PDA

View Full Version : Πωλείται κεφαλή Randall RH-50T

kontan
02-06-2009, 00:54
Πρόκειται για το παρακάτω αντικείμενο:

http://images4.thomann.de/pics/bdb/183847/509550_800.jpg

http://www.thomann.de/gr/randall_rh50t_head_gitarrentopteil.htm?sid=43bf408f90f68c72efc26891245a6024

Το στέλνω γτ δε το παίζω πια κ θα ήταν καλό να πάει κάπου που δε θα πιάνει σκόνη. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει παίξει σε 2 ή 3 lives κ το μόνο σημάδι του ειναι ένα λιγο στο πάνω μέρος της επένδυσης. Φωτογραφίες θα ανέβουν όταν καταφέρω κ βρω ψηφιακή που να δουλεύει.

specs:
50w λαμπα (2x EL34EH)
2 κανάλια με 2 modes το καθένα (vintage style βρώμικο/μοντέρνα μπίχλα-πολύ όμορφο καθαρό/brit-crunch)
fx loop
spring reverb
+
4-θέσιο footswitch (έχω χάσει το καλώδιο αλλά δεν ειναι κατι ακριβό κ βρίσκεται εύκολα)

4Ω κ 8Ω speaker outputs
low κ high gain inputs

επίσης έχω βγάλει το λογότυπο απο τη μούρη γτ ειναι σιχαμένο κ άθλιο κ έχω χάσει τις βίδες, οπότε αν όποιος τον πάρει θέλει να του το βιδώσω να περιμένει οτι σε 30 χρόνια που θα ειναι true vintage item, θα έχει χαμηλότερη αξία εξαιτίας αυτών των βιδών :P

τιμή: 350€ (470€ στο thomann)

ιδανικά ο ενδιαφερόμενος θα ήθελα να ήταν Αθήνα για να μη μπλεκόμεθα με ταχυδρομία κ κούριερς κ συσκευασίες περίεργες.

να σημειώσω επίσης οτι δεν ενδιαφέρομαι για ανταλαγές

pm ή kontanjohn@gmail.com

Bonsai
02-06-2009, 01:14
2 katostarika man sto xeri 1i ioylioy

kontan
02-06-2009, 01:48
κάτω απο το μισό της τιμής του κουτιού; don't think so. σορρυ αρχηγέ.

Coroner
02-06-2009, 11:03
Ωραίος ο μάγκας! Άμα είναι και στο χέρι κιόλας...

R & R
02-06-2009, 16:46
kali fasi...upo alles sinthikes to psina :P

entipwseis den egrapses pantws...

Bonsai
02-06-2009, 19:40
katarxhn den xerw kan ti kanei
kai prwta prepei na agorasw enisxyht gia in ki8ara moy
alla fenetai san kati poy 8a8elw poly amesws na exw
ante 2misi katostarika loipon max mazi me tis 3 vides omws!!!:D:::D::D:DD

Swollen
02-06-2009, 20:02
katarxhn den xerw kan ti kanei

αυτό δλδ μειώνει την τιμή του?!?
μάηστα

είχα παίξει live μ'αυτό το κεφάλι, τα καθαρά του δε με ενθουσιάσανε αλλά γούστα

όπως και να'χει ωραίο κεφάλι
ειδικά για αυτά τα λεφτά

kontan
02-06-2009, 20:13
οι βίδες είναι ήδη rare ebay item, οπότε άμα τις βρω θα τις δώσω κάνα 50€ τη καθεμιά :P οι ράντομ βίδες είναι δώρο. τα 350€ είναι ακατέβατα.

Σχετικά με τις εντυπώσεις που πολύ σωστά παρατήρησε την έλλειψή τους ο φίλος R&R:
είναι εξαιρετικό εργαλείο. Ειδικά για τα λεφτά του είναι 10/10 value for money. Το έπαιζα συνήθως στο crunch κανάλι με το gain ίσα ίσα να αρπάζει γτ μου άρεσε αυτό το ελάχιστα βρώμικο κομπρεσάρισμα κ τα γλυκά ψιλά που έδινε. Το καθαρό καθαρό κανάλι είναι πολύ όμορφο επίσης, λίγο πιο μουντό από τα γούστα μου, ειδικά με τη les paul. Με τη ric μου κ τη tele ενός φίλου ακούγεται κουκλί όμως. Τις βρομιές τις έπαιζα σπάνια μιας κ έχωνα muff κ άλλες πεταλοβρώμες, αλλα έπαιζε και συνδυασμός μερικές φορές με εντυπωσιακά αποτελέσματα (ειδικά σε ηχογραφήσεις). Το δεύτερο βρώμικο κανάλι είναι πολύ μέτσαλ για τα γούστα μου (κ τις κιθάρες μ), αλλά φίλος ντεφμεταλος που τον έχει πάρει κ εκείνος, παίζει αποκλειστικά κ μόνο μ αυτό (πφ :P), οπότε δε μιλάμε για παράλογα επίπεδα βρόμας (όπως κάτι τελικιασμένοι Engl ή Laney πχ). Δεν είναι σούπερ δυνατός ενισχυτής, αλλά μέχρι κ σε 500άρηδες χώρους με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Δε νομίζω κανείς να τον θέλει για να βγει σε στάδιο ξέρω 'γω, αλλά κ πάλι έχουν εφευρεθεί κ τα μικρόφωνα 8) :P

με καμπίνες Marshall, Engl, Laney κ Randall έχει περάσει όλα τα τεστς (εκτός απο τη Randall που ήταν λίγο "σφιχτός" ο ήχος καθώς κ 2χ12 σε αντίθεση με τις άλλες που είναι 4χ12).

Αυτά. Ελπίζω να σας κάλυψα :)

kontan
08-06-2009, 19:02
πάει έφυγε :)

Bonsai
08-06-2009, 21:15
edw eimai an les giamena
koitaw mpas kai endiafer8ei kanenas allos
ankai me vle0w gia enisxytako prwta

kontan
09-06-2009, 00:51
στη περίπτωση που δε το κατάλαβες: