View Full Version : ti eforeftiki epitropi gamw tin mana sas.
themisomagos
27-05-2009, 20:23
-
Sotos_The_Tequiler
27-05-2009, 20:31
πάντως απ'όσο ξέρω είναι καλά λεφτά... μην τρελαίνεσαι...
phthoggon
27-05-2009, 20:36
Ε, τα λεγα και στο άλλο θρεντ. Άμα είσαι αναπληρωματικός και σκάσεις στην ώρα σου σα κύριος, θα κάτσεις απλά επειδή ένα εξυπνοπούλι βασικός (!) έχει φροντίσει να την σκαπουλάρει από πριν με καλή δικαιολογία. Κωλοδουλειά, θα λιώσεις ένα 12ωρο τουλάχιστον (παραπάνω αν δε καταφέρεις να ξεφύγεις για κάνα 3ωρο δειάλειμμα, αλλά τους μικρούς τους αφήνουνε). Εμένα με κάλεσαν για 2η φορά οι πούστηδες φέτος. Υπάρχει ένα τηλέφωνο να πάρουμε να τους πληροφορήσουμε ότι έχουμε κανονίσει ταξίδι στη Τανζανία για εκείνη την περίδο, δε το χω μάθει ακόμα ποιο είναι, ας πει κάποιος που ξέρει.
έντιτ: ποια λεφτά ακριβώς λολ??????????
Raven Lord
27-05-2009, 20:37
χαχα όχι. εφορευτική είναι τσάμπα. το τσάμπα πέθανε κύριοι. θέμη, εννοείται ότι δε θα πας και δε θα πας ούτε να ψηφίσεις γιατί θα σε τσιμπήσουν τότε. το πρωί μπορεί να περάσει περιπολικό να σε μαζέψει, οπότε μην κοιμηθείς σπίτι σου. από την προσωπική μου εμπειρία.
Fireknight
27-05-2009, 21:08
oi Evroekloges 2009© empistevonte ER vlepo !
fandango
27-05-2009, 21:18
προφανώς το "μου ήρθε χαρτί" σημαίνει "ήρθε κάποιος, χτύπησε την πόρτα και μου έδωσε το χαρτί". Τότε, μαλακία που είπες ότι είσαι εσύ, ας έλεγες ότι "ο κύριος που ψάχνετε είναι αδερφός μου, έχουμε μαλώσει και δεν ξέρω που είναι εδώ και 3 χρόνια". Δοκιμασμένη λύση.
τώρα, δεν σε χάλασε. :)
jack the ripper
27-05-2009, 21:44
kai egw mia apo ta idia gamw to kerato....na tsimpagame kana fragko toulaxiston kala tha ta...twra apla tsimpisame ta @@ tous
phthoggon
27-05-2009, 22:01
ρε μην ψαρώσετε και πάτε, μούφα είναι αυτά που λέει στο χαρτί για 3 μήνες φυλάκιση, σιγα μην ασχοληθούν με 10.000 άτομα που θα τη σκαπουλάρουν τότε ξερω γω. Ασε που πέρα από την κούραση και το χάσιμο χρόνου και σαν "εμπειρία" είναι σκατά, όλοι είναι στη τσίτα μη κάνουν κάποιο λάθος και τους κατηγορήσουν οι σπασαρχίδες/τραμπούκοι επιτηρητές των κομμάτων για νοθεία ξερω γω. Ειδικά έναν μαλάκα της οννεδ που είχε βρεθεί εκεί με ούτε που ξέρω και γω τι ιδιότητα, θέλω ακόμα να του σπάσω τα μούτρα. Όλοι λιποτάκτες στις 7 Ιούνη!
Μαλ@κες...εφαγα 12ωρο το 2004, ειδα όλα τα γλυφτρόνια και τα σιχάματα. Εδινα τα ψηφοδέλτια με μπλούζα dying fetus lol και βέβαια στις 19,00 τους λέω την κάνω... και με κοιτάνε περίεργα. Ημουν η μόνη που δεν είχα φύγει από τισ 5 το πρωι. όλοι οι κύριοι είχανε παει για μασα και για ξάπλα αλλα τότε ήμουν 21 και δεν μιλουσα. Κουράγιο σε οποιον την πάτησε.
fandango
27-05-2009, 22:44
επίσης, ψάξτε κανα γνωστό γιατρό να σας δώσει άδεια 2 ημερών. μετά κρατάς το χαρτί και αν σου κάνουν αγωγή η γουατέβερ που δεν πήγες, τους το τρίβεις στη μούρη.
