PDA

View Full Version : SKA-P - Θεσσαλονίκη 16/05/09

Drumsick
18-05-2009, 14:22
Μιας και ξέφυγε κ το άλλο θρέντ, ας τα πω εδώ.

Οι σκα-π ποτέ δε μ'αρεσαν ιδιαίτερα. Επειδή όμως το σκα πανκ έχει γενικά χαβαλε και ψηνόμουν για τη βολτίτσα θεσ/νικη (...) ανεβήκαμε με την παρέα.

Έχοντας ήδη εισιτήρια, σκάσαμε στο στάδιο κατα τις 7. Μπόλικος κόσμος ήδη, πολύ στριμωξίδι στην πόρτα. Με τα πολλά μπήκαμε μέσα, πήραμε μπυρίτσες με 10ευ τις 5, στρίψαμε τα τσιγάρα μας και την αράξαμε στο γρασιδάκι όπως οι περισσότεροι. Παντού χαμογελαστές φάτσες και γενικά πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Κατά τις 8 (νομίζω, ίσως λίγο αργότερα?) βγήκανε οι 63 High. Δεν τους είχα ξανακόυσει. Πολύ ωραία μπάντα, μουσικά και εκτελεστικά. Σωστή αναλογία τρομπέτων και σπασιδίων. Γαμάτο σκα πανκ γενικά.
Στο μεταξύ απ'εξω γινόταν χαμός. Πολύς κόσμος να περιμένει ακόμα να μπει και διάφορα τυπάκια να πηδάνε κ να μπαίνουν απ τις κερκίδες υπό το χειροκρότημα τω υπολοίπων με τους σεκιουριτάδες να κάνουν τις πάπιες.

Μετα απο 1-1,5 ώρα βγήκανε οι σκα-π.
Δε με νοιάζει τι κάνουν κι αν ενστερνίζονται την ιδεολογία που προωθούν ή είναι καπιταλιστικά ζώα. Εγώ για τη μουσικούλα και τον χορό πήγα, και αυτά τα καλύψανε 150%. Χαμός γενικά. Ειδικά απο την κονσόλα και μετά, ήταν πολύ δύσκολη η μετακίνηση. 5000 άτομα να χοροπηδάνε και να χορεύουν ασταμάτητα για 2-2,5 ώρες (οι υπόλοιποι αράζανε πιο έξω που ήταν πιο χαλαρά). Γενικά άπειρο κέφι. Δηλαδή αν έμπαινες μέσα στον κόσμο δε γινόταν να μην έχεις ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο.
Η μπάντα σε τρελά κέφια επίσης. Τα σπάγανε και το καταευχαριστιόντουσαν. Ξεσήκωναν τον κόσμο ακόμα περισσότερο. Η όλη εμφάνιση είχε και ένα θεατρικό στοιχείο. Κάθε κομμάτι συνοδευόταν κι απο αντίστοιχα visuals αλλά και αντίστοιχο ντύσιμο του ενός τραγουδιάρη ο οποίος συμμετείχε σε μίνι σκετσάκια είτε μόνος είτε με τη συνοδεία άλλων ατόμων που σκάγανε στη σκηνή.
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε το πόσοι γνώριζαν τους στίχους. Δηλαδή ούτε σε ελληνόφωνα λαιβς δεν έχεις τα 2/3 του κόσμου να τραγουδάνε.

Αυτά. Πολύ πολύ ωραίο λαιβ γενικά, πολύ ωραίος ήχος, πολύ ωραιος χώρος, λογικές τιμές σε μπύρες κτλ, λογικοτατες και οι τιμές των εισιτηρίων.
Μόνο τεράστιο ελάττωμα οι 2-3 τουαλέτες που παίζανε που ήταν μόνιμα τίγκα και με ανάγκασαν να υποφέρω καθόλη τη διάρκεια του λάιβ.

Μπράβο στους διοργανωτές.
Είχα καιρό να πάω σε μεγάλη συναυλία και να νίωσω πως όχι απλώς δε με πιάσανε κορόιδο, αλλά ξεπεράστηκαν και οι προσδοκίες μου.

Reject
18-05-2009, 14:27
τελειοι.να ξαναρθουν.

Drumsick
18-05-2009, 14:29
Δε σε ανάγκασε κανείς να πάς. Άντε στο λαιβ/ιβεντς να παίξεις.

ροφλ @ ταγκ.. Μαλακες =[

Reject
18-05-2009, 14:33
τι κατασταση ειναι αυτη.
τους κραζω,καντηλιαζεις.
τους αποθεωνω,κραζεις.
να το κοιταξεις (http://www.youtube.com/watch?v=jsxjYE7GdBI) μια αυτο...

ας κανω και ενα ρηπορτ εγω.
οι σκαπε ποτε δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα.τους θεωρουσα οπουρτουνιστικα μουνοσκυλα που πουλανε αναρχια και επανασταση στους φιογκους.τεσπα,ειπα να παω.ετσι και αλλιως θα μπαιναμε τζαμπα.οπως και εγινε,το ντου ηταν πολυ πετυχημενο.
ξεκινησαν οι 63 χαι,οταν τελειωσαν,ψαξαμε να βρουμε την πρωτη γωνια να την πεσουμε-απο το χασμουρητο ειχε στραβωσει η μασελα.ξεπερασμενο σκα πανκ σαν αυτο που παιζοταν σωρηδον στο αμερικα την πενταετια 1995-2000.νεξτ πληζ.
και τι νεξτ ε!τριφυλλα μπομπατα,σκηνικα κιςς,βιντεογουολ,οι μουσικαντηδες της νεας γενιας βαρεμενων ηρθαν να μας ξεσηκωσουν για τα καλα!η νυστα μας περασε απο τους 63,αλλα εγινε χειμερια ναρκη στους σκαπε.μεταλ ποζινγκ καταστασεις,κουραστικοι και κουρασμενοι,ηταν η καλυτερη μεθαδονη για τους εξαρτημενους απο υπνοστεντον!παντου γυρω σου χαζοβλαμμενες φατσουλες να τονιζουν την ανιθεση στην σκατοψυχια που εβγαζες εσυ,η οποια εγινε ενα τεραστιο χαμογελο οταν εβλεπες καθυστερημενους να φωναζουν "λεγκαλιζασιον!".
επειδη μας επιασε κατουρημα χοντρο(ειχαμε κανει μπουκα και μεσα στο μπαρ και ξεσηκωσαμε μερικα νερα),η καλυτερη λυση ηταν να ανεβεις ψηλα στην κερκιδα στα επισημα,και να κατουρησεις απ εξω.κλασσικο και δοκιμασμενο συστημα,προτεινεται παραυτα γιατι προσδιδει μια αισθηση ακατανοητης ελευθεριας.
εδω να ευχαριστησουμε τους διοργανωτες που εβαλαν τοσο ακριβο εισητηριο και μας εδωσαν αφορμη να κανουμε ντου,αλλιως δεν θα καταδεχομασταν να το κανουμε αν ειχε πχ 10ε,απλα δεν θα πηγαιναμε.και επισης να ευχαριστησουμε τους φιλοξενους δυτικους που μας παραχωρησαν το γηπεδο της μεγαλης ομαδας της ευκαρπιας,του σλαβομακεδονικου.
και του χρονου!

Razor
18-05-2009, 15:03
ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΤΑΓΚΣ ΡΕ

stam and the witches
18-05-2009, 15:24
Καλά ρε πάνκη, κι εσύ τι σκατά πήγες δλδ;

Reject
18-05-2009, 15:26
εχω ηδη απαντησει στο αλλο τοπικ.για τα ενδεχομενα μπαχαλα.

mrmaiden
18-05-2009, 17:01
axaxaxaxaxaxax. Poios egrapse Lila Pause sta tags ?:rofl:Konteuo na fao to pliktrologio apo ta gelia.

