Log in

View Full Version : Star Wars: The Old Republic

Pages : [1] 2

phthoggon
02-06-2009, 04:45
Ίσως είναι νωρίς για τόπικ, αλλά μόλις μου έστειλαν μέηλ ότι ανέβασαν το πρώτο cinematic trailer, το οποίο είναι τελειότητα και πόρωση και συγκίνησις για οποιονδήποτε star wars nerd που απαντούσε στις ερωτήσεις του χοντρού στο fanboys πιο γρήγορα κι από τους πρωταγωνιστές. Να, δείτε!

http://www.swtor.com/media/trailers/deceived-cinematic-trailer?sourceid=ea3719

Για ένα μικρό και αχρείαστο ίντρο, μιλάμε για MMO (δεν το χαρακτηρίζουν ως Mmorpg οι ίδιοι) στο σύμπαν του Star Wars την περίοδο της Old Republic, 300 χρόνια μετά τον Revan και τον Malak και τα δύο Kotor δηλαδή. Το φτιάχνει η Bioware που έκανε το πρώτο και καλύτερο Kotor, οπότε μιλάμε για μεγάλες προσδοκίες. Το περιεχόμενο στο website αυξάνεται συνεχώς και υπάρχουν ήδη πολλά πράγματα να δείτε, παρουσιάσεις κόσμων, συνεντεύξεις game designers, screenshots, webcomic, storyline, etc, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αργεί και τόσο το release... Ποιοι ψήνονται από τώρα?

FIXXXER
02-06-2009, 05:02
Τι.ειναι.αυτο.
Παει το διδακτορικο.

phthoggon
02-06-2009, 05:19
Θα πάω και γω να κάνω κάνα μεταπτυχιακό/διδακτορικό μου φαίνεται γιατί αλλιώς θα το παίζω στις άδειες του στρατού. Μακάρι να το δούμε μέσα στο 2009 βέβαια.

jack the ripper
02-06-2009, 10:54
ti eipes twra....pwww to prwto kotor e :touched::touched:

MoRmEnGiL
02-06-2009, 16:55
Χρειαζόμεθα όμως νέες ιδέες στα mmo ε.

SpiritCrusher
02-06-2009, 17:01
Τι.ειναι.αυτο.
Παει το διδακτορικο.

ΜΜΟ, βλ. World of Warcraft. Αν δεν ξέρεις, παίζεις σε έναν "ολόκληρο" κόσμο που απαρτίζεται από χιλιάδες παίχτες.

Τώρα για καινούριες ιδέες στα MMO, οι της bioware λένε πως θα είναι φουλ story-driven σαν να παίζεις κάποιο single player game τους και ότι το στόρυ θα είναι γιγαντιαίο, πχ:

"This is a HUGE game. Just to give you an idea of how huge this game is, we were taking a look at it, and it has more story content than every single other BioWare game that's come before put together. That would mean Baldur's Gate, Baldur's Gate II, Neverwinter Nights, Neverwinter Nights II, Knights of the Old Republic, Knights of the Old Republic II, Mass Effect--and all the expansions." Currently, the Old Republic has 12 full-time staff writers who are "cranking out" content, some for as long as two years.

"Our fans ask, 'Why aren't you doing Knights of the Old Republic 3?' What we're really doing is Knights of the Old Republic 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, and 12-plus. We have that much content and that many stories...We really get to do a lot of things we really wouldn't get to do in [a] KOTOR 3."

Επίσης μόλις ανακοίνωσαν πως όλοι οι NPCs θα έχουν full voice-overs κάτι που το κάνει το μεγαλύτερο voice-over project ever.

Είδωμεν.

MoRmEnGiL
02-06-2009, 17:04
Ντάξ, πέιστικα ότι το στόρι γενικά θα γαμάη, αλλά το γκέιμ;

SpiritCrusher
02-06-2009, 17:04
Είδωμεν.

Άσε που αυτό δεν το βλέπεις ούτε με Previews ούτε με τίποτα. Περίμενε να βγει.

εδιτ: α και

Μακάρι να το δούμε μέσα στο 2009 βέβαια.

Με τίποτα.

FIXXXER
02-06-2009, 17:13
Τι.ειναι.αυτο.
Παει το διδακτορικο.

ΜΜΟ, βλ. World of Warcraft. Αν δεν ξέρεις, παίζεις σε έναν "ολόκληρο" κόσμο που απαρτίζεται από χιλιάδες παίχτες.

Θενξ, αν και ηξερα τι σημαινει, απλα το εγραψα σε φαση: :shock::shock: :!: :!:

sabbattack
02-06-2009, 17:15
oso 8ymamai POSO POSO eixa kapsei to Galaxies...

W 8EE MOU OXI KSANA..... :'(

Parasight
03-06-2009, 09:51
Το βίντεο ρε :shock:

ΟΚ δε δήλωνα ποτέ SW nerd, αλλά λόγω τρελού καψίματος επί εποχών X-Wing Και Tie-Fighter δηλώνω τίμια πωρωμένος με το game, και ανυπομονώ για την κυκλοφορία του.

atom_smasher
03-06-2009, 11:08
ακομα το x wing τελειωνω...και το αφησα για 2η φορα σε 2 δεκαετιες οταν εφυγα απο ελλαδα.

HIV
03-06-2009, 15:17
loipon na vgei na to viasoume na kanoume kai clan

KAI OXI JEDI KAI FLWRIES NAOUME.

sith :cry:

cloud
04-06-2009, 12:30
Εγώ πάντως το ψηνα για kotor 3 :(

mrmaiden
04-06-2009, 22:13
Εγώ πάντως το ψηνα για kotor 3 :(

Δεν είσαι ο μόνος:sad:

Loader
04-06-2009, 23:58
γαμώ τη μόδα που πρέπει όλες οι ιστορίες πάνω στη γη να γίνονται ΜΜΟ!!!

τους σκίζω : (

θα περιμένω να βγει trial έκδοση να μπω μερικές μέρες να χαρώ και να χώσω δφσδφγδφγφδγφδγφδγφδγφγδφ

Phoebus
09-06-2009, 22:43
P. awesome.

Κρίμα που το παιχνίδι θα είναι γεμάτο bots και carebears.

Abruzzi
09-06-2009, 22:44
ονομασε mmo χωρις αυτα

Phoebus
09-06-2009, 23:13
Δεν είπα ότι υπάρχουν games χωρίς bots/carebears.

Αν και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι το EVE έχει "sophisticated" bots συγκριτικά με άλλα MMO, κυρίως γιατί δε παρέχει macros/scripting language όπως πχ το WOW :P

cloud
09-06-2009, 23:28
Δεν έχει bots το wow μωρέ. Τι να τα κάνεις όταν έχεις κινέζους :razz:

Πάντως οι devs λένε πως στόχος θα είναι οι casuals, =less bots more carebears

Phoebus
03-08-2009, 14:33
Λοιπόν αρκουδάκια της αγάπης, το είδατε ότι το παιχνίδι θα είναι όλο με ηχογραφημένους διαλόγους;

+1 point for immersiveness

-1 point for "stylized graphics"

Έλεος με τους μαλάκες και τα γραφικά τους. Εδώ το EVE (!) με το ambulation θα έχει πιο καλά γραφικά...

Star Wars
http://cdn-www.swtor.com/sites/all/files/ss/SS_20090123_confrontation_1600x780.jpg

ΡΕ ΜΛΚ ΤΙ ΚΛΟΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΟΣ

Υπόψιν....

EVE
http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/3/1/2/5/0/5/WiS_screen_20.jpg.jpg

antimusic
03-08-2009, 14:34
Λοιπόν αρκουδάκια της αγάπης, το είδατε ότι το παιχνίδι θα είναι όλο με ηχογραφημένους διαλόγους;

hello oblIVion.

cloud
03-08-2009, 14:41
Δεν τα λες και άσχημα τα γραφικά ρε. Τα textures είναι λίγο χάλια αλλά, mmo είναι.

sabbattack
03-08-2009, 17:46
Με το που είδα την pic στο ποστ του συνονόματου:

http://www.toastedpixel.com/comic/guest_admiral_ackbar.png

αχ ρε admiral....

φαντάζομαι μαλάκες σαν εμένα, με το που θα πέσει στα χέρια τους κάποιο trial, με τη μια Calamari και γυρνάνε τον server ουρλιάζοντας "ΙΤ'S A TRAP!!!!"

Deggial
03-08-2009, 18:41
Ποιος νοιάζεται για τα γραφικά... αν πράγματι υλοποιήσουν όσα υπόσχονται για storyline, κλπ. και ξεφύγουν τα MMOs από το όλο grinding (όπως το EVE, μουχεχε), δε πα να έχει tile-based γραφικά και 8-bit χρώματα...

Dythor
04-08-2009, 20:17
XYNV KI AP TA MATXIA!!!11~

KoiliaSamprela
06-08-2009, 20:59
oso 8ymamai POSO POSO eixa kapsei to Galaxies...

W 8EE MOU OXI KSANA..... :'(

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ

Σε πιο σερβερ? ήμουν bloodfin

Τι μου θύμισες .... βάζω σκρινσοτς από επικές στιγμές , ξυπνητήρι 3 το πρωί να παίζω με αμερικανάκια

http://users.forthnet.gr/ath/blixa/bh.jpg

http://users.forthnet.gr/ath/blixa/bh_3.jpg

και καμένο πιβιπι με τραγικό lag

http://users.forthnet.gr/ath/blixa/cloner_ftw.jpg

KoiliaSamprela
06-08-2009, 21:06
ΣΤΑΡ ΓΟΥΟΡΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΓΚΙΓΚΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΙΓΚΣ

BZIN BZIN

May The Force Serves You Well

και άλλα γραφικά

KoiliaSamprela
29-08-2009, 10:49
λοιπών, αν είσαι του starwars με το τελευταίο βιντεάκι , έχε για παν ενδεχόμενο και μια χαρτοπετσέτα μαζί ...
εγώ λερώθηκα

A video of the complete Developer Gameplay Walkthrough showcased at this week’s GamesCom. Get a close-up look at the Bounty Hunter and Smuggler on the worlds of Hutta and Ord Mantell. Jump to the Sith home-world of Korriban and meet the Sith Warrior class. Be transported aboard an Imperial transport ship to see the Bounty Hunter and Sith Warrior decide the fate of the captain and crew aboard the Black Talon.

για να το δείτε εδώ (http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?p=22702056)

cloud
29-08-2009, 15:05
λοιπών, αν είσαι του starwars με το τελευταίο βιντεάκι , έχε για παν ενδεχόμενο και μια χαρτοπετσέτα μαζί ...
εγώ λερώθηκα

A video of the complete Developer Gameplay Walkthrough showcased at this week’s GamesCom. Get a close-up look at the Bounty Hunter and Smuggler on the worlds of Hutta and Ord Mantell. Jump to the Sith home-world of Korriban and meet the Sith Warrior class. Be transported aboard an Imperial transport ship to see the Bounty Hunter and Sith Warrior decide the fate of the captain and crew aboard the Black Talon.

για να το δείτε εδώ (http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?p=22702056)

Εγώ που είδα 2-3 από αυτά τα βιντεάκια, άλλαξα γνώμη για τα γραφικά. Δλδ έχει δίκιο ο Phoebus για τους κλόουν :p
Φαίνεται αρκετά πωρωτικό, αλλά και άσχημο για game του 2010.

KoiliaSamprela
29-08-2009, 15:32
Εγώ που είδα 2-3 από αυτά τα βιντεάκια, άλλαξα γνώμη για τα γραφικά. Δλδ έχει δίκιο ο Phoebus για τους κλόουν :p
Φαίνεται αρκετά πωρωτικό, αλλά και άσχημο για game του 2010.

εμένα μια χαρά μου φαίνονται , αλλά είναι όλα σχετικά με τις προσδοκίες του καθενός.

SpiritCrusher
13-01-2010, 17:50
BioWare has confirmed that it is "targeting" spring 2011 for the launch of Star Wars: The Old Republic.

Yesterday EA boss John Riccitiello said to expect a "major MMO" in that timeframe, but wouldn't elaborate.

"While we have not announced a specific date, we can confirm that we are targeting a spring 2011 release for Star Wars: The Old Republic," BioWare's Sean Dahlberg wrote on the official forum.

Πάει και αυτό για φέτος, του χρόνου πάλι.

asimoulis
13-01-2010, 18:56
ας είναι παιχνιδάρα και ας έχει παλιά γραφικά.

KoiliaSamprela
13-01-2010, 20:46
QQ

με βλέπω για Σταρ Τρεκ μέχρι του χρόνου ...

asimoulis
14-01-2010, 16:07
είδα το HD. αν η bioware σπάσει το σύστημα μάχης 4 ατόμων party από DAOrigins KoTOR κλπ σε κάθε παίκτη και το roleplaying, ίσως να πούμε WoW R.I.P. Αν δουλέψει αυτό το πράγμα που είδα και έχει μπόλικο υλικό φάση WoW 1-60 lvl βλέπω επιτυχία. το μόνο πρόβλημα είναι ότι συγκεκριμένη εταιρία είναι πιο hardcore rpg και κάτι τετοιο θα περιόριζε το κοινό. Αν και με το DAO (απ)έδειξε ότι πολύ καινούριος κόσμος μπορεί να παίξει RPG.

