν δεν εχει καλή παραγωγή) Ισως να γούσταρα και με τον τραγουδιαρη απο Royal Hunt.

:touched:

Reject
02-06-2009, 23:44
επισης οι σλευερ χωρις τον καραφλα θα ηταν μια πολυ ωραια πανκ μπαντα.ηταν ο μονος απο το αρχικο λαιν-απ που ακουγε μονο μεταλ,και ηταν και αρχηγος της μπαντας-αποφασιζε για τον ηχο που θα επαιρναν.

Drumsick
02-06-2009, 23:47
Oι Εloy θα ήταν η καλύτερη μπάντα του κόσμου αν είχαν άλλον τραγουδιστή. Τώρα είναι απλώς στις 10 καλύτερες.

Nasum
02-06-2009, 23:48
O Lord Worm δεν ειχε κανενα λογο να τραγουδαει στους Cryptopsy.

animae
03-06-2009, 00:02
Theater, παίρνεις την γριά και βάζεις κάποιον άλλον για φωνή. Ίσως τον Αλλεν, ίσως τον Λαντε, ίσως αυτόν από τους ριβερσαιντ. Κάποιον άλλον απλά,που να μην γαμάει τα κομμάτια λάιβ. Η μάλλον καλύτερα τον τελευταίο των sieges even.πω πω πω. Χύνω ήδη.
Και επίσης απαγάγεις τον ραντες και τους αναγκάζεις να ξαναπάρουν σερινιαν. Μετα το τρειν οφ θοτ όμως.

animae
03-06-2009, 00:03
επισης οι σλευερ χωρις τον καραφλα θα ηταν μια πολυ ωραια πανκ μπαντα.ηταν ο μονος απο το αρχικο λαιν-απ που ακουγε μονο μεταλ,και ηταν και αρχηγος της μπαντας-αποφασιζε για τον ηχο που θα επαιρναν.

Το god hate us all σου άρεσε?

FIXXXER
03-06-2009, 00:03
Ακυρος!!! Η μονη αλλαγη ειναι Labrie αντι για τον τσιγγανο στο πρωτο αισχος που το Ytse Jam ηταν το καλυτερο κομματι.

Reject
03-06-2009, 00:11
οχι,απο σλευερ μου αρεσουν ελαχιστα κομματια πχ necrophobic,dittohead.

Mitsmann
03-06-2009, 00:13
Ξεκιναμε απ τα βασικα.

ο Jeff Waters διωχνει τον καθενα που ειχε εβερ για τραγουδιστη και τραγουδαει μονος του, μιας και ειναι ο καλυτερος τραγουδιστης των Αννα Χ. Λατορ.

μετα.

Metallica οξω ο γκιοζαιος, μεσα ο Ιγκορ Καβαλερα ετσι. για το χαβαλεδικι.
Βραζιλια - Δανια 4-0 ετσι κι αλλεως.

θα γουσταρα πληκτρα σε τουλαχιστον 6 μπαντες τον Lucassen.

animae
03-06-2009, 00:14
Ακυρος!!! Η μονη αλλαγη ειναι Labrie αντι για τον τσιγγανο στο πρωτο αισχος που το Ytse Jam ηταν το καλυτερο κομματι.

Μην μου πεις ότι σου αρέσει και λαιβ (άκου όλα τα λαιβ τους εκτός από το score που είναι το μόνο που τα πάει τόσο καλά.
Ακου κομμάτια από το falling into infinity, sto once in a livetime και πεσμου μόνο πόσο τους γαμάει την μπαναγία.

Mitsmann
03-06-2009, 00:18
και αν οι Μανογουωρ επαιρναν κανονικο πληκτρά ποτε, θα ψηφιζα τον De Feis.

FIXXXER
03-06-2009, 00:35

Μην μου πεις ότι σου αρέσει και λαιβ (άκου όλα τα λαιβ τους εκτός από το score που είναι το μόνο που τα πάει τόσο καλά.
Ακου κομμάτια από το falling into infinity, sto once in a livetime και πεσμου μόνο πόσο τους γαμάει την μπαναγία.

Δε μπορω να φανταστω studio album με αλλον, μαλακια θα ηταν. Ευτυχως εδω και 5 χρονια εχει φτιαξει απιστευτα τον τροπο που τραγουδαει live.

animae
03-06-2009, 00:42

Δε μπορω να φανταστω studio album με αλλον, μαλακια θα ηταν. Ευτυχως εδω και 5 χρονια εχει φτιαξει απιστευτα τον τροπο που τραγουδαει live.

