View Full Version : Depeche Mode fiasko, 12/3/09
Mr Mojo Rising
13-05-2009, 02:46
Λοιπόν, μετά από μία μαραθώνια ταλαιπωρία έφτασα σπίτι μου πριν από μία ώρα και ήμουνα κι από τους τυχερούς. Έφτασα στο terra vibe κατα τις 6:45 αλλά μπήκα 7:15 γιατί πάρκαρα αναγκαστικά μισή ώρα με τα πόδια από την είσοδο. Άκουσα τους καλούτσικους Puressence μέχρι τις 8 και αφού περιμέναμε 1:30 ώρα, κατά τις 9:30 βγήκαν να ανακοινώσουν την ακύρωση της συναυλίας λόγω ασθένειας του Dave Gahan ο οποίος απ' ό,τι μας είπανε οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Φυσικά ξενερώσαμε όλοι, πολλοί ελληνάρες αρχίσανε τα βρισίδια κανείς δεν ήξερε όμως τι θα ακολουθούσε. Από τις 9:30 που έγινε η ανακοίνωση βγήκα τελικά στην εθνική στις 12:30 και τονίζω ότι ήμουνα από τους πρώτους που βγήκανε από τον συναυλιακό χώρο. Μιλάμε για ατελείωτες ουρές αμαξιών όπου όλοι είχαν σβήσει τις μηχανές και είχαν βγει έξω στο δρόμο και περιμένανε μάταια.
Πρέπει επιτέλους οι διοργανωτές να καταλάβουν ότι δε γίνεται να μαζεύεις τόσες χιλιάδες κόσμο και μετά να τους αφήνεις να κόψουν το λαιμό τους. Όταν διοργανώνεις ένα τόσο μεγάλο γεγονός και με τόσο ακριβά εισητήρια, οφείλεις να φροντίζεις και για θέματα όπως parking, ομαλή άφιξη και ομαλή & γρήγορη αναχώρηση του πλήθους. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!
Είσαστε.γιατι.πατε.τερα.βαιμπ.ενω.ξερετε.οτι.ειναι.σκατα.απο.ολες.τις.αποψεις.κσι.
απο.οργανωση.και.απο.λεφτα.και.απο.παρκινγκ.
.
Mitsmann
13-05-2009, 02:51
ΛΟΛ@ΑΚΥΡΩΣΗ.
Τοσο κοσμο δεν εχω δει ποτε στη ζωη μου, εφυγα στους πρωτους 50 απο το χωρο γιατι δεν ειχα μπει ακομα, ημουν on the verge of entering και στις 22.20 ημουν στο Μαρουσι. Δεν υπαρχει ποτε αυτο που εγινε σημερα. Δεν ξερω ποσος κοσμος ηταν πραγματικα.
Blindgeo
13-05-2009, 09:08
H malakia ths didi ka8e xrono gigantwnetai kai perissotero.
Standar to hkseran nwritera alla den to anakoinwsan.
Egw den to phra prefa, giati to pc sto spiti mou einai gia service kai den eida ka8olou TV x8es kai shmera to prwi blepw mia filh mou sto msn kai thn rwtaw pws perase x8es! :-?
FIX eixe pio polu kosmo kai apo Metallica?
Amnesiac.
13-05-2009, 09:39
πολλοί ελληνάρες αρχίσανε τα βρισίδια
Ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας.
Πηγαίνει σε συναυλία με πανάκριβο εισιτήριο, τρώει 7 τόνους σκόνη, τελικά η συναυλία δε γίνεται καν ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ, ενώ θα έπρεπε να πετάει λουλούδια στη σκηνή και να τραγουδάει μαζί με τους υπόλοιπους "περαστικά David".
Γενικά, κράξτε όσο θέλετε, μια χαρά σας τα πήρε τα λεφτά η ντιντί και μια χαρά θα σας τα ξαναπάρει την επόμενη φορά που θα έρθει το ίδιο ή κάποιο άλλο wtf_xynw_ta_spaw_porwnomai συγκρότημα :thumbsup:
carheart
13-05-2009, 11:20
Πηγαίνει σε συναυλία με πανάκριβο εισιτήριο, τρώει 7 τόνους σκόνη, τελικά η συναυλία δε γίνεται καν ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ, ενώ θα έπρεπε να πετάει λουλούδια στη σκηνή και να τραγουδάει μαζί με τους υπόλοιπους "περαστικά David".
χαχαχααχαχχα
Blindgeo, ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ. Καταρχας και 2006 Depeche Mode ειχε πιο πολυ κοσμο απο Metallica. Απο οτι μου εχουν πει αλλοι, Metallica ειχε πιο πολυ κοσμο απο οτι Roger Waters (με μικρη διαφορα, ισως και το ιδιο) και απο Black Sabbath, αλλα το χτεσινο ηταν αδιανοητο πραγματικα.
Tonosalata
13-05-2009, 12:02
depeche powned.
Raven Lord
13-05-2009, 13:31
Depeche Mode :roll:
Out Of The Body
13-05-2009, 13:32
.
Tonosalata
13-05-2009, 13:38
tsakali o filos sou.
antimusic
13-05-2009, 13:38
ωχ μωρέ πώς κάνετε έτσι να πούμε, αφού η didi θα σας επιστρέψει κανα εικοσάευρο από το εισιτήριο (γιατί το λάηβ έγινε, παίξαν οι puressence) και όλα κομπλέ.
Piga ki egw gia to tzabe tou pramatos.Nai o kosmsos itan perisoteros apo tin proigoumeni tous fora (pou eixa plirosei), apo metallica klp.Kata tis 9+ 8a mas afinane siga siga stin porta apo oti edixnan ta pramata.Eisitiria poulagan kanonika mexri telous.Pali kala pou de bikame kai me mia metavoli figame sxetika eukola.Parkin pantws prin tin 1h diastavrosi pou se vgazei terra vibe kai fisika autokinita panw stin e8niki.Girw sta 7xlm oura ipologizontas apo tis pinakides.
Krima ston kosmo me eisitirio, se autous pou ir8an apo eparxia klp.Peran tou fiaskou otan ipologizoun toso kosmo kai tous vazoun sto xorafi anti px kana oaka, e dixnei to pioi einai.Apo tin alli opos eipo8ike, oi tipoi einai monopolio sxedon se auto pou kanoun, opote den iparxei sotiria.Kai to maziki apoxi , otan milame gia toses xiliades kosmou , einai utopia e.
Marillion
13-05-2009, 14:01
Ακυρώθηκε κ οριστικά το λαιβ, μην περιμένετε σήμερα
χαχαχααχαχχα
λιωνω
Out Of The Body
13-05-2009, 14:12
.
freak brother
13-05-2009, 14:19
εγω εκλασα στις μπυρες σε ταβερνα της μαλακασας.. αδειασε η κινηση και ολα κομπλε!
Αν δεχτούμε ότι όντως ήταν άρρωστος και δεν έγινε λιώμα απ' την κόκα ή κάτι τέτοιο, ναι, συμφωνώ, χωρίς καμία δόση ειρωνίας.
freak brother
13-05-2009, 15:58
πρεζα φιλος !! αμα εισαι πρεζακιας ξενος δεν θα πας να τιμησεις?
Tonosalata
13-05-2009, 16:01
sas thn feran POUSTIKA
san thn mousikh tous.
Zoonchild
13-05-2009, 16:19
sas thn feran POUSTIKA
san thn mousikh tous.
να το γραφεις σωστα την αλλη φορα:!:
mindscape
13-05-2009, 16:41
Έμαθα ότι θα κάνουν τελικά ακουστικό σετ μέσα από την κλινική που είναι ο τραγουδιστής, αλλά μόνο για το fan club και με ορισμένες οδηγίες όπως να μην φοράει ΚΑΝΕΙΣ πολύχρωμα ρούχα και τίποτα περίεργο γιατί ο ΜΑΛΑΚΑΣ βλέπει ακόμα δράκους και δεινόσαυρους...
mrmaiden
13-05-2009, 16:47
χαχαχααχαχχα
λιωνω
:rofl::rofl:
Drumsick
13-05-2009, 18:20
Έμαθα ότι θα κάνουν τελικά ακουστικό σετ μέσα από την κλινική που είναι ο τραγουδιστής, αλλά μόνο για το fan club και με ορισμένες οδηγίες όπως να μην φοράει ΚΑΝΕΙΣ πολύχρωμα ρούχα και τίποτα περίεργο γιατί ο ΜΑΛΑΚΑΣ βλέπει ακόμα δράκους και δεινόσαυρους...
χαχαχαχααχαχαχαχα
Mr Mojo Rising
13-05-2009, 18:28
Λοιπόν μιας που είμαστε στη χώρα του "φίλε έχω κάτι γνωστούς εκ των έσω και ξέρω εγώ" ξεκινάω μια λίστα με σενάρια που άκουσα από διάφορες πάντες σχετικά με το τι συνέβη στον Dave Gahan και ανεβλήθη η χθεσινή συναυλία:
1. Overdose
2. Γαστρεντερίτιδα
3. Έσπασε το πόδι του
4. Έπιασε την ελληνίδα γυναίκα του στα πράσα
5. Άκουσε τους Puressence και ξενέρωσε
6. Πέθανε!! (ναι και αυτό προήλθε από "εσωτερική πληροφορία", δεν κάνω πλάκα)
και μια που η μαλακία δεν έχει όρια συμπληρώνω κι εγώ
7. Τον απήγαγαν εξωγήινοι
Όποιος θέλει ψηφίζει ή συμπληρώνει τη δικιά του εκδοχή.
freak brother
13-05-2009, 18:36
οι ξενοι μας γαμανε τις γυναικες.
fandango
13-05-2009, 18:51
μην πετάξετε τα εισιτήρια, θα ισχύσουν κανονικά όταν ξαναέρθουν.
