PDA

View Full Version : Οι Ulver έπαιξαν live..

Entrancemperium
01-06-2009, 00:46
Επειδή θα υπάρχουν μπόλικοι που θα ενδιαφέρονται, θέλησα απλά να ποστάρω email του κολλητού από τα χτεσινά στο Lillehammer.. Με αγάπη.. Απλά ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΣ, ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΕΙΑ!Το email το παραθέτω φυσικά αυτούσιο!

"Basilakhhhhhhh molis gyrisa apo trihmero sto Lillehammer kai fysika to prwto atomo sto opoio tha egrafa ksereis oti tha hsou esy.
Loipon, xthes ezhsa mia apo tis megalyteres empeiries ths zwhs mou, kati pou den prokeitai na ksaxasw pote. Se enan amfitheatriko kleisto xwro (oti prepei gia ena tetoio gegonos) kai fysika me arithmhmenes theseis oi Ulver epaiksan tragoudia apo ta blood inside, shadows of the sun, perdition city ('Hallways of Always', mias kai to akouw twra) quick fix of melancholy, themes from...
Htan apla kalaplhktikoi. Litoi, apisteuta atmosfairikoi, me videowall apo pisw na paizei sxetika themata, me 4-5 guest mousikous, ton garm se krousta kai cymbal....
An kai mono gia 1 wra, htan 1 wra pou tha thymamai gia panta (kai tha ton paizw...).
Exw kala nea omws gia sena nee mou. Milhsa me ton garm meta thn synaulia kai mou eipe oti tha paiksoun Ellada ton Oktwvrh. Opote katalavaineis...
Vasika tha ksekinhsoun ena mikro tour, paizoun kai Trondheim telh Augoustou, alla mou eipe oti tha einai diaforetiko apo auto pou ekanan sto Lillehammer giati den einai eukolo na to vgaloun.
Vevaia otan rwthse enas filos pws tous hrthe na kanoun synaulies den phra ikanopoihtikh apanthsh. Den edeikse genika oti to kanei 100% me thn thelhsh tou... Eipe oti einai polloi diaforetikoi logoi.. Mysthria pragmata...
Htan kai o Carl-Michael, vasika den hksera oti einai toso sakatemenos, me dyo mpastounia paei..
Gnwrisa kai ton Cornelius Jakhelln, poly endiaferon typos.
Tespa elpizw na er8eis apo dw, mou thn ekanes perusi.. Na sai kala aderfe! Cheerz ;)"

Boris-san
01-06-2009, 00:48
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Roswell47
01-06-2009, 01:00
Oti eipe o boris.

carheart
01-06-2009, 01:29
Αγνό ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. Αν έπαιζαν ΜΟΝΟ το "KVELDSSANGER" είχε καλώς.

Ελλάδα ε.

Σε δύο χρόνια θα βλέπουμε Darkthrone, να το θυμάστε.

Δάκρυα ευτυχίας.

Ήταν μία ώρα ευτυχίας που θα θυμάμαι για πάντα (και θα τον παίζω...)

Με έχει πιάσει νευρικό.

Entrancemperium
01-06-2009, 01:32
Eι ψιτ γελαδερό αγόρι, Το Καππε είναι το αβαταρ;

carheart
01-06-2009, 01:36
γελαδερός αρχίδας παρακαλώ.

το κάππε είναι.

το πήρα βινύλιο 15 ευρώ από προχτές και έχω καταχαρεί, αδυσώπητο έρεβος και 250 πρόλογοι του χρονόπουλου δεν αρκούν για να βρω καθυστερημένες εκφράσεις για το πόσο ΜΑΥΡΟ album είναι.

12 stars circle your brow
01-06-2009, 10:38
Geia sas paidia!
Ki egw eida ulver kai hthela na sas to pw otan gyrisw ellada alla mias kai perimenw to treno gia to aerodromio kai den exw ti na kanw kai eida kai auto to topic sas to lew twra.

Entrancemperium o filos sou einai enas typos me gyalakia ki etsi poly kouremeno kefali?

Tispanagias tamatia
01-06-2009, 10:40
Entrancemperium o filos sou einai enas typos me gyalakia ki etsi poly kouremeno kefali?

Αυτό είχες να πεις? :|

Εδώ ο άλλος πέταξε πολλαπλά εγκεφαλικά :|

Kalt
01-06-2009, 10:40
ΠΕΤΗΑΙΝςΞΚΣΔΒΔΓΣΛΚΗΣΔΓΚΞΓΣΔΞ΄Λ

Kalt
01-06-2009, 10:41
αν ο φιλος σου κανει πλακα θα τον σκοτωσω. αυτα.