Aυτό πίστευα και γω (άλλωστε στο λαιβ το 05 ήταν γαμάτος), αλλά άκουσα το τελευταίο τους live, που τα γάμησε πάλι.
Αλλά έστω στούντιο καλούλης.
Δεν θα θελες έστω και για 1 κομμάτι να ακούσεις τελευταίο τραγουδιάρη sieges even?

FIXXXER
03-06-2009, 00:49
Οχι

animae
03-06-2009, 00:52
Οχι

ξινή

:pink:

FIXXXER
03-06-2009, 00:56
Χαχ, ε μα τι να κανω, ποιοι Sieges Even, γενικα δε μαρεσουν αυτες οι φωνες.

jack the ripper
03-06-2009, 00:57
γαμανε οι Σιτζις Ιβεν ε!! και οι ριβερσαιντ....δεν ακουω κουβεντα :-)

Shrinebuilder
03-06-2009, 05:34
Isis after Panopticon: ο Ααρών αναλαμβάνει μόνο κιθάρα και παίρνουνε ένα σοβαρό φωνητικατζή, όπως κάνανε οι Callisto ας πούμε. Success

Ruthless
03-06-2009, 10:16
Αν οι Reflection είχαν στο Οδύσσεια άλλον στη φωνή θα μιλάγαμε για ένα από τα 3 καλύτερα ελληνικά albums ever. Τώρα δεκάδα και αν.

Οι Warlord επίσης χρειάζονταν μια καλύτερη φωνή από τον Cans στο Rising out of the Ashes.

Και δε μιλάμε καν για προβλήματα υγείας(πχ Βιll Ramp) ή και νεκραναστάσεις(πχ Carl Albert).

Α και για το φλέιμ και μόνο, αν ο Quorthon είχε στα καλά albums(βλ.λ. Ηammerheart) καμιά σοβαρή φωνή(ας πούμε τυχαία έναν Agyl - η κορυφαία φωνή του επικού doom άλλωστε) θα μιλούσαμε για έπη σε δυσθεώρητα ύψη χωρίς ελπίδα κανένας να τα φτάσει ποτέ. Τώρα είναι απλώς έπη.

EDIT: Α ναι, και οι Steel Assassin δυστυχώς χρειάζονται έναν Escolas v.2, το War of the Eight Saints θα ήταν πολύ καλύτερο με σωστά φωνητικά.

Jim Dandy Mangrum
03-06-2009, 11:30
Α και για το φλέιμ και μόνο, αν ο Quorthon είχε στα καλά albums(βλ.λ. Ηammerheart) καμιά σοβαρή φωνή(ας πούμε τυχαία έναν Agyl - η κορυφαία φωνή του επικού doom άλλωστε) θα μιλούσαμε για έπη σε δυσθεώρητα ύψη χωρίς ελπίδα κανένας να τα φτάσει ποτέ. Τώρα είναι απλώς έπη.

oxi pia flames. mono 8anatos.....:behead:

Kalt
03-06-2009, 11:48
Logan έξω, Αφεντικό μέσα. Θα μπει και λίγο γυμναστήριο, καλό θα του κάνει στη τελική.

Dillinger χωρίς Chris Pennie; Μισή μπάντα. Μακάρι να κάνουν την διαφορά στο επόμενο, αν και δεν το κόβω.

Priest με Halford στα 00'ς. FML.

GuardianOfIvorytower
03-06-2009, 11:56
O Lord Worm δεν ειχε κανενα λογο να τραγουδαει στους Cryptopsy.

:shock:

έλα ρε συ, για μένα η μισή αρρώστια του δίσκου βγαίνει από τα φωνητικά του τύπου

GuardianOfIvorytower
03-06-2009, 11:57

Ρε αγορίνα, δλδ κάτι A Fortune In Lies, A Matter Of Time, Killing Hand δε σου λένε κάτι? Η σε ξενρώνουν τόσο τα φωνητικά?

Razor
03-06-2009, 13:10
λογκαν = ρος δε μπος

Ra Pariah
03-06-2009, 13:17

:touched: :touched: :touched: :touched: :touched:

eleventh guardian
03-06-2009, 13:23
Απλά, κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί σε πόσο δυσθεώρητα ύψη θα είχαν φτάσει οι Fates Warning αν συνέχιζαν με τον Arch στα φωνητικά.