Black Snake Moan
14-01-2010, 19:45
Αν και έχω χρόνια να παίξω ΜΜΟ, μετά το EvE Online δε θα μπορούσα να παίξω κανένα game με συνεναιτικό PvP. Αν δεν μπορείς να την πέφτεις σε κόσμο στο άσχετο και να τον κάνεις να κλάψει ρισκάροντας παράλληλα να είσαι εσύ αυτός που θα τις μαζέψει ανεπανόρθωτα δεν έχει γούστο :headbang:

Ξέρουμε τίποτα για το PvP system; Θα είναι free ή δομημένο σε φάση προκαθορισμένα ματσάκια;

Phoebus
16-02-2010, 03:16
Βγήκαν μερικά βιντεάκια που δείχνουν τους κόσμους. Ως περιβάλλοντα/τοπία φαίνεται να το'χουν πιάσει πολύ, πολύ καλά. Βγάζουν τρελό KOTOR feel, πιο πώρωση και από τη φάση που προσγειώθηκες στον Dantooine στο KOTOR 1. Εννοείται βέβαια ότι τα μοντέλα των χαρακτήρων είναι χειρότερα από ποτέ. Μέχρι και το Jedi Academy είχε πιο ωραίους χαρακτήρες. Τέσπα.

MsqsyBn8dPo

Όσον αφορά το PVP, το παιχνίδι θα έχει rule based servers όπερ σημαίνει θα χρειαστεί να μπεις σε PVP server για να παίξεις, μάλλον σε contested/FFA περιοχές. Δεν θα έχει permadeath και όποτε ψοφάς θα εμφανίζεσαι σε κάποιο "med center" (τι απίστευτη non canon μαλακία). Όπως και να'χει όμως, η BioWare μιλάει για 200+ ώρες παιχνιδιού PER CLASS και 99% μπορείς να τις παίξεις σόλο με τη χρήση ενός companion που είναι κάποιος NPC που σε βοηθάει.

Τη παρούσα φάση παίζουν τα 2 γνωστά factions, Republic και Sith, με 4 class το καθένα βασισμένα σε SW archetypes.

Republic:
-Trooper
-Smuggler
-Jedi Knight [force sensitive]
-Jedi Consular [force sensitive]

Sith:
-Bounty Hunter
-Imperial Agent
-Sith Warrior [force sensitive]
-Sith Inquisitor [force sensitive]

KoiliaSamprela
16-02-2010, 09:30
αυτό με τα factions μου μοιάζει μούφα , εύχομαι να μπει και το τρίτο ...

BibleBlackBird
16-02-2010, 19:04
αυτό με τα factions μου μοιάζει μούφα , εύχομαι να μπει και το τρίτο ...

ε ειναι κλασικο πλεον σε MMO. Για το PvP

KoiliaSamprela
16-02-2010, 19:21
στον θρήνο (SWG) έπαιζαν μια χαρά 3 factions.
Επίσης το γαμηστερό ήταν ότι μπορούσες να αποφασίζεις εσύ πότε θα κάνεις pvp (pvp flag). Και φυσικά υπήρχαν μέρη που κάποιο από τα factions απλά δεν πλησίαζε.

Σαν παράδειγμα θα σου πω ότι ο Bounty Hunter δεν μπορεί να είναι με τους rebels η με την αυτοκρατορία , μιας και (φαντάζομαι) τα bountys για τους Jedi θα είναι γενικά .... φυσικά μπορεί να έχω καταλάβει λάθος την λογική. Αλλά σύμφωνα με την γενικότερη ιστορία του "κόσμου" το ενδιάμεσο faction παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, από τον Han Solo και τον Lando Calrissian που το γύρισαν μέχρι τον Boba Fett και τον Jabba the Hutt και το τσιράκι του.

(ναι ρε είμαι καμένος :P)

BibleBlackBird
16-02-2010, 19:42
ναι :touched: ειναι ωραιο πραμα. απλως δεν μπορω να καταλαβω πως θα εφαρμοζαν κατι τετοιο οταν ουτως η αλλως οι μισοι θα γινουν σιθ και οι αλλοι μισοι τζενταη.

FIXXXER
16-02-2010, 19:44

Oχι, απλα εκτιμας. :D

KoiliaSamprela
16-02-2010, 19:59

Oχι, απλα εκτιμας. :D

:pink: :oops:

@BibleBlackBird

Σκέψου μόνο ότι θα μπορούσες να είσαι ένας γαμηστερός crafter και θα δέχεσαι να πουλάς σε όλους όπλα ή πανοπλίες , με τον όρο να μην κάνουν βιαιοπραγίες γύρο από το μαγαζί σου, αλλιώς blacklisted και you are not allowed to enter to that shop.
Και χαλαρά δεν κάνεις pvp.

η πλάκα είναι ότι το έχω ζήσει σε παιχνίδι αυτό που περιγράφω

εντιτ νούμερο 3: ναι, μάλλον θα καταντήσουν όλοι force sensitive και θα είναι jedi wars και θα στεναχωρηθώ πολύ, γιατί το περιμένω πως και πως

Esteban
16-02-2010, 21:51
Μη φοβάσαι. Θα φτιαχτεί neutral er camp που θα πουλάμε υπηρεσίες και αγαθά και θα υπάρξει resistance

Neuroscar
17-02-2010, 01:03
Θα παιξουμε ολοι μαζι ομως η στα λογια θα μεινουμε?

Phoebus
17-02-2010, 01:42
Μόνο αν γίνει unstick το καταραμένο WOW thread!

Αν γίνει... you have my lightsaber!

inb4 <Legolas> and my bow!

phthoggon
17-02-2010, 01:46
καλά, το gameplay video το έχετε δει? http://www.swtor.com/media/trailers/developer-walkthrough

άμα το βγάλουν όποτε λένε δλδ άνοιξη 11 πολύ δύσκολα δε θα το παίξω, τέτοια εποχή τελειώνει το στρατιωτικό, οπότε προβλέπεται ατελείωτο άραγμα και σάπισμα :touched:

Να κάνουμε κανένα ελληνικό guild ξέρω γω πλάκα πλάκα από τώρα να βλέπουμε τα updates να συζητάμε και να πορωνόμαστε. Το πρόβλημα είναι ότι βέβαια με τα factions και μισούς εδώ μισούς εκεί δύσκολα θα γίνει δουλειά, άσε που με τα storylines η ουδετερότητα μάλλον δε θα προβλέπεται. Έναν σιθ κόνσουλαρ πάντως τον έχω κλείσει από τώρα.

SpiritCrusher
17-02-2010, 02:13
Να κάνουμε κανένα ελληνικό guild ξέρω γω

Λοιπόν, αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί / να κάνεις σε ένα MMO. Αλήθεια.

Ingolemo
17-02-2010, 02:30
Μόνο αν γίνει unstick το καταραμένο WOW thread!

Ontws, den exei nohma na einai sticky pleon :)

KoiliaSamprela
17-02-2010, 10:12
καλά, το gameplay video το έχετε δει? http://www.swtor.com/media/trailers/developer-walkthrough

άμα το βγάλουν όποτε λένε δλδ άνοιξη 11 πολύ δύσκολα δε θα το παίξω, τέτοια εποχή τελειώνει το στρατιωτικό, οπότε προβλέπεται ατελείωτο άραγμα και σάπισμα :touched:

Να κάνουμε κανένα ελληνικό guild ξέρω γω πλάκα πλάκα από τώρα να βλέπουμε τα updates να συζητάμε και να πορωνόμαστε. Το πρόβλημα είναι ότι βέβαια με τα factions και μισούς εδώ μισούς εκεί δύσκολα θα γίνει δουλειά, άσε που με τα storylines η ουδετερότητα μάλλον δε θα προβλέπεται. Έναν σιθ κόνσουλαρ πάντως τον έχω κλείσει από τώρα.

:oops: :oops:
στον θρήνο υπήρχαν apolitic guilds, pvp εντός πόλης απαγορευόταν και άλλα πολλά που αν αρχίσω να λέω θα δακρύσω. Να μην πω ότι έπαιζε και pvp guild vs guild αδιαφορώντας για τα factions .
Πήγαινε ο mayor της πόλης σου στην πόλη του guild που δεν γούσταρε και έκανε σε ένα ιδικό terminal declare war , και μετά αν το έκαναν αποδεκτό οι άλλοι , έπαιζε μόνιμο enemy flag on sight. Πραγματικά αν κάτσω να αναλύσω το τι καλούδια είχε το SWG δεν θα τελειώσω ποτέ, και κατάφεραν να το γαμήσουν....

Esteban
17-02-2010, 12:35
Πάντως απ' ότι είδα από τα βίντεα που ανέβασε ο Κοιλιά από την αρχή φαίνεται ότι όοοολοι θα διαλέξουν Sith ή Jedi. Πολύ πιο προσεγμένες κινήσεις και το charge που τους έχουν βάλει ΓΑΜΑΕΙ.

Το μεγαλύτερο breakthrough τους πάντως, που έμεινα μαλάκας όταν το περιέγραφαν, ήταν οι κοινοί διάλογοι.

BibleBlackBird
17-02-2010, 15:41
Το μεγαλύτερο breakthrough τους πάντως, που έμεινα μαλάκας όταν το περιέγραφαν, ήταν οι κοινοί διάλογοι.

ναι εμαθα θα παιζει πολυ role play.

Esteban
17-02-2010, 18:39
Ναι και απορώ πώς θα το κάνουν να δουλέψει αν μιλάει ένα πάρτυ 5 ατόμων συγχρόνως.

KoiliaSamprela
17-02-2010, 21:48
Ναι και απορώ πώς θα το κάνουν να δουλέψει αν μιλάει ένα πάρτυ 5 ατόμων συγχρόνως.

νομίζω ότι στην παρουσίαση που είχαν κάνει για αυτό το θέμα είχαν πει ότι θα απαντάει μόνο ο group leader.

Ingolemo
17-02-2010, 21:58
Sto videaki ths parousiashs pou xei kai sto site, deixnei oti milane enalaks oi players, analoga to class klp.

Dhl eixan ena sith pou apofasize autos ti tha kanei me to kapetanio (pou tan dikia tou armodhothta kati tetoio) kai meta sth syzhthsh o bounty hunter apofasize pws kai an tha voithousan to plhrwma otan tous kanan epidromh kati jedi.

Esteban
17-02-2010, 22:02
Sto videaki ths parousiashs pou xei kai sto site, deixnei oti milane enalaks oi players, analoga to class klp.

Dhl eixan ena sith pou apofasize autos ti tha kanei me to kapetanio (pou tan dikia tou armodhothta kati tetoio) kai meta sth syzhthsh o bounty hunter apofasize pws kai an tha voithousan to plhrwma otan tous kanan epidromh kati jedi.

Ναι αυτό με σκάλωσε

Abruzzi
13-03-2010, 09:24
Να κάνουμε κανένα ελληνικό guild ξέρω γω

Λοιπόν, αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί / να κάνεις σε ένα MMO. Αλήθεια.

χαχαχ οκ εχει και τη πλακα του ομως.

βτς το Star Wars: The Old Republic, είναι η ακριβότερη παραγωγή που έκανε ποτέ η ΕΑ. Ο Eric Brown (Chief financial officer της εταιρείας) χαρακτήρισε το παιχνίδι ως «τη μεγαλύτερη παραγωγή σε βάθος χρόνου στην ιστορία της εταιρίας». Ο Brown δήλωσε επίσης, πως το παιχνίδι θα ξεπεράσει το συνηθισμένο ποσό των 30 εκατομμυρίων δολαρίων που απαιτεί ένας συνηθισμένος τίτλος MMO για την ανάπτυξή του. Ως μέτρο σύγκρισης έθεσε το αντίπαλο δέος, World of Warcraft, το οποίο ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια όταν κυκλοφόρησε το 2004.

Esteban
13-03-2010, 18:40
Σκέφτομαι να κάνω apply για tester. Για πείτε, θα έχει υποχρεώσεις κλπ; ΤΟυ τύπου να είσαι online 3 ώρες και να μας αναφέρεις bugs;

Mitsmann
13-03-2010, 20:44
Αρνουμαι να συμμετασχω/παιξω σε τετοια ΠΟΥΤΣΙΛΙΚΙΑ, οσο δεν βγαζουν παιχνιδια που εχουν το λημμα ΤΙΕ μεσα και να απαιτουν τζοη-στικ και ΑΡΧΙΔΙΑ.

SpiritCrusher
14-03-2010, 05:28
E ρε συ που ξέρεις ίσως να μπορείς να πετάς και TIE SANDWICH. Πάντως άλλο space-sim πιθανότατα δε θα ξαναβγεί ποτέ :(

Deggial
23-04-2010, 13:21
Combat developer diary (http://www.gametrailers.com/video/exclusive-combat-star-wars/64689). :pink:

Phoebus
23-04-2010, 19:19
Βασικά φαίνεται χάλια.

SpiritCrusher
24-04-2010, 00:25
E ok το κάνουν να έχει ίδιες απαιτήσεις το WoW για να απευθύνεται σε όσο πιο ευρύ κοινό γίνεται.

SpiritCrusher
13-05-2010, 12:07
Advanced Classes Revealed (http://www.eurogamer.net/articles/swtors-advanced-classes-revealed)

Phoebus
17-06-2010, 10:50
Το WoW ποδηγετεί το SWTOR στο πως να μας κάνει να κολλάμε.

http://www.youtube.com/watch?v=YQf1nas8BO4

Η φάση με το χέρι και το lightsaber είναι λιγάκι lawl, και το force push κατέληξε να είναι HADOKEN, αλλά ΟΚ, δε πειράζει.

