Log in

View Full Version : 14-16/08/09 Spirit of Burgas

Neuroscar
29-05-2009, 13:37
Κιεκει που εχεις ακουσει για το Μπουργκας απο τον αγωγο και νομιζεις πως το μονο πραγμα το οποιο εχει ειναι αυτο και τιποτα αλλο, σκαει απτο πουθενα αυτο:

3days - Central Beach

Burgas
Bulgaria

Faith No More, (ΑΑΑΑΑΡΓΓΚΚΚΚΚΚ)
Fun Lovin' Criminals,
Sub Focus,
Alexander Kowalski,
Mario Ranieri,
LTJ Bukem & MC Conrad (2ο ΑΟΥΥΥΑ)
Stephan Panev

By Car – It is also easy to drive from close neighbouring countries:

Bucharest - Burgas 4,00h
Istanbul - Burgas 4,00h
Skopjie - Burgas 7,30h
Belgrade - Burgas 9,00h
Athens - Burgas 12,00h

Ticket prices:

In advance until 10th of June - 90 BGN
After that - 100 BGN
At fest entrance - 120 BGN

One-day pass, in advance until 10th of June - 35 BGN
After that - 40 BGN
At fest entrance - 50 BGN

Ολα δια 2 για ευρω.

http://www.spiritofburgas.com/

Α, αφισα μετα.

BURNIN AMBITION
29-05-2009, 17:55
to psinw para polu an vrw timious erites
an kai akousa gia ena akoma pio kaula sth boudapesth pali me fnm

Zoonchild
01-06-2009, 10:10
ισχυει αυτο για την βουδαπεστη.

το περσυνο το λαην-απ της βουλγαριας που ειδα ψιλομαλακιες ειχε οποτες περαν των ΦΝΜ δεν νομιζω να με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Παρολα αυτα, για το φθηνο της υποθεσης Νευροσκαρ αν ψηθεις, πιεμ να ξεκινησουμε ετοιμασιες....8)

Shrinebuilder
01-06-2009, 15:18
Εγώ εκεί θα είμαι πάντως.

Και πέρσι είχε καλό line-up, μη λέμε μαλακίες. Pendulum δε θα δεις ποτέ στην Ελλάδα.

Neuroscar
08-06-2009, 17:07
ισχυει αυτο για την βουδαπεστη.

το περσυνο το λαην-απ της βουλγαριας που ειδα ψιλομαλακιες ειχε οποτες περαν των ΦΝΜ δεν νομιζω να με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Παρολα αυτα, για το φθηνο της υποθεσης Νευροσκαρ αν ψηθεις, πιεμ να ξεκινησουμε ετοιμασιες....8)

Εννοειται ε.
Εχε το στο μυαλο σου.
Αν δε γινει στραβη με ακυρωσεις, σιγουρα ειμαστε εκει.

GuardianOfIvorytower
08-06-2009, 17:36
Φαντάζομαι το Szeget λέτε στη Βουδαπέστη ε?
(πέρσυ είχε Maiden, Carcass, Exodus κ πολλά άλλα που δε θυμάμαι)

Zoonchild
09-06-2009, 10:12
Εννοειται ε.
Εχε το στο μυαλο σου.
Αν δε γινει στραβη με ακυρωσεις, σιγουρα ειμαστε εκει.

μην με υπολογιζεις τελικα, εκλεισα για αλλου(και οχι για ΦΝΜ)

