Log in

View Full Version : metal/non metal forum

Swollen
13-05-2009, 21:14
θέλετε να συνεχίσουμε εδώ?
είναι τουλάχιστον ηλίθιο να κράζουμε τα ΤΡΟΛΣ και να είμαστε οφ τόπικ για 40 σελίδες

πείτε..

η κουβέντα άρχισε κάπως έτσι
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=14718&page=13

carheart
13-05-2009, 21:19
γίνεται να κάνουμε split μερικούς users από μερικούς άλλους;

Sotos_The_Tequiler
13-05-2009, 21:36
:cry: όχι ρε! ξενέρωτος είναι ο διαχωρισμός...
απλά ας συμμαζευτούν μερικοί για να μην έχουμε μπάχαλα σε όλα τα θρεντ περί μουσικής

εδιτ: είναι σαν να πας να χωρίσεις το sexion σε male / female forum :D

Dragonlord
13-05-2009, 21:38
Διαβάζοντας το θρεντ από το οποίο ξεκίνησε η συζήτηση, έχω να πω ότι ο μαρίλλιον τα'πε πιο ωραία απ'όλους οπότε προτείνω σε όποιον έχει πρόβλημα να πάρει ένα εξμπόξ.

fandango
13-05-2009, 22:14
προσπαθουν εδώ και πόσες σελίδες να εξηγήσουν κάτι πολύ απλό στον ρούθλες, αλλά αυτός δεν νιώθει. αντε να προσπαθησω κι εγώ.

ρουθλες παλικαρι μου, αυτοί που παραπονιούνται για τους λαδωμενους πολεμιστες και τους ξεκιολιασμενους αρουραιους, το κανουν γιατι τους εχουν σπασει τα παπαρια επειδη τα βλέπουν σε ΑΣΧΕΤΑ τόπικς.

και ναι, αν κάποιος ειναι στο φόρουμ της Βεφας και παει σε ένα θέμα κάποιου subforum που γράφουν πχ για μόδα ορ σάμθινγκ, και πεταχτεί να πει "ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΑΙΜΑ" κλπ και συνεχίσει να το κάνει και να το υπερασπίζεται κιόλας παρόλο που όλοι του λένε ότι είναι βλάκας, προφανώς ΕΙΝΑΙ βλάκας.

κατάλαβες τώρα? έστω, λίγο?

Dragonlord
13-05-2009, 22:30
Μόνο που αυτό δε λύνεται με τη δημιουργία νέου φόρουμ. Όπως κάποιος μπαίνει σε άσχετο τόπικ, έτσι θα μπει και σε άσχετο φόρουμ.

animae
13-05-2009, 22:31
Δεν έχω πρόβλημα με τις γκάβλες τους για ΤΡΟΥ μεταλ και σιδερένια βρακάκια.

Να το ποστάρουν εκεί που πρέπει και όχι όπου τους την βαρέσει.
Όσο είναι ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουν αυτόν τον απλό διαχωρισμό, να δημιουργηθεί διαφορετικό σεξιον.
Αν μπορούν να το σεβαστούν, να μείνει ως έχει.

animae
13-05-2009, 22:32
Μόνο που αυτό δε λύνεται με τη δημιουργία νέου φόρουμ. Όπως κάποιος μπαίνει σε άσχετο τόπικ, έτσι θα μπει και σε άσχετο φόρουμ.

Λύνεται με το να είναι σαφές ότι εκεί πχ, θα υπάρχει κάποιο μοντερειτινγκ, του στυλ "βρε παπάρι για άλλο πράμα λέμε εδώ".

σορυζ για το νταμπλ ποστινγκ

Dragonlord
13-05-2009, 22:35
Άρα ζητάτε moderating και όχι νέο φόρουμ. Νομίζω ότι είναι ήδη αρκετά σαφές ότι πχ το "ηλεκτρονικο_περίεργα" τόπικ δεν αναφέρεται σε τρουμέταλ.

phthoggon
13-05-2009, 22:36
Μη το βλέπετε και τόσο συναισθηματικά πάντως, το θέμα δεν είναι τόσο το βρισίδι και το σπάμμινγκ και να μη βλέπει ο ένας τα μούτρα του άλλου (έστω κι αν ξεκίνησε κάπως έτσι) άλλωστε ένα κλικ μακριά θα είναι τα φόρουμς, σιγά. Απλά θα επαναλάβω ότι έλεγε ο Βικότνικ για οργάνωση που παίζει να φέρει και λίγο περισσότερο κόσμο και θρεντς. Άλλωστε σε όλα τα πολιτισμένα μιούζικ φόρουμ έχουν και κάνα δύο subfora, ε κάτι θα ξέρουν και κει ε? Θα μου πεις εμείς δεν είμαστε πολιτισμένοι βέβαια, είμαστε Ίαρ και για αυτό είμαστε γαμάτοι. Δεκτόν, αλλά.

animae
13-05-2009, 22:38
Από το ηλεκτρονικοπερίεργα πριν το λοκαρει ο ντράγκον:

Α ναι σωστά! Εδώ συζητάγατε για κάτι που πρόκειται να αλλάξει τη μοίρα, το ριζικό του forum κι εγώ ποστάρω εξώφυλλα από Overkill και Marduk! Μα πόση καθυστέρηση από μέρους μου!

Είσαι απλά ηλίθιος ή το παίζεις? Γινεται μια γαμημένη συζήτηση εδώ και πετάγεσαι σαν πουτσα (μικρή κιόλας) και πετάς τα άσχετα.

Ναι ρε ΣΤΟΚΕ, θα αλλάξει το ριζικό του φορουμ. Θες να μιλήσεις για μεταλ, τράβα σε άλλο θρεντ. Είδες ο τίτλος να λέει πουθενά για μέταλ?

Δεν μπορείς απλά να σεβαστείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μιλήσουν για κάτι άλλο το οποίο δεν σε αφορά και ούτε τους αφορά η άποψη σου?

Sotos_The_Tequiler
13-05-2009, 22:38
είναι και θέμα moderating, αλλά πιο πολύ είναι θέμα μαλακίας μερικών χρηστών.
σιγά μη φτιαχτεί ξεχωριστό φόρουμ επειδή 2-3 καμένοι μπαίνουν και τα κάνουν μπάχαλο.

animae
13-05-2009, 22:42
είναι και θέμα moderating, αλλά πιο πολύ είναι θέμα μαλακίας μερικών χρηστών.
σιγά μη φτιαχτεί ξεχωριστό φόρουμ επειδή 2-3 καμένοι μπαίνουν και τα κάνουν μπάχαλο.

E μα το θέμα είναι να περιοριστούν όμως. Δεν γίνεται να πετάγονται παντού σαν πούτσες και να λένε τα ίδια και τα ίδια.

Μπορεί να είμαι ΠΟΥΣΤΑΚΙ και να γουστάρω να μιλήσω για ηλεκτροποπ, ποιο το πρόβλημα του καθένα από την στιγμή που θα υπάρξουν άτομα να πουν κάτι?

Και δεν έχει να κάνει με ποιον σκοπό δημιουργήθηκε αυτό το φόρουμ
Εχει να κάνει με το τι τελικά έχει γίνει το φορουμ και προς τα που θέλουν να πάει οι χρήστες του.
Κάτι μου λέει ότι τυπάκια σαν τον παπάρια είναι μειοψηφία. Ναι μεν σεβαστή, αλλά ρε πούστη μου, πόσταρε στα σωστά σημεία.

cancer
13-05-2009, 22:42
Α ναι σωστά! Εδώ συζητάγατε για κάτι που πρόκειται να αλλάξει τη μοίρα, το ριζικό του forum κι εγώ ποστάρω εξώφυλλα από Overkill και Marduk! Μα πόση καθυστέρηση από μέρους μου!

kante ban ton arxida mwre, to filosofeite kiolas.

Nasum
13-05-2009, 22:45

Φιλε,εισαι 100% λαθος.Εισαι σε ασχετο θρεντ,ποσταρεις κατι ασχετο,ξερεις οτι ειναι ασχετο και η ολη συζητηση εχει μεταφερθει αλλου(επειδη ηταν ασχετη).Κανε οτι γουσταρεις στα αντιστοιχα θρεντ και δε σου το λεω για να το παιξω ο μπατσος του φορουμ,αλλα γιατι ετσι εκτιθεσαι και εσυ αλλα και εμεις που σε υποστηριζουμε.Φιλικα παντα,και το ξερεις.

Razor
13-05-2009, 22:54
ενοειται διαχωρισμος αλλιως υπαρχει και η λυση να μαζευτουμε οι μεταλς του φορο και οι υπολοιποι και να παιξουμε μαπες.Oι ηττημενοι αποχωρουν μια και καλη :-D

3-4 ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ τα αναλαμβανει το πτυσσομενο μου

Sotos_The_Tequiler
13-05-2009, 22:54
συστάσεις στα μετρημένα άτομα που κάνουν μαλακίες, ειδικά σε άτομα που μπήκαν πρόσφατα στο φόρουμ και μπήκαν με πολλή "φόρα", συστάσεις και ξύλο στον παπαράια γιατί είναι μέγιστος φορουμικός πρήχτης και χεβυ-μεταλ-αττενσιον-χορ.
Δεν είναι δυνατόν 2-3 καρακαριόληδες να μπαχαλιάζουν το σύμπαν και με άσχετα ποστς.

Στην τελική οι υπόλοιποι αγνοήστε τους, και μην απαντάτε στα ποστς... χάρη τους κάνετε για να συνεχιστεί το μπάχαλο, την προσοχή σας θέλουν.

phthoggon
13-05-2009, 23:05
Στο μεταξύ ο Dragonlord μάλλον είναι κατά επειδή αυτός θα τραβήξει όλη τη μανούρα της δημιουργίας των νέων φόρουμ και τα λοιπά :P είναι και λίγο κάπως πρακτικά είναι η αλήθεια. Θα πρέπει να γίνει και ένα φόρουμ για γενικά τόπικς του τύπου "η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική" και τα λοιπά, αλλιώς δεν έχει νόημα.

The Good Son
13-05-2009, 23:27
OXI

Dragonlord
13-05-2009, 23:28
Είμαι κατά γιατί το έχουμε κάνει στο παρελθόν και δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Εννοώ ότι ο διαχωρισμός των μουσικών συζητήσεων θα είχε ένα νόημα αν είχε τόση κίνηση το music που να πρέπει να το χωρίσουμε κάπως. Αυτό δε συμβαίνει. Το θέμα που ξεκίνησε την όλη συζήτηση επιμένω πως είναι θέμα moderating και όχι διαχωρισμού. Τρανή απόδειξη το thread από το οποίο ξεκίνησε: Το "ηλεκτρονικο_περίεργα ξέρω'γω" φωνάζει τόσο πολύ "τρουμέταλλερς κιπ αγουέι" όσο και το "νον-μέταλ φόρουμ" - ίσως και παραπάνω.

animae
13-05-2009, 23:29
Είμαι κατά γιατί το έχουμε κάνει στο παρελθόν και δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Εννοώ ότι ο διαχωρισμός των μουσικών συζητήσεων θα είχε ένα νόημα αν είχε τόση κίνηση το music που να πρέπει να το χωρίσουμε κάπως. Αυτό δε συμβαίνει. Το θέμα που ξεκίνησε την όλη συζήτηση επιμένω πως είναι θέμα moderating και όχι διαχωρισμού. Τρανή απόδειξη το thread από το οποίο ξεκίνησε: Το "ηλεκτρονικο_περίεργα ξέρω'γω" φωνάζει τόσο πολύ "τρουμέταλλερς κιπ αγουέι" όσο και το "νον-μέταλ φόρουμ" - ίσως και παραπάνω.

Ε, μπορεί να γίνει κάτι τετοιο λοιπόν?

Dragonlord
13-05-2009, 23:32
Δεν ξέρω, αυτό είναι εντελώς άλλη κουβέντα.

animae
13-05-2009, 23:34
Eδώ ή ανοίγω νέο θρεντ?

Dragonlord
13-05-2009, 23:40
Αν θέλει η πλειοψηφία πιο αυστηρό moderating προφανώς πρέπει να το συζητήσουμε. Η γνώμη μου πάντως είναι ότι δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά ποστς όπως το "δε γουστάρω να μπαίνω σε τόπικ με άγνωστους τίτλους και να βλέπω ιδρωμένους μεταλλάδες", γιατί μετά που σταματάει αυτό; Το επόμενο θα είναι "δεν μπορώ να μπαίνω στο er που είναι ένα κυρίως μουσικό φόρουμ και να βλέπω κώλους στο sexion", "δεν μπορώ να μπαίνω στο cinema/dvd και να βλέπω συζήτηση για το lost, κάντε ξεχωριστό forum για σειρές" κλπ. Μλκίες παραδείγματα αλλά βαριέμαι να σκεφτώ κάτι_πιο_πετυχημένο τώρα. Εννοώ ότι αυτά είναι προβλήματα του καθενός και μόνος του οφείλει να τα λύσει, γι'αυτό και πρότεινα τη λύση εξμπόξ που αποδεδειγμένα χαλαρώνει! Τώρα να μου πείτε ότι εμποδίζονται συζητήσεις, οκέη, αυτό να το δεχτώ - αλλά σχεδόν η μισή ευθύνη είναι αυτού που θα δώσει τόση σημασία σε ένα ασόβαρο ποστ του razor καλή ώρα που θα καταλήξει να πάει αλλού η συζήτηση. Δηλαδή εντάξει, τσαντίζεστε με τον ρέηζορ.
"Why can't we all just get along?"

wom
13-05-2009, 23:46
Διασκεδαστικο να ζηταει ο κοσμος εδω αστυνομευση ...

Φανταζομαι εαν τυχαια βλεπαμε αντιστοιχες συζητησεις του admin/moderators απο κρυφο subforum για τετοια προπτικη τι θα γινοταν :)

Razor
13-05-2009, 23:49
αλλά σχεδόν η μισή ευθύνη είναι αυτού που θα δώσει τόση σημασία σε ένα ασόβαρο ποστ του razor καλή ώρα που θα καταλήξει να πάει αλλού η συζήτηση. Δηλαδή εντάξει, τσαντίζεστε με τον ρέηζορ.

:-(

ολα μου τα ποστ τα ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ μια σοβαροτητα
ντραγκον μην αφησεις τους μπουληδες να κανουν οτι θελουν, καντο για το μπροκας χελμ μπλουζακι που εχεις :lick:

fandango
13-05-2009, 23:51
Αν θέλει η πλειοψηφία πιο αυστηρό moderating προφανώς πρέπει να το συζητήσουμε. Η γνώμη μου πάντως είναι ότι δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά ποστς όπως το "δε γουστάρω να μπαίνω σε τόπικ με άγνωστους τίτλους και να βλέπω ιδρωμένους μεταλλάδες", γιατί μετά που σταματάει αυτό; Το επόμενο θα είναι "δεν μπορώ να μπαίνω στο er που είναι ένα κυρίως μουσικό φόρουμ και να βλέπω κώλους στο sexion", "δεν μπορώ να μπαίνω στο cinema/dvd και να βλέπω συζήτηση για το lost, κάντε ξεχωριστό forum για σειρές" κλπ. Μλκίες παραδείγματα αλλά βαριέμαι να σκεφτώ κάτι_πιο_πετυχημένο τώρα. Εννοώ ότι αυτά είναι προβλήματα του καθενός και μόνος του οφείλει να τα λύσει, γι'αυτό και πρότεινα τη λύση εξμπόξ που αποδεδειγμένα χαλαρώνει! Τώρα να μου πείτε ότι εμποδίζονται συζητήσεις, οκέη, αυτό να το δεχτώ - αλλά σχεδόν η μισή ευθύνη είναι αυτού που θα δώσει τόση σημασία σε ένα ασόβαρο ποστ του razor καλή ώρα που θα καταλήξει να πάει αλλού η συζήτηση. Δηλαδή εντάξει, τσαντίζεστε με τον ρέηζορ.

δεν είναι θέμα να get along ρε συ. είναι ότι πλέον δεν ανοίγονται θέματα/δεν γίνονται κριτικές δίσκων κλπ γιατί ο άλλος (όπως κι γώ) δεν χαλαλίζει να σπάσουν τα νεύρα του για να προσπαθεί να συνεννοηθεί με τον κάθε 12χρονο που θεωρεί έξυπνο να τρολάρει. τελος πάντων, ίσως ο χωρισμός σε μεταλ/μη μεταλ φορουμ δεν έχει νόημα, αλλά όπως και να'χει πρέπει να γίνει κάτι. έχει παρατραβήξει το αστείο.

phthoggon
13-05-2009, 23:55
Το θέμα που ξεκίνησε την όλη συζήτηση επιμένω πως είναι θέμα moderating και όχι διαχωρισμού.

χοχο, σε πιάσαμε! από το αντίστοιχο θρεντ "Merge metal and non-metal" τότε http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?p=238849#post238849

Μετά από το τελευταίο πανηλίθιο topic του warlord τα είδα όλα.ΟΚ με πείσατε πως δε θέλω metal forum.Υπάρχει πρόταση του solo από ιδρύσεως του er να μην υπάρχουν ξεχωριστά metal και non metal forums αλλά μόνο ένα "Music Discussion" που να τα έχει όλα.Οπότε όποιος λέει πως "ακούει metal κι όχι μουσική" θα μπορεί εύκολα να καταλάβει πως αυτό δεν είναι ένα forum που απευθύνεται σ'αυτόν και να μη μας ζαλίζει το μπέοντα.Υπάρχει από την άλλη κι ο κίνδυνος να γεμίσουν βλακείες και κάποια ωραία τόπιξ του νον μέταλ όπου ως τώρα γίνεται μια χαρά συζήτηση.Δεν ξέρω,ψηφίστε/πείτε απόψεις και βλέπουμε..

Οπότε με άλλα λόγια και το merge έγινε για moderation λόγους, δηλαδή ποστ χρηστών που σπάγαν αρχίδια. Τέσπα, για να μη παρεξηγιόμαστε ο κύριος λόγος που το υποστηρίζω εγώ είναι για να γίνει πιο δυνατό και το non-metal, να έρχεται πιο πολύς κόσμος και να μη γράφομαι σε άλλα φόρουμ. Τα άλλα ναι, δεν νομίζω ότι αξίζουν πολύ συζήτηση.

έντιτ: ωραίο prediction επίσης στο τέλος του παλιού ποστ ε

Dragonlord
13-05-2009, 23:56
δεν είναι θέμα να get along ρε συ. είναι ότι πλέον δεν ανοίγονται θέματα/δεν γίνονται κριτικές δίσκων κλπ γιατί ο άλλος (όπως κι γώ) δεν χαλαλίζει να σπάσουν τα νεύρα του για να προσπαθεί να συνεννοηθεί με τον κάθε 12χρονο που θεωρεί έξυπνο να τρολάρει. τελος πάντων, ίσως ο χωρισμός σε μεταλ/μη μεταλ φορουμ δεν έχει νόημα, αλλά όπως και να'χει πρέπει να γίνει κάτι. έχει παρατραβήξει το αστείο.
Μα δεν καταλαβαίνω γιατί "σπάνε τα νεύρα σου" άμα γράψει κάποιος και καμία μαλακία. Ούτε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προσπαθήσεις να συνεννοηθείς με όποιον τρολλάρει, τον γράφεις απλά. Γενικά, κι εγώ αυτό που λέει ο wom σκέφτηκα, έχω συνηθίσει να με πρήζετε επειδή έκανα κάποιον ban ή γενικότερα λόγω αυστηρότητας σε ορισμένα θέματα, μη μου τα γυρνάτε τώρα!

animae
14-05-2009, 00:03

Όχι, δεν έχει να κάνει με το ότι κάποιος δεν θέλει τρουμέταλλους στο φόρουμ.
Αυτό θα ήταν ηλίθιο και κατα δεύτερον, σύμφωνα με το πως προχωράει το ηαρ σε βαθος χρόνου, δεν συμβαδίζει με την λογική του.
Αυτό που χαλάει τους περισσότερους, είναι ότι υπάρχουν κάποια θρεντ, στα οποία γίνεται μια ωραία συζητησούλα και τσουπ, πετάγεται ένας παπάρια και γαμεί την συζήτηση. Και ναι, μπορέις να τον γράψεις στον μπούτσο σου. Για πόσο όμως ή πόσο εύκολο είναι ενώ πχ έχει τύχει και έχει κάνει 6 ποστς στην σειρά? Εκεί είναι το θέμα.
Ή αυτό που είπαν αρκετοί πιο πρίν. Και να θέλει κάποιος να κάνει ένα θρέντ με διάφορα καλούδια, θα αρχίσουν οι παπαριές και ξενερώνει.
Δλδ ξερώ γω, είπε ο παπάριας τσουτσέκια τους λαμπ οφ γκαντ, γιατί λέει δεν παίζουν θρας. Λες και χέστηκα εγώ τι θεωρεί θρας ο παπάριας ή με ενδιαφέρει εν τέλει το να κολλήσω στο τι είδος παίζουν τα τσουτσέκια και όχι στο ότι εν τέλει γουστάρω την μουσική που βγάζουν.

Και δεν μιλάμε για αστυνόμευση. Μιλάμε απλά να γίνεται ότι έγινε πχ τώρα και στο ηλεκτρονικο_περίεργα. Μπαίνει κάποιος και κατ επανάληψη ποστάρει οφτοπικ πράγματα? Είτε διαγραφή ποστ, είτε μεταφορά, είτε δενξερωκαιγωτι.

Dragonlord
14-05-2009, 00:04
Οπότε με άλλα λόγια και το merge έγινε για moderation λόγους, δηλαδή ποστ χρηστών που σπάγαν αρχίδια. Τέσπα, για να μη παρεξηγιόμαστε ο κύριος λόγος που το υποστηρίζω εγώ είναι για να γίνει πιο δυνατό και το non-metal, να έρχεται πιο πολύς κόσμος και να μη γράφομαι σε άλλα φόρουμ. Τα άλλα ναι, δεν νομίζω ότι αξίζουν πολύ συζήτηση.
Στα λόγια μου έρχεσαι, είτε merged είτε όχι, πάντα θα υπάρχουν λόγοι moderation για να πάμε στην άλλη λύση καθώς καμία δεν μπορεί να είναι "ιδανική". Οπότε τη λύση στο αν χρειαζόμαστε ένα ή δύο φόρουμ τη δίνει τη δίνει το θέμα της κίνησης και της πρακτικής ανάγκης για περισσότερα φόρουμ. Δε λέω ότι δεν έχει λογική κι αυτό που λες, αλλά μετά και πάλι δημιουργούνται προβλήματα, πχ μπορεί να ανοίξει ένα τόπικ για τους rammstein στο metal, συζήτηση δε θα γίνει γιατί θα μπαίνουν μόνο τρουμεταλλάδες και άλλοι που θα μπαίνουν μόνο στο non metal δε θα τη δουν ποτέ ενώ μπορεί να τους ενδιαφέρει κοκ. Γενικά, όσα προβλήματα λύνει άλλα τόσα δημιουργεί, οπότε ας το ρίξουμε στο "η μουσική είναι μία :hippy:".

