PDA

View Full Version : Rush - Roll The Bones (1991)

eleventh guardian
15-05-2009, 15:20
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/archive/9/99/20040330052939!Rush_roll_the_bones.jpg

01. Dreamline
02. Bravado
03. Roll the Bones
04. Face Up
05. Where's My Thing?
06. The Big Wheel
07. Heresy
08. Ghost of a Chance
09. Neurotica
10. You Bet Your Life

Κλασικό άλμπουμ, σίγουρα, οπότε εκλάβετε το thread ως αφορμή για συζήτηση γύρω από τους Rush. Για μένα το "Roll the Bones" είναι η πρώτη αγάπη και παντοτινή από αυτήν την μπάντα, μια και αυτός ήταν ο πρώτος δίσκους τους που άκουσα, θυμάμαι μάλιστα ότι είχα κολλήσει και το άκουγα επί ένα μήνα και πλέον σερί - ήταν και η εποχή που δεν έκανα αλόγιστες αγορές.

Παρότι, μάλιστα, το άλμπουμ στιχουργικά ασχολείται πολύ με τον θάνατο και γενικά με δυσάρεστα θέματα (ακόμα και το εξώφυλλο είναι μακάβριο), μουσικά είναι πολύ χαλαρωτικό. Πάντα το 'χω στο νου μου δηλαδή όταν είμαι κουρασμένος/ζαλισμένος και θέλω να ηρεμήσω.

Για πείτε κι εσείς.

Jim Dandy Mangrum
15-05-2009, 16:07
e entaksei ti na poume twra. oi Rush xwnoun, koboun th gh kai to sympan sta 2 ktl pou lei kai o loader....

kataplhktikos diskos, gematos melwdies, genika idiofyestata kommatia. kai oi stixoi entaksei re den einai kai toso maurila. exei grapsei pio maura o Peart allou....

eleventh guardian
15-05-2009, 16:15
Α, δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με στίχους Rush όσο σ' αυτό και το 2112 που ήταν τα πρώτα που άκουσα!

Γενικά δεν έχω ασχοληθεί με Rush όσο θα έπρεπε, υπάρχουν αρκετά άλμπουμ που δεν έχω αποκτήσει ακόμα (Presto, Test for Echo, Grace Under Pressure, Hold Your Fire). Τ' αφήνω μαζί με τις ποζεριές για να 'χω να ανακαλύπτω πράγματα στα γεράματα. :P

GuardianOfIvorytower
15-05-2009, 17:49
Καλά όλα αυτα που είπες παραπάνω δισκάρες είναι (αντικειμενικά πάντα :cool: ), αλλά κυρίως το Grace Under Pressure αγόρασε asap.

Για Roll the Bones, ε άλλη μία δισκάρα, κολληματικές μελωδίες, Dreamline, Bravado, Roll the Bones, Ghost of a Chance, The Big Wheel κομματάρες τρελές, βασικά όλα είναι πολύ καλά...όπως έχω γράψει κ αλλού, δεν έω ακούσει μέτριο δίσκο από τη μπάντα αυτή (κ δεν έχω καλά μόνο το Vapor Trails). Λατρεύουμε.

Candiru
15-05-2009, 18:57
το πρώτο Rush που άκουσα ήταν το farewell to kings εννοείται κάπου 1980. Αυτό εμενα μου έχει κολήσσει ως καλύτερο, αν και αγαπημένο κομμάτι είναι το teple of syrinx.

Πάντως το poll the bones είναι από τα πιο αγαπημένα της ύστςρης περιόδου τους (μετά το grace under pressure Που αν θυμαμαι καλά αυτό σηματοδοτεί την πιο ηλεκτρονική και σοφτ στροφή τους).

Πάντως είναι από τα συγκροτήματα που αν δεν έχεις καμιά δεκάδα τουλάχιστον δουλειές τους είναι σαν να μην έχεις καμία

GuardianOfIvorytower
15-05-2009, 19:32
Γράψτα κ σωστά ρε άνθρωπε...κ το The Temples of Syrinx είναι το 2ο μέρος του 2112. Επίσης η στροφή σε πιο ηλεκτρονικές φόρμες έγινε με το προηγούμενο από το Grace Signals. Με την τελευταία πρόταση συμφωνώ.

00i00
15-05-2009, 19:36
οι προγκστερς δεν τους εχουν και πολυ ψηλα αυτους

UC.Hammer
15-05-2009, 19:45
Mesa sta 5 agaphmena sygrotimata.Caress of Steel,2112,A Farewell To Kings,Hemispheres,Permanent Waves kai eidika Moving Pictures.
(http://en.wikipedia.org/wiki/Moving_Pictures_%28album%29)

animae
15-05-2009, 19:49
H πρώτη μου, επιδερμική επαφή με τους Ρας ήταν με 2112,το οποίο δεν μου άρεσε.
Γενικά δεν είναι του γουστου μου τα ψηλά φωνητικά, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση.