FIXXXER
17-06-2010, 11:04
Απεριγραπτη καυλα. Φοιβε, δεν ηταν force push το δευτερο, τον κολλησε στον τοιχο με push πρωτα και μετα συγκεντρωσε ενεργεια και του ριξε, κατι σαν αυτο που εκανε ο Yoda. Το πραγματικο ερωτημα και η ενσταση μου ειναι αλλη ομως. Yποτιθεται ειναι εποχη Old Republic, και μαλιστα το εχουν τοποθετησει απο οτι βλεπω περιπου 3500 χρονια πριν τα γεγονοτα των ταινιων, τι ρολο βαρανε οι clone troopers?? Και αντε πες δινεις μια μουφα εξηγηση του στυλ "παντα υπηρχαν clone troopers σαν λογικη, απλα μετα το τελος των αρχαιων Sith Wars δεν χρειαζονταν στρατιωτες για το Republic και ειχαν εκλειψει, μεχρι που τους ξαναπαρηγγειλε απο τον Kamino ο Εmperor", η μορφη τους που ειναι ιδια με το δειγμα, με τον Jango Fett δηλαδη, πως δικαιολογειται? Τοσο μεγαλο foul απο Lucasarts?

Περισσοτερες πληροφοριες γενικα για το παιχνιδι: http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_The_Old_Republic
Θα εχει Alderaan, Korriban, Hoth και Coruscant ε, αναμεσα σε πολλους αλλους πλανητες :pink:

edit: χμ οκ, μαλλον απο οτι φαινεται δεν ειναι κλωνοι, απλα republic troopers και φορανε τις ιδιες στολες διαχρονικα, το οποιο ειναι λιγο υπερβολικο, αλλα οκ...

Phoebus
17-06-2010, 12:35
Γενικώς πάντως φαίνεται η Sith μεριά απίστευτα ενδιαφέρουσα και πολυδιάστατη. Δεν θα είναι "HURRRR θα κλέψω τα ψιλά από ένα πιτσιρίκι +1 dark side point".

Deggial
17-06-2010, 12:58
edit: χμ οκ, μαλλον απο οτι φαινεται δεν ειναι κλωνοι, απλα republic troopers και φορανε τις ιδιες στολες διαχρονικα, το οποιο ειναι λιγο υπερβολικο, αλλα οκ...

Ναι, είναι υπερβολικό, αλλά καθόλου περίεργο για την Lucas Arts να θέλει να υπάρχουν κοινά, γνώριμα στοιχεία σε κάθε προϊόν του franchise ώστε να διευκολύνεται η προώθηση των προϊόντων αυτών.

Από εκεί και πέρα:
1. Πλοία :pink: http://www.swtor.com/media/trailers/player-ships-old-republic

2. Interview and gameplay footage: http://www.youtube.com/watch?v=tK-WANyIVQ8 (το site του g4tv έχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή, γμτ).

3. Ελπίζω να υπάρχει πράγματι storyline και γενικά, κάποια αίσθηση πως κάνεις κάτι που αξίζει μέσα στο παιχνίδι, κι όχι quests τύπου "πήγαινε σκότωσε 10 Χ, 10 Υ και 10 Ζ, εμ, επειδή έτσι".

Phoebus
17-06-2010, 14:32
Γενικώς πάντως τα γραφικά είναι σκατά, ειδικά τα animations.

Deggial
17-06-2010, 15:40

Κρίνοντας κυρίως από εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=mcGZoQUXnzk

Τα γραφικά είναι μια χαρά για MMO, από την άποψη ότι παρουσιάζουν ένα ωραίο, ευχάριστο πλούσιο και επιβλητικό-επικό περιβάλλον. Δε με νοιάζει καθόλου αν δεν χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής, ούτε έχω όρεξη να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου για να μπορώ να παίξω το οποιοδήποτε παιχνίδι (ένας βασικός λόγος που στράφηκα στις κονσόλες τους τελευταίους μήνες, επειδή δεν έχω λόγο να συντηρώ PC πέρα από τα παιχνίδια).

Το animation πράγματι δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά είναι επαρκές. Γενικά έχει ωραίο combat system, στο οποίο καταλαβαίνεις τι γίνεται κάθε φορά. Θυμάμαι στο EQ II που, με τόσα εφέ per spell, ήταν αδύνατο να καταλάβεις τι γίνεται στην μάχη και να προσαρμόσεις τις τακτικές σου. Το WoW κάνει πολύ καλή δουλειά, επίσης, μπορείς να καταλάβεις άμεσα ποιο ability χρησιμοποιεί ο κάθε παίκτης ή NPC.

Dekatria
17-06-2010, 16:30
makari na nai kollima, mas xreiazetai ena kalo sci-fi mmo. (ektos apo to EVE online! - gia tous fanatikous)

Phoebus
17-06-2010, 17:37

Κρίνοντας κυρίως από εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=mcGZoQUXnzk

Τα γραφικά είναι μια χαρά για MMO, από την άποψη ότι παρουσιάζουν ένα ωραίο, ευχάριστο πλούσιο και επιβλητικό-επικό περιβάλλον. Δε με νοιάζει καθόλου αν δεν χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής, ούτε έχω όρεξη να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου για να μπορώ να παίξω το οποιοδήποτε παιχνίδι (ένας βασικός λόγος που στράφηκα στις κονσόλες τους τελευταίους μήνες, επειδή δεν έχω λόγο να συντηρώ PC πέρα από τα παιχνίδια).

Το animation πράγματι δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά είναι επαρκές. Γενικά έχει ωραίο combat system, στο οποίο καταλαβαίνεις τι γίνεται κάθε φορά. Θυμάμαι στο EQ II που, με τόσα εφέ per spell, ήταν αδύνατο να καταλάβεις τι γίνεται στην μάχη και να προσαρμόσεις τις τακτικές σου. Το WoW κάνει πολύ καλή δουλειά, επίσης, μπορείς να καταλάβεις άμεσα ποιο ability χρησιμοποιεί ο κάθε παίκτης ή NPC.

OK δεκτό αλλά δεν είναι αυτό animation ενός παιχνιδιού του 2010. Έλεος... Δε μπορούσαν να φτιάξουνε ένα σύστημα για τους χαρακτήρες τύπου μηχανής Anvil για να γουστάρουμε; Θυμήσου τι ΤΕΛΕΙΑ animations είχε το τελευταίο Prince of Persia.

SpiritCrusher
09-07-2010, 21:23
Group Gameplay video

http://www.youtube.com/watch?v=CEsPlG5F4ts

Esteban
10-07-2010, 02:20
Με κάθε video που βγάζουν τα πουστράκια πορώνομαι πιο πολύ.

Αν και ήθελα να χει περισσότερο dialogue να δούμε τι παίζει. Εδώ μόνο ένας δεν μίλησε; λολ

Phoebus
12-07-2010, 21:43
Εμετός.

locust
12-07-2010, 22:17
σαν παιχνίδι του 2005 δείχνει

SpiritCrusher
12-07-2010, 22:26
E λογικά επειδή θέλουν να τρέχει σε όσο πιο παλιούς υπολογιστές γίνεται ώστε να έχει μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό.

FIXXXER
13-07-2010, 01:57
Καυλα θα ειναι

Phoebus
13-07-2010, 08:43
E λογικά επειδή θέλουν να τρέχει σε όσο πιο παλιούς υπολογιστές γίνεται ώστε να έχει μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό.

Μήπως εννοείς "ώστε να μπορούν να το παίζουν οι εργαζόμενοι στη δουλειά τους εύκολα" ή "ώστε να μπουν και οι χώρες της Αφρικής στη παραοικονομία του gold selling";

SpiritCrusher
13-07-2010, 11:56
χαχαχ θα εκπλαγείς με το πόσο χαμηλός είναι ο μέσος όρος των specs. Να πριν από 1 εβδομάδα δεν ήταν το Steam hardware survey; Αν δεχθούμε ότι το έκαναν πχ όλοι οι active χρήστες μιας μέρας και το steam φτάνει σε peak 1.9Μ χρήστες σε prime time τότε τα χαμηλά specs αρκούν για να ταΐσουν ένα MMO

http://store.steampowered.com/hwsurvey/

Οι περισσότεροι που λες παίζουν σε 1280x1024, έχουν 2πύρινο 2.3-2.7GHz, 2GB Ram, Win xp και κάρτα γραφικών με 512ΜΒ μνήμη. Μια χαρά για το SWTOR που βλέπουμε στα βίντεα.

Phoebus
13-07-2010, 14:51
Τι πάει να πει αυτό; Ας κάνουν τα πάντα scalable, τη γεωμετρία, τα textures, τα effects. Είμαστε στο 2010, έλεος, μήπως να παίζαμε και MUD;

SpiritCrusher
13-07-2010, 16:09
Φαντάζομαι θα μπορούσαν αλλά στο βαθμό που θες και για τόσο μεγάλο content που θέλουν, μάλλον το παιχνίδι θα έβγαινε το 2013.

Phoebus
14-07-2010, 14:20
Κανένα πρόβλημα, ας βγει τότε. Αλήθεια, λεφτά υπάρχουν για να τους πληρώσουν να το κάνουν. Και αν είναι να παίξουμε ΤΗ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ παρά αυτό το WoW clone, για ποιο λόγο να μη περιμένουμε; Το μηνιαίο Star Wars fix μας το παίρνουμε από comics και νουβέλες, δε περιμένουμε MMO παιχνίδι...

Parasight
20-07-2010, 13:17
Το μηνιαίο Star Wars fix μας το παίρνουμε από comics και νουβέλες, δε περιμένουμε MMO παιχνίδι...Κάποιοι το θέλουν καθημερινά και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν γι'αυτό χωρίς να ρωτάνε πολλά-πολλά. Αυτό παραφτάνει.

FIXXXER
20-07-2010, 13:50
Επισης, δεν εισαι αναγκασμενος να το αγορασεις Φοιβε, κοντρα σε οτι μπορει να σκεφτεσαι βεβαια (μεταφραση απο αγγλικα αυτο)

phthoggon
20-07-2010, 17:08
εντάξει, είναι λίγο ξενέρα να μας πορώνουν με τα υπερ-ρεαλιστικά (όχι υπερρεαλιστικά) cut-scenes και τελικά τα in game να μένουν σε αυτό το επίπεδο. Μάλλον τελικά για αυτό που λέει ο Spiritcrusher επέλεξαν το καρτουνίστικο στυλ και δε συνέχισαν αυτό του kotor. Οκ, το content και το gameplay και το σενάριο θέλουμε αλλά βάλτε και λίγο detail ρε πούστηδες!

SpiritCrusher
20-07-2010, 18:43
Μα είναι αυτό του Kotor. Απλά δεν έχουμε πια 2001 για να μας φαίνεται σούπερ ουάου :P

phthoggon
20-07-2010, 19:33
καμία σχέση ρε, δε μιλάω απλά για detail, το κότορ είναι πολύ ρεαλιστικό και πολύ σκοτεινό, αυτό είναι "χαρούμενο", φωτεινά σκηνικά, ξεκάθαροι χαρακτήρες στο σχεδιασμό, θυμίζουν λίγο μάνγκα/άνιμε. Υποθέτω ότι εάν πραγματικά συνέχιζαν από το τέλος των κότορ, θα έκαναν κάτι στη φάση του mass effect σε star wars αισθητική ας πούμε, (δε το χω παίξει, λίγο το χω δει) αλλά αυτό δε τραβάει για mmo, προφανώς.

SpiritCrusher
20-07-2010, 19:44
Δεν ξέρω, ξαναείδα το βίντεο και σαν art style μου μοιάζει ακόμα με το Κοτορ. Τουλάχιστον από όσο θυμάμαι γιατί έχουν περάσει και χρόνια. Άσε που πιστεύω πως τότε λίγο πολύ όλα τα παιχνίδια ήταν πιο σκοτεινά σαν χρώματα για να κόβουν και "αδυναμίες" των gr. engines.

Phoebus
21-07-2010, 01:46
Σκατά είναι ό,τι και να πείτε.

Phoebus
19-08-2010, 16:30
http://www.youtube.com/watch?v=Eab0Ys7znH4

SpiritCrusher
19-08-2010, 16:34
Ωραίο αλλά προσπαθούν να κάνουν τόσα πολλά πράγματα μαζί πια που μάλλον θα τα σκατώσουν.

Deggial
19-08-2010, 16:44
Το βιντεάκι μάλλον επαληθεύει τη φήμη του arcade-style space combat, όπου δεν ελέγχεις πλήρως το σκάφος όπως στα space simulators, αλλά προχωρεί σε προκαθορισμένες διαδρομές κι εσύ απλά κάνεις ελιγμούς και ανατινάζεις ό,τι άλλο κινείται.

Ingolemo
19-08-2010, 17:08
Rebel Assault fash :touched:

Kalutera pisteyw etsi, an phgainan na to kanoun full space combat den tha tous evgaine, twra tha nai ena eyxaristo arcade dialleima :)

atom_smasher
20-08-2010, 10:47
Αρνουμαι να συμμετασχω/παιξω σε τετοια ΠΟΥΤΣΙΛΙΚΙΑ, οσο δεν βγαζουν παιχνιδια που εχουν το λημμα ΤΙΕ μεσα και να απαιτουν τζοη-στικ και ΑΡΧΙΔΙΑ.

τσακο ενα πινκ

Phoebus
20-08-2010, 11:30
Rebel Assault fash :touched:

Kalutera pisteyw etsi, an phgainan na to kanoun full space combat den tha tous evgaine, twra tha nai ena eyxaristo arcade dialleima :)

Έτσι φαίνεται. Όταν ήμουν μικρός το'χα ΛΙΩΣΕΙ, ειδικά το 2, ήταν από τις λίγες πραγματικά immersive Star Wars εμπειρίες σε παιχνίδι, με το επόμενο να είναι πολύ αργότερα, το Dark Forces... Φαίνεται επίσης πως θα κάνουν και αντίστοιχα minigames με swoop/pod racing, pazaak με στοιχήματα κτλ, θα'χει γέλιο πως θα ξεκινήσουν οι κομπίνες σ'αυτά τα συστήματα. Γενικότερα προωθούν και το social networking aspect του παιχνιδιού και φαίνεται να τους βγαίνει. Πραγματικά το φτιάχνουν για να το παίζει ο κόσμος στα εταιρικά PC, δεν εξηγείται αλλιώς! Ανακοίνωσαν εν τω μεταξύ και τα advanced classes, μεταξύ αυτών και ένα class που λέγεται Jedi Wizard - γελάει ο κόσμος. Είναι πραγματικά το WoW με lightsabers... άντε να δούμε... Φλεβάρη 2011.

Phoebus
04-12-2010, 13:46
http://www.youtube.com/watch?v=GovcZuypYZA

http://www.youtube.com/watch?v=kjzQOdo3u_A

Jimmy
14-12-2010, 03:30
Σε ενα χρονο θα κλεισουνε τους servers γιατι δεν θα παιζει κανεις. Παρτε το αποφαση, οσαΜΜΟs αντιγραφουνε το gameplay του WoW δεν προκειται να πανε καλα ποτε. ποτεεεεεεεεε

SpiritCrusher
31-01-2011, 16:29
http://www.youtube.com/watch?v=Y7rforCHPlQ&hd=1

:-?

12 stars circle your brow
24-06-2011, 12:35
http://www.youtube.com/watch?v=OzdCdRPESps
http://www.youtube.com/watch?v=OzdCdRPESps

Once_Emperor
25-06-2011, 14:42
Μήπως να το κάνουν ταινία καλύτερα?

SpiritCrusher
20-07-2011, 03:25
Collector's Edition λέει:

http://i.imgur.com/3B4cH.jpg

Exclusive Gentle Giant Darth Malgus statue
Star Wars: The Old Republic game discs in collectable metal case
The Journal of Master Gnost-Dural annotated by Satele Shan
Old Republic galaxy map
Custom security authentication key
Exclusive music of Star Wars: The Old Republic CD
High quality Collector's Edition box

On top of all that swag you'll also get access to seven additional digital in-game items:

Flare gun: Fire flares into the air
Training droid: Hovers at your side for combat assistance
HoloDancer: Project your own holographic dancer
HoloCam: Keep visual records of in-game adventures
STAP: Sleek and unique in-game vehicle
Exclusive Mouse Droid: Spunky droid to join your adventures
Exclusive Collector's Edition store: Unique in-game vendor with a dynamic assortment of items

KoiliaSamprela
20-07-2011, 11:35
έλα ρε παιδάκι μου στείλε να τελειώνουμε ....

KoiliaSamprela
21-07-2011, 13:30
σε δίλημμα για το pre-order ...παίζουν και ζόρια λέμε

Once_Emperor
21-07-2011, 13:46
Oi times gia ta preorder einai elafrws geloies omws :/

KoiliaSamprela
21-07-2011, 14:25
το απλό είναι όσο κάθε άλλο game , το καρα-κολέκτορς είναι όντως πολλά τα λεφτά, ακόμα και αν "αξίζει"

SpiritCrusher
21-07-2011, 17:32
50€ για PC game είναι πολλά. Δεν είναι ότι έχουν και έξοδα για platform fees, άσε που θα βγάλουν και πόσα από συνδρομές.

Να ήταν το GW2 που δεν έχει συνδρομή να πω ναι, να πάει στο διάολο, αλλά τώρα τον πούλο.

SpiritCrusher
22-07-2011, 02:32
Οκ πριν από λίγο είχε πανελ στο κομικ-κον. Τίποτα το φοβερό από νέα.

19 Major planets και σχεδόν 100 σύνολο με τους μικρούς. Για να περπατήσεις τον Tattooine θες μισή ώρα λέει. Beta τον Σεπτέμβρη και τέλος

Release Window Target: Holiday 2011. Ugh.

Καλά κρασιά.

SpiritCrusher
26-07-2011, 20:29
Class gameplay trailer !

Άλλο ένα εντυπωσια...οκ μαλακία είναι. Απορώ, τα βλέπουν πριν τα βγάλουν σε κυκλοφορία

http://www.eurogamer.net/videos/sw-the-old-republic-class-gameplay

SpiritCrusher
29-07-2011, 22:27
Ούτε ένα combo breaker; Πφφτ.

Λοιπόν σήμερα έβγαλαν το 1ο σοβαρό gameplay βίντεο. Κανονικό gameplay με UI, πως θα γίνονται οι ομιλίες κτλ.

http://www.youtube.com/watch?v=rLrsEx8YZj0

Απίστευτη ξενέρα ο Smuggler ιμο. :?

Επίσης τα παλαμάκια ρε μλκ. Πιο κλισε δε γίνεται.

metamelia1
31-07-2011, 00:46
βλεπω το βιντεο και ειναι σαν ενα μπασταρδεμενο παιχνιδι με κλεψιες απο παντου.....μιλαμε ευρηματικοτητα ΜΗΔΕΝ

μια μιξη απο γραφικα παιχνιδιου του 2005 με μια πιο συγχρονη πινελια, το κλεψιμο απο interface και gameplay WoW παει συννεφο, ο κυκλος στον διαλογο κλεψια απο mass effect.....

προσθετεις λεηζερς και λαιτσεημπερς στη σαλατα και...

βουαλα!

http://i.imgur.com/yznzi.gif

SpiritCrusher
31-07-2011, 00:59
βλεπω το βιντεο και ειναι σαν ενα μπασταρδεμενο παιχνιδι με κλεψιες απο παντου.....μιλαμε ευρηματικοτητα ΜΗΔΕΝ

MMO με φουλ διαλόγους, στορι μοουντ και multiplayer διαλόγους. Που αλλού ξανάγινε;

μια μιξη απο γραφικα παιχνιδιου του 2005 με μια πιο συγχρονη πινελια

Ε οκ ούτε εμένα μου αρέσουν αλλά είναι ο μόνος τρόπος να έχεις 60 fps με πολλά άτομα μαζί + effects + mobs και να είναι και seamless όσο πιο πολύ γίνεται.

, το κλεψιμο απο interface και gameplay WoW παει συννεφο,

..το οποίο WoW το πήρε από αλλού

ο κυκλος στον διαλογο κλεψια απο mass effect.....

Τι κλεψιά; Δικό τους είναι. Κοτορ 3 να έβγαζαν πάλι έτσι θα ήταν.

asimoulis
31-07-2011, 02:06
χαχα ο κύκλος λέει, κλεψιά χαχα

metamelia1
31-07-2011, 02:19
χαχαχαχα ναι ηταν αστειο επιχειρημα αλλα μεσα σε ολα τα references χτυπησε και αυτο ασχημα!

metamelia1
31-07-2011, 02:25
νταξει αυτο το γκεημπλεη και ιντερφεης τωρα πια ειναι πασπαρτου για ΜΜΟ, αλλα οχι τοσο ριζεμπλανς ρε πουστη, ειναι ολοιδια αισθητικα

απο κει και περα ΣΤΟΡΙ ΜΟΔΕ; τωρα το ειδα. περνω πισω οσα ειπα :!:

metamelia1
31-07-2011, 02:26
παρε κιαλλο φιλακι

http://i.imgur.com/8AuZe.gif

SpiritCrusher
31-07-2011, 03:51
E στορι μοουντ...υποτίθεται πως αντί για questing καθε class έχει ένα κανονικό story όπως στα single player των kotor, ME κτλ.

metamelia1
31-07-2011, 12:11
ναι μωρε αυτο καταλαβα. ειναι ο κυριος λογος που κραζω τα μμο, αυτο παιζει και να γαμαει τελικα

cloud
31-07-2011, 13:13
Τα στόρι είναι για τα single player ή τις αδερφές όμως. Και σιγά το στόρι που θα χει δλδ. 'Ολα καλά φαίνονται στο βίντεο αλλά πολύ cutscene έπεσε. Επί της ουσίας δε μας δείχνει τίποτα, ούτε raid κάποιας μορφής, ούτε pvp, ούτε καμιά πόλη.

metamelia1
31-07-2011, 13:18
Δηλαδη.....με λες........ΑΔΕΡΦΗ?

SpiritCrusher
12-08-2011, 03:19
Επί της ουσίας δε μας δείχνει τίποτα, ούτε raid κάποιας μορφής, ούτε pvp, ούτε καμιά πόλη.

Ε βασικά η Beta έχει ελάχιστα leaks και αρκετές μούφες οπότε μόνο ότι βγαίνει από στόμα Bioware ξέρουμε πάνω κάτω. Αυτό που ξέρουμε είναι πως η πλειονότητα των beta testers λέει ότι είναι καλό, ίσως καλύτερο από ότι θα περίμενε κανείς.

Παρόλα αυτά, PVP θες, πάμε! (δεξι κλικ--> view image)

http://www.alterswtor.com/wp-content/uploads/2011/08/warzone1.jpg

http://www.alterswtor.com/wp-content/uploads/2011/08/warzone2.jpg

Βιντεο
http://vimeo.com/27586279
pass: alterswtor

KoiliaSamprela
12-08-2011, 08:17
Τελικά θα κάνω pre-order σήμερα (δεν έχω δει το βίντεο) αλλά δε γαμιέται , σταργουορ είναι και τον μήνα τον φρι να παίξω καλά είναι!

(χ2 το πριόρντερ, να μην έχουμε καυγάδες σπίτι :oops:)

KoiliaSamprela
12-08-2011, 08:51
είχε Ifilke το video :touched::touched::touched: ....

Το Twi'lek, με τα κίτρινα Lekku

υγράνθηκα ...

KoiliaSamprela
12-08-2011, 12:08
γουίνκ γουίνκ

You registered your Pre-Order code on August 12, 2011 and now are registered for the following items:

Star Wars™: The Old Republic™ Standard Edition Pre-Order
Early game access
Color Stone (Virtual Item)
We will keep you informed about early access to The Old Republic as we get closer to the game's release.

Don't play solo! Tell your friends you've pre-ordered Star Wars: The Old Republic on Facebook or Twitter!

Deggial
24-09-2011, 15:15
Release date 22/12/2011:

http://www.swtor.com/news/news-article/20110924?sourceid=eag3109

asimoulis
24-09-2011, 15:30
έχουμε ακόμα καιρό αλλά ψηθείτε για guild.

MoRmEnGiL
24-09-2011, 17:21
Nice avatar :D

KoiliaSamprela
03-10-2011, 10:12
μετά από μια εβδομάδα μπέτα , απλά είμαι ενθουσιασμένος.
Είναι πολύ RP το παιχνίδι , τα γραφικά δεν είναι εν τέλη τόσο άσχημα όσο τα έκραζα στην αρχή , έχει αρκετά προβλήματα που άλλα mmo τα έχουν λύσει , αλλά το κοινό του star wars θα το κρατήσει

Phoebus
03-10-2011, 11:57
Τι προβλήματα; Groups βρίσκεις εύκολα;

KoiliaSamprela
03-10-2011, 13:37
Τι προβλήματα; Groups βρίσκεις εύκολα;

θα παίξει και spoiler γιατί δεν πρέπει να χαθεί το RP για όσους γουστάρουν.

Σπόιλερ περί γενικότερου gameplay
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ο ποδαρόδρομος + άναρχα από θέμα χώρου κουέστ χαμπζ.. Χαλάς αρκετό χρόνο στο ποδαράτο, ναι μεν έχεις την καύλα του εξπλορέισον, αλλά κάποια στιγμή και μετά βαριέσαι.

Σπόιλερ περί RP
Σχετικά με το grouping, το μαξ γκρουπ είναι 4 άτομα. Κάπου στο λέβελ 9 παίρνεις έναν ακόμα χαρακτήρα παρέα σου, σαν κομπάνιον και ΟΧΙ ΠΕΤ. Αυτός μπορεί να πάρει θέση στο πάρτυ σαν ισότιμο μέλος, δλδ 2 players μπορούν να κάνουν full party. Αν θες να ρωτήσεις γιατί λοιπόν να μπεις στην διαδικασία 4 ατόμων και όχι 2, η απάντηση είναι social points.

Δεν ξέρω αν λέει να γράψω τις γενικέτερες εντυπώσεις μου και τι με έχει ενθουσιάσει συγκεκριμένα , μιας και θα είναι αρκετά πράγματα μέσα από το παιχνίδι που θα χάσετε την έκπληξη της ανακάληψης.

SpiritCrusher
03-10-2011, 14:30
Λολ σαμπρελίνο :pink: . Κατ'αρχας gz που μπηκες γιατί εμείς μείναμε με το fake mail, QQ.

Αλλά αυτά δεν είναι σποιλερς ε :P Η ίδια η Bioware τα δείχνει στα επίσημα videos κάθε Παρασκευή. Μη μασας, δώσε εντυπώσεις στο λαό (μπορείς να πεις κάπως γενικα τι σου αρέσει, δεν είναι αναγκη να γίνεις συγκεκριμένος)!

Είναι γνωστό ότι παίζει πολύ περπατημα, αρκετοί μάλιστα το θεωρούν και σαν καλό/κακό μέτρο για να νιώθει το spec σου πιο "βαριά" επιλογή μιας και για να αλλάξεις πρεπει να περπατήσεις ποση ώρα και να αλλάξεις πλανήτες. Σε φάση αν σας λείπει healer από το group, προτιμούν να περιμένουν να βρουν κάποιον παρά να στείλουν πχ εσένα για respec και να βρουν ένα από τα διαθέσιμα DPS.

Επίσης καλοί οι companions αλλά όλοι λένε πως μόνο ο/η Healer αξίζει για solo play. Δυστυχώς το AI των υπολοίπων, μέχρι στιγμής, το μόνο που κάνει είναι να σε καθυστερεί, μιας και απλά με τα απαραίτητα heals θα καθαρίζεις πιο γρήγορα και θα έχει και περισσότερο ενδιαφέρον (επειδή τα κάνεις όλα εσύ).

Τέλος χαίρομαι που σύμφωνα με όλα τα polls οι Smugglers θα είναι το least played class (γιατί όσο να'ναι έχουμε και έναν ελιτισμό να ικανοποιήσουμε :P ), οπότε σαν underdogs θα σας καρφώσουμε το Millenium Falcon (inb4 XS Freighter) στο κώλο σας και επειδή θα το βάλουμε και κάθετα θα σφηνώσει στη κωλοχωρίστρα σας :!:

Άντε γεια, τσουτσέκια!

asimoulis
03-10-2011, 15:25
έχω προπαραγγείλει και δικαιώνομαι. "mounts" δεν παίζουν από κάποιο lvl και μετά;

KoiliaSamprela
03-10-2011, 15:28
Οκ, λοιπόν παίζω BH γιατί έτσι , και ναι έχω το καλύτερο companion (healer).
Έχω φτάσει 13 λέβελ , έχω δει μόνο 2 χάρτες (το πρεζάκι η κυρά είναι 24).

Δεν τρελάθηκα με το character creation , ίσως γιατί περίμενα πολλά, δεν είναι φυσικά wow με τα ελάχιστο customisation αλλά δεν τα έσπασα κιόλας.

Παίζω empire και δεν μου άρεσε που δεν μπορούσα να κάνω τον BH μου τουίλεκ.

Στα του παιχνιδιού , έχεις 2 ειδών μισιονς, το κλας που είναι φάση ινστανς , και συγχρόνως σου δίνουν και general.
Σε κάθε κουεστ έχεις να κάνεις rp και όταν παίρνεις το κουεστ αλλά και όταν παραδίνεις κάποια επηρεάζουν το φάξιον σου, απ ότι είδα δεν παίζει φάση betrayal αλλά μετά σε θέμα "εμφάνισις" του αρμορ σου.
Αργότερα που έχεις και κομπάνιον επηρεάζουν οι απαντήσεις σου και την σχέση σου μαζί του. (Δεν έχω ακόμα άποψη σε τι θες καλή ή κακή σχέση μαζί του)
Προφέσιονς 3 , ένα μόνο κράφτινκ και τα άλλα 2 είναι γκάδερινκ ή το άλλο δεν ξέρω να το περιγράψω. Μπορείς όσο εσύ κάθεσαι και τσατάρεις με τα φιλαράκια σου (αν έχεις) αλλιώς όταν τρολλάρεις το τζένεραλ τσατ να στέλνεις τον κομπάνιον να κάνει κουεστ για τα προφέσιονς.
Αν όμως ξεκινάς διάλογο για κουεστ και είναι σε μίσιον ο κομπάνιον, κάνει ρεσετ.

Όταν είσαι σε πάρτυ και κάνεις μαζί με κάποιον το κουεστ, στο ντιλιβερ όπως και όταν το παίρνει ανοίγει ένα καινούριο ποπ απ που σε ρωτάει αν θες να μετέχεις στο κονβερσέισον. Αν μπεις στο μπλαμπλα , σε κάθε ερώτηση /απάντηση ρολλάρουν όλοι και ο μεγαλύτερος δίνει την απάντηση . Αυτός που έδωσε την απάντηση παίρνει τα πολλά σόσιαλ πόιντς, και οι άλλοι από 1 , όπου πολλά = πάρτυ μέμπερς * 2 (2-4-6-8 δλδ). Με τα σόσιαλ πόιντς ξέρω ότι αγοράζεις γκίαρ (δεν το έχω μελετήσει πόσο αξιόλογο είναι).

Κάπου προς το 15 κάνεις ένα κουεστ τσέιν που σου δίνει το σκάφος σου , όπως ξέρετε είναι κλαςς σπεσίφικ. Μαζί παίρνεις και ένα ντρόιντ που κάνει το κράφτινκ. (δεν ξέρω παραπάνω ότι είδα από το αρωστάκι )

Γενικά το κουέστινκ το έχω λατρέψει, κάθομαι και διαβάζω διαλόγους κιετς.

(με έκοψε ένας παπάρας στην δουλειά και έχασα τον ειρμό μου μετά τα άλλα...)

03-10-2011, 15:31
φαντάσου να μην σου είχαν μετακινήσει το γραφείο μπροστά στην πόρτα

KoiliaSamprela
03-10-2011, 15:35
speedster νομίζω το πρώτο το παίρνεις στο 25.
Ξέχασα να πω ότι rez έχουν όλα τα κλασις

KoiliaSamprela
03-10-2011, 15:36
φαντάσου να μην σου είχαν μετακινήσει το γραφείο μπροστά στην πόρτα

λινουξ γιουζερ φιλαράκι , γράφεις με vi σε consola και νομίζουν ότι δουλεύεις :)

SpiritCrusher
03-10-2011, 16:53
Αργότερα που έχεις και κομπάνιον επηρεάζουν οι απαντήσεις σου και την σχέση σου μαζί του. (Δεν έχω ακόμα άποψη σε τι θες καλή ή κακή σχέση μαζί του)

Έχει romance με τους companions όπως στα ME/DA.

KoiliaSamprela
05-10-2011, 21:31
έκανα mission για τον fixer 66 :touched:

στα -κατά κόσμον - battlegrounds, δεν πάνε imperial vs republic :) αλλά ράντομ οι ομάδες.
Έκανα το πρώτο τύπου σπέις κουέστ , δεν κουνάς καθόλου το διαστημόπλοιο, αλλά κάνεις πιου πιου τους άλλους !

Deggial
05-10-2011, 21:49
Class abilities (http://www.oldrepublic.net/133-classes.html).

Skill calculator (http://torguild.net/calculator/).

KoiliaSamprela
05-10-2011, 21:52
έτσι (http://torguild.net/calculator/bounty-hunter/powertech/?p=30232000000000000000000000000000000212020321212311251)

SpiritCrusher
06-10-2011, 01:44
Τι 30GB client :fear:

Phoebus
06-10-2011, 03:01
Άμα έχεις τόσους διαλόγους...

SpiritCrusher
11-10-2011, 14:25
Σκέφτηκα απλά να κάνω ένα ποστ που να λέει "γαμησε" ή να γράψω αναλυτικά κάποια πράγματα ή να γράψω τίποτα γραφικό γιατί έχουμε και μια υστεροφημία. Οπότε:

Γνωστός ER χρήστης (και γνωστή ΚΟΤΑ στο L4D2) μπήκε στη Beta αλλά σαν καλός καμμενίδης δε θυμόταν καν να είχε κάνει opt-in: Κοινώς χέστηκε.
Επειδή όμως ήθελε κι αυτός να νιώσει ένα Falcon στο ποπό του (βλ. προηγούμενα ποστ) μου έδωσε εμένα το account του: Κοινώς τη γαμήσατε, τσουτσέκια (ειδικά ο 12αστερος που θα το διαβάζει και θα λέει ομγ έχει ξεφύγει ο γραφικός).

Κατ'αρχάς η beta ήταν σε πολύ καλό στάδιο, έβρισκες κυρίως minor bugs τα οποία φτιάχνουν με polish, δεν ήταν και Rift όμως που πρακτικά αντί για Beta ένιωθες πως έπαιζες retail προιον. Το παιχνίδι γενικά "δουλεύει" και όντως νιώθεις σαν να παίζεις KotoR ή κάποιο SP παιχνίδι Bioware, τα conversations άλλωστε δεν έχουν ιδιαίτερη διαφορά από Mass Effect. Eπίσης βρήκα πολλά και συχνά Light/Dark options και αυτό είναι καλό.

Professions: Μου αρέσει το σύστημα. Αντί να τα κάνεις εσύ, στέλνεις τους NPCs σε αποστολές να μαζέψουν materials ή να πάνε να σου κάνουν το craft. Κάθε αποστολή δουλεύει σε real time χρόνο, οπότε πχ του λες "Τρέχα βρες Aluminum" και αυτός θα χρειαστεί 5 λεπτά real time χρόνου. Ακόμα και στο afk έχεις κάτι να κάνεις.

Επίσης είναι μεγάλο, έπαιξα Smuggler/Scoundrel και με το ζόρι πρόλαβα να τελειώσω το Prologue. Ειδικά Coruscant είναι γιγαντιαία πόλη με πολύ τρέξιμο.
Τρέξιμο ναι, ένα πρόβλημα στα μικρά levels, όπου το παιχνίδι έχει πολύ περπατημα αλλά τουλάχιστον στο lvl 15 όλοι παίρνουν Sprint.

Γραφικά/animations μπορούσαν και καλύτερα, τα έχουμε πει αλλά οκ εμένα δεν με ενοχλούνε πια. Λίγο στον Ord Mantell με χάλασαν γιατί είναι μουντός πλανήτης και με τα διαθεσιμα beta settings εκεί φαίνεσαι λίγο ξεκάρφωτος με το περιβάλλον.

Combat: Ωραίο. Δε διαφέρει και τόσο από το WoW αλλά κάθε class έχει ένα μοναδικό feeling και αυτό είναι καλό. Επίσης καλό synergy τα abilities, έχει μια καύλα σαν Scoundrel να ρίχνεις μια κλωτσιά στα αρχίδια, καπάκι μια με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι (για το +dmg buff ντε) και μετά μια με Shotgun στη πλάτη εξ' επαφής για λολκριτ. Επίσης πως να βαρεθείς τους SW ήχους στα όπλα; τσφ τσφ τα μπλαστερς, βββτ βββτ τα sabers για πάντα.

Το κόβουμε εδώ. Είδα Smuggler μέχρι το 17, αρκετά Battlegrounds (όχι huttball γαμώ το random του), 2 4άρια instances (σαν Healer), 1 space combat και λίγο Jedi Knight gameplay (μέχρι level 4). H συνολική εικόνα από όλα αυτά μου έχει διώξει ότι ενδοιασμούς είχα για το pre-order. 2 μήνες είναι αρκετοί για να το στρώσουν.

KoiliaSamprela
11-10-2011, 16:32
ΖΗΤΩ Η ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:

γενικά έφυγαν φρέσκες μπέτα

Esteban
12-10-2011, 14:16
Έκανα αίτηση για beta. Δεν έχω νέα. Όποιος έχει τίποτα και δεν το θέλει ας ελεήσει.

asimoulis
12-10-2011, 21:40
κι εδώ.

Neuroscar
13-10-2011, 11:49
Εμ, μηπως....θα μπορουσε καποιος...να μου...εμ...."δανεισει" το μπετα κι για "μερικες ωρες"???
Υποσχομαι να ειμαι καλο παιδι!

SpiritCrusher
13-10-2011, 13:50
Ε εστεμπαν τι περίμενες; με τη μία; :P

Γενικά ούτε εγώ έχω πολλές ελπίδες για beta μιας και είναι πάρα πολλά άτομα που έχουν κάνει opt-in. Επίσης αυτές τις μέρες δεν παίρνουν πια beta testers (η beta έχει αρχίσει από κάπου Μάιο; ), παίρνουν μόνο για weekend beta testing όπως μπήκα εγώ τώρα. Αν γίνει άλλο weekend beta testing θα το ανακοινώσουν, αν στείλουν beta invites θα το ανακοινώσουν και αυτό.

Συγκεκριμένα το ανακοινώνουν εδώ: http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=9855201

Esteban
14-10-2011, 20:01
ναι, γι αυτο είχα κάνει application

KoiliaSamprela
22-10-2011, 08:06
As a part of the deployment of this new build, all existing characters will be wiped, and all testers will be required to uninstall and re-download the client.

για να δούμε την φρεσκαδούρα :)

SpiritCrusher
12-11-2011, 06:28
Όλοι όσοι έκαναν beta opt-in μέχρι 11/11 πρέπει να πήραν σήμερα beta invitation για κάποιο "upcoming" beta weekend. Από το επόμενο δηλαδή. Πληροφορίες για το πότε θα κατεβασετε client κτλ. στο mail σας.

