PDA

View Full Version : Skitkids-Onna For Pleasure (2004)

Reject
01-06-2009, 16:24
http://www.dayafter.cz/store/images/covers/15/7753.jpg

και επειδη οι zeke γαμησαν παναγιες,ηρθε η ωρα για κατι που ειναι ενα κλικ πιο βαρβαρο απο τους βλαχοαμερικανους.
εδω μιλαμε για την απολυτη μιξη των turbonegro/motorhead με το d-beat.Σολο σαν και αυτα που θα μπορουσες να ακουσεις σε εναν δισκο των van halen(χαχα οκ,τουλαχιστον σε εναν δισκο των Ιαπωνεζων Deathside),ταχυτητες,σαπια παραγωγη,φωνητικα σε κατασταση παραληρηματος και υστεριας(και οχι ντιντιδικες τσιριδες),οι Δανοι αυτοι gutter punks παραδιδουν μαθηματα μπαχαλου στο πρωτο τους δισκακι.
Εννοειται οτι στηριζουμε καθε κυκλοφορια τους,απλα ειμαστε συναισθηματικα δεμενοι με αυτον εδω τον πρωτο δισκο.
En Gastronomisk Resa τον χριστο μου μεσα....

regularpaul
01-06-2009, 17:13
ηταν που θα σταματουσες τα ριβιουζ :grin:
ευτυχως για εμας, γαμησαν οι δανοί

Reject
01-06-2009, 17:18
οκ,κανε ομως και εσυ κανενα ριβιου για καμια ανεξαρτητη μπαντα των 80ς/90ς.σε εμπιστευομαι απολυτα,πληζ.
προτεινω να κανεις στους mighty lemondrops,spear of destiny,love and rockets,ikara colt.

regularpaul
01-06-2009, 17:30
δεν το είπα ειρωνικά ρε, ίσαι ίσα! ελπίζω να μην το εξέλαβες έτσι
δεν με ψήνουν εδώ και καιρό τα ριβιούζ
δεν μου βγαίνει κάτι άλλο από "γαμάει", "τρομερό" κλπ αν παρατηρήσεις

ikara colt & spear of destiny δεν κατέχω
για mighty lemon drops τα είπαμε επιγραμματικά
love & rockets είναι πεδίο του κάλκι και του cyber

Reject
01-06-2009, 17:32
μα δεν μιλησα ειρωνικα ρε,το ειπα ειλικρινα οτι σε εμπιστευομαι.
πω,με εχεις παρεξηγησει.
χμμ...οκ,καλα θα σε ρωταω εγω αν ειναι..γτ τον τελευταιο καιρο αγοραζω πολλα ανεξαρτητα δισκακια μαζι με τα κλασσικα πανκ και χαρντκορ...:)
παρεξηγιαρη!χαχ!

shora
02-06-2009, 15:29
το συγκεκριμενο το ειχε προτεινει και μαρουλιος και ηταν μουρλια.
κραστοροκενρολλιες και βρωμικος ηχος γενικα. πειτε κι' αλλα τετοια.

Nasum
02-06-2009, 15:31
Οταν ξεκολλησω απο τους Hellacopters,θα το τσεκαρω αμεσως.

Agoraphobic_S.I.
02-06-2009, 16:08
Γαμάτος δίσκοντας. :thumbsup:

Witchkiller
04-06-2009, 23:35
ένα link και από'δω αν είναι εύκολο Please...........

Witchkiller
10-06-2009, 00:46
Και πάμε ....

Κατ'αρχάς να πω ότί με ψιλόχάλασε η φωνή. Οκ ,απλά δεν μπορώ πολύ το "φωνάζειν όλοι μαζί" της φάσης.

Μουσικά τώρα άκουσα μία ΠΟΛΥ μελετημένη μπάντα για το ύφος με πάμπολες επιροές από Motorhead. Στάνταρ τραγούδια όπως En Gastronomic Resa ακπύγονται σε μαγαζί και πέφτουνε μπουνίδια έτσι από σπορ. Τίγκα Motorhead ,τίγκα rock'n'roll όπως το εννοώ εγώ και γενικά ένας δίσκος τσιτωμένος και με σόλο που μετράνε (για τη φάση).............

Ρεφραινάρες για ανταλαγή μπουκαλιών μπύρας που πετάει ο ένας στον άλλο και άλλα τέτοια ωραία.

:thumbsup: