PDA

View Full Version : Zeke-Death Alley (2001)

Reject
28-05-2009, 17:47
http://img186.imageshack.us/img186/4030/430550vz5.jpg

Οτι και να πω για αυτην την μπαντα θα ειναι παντα λιγο.
οι αμερικανοι απο το σηατλ ξεκινησαν σε μια εποχη που ηταν αρκετα δυσκολη για το καφρο-πανκ που επαιζαν τοτε,το 1993.με το περασμα του χρονου εβαζαν ολο και περισσοτερα ροκ και μεταλ στοιχεια στον σκληροπυρηνικο πανκ ηχο τους.
επελεξα αυτον τον δισκο γιατι ειναι ακριβως αναμεσα στις 2 εποχες τους(κατι πιο παλιο δεν θα ειχε ΚΑΜΙΑ απηχηση σε μεταλλαδες μιας και ειναι 90% πανκ στην καλυτερη ο προηγουμενος τους),ταχυτητες στο 80% των κομματιων,σολο ατελειωτα αλλα πολυ πουτανιαρικα,ρεφραιν που σου καρφωνονται στο κεφαλι.
με σαφεις επιρροες απο τους μοτορχεντ,αλλα και ολο το πανκ φασμα της αγγλιας,οι ζεκε φιλε μου οταν παιζουν σε ταχυτητες ισοπεδωνουν τα παντα στο περασμα τους.αποτελουν το ιδανικο ακουσμα για να πηδας καγκελα και να κανεις πεσιμο σε κοσμο ανεξαρτητως ηλικιας και φυλου,για να χοροπηδας σε οροφες αυτοκινητων,για να κυνηγας μουνοπανα με ροπαλο.στιχουργικα ειναι τοσο γαμωσπιτοι οσο μπορει να φανταστει κανεις,τιγκα στα μπαχαλα και στην καφριλα,σε τσιτωνουν ακομα περισσοτερο και απο την μουσικη.
δυστυχως αυτος ηταν και ο τελευταιος τους μεγαλος δισκος μιας και μετα ξενερωσαν του κερατα και κοψανε τις ταχυτητες,μιντ τεμπο μεχρι αηδιας και η βλαχοροκια να πηγαινει συννεφο.δεν πειραζει,μεχρι εδω τους αγαπαμε
προς μεταλλαδες-στην πανκ εποχη τους,σε 2 δισκους τους επαιξε μπασο ο κουρτ κολφελτ,μπασιστας των agent steele/holly terror ο οποιος ηταν ουσιαστικα ενας πανκης που επαιζε οπου εβρισκε.βρηκα μεχρι και πικς απο εποχη που επαιζε σε αυτες τις μπαντες και ηταν με μπλουζακια chaos uk,agnostic front.στους ζεκε εβγαλε ολη την καφριλα του ομως.
διασκεδαστε.
voices in the night,over and over inside of my head.
marillion,σε παραγωγη bill stevenson/stepehne eggerton των descendents/all.

alexynr
28-05-2009, 20:42
apla diskara apo tis liges (opws kai to kicked in the teeth)

oti kai na pw einai ligo

Boris-san
28-05-2009, 22:29
Sthrizoyme akradanta.Epishs gamato einai kicked in the teeth

Witchkiller
29-05-2009, 00:22
εγώ μαλάκες μου μόνο ένα mountain man έχω ακούσει από'δω μέσα και μάζευα τα κομμάτια μου.

Παίζει σε βυνίλιο αυτό να βρεθεί?

Marillion
29-05-2009, 09:42
ναι βρισκεται εύκολα στο νετ λίγο που ειδα witch.
ωραίος δίσκος, τον είχα ακούσε βασικά. γουστάρω ζέκε σε όλες τις φάσεις τους μάλλον, ακόμα και αυτό στην ρηλαπς που είναι πιο heavy rock το γούσταρα

Kalt
29-05-2009, 10:37
Ό,τι καλύτερο έβγαλαν.

Θα συνεχίσω πάντως να υποστηρίζω και τα επόμενα. Μπορεί να μην είναι δισκάρες αλλά στέκονται αξιοπρεπέστατα.

Agoraphobic_S.I.
29-05-2009, 12:38
Το ακούω τώρα και γαμάει.

Τους είχα από πάντα υποτιμημένους, δεν ξέρω γιατί. Απ' ότι ακούω αξίζουν πολλές δεύτερες ευκαιρίες. :-P

Nasum
29-05-2009, 13:21
Φοβερη μπαντα.Και ο δισκος αξεπεραστος.

Animal,animal,I am an animal!

xmou
29-05-2009, 13:23
εγώ μαλάκες μου μόνο ένα mountain man έχω ακούσει από'δω μέσα και μάζευα τα κομμάτια μου.

Παίζει σε βυνίλιο αυτό να βρεθεί?