Marillion
01-06-2009, 10:41
πες τον καμένο δίπλα να κάνει αναπαντ για να τον πάρω τηλ ρε

01-06-2009, 10:44
Αυτό είχες να πεις? :|

Εδώ ο άλλος πέταξε πολλαπλά εγκεφαλικά :|

Tha grapsw ektenws otan gyrisw leme! (ayrio)
Twra mou th spane kai ta greeklish apo dw kai ksenerwnw,
marouli molis phge volta epeidh varethke na perimenei =p
to nou sou se ligo

Entrancemperium
01-06-2009, 12:57
Vic όχι , κοντοκουρεμένος, ξανθός, λίγα γένια.. Τροντχαιμιώτης, π. μηχανικός αν τυχόν γνώρισες ελληνάρες εκεί!
Περιμένομε εναγωνίως ρεπορτ!
Καλή επιστροφή!:wink:

Zoonchild
01-06-2009, 15:27
οσοι βιαστηκαν να τους δουνε στην πρωτη εμφανιση τους μαλλον την πατησαν ΜΠΙΓΚ ΤΑΗΜ. Ο δε φιλος του εντρανσεμπυριουμ που μενει στο τροντχαημ να ετοιμαζεται για απανωτους οργασμους(και να καθαρισει και μια γωνια στο σπιτι του για να κουρνιασω), γιατι...

http://www.jester-records.com/ulver/images/Pstereo2009.jpg

:hungry:

phthoggon
01-06-2009, 17:56
να και τα πρώτα βιντεάκια. (έχει και άλλα στα related)

AJdaj4xRiL8&feature=related

carheart
01-06-2009, 20:03
οσοι βιαστηκαν να τους δουνε στην πρωτη εμφανιση τους μαλλον την πατησαν ΜΠΙΓΚ ΤΑΗΜ. Ο δε φιλος του εντρανσεμπυριουμ που μενει στο τροντχαημ να ετοιμαζεται για απανωτους οργασμους(και να καθαρισει και μια γωνια στο σπιτι του για να κουρνιασω), γιατι...

κοίτα να δεις που τυχαίνει να βολεύει αυτό.

Entrancemperium
01-06-2009, 21:35

Κοίτα να δεις που μπορεί και να κάνουμε κανά ταξιδάκι!8)

carheart
01-06-2009, 21:47
ζοον μόλις μσν, μου μιλάς.

carheart
01-06-2009, 23:50
Ακούτε εδώ. Το εισιτήριο του φεστιβάλ κοστίζει 86 ευρώ, αλλά έχει Motorpsycho και Jaga Jazzist, έχει και την koopα την Anne Brun που είναι γλυκιά σαν καραμέλα, να μας τραγουδάει για νησιά.

Εγώ εκείνη την περίοδο θα βρίσκομαι στη Δανία, και αν πάρω την απόφαση (που την έχω πάρει ήδη), θα πάρω πτήση Κοπεγχάγη-Trondheim αλέ ρετούρ, πράγμα αρκετά φτηνό, αλλά και αρκετά δυσάρεστο μιας και δεν θα δω το Oslo, και τη διαδρομή τραίνου Oslo-Trondheim.

Το κακό είναι πως όλα αυτά θα τα κάνω ολομόναχος, οπότε αν κάποιος βρεθεί Trondheim και θέλει να κλείσουμε μαζί δωμάτιο στο ένα hostel του Trondheim, μπορεί να το πει να δούμε τι θα γίνει, δεν είναι ιδιαίτερα φτηνά, 28 το βράδυ για πεντάκλινο, το άτομο. Πείτε, μου παραβγαίνει φτηνά για να μην το κάνω.

Κλασικά φοβάμαι την ακύρωση Ulver, αλλά ουδείς μάσησε. Ενημερώνετε, θα έχω κλείσει τα πάντα μέχρι την παρασκευή όμως, να ησυχάσω.

MoRmEnGiL
02-06-2009, 00:21
WAT

MoRmEnGiL
02-06-2009, 00:21
Entrance antilambanesai oti kindyneuei h zwh tou filou sou. SOBARA.

Cinnamon
02-06-2009, 00:40
Ειναι ευκολο να πειτε καμια ανατριχιαστικη λεπτομερεια οσοι πηγατε ;Please!

