PDA

View Full Version : Γιουροελεκτιονς 2009

Pinatero
25-05-2009, 14:15
για παμε, Χρυσα Αυγα, κατμαν, ποσο οικολογοι ειναι τελικα οι Οικολογοι Πρασινοι και ποσο δεξιοι, ΕΕΚ, Μανος-Μπουταρης, Παπαθεμελης-Ζουραφσκι, Σλαβομακεδονες, απο χη, και οι γνωστοι!!

Shadowking
25-05-2009, 14:22
έχω κοννέ με άτομο σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΕΕΚ

Pinatero
25-05-2009, 14:25
ΧΑΧΑΧΑΧΑ σας τα βαλα ολα στο πολλολ!!!

α και:
http://antarsya.files.wordpress.com/2009/04/logo_teliko_mikro2.gif?w=567&h=215

Στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχουν ανένταχτοι αγωνιστές και αγωνίστριες καθώς και οι δυνάμεις ΑΚΟΣ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, ΕΚΚΕ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΝΑΡ, νΚΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, ΣΕΚ, που συμμετέχουν και στα μετωπικά σχήματα ΜΕ.Ρ.Α. και ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α.

12 stars circle your brow
25-05-2009, 14:26
Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή άκυρο;
Η οποία επιλογή άκυρο είναι πολύ καλύτερη της αποχής.

Pinatero
25-05-2009, 14:27
ναι σορρυ, πειτε λιγο πως κανω εδιτ στο πολλ?

εκανα εντιτ!

Roswell47
25-05-2009, 15:14
Αποχή. Πάω Αρμενιστή τριήμερο.

GG*
25-05-2009, 16:26
θα ειμαι στο σκατονησο αλλα αν ψηφιζα θα το εριχνα βεργη-κατμαν ευκολα

και σκατα σε πρασινους οικολογους -φωτια σε ολα τα δαση ρε μπασταρδια

Dragonlord
25-05-2009, 17:32
Αν δε βαρεθώ να πάω μάλλον θα το ρίξω στους πράσινους. Έστω και μόνο για να αναγκαστούν να τους παίζουν στην τηλεόραση, που όπως φαίνεται δε θέλουν με τίποτα.

irreligious
25-05-2009, 17:42
λογικά ΔΕΝ.
αλλά ΑΝ, θα τιμήσουμε πάλι λεβλενταρά όπως και στις εκλογές του 08.

jack the ripper
25-05-2009, 17:54
eimai taktiko melos tis eforeutikis gamw to kerato mou to tragio....twra eida to xarti :x:x:x

rage for order
25-05-2009, 18:12
Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή άκυρο;
Η οποία επιλογή άκυρο είναι πολύ καλύτερη της αποχής.

τα οποία άκυρα αν θυμάμαι καλά πάνε στο πρώτο κόμμα. αν είχες ψηφίσει στις τελευταίες εκλογές, συγχαρητήρια, ανέβασες τα ποσοστά της ΝΔ.

25-05-2009, 18:17
Περίεργο γιατί εγώ είχα την εντύπωση πως αυτήν την δουλειά κάνουν τα λευκά.

Reject
25-05-2009, 18:19
Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών και γαμω τον καντιρου μεσα.

HAVOC
25-05-2009, 18:21
Κυνηγους. Τελος. Πιο οικολογοι και απο τα μνια που καταπατανε δασικες εκτασεις και το παιζουν οικολογοι.

rage for order
25-05-2009, 18:22

επίσης αν θυμάμαι καλά και τα λευκά και τα άκυρα είναι σαν να ψηφίζεις ΝΔ. Ή ΠΑΣΟΚ. με τους δύο τελευταίους εκλογικούς νόμους αυτά.

pitchfork
25-05-2009, 18:23
Στις προηγούμενες εκλογές είχα ψηφίσει ΜΕ.Ρ.Α. οπότε λογικά τώρα θα ψήφιζα ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Από το Φεβρουάριο όμως έχω κλείσει ταξιδάκι Βερολίνο για να εκμεταλλευτώ το τριήμερο οπότε τελικά θα πάρουν όλοι τ @@ μου.
Δεν πειράζει, την επόμενη φορά (θα ξαναπάρουν τ' @@ μιυ)

25-05-2009, 18:24

επίσης αν θυμάμαι καλά και τα λευκά και τα άκυρα είναι σαν να ψηφίζεις ΝΔ. Ή ΠΑΣΟΚ. με τους δύο τελευταίους εκλογικούς νόμους αυτά.

Τότε που ακριβώς διαφοροποιούνται;

rage for order
25-05-2009, 18:27
παλιά κάποια διαφορά είχαν. τώρα απλά νομίζεις ότι κάτι έκανες.

ας πει και κανένας που το ξέρει σίγουρα για να μην λέω μαλακίες.

25-05-2009, 18:30
Οκ τότε αν είναι έτσι όπως τα λες είναι μαλακία.
Με το σκεπτικό μου πάντως, ότι δεν καταμετρούνται κάπου επιτυγχάνεις ένα καλό: ρίχνεις το αναλογικό ποσοστό στις ψήφους, κι αν ας πούμε το 35% που απέχει (τόσο δεν είναι; ) το έριχνε άκυρο, δεν θα σχηματιζόταν ποτέ κυβέρνηση με τα σημερινά δεδομένα =p

rage for order
25-05-2009, 18:33
ΧΑΧΑΧΑΧΑ σας τα βαλα ολα στο πολλολ!!!

α και:
http://antarsya.files.wordpress.com/2009/04/logo_teliko_mikro2.gif?w=567&h=215

Στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχουν ανένταχτοι αγωνιστές και αγωνίστριες καθώς και οι δυνάμεις ΑΚΟΣ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, ΕΚΚΕ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΝΑΡ, νΚΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, ΣΕΚ, που συμμετέχουν και στα μετωπικά σχήματα ΜΕ.Ρ.Α. και ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α.

λολ (http://3.bp.blogspot.com/_wvcsi08q3QQ/SfEnI8U0xmI/AAAAAAAAAC4/yjLGStUISFY/s1600-h/ANTARSYA-POSTER-stalin.jpg)

καλά ρε μαλάκες ισχύει ότι κόψατε τον σταυρό από την παλιά σοβιετική αφίσα για να μην θίξετε τα χριστιανόπουλα και δεν σας ψηφίσουν;

rage for order
25-05-2009, 18:39
Οκ τότε αν είναι έτσι όπως τα λες είναι μαλακία.
Με το σκεπτικό μου πάντως, ότι δεν καταμετρούνται κάπου επιτυγχάνεις ένα καλό: ρίχνεις το αναλογικό ποσοστό στις ψήφους, κι αν ας πούμε το 35% που απέχει (τόσο δεν είναι; ) το έριχνε άκυρο, δεν θα σχηματιζόταν ποτέ κυβέρνηση με τα σημερινά δεδομένα =p

ε δεν παίζει, θα υπάρχουν άπειρα παραθυράκια. αναλογικά ποσοστά, υπηρεσιακές κυβερνήσεις, εθνικής ενότητας, εκλογές με άλλο νόμο κτλ κτλ

Pinatero
25-05-2009, 18:51
rage ΝΑΙ! για να μπουμε στην Βουλη θελουμε και τους Χριστιανους Ορθοδοξους Καθολικους προτεσταντικους και ειναι κανα 2 μαιοκοι Χριστιανοι, αλλα αυτοι δεν ειχαν προβλημα!

rage for order
25-05-2009, 18:57
μην με ειρωνεύεσαι εδώ μιλάμε σοβαρά:grin:

όντως είναι έτσι η αυθεντική αφίσα; αν είναι γιατί να κόψεις τον σταυρό, δεν χωρούσε μήπως;

μιλάμε για ξεφτιλίκια, μικροαστισμό στα τέρματα, και κωλοτούμπες για 5 κουκιά παραπάνω!

Pinatero
25-05-2009, 19:02
δεν εχω ιδεα γιατι δεν μπηκε ο σταυρος, μπορει να ταν θεμα το πως θα φαινοταν στην αφισα, αλλα στην ουσια ειναι μια υπεροχη ευκαιρια για να δημιουργει θεμα οτι το καναμε για τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και να μας κατηγορησουν για μικροαστισμο στα τερματα, γιατι αυτοι ειμαστε! χριστιανοκομμουνισται!
εγω λεω το καναμε για να μας ψηφισουν οι blackmetallers!

Candiru
25-05-2009, 19:23
Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών κλασσικά, γιατί

http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/kek.jpg

stam and the witches
25-05-2009, 19:33

όντως είναι έτσι η αυθεντική αφίσα; αν είναι γιατί να κόψεις τον σταυρό, δεν χωρούσε μήπως;

μιλάμε για ξεφτιλίκια, μικροαστισμό στα τέρματα, και κωλοτούμπες για 5 κουκιά παραπάνω!

Σύνελθε. Λες και η ελληνική εκκλησία το 2009 είναι ίδια με την τσαρική του 17.

kollaps
25-05-2009, 19:36
Γιώργος Ρούσης ρε μουνιά. (http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=47516)

Ερωτήσεις για τους μη-αναρχικούς που απαξιώνουν τις ευρωεκλογές: Πιστεύετε οτι οι εκλογές γενικά είναι μια αυταπάτη; Πιστεύετε οτι ειδικά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών δεν σηματοδοτούν τίποτα; Πιστεύετε οτι σηματοδοτούν πράγματα αλλά προτιμάτε να πάτε στην παραλία και να αφήσετε άλλους να επιλέξουν για σας; Αν οι εκλογές δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, τι προτείνετε ή/και τι κάνετε για να αλλάξουν; Η πολιτική γενικά είναι μια μαλακία; Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα γενικά, όλοι είναι το ίδιο μαλάκες, και η μοίρα της ανθρωπότητας είναι η αναπόφευκτη καταστροφή;; Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;;; Γιατί κάποιοι θεωρείτε (στα 20βάλε σας) αστείο ή απαξιωτικό προς το σύστημα να ψηφίσετε μια χαζομάρα τύπου Βεργή, Λεβέντη ή Κυνηγούς;

Dragonlord, τους Πράσινους τους παίζουν ειδικά τώρα αρκετά τα μέσα, κυρίως τα έντυπα (Λαμπράκης και Σία). Επίσης δεν καταλαβαίνω την αξίωση να τους παίζει η τηλεόραση τη στιγμή που δεν υπάρχουν πουθενά στην κοινωνία. Ούτε καν στο οικολογικά κινήματα είναι ιδιαίτερα ενεργοί, απ'ότι λένε άνθρωποι που ξέρουν. Το μόνο που ξέρουμε γι'αυτούς είναι οτι πάνε καλά στις (κατά τ'άλλα στημένες..) δημοσκοπήσεις. Και τον Καντιρού.

rage for order
25-05-2009, 19:45

Σύνελθε. Λες και η ελληνική εκκλησία το 2009 είναι ίδια με την τσαρική του 17.

Ενώ η καταστολή που είναι και το θέμα της αφίσας είναι η ίδια με την τσαρική του 17. Σύνελθε.
Μιας και είναι ηλίθιο το επιχείρημα αυτό, μπορείς να μου πεις ένα λόγο που βγάλατε (βγάλανε μάλλον, εσάς σας έχουν μόνο για το χειροκρότημα) από την αφίσα το σταυρό που είναι μαζί με την αλυσίδα;

Άσε που η αφίσα είναι για την Κυριακή του 1905..

stam and the witches
25-05-2009, 20:15
Βρε καμάρι μου, το αίτημα της αποδέσμευσης από τη θρησκεία δεν είναι τόσο σημαντικό, τι ζόρι τραβάς τέλοσπάντων; Σε εκλογές κατεβαίνουνε οι άνθρωποι, όχι για να κολλήσουν επαναστατικά ένσημα. Κάτσε εσύ με την παρέα σου και μιλήστε για το ποιος είναι true και ποιος όχι, όταν όμως κάνεις μία μικρή απόπειρα να πάρεις λαό με το μέρος σου τα ξαναλέμε.

Πραγματικά έχει τόσα πράγματα προς κριτική η κάθε Ανταρσύα και κάθεσαι μιλάς για σταυρούς και σοβιετικές αφίσες.

Α, και οι αλυσίδες δε συμβολίζουν μόνο την καταστολή :wink:

locust
25-05-2009, 21:24
όπως και σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες , θα απέχω και θα ξύνω τα παπάρια μου.

00i00
25-05-2009, 21:35
γιατι δεν υπαρχει η επιλογη της μορταδελας?

attila
25-05-2009, 21:48
πολυ προβλεψιμοι οι απολικ που απεχουν, οι αναρχικοι και οι εκλογολαγνοι.γιαυτο θα ριξω ΟΑΚΚΕ

mrmaiden
25-05-2009, 21:48
Ta akyra den prosmetrontai ston arithmo ton psifodeltion gia na vgei to eklogiko apotelesma.

P.x. esto oti psifisan 10 kai o protos pire 4 psifous. An kai ta deka itan egkyra(symperilamvanomenou kai tou leukou), tote o protos pairnei 40%.

Eno an sta 10 exoume ena akyro, to pososto tou protou vgainei se analogia me ta 9 egkyra psifodeltia. Diladi me apla logia to akyro eunoei to proto komma.

attila
25-05-2009, 21:49
α, και το μουνακι που εριξε χρυσα αυγα να μας πει ποιος ειναι για να του βαλουμε τον σταυρο που κοψαμε απο την αφισα της ΑΝΤΑΡΣΥΑς στον πατο

Candiru
25-05-2009, 22:49
Dragonlord, τους Πράσινους τους παίζουν ειδικά τώρα αρκετά τα μέσα, κυρίως τα έντυπα (Λαμπράκης και Σία). Επίσης δεν καταλαβαίνω την αξίωση να τους παίζει η τηλεόραση τη στιγμή που δεν υπάρχουν πουθενά στην κοινωνία. Ούτε καν στο οικολογικά κινήματα είναι ιδιαίτερα ενεργοί, απ'ότι λένε άνθρωποι που ξέρουν. Το μόνο που ξέρουμε γι'αυτούς είναι οτι πάνε καλά στις (κατά τ'άλλα στημένες..) δημοσκοπήσεις. Και τον Καντιρού.

Δεν έχω σκοπό να προβάλλω τους Πράσινους, αλλά όταν γράφονται ανοησίες λόγω άγνοιας μάλλον πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Ενα πράγμα θα πως: Σκέψουν ΓΙΑΤΙ τώρα τους ξέρεις (που δεν κάνουνκάτι ιδιαίτερο πέραντων εκλογών, δικαιολογημενα γιατί κάπως πρέπει να μπουν και αυτοί στην πολιτικήσκηνή) και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ τους ήξερες πριν που ήταν και έιναι σε κάθε κινητοποίηση περιβαλλοντικού θέματος, άμ,εση στήριξη κα΄θε οικολογικής κίνσηης πολιτών, με μέλη που καταδιώκωνται συνεχώς (απειλές, δικαστήρια, κλπ) για να σωθεί η ελάχιστη φύση, κλπ, κλπ, ο κατάλογος έιναι μακρύς και κραταει από τότε που πιθανότατα γεννήθηκες.

Αυτό μόνο σκέψου ΓΙΑΤΙ τους ξέρεις τώρα και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ γνωρίζεις τίποτε από αυτά που έγραψα

rebelos
26-05-2009, 00:00
Για αποχή με βλέπω

Dragonlord
26-05-2009, 00:13
@kollaps: Όπως είπε κι ο καντιρούς, δε νομίζω ότι ισχύει πως δεν είναι πουθενά. Όπως και να έχει, όσο πιο πολυκομματική είναι η επόμενη βουλή τόσο καλύτερα, και όπως και να έχει δεν τα λένε άσκημα οι συγκεκριμένοι. Με δεδομένο ότι ένα κόμμα δεν παίζει να με ικανοποιεί 100%, δε με χαλάει να το ρίξω εκεί, σίγουρα κάτι καλύτερο έχουν να πουν από αυτούς που είναι τώρα μέσα.
υγ: ξέρω ότι είναι ευρωεκλογές, αλλά στην ελλάδα όλοι τις εκλαμβάνουν ως ψήφο διαμαρτυρίας - πρόβα για τις βουλευτικές, οπότε αν πάρει ένα κόμμα καλό ποσοστό τώρα έχει αρκετές πιθανότητες να ψηφιστεί και στις βουλευτικές, γι'αυτό μίλησα για βουλή.

Phantom Duck
26-05-2009, 00:34
Στις προηγούμενες εκλογές είχα ψηφίσει ΜΕ.Ρ.Α. οπότε λογικά τώρα θα ψήφιζα ΑΝΤΑΡΣΥΑ

κοιτάω την οθόνη εδώ και κανά τρίωρο αλλά είναι αλήθεια.

rage for order, βγάλαμε το σταυρό γιατί δεν είχε και πολύ νόημα στο logo του μετώπου να είναι κεντρικό το ζήτημα της θρησκείας κι όχι οι ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ να πούμε, άμα ήταν να το κρύψουμε δε θα είχε βγάλει το σεκ (νομίζω ιδέα του ήταν) τη ρωσική αφίσα στο site του.