να τσεκάρεις τότε το Flat Tracker που είναι όλο σε ένα τέτοιο κλίμα . (http://www.youtube.com/watch?v=7iVzP1SGJQM)

ον τόπικ, μεγάλος δίσκαρος και όντως ο τελευταίος που νίωθεις να σε σβερκιάζει και να σε πατάει κάτω με μανία κάποιο μεγάλο πλοκαμοειδές πλάσμα. μεγάλο κρίμα που δε παίζει να τους δούμε λαιβς ποτέ, έχω την αίσθηση ότι θα ήτανε το πιο ενεργητικό λαιβ απο αυτά που βλέπεις μόνο μαλλιά, ιδρώτες και ιπτάμενους μοικανούς μπλεγμένους σε καυγά τύπου γαλατικό χωριό.

irreligious
29-05-2009, 13:40
το kicked in the teeth είναι μεγάλη αγάπη, ενώ και το dirty sanchez που κατέβασα προχτές αποδεικνύεται δυναμίταρος.
θα τσεκάρουμε και αυτό αλλά σε καμιά βδομάδα να χωνέψω πρώτα το d.s.

Swollen
29-05-2009, 13:42
ενώ και το dirty sanchez που κατέβασα προχτές αποδεικνύεται δυναμίταρος.

μόλις τελείωσε η πρώτη ακρόαση:shock:

πανα βρω κ αυτό

Reject
29-05-2009, 14:44
dirty sanchez
kicked in the teeth
death alley
super sound racing
true crime
η σειρα απαραιτητων δισκων zeke.

antimusic
29-05-2009, 14:52
ε νταξ δεν είναι και όλα "απαραίτητα", όσο κι αν γαμάνε.

GG*
29-05-2009, 23:52
μια χαρα απαριτητα ειναι ειδικα τωρα που καλοκαιριασε

Satan on the left of me
Angel on the right
Went to the Off Ramp and
Got into a fight

That's my life/ Take me out
I'm Drunk
Change my mind/ It's my right
I'm Drunk

Get up in the morning
And I Have another round
Got to get myself a fix
Gotta drink it down

:touched:

Reject
30-05-2009, 22:09
πιστευω οτι σας εφτιαξαν την διαθεση.

Parasight
31-05-2009, 15:02
Ανυπέρβλητη μπαντάρα στο σύνολό της. Όσοι είστε για try before you buy, πατήστε εδώ (http://rogkentroll.blogspot.com/2008/09/zeke-part-i.html) και εδώ (http://rogkentroll.blogspot.com/2008/09/zeke-part-ii.html) 8)

Razor
31-05-2009, 16:42
ωραιοι,αρεσαν και στον θρασερ

Reject
16-04-2011, 19:16
bump γιατί μιά ευγενική ψυχή εδώ μέσα ερωτεύτηκε τον δίσκο...

Witchkiller
16-04-2011, 20:54
δεν έχω λόγια μαλάκα. Συνεχίζω αυτά που λέγαμε από το τηλ! Απλά ΜΑΖΕΎΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ! Τελικά αυτό που μου έλλειπε ήταν λίγη καλή ΓΑΜΟΧΡΙΣΤΗ μουσική! Στο πούτσο μου περί επιπέδου ποσταρίσματος και στο πούτσο μου κιόλας για το αν το thread ανοίχτηκε πριν από 2 χρόνια και έπρεπε να μην "ανοίξει" πάλι. Εγώ ΤΏΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΡΕΦΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ......ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ?

EYES OF SATAN ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ! ΜOYNTAIN MAN! Δηλαδή φέρτε μου ΜΊΑ γαμημένη retro thrash μπάντα ή "Ακραία" ότι να'ναι metal ,από αυτές που μοστράρουνε στα τεύχη....όχι ρε μαλάκες ,δηλαδή Ο-Χ-Ι ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΒΑΦΤΗΣΜΑ ΜΟΥ! Τέτοιο μουνοπλάκωμα δεν έχω αισθανθεί ποτέ (γιατί δεν τα πάω καλά με τις γκόμενες ,όχι γιατί γαμάει ο δίσκος)......

ΖΕΚΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΖΕΚΕ ΓΑΜΩ Τ'ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΣΤΗ ΦΑΤΝΗ (άλογα ή γα'ι'δούρια ήταν? δεν θυμάμαι)

Ra Pariah
16-04-2011, 22:45
Ποτε δεν μ' άρεσε αυτό το είδος. Χίλιες φορές γερόλυκος Lemmy και See me Burning στη δια πασών.

Reject
17-04-2011, 20:09
Ra,τσίμπα μία,επειδή δεν τον έχεις ακούσει καν τον δίσκο και βγάζεις και πόρισμα (παπάρα).
Οπως είπε και ο Γουιτσι,ειναι μια απο τις πανανθρώπινες αξίες αυτό το lp.
ακουσε το μία,και τα ξαναλέμε.

Witchkiller
17-04-2011, 20:14
Μάριε ξανακουσέ τον ,λάθος μπάντα άκουσες σίγουρα

Marillion
17-04-2011, 20:20
o drummer zeke χώνει και στο τελευταιο toxic holocaust. αντε ρα λουκούμι θα κάτσει λεμε

rudie
17-04-2011, 20:47
agno ksiliki, komena kefalia re.

my_troubled_Mind
17-04-2011, 21:02
3 δίσκους έχω ακούσει και οι 3 σκοτώνουν. μπαντάρα λέμενς.