View Full Version : μαυρη καταθλιψη, ζοφος κακος
metamelia3
18-04-2011, 13:54
Τελικά κι αυτό είναι τρελή κατάθλιψη.
BtOnV7eXVTQ
Μια μέρα θα αυτοκτονήσω τελετουργικά ακούγοντας Δεληβοριά.
εκτος απ'το οτι το εν λογω ασμα ειναι αριστουργημα, ακου εκτελεσαρα σε παλαιοτερο αντιστοιχο του ασμα.
5dU32QC2kF8
:( :( :(
Kingdom Gone
18-04-2011, 14:55
Τελικά κι αυτό είναι τρελή κατάθλιψη.
BtOnV7eXVTQ
Μια μέρα θα αυτοκτονήσω τελετουργικά ακούγοντας Δεληβοριά.
εκτος απ'το οτι το εν λογω ασμα ειναι αριστουργημα, ακου εκτελεσαρα σε παλαιοτερο αντιστοιχο του ασμα.
5dU32QC2kF8
:( :( :(
λολ, απερίγραπτο χάλι, μην τα ακούτε αυτά.
http://www.youtube.com/watch?v=jf9BPNK6yfw
Τα μόνα που κυκλοφόρησαν ήταν ένα demo to 1997 και ένα rehearsal tape to 1998.
Τα Διάφανα Κρίνα ακούγονται σαν χαρούμενη μπάντα μροστά τους...
12 stars circle your brow
20-04-2011, 00:46
έλα ρε μπλακ μεταλ και διάφανα κρίνα γαμώτ
metamelia3
23-04-2011, 10:58
η μαυρη καταθλιψη, ζοφος κακος τελειοτητα σε νοτες:
_aIpoLltw6A
Harbinger of Death
17-05-2011, 22:18
c_e8fm6QLDs
2BYA0Lz-VsI
Τελευταίο και φαρμακερό:
wDQaOk45fH0
EDIT: Πωπω είναι κι άλλα από Devics, όσοι δεν αυτοχτονήσατε βάλτε και Lie to me στο γιοτούμπ και-
GraveMiasma
10-06-2011, 03:35
να φανταστώ ότι το Turn Loose The Swans (http://www.metal-archives.com/albums/My_Dying_Bride/Turn_Loose_the_Swans/649) από My Dying Bride έχει αναφερθεί ?
scarecrow
10-06-2011, 03:53
yeap.Και πήρες πινκ επειδή ξέρεις μπάλα.
Harbinger of Death
10-06-2011, 11:29
Κλίκετι (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?21304-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CF%88%CE%B7-%CE%B6%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%82&p=1082586&viewfull=1#post1082586) ;)
http://www.youtube.com/watch?v=LGIQnHlEkeU
edit: πο ρε πούστη σε κανένα δεν αρέσουν οι nevermore
Έχουν φανς οι Nevermore εδώ μέσα, όμως:
α) Δεν υπάρχει μπάντα Nevermore μετά το Dreaming Neon Black
β) Κανένα κομμάτι Nevermore δε θεωρώ ότι θα μπορούσε να μπει σ'αυτό το τόπικ, δηλαδή πάρε το θρεντ απ'την αρχή ρε πουλί μου, πάτα τα λινκς, άκου 5-6 κομμάτια, βλέπεις όλοι έχουνε ποστάρει ΜΑΥΡΙΛΑ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΑΡΑ, ΝΑ ΧΕΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ (/talkdirtytome), ε πού πας με Sorrowed Man να πούμε.
γ) Αν τα παραπάνω σου φαίνονται δυσνόητα, γύρνα πάλι στο σέξιον, εκεί τα πας καλά.
α) Δεν υπάρχει μπάντα Nevermore μετά το this godless endeavor.
β) Ένα κομμάτι Nevermore θα μπορούσε να μπει σε αυτό το τόπικ και αυτό είναι το Dreaming Neon Black.
γ) Leech μείνε στο sexion :P
χαχαχαχ, ποιό Dreaming Neon Black ρε; εγώ το ακούω και γεμίζει η μέρα μου χαρά :P
ΝΑΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
11-06-2011, 01:50
Σιγά μην σας ρωτήσει κιόλα! Άκουσα πάντως το τραγούδι και δεν μου άρεσε καθόλου :P
E75hvdJYdv8
α) Δεν υπάρχει μπάντα Nevermore μετά το Dreaming Neon Black
ρε πρόσεχε ακούγεσαι σαν χίπστερ :P θα σε παρεξηγήσω
ikonoklast
12-09-2011, 22:40
Ζόφος. Μίσος. Λάθος Φως γαμώ το χριστό. Όλο αλλά για τις κιθάρες στο 6:46.
http://www.youtube.com/watch?v=F8w1e1wWkmk
commissar
12-09-2011, 22:49
β) Κανένα κομμάτι Nevermore δε θεωρώ ότι θα μπορούσε να μπει σ'αυτό το τόπικ
ξέρω, 3 μήνες αργότερα, αλλά τώρα το είδα αυτό.
hh0SQAcxMII
ikonoklast
12-09-2011, 22:50
Μη μου λες όχι γι' αυτό το κομμάτι.
ικονοκλαστς ξεπερασε το τελευταιο μεταλ προπυργιο...αποταξου τον σατανα
οι Ισις αποτελουν την πιο επιτυχημενη φαρσα μετα απο τους SOAD
εχεις μυαλο λιγο...συνελθε
Drumsick
12-09-2011, 22:59
Kαι επώνυμη :moutza:
Drumsick
12-09-2011, 23:04
Ξέρω γω? Ίσως μ'αρέσουν οι isis (ειδικά το συγκεκριμένο άλμπουμ) και θεωρώ πως λες μαλακίες. Ίσως.
ikonoklast
12-09-2011, 23:05
Έχει ξανασυζητηθεί για τους isis και η σωστή απάντηση είναι ότι από πανοπτικον και πίσω μετράμε αντίστροφα με μεγάλη δύναμη. Είναι εύκολο γενικά να λέει κάποιος φάρσα μια μπάντα που αυτοκτόνησε συνεχόμενα τα τελευταία χρόνια αλλά εγώ προσωπικά δεν είδα κανέναν φαρσερ το '05 στο ρόδον -είδα μόνο ισοπέδωση-, όπως επίσης δεν μπορώ να διακρίνω κάποια φάρσα σε τέτοια πράγματα:
http://www.youtube.com/watch?v=4QssxY7e3qM
Αυτό τώρα είναι μια άποψις, συζητήσιμη ή όχι. Αυτό που δεν είναι συζητήσιμο είναι αυτό που πόσταρα.