Dragonlord
14-05-2009, 00:07
Όχι, δεν έχει να κάνει με το ότι κάποιος δεν θέλει τρουμέταλλους στο φόρουμ.
Αυτό θα ήταν ηλίθιο και κατα δεύτερον, σύμφωνα με το πως προχωράει το ηαρ σε βαθος χρόνου, δεν συμβαδίζει με την λογική του.
Αυτό που χαλάει τους περισσότερους, είναι ότι υπάρχουν κάποια θρεντ, στα οποία γίνεται μια ωραία συζητησούλα και τσουπ, πετάγεται ένας παπάρια και γαμεί την συζήτηση. Και ναι, μπορέις να τον γράψεις στον μπούτσο σου. Για πόσο όμως ή πόσο εύκολο είναι ενώ πχ έχει τύχει και έχει κάνει 6 ποστς στην σειρά? Εκεί είναι το θέμα.
Ή αυτό που είπαν αρκετοί πιο πρίν. Και να θέλει κάποιος να κάνει ένα θρέντ με διάφορα καλούδια, θα αρχίσουν οι παπαριές και ξενερώνει.
Δλδ ξερώ γω, είπε ο παπάριας τσουτσέκια τους λαμπ οφ γκαντ, γιατί λέει δεν παίζουν θρας. Λες και χέστηκα εγώ τι θεωρεί θρας ο παπάριας ή με ενδιαφέρει εν τέλει το να κολλήσω στο τι είδος παίζουν τα τσουτσέκια και όχι στο ότι εν τέλει γουστάρω την μουσική που βγάζουν.

Και δεν μιλάμε για αστυνόμευση. Μιλάμε απλά να γίνεται ότι έγινε πχ τώρα και στο ηλεκτρονικο_περίεργα. Μπαίνει κάποιος και κατ επανάληψη ποστάρει οφτοπικ πράγματα? Είτε διαγραφή ποστ, είτε μεταφορά, είτε δενξερωκαιγωτι.
Ωραία, μ'αυτά δε διαφωνούμε και ουσιαστικά είναι στις αρμοδιότητες του moderator του φόρουμ (carheart).

animae
14-05-2009, 00:14
Ωραία, μ'αυτά δε διαφωνούμε και ουσιαστικά είναι στις αρμοδιότητες του moderator του φόρουμ (carheart).

Ε μήπως να μπει και κανείς άλλος γιατί και ο καρχαρτ δεν πολυμπαίνει? Σε φάση να είναι κλασσικό ηαρ, με τις μπαναγίες του και τις ιστορίες του, αλλά τουλάχιστον να μένεις όν τοπικ σε κάποια θρεντ.

Και δεν λέω ότι δεν μπορεί να ξεφύγει μια συζήτηση, αλλά σε μερικές είναι οφθαλμοφανές ότι δεν πρέπει να πάνε προς κάπου αλλου. Δλδ αν έχει ένα θρεντ, "εδω λέμε για ινταστριαλο-ποπ-γκραντζ αλμπουμς", αν μπεί κάποιος και αρχίσει τις άσχετες παπαριές, μου φαίνεται είναι λογικό κάποιος να του πει "επ φίλος, άλλη παραλία είναι δω" και στο κάτω κάτω δεν είναι καν αστυνόμευση.
Τέλος σε βάθος χρόνου, ούτε καν αυτό το μοντερειτινγκ θα χρειάζεται, αφού θα πάρει τον δρόμο του σιγα-σιγα.

Dragonlord
14-05-2009, 00:17
Μόλις είχα αυτή την κουβέντα με carheart και, αν χρειαστεί, θα βρεθεί κάποιος.

Amnesiac.
14-05-2009, 00:22
Παιδιά να πω και γω τη γνώμη μου πριν συνεχίσω το τρολλάρισμα στο υπόλοιπο φόρουμ.

Όπως περίτρανα αποδεικνύει και το ηλεκτρονικοπερίεργο θρεντ, στο οποίο έχουν μπει γύρω στους 100 τρουμέταλλους και άλλα τόσα τρολλς, το ηαρ μας είναι ένα φόρουμ που οι περισσότεροι διαβάζουν σχεδόν τα πάντα, ανεξάρτητα από τον τίτλο του θρεντ. Αν νομίζετε ότι οι ραπαράιας του φόρουμ θα βλέπουν στον τίτλο "Duran Duran" και θα λένε "α, αυτό δε με ενδιαφέρει, δε το διαβάζω, ας δω τι λένε στο "true fucking metal warriors sodomize the indie queen" θρεντ", ε είστε λίγο γελασμένοι.

Αν το θέμα πάει στο "θέλουμε περισσότερο moderating", πέρα από γελασμένοι είστε και τρομαχτικοί.

Αν πάλι το ηαρ σας φαίνεται δυσβάσταχτο, πέρα από τη λύση του εξμποξ, ναι, υπάρχουν και άλλα φόρουμζ, τελευταία φορά που κοίταξα τα περισσότερα ήταν δωρεάν.

Τέλος, δεν είμαι στο ΒΡΑΚΙ του ντράγκονλορντ για να ξέρω τι σκέφτεται για το ηαρ, αλλά όπως το κόβω οι εποχές που ήθελε/θέλαμε_και_οι_υπόλοιποι το ηαρ να γίνει το μεγαλύτερο φόρουμ στον κόσμο και να έρχεται συνεχώς νέος κόσμος και να κάνουμε νέες γνωριμίες και ηαρ μίτινγκς και να γαμάμε πρώην μεταλλικών φιλαρακίων μας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Ruthless
14-05-2009, 00:31
Εγώ τα είπα, χέστηκα κι αν χωριστούν, χέστηκα κι αν δεν χωριστούν.

Πάντως δάσκαλε, γιατί δεν ξέρεις να διαβάζεις...

προσπαθουν εδώ και πόσες σελίδες να εξηγήσουν κάτι πολύ απλό στον ρούθλες, αλλά αυτός δεν νιώθει. αντε να προσπαθησω κι εγώ.

ρουθλες παλικαρι μου, αυτοί που παραπονιούνται για τους λαδωμενους πολεμιστες και τους ξεκιολιασμενους αρουραιους, το κανουν γιατι τους εχουν σπασει τα παπαρια επειδη τα βλέπουν σε ΑΣΧΕΤΑ τόπικς.

Όταν βγαίνει μια και λέει "ανοίγω ένα άγνωστο θρεντ με άγνωστο σε μένα τίτλο στο μιούζικ δισκάσιον και ξενερώνω που στο μιούζικ δισκάσιον ενός μέταλ φόρουμ βλέπω πράγματα περί μέταλ, σε ένα θρεντ που μου ήταν άγνωστο", ε η λογική λέει πως 1+1 κάνει δύο και πως οι πιθανότητες να δεις σε κάτι άγνωστο σε σένα εδώ μέσα κάτι σχετικό με μέταλ είναι μεγάλες.

Δεν είναι ΑΣΧΕΤΑ τόπικς. Είναι άγνωστα. Ετυμολογική ανάλυση κλπ ξέρεις να κάνεις φαντάζομαι, δες τι σημαίνει. Να ήταν το παράπονο για τα άσχετα τόπικς να πω πάσο. Αλλά δεν ήταν.

Και για να στο κάνω λιανά με παράδειγμα. Ανοίγει ένα θρεντ με τίτλο Chozzen Phate πχ. "Ω θεοί" σκέφτεται κάποιος, "ανορθόγραφος τίτλος, παίζει να είναι τίποτα τρελό προγκ ροκ ξέρω γω" ή για "τεχνικές πρεξίματος με βελονάκι"(!), το ανοίγει όλο περιέργεια και χαρά και βλέπει θρεντ για αλήτες μαλλιάδες χεβιμεταλάδες(οκ, και λίγο προγκ, αλλά κυρίως us power) και ξενερώνει, ποιος του φταίει; Το κεφάλι του το ηλίθιο προφανώς φταίει που βλέπει στο ER κάτι άγνωστο στον τίτλο(μην μου πεις πως τους ήξερε τους chozzen phate) και περιμένει αυτό το θρεντ να μην είναι σχετικό με μέταλ σε ένα μέταλ φόρουμ.

Τώρα πλιζ, μη μου σκοτίζετε τον πούτσο πια, μάθετε 10 γαμημένες ελληνικές λέξεις τι σημαίνουν, σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε και μη ζητάτε και τα ρέστα όταν λέτε μαλακίες. Φιλικά πάντα.

Amnesiac.
14-05-2009, 00:40
Ανοίγει ένα θρεντ με τίτλο Chozzen Phate και βλέπει θρεντ για αλήτες μαλλιάδες χεβιμεταλάδες(οκ, και λίγο προγκ, αλλά κυρίως us power)

Αυτό λατρεύω στους τρουμέταλλους. Το σχόλιο στην παρένθεση δηλαδή. Σε φάση "το ξεκαθαρίζω για να μη παρεξηγηθώ, μη μπει κανένας τρου και πει ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ".

Περιμένω σχόλιο Ραπαράια "ρούθλες άκου Chozzen Phate αλλά μη δηλώνεις χεβιμεταλλάς, πες ότι σου αρέσουν τα ΠΡΟΓΚΡΟΚΑΚΙΑ ρε παιδί μου".

(εμένα πάντως κάτι σε ποικιλία ορεκτικών μου φέρνει το όνομα)

Ruthless
14-05-2009, 00:43
Καμία σχέση με προγκ ροκ, το προγκ στην παρένθεση πάει όσο πάει στους queensryche και άλλους του τότε, αλλά αυτοί σε αντίθεση με άλλους είναι περισσότερο us power από progressive.

Κατά τα άλλα χαίρομαι που σε διασκέδασα, και επίσης φαντάγκο, να παράδειγμα αγνώστου θέματος.

Drumsick
14-05-2009, 00:58
Καταρχήν ρε ντραγκονλορντ γιατί κολλησες για άλλη μια φορά στα δικά μου λεγόμενα ΜΟΝΟ λες και ξεκίνησα εγώ το φλειμ?
Ποστάρω κάτι, πετάγεται ο άλλος λεει τη μαλακία του, κ έρχεται μετα ο φθόγγος με την πρόταση του με την οποία απλώς συμφωνω, και στη συνέχεια στηρίζω, ΠΡΟΦΑΝΩΣ με υπερβολές, ε γιατί έτσι. Για τον χαβαλέ.

Ρούθλες καθυστέρα, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, και πάλι, δεν περιμένω να μη δω μέταλ θρέντς και αγοράκια με κολάν απο'δω κι απο'κει και ΠΡΟΦΑΝΩΣ μου είναι αδιάφορη η ύπαρξή τους και ΠΡΟΦΑΝΩΣ ως έχουν τα πράγματα δεν έρχομαι να κλαφτώ που πέφτω σε μέταλ θρέντς. Το επιχείρημα μου είχε απλώς σκοπό να δείξει τι ωραία και καλά θα περνούσα αν χωρίζονταν τα φόρουμ σε μέταλ και μη μέταλ και έπαυε να συμβαίνει αυτό.

Στην τελική κι μένα στ'αρχίδια μου αν θα χωριστεί ή όχι. δεν είμαι δα και κάνας φοβερός πόστερ του μιούζικ. Ειπώθηκε μια πρόταση απο ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ και, άφου την επεξεργαστηκα, απλώς είπα 2 λόγους για τους οποίους
θα μ'άρεσε να γινει αυτό που προτείνει.

Ruthless
14-05-2009, 01:01
Ωραία, μπορείς να μην κάνεις ηλίθια ποστς από εδώ και μπρος που δεν ξέρεις τι γράφεις και θα γλιτώνουμε όλη τούτη τη μανούρα. :)

Drumsick
14-05-2009, 01:05
Μάθε ρε βήτο νεοελληνικά να πούμε, που χρειάστηκε να στα ζωγραφίσουμε για να πάρεις γραμμή, και μετά έλα να το παίξεις έξυπνος.

antimusic
14-05-2009, 01:10
[...] είναι θέμα μαλακίας μερικών χρηστών.

ε λοιπόν, ταρατατζούμ ταρατατζούμ, καλά τα λέει ο σώτος.

Ruthless
14-05-2009, 01:48
Μάθε ρε βήτο νεοελληνικά να πούμε, που χρειάστηκε να στα ζωγραφίσουμε για να πάρεις γραμμή, και μετά έλα να το παίξεις έξυπνος.
Τι να ζωγραφίσεις μωρή καθυστερημένη; Που ή οι μπάφοι στα κάψαν τα εγκεφαλικά κύτταρα, ή απλά αγνοείς την έννοια της λέξης άγνωστος.

Αλλά όπως είπα και πριν, σκεφτείτε λίγο τι γράφετε και μη ζητάτε και τα ρέστα όταν γράφετε μαλακίες. Κλασσική ηλίθια.

Drumsick
14-05-2009, 01:53
Ξαναπές μια αυτό με τους μπάφους. Ίσως την τρίτη καταφέρεις να ακουστεί πετυχημένο και "ΩΤΙΣΟΥΠΕ".

00i00
14-05-2009, 01:58
βασικα ειναι λιγο ενοχλητικο πλεον...πρεζακια καποτε εμενα λογο ψυχεδελειας η τι σκατα ειχες στο μυαλο σου

καμμενα κυτταρα για Χ που το ειπε η κοπελα πινει απο καμια φορα κανα κερασμα απο αυτο που πινει η μιση ελλαδα....

ρε μπας και εισαι στο ΝΕ.Ο.Σ.?

επισης αντιλαμβανεσε οτι κανεις το ΙΔΙΟ ακριβως που εκανε και στο αλλο?

Ruthless
14-05-2009, 02:01
Κοίτα Χ, εγώ πήγα να το σώσω για σένα, εσύ δεν θες. ΟΚ, δεν είσαι με μπάφους κοπελιά, είσαι απλά ΗΛΙΘΙΑ που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το νόημα όσων γράφεις.

Και έτσι μου κάνει. Απλά όπως ξανάπα, μη ζητάς και τα ρέστα για τις πίπες που γράφεις. Που αμφιβάλλω αν καταλαβαίνεις και τι πίπες γράφεις. :)

Drumsick
14-05-2009, 02:04
Τι κάθομαι κι απαντάω ρε μαλάκα..

Να το κοιτάξεις αυτό πάντως.

Ruthless
14-05-2009, 02:05
Άντε μωρή άγνωσ... ε, άσχετη από εδώ ήθελα να πω.

(είδες τι έκανα; έπεσα στο επίπεδό σου)

Drumsick
14-05-2009, 02:05
:facepalm:

Reject
14-05-2009, 03:00
on topic-οχι μας αρεσει το μπαχαλο

οφφ τοπικ-ριξτε μερικα μπαν.εγω εγραψα και στιχους.η μουσικη παρακατω.

ban to azor,he's an attention whore
(ban to azor)
ban to azor he is such a bore
(ban to azor)
ban to azor for now and evermore
(ban to azor)
ban ban ban cause he loads his gun
(ban to azor)
ban ban ban with X's pics he will cum
BAN TO AZOR
BAN TO AZOR
BAN TO...AZOR!

00i00
14-05-2009, 03:02
on topic-οχι μας αρεσει το μπαχαλο

οφφ τοπικ-ριξτε μερικα μπαν.εγω εγραψα και στιχους.η μουσικη παρακατω.

ban to azor,he's an attention whore
(ban to azor)
ban to azor he is such a bore
(ban to azor)
ban to azor for now and evermore
(ban to azor)
ban ban ban cause he loads his gun
(ban to azor)
ban ban ban with X's pics he will cum
BAN TO AZOR
BAN TO AZOR
BAN TO...AZOR!

εβγαλες νεο ανθεμ για την 4 ρε μουνι

Reject
14-05-2009, 03:03
το ξερεις το κομματι?
ειναι το παρακατω....
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RNW57d4NFbo&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RNW57d4NFbo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

00i00
14-05-2009, 03:04
το εμπντ κανε κ/π οχι το νταιρεκτ

distortionofperception
14-05-2009, 03:37
ρε σεις. οκ
να μη χωριστεί ψήφισα και γω.
αλλα μοναχα ετσι 2 κουβέντες.

Δηλαδή είναι αναγκη να βλέπουμε τις ιδιες συζητήσεις ξανα και ξανα σε διαφορετικα τόπικ? Καθε φορα που θα μπαίνουν ξερω γω 10 καινούριοι χρήστες θα αρχίσουμε να ξαναλεμε τα ίδια παραμύθια?
"Οι μανογουορ γαμανε"
"Και οι Μπάθορι γαμανε"
"Και οι Ανβιλ γαμανε"
"Και οι Μεταλλικα θα γαμουσαν αν είχαν δεν βγαλει το Λόουντ"
"Μα όχι τι λες"

Δηλαδη ρε σείς ναουμε γιατι δεν χρησιμοποιείτε σωστά το κουμπί σέρτς?
Κλασαν οι Ντριμ Θιατερ, καινουριο θρεντ.
Χεσαν οι Μάνογουορ, καινούριο θρεντ.

Μα τον τελευταιο μηνα εχω διαβασει την φραση Μπρόκας Χέλμ 1,000,000

Μα τους Μπρόκας Χελμ!

Δεν είναι αναγκη να χωριστούν. Είναι αναγκη να συνεργαστούν μερικες μπετονόπροκες.

Λίγο έλεος. Μπορούμε να είμαστε Οφφτοπικ σε ενα σωρό μερη σ'αυτο το φόρουμ. Ας κρατήσουμε μερικα ετσι λίγο με μια σειρούλα.

SpiritCrusher
14-05-2009, 03:50
Steel Assassin, μπερδεύτηκες λίγο στη προηγούμενη σελίδα και έκανες λίγο μπάχαλο.

1) Ο Fandangoς ανέφερε το γεγονός ότι μπαίνει ο α' τρουμέταλλος σε θρεντ ηλεκτρονικοπερίεργα και είπε τη πίπα του ίσα για το μέταλ της υπόθεσης. Αυτό ενοχλεί, όπως θα ενοχλούσε κι εσένα να μπαίνει κάποιος σε 80ς χέβυμέταλ θρεντ και να σου λέει πόσο ξεπερασμένα και μαλακίες και μπλαμπλα είναι αυτά. Ναι ή όχι;

2) Η Χ είπε απλά τι θα βόλευε αυτήνα για να δικαιολογήσει γιατί θέλει ξεχωριστά φόρουμς. Δεν την ενδιαφέρει το μέταλ οπότε δε θέλει να υπάρχει η πιθανότητα να ανοίξει κατα λάθος ένα μέταλ θρεντ. Προφανώς και υπάρχει η πιθανότητα και το ξέρει, απλά θα προτιμούσε να την εξαλείψει μιας και θα τη βόλευε καλύτερα. Καθαρά προσωπική της θέση. Ναι ή όχι;

Το 1) είναι άσχετο με το 2) και αυτό που εξηγούν τόση ώρα είναι πως αυτό:

Πάντως δάσκαλε, γιατί δεν ξέρεις να διαβάζεις...

Όταν βγαίνει μια και λέει "ανοίγω ένα άγνωστο θρεντ με άγνωστο σε μένα τίτλο στο μιούζικ δισκάσιον και ξενερώνω που στο μιούζικ δισκάσιον ενός μέταλ φόρουμ βλέπω πράγματα περί μέταλ, σε ένα θρεντ που μου ήταν άγνωστο", ε η λογική λέει πως 1+1 κάνει δύο και πως οι πιθανότητες να δεις σε κάτι άγνωστο σε σένα εδώ μέσα κάτι σχετικό με μέταλ είναι μεγάλες...μπλαμπλα

είναι άκυρο, μιας και απαντάς στον fandango γι αυτό που είπε η Χ.

Ξαναδιάβασε το και θα δεις ότι έχω δίκιο.

SpiritCrusher
14-05-2009, 04:00
Ον τόπικ, πάνω κάτω ότι είπε ο αμνίζιακς*

Κάποτε κλαιγόταν ο Κάλκης επ αυτού αλλά στο τότε ER το ενιαίο music discussion δούλευε μια χαρά και μια τέτοια αλλαγή ήταν αχρείαστη. Κάποιοι πιστεύουν πως στο τωρινό ER ταιριάζει καλύτερα ένα music discussion υπο τη μορφή 2 sub-forums, αλλά εγώ προσωπικά δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Ίσως μια προσωρινή δοκιμή να μην βλάψει κανέναν. Εκτός από τον admin που θα κάτσει να το κάνει that is.

*:εκτός από το κομμάτι με τα άλλα φόρουμς.

fandango
14-05-2009, 09:06
είναι άκυρο, μιας και απαντάς στον fandango γι αυτό που είπε η Χ.

Ξαναδιάβασε το και θα δεις ότι έχω δίκιο.

έλεγα χθες στον Swollen ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Ρούθλες να καταλάβει τι εννοούσα με το ποστ μου., απλά έχει κολλήσει σε μια φραση που ειπε καποιος και συνεχίζει από εκεί. και, what a surprise, he's an idiot.

Ρούθλες, αντί να μου κάνεις υποδειξεις για ετυμολογικές αναλύσεις και καλά, δοκίμασε ΜΙΑ γαμημενη φορά να κάνεις αυτό που σου είπε 4815162342 φορές ο Swollen: ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.

Ruthless
14-05-2009, 10:09
Δεν μιλάω για τους άλλους και τα ποστς τους, μιλάω πάντα(από το 1ο μου ποστ) για την ηλίθια την Χ αποκλειστικά και όσα έγραψε(εξού και τα κουότς). Και προφανώς έχω κολλήσει εκεί, και προφανώς ότι γράφω(και απαντάτε στη συνέχεια) είναι σχετικά με αυτό το ποστ της.

Το διατύπωσε λάθος; Ναι. Μπορούσε να το κάνει καλύτερα; Προφανώς(δεδομένων βασικών εγκεφαλικών δυνατοτήτων). Πετάχτηκαν σαν τσουτσούνες(λολ) διάφοροι να την υπερασπιστούν, ενώ βλέπαν ότι είχε πει μαλακίες λάθος διατυπωμένες; Ναι.

Στα υπόλοιπα(περί σπλιτ κλπ ή περί ασχέτων θρεντ - και όχι αγνώστων) τα είπα τότε, ή απλά δεν τα σχολίασα καν. Εγώ σχολιάζω μόνο την ηλιθιότητα της καθυστερημένης(είδες; no μπάφοι included).

Ε πείτε μια γαμημένη φορά "ναι είπαμε μαλακία" και βγάλτε τον σκασμό παρά να ζητάτε και τα ρέστα. Τόσο απλό είναι αυτό που ζητάω.

carheart
14-05-2009, 11:32
Αυτό εδώ το ποστ δεν είναι ένα ποστ με κανόνες συμπεριφοράς, καθώς είστε μεγάλα παιδιά και τα μεγάλα παιδιά δεν αλλάζουν συμπεριφορά. Πριν κάποιο καιρό, σε ένα θρεντ είχα αγανακτήσει, καθώς μια heavy metal μιζέρια είχε κατακτήσει τα μουσικά δρώμενα σαν μια άλλη epic metal νίκη, και ήταν τόσο ενοχλητικό αυτό, που με αποθάρρυνε πρώτα από όλα από το να συμμετέχω στις heavy metal συζητήσεις. Άνοιξε κάποιος thread για Nirvana, και μόλις είδα τη λέξη Nirvana ήξερα ποιοί θα έχουν ποστάρει μέσα και τι θα λένε, είστε και απρόβλεπτοι και μυστήριοι πανάθεμά σας. Εγώ με άτομα που μπαίνουν για να γαμήσουν ένα μουσικό thread, όσες γνώσεις και αν έχουν, δύσκολα μπορώ να συζητήσω ακόμα και για αυτά που ξέρουν. Και ναι, φυσικά εκεί για τον Καναδά ήθελα να αγανακτήσω πως οι Anvil είναι το χειρότερο ανέκδοτο στην ιστορία της χώρας, αλλά αυτό θα προκαλούσε μόνο άχρηστες συζητήσεις, που δίνουν νόημα στη ζωή του κάθε Ruthless εδώ μέσα, αλλά στη δική μου όχι. Και στο topic με Bathory ήθελα να γράψω δεκάδες περισσότερα, αλλά ήξερα πως θα άκουγα τα ίδια και ανακυκλωμένα. Γενικώς είναι σπαστικό αντί να γίνονται κουβέντες για κάτι τόσο όμορφο όπως η μουσική, να γίνεται κουβέντα για το πόση την έχουν μερικοί εδώ. Στην τελική, υπάρχει το music off topic thread, που αν και δεν εγκρίνω τη διάλυσή του, ας πούμε εκεί υπάρχει ένα offtopic.