KoiliaSamprela
12-11-2011, 10:01
βασικά έχουμε πλέον Ευρωπαϊκό σέρβερ για beta , και μάλιστα όχι έναν, αλλά 3, αγγλικό, γαλλικό , γερμανικό.
και Γενικά επειδή βλέπω πολύ πράμα σε servers μάλλον πάμε για open beta σύντομα!

SpiritCrusher
12-11-2011, 13:57
σαμπρελίνο θα σε μαλώσω :!:

Όλοι όσοι έκαναν beta opt-in μέχρι 11/11

Σοβαρά το είπα, να δες: http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=10672193#edit10672193

I have previously tested Star Wars: The Old Republic. Will I get invited to the upcoming Beta Testing Weekend?

Yes, you will. Every person that is signed up and opted in for Game Testing before November 11th will be invited to the upcoming Beta Testing Weekend.

Όλοι οι EU είναι μέσα για να γίνει stress test στους EU servers. H Bioware έχει πει εδώ και καιρό σε τέτοιο αντίστοιχο ποστ ότι δε θα υπάρξει open beta, γιατί πολύ απλά δε θέλουν. /shrug
Επίσης το σχέδιο είναι, αυτά τα beta weekends να είναι και τα τελευταία.

KoiliaSamprela
12-11-2011, 14:25
ναι εντάξει :) δεν θέλω να με μαλώνεις όμως ... επίσης όντως όλοι αυτοί οι σέρβεροι είναι για το γουικεντ

SpiritCrusher
12-11-2011, 14:29
ναι εντάξει :) δεν θέλω να με μαλώνεις όμως ...

Εσύ χάνεις!

Neuroscar
12-11-2011, 14:30
Εκανα αιτηση πριν κανα χρονο για μπετα.
Δεν πηρα μειλ.
Μπαλες πηρα.

Once_Emperor
12-11-2011, 14:30
Τα ίδια

SpiritCrusher
12-11-2011, 14:38
E λεει will be invited, μπορεί να μην σταλθηκαν ολα ακομα, έχουμε 1-2 βδομάδες μεχρι τότε.

Phoebus
12-11-2011, 14:46
Μου'ρθε εμένα σήμερα.

Στην αρχή ενθουσιάστηκα.

Μετά θυμήθηκα πως απλά έχω ένα laptop, δεν έχω gaming PC.

SOUR 'BOUT THAT SW BETA WEEKEND INVITE.

SpiritCrusher
12-11-2011, 14:52
A ναι και μπείτε μία και από http://www.swtor.com/tester για σιγουριά, γιατί είναι γνωστό φαινόμενο να μην ερθει mail αλλά να είσαι στη beta.

edit: ok lol, επειδη δεν έχει αρχίσει καν το weekend στο αποπανω λινκ δεν με εχει ουτε εμενα σαν tester ενώ εχω παρει mail.

BLiTzER
12-11-2011, 18:25
Your account has been selected to participate in an upcoming Star Wars™: The Old Republic™ Beta Weekend Test. If you have previously tested or are currently participating in an ongoing test, you will be invited again. Additional details for this upcoming test will be announced soon.

Wut!1

SpiritCrusher
12-11-2011, 18:32
Ξέρω'γω, τόσα σημερινά ποστ απο πάνω..

BLiTzER
12-11-2011, 18:35

Δεν είμαι πολύ σίγουρος τι εννοείς (πιθανότατα παρεξήγησες), αλλά τα αποπάνω ποστς με έκαναν να ποστάρω :P Αναμένουμε λεπτομέρειες, λοιπόν.

12-11-2011, 18:36
Phoebus φέρε invitation αν δεν το χρησιμοποιήσεις.

SpiritCrusher
12-11-2011, 18:42

Δεν είμαι πολύ σίγουρος τι εννοείς (πιθανότατα παρεξήγησες), αλλά τα αποπάνω ποστς με έκαναν να ποστάρω :P Αναμένουμε λεπτομέρειες, λοιπόν.

Ε ειπες wut!

Δεν στέλνουν invitations, κανουν αυτοί flag τα accounts για beta οπότε ο μόνος τρόπος είναι να σου δώσει το account του.

Phoebus
12-11-2011, 21:42
Το'χω ήδη δώσει αλλού, σοζ.

FIXXXER
15-11-2011, 05:54

Ε ειπες wut!

Δεν στέλνουν invitations, κανουν αυτοί flag τα accounts για beta οπότε ο μόνος τρόπος είναι να σου δώσει το account του.

Ασχετε βλακοτνικ.

Για πειτε, πως και ποτε μπορει κανεις να παιξει το παιχνιδι αν ειναι παντελως ασχετος με τα παντα

SpiritCrusher
15-11-2011, 16:46
Για όποιον παραπονιέται για beta key:

http://www.curse.com/betas/swtor-eu#

175.000 Beta Keys giveaway. First come, first served.

To apply your beta key follow these instructions, which are covered in-depth on the giveaway pages:

Visit www.swtor.com/redeembetacode, log in to your Star Wars: The Old Republic account or create a new one and opt-in to the game testing program (www.swtor.com/tester)
Enter your beta code when prompted
You must redeem your code prior to 11:59PM CST on Friday 11/18/2011. Codes are not redeemable beyond these cut off times.

Neuroscar
21-11-2011, 13:46
Πηρα κανονικοτατα invitation το οποιο για καποιο λογο απτο χοτμειλ αναγνωνιστηκε ως junk (..) και το εστειλε εκει.
Επειδη κατι ειπατε οτι στελνουν μειλ για το ποτε μπορειτε να κατεβασετε το παιχνιδι εγω δε πηρα τιποτα -η ισως πηρα και πηγε παλι στα τζανκ (..)- οποτε μπειτε στο ακκαουντ σας και κατεβαστε το παιχνιδι απο ΤΩΡΑ κιολας, ειναι περιπου 20γβ.

asimoulis
22-11-2011, 10:01
Hello everyone! We are excited to have you joining us for Beta Testing Weekend! We can’t wait to get you all into the test. If you just received your invitation today, you can visit www.swtor.com/tester to download the launcher and begin patching the game.

To simulate a launch environment, testers who have accepted new invites to weekend testing will gain testing access in staggered intervals based on when their invites were accepted. The first group of testers will be able to log on beginning on Friday morning (11/25) at 10:00AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin, 18:00 Athens). Then, Saturday and Sunday at 10:00 AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin, 18:00 Athens) the second and final waves of testers will gain access. Please watch your email for details about when your phase of testing begins. This will come in a separate email from your invite.

To our existing testers: at 10:00AM CST on Friday 11/25, you will notice several new servers appear in server selection for the weekend test to accommodate all our weekend testers. You are welcome to create characters on these new servers, but please note that they will only be available for the duration of the weekend test, which ends on 11/27 at 11:59PM CST (11/28 5:59 London, 6:59 Paris/Berlin, 7:59 Athens).

All testers share forums at this time, so please welcome our weekend testers, who will be active in these forums for the duration of the weekend test!

ζω για το σαββατοκύριακο! οι ελληνικές ώρες δικές μου.

22-11-2011, 14:25
Έλεος με τους μαλάκες και τα γραφικά τους.

ΡΕ ΜΛΚ ΤΙ ΚΛΟΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΟΣ

and then it's

Μου'ρθε εμένα σήμερα.

Στην αρχή ενθουσιάστηκα.

Μετά θυμήθηκα πως απλά έχω ένα laptop, δεν έχω gaming PC.

Άπειρα πινκς σε Neuroscar που δεν μπορεί να παίξει, το Σάββατο θα πεθάνουμε.

Phoebus
22-11-2011, 16:58
Δε κατάλαβα, σου φαίνεται περίεργο που δε γουστάρω τα γραφικά του παιχνιδιού;

22-11-2011, 16:59
Όχι, είχε πλάκα που όλοι έλεγαν οτι τα κρατησαν σχετικά low για να μπορεί να παίζει κόσμος και τους έκραζες και τελικά δεν έχεις πισί για να παίξεις καν με αυτά που έχει τώρα.

Phoebus
22-11-2011, 17:06
Ε; Αγορίνα, στο laptop παίζω Skyrim. Δεν τους κράζω επειδή τα γραφικά είναι "low" ή κάτι που έχει να κάνει με performance. Τους κράζω επειδή τα γραφικά δε μου βγάζουν το SW feel που'χω συνηθίσει, είναι καρτουνίστικα, γενικώς η απόφασή τους να τα κάνουν τους χαρακτήρες τόσο καρτούν μου χαλάει όλο το παιχνίδι.

Phoebus
22-11-2011, 17:09
Στα πρώτα screenshots ειδικά όταν είχαν βγει ΤΟΤΕ οι Jedi είχαν shoulderpads λες και ήταν παίχτες ράγκμπυ. Αφού φάγανε (αρκετό) κράξιμο στο forum το μειώσανε κάπως, και βάλανε νέα τεχνολογία για να φαίνονται λιγότερο καρτουνίστικες οι φάτσες. Γενικώς ψάξου και θα δεις videos από PAX2010 που τα'χαν βγάλει πρώτη φορά.

SpiritCrusher
22-11-2011, 18:04
Old screenshots are old αλλά μιας και τις έχουμε πρόχειρες:

(δεξί κλικ --> view image για να φύγει το λιγοστό resize)

Το παιχνίδι στο low:

http://i.imgur.com/VgWBd.jpg

To παιχνίδι στο MAX:

http://i.imgur.com/G5Ujg.jpg

Προφανώς τώρα πια με τα extra optimizations τα πάντα θα τρέχουν καλύτερα, ενώ επίσης θα ήταν καλύτερο αν είχε screenshots για ολα τα preset settings, αλλα δε γαμείς.

Ingolemo
25-11-2011, 20:18
Lol, o monadikos English Europe server (!) (Kissai Caste) exei 24h queue... (6k atoma)

Mphka se enan US (shadowgrounds) pvp, pou den exei queue.

Eiste se kana allon oi upoloipoi?

25-11-2011, 21:08
Τα ίδια κι εδώ, αστείο queue. Κάτσε να δοκιμάσω να σου 'ρθω στον αμερικάνικο :P

BLiTzER
25-11-2011, 22:08
You'll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™very soon! Your test begins:
Saturday, November 26 at 10:00AM CST

^%$%^DFXhfdSZhreAWE$y^$£&%8wsu65ewweeas!!1122234

Ισχύει ή μαλακίες? Ακόμα κατεβάζω μπαιδεγουέι...

Ingolemo
25-11-2011, 22:38
isxyei logika, eipane tha mpoune siga siga oi testers.

an viazesai pantws exw extra account pou xa ftiaksei apo to link tou spirit pou einai active.

Phoebus
25-11-2011, 23:30
Πρώτη μισή ώρα:
Σκότωσε 10 απ'αυτά. Πήγαινε εκεί. Φέρε μου 5 τέτοια.

ΕΛΕΟΣ.

Ingolemo
25-11-2011, 23:45
Kiegw kamia wra epaiksa kai ksenerwsa. Tpt to kainourgio, polu metrio genika.
A, kai paei kai asxhma me ola low xwris na xei wraia grafika (se psilo palio pc men, alla paizw skyrim se high mia xara).

Esteban
25-11-2011, 23:50
Πρώτη μισή ώρα:

ΕΛΕΟΣ.

Ε νταξει τι περιμενες; Να ειναι ολα τα κουεστ με γαματους διαλογους;

BLiTzER
25-11-2011, 23:51
4.89 GB remaining... Δε φαντάστηκα ότι θα χει 15 GB downloading ΑΦΟΥ λογκάρεις. Μη σχολιάσετε :P

FIXXXER
25-11-2011, 23:56
Τι ζωον

Phoebus
26-11-2011, 00:05
Πρώτη μισή ώρα:

ΕΛΕΟΣ.

Ε νταξει τι περιμενες; Να ειναι ολα τα κουεστ με γαματους διαλογους;

Προφανώς όχι αλλά περίμενα τουλάχιστον Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ να είναι καλή. Και είναι ΣΚΑΤΑ. Πάω να παίξω Skyrim.

asimoulis
26-11-2011, 01:35
μετά από μερικές ώρες κατάλαβα ότι αν κάποιος έχει λιώσει το wow και το έχει αφήσει μάλλον δεν χρειάζεται να το παίξει καθόλου, είναι η ίδια φάση. εγώ όμως που έχω wow απωθημένα θα λιώσω μερικούς μήνες σίγουρα.

SpiritCrusher
26-11-2011, 01:59
Lol, o monadikos English Europe server (!) (Kissai Caste) exei 24h queue... (6k atoma)

Χμ, νομίζω πως έχει τουλάχιστον 4, απλά στην αρχή όντως ήταν μόνο ένας.

26-11-2011, 11:16
Σκατά στο maintenance $&%#@#^%, χτες δεν μπορούσαμε λόγω της πολυκοσμίας, σήμερα που ξύπνησα στις 8, πάνε και κατεβάζουν ρολά 2 ώρες μετα, ε δεν γαμιέστε.

Once_Emperor
26-11-2011, 12:45
Σε ποιο server είστε?

asimoulis
26-11-2011, 15:27
kissai caste. όσο παίζω μαρέσει περισσότερο.