Drumsick
12-09-2011, 23:09
Νταξ, μαύρη κατάθλιψη και ζόφο κακό προσωπικά δεν θα τους έλεγα. Αλλά όχι και φάρσα κάτι oceanics, μάγκα μου.
ikonoklast
12-09-2011, 23:11
Ποιός μίλησε για κατάθλιψη. Απλά δεν υπάρχει τοπικ για «ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑ» οπότε αρκέστηκα στο «ζόφος».
Kingdom Gone
12-09-2011, 23:11
ontopic!:
http://www.youtube.com/watch?v=68u9VwKnl8Q
Drumsick
12-09-2011, 23:12
λολ. Εν τάξει τότε.
Αλλά όχι και φάρσα κάτι oceanics, μάγκα μου.
Χ θα εκανα υπεραναλυσις γιατι ειναι φαρσα το ολο κολπο Ισις αλλα θυμαμαι οτι πηγα να κανω κατι αναλογο για τον Waters και το εφαγε η μαρμαγκα...εαν θυμαμαι καλα τοτε ειπες ενα κατι σαν ''σταρχιδιαμουεγωτοακουωκαιτριπαρω'', οποτε μαλλον κι εδω κατι αναλογο θα παιξει...
βεβαια καλα ειναι ολα αυτα...δε λεγω,οπως γκαυλωνει ο καθενας
αλλα τα γεγονοτα ειναι γεγονοτα
και οοοοχι δεν θα σας τα πω
Πάντως ο Ικονοκλαστ για το '05 στο ρόδον ομιλεί την αλήθεια. Όμορφο λάιβ.
Phantom Duck
13-09-2011, 02:14
Ποιός μίλησε για κατάθλιψη. Απλά δεν υπάρχει τοπικ για «ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑ» οπότε αρκέστηκα στο «ζόφος».
το συγκεκριμένο κομμάτι είναι σπαραγμός, για την ακρίβεια ακριβώς πριν το σημείο που τονίζεις υπάρχει η πιο συγκλονιστική παραλλαγή ριφφ στην ιστορία των '00ς. πολλές φορές έχω σκεφτεί το σκηνικό να παίζει το αρχικό ριφφ διαφορετικά για πρώτη φορά στην πρόβα ο τέρνερ και να τον κοιτάνε οι άλλοι σε φάση "ο_0 για πάρτο άλλη μία αυτό λίγο"
σε έναν ωραίο κόσμο όταν βούταγες στη θάλασσα θα βάραγε αυτό στα αυτιά σου
ikonoklast
13-09-2011, 04:39
Χ θα εκανα υπεραναλυσις γιατι ειναι φαρσα το ολο κολπο Ισις αλλα θυμαμαι οτι πηγα να κανω κατι αναλογο για τον Waters και το εφαγε η μαρμαγκα...εαν θυμαμαι καλα τοτε ειπες ενα κατι σαν ''σταρχιδιαμουεγωτοακουωκαιτριπαρω'', οποτε μαλλον κι εδω κατι αναλογο θα παιξει...
Να τα πεις βρε αδερφέ. Ξέρω ότι θα πεις ενδιαφέροντα πράγματα.
Αλλά έχε στο νου σου ότι ό,τι μουσική γεννεαλογία και να παραθέσεις, το βίωμα καταρχήν που είχαμε εμείς με τους isis που τους μάθαμε στην ηλικία που τους μάθαμε στα oceanic/panopticon και ακόμα πιο σημαντικά η ίδια η μουσική τους υπόσταση στους τρείς τους μεγάλους δίσκους και στα EP δεν νομίζω ότι μπορεί να μειωθεί με τον τρόπο που το παρουσιάζεις. Και εντάξει, παιδάκια δεν είμαστε, και τις καταβολές τους τις ξέρουμε (ή τις φανταζόμαστε) και ούτε βγαίνει εδώ κανείς να πει για παρθενογεννέσεις και για μουσικά μεγαλεία και τα τοιαύτα. Απλά από την άλλη πόσο μπαναλαρία είναι να είμαστε εμπρηστικοί εκεί που δε πρέπει με μπάντες που -αν μη τι άλλο- αυτό που καναν, το κάναν παραπάνω απο καλά. Και τα λέω αυτά όντας από αυτούς που αγαπούν τους πιουρίστες κι όλα αυτά αλλά που τους isis θα τους βάλω απέναντι όχι μόνο στο underground αλλά και ακόμα και στις πιο mainstream επιρροές τους, θα τους βάλω σίγουρα σε καλύτερη θέση στην καρδιά μου και απο τους neurosis και απο τους godflesh και απο ό,τι τύχει.
Καλά για «μεταλ» και τέτοια μη μου λες τώρα, τα παμε, τα ξαναπαμε.
Drumsick
13-09-2011, 07:42
Eγώ πάντως τους isis τους έμαθα κάπου στα 25, παιδιά (παντού καθυστερημένη αυτή η κοπέλα, λολ, λολ) και δεν έχω κανένα αντεπιχείρημα σε αυτά που υποψιάζομαι πως θα έλεγε Ο Γκουρού από πάνω πέρα απ'το οτι κοιτάς τα δέντρα, ή μάλλον τις ρίζες τους! (see what I did there?), και χάνεις το δάσος, μεγάλε.
Agoraphobic_S.I.
13-09-2011, 07:59
http://www.youtube.com/watch?v=GfdlQlTZDu4&feature=related
Να τα πεις βρε αδερφέ. Ξέρω ότι θα πεις ενδιαφέροντα πράγματα.
Αλλά έχε στο νου σου ότι ό,τι μουσική γεννεαλογία και να παραθέσεις, το βίωμα καταρχήν που είχαμε εμείς με τους isis που τους μάθαμε στην ηλικία που τους μάθαμε στα oceanic/panopticon και ακόμα πιο σημαντικά η ίδια η μουσική τους υπόσταση στους τρείς τους μεγάλους δίσκους και στα EP δεν νομίζω ότι μπορεί να μειωθεί με τον τρόπο που το παρουσιάζεις. Και εντάξει, παιδάκια δεν είμαστε, και τις καταβολές τους τις ξέρουμε (ή τις φανταζόμαστε) και ούτε βγαίνει εδώ κανείς να πει για παρθενογεννέσεις και για μουσικά μεγαλεία και τα τοιαύτα. Απλά από την άλλη πόσο μπαναλαρία είναι να είμαστε εμπρηστικοί εκεί που δε πρέπει με μπάντες που -αν μη τι άλλο- αυτό που καναν, το κάναν παραπάνω απο καλά. Και τα λέω αυτά όντας από αυτούς που αγαπούν τους πιουρίστες κι όλα αυτά αλλά που τους isis θα τους βάλω απέναντι όχι μόνο στο underground αλλά και ακόμα και στις πιο mainstream επιρροές τους, θα τους βάλω σίγουρα σε καλύτερη θέση στην καρδιά μου και απο τους neurosis και απο τους godflesh και απο ό,τι τύχει.
