View Full Version : Y&T
GuardianOfIvorytower
16-05-2009, 20:05
Η μόνη μου επαφή με τη μπάντα μέχρι πρότινος ήταν η συμμετοχή του Μενικκετι στο Hear and Aid του Dio. Είδα πρόσφατα ότι παίζουν εδώ τον Ιούνιο κ έκατσα να ακούσω σοβαρά. Ξεκίνησα με το Earthshaker, το οποίο αποδείχτηκε πολύ καλό hard rock. Μου έχουν προτείνει επίσης να ακούσω Meanstreak κ Black Tiger. Για πείτε κ σεις...
Witchkiller
17-05-2009, 23:27
Η μόνη μου επαφή με τη μπάντα μέχρι πρότινος ήταν η συμμετοχή του Μενικκετι στο Hear and Aid του Dio. Είδα πρόσφατα ότι παίζουν εδώ τον Ιούνιο κ έκατσα να ακούσω σοβαρά. Ξεκίνησα με το Earthshaker, το οποίο αποδείχτηκε πολύ καλό hard rock. Μου έχουν προτείνει επίσης να ακούσω Meanstreak κ Black Tiger. Για πείτε κ σεις...
Αυτά τα δύο που σου έχουν προτείνει θα σου χύσουν τα μυαλά στο πάτωμα!
BURNIN AMBITION
17-05-2009, 23:51
ti?????????????????????????
paizoun iouni edw?
pote kai pou ti les re malaka mi se gamhsw?
an kaneis kai esu plaka tha ginei xamos
malaka
prwta oi dinosaur jr kai meta autoi
tha ta paixw
malakes niwste milame gia diagalaxiakh upergroupara.eimai prwth grammh
dwste info malakes twra
BURNIN AMBITION
17-05-2009, 23:51
kai molis katalava oti to edw einai sthn elvetia
de gamiesai malaka
Jim Dandy Mangrum
18-05-2009, 10:18
Αυτά τα δύο που σου έχουν προτείνει θα σου χύσουν τα μυαλά στο πάτωμα!
akribws.....
e meta xtypa kana Earthshaker kai In Rock We Trust. to Ten tou 1990 einai san Dokken as poume sto emporiko tous alla gamaei.
o arxhgos tous o Meniketti (tragoudi/ki8ara) exei bgalei 2 diskakia solo pou gamane omorfa kai wraia. to "On the Blue Side" einai blues kai to omonymo tou 2003 einai san Y&T arxes 80's pio blues omws.
auta
edit: ta 2 diskakia epishs pou xane bgalei san Yesterday & Today sta telh 70's einai poly dynata kai arketa xyma
GuardianOfIvorytower
18-05-2009, 10:45
Thanx παίδες :D
Αυστρία BURNIN, όχι Ελβετία 8-)
mrmaiden
18-05-2009, 16:57
Meniketti theos!! Des tous oposdipote. Tous eixa dei prin 5 xronia kai ta spasane!!!
Boris-san
18-05-2009, 18:48
Απιστευτος κιθαριστας
GuardianOfIvorytower
08-06-2009, 17:50
Γαμάτα δισκάκια κ τα παραπάνω 3 που έχω αναφέρει, θα ακούσω κ τα υπόλοιπα σιγά σιγά. Κ τη συναυλία δε τη χάνω ;-)