PDA

View Full Version : acdc in athens. oi oi oi oi

BURNIN AMBITION
29-05-2009, 01:50
oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi oi

ti na leme

h mera xekinaei me to oti vrhka sta mpam parkin sthn pezogefura. kaula. outese agwna panathinaikos panthrakikos den evriska toso grhgora

meta me diaskedazei o ingolemo pou leei oti xehase to ticket spiti

meta vriskw kati allous
meta ta remalia tou er mou lene oti kathontai exw sto gazon
e egw den mporousa na vgw exw eniwtha to vibe

meta eida porwtiko kelldorain

meta eida kai apoeida na vrw kati allous dikous mou

tous parathsa giati einai poustrakia (akous malaka mpampi?) kai katisan pisw piw
meta me allon porwtiko pame mprosta apo dexia kai vriskoume ka allous akurous porwtikous

meta xanomaste apo autous stous answer.
meta vrizw perimenwntas. meta to xaos

telika malaka ingo arxidia vrethikame

a o poustis o fixas mphke tsampa
kwle
euge

eida kai porwtiko panouli e ton dj mas

vasika tnt thunderstruck dirty deeds vasika ola

KAI KATI SHMANTIKO

vlepwntas to show twn acdc suneidhtopoihsa oti oi maiden einai fthiniarides kai mas to paizoun oti exoun gamato show. poutses mple. ti na poun dhladh acdc kai kis.. malakes maiden

Razor
29-05-2009, 02:20
:moutza:

BURNIN AMBITION
29-05-2009, 02:23
gia poio logo moutzwneis?

kai epeidh manteuw, se diorthwnw epeidh eisai asxetos me to zhthma

OI! X 15

See me ride out of that sunset
On your color TV screen
Out for all that I can get
If you know what I mean
Women to the left of me
And women to the right
Ain't got no gun, ain't got no knife
Don't you start no fight

'Cause I'm T.N.T
I'm dynamite
T.N.T
And I'll win the fight
T.N.T
I'm a power load
T.N.T
Watch me explode

I'm dirty, mean and mighty unclean
I'm a wanted man
Public enemy number one
Understand
So lock up your daughter n' lock up your wife
Lock up your back door and run for your life
The man is back in town
So don't you mess me 'round

'Cause I'm T.N.T
I'm dynamite (oi, oi, oi)
T.N.T
And I'll win that fight (oi, oi, oi)
T.N.T
I'm a power load (oi, oi, oi)
T.N.T
Watch me explode

T.N.T (oi, oi, oi)
T.N.T (oi, oi, oi)
T.N.T (oi, oi, oi)
T.N.T (oi, oi, oi)
T.N.T (oi, oi, oi)
I'm dynamite (oi, oi, oi)
T.N.T
And I'll win the fight (oi, oi, oi)
T.N.T
I'm a power load (oi, oi, oi)
T.N.T
Watch me explode

opws vlepeis to oi de to sunantas mono stis punk arxidies

de sou stelnw th moutza pisw giati ekana kathreftaki opote sou gurise

ftou kai to pataw

00i00
29-05-2009, 02:36
για πιο λογο ανοιγεις αχρειαστα τοπικς?

Razor
29-05-2009, 02:39
επειδη εκραξες μειντεναρες η μουτζα

Agoraphobic_S.I.
29-05-2009, 02:45
καλά μας γάμησαν.
ανγκους θεός, τον αγάπησα κι ας έχει πετσιάσει.
ένας φίλος μου καύλωσε με τη ροζι κι έχω αρχίσει να ανησυχώ.

αυτά, μια χαρά στο έτσι μπήκαμε, να μας ξανάρθουν!

εννοείται πως ο μπερνι έχει δίκιο για ΜΕΙΝΤΕΝ.

BURNIN AMBITION
29-05-2009, 02:46
επειδη εκραξες μειντεναρες η μουτζαa sory re tote

prwton na xereis eimai o noumero ena opados ths ellados

kai agphmenos grek trader sto maiden trading community

(ma pws ta lew etsi)
pera apo to xavale maiden agapaw oso tipote allo

oso grafiko kai na akougetai.
alla eilikrina neuriasa prwta me kiss kai twra me akenteke giati katalava thn fola twn fantasmagorikwn show pou mas plasaroun kai poutses mple
de milaw gia mousiki profanws goustrw maiden xilies fores pio polu.
an de ta exeis dei re razor de mporeis na niwseis sou milaw gia terastia diafora

a kai minmin ti malakia eipes wre? pali ouza pineis?

Mitsmann
29-05-2009, 03:14
νομιζω οτι μονο μια λεξη τα λεει ως πρεπει, ακομα κι αν ειναι ινσαηντ τζοουκ.

"ενταξει".

00i00
29-05-2009, 03:17

καθε μερα εδω και 20 χρονια σχεδον...γιατι μαλακια??? υπαρχει τοπικ αφου

BURNIN AMBITION
29-05-2009, 03:34

καθε μερα εδω και 20 χρονια σχεδον...γιατι μαλακια??? υπαρχει τοπικ αφου
den ta xereis kala re sto forum. otan teleiwsei h sunaulia pame kai kanoume post sto live reports.

afou

00i00
29-05-2009, 03:35
ε αμα αφου τοτες οκ

BURNIN AMBITION
29-05-2009, 03:36
νομιζω οτι μονο μια λεξη τα λεει ως πρεπει, ακομα κι αν ειναι ινσαηντ τζοουκ.

"ενταξει".
einai krima pou exasa latreia mitsmann se sunaulia
tha tous mpatername olous

a kai gia na mh xehniomaste
:moutza: se osous vgazoun tis mplouzes tous. paraligo na mpouketwsw ena gidi alla to katalave kai pige p[arapera.

BURNIN AMBITION
29-05-2009, 03:36
ε αμα αφου τοτες οκmia aporia

afou re malaka pineis ouza kai porwnesai kai mpravo kiolas kai zhleuw,
pws re malaka postareis toso sta mpam?
mpas kai pairneis koka kai mas les malakies?