Ορίστε, ξέρουμε γιατί, απολογήσου τώρα ψευτοφρικ που δεν ξέρεις ότι το άκυρο δε μετράει για κανένα κόμμα.

rebele τον ήπιες, όλα στον ντούρο.

btw πραγματικά είστε ανεκδιήγητου πολιτικά όσοι θέλετε να το ρίξετε στους ξεφτίλες, ξεράσματα, ντροπή της κοινωνίας οικολόγους. Τι να μπουν κι άλλα κόμματα στη βουλή ρε, τουλάχιστον κκε και συνασπισμοί δε στήριζαν τους βομβαρδισμούς στο κόσοβο όπως κάτι ευρωπαϊκά κόμματα πράσινων. Ούτε θα συμμετάσχουν σε ευρωσυμμαχία με κόμματα που συνεργάζονται με χριστιανοδημοκράτες, συντηριτικούς και σοσιαλφλώρους.

Εγώ θα ψηφίσω Ρούση.

Dragonlord
26-05-2009, 00:51
Ντάξει, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερη επαφή. Αλλά οι συνεργασίες τα έχουν γενικώς αυτά, καλύπτομαι από το "δε θα συμφωνώ ποτέ 100% με ένα κόμμα" που είπα πιο πάνω. Κι αν είναι να βρω το κόμμα το οποίο δε θα συνεργάζεται με κανένα μαλάκα και θα το ψηφίσουμε εγώ κι άλλοι χίλιοι, ε, μπορώ να κάτσω και σπίτι μου και να διαμαρτυρηθώ για το πολιτικό σύστημα δια της αποχής. Το ότι πας και ψηφίζεις σημαίνει ότι ψηφίζεις και μαλάκες, που θα πούνε και μαλακίες. Είναι βασικό μειονέκτημα κάθε συνεργασίας για πέντε κοινούς σκοπούς σε μία κοινωνία που αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από ζώα. Ή λες δε γαμιέται και για να γίνουν τα πέντε καλά ας πάνε στο διάολο και τα πέντε κακά, ή απέχεις γενικώς (και υπομένεις τα δέκα κακά). Ντούννο, δεν έχω τόση πίστη στο όλο σύστημα της αντιπροσωπευόμενης δημοκρατίας ώστε να ασχοληθώ παραπέρα, όπως είπα μπορεί και να μην πάω καν. Γκόθικ.

phthoggon
26-05-2009, 01:36
Αποχή αναγκαστικά επειδή εκεί στην εφορευτική επιτροπή με αγαπάνε, δεύτερη φορά που με καλούν μετά από τέσσερα χρόνια. Την πρώτη πήγα και με βάλανε παρ' ότι αναπληρωματικός, ε δε θα μας πιάνουν μαλάκες μια ζωή!

rage for order
26-05-2009, 02:04
rage for order, βγάλαμε το σταυρό γιατί δεν είχε και πολύ νόημα στο logo του μετώπου να είναι κεντρικό το ζήτημα της θρησκείας κι όχι οι ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ να πούμε, άμα ήταν να το κρύψουμε δε θα είχε βγάλει το σεκ (νομίζω ιδέα του ήταν) τη ρωσική αφίσα στο site του.

Μα και η αφίσα λέμε δεν θέλει να προβάλει το ζήτημα της θρησκείας απλά το θέτει και αυτό σαν παράμετρο μαζί με την καταστολή, την αντίσταση, κτλ κτλ. Έχει δίκιο ο σταμ, αν είναι να κάνουμε κριτική στην ΑΝΤΑΣΡΥΑ (!) σιγά μην την κάνουμε με βάση την κωλοτούμπα στην αφίσα. Απλά την έβαλε ο πινατέρος, θυμήθηκα ότι το είχα δει και ρώτησα αν ισχύει, δλδ αν υπάρχουν και άλλες εκδοχές της αφίσας.

Ορίστε, ξέρουμε γιατί, απολογήσου τώρα ψευτοφρικ που δεν ξέρεις ότι το άκυρο δε μετράει για κανένα κόμμα.
απολογούμαι! δεν το πάει στο πρώτο κόμμα σαν απόλυτο νούμερα (δεν το εξήγησα καλά πριν) αλλά ισχύει αυτό που λέω ότι ενισχύει τον πρώτο και γενικά τους μεγάλους και ανεβάζει το ποσοστό τους. Επίσης μειώνει τις πιθανότητες να πάρουν έδρα τα μικρά που είναι στο όριο πάλι λόγω εκλογικού νόμου.
Δεν με απασχόλησε για αν το ψάξω παραπάνω αλλά μάλλον πρέπει να ψηφίσεις μικρό κόμμα που δεν θα βγει για να μην σε πιάσουν κότσο.

Phantom Duck
26-05-2009, 02:08
τι κωλοτούμπα ρε τρολλ, άντε κάψε καμια εκκλησία :!:

rage for order
26-05-2009, 02:10
τώρα πλέον και τζαμιά!

rage for order
26-05-2009, 02:13
ξέχασα να το πω.

αν προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις και χρησιμοποιήσεις την λέξη "ΣΕΚ" αυτόματα ακυρώνεται το επιχείρημα.

Phantom Duck
26-05-2009, 02:32
λίγα με τους ευχούληδες του κινήματος :teddy:

rage for order
26-05-2009, 02:40
εμένα δεν είναι σύμμαχοί μου:)

sabbattack
26-05-2009, 03:04
OAKKE MWrH ARrWSTIA!

kollaps
26-05-2009, 04:16
Και ξαναρωτάω: σας φαίνεται τόσο αστείο μεγάλοι άνθρωποι να το ρίχνετε Λεβέντη, Βεργή, ΟΑΚΚΕ και δε συμμαζεύεται; Πιστεύετε οτι λοιδωρείτε και φτύνετε το σύστημα και τις εκλογές μ'αυτόν τον τρόπο;

Μια γαμημένη ψήφος σας έχει απομείνει για να συμμετέχετε έστω και μια φορά στα 4 χρόνια με τα κοινά, τόσο την απαξιώνετε κι αυτή πια; Αν και δεν θέλω να σας ζορίσω και πολύ με τα πολιτικά μου, γιατί μπορεί να το σκεφτείτε βαθύτερα και να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚΑΡΑ :teddy:

Dragonlord
26-05-2009, 07:38
Εμένα αυτό το πρώτα ο πολίτης πάντως με άγγιξε.

Dragonlord
26-05-2009, 07:44
απολογούμαι! δεν το πάει στο πρώτο κόμμα σαν απόλυτο νούμερα (δεν το εξήγησα καλά πριν) αλλά ισχύει αυτό που λέω ότι ενισχύει τον πρώτο και γενικά τους μεγάλους και ανεβάζει το ποσοστό τους. Επίσης μειώνει τις πιθανότητες να πάρουν έδρα τα μικρά που είναι στο όριο πάλι λόγω εκλογικού νόμου.
Δεν με απασχόλησε για αν το ψάξω παραπάνω αλλά μάλλον πρέπει να ψηφίσεις μικρό κόμμα που δεν θα βγει για να μην σε πιάσουν κότσο.
Πώς το εννοείς το "να μη σε πιάσουν κότσο"; Χωρίς να έχω ψάξει ιδιαίτερα τον εκλογικό νόμο, οπότε διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, νομίζω πως αν θέλει κάποιος να αποδυναμώσει το πρώτο κόμμα το καλύτερο είναι να ψηφίσει κάποιο που μπαίνει-δεν μπαίνει, γιατί τότε μοιράζονται οι έδρες σε περισσότερα κόμματα και είναι πιο δύσκολη η αυτοδυναμία.

Pinatero
26-05-2009, 09:16
αυτα που ειπε ο phantom duck για οικολογους! Δηλαδη εχουν μια γερη βαση, δε γινεται να λεμε επιχειρηματα του στυλ, καλο ειναι να υπαρχουν πολλα κομματα στη βουλη! (ενταξει Ευρωεκλογες τωρα)
επισης ποιοι το ριξαν Ουρανιο Τοξο? απο περιεργεια επειδη ειναι πουστρακια ή επειδη οντως θα το ριξουν!! ψαχνω κι αλλους σερβοποντιους γι'αυτο!
χθες ειχε στα 10λεπτα πολιτικων κομματων Λεβεντη (γερασε ουτε καν μια ανεμοβλογια στα σογια Μητσοτακη Παπανδρεου δεν μπορει να στειλει), αλλα ελεγε κατι χαβαλετζιδικα με ενδιαμεσο φαννυ photo show!

rage for order
26-05-2009, 09:49
Πώς το εννοείς το "να μη σε πιάσουν κότσο"; Χωρίς να έχω ψάξει ιδιαίτερα τον εκλογικό νόμο, οπότε διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, νομίζω πως αν θέλει κάποιος να αποδυναμώσει το πρώτο κόμμα το καλύτερο είναι να ψηφίσει κάποιο που μπαίνει-δεν μπαίνει, γιατί τότε μοιράζονται οι έδρες σε περισσότερα κόμματα και είναι πιο δύσκολη η αυτοδυναμία.

το ίδιο λέμε πάνω κάτω. αν θες να μην ενισχύσεις κάποιο μεγάλο κόμμα έμμεσα ή άμεσα καλύτερα να ψηφίσεις κάποιο μικρό ανύπαρκτο. τώρα αν εσύ λες να αποδυναμώσει το πρώτο κόμμα όχι ποσοστιαία αλλά με βάση τις έδρες που θα πάρει στην βουλή δεν ξέρω τι γίνεται και πως ακριβώς κατανέμονται αυτές γιατί εκεί παίζουν κάτι αναλογικές και κάτι μπόνους έδρες.

ότι ξέρω το λέω από κουβέντες στο χαλαρό με κάποιους που ξέρουν 2 πράγματα παραπάνω. αν θέλεις ψάξε στο ίντερνετ σε φάση "άκυρο εκλογικός νόμος" και από ότι είδα βγάζει κάποια αποτελέσματα που εξηγούν καλύτερα. εμένα δεν με κόφτει, δεν έκατσα να τα διαβάσω..

ari-m
26-05-2009, 10:01
exw tin entypwsi oti ta pososta twn kommatwn pou den mpainoun stin vouli, ousiastika moirazetai sta ypoloipa me isws mia primodotisi sto prwto ...
to sigouro einai oti oso perissotera kommata mpainoun sti vouli toso perissotero apodinamonetai to deytero para to prwto komma kai i aytodynamia exei na kanei me to pososto tou prwtou kommatos kai tin diafora tou apo to deytero para apo ta kommata pou 8a mpoun ...

Candiru
26-05-2009, 11:44
Χάστε ένα μπάνιο για να χάσουν τον ύπνο τους (http://www.tvxs.gr/blog/?p=143)

Dragonlord
26-05-2009, 12:44
Άσχετο, αγαπώ τα ονόματα κομμάτων που πρώτα τα βρίσκουν και μετά σκέφτονται τι σημαίνουν τα αρχικά, τύπου ΕΝΑΝΤΙΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΔΗΚΚΙ κλπ

Candiru
26-05-2009, 13:01
για όσους προτιμήσουν ένα τριήμερο εφήμερης ξεγνοιασιάς:

http://img20.imageshack.us/img20/6965/karxarias1web.jpg

Dragonlord
26-05-2009, 13:32
Λυπήσου μας. Θα ψηφίσουμε κυνηγούς.

Magellan
26-05-2009, 13:56
ξερει κανεις τι παιζει αμα σε καλεσουν για εφορευτικη επιτροπη και δεν πας?
μπορεις να το αποφυγεις?

irreligious
26-05-2009, 15:09
Και ξαναρωτάω: σας φαίνεται τόσο αστείο μεγάλοι άνθρωποι να το ρίχνετε Λεβέντη, Βεργή, ΟΑΚΚΕ και δε συμμαζεύεται; Πιστεύετε οτι λοιδωρείτε και φτύνετε το σύστημα και τις εκλογές μ'αυτόν τον τρόπο;

Μια γαμημένη ψήφος σας έχει απομείνει για να συμμετέχετε έστω και μια φορά στα 4 χρόνια με τα κοινά, τόσο την απαξιώνετε κι αυτή πια; Αν και δεν θέλω να σας ζορίσω και πολύ με τα πολιτικά μου, γιατί μπορεί να το σκεφτείτε βαθύτερα και να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚΑΡΑ :teddy:

που το αστείο ρε? έχει καλό προεκλογικό πρόγραμμα ο βασίλης.

Boris-san
26-05-2009, 16:21
btw πραγματικά είστε ανεκδιήγητου πολιτικά όσοι θέλετε να το ρίξετε στους ξεφτίλες, ξεράσματα, ντροπή της κοινωνίας οικολόγους. Τι να μπουν κι άλλα κόμματα στη βουλή ρε, τουλάχιστον κκε και συνασπισμοί δε στήριζαν τους βομβαρδισμούς στο κόσοβο όπως κάτι ευρωπαϊκά κόμματα πράσινων. Ούτε θα συμμετάσχουν σε ευρωσυμμαχία με κόμματα που συνεργάζονται με χριστιανοδημοκράτες, συντηριτικούς και σοσιαλφλώρους.

Εγώ θα ψηφίσω Ρούση.

Αυτο ακριβως για τους Οικολογους.Μια χαρα ξεχασαν τις οικολογικες ανησυχιες οταν ηταν να πεσει απεμπλουτισμενο ουρανιο στη Γιουγκοσλαβια.Σχετικα με το Συνασπισμο ψαξε λιγο καλυτερα τη σταση του:-P
Και τελος ο Ρουσσης θα ριξει ΚΚΕ :-P

ikonoklast
26-05-2009, 16:58
Ξεστραβωθείτε:

http://www.youtube.com/watch?v=BRovk2I_Ax8
http://www.youtube.com/watch?v=UGkKtGLL0Sw
http://www.youtube.com/watch?v=soR6m89SNt8
http://www.youtube.com/watch?v=GVi3WjOINYc
http://www.youtube.com/watch?v=-HfB1efWpz8

GG*
26-05-2009, 17:10
ψηφο δεν του εδινα
αλλα κανα δεκαρικο να γαμησει καμια ψοφια στην αθηνας μηπως ξελαμπικαρει το σκεφτομαι........

Reject
26-05-2009, 17:14
κυνηγους και τραμπουκισμο στα μουνακια τους οικολογους.
πουστη τρεμοπουλε,θα φας το χωμα που τοσο σου αρεσει.

Phantom Duck
26-05-2009, 17:54
Και τελος ο Ρουσσης θα ριξει ΚΚΕ :-P

ο Ρούσης που είναι ΚΚΕ ως το κόκκαλο όχι (http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=47516).

Boris-san
26-05-2009, 18:05
Ετσι ελεγε μεχρι πριν 2 μηνες το μουνι.Αλλα να μου πεις τυπους που χρησιμοποιουν ορους οπως σταλινικος οπορτουνισμος(δλδ λολολολολολ) δε τους θελουμε.Και σχετικα με σημεια του κειμενου του οπως σχετικα με σεχταρισμο,ναι και οι 580.000 ψηφοι που πηρε το ΚΚΕ ηταν μελη του κομματος και τησ ΚΝΕ οπως και οι χιλιαδες που κατεβαινουν στο δρομο μαζι μας.Κλασσικο τυπακι που χωρις να το καταλαβαινει γινεται αντικομμουνιστης.Φλειμ ον ουανς εγκεν

Phantom Duck
26-05-2009, 18:14
χαχαχαχαχα από γαμώ τους τύπους αντικομμουνιστής, μπράβο τα καμάρια μου.

