View Full Version : Expression pedals σε effects
Πως γίνεται ξέρει κανείς; Χρειάζομαι κάποιο μηχάνημα ώστε να κάνει εύκολα cycle το expression pedal τα διάφορα effects που μπορεί να έχω;
Θέλω να ελέγχω με το πόδι μου volume, wah, effect modulation. Δε θέλω για κάθε effect να χρειάζομαι ξεχωριστό expression pedal. Θέλω μόνο το wah να έχει ξεχωριστό expression. Γίνεται;
Για πείτε.
Αν καταλαβαίνω καλα αυτο που ρωτάς...
1. Με μια πεταλίερα (gt10) μπορεις να κανεις το expression να είναι ότι 8ες αναλογα τον ήχο.
2.Αν έχεις racks, όλα είναι midi, μπορεις να βρεις πολλα διαφορετικα midicontrollers στην αγορά με 1 η 2 expression. Έτσι παραμετροποιεις τα πάντα.
3.
Πεταλάκια
Υπαρχει το κλασσικό volume/wah morley.
fx modulation??? ενοεις φαντάζομαι ότι έχει καποιο fx (ξερω γω το line6 delay) και του ρίχνεις ενα πετάλι. Σε αυτη την περιπτωση, το πετάλι (expression) σου έχει ενα stereo out βισμα και δεν
συνδεεται στην σειρα με τα υπολοιπα πεταλια σου. αν θες το ίδο πετάλι να σου κάνει modulate και κάτι άλλο (ξέρω γω το choruspipa giatonpeolator), για να μην έχεις και άλλο για κάποιο άλλο fx τότε ενα a/b selector, είναι αυτο που χρειάζεσαι....
αν και πaλι μπορει εσυ να ενοεις κατι άλλο και γω να απαντάω πίπες....