:razz:
BURNIN AMBITION
13-05-2009, 19:06
opws me king diamond? lol
kai candlemass?
Stormrider
13-05-2009, 20:50
ας πω και εγω τον πονο μου .
μιαμιση ωρα να παμε μαλακασα . 45 λεπτα περπάτημα απο το σημείο που παρκάραμε στο τερα βαιμπ . είχαμε παει παρέα τέσσερα αμαξια , δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε γιατί δεν είχε σήμα πουθενά . μπήκα τσάμπα . δεν είχα προλάβει να κατέβω στον συναυλιακο χώρο οταν το εμαθα . έφυγα σχεδον τρέχοντας για να προλάβω την κινηση . 35-40 λεπτα περπάτημα για το αμαξι παλι . ευτυχώς προλάβαμε την κίνηση .30 λεπτα επιστροφή .
αλλος φιλος οταν φτάναμε εμεις αθηνα μολις έμπαινε εθνική . εντζόη δε σάηλενς
malista...den kserw an exei ksanaginei pote auto sta xronika megalis synaulias..dld na akyrwthei to live afou exoume oloi talaipwrithei gia na pame k exoume plirwsei eisitirio(estw k miso me mia fili)k na mas to anakoinwsoune teleutaia stigmi!!!\pira thl simera to prwi,akyro k simera to live(oxi pws tha mporousa na paw simera)k telika tha anakoinwsoun mesa sto kalokairi alli hmerominia k ama den katsei tote tha paroume ta lefta mas pisw(RE!!!!)ksenerwma genika,perimename mia wra na psiloadeiasei o xwros k meta alli tosi giana adeisoun k oi dromoi...
Tonosalata
13-05-2009, 21:57
sagapaw,san allote
χααχαχαχ φιλος πληρωσε 40 ευρω ταξι να παει μαλακασα χααχχααχ
Amnesiac.
13-05-2009, 23:18
Παιδιά έφυγα και γω μέσα στους 50 πρώτους (όπως και οι υπόλοιποι 16.000 γνωστοί μου) και γύρισα τώρα σπίτι. Γαμώ τη ντίντι.
pitchfork
13-05-2009, 23:33
Αγοράζω χθεσινά εισιτήρια ακυρωμένα 0,5 € / τεμάχιο (μόνο 80αρια και 100άρια plz)
mindscape
14-05-2009, 03:13
Αγοράζω χθεσινά εισιτήρια ακυρωμένα 0,5 € / τεμάχιο (μόνο 80αρια και 100άρια plz)
Σου δίνω 60άρι για 40 λεπτά του ευρώ (ακατέβατα όμως). Είχε πέσει κατά λάθος ρουχάλα πάνω, αλλά σκουπίστηκε και έχει μείνει ένα μικρό σημάδι-περίγραμμα...
Blindgeo
14-05-2009, 10:02
Mono sthn Ellada otan akurwnetai mia sunaulia den sou epistrefoun ta lefta sou pisw, alla se desmeuoun na pas ksana se mia hmeromhnia pou 8a orisoun autoi kai pou esu uparxei periptwsh (eidika ama eisai apo eparxia) na mhn mporeis na pas. Na tous xairomaste!
Gi'auto egw feto rixnw mauro sto rockwave kai paw Graspop bitches!
jack the ripper
14-05-2009, 12:35
eida avatar mindscape kai nomiza oti milage abruzzi
mindscape
15-05-2009, 04:17
eida avatar mindscape kai nomiza oti milage abruzzi
Δεν μίλαγε όμως, ε?
GuardianOfIvorytower
15-05-2009, 11:15
Ακύρωσαν λέει άλλες 4 εμφανίσεις.
Blindgeo
15-05-2009, 12:09
Ntaxei. To tsirlipipi apokleietai na ton ebgale off gia kammia 10aria meres.
Νταξ μάγκες, τώρα πείτε μου ποιος θα προτιμήσει να ξαναδεί συναυλία στην Ελλάδα... Καλύτερα να δώσεις τα λεφτά να πας Αγγλία/Γερμανία, να δεις σε ένα τριήμερο απίστευτα γκρουπάκια, να κάνεις και τις διακοπές σου και τέλος...