00i00
29-05-2009, 03:41
ε αμα αφου τοτες οκmia aporia

afou re malaka pineis ouza kai porwnesai kai mpravo kiolas kai zhleuw,
pws re malaka postareis toso sta mpam?
mpas kai pairneis koka kai mas les malakies?

μεχεχ...συνη8εια ειναι...ακα σαπιλα

απλα με δυο μπουκαλια δεν σερνομε οπως λογικα θα εκανε καποιος

δε βαρεις...για τον μπουτσο ειμαστε ασχετα αμα ειμαστε γαμηστεροι....δεχθηκα τηλ απο μεσα σημερα...φολα...σε ποζεραδικο σολο

παραταυτα ζηλεψα

Djerdjelesh
29-05-2009, 03:44
TNT.-

Boom!
29-05-2009, 03:46
We salute you Athens!
Νταξει, το ζησαμε κι αυτο.

FIXXXER
29-05-2009, 04:42
Τι να πει κανεις, το μεγαλυτερο σοου που εχω δει σε συναυλια, η σκηνη υπερπαραγωγη, εισαγωγη, πυροτεχνηματα, η σκηνοθεσια, καμερες, τα παντα ολα. Απιστευτο live, δεν με τρελαινει η μουσικη τους περαν των γνωστων ξεσηκωτικων hits αλλα η συναυλια ηταν απο τις καλυτερες που εχω δει, τετοια συγκροτηματα παιζουν σε αλλα επιπεδα. Εκπληκτικη πραγματικα.

Οφφτοπικ εν μερει: ειμαι στη δουλεια 2045 και με παιρνει τηλεφωνο φιλος και μου λεει "αν μπορεις να εισαι εδω σε μιση ωρα, σου εχω ακοπο εισιτηριο να μπεις τζαμπα". Ε μπορουσα. Παιρνω μετα απο 10 λεπτα το τρενο, 10 λεπτα μεχρι Ειρηνη, 10 λεπτα περπατημα, βγαινει, δινει, μπαινω, καυλα. Το επικο ειναι το πως υπηρχε το ακοπο εισιτηριο. Ενα παλικαρι απο την παρεα τους βαριοταν ελεεινα να περιμενει στην ουρα σε αυτο που νομιζε οτι ηταν ο πρωτος ελεγχος που απλα το δειχνεις, και πηδηξε καγκελα. Φυσικα ειχε περασει τον ελεγχο των εισιτηριων που στο κοβουν, χωρις καν να το καταλαβει ε. MLR

jack the ripper
29-05-2009, 09:48
πανικος εχθες...τετοιο σοου δεν εχω ξαναδει σε καμια αλλη συναυλια(και εδω ερχεται αυτο που σωστα λεει ο μπερνι για μειντεν που τα σκηνικα και ολο το εβεντ δεν ειχε καμια μα καμια σχεση)....
ανσερ ουτε που ασχοληθηκα(μολις ειχα μπει κιολας)....
οι γεροι τα γαμησαν ολα κανονικα..παιξαν πολυ ωρα παιξανε πορωτικα,hells bells καβλα,TNT ακομα πιο καβλα,πορωτικος angus στο let there be rock και --> For those about to rock we salute you.....
:-D:-D:-D

αν για κατι αλλες συναυλιες λεμε οτι οκ τα 40 ευρω ξερω γω τοτε ναι αυτη τα αξιζε τα 80 πραγματικα(edit edw: ellada panta e pou eimaste tragikoi meta fests kai ta tickets genika)....

ΥΓ..ρε μαλακες ολοι μεσα εισασταν? επρεπε να ειχαμε κανονισει καμια συναξη..

buccaneer
29-05-2009, 10:28
Και πόσοι ήμασταν τελικά? Μαζί με τους εχμ... freeriders ;) 40 χιλιάρικα ήμασταν?

jack the ripper
29-05-2009, 10:32
epeidi den mporousa na dw mexri pisw pisw stin arena poso gemati itan....kserw gw...kapou ekei pisteuw...

atom_smasher
29-05-2009, 11:39
nai .kalutero show ever. epishs 60.000 tha elega egw.

jack the ripper
29-05-2009, 11:54
http://www.youtube.com/watch?v=aRQTPLjf5B0

Drumsick
29-05-2009, 12:18
60,000 εύκολα. Δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο σε συναυλία.

Εγω που λέτε τους ACDC τους μισώ. Ποτέ δε μ'άρεσαν ούτε λίγο. Πήγα χτές με σκοπό για τσαμπέ καθαρά για το ιστορικό της υπόθεσης και επειδή το show αναμενόταν να είναι το μεγαλύτερο που θα έβλεπα ποτέ.

Κατά τις 7 λοιπόν, εκεί που προσπαθούσαμε να προσπεράσουμε την πρώτη δυάδα σεκιουριτάδων μέσα απο κάτι θάμνους, μας παίρνουν πρέφα οι πρώτοι και ακολουθεί ο εξής διάλογος
-Που πας ρε μεγάλε? έχεις την εντύπωση πως δε σ'ακούω? Δυο μέτρα μακριά είσαι..
- Ε ρε φίλε τι να κάνω? Να μην προσπαθήσω? Είναι δυνατον να είμαι εδω και να μην προσπαθήσω?
- Άντε πέρνα

:shock::shock::shock: ΖΟΜΓΚ :!::?::!::?::!::?: :-D:-D:-D:-D:-D:-D MLR!

Περνάμε λοιπόν και φτανουμε στους δεύτερους.
-Που πάτε εσείς?
-Μας αφήσανε.
Τους κάνει νόημα ο μπροστα οτι κομπλέ και μας αφήνουν κι αυτοί.

:D:D:D:D:D

Παρακάτω είναι που πέρναγες με τα εισιτήρια σηκωμένα, για το οποίο είχα ήδη σκεφτεί λύση.
Το εισιτηριο απο πίσω είναι κλασσικό άσπρο με μαύρα γράμματα που λενε τις οδηγίες. Ασπρόμαυρο flyeraki κομμένο στις σωστές διαστάσεις λοιπόν και τσοουυυυυυυυπ να'μαστε μες την αρένα! :D:D:D MLR ξανά!