σας δουλέυουν και τους γλείφετε τ' αρχίδια ρεεεεε

Boris-san
26-05-2009, 18:25
Εχουμε αναγκη να γλειψουμε καποιονα?Και δεν τον αποκαλεσα μαγκα πουθενα.Στο αρθρο του ελεγ τις μαλακιες του αιωνα και του το εχω πει και εκεινου καταμουτρα.Απλα οταν βλεπω τον τυπο να στηριζει ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. να γραφει στην ελευθεροτυπια(λολ) και να υποστηριζει πως η ανταρσυα αντιμετωπιζει κριτικα την οικοδομηση του σοσιαλισμου,που καποιοι απο σας λενε οτι δεν ηταν σοσιαλιστικη χωρα η ΕΣΣΔ,και η προκυρηξη σας για τις Ευρωεκλογες,αποκαλει λες και ειναι η ΕΕ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,οκ ειναι βλακας.Και για να παμε σε ζητημα πολιτικης.Το να λες γνησιους κομμουνιστες ολους αυτους που συνοψιζουν αυτα που ο Λενιν αποκαλει παιδιαστικη σαβουρα,και που αρνουνται να δεχτουν την ατσαλενια πειθαρχεια που πρεπει να εχει ενα πραγματικο κομμουνιστικο κομμα νεου τυπου,σημαινει πως δεν εισαι μαλλον και τοσο διαβασμενος,η μαλλον δεν γνωριζεις την υπαρξη ενος βιβλιου ονοματι Αριστερισμος που αν ειχες διαβασει θα ησουν κορυφαιος μαρξιστης με γαλλικα και πιανω

Dragonlord
26-05-2009, 18:45
Ψιτ, επειδή έκατσα και το έψαξα λίγο αυτό που λέτε για τους πράσινους και τους βομβαρδισμούς στο Κόσοβο, 4 μόνο από τα 31 ευρωπαϊκά πράσινα κόμματα δεν ήταν αντίθετα. Αυτή είναι η απόφαση που είχαν βγάλει τότε: http://www.greens.org/s-r/20/20-17.html

Boris-san
26-05-2009, 18:47
Ναι ρε μιλαμε για εκεινους που βρισκονταν τοτε σε κυβερνησεις συνεργασιας

Dragonlord
26-05-2009, 18:59
Λοιπόν κουφάλες έκατσα να διαβάσω τις θέσεις τις ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ και σχεδόν με είχαν κερδίσει μέχρι εκεί που διάβασα το "απαγόρευση των απολύσεων".
:facepalm:

Candiru
26-05-2009, 19:24
Ψιτ, επειδή έκατσα και το έψαξα λίγο αυτό που λέτε για τους πράσινους και τους βομβαρδισμούς στο Κόσοβο, 4 μόνο από τα 31 ευρωπαϊκά πράσινα κόμματα δεν ήταν αντίθετα. Αυτή είναι η απόφαση που είχαν βγάλει τότε: http://www.greens.org/s-r/20/20-17.html

και φυσικά όλοι αυτοί που στήριξαν βομβαρδισμούς, αλλά και εν συνεχεία που πήρταν τα μυαλά τους αέρα φέρθηκαν αυταρχικά σε διάφορα θεματα έχουν πλέον απομονωθεί. Θα περιμενα κάτι καλύτερο να ακούσω από αυτές τις ανοησίες, όπως ερωτήματα για το τι τάσεις υπάρχουν στους Ελληνες πράσινους (προς το παρον υπάρχουν στα πιο δυναμικά στελέχη πρασινοι καπιταλιστές έως αριστεροί και φιλικά προσκείμενοι αντιεξουσιαστές)

Εγώ δεν τρέφω αυταπάτες, δεν υπάρχουν σούπερμαν, αλλά ένα πανισχυρο και διεφθαρμένο σύστημα που όλους τους αλλάζει προς το χειρότερο. Η άνοδος κομμάτων σαν τοςυ Πράσινους έιναι πολύ θετική, αλλά όσο πλησιάζουν σε θέσεις εξουσίας τόσο και τα πράγματα θα δυσκολεύουν.

Σε όλη αυτή την μεταβατική περιοδο θα πρέπει να αλλάξει βαθειά και η νοοτροπία του Ελληνα προς πολλές κατευθύνσεις, από θέματα περιβάλλοντος, κοινωνικών/εργασιακών σχέσεων έως και αντίληψης της πολιτικής (ρουσφέτια, πελατειακό σύστημα κλπ). Αν δεν αλλάξει, τότε αν οι πράσινοι έλθουν ποτέ στην εξουσία να είστε σίγουροι ότι θα είναι κάτι προς ΠΑΣΟΚ μεριά με πιο αυθεντικό πράσινο ως προς την περιβαλλοντική πολιτική

Midnight
26-05-2009, 21:14
Εχουμε αναγκη να γλειψουμε καποιονα?Και δεν τον αποκαλεσα μαγκα πουθενα.Στο αρθρο του ελεγ τις μαλακιες του αιωνα και του το εχω πει και εκεινου καταμουτρα.Απλα οταν βλεπω τον τυπο να στηριζει ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. να γραφει στην ελευθεροτυπια(λολ) και να υποστηριζει πως η ανταρσυα αντιμετωπιζει κριτικα την οικοδομηση του σοσιαλισμου,που καποιοι απο σας λενε οτι δεν ηταν σοσιαλιστικη χωρα η ΕΣΣΔ,και η προκυρηξη σας για τις Ευρωεκλογες,αποκαλει λες και ειναι η ΕΕ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,οκ ειναι βλακας.Και για να παμε σε ζητημα πολιτικης.Το να λες γνησιους κομμουνιστες ολους αυτους που συνοψιζουν αυτα που ο Λενιν αποκαλει παιδιαστικη σαβουρα,και που αρνουνται να δεχτουν την ατσαλενια πειθαρχεια που πρεπει να εχει ενα πραγματικο κομμουνιστικο κομμα νεου τυπου,σημαινει πως δεν εισαι μαλλον και τοσο διαβασμενος,η μαλλον δεν γνωριζεις την υπαρξη ενος βιβλιου ονοματι Αριστερισμος που αν ειχες διαβασει θα ησουν κορυφαιος μαρξιστης με γαλλικα και πιανω

Είναι 2 οι αριστερισμοί, Boris, ο Αριστερισμός: η παιδική ασθένια του Κομμουνισμού και ο Αριστερισμός: το φάρμακο στη γεροντική άνια του Κομμουνισμού...ποιον από τους δυο λες;!:-P;-)

Midnight
26-05-2009, 21:17
Που 'ναι ρε πούστη ο Billy να τα πει για τους οικολόγους να ψοφίσουμε στο γέλιο;:-D

kollaps
26-05-2009, 23:48
Boris-San έχεις ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ υφάκι ρε φίλε. Διάβασες Λένιν πριν 2 βδομάδες και έχεις ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠ'ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. Βλάκας ο Ρούσης. ΟΚ. Όταν θέλω να διαβάσω μαρξισμό θα πάω να πάρω κανά ΧΑΛΒΑΤΖΗ ή ΟΡΕΣΤΗ ΚΟΛΟΖΩΦ.

Επίσης πάρε δω συλλογιστική που έχεις:

-"ο Ρούσης το ρίχνει ΚΚΕ, χο-χο-χο σας την έφερα οπορτούνες" (μας έχουν πει οτι ο Ρούσης είναι γενικά με μας, άρα πρέπει να ναι γαμάτο τυπάκι)

-"εχμ, πάρε δω να διαβάσεις άρθρο που έγραψε προχθές" (ωχ, λέει οτι στηρίζει ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

-"είναι μαλάκας"

..............

kollaps
26-05-2009, 23:52
"Το να λες γνησιους κομμουνιστες ολους αυτους που συνοψιζουν αυτα που ο Λενιν αποκαλει παιδιαστικη σαβουρα,και που αρνουνται να δεχτουν την ατσαλενια πειθαρχεια που πρεπει να εχει ενα πραγματικο κομμουνιστικο κομμα νεου τυπου,σημαινει πως δεν εισαι μαλλον και τοσο διαβασμενος,η μαλλον δεν γνωριζεις την υπαρξη ενος βιβλιου ονοματι Αριστερισμος που αν ειχες διαβασει θα ησουν κορυφαιος μαρξιστης με γαλλικα και πιανω"

και ξανά. και ξανά. και ξανά.

Phantom Duck
27-05-2009, 01:40
Λοιπόν κουφάλες έκατσα να διαβάσω τις θέσεις τις ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ και σχεδόν με είχαν κερδίσει μέχρι εκεί που διάβασα το "απαγόρευση των απολύσεων".
:facepalm:

χαχαχ οκ καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται facepalm. αν και γενικά οκ δε γουστάρουμε τις απολύσεις, το συγκεκριμένο έρχεται σαν απάντηση στις απολύσεις που γίνονται με αφορμή και καλά την κρίση, σε φάση "μάγκες έχουμε κρίση, τα ΚΕΡΔΗ έπεσαν, άρα φεύγετε οι μισοί".

δλδ δεν υπάρχει το bullet επειδή κάποιος θέλει να λείπει από τη δουλειά του ένα μήνα.

τώρα που το ξεπέρασες διάβασε παρακάτω, όταν βρεις το επόμενο περίεργο σημεία εδώ είμαστε :teddy:

rage for order
27-05-2009, 02:02
αυτά είναι ρεφορμισμοί!
κάπου διάβασα χθες (indymedia νομίζω:)) ότι οι προλετάριοι θα ξεκουραζόμαστε στα γρασίδια και θα μας κάνουν σκιά τα κορμιά των κρεμασμένων στα δέντρα αφεντικών. TΡΟΥ \m/

Mostos
27-05-2009, 02:44
σε έναν άλλο τόνο, η "δράση" γιατί πάει τόσο άπατη; Έχει μερικά σχετικά σοβαρά μέλη και δεν αναφέρομαι στο μαρκουλάκη. Ίσως απο κάτι οικολόγους να είναι πιο αξιόλογη.

kollaps
27-05-2009, 02:49
Ναι, σαν το Στέφανο Μάνο που το Δεκέμβρη έλεγε "ενδεχομένως, αν χρειαστεί να επέμβει και ο στρατός". I am serious cat. This is serious party.

Mostos
27-05-2009, 03:09
χμ κατι μου λεει πως δεν απευθύνεται στον ίδιο κόσμο.

stam and the witches
27-05-2009, 03:58
Δε μας φτάνουν τα ΣΕΚ, έχουμε και την εξωκοινοβουλευτική δεξιά.

Candiru
27-05-2009, 09:00
η δράση, φιλελεύθερη συμμαχία υποστηρίζουν έναν προοδευτικό καπιταλισμό δηλ. χωρίς θρησκεία και εθνικισμούς. Κατά τα άλλα σκατά και πάτο να πιάσουν. Τον Δεκέμβρη νοιάζονταν για το κόστος που είχε η εξέγερση στην αγορά, μόνο για αυτή την κοινωνικη αξία τους, και τανκς θα κατεβάζουν, και στρατιωτικό νόμο θα κυρήσουν και οι μπάτσοι θα είναι πάλι αποθρασυμμένοι. Τουλάχιστον οι οικολόγοι, ακόμα και η πιο δεξιά πτέρυγά τους, που υποστηρίζει πράσινο καπιταλισμό έχει θεμελιώδεις αρχές ενάντια στην κρατική βία, περιοριστικούς όρους στην αγορά, κλπ, κλπ. Σε καμμιά περιπτωση δεν είναι χειρότεροι από την δράση ή την φιλελεύθερση συμμαχία

~ladykiller~
27-05-2009, 11:37
ξερει κανεις τι παιζει αμα σε καλεσουν για εφορευτικη επιτροπη και δεν πας?
μπορεις να το αποφυγεις?

iparxei mia pi8anotita na skasoun oi mpatsoi spiti sou na se mazepsoun an parevriskonte 3 atoma mono
[to "3" einai tropos tou legein, den 3erw posoi parevriskonte]
opote gia kalo k gia kako
1on_ exeis kavatzomeno apo prin ena xarti giatrou pou leei blah blah blah k dikeologei tin aposia sou
2on_ den eisai spiti ekeini tin mera

Mitsmann
27-05-2009, 13:29
Ματζελλαν ΦΥΓΑ ελα να σε κοιμησω σπιτι.

enitharmon
27-05-2009, 14:12
τα δυο μου σεντς:

οσο δεν υπαρχουν εκπαιδευμενοι πολιτες ικανοι για διαλογο, στην ελλαδα δε μπορει να υπαρξει σοβαρη πολιτικη προταση και αλλαγη. αν οι οικολογοι μπουνε στη βουλη θα αντεξουν μια τετραετια, εκτος κι αν συνεχισουν να τους αγνοουν τα καναλια ή παραιτηθει ο τρεμοπουλος και ορισουν εκπροσωπο καποιον πιο πολιτικαντη (γιατι στανταρ το ΛΑΟΣ δε θα εχει αλλο θεμα να ασχοληθει απο την προταση τρεμοπουλου να δεχθουμε το ονομα μακεδονια, την οδο κεμαλ ατατουρκ κλπ, οποτε θα τους κανουν χωμα και το μπουλο στις επομενες εκλογες). μπορει να ξεφτιλιστουνε κι απο μονοι τους βεβαια, οπως ξεφτιλιζονται συνεχως οι γερμανοι πρασινοι.

αν ολοι ειχαν τις δουλειες τους και παιρναν τους ευρωπαικους μισθουληδες τους, δε θα ειχαν προβλημα με τα τανκς του Μανου, θα τα ζητουσαν και πιο γρηγορα.

η υπολοιπη αριστερα ειναι στην κατηγορια της ανικανοτητας σοβαρης προτασης, ελλειψη παιδειας.

τουλαχιστον αμα βγει ο τρεμοπουλος ευρωκοινοβουλιο θα υπαρξουν επικες συζητησεις με πλευρη.

Phantom Duck
27-05-2009, 19:37
αν οι οικολογοι μπουνε στη βουλη θα αντεξουν μια τετραετια, εκτος κι αν συνεχισουν να τους αγνοουν τα καναλια

πλάκα σπάτε ρε; ένα κόμμα φάντασμα με μοναδική παρέμβαση μια αφίσα κι ένα περίπτερο στη Θεσσαλονική θα 'πρεπε να έχει κι άλλο σπρώξιμο από τα ΜΜΕ;

enitharmon
27-05-2009, 20:19
μπορει να κάνω λάθος, αλλά το μόνο σπρώξιμο που έχω δει από τα ΜΜΕ είναι τώρα κι αυτο επειδη εμφανίζονταν ψηλα στις δημοσκοπήσεις

Candiru
27-05-2009, 20:22
τα δυο μου σεντς:

οσο δεν υπαρχουν εκπαιδευμενοι πολιτες ικανοι για διαλογο, στην ελλαδα δε μπορει να υπαρξει σοβαρη πολιτικη προταση και αλλαγη. αν οι οικολογοι μπουνε στη βουλη θα αντεξουν μια τετραετια....

ότι θα μπουν θα μπουν, αλλά με τι πολιτικό κόστος σε ιδεολογία δεν ξερω. Σε αυτό δεν φταίνε βέβαια οι πράσινοι, αλλά το πανίσχυρο κατεστημένο που δεν θα επιτρέψει τέτοιας κλίμακας αλλαγή καθώς και οι παθητικοί πολίτες που αφού τους βάλουν στη βουλή ή και εν καιρώ στην εξουσία θα πάνε ξανά στα σπιτάκια τους και οι πράσινοι στην τελευταία περίπτωση θα καταρρεύσουν σαν τραπουλόχαρτα, σκεφτειτε μόνο ότι σε κάθε επίπεδο εξουσίας βρίσκεται εγκατεστημένη η διαφθορά. Φαινόμενα τύπου Τσάβες είναι όνειρα θερινής νυχτός για τη χωρα μας.

βασικη προϋπόθεση για την ομαλή άνοδο των Πράσινων έιναι και η σταδιακή επαναστατικοποίηση των μυαλών του κόσμου που θα τους ψηφίσει. Ειδάλλως ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

Loader
27-05-2009, 21:05
(οκ το φέρνω εδώ το ποστ μια και είναι πιο πολιτικό αυτό το θρεντζ0ρζ)

ρε δε ξέρετε να μαλώνετε εδώ πέρα, πηγαίνετε στο phorum.gr (http://www.electricrequiem.com/forum/www.phorum.gr) όπου το 99.999999% των χρηστών είναι απελπιστικά βλαμμένοι/πολιτικοποιημένοι οι οποίοι γράφουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ με ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ (εγώ το κάνω με την καλή έννοια!) και όλες οι συζητήσεις καταντάνε πολιτικές, ακόμα κι αν μιλάνε για το τροφοδοτικό του υπολογιστή!

όταν δείτε ποστς του τύπου:

"Ο ΟΡΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
ΤΕΜΠΕΛΑΡΑΔΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ"

"Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΚ-ΣΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ--ΦΙΓΟΥΡ Ι ΑΦΤΟ ΠΡΕΠΙ ΠΡΟΤΑ
ΜΕΛΕΤΙ ΠΡΟΕΛΕΒΣΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕ--ΔΟΝΙΑ,ΑΛΕΚ-ΣΑΝΔΕΡ,ΦΙ--ΛΙΠ κ.τ.λ"

και υπογραφές του τύπου:

"ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ
Είσαι ένα φύλλο στο μέγα δέντρο της ράτσας.
Οι δέ μελανειμονούντες ούτοι καί πλείω μέν τών ελεφάντων εσθίοντες...
Λιβανίου, Προς Θεοδόσιον τον βασιλέα υπέρ των ιερών
ΑΥΤΑ!!!!"

θα καταλάβετε πώς να μαλώνετε σαν πραγματικά ανεγκέφαλα όντα κι όχι τα ψιλά που κάνετε εδώ μέσα.