Τι 40 ευρώ ταξί ρε μλκ... καραφλιάζω...
pitchfork
16-05-2009, 14:24
Για να είμαστε πάντως σοβαροί, αυτό το σκηνικό θα μπορούσε να γίνει παντού, θα μπορούσε να τύχει και Αγγλία δλδ, η ελλάδα έφταιγε?
Οι μαλακίες βέβαια του χωραφιού που κάποιοι θεωρούν συναυλιακό χώρο προϋπήρχαν, δεν έχουν σχέση με το θέμα μας. Απλά τώρα τις συνειδητοποίησαν κάποιοι ακόμα φλωρονιουμπάδες που επέλεξαν τη συγκεκριμένη μέρα για να το παίξουν ψαγμένοι στα μπάζα που κυκλοφορούν.
carheart
16-05-2009, 14:36
Νταξ μάγκες, τώρα πείτε μου ποιος θα προτιμήσει να ξαναδεί συναυλία στην Ελλάδα... Καλύτερα να δώσεις τα λεφτά να πας Αγγλία/Γερμανία, να δεις σε ένα τριήμερο απίστευτα γκρουπάκια, να κάνεις και τις διακοπές σου και τέλος...
ακριβώς αυτό.
τα φεστιβάλς στο εξωτερικό γίνονται ταυτόχρονα δίπλα στο αεροδρόμιο, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και το ξενοδοχείο σας.
και μια φορά που χρειάστηκε να πάρω ταξί στο εξωτερικό, ήταν τόσο φτηνό που σκέφτηκα να μετακινούμαι μόνο έτσι.
freak brother
16-05-2009, 16:10
εχω πληρωσει φαληρο αυλωνα (λογω μαλακιας συναδελφου φανταρου) 60 ευρο... στην αγγλια θα εδινα για την ιδια διαδρομη τουλαχιστον ενα μικρο διαμερισμα στο παγκρατι..
The Good Son
16-05-2009, 20:05
Οι ίδιοι που μετά το φιάσκο με sabbath συνεχίζουν και πληρώνουν την didi. Μερικά πράματα ξεχνιούνται εύκολα. Απορώ γιατί σας κάνει εντύπωση αυτό με τα ταξί. Λες και πρώτη φορά το βλέπετε.
Stormrider
22-05-2009, 15:42
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΩΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ MANAGEMENT ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΩΝ DEPECHE MODE ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ DIDI MUSIC / BIG STAR PROMOTION
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΩΝ DEPECHE MODE 12 ΜΑΙΟΥ 2009
Με αφορμή την αναβολή της συναυλίας των Depeche Mode ξεκίνησε μια επίθεση, συντονισμένη πολλές φορές, με στόχο την εταιρία μας, τον χώρο που λειτουργεί, το TERRA VIBE PARK, το συγκρότημα και τους συνεργάτες μας.
Τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις ξεφεύγουν από την έννοια κάθε καλόπιστης κριτικής που είναι πάντα καλοδεχούμενη και την επιζητούμε.
Επειδή δεν είμαστε νεόκοποι στον χώρο και η παρουσία μας κρατάει περισσότερο από 25 χρόνια, ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας και να μοιραστώ τις σκέψεις μου.
Σκέψεις που πηγάζουν από το γεγονός, ότι, λόγω της αναβολής της συναυλίας των Depeche Mode στην Αθήνα, εξαιτίας ενός απόλυτα ανθρώπινου λόγου, την αιφνίδια ασθένεια του Dave Gahan, γράφτηκαν και ακούστηκαν πράγματα που δεν αντέχουν στην κοινή λογική και με εκπλήσσουν για τον ερασιτεχνισμό τους. Θέλω να συνεχίσω να πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός στο χώρο μας θα συνεχίσει να γίνεται αποκλειστικά με κριτήριο την παρουσίαση στο κοινό ποιοτικών και μεγάλων καλλιτεχνών της διεθνούς σκηνής με άρτια παραγωγή - γεγονός για το οποίο είμαστε «υπεύθυνοι» - και όχι με χτυπήματα «κάτω από την μέση» από τον νεοεισαχθέντα ανταγωνισμό γκανγκστερικού τύπου - γεγονός στο οποίο επίσης είμαστε συνηθισμένοι.
Ο λόγος που δεν πραγματοποιήθηκε η συναυλία στην Αθήνα, όπως και στην Κωνσταντινούπολη, Βουκουρέστι, Σόφια, Βελιγράδι και Ζάγκρεμπ, ήταν αποκλειστικά και μόνο η ασθένεια του Dave Gahan.
Μοιράζομαι την ίδια απογοήτευση και στενοχώρια με όλους τους φίλους των Depeche Mode. Αν κάποιος ήθελε να γίνει αυτή η συναυλία περισσότερο από όλους, αυτός είμαι εγώ και οι συνεργάτες μου.