Αργότερα χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο πήγα και πήρα το counterparts, το οποίο μόλις το άκουσα έμεινα κάπως έτσι: :shock:
Yπερδίσκαρος, με κομματάρες μέσα, πολύ μελωδία, όχι τόσο ψηλά ψωνητικά όσο στα ειτιζ και σεβεντιζ και αρκετά πιο κιθαριστικό, hard rock.
Έχω την εντύπωση οτι ο κ.Λαιφσον, το χει περισσότερο όταν ροκάρει (τουλάχιστον εμένα μου αρέσει περισσότερο) και γενικά θα έλεγα ότι μάλλον μου αρέσει η τελευταία περιοδος τους.

Τα παλαιότερα όσο και να μου αρέσουν μουσικά (πχ ο δίσκος που χει μέσα το τομ σογιερ), δεν μπορώ να ακούσω με τίποτα την φωνή.

Α και το τελευταίο τους πολύ πολύ όμορφα.

Μουτζώστε ελεύθερα.

Rush
15-05-2009, 19:58
Den tous kserw.

mrmaiden
15-05-2009, 22:08
Karametria mpanta more:shock:

Entaksei kai mono oi Rush na epaizan mousiki kai na min ypirxe kanena allo sygkrotima sti gi, FTANOUN KAI PERISSEUOUN:touched:

GuardianOfIvorytower
15-05-2009, 23:39
οι προγκστερς δεν τους εχουν και πολυ ψηλα αυτους

οι οπαδοί ή τα γκρουπ?

Γιατί όσους προγκ οπαδούς ξέρω τους λατρεύουν. Μπάντες το ίδιο (βλέπε Fates, Theater κλπ...)

rage for order
16-05-2009, 00:07
αυτό βασικά. εκτός και αν το είπε ειρωνικά..

00i00
16-05-2009, 00:38
οι οπαδοι

μην κρινετε απο ελλαδα που δεν υπαρχει γενικα παιδεια για το παρελθον

το προγκ στην ελλαδα ειναι αμαρτωλη ιστορια...εδω εχουν κανει τους Marillion bandαρα

παντως παρολο το οτι δεν πιανουν υψηλα στανταρντς πρεπει να αναγνωρισω οτι ειναι απο τις ''τιμιες'' μπαντες με αξιοπρεπεις ας πουμε δουλειες ακομα και τωρα...τουλαχιστον συνεχισαν να κανουν οτι αγαπαν οχι οπως αλλες πραγματικα γαματες μπαντες που απλα τωρα δεν εχουν καμια σχεση οχι με το τοτε μεγαλειο τους....αλλα με το ιδιο το ροκ (βλεπε Floyd)

entit:για progrock fans λεω ε??? καμια σχεση με τους progmetal fans που ειναι αλλου παπα ευαγγελιο

sabbattack
16-05-2009, 03:35
Ρε μινμιν αν και σε πάω και δίνεις διαμαντάκια δίσκους εδώ βγαίνεις φάουλ στον τελευταίο επιθετικό και κόκκινη.

Οι marillion έχουν κομματάρες, για να μην πω δισκάρες, το script for a jester's tears μεγάλες prog μπάντες δεν το έχουν δει ούτε στα ονειρά τους.

To αν γύρισαν οι Ράς τον ήχο τους και αν τους μισούν οι προγκάδες τσέκαρέ το σε ένα ράνδομ live τους ανά τον κόσμο, που κρεμιούνται και από τα παράθυρα. Αν όλοι αυτοί οι ποδοσφαιρόφιλοι οπαδοί είναι prog-μεταλλάδες ε, είναι πααααααααααάρα πολλοί...

Βασικά οι Ρας έχουν ορκισμένους οπαδούς. Αν από την άλλη δε σου αρέσει η φωνή του Geddy όπως στον ανίμαε αυτό είναι θέμα γούστου, πάσο.

00i00
16-05-2009, 03:54
Ρε μινμιν αν και σε πάω και δίνεις διαμαντάκια δίσκους εδώ βγαίνεις φάουλ στον τελευταίο επιθετικό και κόκκινη.

Οι marillion έχουν κομματάρες, για να μην πω δισκάρες, το script for a jester's tears μεγάλες prog μπάντες δεν το έχουν δει ούτε στα ονειρά τους.