Και καλά σας γαμάει ο Dominici στο WDADU.

Jim Dandy Mangrum
03-06-2009, 13:26
Απλά, κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί σε πόσο δυσθεώρητα ύψη θα είχαν φτάσει οι Fates Warning αν συνέχιζαν με τον Arch στα φωνητικά.
megalh dhlwsh....

etsi....

Ra Pariah
03-06-2009, 13:54
O Eric Adams να είχε τραγουδήσει σε πιο πολλες δουλειές (π.χ. στα δύο Wotan).

Ο Dane να τραγούδαγε σε Ion Vein.

Tony Taylor στο τελευταίο Warlord.

Κι άλλα guest από Τσάμη (π.χ. σε Jag Panzer, Wrathblade και Valor).

Κι άλλα guest από τραγουδισταράδες σε δίσκους των Holy Martyr.

Μιχάλης Σμέρος ξανά σε Marauder για συγκινήσεις.

Οι Reflection με τον τωρινό τραγουδιστή να ηχογραφήσουν το δικό τους "Days of Purgatory".

Ίδρυση project με Tom Malicoat, Howie Bentley και rhythm section από Slauter Xstroyes.

Συνεργασία John Blackwing με Kenny Powell.

Ο Pest να μην έφευγε ποτέ από Gorgoroth.

Το "Ascend from the Cauldron" να δινόταν δωρεάν σε όλους τους Έλληνες κατά την αποφοίτησή τους από το Λύκειο.

FIXXXER
03-06-2009, 15:47

Θες να πεις καλα γαμαει τα αυτια οσων εχουν την ατυχια να παρευρεθουν σε μια απο τις κηδειες ή κανεναν γαμο στον οποιο ειναι καλεσμενος για να τραγουδησει ο μονο καλτ και τιποτα αλλο αγαπημενος μας Τσαρλι Ντομινιτσι. Ελεος, ουτε μεγγενη σταρχιδια να ειχε δε θα τσιριζε ετσι.

Reject
03-06-2009, 15:56
επισης πολυ καλυτεροι θα ηταν οι nuclear assault με αλλο ντραμμερ,που να μην μπουκωνει τις γαμωδικασες.να παιζει πιο χυμα και απλοικα.
εννοειται οτι οι napalm death ηταν ΜΠΑΝΤΑ οταν τραγουδουσε ο λη ντοριαν.ή εστω να τραγουδουσε ο φιλ βεην των extreme noise terror.
husker du,να παιζει ο bob mould αλλα να μην τραγουδαει αυτος.να τραγουδαει ο grant hart.
επισης θα ηθελα πολυ να ακουσω τον milo aukerman να τραγουδαει στους bad religion,τον mike ness στους agent orange,τον greg sage στους husker du και στους dead moon.

geologiko_karoto
04-06-2009, 01:26
Josh Homme στη θέση του τύπου που κάνει τον τραγουδιστή στους Muse

animae
04-06-2009, 01:30
Josh Homme στη θέση του τύπου που κάνει τον τραγουδιστή στους Muse

Επιτέλους κάποιος που δεν του αρέσει ο μπελαμι. γτπ.

Ο χομ είναι στους QOTSA?

geologiko_karoto
04-06-2009, 01:39
ναι καλέ,το τζίντζερ αγόρι

ο μόνος σωστός Μπέλαμι εδώ που τα λέμε είναι αυτός με το ουζερί
και αυτός της Μάτζεστερ Σίτι

Boris-san
04-06-2009, 01:40
Oι Εloy θα ήταν η καλύτερη μπάντα του κόσμου αν είχαν άλλον τραγουδιστή. Τώρα είναι απλώς στις 10 καλύτερες.

+1000,an kai den ton les xalia,apla h germanila tou den paleuetai kai isws na edine kai parapanw xarakthra sth mpanta(den ennow tis pipes peri copycats-floyd)

shora
04-06-2009, 01:41
ακουω παλι το Spiritus Mortis και σκεφτομαι οτι θα επρεπε να ειχε τραγουδησει και στο Lord Vicar ο αλμπερτ.