Καλά για «μεταλ» και τέτοια μη μου λες τώρα, τα παμε, τα ξαναπαμε.
ξεχασα το χτεσινο φλεημ (ετσι λεγεται?)
βγαλε τον μαφιοζο...
κοιτα ικονοκλαστς (και Χ και λοιποι) κοντομαλληδες...
οι Isis και πολλες αλλες μπαντες ηταν το καταλληλο πραμα στον καταλληλο καιρο, και δεν εννοαω καλλιτεχνικα
οι καταβολες (και οχι επιρροες-απαισια λεξις και αστοχη) ειναι η βεντζινα που κανει το καρο να προχωραει, απλα οι Isis με τις καταβολες τους ειχαν και ενα υπεργαμημενο hype, πριν ακομα δημιουργηθουν που λεει ο λογος, το οποιο ο καθε υγιης ΕΡιτης θα γαμουσε την μπουτανα
την αξια τους ως δημιουργοι την προσπερναω γιατι προφανως δεν μπορω να πεισω τον καθενα οτι ειναι γενικα shite (ε και δεν με ενδιαφερει ε?)
αυτο το οποιο με ενδιαφερει εμενα τον μιχαλακη ειναι το οτι μια μπαντα που κινειτε σε αυτο το συγκεκριμενο στυλ - η οποια οριοθετει στην ουσια το ποστ ΜΕΤΑΛ κανοντας ενα ξεδιαντροπο merge πραγματων τα οποια χλευαζοντε π α ν ε υ κ ο λ α - γινεται μαζικα αποδεκτη απο ενα κοινο που μισει το hype αλλα λειτουργει με τους κανονες του
εαν εσυ θεωρεις σοβαρη αισθητικη προτασις το ποστμεταλ με ολα τα μουσια του και τους Isis αξιους εκφραστες του τοτε fine απο μενα...επετρεψε μου ομως να εχω αμφιβολιες για καθε τρεντ που περασε στο πιο ποπ παρακλαδι της ποπ
βγαλε τον μαφιοζο...
καλυτερη θεση απο τους Godflesh οχι...καλυτερη θεση απο τις δουλειες του ΠΑΠΑΡΑ που κατεληξε να παιζει ποστμεταλ Γ διαλογης ναι
βγαλε τον μαφιοζο...
Χ το δασος εχει διαφορετικα δεντρα για τον καθενα...το συγκεκριμενο δασος για μενα ειναι καβακωνας (http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/45269006.jpg)
βγαλε τον μαφιοζο...
antimusic
14-09-2011, 05:39
άρα ακούστε το a sun that never sets (σύγχρονο!) και κόφτε τις μαλακίες.
η ίδια η μουσική τους υπόσταση στους τρείς τους μεγάλους δίσκους και στα EP δεν νομίζω ότι μπορεί να μειωθεί με τον τρόπο που το παρουσιάζεις.
όσον αφορά το μουσικό κομμάτι
1992:
http://www.youtube.com/watch?v=fcOXLep3ZEs
2002:
http://www.youtube.com/watch?v=RH_0SwBP9AY
οπότε μένουμε στα "το βίωμα καταρχήν που είχαμε εμείς με τους isis που τους μάθαμε στην ηλικία που τους μάθαμε", σεβαστό και γούστο σας.
Amnesiac.
14-09-2011, 10:08
zSzsecNdQKo
Επέστρεψαν ύστερα από 10 χρόνια για να θυμήσουν στον κόσμο τι σημαίνει να εκφράζεσαι με απλό τρόπο αλλά να λες τόσα πολλά. Δεν υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα εδώ, τα πάντα είναι in your face. Μια ωδή για τις ανθρώπινες σχέσεις και το πώς αυτές μπορεί να καταλήξουν σε ρουτίνα αν δεν προσεχθούν όσο πρέπει. Ο στίχος "I'm sexy, I'm hot, I deserve more" σε ανατριχιάζει με την απλότητα και τη σοφία του, ο εαυτός σου και η ζωή σου αποτυπώνονται μέσα σε 5-6 λέξεις, μετά έρχεται το "still fuck me like a robot bot bot bot" να σε αποτελειώσει, όλα είναι τόσο γαμημένα ξεκάθαρα και αληθινά.
Μη το ακούσετε σε φάσεις που είστε ψυχικά ευάλωτοι γιατί θα έχουμε ομαδικές αυτοκτονίες.
ikonoklast
14-09-2011, 10:44
Μιμιν, τελικά έκανες ένα ποστ που δεν είπες τίποτα. Κρίμα.
Shirime, νομίζω όλοι εδώ γύρω σε περιμέναμε το 2012 να έρθεις να μας μάθεις το takeahnase, καραγκιόζη.
Και αποψάκιας και αγενής λοιπόν!!!
regularpaul
14-09-2011, 11:59
μου ρχονται διαφορα να γραψω αλλα ολα καταληγουν στο
'σταρχιδιαμουεγωτοακουωκαιτριπαρω'' που απαντησε σε αλλη φαση η Χ?
ο 00i00 εχει διαφορετικά κριτήρια με τα οποία επιλέγει τι θα ακουσει
το έχει γράψει με πολλούς τρόπους και σε πολλά είδη (ποστ ροκ πχ) εμπεριστατωμένα
οπότε σε συνδυασμό με όσα γράφει για τους Isis
(hype, πάντρεμα καταβολών το οποίο ίσως έγινε με εμπορικές προθέσεις κλπ)
δεν μπορείς να το αποκαλέσεις "τίποτα"
απλά ακόμα κι αν συμφωνεί κανείς σε αυτά τα επιχειρήματα
στο τέλος της ημέρας επιστρέφει και ξαναεπιστρέφει στις δισκάρες τους
ή πιο απλά 'σταρχιδιαμουεγωτοακουωκαιτριπαρω'' :D
Agoraphobic_S.I.
14-09-2011, 12:08
Αυτό το κόλλημα με τα "hypes" ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω πάντως, υπάρχει κάποια περίοδος στην ποπ κουλτούρα όπου δεν υπήρχαν μόδες; Τα hypes είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει η μουσική βιομηχανία, με τους απέναντι να προσπαθούν να το παίξουν κουλτουριάρηδες αντεργκραου ψαγμένοι αντί να αντιτάξουν μια κουλτούρα. Οπότε τι σκάτε; Συνήθως οι hyped μπάντες είναι γαμάτες!
ikonoklast
14-09-2011, 16:04
μου ρχονται διαφορα να γραψω αλλα ολα καταληγουν στο
'σταρχιδιαμουεγωτοακουωκαιτριπαρω'' που απαντησε σε αλλη φαση η Χ?