γενικά, υπάρχουν 1002 τρόποι να το γλιτώσει κάποιος αν δεν θέλει να πάει
Raven Lord
28-05-2009, 00:59
επαναλαμβάνω: ΜΗΝ ΠΑΤΕ!!!
ο δικηγόρος παίρνει 1000+ οδοιπορικά και άλλα 100 ο γραμματέας! για μαλάκες ψάχνουν
pitchfork
28-05-2009, 09:02
χαχα όχι. εφορευτική είναι τσάμπα. το τσάμπα πέθανε κύριοι. θέμη, εννοείται ότι δε θα πας και δε θα πας ούτε να ψηφίσεις γιατί θα σε τσιμπήσουν τότε. το πρωί μπορεί να περάσει περιπολικό να σε μαζέψει, οπότε μην κοιμηθείς σπίτι σου. από την προσωπική μου εμπειρία.
Δε χρειάζεται να λείπεις από το σπίτι απλά δεν ανοίγηεις τη πόρτα ή αν υπάρχει άλλος ανοίγει ο άλλος και λέει δεν είναι εδώ.
Οι μπάτσοι δεν μπορούν να μπουνε μέσα.
Raven Lord
28-05-2009, 10:07
εννοώ να λείπεις για να μην ξυπνήσεις από το κουδούνι. :P
~ladykiller~
28-05-2009, 10:29
επαναλαμβάνω: ΜΗΝ ΠΑΤΕ!!!
ο δικηγόρος παίρνει 1000+ οδοιπορικά και άλλα 100 ο γραμματέας! για μαλάκες ψάχνουν
1600 pairnei o dikigoros
Raven Lord
28-05-2009, 10:42
1000+οδοιπορικά, εκτός αν μου λένε ψέματα οι 15 δικηγόροι που ξέρω (διόλου απίθανο)
~ladykiller~
28-05-2009, 10:56
oi aderfes mou doulevoun se dikigorika grafeia k kapoioi apo tous dikigorous tous 8a einai ekei [+ k i mia mou aderfi san grammateas].
kapoios leei psemata.
esy giati 3ereis tosous polous dikigorous?
exeis skeftei ti kako sou kanoun stin psixiki sou igeia?
Raven Lord
28-05-2009, 11:01
χα, οι μισοί παιδικοί γνωστοί μου έγιναν δικηγόροι και οι άλλοι μισοί μηχανικοί. έλεος
μπορεί να παίρνουν 1600 μαζί με τα έξοδα-φόρους-κρατήσεις κτλ. μπορεί και όχι. δεν πιστεύω κανέναν τους :P
Parasight
28-05-2009, 14:35
Μου είχε έρθει για ανπληρωματικός στις εκλογές του 2007 και πήγα γιατί τότε εκκρεμούσε διορισμός μου στο δημόσιο και φοβόμουν μην τυχόν (του πούστη μία στο εκατομμύριο κλπ) μου προκαλέσουν πρόβλημα μ'αυτό. ΜΗΝ ΠΑΤΕ, κανείς δεν ψάχνει κανέναν. Από τους "βασικούς" δεν πάτησε κανένας και την πατήσαμε οι αναπληρωματικοί. Χαμένη μέρα από τη ζωή μου.
themisomagos
29-05-2009, 20:53
-
fandango
29-05-2009, 21:45
episis to xarti to pire o aderfos mou metraei pouthena afto?egrapse pano sto xarti oti den to pira ego.
peite tipota empeiro.
μπορείς να βρίσεις τον αδερφό σου.
pitchfork
29-05-2009, 21:52
Ή καλύτερα να του πεις να πάει αυτός.