Η πιο εύκολη τσαμπατζίδικη είσοδος μου σε συναυλία έβερ.
Γενικά οι σεκιουριτάδες ήταν πολύ χαλαροί και πρέπει να μπήκε αβέρτα κόσμος. Ένας απ'αυτούς μάλιστα έβαζε μέσα άτομα επι πληρωμή (το μουνί). 30ευ το άτομο.

Στα του λάιβ τώρα τι να πω. Οι ACDC εξακολουθούν να μην μ'αρέσουν αλλά το θέαμα ήταν φαντασμαγορικό. Η πιο σωστή ίσως συναυλία που έχω δει. Άψογη σκηνικη παρουσία, απίθανη σκηνή, οθόνες, τρελά φώτα, καπνοί, κανόνια, φουσκωτές βυζάρες, λάιβ βυζάρες, πυροτεχνήματα.. τρέλα απλά.
Μετα τα 3 κομμάτια έγλειψα κι έναν σεκιουριτά και μπηκα κερκίδα και άαααραξα και το δα απο ψηλά όλο το σκηνικό, χωρίς να χρειάζεται να πατάω συνεχώς στις μύτες μπας και δω λίγο τη σκηνή, και ηταν FAN-FUCKIN-TASTIC!

Συγκινήθηκα μάλιστα στη φάση που έδειχνε κλασσικές φώτος τους, που έχουμε χιλιοδεί σε περιοδικά, σε τηλεοράσεις, απο δώ απο κεί, και συνειδητοποίησα πως αυτές οι μορφάρες της ροκ ιστορίας ήταν όντως εκεί μπροστά στα μάτια μου και, αν και σε προχωρημένη ηλικία, τα σπάγανε με την καρδούλα τους.

Φανταστική συναυλία. Μπράβο στους ACDC.

ΠΣ. Σε κάποια φάση μου λεγε ο κολλητός να με πάρει στους ώμους του να βλέπω. Σκεφτόμουν μετά πόση πλάκα θά'χε εκεί που έδειχνε γκομενάκια να χτυπιούνται, να έδειχνε εμενα που κατά πάσα πιθανότητα θα χασμουριώμουν χαχαχαχ \m/

Raven Lord
29-05-2009, 12:19
τι να πεις μετά από αυτό? τα σπάσαν. έτσι κι αλλιώς είναι μουσική φτιαγμένη για live.

GuardianOfIvorytower
29-05-2009, 12:21
ένα θα πω:

tags -> το ER που θέλουμε

Kelldorain
29-05-2009, 12:21
Απίστευτο show, ότι είπε ο Fixxxer στη 1η παράγραφο βασικά. Κορυφαίες στιγμές η αρχή , το Thunderstruck, το TNT, όλο βασικά, τι να πεις.

Agoraphobic_S.I.
29-05-2009, 12:34
Εμείς μπήκαμε ακόμη πιο εύκολα, λίγο πριν αρχίσουν οι ακεντεκε είχαμε μαζευτοί κάμποσοι μπροστά από τον πρώτο έλεγχο, οπότε μας άφησαν κανονικά και περάσαμε. Στους υπόλοιπους ελέγχους οι σεκιουριτάδες είχαν αράξει και πίνανε μπίρες. :D Και στο ροκ εμ αλλ πέρισυ το καλοκαίρι το ίδιο εύκολα μπήκαμε θυμάμαι.

Τσάμπα είσοδος ρουλς, άντε και στους κωλόγερους τους Η&Η.

Raven Lord
29-05-2009, 12:37
edit: thunderstruck :P

jack the ripper
29-05-2009, 12:42
:-P:-P:-P:-P

Kelldorain
29-05-2009, 12:44
:oops: fixed

BlackiE
29-05-2009, 12:45
Τι να λέμε τώρα, εμπειρία ζωής..
+1 γι' αυτό που είπε ο Μπέρνης για τα ζώα χωρίς μπλούζες.
Ήταν κανένας μπροστά και δεξιά, στο σημείο που κινείται ο επόπτης περίπου?

Mitsmann
29-05-2009, 13:01
ο Μποζαντζιδης, του συνδεσμου Θεσσαλονικης.

Raven Lord
29-05-2009, 13:02
μετά από 2 γουλιές φραπέ, άρχισα να σκέφτομαι πιο ψύχραιμα τα πράγματα. προσωπικά, δε γουστάρω πανικό και τεράστια live. πάντα περνούσα καλύτερα συναυλίες σε στυλ saxon κτλ. Σε κάτι metallica, maiden, rockwave κετς, μπορεί οι μπάντες να έπαιζαν καλά, αλλά δεν το διασκέδαζα το ίδιο.

χτες η όλη φάση ήταν τελείως διαφορετική. ήταν live έξω από οτιδήποτε έχουμε δει στην ελλάδα κ άξιζε πέρα για πέρα. επαγγελματική εκτέλεση, τρελλό show, συναυλιακή μουσική, ακόμη και η σκηνοθεσία άψογη και φυσικά έβλεπες τους ac-dc όπως τους έχεις μάθει από τα videoclips. ο μπαρμπα-brian να ερμηνεύει όπως κ πριν 20 χρόνια :touched: με το κλασσικό αλήτικο στυλάκι, ο φευγάτος angus και o πιο συμμαζεμένος malcolm, ακριβώς όπως τους έχουμε μάθει από παλιά. ξέρω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι φτώχεια, οπότε δε θα μακρυγορήσω άλλο. μόνο κλείνοντας θα πω ότι οι ac-dc με τέτοιες εμφανίσεις διδάσκουν στους συναδέλφους τουs ότι πραγματικά "it's a long way to the top if you wanna rock'n'roll". ο νοών νοείτω...

ΥΓ. Χάρηκα που είδα τόσες er-φατσες (γνώρισα κ mrmaiden :dfinger:) και γενικά φάτσες χτες. μόνο τον μπέρνη δεν κατάφερα να πετύχω - η φάση εξελίσσεται σε "καταραμμένη" :-P...