έβαλα το πρώτο που βρήκα με πολλά κεφαλαία γράμματα, δεν έψαξα για συγκεκριμένο περιεχόμενο.

γενικά, αν ψάχνετε λόγους για να συγχιστείτε εκεί που είσαστε ήρεμοι και ήσυχοι, αν αναζητείτε λόγους να σιχαθείτε τους ανθρώπους, το phorum.gr είναι καταπληκτική επιλογή!!

η μεγαλύτερη φάση γίνεται στα 'Θρησκειολογία' (http://www.phorum.gr/viewforum.php?f=8&sid=904cb5ba16586fe009de1f19257ff5d2), 'Κοινωνία' (http://www.phorum.gr/viewforum.php?f=53&sid=2d98a440790c06635b6b5cc8d36737c2)και, φυσικά, 'Πολιτική' (http://www.phorum.gr/viewforum.php?f=52&sid=4e33faeb8261a083c851638c9875eca1)!!

μπείτε και τρολλάρετε ΑΝΕΤΑ!!! :D οι τύποι είναι χειρότεροι από τα κοριτσάκια που μας βρίζουν κάθε χρόνο όταν τρολλάρουμε στα φόρουμς της eurovision :DD

00i00
27-05-2009, 21:13
κλασικο ναζι φορουμ...χειροτερο ακομα και απο αυτο της Χ.Α.

Candiru
28-05-2009, 09:08
http://ecogreensalonika.wordpress.com/2009/05/27/ethnika-themata/

εδώ απαντιέται και καταρίπτεται με επιχειρήματα και στοιχεία όλη η λάσπη εναντίον των Πράσινων για εθνικά θέματα, κεμάλ, μακεδονικό και ΝΑΤΟική επέμβαση στη γιουγκοσλαβία.

Dragonlord
28-05-2009, 20:02
Χμ, πάντως από το λίγο που παρακολούθησα τιβί, νομίζω ότι η δημοσιότητα των οικολόγων είναι περισσότερο για να τους κάνει κακό. Αν ξεπεράσετε το βαρύγδουπο της δήλωσης, first they ignore you, then they laugh at you, then they fight you. Κανείς καθεστωτικός δε θέλει έκτο κόμμα στη βουλή. Κι οφείλω να ομολογήσω ότι γενικότερα με βρίσκουν σύμφωνο σε όσα έχω διαβάσει/ακούσει. Άσχετο, boris-san για πες για το υβριδικό lexus της αλέκας γιατί αν έχει γίνει ήδη συζήτηση την έχω χάσει.

wom
28-05-2009, 22:14
candi τι εγινε θα κατεβεις η οχι? πολυ γερα εχεις χωθει στο topic παντως :-)

Για ψησου με http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/77/Burzum_aske.jpg Α.Σ.Κ.Ε

Boris-san
28-05-2009, 22:44
"Το να λες γνησιους κομμουνιστες ολους αυτους που συνοψιζουν αυτα που ο Λενιν αποκαλει παιδιαστικη σαβουρα,και που αρνουνται να δεχτουν την ατσαλενια πειθαρχεια που πρεπει να εχει ενα πραγματικο κομμουνιστικο κομμα νεου τυπου,σημαινει πως δεν εισαι μαλλον και τοσο διαβασμενος,η μαλλον δεν γνωριζεις την υπαρξη ενος βιβλιου ονοματι Αριστερισμος που αν ειχες διαβασει θα ησουν κορυφαιος μαρξιστης με γαλλικα και πιανω"

και ξανά. και ξανά. και ξανά.

a ok to diavasa proxtes ara mou afaireitai to dikaiwma na to xrhsimopoihsw.Eisai apisteftos,efxaristw gia to gegonos oti exw toso isxura epixeirhmata na antikrousw!Kai ok to Roussh meta apo tis pipes pou egrapse ston prosunedriako dialogo,gelaga fwnaxta
.Pali provata oi knites.Me timaei h gnwmh sas.Sovara.exw kai ufaki.Exw kseka8ara to dikaiwma na pw th gnwmh mou gia to Roussh.Ton gnwrisa proswpika,kai tou eipa kai tou idiou oti pisteuw pws leei MALAKIARES.Me ta ar8ra sthn elef8erotupia,kai tis pipes gia thn antarsua,apla me epivevaiwse parapanw.To sxoliaki to arxiko htan peripektiko me ton phantom

Candiru
28-05-2009, 23:23
candi τι εγινε θα κατεβεις η οχι? πολυ γερα εχεις χωθει στο topic παντως :-)

Για ψησου με http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/77/Burzum_aske.jpg Α.Σ.Κ.Ε

μπήκα μόνο για τη λάσπη, να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Από κει και πέρα ο καθένας ψηφίζει με ό,τι γνωρίζει για το κάθε κόμμα.

Dragonlord
28-05-2009, 23:53
Άσχετο, boris-san για πες για το υβριδικό lexus της αλέκας γιατί αν έχει γίνει ήδη συζήτηση την έχω χάσει.

Phantom Duck
29-05-2009, 00:19
Ton gnwrisa proswpika,kai tou eipa kai tou idiou oti pisteuw pws leei MALAKIARES.

Του Ρούση που είναι ΚΚΕ μέχρι το κόκκαλο;;;

Ρε, εκτίθεσαι. Τουλάχιστον γράφε το όνομα του ανθρώπου σωστά.

~ladykiller~
29-05-2009, 01:35
ekatsa na dw tin maxh twn arxigwn, alla kimi8ika mexri ta twra.
e den eixan k leventi pou 8a elega pos me kerdise me ti diafimisi tou...

...exasa kati sovaro?

Boris-san
29-05-2009, 02:05
Ton gnwrisa proswpika,kai tou eipa kai tou idiou oti pisteuw pws leei MALAKIARES.

Του Ρούση που είναι ΚΚΕ μέχρι το κόκκαλο;;;

Ρε, εκτίθεσαι. Τουλάχιστον γράφε το όνομα του ανθρώπου σωστά.

Egrapsa egw pou8ena oti einai KKE mexri to kokkalo?????Vres to mou na pw oti egrapsa malakies.Apla tote elege oti einai me to komma klp klp.Den me e3eplh3e me thn twrinh tou stash.Afto lew.

Gia to uvridiko lexus ths alekas?Ti ennoeis,pou na 3erw egw ti ama3i odhgaei h aleka?Ama mou anafer8eis pio sugekrimena na sou apanthsw,giati den to epiasa

Dragonlord
29-05-2009, 02:20
Α, μου είχαν στείλει ένα email που... βαριέμαι να εξηγώ, πάω να το βρω ονλάιν.
Να το!
http://sotsot36.blogspot.com/2009/03/blog-post_8585.html

Boris-san
29-05-2009, 02:26
XM...den to gnwriza,pantws oses fores exw dei thn aleka na erxetai sta grafeia,den odhgouse o odhgos to sugekrimeno aftokinhto.Oxi oti shmainei kati to na odhga h paparhga afto to aftokinhto..

De lew oti to eipes gia kako,alla ok krinetai h politikh tou KKE apo to ama3i afto?

Dragonlord
29-05-2009, 02:29
XM...den to gnwriza,pantws oses fores exw dei thn aleka na erxetai sta grafeia,den odhgouse o odhgos to sugekrimeno aftokinhto.Oxi oti shmainei kati to na odhga h paparhga afto to aftokinhto..

De lew oti to eipes gia kako,alla ok krinetai h politikh tou KKE apo to ama3i afto?
Κάμεις λάθος, φυσικά και σημαίνει κάτι. Και δεν κρίνεται η πολιτική του κκε, αλλά κρίνεται η ηθική υπόσταση αυτών που καλούνται να την εφαρμόσουν. Πόσο δικαίωμα έχεις να μιλάς για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος όταν παραγγέλνεις με δημόσια χρήματα αυτοκίνητο των 72.000 τη στιγμή που θα μπορούσες να πάρεις ένα με 50.000 ευρώ λιγότερα;

Amnesiac.
29-05-2009, 11:23
Αφού είναι οικολογικό ντε. Γιαυτό το έκανε.

~ladykiller~
29-05-2009, 12:11
einai mwre o dragonlord kakoproeretos, den ftaei i aleka.

mi 3exname tis proalles ixe ftia3ei to topic: anarxismos k antifaseis

enitharmon
29-05-2009, 12:25
μη μιλας για αντιφάσεις εσύ, θα μπορουσες να εισαι ελληνας πολιτικος

Phantom Duck
29-05-2009, 12:53
BRING IT

Candiru
29-05-2009, 12:58

στο σοσιαλισμό πας μόνο με ποδήλατο (Ιβαν Ιλιτς)

freezing_moon
29-05-2009, 13:18
α, γι' αυτό δεν έχει φτάσει κανείς ακόμα.

McG
29-05-2009, 14:14
Κρίμα που δεν κατεβαίνει το ER στις εκλογές. Τόση ηλιθιότητα σπάνια συναντάς.

pitchfork
29-05-2009, 14:47
Μ αυτό το σκεπτικό έπρεπε να κατέβει και η οικογένειά σου.

Esteban
29-05-2009, 17:00
O Boris-san εθελοτυφλεί σε φωτογραφίες που δείχνουν Αλεκάρα να κατεβαίνει από αμάξι των 70.000 και βρίζει ΕΑΚίτες που έχει δει μόνο το avatar τους, σαν πλουσιόπαιδα από την Εκάλη.

Θα φτάσεις ψηλά εσύ γιόκα μου

Reject
29-05-2009, 21:36

στο σοσιαλισμό πας μόνο με ποδήλατο (Ιβαν Ιλιτς)

για να γυρισεις στην αμυνα,πας μονο με ποδηλατο (Ιλια Ιβιτς)
ρε μουνοσκυλο,εφερες ολα τα τρεμοπουλακια τους ευρυπρωκτους ασελους φιλους σου να ψηφισουν?

metamelia3
30-05-2009, 14:38
α, γι' αυτό δεν έχει φτάσει κανείς ακόμα.
ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχ

Agoraphobic_S.I.
31-05-2009, 14:31
ρε τι είναι το ελληνικό κίνημα άμεσης δημοκρατίας; :shock:

γενικά αποχή.

Phantom Duck
31-05-2009, 14:42
κάτι πρεζάκια.

εδώ στην αλεξάνδρας υπάρχει αυτό:

http://www.koinwnia.com/images/main_page/Central-First_Page.jpg

~ladykiller~
31-05-2009, 17:19
auti ine i pl. kolokotroni stin stadiou

sto "kioski" [den vriskw allon oro na to xaraktirisw] zoune hobbit?

Phantom Duck
31-05-2009, 17:24
ναι, υπάρχει και αλεξάνδρας και τρικούπη αυτό. είχε και μια τύπισσα χθες.

~ladykiller~
31-05-2009, 17:26
ahahahaha
avrio pou 8a katevw kentro psinome na perasw mia volta [elpizw na vrw kanenan]

Candiru
01-06-2009, 08:55
καλά εσείς ψηφίστε αυτούς που θα έχουν το πιο έξυπνο όνομα σε ακρωνύμια, η εξουσία θέλει φαντασία και χιούμορ:razz:

Mitsmann
01-06-2009, 09:51
κάτι πρεζάκια.

εδώ στην αλεξάνδρας υπάρχει αυτό:

http://www.koinwnia.com/images/main_page/Central-First_Page.jpg

σε ωραιο μερος το εχουνε. Οταν θα τελεψει ολο αυτο, να το κανουν περιπτερο. πιο πολλα θα βγαλουν.

enitharmon
04-06-2009, 13:57
εχω προβληματιστεί έντονα

περιγράψτε το προφίλ αυτών που πάνε στις πολιτικές συγκεντρώσεις. και τόσοι πολλοί. και κρατάνε σημαίες. και φωνάζουν και συνθήματα. πείτε μου ότι τους πληρώνουν και το κάνουν για το μεροκάματο

Candiru
04-06-2009, 14:03
μπα! τα πεθερικά του αδελφού μου πήγαν κατέβηκαν από ΠΟλύγυρο και πήγαν στον Γιωργάκη. Παρόλο που όλοι έιναι γύρω τους οικολόγοι, δεν χαμπαριάζουν τίποτε, ούτε είναι πληρωμένοι, πόρωση είναι

Dragonlord
05-06-2009, 15:45
εχω προβληματιστεί έντονα

περιγράψτε το προφίλ αυτών που πάνε στις πολιτικές συγκεντρώσεις. και τόσοι πολλοί. και κρατάνε σημαίες. και φωνάζουν και συνθήματα. πείτε μου ότι τους πληρώνουν και το κάνουν για το μεροκάματο
βλέπε μπάλα.

attila
06-06-2009, 06:47
γαμαει η μπαλα

Agoraphobic_S.I.
06-06-2009, 15:08
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή αποχή λοιπόν!

Τελικά ο κόσμος ελπίζει ακόμα στην Αριστερά. :?

Phantom Duck
06-06-2009, 15:11
δε θα 'θελες να ξέρεις σε τι ελπίζει η αποχή του φόρουμ...

Agoraphobic_S.I.
06-06-2009, 15:22
Καλύτερα από το να ήλπιζε στη ΝΔ (ή χειρότερα στο ΛΑΟΣ) πάντως.

Επίσης, άλλο αποχή και άλλο ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. :dfinger:

rage for order
06-06-2009, 15:25
ή στον Στάλιν και τον Πολ Ποτ ;)

Phantom Duck
06-06-2009, 15:54
πλζ μην αναφέρετε και στο ερ την "εκλογική απεργία", οκ καταλαβαίνω τι είναι αλλά πονάει το κεφάλι μου με αυτό τον όρο.

Dragonlord
06-06-2009, 15:57
Εγώ πάντως χτες στις ειδήσεις της νετ έμαθα ότι όσοι δεν πάνε συνειδητά να ψηφίσουν, το κάνουν "για να διαμαρτυρηθούν στο κόμμα που ψήφισαν την προηγούμενη φορά".

Amnesiac.
06-06-2009, 16:15
Είμαι και γω απαυτούς που αποφάσισαν να απέχουν τελικά, δε το είχα ξανακούσει περί "εκλογικής απεργίας", γαμώ ακούγεται, αυτό θα λέω όταν με ρωτάνε.

Pinatero
06-06-2009, 16:18
παντως θα ναι το λιγοτερο αστειο, οποιοι υποστηρικτες της αποχης βγουν (που ηδη βγαινουν) και θριαμβολογουν, οτι λες και καταφεραν κι επηρεασαν αυτοι τον κοσμο να μην παει να ψηφισει!!

Candiru
06-06-2009, 16:22
πάτε ρε να ψηφίσετε, μεγάλη μαλακία στην συγκεκριμένη συγκυρία η αποχή. Ψηφίστε έστω Κατμαν, ούτε άκυρα, ούτε λευκά ούτε αποχή

rage for order
06-06-2009, 16:50
όχι

metamelia3
07-06-2009, 19:44
ατακα γιαγιας μου: "γιατι δεν πηγαινες μωρε να ριξεις μια ψηφο στο καημενο το κκε να αγαλλιασει η ψυχη του παππουλη σου"

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΜΟΥ!

carheart
07-06-2009, 19:50
Σήμερα έμαθα πως το μεγαλύτερο ποσοστό του εαυτού μου, έμεινα σπίτι για να δείξω στην αγαπημένη μου Νέα Δημοκρατία πως διαφωνώ με τις πρακτικές της, και πως της ζητάω να αποκτήσει κοινωνικό πρόσωπο ώστε να την Ξαναψηφίσω όπως παλιά.

Ο Σουφλιάς μου το είπε.

Daffy
07-06-2009, 21:38
Το σουηδικό Κόμμα Πειρατών, το οποίο αξιώνει τη νομιμοποίηση της ανταλλαγής μουσικής και ταινιών και την αυστηρότερη περιφρούρηση της ιδιωτικής ζωής στο Διαδίκτυο, για πρώτη φορά εξασφάλισε μία ή δύο έδρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δείχνουν τη Δευτέρα τα exit poll των ευρωεκλογών.

agapimeni souidia

edit:mexri stigmis thessaloniki nd 8% mprosta apo mpatsok k laos 3o komma me 9.5%.k stis evroekloges loipon!

Dythor
08-06-2009, 03:51
Ρε 3,49% αυτή τη στιγμή οι Οικολόγοι Πράσινοι, λέτε να φάνε τέτοια ήττα;

rage for order
08-06-2009, 03:58
η πούτσα βασικά είναι του ΣΥΡΙΖΑ. οι οικολόγοι τι είχανε τι χάσανε..

Dythor
08-06-2009, 04:00
3,5% δεν θέλουν για να έχουν έδρα;

rage for order
08-06-2009, 04:02
δεν το ξέρω αυτό. βασικά δεν κατάλαβα ότι αυτό εννοούσες..