μέχρι το lvl 10:

+ story, μουσική, star wars feeling
+ χειρισμός καλός έπαιξα trooper και jk. versatile abilities που προωθούν τη στρατηγική (pvp δεν έπαιξα ακόμα)
+ έξυπνες προσθήκες (companions, social points, "green" zones και άλλα γαμάτα πραγματάκια)
- αδικαιολόγητα βαριά γραφικά

BLiTzER
27-11-2011, 01:56
Murakami Orchid.

Ingolemo
27-11-2011, 21:04
Gia peite Server kai nickname mpas kai vrethoume.

Egw The Shadowlands - Mal

Captain Malcolm Reynolds
http://clip2net.com/clip/m6189/1322416912-293d7-242kb.jpg

BLiTzER
27-11-2011, 23:36
Murakami Orchid - Blitzer (οι γκέι φίλοι μου παίζουν τζεντάι :()

http://i8.photobucket.com/albums/a10/blitzergr/Screenshot_2011-11-27_15_53_16_384325.jpg

http://i8.photobucket.com/albums/a10/blitzergr/Screenshot_2011-11-27_17_40_41_271952.jpg

Neuroscar
28-11-2011, 10:19
Although Star Wars universe is a world us nerds have been imaginary leaving in for the past 20 years or so, i did expect a lot more from this game.
I was totally unimpressed by the graphics and with all the advertising i expected this to be a unique game in terms of gameplay.
Apparently it is not, it is another "mmorpg hit" clone up to level 15 at least.
Im really looking forward for this not to happen in the higher levels (since i will play the game either way as it seems) and for the game to give me "that" feeling. If not, it will be another mmorpg and it will give me and the rest of the players the "playing it because nothing else thats good is out" feeling.

Αυτα τα συμπερασματα εβγαλα και αυτα εγραψα στο survey.
Εσεις τι λετε? =)

FIXXXER
28-11-2011, 11:05
Το παιξα 2 ωρες μονο λογω συνθηκων. Δεν εχω ξαναπαιξει MMORPG οποτε δε μπορω να το συγκρινω με αλλα του ειδους.
Κατα τα αλλα, το SW feeling ειναι 100% εκει περα και θελω να το παιξω αυτο το παιχνιδι με τα full graphics καποια στιγμη.
Τα βιντεο και το στορυ ειναι τερμα πωρωτικα. Δε μπορω να το κρινω ως "ενα αλλο παιχνιδι" δυστυχως.
Ως Star Wars μου φαινεται τελειο.

KoiliaSamprela
28-11-2011, 13:51
με αφορμή το post του Neuroscar να πω ότι είναι μεγάλη μαλακία εν τέλη αυτού του είδους τα "beta events"
Σε πιάνει η βιασύνη να δεις ότι περισσότερο μπορείς και χάνεις την ατμόσφαιρα και την χαρά της ανακάλυψης.

Δλδ ειλικρινά η φάση με το όλο role play στο questing είναι μοναδική σε σχέση με ότι έχει εμφανιστεί. Το παιχνίδι είναι πιο κοντά στον casual player παρά στον Hard Core.
Χαλαρά διαβάζεις quests κάνεις το RP σου και γενικά δεν θέλει βιασύνη .
Τώρα τα γραφικά δεν είναι αυτό που ήθελα, χωρίς να είναι κακά, δεν είναι ότι επιθυμούσα , και περί feeling όσοι έχουν παίξει SWG δεν θα το βρουν πουθενά αλλού, επειδή είμαι ένας από αυτούς δεν εκφράζω γνώμη :)

BLiTzER
29-11-2011, 19:20
Εφόσον τέλειωσε η μπέτα, ας πω 2 λογάκια.

Έπαιξα έναν Jedi Shadow (Consular), infiltration-speced, μέχρι level 18, το οποίο δεν είναι πολύ άσχημο, δεδομένου ότι είχα 1.5 μέρα μόνο (απόγευμα Σαββάτου έως βράδυ Κυριακής). Πήρα δικό μου πλοίο (δυστυχώς δεν πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω :/), έκανα αρκετά heroics, έφτασα Dark I (^^) και δε θυμάμαι τι άλλο.

Το παιχνιδάκι παίζεται ευχάριστα, είναι σίγουρα ότι καλύτερο έχει βγει μετά το WoW και έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του. Θα ήθελα πολύ να το δω ένα χρόνο από τώρα. Έχει μερικές πολύ καλές ιδέες (companions, "instances" στον κόσμο για συγκεκριμένο αριθμό παικτών, holocall, χρώμα στα πτώματα ανά τύπο loot, dialogs/alignment), αλλά και αρκετές μαλακίτσες (δυσδιάκριτα items στο περιβάλλον, ακόμα και quest items που ψάχνεις 5 λεπτά για να κάνεις use, ενώ ο χάρτης τα δείχνει ακριβώς εκεί, μεγαλούτσικο loading time, αδικαιολόγητα χαμηλά framerates για τα γραφικά του).

Επίσης πρωτότυπος είναι και ο τρόπος που εξελίσσονται οι διάλογοι όταν είσαι σε γκρουπ, το οποίο μου άρεσε στην αρχή, αλλά αφού έζησα αρκετούς από αυτούς, τελικά με ξενέρωσε. Κι αυτό γιατί, αν υπάρχει διαφωνία στο γκρουπ (που σίγουρα θα υπάρχει), κάποια quests δε θα πάρουν το δρόμο που θες. Οι RPers θα αυτοκτονήσουν ή θα παίζουν solo. Ευτυχώς, δεν είμαι τέτοιος, αλλά και πάλι ΔΕ μου άρεσε (ήθελα να πεθάνουν όλα τα ΖΩΑ και δε με άφηναν :P).

Γενικότερα μου φάνηκε πολύ πιο απλοϊκό/ρηχό από το WoW, gameplay-wise. Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο, δίνει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε πιο casual κοινό, αφού το παιχνίδι παίζεται άνετα αρκετές ώρες, χωρίς να πάρεις χαμπάρι ότι πρόκειται για online game. Αλλά, όπως είπα, είναι ακόμα στην αρχή και είδα μόλις 18 levels.

Τέλος, δε νομίζω ότι θα ενθουσιάσει κάποιον, προς το παρόν, εκτός από τους SW/Bioware fanboys.

ΥΓ. Εκνευριστικό/ηλίθιο μπαγκ. Αν αποσυνδεθείς, για οποιοδήποτε λόγο, χάνονται όλα τα settings/controls που άλλαξες τελευταία. Μεγαλύτερη μαλακία σε game δεν έχω συναντήσει.

SpiritCrusher
29-11-2011, 19:27
Δεν ήθελες να πεθάνουν όλα τα ΖΩΑ, ήθελες να πεθάνουν όλοι οι NPCs που μπορούσαμε να μιλήσουμε. Επίσης οι RPers δε θα κάνουν party με άτομα που έχουν διαφορετικές πεποιθήσεις, doh.

Επίσης το ξέρεις πως η Beta τελείωσε σήμερα το πρωί στις 7 και ότι χθες μπορούσες να παίξεις ε;

BLiTzER
29-11-2011, 19:30
Επίσης το ξέρεις πως η Beta τελείωσε σήμερα το πρωί στις 7 και ότι χθες μπορούσες να παίξεις ε;

Το ξέρω, αλλά έλιωσα στον ύπνο μετά τη δουλειά :P

Δεν ήθελες να πεθάνουν όλα τα ΖΩΑ, ήθελες να πεθάνουν όλοι οι NPCs που μπορούσαμε να μιλήσουμε.

Βασικά ήθελα να πεθάνουν όλες οι ΑΔΕΡΦΕΣ. Απλά τυχαίνει να είναι μπόλικες τζεντάι σάιντ.

KoiliaSamprela
14-12-2011, 23:36
ξεκινήσαμε λοιπόν @ Frostclaw

SpiritCrusher
15-12-2011, 04:59
Γιατί Frostclaw; Στη τύχη ή έχεις πετύχει κάπου server info;

Mitsmann
15-12-2011, 05:06
Ερωτηση αν και ξερω τη μοιρα μου.
δεν υπαρχει περιπτωση να πετας σκαφη ε?

φυσικα δε θα ειχε και αυτοκρατορικα κλπ, γιατι για καποιο ΓΕΛΟΙΟ λογο τα γεγονοτα της 1ης τριλογιας πουλανε παραπανω (σκατα στα μουτρα.), αλλα λεμε.

SpiritCrusher
15-12-2011, 06:07
αν είσαι Sith, έχεις αυτοκρατορικό. Πετάς αλλά όχι σε ελευθερο όπως το X-wing vs tie fighter, είναι σε φάση Starfox/Panzer Dragoon όπου είσαι σε μια προκαθορισμένη διαδρομή κι εσύ απλά κουνιέσαι όσο σου επιτρέπει η οθόνη για να αποφεύγεις πυρά/εμπόδια όσο κάνεις mission objectives

πχ

http://www.youtube.com/watch?v=qFjHdipvL30

Είναι πιο πολύ mini-game παρα κάποιο full feature. Ίσως στο μέλλον που θα το μεγαλώσουν..

KoiliaSamprela
15-12-2011, 09:26
Γιατί Frostclaw; Στη τύχη ή έχεις πετύχει κάπου server info;

έκανε εκεί assign το guild η Bioware
και μόλις μπαίνεις μέσα σε λέει "μεγάλε, είσαι στο τάδε πρι - λοντς γκιλντ , θες να σε βάλω με την μία? αλλά πρόσεχε, μόνο ένας χαρακτήρας μπορεί να το κάνει αυτό" μετά θες ινβάιτ για τους υπόλοιπους.

και ΕΧΥΣΑ!
Φυσικά λόγω ανωτέρας βίας θα δω το παιχνίδι μετά τις 28 Δεκέμβρη στα "σοβαρά"

SpiritCrusher
15-12-2011, 15:23
Κι εγώ χθες μπήκα, στο 1ο wave το μεσημέρι, αλλά διάλεξα Red Eclipse.

FIXXXER
17-12-2011, 01:19
http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.241167600/categoryId.57478500

http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.241168100

Χυνω με το πρωτο, δεν εχει τιμη ομως.
Το δευτερο $140, γελαει ο κοσμος.

Phantom Duck
17-12-2011, 15:18
http://i.imgur.com/hLuS2.png

Neuroscar
19-12-2011, 02:24
Εχω ηδη το παιχνιδι εγκατεστημενο λογω beta.
Θα χρειαστει εγκατασταση και κατεβασμα απο την αρχη για το retail?

KoiliaSamprela
19-12-2011, 09:30
Εχω ηδη το παιχνιδι εγκατεστημενο λογω beta.
Θα χρειαστει εγκατασταση και κατεβασμα απο την αρχη για το retail?

οι οδηγίες έλεγαν ότι πρέπει να το κάνεις, κάποιος ισχυρίστηκε ότι δεν χρειάζεται ... εγώ για να είμαι σίγουρος το έκανα (απεγκατάσταση στην μπέτα, και εγκατάσταση στον client) κατά προτίμηση αυτόν που κάνεις download και όχι αυτών από το dvd

Neuroscar
20-12-2011, 14:24
Ρε κοιλια..
Light η dark side παιζεις??
Και σε ποιο γκιλντ?
Αντε πες!

asimoulis
21-12-2011, 00:25
kiMtW4spZM4

23-12-2011, 13:16
για όλα τ'αρρωστάκια

http://www.youtube.com/watch?v=6wjf_lWxqyI
http://www.youtube.com/watch?v=6wjf_lWxqyIhttp://www.youtube.com/watch?v=6wjf_lWxqyI

asimoulis
12-01-2012, 19:42
πως πάει αυτό; έχει μαζέψει κόσμο; υπάρχει endgame;

BLiTzER
12-01-2012, 22:07
Γύρω στα 2 μύρια, τελευταία φορά που τσέκαρα. Για εντγκέημ δεν ξέρω, δεν παίζω :P

SpiritCrusher
12-01-2012, 23:24
Για κόσμο ρωτήστε αφού τελειώσει ο τζάμπα μήνας, πόσοι ανανεώνουν είναι το θέμα, όχι πόσοι αγόρασαν;

Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω την ερώτηση για το endgame. Αυτό που έχει εδώ και 6 μήνες, 2 raids, heroic instances κτλ.

Ανακοίνωσαν σήμερα το 1.1 και το 1.2 patch:
http://www.eurogamer.net/articles/2012-01-12-bioware-dates-swtor-patch-1-1-details-future-game-updates

Γενικά, καλά πράγματα.

Phoebus
12-01-2012, 23:35
Πείτε αλήθεια, είναι καλό;

SpiritCrusher
12-01-2012, 23:47
Πραγματικά τώρα, με αυτά που έχω διαβάσει (κι εδώ μέσα και αλλού), δεν ξέρω κατα πόσο θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση ή όχι.

Τι πάει να πει είναι καλό; Εδώ εσύ το έκλεισες γιατί το 1ο σου quest ήταν να σκοτώσεις 8 μπαρμπαδέλια. Έχει νόημα το να πω αν είναι καλό/γαμάτο/μάπα/γουτέβερ ή όχι; Τα κριτήρια των πιο πολλών γι αυτό το game είναι, όχι λίγο, αλλά τέρμα υποκειμενικά.

Phoebus
13-01-2012, 00:39
Πες τώρα την άποψή σου και βλέπουμε...

Dythor
13-01-2012, 03:50
Είναι ένα theme park σαν το WoW, σε Star Wars universe, το 2012. Καλοφτιαγμένο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

SpiritCrusher
13-01-2012, 05:39
Πες τώρα την άποψή σου και βλέπουμε...