To αν γύρισαν οι Ράς τον ήχο τους και αν τους μισούν οι προγκάδες τσέκαρέ το σε ένα ράνδομ live τους ανά τον κόσμο, που κρεμιούνται και από τα παράθυρα. Αν όλοι αυτοί οι ποδοσφαιρόφιλοι οπαδοί είναι prog-μεταλλάδες ε, είναι πααααααααααάρα πολλοί...

Βασικά οι Ρας έχουν ορκισμένους οπαδούς. Αν από την άλλη δε σου αρέσει η φωνή του Geddy όπως στον ανίμαε αυτό είναι θέμα γούστου, πάσο.

απαντησις προς εσενα και γενικα σε μεταλαδες...

οι Rush για τον prog κοσμο ειναι οτι ειναι τα Lizzy Borden albums για το μεταλ...αντιλαμβανομε οτι στον μεταλικο μικροκοσμο επαιξαν μεγαλο ρολο αλλα στο ''πεδιο'' τους ητανε Τουρσουνιδηδες...καλος η κακος ετσι ειναι

το γεγονος οτι καποιοι συγκεκριμενοι μεταλχαμμεριστες τους εκαναν 8εους ενς πριν δεν τους ηξεραν παρα μονο οι παλιοροκαδες δεν σας εχει προβληματισει ποτες?

το γεγονος οτι τα συγκεκριμενα ατομα εζμπρωχναν συγκεκριμενες μπαντες αποκλειστικα δεν σας λεει κατι?

τοσα αρθρα και συνεντευξεις απο προγκ μεταλ μπαντες...γιατι ποτε ενα αφιερωμα στο 70ς προγκ? μονο στον ζαχαροπουλο διαβαζα και φυσικα τα γαμουσε ολα με το οτινανιστικο υφος του

UC.Hammer
16-05-2009, 11:23
"According to the RIAA, Rush's sales statistics place them fourth behind The Beatles (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Beatles), The Rolling Stones (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Rolling_Stones) and Aerosmith (http://en.wikipedia.org/wiki/Aerosmith) for the most consecutive gold or platinum albums by a rock band. Rush also ranks 78th in U.S. album sales with 25 million units."

source:wikipedia.

Δεν νομιζω οτι ειναι αυτο δημιουργημα ορισμενων μεταλχαμεριστων οπως λες.Και στην τελικη,οι Rush ειναι γνωστοι κυριως για το αμαλγαμα hard rock και prog,εχουν δικο τους ηχο.Ειναι σαν να λεμε οτι τους Kyuss δεν τους γουσταρουν οι μεταλλαδες ,ε και;Αφου δεν ειναι καθαρο progressive ας μην τους γουσταρουν οι progsters(που δεν νομιζω).Παντως η φωνη του Geddy...οσο καλος μπασιστας ειναι τοσο χαλια χροια εχει,αλλα τα τραγουδια εχουν σημασια και αυτα ΓΑΜΟΥΝ.

GuardianOfIvorytower
16-05-2009, 19:32

απαντησις προς εσενα και γενικα σε μεταλαδες...

οι Rush για τον prog κοσμο ειναι οτι ειναι τα Lizzy Borden albums για το μεταλ...αντιλαμβανομε οτι στον μεταλικο μικροκοσμο επαιξαν μεγαλο ρολο αλλα στο ''πεδιο'' τους ητανε Τουρσουνιδηδες...καλος η κακος ετσι ειναι

το γεγονος οτι καποιοι συγκεκριμενοι μεταλχαμμεριστες τους εκαναν 8εους ενς πριν δεν τους ηξεραν παρα μονο οι παλιοροκαδες δεν σας εχει προβληματισει ποτες?

το γεγονος οτι τα συγκεκριμενα ατομα εζμπρωχναν συγκεκριμενες μπαντες αποκλειστικα δεν σας λεει κατι?

τοσα αρθρα και συνεντευξεις απο προγκ μεταλ μπαντες...γιατι ποτε ενα αφιερωμα στο 70ς προγκ? μονο στον ζαχαροπουλο διαβαζα και φυσικα τα γαμουσε ολα με το οτινανιστικο υφος του

Εγώ πάντως, όσα χρόνια έπαιρνα, θυμάμαι κ αρκετές άλλες αναφορές σε άλλα παρόμοια προγκ ροκ γκρουπ. Για το μπολντ θα διαφωνήσω κάθετα, οριζόντια κ διαγώνια.

GG*
16-05-2009, 19:44
το μεταλλικο κατεστημενο ειναι παντου:?

The Good Son
16-05-2009, 20:02
Επιπρόσθετα, δεν νομίζω (μακάρι να είμαι λάθος) οτι στην ελλάδα είναι τόσο διαδεδομένοι, με την εννοια οτι εαν ερχόσαντε για λάηβ, θα γέμιζαν περισσότερο κοζμο απο theater;

Boris-san
16-05-2009, 20:39
Εβ΄λα να ακουσω το 2112.Αν ειναι αυτο ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗΣ,εγω ειμαι ο ΑΜΠΟΝΣΑ

00i00
16-05-2009, 20:45
http://orexisofdeath.blogspot.com/
http://phrockblog.blogspot.com/
http://wcpaebelectricflower.blogspot.com/

πειτε μου ποτε διαβασατε απο τους σιδηροπωλητες κατι για αυτες τις μπαντες πχ

επισης μαλακια αυτο με τον Τουρσουνιδα...Παραφεστας επρεπε να γραψω:lol:

Boris-san
16-05-2009, 20:53
Το πρωτο μπλογκ που εγραψες εχει φοβερα πραγματα.Απλα δεν καταλαβαινω τη λογικη σου.Μειωνει την τεραστια αξια των Ρας το γεγονος οτι ακουστηκαν?Κανεις το ιδιο με τα μεταλχαμερακια,απλα αντιστροφα

00i00
16-05-2009, 20:58
Το πρωτο μπλογκ που εγραψες εχει φοβερα πραγματα.Απλα δεν καταλαβαινω τη λογικη σου.Μειωνει την τεραστια αξια των Ρας το γεγονος οτι ακουστηκαν?Κανεις το ιδιο με τα μεταλχαμερακια,απλα αντιστροφα

οχι οχι ουδεμια τετοια προθεσις ισα ισα που τους θεωρω και αρκετα τιμια μπαντα οπως εγραψα χτες

απλα θεωρω αδικο για εναν ωκεανο απο μπαντες το γεγονος οτι οι τυποι ειχαν κολλησει στην ''αγια τριαδα'' Rush/Crimson/Kansas

αδικο αλλα και τραγικο γιατι μιλαμε για το ειδος μουσικης που στην ουσια ειναι το μισο συστατικο του μεταλ

Boris-san
16-05-2009, 21:05
Μωρε ναι αδικο συμφωνω.Στην αγια τριαδα ειναι οι Γιες πιστευω οχι οι Κανσας.Αλλα τι τιμια μπαντα ρε συ εχει μεσα στο βιογραφικο της απανωτες δισκαρες.Και μαλιστα την εποχη που το προγκ ειχε αρχισει να θαβεται με την τρελη προβολη του πανκ.Τωρα αν προσωπικα δε σου λενε εσενα τιποτα,δεκτον.Απλα μη τους μηδενιζεις με τετοιου ειδους επιχειρηματα την απιστευτη αξια τους.Να σημειωσω οτι αν εχεις να πεις τα ιδια για Κριμσον,δε θα ειμαι ευγενικος θα πεσει χροστοπαναγια :grin:

The Good Son
16-05-2009, 21:06
indeed. Το χαμερ είναι μέταλ περιοδικό.
Παραδόξως, όμως, έχει τύχει σίγουρα να αναφέρει μπάντες από τα μπλόγκ σου.
Σε όλα τα είδη υπάρχουν αμέτρητες μπάντες και ώρες ψαξίματος όπως και κάποια παραδείγματα που είναι πιο γνωστά για διάφορους λόγους. Πχ εμπορικούς. Δηλαδή επειδή μας ποστάρεις μπάντες άγνωστες για το μέσο κοινο δείχνεις τί; Πώς μειώνεται η αξία των ρας; Το υφάκι "εγώ είμαι πιο ψαγμένος από εσας που έχετε μείνει στους ρας που προωθεί το χαμμερ" είναι απείρως ηλίθιο. Σταρχίδια μου που τους προωθεί. Εγώ όταν ακουω το spirit of the radio κοπανιέμαι. Και για να σου πω άλλο ένα παράδειγμα, το χάμμερ είναι μεταλλική φυλλάδα και επειδή το μεταλ είναι μια μουσική με ΠΟΛΛΑ παρακλαδια λογικό είναι να αναφέρει τα πιο ενδεικτικά. Τα μπλόγκ σου (πιο καλα μπορώ να μιλήσω για το PHROCK που το ήξερα επειδή είμαι και γω γαμάτος και ψαγμένος) αναφέρονται σε κάτι εξειδικευμένο. Μπράβο σου λοιπόν που έχεις όλες αυτές τις μπάντες στο μυαλό σου. Χώστες και στον κώλο σου.

Εαν κάποιος γουστάρει το προγκ, θα ψαχτεί. Αυτό δεν είναι άδικο για καμμία μπάντα.

00i00
16-05-2009, 21:09
σωστο για τους Yes (αλλοι παπαρες κι αυτοι)

τους Rush δεν τους μηδενιζω ρε ηλεος...αν περασε κατι τετοιο τοτε μαι μιστεικ

οι King Crimson δεν επιδεχοντε κριτικης εννοειτε

00i00
16-05-2009, 21:12
indeed. Το χαμερ είναι μέταλ περιοδικό.
Παραδόξως, όμως, έχει τύχει σίγουρα να αναφέρει μπάντες από τα μπλόγκ σου.
Σε όλα τα είδη υπάρχουν αμέτρητες μπάντες και ώρες ψαξίματος όπως και κάποια παραδείγματα που είναι πιο γνωστά για διάφορους λόγους. Πχ εμπορικούς. Δηλαδή επειδή μας ποστάρεις μπάντες άγνωστες για το μέσο κοινο δείχνεις τί; Πώς μειώνεται η αξία των ρας; Το υφάκι "εγώ είμαι πιο ψαγμένος από εσας που έχετε μείνει στους ρας που προωθεί το χαμμερ" είναι απείρως ηλίθιο. Σταρχίδια μου που τους προωθεί. Εγώ όταν ακουω το spirit of the radio κοπανιέμαι. Και για να σου πω άλλο ένα παράδειγμα, το χάμμερ είναι μεταλλική φυλλάδα και επειδή το μεταλ είναι μια μουσική με ΠΟΛΛΑ παρακλαδια λογικό είναι να αναφέρει τα πιο ενδεικτικά. Τα μπλόγκ σου (πιο καλα μπορώ να μιλήσω για το PHROCK που το ήξερα επειδή είμαι και γω γαμάτος και ψαγμένος) αναφέρονται σε κάτι εξειδικευμένο. Μπράβο σου λοιπόν που έχεις όλες αυτές τις μπάντες στο μυαλό σου. Χώστες και στον κώλο σου.

Εαν κάποιος γουστάρει το προγκ, θα ψαχτεί. Αυτό δεν είναι άδικο για καμμία μπάντα.

ρε πας καλα?

The Good Son
16-05-2009, 21:12
PApares oi yes loipon.

Boris-san
16-05-2009, 21:15
Τους γαμησε η υπερμπαντα Σεκς Πιστολς τα μουνια :!:

Ανηκω στην κατηγορια που λατρευει το Τειλς οποτε προσεχετε τα λογια σας

00i00
16-05-2009, 21:43
PApares oi yes loipon.

ναι ρε φιλε παπαρες οπως παπαρες ειναι και οι πολυαγαπημενοι μου Floyd με τις αρχιδιες απο το Wall μεχρι σημερα και την γενικη τους σταση...τι να κανουμε?

σε αρεσει το σχεδον AOR των μεταγενεστερων Yes? μαγκια σου...εμενα οχι...αλλα ουτε και τα ''καλα'' τους με αρεσουν...ειναι δικαιωμα μου ε?

για το αλλο σχολιο περι Sex Pistols...ναι μωρε αυτοι και γενικα το πανκ εχουν απιστευτες δυναμεις και επηρρεαζαν την εμπνευση των αλλων...ξαφνικα αρχισαν να γραφουν μετριοτητες

επισης μια απορια ρε...γιατι το ειδα και με αλλους....το ''ψαγμενος'' απο που προκυπτει γαμω την πουτανα μου? τι πρεπει να κανω για να αποτιναξω αυτην την βλασφημια?

κοιτα να δεις ρε που πας να καταθεσεις τον οβολο σου σε ενα μουσικο φορουμ και τρως και τα μουτρα σου στο τελος

UC.Hammer
16-05-2009, 21:47
PApares oi yes loipon.

ναι ρε φιλε παπαρες οπως παπαρες ειναι και οι πολυαγαπημενοι μου Floyd με τις αρχιδιες απο το Wall μεχρι σημερα και την γενικη τους σταση...τι να κανουμε?

σε αρεσει το σχεδον AOR των μεταγενεστερων Yes? μαγκια σου...εμενα οχι...αλλα ουτε και τα ''καλα'' τους με αρεσουν...ειναι δικαιωμα μου ε?

για το αλλο σχολιο περι Sex Pistols...ναι μωρε αυτοι και γενικα το πανκ εχουν απιστευτες δυναμεις και επηρρεαζαν την εμπνευση των αλλων...ξαφνικα αρχισαν να γραφουν μετριοτητες
:thumbsup: swstotatos.

Boris-san
16-05-2009, 21:48
Συμφωνοι ρε,οι Γιες μετριοτητες εγραψαν μετα το 75.Οι Φλουντ λες μαλακιες.Εκτος απο το επομενο του Δε Γουολ,τα υπολοιπα ειναι γαματα.Το σχολιο για Σεξ Πιστολς ηταν πλακιτσα.Αλλα οκ δεν κρινεται απο εκει μια μπαντα.Οι Γιες εκαναν μαλακιες για να βγαλουνε κανα φραγκο,οι Ρας οχι.Και χαλαρωσε ρε συ.Μερικες φορες βγαινει οντως απο τη μερια σου ενα 'μεταλλοπατεριστικο' υφος,οχι οτι εγω σε παρεξηγω

00i00
16-05-2009, 21:53
μα ειπα απο την αρχη ρε παιδια οτι τους θεωρω μια τιμια μπαντα που δεν εκανε κοιλια...τουλαχιστον οχι καμια τεραστια μετα τα καλα τις χρονια

για το αλλο που βγαζω σορρυ αλλα ετσι ειναι το υφος μου

The Good Son
16-05-2009, 22:01
Σαφώς και είπες την άποψη σου, δεν θα λέμε τα αυτονόητα. Αλλά όταν κάνεις κουβέντα έχε κάποιο τακτ. Παίρνεις μια τεράστια μπαντα (yes) και πετας έτσι απλά την φράση "είναι παπάρες". Ε, μην περιμένεις να αφεθεί έτσι. Είτε στήριξέ το ή φαε κράξιμο. Εκτός αν το γράφεις για φλέημ, οπότε στηρίζουμε.
Τα Yes γαμάνε όλα επίσης.
Για τα Φλούντ ούτε συζήτηση.
Βέβαια όταν χαρακτηρίζεις κομμάτια όπως το high hopes παπαριά, βγαίνουν συμπεράσματα για το γούστο σου ε.
Εγώ προσωπικά εκλαμβάνω οτι είσαι κολλημένος. Κάτι σαν στηλασσασιν του προγκ.
Επίσης το "ψαγμένος" βγαίνει απο το οτι σχολιάζεις οτι ο κοινός ακροατής μένει σε 3 βασικές προγκ μπάντες που του πλασάρουν και έρχεσαι εσύ και ποστάρεις 3 μπλογκ με αμέτρητες. Αμα θέλει κάποιος να ψαχτεί, θα το κάνει, δεν περίμενε εσένα.

00i00
16-05-2009, 22:09
ρε φιλε δεν μπορω να αρκεστω σε ενα High Hopes και Sorrow πχ μονο σε 30 χρονια απλα ειναι τα πραματα...

για κολλημενους συντακτες μιλησα...οχι για οπαδους...ξεκολλα

The Good Son
16-05-2009, 22:12
Define "δεν μπορω να αρκεστω"

00i00
16-05-2009, 22:26
εχεις μια μπαντα που στο διαστημα 66-76 επαιξε ΓΑΜΑΤΑ απο ψυχεδελεια μεχρι pop και απο καθαρο hard rock και prog μεχρι concrete music...μιλαμε για μπαντα με αστειρευτη εμπνευση και γκαυλα για μουσικη...και ξαφνικα κατεβαζουν τον διακοπτη

ειπαμε ολες οι μπαντες / καλλιτεχνες κανουν την κοιλια τους...ειναι αδυνατον να βγαζεις συνεχεια αριστουργηματα....αλλα αυτο με τους Floyd ειναι τραγικο

μια απο τις πλεον ριζοσπαστικες μπαντες ολων των εποχων επαναπαυτικε ξαφνικα και εβγαζε για το ξεκαρφωμα κανα αλμπουμ ανα δεκαετια ξερω γω

UC.Hammer
16-05-2009, 22:32

No offense αλλα και το owner of a lonely heart?

The Good Son
16-05-2009, 22:33

ENNOEITAI.

Boris-san
16-05-2009, 22:58

ENNOEITAI.

VICE CITY :touched::touched::touched::touched:

UC.Hammer
16-05-2009, 23:16
VICE CITY :touched::touched::touched::touched:

Ok,Human League,Hall & Oats,Flock Of Seaguls FTW.

Witchkiller
17-05-2009, 15:55
[απαντησις προς εσενα και γενικα σε μεταλαδες...

οι Rush για τον prog κοσμο ειναι οτι ειναι τα Lizzy Borden albums για το μεταλ...

Ο CRONOS KAI H LEATHER LEONE........δηλ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΊΑ!

GuardianOfIvorytower
17-05-2009, 20:54
χαχαχαχαχα τελικά τα ποστ σου δε θα τα βαρεθώ ποτέ :pink:

Witchkiller
17-05-2009, 23:20
χαχαχαχαχα τελικά τα ποστ σου δε θα τα βαρεθώ ποτέ :pink:

Παραδεχτήτε το, κανείς δεν μπορεί να διαβάσει μόνο ένα.............

old_charlie
18-05-2009, 00:58
entit:για progrock fans λεω ε??? καμια σχεση με τους progmetal fans που ειναι αλλου παπα ευαγγελιο

http://orexisofdeath.blogspot.com/
http://phrockblog.blogspot.com/
http://wcpaebelectricflower.blogspot.com/

πειτε μου ποτε διαβασατε απο τους σιδηροπωλητες κατι για αυτες τις μπαντες πχ

επισης μαλακια αυτο με τον Τουρσουνιδα...Παραφεστας επρεπε να γραψω:lol:

Prwton, surprise, den yparxoun prog rock fans. Yparxoun progmetallades pou akoun kai prog rock kai hardrock/classico rockades pou akoyn kai prog rock. Kai h 8eia mou pou akoyei to nights in white satin kai to owner o a lonely heart.

Ante na yparxoun kai kamia 20aria progrockades se olin tin ellada. Kai kamia 80aria pou na pernoun to 2009 prog rock fash.

Skepsou omws poso alliloanairoumena einai auta pou les. Les oti ksafnika ma8ame tous Rush. Tote akoma pio ksafnika ma8ame oles tis kammenes kara-underground ypergamates (den to lew eirwnika, to ennow) mpantes. Otan dld valame adsl kai anakalypsame kata tyxi oti yparxoun tetoia blogs opou vriskeis apo argentiniko prog rock mexri kraut rock mexri zeuhl mexri rock in opposition mexri oti 8es...

Mono pou oi Rush einai MEGALH mpanta. Pou simainei oti exei epireasei kosmo. Pou simainei oti exei epireasei kai emas pou pi8anon mpikame se ola auta me tous Rush kai oxi mesw enos blog me diamantia opou xanetai to mati sou. Auta einai gia pio meta. Episis megalh mpanta simainei oti akoustika 8a exei mesa tis krymmeni mia kapoia emporikotita, toylaxiston se kapoia stigmi stin kariera tis, panta sta oria pou tis epitrepei to eidos. Kai nai akma kai enas black metal diskos mporei na einai emporikos.

Den katalavainw pou to kako mia mpanta na paiksei kai AOR. Katalavainw omws oti gia sena otan mia mpanta xanei tin DIY ais8itiki tis kai ton jam-session xaraktira, opws exoun/eixan polles prog rock mpantes ksenerwneis. Gousto sou kapelo sou, apla koyventa na ginetai.... Apla na min amfisviteitai to gegonos oti einai megalh mpanta oi Rush, i oti den tis aksizei to status pou (prepei na) exei ;)

eleventh guardian
18-05-2009, 01:02
Den katalavainw pou to kako mia mpanta na paiksei kai AOR.

Γαμάει το AOR λέμε, ακούστε Survivor, Magnum και το καταπληκτικό περσινό CD των Journey για να βρείτε την υγειά σας.

Ποιος δίσκος των Rush είναι AOR btw;

old_charlie
18-05-2009, 01:08
Nomizw oti milage gia alles mpantes, oxi gia rush. Ennoeitai oti agapame AOR. Apo Journey mexri Lilian Axe kai apo REO speedwagon mexri dare. /end of namedropping

eleventh guardian
18-05-2009, 01:11
Ναι το είδα, για Yes είπε "σχεδόν AOR". Τεσπά.

00i00
18-05-2009, 01:13
''Prwton, surprise, den yparxoun prog rock fans. Yparxoun progmetallades pou akoun kai prog rock kai hardrock/classico rockades pou akoyn kai prog rock. Kai h 8eia mou pou akoyei to nights in white satin kai to owner o a lonely heart.''

κανεις λαθος και υποτιμας το προγκ ροκ εδω...προγκμεταλαδες που ακουνε και την μανα προγκ ροκ??? του κανουν και την χαρη δηλαδη...επισης στα 70ς χαρντ και προγκ ηταν αλληλενδετα σε πολλες των περιπτωσεων

''Skepsou omws poso alliloanairoumena einai auta pou les. Les oti ksafnika ma8ame tous Rush.''

προφανως δεν αναφερομε στους ΕΡιτες αλλα στο μεταλ κοινο καποιας χρονικης περιοδου στην ελλαδα...στα 80ς φαντασου οι γκαου μεταλαδες επιναν κανα γαρο και κατι τετοιες μπαντες τις λεγαν ψυχεδελικες...λολ λεμε...