Hogarth
29-05-2009, 13:18
όπως τα είπε ο ρέιβεν λορντ, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Μέχρι χτες θεωρούσα "show" αυτό που κάνουν οι μέηντεν. Εφηβική και αστείρευτη ενέργεια angus και εκεί κάπου στο θάντερστρακ έκλεινα για δευτερόλεπτα τα μάτια μου και προσπαθούσα να αποτυπώσω τη στιγμή και να συνειδητοποιήσω τι έβλεπα.

κατά τ'άλλα dirty deeds, the jack, hells bells, tnt, highway to hell, for those about to rock και μια ποικιλία εκφραστικών εκδηλώσεων γύρω μου ("μαλάκα μου!", "μαλάκα δεν το πιστεύω!", "το πιστεύεις μαλάκα;" "πάρε σκηνικό μαλάκα!", "πω ρε μλκ, αυτά είναι...").
απελπιστικό στριμωξίδι εκεί στο πλάι δίπλα στην "πασαρέλα", στο τέλος του λάιβ διαπίστωσα ότι επί 2 ώρες στηριζόμουν στο ένα μου πόδι το οποίο ο μπροστινός μου πατούσε ευστόχως σε κάθε έναρξη κομματιού. GuardianOfIvorytower ήσουν κι εσύ; Εσύ με πάταγες;

cyber_lingas
29-05-2009, 13:19
http://farm4.static.flickr.com/3065/3574396178_66153dd0fd_b.jpghttp://farm3.static.flickr.com/2447/3574450600_593d3a0b5f_b.jpghttp://farm4.static.flickr.com/3593/3574371682_336d0d2a90_b.jpg

Drumsick
29-05-2009, 13:23
Καλύτερα γυφτοτζαμπατζού απο κορόιδο μανάρια μου γλυκά με τα πανέξυπνα ταγκς σας.
Δε σας χάλασε.

Tyler_Durden
29-05-2009, 13:24
Πραγματικά δεν ξέρω πως να περιγράψω αυτό το live, πέρα από "εμπειρία ζωής". Το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο show (με όλη την σημασία της λέξης) που θα δει κανείς στη ζωή του από ηλεκτροδοτούμενη μπάντα. Τι να πρωτοαναφέρω; Την τρελή ενέργεια του Angus; Τους τουλάχιστον 45.000 τρελούς που βρέθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ; Την συνολική απόδοση της μπάντας που έπαιζε λες και είναι 20αρηδες ενώ έχουν τα 3πλάσια χρόνια; Τα κανόνια του "For those about to rock"; To παιχνίδι με τα γκομενάκια στο "The Jack" ; To "Hells Bells"; τη "Rosie"; Τι να πρωτοπεί κανείς; Άξιζε μέχρι το τελευταίο ευρώ το show, κι ας ήταν το πιο κουραστικό ταξίδι συναυλίας που έχω κάνει. Έπος. Δεν περιγράφω άλλο...

GuardianOfIvorytower
29-05-2009, 13:25
όπως τα είπε ο ρέιβεν λορντ, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Μέχρι χτες θεωρούσα "show" αυτό που κάνουν οι μέηντεν. Εφηβική και αστείρευτη ενέργεια angus και εκεί κάπου στο θάντερστρακ έκλεινα για δευτερόλεπτα τα μάτια μου και προσπαθούσα να αποτυπώσω τη στιγμή και να συνειδητοποιήσω τι έβλεπα.

κατά τ'άλλα dirty deeds, the jack, hells bells, tnt, highway to hell, for those about to rock και μια ποικιλία εκφραστικών εκδηλώσεων γύρω μου ("μαλάκα μου!", "μαλάκα δεν το πιστεύω!", "το πιστεύεις μαλάκα;" "πάρε σκηνικό μαλάκα!", "πω ρε μλκ, αυτά είναι...").
απελπιστικό στριμωξίδι εκεί στο πλάι δίπλα στην "πασαρέλα", στο τέλος του λάιβ διαπίστωσα ότι επί 2 ώρες στηριζόμουν στο ένα μου πόδι το οποίο ο μπροστινός μου πατούσε ευστόχως σε κάθε έναρξη κομματιού. GuardianOfIvorytower ήσουν κι εσύ; Εσύ με πάταγες;

Όχι δεν ήμουν εγώ :-P

BURNIN AMBITION
29-05-2009, 13:45
raven nai malakia pou de vrethikame oloi. tous allous logika tha tous evriska alla arghsan ta remalia na mpoune mesa kai thn wra pou thlefwniomoun me ingolemo, sto pio krisimo tel, xekinhsan oi answer kai de mproousame na sunenohthoume. meta apla htan adunato. kai eekei pou eixame emeis xwthei me thn parea den kouniomoun giati hmoun arketa konta sth skhnh kai evlepa kai teleia. meta to prwto misawro piga akoma pio mprosta kai tous exasa olous!!!!

kala o enas malakas guftos xwris mplouza poulage kai tsampouka se kana kakomoiro.
an den epaizan oi theoi kai eixe xerw gw break eukola ton eixa gamhsei.
skato mpoulhdes tsampoukades. to palikaraki to allo mono pou den phge na klapsei e...

ti athlia atoma kukloforoun....

BURNIN AMBITION
29-05-2009, 13:45
Τι να λέμε τώρα, εμπειρία ζωής..
+1 γι' αυτό που είπε ο Μπέρνης για τα ζώα χωρίς μπλούζες.
Ήταν κανένας μπροστά και δεξιά, στο σημείο που κινείται ο επόπτης περίπου?dexia htan h parea mou alla mono egw grafw sto er. kai den hmoun tooooso dexia
hmoun pio pasokos..pio kentro dhladh

freak brother
29-05-2009, 13:47
ΖΗΛΕΥΩ και ως γνωστον το τσαμπα λαιβ ειναι το καλυτερο λαιβ. 8-)

cynic
29-05-2009, 14:37
Den ipirxe auto xtes.Terastioi.Angus megaliteri morfi ever.Diladi an 8es na peis se ena 5xrono xerw gw ti einai i ilektriki ki8ara , tou ton dixneis apla.H banda opos eipo8ike einai auto pou vlepame tosa xronia sta clips, dvd klp.Xeftilisane ta panta.Elpizw ka8e filos tis mousikis, opia ki an einai auti, na itan ekei.