Sotos_The_Tequiler
18-05-2009, 17:04
αν βλέπεις κάτι απαξιωτικά από πριν τότε μην πας ρε φίλε...
Κι αν θεωρείς ότι οι ΣΚΑ-Π είναι αυτά που είπες ότι είναι, και δε σου λέω ότι δεν έχεις δίκιο, ούτε υπέρμαχος των ΣΚΑ-Π είμαι ότι κανένας που τρελαίνεται μαζί τους. Ας είναι και τα χειρότερα οπορτούνια του κερατά... εγώ πήγα... τους είδα... τους άκουσα... πέρασα όσο καλά μπορούσα να περάσω σε ανάλογο νταβαντούρι και αυτό ήταν. ΤΕΛΟΣ
Χέστηκα αν πήραν λεφτά κι αν τα βαλαν στον κώλο τους ή αν οι από κάτω τους θεωρούν επαναστάτες και ανάρχες ως το μεδούλι. Χέστηκα πραγματικά αν τα χουν πλακάκια με τις πολυεθνικές ή αν ο κιθαρίστας αντί για νερό πίνει PEPSI μόνο και μόνο για διαφήμιση.

Θα μου πεις εγώ τι τσουτσέκι παριστάνω τώρα... και γιατί πήγα να δω κατί καραγκιόζηδες σαν αυτούς που περιέγραψαν όλοι οι άλλοι στο άλλο θρεντ.
Αλλά η σωστή ερώτηση δεν είναι αυτή...
Η σωστή ερώτηση είναι: θα ξαναπήγαινες σε Live SKA-P?
Γιατί όταν γουστάρεις κάτι και υποστηρίζεις και το υπόβαθρο στο οποίο πατάει, τότε γουστάρεις να το βλέπεις και συνέχεια και ξανά και ξανά και με την κάθε καλή ευκαιρία και πορώνεσαι και, και, και, και

Σε Live το οποίο ξέρω από πριν ότι δε θα μου αρέσει ή επειδή η μπάντα είναι αυτό που είναι και το θεωρώ πιο κάτω κι από SKAτα, ή τους θεωρώ καραγκιόζηδες κλπ κλπ κλπ ε σε τέτοιο live δεν πατάω ρε φίλε. Ούτε για ντού, ούτε για να κράξω, ούτε για κανέναν άλλο λόγο. Ας πάνε να τους φάνε στη μάπα αυτοί που γουστάρουν. Ας χάσουν τα λεφτά τους, ας τους πιάσουν κότσο ας, ας, ας, ας... Εμένα στ'αρχίδια μου... θα πίνω τεκίλα κάτω από καναν ίσκιο.

Και για όποιον καραγκιόζη χάρηκε (αν υπάρχει τέτοιος) που έγινε πέσιμο σε αυτοκίνητα και κλοπές και σπασίματα και λοιπά.... μη πω καμιά κουβέντα τώρα για το πόσο άντρες είναι και οι μεν και οι δε.

Όσο για το ντου... ταπεινή μου άποψη είναι να το ψάξετε λίγο όσοι θέλετε να λέτε ότι ανήκετε εκεί που ανήκετε.

Agoraphobic_S.I.
18-05-2009, 17:11
Περιττό να πω ότι συμφωνώ 100% με πάνκη παρόλο που δεν πήγα στο λαηβ ε.

Reject
18-05-2009, 20:59
να φερουμε τους αγκοραφομπικ νοουζμπλιντ λοιπον!

Agoraphobic_S.I.
18-05-2009, 21:09
Bασικά να στείλεις λινκ για αυτό (http://electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=21168), ακόμα περιμένω. 8-)

GG*
19-05-2009, 00:00
οταν λεω οτι ειμαστε αντι-legalize στραβωνετε...ε φατε στη μαπα τους πιθηκες

σκα νταφου και χορευω σαν τσουτσου

AngelOfSorrow
19-05-2009, 02:15
X isoun panepistimia paraskeyi i savvato?

episis esy egrapses "dwste epitelous fou" stis toualetes sto berlin?

sto live den imane.douleya.alla logw tou live kai tou ypervolika pollou kosmou pou anevike apo athina to sygekrimeno s/k

stin poli ypirxe ena trello klima.toulaxiston egw etsi to antilifthika.oson afora sygekrimenous xwrous,ta party p kai s vrady klp

starxidia sas

X apanta

pame re kalokairi kai gamw ta kantilia

Drumsick
19-05-2009, 07:04
Ήμουν πανεπιστήμια το σαββατο, ναι.
Δεν το έγραψα εγω, όχι.

