PDA

View Full Version : Isis - Wavering Radiant

Amnesiac.
01-06-2009, 12:21
http://walkinfire.files.wordpress.com/2009/03/isis_wavering_radiant1.jpg

1. Hall Of The Dead
2. Ghost Key
3. Hand Of The Host
4. Wavering Radiant
5. Stone To Wake A Serpent
6. 20 Minutes / 40 Years
7. Threshold Of Transformation

Πώς και δεν έχει γίνει τόπικ γιαυτό.

Δεν έχω σκοπό να γράψω ριβιού, γράφω τόσο καλά που δε σας αξίζει.

.

Η γνώμη μου εν ολίγοις είναι "καλό αλλά λίγο". Πολύ λίγο. Μπορώ να βρω πολλά σημεία στο άλμπουμ που μου αρέσουν πολύ, αλλά κομμάτι που να μου αρέσει ολόκληρο από την αρχή ως το τέλος κανένα. Το έχουν χάσει λιγάκι νομίζω. Μου φαίνεται ότι απλά μπήκαν στο στούντιο επειδή ήρθε ο καιρός να βγάλουν άλλον ένα Isis δίσκο και "άντε να τελειώνουμε".

Η μεγάλη απογοήτευση για άλλη μια φορά τα φωνητικά. Δε φτάνει που τα καθαρά φωνητικά είναι (όπως πάντα) μέτρια, έχουν χαλάσει απίστευτα και τα μπγουτάλ. Απλά ακούστε τον Άαρον να γκαρίζει στο Oceanic και συγκρίνετε με τώρα.

Η μουσική ωραία μεν, αλλά απόλυτα προβλέψιμη, ξέρεις ακριβώς πότε θα έρθει το c/p "ξέσπασμα" και πότε η ηρεμία, στο ίδιο περίπου μοτίβο με το προηγούμενο, απλά εκεί τους είχε μείνει ακόμα η έμπνευση.

Δε ξέρω τι να περιμένω από τους Isis στο μέλλον, ελπίζω να ξαναβγάλουν άλμπουμ όταν θα έχουν κάτι να πουν, μέχρι να γίνει αυτό υπάρχουν οι Buried Inside φυσικά.

Entrancemperium
01-06-2009, 13:05
Καταρχάς ο Amnesiac. πρέπει να γαμάει αδερφή μέλους Buried Inside.
Kαταδευτέρις το album ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ λέει ο εραστής_αδερφής_μέλους_Buried είναι ΑΠΟΛΥΤΑ προβλέψιμο (αυτό δε σημαίνει απαραίτητα κακό) και πραγματικά αυτό που σου μένει είναι ότι ο Αaron είναι ΠΡΩΗΝ τραγουδιστής, ή ξέρω γω στο στούντιο τραγουδάει ο 3ος μπατζανάκης του!
Αυτό που "λέει" είναι το jap. bonus track! Ακούστε το, αξίζει!

Drumsick
01-06-2009, 13:23
Η μεγάλη απογοήτευση για άλλη μια φορά τα φωνητικά. Δε φτάνει που τα καθαρά φωνητικά είναι (όπως πάντα) μέτρια, έχουν χαλάσει απίστευτα και τα μπγουτάλ. Απλά ακούστε τον Άαρον να γκαρίζει στο Oceanic και συγκρίνετε με τώρα.

Aυτό είναι το χειρότερο για μένα.
Που πήγε ο πόνος?
Που πήγε ο σπαραγμός?

carheart
01-06-2009, 13:25
πού πήγε η αγάπη μου
που έψαχνα μικρός;

stam and the witches
01-06-2009, 13:48
Μέτριο και εντελώς αδιάφορο album με φοβερές στιγμές που δε σώζουν την κατάσταση. Και φοβερό εξώφυλλο, κρίμα.

~SuperSkunk~
01-06-2009, 14:13
Καλό είναι μωρέ.

Putin
01-06-2009, 14:16
Οκ, ίσως να είναι λίγο για τα στάνταρ των Ίσις.