ο 00i00 εχει διαφορετικά κριτήρια με τα οποία επιλέγει τι θα ακουσει
το έχει γράψει με πολλούς τρόπους και σε πολλά είδη (ποστ ροκ πχ)
και το εχει εμπεριστατωσει, οπότε σε συνδυασμό με όσα γράφει για τους Isis
(hype, πάντρεμα καταβολών το οποίο ίσως έγινε με εμπορικές προθέσεις κλπ)
δεν μπορείς να το αποκαλέσεις "τίποτα"
απλά ακόμα κι αν συμφωνεί κανείς σε αυτά τα επιχειρήματα
στο τέλος της ημέρας επιστρέφει και ξαναεπιστρέφει στις δισκάρες τους
ή πιο απλά 'σταρχιδιαμουεγωτοακουωκαιτριπαρω'' :D
Δεν είναι παράδειγμα κακού hype οι isis στον ήχο τους, υπήρξαν δεκάδες ασήμαντες μπάντες που έφαγαν ψωμάκι και απο τη relapse και τα συναφή. Είναι κουραστική αυτή η αιώνια ισοπέδωση «περι hype» όμως.
Στο μουσικό μέρος -που εμένα μόνο με ενδιαφέρει-, ο μιμιν είπε ότι είναι «γενικά shite» και ότι «έκαναν merge διάφορα πράγματα που χλευάζονται π α ν ε ύ κ ο λ α». Ποιά πράγματα, γιατί χλευάζονται;
Μου θυμίζει έναν δισκοκριτικό στο τότε ποπ και ροκ (είχε μόλις βγει το πανοπτικον και δεν μπορώ να θυμηθώ ποιός ήταν) που έλεγε ότι «επιτέλους ωρίμασαν» και άφησαν πίσω την «αφέλεια των brutal φωνητικών».
regularpaul
14-09-2011, 16:38
Ας απαντησει τι εννοει ο Μαικ, παντως οπως εγραψα πριν, εχει ηδη πει για το ποστ ροκ πχ και πώς τις αρχικες φορμες του χρησιμοποιησαν πολλες μπαντες στην πορεια χωρις να εχουν να προσθεσουν κατι το ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Τις ίδιες φόρμες χρησιμοποίησαν κι οι Isis λιγότερο στο Oceanic, περισσότερο στο Panopticon, χωρίς επίσης να πρωτοτυπήσουν πλην του παντρέματος με το πιο σκληρό ήχο. Τετοιες φορμες πχ καταλαβαινω οτι χλευαζονται.
VidnaObmana
14-09-2011, 16:41
Η πρωτοτυπια δεν ειναι παντα το ζητουμενο. Μερικες φορες αρκει να υλοποιεις /εκτελεις πολυ καλα προηγουμενες ιδεες.
δεν είναι μόνο εκεί το θέμα. οι Isis έχουν πολλά κακογραμμένα κομμάτια και πολλές στιγμές ελλειμματικής συνθετικής ικανότητας, εντελώς δυσανάλογη με τους επαίνους που παίρνουν. το the other πιο πάνω αποτελεί καλό παράδειγμα αυτού του πράγματος. Η κλιμάκωση που επιχειρεί είναι αναποτελεσματική, τα ρυθμικά του παιχνίδια και "εναλλαγές" στην αρχή έχουν ένα ενδιαφέρον αλλά τα parts που το αποτελούν είναι ασύνδετα, τα Leads είναι μηχανικά και χαζά, οι μελωδικές γραμμές αδιάφορες, όλη η εισαγωγή έχει κάκιστη χρήση των εφφέ της μπάντας που τα περισσότερα χρησιμοποιούνται χωρίς κανένα σεβασμό στη φύση του κάθε οργάνου και στην χροιά του, τα φωνητικά είναι κάκιστα (όπως συνήθως) ενώ από τη μέση και μετά είναι μονότονο με την κακή έννοια.
Επίσης - κάτι που ξεπέρασαν μόνο στο Panopticon- δεν έχουν την ικανότητα να αντιληφθούν το μουσικό κομμάτι σαν ένα "όλο" παρά σαν μια αλληλουχία ιδεών, πράγμα που ομολογουμένως φαίνεται περίεργο όταν καταφέρνουν να μείνουν σε πλαίσια concept. Κι αυτά είναι προβλήματα φανερά σε όλο το oceanic πέραν λίγων πραγματικά στιβαρών και ολοκληρωμένων ιδεών. Βάλε μέσα και το αδύναμο κόνσεπτ του oceanic (πράγμα που δεν είχαν στα celestial και panopticon)
η αποθέωση των Isis ποτέ δεν οφειλόταν στον χαρακτήρα τους, τη καλλιτεχνική συνέπειά τους και στην συνθετική τους ικανότητα (τομείς που άλλες μπάντες που τσουβαλιάζονται κάτω από το post metal όπως οι Neurosis τους πατάνε κάτω) αλλά στην αντιμεταλιά που κουβαλάγανε πάντα. Ήταν indie τύποι - άντε στις παρυφές του hardcore - σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς τους μάλιστα, που αποφάσισαν να παίξουν βαριά μουσική (=palm mutes και heavy ενισχυτές), κι από ένα σημείο και μετά ενσωμάτωσαν έξυπνα 3-4 ετερόκλητα στοιχεία που ήταν "hot" εκείνη τη στιγμή στην εναλλακτική δισκογραφία (και που συνέχιζαν να κάνουν ανάλογα με τον ποιον έκαναν περιοδεία κάθε στιγμή). Έμφαση κυρίως στο ρυθμικό στοιχείο της μουσικης τους (Celestial), και σιγά σιγά reverbs/delays και έμφαση στο "ambient", λογική κλιμάκωσης κτλ
Το σημαντικό είναι πως επικοινωνιακά κατάφεραν να υιοθετήσουν hip στυλάκι, αλλά και την περίεργη αντίθεση του "αέρας κουλτουρέ αντιμεταλιάς αλλά και συνεχείς metal αναφορές και πατήματα" (τότε ήταν ωραίο trend το συγκεκριμένο κόνσεπτ κι εκεί βρίσκεις και τους λόγους της εμπορικής επιτυχίας σχημάτων όπως οι SunnO))) ), κάνουμε και 2-3 ambient side projects για να δείξουμε τι μουσικοί αίλουροι είμαστε. Το ότι αυτό το concept μίλησε στην καρδιά του κάθε "ανήσυχου μεταλλά" βλ Ikonoklast, HoLC και αυτή τη γενιά γενικότερα, δεν πιστεύω πως τους κάνει γενικότερα "καλλιτεχνική" μπάντα, σίγουρα δεν τους κάνει άρτιους μουσικά, ακόμα πιο σίγουρα ΣΑΤΑNΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑ.