The Good Son
04-06-2009, 03:46

+1000,an kai den ton les xalia,apla h germanila tou den paleuetai kai isws na edine kai parapanw xarakthra sth mpanta(den ennow tis pipes peri copycats-floyd)

Γενικά βρίσκω το θρέντ άτοπο γιατι λογικό είναι προδικασμένο να υπάρχουν δηλώσεις με απαντήσεις τύπου καλά σε γαμάει ο τάδε, είσαι κουφός. Δεν θεωρώ οτι πρέπει να υπάρχει καμμια αλλαγή μελών όπως την εννοεί ο thread starter, όλα έχουν τα καλά τους. Θα εστιάσω στο quote γιατί είναι κι άλλος που το νομίζει αυτό. Η φωνή με γερμανική πγοφογα είναι χαρακτηριστικό των eloy!

FIXXXER
04-06-2009, 04:37
Ρε εδω ακυρωσαν τον τραγουδιστη των Muse που η φωνη του ειναι το σημα κατατεθεν της μπαντας μαζι με τα πληκτρα. Ελεος.

animae
04-06-2009, 09:36
Ρε εδω ακυρωσαν τον τραγουδιστη των Muse που η φωνη του ειναι το σημα κατατεθεν της μπαντας μαζι με τα πληκτρα. Ελεος.

E, κάτσε ρε φίλος, επειδή είναι το "σήμα κατατεθέν" η κλαψομούνα, θα πρέπει να μου αρέσει κιόλας? Νταξ, οι ανάσες που πέρνει είναι χειρότερες και από του Καρρά με 8 εγκεφαλικά.

SpiritCrusher
04-06-2009, 12:18

Οκ αλλά από το awake μέχρι, χμ, πριν το score δεν ήταν που είχε πρόβλημα στο λαιμό και είχε πει και ο ίδιος πως εξαιτίας του δυσκολεύεται στα live; Με το που είπαν ότι επιτέλους έπιασε η εγχείρηση φάνηκε η μεγάλη διαφορά.

Κ έτσι μια χαρά δίσκαρος είναι, αλλά θα ήμουν περίεργος να ακούσω τον Bruce στο X-Factor.

Χμου, αυτό δεν ξέρω αν θα δούλευε. Πιστεύω πως οι συνθέσεις του Χ-Factor ήταν φτιαγμένες για την φωνή του Blaze, και αν ακούσεις τα unreleased κομμάτια θα δεις πως στην αρχή γράφανε πιο-Fear-Of-The-Dark συνθέσεις αλλά δεν κολλούσαν με δαύτον.

Jim Dandy Mangrum
04-06-2009, 12:53

Χμου, αυτό δεν ξέρω αν θα δούλευε. Πιστεύω πως οι συνθέσεις του Χ-Factor ήταν φτιαγμένες για την φωνή του Blaze, και αν ακούσεις τα unreleased κομμάτια θα δεις πως στην αρχή γράφανε πιο-Fear-Of-The-Dark συνθέσεις αλλά δεν κολλούσαν με δαύτον.

exw thn entypwsh oti mallon to anti8eto synebei. vrwmaei apo xiliometra oti ta perissotera komatia htan gia dickinson. malista apo oti 8ymamai eixe anafer8ei auto kai se synenteukseis ths epoxhs. ta perissotera komatia einai sxetika megala, epika kai skoteina. e de pisteuw oti grafthkan tetoia komatia gia ton bailey! apokleietai.
bebaia htan poly filotimos kai ta pe kala ta komatia kai o diskos gamaei kai etsi opws einai. apla de mporouse o an8rwpos na ta anebasei allo.
o diskos pou grafthke gia ton bailey htan to epomeno pou einai teleiws apaisio kai eu8y kai "fear-of-the-dark/trooper" wannabe. leme twra.....
me to pou epestrepse o dickinson omws, bgalan to brave new world pou poly kalo kai pio konta sto x-factor.

Tyler_Durden
04-06-2009, 13:35
Opos kai na exei, ta "Sign of the cross" kai "The Clansman" APOGEIONONTAI me ton Bruce sta fonitika sto Rock In Rio:headbang:

irreligious
04-06-2009, 14:16

μια φορά πάντως που άκουσα με ακουστικά μιούζ, με έπιασε η καρδιά μου.
'θα την πάρει την ανάσα για δεν θα την πάρει?' έλεγα.

animae
04-06-2009, 15:38

Οκ αλλά από το awake μέχρι, χμ, πριν το score δεν ήταν που είχε πρόβλημα στο λαιμό και είχε πει και ο ίδιος πως εξαιτίας του δυσκολεύεται στα live; Με το που είπαν ότι επιτέλους έπιασε η εγχείρηση φάνηκε η μεγάλη διαφορά.