διάβασα πως αν είσαι ή ήσουν 3 χρόνια πριν τις εκλογές δημόσιος υπάλληλος δεν μπορείς να μπεις εφορευτική, ισχύει;;; και τι πρέπει να κάνεις στη περιπτώση που είσαι τέτοιος και σε καλέσουν;;;
fandango
31-05-2009, 22:09
διάβασα πως αν είσαι ή ήσουν 3 χρόνια πριν τις εκλογές δημόσιος υπάλληλος δεν μπορείς να μπεις εφορευτική, ισχύει;;; και τι πρέπει να κάνεις στη περιπτώση που είσαι τέτοιος και σε καλέσουν;;;
αν είσαι δημόσιος υπάλληλος, δεν παίζει να το γλιτώσεις μη ανοίγοντας την πόρτα κλπ, γιατί το χαρτί θα στο φέρουν στην δουλειά. Τουλάχιστον έτσι γίνεται όταν σε καλούν στο δικαστήριο ως ένορκο. Οπότε, απλά βρίσκεις γιατρό και παίρνεις αναρρωτική 2 ημερών.
καλά ρε μαλάκες, κανείς δεν έχει πάει στρατό να μάθει τους χίλιους και έναν τρόπους να αποφύγεις χωσίματα, αγγαρείες και γενικά μαλακίες που δεν θες να κάνεις?
pitchfork
01-06-2009, 00:54
Άσε fandango γάματα.
Πήξαμε στα στραβάδια.
Tispanagias tamatia
01-06-2009, 03:39
Σε συζήτηση με δικαστή που πηγαίνει στις εκλογές -και φυσικά παίρνει καμιά χιλιάρα- μου είπε ότι είτε βασικός είτε αναπληρωτής λείπει, δε τον νοιάζει και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
ΑΛΛΑ αν κάτσει και λείπουν και αναπληρωτής και βασικός, τότε μου λέει θα τους κάνει μία αναφορά να τους γαμήσει τη μάνα, γιατί θα επιβαρυνθεί ο ίδιος. χα! οπότε πάρτε χαρτί από γιατρό και μετά πάντε για καφέ-μπάνιο-ψάρεμα.
αμα δεν πιασουν ολα τα παραπανω...σαπουνι και σπασε χερι
Τώρα θα φάω ξύλο, το ξέρω, αλλά νομίζω πως είναι λίγο μαλακία να τη σκαπουλάρεις γιατί απλά καταδικάζεις έναν άλλο κακομοίρη που δεν του 'τυχε κιόλας στο γνωστό 12ωρο...
Και να είσαι εργάτης στη φάμπρικα, να σου πω 'νταξ. Αλλά εδώ μέσα οι μισοί και είμαστε φοιτητές και ξύνουμε τ' αρχίδια μας εικοσιτέσσερα σέβεν ξέρω 'γω.
Tispanagias tamatia
01-06-2009, 05:01
Εδώ μπαίνει και το ερώτημα που δεν έλυσε ο Βουλγαράκης. Οτιδήποτε είναι παράνομο, είναι και ανήθικο? :Ρ
themisomagos
01-06-2009, 23:43
-
Ε, προφανώς αν σε καλέσουν σε "απολογία" ή κάτι, το παρουσιάζεις.
~ladykiller~
02-06-2009, 00:16
evelpidwn
ktirio 6
alla k pali egw to 8eoro ipervoliko.
an, leme an, se dikasoun [hah] pou den parousiastikes na zitiseis politiki diki. :smile:
rage for order
02-06-2009, 00:23
ή δείξτο σε περίπτωση που στείλουν τα όργανα σπίτι σου για να μην το τρέξει άλλο ο δικαστικός
Cinnamon
02-06-2009, 12:49
Κι εμενα στειλανε στη μανα μου ενα χαρτακι οτι ειμαι αναπληρωματικη, αλλα δε θα παω. Μας χωριζουν και καποια σεβαστα ναυτικα μιλια πελαγους,δε νομιζω να μου κανουν και τιποτα :D
akridas1
05-06-2009, 12:20
gia osous lene oti den anoigeis tin porta i den upografeis...o astynonomikos pou erxetai spiti sou to afeinei stin polukatikoia sou ston toixo aftomatos ginete koinopieish tou eggrafou..opote den ymoun ekei i den to eida den yparxei..