Sotos_The_Tequiler
19-05-2009, 07:10
σαπίλα στα γρασίδια... αλλά αυτοί που είχαν τα decks στα χέρια τους μας πήραν τα αυτιά με τις ίδιες μαλακίες όλο το βράδυ :P

AngelOfSorrow
19-05-2009, 22:37
nai alla mas swsane kata tis 5 me ena yperpolitimo tsigaraki

X mallon se pire to mati mou alla den se milisa.krimas

Drumsick
19-05-2009, 22:48
Εσύ έχασες =Ρ

Sotos_The_Tequiler
19-05-2009, 22:54
5 παρα 20 την είχα κάνει από κει...
είχαμε σαπίσει από ώρα λίγο παρακάτω από τα σουβλάκια, όλο και κάποιος έφερνε καμιά μπύρα και την έβγαλα στο οριζόντιο για πολλή ώρα αφού κανείς άλλος δεν κουνιόταν όσο κι αν τους τράβαγα.
Σε κάποια φάση σύρθηκα και μέχρι ένα γυράδικο και επέστρεψα με 3 πιτόγυρα ανα χείρας. Τα 2 τα κατάπια, το τρίτο το δώρισα :P

Agoraphobic_S.I.
19-05-2009, 23:45
Ρε, τι λένε, πλακώθηκαν μεταξύ τους αναρχικοί-πανκια στο λαηβ και μετά πήγαν 80 άτομα και ισοπέδωσαν τη στρητ αττακ;

locust
19-05-2009, 23:48
ήταν βαλτοί απο τους σκαπέ φίλος

rebelos
19-05-2009, 23:49
εδωπέρα πλακώθηκαν στο τρένο στο λάιβ θα κώλωναν

karharias
04-06-2009, 14:17
γαμω τα live!!!
ξενέρωμα που δε με άφησαν να ανεβώ στη σκηνη, μπάσταρδοι σεκιουριτάδες.

hilights, δίπλα από το γήπεδο του Μακεδονικού ήταν η ΟΔΔΥ. Παρατημένα μπατσικά καίγονταν μετά τη συναυλία. Καλύτερος τρόπος να κλείσεις τη μέρα σου. Θα μπορούσα να τα βλέπω να καίγονται μήνες!

ΜΕΙΟΝ> οι Φοινιξ κιούσπες μπυρες που πουλούσαν στη συναυλία. Αν είναι δυνατόν, στο τέλος θα πουλάνε κορν φλάουερ για πρέζα! ΑΙΣΧΟΣ!
Δε τους χάλασε που πήρα μερικες δεκάδες δωρεάν.

ΑΠΟΤΥΧΙΑ το εισητήριο. Τελευταίο live που αγοράζω εισητήριο (το terravibe αξαιρείτε, πάλι πρόλαβα κ αγόρασα ο μαλακας). Πλέον όλοι μπαίνουν τζάμπα, εγώ γιατί όχι?!

nikolasfluxus
04-06-2009, 16:11
οου στην αναρχοσυναυλία του αιώνος η εταιρία security δεν αφήνει να πλησιάσεις το συγκρότημα...
αν σου πετάξει ο κοντοπούτανος την ιδρωμένη πετσέτα,ευχαριστημένος να'σαι!
σολιδαριδαδ!

Tispanagias tamatia
04-06-2009, 16:25
Χαχαχαχαχα φοβερή αναρχοσυναυλία ναι!

Νταξ, αν δε έπαιζε το ντου δε θα ήμουνα εκεί.

Όσο για τα καμμένα "μπατσικά" αρχίδια μπατσικά ήταν. 2-3-10 μαλάκες βάλαν φωτιά σε 2 αμάξια από μία μάντρα. Έλεος με τους μαλάκες και τους ποζεράδες πια.