Dythor
08-06-2009, 04:03
Ρώτησα στο IRC και μου είπαν 3 οπότε υπάρχει περίπτωση να λέω μαλακίες.

rage for order
08-06-2009, 04:04
σύμφωνα με την ελληνική wikipedia 3% θες για έδρα..

Shrinebuilder
08-06-2009, 04:36
Γεια, είμαι ένας νέος που δε σκίζεται να ασχοληθεί με τα πολιτικά, τις θέσεις των κομμάτων κτλ.

Η ερώτηση μου λοιπόν: όσοι λένε "κηνυγούς θα ψηφίσω, να πάμε κόντρα στους πούστηδες τους πράσινους" κτλ, γιατί τόσο μίσος? Δηλαδή, τι έχουν κάνει αυτοί οι πράσινοι ξέρωγω, τι θέσεις έχουν πάρει κτλ ώστε να τους μισούμε. Θέλω να τους μισήσω κι εγώ γαμώτο!

attila
08-06-2009, 06:59
ειναι λιγο μαλακες τα παιδια

Dragonlord
08-06-2009, 10:04
Πωπω, πολύ μ'έχει κουράσει λέμε αυτή η ελληναράδικη νοοτροπία σύμφωνα με την οποία πρέπει να μπαίνουμε σε όλο και πιο μικρές ομάδες γιατί οι μεγαλύτερες είναι γεμάτες φλώρους και μαλάκες και ξεπουλημένους, κυρίως αν έχουν μεγαλύτερη προβολή. Ξυπνήστε, αν θέλετε να αλλάξετε κάτι με μαλάκες θα το κάνετε γιατί όλη κοινωνία βρίθει από δαύτους. Το θέμα είναι να βρεις πέντε κοινούς στόχους. Και οι οικολόγοι θα'χουν μαλάκες, και ο σύριζα έχει μαλάκες (και τον πλέον αντιπαθητικό αρχηγό), τι να κάνουμε τώρα, δε θα τους παντρευτούμε. Αν και μάλλον εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα, ο μέσος ερ χρήστης, όντας και πιτσιρικάς, ψάχνει ένα κόμμα/μία ομάδα να παντρευτεί, να την κάνει σημαία, να είναι περήφανος που ανήκει εκεί, νενενε, εμείς είμαστε πενήντα αλλά είμαστε οι αγνότεροι, ούξω πουστάκια, ούξω πασόκοι. Παρόμοια φάση και στον αντιεξουσιαστικό χώρο, "η ΑΚ είναι μαλάκες". Ντάξει, έλεος, μπορεί και να είναι, αλλά το θέμα για μένα είναι να μπορέσει να αλλάξει κάτι και όχι να χωριστούμε σε είκοσι εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, μαρξιστές-λενινιστές, όχι λενινιστές-μαρξιστές, γουαου, μα έχουμε ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ διαφορές, ε οκέη, και ποιος δεν έχει. Τελικά δεν το μετάνιωσα καθόλου που το έριξα οικολόγους (αν και στις συζητήσεις που τους είδα χτες έριχναν υπερβολικά το βάρος στην οικολογία, εντάξει, είπαμε, οικολόγοι είστε, μαζί σας, αλλά έχουμε κι άλλα προβλήματα), btw η ασπρομάλλα με το λουλούδι στη μούρη όταν έκανε δήλωση ο Τρεμόπουλος ήταν όλα τα λεφτά.

Dragonlord
08-06-2009, 10:57
btw, για να μην τρέχετε αλλού, τα τελικά ποσοστά και ο αριθμός ευρωβουλευτών των κομμάτων που πήραν πάνω από 3%:
πασόκ_____8___36.65 %
νδ_________8___32.29 %
κκε________2___8.35 %
λαος______2___7.15 %
συριζα____1___4.70 %
πράσινοι__1___3.49 %

animae
08-06-2009, 11:32
και ο σύριζα έχει μαλάκες (και τον πλέον αντιπαθητικό αρχηγό)

btw η ασπρομάλλα με το λουλούδι στη μούρη όταν έκανε δήλωση ο Τρεμόπουλος ήταν όλα τα λεφτά.

Ποιόν από τους 2 λες? Φαντάζομαι τον Τσίπρα. Αυτός είναι του συνασπισμού.

Η ασπρομαλλούσα, πρέπει να ήταν η αδερφή του. Τρελό γέλιο που κοίταγε πως φαίνονταν τα λουλούδια και τα άλλαζε θέση.

Γενικά αυτό που λες για τα μικρά κόμματα, έχεις δίκιο, αλλά γιατί δεν έχουμε απλή αναλογική στις εκλογές. Αμα είχαμε απλή αναλογική, θα έπεφτε πολύ γέλιο.

Pinatero
08-06-2009, 11:33
καλα η ασπρομαλλα με το λουλουδι, στην αρχη νομιζα ειναι αντρας, αλλα μετα πηρε το λαχανικο απο τη μουρη και φανηκε!! ε μονο οικολογια οικολογια και το κοβω δυσκολα να μπαινουν στη βουλη! μηδεν πολιτικος λογος (οχι οτι δεν ηταν γνωστο) αλλα πες κι ενα ετσι κατι παραπανω για το εφφε, και ειμαστε ο νεος χωρος και ειμαστε απειροι (ουτε ενα blog δεν εχουν κανει..?) και ο πρωτος ελληνας πρασινος ευρωβουλευτης για το περιβαλλον κλπ...
βεβαια καλυτερα να παιρναν κανα 7αρι αυτοι κι οχι ο ΛΑΟΣ, 7αρι στα ακροδεξια αποβρασματα που ανεβαινουν σταθερα κι επικινδυνα!

εδιτ δραγονλορδ:
οσον αφορα τα 20 εξωκοινοβουλευτικα που λες, για τον αριστερο χωρο ε μονο ΜΛ-ΚΚΕ και ΕΕΚ ηταν, εκτος της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ (βαλε κι ενα ΚΚΕ-μλ στις βουλευτικες)! και μαλιστα το ΕΕΚ ενω ηταν στο μετωπικο σχημα του ΜΕΡΑ εφυγε με την ενωση με το Εναντια! θελω να πω οτι κατι εχει γινει με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ε, μην κολλαμε στα ιδια με πριν 10-15χρονια! για τους μουλαδες (παλια συμμετειχαν στη Μαχομενη Αριστερα που ηταν ενα αλλο σχημα) δεν ειναι απιθανο να μπουν κι αυτοι και να ξεκολλησουν απ'αυτη τη ξεκομμενη σταση τους των τελευταιων χρονων!

Dragonlord
08-06-2009, 11:38
Ποιόν από τους 2 λες? Φαντάζομαι τον Τσίπρα. Αυτός είναι του συνασπισμού.

Η ασπρομαλλούσα, πρέπει να ήταν η αδερφή του. Τρελό γέλιο που κοίταγε πως φαίνονταν τα λουλούδια και τα άλλαζε θέση.

Γενικά αυτό που λες για τα μικρά κόμματα, έχεις δίκιο, αλλά γιατί δεν έχουμε απλή αναλογική στις εκλογές. Αμα είχαμε απλή αναλογική, θα έπεφτε πολύ γέλιο.
Ναι, η απλή αναλογική και το να ψηφίζουν οι βουλευτές κατά βούληση στα πάντα και όχι με γραμμή από το κόμμα είναι νομίζω βασικά βήματα για να λειτουργήσει κάπως σωστά το παρόν σύστημα, αλλά μιλάω για το πώς έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, μακάρι δηλαδή να είχαμε αμεσοδημοκρατία με τοπικές συνελεύσεις, τότε δε θα χρειάζονταν καν τα κόμματα, αλλά έχουμε αντιπροσωπευτική δημοκρατία με μίνιμουμ 3% και μιλάω με βάση αυτό. Άσε που, με τη νοοτροπία που υπάρχει, και να έμπαιναν 10 βουλευτές από μικρότερα κόμματα στη βουλή, πάλι θα τρώγονταν όπως τρώγεται κκε-σύριζα, είναι έτσι η νοοτροπία της αριστεράς στην ελλάδα, όποιος ειδικά έχει περάσει από συνελεύσεις σχολών ξέρει.
edit: Ναι τον τσίπρα έλεγα. Βασικά τη διαφορά μεταξύ σύριζα και συν νομίζω δεν την παίρνουν πλέον στα σοβαρά ιδιαίτερα ούτε τα ίδια τα μέλη του, δηλαδή αν ο αλαβάνος είναι ο πρόεδρος του σύριζα γιατί δε βγήκε αυτός για δήλωση χτες βράδυ;

Dragonlord
08-06-2009, 11:47
@πινατερο: Έχουν μωρέ και πολιτικές θέσεις, απλά πρέπει να το επικοινωνήσουν καλύτερα, εκεί θα παιχτούν πολλά. Έχουν site και forum.
Η ανταρσύα πήρε 20.000 ψήφους σε όλη την Ελλάδα, δεν ξέρω, αν αυτή είναι η ενωτική απόπειρα τα πράγματα είναι χειρότερα από ό,τι φαίνονται. ΠΟΣΟ σκατά δύσκολο ήταν να συμφωνήσουν σε 15 πράγματα με το σύριζα πχ στη δεδομένη συγκυρία, τη στιγμή εννοώ που δεν υπάρχει πιθανότητα να βγει πρώτο ή έστω δεύτερο κόμμα για να πεις ότι υπάρχουν διαφορές τύπου ο ένας θέλει να κρατικοποιηθούν όλα τα μέσα παραγωγής κι ο άλλος όχι, ε ρε αδερφάκι μου δεν τίθεται θέμα για κάτι τέτοιο στα ποσοστά που είναι και οι μεν και οι δε, βρείτε τα δέκα κοινά που θέλετε να διεκδικήσετε στην παρούσα φάση και κάντε το μαζί.
εντιτ: περιμένω τα ποστ "λολ με το σύριζα λέει να κατέβουμε λολολολ τι λέει ο πασόκος"

Pinatero
08-06-2009, 12:00
κοιταξε ενα ποσοστο της ταξης του 0,40κατι για ενα μετωπο που εχει 2μηνες κοινης δρασης, με νεο ονομα κλπ. δεν ειναι ουτε κακο αλλα ουτε καλο!! με την προοπτικη συνεχειας και περαιτερω κοινης παρεμβασης και κινητοποιησης στους εργασιακους χωρους και στα διαφορα μετωπα υπαρχει καποιο μελλον!

τωρα με το συριζα σορρυ αλλα υπαρχει περα των λοιπων πολλων διαφωνιων και πρακτικων και στασεων μια ουσιαστικοτατη οτι ο συριζα ειναι υπερ της Ευρωπαικης Ενωσης...

Dragonlord
08-06-2009, 12:04
Ναι, μόνο που δεν είναι σε θέση ούτε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ούτε ο σύριζα να επηρεάσουν για έξοδο από την ευρωπαϊκή ένωση. Ας δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο με προοπτικές να φτάσει σε διψήφιο ποσοστό και να επηρεάζει σε όλους τους υπόλοιπους τομείς (γιατί αν κατέβαιναν όλοι μαζί δε θα ήταν το ποσοστό μόνο το άθροισμα, το ότι θα υπήρχε για πρώτη φορά ενότητα στην αριστερά πλην του κκε θα δημιουργούσε άλλες προϋποθέσεις) κι ας μείνει η ευρωπαϊκή ένωση εκτός ατζέντας για την ώρα. Εκατό κοινά υπάρχουν. Άσε που νομίζω ότι και ο σύριζα δεν έχει πια τόσο φιλοευρωπαϊκή στάση όσο πριν μια δεκαετία.

Pinatero
08-06-2009, 12:13
η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ισοπεδωνει το 99% των θεσεων του Συριζα!!! ΠΑΣΟΚΕ!

ε ναι, βασικα δεν ειναι προεραιοτητα της Ανταρσυας το διψηφιο νουμερο ουτε ενα κοινο μετωπο γι'αυτο, γιατι εχει μεγαλη διαφορα ενα μετωπο Ανταρσυας απο ενα μετωπο Συριζα, ε και πως να το κανουμε δεν γινεται να εισαι αντικαπιταλιστης αντιμπεριαλιστης ριζοσπαστικος αριστερος και δεν ξερω γω τι αλλο και να εισαι φιλοευρωπαιστης! και δεν ειναι μονο περι φιλοευρωπαισμου! και δες εδω λες να τα βγαλουμε απο την ατζεντα κι οσα διαφωνουμε και συ απ'ολη την ατζεντα της ανταρσυας σε χαλασε το "καμια απολυση" (εξηγηθηκε), φαντασου να βαλεις αριστερους και ποιους εξωκοινοβουλετικους με Συριζα να τα βρουνε και να βγαλουν τι!!

Dragonlord
08-06-2009, 12:21
Σόρι αλλά θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα ΚΑΙ το διψήφιο νούμερο. Όταν κατεβαίνεις στις εκλογές το κάνεις για να μπορέσεις να επηρεάσεις στην πράξη κάτι και όχι για να πεις "παίρνουμε μισό τοις εκατό αλλά είμαστε οι πιο ωραίοι, του χρόνου μπορεί να πάρουμε και ένα αν όλα πάνε καλά!". Γιατί και στη νδ πχ υπάρχουν άτομα που θέλουν εντελώς ελεύθερη αγορά χωρίς καμία παρέμβαση από το κράτος, αλλά δεν πάνε να κάνουν δικό τους κόμμα, γιατί μέσα από το κοινό μέτωπο έχουν καταφέρει να είναι στην εξουσία και, αν και δε γίνεται το δικό τους, επηρεάζουν προς αυτή την κατεύθυνση τα πράγματα, ουσιαστικά και στην πράξη. Όσο η αριστερά χωρίζεται σε κομματάκια επειδή ο ένας είναι με την ευρώπη, ο άλλος με το στάλιν κλπ κλπ η δεξιά κυβερνά τη χώρα εδώ και κάτι δεκαετίες. Ε πολιτική για μένα σημαίνει να βάζεις και λίγο νερό στο κρασί σου, σημαίνει συνεργασία και με διαφορετικά άτομα που θα υπάρχουν διαφορές αλλά θα υπάρχουν και κοινοί στόχοι και εκεί πρέπει να μένουμε. ΑΝ, ξαναλέω, μας νοιάζει περισσότερο το να αλλάξουμε στην πράξη τη ζωή μας προς το καλύτερο και όχι να μείνουμε στην αφάνεια αλλά αμόλυντοι. Αμόλυντος μένω και στο σπίτι μου.

animae
08-06-2009, 13:10
edit: Ναι τον τσίπρα έλεγα. Βασικά τη διαφορά μεταξύ σύριζα και συν νομίζω δεν την παίρνουν πλέον στα σοβαρά ιδιαίτερα ούτε τα ίδια τα μέλη του, δηλαδή αν ο αλαβάνος είναι ο πρόεδρος του σύριζα γιατί δε βγήκε αυτός για δήλωση χτες βράδυ;

Ναι, εν τελει είναι εντελώς ηλίθιος διαχωρισμός και ο Τσίπρας είναι σαν το "καλό χαρτί" που το παίζεις από νωρίς και το καις έτσι.
Το ποιός βγαίνει και γιατί είναι επίσης ηλίθιο, γιατί από την μια στο debate βγήκε ο Αλαβάνος και χθες βγήκε ο Τσίπρας. Τα χουν κάνει λίγο πουτάνα και για αυτό πιστεύω ότι χάσαν τόσο και αν το συνεχίσουν έτσι, θα χάσουν ακόμα περισσότερο.

Drumsick
08-06-2009, 13:16
Aν και δεν ασχολούμαι με πολιτική, στηρίζω δραγκονλορντ. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δε συσπειρώνονται αυτά τα μικρά αριστερά κόμματα μπάς και πάρουν κάνα σεβαστό ποσοστό. Έτσι ως έχουν τα πράγματα, σχεδόν δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

animae
08-06-2009, 13:17
Σόρι αλλά θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα ΚΑΙ το διψήφιο νούμερο. Όταν κατεβαίνεις στις εκλογές το κάνεις για να μπορέσεις να επηρεάσεις στην πράξη κάτι και όχι για να πεις "παίρνουμε μισό τοις εκατό αλλά είμαστε οι πιο ωραίοι, του χρόνου μπορεί να πάρουμε και ένα αν όλα πάνε καλά!". Γιατί και στη νδ πχ υπάρχουν άτομα που θέλουν εντελώς ελεύθερη αγορά χωρίς καμία παρέμβαση από το κράτος, αλλά δεν πάνε να κάνουν δικό τους κόμμα, γιατί μέσα από το κοινό μέτωπο έχουν καταφέρει να είναι στην εξουσία και, αν και δε γίνεται το δικό τους, επηρεάζουν προς αυτή την κατεύθυνση τα πράγματα, ουσιαστικά και στην πράξη. Όσο η αριστερά χωρίζεται σε κομματάκια επειδή ο ένας είναι με την ευρώπη, ο άλλος με το στάλιν κλπ κλπ η δεξιά κυβερνά τη χώρα εδώ και κάτι δεκαετίες. Ε πολιτική για μένα σημαίνει να βάζεις και λίγο νερό στο κρασί σου, σημαίνει συνεργασία και με διαφορετικά άτομα που θα υπάρχουν διαφορές αλλά θα υπάρχουν και κοινοί στόχοι και εκεί πρέπει να μένουμε. ΑΝ, ξαναλέω, μας νοιάζει περισσότερο το να αλλάξουμε στην πράξη τη ζωή μας προς το καλύτερο και όχι να μείνουμε στην αφάνεια αλλά αμόλυντοι. Αμόλυντος μένω κσι στο σπίτι μου.

Ντάξει, δεν μπορείς να συγκρίνεις δεξιά και αριστερά, όσων αφορά την "ποικιλία" ιδεών. Είναι υγιές να υπάρχουν τόσα αριστερά κόμματα, αλλά πιστεύω πως έχεις δίκιο για το ότι θα έπρεπε να κοιτάξουν έναν ουσιαστικό συνασπισμό αριστερών παρατάξεων. Μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά.
Μην ξεχνάμε πως οι διαφορές συριζα-ανταρσυα-κλπ για το περισσότερο κόσμο είναι ανούσιες. Και το ίδιο ανούσιο μου φαίνεται πως το κκε για παράδειγμα, τόσα χρόνια δεν ενδιαφέρεται και καλά για το πόσους ψήφους θα πάρει. Αν δεν θες γαμώ το κέρατο μου να κάνεις κάτι ουσιαστικό-να παρέμβεις ενεργά (εννοώ με κάποια θέση σε υπουργεία κλπ γιατί αλλιώς μια χαρά ενεργό είναι το κκε) στην πολιτική ζωή της χώρας, τότε γιατί συνεχίζεις να κατεβαίνεις εκλογές και να παίρνεις ένα 7-8%?

Dragonlord
08-06-2009, 13:21
Α. επίσης μια χαρά μπορείς να είσαι αριστερός και φιλοευρωπαϊστής, όπως μπορείς να είσαι κρατιστής. Γιατί δηλαδή μπορείς να πιστεύεις σε ένα αριστερό, δίκαιο κράτος και όχι σε μία αριστερή, δίκαιη ευρωπαϊκή ένωση; Να το πει ένας αναρχικός να το καταλάβω. Η ευρωπαϊκή ένωση, όπως και τα κράτη, είναι ό,τι τα κάνουμε. Φυσικά υπάρχει το θέμα της συγκέντρωσης της εξουσίας, αλλά και στο κράτος υπάρχει αυτό, απλά σε μικρότερο βαθμό. Από την άλλη, μια αριστερίζουσα ευρώπη θα ήταν τελείως άλλο αντίβαρο σε μια καπιταλιστική αμερική από πέντε αριστερά κράτη ξέμπαρκα. Δεν είναι καθόλου απόλυτα αυτά τα πράγματα. Το να πεις ότι η ευρωπαϊκή ένωση είναι υποχείριο των πολυεθνικών, χαίρω πολύ, το ίδιο και τα κράτη αυτή τη στιγμή, δε νομίζω ότι ο σύριζα είναι χαρούμενος άλλωστε με τη σημερινή κατεύθυνση της ευρώπης για να κατηγορείται.

Xtikio
08-06-2009, 13:23
Telika vghke h PASOKARA? den ematha ti egine.

Dragonlord
08-06-2009, 13:26
στην προηγούμενη σελίδα τα αποτελέσματα

GuardianOfIvorytower
08-06-2009, 13:34
Πάντως, όσο άκουσα, στα πολλά (Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Αυστρία σίγουρα, νομίζω κ Ιταλία, Ισπανία) πήραν πούλο οι Σοσιαλιστές. Γερμανία κ Αυστρία στα χαμηλότερα ποσοστά ever...

Dythor
08-06-2009, 14:38
btw η ασπρομάλλα με το λουλούδι στη μούρη όταν έκανε δήλωση ο Τρεμόπουλος ήταν όλα τα λεφτά.

Ναιιιιιιι, μπράβο, νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που την πρόσεξε :P

(πολύ σοβαρά ρωτάω: σίγουρα ήταν γυναίκα; αντρόφερνε λίγο το πρόσωπό της νομίζω)

Phantom Duck
08-06-2009, 14:51
Α. επίσης μια χαρά μπορείς να είσαι αριστερός και φιλοευρωπαϊστής, όπως μπορείς να είσαι κρατιστής. Γιατί δηλαδή μπορείς να πιστεύεις σε ένα αριστερό, δίκαιο κράτος και όχι σε μία αριστερή, δίκαιη ευρωπαϊκή ένωση; Να το πει ένας αναρχικός να το καταλάβω. Η ευρωπαϊκή ένωση, όπως και τα κράτη, είναι ό,τι τα κάνουμε.

http://en.wikipedia.org/wiki/NATO

εκτός από την ενότητα υπάρχει και η πράξη παιδιά, και η αλήθεια είναι ότι όταν η ζωή σου δίνει ΕΕ δεν κάνεις πορτοκαλάδα, αλλά την ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ®. επίσης ο πινατέρο δεν είναι ότι ο αριστερός δεν μπορεί να είναι φιλοευρωπαϊστής, έβαλε κι άλλους προσδιορισμούς, recheck.

τι να κάνουμε, μέτωπο με τον Κουβέλη και τον Παπαδημούλη δε θέλω να κάνω, να πάνε αυτοί στο ΠΑΣΟΚ και βλέπουμε.

για την ώρα, εγώ σκέφτομαι μόνο ότι τώρα θα δίνουμε επιχορηγήσεις σε κυνηγούς και παπαθεμελήδες, FOL.

Dragonlord
08-06-2009, 15:24
Ναι ρε παιδί μου, το θέμα είναι ότι και στη ΝΔ κάποιοι θα σπάστηκαν με τα 28 δις στις τράπεζες, δεν είναι μικρό θέμα, αλλά μένουν γιατί τα βρίσκουν αλλού, και για τον ruthless η διαφορά μεταξύ us power και europower της poweranias είναι θεμελιώδης, αλλά αν απέναντι έχεις σκυλάδικο ε μάλλον είναι καλύτερα και για τους δύο ένα μαγαζί που παίζει μισό uspower και μισό euro, άκυρο παράδειγμα γιατί εδώ μιλάμε για τις ζωές μας, οπότε εδώ κι αν ισχύει η ανάγκη συμβιβασμού. Πώς να το κάνουμε, προτιμώ έναν Τρεμόπουλο που θα θέσει και ένα έστω σοβαρό θέμα σε όλη του τη θητεία στην ευρωβουλή παρά μία ανταρσύα που δε θα θέσει κανένα γιατί δε θα είναι στην ευρωβουλή. Δε θες κοινό μέτωπο με τον ένα, δε θες κοινό μέτωπο με τον άλλο, ε πώς να το κάνουμε, ή θα κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια για να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο όσο γίνεται ή θα τον παίζουμε σκεπτόμενοι ότι έχουμε κοινό μέτωπο με τους πιο ΓΑΜΑΤΟΥΣ τύπους ενώ κυβερνάει το πασόκ και η νδ. Εγώ είμαι πραχτικός άνθρωπος και μου γυρίζουν τάντερα όταν βλέπω τυπίσκους σαν τον καρατζαφέρη να έχουν τα αρχίδια του 7+% και να βγαίνουν να λένε "καλή η οικονομία, αλλά τι θα κάνει η κυβέρνηση με τους μετανάστες, που προφανώς αυτό καίει την κοινωνία αφού μας ψήφισαν". Ε θα ήθελα να δω μια αριστερά με διψήφιο ποσοστό να ρωτάει τι θα γίνει με τα εργασιακά δικαιώματα, με τα δικαιώματα των μειονοτήτων κλπ. Στον πούτσο μου προσωπικά αν στο ανταρσύα σάς τη σπάει το ρουζ του παπαδημούλη.

animae
08-06-2009, 15:33
Ναι ρε παιδί μου, το θέμα είναι ότι και στη ΝΔ κάποιοι θα σπάστηκαν με τα 28 δις στις τράπεζες, δεν είναι μικρό θέμα, αλλά μένουν γιατί τα βρίσκουν αλλού, και για τον ruthless η διαφορά μεταξύ us power και europower της poweranias είναι θεμελιώδης, αλλά αν απέναντι έχεις σκυλάδικο ε μάλλον είναι καλύτερα και για τους δύο ένα μαγαζί που παίζει μισό uspower και μισό euro, άκυρο παράδειγμα γιατί εδώ μιλάμε για τις ζωές μας, οπότε εδώ κι αν ισχύει η ανάγκη συμβιβασμού. Πώς να το κάνουμε, προτιμώ έναν Τρεμόπουλο που θα θέσει και ένα έστω σοβαρό θέμα σε όλη του τη θητεία στην ευρωβουλή παρά μία ανταρσύα που δε θα θέσει κανένα γιατί δε θα είναι στην ευρωβουλή. Δε θες κοινό μέτωπο με τον ένα, δε θες κοινό μέτωπο με τον άλλο, ε πώς να το κάνουμε, ή θα κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια για να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο όσο γίνεται ή θα τον παίζουμε σκεπτόμενοι ότι έχουμε κοινό μέτωπο με τους πιο ΓΑΜΑΤΟΥΣ τύπους ενώ κυβερνάει το πασόκ και η νδ. Εγώ είμαι πραχτικός άνθρωπος και μου γυρίζουν τάντερα όταν βλέπω τυπίσκους σαν τον καρατζαφέρη να έχουν τα αρχίδια του 7+% και να βγαίνουν να λένε "καλή η οικονομία, αλλά τι θα κάνει η κυβέρνηση με τους μετανάστες, που προφανώς αυτό καίει την κοινωνία αφού μας ψήφισαν". Ε θα ήθελα να δω μια αριστερά με διψήφιο ποσοστό να ρωτάει τι θα γίνει με τα εργασιακά δικαιώματα, με τα δικαιώματα των μειονοτήτων κλπ. Στον πούτσο μου προσωπικά αν στο ανταρσύα σάς τη σπάει το ρουζ του παπαδημούλη.

Αυτό.

Phantom Duck
08-06-2009, 15:42

η φάση είναι ότι με ηλίθια μέτωπα η αριστερά τον πίνει, στην Ιταλία π.χ. όπου στις προπροηγούμενες βουλευτικές συνεργάστηκαν τα ΚΚ με τους σοσιαλδημοκράτες, τώρα έχει διαλυθεί. οπότε δικέ μου, κι εγώ θέλω να δω αριστερά με διψήφιο νούμερο, το θέμα είναι ότι για να γίνει αυτό ΤΩΡΑ, είτε θα κατέβουμε με το ΠΑΣΟΚ ή θα σπάμε τ' αρχίδια μας όσο χρειαστεί για να βγει κανα σοβαρό πλαίσιο συνεργασίας με το κάθε ΚΚΕ και τον κάθε ΣΥΡΙΖΑ και το κάθε μλ και το κάθε κάθε. κι εμένα μου γυρνάει τ' άντερα ο Καρατζαφέρης, η λύση δεν είναι να κατέβει στις εκλογές μάζι η αριστερά, το θέμα είναι στο δρόμο στο δρόμο να σπάσουμε το φιόγκο.

Επίσης η ευρωβουλή συγκεκριμένα έχει περίπου μηδενικό ρόλο στα της ΕΕ, εντούτοις μετά από 5 χρόνια θα έχω την τιμή ελπίζω να σε ρωτήσω "πες ένα σοβαρό θέμα που έθεσε ο Τρεμόπουλος σε αυτή" και θα πάρω την κούπα.

Dragonlord
08-06-2009, 15:48
Μα προφανώς δεν έθεσα θέμα συνεργασίας με πασόκ όπως έγινε στην ιταλία. Τέσπα, για το τελευταίο, και ο Τρεμόπουλος να μη θέσει κάποιο θέμα, ξέρω πως αυτά που θα ψηφίσει θα είναι πολύ πιο κοντά στις δικές μου απόψεις από το αν έβγαινε άλλος ένας από νδ-πασόκ-λαος-κκε, οπότε κομπλέ είμαι και πάλι, δε νομίζω ότι μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο.
Αυτό για το δρόμο εννοείται, δεν περιμένουμε ούτε από τα κόμματα ούτε από τις εκλογές να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά είναι ένας συμπληρωματικός τρόπος να πιέσεις προς κάποιες κατευθύνσεις, γι'αυτό δεν έκανα και αποχή, δε μου κόστισαν κάτι τα πέντε (5) λεπτά που αφιέρωσα στο εγχείρημα.

atom_smasher
08-06-2009, 16:06
ντραγκον γερα! αλλα με 70% 2 μεγαλα και αλλο ενα 7 το λαικιστικο δεξιο φοβαμαι για το μελλον της χωρας σας.

stam and the witches
08-06-2009, 16:22
Βασικά ο Τρεμόπουλος είναι μαλάκας γιατί θέλει να ξεπουλήσει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ αλλά κανείς δε νοιάστηκε.

Και τελοσπάντων η οικολογία δεν είναι πολιτική θέση. Ο ρόλος του Τρεμόπουλου είναι πολύ συγκεκριμένος (και ταυτόχρονα ό,τι να ναι) για να μπορείς να θέσεις οποιοδήποτε ζήτημα συνεργασίας.

Και που ήταν οι Τρεμόπουλοι όταν σπάγαν κεφάλια και κόβαν πόδια στο πάρκο στην Κυψέλη.

Dragonlord
08-06-2009, 16:31
Χα, για τη μακεδονία τα λέει πανέμορφα απ'όσο έχω διαβάσει. Τέσπα, το "η οικολογία δεν είναι πολιτική θέση" με έχει προβληματίσει κι εμένα, αλλά 1) η οικολογία σαν τρόπος σκέψης αγγίζει πάρα πολλά θέματα, 2) δε σημαίνει το να κάνεις την οικολογία σημαία ότι δεν έχεις θέσεις σε άλλα θέματα, πχ μακεδονία και 3) ε, ψιλομπουχτίσαμε κι από ιδεολογίες, δεν πειράζει να δοκιμαστεί και κάτι διαφορετικό. Τώρα το πόσο καλά θα τα πάνε από εδώ και πέρα και κατά πόσο θα αρθρώσουν ξεκάθαρο πολιτικό λόγο και όχι μόνο σώστε την καρέτα καρέτα είναι στο χέρι τους.
edit: πάντως ευτυχώς που έπεσαν έξω τα γκάλοπ και δεν πήραν κανα 6-7-8% γιατί θα χωνόταν κάαααθε καρυδιάς καρύδι, πράγμα που δεν αποκλείεται και τώρα αλλά πόσο μάλλον.

stam and the witches
08-06-2009, 16:40
Τι λέει μωρέ πανέμορφα ο ΝΑΤΟικός μαλάκας. Αν ο αντίλογος στη μακεδονική υστερία (Ζουρλάρις Καρατζαφύρερ κλπ) είναι ο Έλληνας Κον Μπετίτ να μου λείπει.

Από κει και πέρα, η οικολογία είναι ένα ζήτημα ταξικό, τι να κάνουμε, έτσι είναι η φύση του όλου προβλήματος, δεν πρόκειται περί απλής νοοτροπίας που πασχίζουμε να αλλάξει κλπ.

Και ναι, δεν εννοώ ότι μόνο το ΚΚΕ έχει την απάντηση αφού το πρόβλημα είναι ταξικό. Κάθε πολιτικό κόμμα μπορεί να δώσει μία απάντηση, τη στιγμή που η οικολογία είναι επιμέρους ζήτημα ευρύτερης πολιτικής προσέγγισης. Ντάξει σίγουρα δεν είναι τόσο απόλυτα αλλά.

animae
08-06-2009, 16:45
....ένα ζήτημα ταξικό,......το πρόβλημα είναι ταξικό. ....

Ρε γαμώτο γιατί αυτός ο ίδιος λόγος από όλους του κνίτες?

Και φορ φακς σεικ, καταλάβαιτε ότι πλέον στην ελλάδα το κκε δεν είναι κόμμα που αναφέρεται στην "εργατική τάξη". Έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί εδώ και χρόνια.

stam and the witches
08-06-2009, 16:48
Άσε μας ρε animae, σε πείραξε η λέξη; Ταξικό είναι ένα θέμα για το οποίο οι ευθύνες αποδίδονται σε αυτούς που ελέγχουν-κατέχουν την παραγωγή.

Που απευθύνεται το ΚΚΕ :?:

Dythor
08-06-2009, 16:50
Βασικά ο Τρεμόπουλος είναι μαλάκας γιατί θέλει να ξεπουλήσει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ αλλά κανείς δε νοιάστηκε.

Και τελοσπάντων η οικολογία δεν είναι πολιτική θέση. Ο ρόλος του Τρεμόπουλου είναι πολύ συγκεκριμένος (και ταυτόχρονα ό,τι να ναι) για να μπορείς να θέσεις οποιοδήποτε ζήτημα συνεργασίας.

Και που ήταν οι Τρεμόπουλοι όταν σπάγαν κεφάλια και κόβαν πόδια στο πάρκο στην Κυψέλη.

Από τα λίγα που ξέρω και υποψίαζομαι νομίζω ότι οι περισσότερες οικολογικές θέσεις έχουν αναφαίρετο πολιτικό περιεχόμενο.

stam and the witches
08-06-2009, 16:55
Λέω, οι πολιτικές θέσεις έχουν οικολογικό περιεχόμενο, όχι οι οικολογικές πολιτικό.

Phantom Duck
08-06-2009, 16:56
ναι, και το "η οικολογία απάντηση στην κρίση" έχει το πιο σιχαμένο πολιτικό περιεχόμενο που υπάρχει.

animae
08-06-2009, 17:34
Άσε μας ρε animae, σε πείραξε η λέξη; Ταξικό είναι ένα θέμα για το οποίο οι ευθύνες αποδίδονται σε αυτούς που ελέγχουν-κατέχουν την παραγωγή.

Που απευθύνεται το ΚΚΕ :?:

Ναι με πειράζει, γιατί αν ακούσεις ένα κνίτη να μιλάει, είναι σαν να έχεις ακούσει όλους. Και δεν μιλάω για την διαρθρωση του λόγου, αλλά για το τι λέτε.

ε ξέρω γω? Στους μισθωτούς ίσως?

The Real John Connor
08-06-2009, 17:41
Στους καθυστERημένους.

Dythor
08-06-2009, 17:42
Ο Σταμάτης δεν είναι ΚΝίτης, αλλά σ' αυτό που λες έχεις δίκιο. Και είναι το πιο σιχαμένο πράγμα γύρω από την ΚΝΕ.

Tispanagias tamatia
08-06-2009, 20:12
Θανασάκης ο Πολιτευόμενος (http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=52&t=155158)

Νέος Τσε λέμε!! (http://www.tvxs.gr/v13659)

Σαν Θεσσαλονικιος γεννημα - θρεμα, ζητώ συγνωμη απο τους υπολοιπους, αν και δεν τον τον ψηφισα ποτέ, που ζει ακομη αυτο το γλοιωδες πραγμα.

Ζητώ πολιτικο ασυλο σε οποιαδηποτε χωρα, δεν θελω να ζω μαζι με αυτον.

χαχαχαχαχαχα ρε τι γίνεται.

rage for order
08-06-2009, 20:39
σε συντηρητικούς εργάτες, σε νοικοκυραίους μικροαστούς συνταξιούχους και μη, σε βλαμμένους φοιτητές-μαθητές, σε μικροαφεντικά και σε αγρότες που επίσης οι πιο πολλοί πια είναι από τα χειρότερα μικροαφεντικά.

Phantom Duck
09-06-2009, 02:45
σωστό, αλλά από την άλλη πέραμα.

Candiru
09-06-2009, 09:36
Νάμαι κι εγώ μόλις επέστρεψα από τα μπάνια :-P Μια χαρά ψήφιζες και αν ήθελες μετά πήγαινες και για θάλασσα, ψάρεμα, κλπ. Αλλά το 50% των Ελλήνων είναι καθυστερημένο τι να πεις!

Καραμανλής και Καρατζαφέρης του είναι ευγνώμονες για την στήριξη και επιτυχία τους στις ευροεκλογές, ο μεν πρώτος γιατί βρήκε άλλοθι για να μην αποδεχτεί την ήττα του και να συνεχίσει ακάθεκτος, ο δε δεύτερος γιατί αφού ΟΛΟΙ οι οπαδοί του πήγαν να ψηφίσουν, να εμφανιστεί με πολύ ψηλότερα ποσοστά σε ένα τόσο μεγάλο ποσοστό αποχής, οι δε αυτοί του 50% θα μπορούσαν να μοιραστούν σε όλα τα αξιόλογα μικρά κόμματα μέχρι σύριζα και πραγματικά θα έχαναν τον ύπνο τους. Την επόμενη ας το ξανασκεφτούν καλύτερα!

Η οικολογία είναι πολιτική εξ ορισμού, το τι εννοούσε ο Τρεμόπουλος στη δήλωση δεν ξέρω, αλλά από όσο τον ξέρω εννοεί την πολιτική όπως τη ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα με τις κομματικές αντιπαλότητες. Από κει και πέρα προβλέπονται έντονες εσωτερικές αντιπαραθέσεις γιατί έχουν εισχωρήσει πολλοί προβοκάτορες και με εθνοπατριωτικές κορώνες αλλά και με οράματα πράσινου νεοφιλελευθερισμού.

Οι θέσεις για τα εθνικά θέματα των περισσότερων ΟΠ έιναι λίγο πολύ αυτά που ποστάρω και εγώ εδώ. Δεν το περιμενα από τον σταμ να τα θεωρεί ως ξεπούλημα της μακεδονίας, έναν οπαδό κόμματος που από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα που στήριζαν τους σλαβόφωνους μακεδόνες, ακόμα και με προοπτική ανεξάρτητης πολυεθνικής Μακεδονίας, χωρίς καν να υπάρχει τέτοιο αίτημα από τους άμεσα ενδιαφερόμενους εκτός ίσως από την εποχή του Εμφυλίου.

Πάντως, ο πόλεμος εναντίον των ΟΠ στη χωρα μας θα ενταθεί ακόμα πιο πολύ και δεν θα σταματήσει αν δεν τους ξαναστείλουν στην αφάνεια. Η επιτυχία τους στις ευροεκλογές είναι πρακτικά ανούσια για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα, μια και ο θεσμός αυτός είναι άσφαιρα πυρά, η Κομισιόν κάτω από αδιαφανείς διεργασίες παίρνει τις μεγάλες αποφάσεις ερήμην των λαών και μόνο αν υπάρχει πανίσχυρη αντίδραση σε κάτι μπορεί να τα μαζέψει λίγο (όπως στο θέμα των μεταλλαγμένων).

Α, και η ασπρομάλλα δίπλα του με τα λουλούδια, η Σοφία, δεν είναι συγγενής του, είναι βασικό στέλεχος των ΟΠ και του γκαίη κινήματος, από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Αν ο φακός ήταν λίγο πιο ευρυγώνιος θα με βλέπατε και μένα με το κλασσικό αμάνικο FILA:-P

Dythor
09-06-2009, 16:29
Δεν θέλαμε.

Tispanagias tamatia
09-06-2009, 17:40
Νάμαι κι εγώ μόλις επέστρεψα από τα μπάνια :-P Μια χαρά ψήφιζες και αν ήθελες μετά πήγαινες και για θάλασσα, ψάρεμα, κλπ. Αλλά το 50% των Ελλήνων είναι καθυστερημένο τι να πεις!

Καραμανλής και Καρατζαφέρης του είναι ευγνώμονες για την στήριξη και επιτυχία τους στις ευροεκλογές, ο μεν πρώτος γιατί βρήκε άλλοθι για να μην αποδεχτεί την ήττα του και να συνεχίσει ακάθεκτος, ο δε δεύτερος γιατί αφού ΟΛΟΙ οι οπαδοί του πήγαν να ψηφίσουν, να εμφανιστεί με πολύ ψηλότερα ποσοστά σε ένα τόσο μεγάλο ποσοστό αποχής, οι δε αυτοί του 50% θα μπορούσαν να μοιραστούν σε όλα τα αξιόλογα μικρά κόμματα μέχρι σύριζα και πραγματικά θα έχαναν τον ύπνο τους. Την επόμενη ας το ξανασκεφτούν καλύτερα!

Καθυστερημένο είναι το 50% των Ελλήνων επειδή πήγε στη θάλασσα και δε πήγε να ψηφίσει ή επειδή δεν ήθελε να ψηφίσει? Ελπίζω να εννοείς το 1ο.

Ο Καραμανλής δε νομίζω να συνεχίσει το βιολί του, έχει νιώσει το χαστούκι απλά δε το παραδέχεται. Είναι άνδρας αυτός. Κάπως θα τα μπαλώσει. Εδώ πριν μία εβδομάδα ελέω ευρωεκλογών μοίρασε κάτι €πουλα σε συνταξιούχους και η αστυνομία ξαφνικά μπόρεσε να κάνει 900πόσες συλληψείς μόνο στην Αθήνα...κάτι ανάλογο να κάνει πριν βουλευτικών και ξαναβγαίνει. Θα ξεχαστούν καμένα δάση, 15χρονα κτλ. Λίγη κρατική αγκαλιά μόνο.

Λαικός Ορθόδοξος συναγερμός σε λέει και έβγαλε την Τζαβέλλα. Πραγματικά αν υπάρχει κάποιος που ταυτίζεται με το ΛΑΟΣ και ψήφισε Τζαβέλλα, ας μας πει πόσα κιλά σκατά έχει στο κεφάλι του. Εκτός αν απλά δε ξέρει ποια είναι η Τζαβέλλα και ποιο το ΛΑΟΣ και απλά είναι καθυστερημένος. Πόσο "λαικό" μπορεί να είναι ένα τσιράκι Λάτση και Κόκκαλη τέλος πάντων?! Μεγάλος μάγκας ο Καρατζαφέρης αλλά και τέρμα επικίνδυνος.

Τέλος, να πω ότι εκτός από τα ψυχάκια που δε νοίαζονται για τη πολιτική, υπάρχουν και πολίτες -όπως και γω- που ψάχνουν να δουν τι παίζει και η απόλυτη ταύτιση τους σε αυτές τις εκλογές ήταν η αποχή. Νομίζω πως το γεγονός ότι δε ψήφισαν -και γω μαζί- δε μας κάνει καθυστερημένους αλλά αηδιασμένους με όλα τα κόμματα.

Αν έχεις το κουράγιο και την όρεξη, προσπάθησε να με πείσεις γιατί να έριχνα τη ψήφο μου σε ένα μικρό κόμμα. Με ποιο σκεπτικό δλδ. Γιατί εγώ το μόνο που βλέπω σε μία τέτοια κίνηση, είναι μία λιγότερη δικαιολογία για τον Καραμανλή ως προς τη πτώση της νδ. Και πραγματικά το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι ποιος θα την πει στον άλλο και ποιος θα εντυπωσιάσει περισσότερο μεταξύ νδ πασοκ.

animae
09-06-2009, 17:45
@all
Να το χαρούμε πρώτα ε?

Candiru
09-06-2009, 18:14
Αν έχεις το κουράγιο και την όρεξη, προσπάθησε να με πείσεις γιατί να έριχνα τη ψήφο μου σε ένα μικρό κόμμα. Με ποιο σκεπτικό δλδ. Γιατί εγώ το μόνο που βλέπω σε μία τέτοια κίνηση, είναι μία λιγότερη δικαιολογία για τον Καραμανλή ως προς τη πτώση της νδ. Και πραγματικά το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι ποιος θα την πει στον άλλο και ποιος θα εντυπωσιάσει περισσότερο μεταξύ νδ πασοκ.

γιατί αν ψήφιζες, έστω και το λευκό έγκυρο ή κάτμαν δεν θα έβγαζε δυο ο καρατζαφέρης. Ο Καραμανλής μπορεί να συνέχιζε να λέει τις ίδιες μαλακίες.

Tispanagias tamatia
09-06-2009, 19:34
Μα και 2 του καρατζαφέρη να μην είναι αλλά ένας ΛΑΟΣ και ο άλλος κηνυγός ή κάτμαν ή ένωση κεντρώων ή ή ή, πάλι ΔΕ με εκφράζει. Το ίδιο ανίκανους τους θεωρώ. Και σύμφωνα με το 5ο νόμο της βλακείας, ένας βλάκας είναι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος. Για αυτό θεωρώ ότι μόνο καθυστερημένος δεν είναι ο κόσμος που απέιχε. Ξαναλέω δε μιλάω για τα ψυχάκια της Μυκόνου αλλά για άτομα με πολιτική συνείδηση. (θεωρώ πως έχω μία).

Με το σκεπτικό ψηφίζω μικρό κόμμα, ο άλλος μπορεί να ψήφιζε λαος.
Για λευκά, μόνο colgate. Τι λευκό, τι άκυρο, όλοι αποχή, πάμε θάλασσα στη τελική.

Τέλος πάντων. Πάει και αυτό το πανηγύρι.

stam and the witches
09-06-2009, 19:43
Οι θέσεις για τα εθνικά θέματα των περισσότερων ΟΠ έιναι λίγο πολύ αυτά που ποστάρω και εγώ εδώ. Δεν το περιμενα από τον σταμ να τα θεωρεί ως ξεπούλημα της μακεδονίας, έναν οπαδό κόμματος που από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα που στήριζαν τους σλαβόφωνους μακεδόνες, ακόμα και με προοπτική ανεξάρτητης πολυεθνικής Μακεδονίας, χωρίς καν να υπάρχει τέτοιο αίτημα από τους άμεσα ενδιαφερόμενους εκτός ίσως από την εποχή του Εμφυλίου.

Το ίδιο το ΚΚΕ πήρε πίσω τις μαλακίες του. Ανεξάρτητες μακεδονίες και μαλακίες, έσκυψε το κεφάλι ο Ζαχαριάδης και το βαφτίσαμε προλεταριακό διεθνισμό, ανιστόρητοι.

Για τις θέσεις σας βαριέμαι να σχολιάσω, θα μείνω κυρίως στο ότι είστε οι Τυπικοί Ευρωπαίοι Οικολόγοι, βαράτε τον κλασσικό απολιτίκ "ΝΑΤΟϊκή αριστερά" ρόλο που βαράνε όλοι στην Ευρώπη.

VirusXI
09-06-2009, 21:09

σ'αυτό έχει δίκιο ο κάντιρος.
ο καρατζαφύρερ έπιασε ταβάνι. όπως κι οι άλλες συμμορίες. σίγουρα ψήφισαν όλοι τους, σιγά μη πάνε κόντρα στις αρχές τους λόγω της Τζαβέλλα.
αυτό σημαίνει ότι όσες μονάδες λιγότερες η αποχή, τόσο μικρότερο το ποσοστό τους.

εφ΄όσον λοιπόν όσο απέχουν οι πολλοί, τόση εξουσία αποκτάνε τα κάθε λογής φασισταριά να χαίρεστε την διαμαρτυρία σας.

σιχαίνομαι κάθε λογής κομματόσκυλα, αλλά
http://www.sirlin.net/storage/articles/bush_doing_it_wrong.jpg

Amnesiac.
09-06-2009, 22:18
Δεν έχω διαβάσει το τόπικ καθόλου αλλά εγώ παιδιά αποφάσισα να απέχω και προς το παρόν, χωρίς να ξέρω καν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών (στο περίπου δηλαδή) αισθάνομαι ευτυχής που απείχα.

Παίζει να το μετανιώσω στο μέλλον αλλά αυτή τη στιγμή η ευτυχία και η γαλήνη κατακλύζουν τα σωθικά μου.

Σταυρώστε με.

Dythor
10-06-2009, 00:35
Amnesiac προσπαθείς πολύ και επαναλαμβανόμενα.

Σε άλλα νέα, ο Καντίρος έχει δίκιο σ' ένα πράγμα: Οι ακροδεξιοί (ΛΑΟΣ-ΧΑ) δεν απέχουν προφανώς τόσο όσο οι υπόλοιποι. Αν λοιπόν όλοι οι φλου αριστεροί ή έστω αντιδεξιοί το 'ριχναν άκυρο ο Καρατζαφέρης δεν θα είχε 7,2% αλλά πολύ λιγότερο.

dopefiend
10-06-2009, 01:02
χαχα. ανάποδα στα 'πανε!

Phantom Duck
10-06-2009, 01:04
αφού το άκυρο δε μετράει στα έγκυρα ρε Dythor...

rage for order
10-06-2009, 01:18
ας μας πει κάποιος από τους εαακίτες που κυκλοφορούν εδώ. την περιμένατε τέτοια πούτσα;

είμαι εριστικός αλλά ρωτάω σοβαρά.

Dythor
10-06-2009, 01:22
Δεν νομίζω ότι ήταν πούτσα αν σκεφτείς ότι είχαν πάνω απ' το άθροισμα μέρα-ενάντια.

@ Phantom Duck: Τα λευκά; Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να μην ψηφίσεις κανέναν αλλά να ρίξεις τα ποσοστά όλων; Αν όχι ας έριχναν ένα αριστερό με α-μπε-μπα-μπλομ ξέρω 'γω :P

Στην τελική ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ΣΥΡΙΖΑ βρε αδερφέ.

animae
10-06-2009, 01:23
ας μας πει κάποιος από τους εαακίτες που κυκλοφορούν εδώ. την περιμένατε τέτοια πούτσα;

Δεν είμαι εακκίτης, αλλά γιατί πούτσα?
Πήραν ότι πάνω-κάτω περίμεναν.

rage for order
10-06-2009, 01:33
ε μη λέμε ότι θέλουμε πούτσα ήταν. τους πέρασε όλος ο χαβαλές, οι φασίστες και το 0,τόσο που πήραν είναι γελοίο ποσοστό ειδικά σε σχέση με αυτά που περίμεναν (έτσι του είχα κόψει από γνωστούς και φίλους) και από την άποψη και καλά ότι έκαναν επιτέλους μετωπικό σχήμα κτλ κτλ.

ας μας πουν οι ίδιοι

animae
10-06-2009, 01:35
Γουελ, προσωπικά δεν βρίσκω άσχημο το ποστοστό για κόμμα 3-4 μηνών.
Αν τώρα κάποιος περίμενε μεγαλύτερο ποστοστό ας πρόσεχε.
Επίσης οι φασίστες, από πότε είναι είπαμε? Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

dopefiend
10-06-2009, 01:39
δεν ξέρω τι θα πουν οι ίδιοι, αλλά για σύριζα, ανταρσύα και λοιπά αριστερά κόμματα μου φαίνεται λογική η δικαιολογία ότι τους επηρέασε η αποχη της νεολαίας.

dythor, όχι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. βέβαια ψηφίζοντας σύριζα δε ρίχνεις τα ποσοστά όλων!

μιας και αναφέραμε τη ΧΑ, πως κατάφεραν και έγιναν επίσημο κόμμα αυτοί?

jack the ripper
10-06-2009, 01:41
den exw idea pragmatika alla sixathika pragmatika stin katametrisi sto tmima pou imoun eforeutiki otan eida tria psifodeltia se autous apo ta 320

Boris-san
10-06-2009, 01:45
egw evgala 5 sta 290 plaka me kaneis.To xristo tous kai thn panagia

jack the ripper
10-06-2009, 01:47
oxi re file...ti na pw...
edit: se emena pantws oi oikologoi kerasan poutsa sto LAOS e

Boris-san
10-06-2009, 01:50
vasika se mas to laos phge pantou gamiontas,alla sta8era pisw apo mas.Megalh maurila h 8esprwtia.Ok de milame gia ekswkoinovouleutikous.Psaxname na vroume.Kai vgainane kati kommata newn kai kati fileleu8eroi na gelas.Poios pousths omws rixnei xrush augh gamw to kerato mou.

jack the ripper
10-06-2009, 01:54
kai nai kai se emans pire merika kai drasi kai kati akyra teleiws kommata....alla auta tis xrysis augis ti na pw....pragmatika skata sta moutra tous

Phantom Duck
10-06-2009, 01:56

πώς γίνεται να είναι πούτσα το άθροισμα μέρα και ενάντια :?:

θα το αναλύσουμε στην επομενη συνέλευση σύντροφε.

Phantom Duck
10-06-2009, 01:57
μπορεί να είμαι ειρωνικός αλλά ειρωνεύομαι.

rage for order
10-06-2009, 01:57
Poios pousths omws rixnei xrush augh gamw to kerato mou.

σε συντηρητικούς εργάτες, σε νοικοκυραίους μικροαστούς συνταξιούχους και μη, σε βλαμμένους φοιτητές-μαθητές, σε μικροαφεντικά και σε αγρότες που επίσης οι πιο πολλοί πια είναι από τα χειρότερα μικροαφεντικά.

:-D

rage for order
10-06-2009, 01:59

πώς γίνεται να είναι πούτσα το άθροισμα μέρα και ενάντια :?:

θα το αναλύσουμε στην επομενη συνέλευση σύντροφε.

ρε βλάκα αλήθεια θέλω να μου πεις τι πιστεύατε γιατί είπαμε μιλάω με εαακίτες αλλά όχι τόσους.

δλδ το άθροισμα μέρα ενάντια σας κάλυπτε; σιγά μην χάνατε και κόσμο από την ένωση των δύο..

Boris-san
10-06-2009, 01:59
afto pou lew einai oti polloi mporei na exoun akrode3ies antilhpseis.Alla epilegoun xrush augh den epilegoun laos.Einai uper twn dolofonwn.Einai ligo shockaristiko oti kai na peis.Dld otan vgazei konta 7& a8roisma sto tmhma sou laos xrush augh sou shkwnetai h trixa se ti kosmo anamesa megalwses

Phantom Duck
10-06-2009, 02:06
μην ψαρώνετε, πολυκατοικία ΝΔ είναι, το ΛΑΟΣ στις βουλευτικές έχει φύγει πίσω στα παλιά καλά ποσοστά, αν δεν έχει επιστρέψει στο πατρικό μέχρι τότε. Η ΧΑ επίσης έλαβε απογοητευμένα δεξά ψήφια, δεν είναι θέμα δολοφόνων, ο άλλος ακούει "έξω οι ξένοι" και ψήνετε. Επίσης τελευταία φορα που κατέβηκαν καθαρά φασιστικά ψηφοδέλτια, Πατριωτικό Μέτωπο - Πατριωτική Συμμαχία, πήραν εικοσιπέντε χιλιάρικα. Δεν είναι πρωτόγνωρο.

ρε βλάκα αλήθεια θέλω να μου πεις τι πιστεύατε γιατί είπαμε μιλάω με εαακίτες αλλά όχι τόσους.

δλδ το άθροισμα μέρα ενάντια σας κάλυπτε; σιγά μην χάνατε και κόσμο από την ένωση των δύο..

δεδομένης της αποχής από έναν κόσμο που στις βουλευτικές σκάει (όχι για καποιον συγκεκριμένο λόγο, πιο πολύ λόγω βαρεμάρας) και του ότι οι τρελοί του χώρου το 'σκασαν Σάββα, ναι, μας καλύπτει. Ξέρω γω, πρώτη κατεβασιά ήταν, στα χωριά μας (:dfinger:) δεν ήξεραν καν το όνομα. Εδώ πέρασε ψηφοδέλτιο της φάσης για πρώτη φορά το Λεβέντη (χιούμορ).

rage for order
10-06-2009, 02:10
το περίμενατε;

Phantom Duck
10-06-2009, 02:16
όχι, είχαμε στόχο τον ευρωβουλευτή.

rage for order
10-06-2009, 02:18
πολύ έξυπνο οκ

Phantom Duck
10-06-2009, 02:20
ε ρε παπάρι μου νυχτιάτικα, όταν σου λέει το μόνιτορ ότι μας κάλυψε το σκορ, εσύ τι λες, να περιμέναμε κάτι άλλο;

rage for order
10-06-2009, 02:23
ε ρε γίδι αφού μου λες "δεδομένης της αποχής". σαν να μου λες ότι όταν φτιάχνατε την μαλακία σας μήνες πριν ξέρατε πόση αποχή θα έχει.

άσχετο, πες μου ότι είσαι και γιατρός..

Phantom Duck
10-06-2009, 02:26
δεν κάναμε τις εκτιμήσεις όταν σκαρώναμε το έτσι μας ρε κουτέ.

σε πμ τα προσωπικά ρε λίτη.

rage for order
10-06-2009, 02:28
δεν κάναμε τις εκτιμήσεις όταν σκαρώναμε το έτσι μας ρε κουτέ.

σε πμ τα προσωπικά ρε λίτη.

λολ. πες ρε θέλω να σε σιχαθώ και σένα μαζί με τους υπόλοιπους γιατρούς που έχω φάει στην μάπα τόσο καιρό στο Γουδί:smile:

Phantom Duck
10-06-2009, 02:30
γιατί ρε μαν, σπίτι σου κάνουμε κλινικές :?:

rage for order
10-06-2009, 02:33
λολ γιατρός έλεος.

καλά εσύ μπορεί να είσαι και γαμώ τα παιδιά (που σιγά μην είσαι :P) αλλά θες να μου πεις ότι οι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ σου δεν σου την σπάνε;

Phantom Duck
10-06-2009, 02:36
Πάρε δω οφτόπικ μπαλιά.

Ρε φίλος μπορεί να μου σπάνε οι γιατροί αλλά ποτέ. κανείς. από. ΑΣΟΕΕ. δεν. τη βγήκε. σε άλλον.

rage for order
10-06-2009, 02:38
πληροφορική ασοεε, τα έχουμε πει αυτά, δεν είναι το ίδιο.

άντε τέλος το οφφτόπικ

ΥΓ. πραγματικά έχω βαρεθεί να σας βλέπω όμως:)

Dythor
10-06-2009, 10:38
Η ΑΣΟΕΕ παίζει να 'χει μακράν τον πιο σιχαμένο και γλοιώδη κόσμο, έχω ακόμα αμφιβολίες γιατί δεν ξέρω πολλούς από Πάντειο και κάτι υποψιάζομαι.

Ruthless
10-06-2009, 11:07
:touched:

Πρέπει ο Καντιρού να έρθει από τα μέρη μου εδώ κάτω. Μόνο εδώ και Ζάκυνθο έπεσε ΠΟΥΤΣΑ στους οικολόγους από τους κυνηγούς.

Τολμώ να πω πως γέλασα όταν είδα τα αποτελέσματα.

ΥΓ: Στο δημοτικό μου διαμέρισμα 52 κοριτσόπουλα γουστάρουν Μαρκουλάκη. Δεν εξηγείται αλλιώς. :lol:

metamelia3
10-06-2009, 16:07
Πάντειο σιγουρα χειρότερα απο ασοεε

rage for order
10-06-2009, 16:09
πάνε στο πάντειο κοστουμαρισμένοι για μάθημα; κουβαλάνε χαρτοφύλακες; πας 8 το πρωί και νομίζεις ότι μπήκες στα μπουζούκια;

metamelia3
10-06-2009, 16:14
απ'οσα εχω δει ναι.

rage for order
10-06-2009, 16:15
ε τότε πολλαπλασίασε τους επί 10 και είσαι στην ασοεε

Dythor
10-06-2009, 16:59
Μαλάκα μου χαρτοφύλακες και κουστούμια, ισχύει αυτό. Στο τμήμα μου ειδικά νομίζουν ότι θα βγουν έξω και θα γίνουν από Αλογοσκούφηδες και πάνω.

ΞΥΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΑ

rage for order
10-06-2009, 17:02
καλά είσαι εσύ μη μιλάς καθόλου. φαντάζεσαι να ήσουν κανά οργάνωση διοίκηση επιχειρήσεων ή μάρκετινγκ;

από την άλλη μερικές φορές στην πληροφορική νιώθω σαν την ξανθιά από το big bang theory με τα άτομα που κυκλοφορούν και τις συζητήσεις που ακούω:P

atom_smasher
10-06-2009, 18:47
Παντειο συγκρινετε με ασοεε?
....ρε μαλακες πατε καλα?
αντε πηγαινετε καμια βολτα παντειο πρωτα και μετα λετε παπαριες.

Reject
10-06-2009, 21:15
παμακ παιδες.στο μεταπτυχιακο πηγαινα με καρω παντελονακι,σταρακι,δερματινο,εννοειται αχτενιστος και γυρω μου ηταν ολοι λες και φοιτουσαν σε αμερικανικο κολεγιο.
κοστουμαρισμενοι,αλλα και ντιντιδες με ριχτα πουλοβερ (εκεινα που δενουν τα μανικια τους γυρω απο τον λαιμο) και μοκασινια,κοταρες φρεσκοσοβατισμενες και ντυμενες με τα τελευταια λαχουρια της καθε καριολομουνας σχεδιαστριας.

Amnesiac.
10-06-2009, 21:17
Ναι αλλά μόνο στην ΑΣΟΕΕ θα βλέπατε τους συμφοιτητές σας να κάθονται στο κυλικείο και να διαβάζουν Επενδυτή :!:

rage for order
10-06-2009, 21:18
δείτε το όμως λίγο και από την ανάποδη.

αρχιτεκτονική! από τα χειρότερα..

~ladykiller~
10-06-2009, 21:19
αρχιτεκτονική! από τα χειρότερα..

k anarotiomouna pote 8a sxoliastei.

Phantom Duck
10-06-2009, 21:20
στην αρχιτεκτονική είναι τρελοί και τους αρέσει η δουλειά τους, άλλη φάση. στην ΑΣΟΕΕ είναι TRVE CEO MOTHERFUCKER©.

στο μεταπτυχιακο πηγαινα

:!:

Reject
10-06-2009, 21:22
στο μεταπτυχιακο πηγαινα

:!:

γιαπ.με υποτροφια.
ακομα χρωσταω την πτυχιακη μου ομως,χαλαραααα....

Phantom Duck
10-06-2009, 21:28
γιαπ.με υποτροφια.
ακομα χρωσταω την πτυχιακη μου ομως,χαλαραααα....

πήγα να κράξω αλλά θυμήθηκα τον graffin, με κυνηγάει σήμερα =\\\

Reject
10-06-2009, 21:35
χεχ,
graffin,milo aukerman,greg ginn εχουμε αρκετο κοσμο!

rage for order
10-06-2009, 21:48
στην αρχιτεκτονική είναι τρελοί και τους αρέσει η δουλειά τους, άλλη φάση. στην ΑΣΟΕΕ είναι TRVE CEO MOTHERFUCKER©.

γάμησε μας, το ίδιο πράγμα είναι αλλά από την ανάποδη. αν πχ σκάσει η γκόμενα στην ασοεε και δεν φοράει τακούνι είναι είναι δεύτερη, έτσι και αν σκάσει στην αρχιτεκτονική και δεν φοράει παντόφλα μοναστηράκι είναι θύμα της κυρίαρχης κουλτούρας κτλ κτλ..

Nasum
10-06-2009, 22:16
Ποτε μου δε καταλαβα γιατι μια αρχιτεκτονισα πρεπει να ειναι απαραιτητα χιπισσα.Ειναι αξιωμα?

Shadowking
10-06-2009, 23:31
ε τι ψάχνεις, καλλιτέχνες είναι οι άνθρωποι όχι μηχανικοί, κουλτουροχίπια θα 'ναι

Dythor
11-06-2009, 01:07
παμακ παιδες.στο μεταπτυχιακο πηγαινα με καρω παντελονακι,σταρακι,δερματινο,εννοειται αχτενιστος και γυρω μου ηταν ολοι λες και φοιτουσαν σε αμερικανικο κολεγιο.
κοστουμαρισμενοι,αλλα και ντιντιδες με ριχτα πουλοβερ (εκεινα που δενουν τα μανικια τους γυρω απο τον λαιμο) και μοκασινια,κοταρες φρεσκοσοβατισμενες και ντυμενες με τα τελευταια λαχουρια της καθε καριολομουνας σχεδιαστριας.

Γάμησες καμία :?: Πόσο καλή φάση θα 'ταν :?:

distortionofperception
11-06-2009, 01:12
Ποτε μου δε καταλαβα γιατι μια αρχιτεκτονισα πρεπει να ειναι απαραιτητα χιπισσα.Ειναι αξιωμα?

ξέρω γω?

είναι οι ταρίφες ρουφιάνοι?
είναι οι τρανσαδες χαπάκηδες?
είναι οι παοκ(α)τσίδες ανεγκέφαλοι?
είναι το λαος φασίστες?

κοιτα σοβαρα τώρα

βγαίνουμε όφφτοπικ (ας μεταφερθούν στο τζενεραλ με θέμα κλισε)

κατι παθαίνουνε όταν μαθαίνουν ότι περναν αρχιτεκτονική και πλακώνονται στα πιρσινγκ και στα καινούρια ρούχα. Μεσα σε 3 μήνες (καλοκαίρι 3ης λυκείου) η μισή αρχιτεκτονική εχει παρει την ίδια μορφή.

Οι χιπισοχίπισες είναι αυτες που ασχολούνται και με τα κοινά.

Καποιες αλλες ναι μεν μοιαζουν με χίπισες, αλλα είναι του πιο ακριβου.
αρχιζουν εκει πλακώνονται στα περιεργα ακριβα ρούχα, τα πολύχρωμα, τα μαλλιά που θέλουν 30 λακ τη μερα και λοιπα.

Το θέμα είναι οτι και οι αντρες κανουν τετοιες μαλακίες.

Τιραντες, μπερεδες, σαλβάρια, φουλάρια κ.λ.π.

Και σ'ολα αυτα παει και το κοκκαλινο γυαλί εχεις-δεν εχεις μυωπία.

attila
11-06-2009, 11:24
εδω παντως εχουμε μακρια μαλλια,μουσια σκισμενα τζιν και σταρακια και βρωμαμε ιδρωτιλα γιατι ειμαστε ΑΠΛΥΤΟΙ

Phantom Duck
11-06-2009, 18:41
0/4 για σένα ΦΛΩΡΕ.

attila
13-06-2009, 00:02
εχεις καιρο να με δεις ΓΙΑΤΡΙΝΑ