an exeis pali allaxei odo den tous noiazei kan tha prepei na eisai ekei me xarti tis neas sou odos kai an ta katafereis kai tin gleitoseis exei kalos....
gia to an se plironoun opoios exei meso se nomarxia(ennoeite stin nomarxia tou oxi se opoia na'nai) mporei na paei ekei kai na ton steiloune san eforeftiki tis nomarxias kai tha tseposei 100 eura....ola afta ta xero...epidei eimai eforeftiki kai ego xerei kanei ti tha patho pou den tha pao...as mou pei kapoios pou xerei kai oxi ti nomizei.EUXARISTO POLU
freezing_moon
05-06-2009, 12:38
Κρίνοντας απ' την ορθογραφία και τη θεματολογία, ετούτο είναι ή φέηκ ή ο μπάτσος που πάει τα χαρτιά.
Raven Lord
05-06-2009, 12:41
:roll: πάλι τα ίδια...
ΜΗΝ ΠΑΤΕ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!
Tonosalata
05-06-2009, 12:47
na pate.tha sas gamisei o RAZOR.
atom_smasher
06-06-2009, 13:48
παω λοιπον σημερα κυριος με το ποδηλατακι μου να ψηφισω. μπαινω μεσα. κοιταν ονομα. α λενε ειστε εφορευτικη επιτροπη! καγγελο εγω. ποιος ηρθε? λεει σας ειδοποιησαμε ειστε εφορευτικη. λεω και πως θα με βρισκατε ακριβως?στειλαμε λεει γραμμα αλλα γυρισε. ε λογικο αφου δεν ειμαι σε κανενα σπιτι δηλωμενος. αλανιαρης και ετσι. χαχα. τεσπαα. ψηφισα και εφυγα.
fandango
06-06-2009, 13:56
gia osous lene oti den anoigeis tin porta i den upografeis...o astynonomikos pou erxetai spiti sou to afeinei stin polukatikoia sou ston toixo aftomatos ginete koinopieish tou eggrafou..opote den ymoun ekei i den to eida den yparxei..
an exeis pali allaxei odo den tous noiazei kan tha prepei na eisai ekei me xarti tis neas sou odos kai an ta katafereis kai tin gleitoseis exei kalos....
ακρίδα, λες μαλακίες. αν το αφήσει στην πολυκατοικία στον τοίχο, δεν είσαι βλάκας, δεν το παίρνεις και το αφήνεις εκεί. μπορώ να σου βρω 500 δικαιολογίες για το ότι δεν ήσουν στο σπίτι για τον τελευταίο μήνα, οπότε δεν είδες το χαρτί. μην ξαναλέμε τα ίδια.
Dragonlord
06-06-2009, 13:59
Είναι εξωτερικό.
akridas1
06-06-2009, 16:42
re de pa na gamitheite oloi sas leo go....ego allo rotisa esy allo mou les...pane kane ntavatzilikia pes den to eides tha se pei stravo papara....
sabbattack
06-06-2009, 17:47
auto me ta fakes...
atom_smasher
07-06-2009, 12:53
ή με τους μπατσους.....
Shrinebuilder
07-06-2009, 20:12
παω λοιπον σημερα κυριος με το ποδηλατακι μου να ψηφισω. μπαινω μεσα. κοιταν ονομα. α λενε ειστε εφορευτικη επιτροπη! καγγελο εγω. ποιος ηρθε? λεει σας ειδοποιησαμε ειστε εφορευτικη. λεω και πως θα με βρισκατε ακριβως?στειλαμε λεει γραμμα αλλα γυρισε. ε λογικο αφου δεν ειμαι σε κανενα σπιτι δηλωμενος. αλανιαρης και ετσι. χαχα. τεσπαα. ψηφισα και εφυγα.