Υπάρχει μια σειρά εδώ. Γίνεται ένα ωραίο θρεντς άσχετο με το χεβιμέταλ. Μπαίνει γράφει η X, έρχονται δύο για να την κράξουν επειδή πάντα την κράζουν, έρχεται ο άλλος με μια γραμματοσειρά πινακίδας στην εθνική να μας πει για ΑΤΣΑΛΙ, και στο τέλος καταλήγουμε να μιλάμε για το πόσο ηλίθιοι είναι ορισμένοι users. Αλλά δεν έχουμε έρθει για να μιλήσουμε για αυτό. Αυτή η σειρά γεγονότων δεν είναι μια όμορφη σειρά γεγονότων.

Οποιοδήποτε post δεν έχει μπει για μουσικό λόγο σε συγκεκριμένο thread που έχει ανοίξει για συγκεκριμένη κουβέντα, θα μετακινείται ή θα διαγράφεται. Αυτό γίνεται αυστηρά για να ευδοκιμήσει το περιβάλλον ανταλλαγής απόψεων πάνω σε ένα μουσικό θέμα, και να ξαναρχίσουμε να μαθαίνουμε μουσική από το ER χωρίς να χρειάζεται να έχουμε στο μσν όσους users μας ενδιαφέρουν και να τα λέμε εκεί. Μιλάω για οποιοδήποτε thread μουσικής. Αν ανοίξουν οι metal warriors θέμα για τα βρακιά των manowar και πάει κάποιος και κοροϊδέψει, αν τολμήσει κάποιος να κοροϊδέψει τα βρακιά των Manowar, θα ρίξω το φόρουμ τελοσπάντων. Με αυτό θέλω να πω πως ο "κανόνας" θα ισχύει για όλους, και δεν αρχίζουμε ιερό πόλεμο κατά του ανόθευτου heavymetal.

To forum δεν θα αλλάξει σε καμία περίπτωση νοοτροπία όσον αφορά στο moderating, απλώς μερικά πράγματα σπάνε νεύρα σε όλους, εκτός από αυτούς που τα προκαλούν, οπότε γιατί να συμβαίνουν;

Ο χαβαλές με αισθητική είναι πάντα ευπρόσδεκτος, διότι ο χαβαλές με αισθητική είναι πράγμα όμορφο.

irreligious
14-05-2009, 12:03
δηλαδή θα γίνει μια κουβέντα περί bathory(ναι, ξανά) και δεν ξαναπαρεκτραπεί το θέμα?
καρφί στα βρακιά των manowar θα πάει και μπορεί να φτάσει και μέχρι τους μπάφους που πίνει η Χ.

εγώ ξέρω πως τον τελευταίο καιρό, το φόρο γίνεται μπουρδέλο από έναν ΗΛΙΘΙΟ με υπομονή. που σκάει και κάνει 6 πόστ στη σειρά,
χώνεται σαν το μαλάκα παντού και τραβάει κάτι γραμματοσειρές σε μέγεθος νεκροτάμπελου.

δεν νομίζω όμως να είναι αυτός ο λόγος, που πλέον 'δεν μαθαίνουμε μουσική από το η αρ'.
απλά κάποιοι που γράφανε ενδιαφέροντα πράγματα έχουν σταματήσει να γράφουν.
κάποιοι άλλοι που θέλουν να γράψουν ενδιαφέροντα πράγματα κολλάνε γιατί θα τους γαμηθεί το τόπικ, και κάποιοι που γράφουν ενδιαφέροντα πράγματα μπαίνουν και μπαχαλιάζουν όλα τα άλλα.

δεν ξέρω ακόμα αν ο διαχωρισμός θα βοηθήσει σε τίποτα. ο φθόγγος από καθαρά πρακτικής πλευράς έχει ένα πόιντ,
αλλά γνώμη μου είναι πως μας λείπει η πρώτη ύλη και όχι οι διαχωρισμοί και οι μέταλ/νον μέταλ μόντες.

ΑΝ γίνει πάντως διαχωρισμός, ΑΠΑΙΤΩ μοντερεϊτορα τον Razor στο μέταλ σέξιον.
Θα καταλαβαίνει ποιος είναι άντρας και θα μπανάρει τις πούστρες. να μένουμε οι δυνατοί μ/.

irreligious
14-05-2009, 12:09
ακόμα κάποιος να ξυπνήσει τον ρούθλες.
δεν έχουμε 2004 πλέον και το η αρ ασχέτως με το πως ξεκίνησε ΔΕΝ είναι πλέον καθαρά μέταλ φόρουμ. φίφτυ φίφτυ παίζει.
ζαλούρα από μπάφους έχεις και δεν νιώθεις τι γίνετε?

Putin
14-05-2009, 12:29
Βρε παιδάκια.
Δεν είμαι εδώ καιρό και δεν ποστάρω και πολύ, αλλά δε χρειάστηκαν περισσότερες από λίγες μέρες για να καταλάβω ότι όλη η μαλακία (που γαμάει το φόρουμ, όχι η αγνή χαβαλετζίδικη μαλακία) οφείλεται σε 2-3 άτομα.

Ε, ένα γουόρνινγκ δύο γουόρνινγκζ, κάντε κανα προσωρινό τουλάχιστον μπαν μπας και νιώσουν.

Δε πάει να σας βρίζουν και να σας λένε φασίστες (τό'χω δει κιαυτό), στα παπάρια σας, εσείς τη δουλειά σας κάνετε για να μην κατεβάζουν γαμωσταυρίδια άσκοπα οι απλοί, μη-ζώα, χρήστες.

Αυτ(ι)ά.

Mitsmann
14-05-2009, 12:33
Ψηφισα οχι.

το προβλημα δεν ειναι το φορουμ, ειναι οι γιουζερς.
αν κανουμε ενα τοπικ για Armored Saint, για Orange Goblin, για KLF και για Ζαμπετα και στα 4 απαντησει ο Ρα Παρια βαζοντας δισκοι Thrashυβουλος (γαμανε αδερφες!!!!!!!!!!) τοτε ειναι εμφανες το προβλημα.

Συνυπολογιζοντας δε οτι οι παλιοτεροι σε φαση Ruthless, Razor κλπ, γενικα δε δημιουργουσαν θεμα, ενω αντιθετα η μαλακια ξεκινησε απο τοτενες που μπηκαν οι Ra Pariah σε συνδυασμο κιολα με το οτι ο συγκεκριμενος παραβιαζει και βιαζει ασυστολα τον Κανονα 3 τοτενες αν συνεχισει να παιζει την πουλαρα του η λυσις ειναι σχετικα απλη.

υ.γ. για υπεργκασμαδες τυπου Midnight δε χρειαζεται καν να αναφερθουμε.

MaX Payne
14-05-2009, 12:34
ψηφισα Ναι !!!

τωρα δεν προλαβαινω να εξηγησω αλλα θα επανελθω

carheart
14-05-2009, 12:38
Δεν θα υπάρξει διαχωρισμός, είναι υπερβολή κάτι τέτοιο, όσο και αν τον έχω ευχηθεί βαθιά μέσα μου βλέποντας ορισμένα ποστς.

Το βασικό πρόβλημα παραμένει η καθυστέρηση.

Και θα την νικήσουμε.

(αρχίδια θα νικήσουμε.)

metamelia3
14-05-2009, 13:22
για μενα η καλυτερη λυση θα ηταν να πυροβολησουμε τους μεταλλαδες, αλλα εγω ειμαι αγριος. σε πιο ηπιους τονους, ο διαχωρισμος μου φαινεται καλος γιατι ολοι οι βλακες του φορουμ ειναι μεταλλαδες - μην στραβωνετε, δεν ισχυει το αντιστροφο - και αυτοι που δεν ειναι βλακες, παρ'οτι ειναι καλα παιδια, επελεξαν να ακουν χεβι μεταλ και η κοινωνια τους περιθωριοποιει κατι τετοιους. οποτε, θα κοψουμε αυτο το γαγγραινιασμενο ποδι και θα δημιουργησουμε ενα μουσικο εθνος των καλυτερων που θα μπορεσει να φερει την ταξη, την προοδο και την ειρηνη στην μικρη μας ιντερνετικη γωνια. με τραγουδια, οπλα και σπαθια.
http://isurvived.org/Pictures_iSurvived-3/Holocaust-NaziParade.GIF

Pinatero
14-05-2009, 13:26
η βλακεια δε νικιεται, ΤΕΡΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
απλα βλεπεις εναν παιδι user, που εχει συνδρομο DOWN :ημισεληνος: οχι το συγκροτημα :ημισεληνος: , ε.. στο δρομο, στο σχολειο, μπορει και να χλευαζεζ, πειραζεζ τους ΒΛΑΚΕΣ, αλλα το παιδι με την γονιδιακη καθυστερηση κι οχι τη γονιδιακη βλακεια, δε σου πηγαινε καρδια να τον πειραξεις, ασχοληθεις, αντε να κανες κανα πολυ "κακο" πετυχημενο αστειο με τους φιλους σου :ημισεληνος: χαχαχα δες τον που του τρεχουν τα σαλια, να πα να δουλεψει σε κανα ταχυδρομειο ρε μαλακα να κολλαει γραμματοσημα,χαχαχα :ημισεληνος: , ας τους αντιμετωπισουμε λοιπον σαν γονιδιακα καθυστερημενους, ετσι κι αλλιως ολοι ειμαστε λιγο γονιδιακα βλακες, ε καποια στιγμη θα βαρεθει και θα παει στο τελειοςγαμος φορουμ και θα ποσταρει εκει ουγγρικο προγκ power...

αγνοηστε τους! ψηφισα οχι!

fandango
14-05-2009, 14:17
Ε πείτε μια γαμημένη φορά "ναι είπαμε μαλακία" και βγάλτε τον σκασμό παρά να ζητάτε και τα ρέστα. Τόσο απλό είναι αυτό που ζητάω.

μάλιστα.

Reject
14-05-2009, 14:41
το ποστ του καλκη με εκανε να σιχαθω τα ελιτοπαιδα.
στηριζω ρουθλεςς πλεον.τερμα τα αστεια,μας σωζει μια επικη νηστεια.
προτεινω να γινει ΜΟΝΟ μεταλ το φορουμ,και να παρουμε ολοι οι ακυροι πουλο.χωρις πλακα τωρα,βαρεθηκα.

12 stars circle your brow
14-05-2009, 14:47
Ρε πλάκα έκανε, έλεος

metamelia3
14-05-2009, 14:55
εχει χαζεψει αυτος να πουμε.

Reject
14-05-2009, 14:57
εγω σοβαρα μιλουσα.
θα ηθελα ενα μιουζικ θρεντ,οπου ο καθενας θα κραζει τους αλλους,με ενα μονο ποστ εκαστος.και εξηγουμαι.
ο ραπαπαρια να ποσταρει γιγαπικς των ζοζερ μεζ και να λεει "ακουστε ρε τσουτσες"
να πεταγεται ο γκουντσαν να βαζει τα σκατομουτρα του ζαππα και να λεει "σας γαμαει με στραπον"
το χτικιο να ποσταρει κουλτουριαρικη πικ του μαιλς ντεηβις και να λεει "δεν νιωθετε,ειστε λιγοι"
τον λοκιτρικυφανςγιουναιτεντγκοντ να σηκωνει πικ το χαππυ αουρς των mogwai και να λεει "προσπαθηστε να εντοπισετε τον εαυτο σας μεσα απο τον καθρεφτη του εξωφυλλου,μεταλλαδες,ε μεταλλαδες."
τον μαριλλιον να τσακιζει τα νευρα του πανκη ποσταροντας γκεηκορ μπαντες και μιλωντας για υποκουλτουρα των χαμετιπιων που μαστιζει την σκηνη αυτη.
τον πανκη να κλαιει.για το βινυλιο angry samoans που εχασε.που μαντεψτε ποιος του το πηρε-αυτος που κραζει τους καφροπανκς,ναι!ο μαριλλιον.
τον καρχαρτια να στηλιτευει το παθος του ρουθλεςς για τους μπαθορυ."μαλιστα.ο ρουθλες.για μπαθορυ.ο ρουθλες"
τον καλκη να τσιμπαει απο την δηθεν εμπαθεια μου απεναντι του (και στον ελιτισμο του) και να ποσταρει πικ του rock for light.εγω ομως παλι να τον κραζω γιατι ακομα και στις φρυγανιες τρωω μονο ΕΛΙΤ,και ποσταρω το πρωτο 7αρακι χερεσυ ποθ ξεμουνωκωλιαζει το ροκ φορ λαιτ.
τον αμνεζιακ να βαζει το δερματινο παντελονι και να ποσταρει το παθος του για αγνες ΠΟΥΣΤΙΕΣ (http://www.youtube.com/watch?v=mwFYUFnTD9Q) και να χαιδευει το πουλακι του κατω απο το γραφειο.αχουτο.

Boris-san
14-05-2009, 15:12
Ωραια τωρα παμε ενα ΜΠΑΝ στο Ρουθλες!Μας εχει κανει τα παπαρια μεντολες.Επισης το ιδιο πιθανως να προτεινω και για ραπαραια,αν συνεχισει ετσι.Να σημειωσω εδω πως υπαρχουνε μεταλαδες σαν τους γκαρντιανς και τον γουιτσκιλλερ που δεν ειναι ΖΩΑ σαν καποιους.Οποτε ΜΠΑΝ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ.Η απλα βαζουμε ιγκνορ

VirusXI
14-05-2009, 15:27
πάλι τα κάναν μπάχαλο; τα καλύτερα χάνω.

atom_smasher
14-05-2009, 15:41
Νομιζω ντραγκον οτι δεν υπαρχει λογος διαχωρισμου οσο και αν καποιες φορες γινεται μπαχαλακι. υπαρχει το ιγκνορ. και αν καποιοι σηκωνανε και καμια μυγα στο σπαθι τους ...και εννοω και απο τις δυο "παραταξεις" - ο πανκης ειναι δικη του κατηγορια - και δεν απανταγανε σε καθε μαλακια ξερω γω που θα πει ο καθε βλακας, κατα την γνωμη τους, θα ειμασταν πολυ πιο ωραια. οχι οτι εγω διαπιστωνω καποιο προβλημα. σιγα τα αυγα. θιχτηκε καποιος που του βρισαν την μουσικη του και τα προτυπα του....Ανοησιες. του καταστρεψαν την συζητηση. σιγα τα σοβαρα θεματα.

Marillion
14-05-2009, 15:47
ρε μλκ αμάν με τους σαμοανούς. ούτε ήξερα ότι το έψαχνες, δεν είναι και κανά σπάνιο κομμάτι.
τι με στεναχωρείς τώρα και διαδικτυακώς:cry:

GG*
14-05-2009, 18:28
αδιαφορω για διαχωρισμο μεταξυ ρουχλες-γιαγκοναν απο τη μια και πουστροηλεκτρογκοθ απο την αλλη

αλλα πρεπει να σκεφτει καποιος και το διαχωρισμο στο αθλετικς

δεν μπορω να τρωω στη μαπα τον καθε μπαγκς μπανυ
ειπαμε φιλοζωοι αλλα μην το παραγαμησουμε ....

wom
14-05-2009, 18:45
Ψηφισα οχι.

αν κανουμε ενα τοπικ για Armored Saint, για Orange Goblin, για KLF και για Ζαμπετα και στα 4 απαντησει ο Ρα Παρια βαζοντας δισκοι Thrashυβουλος (γαμανε αδερφες!!!!!!!!!!) τοτε ειναι εμφανες το προβλημα.

Συνυπολογιζοντας δε οτι οι παλιοτεροι σε φαση Ruthless, Razor κλπ, γενικα δε δημιουργουσαν θεμα, ενω αντιθετα η μαλακια ξεκινησε απο τοτενες που μπηκαν οι Ra Pariah σε συνδυασμο κιολα με το οτι ο συγκεκριμενος παραβιαζει και βιαζει ασυστολα τον Κανονα 3 τοτενες αν συνεχισει να παιζει την πουλαρα του η λυσις ειναι σχετικα απλη.

Ωραιος, δειξε μου τις φοβερες Νon-Trve-Heavy-Metal συζητησεις/Reviews που ειχαμε ΠΡΙΝ ερθει ο Ra Pariah και τις χαλασει :)

Πως γινεται να γρινιαζουν για τον Ra Pariah παιδια που εχουν να γραψουν για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ δισκο 114 χρονια ? (η εγραψαν για το Metallica και θα ξαναγραψουν οταν βγαλουν οι Maiden)

Κατι δεν κολλαει με την συλλογιστικη σου, μαλλον θα υπαρχουν και αλλοι λογοι

Phantom Duck
14-05-2009, 18:46
απίστευτο, τρόλλινγκ και μουσικές μονομαχίες στο ER;;;;

FUCK THAT SHIT.

να μη χωριστεί τίποτα.

Mitsmann
14-05-2009, 19:10
Ψηφισα οχι.

Ωραιος, δειξε μου τις φοβερες Νon-Trve-Heavy-Metal συζητησεις/Reviews που ειχαμε ΠΡΙΝ ερθει ο Ra Pariah και τις χαλασει :)

Πως γινεται να γρινιαζουν για τον Ra Pariah παιδια που εχουν να γραψουν για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ δισκο 114 χρονια ? (η εγραψαν για το Metallica και θα ξαναγραψουν οταν βγαλουν οι Maiden)

Κατι δεν κολλαει με την συλλογιστικη σου, μαλλον θα υπαρχουν και αλλοι λογοι

Δεν δυναμαι να πω γιατι αυτοι που γραφουν ΝΟΝ ΤΡΟΥ ΓΟΥΑΤΕΒΕΡ, δε γραφουν ρηβιους. Δικο τους ειναι το θεμα. Σιγουρα δεν ειναι ο χωρος μου να γραψω, κατα κανονα ακουω μεταλ. και ebm.
Αν εννοεις για μενα "παιδια που εχουν να γραψουν 114 χρονια για οποιοδηποτε δισκο" πρωτον λες παπατζιες (σικ) δευτερον για να με πειραζει κατι, δεν ειναι αναγκη να κανω τα γαματα ρηβιους για οτιδηποτε.

οταν εννοεις "μαλλον θα υπαρχουν και αλλοι λογοι" τι εννοεις? ο Ρα Παριαχ, μου εσπασε το ποδηλατο μικρος?

wom
14-05-2009, 19:17
συμπληρωνω με βαση τις ερωτησεις σου.

Οχι δεν εννοω εσενα, ουτε καποιον αλλον συγκεκριμενο, ουτε εννοω οτι εχεις προσωπικα με τον RPariah. Εαν ηθελα να πω κατι για καποιον, θα χρησιμοποιουσα το nickname του.

Εννοω οτι οι RPariah δεν γινεται να χαλασαν κατι που δεν υπηρχε, δλδ music discussion.

Εαν δεν γουσταρεις το trolling τους, αλλο καπελο.

Mitsmann
14-05-2009, 19:21
Και πως θα υπαρχει μιουζικ ντισκασσιον?

Sotos_The_Tequiler
14-05-2009, 19:23
όλα θα πήγαιναν καλά αν κανείς δεν απαντούσε στις αρχιδιές που σπαμάρει ο παπαράια και ο κάθε παπαράια...
Εντάξει είναι πολύ ενοχλητικό να βλέπεις 6 συνεχόμενα ποστ από τον ίδιο και να γράφει επι-6 τις ίδιες αρχιδιές... ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ... ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ. ΣΚΡΟΛΑΡΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΩΣ ΤΟ 10. ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ, ΓΚΑΡΙΞΤΕ, ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΤΕ. ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ MORTICIAN ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΗΘΕΙΤΕ.

Κάντε ignore στην τελική ρε...
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ... Ε τι στον πούτσο; Για πόσο θα συνεχίσει;

Μην ακούω για διαχωρισμούς και μαλακίες... Πολύ μίζερο ακούγεται.

Και οι μοντεράτορες ας κάνουν προσωρινό μπαν σε 1-2 στόκους για 1-2 μέρες να στανιάρουν λιγάκι,,,

carheart
14-05-2009, 19:30
δεν μπορούν να κάνουν ban οι moderators.

Sotos_The_Tequiler
14-05-2009, 19:32
δεν μπορούν να κάνουν ban οι moderators.

σορρυ, θκομ λάθος, οι αντιμιστράτορες

nikolasfluxus
15-05-2009, 13:27
ΝΑΙ ασυζητητί

metamelia3
15-05-2009, 13:56
αυτο το παιδι θα παει μπροστα

GuardianOfIvorytower
15-05-2009, 14:02
Ψήφισα όχι. Γενικά όπως το έθεσε ο Δρακοπάνος το θέμα με βρίσκει σύμφωνο. Στη χειρότερη ένα απλό moderation όπως το έθεσε ο carheart. Αυτά.

Drumsick
15-05-2009, 14:12
Ψήφισα όχι. Γενικά όπως το έθεσε ο Δρακόπανος το θέμα με βρίσκει σύμφωνο.

:D

Έλα, αστειάκι =]

Reject
15-05-2009, 14:15
αφηστε ρε να γινεται μπουρδελο και φερτε και αλλους καθυστερημενους απο το ροκιν.τζιαρ

Agoraphobic_S.I.
18-05-2009, 02:35
όχι ρε να μην γίνει.
μπορεί βέβαια να καταργηθεί το μεταλ. :D

νααααααατ.