Μακαρι να ερθουν εδω.
Τους αγαπω.....

kontan
02-06-2009, 01:04
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=121080

edit: "Progressive Norwegian black metal band ULVER [...]" λ_ω_λ

phthoggon
02-06-2009, 02:22
1) Το "Forgive Us" στην οθόνη με το που ξεκινάει το λάιβ, σε φάση, συγνώμη που παίζουμε λάιβ και ξεπουληθήκαμε στους mainstream παιδιά. Ωραίοι αλλά τίγκα στην πρετένσιουνες μια ζωή.

2) Ότι και να κάνουν οι ulver από τη ρετσινιά του μεταλλά δε ξεφεύγουν, άλλωστε κατά 90% μεταλλάδες που ψάχνουν για εναλλακτικά πράγματα τους ακούνε. Κοιτάξτε comments στο last.fm. Και καλά να πάθουν, οι εναλλακτικότεροι του εναλλακτικού μεταξύ μας, χεχε. Χεχε.

carheart
02-06-2009, 02:24
Όποιος και αν τους ακούει, η φάση είναι δική τους. Και αυτό το πομπώδες που βγάζουν ενίοτε ("forgive us"), το κάνουν με τόσο ανελέητο στυλ, που τους συγχωρώ, πάντα.

Άσε που τέτοιο εύρος μουσικής δεν έπιασε ποτέ, κανείς.

Υπερβολή ήταν αυτό.

phthoggon
02-06-2009, 02:32
Ε εντάξει εμένα με χαλάνε κάπως αυτά, δηλαδή δε τους ακούω όπως τους άκουγα παλιά. Και αυτός ο μουσικός χαμαιλεοντισμός μου θυμίζει κάτι από Ταραντίντο στο Deathproof πχ από ένα σημείο και πέρα (ξέρω ότι σου αρέσει, εγώ χαμογέλασα αλλά δε το δα δεύτερη φορά). Δηλαδή πολύ στυλ και αισθητική και κοίταξε και αυτό που κάνουμε, αλλά λίγο βάθος και "δώσιμο". Και αυτό το "σαγόνι πάντα ψηλά" υφάκι που μου τη σπάει. Αν και το Shadows είναι πολύ καλό άλμπουμ βέβαια.

carheart
02-06-2009, 02:35
Ρε συ, αυτό θα σε ρωτούσα. Αν έμεναν στο "φαίνεσθαι" και σαν άλλοι Sunn είχαν εκατόν οχτακόσα χρόνια να κάνουν σοβαρό album, θα συμφωνούσα.

Αυτό το Shadows είναι ψυχογράφημα όμως, καθαρίζει την ψυχή.

Και δεν θα αναφέρω το Blood Inside στην κουβέντα, οι τύποι πέρα από την Υψηλή Τους αισθητική, νικάνε και στις νότες. Περισσότερο ακόμα.

phthoggon
02-06-2009, 02:41
Σαφώς και είναι τρομεροί μουσικοί και δεν έχουν βγάλει τίποτα που να μην είναι αξιομνημόνευτο, ακόμα και τα ep. Το Blood Inside όμως εμένα δε μ' αρέσει! Και ένα Perdition City δεν του φέρεται πολύ καλά ο χρόνος, άσχετα κι αν τότε μας είχε εντυπωσιάσει, λόγω περιορισμένων ακουσμάτων. Καλή μπάντα οι Ulver, πολύ καλή, αλλά γενικά μου φαίνονται λίγο κάπως πλέον αυτές οι μεταλλάδικες υπερβολές που έχουμε στην πρώτη σελίδα, υποθέτω απομεινάρια από τις εποχές γιοβανίτη, "εναλλακτικού bm" και τέτοια.

carheart
02-06-2009, 02:43
Eν τω μεταξύ ήρθε η ώρα των ευχών, στο Trondheim πρέπει να παίξει και ο Lars Pedersen.

Tι σκατά, νέο album έβγαλε, και για το προηγούμενο δεν είχε κάνει καν PARTY παρουσίασης, όπως έκανε στο "Trippy Happy" ντυμένος αρκούδος, ο αρκουδιάρης ο Pedersen. Το play.com έχει αποφασίσει βέβαια πως δεν είμαι ιδιαίτερα άξιος να το κατέχω, και κάθε μέρα τσακάρω γραμματοκιβώτιο και δεν μου το χουν στείλει οι κιαρατάδες.

