View Full Version : Είναι η ώρα που ξυπνάνε τα φαντάσματα...
Agoraphobic_S.I.
24-05-2009, 02:10
κι εγώ γυρνάω μόνος.
Και δεν υπάρχει πια στο δρόμο μου ψυχή να μου μιλήσει ζωντανή.
Λίγη χαρά, παιδιά γεννιούνται πολύ άκου πως κρυώνουν.
Και οι αγώνες μου σ' αντάλλαγμα μου δίνουνε μια τόση δα ζωή.
http://bp1.blogger.com/_TLL4mrQNS1s/SCKxKFmFi3I/AAAAAAAAAzI/wdJPdNekfB8/s400/fr.jpg
Αν σας βολεύει, μετατρέπεται και σε οφφισιαλ Παύλος αππρισιετινγκ θρεντ. Αλλά εγώ θέλω να επικεντρωθούμε στα μπλουζ του πρίγκηπα και κατά πόσο ΓΑΜΑΝΕ ελληνόφωνες ροκ δισκογραφίες.
funishment
24-05-2009, 03:53
Ε θα υπερβάλλω αλλά πηδάνε ότι ακούει και ο πιο καλόγουστος χρήστης του ηάρ. Oh wait.
Κάπου εδώ θα αράδιαζα ένα κάρο κλισέ, αλλά εντάξει, εν αρχή ην ο λόγος ξέρω γω, end of story.
κι εγώ γυρνάω μόνος.
Και δεν υπάρχει πια στο δρόμο μου ψυχή να μου μιλήσει ζωντανή.
Λίγη χαρά, παιδιά γεννιούνται πολύ άκου πως κρυώνουν.
Και οι αγώνες μου σ' αντάλλαγμα μου δίνουνε μια τόση δα ζωή.
http://bp1.blogger.com/_TLL4mrQNS1s/SCKxKFmFi3I/AAAAAAAAAzI/wdJPdNekfB8/s400/fr.jpg
Αν σας βολεύει, μετατρέπεται και σε οφφισιαλ Παύλος αππρισιετινγκ θρεντ. Αλλά εγώ θέλω να επικεντρωθούμε στα μπλουζ του πρίγκηπα και κατά πόσο ΓΑΜΑΝΕ ελληνόφωνες ροκ δισκογραφίες.
φιλε μηπως σου αρεσουν τα ΑΓΟΡΙΑ ?
sabbattack
24-05-2009, 08:29
axem, na pw kai gw th malakia mou ws resident ka8ysterhmenos tou ER.
Dystyxws o Pol Sidhro eixe thn atyxh moira na dex8ei na tragoudisei to "Na m' agapas". Auto tou edwse thn ypostash "ellhnofwnes mpallantes" mazi me Pyx Lax, Apex8eis Maxairitses klp klp.
H alh8eia einai pws an kai apopneoun brutal, ta Blues tou prigkhpa den einai kai oti kalytero ekane o makariths. Zormpas de Frik, Oropedio kai 1 8eodwrakhs pragmati gamane ton meso ER xrhsth. Ektos k an tou aresei, opou tou kanoun tryfero sex.
kraxte me
Agoraphobic_S.I.
24-05-2009, 13:10
Σε κράζω.
Καταρχάς, δεν φταίει ο Παύλος για το πόσο μαλάκες/φλώροι/γλυκανάλατοι είναι οι Πυξ Κλαξ, οι Μαγειρίτσες κλπ. Και το "να μ' αγαπάς" είναι σίγουρα πολύ καλύτερο απ' ότι έχουν βγάλοι όλοι οι μπαλαντοτέτοιοι της Ελλάδος.
Τα μπλουζ του πρίγκηπα είναι για μένα το καλύτερο γιατί είναι αντεργκραου, εντελώς αντιεμπορικά και έχουν στίχους κατευθείαν από την καρδιά (η μάλλον το συκώτι). Εννοείται όμως πως δεν υποτιμούμε τις προηγούμενες δουλειές του, κάθε άλλο.
Tyler_Durden
24-05-2009, 13:22
μεγαλο ρισπεκτ στον παυλαρα
Dystyxws o Pol Sidhro eixe thn atyxh moira na dex8ei na tragoudisei to "Na m' agapas". Auto tou edwse thn ypostash "ellhnofwnes mpallantes" mazi me Pyx Lax, Apex8eis Maxairitses klp klp.
Καμία, μα καμία σχέση.
tipota17
24-05-2009, 13:55
Και γω πιστευω πως ειναι σιγουρα ο καλυτερος του Σιδηροπουλου και σιγουρα στουσ 5 καλυτερουσ ελλινοφωνους! Γιατι ειναι true ρε μουνια!
Griffith
24-05-2009, 17:48
Το ξέρω πως δεν ειμ' αυτός
Που πάνω του θα στηριχθείς
Κι ούτε λεφτάς κι ίσως γυρνάς
Πιωμένο μες τα μπαρ να με βρεις
Μα όμως εγώ θα σου μετρώ
Της πόλης το σφυγμό μ' αγκαλιές
Θα σου χαϊδεύω το μυαλό
Με χίλιες και μια νύχτα γλυκιές
σέβας.
axem, na pw kai gw th malakia mou ws resident ka8ysterhmenos tou ER.
H alh8eia einai pws an kai apopneoun brutal, ta Blues tou prigkhpa den einai kai oti kalytero ekane o makariths. Zormpas de Frik, Oropedio kai 1 8eodwrakhs pragmati gamane ton meso ER xrhsth. Ektos k an tou aresei, opou tou kanoun tryfero sex.
kraxte me
για Σπλιτς Σπλατς δε φταιει αυτος...τωρα για ερμηνειες σε μαρκοπολο και μικυμαου...ε εισαι για κραξιμο και ζνυχια
Amnesiac.
24-05-2009, 19:57
για τον μπουτσο ειναι...μουσικη για περιοδικα και happenings για ντεμεκ ψαγμενα MILFs και φοιτητριες που πασχιζουν να καμουφλαρουν την ανοργασμικοτητα τους μεσα απο τζαζ,θεατρο και εναλλακτικο σινεμα
ζωαδι που εξυμνει τον καρολο μπουκοφσκι αλλα αμα κατσει με καναν σουρα βαζει τα κλαμματα
σιδηροπουλος και αρχιδια
ελα μην το γαμας...απαντα στο αλλο...μεγαλο παιδι εισαι
μεγαλη αντιπαθεια απο πιτσιρικι ο σιδηροπουλας
με εξαιρεση κανα δυο τραγουδια που ειναι απλα υποφερτα(οχι βεβαια να κατσω σπιτι να ακουσω σιδηροπουλο,για καμια μπυρα εξω λεμε)
:puke:
α και καποιο αρχιδι μου ειχε κανει δωρο σε γιορτη το ζορμπας δε φρηκ και απο τοτε του εκοψα την καλημερα
χανουμοακουσμα.
αντε και μπουλας παιδια!
nikolasfluxus
24-05-2009, 20:31
oh underground is the new mainstream!
:puke:
LokiTricksterGod
24-05-2009, 20:34
η ειλικρίνεια και το 'trueness' δεν εξισώνονται με ταλέντο
αλλιώς θα χαμε πεντακόσους μπουκόφσκιδες τριγύρω (εδώ και το δικό του ταλέντο αμφισβητείται συχνά)
επίσης αυτό το να μ'αγαπάς είναι απ'τα πιο σιχαμένα ελληνικά κομμάτια που υπάρχουν
έχω και παιδικό τραύμα.
το στην Κ. σώζεται μόνο κάπως.
έχουν στίχους κατευθείαν από την καρδιά (η μάλλον το συκώτι).
απ'τη φλέβα βσκ
ρισπέκτ αμέτρητα στον σιδηρόπουλο
μεγαλώσαμε με δαύτονα, με τα μπλουζ του, με τους ζορμπάδες του, με σπιριδούλα, με δάμων κ φειδία.
Amnesiac.
24-05-2009, 20:45
Η αλήθεια είναι ότι η άποψη μου για τον Σιδηρόπουλο ήταν πάντα "το μουνί της μάνας του αλλά τα μπλουζ του πρίγκηπα¨. Έχω χρόνια να τα ακούσω και σε καμία περίπτωση δε μπορώ να πω ότι στιγμάτησαν την εφηβεία μου ούτε έγραφα πάνω στην πόλο τσάντα μου "Παύλος", αλλά οκ, αν ακούσω με συνοδεία ρετσίνας (με κοκακόλα λάιτ πάντα) και παρέα αυτό το δίσκο δε θα χαλαστώ κιόλας. Αλλά μέχρι εκεί.
χανουμοακουσμα.
αντε και μπουλας παιδια!
δεν ξερω τι λεει απο τραγουδια ο μπουλας αλλα απο αυτι λαγανα σκιζει βαρδουλα:rofl:
Το ξέρω πως δεν ειμ' αυτός
Που πάνω του θα στηριχθείς
Κι ούτε λεφτάς κι ίσως γυρνάς
Πιωμένο μες τα μπαρ να με βρεις
Μα όμως εγώ θα σου μετρώ
Της πόλης το σφυγμό μ' αγκαλιές
Θα σου χαϊδεύω το μυαλό
Με χίλιες και μια νύχτα γλυκιές
σέβας.
Σιγά.
Griffith
25-05-2009, 02:36
φιλαράκι μη μου πεις ότι σ'αρέσει και σένα ο μπουκόφσκι.
sabbattack
25-05-2009, 04:08
MONO Bukofski loipon. Mono true parakmh apo ton patera ths...
menumission
20-11-2012, 23:57
χωρίς φόβο και πάθος
http://www.youtube.com/watch?v=Zvkvf9TlG3A