Raven Lord
20-05-2009, 20:50
βλέπω μια μονόπλευρη αντιμετώπιση του θέματος.
τεσπα, όχι στο διαχωρισμό.

kollaps
02-09-2009, 03:13
ΝΑΙ στο διαχωρισμό σε σκληρά και μαλακά. Για να μπορούμε επιτέλους να συζητάμε κι εμείς απερίσπαστοι για τη Lilly Allen :dfinger:

Ruthless
02-09-2009, 09:06
http://i30.tinypic.com/2uhwh7c.png

warlord mkII
02-09-2009, 13:04
Δεν παρακολουθω σχεδον καθολου το μουσικο κομματι του φορουμ. Μπαίνω και διαβάζω μονο τοπικς που ξεκαθαρα ο τιτλος παραπεμπει σε κατι που μου αρεσει (και αυτο δεν ειναι μονο τρου μεταλ - βλεπε χατζιδακι, καββαδια, πολλα προγκ που εχετε γραψει). Μου κάνει τη ζωή δύσκολη ο μη διαχωρισμός γιατί μπαίνω σε 34231 άσχετα και εντελώς αδιάφορα για τα γούστα μου τοπικς.
Ακομα πιο σπανια γραφω την αποψη μου γιατι απλα α) τα περισσοτερα απο αυτα τα συζητω με φιλους ιν ριαλ λαιφ και το να τα γραψω ειναι βαρετο, β) αρκετοι που γραφουν και εδω και σε αλλα φορα/μαγκαζινς εχουν την ιδια εμετικη γλωσσα με "μουσικους δημοσιογραφους" και κατεβαζουν κατεβατα με αχρηστες και κουραστικες πληροφοριες για τη παραγωγη το στουντιο το μπατζετ το μουνιτηςμαναςτουμπασιστα, γ) τοτε που εγραφα χρησιμοποιουσα αρκετα την υπερβολη σε συνδιασμο με μια "αναλαφρη - αφελη" αντιμετωπιση και δεχομενος για τον εαυτο μου τον ρολο του "βλακακολλημενουτρουμεταλλου" (το οποιο ειναι το μεγαλυτερο γαμημενο ΚΑΛΟΥΠΙ που εχει χτιστει εδω μεσα και βρισκει καθολικη αποδοχη, πραγμα που ειναι για να το πω λιγο κομψα ολιγον ρατσιστικο/ελιτιστικο και πολλα αλλα). Δεν ειχα μπει σε κανενα θρεντ που δεν με αφορουσε, εκτος και αν ειχε προηγηθει τεραστιων διαστασεων χλευασμος και τρολλαρισμα σε χεβυ μεταλ θρεντ ή θα εγραφα κατι προφανεστατα μη σοβαρο (που γινοταν κατα κορο στο φορουμ αλλα τα πυρα τα δεχομασταν 3-4 ατομα που απλα τα μουσικα τους γουστα δεν κολλαγαν με τη πλειοψηφια και αυτοματα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ καθυστερες - αλλη απολυτα ρατσιστικη και απανθρωπη εκφραση). Που και δικιο να εχετε, στα παπαρια μου, εγω με τον εαυτο μου να τα εχω καλα και ολα τ αλλα στα παπακια μου τα γραφω, εσεις θα πιστευετε εναν ακομα αστικο μυθο για τον βλακα μεταλα.
Δεν τα γραφω για να "την πω" σε κανενα, αλλωστε η ολη εμπειρια μου απο εδω μαλλον θετικη ειναι, αφου εμαθα πολλα πραγματα για την ανθρωπινη συμπεριφορα. Το συμπερασμα μου (οχι και πολυ πρωτοτυπο) λοιπον ειναι οτι οι ανθρωποι ειναι μικροψυχοι και ανασφαλεις και πολυ προθυμοι να ακολουθησουν τον οποιοδηποτε θεσει γιατι ετσι γουσταρει τα δικα του γουστα σαν τα κουλ και κοινα αποδεκτα και οτι δεν μας αρεσει ειναι ξεπερασμενο (χμμ για τεχνη μιλαμε να σας θυμισω ε?), ηλιθιο, κολλημενο και να χλευαζεται συνεχως... Μη σκουζετε οι "ανοιχτομυαλοι" οτι οι τρουμεταλοι σας γαμαν τις συζητησεις, το ιδιο κανετε και εσεις. Να παω να ανοιξω θρεντ "το καινουριο σαξον ειναι δισκαρα" να δειτε ριπλαιζ απο πανκια γκοθαδες και εξυπνακιδες?
Απορω με την αντοχη του ρουθλες που προσπαθει να πει τα αυτονοητα σε ενα κοινο που εχει γυρισει τη πλατη. Ξεκαθαριζω οτι δεν τον εχω δει να τρολλαρει γιατι απλα δεν μπαινω καν σε τοπικς του στυλ ηλεκτροπεριεργα. Αυτο πιστευω οτι θα πρεπει να κανουν και οσοι εχουν στοιχειωδη αυτοσεβασμο.
Απλα αυτο το φορουμ ποτε δεν ειχε αυστηρους κανονες (δεν ειναι κακο αυτο) και παντα ανεχοταν καφριλες. Στο μυαλο του καθενα μας ειναι μεχρι που θα το τραβηξει.

Phantom Duck
02-09-2009, 13:22
http://www.bluesplus.com/graphics/CuteKitty_Big.jpg

Marillion
02-09-2009, 14:05
Ρε συ warlord έχεις δει κανέναν να λέει καθυστέρα τον eleventh ή τον dandy ή τον γκαρντιαν; Δλδ συνεχίζεις να πιστεύεις πως ο Ρουθλεςς συγκεντρώνει πυρά λόγω των μουσικών του ακουσμάτων; Και αν πιστεύεις πως δεν τρολλάρει τότε ψάξε λίγο καλύτερα τα ποστ του (το τελευταίο που θυμάμαι είναι κάτι κουλά για πίθηκους discharge & kryst-theconqueror vs misfits). Επίσης μου φαίνεται ψιλοπαλαβό να αφήνεις ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος και από την άλλη να υπογραμμίζεις πως λέει τα αυτονόητα.

Εντάξει σαφώς υπάρχουν χωσίματα και από τις δύο πλευρές (κοίτα που έχουμε και τα γηπεδικά μας) και καλά κάνεις που δεν μπαίνεις σε ότι σε ενδιαφέρει (αν και στην τελική δεν το ξέρεις αυτό). Αλλά ρε αδερφέ τα ίδια σκατά οι μεν και οι δε με το συμπάθειο.

warlord mkII
02-09-2009, 15:02
Δλδ συνεχίζεις να πιστεύεις πως ο Ρουθλεςς συγκεντρώνει πυρά λόγω των μουσικών του ακουσμάτων;

Οχι ρε φιλε, δεν λεω αυτό. Λέω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα ακόμα και κάτι σωστό να έλεγε θα τον χλεύαζαν έτσι κι αλλιώς (και έχει και ο ίδιος ευθύνη γι' αυτό).

Αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε στο φόρουμ που είναι γενική άποψη ότι το χεβυ μεταλ και οι χεβυμεταλάδες είναι καθυστέρες (βλέπε τοπικ δε στορυ οφ ανβιλ και τις αρλουμπες που εγραψε ο πανκης πχ). Οταν γινονται υποτιμητικα σχολια για μουσικες και ανθρωπους (βλεπε παλι τοπικ savage force πχ) και αυτα αφορουν το χεβυ μεταλ, δεν βλεπω ευαισθησιες απο τους περισσοτερους σας. Να τωρα θα βγουν και θα με πουν Μαρθα Βουρτση του μεταλ/ οτι εχω συνδρομο καταδιωξης κλπ.

Δεν ειπα οτι δεν πιστευω οτι τρολαρει. Ειπα οτι δεν ξερω αν τρολαρει. Δεν του δινω δικιο να το κανει. Αυτονοητα εννοω αυτο που ειπε και μονος του, να μην μπαινει καποιος σε τοπικ που δεν τον αφορα. Θα πρεπει να το πραξει πρωτος αυτος και μετα να απαιτει. Ισως να βοηθουσε ο διαχωρισμος μεταλ/νον μεταλ, αλλα προϋποθετει σοβαρους γιουζερς και οχι τυπους που απλα σπανε πλακα. Δεν με ενοχλουν, βγαλτε ομως πλειοψηφια για το τι ειδους φορουμ θελετε και ακολουθηστε τους αντιστοιχους κανονες για ΟΛΟΥΣ.

Ford Prefect
02-09-2009, 15:20
Αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε στο φόρουμ που είναι γενική άποψη ότι το χεβυ μεταλ και οι χεβυμεταλάδες είναι καθυστέρες (βλέπε τοπικ δε στορυ οφ ανβιλ και τις αρλουμπες που εγραψε ο πανκης πχ). Οταν γινονται υποτιμητικα σχολια για μουσικες και ανθρωπους (βλεπε παλι τοπικ savage force πχ) και αυτα αφορουν το χεβυ μεταλ, δεν βλεπω ευαισθησιες απο τους περισσοτερους σας.
Ε, και; Τι σε νοιάζει τι γνώμη έχουν οι άλλοι; Αλλάζει κάτι; Είναι σημαντικό το γούστο σου να έχει τον σεβασμό τρίτων (και ποιοι τρίτοι, που δεν τους έχεις καν σε ιδιαίτερη υπόληψη);

Δεν βλέπω το πρόβλημα. Τα τόπικς που σε νοιάζουν θα είναι πιο αραιά στη λίστα αντί να είναι το ένα κάτω από τ'άλλο, σιγά τα ωά.

phthoggon
02-09-2009, 15:50
Γιατί να μη τον νοιάζει η γνώμη των άλλων? Τι πρέπει να είναι, άνιωθος? Δε σε είχα για τόσο υπερβόρειο καταχτητή ζαρατούστρα που χέζει τις απόψεις τις πλέμπας και τα λοιπά ρε Φόρντ.

warlord mkII
02-09-2009, 16:07
Σκατά στους ανβιλ ταγκ τα σπαει.

Εγραφα και άλλα, αλλά δεν έχει νόημα... I rest my case

Ford Prefect
02-09-2009, 16:11
To έχω πει πολλάκις και το ξαναλέω ακόμα άλλη μια φορά πάλι ξανά:

Σημασία πρέπει να δίνεις σε αυτούς που σέβεσαι και αγαπάς και μόνο. Τελεία και παύλα. Αλλιώς καταντάς κακομοίρης. Εν προκειμένω εφόσον δεν έχει σε υπόληψη τους τύπους που γαμάνε τα τρου τόπικς, θεωρεί ότι καλουπώνουν κόσμο και γενικώς τρολάρουν και ψωλάρουν, τι να τον νοιάζει;

Σαν να λέμε να με νοιάζει και μένα που με θεωρούν σατανιστή, να με νοιάζει που ο κόσμος θεωρεί το θρας παρωχημένο και βαρετό, να με νοιάζει εδώ αν κάποιος που θεωρώ στόκο με βρίσει. Εσένα σε νοιάζει αν κάποιος που θεωρείς ότι είναι βλήμα έχει κακή άποψη για σένα; Και επίσης δεν σε έχω για άτομο που τον απασχολεί η γνώμη της πλέμπας. Θυμάμαι λάθος ή εσύ είχες ανοίξει ένα θέμα με τον Μιχαλάκη τον Τζάκσον;

Καμία σχέση με ελιτισμό εκτός και αν θεωρείς τους πάντες κόπανους και βλαμμένους, δεν αγαπάς και δεν σέβεσαι κανέναν.

Εμμένω στο ποστ μου.

warlord mkII
02-09-2009, 16:18
δε λεω οτι με νοιαζει. λεω οτι ιδιες συμπεριφορες εχουν διαφορετικη αντιμετωπιση.

Απο κει και περα, οπως ειπα και στο 1ο ποστ, ο καθενας κανει οτι γουσταρει.

Raven Lord
02-09-2009, 16:23
ο γουόρλορντ έχει ένα δίκιο στο θέμα ότι εξ'ορισμού οι "μέταλλοι" θεωρούνται ότι τρολλάρουν όταν σπάνε πλάκα με κάτι gay, ενώ δε συμβαίνει το ίδιο όταν "οι άλλοι" (sic) κράζουν αντίστοιχα τα πιο κλασσικά ακούσματα.
στα @@ μου βέβαια. συνεχίστε.

phthoggon
02-09-2009, 16:26
To έχω πει πολλάκις και το ξαναλέω ακόμα άλλη μια φορά πάλι ξανά:

Σημασία πρέπει να δίνεις σε αυτούς που σέβεσαι και αγαπάς και μόνο. Τελεία και παύλα. Αλλιώς καταντάς κακομοίρης. Εν προκειμένω εφόσον δεν έχει σε υπόληψη τους τύπους που γαμάνε τα τρου τόπικς, θεωρεί ότι καλουπώνουν κόσμο και γενικώς τρολάρουν και ψωλάρουν, τι να τον νοιάζει;

Σαν να λέμε να με νοιάζει και μένα που με θεωρούν σατανιστή, να με νοιάζει που ο κόσμος θεωρεί το θρας παρωχημένο και βαρετό, να με νοιάζει εδώ αν κάποιος που θεωρώ στόκο με βρίσει. Εσένα σε νοιάζει αν κάποιος που θεωρείς ότι είναι βλήμα έχει κακή άποψη για σένα; Και επίσης δεν σε έχω για άτομο που τον απασχολεί η γνώμη της πλέμπας. Θυμάμαι λάθος ή εσύ είχες ανοίξει ένα θέμα με τον Μιχαλάκη τον Τζάκσον;

Καμία σχέση με ελιτισμό εκτός και αν θεωρείς τους πάντες κόπανους και βλαμμένους, δεν αγαπάς και δεν σέβεσαι κανέναν.

Εμμένω στο ποστ μου.

Θεωρητικά συμφωνώ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με την βλακεία και το μίσος πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου για να την προσπερνάς. Πρέπει να γίνουμε όλοι άνιωθοι ή πρέπει ο κόσμος να καλυτερεύσει? Είναι ανάγκη ο warlord να διαβάζει το σκατά τους άνβιλ και να λέι "λολ"? Καλά κάνει και δε λέει, εγώ τον γουστάρω.

Μια και με ρωτάς εμένα προσωπικά, έχω περισσότερη άμυνα όταν κάποιος βρίζει εμένα τον ίδιο παρά αυτά που αγαπώ και γουστάρω. Νομίζω το ίδιο συμβαίνει και με όλους στο περίπου. Μεγαλύτερο flame θα γίνει αν κάποιος αρχίσει και βρίζει τους Manowar παρά να πει στα καλά καθούμενα άντε γαμήσου ρε αγροίκε στον Ruthless, να πει όλο το χέβι μέταλ σατανιστικό και μουσική για πρεζάκηδες από το να πει εσένα.

Ε, η λέξη πλέμπα δεν υπάρχει στο μυαλό μου όπως την εννοούμε συνήθως. Δεν ξέρω τι ακριβώς θυμάσαι στο θρεντ για Μάικλ Τζάκσον, αλλά δεν παίζει κάτι τέτοιο. Φορ φακς σέηκ, εγώ ξεκίνησα το θέμα με το διαχωρισμό μέταλ - νον μέταλ επειδή είχα σιχαθεί να βλέπω τον ένα χρήστη να βρίζει τον άλλον, όχι κάποιος άλλος εμένα!! :-(((

Griffith
02-09-2009, 16:30
εγώ λέω να διαχωριστούν οι τρόλλερς και να κρατήσουμε αυτούς με χιούμορ.

Ford Prefect
02-09-2009, 16:41
Το να προσπερνάς την βλακεία είναι κάτι που θέλει πιο πολύ ανάλυση. Θα έλεγα ότι αν είσαι ήσυχος και τακτοποιημένος μέσα σου για το τι γουστάρεις και ποιος είσαι στην τελική, το μίσος και η βλακεία μπορεί να σου προκαλέσουν μια θλίψη αν είσαι ευαίσθητος, ένα παράπονο αν πιστεύεις ότι ο άλλος μπορεί και καλύτερα από σκέτη βλακεία και μίσος, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Επίσης, χρησιμοποιείς την λέξη άμυνα και καταλαβαίνω φυσικά πώς το λες, αλλά πιο αποτελεσματικό είναι νομίζω να μην βλέπεις το άλλο ως επίθεση. Απλά ως αναμενόμενη ατυχή συμπεριφορά, έκφραση λόγου κ.ο.κ.. Θέλω να πω ότι αν το δω σαν επίθεση που χρειάζεται άμυνα είναι σαν να λέω ότι αυτό που λέει ή κάνει ο άλλος θα έχει αντίκτυπο πάνω μου. Θα με αλλάξει, κάτι. Και επειδή δύσκολο να συμβεί αυτό από κάποιον που δεν σέβεσαι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Αν αυτό που θα πει ο άλλος είναι κάτι με προοπτική να σε επηρεάσει και να σε αλλάξει, τότε η άποψή του είναι σεβαστή (κι ας μην το έχεις πάρει χαμπάρι μέχρι εκείνη τη στιγμή ή να μηντ ο παραδέχεσαι ανοιχτά, ό,τι) και πιστέυω καλώς θα κάνει ο οποιοσδήποτε να σκεφτεί πολύ σοβαρά τι του είπανε και γιατί του το είπανε. εν προκειμένω σε αυτό το φόρουμ έχω δει πάμπολλες φορές να λέγονται μέσα σε οχετούς βλακείας και μίσους και δυο-τρεις πολύ εύστοχες κουβέντες. Και σε μένα πρώτα απ'όλα. Τέλος πάντων.

Σίγουρα συμφωνώ ότι είναι πολύ θλιβερό να γράφονται οχετοί βλακείας και μίσους ανάμεσα σε άτομα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαν να χωρίσουν απολύτως τίποτα αλλά αυτό είναι κάτι πάρα πολύ παγιωμένο στις ανθρώπινες κοινωνίες και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βρίσκεις μπροστά σου, συνέχεια. Το ίντερνετ δε είναι το κατ'εξοχήν μέσο για το φαινόμενο. Γιατί το ΕΡ να είναι εξαίρεση;

phthoggon
02-09-2009, 17:03
Το να προσπερνάς την βλακεία είναι κάτι που θέλει πιο πολύ ανάλυση. Θα έλεγα ότι αν είσαι ήσυχος και τακτοποιημένος μέσα σου για το τι γουστάρεις και ποιος είσαι στην τελική, το μίσος και η βλακεία μπορεί να σου προκαλέσουν μια θλίψη αν είσαι ευαίσθητος, ένα παράπονο αν πιστεύεις ότι ο άλλος μπορεί και καλύτερα από σκέτη βλακεία και μίσος, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

αυτό λέω και γω. δεν καταλαβαίνω τι θα μπορούσε να είναι το "άλλο". Να πάρεις το σπαθί του κόναν και να τους κηνυγάς? Να το ρίξεις στο ντιπρέσιβ μπλακ μέταλ και να εγκαταλείψεις το μέσο και την προσπάθεια για επικοινωνία? νομίζω πως πιο λογικό μου φαίνεται να προσπαθείς να κάνεις μια συζήτηση όσον αφορά το τι σε ενοχλεί στην συμπεριφορά των άλλων, και στη χειρότερη πρέπει να κάνεις το σπλιτ, να διαχωρίσεις δηλαδή αυτούς που σε ενοχλούν από αυτούς που είναι σημαντικοί για σένα. Το να τους αγνοείς είναι σίγουρα πιο πρακτικό, αλλά λιγότερο ανθρώπινο.

Επίσης, χρησιμοποιείς την λέξη άμυνα και καταλαβαίνω φυσικά πώς το λες, αλλά πιο αποτελεσματικό είναι νομίζω να μην βλέπεις το άλλο ως επίθεση. Απλά ως αναμενόμενη ατυχή συμπεριφορά, έκφραση λόγου κ.ο.κ.. Θέλω να πω ότι αν το δω σαν επίθεση που χρειάζεται άμυνα είναι σαν να λέω ότι αυτό που λέει ή κάνει ο άλλος θα έχει αντίκτυπο πάνω μου. Θα με αλλάξει, κάτι. Και επειδή δύσκολο να συμβεί αυτό από κάποιον που δεν σέβεσαι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

ότι είναι επίθεση, είναι επίθεση, τι θα λέμε, άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε? τα πάντα νομίζω ότι έχουν αντίκτυπο πάνω μας, ακόμη και το μίσος των "εχθρών". Και αυτό γιατί, εφόσον έχεις φτάσεις στο σημείο να το αγνοείς, σε σκληραίνει, σε κάνει numb. εφόσον εσύ μπορείς να το καταφέρεις να κάνεις on/off στη ζωή σου για αυτούς που μετράνε και για αυτούς που όχι, μπράβο σου. Είναι χρήσιμο, το μόνο σίγουρο. Αλλά εγώ δε θα το απαιτήσω από κάποιον. Θα προτιμήσω να νιώσει ο ήδη άνιωθος, από το να γίνουμε όλοι έτσι.

Αν αυτό που θα πει ο άλλος είναι κάτι με προοπτική να σε επηρεάσει και να σε αλλάξει, τότε η άποψή του είναι σεβαστή (κι ας μην το έχεις πάρει χαμπάρι μέχρι εκείνη τη στιγμή ή να μηντ ο παραδέχεσαι ανοιχτά, ό,τι) και πιστέυω καλώς θα κάνει ο οποιοσδήποτε να σκεφτεί πολύ σοβαρά τι του είπανε και γιατί του το είπανε. εν προκειμένω σε αυτό το φόρουμ έχω δει πάμπολλες φορές να λέγονται μέσα σε οχετούς βλακείας και μίσους και δυο-τρεις πολύ εύστοχες κουβέντες. Και σε μένα πρώτα απ'όλα. Τέλος πάντων.

ναι, συμφωνώ, πλάκα έχει ομολογουμένως. Αλλά νομίζω έχω αποφασίσει πως δε θα κάθομαι να καθαρίζω τα σκατά με τις ώρες για να βρω τα διαμαντάκια μέσα.

Σίγουρα συμφωνώ ότι είναι πολύ θλιβερό να γράφονται οχετοί βλακείας και μίσους ανάμεσα σε άτομα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαν να χωρίσουν απολύτως τίποτα αλλά αυτό είναι κάτι πάρα πολύ παγιωμένο στις ανθρώπινες κοινωνίες και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βρίσκεις μπροστά σου, συνέχεια. Το ίντερνετ δε είναι το κατ'εξοχήν μέσο για το φαινόμενο. Γιατί το ΕΡ να είναι εξαίρεση;

Γιατί έτσι γουστάρουμε, γιατί έτσι θέλουμε. Για να μαθαίνουμε να αντιτασσόμαστε σε αυτό και στην πραγματική ζωή που έχει πιο μεγάλη σημασία. Για να μη χρειάζεται να το "παίξεις μαλάκας" για να τα βγάλεις πέρα. Για να μη χρειάζεται να κάνεις hide post και ignore user και εκει πέρα. Ξέρω, είμαι ιδεαλιστής. Forgive us.

Ford Prefect
02-09-2009, 17:44
αυτό λέω και γω. δεν καταλαβαίνω τι θα μπορούσε να είναι το "άλλο". Να πάρεις το σπαθί του κόναν και να τους κηνυγάς? Να το ρίξεις στο ντιπρέσιβ μπλακ μέταλ και να εγκαταλείψεις το μέσο και την προσπάθεια για επικοινωνία? νομίζω πως πιο λογικό μου φαίνεται να προσπαθείς να κάνεις μια συζήτηση όσον αφορά το τι σε ενοχλεί στην συμπεριφορά των άλλων, και στη χειρότερη πρέπει να κάνεις το σπλιτ, να διαχωρίσεις δηλαδή αυτούς που σε ενοχλούν από αυτούς που είναι σημαντικοί για σένα. Το να τους αγνοείς είναι σίγουρα πιο πρακτικό, αλλά λιγότερο ανθρώπινο.

Θα συμφωνούσα μαζί σου αν η συζήτηση δεν ήταν το virtual αντίστοιχο του σπαθιού του Κόναν, οι βιβλιογραφίες, η ειρωνεία "ό,τι πεις και ένα παραπάνω" και λίγα ταγκς για κερασάκι. Αν δεν είναι έχει καλώς, νομίζω πως όπου βρίσκω ότι έχει νόημα κάνω τα σεντόνια μου, κατά τ'άλλα κάποια στιγμή αντιλαμβάνεσαι/αντιλαμβάνεται ότι και χρόνο χάνεις και την ζαχαρένια σου χαλάς και μαλάκας βγαίνεις. Όσοι αρέσκονται σε οχετούς μίσους και ειρωνείας, συνήθως δεν ενδιαφέρονται να πιάσουν σοβαρή συζήτηση μαζί σου, πράγμα θλιβερό γιατί όντως πιστεύω ότι οι περισσότεροι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους εδώ. Θέλω να πω είμαι βέβαιος πως στην πραγματική ζωή συζητάνε με άτομα πολύ πιο τραγικά από αυτούς που θεωρούν τραγικούς. Σε λα βι. Δικαίωμά τους όμως. Αν δεν θέλουν συζήτηση, δεν θέλουν, αν προτιμάνε μια παρέα συγκεκριμένη και να χαβαλεδιάζουν με όλους τους υπόλοιπους, πάλι δικαίωμά τους είναι.