''Tote akoma pio ksafnika ma8ame oles tis kammenes kara-underground ypergamates (den to lew eirwnika, to ennow) mpantes. Otan dld valame adsl kai anakalypsame kata tyxi oti yparxoun tetoia blogs opou vriskeis apo argentiniko prog rock mexri kraut rock mexri zeuhl mexri rock in opposition mexri oti 8es...''

συμφωνο ΑΠΟΛΥΤΑ...και δοξα τον θεο να λεμε...

@eleventh guardian....για τους Yes ηταν το AOR

Boris-san
18-05-2009, 18:45

Γαμάει το AOR λέμε, ακούστε Survivor, Magnum και το καταπληκτικό περσινό CD των Journey για να βρείτε την υγειά σας.

Foreigner ρε αμπαλοι

GG*
19-05-2009, 00:09
σκατα στο a.o.r.
πιο ντεκαυλε και απο τη νατ.γερασιμιδου

00i00
19-05-2009, 00:46
ας τους γλυκανομε και λιγο...

http://2.bp.blogspot.com/_B3pd8gvEaCQ/SfH5b2u3tmI/AAAAAAAAGCs/uxZ2DdSo2xg/s1600/ACDC%2Band%2BRush%2BSarsstock.jpg

το θελουτε?

cancer
19-05-2009, 00:56

Foreigner ρε αμπαλοι
entaksei re agori mou, ksereis mpala! mi mas to triveis kai sinexeia sti mouri!

:moutza:

Boris-san
19-05-2009, 01:57
:(

Εχω μπηπως υπερβολικα σοβαρο υφος και δεν το καταλαβαινω?Και ΔΕ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΙΝΕΡ?

cancer
19-05-2009, 02:25
mou aresoun alla den ta xw akousei kai ola->..<-

00i00
19-05-2009, 02:27
λεπον να πω καμια παπαρια απο τις δικες μου για dream theatro να ανεβει η ακροαματικοτιτας?

GuardianOfIvorytower
19-05-2009, 11:04
Όχι :P :P :evil: :twisted:

(πες ότι θες ρε συ)

Marillion
20-05-2009, 15:21
Ον τόπικ, από τους καλύτερους ρας δίσκους των δύο τελευταίων δεκαετιών. λίγο τους παραβγήκε αορ σε σημεία αλλά με τέτοια δυναμική το γουστάρεις κρυφά και λάγνα.

προσωπικό αγαπημένο παραμένει το grace under pressure

dyingfreedom
27-05-2009, 09:54
Μια χαρά δίσκος είναι, αλλά το "Counterparts" είναι μάλλον καλύτερο!

Marillion
27-05-2009, 09:56
ε σαφώς, μιλάμε για δίσκο που εκμηδενίζει πολλές '70ς δουλειές τους

dyingfreedom
27-05-2009, 10:02
Ντάξει, δε νομίζω να εκμηδενίζει την 3άδα των 2112 - A Farewell To Kings - Hemispheres για κανέναν λόγο, αλλά τι εννοείς με το πολλές; Caress Of Steel πχ;
Πάντως το Counterparts είναι στα κορυφαία τους (ας πούμε 10!!!!!)

Jim Dandy Mangrum
27-05-2009, 10:10
ε σαφώς, μιλάμε για δίσκο που εκμηδενίζει πολλές '70ς δουλειές τους

ti ekmhdenizei kai mlkies, sobarespsou.
eipame oi rush einai h apolyth teleiothta ap thn arxh ws to telos. kai auto einai aksiwma! 8-)
apo kei kai pera mporei na saresei perissotero opoios diskos 8eleis, einai 8ema goustou pia.

Marillion
27-05-2009, 10:32
καλά ρε πούστη πέσατε να με φάτε. γνώμη γράφω αργκκκκκκκκκκκκκ
:mad:

ε κοίτα για τα πρώτα δύο έλεγα. ούτε το hemispheres με τρελένει τοοοοοσο ποολυ πια.

Jim Dandy Mangrum
27-05-2009, 10:36
de se efage kanenas, xalarwse.
apla apishmainw oti oi Rush einai to apolyto aksiwma (?!?!).
ola saresoun, apla de to exeis syneidhtopoihsei akoma....8-)

GuardianOfIvorytower
27-05-2009, 12:07
χαχαχα μάλλον συμφωνώ με JDM :-P

ALEFAS
09-10-2011, 17:20
Παιδιά το ξαναζωντανεύω γιατί κανένας δεν ανέφερε ''Test for Echo''...

Κρίμα δεν είναι;;;

sqzzz
10-10-2011, 10:38
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

Candiru
13-10-2011, 12:06
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

δεν λειτουργεί το λινκ.

Ον τόπικ, όντως από τους καλύτεςρους δίσκους τους!!!!