R & R
29-05-2009, 15:44
valte fotos

jack the ripper
29-05-2009, 16:09
ontws! kai an kapoios kata tyxi perase kamia kamera kai exei traviksei kana video kai mporei na to anevasei kapoia stigmi .... :-P

Magellan
29-05-2009, 16:10
:bang::bang::bang:

Tyler_Durden
29-05-2009, 16:18
exo arketo yliko.an psineste anevazo sintoma

jack the ripper
29-05-2009, 16:21
psinomaste :D

azza
29-05-2009, 19:36
ήμουν αρκετά πίσω και κάποια φάση με σηκώσανε και ο κόσμος ήταν σαν ένα τεράστιο χαλί!
πολλά κέρατα λέμε πάνω στις κερκύδες!
ήταν εμπειρία ζωής πραγματικά (κι ας την πληρώσαμε ακριβά σε αντίθεση με μερικούς μερικούς =P )

αναμένουμε υλικό

crimsonking
29-05-2009, 19:37
Τα παντα ολα !!!
Μακαρι να μαστε ετσι στην ηλικια τους, περιμεναμε το τελειο και μας εδωσαν κατι παραπανω...

jkstigma
29-05-2009, 19:50
Σοκ κ δέος η χ8εσινη νυχτα

bbq
29-05-2009, 21:08
η καλύτερη συναυλία που έχω δει.
(αν και σάμπαθ είχε λίγο καλύτερο ήχο, νομίζω.)
κρατάμε τα εξής:

τι λαός ήταν αυτός;;
βυζά στο you shook me all night long, γίναμε ευρώπη επιτέλους
γηπεδική ατμόσφαιρα στα κλασσικά κομμάτια
στο ΤΝΤ αναστενάζουν τα γκολπόστ και το έδαφος τρέμει
moshing στο whole lotta rosie
Angus Young
Brian Johnson
οι υπόλοιποι
οι κασσέτες και τα dvd που βλέπαμε μικροί, ξαφνικά μπροστά μας

θερμά συλληπητήρια σε όσους το έχασαν
βίντεα για κατανόηση (δεν είναι δικά μου)
http://www.dailymotion.com/video/x9ff2i_ac-dc-live-in-athens_music
http://www.dailymotion.com/video/x9ff4k_answer-live-ac-dc-live-in-athens_music
http://www.dailymotion.com/video/x9ff38_ac-dc-live-in-athens_music

Tyler_Durden
29-05-2009, 21:08
Εδώ είστε:

http://rapidshare.com/files/238559962/AC_-_DC__The_Answer____OAKA_28-5-2009.part1.rar

http://rapidshare.com/files/238584923/AC_-_DC__The_Answer____OAKA_28-5-2009.part2.rar

http://rapidshare.com/files/238589180/AC_-_DC__The_Answer____OAKA_28-5-2009.part3.rar

Αρκετές είναι κουνημένες και η ποιότητά δεν είναι και Pause photography, αλλά μαζί με τα βιντεάκια νομίζω δίνουν μια μικρή γεύση του τι έγινε χθες στο ΟΑΚΑ.

mrmaiden
29-05-2009, 21:30
Χτές κόπηκε η γή στα δύο:dfinger:

Απλά της πουτάνας, τους έβλεπα χτες τρίτη φορά και ήταν σαν να ήταν η πρώτη!!

Κοπάνημα,συγκίνηση,ανατριχίλες,δάκρυα,ουρλιαχτά δηλαδή με μία λέξη AC/DC:headbang:

Aπορώ με την πάρτη μου πως συνεχίζω και πάω ακόμα σε συναυλίες μετά από live AC/DC.

A και ο burnin' έχει δίκιο σ' αυτό που λέει για τους maiden.

P.s.Τα χαιρετίσματά μου στον Raven Lord:dfinger:

jack the ripper
29-05-2009, 22:35
wraios tyler 8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Ragnarock
29-05-2009, 23:04
Τους προσκυνησαμε κι εμεις,επιτελους.

GG*
29-05-2009, 23:22
Καλύτερα γυφτοτζαμπατζού απο κορόιδο μανάρια μου γλυκά με τα πανέξυπνα ταγκς σας.
Δε σας χάλασε.

ε καλα εσυ σαν ατσιδα εδωσες λεφτα να δεις ska-p:-?

απο ολες τις μαρτυριες φιλων πρεπει να γαμησαν οι γεροντες
αλλα δεν τιμησα γιατι ειχα παει σεφ και οι ac/dc δεν ειναι στα 4-5 groups που μπορουν να με κανουν να προτιμησω live απο γηπεδο

Reject
29-05-2009, 23:29
Δε σας χάλασε.

ε καλα εσυ σαν ατσιδα εδωσες λεφτα να δεις ska-p:-?

απο ολες τις μαρτυριες φιλων πρεπει να γαμησαν οι γεροντες
αλλα δεν τιμησα γιατι ειχα παει σεφ και οι ac/dc δεν ειναι στα 4-5 groups που μπορουν να με κανουν να προτιμησω live απο γηπεδο

τζιτζι συγκινητικος,αγνο οπαδακι και οχι υπαλληλος.
σταματαω να κραζω και πλεον τον στηριζω,και εγω ετσι θα φερομουν.:touched:

jack the ripper
30-05-2009, 00:09
qFe1_gPfDuU

:touched::touched::touched::touched::touched:

edit: kai to the jack: JZkLPzo0RrA

Ragnarock
30-05-2009, 10:26
M0Ne2Pku6XE

Κραταει λιγο ομως,γαμωτο.

Mr Mojo Rising
31-05-2009, 04:28
Ντάξει για τη συναυλία τι να πω τα είπαν και οι προηγούμενοι. Με εξαίρεση τον όχι τέλειο ήχο όλα τα άλλα ήταν απίστευτα. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως είναι πώς και βρέθηκαν 5000-10000 χιλιάδες ζώα που δώσανε 10 ευρουλάκια για κόκκκινα κερατάκικα που αναβοσβήνουνε σαν κάτι μαλακίες αναπτήρες που αφήνουν οι πλανόδιοι στις καφετέριες.

FIXXXER
31-05-2009, 04:39
Kudos στον αποπανω που με εβαλε μεσα τζαμπα ε. 10 ευρω ειχαν αυτα? Χαχχαχαχ και ηθελα να ρωτησω...

morphine
31-05-2009, 04:42
Με εξαίρεση τον όχι τέλειο ήχο

wat?

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως είναι πώς και βρέθηκαν 5000-10000 χιλιάδες ζώα που δώσανε 10 ευρουλάκια για κόκκκινα κερατάκικα που αναβοσβήνουνε σαν κάτι μαλακίες αναπτήρες που αφήνουν οι πλανόδιοι στις καφετέριες.

έξω είχε άλλα πιο σάπια που δεν έγραφαν πάνω ac/dc που έκαναν 5! :κόκκινα κερατάκια:

FIXXXER
31-05-2009, 04:47
Χμ, ο ηχος δεν ηταν τελειος indeed ε. Αλλα ποτε δε θα παραπονιομουν κιολας.

Ragnarock
31-05-2009, 10:22
Τι 5-10 χιλιαδες ρε,αν κοιτουσες στις κερκιδες μονο σπαστικα κοκκινα πραγματα να αναβοσβηνουν εβλεπες.Πηρε παρα πολυς κοσμος κερατο.

Drumsick
31-05-2009, 12:44
Καλά κάνανε. Ήταν ενα συν στο show.

Roswell47
31-05-2009, 13:59
Κ εγώ πήρα κέρατα με 10 ευρώ κ σε όποιον δεν άρεσαν είναι ψοφίμι, ξυνομούρης και σασχίνι. Ό,τι είπε η τζαμπατζού από πάνω-ήταν ένα συν στο show.

Mr Mojo Rising
31-05-2009, 14:22
Με εξαίρεση τον όχι τέλειο ήχο

wat?

Κοίτα δεν το συγκρίνω με συναυλιούλες στο gagarin και στο μακαρίτικο το ρόδον. Γενικώς όταν πηγαίνεις σε τόσο μεγάλες συναυλίες περιμένεις τον τέλειο ήχο. Είναι η τρίτη μεγάλη συναυλία που πηγαίνω στο ολυμπιακό στάδιο (rolling stones και madona) και είχε σαφέστατα τον χειρότερο ήχο. Είχε χειρότερο ήχο και από sabbath (terravibe), waters (terravibe), phil collins (σεφ), manson (terravibe) κ.α. Ειδικά όσον αφορά τη φωνή μέχρι τα μισά ακουγόταν υπόκοφα κάτω από τις κιθάρες. Μετά καθάρισε λίγο αλλά και πάλι δεν έχυσα.

Drumsick
31-05-2009, 14:23
Ειδικά όσον αφορά τη φωνή μέχρι τα μισά ακουγόταν υπόκοφα κάτω από τις κιθάρες

Πάλι καλά να λες!!! :P

Mr Mojo Rising
31-05-2009, 14:26
Kudos στον αποπανω που με εβαλε μεσα τζαμπα ε. 10 ευρω ειχαν αυτα? Χαχχαχαχ και ηθελα να ρωτησω...

Τι τσάμπα ρε, δεν είπαμε 70 ευρώ??

Roswell47
31-05-2009, 14:31
Σπύρο;

Swollen
31-05-2009, 14:31
Είχε χειρότερο ήχο και από sabbath (terravibe)

σόρυ για το οφτόπικ αλλά τώρα λες δλδ ότι σαμπαθ δεν είχε ωραίο ήχο?!?!?

cybernaut
31-05-2009, 16:55
pws htan xeirotera stous acdc leei.
sabbath k waters eixe ton kalytero hxo ever

psychotron
31-05-2009, 22:46
Να πω και γω τη μαλακία μου, ήταν η 2η φορά που έβλεπα τους Θεούς μέσα σε 2 μήνες. Το Show ήταν ένα κλικ διαφοροποιημένο, πράγμα λογικό, αφού εδώ το στάδιο ήταν ανοιχτό και άρα η σκηνή μεγαλύτερη, όπως και ο διάδρομος στη μέση, οι εκρήξεις από τα κανόνια δυνατότερες και υπήρχαν και τα βεγγαλικά στο τέλος. Είχε επίσης την προσθήκη ενός τραγουδιού. Σημασία έχει ότι και τώρα, όπως και τότε, οι άνθρωποι τα έσπασαν κυριολεκτικά. Ενέργεια, κέφι, διασκέδαση, rock 'n roll. Απλά πραγματάκια. Από τα καλύτερα live που έχω δει.

Κερατάκια δεν πήρα. Είχα πάρει από τη Βουδαπέστη..

Και τι είναι αυτά που λέτε ρε, γαμάνε τα κερατάκια λέμε. :grin:

Blindgeo
01-06-2009, 00:12
To show 8eiko, h mpanta gamhse, o Angus apla :pink: kai polu ksulo mprosta sthn arena. Exwsa polles klwtsies se kati malakismena pou phgainan kai mou anoigan moshpits kai epeftan panw mou.

Keratakia ftw!!!!