Το να αγνοείς αυτά τα πράγματα δεν είναι επειδή χέστηκες για τον άνθρωπο. Είναι επειδή το έχεις δει το έργο και δεν θες να το ξαναδείς.

ότι είναι επίθεση, είναι επίθεση, τι θα λέμε, άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε? τα πάντα νομίζω ότι έχουν αντίκτυπο πάνω μας, ακόμη και το μίσος των "εχθρών". Και αυτό γιατί, εφόσον έχεις φτάσεις στο σημείο να το αγνοείς, σε σκληραίνει, σε κάνει numb. εφόσον εσύ μπορείς να το καταφέρεις να κάνεις on/off στη ζωή σου για αυτούς που μετράνε και για αυτούς που όχι, μπράβο σου. Είναι χρήσιμο, το μόνο σίγουρο. Αλλά εγώ δε θα το απαιτήσω από κάποιον. Θα προτιμήσω να νιώσει ο ήδη άνιωθος, από το να γίνουμε όλοι έτσι.

Όχι, δεν εννοώ να γίνεις αναίσθητος. Εννοώ να μην ανακατεύεσαι με τα πίτουρα και σε φάνε οι κότες. Δεν μπορώ να δω τον άλλο σαν εχθρό όπως λές (έστω και σε εισαγωγικά, έστω και για μία δεδομένη στιγμή). Άνθρωπος είναι και ξέρεις καλά ότι αν βρισκόσασταν τυχαία κάπου, θα πίνατε ευχαρίστως έναν καφέ. Αν τώρα λόγω ίντερνετ, λόγω συνήθειας, λόγω ότι μόλις χώρισε και δεν βλέπει τον λόγο γιατί πρέπει οι άλλοι να είναι χαρούμενοι γύρω του, συμπεριφέρεται σαν μαλάκας, δεν έγινε εχθρός σου, απλά την δεδομένη στιγμή και στο δεδομένο χώρο συμπεριφέρεται σαν μαλάκας και εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό γιατί έτσι γουστάρει. Το χρήσιμο είναι να έχεις την διάκριση να καταλαβαίνεις πότε σηκώνει κουβέντα και πότε σιωπή. Προσωπικά έτσι το βλέπω δηλαδή. Και η χρήση που κάνω στο ΕΡ τέτοια είναι. Διαβάζω πολύ-πολύ, τραγικά πιο πολύ από ότι γράφω. Λογικό μου φαίνεται, όχι αναισθησία ή αδιαφορία.

Γιατί έτσι γουστάρουμε, γιατί έτσι θέλουμε. Για να μαθαίνουμε να αντιτασσόμαστε σε αυτό και στην πραγματική ζωή που έχει πιο μεγάλη σημασία. Για να μη χρειάζεται να το "παίξεις μαλάκας" για να τα βγάλεις πέρα. Για να μη χρειάζεται να κάνεις hide post και ignore user και εκει πέρα. Ξέρω, είμαι ιδεαλιστής. Forgive us.[/QUOTE]
Όχι, γαμώ είναι αυτό που λες, απλά στην ζωή γενικά δεν παίρνεις αυτό που γουστάρεις αλλά αυτό που σου σερβίρει. Και εννοείται πως μαζί με τον ιδεαλισμό αποδέχεσαι ότι είσαι "μαλάκας" για τον πολύ κόσμο. Έτσι πάει. Για να έχεις αυτό που γουστάρεις από τις ανθρώπινες σχέσεις γενικά, πρέπει να ξέρεις και με ποιους έχεις σχέσεις. Με όλους δεν γίνεται στον ίδιο βαθμό.

phthoggon
02-09-2009, 18:24
βλέπω έχεις όρεξη για συζήτηση πάντως, καλό αυτό επειδή και παλιά συζητούσαμε και νομίζω δεν έβγαιναν τόσα πολλά (χωρίς να λέω ότι φταις εσύ βέβαια.) αλλά μετά από αυτή την απάντηση πάω για διάβασμα να τελειώσω καμιά γαμωσχολή ε, από αύριο. Νομίζω πως η ίδια η πράξη του αγνοώ κάτι ενώ επανελειμμένα βρίσκεται μπροστά μου επειδή δεν μπορώ να το επηρεάσω για να συννενοηθώ μαζί του ή να το προσπεράσω (επειδή υπάρχει εκεί και δε πρόκειται να φύγει) έχει ένα αρνητικό ψυχολογικό αντίκτυπο, τουλάχιστον για μένα. Θα προσπαθήσω να ανακατευτώ με τα πίτουρα (όπως συνήθως κάνω άλλωστε) παρά να το βλέπω κάθε φορά και να μου τα δίνει στα νεύρα. Ε προφανώς, από ένα σημείο και πέρα, δεν μπορείς να γίνεις ο γκάντι να θυσιάσεις τo χρόνο και τη ζωή σου για τους άλλους, αλλά ούτε και Ayn Rand από την άλλη. Όταν φτάσεις στο σημείο πάντως να μη μπορείς να ξαναδείς το έργο, θα έλεγα είναι καλύτερο να τραβήξεις ένα καθαρό Χ, έφυγα και τράβηξα άλλο δρόμο. Δε θα καταλήξω να υποκρίνομαι ότι δεν υπάρχεις, θα ψάξω άλλα πράγματα, πιο ουσιαστικά. Πρακτικά στη ζωή βέβαια περισσότερο σε αυτό που περιγράφεις πλησιάζει η κατάσταση αφού πουθενά δεν υπάρχουν τέλειες κοινωνίες και άνθρωποι, αλλά δε βλάπτει να έχουμε κι ένα ιδανικό στο κεφάλι μας. Μου άρεσε πάντως η δεύτερη παράγραφος στο ποστ σου, και η σιωπή είναι χρήσιμη πολλές φορές, ναι. Αλλά η πολλή σιωπή είναι νέκρα και παραίτηση.

hyatari
02-09-2009, 18:27
αλλά ούτε και Ayr Rand από την άλλη.

!

phthoggon
02-09-2009, 18:33
αχαχα, δε ξέρω κατά πόσο το ήθελες αυτό, αλλά είναι κάπως επιτυχημένο. σε ένα ποσοστό!

Ford Prefect
02-09-2009, 18:41
Αλλά η πολλή σιωπή είναι νέκρα και παραίτηση.
Για τον άλλο μπορεί να φαίνεται έτσι. Εσύ νεκρός δεν είσαι, ούτε παρατάς κάτι. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Μπορεί κάποια άλλη στιγμή να σηκώνει κουβέντα το πράγμα. Μπορεί και όχι. Στο χέρι σου μια φορά δεν είναι πάντως. Όχι μόνο στο χέρι σου δηλαδή. Είναι και στο χέρι και την όρεξη του άλλου. Και έχω καταλήξει ότι συνήθως δεν είναι στην όρεξη αυτών που εξαπολύουν τους οχετούς.

Dragonlord
02-09-2009, 18:56
Θεωρητικά συμφωνώ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με την βλακεία και το μίσος πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου για να την προσπερνάς. Πρέπει να γίνουμε όλοι άνιωθοι ή πρέπει ο κόσμος να καλυτερεύσει? Είναι ανάγκη ο warlord να διαβάζει το σκατά τους άνβιλ και να λέι "λολ"? Καλά κάνει και δε λέει, εγώ τον γουστάρω.
Ε, και γιατί θεωρείται "καλυτέρευση" το να γράφουν όλοι "με σεβασμο" σε ένα γαμημένο φόρουμ και όχι το να μη δίνεις και τόση σημασία σε ό,τι βλέπεις γραμμένο σε ένα γαμημένο φόρουμ; Δε λέμε να βλέπεις να χτυπούν στο δρόμο μια γριούλα και να λες λολ. Είναι. Ένα. Γαμημένο. Φόρουμ. Γαμώ. Τους. Άνβιλ. Λολ!

phthoggon
02-09-2009, 19:10
Αλλά η πολλή σιωπή είναι νέκρα και παραίτηση.
Για τον άλλο μπορεί να φαίνεται έτσι. Εσύ νεκρός δεν είσαι, ούτε παρατάς κάτι. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Μπορεί κάποια άλλη στιγμή να σηκώνει κουβέντα το πράγμα. Μπορεί και όχι. Στο χέρι σου μια φορά δεν είναι πάντως. Όχι μόνο στο χέρι σου δηλαδή. Είναι και στο χέρι και την όρεξη του άλλου. Και έχω καταλήξει ότι συνήθως δεν είναι στην όρεξη αυτών που εξαπολύουν τους οχετούς.

ίσως να παρατάς κάποια πράγματα, τα ιδανικά σου που λέγαμε. ίσως εφόσον ξέρεις ότι ο άλλος σου αφήσε κάποιον χώρο και εσύ δεν τον εκμεταλλεύτηκες.

Ε, και γιατί θεωρείται "καλυτέρευση" το να γράφουν όλοι "με σεβασμο" σε ένα γαμημένο φόρουμ και όχι το να μη δίνεις και τόση σημασία σε ό,τι βλέπεις γραμμένο σε ένα γαμημένο φόρουμ; Δε λέμε να βλέπεις να χτυπούν στο δρόμο μια γριούλα και να λες λολ. Είναι. Ένα. Γαμημένο. Φόρουμ. Γαμώ. Τους. Άνβιλ. Λολ!

Εσύ πες ότι πίνεις ένα καφέ με τον Warlord μεθαύριο, έχεις τα κότσια να του πεις μπροστά του γαμώ τους Άνβιλ, λολ? Θα αισθανθείς καλά αφού το κάνεις? Τι νομίζεις ότι κάνει η απόσταση, αγιοποιεί την σκατοψυχία επειδή μειώνει το ίμπακτ της επαφής? Εγώ δε θα ένιωθα καλά πάντως, σόρυ.

antimusic
02-09-2009, 19:13
γιατί να μην πεις "γαμώ τους άνβιλ" και "η μουσική που ακούς είναι σκατά"; είναι κακό; είναι κάτι σημαντικό; τι; είναι σκατοψυχία κιαποπάνω; θα στεναχωρεθεί δηλαδη; είναι άξιος της μοίρας του δηλαδή;

phthoggon
02-09-2009, 19:20
μπορεί και να είναι. το ερώτημα είναι έαν σε ενδιαφέρει. Σε ενδιαφέρει ότι ο άλλος μπορεί να νιώσει σκατά όταν του πετάς τις υποκειμενικότητές σου στα μούτρα του, και του αφαιρείς το δικαίωμα για την δικιά του? σε ενδιαφέρει γενικά να έχεις ένα σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους? ποια είναι η μοίρα μας ακριβώς όλων αυτών που μπορεί και να στενοχωρηθούμε κιόλας?

antimusic
02-09-2009, 19:27
ο καθένας έχει μυαλουδάκι να σε απορρίψει, και στοματάκι να απαντήσει. αν όχι, τι να κάνουμε δηλαδής; υπεραμύνεσαι μιας κάποιας μορφής self-inflicted αυτισμού; βρίζεις τους μέντεν και αρχίζει ο άλλος να σκούζει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι";

phthoggon
02-09-2009, 19:31
ναι, την υπεραμύνομαι. δε ξέρω τι ακριβώς σημαίνουν οι μέιντεν για τον άλλον και γιατί μπορεί να λέει ιιιιιι, και δε βλέπω τον λόγο να βρίσω το οτιδήποτε εκτός κι αν είναι κάτι που δρα πραγματικά αρνητικά στη ζωή μου και θέλω να του αντιταχθώ και να το εξαφανίσω. στα άλλα, όχι. έχεις κανένα πρόβλημα με τους αυτιστικούς?

antimusic
02-09-2009, 19:36
ε μα εκεί έγκειται το πρόβλημα, θεωρείς οτι όποιος πει κακή κουβέντα για κάτι που εσύ εκτιμάς το μισεί και θέλει να το εξαφανίσει. ε. δηλαδή.

επίσης είμαι γνωστός ρατσιστής, πολύ καιρό τώρα.

phthoggon
02-09-2009, 19:42
ε μα εκεί έγκειται το πρόβλημα, θεωρείς οτι όποιος πει κακή κουβέντα για κάτι που εσύ εκτιμάς το μισεί και θέλει να το εξαφανίσει. ε. δηλαδή.

επίσης είμαι γνωστός ρατσιστής, πολύ καιρό τώρα.

μη μας τα γυρίζεις όμως τώρα, εσύ δεν έκανες καμιά κριτική που θα μπορούσε να παρερμηνευτεί, εσύ έγραψες για "γαμώ τους άνβιλ" και "η μουσική που ακούς είναι σκατά" αυτό είναι "το μισώ και θέλω να το εξαφανίσω". καλά, έστω να το γαμήσω. δεν υπάρχει κανένας λόγος να λες τέτοια πράγματα ποτέ, κι αν θες να τα πεις, να τα πεις για άλλα, όχι για μουσική και τέχνη.

carheart
02-09-2009, 19:43
Κοίτα, η στεναχώρια είναι τελείως υποκειμενική. Αν κάποιος στεναχωριέται με το "σκατά στους Άνβιλ" (εγκρίνω παρεπιπτόντως, απαίσια μπάντα) έχει ένα κάποιο πρόβλημα, το οποίο δεν θα σταματήσει αν :

α) σταματήσουμε να ρίχνουμε σκατά στους Άνβιλ

β) διαχωρίσουμε ένα internet sub forum σε δύο internet subforums

και

γ) κάνουμε κάτι για να κρύψουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί, παρά να προσεγγίσουμε το πρόβλημα.

Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς, πως το πρόβλημα εστιάζεται σε, και ορίζεται από την δημιουργία στεναχώριας στην ψυχούλα κάποιου, από κάτι που θα ακούσει σε ένα φόρουμ για μια μπάντα. Αυτό είναι το πρόβλημα, και καλό θα είναι να καταλάβει ο κάθε ένας τέτοιος άνθρωπος πως είναι αρρώστια να το κάνει αυτό, και πως πρέπει να ιαθεί.

Και εμένα με στεναχώρησε αφάνταστα ο σάμπατακ όταν είπε "σκατά στον τάφο του Σπαθάρη", με γέμισε θλίψη για την κατάντια του ανθρώπινου είδους, για το φως που έσβησε στο βάθος του τούνελ, για τον Φλορεντίνο Αρίσα που δεν παντρεύτηκε την Φερμίνα Δάσα, μου γάμησε την ψυχή. Αλήθεια το λέω, στεναχωριόμουν. Αλλά τι θα έπρεπε να γίνει; Να χωρίσουμε το general σε "σκατά στον τάφο καραγκιόζηδων" και "non-σκατά στον τάφο καραγκιόζηδων"; Το πρόβλημα ήταν δικό μου, μόνο δικό μου, και έπρεπε να σηκώσω και γω ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ, για να το ξεπεράσω. Και να βρω τρόπο να γίνω καλά. Πρέπει να προσπαθούμε και μόνοι μας να γινόμαστε καλά.

antimusic
02-09-2009, 19:46
δεν υπάρχει κανένας λόγος να λες τέτοια πράγματα ποτέ, κι αν θες να τα πεις, να τα πεις για άλλα, όχι για μουσική και τέχνη.

γιατί ο άλλος μπορεί να στεναχωρηθεί. :|

phthoggon
02-09-2009, 19:50
βρε καρχαρτ αγορίνα, το πρόβλημα δεν έγκειται σε εσένα, το πρόβλημα βρίσκεται στον σάμπατακ! καλά κάνεις και το ξεπέρασες, αλλά δε θα το αφήσουμε έτσι να μην κράξουμε/κριτικάρουμε και τον υπαίτιο! δε σώνεσαι από τονε δολοφόνο με το να τυλίγεις όσο περισσότερες γάζες γύρω σου! (τέλος πάντων, το έκανα καθαρό το πόιντ μου όσο πιο καλά μπορώ, τώρα όντως αποχωρώ από το θρεντ)

carheart
02-09-2009, 19:55
Όχι, δεν φταίει ο σαμπατάκ. Το λέω και το πιστεύω. Ούτε ο burnin φταίει. Ούτε οι οπαδοί τους.

Είναι έτσι. Πως έτσι; Γιατί έτσι;

Για να ρωτάμε.

Είναι αρρώστια να στεναχωριέσαι με κάτι που διαβάζεις σε ένα φόρουμ, ακόμα και με τις προεκτάσεις στην καθημερινότητα, κάνει κακό στην υγεία σου.

Δεν λέω για σένα συγκεκριμένα, στην δική μου κάνει, έχω σημειώσει τρομερή πρόοδο τελευταία πάντως!

phthoggon
02-09-2009, 20:00
ωραία, ένα τελευταίο πράγμα, για μένα δε κάνει: χαίρομαι που μπορώ να στενοχωρηθώ με κάποια πράγματα επειδή ταυτόχρονα ευχαριστιέμαι με κάποια άλλα, δε μπορείς να διαγράψεις το ένα τόσο εύκολα, αν το κάνεις είσαι πολύ μάγκας πάντως! να πάμε για κάνα καφεδάκι καμιά φορά να μου πεις πως γίνεται.

carheart
02-09-2009, 20:34
ε καλά, πόσο πια ευχαριστιέσαι με το αντίστοιχο "πωω γαμάνε οι Anvil";;;

Ford Prefect
02-09-2009, 21:28
E, η αλήθεια είναι και αυτό που λέει ο κάρχαρτ, που είναι αυτό που είπα στον warlord, όχι τόσο παραστατικά είναι αλήθεια (αρρώστια, αλλά δίκιο έχει) αλλά και αυτό που λέει ο φθόγγος. Αρρώστια είναι και να λες στην μάπα του άλλου "σου γαμώ τους άνβιλ χαχααα", σαν να πιέζεις με δύναμη την πληγή του άλλου, χααα κοίτα πονάει αν ζουλήξω το δεμένο σου χέρι!

Φθόγγε, το να σιωπάς είναι η καλύτερη διαφήμιση των ιδανικών σου, ναι! Σιγά μην τα παρατάς...

Ποιον χώρο σου αφήνει ακριβώς κάποιος που σου ποστάρει μετά από 2 ποστς σκάσε πια γαμώ το σπίτι σου; λολ ατ ρμπινίκος; Και τέτοια;

ikonoklast
02-09-2009, 22:07
Βασικά ο διαχωρισμός ήταν πάντοτε ηλίθιος για μουσικολογικούς λόγους και συγκεκριμένα γιατί δεν υπάρχει metal και non-metal μουσική. Και αυτό σαν πρόβλημα ξεπερνάει το αν υπάρχουν vlakes και non-vlakes χρήστες. Το οποίο με τη σειρά του σιγά το πρόβλημα ξερωγώ, τι κάθεστε και χαλιέστε άρα.

Raven Lord
03-09-2009, 00:59
lol

warlord mkII
03-09-2009, 08:44
Δικιο εχει ο ικονοκλαστ. Κι εγω οταν μου λεει καποιος "μεταλ ακουω", του απανταω: "ααα τα κλασσικα ε? μαντονα, ζαγοραιο, κριειτορ, ραχμανινοφ"....

Νομιζω οτι μερικοι εχετε σπιτι σας καδρακι-καθρεφτακι σαν αυτα που ειχαν παλια, του λουμιδη που εγραφε "καθε μερα χαρα και εργασια" ή κατι τετοιες παπαριες, μονο που εσας εχει καποιες απο τις δεκα εντολες του μεταλχαμεροαναθρεμμενου ανοιχτομυαλου πχ "δεν υπαρχουν ταμπελες στη μουσικη".

Ας φανταστουμε εναν χαρτη σαν τον παγκοσμιο ατλα ξερωγω, που καθε χωρα (πολλες και με "θολα" συνορα) αντιστοιχει σε ενα "στυλ" μουσικης. Αυτα που καλυπτουν τα προσωπικα μου γουστα, εχουν την αντιστοιχη εκταση του Σαν Μαρινο, παρολο που στο ενα συνορο ειναι το αρτ ροκ και στο αλλο το θρας. Επισης γουσταρω να κανω που και που να κανα ταξιδακι αναψυχης σε χωρες μακρινες ονειρεμενες αλλα παντα γυριζω στη βαση μου...
Ε αυτο για μενα δεν αρκει για να πω "ακουω μουσικη". Μεταλ ακουω. Αυτο ειχα πει τοοοοτε, με αλλο τροπο ομως, και ο ντραγκονλορντ με ειπε καθυστερημενο. Μπορει και να ειμαι, δεν με χαλαει.

Τελος να πω οτι αισθανομαι πολυ περηφανος που καταφερα να αναδειξω τους Ανβιλ. Και να φανταστεις οτι τους εβαλα στην θεση των Μανογουορ γιατι λεω, ασε θα δουν το δεντρο και οχι το δασος...

Dragonlord
03-09-2009, 10:25
Εσύ πες ότι πίνεις ένα καφέ με τον Warlord μεθαύριο, έχεις τα κότσια να του πεις μπροστά του γαμώ τους Άνβιλ, λολ? Θα αισθανθείς καλά αφού το κάνεις? Τι νομίζεις ότι κάνει η απόσταση, αγιοποιεί την σκατοψυχία επειδή μειώνει το ίμπακτ της επαφής? Εγώ δε θα ένιωθα καλά πάντως, σόρυ.
Αυτά που είπε ο κάρχαρτς βασικά. Αν ο Warlord είναι ένα άτομο που στεναχωριέται τόσο με το "γαμώ τους Άνβιλ λολ" που χρειάζονται και "κότσια" για να του το πεις μπροστά του, τότε μάλλον προτιμώ να μην πιω καφέ μαζί του μέχρι να λύσει τα θεματάκια που έχει στο κεφάλι του.

freezing_moon
03-09-2009, 10:29
Δικιο εχει ο ικονοκλαστ. Κι εγω οταν μου λεει καποιος "μεταλ ακουω", του απανταω: "ααα τα κλασσικα ε? μαντονα, ζαγοραιο, κριειτορ, ραχμανινοφ"....

Νομιζω οτι μερικοι εχετε σπιτι σας καδρακι-καθρεφτακι σαν αυτα που ειχαν παλια, του λουμιδη που εγραφε "καθε μερα χαρα και εργασια" ή κατι τετοιες παπαριες, μονο που εσας εχει καποιες απο τις δεκα εντολες του μεταλχαμεροαναθρεμμενου ανοιχτομυαλου πχ "δεν υπαρχουν ταμπελες στη μουσικη".

Ας φανταστουμε εναν χαρτη σαν τον παγκοσμιο ατλα ξερωγω, που καθε χωρα (πολλες και με "θολα" συνορα) αντιστοιχει σε ενα "στυλ" μουσικης. Αυτα που καλυπτουν τα προσωπικα μου γουστα, εχουν την αντιστοιχη εκταση του Σαν Μαρινο, παρολο που στο ενα συνορο ειναι το αρτ ροκ και στο αλλο το θρας. Επισης γουσταρω να κανω που και που να κανα ταξιδακι αναψυχης σε χωρες μακρινες ονειρεμενες αλλα παντα γυριζω στη βαση μου...
Ε αυτο για μενα δεν αρκει για να πω "ακουω μουσικη". Μεταλ ακουω. Αυτο ειχα πει τοοοοτε, με αλλο τροπο ομως, και ο ντραγκονλορντ με ειπε καθυστερημενο. Μπορει και να ειμαι, δεν με χαλαει.