Αυτό, και μετά κλείσαμε, σκυλάδικα για το υπόλοιπο της ζωής μου, δεν θα με αφορά το θέμα μετά.

carheart
02-06-2009, 02:52
Σαφώς και είναι τρομεροί μουσικοί και δεν έχουν βγάλει τίποτα που να μην είναι αξιομνημόνευτο, ακόμα και τα ep. Το Blood Inside όμως εμένα δε μ' αρέσει! Και ένα Perdition City δεν του φέρεται πολύ καλά ο χρόνος, άσχετα κι αν τότε μας είχε εντυπωσιάσει, λόγω περιορισμένων ακουσμάτων. Καλή μπάντα οι Ulver, πολύ καλή, αλλά γενικά μου φαίνονται λίγο κάπως πλέον αυτές οι μεταλλάδικες υπερβολές που έχουμε στην πρώτη σελίδα, υποθέτω απομεινάρια από τις εποχές γιοβανίτη, "εναλλακτικού bm" και τέτοια.

Καλά, και εγώ νομίζω πως οι κάπως λιγότερο (δηλαδή οι κάπως περισσότερο) μεταλλάδες ξενερώνουν που οι κάπως περισσότερο (δηλαδή κάποιοι, γενικώς) δηλώνουν ηλεκτροψαγμένοι και Perdition City και τέτοια, δίχως να πρεφάρουν πως το album είναι tribute στο "Lifeforms" των Future Sound of London, αλλά αυτό γιατί με απασχολεί εμένα που είμαι ΓΑΜΑΤΟΣ;

Δηλαδή εφόσον γράφτηκε το Themes, η γνώμη μου περισσεύει, και ακόμα θυμάμαι την ημέρα που το πρωτοάκουσα, και ας έβαζα μετά δίπλα στο βιογραφικό "jrr tolkin, wouilliam blake ke katerina gwgou, seferis elitis elliott kai fusika Lovecraft kai POE 8eos o POE".

Καταλαβαίνεις που το πάω, καταλαβαίνω τι λες και εσύ, και μάλλον τελικά δε διαφωνούμε και δραματικά.

Είμαι και στα πρόθυρα να δηλώσω πως οι Manes το κατέχουν κάπως περισσότερο το ηλεκτρονικό (αναφέρομαι στο ηλεκτρονικό ηλεκτρονικό) γενικώς, αλλά θα πέσετε να με φάνε οι λύκοι και δεν θα το ήθελα αυτό.

Και πάλι, μετά από όλα αυτά, θα θεωρούσα πως η μεταλλορετσινιά τους έχει κλείσει πολλές πόρτες για καθολική εκτίμηση.

Μου παίζω hi5 με χαρά όταν ακούω το μικρόφωνο να κάνει κρότο στο πάτωμα της ηχογράφησης του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ALBUM τους, του NATTENS MADRIGAL, και ο θεός μαζί μου.

phthoggon
02-06-2009, 02:58
Χαχ, το The Future Sound of Music έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά των Ulver: Απίστευτο θράσος (στον τίτλο) τρομερή έμπνευση και αισθητικό κλόπιραιτ ταυτόχρονα. Αν και δε ξέρω για όλο το δίσκο. Πάντως για μένα, δύο δίσκοι θα μείνουν στo πέρασμα του χρόνου από Ulver, θέλω να πω στο δικό μου πέρασμα του χρόνου και δισκοθήκη: Bergtatt και Nattens Madrigal. Αυτά.

02-06-2009, 03:01
Αφού είσαι καγκουρομπλακμεταλάς (welcome me home!) :touched:

Πάω ν' ανοίξω θρεντ στο live reports.

phthoggon
02-06-2009, 03:02
Καθόλου! Άντε καλως μας ήρθες, περιμένουμε.

carheart
02-06-2009, 03:02
Ε αφού όλοι στα κρυφά, είμαστε πιότερο οπαδοί της τριλογίας περισσότερο, γνωστή ιστορία.

Και πραγματικά, νομίζω με τον σύμπο το λέγαμε, πως σχεδόν ποτέ δεν έχω ακούσει μεταλλά να λέει "γουστάρω vargnatt, bergtatt, nattens και τέρμα".

Το ότι οι Ulver σε πιάνουν από το αυτί για να γίνεις ένας δήθεν, είναι γνωστό.

Είναι στο χέρι σου και στο αυτί σου να μην.

Αλλά έχει πλάκα ε.

MoRmEnGiL
02-06-2009, 03:31
Ναι αλλά όμως

http://www.hubu.ru/image/album/525/10-1222313566.jpg

Και σταματήστε να λέτε ιντελεκσουαλίστικες πίπες για τους Ulver (http://www.youtube.com/watch?v=0uocPJ33YBk).
Τα λόγια είναι περιττά (http://www.youtube.com/watch?v=0uocPJ33YBk).

antimusic
02-06-2009, 04:16
I LOLed.