Phantom Duck
14-09-2011, 18:27
εγώ πάντως γελάω όταν έρχεται ο άλλος που θεωρεί τους isis άμπαλους, αλλά ξέρει το concept όλων τους των δίσκων και κάθε γαμημένη μπασογραμμή στο the other.
shirime, πότε άρχισαν να σε κοροϊδεύουν που η αγαπημένη σου μπάντα είναι οι isis; ναι, αυτοί οι indie τύποι που αποφάσισαν να παίξουν βαριά μουσική, δεν έβγαλαν ποτέ κάτι ep μες στο ξύλο πριν τη δουν mogwai.
Αν μπορώ να βρω ένα "κακό" σχετικά με τους Isis αυτό είναι η στρατιά των αντιγραφέων τους που κατέκλυσαν το metal τα τελευταία περίπου 7 χρόνια, και (ευτυχώς) εξαφανίστηκαν με τη διάλυσή τους.
Από κει και πέρα, το ότι όταν είναι να βρούμε μεγέθη να τους συγκρίνουμε καταφεύγουμε σε καθολικής αποδοχής αρχέτυπα όπως οι Neurosis και οι Godflesh (εννοείται αμφότεροι "ανώτεροι" των Isis) μιλάει από μόνο του.
Οι Isis ήταν μια σπουδαία metal μπάντα των 00ς. Ούτε κάτι λιγότερο, ούτε κάτι περισσότερο.
Ήταν indie τύποι - άντε στις παρυφές του hardcore
επώνυμη. σε όλο το ποστ με γαργαλούσαν τα δάχτυλά μου, αλλά εδώ έφυγε.
Phantom Duck
14-09-2011, 19:43
Από κει και πέρα, το ότι όταν είναι να βρούμε μεγέθη να τους συγκρίνουμε καταφεύγουμε σε καθολικής αποδοχής αρχέτυπα όπως οι Neurosis και οι Godflesh (εννοείται αμφότεροι "ανώτεροι" των Isis) μιλάει από μόνο του.
καλά, μην τρελαίνεστε κιόλας με τους goflesh, τον "post metal" δίσκο το 2001 τον έβγαλαν, πιο πριν δεν ήταν ιδιαίτερα (http://www.youtube.com/watch?v=2iFsZ_79i-4)κάτι που συγκρίνεις άνετα με τους isis ασούμε. δεν έχουν βγάλει μόνο το streetcleaner.
Drumsick
14-09-2011, 21:50
On topic
http://www.technodisco.net/img/tracks/b/bohren-_-der-club-of-gore/2792047-bohren-_-der-club-of-gore-sunset-mission.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=dJg_BzMBp4A
Phantom Duck μην κάνεις σαν Ρουβίτσα. Μπορεί μια μπάντα να σου αρέσει αρκετά και να την ακούς σοβαρά ακόμη κι αν αναγνωρίζεις τις καλλιτεχνικές της αδυναμίες, για όνομα του θεού.
Όσον αφορά τους Godflesh, ο μόνος λόγος που αναφέρονται σε κάθε συζήτηση για τους Isis - από τους ίδιους τους οπαδούς συνήθως, βλ. Ikonoklast (αν και σε άλλη βάση) στην συγκεκριμένη περίπτωση - είναι επειδή οι Isis τους έχουν αναφέρει σε 1-2 συνεντεύξεις σαν επιρροή, κι από τότε έχει γίνει καραμέλα. Το ΜΟΝΟ post metal κομμάτι που έχουν γράψει ποτέ οι Godflesh, με όλα τα μετέπειτα κλισέ και τις σάλτσες του είναι το εξής ένα:
http://www.youtube.com/watch?v=7aS5fI8Tqz4
Όσον αφορά το "δεν έβγαλαν ποτέ κάτι EP", ναι βλάκα. Μόνο που τότε δεν ήταν η ίδια μπάντα, είχαν και τον Randal. Και μετά για δέκα χρόνια αποφάσισαν να γίνουν Mogwai!!!
http://images.encyclopediadramatica.ch/2/21/Whambulance.gif
Προφανώς η σχέση Godflesh-Isis αφορά την μέχρι το "Streetcleaner" εποχή των πρώτων και την μέχρι το "Sgnl>05" εποχή των δεύτερων. Άμα βάλεις δίπλα-δίπλα πχ το "Us and Them" και το "Panopticon" ναι δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση.
Εκεί λοιπόν οι Isis -πάντα στα δικά μου αυτιά- ακούγονται αρκετά Godflesh-ικοί. Δεν το βρίσκω στο youtube, αλλά βάλε το "Charmicarmicarmicat Shines to Earth" από το "Red Sea", πιο Streetcleaner-worship δε γίνεται. Μέσα σ'όλα αυτά πρόσθεσε αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=4QssxY7e3qM)κι αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=ionRiSHKk1s), ε δεν το λες και "1-2 συνεντεύξεις μωρέ", μπαμ κάνει.
Μα το ότι ήταν μια μπάντα που τα tribute της τα πρόβαλε με κάθε ευκαιρία (το ίδιο έκανε και με τους melvins μιας και ανέφερες Charmicarmicat, ας προσθέσω και το boris cover) ισχύει. Αλλά ποτέ μου δεν σκέφτηκα τους Godflesh οποιασδήποτε περιόδου όταν πρωτοάκουγα Isis, εκεί που - όπως πόσταρα και πιο πάνω - σε σημεία στο oceanic άκουγα τον μοντέρνο απόηχο του souls at zero. Ή στο In The Absence Of Truth τεχνάσματα των Tool.
edit: πες μου πως στο Red Sea ακούς Avalanche Master Song ας πούμε...
Έτσι όπως το θέτεις ναι, πέρα από το Charmicarmicarmicat δε μπορώ να θυμηθώ άλλο κομμάτι Isis που να το'βαλα και να'πα με τη μία "Godflesh ρε μαλάκα". Μπορώ να σου αραδιάσω κάμποσα riffs (εκεί εντοπίζω εγώ τη σύνδεση) διάσπαρτα στις πρώιμες δουλειές τους, αλλά οκ είναι μίζερη διαδικασία και είμαστε οφτόπικ εδώ και 500 ποστς. Κλείνω την παρέμβαση με ένα "kala sas gamane oi Isis zoml zorz@!" :P
Drumsick
15-09-2011, 16:36
Εσείς οι δυο που μουτζώσατε, θέλετε να μου εξηγήσετε γιατί? Ειλικρινής απορία δηλαδή. Που διαφωνείτε?