Τελος να πω οτι αισθανομαι πολυ περηφανος που καταφερα να αναδειξω τους Ανβιλ. Και να φανταστεις οτι τους εβαλα στην θεση των Μανογουορ γιατι λεω, ασε θα δουν το δεντρο και οχι το δασος...
Σα να λέμε, είσαι εθνίκι;

Mitsmann
03-09-2009, 10:41
ποτε θα παμε για καφε ΦΡΗΖΙΝ ΜΟΥΝ?
εχω μαθει οτι εισαι φινο γκομενετο (σικ)

Reject
03-09-2009, 10:44
Αρρώστια είναι και να λες στην μάπα του άλλου "σου γαμώ τους άνβιλ χαχααα", σαν να πιέζεις με δύναμη την πληγή του άλλου, χααα κοίτα πονάει αν ζουλήξω το δεμένο σου χέρι!

σκετη καυλα.
πολυ γουσταρω που υπαρχουν ατομα τα οποια "τσιτωνουν" αν τους θιξεις την αγαπημενη τους μουσικη/μπαντα.απο αυτο και μονο φαινονται ποσο μπετοστοκοι ειναι.
και btw warlord,στο τοπικ για τους ανβιλ δεν εκραξα την μουσικη τους αλλα το γεγονος οτι ειναι ενα ματσο καθυστερημενα γερικα κλαψομουνια.σε εθιξε τοσο πολυ αυτο?δεν αρκεισαι να ακους την (υπεροχη κατα την γνωμη σου) μουσικη τους?θεωρεις πως ο μουσικος που βγαζει καλη μουσικη αυτοματα ειναι και ΓΑΜΑΤΟ ΑΤΟΜΟ και πρεπει να τον σεβομαστε σαν προσωπικοτητα?το ειδες το ντοκυμαντερ?γιατι εγω καθησα και το ειδα,σπαω απειρη πλακα με το να βλεπω ιστοριες γερομεταλλων που δεν πετυχαν και που κλαιγονται για αυτο.
το "σκατα στους ανβιλ" ταγκ το εβαλα εγω,για να τσιγκλισω τον 14χρονο (στην αντιληψη) γουορλορντ.και πετυχε.

Dragonlord
03-09-2009, 10:46
Πλάκα πλάκα, όσο σκέφτομαι σε πόσους λάτρεις της ψαροταβέρνας έχω πει ότι σιχαίνομαι τα ψάρια με πιάνει απελπισία με τη σκατοψυχία μου.

carheart
03-09-2009, 11:02
Βασικά σε σκεφτόμουν επειδή πριν λίγο καιρό είχα πάει σε μια ψαροταβέρνα που την έλεγαν ΜΑΡΙΝΟΣ και παρότι είχε ωραία ψάρια, είχε πραγματικά σκατά φαγητό. Αν είναι δυνατόν είχε αλβανό σεφ, κριέιτορ, ραχμάνινοφ και ζαγοραίο. Δεν έχω πρόβλημα με τον Ζαγοραίο, αλλά ο Ραχμάνινοφ ήταν στα αλήθεια σκατά. Σκατά και στον Σπαθάνβιλ.

Amnesiac.
03-09-2009, 11:45

Αυτό ήταν πολύ γλυκό πάντως. Συγκινήθηκα σαν πουτάνα.

warlord mkII
03-09-2009, 11:46
Καλα, οτι θελει ο καθενας καταλαβαινει.

1ον. Απο που βγαινει το συμπερασμα οτι νευριασα για το "σκατα στους ανβιλ"? Ακριβως το αντιθετο λεω. Δε τους γουσταρετε? ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Λες να αλλαξει την αποψη μου για τη μουσικη τους αυτο?....
Τι να με νοιαζει ρε αν ο λιπς ειναι καμμενος ή κωλοχαρακτηρας? Τη κορη μου θα του δωσω? Μα πως τα βγαζετε αυτα τα συμπερασματα (ουπς βλεπε προηγουμενα ποστς μου για προκαταληψεις, καλουπια, ρατσισμους.)
Αν εβγαινε ο ρουθλες και ελεγε ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΝΤΟΝ θα γινοταν χαμος. Σκατα στους Ανβιλ, σκατα στους Μανογουορ, σκατα στους Μανιλα Ροουντ. Αυτοτσαντιζομε τωρα.

στο τοπικ για τους ανβιλ δεν εκραξα την μουσικη τους αλλα το γεγονος οτι ειναι ενα ματσο καθυστερημενα γερικα κλαψομουνια
Μπορει να κανω λαθος αλλα αν θυμαμε καλα, δεν ειχες ασχοληθει μονο με τη ταινια αλλα ειχες κανει σχολιακια του στυλ "σκατα μουσικη παιζουν επαιζαν και θα παιζουν". Μπραβο σου, η αποψη σου ειναι αλλα ρε φιλε σε ενα τοπικ για αυτη τη σαβουρομπαντα που καποιοι καθυστερες μεταλοι τη γουσταρουν μπαινεις και το λες.... Τι περιμενεις? Να σου κανουν τεμεναδες που τους εδειξες το φως το αληθινο? Και ρε φιλε ειλικρινα σε εχω γραμμενο στ αρχιδια μου και σενα και το ιλουμινατι κυρηγμα σου κατα του μεταλ. Οταν τρολαρεις εσυ και καποιοι αλλοι "ανοιχτομυαλοι" ειναι απλα πλακα, οταν το κανει ο ρουθλες τον βριζετε.

Φριζινκ μουν ειπες χοντρη μαλακια. Εθνικι δεν επιτρεπω σε κανενα να με πει. Ελπιζω να καταλαβαινεις τη μαλακια που πεταξες. Αν ειμουν εθνικι δεν θα ακουγα τιποτα αλλο εκτος απο μεταλ και θα ηθελα να στειλω στο αουσβιτς οσους δεν ακουν. Προσεχε τους χαρακτηρισμους που πετας.

Drumsick
03-09-2009, 11:49
κ
ο
υ
ρ
α
σ
η
.

Reject
03-09-2009, 11:51

1ον. Απο που βγαινει το συμπερασμα οτι νευριασα για το "σκατα στους ανβιλ"? Ακριβως το αντιθετο λεω. Δε τους γουσταρετε? ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Λες να αλλαξει την αποψη μου για τη μουσικη τους αυτο?....
Τι να με νοιαζει ρε αν ο λιπς ειναι καμμενος ή κωλοχαρακτηρας? Τη κορη μου θα του δωσω? Μα πως τα βγαζετε αυτα τα συμπερασματα (ουπς βλεπε προηγουμενα ποστς μου για προκαταληψεις, καλουπια, ρατσισμους.)
Αν εβγαινε ο ρουθλες και ελεγε ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΝΤΟΝ θα γινοταν χαμος. Σκατα στους Ανβιλ, σκατα στους Μανογουορ, σκατα στους Μανιλα Ροουντ. Αυτοτσαντιζομε τωρα.

στο τοπικ για τους ανβιλ δεν εκραξα την μουσικη τους αλλα το γεγονος οτι ειναι ενα ματσο καθυστερημενα γερικα κλαψομουνια
Μπορει να κανω λαθος αλλα αν θυμαμε καλα, δεν ειχες ασχοληθει μονο με τη ταινια αλλα ειχες κανει σχολιακια του στυλ "σκατα μουσικη παιζουν επαιζαν και θα παιζουν". Μπραβο σου, η αποψη σου ειναι αλλα ρε φιλε σε ενα τοπικ για αυτη τη σαβουρομπαντα που καποιοι καθυστερες μεταλοι τη γουσταρουν μπαινεις και το λες.... Τι περιμενεις? Να σου κανουν τεμεναδες που τους εδειξες το φως το αληθινο? Και ρε φιλε ειλικρινα σε εχω γραμμενο στ αρχιδια μου και σενα και το ιλουμινατι κυρηγμα σου κατα του μεταλ. Οταν τρολαρεις εσυ και καποιοι αλλοι "ανοιχτομυαλοι" ειναι απλα πλακα, οταν το κανει ο ρουθλες τον βριζετε.

Φριζινκ μουν ειπες χοντρη μαλακια. Εθνικι δεν επιτρεπω σε κανενα να με πει. Ελπιζω να καταλαβαινεις τη μαλακια που πεταξες. Αν ειμουν εθνικι δεν θα ακουγα τιποτα αλλο εκτος απο μεταλ και θα ηθελα να στειλω στο αουσβιτς οσους δεν ακουν. Προσεχε τους χαρακτηρισμους που πετας.

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

16 χρονων,αναγνωστης μεταλ χαμμερ!

carheart
03-09-2009, 11:59
warlord, σου υπενθυμίζω την ταβέρνα ZORBAS που έφαγες, που είχε αλβανό σεφ, αλλά δεν είσαι ρατσιστής, αλλά έκανε σκατά φαί.

Δεν λέω πως είσαι εθνικιστής επειδή είναι αλβανιάρης (λολ), αλλά τέτοιος τερατωδώς βλακώδης επαγωγικός συλλογισμός, διάολε, έρχεται γάντι σε εθνίκι.

Και ξεκολλάτε λίγο οι heavymetals πως μόνο αυτοί ακούνε μέταλ, έχει καταντήσει ανέκδοτο, σχεδόν αυτοτζαντίζομε.

Ruthless
03-09-2009, 12:10
Ε ναι, και οι οπαδοί Μπγιορκ έχουν δικαίωμα στο heavy metal. :thumbsup:

Πάντως ρε warlord τι κάθεσαι και τα αναλύεις τόσο; Λες και δεν ήξερες τι ήταν το ER πάντα, λες και θα αλλάξει. Θυμάσαι εποχές πριν από 4-5 χρόνια, που γράφαν εδώ τραμπάκουλες κλπ; Τότε μπορούσες(και άξιζε) να πεις και 2 σοβαρές κουβέντες περί heavy metal. Τώρα πάλι, άστα να πάνε. Άσε λοιπόν τους πάνκηδες και τους ποπάδες να λένε ότι θέλουν περί μου-σι-κής, γράφ'τους στα παπάρια σου, μην τους απαντάς και γενικά ξέχνα τα. Άλλωστε αν είναι να μιλήσεις σοβαρά για heavy metal υπάρχουν κι άλλα forums, που μιλάς με άτομα που είναι λίγο πιο σχετικά με το θέμα.

ΥΓ: Ο μεγαλύτερος χρήστης στην ιστορία του ER ήταν το ρετάλι. Γιατί είχε καταλάβει εξαρχής τι έπαιζε.

freezing_moon
03-09-2009, 12:14

Εθνιστής εννοούσα, όχι εθνικιστής.

ΕΔΙΤ:

ποτε θα παμε για καφε ΦΡΗΖΙΝ ΜΟΥΝ?
εχω μαθει οτι εισαι φινο γκομενετο (σικ)
Αλήθεια είναι αυτό. Πα να πάρω υλικά για καϊπιρίνια, κανόνισε την πορεία σου.

Reject
03-09-2009, 12:14
Ε ναι, και οι οπαδοί Μπγιορκ έχουν δικαίωμα στο heavy metal. :thumbsup:

Δικαιωμα στο ατσαλι εχουν ολοι,αρκει να το σεβονται.θα τους σεβαστει και αυτο!

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Amnesiac.
03-09-2009, 12:16
Ρούθλες το ότι ο warlord δηλώνει εν μέρει ΑΡΤ ΡΟΚΕΡ δε σε προβληματίζει καθόλου; Δηλαδή αισθάνεσαι ωραία να το παίζει μεταλλάς αυτός ο άνθρωπος;

Ruthless
03-09-2009, 12:17
Πιο πολύ φαίνεται να προβληματίζει εσένα . :!:

warlord mkII
03-09-2009, 12:18
Αυτο και τελος.

Το σκατα φαγητο δεν εχει να κανει με το αν ειναι αλβανος τουρκος ελληνας κινεζος ο σεφ. Εχει να κανει με το ποσο καλος ειναι ο σεφ και μονο.
Το να εισαι στην Ελλαδα, να ονομαζεται η ταβερνα ζορμπας, να ειναι ολο το προσωπικο αλλοδαποι (αυτο εχει να κανει μονο με το οτι εγραφε η ταμπελα "παραδοσιακη ελληνικη κουζινα ε), να χρησιμοποιει αυτη τη κλισε εικονα του προ 40ετιας ελληνικου "κουτουκιου" που βλεπεις σε κατι ταινιες του ξανθοπουλου, να εχει χαλια φαγητο και σερβις και τσιμπημενες τιμες, μονο σε μενα φαινεται οξυμωρο, γελοιο και απαραδεκτο?
Αν σου αρεσει το παραπανω, αμα πας στη Σαντορινη σου προτεινω τον ΖΟΡΜΠΑ στο Καμαρι.

Ατυχης η εκφραση μου σε εκεινο το ποστ. Λαθος μου.

ΕDIT: προς dragonlord.
Προβλημα τετοιας φυσης στο κεφαλι μου δεν υπαρχει. Δεν εχω αφοσιωθει σε καμμια erαποστολη υπερ του μεταλλου. Σαν ανθρωποσς ειμαι πολυ υπομονετικος και ανεκτικος. Απλα οτι αγαπαω, το αγαπαω με παθος. Δεχομαι το δικαιωμα του αλλου να σιχαινεται αυτο που αγαπαω. Βρισκω ομως πολυ χαζο να μπαινει ο αλλος σε ενα τοπικ που αφορα κατι που αυτος σιχαινεται αλλα ειναι πολυ πιθανο να το παρακολουθουν ατομα που το αγαπουν και να τους λεει την αποψαρα του με το υφος του γαμια της γειτονιας. Εδω μεσα αυτο γινεται συνεχως. Απο μεταλλαδες και μη. Ελιωσε το θεμα.

προς reject:
Μπραβο ρε φιλε! απο 2 ποστ μου, μου εκανες ψυχαναλυση!!!! Ταλενταρα εισαι!
Προσπαθησε να καταλαβεις ομως οτι το "ειμαι μεταλας" δεν ειναι φωτογραφια της ψυχης και του μυαλου κανενος ανθρωπου. Αν εσυ εχεις φτιαξει στο μυαλο σου ενα καλουπι για τους ¨μεταλαδες¨ (προφανως επηρεασμενος απο τις εμπειριες σου), δεν σου φταιω εγω.
Κριμα ειναι να ταιριαζεις στο καλουπι που εχει ενας 16χρονος αναγωστης του χαμμερ για τον "χαζο" που λεω παραπανω.

Kingdom Gone
03-09-2009, 12:20
το "σκατα στους ανβιλ" ταγκ το εβαλα εγω,για να τσιγκλισω τον 14χρονο (στην αντιληψη) γουορλορντ.και πετυχε.

τι λες ρε, αφού εγώ το έβαλα!

Reject
03-09-2009, 12:31
Άσε λοιπόν τους πάνκηδες και τους ποπάδες να λένε ότι θέλουν περί μου-σι-κής, γράφ'τους στα παπάρια σου, μην τους απαντάς και γενικά ξέχνα τα.

ε ναι,αλλο η μουσικη,αλλο το ΑΝΩΤΕΡΟ ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ.
μια κατηγορια μονο του,δεν υπαγεται στην "μουσικη",υπαγεται στο δωρο των θεων προς τους ανθρωπους στην προσπαθεια τους να τους δειξουν το μονοπατι προς την θεωση :moutza:

warlord,τραγικος.αν ειναι να μην ξαναφαω τσιτσιλιανικη πιτσα στο ιταλικο μαγαζι που εχει φιλος μου απο το δημοτικο (και παιζει ΚΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ).Τον πουστη τον ελληνα,να παει να φτιαξει τιποτα ωτια ο βλαχοποντιος μου θελει και μιλανεζα!

Dragonlord
03-09-2009, 12:43
Το να εισαι στην Ελλαδα, να ονομαζεται η ταβερνα ζορμπας, να ειναι ολο το προσωπικο αλλοδαποι (αυτο εχει να κανει μονο με το οτι εγραφε η ταμπελα "παραδοσιακη ελληνικη κουζινα ε), να χρησιμοποιει αυτη τη κλισε εικονα του προ 40ετιας ελληνικου "κουτουκιου" που βλεπεις σε κατι ταινιες του ξανθοπουλου, να εχει χαλια φαγητο και σερβις και τσιμπημενες τιμες, μονο σε μενα φαινεται οξυμωρο, γελοιο και απαραδεκτο?
Κοίτα να δεις, θα ορκιζόμουν ότι ένα ελληνικό group με αγγλικό όνομα που παίζει "παραδοσιακό US power" με αγγλικούς στίχους δε θα σου φαινόταν καθόλου "οξύμωρο, γελοίο και απαράδεκτο".

edit: για να μην πω για "κλισέ εικόνα των προ 30ετίας μάνογουορ" και αρχίσεις πάλι περί τέχνης που δεν είναι ποτέ ξεπερασμένη, αναρωτιέμαι γιατί ξεπερνιέται η εικόνα ενός φαγάδικου και όχι ενός συγκροτήματος

carheart
03-09-2009, 12:47
Και εδώ η απαραίτητη αναφορά στο ΠΑΤΕΡΑ που εμφανίζεται σε κάθε θρεντ που σέβεται τον εαυτό του.

phthoggon
03-09-2009, 12:56
τελικά μάλλον είμαι εγώ ο ηλίθιος. τόσο καιρό προσπαθώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να λέγεται η φράση "αυτό το τάδε που που σου αρέσει είναι σκατά" χωρίς να ακολουθείται από το "για εμένα", χωρίς να ακολουθείται από κάποια δικαιολόγηση που θα επικαλεστεί τουλάχιστον στοιχεία ενός κοινού κόσμου η λογικής, πώς δεν μπορεί ο Ρουθλες να συνδυάσει στο μυαλό του πως κάποιος που γουστάρει Μπιόρκ μπορεί να ακούει και μέταλ χωρίς να διαστρέφει την ουσία του δεύτερου λόγω του πρώτου, αλλά η απάντηση είναι πολύ απλή.

Αφού δε το θέλετε ρε, το μπάχαλο γουστάρετε και το τρολλάρισμα, παρά την επικοινωνία! Τόσα χρόνια μετά οι ίδιες μαλακίες, νον στοπ, καμία προσπάθεια κατανόησης του άλλου, καμιά προσπάθεια για να βγει κάποιος από το καβούκι του. Ε, που καιρός μετά για σεβασμό του άλλου και τα λοιπά. Τέλος πάντων, αφού το διασκεδάζετε τουλάχιστον, ας πάει στο καλό. Καλή διασκέδαση λοιπόν παίδες.

warlord mkII
03-09-2009, 13:02
Κοίτα να δεις, θα ορκιζόμουν ότι ένα ελληνικό group με αγγλικό όνομα που παίζει "παραδοσιακό US power" με αγγλικούς στίχους δε θα σου φαινόταν καθόλου "οξύμωρο, γελοίο και απαράδεκτο".

και καλα θα εκανες.
Εγω μιλαω ομως για ενα ελληνικο φαλτσο αταλαντο group με αγγλικο ονομα που παιζει "παραδοσιακο us power" με αγγλικους στιχους χωρις να εχει παρει ουτε palso.
Ε ναι αυτο ειναι γελοιο και απαραδεκτο.

Και ναι το ΠΑΤΕΡΑ ειναι γελοιο και απαραδεκτο, οπως και οι μανογουορ τα τελευταια 10 και βαλε χρονια. Βασικα παντα γελοιοι ηταν σαν ιματζ και ατομα, αλλα εγραφαν καλη μουσικη συμφωνα με τα γουστα μου. Συγνωμη αν σας απογοητευω...

τόσο καιρό προσπαθώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να λέγεται η φράση "αυτό το τάδε που που σου αρέσει είναι σκατά" χωρίς να ακολουθείται από το "για εμένα", χωρίς να ακολουθείται από κάποια δικαιολόγηση που θα επικαλεστεί τουλάχιστον στοιχεία ενός κοινού κόσμου η λογικής, πώς δεν μπορεί ο Ρουθλες να συνδυάσει στο μυαλό του πως κάποιος που γουστάρει Μπιόρκ μπορεί να ακούει και μέταλ χωρίς να διαστρέφει την ουσία του δεύτερου λόγω του πρώτου, αλλά η απάντηση είναι πολύ απλή.

Αφού δε το θέλετε ρε, το μπάχαλο γουστάρετε και το τρολλάρισμα, παρά την επικοινωνία! Τόσα χρόνια μετά οι ίδιες μαλακίες, νον στοπ, καμία προσπάθεια κατανόησης του άλλου, καμιά προσπάθεια για να βγει κάποιος από το καβούκι του. Ε, που καιρός μετά για σεβασμό του άλλου και τα λοιπά.

πολυ σωστο. αυτο προσπαθω να πω 2 μερες τωρα, αλλα βλεπεις ειμαι ο γουορλορντ (εγω φταιω γι αυτο) και δεν με παιρνουν στα σοβαρα. Η συζητηση σας με τον Φορντ 2 σελιδες πριν εχει να πει πολλα ωραια πραγματα.
Οταν πρωτομπηκα σε φορουμ στη ζωη μου, ημουν αφελεστατος και πιστευα οτι ολοι εχουν καλες προθεσεις και θελουν να μιλησουν για μουσικη και για τα συναισθηματα που τους δημιουργει αυτη (ετσι ειμαι και στη προσωπικη μου ζωη, ευκολοπιστος και καλοπροαιρετος)... Μαντευεις την πορεια των πραγματων φανταζομαι.....

carheart
03-09-2009, 13:07
phthoggon, η επικοινωνία είναιι μια σοβαρή έννοια, η οποία μπορεί να βρει δεκάδες τρόπους να αναπτυχθεί στο βάθος της. Το διαδικτυακό part είναι πάντως δύσκολο, και όταν μιλάμε για άτομα τύπου Ράφλες/Warlord, η επικοινωνία σου εκφυλίζεται σε προσπάθεια εξήγησης όσων θα Έπρεπε να είναι δεδομένα. Για αυτό και μεταξύ τους πχ επικοινωνούν μια χαρά, αλλά με τους υπόλοιπους δεν γίνεται. Είναι Ανούσια η Επικοινωνία για την Επικοινωνία. Και irl τα πράγματα δίνουν καλύτερες πιθανότητες αυτής, για την ουσία της, όχι για το όνομά της. Η Therapist δουλειά σε ένα φόρουμ είναι κουραστική, βαρετή, και δεν δίνει και στα αλήθεια τίποτα.

Προχτές άκουγα το "Βlue Chords on High Altitudes" και ήθελα να σου πω πόσο γαμάτο είναι. Γιατί να το πω στο φόρουμ; Για να έρθει η βδέλλα και ο σωλήναρετσινα να πουν ΕΡ ΚΑΙ ΧΕΒΗ ΜΕΤΑΛ λοιπόν; Να μεσολαβήσει σχόλιο για αλβανούς σεφ σε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ταβέρνες; Θα σπάσεις πλάκα μία, δύο, δέκα, αλλά μετά βαριέσαι. Οπότε όταν από κοντά πιούμε ένα καφέ, θα σου μιλήσω για το Νίκο Μούχλη και την αλμπουμάρα του, ή κάτι τέτοιο.

Το ER έχει δικούς του επικοινωνιακούς κανόνες, και ναι, έχουν ουσία και αυτοί. Αλλά δεν θα τους βάλεις κάτω να τους θεραπεύσεις ώστε να φτάσουν στο Ανώτερο Κλιμάκιο. Θα το έκανες για οποιονδήποτε συμπολίτη σου αυτό;

Dragonlord
03-09-2009, 13:11
και καλα θα εκανες.
Εγω μιλαω ομως για ενα ελληνικο φαλτσο αταλαντο group με αγγλικο ονομα που παιζει "παραδοσιακο us power" με αγγλικους στιχους χωρις να εχει παρει ουτε palso.
Ε ναι αυτο ειναι γελοιο και απαραδεκτο.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί αναφέρεις και την προέλευση, τόσο στο γκρουπ όσο και στο μαγειρείο. Αν το φάλτσο ατάλαντο γκρουπ ήταν από αμερική, αυτό θα το έκανε λιγότερο γελοίο; Αν ο σεφ ήταν έλληνας θα ήταν καλύτερος ο μουσακάς; Αν το πάμε λίγο παραπέρα, μήπως είναι γελοίο κι απαράδεκτο και το κόνσεπτ του έλληνα μεταλλά που σύμφωνα με την καταγωγή του θα έπρεπε να ακούει δημοτικά; Με ενδιαφέρει πολύ να κατανοήσω τον τρόπο που σκέφτεσαι.

H.
03-09-2009, 13:19
Αφού δε το θέλετε ρε, το μπάχαλο γουστάρετε και το τρολλάρισμα, παρά την επικοινωνία! Τόσα χρόνια μετά οι ίδιες μαλακίες, νον στοπ, καμία προσπάθεια κατανόησης του άλλου, καμιά προσπάθεια για να βγει κάποιος από το καβούκι του. Ε, που καιρός μετά για σεβασμό του άλλου και τα λοιπά.

Σε δυο γραμμές. Η καλύτερη περιγραφή του er που έγινε ποτέ. :thumbsup:

warlord mkII
03-09-2009, 13:24
Ρε συ ντραγκονλορντ ειναι απλο. Ας αφησουμε τις παρομοιωσεις γιατι οδηγουν σε χειροτερο μπλεξιμο.
Η ταβερνα ζορμπας ειναι μια "θεματικη" ταβερνα με θεμα... την Ελλαδα και το φαγητο/μουσικη/γενικοτερο φολκλορ της.

Ε σε ολα αυτα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Θα μπορουσαν ανετα οι εργαζομενοι να ειναι ελληνες και να εχουν μια σκατενια ελληνικη ταβερνα. Απειρες τετοιες υπαρχουν. Θα μπορουσαν να ειναι αλβανοι και να εχουν θεϊκο ελληνικο αλβανικο βραζιλιανικο φαγητο. Απλα σε εκεινη τη φαση μου φανηκε καπως σουρεαλιστικο το ολο σκηνικο. Αυτα.

carheart
03-09-2009, 13:26
Σοβαρό Πρόβλημα.

warlord mkII
03-09-2009, 13:42
η επικοινωνία είναιι μια σοβαρή έννοια, η οποία μπορεί να βρει δεκάδες τρόπους να αναπτυχθεί στο βάθος της. Το διαδικτυακό part είναι πάντως δύσκολο, και όταν μιλάμε για άτομα τύπου Ράφλες/Warlord, η επικοινωνία σου εκφυλίζεται σε προσπάθεια εξήγησης όσων θα Έπρεπε να είναι δεδομένα.

Ρε συ καρχαρτ, ξαναδιαβασε λιγο:

Προσπαθησε να καταλαβεις ομως οτι το "ειμαι μεταλας" δεν ειναι φωτογραφια της ψυχης και του μυαλου κανενος ανθρωπου. Αν εσυ εχεις φτιαξει στο μυαλο σου ενα καλουπι για τους ¨μεταλαδες¨ (προφανως επηρεασμενος απο τις εμπειριες σου), δεν σου φταιω εγω.

Στην ουσια λεμε το ιδιο πραγμα. Βγαλε το "μεταλας" και βαλε οτι γουσταρεις. Πορνη, Ολυμπιακος, Πασοκος, κοπρολαγνος. Το ιδιο ειναι.
Δεν μου αρεσει καθολου η εκφραση "ατομα τυπου γουορλορντ/ ρουθλες". Δεν εισαι στο μυαλο και τη ψυχη μου για να ξερεις πως σκεφτομαι και τι πιστευω.
Εδω και 4 χρονια περιπου δεν κανω κανενα μουσικο σχολιο στο φορουμ ακριβως για τους ιδιους με σενα λογους και ακομα περισσοτερους, περα απο ενα ξερο "πολυ καλο αλμπουμ" ή παράθεση ονομάτων.
Αν απο αυτα μπορεις να βγαλεις συμπερασμα σε ποια "κατηγορια" ανθρωπου :moutza: ανηκω, τι να σου πω, τραβα ανοιξε ψυχαναλυτικο ιατρειο με τον αλλο το τεραστιο τον reject.
Και συγνωμη που σου χαλαω τη φαντασιωση αλλα ποτε δεν εχω κανει ποστ σε ασχετο με τα ενδιαφεροντα μου τοπικ (με εξαιρεση εντελως χαβαλετζιδικου ποστ).

carheart
03-09-2009, 13:59
Warlord, ενδέχεται να έχεις γίνει άλλος άνθρωπος κατά τον καιρό της απουσίας σου, αλλά επειδή εγώ θυμάμαι τι έγραφες παλιά παρέα με Dark Avenger και WoTaN, αν δεν ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙΣ το ένοχο παρελθόν, μην κλαίγεσαι με τις κατηγορίες. Αναγνωρίζω πως η έκφραση είναι ισοπεδωτική, αλλά να, ας επικοινωνήσουμε : δεν έχω ιδιαίτερες ενδείξεις. Δώσε.

ikonoklast
03-09-2009, 14:01
Κι εγω οταν μου λεει καποιος "μεταλ ακουω", του απανταω: "ααα τα κλασσικα ε? μαντονα, ζαγοραιο, κριειτορ, ραχμανινοφ"....
Κοίτα φίλε και κολλητέ μου φίλε, εσύ μπορεί να έχεις κολλήσει πίσω στο παρελθόν αλλά υπάρχει ένας κόσμος που έχει τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά στις προκλήσεις των καιρών. Έτσι, αν για κάποιους μεταλ είναι οι warlol, manowar, manilla road, brocas helm και λοιποί ξεχασμένοι, για μας (και θέλω να ξέρεις ότι είμαστε πολλοί) αληθινή HEAVY METAL ΜΟΥΣΙΚΗ παίζεται πλέον μόνο απο τους TOOL, isis, mastodon, nirvana, system of a down, slipknot, papa roach. Αυτή είναι η σύγχρονη αντίληψη και αυτή που οφείλει να υπηρετεί ένα σύγχρονο ανοιχτόμυαλο μουσικό φόρουμ όπως το electricrequiem.com, όσοι διαφωνείτε να πάτε να φτιάξετε bbs.

Reject
03-09-2009, 14:03
οκ ρε γουορλοντ,
εμενα στο προσωπικο μου συμπαν τα μουσικα μου γουστα ειναι στο μεγεθος του Κορδελιου(ουτε βημα κοντα στον Δενδροποταμο ή στην Μενεμενη).οτι και να μου βρισεις/λοιδωρησεις απο αυτα που ακουω,σε γραφω απλα στα αρχιδια μου.Δεν στεναχωριεμαι,και ισα-ισα βγαζω χαβαλε με το να κραζω καποιον ο οποιος κραζει τα δικα μου ακουσματα,και στην real life αλλα και μεσω νετ.
Τοσο πολυ χαλαστηκες που σου βρισαμε τους ανβιλ ή που κραξαμε το "μεταλ λαιφσταιλ" στο τοπικ των Σαυρας φορς?να μην το ξανακανουμε αν ειναι να θιχτεις.
οταν ο ρουθλεςς ποσταρει απο ενα range ειρωνειας που κυμαινεται απο "παγωμενα καυλα Taake" εως "πιθηκο-Discharge" εγω προσωπικα γουσταρω,δεν μου χαλαει την αισθητικη(την ποια??χαχα),βγαινει τζερτζελο και χαβαλες.
αν θελω να μιλησω για πανκ,μιλαω με τους φιλους μου ιν ρηλ λαιφ.αντε και καμια εξαιρεση εδω μεσα σε κανεναν που να γουσταρει.αλλα το κραξιμο το περιμενω,και δεν μου χαλαει την ψυχολογια.

Custom User
03-09-2009, 14:07
Mε την ίδια λογική που η αληθινή HARD ROCK μουσική στα 80s και 90s παιζόταν πια από τους Testament, τους Bathory, τους Cannibal Corpse και τους Paradise Lost.

Και τα αληθινά BLUES στα 70s παιζόντουσαν από τους Deep Purple, τους Rainbow και τους Jethro Tull.

Βασικά μήπως τα αληθινά BLUES πια τα παίζουν οι Papa Roach???

Έλα ρε Ικονοκλατς γελάει ο κόσμος, και όχι λόγω των έξυπνων πλην λίγο ενοχλητικών ποστς σου ως συνήθως.

ikonoklast
03-09-2009, 14:08
Mε την ίδια λογική που η αληθινή HARD ROCK μουσική στα 80s και 90s παιζόταν πια από τους Testament, τους Bathory, τους Cannibal Corpse και τους Paradise Lost.

Και τα αληθινά BLUES στα 70s παιζόντουσαν από τους Deep Purple, τους Rainbow και τους Jethro Tull.

Βασικά μήπως τα αληθινά BLUES πια τα παίζουν οι Papa Roach???

Έλα ρε Ικονοκλατς γελάει ο κόσμος, και όχι λόγω των έξυπνων πλην λίγο ενοχλητικών ποστς σου ως συνήθως.
Εσύ ΣΚΑΣΕ.

warlord mkII
03-09-2009, 14:09
Ο,τι πειτε.

Custom User
03-09-2009, 14:09
Οκ σόρρυ. Αν έκανες αντίστοιχο ποστ στον Ρούθλεςς δε θα είχα μιλήσει, αλλά ξερω γω τον Warlord τον συμπάθησα...

antimusic
03-09-2009, 14:12
είδες η κλάψα;

Ford Prefect
03-09-2009, 14:17
Κοιτάξτε μικροί και ανόητοι, η μουσική είναι το ΦΑΪ και το μέταλ είναι το ΚΡΕΑΣ.

Οι Σύστεμ είναι μια μπάντα ας πούμε στιφάδο, όπου περιέχει μεν κρέας αλλά έχει και ένα κάρο μπαχάρια και κρομμύδια, εξαρτάται από τον τρόπο ψησίματος κλπ. Και πολλές συνταγές έχουν κρέας αλλά δεν είναι ως γνωστόν το αγαπημένο ενός δηλωμένου κρεατοφάγου που τσακίζει κοψίδια σε χασαποταβέρνες. Γευστικούς κάλυκες έχουμε όλοι, κάποιοι έχουν δοκιμάσει άπειρες συνταγές, κάποιοι δεν μπορούν να τρώνε το ίδιο φαΐ συνέχεια, θέλουν ποικιλία (31 Φλέιβορς, θεοί Σέικρεντ Ράιχ), αλλά στο τέλος της ημέρας, το ζητούμενο είναι να τρως και να γουστάρεις. Κρίμα είναι να βλέπεις έναν να τρώει γαριδάκια μόνο, ούτε καλό δεν του κάνει και δεν ξέρει και τι χάνει, αλλά νταξ.

Σύγχρονες αντιλήψεις και λοιπές αστειότητες δεν τις σχολιάζω καν. Μια παντελώς τετριμμένη συνταγή με τα σωστά αγνά παρθένα υλικά και ένα τσίφτη μάγειρα γαμάει αβάντ γκαρντ σεφς με φιλέ μινιόν με σάλτσα φραγκοστάφυλου.

Κατά τ'άλλα όποιος θίγεται από ένα φόρουμ είναι άρρωστος. Όποιος θίγει ενσυνειδήτως είναι επίσης άρρωστος, πάει και τελείωσε. Το μέγεθος της αρρώστειας κρίνεται ανά περίπτωση, 50 ευρώπουλα το σέσιον, δεχόμαστε και πέιπαλ.

carheart
03-09-2009, 14:19
To heavy metal είναι ΚΛΕΦΤΙΚΟ από αλβανό σεφ.

Reject
03-09-2009, 14:24
το χεβυ μεταλ ειναι πλαστικουρα τσηζμπεργκερ απο τα μακντοναλτς.

Amnesiac.
03-09-2009, 14:26
Και το πανκ αστακομακαρονάδα, μη λέμε τα ίδια πάλι.

Ford Prefect
03-09-2009, 14:28
Το χέβυ μέταλ είναι κοψίδι στη σχάρα. Κλέφτικο είναι το ντουμ. Καραάσχετοι.

Τσιζμπέργκερ μακντόναλτς είναι οι λιμπίζκι. Εμένα μου αρέσουν τα μακ όμως.

Reject
03-09-2009, 14:29
φρυγανιες ΕΛΙΤ ειναι το πανκ ΦΙΛΕ μου.

carheart
03-09-2009, 14:30
τώρα θα έρθει ο σαμπατάκ να πει πως κάτι ΑΓΝΩΣΤΕΣ φρυγανιές γαμάνε τις φρυγανιές ΕΛΙΤ.

ή πως ο Captain Iglo χύνει στον κώλο τον αρχίδα τον Μπαρμπα Στάθη.

Ford Prefect
03-09-2009, 14:32
Χαχαχαχα! Φρυγανιά. Καλό. Οι DRI τότε είναι σνίτσελ! Γαμάει το σνίτσελ.

Amnesiac.
03-09-2009, 14:33
Και ο Μπορισάν ότι έφαγε 30 πακέτα φρυγανιές σε 4 ώρες και φούσκωσε ΛΙΓΑΚΙ.

Reject
03-09-2009, 14:34
Χαχαχαχα! Φρυγανιά. Καλό. Οι DRI τότε είναι σνίτσελ! Γαμάει το σνίτσελ.

και ως γνωστον οι dri ειναι και ΓΑΜΩ ΤΑ ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ ΓΚΡΟΥΠ.
γοουρλοντ και ρουθλεςς παρτε θεση.ο φορντ κρεατοποιει τους dri.

Ford Prefect
03-09-2009, 14:42
Το κρέας φίλε πάνκη είναι ΜΕΤΑΛ, όχι χέβη μέταλ. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά και πρέπει να κάνεις τον κόπο να την καταλάβεις. Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως οι DRI έχουν τεράστιες ποσότητες ΚΡΕΑΤΟΣ. Δεν βγαίνεις περιοδεία με τους Slayer στα ντουζένια τους αν δεν έχεις κρεατάκι πάνω σου. Θα σε φάνε ζωντανό αλλιώς.

Reject
03-09-2009, 14:44
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
και εσενα μεταγραφη σε βλεπω στο μεταλ χαμμερ...
τι καθομαι και μιλαω με τον δεξιο,οικογενειαρχη,γαυρο,φαν μποη των σλευερ...

χεβυ μεταλ γκριλ λοιπον!

ikonoklast
03-09-2009, 14:57
οικογενειαρχη
ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟ το λέμε ρε ψευτοφρίκουλα.

Ford Prefect
03-09-2009, 14:58
Αποδέχομαι τα οικογενειάρχης και γαύρος. Φανμπόης Σλέιερ μέχρι Decade of Aggression (όπου φανμπόηδες δήλωναν και οι DRI - Ω, θεέ μου!), εννοείται.

Χέβυ μέταλ και πανκ έχουν πολλά μπαστάρδια πάνκη μου. Το θρας είναι το κατεξοχήν θηρίο και ας πήρε πιο πολύ από τον μπαμπά του... Και οι DRI ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως επηρεάστηκαν τρελά από το θρας. Αυτά τα λένε οι ίδιοι, όχι το μεταλχάμερ. Απορώ που δεν το ξέρεις. Μήπως είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ; (<--τσίγκλισμα για την πάρτη σου)

Reject
03-09-2009, 15:05
οχι,δεν ειμαι ασχετος.οντως επηρεαστηκαν απο το speed metal.γιατι το thrash ειναι ενας αλλος ορισμος,που εχει δωθει σε αλλο μουσικο ειδος,πιο παλια,ΑΣΧΕΤΕ.

ναι αλλα οι dri δεν διασκευαζαν σλευερ-οι σλευερ τους γαργαλουσαν τις κωλοτρυπιδες με τις γλωσσιτσες τους στο undisputed.και ευτυχως που οι dri ξυπνησαν μετα απο 3 δισκους και γυρισαν στα καλα τους.

οικογενειαρχης και γαβρος και δεξιος(ελα που δεν εισαι) και παλιος θρασας.το ΜΗΔΕΝΕ το ιδιο.το μονο πιο χαμηλα ειναι χανουμι,αριστεριστης,παντρεμενος,παλιος θρασας με εναλλακτικα πλεον γουστα.
(για αυτο εχει αξια το ηαρ,ελπιζω να το καταλαβατε-εδω υπαρχουν ανταλλαγες αποψεων με ατομα που αν τα γνωριζες απο κοντα στην καλυτερη θα τα εφτυνες στην μαπα.στηριζουμε.)

phthoggon
03-09-2009, 15:10
(για αυτο εχει αξια το ηαρ,ελπιζω να το καταλαβατε-εδω υπαρχουν ανταλλαγες αποψεων με ατομα που αν τα γνωριζες απο κοντα στην καλυτερη θα τα εφτυνες στην μαπα.στηριζουμε.)

μπα, ο μόνος που μπορώ να σκεφτώ ότι παίζει να ισχύει αυτό για την ακρίβεια είσαι εσύ!

Reject
03-09-2009, 15:13
οου!με σοκαρες!

Ford Prefect
03-09-2009, 15:17
χαχα, τον μαλάκα. Ναι ρε, τους έγλυφαν τις κωλοτρυπίδες. Γενικά, αν βάλεις τους DRI και τους Slayer σε ένα δωμάτιο μαζί, θα δεις τον Αράγια και τον Χάνεμαν να γλύφουν τον Σπάικ και τον Κερτ, τον Λομπάρντο να ρωτάει τον Φήλιξ (αυτός είναι ο ντράμερ των DRI εννοείται) πώς διάλο τα καταφέρνει και τέτοια.

Δε σχολιάζω για σπιντ και θρας. Γελάει ο κόσμος.

Αν λες ότι είμαι δεξιός, θα είμαι, στα άλλα μέσα έπεσες, ε, μπορεί και σε αυτό να έχεις δίκιο και να κοροϊδεύω τον εαυτό μου.

Τέλος, θέλω να μου διευκρινήσεις ρε συ, ήθελα να ρωτήσω και την άλλη φορά αλλά κώλωσα, τι εννοείς "παλιός" θράσερ; Και ποιος είναι ο "νέος" θράσερ; Και γιατί είναι κακό;

Ελπίζω να μη με φτύσεις αν με δεις από κοντά. Εγώ σε κέρναγα μια μπύρα. Αν με φτύσεις όμως, δε θα σου ξαναμιλήσω. Να μάθεις.

Reject
03-09-2009, 15:21
πιασαμε την κριτικη της τεχνικης βλεπω.κλασσικος μεταλλας.α,και ντραμμερ ειναι μονο ο υπερτσιτωμενος Eric Brecht,ο αλλος ειναι για μπουκωμενα δικασοπαιδα.

ελα,πανε να διαβασεις την βιβλο του μεταλ χαμμερ που λεει για θρας=ορισμος που δωθηκε σε μουσικη υποκατηγορια του μεταλ το 1983.

"Throughout the '80s, the term "thrash" was in use as a synonym for hardcore punk (as in the New York Thrash compilation of 1982). It eventually came to be used for the faster, more intense style pioneered by D.R.I., just before their crossover period"

συντηρητικος εισαι σιγουρα.

παλιος=ηλικιακα παλιος.

ουτε για χεσιμο ομως.

γουσταρω ποιοτικη συζητηση.γουσταρω τρολλινγκ.γουσταρω σπασμενα αρχιδια.

Ford Prefect
03-09-2009, 15:42
Βρε πιτσιρίκο, μην κολλάς στο χιούμορ. Ωραία, ο Λομπάρντο θα κάθεται και θα τσιμπιέται που είναι στο ίδιο δωμάτιο με τον Φήλιξ. Ποιος Έρικ ρε μπαγλαμά; Σε ένα δίσκο και ένα ΕP, ενώ ο άλλος παίζει στα θεϊκά, πλάκα κάνεις; Πιο τρου και από Ιτ Μέταλ ρε, μόλις υπογράψανε σε εταιρεία ξεπουλήθηκαν κι ετς.

Για το θρας άσε με να ΞΕΡΩ. Οι σκεϊτάδες υιοθέτησαν τον όρο πρώτοι και τον χρησιμοποιούσαν για είδη που στις συναυλίες έπεφτε ξύλο. Ε, από το '82 φίλε πάνκη, που έκανε την μπαμ εμφάνιση το θρας το ΔΙΚΟ ΜΟΥ, έκατσε ο όρος. Έξοντους, μπλαντ απόν δε στέιτζ. Το θρας μέταλ είναι ΤΟ θρας, διότι, ε, κάναμε πιο πετυχημένη εμπορικά σκηνή, προφανώς και χρησιμοποιείται τακτικά παγκοσμίως από το '82-'83. ΣΑΣ ΤΟ ΚΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ. ΘΡΑΣ ΜΕΤΑΛ - ΧΑΡΝΤΚΟΡ 1-0. Στο κώλο σας παόκια.

Ποιο χάμερ και μπαρμπούτσαλα; Εγώ σαν παλιός το διάβαζα και σαν χέβι μέταλ με αρχισυντάκτη τον Χάρη Warlord Πρασούλα. Εσύ από πού; wikipedia για τρου πάνκηδες; Ιτ Πανκ; Για πες.

Συντηρητικός, τι να πω; Συντηρώ το μοντέλο του γάμου με παιδιά και μονογαμικότητες. Μέσα στην φορμόλη, ναι, αλήθεια είναι. Δεν το παίρνω για βρισιά. Το δεξιός με τσίγκλαγε πολύ χειρότερα.

Παλιός σε ηλικία. Μάλιστα. Είστε ρατσιστής με τους ηλικιωμένους κύριε; Σας εύχομαι ένα γρήγορο θάνατο λοιπόν, να μην βιώσετε το βάσανο των -άντα, θε μου φύλαγε. Λιβ φαστ, ντάι γιανγκ.

Ποιότητα.

Reject
03-09-2009, 15:56
Για το θρας άσε με να ΞΕΡΩ. Οι σκεϊτάδες υιοθέτησαν τον όρο πρώτοι και τον χρησιμοποιούσαν για είδη που στις συναυλίες έπεφτε ξύλο. Ε, από το '82 φίλε πάνκη, που έκανε την μπαμ εμφάνιση το θρας το ΔΙΚΟ ΜΟΥ, έκατσε ο όρος. Έξοντους, μπλαντ απόν δε στέιτζ. Το θρας μέταλ είναι ΤΟ θρας, διότι, ε, κάναμε πιο πετυχημένη εμπορικά σκηνή, προφανώς και χρησιμοποιείται τακτικά παγκοσμίως από το '82-'83. ΣΑΣ ΤΟ ΚΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ. ΘΡΑΣ ΜΕΤΑΛ - ΧΑΡΝΤΚΟΡ 1-0. Στο κώλο σας παόκια.