After Dark
09-06-2009, 12:58
Είχα πάει πέρυσι εκεί για...Sisters Of Mercy (ξέρω, θα κράξετε). Οπότε μπορώ να σας δώσω έναν πρόχειρο οδηγό επιβίωσης, εφόσον υπάρχουν ενδιαφερόμενοι.
1. Μέχρι Σόφια, η πιο φτηνή λύση είναι ο ΟΣΕ. Θα ξεκωλιαστείς στον ύπνο για 12 ώρες στην κλινάμαξα. Καλό είναι να πάτε 6 άτομα, για να πιάσετε όλοι μαζί ένα κουπέ με κρεβάτια. Έχει και αεροδρόμιο στο Burgas, για τους ελιτιστές, αλλά πρέπει να σπάσεις τα αρχίδια σου, για να συνδυάσεις transfer της Wizzair ή της Ryanair. Εγώ δεν τα κατάφερα.
2. Πάρε λίγο συνάλλαγμα μέχρι να φτάσεις στο μέρος σου. Όταν σου τελειώσει, πάρε από μία τράπεζα, με σχεδόν μηδενική προμήθεια.
3. Μη ζητήσεις πληροφορία από κανέναν σιδηροδρομικό. Θα σου ζητήσει φιλοδώρημα για το οτιδήποτε.
4. Μην απαντήσεις σε κανέναν που θα σου μιλήσει στα ελληνικά. Θα είναι από ζάκι ως πορτοφολάς. Γενικώς, το πορτοφόλι και τα μάτια σου.
5. Από Σόφια, παίρνεις λεωφορείο για Burgas. Κάνει 6 ώρες ως εκεί και ο σταθμός είναι ακριβώς απέναντι από τα τρένα. Μην κάνεις τη μαλακία που έκανα κι εγώ και συνεχίσεις με τρένο. Κάνει 3 ώρες παραπάνω, είναι βασανιστικά ΑΡΓΟ, είναι βρωμερό, δεν έχει μπαρ, δεν έχει κλιματισμό, οι στάσεις του είναι των 3 λεπτών έκαστη και είναι γεμάτο περιθωριακούς.
6. Αν κλείσεις ξενοδοχείο, το μόνο που πραγματικά αξίζει είναι το Hotel Bulgaria (http://www.booking.com/hotel/bg/bulgaria-burgas.html?aid=311943;label=burgas-HVBbN2J51Vrh_9s7OKoQEAS2148304686;sid=a67d37c091f316a8d4e3d8b98cb7b4ca). Θα το πληρώσεις λίγο τσιμπημένα μεν, αλλά θα το ευχαριστηθείς. Είχα κλείσει σε ένα άλλο, υποτίθεται 4 αστέρων (Plaza Hotel) και είχα χέσει και το κωλάντερό μου. Α και να έχεις το τελικό ποσό των δωματίων μαζί σου μετρητοίς. Στη Βουλγαρία δεν έχουν μάθει ακόμα να τραβάνε λεφτά από την πιστωτική. Camping δεν παίζει.
7. Το φαί εκεί είναι ΦΤΗΝΟ. Μία οικογενειακή πίτσα κάνει 4,5 ευρώ. Πρέπει να βρεις τρόπο να το παραγγείλεις βέβαια, γιατί αγγλικά δεν παίζουν. Μόνο στα McDonalds και εκεί με το ζόρι. Τη νοηματική τώρα έχουν αρχίσει να τη μαθαίνουν.
8. Η αγορά τους είναι κι αυτή υπερβολικά φτηνή. Να έχεις χρήμα μαζί σου.
9. Το μέρος που γίνεται το fest είναι μια τεράστια αμμουδιά. Και έχει πάρα πολύ καλό ήχο. Τις μπύρες και τα σάντουιτς θα τα ξεκωλιάσεις. 3 ευρώ για το μεγάλο κουτάκι της Bud, 1 ευρώ το σάντουιτς. Και τα παγωτά τους μια χαρά είναι.
10. Πάρε μαγιό. Απλά έχει τις happy hours της πετρελαιοκηλίδας και δεν είναι και ότι καλύτερο.
11. Τελευταία συμβουλή και σημαντικότερη (μου την είπαν μόλις ξεκίνησα το ταξίδι μου Βούλγαροι συνταξιδιώτες μου και την επαναλάμβαναν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής): ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ "ΜΑΦΙΑ" ΚΑΙ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ".
Καλή διασκέδαση.

Neuroscar
09-06-2009, 13:42
Οτι ειπε για τραινα και ψωνια.
Εγω το σκεφτομαι να παμε 4 ατομα με αμαξι. Εχω κολληματα βεβαια για τους προφανεις λογους.
Αφτερ νταρκ η οποιοσδηποτε αλλος γνωριζετε τιποτα??

After Dark
09-06-2009, 16:34
Με αυτοκίνητο μόνο μέσω Έβρου. Είναι κάπου 3 ώρες από τα σύνορα. Βάλε και πάνω-κάτω 8-9 ώρες από Αθήνα, έχεις ένα 12ωρο μέσα στο νερό. Θα σου πάρει βέβαια ώρα να συνηθίσεις τον κωλόδρομο που θα συναντήσεις, μετά την άπλα της Εγνατείας. Επίσης, δεν ξέρω αν συμφέρει γενικότερα, όταν χρειάζεσαι 2,5 ντεπόζιτα να πας και άλλα τόσα να γυρίσεις, συν τα αμέτρητα διόδια. Και είναι και το σπάσιμο των Βούλγαρων τελωνειακών, που είναι ικανοί να μη σε αφήσουν να φύγεις, ανοίγοντας όλα τα μπαγκάζια σου, αν δεν τους λαδώσεις χρηματικά ή με κάτι φρέσκο από τα duty free. :-/

Neuroscar
09-06-2009, 16:39
Κομοτηνη μενω σορρυ ξεχασα να αναφερω =ρ

After Dark
09-06-2009, 16:49
Τότε αυτοκίνητο χωρίς συζήτηση. Σε 5 ώρες θα είσαι εκεί. Εκτός κι αν πάλι γουστάρεις τρένο, οπότε πρέπει να είσαι στη Ροδόπολη Σερρών στις 09.00 το πρωί και μετά να αλλάξεις με το τρένο της Βουλγαρίας. Και σαφώς, να είσαι οπλισμένος με υπομονή, καθώς θα έχεις άλλες 10 ώρες ταξιδιού μπροστά σου. Ο καλός ΟΣΕ έχει σταματήσει εδώ και 3 χρόνια τα τρένα για Βουλγαρία, μέσω Έβρου. Whatever...

Neuroscar
09-06-2009, 16:52
Φιλε θενξ.
Αν και πραγματικα το μονο που με απασχολει ειναι τυχον φθορες/κλοπη και αν θα βρουμε το μερος ευκολα.
Το ροουντριπ ειναι διασκεδαση και οπως φαινεται θα το κανουμε και αυθημερον η ισως με ενα βραδυ διαμονης.
Εχει παρκινγκ επισης στον χωρο?

After Dark
09-06-2009, 16:56
Έχει πολύ και άφθονο parking. Υπάρχει πάντα η λύση του ξενοδοχείου με ιδιωτικό parking, όπως αυτό που σου έδειξα, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Enjoy!

funishment
11-06-2009, 13:09
Μιας και απ' ότι κατάλαβα για ΦΝΜ θα ανέβουν όλοι, για να δούμε τι θα γίνει, μπας και γλυτώσουμε τη μαφία http://www.crackhitler.com/?page=rumors&id=1350

Από την άλλη ο David χτες είδε τους Faith No More στο Brixton Academy του Λονδίνου και τα μπλουζάκια που πουλούσε η μπάντα στο φουαγιέ περιλάμβαναν και την Αθήνα στο tour. Στις 10 Αυγούστου. Περίεργη ημερομηνία, από τη μια η πλέμπα θα έχει πάει διακοπές, από την άλλη αυτός ίσως είναι λόγος για προβληματική προπώληση εισιτηρίων.

Phantom Duck
11-06-2009, 18:45
Σεπτέμβρη ρε γελοίοι, τι 10 Αυγούστου =\

funishment
11-06-2009, 19:07
Σεπτέμβρη τελειώνει το πρώτο λεγκ της τουρ στο Τελ Αβίβ, δεν ξέρω πώς κυκλοφόρησε η φήμη για Σεπτέμβρη εδώ.

Όπως και να 'χει, δε θέλω αηδίες, φουνουμου-διακοπές 5-0.-

Μακάρι, μακάρι. Και να μη γίνει και καμιά μαλακία με χαμηλές προπωλήσεις FOL.

Phantom Duck
11-06-2009, 19:40
την επιθυμία μου εξέφρασα, όχι τις φήμες. φνμ > διακοπές αλλά οκ, να πα γα.

dopefiend
12-06-2009, 04:48
δε μπορούσε να διαρρεύσει μια μέρα πριν ρε πουστη? φεηλ.

καλα όχι πως θα μας χαλάσει μπούργκας, απλά θα ναι λίγο κούραση (αν παμε τελικα)

Shrinebuilder
12-06-2009, 04:54
Burgas Vs Istanbul, τι θα διαλέγατε?