Ακου λοιπόν το τελευταίο λαιβ που βγάλανε, μετά το συστεμάτικ, που υποτίθεται ότι δεν έχει πρόβλημα με το λαιμό του.

GuardianOfIvorytower
04-06-2009, 19:10
Opos kai na exei, ta "Sign of the cross" kai "The Clansman" APOGEIONONTAI me ton Bruce sta fonitika sto Rock In Rio:headbang:

Με βάση αυτό ήταν κ το αρχικό μου ποστ. Καλά τα είπε κ ο JDM επίσης.

mrmaiden
04-06-2009, 21:43

:pink:

Victory Is Ours:dfinger:

Tο μεγαλείο του When Dream And Day Unite, δεν αποτυπώνεται με λόγια:touched:

Α και ότι τραγούδια από X Factor έχει πεί ο Bruce, σαφώς και τα απογειώνει. Όσοι ήταν Άγιο Κοσμά το Νοέμβριο του 2000 ξέρουν:grin:

SpiritCrusher
04-06-2009, 21:51

Με βάση αυτό ήταν κ το αρχικό μου ποστ. Καλά τα είπε κ ο JDM επίσης.

Οκ, αν και εγώ θυμάμαι το αντίθετο και ότι είχανε πει πως όντως είχαν αρχίσει να γράφουν σε Dickinson-στυλ και προέκυψε κάτι σαν αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=xITc5IwhQ78) και αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=FBpV6xv9TPI) οπότε και μετά άρχισαν να τα φέρνουν στα μέτρα του.

Ον τόπικ, ο Ντεγκάρμος σε όλα όσα δεν ήτανε :P

Mitsmann
04-06-2009, 21:54
μπαη δε γουεη για να μαστε δικαιοι, το Σαην οφ δε Κροςς ειναι τοσο κομματαρα που δεν εχει σημασια ποιος απ τους 2 το τραγουδαει.
ετσι κι αλλεως εχει φωνητικα για περιπου 2μιση απ τα 11 λεπτα του. χαχαχ.

FIXXXER
04-06-2009, 21:57
Το Χ Factor ειναι γραμμενο για τη φωνη Bailey και το εχουν πει κι οι ιδιοι οι Maiden αν θυμααι καλα, ασχετα που κι εγω το προτιμω με Bruce.

Razor
04-06-2009, 21:58
ελεος ρε παιδια,δεν υπαρχει μπλειζ

Comte de Saint-Germain
05-06-2009, 13:32
Infidel με τραγουδιστή. Κρίμα είναι τα παιδιά.

Nothingface
05-06-2009, 14:04
θα ειχε ενδιαφέρον να ακούγαμε ένα δίσκο των mercyful fate χωρίς τον king diamond στα φωνητικά.

Ruthless
05-06-2009, 14:12
Πιθανότατα θα μας άρεσε κι όλας.

Nothingface
05-06-2009, 14:16
tim baker ίσως?

GuardianOfIvorytower
05-06-2009, 15:16
Τι λέτε ρε σεις???? Θέλετε να βάλω τις φωνές??? Καλά γαμάνε έτσι όπως είναι οι Mercyful Fate. Τα φωνητικά του βασιλιά είναι το μισό γκρουπ :headbang:

Το ίδιο ισχύει επίσης κ για Cirith Ungol :headbang:

Ναι ξέρω γούστα...

Nothingface
05-06-2009, 16:15
μην με παρεξηγάς, από τις αγαπημένες μου φωνές είναι ο κινγκ(αν κ τον προτιμώ στα προσωπικά του).
θα ήταν όμως ενδιαφέρον πείραμα να ακούγαμε και τον μπεϊκερ. θα άλλαζε όλο το φίλινγκ.

Razor
05-06-2009, 17:07
απο τις χειροτερες φωνες .-

GuardianOfIvorytower
05-06-2009, 18:03
μην με παρεξηγάς, από τις αγαπημένες μου φωνές είναι ο κινγκ(αν κ τον προτιμώ στα προσωπικά του).
θα ήταν όμως ενδιαφέρον πείραμα να ακούγαμε και τον μπεϊκερ. θα άλλαζε όλο το φίλινγκ.

Δεκτόν τότες, νόμιζα ότι δε σ αρέσει ο Κινγκ. Αλλά κ πάλι δεν ξέρω, δεν μπορώ πλεόν άλλον να τραγουδάει το Evil πχ. Καλά, για Cirith Ungol κ αν δεν μπορώ να φανταστώ άλλον.