τα ίδια και με τον πατέρα μου, μόνο που δε του ήρθε χαρτί. Όταν τους το είπε, του λένε "δεν είμαστε υποχρεωμένοι απ'το νόμο να σας ειδοποιήσουμε" :fear:
atom_smasher
08-06-2009, 02:22
ε και αυτος επρεπε να πει και εγω δεν ειμαι υποχρεωμενος να ερθω τοτε απ την στιγμη που τα δαχτυλα μου δεν μυριζουν!
τα ίδια και με τον πατέρα μου, μόνο που δε του ήρθε χαρτί. Όταν τους το είπε, του λένε "δεν είμαστε υποχρεωμένοι απ'το νόμο να σας ειδοποιήσουμε" :fear:
Αχαχαχαχααχαχα
Ξεπερνάει γαλαξίες ο σουρεαλισμός εδώ.
http://electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=17056&highlight=%CE%BA%CF%89%CE%BB%CE%BF%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF&page=9
φληεμ καντιρου αφιερωμενο στους εφορευτικαριους
fandango
08-06-2009, 09:34
αυτά είναι. να σε έχουν πιάσει κορόιδο, να είσαι εκεί σαν τον μαλάκα όλη μέρα, και να φας και σκατό candiru.
powerania
08-06-2009, 09:43
Παντως για αυτες τις εκλογες δεν ξερω τι παιχτηκε, ολοι βαλανε στο ματι την ηλικια των 19 ετων. Ηρθαν ξερωγω κατι φιλοι/φιλες που ειχαν παει φοιτητες στου διαολο τη μανα για να μπουν εφορευτικη, επειδη λεει τους εστειλαν χαρτι και ασκειται και ποινικη διωξη και μαλακιες.
Μια φιλη μου(που της ειχαν στειλει χαρτι οταν ηταν κι αυτη 19, λολ.) εβγαλε με τζιφρα γιατρου δηλωση που ελεγε 'α ειμαι αρρωστη και πεθαινω' και τα γνωστα. Το εστειλε με αλλον ανθρωπο ομως, δεν πηγε αυτη.
Μπορει να ξερουν οτι τα 19χρονα ψαρωνουν πιο ευκολα, εδω εγω παρουσιαζομουν και καλα στρατο και απλα κοιμομουν στο κρεβατι μου ησυχος οτι η αναβολη μου ειχε γινει σιγουρα δεκτη, εστω κι αν δεν ειχα παρει κανενα χαρτι.
pitchfork
12-06-2009, 20:32
http://electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=17056&highlight=%CE%BA%CF%89%CE%BB%CE%BF%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF&page=9
φληεμ καντιρου αφιερωμενο στους εφορευτικαριους
Μαλάκα τι επικό, δεν το θυμόμουν, μάλλον ήταν την εποχή του μεγάλου ignore, δε ξέρω.
Έκλασα στο γέλιο πάντως.
bump
τακτικό μέλος εδώ. μου έδειξαν και αυτό http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_1484.html
όσοι πήγατε, δεν κάνατε τίποτα όλη μέρα; μόνο καταμέτρηση; θα μας ταΐσει κανείς τίποτα; να πάω στη φάση; πείτε πείτε.
όσοι πήγατε, δεν κάνατε τίποτα όλη μέρα; μόνο καταμέτρηση; θα μας ταΐσει κανείς τίποτα; να πάω στη φάση; πείτε πείτε.
Δεν είναι ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο φόρτο εργασίας, μικροδουλειές κάνεις. Αν έχουν έρθει και αρκετά μέλη, το κανονίζετε ώστε να μην κάθεστε εκεί όλη μέρα, αλλά να πάτε ο καθένας σας κάποιο δίωρο-τρίωρο σπίτι. Απ΄την άλλη, αν τύχει και είσαι μόνος, τον πούλο ή πρέπει να συννενοηθείτε και με τα άλλα τμήματα να μοιράσετε κάπως τα μέλη. Αν θυμάμαι καλά, σε ταΐζουν.
