PDA

View Full Version : Japan&Anime Party 6&12 Iouniou

somnium_in_tenebris
27-05-2009, 23:28
http://img32.imageshack.us/img32/9537/la504f18028b64461802b34.jpg

Πότε: 6 Ιουνίου
Που: DaSein (Σολωμού 12, Πλατεία Εξαρχείων), Αθήνα
Ώρα : 21:00
Είσοδος: ελεύθερη

- COSPLAY
- Δώρα για τα καλύτερα cosplay που εσείς θα ψηφίσετε!
- Η καλύτερη μουσική και τα καλύτερα βίντεο της πόλης ~ Visual Kei, J-rock, Jpop, Anime&Game OSTs, Extreme sounds and images, we've got it all!
- Αποκλειστικό release party όχι ενός αλλά δύο ανερχόμενων καλλιτεχνών : Seileen & Takuya Angel !
- Secret Band Presentation! Our popular feature continues, introducing you to a new, exciting band at a time!
- J-music Merchandise [νέες παραλαβές]
- Εκπλήξεις!

~~~~~~

http://img505.imageshack.us/img505/4096/l5d923468081f43a6a0e2d3.jpg

Πότε: Παρασκευή, 12 Ιουνίου
Πού: Cofix Cafe-Bar (Λώρη Μαργαρίτη 11), Θεσσαλονίκη
Ώρα: 21:00
Ελάχιστη κατανάλωση: 4 ευρώ

- COSPLAY
- Δώρα για τα καλύτερα cosplay που εσείς θα ψηφίσετε!
- Η καλύτερη μουσική και τα καλύτερα βίντεο της πόλης ~ Visual Kei, J-rock, Jpop, Anime&Game OSTs, Extreme sounds and images, we've got it all!
- Secret Band Presentation! Our popular feature continues, introducing you to a new, exciting band at a time!
- J-music Merchandise [νέες παραλαβές]
- Εκπλήξεις!

Να είστε όλοι εκεί!

Xtikio
27-05-2009, 23:44
Δεν χάνεται !

antimusic
28-05-2009, 00:46
postpix απ το κοσπλέη.

somnium_in_tenebris
28-05-2009, 00:52
postpix απ το κοσπλέη.

Yparxoun polles fwtografies sto gallery tou myspace mas [www.myspace.com/japanandanimeparty] kai episis yparxoun epilektika kapoies fwtografies sto gallery to www.sakurasyndrome.com :)

azza
29-05-2009, 19:22
Ούτε εγώ το χάνω με τπτ στις 6 στο DaSein δουλεύω μπαρ, γι' αυτό να είσαστε ευγενικοί, επειδή προβλέπεται να γίνεται χαμός και να μην ζητάτε φυσικούς χυμούς, σάντουιτσ, καπουτσίνα και τέτοια! Μπύρες, κοκακολες και ποτά, μάλιστα! :P :P

Θα περάσουμε όμορφα λέω, να έρθετε!
Er-ίτες περάστε κι από το μπαρ να πείτε ένα "γειααα"

somnium_in_tenebris
29-05-2009, 22:39
Ούτε εγώ το χάνω με τπτ στις 6 στο DaSein δουλεύω μπαρ, γι' αυτό να είσαστε ευγενικοί, επειδή προβλέπεται να γίνεται χαμός και να μην ζητάτε φυσικούς χυμούς, σάντουιτσ, καπουτσίνα και τέτοια! Μπύρες, κοκακολες και ποτά, μάλιστα! :P :P

Nice one :) Dexometha kai requests xD

p.s. thanks gia ta tags pou prosthesate

Razor
29-05-2009, 22:53
απλα υπεροχα ιαπωνικα ΜΟΥΝΑΚΙΑ θα εχει?

Reject
30-05-2009, 16:56
να παιξει και τζαπκορ.gauze,lip cream,stalin,selfish,gism,systematic death(και γαμω την παναγια)
παντως αν εχει γιαπωνεζουλες,ερχομαι πετωντας να βρω την γυναικα της ζωης μου.
το χω δηλωσει εξαλλου,σχιστοματα θα παντρευτω.

azza
31-05-2009, 13:29

Nice one :) Dexometha kai requests xD

p.s. thanks gia ta tags pou prosthesate

Γλυκιά μου εσύ έμαθα ότι πίνεις ένα λευκό ποτό(δεν θυμάμαι ακριβώς) με στιμένο λεμόνι.
Θα χω στίψει μια κανάτα για πάρτη σου!
Είσαστε πολύ όμορφα τα τζαπανάκια :P

azza δούλευες dasein την βραδιά του τελικού champions league?

Ναι! Εσύ ποιος είσαι;

Tonosalata
31-05-2009, 18:10
boloks tzapapanakia tha exei ,gouanabiz trixwta elinopoulakia mono.

Reject
13-06-2009, 19:56
πηγαμε χθες στο κοφφιξ με σκοπο να ακουσουμε outo,gauze,lip cream,stalin και να βρουμε την σχιστοματα γυναικα της ζωης μας.
τελικα δεν ακουσαμε τζαπκορ,και κουβαληθηκε και το ξεκωλο που νταραβεριζομαστε.αλλα ηταν καλα.

Zoonchild
14-06-2009, 11:57
τι ωρα περασες ρε και δεν σε ειδα? :shock:

εγω εκανα το λαθος και πηγα απο τις 11 οπου επαιξε ενα μπαραζ απο γιαπωνικα boy bands και ηταν λιγο φρικη...:-P

μετα εστρωσε παντως

Reject
14-06-2009, 20:48
ε εκει ημουν ρε συ,απεναντι απο την dj.
μλκ νταξει,σε καποια φαση εβαλε ενα βιντεο κλιπ απο μια μπου μπαντ και τσιριζε ολο το μαγαζι επιληπτικα αν θυμασαι...χαχ