Ok, καλό είναι, εφ'όσον θες κάτι με τις δυναμικές του WoW. Δεν είμαι σίγουρος για το πως εννοεί τον όρο theme park ο Dythor. Γενικά είναι ενα ολοκληρωμένο και αρκετά polished mmorpg.
Τα stories δεν είναι άσχημα (αν και οι διάλογοι είναι bioware), έχει συχνές light/dark επιλογές στους διαλόγους, τα instances είναι καλά και πολλά ενώ τα χοντρά grind quests συνήθως είναι optional/bonus οπότε αν τα βαριέσαι (σαν εμένα) τα κάνεις skip. Από εκεί και μετά το PVP είναι καλό, αρκετά balanced για παιχνίδι που μόλις βγήκε. Λίγο οι ΒΗ, SI φαίνονται OP ώρες ώρες αλλά είναι έτσι το παιχνίδι που δουλεύει καλύτερα με teamplay και αρκετές φορές δεν φαίνεται. Τα space battles εμένα μ'αρέσουν σε γενικές γραμμές και μαζί με το PVP είναι ευχάριστη εναλλακτική για levelling.

Τεχνικά τρέχει καλύτερα από τη beta, αλλά ΑΑ θα μπει με το 1.1 . Επίσης τα graphical artifacts είναι ακόμα εδώ, τουλαχιστον για εμένα που είμαι με ΑTI (ναι, ΑΤΙ.-) αν και από όσο ξέρω δε παίζει ρόλο το brand. Animations μπορούσαν να ήταν καλύτερα όπως και κάποιοι εξωτερικοί χώροι αλλά οκ, χαίρομαι που κάθε ability έχει και δικό του animation.

Τα talent trees είναι μουφες, θυμίζει παλιό wow που έβαζες ένα talent point για να πάρεις 3% crit, bloated πίπες.
Έχει και αρνητικά και θετικά, τώρα δε μου έρχεται κατι. Καλό είναι, παίρνει τα δοκιμασμένα του WoW και βάζει 4-5 δικά του twist ενώ χαλάει και άλλα 1-2. Γενικά καλή αρχή και θα βάλουν πράμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

/shrug

13-01-2012, 13:01
Αυτές τις μαλακίες έγραφες και δεν ήσουν στο terraria; Ωραίος, φτιάξε τώρα μόνος σου την αποθήκη!

Dythor
13-01-2012, 14:48
Δεν είμαι σίγουρος για το πως εννοεί τον όρο theme park ο Dythor.

Χμ, theme parks είναι αυτά τα παιχνίδια στα οποία μπαίνεις κάπου-κάνεις-βγαίνεις, στα οποία είσαι μόνος σου ή με το instance group σου, τα οποία κάνουν reset. Που έχουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα που μπορείς να κάνεις, σε μορφή επιλογής παιχνιδιών σε λούνα παρκ. Theme parks είναι το WoW και το TOR. Sandboxes (το αντίθετο του theme park) είναι τα EVE, Darkfall.

SpiritCrusher
13-01-2012, 15:41
Δεν είμαι σίγουρος για το πως εννοεί τον όρο theme park ο Dythor.

Χμ, theme parks είναι αυτά τα παιχνίδια στα οποία μπαίνεις κάπου-κάνεις-βγαίνεις, στα οποία είσαι μόνος σου ή με το instance group σου, τα οποία κάνουν reset. Που έχουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα που μπορείς να κάνεις, σε μορφή επιλογής παιχνιδιών σε λούνα παρκ. Theme parks είναι το WoW και το TOR. Sandboxes (το αντίθετο του theme park) είναι τα EVE, Darkfall.

Χμ, προσωπικά δε μ'αρέσει όλο αυτό (χεστήκαμε) αλλά κατανοητό, οκ.

Αυτές τις μαλακίες έγραφες και δεν ήσουν στο terraria; Ωραίος, φτιάξε τώρα μόνος σου την αποθήκη!

Ήταν μετά το Terraria ρε ΣΤΟΚΕ. Επίσης στη πούτσα μου η "αποθήκη", όπως είδες δε πρόκειται καν να βοηθήσω, το πολύ πολύ αν δε μ'αρέσει να ρίξω κανέναν δυναμίτη εκεί μέσα φορδελαλζ, οπότε κάντε καλή δουλειά μπας και τη γλυτώσει :!: Υποτίθεται αποθήκη ήταν το μέρος που έχτισε ο άλλος το δωμάτιο του, φαντάσου.

13-01-2012, 16:03
Κανε μαλακία να γκρεμίσω όλο το σπίτι. Θα μένω εγώ στην υπόγα, η συγκατοίκηση με τον άλλον δεν παλεύεται.

cloud
13-01-2012, 16:18
Κανε μαλακία να γκρεμίσω όλο το σπίτι. Θα μένω εγώ στην υπόγα, η συγκατοίκηση με τον άλλον δεν παλεύεται.

Δεν άκουγα παράπονα πριν σε ΚΛΩΤΣΗΣΩ ΕΞΩ.

SpiritCrusher
13-03-2012, 22:13
Star Wars: The Old Republic is free to play this weekend

http://www.eurogamer.net/articles/2012-03-13-star-wars-the-old-republic-is-free-to-play-this-weekend

KoiliaSamprela
14-03-2012, 08:39
μια χαρά μέχρι λεβελ 15 για να πάρεις μια αντιπροσωπευτική ιδέα.
Επίσης παίζει και Invite a friend φάση για 7 μέρες , οπότε ίσως και να μπορείς να το δεις συνδυαστικά για 10 μέρες :)

BLiTzER
15-03-2012, 00:01
"You have been a dedicated member of the Star Wars™: The Old Republic™ community and we appreciate your interest in our game. As a thank you for being a dedicated fan, we would like to invite you to participate in a 7-day free Trial. This is one Star Wars™ game you don't want to miss; MSNBC named it "...Game of the Year." See for yourself, you're only a few steps away. Create an account, download the game, click "Start Trial Now" and play for seven full days."

!!!111 Πάνω στην ώρα που παράτησα το ουώου.

atom_smasher
16-03-2012, 18:43
πειτε που μπαινουμε; πως κατεβαζουμε και που σκοτωνουμε;

25 GB?!

Aleister
16-03-2012, 19:00
Θα κατσεις να κατεβασεις 30GB για να παιξεις ενα tutorial star wars που δεν σε αφηνει να chatαρεις με τους αλλους παιχτες ?

atom_smasher
16-03-2012, 19:06
δεν θελω να τσαταρω. να σφαξω θελω. επισης δεν τα κατεβαζω στην πλατη μου...

BLiTzER
16-03-2012, 22:12
Εγώ πάντως ξεκίνησα Sith Inquisitor στον Frostclaw.

atom_smasher
17-03-2012, 18:00
μπορω να σας βρω στον φροστκλο? επαιξα λιγο και μ αρεσε ειναι η αληθεια αν και απλα περιπλανιομουν (και οταν βρηκα κατι μαλακες με καθαρισαν) και μαλλον το λαπτοπ δεν σηκωνει πολλα..

KoiliaSamprela
17-03-2012, 19:01
μπορείς να έχεις επικοινωνία με τους υπόλοιπους?
Kyrra είναι ο τσαρ μου , αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω να βρω χρόνο να παίξω μέσα στο σουκου

atom_smasher
17-03-2012, 19:26
ασε τοτε. θα δοκιμασω λιγο και αν μ αρεσει θα αγορασω...λεμε τωρα...

KLAPSE
17-03-2012, 19:39
Boreis na chatareis ( /say) h na kaneis party k na chatareis ekei. Mono wisper den boreis na kaneis alla boreis na apadhseis an s kanei kapoios allos. Me ta fps exw ena thema ,ola low ta settings k vgazw 30-90 fps. Genika polla parapona gia ta fps k polla bug. An to ftiaxoun ligo psinw na agorasw.

BLiTzER
17-03-2012, 20:26
Saturnine @ Frostclaw. Βρείτε με !!11

FIXXXER
21-05-2012, 13:09
Πρωτη φορα που παιζω MMORPG.
Επαιξα μολις ενα τριωρο σημερα και καταλαβα γιατι και πως μπορει κανεις να χασει βδομαδες και μηνες απο τη ζωη του.
Και θα το κανω.

FIXXXER
13-07-2012, 21:51
Λοιπον, εχει free lvl 1-15 για καποιο χρονικο διαστημα, το οποιο ειναι καπως μεγαλη ξενερα γιατι φτανεις λβλ 15 μεσα σε μιση μερα χωρις πολυ κοπο, αλλα αν θελετε να παιξουμε, καντε καναν χαρακτηρα στον Nightmare Lands (ευρωπαικοι σερβερς) και ενημερωστε να φτιαξω κι εγω καναν καινουριο, εχω ηδη εναν 15αρη εκει περα και εναν 43αρη σε αμερικανικο σερβερ, αλλα σταρχιδια σας :!: Και μετα ψηθειτε να το παρετε γενικως να λιωσουμε με οπερεησονς και αλλα ομορφα

asimoulis
13-07-2012, 21:56
είναι ώριμες εξάλλου οι εποχές για μαζική μπούκα του er σε ένα mmo.

αύριο θα έχει κατέβει.

Neuroscar
01-08-2012, 10:20
Κατι ενδιαφερον το οποιο τελικα αποφασιστηκε και ανακοινωθηκε.

http://www.swtor.com/info/news/press-release/20120731

Free-to-Play –The first 50 levels will be free-to-play, with some restrictions on access to new content and advanced player features. Some restrictions can be “unlocked” with Cartel Coins.
Για οποιον θελει να παιξει ενα παιχνιδι με ΠΟΛΥ καλο σεναριο και καποια καλα instances προτεινεται ανεπιφυλακτα.
Το personal story καθε χαρακτηρα ειναι ψιλοτελειο.

Heimaa
01-08-2012, 16:18
sub vs f2p
http://www.swtor.com/free/features

BLiTzER
01-08-2012, 18:27
Κάτσε να βγει το MoP και θα καταργήσουν τη συνδρομή τελείως :touched:

KoiliaSamprela
01-08-2012, 21:17
όποιος το έχει παίξει έστω και λίγο το παιχνίδι βλέπει ότι μια χαρά είναι το F2P
Ουσιαστικά αν παίξεις τo story line του κάθε class είναι από μόνο του γαμάτο. Σε έναν casual gamer όπως είμαι εγώ , έχει 6-8 μήνες gameplay.
BLiTzER στο έχω ξαναπεί , το παιχνίδι δεν απευθύνεται σε wow παίχτες, είναι τόσο διαφορετική η λογική του , που και με πίπα δεν θα το έπαιζαν.

BLiTzER
02-08-2012, 01:28
Καλά δεν είναι και τόοοσο διαφορετικό. Εγώ άνετα το έπαιζα αν δεν είχε συνδρομή.

Κωλαράκι Τορνευτό
19-12-2012, 05:51
http://www.swtor.com/info/news/press-release/20121218

BioWare Announces Rise of the Hutt Cartel, the First Digital Expansion for Star Wars™: The Old Republic™
New Digital Expansion is Available Now for Pre-Order

AUSTIN, Texas – Dec 18, 2012 – There is a new threat in the Star Wars™ universe and the future of the Republic, the Empire and the entire galaxy is at stake! Today, BioWare™, a studio of Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA), and LucasArts announced that players will face-off against the ruthless Hutt Cartel in the first Digital Expansion: Rise of the Hutt Cartel, coming Spring 2013. Beginning today, Star Wars: The Old Republic Subscribers can Pre-Order the Digital Expansion: Rise of the Hutt Cartel for only $9.99, 50% of the regular price. Free-to-Play Players can purchase the Digital Expansion for $19.99. Any player who pre-orders before January 7, 2013 will receive five days of Early Access* to the new fully-voiced story driven content.

“We know our fans want to keep experiencing the classic Star Wars storylines they love, and that’s what we’re delivering with the Rise of the Hutt Cartel expansion,” said Jeff Hickman, Executive Producer at BioWare Austin. “The planet Makeb is shaping up to be one of our most breathtakingly beautiful settings and the clash with the Hutt Cartel is epic and exciting. And this is just the tip of the iceberg. We have a lot more surprises in store for our fans next year!”

The Digital Expansion: Rise of the Hutt Cartel will send players to Makeb, a dual-faction planet where players will continue their battles with the merciless Hutt Cartel. During their journey, players will meet new allies, make new enemies and uncover the cutting-edge technology on this vibrant planet. Experience five new levels of story driven missions to an already expansive; epic online universe that will raise the level cap to 55. Pre-Order is available now online at www.swtor.com/buy.

Loader
22-01-2013, 01:47
Το παιχνίδι χώνει. Ακύρωσα το subscription λόγω φράγκων και είμαι με free to play. Sith Sorcerer Heer'aka στο server The Red Eclpise. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΟJEDIS.

Κωλαράκι Τορνευτό
28-06-2014, 08:42
Εναμιση χρονο μετα; το τελευταιο ποστ, θα κανω μια ακυρη προσπαθεια.
Μπειτε μωρε να κανουμε κανα οπερεησον.

BLiTzER
28-06-2014, 11:06
Αξίζει το f2p ή χάνεις το μισό content; Πάω να τσεκάρω, μήπως ξεκινήσω κανά χαρακτήρα για τη φάση ^^