VidnaObmana
15-09-2011, 16:46
Εδω μουντζωνουνε Wipers,Autechre και Future Sound of London. Κομπλεξια μεταλλαδες
Firestorm3
15-09-2011, 16:49
μα ειναι δυνατον να δινετε σημασια στις μουτζες :?: molis kerasa olh th selida!
Drumsick
15-09-2011, 16:55
Σε πινκαρα κατά λάθος -.-
Ο σκοπός των πινκ/μουτζών είναι υποτίθεται να αποφεύγονται ποστς τύπου "ω ναι ρε φίλε γαμάει" "πω, τι μαλακίες λες" "+163127368123" κτλ. Στην προκειμένη περίπτωση με ενδιαφέρει πραγματικά να μάθω γιατί διαφώνησε κάποιος με το συγκεκριμένο άλμπουμ. Το θεωρεί ασούμε χαρούμενο? Δεν του αρέσει απλά? Είναι ο Η.? Είμαι απλώς περίεργη.
Αν αυτό ισούται με "δίνω σημασία στις μούτζες", τότε ναι, guilty as charged.
Firestorm3
15-09-2011, 16:59
σε μουτζωσα επιτηδες :!:
giati na apofevgonte? gamane tetoia post. +1000000000000000
phthoggon
15-09-2011, 17:53
μπράβο shrime. Έμενα μόνο 1 στα 5 θέματα που παίζουν οι Isis στο Oceanic που ακούγεται έστω ελάχιστα ενδιαφέρον. Άντε το False Light είναι καλό κομμάτι γενικά... αυτά μόνο.
ελα αρκετα...
http://www.youtube.com/watch?v=_zlK8VU9gEQ
Drumsick
16-09-2011, 23:42
http://www.neformat.com.ua/images/releases/Amenra-Afterlife.jpg
QYEcYOac4BU
ikonoklast
18-09-2011, 01:53
δεν είναι μόνο εκεί το θέμα. οι Isis έχουν πολλά κακογραμμένα κομμάτια και πολλές στιγμές ελλειμματικής συνθετικής ικανότητας, εντελώς δυσανάλογη με τους επαίνους που παίρνουν. το the other πιο πάνω αποτελεί καλό παράδειγμα αυτού του πράγματος. Η κλιμάκωση που επιχειρεί είναι αναποτελεσματική, τα ρυθμικά του παιχνίδια και "εναλλαγές" στην αρχή έχουν ένα ενδιαφέρον αλλά τα parts που το αποτελούν είναι ασύνδετα, τα Leads είναι μηχανικά και χαζά, οι μελωδικές γραμμές αδιάφορες, όλη η εισαγωγή έχει κάκιστη χρήση των εφφέ της μπάντας που τα περισσότερα χρησιμοποιούνται χωρίς κανένα σεβασμό στη φύση του κάθε οργάνου και στην χροιά του, τα φωνητικά είναι κάκιστα (όπως συνήθως) ενώ από τη μέση και μετά είναι μονότονο με την κακή έννοια.
«πολλά κακογραμμένα κομμάτια»
«στιγμές ελλειμματικής συνθετικής ικανότητας»
«Η κλιμάκωση που επιχειρεί είναι αναποτελεσματική»
«τα parts που το αποτελούν είναι ασύνδετα»
«τα Leads είναι μηχανικά και χαζά»
«οι μελωδικές γραμμές αδιάφορες»
Οποιοσδήποτε νομίζει ότι μπορεί να συντάξει προτάσεις με στοιχεία όπως τα παραπάνω και να περιμένει να τον πάρει κανείς στα σοβαρά ή έχει γεννηθεί πριν το 1950 ή απλά είναι καραγκιόζης. Αυτά είναι τα πράγματα και είναι πάντα θλιβερό να βλέπεις κόσμο να πηγαίνει να μιλήσει για μουσικές και κινηματογράφους και τέχνες και όλα αυτά και πρώτα από όλα να σου ανοίγει το βαλιτσάκι με τα κομπλεξ του. Παρεμπιπτόντως, τελειώς ειλικρινά, πέρα απο τον Βάζελο στην ηλικία των 8 χρόνων για μια και μόνο φορά, δεν θυμάμαι να με έχει αναφέρει κανείς σαν οπαδό οποιουδήποτε πράγματος, οποτεδήποτε στη ζωή μου. Shirime, θα είσαι για πάντα ο δεύτερός μου.
high pilot
18-09-2011, 14:40
ο Holger Nilsson ειχε σκοτωσει τη γυναικα του (λολ) και ηταν εγλειστος ψυχασθενης. με το καιρο αρχισε να φανταζεται οτι για το θανατο της γυναικας του ευθυνοντε μυθικα πλασματα της σουηδιας, τα οποια και κατοικουν μεσα σε δαση. τις φαντασιωσεις του αυτες τις εγραψε σε τετραδια τα οποια και βρηκαν οι cult of luna στις προβες στο εγκαταλελειμενο πλεον ψυχιατριατρικο ιδρυμα.
αυτη ειναι πανω κατω η ιστορια του eternal kingdom :
http://www.youtube.com/watch?v=6XdEztcfg5A
ακουστε απο το 3.30 και μετα ποσο τεραστιο ειναι το κομματι.
Kaserinos
19-09-2011, 22:33
οχι ακριβως καταθλιψη, αλλα μια μελαγχολια.
μια κατασταση που ολοι εχουμε βιωσει (λιγο-πολυ).
Στιχοι:
"Your Name Here"
Heyyy
How you doing?
Ain't seen you in a long
Is everything all fine?
Doing your best?
I'm glad to hear it
Its all progress
Yeah that's the spirit
Look at you!
You look great!
It seems like you kept your self in good shape
You stopped drinking?
Huh?
Congratulations.
You back in school too?
That's fascinating...
So what you doing now a days?
You living here again or just vising for the holidays?
Yeah yeah
Hows your family?
Hows you mommy and daddy?
They living happily?
So tell me all about LA
Huh?
You don't live in LA?
Hold up
wait wait wait
Chicago
Hows Chicago?
What?!
No?
What?
Were you living then?
Ohhhhhhhh...
My fault
Please forgive me
Bad memories
So hows the big city?
You paying dues?
You making moves?
Yeah I always knew someday you'd break trough.
Your forever been a go getter
And I wont forget that
Bet that ill remember
I never told you this but
I wish you the best, success and all that other shit.
But that my que
I got stuff to do
It was a special surprise to bump into you
Stay safe
You have yourself a great day
Wait!
What was that?
What you say?
My phone number?
Nah I don't think so
I only gave it to a handful of close people.
Lets not make this into an issue
But the truth is...
I DON'T MISS YOU!
La La La La La
I will disappear
La La La La La
No far and no near
La La La La La
You are not my dear
I don't care where you for from here
La La La La La
I will disappear
La La La La La
No far and no near
La La La La La
You are not my dear
Theirs no tears next to your name here...
La La La La La
http://www.youtube.com/watch?v=8pzXeRtC1Oc
metamelia3
24-09-2011, 22:21
σουτ.
INSdc67UE_Y
ποιος μπορει να μου τον βρει αυτον τον δισκο; (λακης παππας - τραγουδια ερωτικα και χαμηλοφωνα)
high pilot
30-09-2011, 23:27
http://www.youtube.com/watch?v=qFUPK4zaQl4
GraveMiasma
01-10-2011, 10:28
Melagxolia kai Kata8lipsh parta arxidia mou
Hellblazer
01-10-2011, 17:04
http://www.youtube.com/watch?v=1XVJ5CCvI3g&feature=fvwrel
Harbinger of Death
23-10-2011, 04:26
Ήρθα να ποστάρω σε όλα σας τα θρεντ.
zkZ3ZHywGDw
scarecrow
23-10-2011, 05:02
http://www.youtube.com/watch?v=1XVJ5CCvI3g&feature=fvwrel
http://ts3.mm.bing.net/images/thumbnail.aspx?q=1263760769466&id=10a095c29a847ce2b400791b47e8bffc
metamelia3
31-10-2011, 18:10
0Jv6Y56aDI8
VidnaObmana
31-10-2011, 18:21
Καλκι σβησε κανα PM να σου στειλω κατι.
Σορρυ για το οφφτοπικ παιδια
=-=
menumission
31-10-2011, 19:30
http://www.youtube.com/watch?v=0vOyDZ7OmLE
casshern
14-11-2011, 20:48
o2zf28T0LFU
δεν ειναι ακριβως κατα8λιψη, αλλα εναν καποιο ζοφο και μια κλειστοφοβια μου τα βγαζει.. κολλαει και στο "συνεχεια ριπιτ", αλλα ας το χωσω δω χαμω.
FgOg6aYqASY
GraveMiasma
15-11-2011, 15:56
http://www.youtube.com/watch?v=SBwu83RR6ZU
metamelia3
15-11-2011, 22:04
τι νταρκθροουν για καταθλιψη βρε απανθρωποι.
http://3.bp.blogspot.com/_hJHDGO7PJL4/S67qm_l_c-I/AAAAAAAAAY0/AkFKZ16iW8s/s1600/crying.jpg
carheart
15-11-2011, 22:12
η εκτέλεση του Roy Orbison στο Love Hurts
.- (http://www.youtube.com/watch?v=B444PbkmaTQ)
Harbinger of Death
16-11-2011, 05:03
http://www.youtube.com/watch?v=SBwu83RR6ZU
Κατάθλιψη λόγω βαρεμάρας.
menumission
16-11-2011, 06:04
http://www.youtube.com/watch?v=fTevFc3dWXg
Jangling Jack
17-11-2011, 03:55
Μπορεί να έχει ξαναμπεί αλλά δεν γαμιέται άλλωστε είναι ο ορισμός του ον τόπικ.
http://www.youtube.com/watch?v=zU450iMsdOk
Και η συγκεκριμένη διασκευή περισσότερο.
Τώρα σοβαρά, συγκρίνεται αυτό με των Portishead; Κουβέντα να χουμε δλδ. Μιλάμε για μία τζούφια επανεκτέλεση, ακόμα και η παραγωγή είναι χειρότερη.
πραγματικα παιζει να ειναι η χειροτερη διασκευη που εχει κανει αξιολογο μεταλ συγκροτημα
VidnaObmana
26-11-2011, 14:47
ACO6U9EQr-c
mjoIOs6OzNc
Tispanagias tamatia
23-01-2012, 06:48
μαύρη eksetastikokatathlipsi, ζόφος κακός
http://www.youtube.com/watch?v=GZ4UBo7kIN4&feature=related
Vexing Verses
24-01-2012, 03:23
To ντισκονεκτηντ ακούγεται ολόκληρο, όπως του αρμόζει, αλλά το κομμάτι ζοχαδιάζει όπως και να 'χει.
ζόφος και ψόφος, αλυσιδωτά
http://www.youtube.com/watch?v=U0b-fY-gNhI&feature=related
μανιασμένο πινκ στο αποπάνω, είχαμε μια διαφωνία πριν καιρό με τον κάρχαρτ αν αυτό ή το sodoma sunrise των Reverend Bizarre είναι το κορυφαίο DOOM κομμάτι των 00ς, δεν μπορώ να αποφασίσω, όπως και να'χει εύγε.
scarecrow
07-06-2012, 03:15
http://www.youtube.com/watch?v=S2MynMibAAM
my_troubled_Mind
11-06-2012, 21:30
nhNyfYfWHj4
μονοτονία και μαυρίλα. δώσε σεραφειμάρα.
VidnaObmana
11-06-2012, 22:54
nhNyfYfWHj4
μονοτονία και μαυρίλα. δώσε σεραφειμάρα.
Πλακα μας κανεις ρε μαν , που την ειδες τη μαυριλα ?!
On topic...
xL_G7cdRtRg
Δεν ειναι και πισσα αλλα αρκετα σκοτεινο και μυστηριο
my_troubled_Mind
11-06-2012, 23:21
wat?
δίνει πόνο το κομμάτι. τίγκα στην απαισιόδοξη μελωδία είναι. αν δεν είναι μαυρίλα δηλαδής τι?
http://www.youtube.com/watch?v=-1sRN4BjKLc
''θα σου κανω παρεα...''
KoiliaSamprela
17-06-2012, 20:45
nahQhQ4Gy6k
menumission
20-07-2012, 16:00
http://www.youtube.com/watch?v=fTevFc3dWXg
http://www.youtube.com/watch?v=UugDNFIcuK0
menumission
20-07-2012, 16:10
http://www.youtube.com/watch?v=JiEPGVhtWLA
http://www.youtube.com/watch?v=qsQ9JPyvCSo&feature=related
να πεθανει η ζωη
Harbinger of Death
17-08-2012, 03:02
Μιας και μου το θύμισες, μην ξεχάσω:
qs5wIJlUK1o
XSJlDlCirvY
AJOOCY2rPwI
Τα έλεγε αυτός ότι θα αυτοκτονήσει, κανείς δεν τον άκουγε.
Εκτός αν τον σκότωσε η πουτάνα η γκόμενά του και πήγε να το περάσει ως ατύχημα.
casshern
02-11-2012, 14:45
Η αναζήτηση δε βρήκε σπίρτα, άρα να υποθέσω ότι δεν έγινε καμία νύξη στο θάνατο του τιτανοτεράστιου καλλιτέχνου Terry Callier ???