Όλα ήταν έτοιμα και περίμεναν το αγαπημένο μας γκρουπ στη σκηνή. Ο υπέροχος κόσμος, ο καταπληκτικός καιρός, η άψογη παραγωγή και το αναβαθμισμένο Terra Vibe Park ετοιμαζόταν να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο το άνοιγμά του για φέτος.
Μερικές φορές όμως τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα επιθυμούμε και η βραδιά πήρε άλλη πορεία, με τον Dave Gahan να αποχωρεί με ασθενοφόρο από το χώρο κατευθυνόμενος προς το νοσοκομείο όπου και νοσηλεύθηκε.
Αρκετά γράφτηκαν για την ταλαιπωρία του κοινού κατά την αποχώρησή του, αποδίδοντάς μας ευθύνες και αρμοδιότητες που δεν έχουμε.
Η εταιρία μας φροντίζει κάθε φορά σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή, ομαλή και όσο το δυνατόν γρήγορη προσέλευση και αποχώρηση του κοινού.
Καθώς οι αρμόδιες αρχές είναι οι μόνες που μπορούν να επέμβουν σε καίρια σημεία, ώστε να έχουμε σωστή ρύθμιση της κυκλοφορίας και αποτελεσματική χρήση των οδών πρόσβασης αλλά και την απομάκρυνση από τον Κεντρικό δρόμο διάφορων καντινών που μπλοκάρουν την είσοδο και έξοδο του κοινού από το TERRA VIBE PARK, που αποδεδειγμένα επί χρόνια δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή ροή της κυκλοφορίας και του κοινού, θεωρούμε πως πρέπει να εντείνουν τις καλές τους προσπάθειες.
Σημειώνω ότι ο χώρος διαθέτει 3 Parking συνολικής έκτασης 70 στρεμμάτων.
Σχετικά με τα σχόλια για την καταλληλότητα του χώρου του TERRA VIBE PARK να φιλοξενεί μεγάλα συναυλιακά γεγονότα, θα ήθελα απλώς να υπενθυμίσω ότι:
α) κανείς καλλιτέχνης του βεληνεκούς των Depeche Mode δεν θα έδινε την συγκατάθεσή του για την διεξαγωγή της συναυλίας σε ακατάλληλο χώρο και
β) την απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή στον ίδιο χώρο των συναυλιών καλλιτεχνών όπως Roger Waters (Pink Floyd), Kylie, Metallica, Manu Chao και πολλοί άλλοι, αλλά και του Rockwave Festival.
Τέλος, πρώτα απ� όλα θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, τις δεκάδες χιλιάδες οπαδούς των Depeche Mode, για την άψογη συμπεριφορά τους για την αναβολή της συναυλίας, την κατανόησή τους για τους λόγους αναβολής, όσο και την συμπεριφορά τους στην διάρκεια της αποχώρησης.
Η συμπεριφορά και η συνεργασία του κοινού μας βοήθησε να επιτύχουμε τον βασικό μας σκοπό που δεν ήταν άλλος, μετά την ακύρωση της συναυλίας, από την ασφαλή αποχώρηση του κοινού - πάνω από 20.000 άτομα - χωρίς να υπάρξει κανένας τραυματισμός.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και όλους όσους δούλεψαν σκληρά στην παραγωγή για να στήσουμε και να έχουμε έτοιμο το μεγαλειώδες σκηνικό του Tour Of The Universe σε ένα χώρο για τον οποίο μιλά με τα καλύτερα λόγια όλη η μουσική κοινότητα των επαγγελματιών του χώρου παγκοσμίως.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την μερίδα του τύπου που δεν «κιτρίνισε» και έμεινε πιστή στην αλήθεια και στην ουσία των ανακοινώσεων των Depeche Mode και των δικών μας.
Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας συμπαραστάθηκαν και δεν επιδόθηκαν σε καταστροφολογίες που το μόνο που δημιουργούν είναι ένα αρνητικό κλίμα.
Θέλω να τονίσω ότι μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο γενικότερης οικονομικής κρίσης, τα ΜΜΕ πρέπει να στηρίζουν τις καλές προσπάθειες. Όπως φαίνεται το κοινό διψά για ποιοτική και καλή ψυχαγωγία όσο και για σωστή ενημέρωση. Όσοι σπέρνουν ανέμους, θερίζουν θύελλες.
Σε συνεργασία με το management του συγκροτήματος θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση για τον ορισμό νέας ημερομηνίας για την πραγματοποίηση της συναυλίας.
Επίσης, θα ήθελα να σας βεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών που προσφέρει το TERRA VIBE PARK στους επισκέπτες του καθώς και ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας να προσφέρουμε στο κοινό παραγωγές διεθνούς επιπέδου.
Με εκτίμηση,
Νίκος Λώρης
Για την DiDi Music και Big Star Promotion
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑNAGEMENT ΤΩΝ DEPECHE MODE ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΙΟΥ 2009 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
"The cancellation of Depeche Mode's performance in Terra Vibe, Athens on May 12th was due entirely to the sudden and severe illness of Dave Gahan and had nothing to do with the performance of the promoters, the production, or the Terra Vibe site. The band and I have a positive relationship with Didi Music and Big Star Promotion, have worked successfully with them in the past, and look forward to working with them again in the future. I have only praise for the work they did on this project, and the band and I appreciate their assistance and understanding in handling this difficult situation."
JONATHAN KESSLER
«Η ακύρωση της συναυλίας των Depeche Mode στο Terra Vibe στην Αθήνα στις 12 Μαΐου οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην ξαφνική και σοβαρή ασθένεια του Dave Gahan και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την επίδοση των διοργανωτών, της παραγωγής ή του χώρου του Terra Vibe. Το συγκρότημα και εγώ έχουμε μια θετική σχέση με την Didi Music και την Big Star Promotion, έχοντας συνεργαστεί επιτυχώς μαζί τους στο παρελθόν και προσβλέπουμε στην μελλοντική μας συνεργασία. Έχω μόνο επαίνους για τη δουλειά που έκαναν σε αυτή την παραγωγή και το συγκρότημα και εγώ εκτιμούμε την βοήθεια και κατανόησή τους στην αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης κατάστασης.»
JONATHAN KESSLER
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗN ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ DEPECHE MODE 12 ΜΑΙΟΥ 2009
Η επιστροφή των χρημάτων για τα εισιτήρια της συναυλίας των DEPECHE MODE, της 12ης Μαΐου 2009 που αναβλήθηκε και για όσους δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συναυλία σε νεώτερη ημερομηνία που θα γίνει γνωστή σύντομα, θα πραγματοποιηθεί από το TICΚET HOUSE Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) και από το TICKET HOUSE Θεσσαλονίκης, (Μητροπόλεως 102) από το Σάββατο 23 Μαΐου 2009 έως και το Σάββατο 20 Ιουνίου 2009.
Τιμές Εισιτηρίων: 60€, 80€, 100€
Μέρες και ωράρια λειτουργίας:
Αθήνα:
Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:30 έως 18:30
Σάββατο, από τις 10:30 έως 16:00
Θεσσαλονίκη:
Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 έως 14:30 και 17:30 έως 20:30
Σάββατο, από τις 11:00 έως τις 15:00
Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαργύρωση των εισιτηρίων είναι:
* To εισιτήριο για όσους δεν ακυρώθηκε
* Το απόκομμα του εισιτηρίου με την ονομαστική τιμή και το λογότυπο του συγκροτήματος για όσους είχαν μπει στο χώρο και το εισιτήριο τους είχε ακυρωθεί.
www.didimusic.gr
mrmaiden
22-05-2009, 16:05
Apythmeno thrasos:gun::gun::gun::gun::gun:
OK, alla giati? Egine oti malakia egine, opoios thelei pairnei ta lefta tou piso, ki opoios thelei paei sti nea imerominia (pou den pisteuo oti tha uparxei, alla leme tora). Vlepontas ton kosmo ekei pera, de nomizo oti tous sunefere na akurosoun ti sunaulia kai prepei na itan pragmatika skata o allos gia na mi borei na paixei. Oson afora tora ton xamo pou egine, eipame, einai asxeto me tin akurosi kai i Malakasa eiani gtp se auto to thema.
μην πετάξετε τα εισιτήρια, θα ισχύσουν κανονικά όταν ξαναέρθουν.
:razz:
Θα έχει λιώσει το εισιτήριο μέχρι τότε...
εγω το μονο φιασκο στην υποθεση που βλεπω οτι υπαρχουν 30.000 ατομα στην ελλαδα το 2009 που πληρωσαν και ετρεξαν ως την μαλακασα να δουν τους
depeche mode........
OK, alla giati? Egine oti malakia egine, opoios thelei pairnei ta lefta tou piso, ki opoios thelei paei sti nea imerominia (pou den pisteuo oti tha uparxei, alla leme tora). Vlepontas ton kosmo ekei pera, de nomizo oti tous sunefere na akurosoun ti sunaulia kai prepei na itan pragmatika skata o allos gia na mi borei na paixei. Oson afora tora ton xamo pou egine, eipame, einai asxeto me tin akurosi kai i Malakasa eiani gtp se auto to thema.