ευχαριστώ για το ριπλάι, απορώ όμως ακόμα πώς θα περάσουν τόσες ώρες εκεί και επειδή το κοινωνικό δεν τό 'χω σε μεγάλο βαθμό, πολύ φοβάμαι ότι θα πεθάνω από βαρεμάρα. ξέρει κανείς αν μπορώ να ακούω τις μουσικές μου, όσο θα χαζεύω τον κόσμο που θα έρχεται να ψηφίσει;
KoiliaSamprela
02-11-2010, 19:50
άνετα δεν θα μπορείς , θα σε βάλουν να κάνεις μια δουλειά που μάλλον δεν θα στο επιτρέπει.
Που σε στέλνουν?
Raven Lord
02-11-2010, 19:56
μια απλή συμβουλή:
ΜΗΝ ΠΑΤΕ
κοιλιά, είμαι βόρεια ελλάδα. αν ψηφίζεις κάπου εδώ πάνω, πιέμ μι^^
έλεγα να πάω για νά 'χω να λέω ιστορίες, αλλά αν δεν περνάει η ώρα με τίποτα, γάματα.
ρίχνω την πρώτη ή τελευταία ψήφο; ισχύει κάτι τέτοιο;
freak brother
02-11-2010, 20:27
θα παω λιωμα και θα γελαω με τους καθε ειδους βλακες.
commissar
02-11-2010, 20:30
έλεγα να πάω για νά 'χω να λέω ιστορίες, αλλά αν δεν περνάει η ώρα με τίποτα, γάματα.
στο στρατό να πας.
Ήμουν γραμματέας στις τελευταίες (τουλάχιστον εκεί βγάζεις κι ένα κατοστάρικο) σε ένα σχολείο στη Μπότσαρη. Από όσους κλήθηκαν ήρθε μόνο ένα παλικάρι. Ο δικαστικός ζήτησε από τους μπάτσους το χαρτί που λέει όλα τα μέλη, μέχρι να το φέρουν είχε έρθει και μία που ψήφιζε στο ίδιο τμήμα ψήφισε κιόλα και δεν την πήραμε χαμπάρι. Τους έπαιρνε τηλέφωνο, δεν το σηκώναν. Τελικό αποτέλεσμα: τους κλάσανε τα αρχίδια.
Αν όντως δεν ισχύει ότι σε καλούνε στο τμήμα που πρόκειται να ψηφίσεις κιόλα μην πας με τίποτα.
nekrobutcher
03-11-2010, 00:15
κοίτα, οι δημοτικές εκλογές είναι οι χειρότερες εκλογές γιατί είναι διπλές! Ναι σε ταϊζουν - ευγενική προσφορά του απρχόμενου δημάρχου...θα ζοριστείς αν είναι μόνο ο δικηγόρος και οι γραμματείς. κατά τη γνώμη μου μη πας δεν αξίζει τον κόπο και φυσικά μη κάνεις το ποντιακό να πας να ψηφίσεις!
μου ήρθε πριν απο λίγο. αναπληρωματικός λεει. για πείτε λαμογιές εσεις που εισαστε τσακάλοι μ αυτα. πλζ κ θνξ :)
Raven Lord
04-11-2010, 10:40
θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι στις προηγούμενες σελίδες. το ζουμί είναι ότι δεν πρέπει να πας :)
KoiliaSamprela
04-11-2010, 10:47
μου ήρθε πριν απο λίγο. αναπληρωματικός λεει. για πείτε λαμογιές εσεις που εισαστε τσακάλοι μ αυτα. πλζ κ θνξ :)
πάγκο πες δεν κάθομαι
ακριβως αυτο σκευτόμανε σαμπρέλ μ :D
ravenlord παρατήρησα το πάθος σου στις προηγούμενες σελίδες κ μου φαίνεται λογικό (χωρις να εχεις αναλύσει κατι παραπάνω φυσικά. δε νομιζω πως χρειαζεται όμως). ευχαριστω για τη συμβουλή. θα συνεχίσω τη ζωή μου σα να μη μου χαλασαν το πρωινό :D
Raven Lord
04-11-2010, 11:08
με είχαν καλέσει την επόμενη της συναυλίας των metallica. επίσης, έχουν καλέσει πολλούς φίλους μου. κανένας μας δεν έχει πάει και μας έκλασαν τα @@.
