View Full Version : Face Yourself Fest - Πάτρα - 30-31/05
dopefiend
25-05-2009, 17:27
Σάβατο 30/5/2009 Κυριακή 31/5/2009
Black Humour
Soul(sic) Holy Oath
Definite X Guinea Pig
Myst The Curf
POEM Lucky Funeral
Ritual of Odds A.T.M.
Bios Deadbeat Escapement
Tardive Dyskinesia Tsopana Rave
στο στάδιο παναχαικής, 10 ευρώ είσοδος με 4 βαρελίσιες μπύρες λεει, ώρα έναρξης 17.00
http://www.myspace.com/faceyourself_festival
αυτό που ήταν να γίνει στο κάστρο?
5 ευρα? τσάμπα μπύρες? στο γήπεδο?!?!?
μεγάλες στιγμές
θα το παλεψουμε
dopefiend
25-05-2009, 18:06
ναι αυτό είναι, στο γήπεδο, στην αγυιά.
δυστυχώς παρεξήγηση τα 5ευρώ τελικά, τώρα το μάθαμε κι εμείς, έκανα εντιτ.
pou tha ginei ...sto grasidi?
k oi 200-300max pouthamaste pou thaxwresoume :P
auto apto site gamei pantws...
Ας δειξουμε σε αυτην την χωρα οτι δεν υπαρχει μουσικη μονο στα μπουζουκια και οτι δεν ειναι μονο αυτοι ευαισθητοι. Πρεπει να κανουμε ολοι μας κατι για να τους το αποδειξουμε αυτο!!!Να ειστε ολοι εκει....
dopefiend
25-05-2009, 18:15
και πολλους λες
η αλήθεια να λέγεται πάντως, ευαίσθητοι υπάρχουν παντού...
....twra eida oti tha paiksete...koufales esu mas gantemiasate gia ti salonika..
spiounoi...
o kougias tha skasei na sas dei? :P
dopefiend
26-05-2009, 14:59
ακυρώθηκε όλο το φεστιβαλ για "εφοριακούς λόγους" ...
!!!
ετσι, γι'αλλη μια φορά το παγωμένο καυλι των σκυλάδων στη μεταλλάδικη σούφρα
ElektronikZlad
26-05-2009, 15:51
O RnR ftaiei tou mathane voudou sto Argos.:P
etsi ksafnika? eleos...ti simainei eforiakous logous...pws kanonizeis k ksekanonizete se 5 meres :P
voudou me kamiles
Προφανώς είχαν κάνει μαλακία με εισητήρια. Μπορεί να μη τα θεώρησαν σε εφορίες ή δε ξέρω τι άλλο.
Όλα τσάμπα λέμε ρεεε!!!
Υ.Γ. Μετά τον ξεπεσμό του μουσικού των Π.Ο.Φ.Π.Π. δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας για τη μουσική της μιναρόπολης. Πλέον όλα είναι μια αγγαρεία...
mono ta enallaktika exoun perasi :P
k stin estia tin politistiki evdomada tou uni eixe 100 max atoma kathemera...
sto theatro pouxwraei 1000 gia na gemisei...
pantws ola einai thema organwsis k an den uparxei diathesi k treksimo(k stoixeiwdis gnwsi) den ginetai tpt.
edit: den kserw ti epaikse edw opote den lew gia to face yourself.
dopefiend
26-05-2009, 17:49
Υ.Γ. Μετά τον ξεπεσμό του μουσικού των Π.Ο.Φ.Π.Π. δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας για τη μουσική της μιναρόπολης. Πλέον όλα είναι μια αγγαρεία...
από τη στιγμή που οι μπάντες δεν ενδιαφέρονται και τα περιμένουν όλα έτοιμα, οι "υπεύθυνοι" έχουν βαρεθεί να τρέχουν και να φορτώνονται τη δουλειά όλων και μάλιστα μάταια. δεν ξέρω αν υπήρχε περισσότερη όρεξη από τις μπάντες παλιότερα ή είχαν γαιδουρινή υπομονή οι τότε "υπεύθυνοι", αλλά έτσι είναι η κατάσταση τώρα.