00i00
01-06-2009, 00:43
''Το τελός της βραδιάς επιφύλλασε σε αρκετούς από μας μία αστεία έκπληξη. Στο τρένο προς Κηφισιά και ενώ είμασταν στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες, λίγο πριν από τον σταθμό του Αμαρουσίου από τα μεγάφωνα των βαγονιών ακούγεται μία φωνή να λέει: “Αφιερωμένο από τον οδηγό του σειρμού που δεν κατάφερε να πάει στην συναυλία” και το Hells Bells αρχίζει να παίζει. Όποιος θα έβλεπε το τραίνο να περνά σίγουρα θα παραξενευόταν που τα βαγόνια χοροπήδουσαν....''

http://www.akouauto.gr/2009/05/acdc-live-review.html

bbq
01-06-2009, 00:43
apo http://www.akouauto.gr/2009/05/acdc-live-review.html

Το τελός της βραδιάς επιφύλλασε σε αρκετούς από μας μία αστεία έκπληξη. Στο τρένο προς Κηφισιά και ενώ είμασταν στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες, λίγο πριν από τον σταθμό του Αμαρουσίου από τα μεγάφωνα των βαγονιών ακούγεται μία φωνή να λέει: “Αφιερωμένο από τον οδηγό του σειρμού που δεν κατάφερε να πάει στην συναυλία” και το Hells Bells αρχίζει να παίζει. Όποιος θα έβλεπε το τραίνο να περνά σίγουρα θα παραξενευόταν που τα βαγόνια χοροπήδουσαν....

chris_boss
01-06-2009, 01:38
όποιος παραπονιέται για τον ήχο, ήταν σίγουρα στις εξέδρες (=άμπαλος)

GuardianOfIvorytower
01-06-2009, 12:27
Να πω και γω τη μαλακία μου, ήταν η 2η φορά που έβλεπα τους Θεούς μέσα σε 2 μήνες. Το Show ήταν ένα κλικ διαφοροποιημένο, πράγμα λογικό, αφού εδώ το στάδιο ήταν ανοιχτό και άρα η σκηνή μεγαλύτερη, όπως και ο διάδρομος στη μέση, οι εκρήξεις από τα κανόνια δυνατότερες και υπήρχαν και τα βεγγαλικά στο τέλος. Είχε επίσης την προσθήκη ενός τραγουδιού. Σημασία έχει ότι και τώρα, όπως και τότε, οι άνθρωποι τα έσπασαν κυριολεκτικά. Ενέργεια, κέφι, διασκέδαση, rock 'n roll. Απλά πραγματάκια. Από τα καλύτερα live που έχω δει.

Κερατάκια δεν πήρα. Είχα πάρει από τη Βουδαπέστη..

Και τι είναι αυτά που λέτε ρε, γαμάνε τα κερατάκια λέμε. :grin:

Ποιο έπαιξαν παραπάνω?

psychotron
01-06-2009, 12:33
Dog Eat Dog

ifinoi
01-06-2009, 12:33
οι άνθρωποι τα έσπασαν κυριολεκτικά. Ενέργεια, κέφι, διασκέδαση, rock 'n roll. Απλά πραγματάκια.

Isws to kalytero live pou exw dei.

GuardianOfIvorytower
01-06-2009, 12:37
Dog Eat Dog

:headbang:

Ford Prefect
01-06-2009, 14:23
Λοιπόν, είχα πειστεί ότι έχασα συναυλιάρα μέχρι που γύρισε ο αδερφός μου και ένα άλλο παιδί και μου είπαν ότι με άριστα το 10 βάζανε 6... Μίλησαν για πολύ μέτριο ήχο, ειδικά για τα δεδομένα, πολύ χαμηλή ένταση, για απαράδεκτα φωνητικά και γενικά ήταν καλή αλλά περίμεναν πολύ καλύτερα. Το stage show το γουστάρανε πολύ αλλά δεν έφτανε.

Τους έκανε εντύπωση όταν τους είπα ότι οι κριτικές που διάβασα ήταν εκθειαστικές και ειδικά για το θέμα του ήχου. Αρένα ήταν btw. Επίσης, ότι οι απόψεις τους ήταν κοινές και με άλλο κόσμο.

Πώτς γένεν ατό;

Tyler_Durden
01-06-2009, 14:26
mallon pigan se allo live

FIXXXER
01-06-2009, 15:47
Η φωνη οντως ακουγοταν χαμηλα και ο ηχος δεν ηταν και τελειος ρε παιδια, φανμποιδες μπορει να διαφωνουν φυσικα. Αλλα 6/10 για αυτη τη συναυλια, ε οκ, ΛΟΛ.

Coroner
01-06-2009, 17:01
Ο ήχος δεν είχε ένταση. Βασικά, απλά ήταν καλός, αλλά για τέτοιο live περιμένεις το καλύτερο.

Όπως και να χει, είδαμε ANGUS YOUNG ζωντανά γαμώ τη μπαναγία μου, ζωντανό rock n' roll λέμεεε!!!!! Τι 6/10;;;;;;;;;;

11/10 λέμεεε!

Raven Lord
01-06-2009, 18:48
6/10 για το καλύτερο live που έχει γίνει ποτέ στην ελλάδα... μάλιστα! από όλους όσους μίλησα - και δεν ήταν λίγοι - άκουσα από πολύ καλά έως εκθειαστικά σχόλια. μέχρι κ ο φιξξξερ που τα γούστα του είναι λίγο χμμμ... γκουχ... "αμφιλεγόμενα", παραδέχθηκε.
μήπως ο αδερφός σου είναι stonerάς?

Ford Prefect
01-06-2009, 20:03
Όχι δεν είναι και ο φίλος μου ειδικά είναι παραδοσιακότατος. Όσο για το καλύτερο λάιβ, φίλος που του άρεσε πολύ η συναυλία είπε ότι δεν έπιασε τους Σάμπαθ.

Εγώ δεν ξέρω.

Raven Lord
01-06-2009, 20:07
για σάμπαθ δεν ξέρω, δεν πήγα. αλλά η παρέα είμαστε ακόμη electrified :P

00i00
01-06-2009, 20:14
αυτες τις μερες εχει μια εκθεση κατω στην χαβουζα για επιγραφες/διαφημιση κλπ

μετα τους AC/DC λοιπον πηγε στην εκθεσις ο αφεντικος και πετυχε τον παλιο του αφεντικο ΠΑΟΚτση επιγραφα απο σαλονικα ο οποιος ειχε αυτο στον χωρο του...

http://i197.photobucket.com/albums/aa9/00i00_photos/P5300080.jpg

νγκαυλα??

Kalt
01-06-2009, 23:47
@Φορντ: Sabbath όχι απλά δεν έπιασε. Δεν άγγιξε καν.