τέλος έχω πολλούς γνωστούς δικηγόρους που τσιμπάνε αρκετά φράγκα γι'αυτή τη δουλειά. οπότε καταλαβαίνεις :P
;)
φίλος βρήκε αυτό (http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs894.snc4/72724_458372679838_823364838_5254679_3404705_n.jpg). έχει πλακα
εντιτ: κ επίσημα απο τον δικό μου δικηγόρο "δεν αναζητάει ποτέ κανείς τους αναπληρωματικούς. γραφτους κανονικα" (ήθελε να πει να "ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ" αλλα κρατήθηκε λόγω αξιώματος υποθέτω)
Dragonlord
04-11-2010, 13:13
Μετέφερα τα περί διοδίων στο αντίστοιχο θρεντ που υπήρχε ήδη
Οι δικαστικοί (ελάχιστοι είναι δικηγόροι, οι περισσότεροι είναι διοικητικοί υπάλληλοι των δικαστηρίων, γραμματείς και τέτοια) παίρνουν 500 per Κυριακή βεβαίως. Γραμματέας που ήμουν στις τελευταίες βουλευτικές είναι ένα κατοστάρικο (το οποίο δεν αξίζει αν λάβεις υπόψην σου ότι τρως ΟΛΟ το χαμαλίκι και κυρίως στο τέλος, που όλοι είναι κουρασμένοι).
Στις ίδιες βουλευτικές λοιπόν ήρθε ένα παλικάρι να ψηφίσει πρωί πρωί, είπε και ο μαλάκας είμαι και αναπληρωματικός, από τους τακτικούς δεν ήρθε κανένας, "ευχαριστούμε πολύ, καθίστε" του είπε ο δικαστικός. Γενικά πας σφυρίζοντας αδιάφορα να ψηφίσεις κατά το μεσημέρι - απόγευμα και όλα καλά.
Raven Lord
04-11-2010, 20:57
εδώ σχεδόν όλοι δικηγόροι είναι και (μου είπαν ότι) παίρνουν 1200 (800+400 η 2η κυριακή είναι της πλάκας δουλειά) για τις δύο κυριακές (μέχρι τις προηγούμενες έπαιρναν 1500 (1000+500), αλλά έγιναν περικοπές κ εκεί).
nekrobutcher
05-11-2010, 00:35
τώρα παίρνουν δικηγόρους περισσότερο παρά δικαστικούς υπαλλήλους και σίγουρα παίρνουν 1000 και ίσως κάτι παραπάνω και αυτοί που καταμετρούν στα δικαστήρια παίρνουν διπλό εκλογικό!
ισχυει, παιρνουν δικηγορους κυριως (εγω δεν ηξερα καν για δικαστικους υπαλληλους)
και παιρνουν χοντρα λεφτα επισης με το δεδομενο οτι εκλογες ειναι 2 μερες.. πανω απο χιλιαρικο
υπαρχουν 2 γραμματεις και ο καθενας παιρνει ενα κατοσταρικο για καθε κυριακη ξεχωριστα, το οποιο δεν τον χαλαει κιολας νομιζω.
Γινατε ολοι με τη μια μαγκακια πειραιωτικα αλανια τρελα και μιλατε πολυ μορτικα και αλητικα ή απλα δινουν ψωρολεφτα γενικως εκει περα?
http://3.bp.blogspot.com/_sJVCqgXuL5Q/S9Saz_vtvgI/AAAAAAAACM0/fnEh2xooI50/s1600/100ab.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_zXtNbTDs4OQ/SroKfh5_mfI/AAAAAAAAAUs/KiGg3ixrmW0/s400/χιλιαρικο.jpg
ισχυει, παιρνουν δικηγορους κυριως (εγω δεν ηξερα καν για δικαστικους υπαλληλους)
και παιρνουν χοντρα λεφτα επισης με το δεδομενο οτι εκλογες ειναι 2 μερες.. πανω απο χιλιαρικο
υπαρχουν 2 γραμματεις και ο καθενας παιρνει ενα κατοσταρικο για καθε κυριακη ξεχωριστα, το οποιο δεν τον χαλαει κιολας νομιζω.