Πάντα το μουσικό ήταν θέμα καύλας υπεθύνων. Η κοινή λογική δεν αλλάζει ούτε η κοινή αντιμετώπιση. Απλά, πάντα πρέπει να υπάρχουν κάποιοι με παραπάνω όρεξη -μάλλον καύλα, όπως το πα πριν- για να τρέχουν. Τέσπα, όπως και να χει ένα σοβαρό live, με σοβαρή οργάνωση, σε σωστό χώρο και σωστές αφίσες δε θέλει και τρελό τρέξιμο. Τρία άτομα άνετα το οργανώνουν, για να μη πω δύο. Όπως και να χει δεν αποτελεί δικαιολογία για το ξεπεσμό του μουσικού. Και αν δεν υπάρχει υπομονή υπάρχει χρέος να ενημερωθεί και να μπει καινούργιος κόσμος με όρεξη. Αλλίως γάματα...
off topic πάντα
dopefiend
27-05-2009, 15:13
όντως τα παραπάνω είναι αληθή, απλά εγώ διαφωνώ με αυτόν τον τρόπο λειτουργίας. εδώ πλεον δεν υπάρχει όρεξη από τους ίδιους τους υπευθυνους, ούτε τρια άτομα δεν τρέχουν πια. και για την ανανέωση προφανώς έχεις δίκιο...
etsi kialliws oi upeuthinoi pleon den eixan mpei epeidi itan kavlwmenoi...
k i stasi ttwn mpantwn omws einai adiafori teleiws...an skeftei kaneis ti lefta k
prooptikes exei i fasi..einai aparadekto :P
σόρυ κ όλα αλλά δεν είναι θέμα ΜΟΝΟ καύλας υπευθυνων. όταν παλιότερα συζητάγαμε για live κ μένανε μπάντες έξω γιατί απλά δεν γινόταν να μπούνε, όταν τουλάχιστον 15 μπάντες ψηνόντουσαν κ τουλάχιστον ένας από τις 6 μπάντες "έτρεχε" για το live.. όταν από κάποια φάση κ μετά αναφέρεις για live και κοιτάνε ταβάνια κ σφυρίζουν ανατολίτικους ρυθμούς, δεν φταίνε οι υπεύθυνοι.
όση καύλα κ να'χουν 3 άτομα, όταν δεν ακολουθεί ο κόσμος, δεν γίνεται τπτ
Σίγουρα δεν ευθύνονται αποκλειστικά, αλλά πώς να το κάνουμε, για αυτό τους λέμε υπεύθυνους. Live σαν το τελευταίο της εστίας είναι ντροπή να έχουν τη ταμπέλα του μουσικού. Μπορούσε να γίνει μια συναυλία με όσα γκρουπ θέλουν (ας είναι μόνο 2 ή 3 στη τελική) η οποία να έχει λόγο ύπαρξης και να τραβήξει και λίγο τον κόσμο.
Για να ακολουθήσει ο κόσμος και συγκεκριμένα οι φοιτητές πρέπει να δουν κάτι που αξίζει για να χωθούν. Αν βλέπουν την ίδια τη παρακμή δεν υπάρχει περίπτωση... Και τελικά, είναι θέμα τον υπευθύνων τουλάχιστον όταν δε βλέπουν ενδιαφέρον και μπάντες, να ενημερώσουν την κοινότητα και να φέρουν νέο κόσμο. Όταν έχει να μπει ανακοίνωση και "διαφήμιση" του μουσικού εδώ και 3 χρόνια σε οποιοδήποτε χώρο του πανεπιστημίου πώς θα έρθει νέος κόσμος; Όταν οι συναυλίες -με ελάχιστες εξαιρέσεις- είναι ανοργάνωτες, σε μέρη με δύσκολη προσβαση για τον κόσμο, χωρίς καμία προβολή πώς θα τραβήξεις νέα άτομα; Καλύτερα να δηλώσουμε επίσημα διάλυση. Εκτός άμα είναι αρκετό να παίζουμε δέκα άτομα σε ένα βρώμικο στούντιο (που κάποιοι έφτυσαν αίμα για να γίνει) με σούπερ μηχανήματα...