Ας είναι, RIP μίστερ Τ :(
lDY1woyv6qg
Λιγότερο ζοφερό το παρακάτω, μπαίνει εδώ για την οικονομία των ποστς.
_hySMoJC0xE
metamelia1
11-12-2012, 02:30
http://www.youtube.com/watch?v=TGVBy3aM18E
http://www.youtube.com/watch?v=MWp6fZS8JAY&feature=share&list=UUnhHAGWDG4kwl4GcsDMzpfQ
ευτυχεσμενα χριστουγεννα και καλα να μας μπει το τελος του κοσμου
Kingdom Gone
19-12-2012, 04:04
http://www.youtube.com/watch?v=MWp6fZS8JAY&feature=share&list=UUnhHAGWDG4kwl4GcsDMzpfQ
ευτυχεσμενα χριστουγεννα και καλα να μας μπει το τελος του κοσμου
καλά πρωτοχρονιά
http://www.youtube.com/watch?v=PEk4zY-6P-k
Agoraphobic_S.I.
19-12-2012, 18:46
καλό πάσχα.
ξέρετε, με τη σταύρωση κι αυτά.
http://www.youtube.com/watch?v=m4xsWgwovyU
metamelia3
19-12-2012, 22:29
Είστε όλοι φολς. Πάρτε ωραίο ξεθάβινγκ για σηκωμένη τρίχα κάγκελο τώρα να μάθετε.
VfXR6mP0YBc
menumission
19-12-2012, 23:02
Κι εσύ είσαι φέικ.
Harbinger of Death
19-12-2012, 23:08
Κάποιοι μπλέκουν την κατάθλιψη με μια γλυκιά μελαγχολία.
ZKdLmx3NcpE
qs5wIJlUK1o
metamelia3
19-12-2012, 23:08
ΚΑΦΡΕΦΤΑΚΙ!
Harbinger of Death
19-12-2012, 23:19
όταν μιλάτε για κατάθλιψη , μιζέρια , κατάντια ... έτσι απλά χωρίς προσπάθεια
pWStaRmuXzY
Διαβάζω το θρεντ από την αρχή, ορίστε, ο νέος μας τέκνικαλ αντμίν ξέρει μπαλίτσα.
Και να προσθέσω
PZp7-QoLmMA
Αυτά.
menumission
20-12-2012, 02:39
http://www.youtube.com/watch?v=ALbUO_8iJwg
http://www.youtube.com/watch?v=TrFNmJlD7KU
Harbinger of Death
20-12-2012, 04:28
Δεν ήθελα να επαναληφθώ, αλλά αυτό. Ο Ματ Έλιοτ είναι πάντα οντόπικ.
menumission
21-12-2012, 05:54
Λοιπόν κοίταξα απ'την αρχή όλο το θρεντ διαπιστώνοντας πως ακόμα δεν έχει ποσταριστεί αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=8Kkxbw3s2pM
DoctorPoet
23-12-2012, 18:13
http://www.labyrinthofthoughts.gr/opencart/image/cache/data/DIAFANA-500x500.jpg
και απο αγγλική μουσική
http://randomtidbitsofthought.files.wordpress.com/2011/06/1218049195_the-cure-disintegration.jpg
γιατί οταν έχεις μια σαράβαλη καρδιά χρειάζεσαι οπωσδήποτε θεραπεία!!!
metamelia3
24-12-2012, 21:17
Καλά χριστούγεννα γαμώ το στανιό μου.
EkhY4YXX6x4
menumission
26-12-2012, 17:09
qs5wIJlUK1o
DLQvD6Zw73s
VidnaObmana
27-12-2012, 20:04
Μαυριλα & Οργη
nSQHQQ2yvWQ
Art In Haste
31-12-2012, 01:12
http://www.youtube.com/watch?v=qdVJMQR5_xo
Μπαίνει και στο οφφ τόπικ αλλά το βάζω κατευθείαν εδώ. Νέος Thomas Feiner, να δούμε πότε θα αξιωθεί να βγάλει δίσκο.
innocent76
31-12-2012, 13:47
μαυρη πανουκλα . θανατοςςςς
http://www.myspace.com/bloodandrosesuk/music/songs?filter=featured
http://www.youtube.com/watch?v=KhdUgtR1zAQ
innocent76
31-12-2012, 13:49
http://www.youtube.com/watch?v=EO5_SW4_0jY
http://www.youtube.com/watch?v=BMGZ9e7NCd0
scarecrow
27-01-2013, 21:54
http://www.youtube.com/watch?v=LFtMgXTD1Ns
Καζαντζιδης
και η διαπιστωσις οτι δεν υπαρχει ΚΑΝ ψωμι (αλλα δοξα το θεο εχομε ιντερνε)
Drumsick
21-06-2014, 23:36
Πέρασαν κιόλας 7 χρόνια. Τι δισκάρα ρε πούστη μου.
https://www.youtube.com/watch?v=rMrBWwEMA7w
https://www.youtube.com/watch?v=iNnTWCfnMVc
4:00 κι έπειτα, πεθαίνω, σβήνω, εξαϋλώνομαι.
hlektrologos_amhxanos
22-06-2014, 14:23
για συναισθηματικους
http://www.youtube.com/watch?v=cu3K1njbYqs
το ξέρω ότι έχει μπει σαν ολόκληρο άλμπουμ, αλλα το συγκεκριμένο κωλολέει να το βλέπεις κιόλας
https://www.youtube.com/watch?v=99PT8q5trro
Jacknife
22-06-2014, 17:27
Διαβασα ολο το θρεντ και ειναι κριμα να λειπουν:
http://www.youtube.com/watch?v=33Gboad2Hzs
αχρηστη ινφο της ημερας: ο τραγουδιστης τους Νικ Μπλινκο μπαινοβγαινε σε ψυχιατρεια(γιατι αραγε?)
Psychonaut 4 - Have a nice trip.
http://www.metal-archives.com/images/3/4/8/8/348827.jpeg?1058
και γαμώ την Γεωργία μου
https://www.youtube.com/watch?v=91YcNoV_fnw
hlektrologos_amhxanos
22-06-2014, 23:35
αυτη η σολαρα των μπλακ σαμπαθ ειναι βγαλμενη απο τα βαθη της κολασεως
https://www.youtube.com/watch?v=HsD696W2RVc
scarecrow
23-06-2014, 00:17
https://www.youtube.com/watch?v=yyeqT4KSKuw
Art In Haste
23-06-2014, 00:26
+1 για Psychonaut 4, γαμάνε οι Γεωργιανοί!
Gamopanagy
23-06-2014, 10:31
ισλανδοι μαστερς στην καταθλιψη
https://www.youtube.com/watch?v=FKoYs32JWfA
το intro
https://www.youtube.com/watch?v=dJn7vzCIfUA