Παντελώς καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Ο γραμματέας είναι συνήθως ένας, ενίοτε κανένας για κάποιες πρωινές ώρες σε κάποια τμήματα. Και το ένα κατοστάρικο για αυτά που κάνει ο γραμματέας είναι απλά δίκαιο. Όλο το σκατό τρώει στο τέλος, όλα τα βιβλία αυτός τα γράφει (και αυτό αν δεν το έχει κάνει κάποιος δε μπορεί να καταλάβει πόσο ΠΗΞΙΜΟ είναι).
Καταλαβαίνω ότι η ΚΟΙΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ είναι ότι είναι δικηγόροι οι πρόεδροι των τμημάτων, αλλά δεν είναι έτσι. Και παίρνει (ή έστω έπαιρνε) 500 - per Κυριακή βέβαια. Ψάξτε τα λίγο καλύτερα.
Παντελώς καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Ο γραμματέας είναι συνήθως ένας, ενίοτε κανένας για κάποιες πρωινές ώρες σε κάποια τμήματα. Και το ένα κατοστάρικο για αυτά που κάνει ο γραμματέας είναι απλά δίκαιο. Όλο το σκατό τρώει στο τέλος, όλα τα βιβλία αυτός τα γράφει (και αυτό αν δεν το έχει κάνει κάποιος δε μπορεί να καταλάβει πόσο ΠΗΞΙΜΟ είναι).
Καταλαβαίνω ότι η ΚΟΙΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ είναι ότι είναι δικηγόροι οι πρόεδροι των τμημάτων, αλλά δεν είναι έτσι. Και παίρνει (ή έστω έπαιρνε) 500 - per Κυριακή βέβαια. Ψάξτε τα λίγο καλύτερα.
θα ειμαι γραμματεας την κυριακη λες να μη ξερω ποσοι θα μαστε?
οι γραμματεις γι αυτες τις εκλογες ειναι 2. αλλο αν καποιοι μπορει να μη παιρνουν. καθε δικαστικος αντιπροσωπος εχει το δικαιωμα να παρει δυο.
και το τι θα κανει εναποκειται στον δικαστικο αντιπροσωπο. ακομα και να τον τρελαινουν στο γραψιμο οπως λες, τα 100 ευρω για μια μερα ειναι τελεια, εγω δε νομιζω να μπορουσα να τα βγαλω αλλιως μεσα σε μια μερα..
και δε σκαβει κιολας, ημαρτον...
Shadowking
06-11-2010, 11:25
Μην ξεχάσεις να ποστάρεις αύριο στο "ti trwte twra" τι σας ταίσανε!
nekrobutcher
06-11-2010, 12:49
θα ειμαι γραμματεας την κυριακη λες να μη ξερω ποσοι θα μαστε?
οι γραμματεις γι αυτες τις εκλογες ειναι 2. αλλο αν καποιοι μπορει να μη παιρνουν. καθε δικαστικος αντιπροσωπος εχει το δικαιωμα να παρει δυο.
και το τι θα κανει εναποκειται στον δικαστικο αντιπροσωπο. ακομα και να τον τρελαινουν στο γραψιμο οπως λες, τα 100 ευρω για μια μερα ειναι τελεια, εγω δε νομιζω να μπορουσα να τα βγαλω αλλιως μεσα σε μια μερα..
και δε σκαβει κιολας, ημαρτον...
ναι μέχρι δύο μπορεί να πάρει γραμματείς και 500+500 πόσο μας κάνει? και αυτό συμβαίνει γαιτί πάει σε δύο κυριακές ενώ σε όλες τις άλλες εκλογές τα παίρνει ντουκου σε μια...μια χαρά το 100αρικο εγώ όμως δε θα πήγαινα γιατί νευριάζω ...
Δευτερολεπτα πριν μπω στο παραβαν πληροφορηθηκα οτι ειμαι εφορευτικη. Ψηφισα κανονικα κι εφυγα. Δεν ξερω κατα ποσο επαιξε ρολο το οτι ειχα πανω μου στρατιωτικη ταυτοτητα.