Απλά, είναι πραγματικά κρίμα... Και από πάντα η πορεία του μουσικού ήταν σε άμεση συσχέτιση με τη καύλα των υπευθύνων (ατομικά) και όχι με τη καύλα του κόσμου...
dopefiend
27-05-2009, 19:20
το τελευταίο λαιβ στην εστία δεν ήταν του μουσικού, ήταν της εστίας. απλα συμμετείχαν μερικές μπάντες του μουσικού. και βοηθήσαμε όσο γινόταν.
"διαφήμιση" του μουσικού δεν έχει υπάρξει τα τελευταία 6 χρόνια (όσο είμαι πάτρα) όχι 3.
κρίμα πάντως που πιστεύεις ότι το λαιβ προπερσι στο κάστρο (και στο θεατρακι πριν 3 χρονια) ήταν μέρος με δύσκολη πρόσβαση για τον κόσμο ή πέρυσι στην εστία (έξω και μέσα) δεν είχαν καλή οργάνωση.
για το τελευταίο συμφώνησα ότι είναι αληθές χωρίς να σημαίνει ότι είναι και ορθό. γι' αυτό εξάλλου οι υπεύθυνοι -σχεδον πάντα- φεύγουν απογοητευμένοι. όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι υπεύθυνος αλλά ο μαλάκας που τρέχεις για όλους κάποια στιγμή χάνεις την όρεξη και το ενδιαφέρον και παραδίδεις τη σκυτάλη (για να συνεχιστεί ο φαύλος αυτός κύκλος).
το τελευταίο λαιβ στην εστία δεν ήταν του μουσικού, ήταν της εστίας. απλα συμμετείχαν μερικές μπάντες του μουσικού. και βοηθήσαμε όσο γινόταν.
"διαφήμιση" του μουσικού δεν έχει υπάρξει τα τελευταία 6 χρόνια (όσο είμαι πάτρα) όχι 3.
κρίμα πάντως που πιστεύεις ότι το λαιβ προπερσι στο κάστρο (και στο θεατρακι πριν 3 χρονια) ήταν μέρος με δύσκολη πρόσβαση για τον κόσμο ή πέρυσι στην εστία (έξω και μέσα) δεν είχαν καλή οργάνωση.
Στο τελευταίο live στην αφίσα έγραφε και το όνομα του μουσικού.
Διαφήμιση έχει να υπάρξει από τότενες που πήγαμε στο νέο χώρο.
Δύο συναυλίες σχετικά επιτυχημένες δεν είναι αρκετές για τρία-τέσσερα χρόνια. Απλά αποτελούν την αιτία ύπαρξης. Κοίτα, άμα όσοι είναι ενεργά μέλη είναι ευχαριστημένοι με τη πορεία και την λειτουργία εμένα δε μου πέφτει λόγος. Απλά, σαν εξωτερικός πλέον παρατηρητής, και έχοντας ζήσει τα καλύτερα μου χρόνια εκεί μέσα, στεναχωριέμαι.
Edit: Εμείς όταν φεύγαμε ήμασταν στεναχωρημένοι που δεν είχαμε χρόνο να ασχοληθούμε και έπρεπε για αυτό να τα παρατήσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν απογοητευμένοι. Πάντα προσπαθούσαμε για το καλύτερο δυνατό με τους λιγότερους συμβιβασμούς.
θυμάσαι όμως ότι όταν πήγαμε στο καινούργιο κτήριο δεν υπήρχαν λεφτά για live.. ήταν ένα θέμα
τα ίδια λέμε και τα ίδια πιστεύουμε απλα με διαφορετική οπτική γωνία..
απλά να σου θυμίσω όταν φεύγατε με κοτόπουλα πόσοι ψηνόντουσαν για υπέυθυνοι (ένας από "παλιούς") με αποτέλεσμα να μπουν καινούγιοι που δεν είχαν ιδέα τι συνέβαινε.. δεν δικαιολογώ για κανένα λόγο το γιατί έγινε ότι έγινε κ ξέπεσε το μουσικό, απλά κ σ'αυτό φαίνεται το πόσο μετράει αν έχει όρεξη ο κόσμος
Μωρέ το να μην έχεις ιδέα δε πειράζει -κανείς δεν έχει στην αρχή. Απλά, η όρεξη μετράει. Στην αρχή με τον Γιώργο τη παλέψατε, απλά σιγά σιγά έπεσε το θέμα. Ίσως απλά να είναι και θέμα συγκυριών, αλλά όπως και να χει μπορούσαν τα πράματα να εξελιχθούν και καλύτερα.