FIXXXER
02-06-2009, 02:43
6/10 για το καλύτερο live που έχει γίνει ποτέ στην ελλάδα... μάλιστα! από όλους όσους μίλησα - και δεν ήταν λίγοι - άκουσα από πολύ καλά έως εκθειαστικά σχόλια. μέχρι κ ο φιξξξερ που τα γούστα του είναι λίγο χμμμ... γκουχ... "αμφιλεγόμενα", παραδέχθηκε.

Φυσικα και ειναι αμφιλεγομενα τα γουστα μου, αφου ακουω και πραγματα που βγηκαν μετα το 1988. Ασε μας ρε Ρειβεν που θα μας πεις και για μουσικη, πηγαινε στο αθλετιξ που τουλαχιστον βγαζεις γελιο. :razz:

BURNIN AMBITION
02-06-2009, 03:00
pros olous kai eidika pros minmin
re malaka thelw na kanw mplouzi gavla me logotupo acdc alal protimw re na to kanw me grammata kai oxi eikoa exeis kamiakalh grammatoseira acdc? gia dwse.thax

Raven Lord
02-06-2009, 13:46

Φυσικα και ειναι αμφιλεγομενα τα γουστα μου, αφου ακουω και πραγματα που βγηκαν μετα το 1988. Ασε μας ρε Ρειβεν που θα μας πεις και για μουσικη, πηγαινε στο αθλετιξ που τουλαχιστον βγαζεις γελιο. :razz:

είπε ο άνθρωπος που θεωρεί το fixxxer ανώτερο του no remorse :-P

00i00
02-06-2009, 13:53
pros olous kai eidika pros minmin
re malaka thelw na kanw mplouzi gavla me logotupo acdc alal protimw re na to kanw me grammata kai oxi eikoa exeis kamiakalh grammatoseira acdc? gia dwse.thax

http://www.dafont.com/squealer.font

BURNIN AMBITION
02-06-2009, 18:16
ntanke man

NaSha_UniVerSo
02-06-2009, 20:43
ενα ΠΛΗΝ στον ρειβεν λορντ για την ατάκα του περί στονεράδων.

ενα ΣΥΝ στον ίδιο για τον όρο electrified.

πάτσι, yeah.

Raven Lord
02-06-2009, 22:22
-1+1 = 0

:(

mrmaiden
04-06-2009, 22:26
Βlindgeo εσύ έγραψες το report στο Metal Eagle?

Aν ναι τότε :dfinger:

mrmaiden
05-06-2009, 17:24
Μόλις βρήκα ένα super video τραβηγμένο από κερκίδα με τέλεια εικόνα( ο ήχος μέτρια πράγματα λόγω κερκίδας)

Vl4Jud_FcQ4

Raven Lord
05-06-2009, 19:09
ω ρε φίλε, τι ζήσαμε :touched:

Tyler_Durden
05-06-2009, 20:34
ntaksei...prosopika tha kano kairo na kseperaso to sok. Tin teleytaia vdomada den yparxei mera pou na min exei paei to myalo mou se ayto to live

Drumsick
06-06-2009, 00:35
Καλά εδώ που τα λέμε είναι τελείως σεξίστικα, άμυαλα και γλοιωδη αυτά.
Είναι η αντιστοιχία της φριχτής μοντέρνας rn'b στο hard rock (απο άποψη φιλοσοφίας), αλλά δε γαμιέται.

Out Of The Body
06-06-2009, 01:13
.

Abruzzi
06-06-2009, 01:30
διαβαζω τα τελευταια 4 ποστ και προσπαθω να βγαλω ακρη...

τι λετε;

Tyler_Durden
06-06-2009, 02:48
oti na nai...

Raven Lord
06-06-2009, 23:38
χαχα πραγματικά έλεος

Drumsick
07-06-2009, 02:23
Που ακριβώς διαφωνείτε?

Raven Lord
18-06-2009, 12:41
χαβαλεδιάρηδες είναι που στα τραγούδια τους συζητάνε για γκόμενες - όπως όλοι μας - όχι σεξιστές.
π.χ. ---->
"Let me put my love into you, babe
Let me put my love on the line
Let me put my love into you, babe
Let me cut your cake with my knife"

πόσο πιο πραγματικό?

atom_smasher
18-06-2009, 14:55
ε ναι ξ, και εγω ενισταμαι.
τεσπα.εμενα δεν με χαλασε η ενταση του ηχου. η αποδοση μου φανηκε καλή. και γενικα το σοου τα σπασε οσο κανενα αλλο απο δημιουργιας παρθενωνα και μετα.

αλλα.

black sabbath μενει χαραγμενη με ξυραφι αλα ΄ειζορ.

warlord mkII
18-06-2009, 15:10
Για καποιους ειναι αμαρτια να ακους μουσικη απλα και μονο για να περασεις καλα. Πρεπει να εχει πολυ νοημα (με λενε αρτεμη κιετς) ο στιχος για να χαιρει εκτιμησης η μπαντα...

Drumsick
18-06-2009, 15:35
Δεν είπε κανείς πως είναι αμαρτία νέο μου.. αλλά ας μην εθελοτυφλούν μερικοί μερικοί λόγω φανμποϊσμού.

atom_smasher
18-06-2009, 16:09
τεσπα. δεν νομιζω να μας καιγεται καρφακι.

Raven Lord
19-06-2009, 11:51
είμαι πολύ μεγάλος πια για να είμαι φανμπόης οποιουδήποτε

locust
19-06-2009, 21:50
FONt47Z0KZg

Comte de Saint-Germain
20-06-2009, 14:05
f8eyhWLbxuE

UC.Hammer
20-06-2009, 14:14
Ποσο κολλαει η εκφραση του Al Bundy...

Tyler_Durden
20-06-2009, 14:48
episis na postarete kai to "let there be rock" apo antzela dimitriou....

Abruzzi
20-06-2009, 14:57
ATZELA DIMITRIOU - LET THERE BE ROCK (http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0)

sabbattack
20-06-2009, 17:39
:touched:

cyber_lingas
21-06-2009, 00:13
ATZELA DIMITRIOU - LET THERE BE ROCK (http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0)
damn....the game