Ποιο χάμερ και μπαρμπούτσαλα; Εγώ σαν παλιός το διάβαζα και σαν χέβι μέταλ με αρχισυντάκτη τον Χάρη Warlord Πρασούλα. Εσύ από πού; wikipedia για τρου πάνκηδες; Ιτ Πανκ; Για πες.

Παλιός σε ηλικία. Μάλιστα. Είστε ρατσιστής με τους ηλικιωμένους κύριε; Σας εύχομαι ένα γρήγορο θάνατο λοιπόν, να μην βιώσετε το βάσανο των -άντα, θε μου φύλαγε. Λιβ φαστ, ντάι γιανγκ.

Ποιότητα.

στα "θεικα".χαχαχα,γελαω.οτι ο πρωτος δισκος και το 7αρι ηταν ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ απο αποψη ταχυτητας και φασαριας ειχε βγει μεχρι τοτε,το βαζει αυτοματα στην δεκαδα με τους πιο σημαντικους δισκους.τα 4 of a kind,thrash zone ειναι ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ,ΩΡΑΙΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ crossover.αλλα ειπαμε,με μεταλλα μιλαμε.

ορσα την πρωτη μουντζα.
οι σκεηταδες σαν "THRASH" εννοουσαν συγκεκριμενες σκεητμπορντ καταστασεις,εξ ου και το περιοδικο "Thrasher"-πρωτο τευχος το 1981.

Σαν "thrash" την μουσικη σας την ονοματισε ο ΜΕΤΑΛ τυπος,απο το 1984 και μετα.Ακομα και την διαφημηση του Reign in blood να δεις,μιλαει για "Speed metal from hell".Τα πανκ φανζιν ποτε δεν ιοθετισαν αυτον τον ορο και παντα αναφεροντουσαν στην μουσικη σου σαν speed metal.Αν απο την εμπορικοτητα μπορεις να κρινεις οτι πρεπει να χρησιμοποιεις και εναν ορο,συγνωμη αλλα εχασες πουστογαβρε.2-4 στην κωλαρα σου.φαε σκατα λοιπον με την χρηση του ορου.

Σου πασαρα το λινκ απο wikipedia,συγνωμη,δεν εχω σκαννερ για να αποδειξω ουτε ποσο ΤΡΟΥ πανκ οπαδος ειμαι,ουτε ποσο παλιος ειμαι (πληροφοριακα ειμαστε κοντα ηλικιακα σαχλαμαρα).
Δεν ειμαι ρατσιστης με τους ηλικιωμενους,ειμαι ρατσιστης με τους καραφλοχαιτουλες που το παιζουν ιστορια-και εσυ εμπιμπτεις σε αυτην την κατηγορια και ας εισαι μαλλιαμουσιας ακομα.

παντα υψηλη ποιοτητα.σε βαρεθηκα ομως και παω καμια βολτα!

Ford Prefect
03-09-2009, 16:34
Κοίτα, αν εσύ ακούς δίσκους με βάση την σημασία τους, πάω πάσο. Εγώ πάλι θεωρώ την τριάδα μακράν τα καλύτερα των D.R.I. Κι ας είναι προβλέψιμα. Ο τύπος, ναι, αυτός εδραίωσε την χρήση του όρου, ποιος ήθελε να την εδραιώσει; Έτσι πάνε αυτά, χρόνια τώρα. Από το 82 όμως θρας λέγανε την μουσική τους και οι μπάντες. Διάβασε τους στίχους του whiplash. 1982 γράφτηκε. Και οι οπαδοί σιγά-σιγά αυτό χρησιμοποιούσαν, γιατί μακιαβελικά οι ρουφιάνοι οι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούσαν τον όρο με απώτερο σκοπό να υποσκελίσουν την σκηνή του χαρντκορ. Άσε δε τους προδότες Άνθραξ που και σκέιτ κάνανε και κλέψανε το μος και αυτοβαπτίστηκαν θρας. Καργιόληδες.

Εγκυκλοπαιδικά, το 82 με 84 χρησιμοποιούνταν για το ίδιο είδος οι όροι θρας, σπιντ και πάουερ. Η δική σου αντίδραση είναι καρμπόν η ίδια αντίδραση που έχουν κάτι καραφλοχαίτουλες θρασάδες καλή ώρα που την λένε σε παουεράδες που ακούνε Στρατοβάριους ότι πάουερ λέγανε τα αρσενικά και τεστοστερονάτα γκρουπ του 82-84, όχι τις φλωριές των Χέλοουιν. The irony, as they say, is overwhelming.

Δυστυχώς για τον εφευρέτη του όρου, το θρας είναι ιδίωμα του μέταλ. Είμαι βέβαιος πως είναι δυσβάσταχτο το φορτίο της αληθινής γνώσης, απλά ο υπόλοιπος πλανήτης χέστηκε.

Εντωμεταξύ, το Nightfall των Candlemass διαφημιζόταν ως ο καλύτερος χέβυ μέταλ δίσκος όλων των εποχών. Κάποιος πρέπει να μηνύσει τους διαφημιστές. Και ο άλλος που έγραψε το σλόγκαν για το Ρέιν ιν Μπλαντ έπρεπε να διαγραφεί από το κόμμα που έδινε γραμμή να κλαπεί πάραυτα ο όρος θρας. Ατυχές.

Για κάποιον που σιχαίνεται τους μεταλοπατέρες, you sure as fuck sound like one.
η μόνη διαφορά σου, πέραν του ότι ακούς ΚΑΤΩΤΕΡΟ είδος μουσικής, είναι ότι το παίρνεις στο χαβαλέ όταν σου βρίζουν τα αγαπημένα συγκροτήματα. Το οποίο είναι όντως μεγάλη υπόθεση, δεν λέω, αλλά έχεις ακόμα το σύνδρομο της πρόκλησης και της σύγκρουσης, κατ'εξοχήν μεταλοπατερική αρρώστεια. Υπό άλλες χωροχρονικές συνθήκες, θα έκανες τσάρκες στο Μοναστηράκι ρωτώντας πιτσιρίκια για το μπλουζάκι τους και θα πούλαγες τσαμπουκά στα ποζέρια.

Καλή βόλτα.

Reject
03-09-2009, 19:58
η μόνη διαφορά σου, πέραν του ότι ακούς ΚΑΤΩΤΕΡΟ είδος μουσικής,

κατωτερο που?τεχνικα?υπαρχουν απειροι παιχταραδες στο πανκ.τους οποιους δεν ξερεις και λογω αγνοιας τους απορριπτεις ολους ως κουλους.
μουσικα?τεραστιοι δισκοι εχουν γραφτει.τους οποιους δεν εχεις ακουσει γιατι ησουν απασχολημενος να διαβαζεις τα σκουπιδια του Πρασουλα.
ιστορικα?πολυ παλαιοτερο απο αυτα που ακους εσυ.
σαν επιρροη?δημιουργησε ξεχωριστες σκηνες (οπως το paisley underground,us alternative,no wave,dark wave,grunge) που ολα ξεφυτρωσαν μεσα απο το πανκ ή χαρη στο πανκ,ενω επηρεασε εντελως ετεροκλητα ειδη οπως μια πλευρα της ποπ απο την μια,και μια πλευρα του μεταλ απο την αλλη.
Το μεταλ σου τι επηρεασε?μονο το μεταλ.Τι αλλο κοντινο συγγενικα ειδος βγηκε απο το μεταλ χωρις οπως να ειναι μεταλ?κανενα.(μην πεις nu metal,και φυσικα μην πεις grunge)
α,και λιγο σεβασμο στο μουσικο ειδος που αν δεν υπηρχε εσυ τωρα στην καλυτερη να ακουγες μεχρι judas priest.

Δεν σου λεω οτι το πανκ ειναι ανωτερο.εισαι ομως τουλαχιστον χαζος αν το θεωρεις κατωτερο στην μουσικη ιστορια σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τομεα,σε σχεση με το μεταλ.Το οτι η αγνοια σου δεν μπορει να σε αφησει να δεις κατι περα απο τους Σεξ πιστολς και το ετος 1977,δεν ειναι κατι που θα στο λυσω εγω.
Και btw,δεν εχω κανενα προβλημα με οποιον ακουει τζαζ,προγκρεσιβ,κλασσικο ροκ,γιαπωνεζικη ποπ ή γιουροντανς δεκαετιας 90.Με τους βλακες τους (ελληνες) μεταλλαδες εχω,που νομιζουν οτι η μουσικη τους ειναι το ιερο δισκοποτηρο ολων των μουσικων του πλανητη,οτι ειναι ο περιουσιος λαος του θεου Πανα.και γινονται ακομα χειροτεροι οταν μεγαλωνουν και μιλανε για back in the days και πουλανε μουρη ενω δεν ξερουν τι τους γινεται-αυτο το μοναδικο προσον το εχουν μονο αυτοι στην ιστορια της μουσικης.Αγνοια συνοδευμενη απο μεγαλοστομιες.
Αυτα.Ο διαχωρισμος πρεπει να ειναι αμεσος.End of discussion.

Comte de Saint-Germain
03-09-2009, 20:00
Το γεγονός ότι αυτό το θρεντ έφτασε τις 13 σελίδες αποδεικνύει πόσο άσκοπο είναι. Δεν είναι ζήτημα διαχωρισμού ή μη, είναι ζήτημα ατόμων και μόνο ατόμων.

phthoggon
03-09-2009, 20:36
Το γεγονός ότι αυτό το θρεντ έφτασε τις 13 σελίδες αποδεικνύει πόσο άσκοπο είναι. Δεν είναι ζήτημα διαχωρισμού ή μη, είναι ζήτημα ατόμων και μόνο ατόμων.

Έχει πλάκα να το λες αυτό όταν έχει προηγηθεί αυτό το ποστ του πάνκη εδώ

Με τους βλακες τους (ελληνες) μεταλλαδες εχω,που νομιζουν οτι η μουσικη τους ειναι το ιερο δισκοποτηρο ολων των μουσικων του πλανητη,οτι ειναι ο περιουσιος λαος του θεου Πανα.και γινονται ακομα χειροτεροι οταν μεγαλωνουν και μιλανε για back in the days και πουλανε μουρη ενω δεν ξερουν τι τους γινεται-αυτο το μοναδικο προσον το εχουν μονο αυτοι στην ιστορια της μουσικης.Αγνοια συνοδευμενη απο μεγαλοστομιες.
Αυτα.Ο διαχωρισμος πρεπει να ειναι αμεσος.End of discussion.

και δε το λέω για κακό, το λέω κιόλας επειδή κατά γενική ομολογία των περισσοτέρων ο πάνκης ξέρει τι λέει. (επίσης δεν έβαλα τα μπόλντ τυχαία). Σκεφτείτε το και αν έχει κανένας όρεξη για ανάλυση εδώ είμαστε!!

Ford Prefect
03-09-2009, 20:58
Ρε πάνκη δεν γίνεται. Δεν γίνεται. Το ότι το έβαλα με κεφαλαία, ενώ έχεις διαβάσει άπειρα ποστ στο παρελθόν που δίνω ρισπέκτ στο πανκ, το ότι όλο τα ποστ μου σου λένε με τον πιο άμεσο τρόπο ότι πάσχεις από μεταλοπατερίαση, όλα αυτά λοιπόν, και όμως δεν ήταν αρκετά για να καταλάβεις ότι ήταν ειρωνικό το σχόλιο.

Αντιθέτως, σαν 15χρονος Πρασούλας μου αραδιάζεις επιχειρήματα (επιφανειακά και άχρηστα έως άκυρα) γιατί το πανκ ΔΕΝ είναι κατώτερο είδος. Και όχι μόνο αυτό, που ομολογώ είναι γλυκύτατο να βλέπεις να υπερασπίζεσαι το ΕΙΔΟΣ σου σου με τέτοιο σθένος, αλλά κάνεις και επίθεση στο μέταλ ("ΕΝΩ ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΤΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕ;;;") που κατά τ'άλλα δεν θεωρείς κατώτερο, απλά στην είπανε και έπρεπε να απαντήσεις φαίνεται.

Τώρα όλοι οι βλάκες έλληνες μεταλλάδες (που τα έχω πει στο θρεντ για το ντοκυμαντέρ και αλλού) που κάνουν σαν κομπλεξικοί όπως λες, τι να πω; Ο ένας "γραφικός" διαμαρτύρεται γιατί (όντως) του συμπεριφέρονται λες και είναι μαϊμού και ο "ανοιχτόμυαλος-ακομπλεξάριστος" (εσύ) προσπαθεί να με πείσει για το μήκος της ψωλής των εγκυκλοπαιδικών του γνώσεων και να με ταπώσει. Τα συμπεράσματα δικά σου.

Το μέταλ είναι το δισκοπότηρό ΜΟΥ, ναι.

carheart
03-09-2009, 21:04
Το metal είναι ως τώρα κρέας και δισκοπότηρο.

Ακόμα και αν δεν είστε μεταλχάμμερς, δεν λες πως βγαίνει και νόημα.

Ford Prefect
03-09-2009, 21:10
Έλα, μην κάνεις τον μαλάκα και εσύ.

Reject
03-09-2009, 21:13
ο "ανοιχτόμυαλος-ακομπλεξάριστος" (εσύ) προσπαθεί να με πείσει για το μήκος της ψωλής των εγκυκλοπαιδικών του γνώσεων και να με ταπώσει. Τα συμπεράσματα δικά σου.

καμια σχεση ομως.δεν με νοιαζει να δειξω τις γνωσεις μου,δεν με ενδιαφερει μεσω ενος φορουμ να εκτεθουν οι αποψεις μου σε ατομα που δεν ξερω και ουτε θα ειχα ορεξη ποτε να γνωρισω (οχι επειδη ειναι μεταλλαδες,αλλα επειδη εχουν τη ιδια αντιμετωπιση που εχεις εσυ προς οτιδηποτε "εξωτικο",αλλοι λιγοτερο και αλλοι στον υπερτατο βαθμο).
και στην τελικη,εσυ εισαι εκεινος που μιλας για ΑΝΩΤΕΡΕΣ μουσικες.Δεν μιλησα εγω για ανωτεροτητες και αλλες μαλακιες.τωρα αν σε εθιξε η συγκριση,οκ.
οταν ρωτησα "Το μεταλ ποια σκηνη επηρεασε πλην της μεταλ σκηνης ή το μεταλ ποια σκηνη δημιουργησε η οποια να εχει παρει τις βασεις απο το μεταλ αλλα να μην θεωρειτε καργα μεταλ",στο ρωτησα οχι για να υποτιμησω το μεταλ,αλλα για να σου δειξω πως εχεις αδικο που υποτιμας εσυ ενα μουσικο ειδος που δεν ξερεις.

οτι και να γινει,οτι και να σου πω,δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να πειστεις.ακομα και οταν σου μιλαω με ατρανταχτα επιχειρηματα για καποια πραγματα εσυ συνεχιζεις να σολαρεις,και τελικα καταληγεις στην απαξιωση του "αντιπαλου" μιας και δεν εχεις επιχειρηματα.ειστε τα παιδια ενος ΑΝΩΤΕΡΟΥ θεου,ειπαμε.

Ειναι τελικα τυχαιο πως ακομα και μπροστα στα ματια σας αν σας δειξουμε κατι,εσεις οι ΑΝΩΤΕΡΟΙ δεν θα μπορεσετε να το δειτε?
Ποιος ειναι ο λογος ρε Φορντ που ειστε ΤΟΣΟ κλειστομυαλοι?δλδ φερε μου αυτον που σας εκανε αυτο το κακο να τον πλακωσω στις σφαλιαρες.μονο εσεις ειστε ετσι.ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ.
Ο ενας λεει "ακουω και αρτ ροκ" λες και ειναι κατι τοσο μακρυνο απο το χεβυ μεταλ που πρεπει να νιωθει τρομακτικα ανοιχτομυαλος.
Καλα για ρουθλεςς δεν μιλαω,αυτος αν ακουσει sacred reich θα κοκκινησει απο ντροπη γιατι θα θεωρησει στιγμιαια τον εαυτο του "πανκοσπορο".
και μετα με λετε εμενα κολλημενο.ναι,ειμαι καρακολλημενος στο πανκ (και παντα θα ειμαι) αλλα μου αρεσουν και αλλα 1002 πραγματα.τα οποια δεν εχουν καμια συγγενεια με το πανκ.

Τελικα το συμπερασμα που εβγαλα μετα απο τοσα χρονια ειναι οτι για εσας τα πραγματα πανε ως εξης:στην μια πλευρα το μεταλ,στην αλλη τα ΣΚΑΤΑ.δεν εξηγειται αλλιως.

Griffith
03-09-2009, 21:21
πω φίλε.θρεντ καφενείο.μόνο για μερακλήδες.

Ford Prefect
03-09-2009, 21:25
Ρε μαλάκα, επίτηδες το κάνεις;

Κάτσε να στα πω αργά και καθαρά:

1. Γουστάρω πολύ το πανκ. Κάποια, αρκετά περισσότερα από ότι ο μέσος Έλλην ακροατής.

2. Σέβομαι πολύ την επιρροή του πανκ στην μουσική που ακούω, κάτι που έχω γράψει πολλάκις στο παρελθόν προσωπικά απευθυνόμενος σε σένα. (Το 'χεις ψιλοκάψει ε;)

3. το "ΚΑΤΩΤΕΡΟ" ήταν ΕΙΡΩΝΙΚΟ. Αν δεν ξέρεις τι θα πει η λέξη, πες μου να στην εξηγήσω. Τσίγκλισμα που έλεγες ότι γουστάρεις; Σημαίνει πάντως πως δεν θεωρώ το πανκ κατώτερο. Τι σκατά αναλογία έκανα με το φαΐ; Πιο ξεκάθαρη γίνεται; Εκτός αν πιστεύεις πως θεωρώ η γεύση είναι αντικειμενικό μέγεθος μετρήσιμο.

4. Όταν μου αραδιάζεις επιχειρήματα για την σκηνή σου, που αν θες τα αναλύουμε κάποια άλλη στιγμή και μετά μου μοστράρεις την ερώτηση-κεραυνό "ενώ το μέταλ τι;", ακόμα και αν δεχτώ ότι είσαι μπαμπουΐνος και δεν το έπιασες το ειρωνικό, έχεις μπει στο ίδιο τριπάκι να βγεις εσύ ανώτερος. Στην καλύτερη για σένα η δικαιολογία σου είναι "Αυτός το ξεκίνησε κυρία".

5. Ποια αντιμετώπιση έδειξα εγώ προς ο,τιδήποτε εξωτικό; Ποιο εξωτικό; Τι ναρκωτικά παίρνεις; Με ποιον με μπερδεύεις;

6. Όλα τα παραπάνω είναι στάχτη στα μάτια σου. Σκατά είναι το πανκ σου και πεθαμένο, μουσική για πρεζόνια τελειωμένα της Τούμπας που δεν ξέρουν ότι έχουμε 2009.

Ford Prefect
03-09-2009, 21:26
Μην κάνεις έντιτ ρε παπάρα. Γράψε και δεύτερο.

Ford Prefect
03-09-2009, 21:28
πω φίλε.θρεντ καφενείο.μόνο για μερακλήδες.
Ώπα, δηλαδή στα άλλα τόπικς δεν είναι καφενείο; Μαλακία σας.

Reject
03-09-2009, 21:30
1.οκ
2.οκ (οχι ψιλο,εντελως)
3.οκ
4.ηταν ωραιο το τσιγκλισμα μου παντως-πουστικο.δεν εθιξα ευθεια το μεταλ,αλλα σε εβαλα σε κακο τριπακι.
5.εξωτικο=περα απο τα τετριμμενα και συνηθισμενα μουσικα γουστα μας ρε χαλβα.
6.η Τουμπα δεν εχει πρεζονια,μονο σουρωμενους.τα μεταφεραμε στον ηρακλη τα ζακια.και μονο που εχετε παντως στην συνομοταξια σας αζορ και ρουθλεςς,εχετε κλεισει σαν μουσικη σκηνη.κριμα που δεν εισαι βαζελος να σε αρχισω στο δουλεμα περι επικου μεταλ,οι γκευβροι ειστε(οπως και οι παοκτσηδες) γνωστες κλασσικομεταλ λουλες.

ασε με τωρα να βγω καμια βολτα ακομα,9μιση πηγε.

Ford Prefect
03-09-2009, 21:38
4. Κανένα τριπάκι. Μόνο απορίας: Γιατί μου τα λέει αυτά;
5. Σώπα. Εγώ πότε έθιξα τα εξωτικά δεν ξέρω. Μια φορά μόνο στο δίλημμα μιουζ-ρέντιοχεντ είπα "Ομπιτσουαρι". Ακούω πάρα πολλά εξωτικά.
6. Ο Ρέηζορ ξαναλέω είναι στους τοπ 5 πόστερς.

Καλή τσάρκα.

Parasight
04-09-2009, 09:11
Να πω κι εγώ τη μαλακία μου, δεν έχει νόημα ο διαχωρισμός, απλά γιατί: πού θα μπουν threads πχ για System of a Down, Rammstein κλπ κλπ.; Εκεί κι αν θα γίνει μπάχαλο.
Η μόνη λύση κατ'εμέ, έκκληση για μείωση της μαλακίας και αυστηρότερο moderating. Ειπώθηκαν όλα αυτά απ'ό,τι βλέπω αλλά κάνω μια σούμα.

Dragonlord
04-09-2009, 10:45
Να πω κι εγώ τη μαλακία μου, δεν έχει νόημα ο διαχωρισμός, απλά γιατί: πού θα μπουν threads πχ για System of a Down, Rammstein κλπ κλπ.; Εκεί κι αν θα γίνει μπάχαλο.
Εμ. Φαντάσου μπάχαλο αν κάποιος κακομοίρης πάει και βάλει ράμσταην στο μέταλ φόρουμ. Μαλακίες, γενικώς ο μόνος λόγος που θα σκεφτόμουν το διαχωρισμό θα ήταν να είχε τόοοση κίνηση που να δυσκολευόταν κάποιος να παρακολουθήσει, όπως πχ είχε γίνει με το διαχωρισμό general-death to polls.

KoiliaSamprela
04-09-2009, 11:55
αν γίνει ο διαχωρισμός δεν θα ξέρω που θα γράψω μιας και έχω αποφασίσει να μην έχω παρωπίδες στα αυτιά μου.
Δεν ξέρω αν είναι κακό να ακούς στον νταλκά σου The Fall και Swans , να σε πιάνει να βάζεις στο πικ απ , Dead Kennedys και να κάνεις τεράστιο ταξίδι να δεις Anthrax Suicidal Tendencies και Sacred Reich.
Να έχεις στο σπίτι σου δισκογραφία Nick Cave (και όλα τα γύρω γύρω) Einsturzende Neubauten (και όλα τα γύρω γύρω) Depech Mode και παραδίπλα maiden , metallica (3 πρώτα εντάξει? :P) ozzy , και από κάτω Skynyrd , ZZ-TOP molly hatchet.
Και στο απέναντι ραφάκι 4ad και factory μαζί με όλο το manchester των 90's.

όποιος θέλει να βάζει ταμπέλες και παρωπίδες είναι γούστο του , αλλά εμένα με τα στενά προσωπικά μου γούστα δεν θα μου κόψει κανένας την καύλα να ακούω καλή μουσική.
Ομοίως και σε ένα ανοιχτό φορουμ, αν κάποιον τον θεωρώ "παπάρα" απλά προσπερνάω τι λέει.

(απελπιστικά άσχετο συμπέρασμα , /join #care)

fandango
04-09-2009, 21:20
Η μόνη λύση κατ'εμέ, έκκληση για μείωση της μαλακίας

good luck with that.