Δηλ. φέτος το να μην γίνει "κανονική" συναυλία μου φαίνεται κάπως.
μωρέ ναι σίγουρα δεν παίζει ρόλο το να μην έχεις ιδέα αλλά όταν βλέπεις τους παλιούς να μη θέλει να μπει κανένας μπροστά ε είναι κάπως
κ σίγουρα παίζει κ μεγάλο ρόλο το τι έχουν στα κεφάλια τους αυτοί που μπαίνουν μπροστά ("υπεύθυνοι")
μεγάλη, ωραία κουβέντα που θα έπρεπε να την κάνουμε σε κάνα μάκη:sad:
dopefiend
27-05-2009, 19:51
Στο τελευταίο live στην αφίσα έγραφε και το όνομα του μουσικού.
όπως και στα δικά μας γράφει και τις εστίας ;)
Δύο συναυλίες σχετικά επιτυχημένες δεν είναι αρκετές για τρία-τέσσερα χρόνια. Απλά αποτελούν την αιτία ύπαρξης. Κοίτα, άμα όσοι είναι ενεργά μέλη είναι ευχαριστημένοι με τη πορεία και την λειτουργία εμένα δε μου πέφτει λόγος. Απλά, σαν εξωτερικός πλέον παρατηρητής, και έχοντας ζήσει τα καλύτερα μου χρόνια εκεί μέσα, στεναχωριέμαι.
Edit: Εμείς όταν φεύγαμε ήμασταν στεναχωρημένοι που δεν είχαμε χρόνο να ασχοληθούμε και έπρεπε για αυτό να τα παρατήσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν απογοητευμένοι. Πάντα προσπαθούσαμε για το καλύτερο δυνατό με τους λιγότερους συμβιβασμούς.
εγώ να σου πω την αλήθεια αυτό το μουσικό τμήμα γνώρισα, δεν παρατήρησα παρακμή τα τρία τελευταία χρόνια συγκριτικά με τα τρία προηγούμενα, ίσα ίσα. αν εξαιρέσεις τον τελευταίο χρόνο που έχουν παραμείνει λίγο στάσιμα τα πράγματα, ελπίζοντας από τη νέα χρονιά να μπούν παιδιά με περισσότερη όρεξη. δε γνωρίζω τι κατάσταση επικρατούσε στις μέρες σας (κανα χρόνο πρέπει να σας πρόλαβα), μάλλον θα ήταν καλύτερα τα πράγματα και συγκριτικά με τότε μάλλον αποτελούν παρακμή τα τελευταία 6 χρόνια.
Κάπως έτσι ;). Είμαστε γερόντια πλέον... Βρείτε πάντως νέα άτομα με όρεξη ρεεε!
μεγάλη, ωραία κουβέντα που θα έπρεπε να την κάνουμε σε κάνα μάκη:sad:
Γαμώ. Άμα μας έρθεις...
ε σε κάνα 2βδόμαδο με βλέπω κάτω για κάνα μήνα πάλι οπότε..;-)
υποκατάστατο μάκη βρήκαμε?;p
dopefiend
27-05-2009, 20:00
Κάπως έτσι ;). Είμαστε γερόντια πλέον... Βρείτε πάντως νέα άτομα με όρεξη ρεεε!
μακάρι να βρούμε, γιατι έκει είναι το νόημα τελικά. γιατί όταν μπήκαμε εμείς, μπήκαμε επειδή κανένας παλιός δεν είχε όρεξη (αυτό που λέει ο νίκος) και για να συνεχίσει να λειτουργεί το στεκι. και ύστερα ήρθε η όρεξη. και η απογοήτευση βεβαίως.
βινύλιο ιζ δε νιου μάκης!