αυτό και
εγω το μονο φιασκο στην υποθεση που βλεπω οτι υπαρχουν 30.000 ατομα στην ελλαδα το 2009 που πληρωσαν και ετρεξαν ως την μαλακασα να δουν τους
depeche mode........
αυτό.
Επαγγελματίες κακόγουστοι. Δεν πάτε σ' άλλα κι άλλα που χρειάζονται πραγματικά στήριξη.
pitchfork
25-05-2009, 18:55
Και ποιος λέει ότιπρέπει να πηγαίνουμε εκεί που χρειάζονται στήριξη και όχι εκεί που γουστάρουμε?
Αναφέρθηκα και στο γούστο σου τζουτζούκε!
pitchfork
27-05-2009, 20:15
Ελπίζω αυτό το "τζουτζούκε" να το έγραψες με καλή καρδιά και αγάπη άλλως θα αναγκατώ να σε επιπλήξω / μπινελικώσω.
Ο τραγουδιστής Ντέιβιντ Γκάχαν των Depeche Mode υπεβλήθη με επιτυχία σε εγχείρηση αφαίρεσης κακοήθους όγκου από την ουροδόχο κύστη, αποκάλυψε σήμερα το βρετανικό συγκρότημα, ανακοινώνοντας παράλληλα την επανάληψη της παγκόσμιας περιοδείας του στις αρχές Ιουνίου.
Οι Depeche Mode αναγκάστηκαν να ακυρώσουν μία σειρά από προγραμματισμένες συναυλίες τους, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, μετά την έκτακτη εισαγωγή του τραγουδιστή τους στο νοσοκομείο στις 12 Μαΐου.
Το συγκρότημα ανακοίνωσε τότε ότι η εισαγωγή του οφειλόταν σε "επιπλοκές" που παρουσίασε λόγω γαστρεντερίτιδας.
"Νέες ιατρικές εξετάσεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία του αποκάλυψαν την παρουσία κακοήθους όγκου στην ουροδόχο κύστη, ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία", αναφέρει το συγκρότημα στην επίσημη ιστοσελίδα του.
"Βάσει των οδηγιών των γιατρών, ο Ντέιβ πρέπει να αναπαυθεί ως τις 8 Ιουνίου, για να είναι εγγυημένη η πλήρης ανάρρωσή του", προσθέτει το συγκρότημα, το οποίο εκφράζει επίσης τη βαθιά του λύπη για την ακύρωση συναυλιών του και ευχαριστεί τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους.
Λόγω του προβλήματος υγείας που παρουσίασε ο Γκάχαν ματαιώθηκαν επίσης συναυλίες του συγκροτήματος στην Τουρκία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και την Κροατία.
Η περιοδεία τους που ξεκίνησε στις 10 Μαΐου με συναυλία στο Ισραήλ, θα συνεχιστεί από τις 8 Ιουνίου με συναυλία τους στη Λειψία της Γερμανίας.
βαλτε του και ενα καινουργιο κοκκαλακι στην μυτη,τα σπηντμπολλ που κατεβαζει ελιωσαν το μητρικο.
λωρη,λωρη,που σε γαμανε ολοι.
Ριτζεκτ, καλες οι θεωριες συνομωσιας γενικα, αλλα εν προκειμενω θα ηταν χαζος να ακυρωσει 5-6 συναυλιες και να βγαλει ολη αυτη τη μουφα ε. Μην ειμαστε αφελεις.
antimusic
28-05-2009, 17:45
να είδατε καλά λέγανε να προσέχετε τι κατάρες ρίχνετε, μια γαστρεντερίτιδα έπαθε ο άνθρωπος και οι ελληναράδες παραλίγο να τον πεθάνουν.
Ριτζεκτ, καλες οι θεωριες συνομωσιας γενικα, αλλα εν προκειμενω θα ηταν χαζος να ακυρωσει 5-6 συναυλιες και να βγαλει ολη αυτη τη μουφα ε. Μην ειμαστε αφελεις.
ναι ρε,εφαγε χαλασμενα συκα.
σου θιξαμε τον ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ.
σπηντμπολλακι που τρελαινει την καρδια και το μυαλο και τα ανασκελα ο γκαχαν.
Ελπίζω αυτό το "τζουτζούκε" να το έγραψες με καλή καρδιά και αγάπη άλλως θα αναγκατώ να σε επιπλήξω / μπινελικώσω.
Πάντα με καλή καρδιά κι αγάπη, πάντα :)
ναι ρε,εφαγε χαλασμενα συκα.
σου θιξαμε τον ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ.
σπηντμπολλακι που τρελαινει την καρδια και το μυαλο και τα ανασκελα ο γκαχαν.
Ρε βλακακο ολκης, ποιον καλλιτεχνη, σιγα μην κοβω και φλεβες για τον Ντειβ Γκαχαν, κι αν παιρνει κοκα, δεν ειναι ο μονος καθως σχεδον ολοι παιρνουν, το θεμα ειναι οτι μαλλον το ιατρικο ανακοινωθεν ειναι αληθινο γιατι με απλη λογικη και χωρις φανμποιλικια, το να χασουν ποσα εκατομμυρια ευρω "ετσι για τη φαση" δεν ειναι κι οτι καλυτερο. Φυσικα κανεις δεν μπορει να ξερεις σιγουρα, αλλα λεμε πιο ειναι το πιο πιθανο. Ελληναρες κομπλεξαρες εχουμε καταντησει ολοι.
Mr Mojo Rising
03-06-2009, 13:13
Ξέρω ότι βέβαια η ανάγκη για συνωμοσιολογία είναι πιο δυνατή από τη λογική στο κεφάλι ορισμένων πατατοκέφαλων εδώ μέσα οπότε ακόμα και αυτό δε θα αρκέσει σαν αποδεικτικό αλλά εγώ το καταθέτω:
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=15325
Ελπίζω τουλάχιστον ορισμένοι που θίχτηκαν όταν σε ένα από τα πρώτα μου post σε αυτό το thread χαρακτήρισα "ελληνάρες" (επειδή βρίζανε τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ακύρωση) τώρα να τα μαζέψουνε λίγο.
PS Η επίσημη ανακοίνωση υπάρχει και στη σελίδα του Gahan στη wikipedia για όποιον θέλει να το τσεκάρει: http://en.wikipedia.org/wiki/Dave_Gahan
karharias
04-06-2009, 14:18
κόψημο έπαθε ρε σεις. του κώλου τα 9μερα που λενε.. που να κλείσει. Η περίπτωση του ήταν προχωρημένη, κράτησε περισσότερο από 9 μέρες
themisomagos
06-06-2009, 14:01
grigoro info.
mporei na mou pei kapoios se poia zoni eisitirio anikan ta wristbands?
eeeeeeeeeee?
enitharmon
17-06-2009, 13:53
Οι Depeche Μode είναι και πάλι στον δρόμο για να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία, ύστερα από την περιπέτεια υγείας του τραγουδιστή τους Ντέιβιντ Γκάχαν. Όμως στην Ελλάδα δεν θα τους δούμε τελικά. Με ανακοίνωση που έστειλαν χθες, λένε ότι αδυνατούν να προγραμματίσουν νέες ημερομηνίες σε 8 από τα ακυρωμένα shows τους «λόγω δυσκολιών στον σχεδιασμό του προγράμματος τους». Τα οκτώ shows που ακυρώνονται είναι τα ακόλουθα: Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Βουκουρέστι, Σόφια, Βελιγράδι, Βαρσοβία, Ρίγα και Βίλνιους.
Η ενημέρωση συμπληρώνεται με το μήνυμά τους: «Οι Depeche Μode θα ήθελαν να ζητήσουν συγγνώμη από τους θαυμαστές τους για οποιαδήποτε αναστάτωση που ενδεχομένως προκλήθηκε και ακόμα θα ήθελαν να τους ευχαριστήσουν για τη στήριξη και την υπομονή που έδειξαν αυτή την περίοδο».
Η περίοδος εξαργύρωσης των εισιτηρίων λήγει το επόμενο Σάββατο 20 Ιουνίου, και πραγματοποιείται στο Τicket Ηouse Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) και στο Τicket Ηouse Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 102). Ημέρες και ωράρια λειτουργίας: Αθήνα: Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10.30 έως 18.30, Σάββατο, από τις 10.30 έως 16.00. Θεσσαλονίκη: Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11.00 έως 14.30 και 17.30 έως 20.30, Σάββατο, από τις 11.00 έως τις 15.00. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαργύρωση των εισιτηρίων είναι να προσκομίσετε το εισιτήριο (για όσους δεν ακυρώθηκε) ή το απόκομμα του εισιτηρίου με την ονομαστική τιμή και το λογότυπο του συγκροτήματος (για όσους είχαν μπει στον χώρο και το εισιτήριό τους είχε ακυρωθεί).
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artid=4521961
karharias
17-06-2009, 14:41
ΠΟΥΤΣΑ!
enitharmon
29-06-2009, 10:58
ακουσα μολις ραδιοφωνο οτι ξαναρχονται βερολινο το γεναρη
Blindgeo
30-06-2009, 12:12
H sunaulia stis 09/01/10 sto Berolino exei anakoinw8ei prin kana 2 ebdomades kai egine sold out sxedon amesws. To epsaxnan kati filoi na pane, alla den brhkan tipota.