PDA

View Full Version : [Cinema] Enter the Void (2009)

bon
25-05-2009, 02:13
http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/NewPicturecopy.jpg

Gaspar Noé (director): O άνθρωπος που γάμησε τις κάννες με το "Μη Αναστρέψιμος" (ξέρετε, 20λεπτος βιασμός της Bellucci...) επιστρέφει με μία άκρως πειραματική ταινία και ιδιαίτερα σκληρή και βίαιη στις σκηνές της. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που στην αφίσα της ταινίας υπάρχει η επισήμανση "Viewers are advised that this film contains scenes of heavy drug use , graphic sex and extreme violence"
Συμμετείχε φέτος στις Κάννες και από οτι διάβασα σε μερικές κριτικές σε μερικά μπλογκ λένε ότι προκάλεσε πάλι το γαμημένο φεστιβάλ και ότι δεν πρέπει να την χάσουμε.
Είδομεν και αναμένομεν .. :smile:

http://www.soudainlevide.com/

antimusic
25-05-2009, 02:20
το θέμα είναι οτι ο άνθρωπας κάνει πολύ σημαντικότερα πράγματα από το "ζομγκ ειναι προκλητικός και έχει βία και βιασμούς~!"

bon
25-05-2009, 02:26
δίκιο έχεις. το ζήτημα είναι ότι μάλλον από ότι λένε αυτή η ταινία δεν είναι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
Λένε ότι είναι και πειραματική και δεν ξέρω γω τι άλλο. Γι αυτό την έριξα. Αλλιώς αμά υποστήριζα μόνο τις βίαιες ταινίες θα είχα ποστάρει εδώ καμιά 93534 ταινίες που είναι έτσι και μόνο αυτό.τεσπα. αμά είναι μόνο βία και προκλητικότητα χωρίς κάτι το ιδίαιτερο σκηνοθετικά θα την γράψω.

00i00
25-05-2009, 02:29
το θέμα είναι οτι ο άνθρωπας κάνει πολύ σημαντικότερα πράγματα από το "ζομγκ ειναι προκλητικός και έχει βία και βιασμούς~!"

δε ξερω τι εχει κανει αλλα η σκηνη του βιασμου ειναι επιτευμα...τεραστια φρικη

antimusic
25-05-2009, 02:30
όταν λέω "ο άνθρωπας" εννοώ τον noe.

εντιτ προς μπον.

00i00
25-05-2009, 02:31
ναι ρε καταλαβα

bon
25-05-2009, 02:36
όταν λέω "ο άνθρωπας" εννοώ τον noe.

εντιτ προς μπον.

αααααα αμά εννοάς αυτό ΟΚ ΡΕ. Κοίτα εγώ μόνο το Irreversible έχω δει και μου κωλοάρεσε πάντως. τώρα εδώ δεν ξέρω τι θα περιμένω και ούτε θέλω να μάθω μέχρι να δω ταινία.
ίσως μπορείς να προτείνεις καμία άλλης ταινία από τον noe αμά θέλεις να κατεβάσουμε γιατί η βραδιά προβλέπεται δύσκολη με το Underworld Rise of the Lycans που κατέβασα και δειλιάζω να δω..

antimusic
25-05-2009, 02:44
ε τα carne (μικρού μήκους) και seul contre tous είναι σχετικά με τον τύπο που ξεκινάει το irreversible αν θυμάσαι, τον χασάπη (που είναι σε ένα δωμάτιο και λέει κάτι άσχετα σε έναν άλλο), ο οποίος είναι καθίκι αλλά τρώει πολύ πούτσα ο καημένος απ την κωλοζωή μέχρι που δεν αντέχει άλλο και σκάει, πολύ ενδιαφέροντα είναι και φυσικά τίγκα στη σκατοψυχιά και τον μηδενισμό αλλά στο irreversible έκανε την υπέρβαση imo.

bon
25-05-2009, 02:53
μια χαρά. νταξ τα εντόπισα και κατεβαίνουν τώρα..(τώρα : που λέει ο λόγος , μιας και θα κάνουν καμιά μέρα να κατέβουν με τόρρεντ). Θα τον τιμήσουμε ξανά τον αργεντινογάλλο.

sabbattack
25-05-2009, 04:16
Loipon, to seul contre tous einai mia apisteuth tainia, terastia se shmeio na agkizei to La haine se terastiothta. Apo thn allh to irriversible den mou arese idiaitera, an kai to eixa dei kai se festivalaki me ton Gaspar na to analyei kai diafora alla omorfa. Sthn poly8rylith skhnh tou biasmou xasmouriomouna.

Apo thn allh, o Noe einai eggyhsh se 8ema "auter" alla to mono problhma einai pws me thn kamera pou exei se pianei zalada arga h grhgora.

00i00
01-12-2010, 16:13
το ειδα χτες (ανεβηκε με ΕΛ-ληνικους)...

μεταθανατιο τριπ συμφωνα με το θιβετιανο βιβλιο των νεκρων και τιγκα οιδιποδεια
2μιση ωρες διαρκεια που θα μπορουσε να ειναι μια 2 (μην πω λιγοτερο) ανετα,μεγαλη σπαταλη χρονου σε σκηνες σεξ ανευ λογου
χωρις να την λεω κακη,νομιζω δεν δικαιολογει τον ολο θορυβο και τον χρονο που πηρε για να γινει (το δουλευε πριν απο το Irreversible)
"Viewers are advised that this film contains scenes of heavy drug use , graphic sex and extreme violence"

δεν εχει ακραιες βιαιες σκηνες

freak brother
13-12-2010, 21:53
lI89ovR36r0&feature=player_embedded

http://www.imdb.com/title/tt1191111/

Parasight
13-12-2010, 22:00
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?21330-Enter-the-Void-%282009%29 :P

freak brother
13-12-2010, 22:00
ντιλιτ ιτ.. και σορι στον μοντ αλλα το σερτς τον ψιλοπαιρν.

The Good Son
07-03-2011, 13:45
Την είδα ψες, δεν ξέρω αν είμαι φλώρος ή έχω να δώ κουλτούρα καιρό αλλά δεν θυμάμαι ταινία να με έχει γαμήσει έτσι. Τουλάχιστον όχι πρόσφατα. Δεν θέλω να πώ σπόιλερς όπως ο minmin αλλά πέριμενα κάτι τελείως διαφορετικό καθώς από τις περιγραφές το περίμενα σαν το requiem for a dream με σκηνές ψυχεδελικές.

Επίσης δεν νομίζω πως έχει οιδειπόδια σε παράλογο - υπερβολικό βαθμό, νομίζω οτι έχει βίαιες σκηνές, δεν νομίζω οτι οι σκηνές σεξ είναι περιττές - εξυπηρετούν έναν σκοπό και οι μακροσκελείς σκηνές τριπαρίσματος δεν με χάλασαν καθόλου. Χώρια που είναι τιγκα kubrick και από ότι τσέκαρα μετα βρίσκονται εκεί κατα πολύ λόγω επιρροής.

Drumsick
07-03-2011, 13:57
Εγώ δεν άντεξα να το δω όλο. Με κούρασε, οπτικά και ψυχολογικά.

Esteban
07-03-2011, 16:28
Εγώ δεν άντεξα να το δω όλο. Με κούρασε, οπτικά και ψυχολογικά.

fuckin hivemind

και γω το βαλα χθες και τα σκιπς άρχισαν στις επιληψίες που βάραγε με τα χρώματα. Ίσως το συνεχίσω κάποια στιγμή αλλά νταξ ρε μαλάκες. Κάντε κάτι διαφορετικό αλλά μην το γαμάτε στην πρωτοπορεία. Δηλαδή η ταινία σκίζει κωλαράκια σκηνοθετικά, αλλά όχι άλλο κάρβουνο.

vosinakis
08-03-2011, 03:35
ισαξια με το Π τουλαχιστον

phthoggon
09-03-2011, 18:42
αυτό είναι τόσο τρομερό στο οπτικοακουστικό/σκηνοθετικό τομέα που φαντάζεσαι εάν είχε κιόλας και καμιά ιστορία της προκοπής να πει τι θα γινόταν. Αλλά δεν έχει.