MoRmEnGiL
02-06-2009, 05:16
No YOU.

Zoonchild
02-06-2009, 09:35
ζοον μόλις μσν, μου μιλάς.

θα με βρεις μσν τα πρωινα απο 8:00-16:00 ρε, λες και δεν ξερεις! Μπες να συνεννοηθουμε ασαπ, εχω ψηθει και κατα 99% θα ανεβω(μεσω οσλο και μετα με τρενο ομως...:touched:)

Αϊντε αϊντε να οργανωνομαστε...:cool:

MoRmEnGiL
02-06-2009, 18:45
Για πείτε, που κυμαίνονται τα τικετς αθήνα όσλο μετ επιστροφής πάνω κάτω.

02-06-2009, 19:04
κι εδώ

http://www.mollamusic.com/festival-2009.htm

επίσης

http://thepiratebay.org/torrent/4928841/Ulver_-_Maihaugsalen_Live_

Entrancemperium
02-06-2009, 21:59
http://thepiratebay.org/torrent/4928841/Ulver_-_Maihaugsalen_Live_
Mλκ, θα βάνω τα κλάματα!

wom
02-06-2009, 22:15
Και ένα Perdition City δεν του φέρεται πολύ καλά ο χρόνος, άσχετα κι αν τότε μας είχε εντυπωσιάσει, λόγω περιορισμένων ακουσμάτων.

:)

Entrancemperium
02-06-2009, 22:18
Επίσης το Møllafestivalen πυ πόσταρε ο Vic είναι fest του Knut Magne Valle!

carheart
03-06-2009, 00:36
Στη φάρμα που διατηρεί. Θα μαγειρεύει η γυναίκα του να τρώει ο κόσμος. Fact.

Shrinebuilder
03-06-2009, 05:31

Tι απιστευτοϋπέροχος κιθαρίστας. :touched:

MoRmEnGiL
03-06-2009, 05:37
Για πείτε, που κυμαίνονται τα τικετς αθήνα όσλο μετ επιστροφής πάνω κάτω.

Μα τελείως ignored? :(

03-06-2009, 10:15
Εμείς βρήκαμε τον Φλεβάρη για τέλος Μαΐου με 170 ευρώ, τελικά δεν τα προλάβαμε και πήραμε αυτά με τα 200. Ανταπόκριση και εταιρεία Lufthansa (γερμανική). Ψάχτο αν και δύσκολα θα βρεις κάτι τόσο φτηνό μάλλον τώρα για τον Αύγουστο.

Entrancemperium
03-06-2009, 12:58

Tι απιστευτοϋπέροχος κιθαρίστας. :touched:
E και η γυναίκα του η Helga που μαγειορεύει εξαιρετικά σου λέει..

MoRmEnGiL
03-06-2009, 16:40
i c, thanx vic.

03-06-2009, 18:59
Ρε Entrance, ο No Colour Black ή πως τον λένε είναι ο φίλος σου που είδε Ulver;;; =p

http://zachariadis.net/photography/?action=set&id=72157619161630884
http://zachariadis.net/photography/?action=set&id=72157619080291099

Entrancemperium
03-06-2009, 22:26
Όχι ρε δεν είναι ΕΡ-ίτης, σπουδαίγνει τροντχαιμ!

carheart
05-06-2009, 13:29
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/images02/112/l_68138f7cee36432ba1976e0842bd649c.jpg

πάρε εδώ κατάσταση.

azza
05-06-2009, 16:07
pff kwlopaida :P

carheart
05-06-2009, 16:12
αυτό το μπλουζάκι το θέλω εν τω μεταξύ, επειγόντως.

Nothingface
05-06-2009, 16:17
τελιότητα όντως.

Once_Emperor
05-06-2009, 16:59
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/images02/112/l_68138f7cee36432ba1976e0842bd649c.jpg

πάρε εδώ κατάσταση.

Toν πρωτελευταίο με τη μαύρη/μπλε μπλούζα νομίζω τον είδα σήμερα στο πανεπιστήμιο Πατρών. Ή όχι?

carheart
05-06-2009, 19:42
ε τον είδες.

(????????)

Boom!
05-06-2009, 20:44
Ο Νταρκο πως κοντυνε ετσι;

Shadowking
05-06-2009, 21:11
τον τελευταίο δεξιά τον έχω δεί να δίνει πίπα στον βικοτνικ

carheart
20-06-2009, 12:49