Αντικειμενικά είναι φοβερά γαμάτο.

Threshold of Transormation.

Pinatero
01-06-2009, 14:55
μακραν το πιο ασχολιαστο αλμπουμ τον isis, κινειται γυρω απο τη μετριοτητα για τα δεδομενα που εθεσαν οι ιδιοι, ε κι οταν λες παω να βαλω isis ν'ακουσω ε θα'ναι η τελευταια επιλογη σου και οι πιθανοτητες να ξαναπαιξει αυτο το αλμπουμ θα'ναι η δευτερη ευκαιρια ή πριν απο κανα live τους λεμε τωρα...
3ακροασεις δεν ξερω αν ηταν αρκετες, γιατι και το "In the Absence of Truth" αγαπηθηκε πολυ μετα! ο χρονος θα δειξει

nothingman
01-06-2009, 15:03
. . .
Δε ξέρω τι να περιμένω από τους Isis στο μέλλον, ελπίζω να ξαναβγάλουν άλμπουμ όταν θα έχουν κάτι να πουν, μέχρι να γίνει αυτό υπάρχουν οι Buried Inside φυσικά.
και σα βλάκας ανοίγεις τόπικ για το Isis και όχι για το γαμάτο Buried Inside.

Amnesiac.
01-06-2009, 15:43
Φίλε αντί να πετάγεσαι σε ένα σοβαρό τόπικ και να βρίζεις μπορείς κάλλιστα να γράψεις εσύ γιαυτούς τους Buried Inside. Οι μοντς γιατί το επιτρέπουν να μπαίνει ο κάθε άχρηστος και να γράφει τη μαλακία του;

Κάτι τέτοιοι κομπλεξικοί διώχνουν τους σοβαρούς χρήστες, τι να πω.

kontan
02-06-2009, 21:59
Aυτό είναι το χειρότερο για μένα.
Που πήγε ο πόνος?
Που πήγε ο σπαραγμός?

πού πήγε η αγάπη μου
που έψαχνα μικρός;

είμαι στο πάτωμα :lol:

μετριότητα μεγάλη για Isis, καλό για μια random isis-clone μπάντα.

Boris-san
03-06-2009, 01:07
Metriothta.Kai to prohgoumeno to 8ewrw apistefta empneusmeno...

korrupt3r
03-06-2009, 03:27
20 minutes/ 40 years
APLA GAMAEI.

belladonnas
06-06-2009, 04:14
περα απο το threshold και καποια καλα σημεια, ΔΕΝ

καλυτερο του absence, αλλα εννοειται τα παλια δεν τα φτανει

(οχι πως περιμενα κατι τετοιο)

Bleedin
12-06-2009, 21:49
Ωραίος δίσκος!
Threshold & Hand of the Host γαμούν.

Brazen_Bull
13-06-2009, 00:31
Σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο τους αλλα δεν με χαλασε σαν δισκος. Εχει πολυ ωραιες μπασογραμμες, οι κιθαρες σταθερες κτλ κτλ, τα φωνητικα ειναι το θεμα. Καλυτερεψαν το absense και το εβγαλαν (ουτε το absense δεν με χαλασε) σαν wavering radiant. Μια κουλη ακροαση ενω το ειχα ακουσει καποιες σεβαστες φορες με αγγιξε, δεν ξερω. Καλοχαιρομαι με τον δισκο εν ολιγις. Για ISIS δισκο ας μην τα ξαναλεμε, καταντησε προβλεψιμο και κλισε.

Agoraphobic_S.I.
13-06-2009, 01:25
Καλός δίσκος αλλά στην τελική δεν με τρέλανε. Έχει μερικές πολύ ωραίες στιγμές (πχ θρεσχολντ) αλλά και μέτριες. Και να μην έβγαινε ποτέ δεν θα άλλαζε κάτι.

Ας πει κάποιος στον Ααρον ότι το γκάρισμα δεν είναι πάντα ωραίο ε.

dopefiend
13-06-2009, 04:10
ωραίοι. το συνεχίζουν. :thumbsup: