PDA

View Full Version : Meltdown (aka Mantic Ritual) - Executioner

Tyler_Durden
22-05-2009, 12:10
http://i576.photobucket.com/albums/ss202/ER14/cover-3.jpg

1.One by One 03:31
2.Executioner 04:25
3.Black Tar Sin 06:51
4.Death and Destruction 04:07
5.Murdered to Death 05:36
6.Souls 07:10
7.Panic 04:46
8.Double the Blood 05:50
9.Thrashatonement 02:51
10.Next Attack 04:45

Κατά τύχη, πριν λίγες μέρες έπεσε στα χέρια μου το εν λόγω δισκάκι των Αμερικανών, και είπα να του δώσω μια ευκαριά. Κι ενώ νόμιζα οτι θα πρόκειται για άλλη μια retro thrash metal μπάντα, οι τύποι μου απέδειξαν οτι είναι πολλά περισσότερα! Μιλάμε για τους Meltdown που το 2007 έβγαλαν μόνοι τους το "Executioner" και στη συνέχεια, υπέγραψαν στην Nuclear Blast , άλλαξαν το όνομά τους σε "Mantic Ritual", και αφού επανηχογράφησαν το εν λόγω άλμπουμ, το ξανακυκλοφορούν φέτος. Επειδή λοιπόν εγώ πρωτοάκουσα την πρώτη εκδοχή, θα γράψω γι αυτή 2 λόγια. Μιλάμε λοιπόν για παλαιάς κοπής thrash/speed metal το οποίο έχει εμφανείς τζούρες NWOBHM στη μουσική, και εμφανές επιροές από Metallica της "Kill 'em All" εποχής, στο στήσιμο των φωνητικών γραμμών, χωρίς σε καμιά περίπτωση να λες οτι υπάρχει μίμηση του James στην χροιά των φωνητικών. Οι συνθέσεις απλές, κλασικότροπες thrash, με riffs που σου καρφώνονται στο κεφάλι από τις πρώτες ακροάσεις.Πραγματικά χρειάζεται μόλις ελάχιστος χρόνος για να σου ανεβάσουν τη διάθεση και να αρχίσεις να κοπανιέσαι. Στην επανηχογράφηση του 2009, που ομολογώ οτι δεν την έχω ακούσει προσεκτικά, έχω την αίσθηση οτι υπάρχει μια πιο "επαγγελματική" παραγωγή, που αν και δεν χαλάει τίποτα από αυτό που βγάζουν τα κομμάτια, μειώνει κάπως το "χύμα" που έχει η πρώτη έκδοση. Οι συνήθεις ύποπτοι ας τσεκάρουν, και όσοι ξέρουν περισσότερα για την μπάντα να μας πουν 2 λόγια παραπάνω για αυτές τις μορφές. Πρόκειται πραγματικά για μεγάλο άλμπουμ!

Υ/Γ: Razor, σε περίπτωση που δεν τους ξέρεις, όταν τους ακούσεις πάω στοίχημα οτι θα έχεις στο πολλαπλάσιο τις επιπτώσεις που δημιουργεί πάνω σου το studio Φυλής.:D:D:D:dfinger: