View Full Version : Satyricon
Δεν βλέπω τίποτα για Satyricon. Γιατί έτσι ρε παίδες; Ίσως πολλοί από εσάς τους έχουν δει live, άλλοι τους θεωρούν ξοφλημένους (πράγμα που δεν είναι και ψέμα) αλλά και πάλι...
Θα ακούσουμε "Repined Bastard Nation", "Fuel For Hatred", "Mother North" και λοιπούς σάπιους ύμνους. Εκτός αυτού παίζουν support και οι Ravencult και Dark Vision. Δύο πολύ καλές μπάντες κατά τη γνώμη μου.
Out Of The Body
07-05-2009, 22:33
Υπάρχει καπου thread αταχτούλη.
Clockwork Orange
11-05-2009, 04:22
τι εγινε κανεις δεν πηγε απο εδω?
carheart
11-05-2009, 11:23
Έμαθα πως έπαιξαν το Filthgrinder. Αλλά γενικώς δεν. Πήγα.
Αθήνα : Dark vision γουσταρα, ο γιαννης κανει τρελή αναρροφηση :P ravencult επειραν..και παμε μετα απο 20λεπτη αναμονή στους αγαπημένους μου. Ξεκίνησαν με repined bastard nation και μετα εχασα τη μπαλα. δεν 8υμαμαι σειρα, ακούστηκαν πάντως, filthgrinder, woolfpack, black crow on a tombstone,k.i.n.g, the pentagrma burns, fuel for hatred, κλεισανε με mother north και τωρα βαρεσε το αλτζχαιμερ και ξέχασα τι άλλο επαιξαν. Ο Σατυρ τραγουδησε με πατεριτσα,η πληκτροθ ξεπατωθηκε στο χεντμπανγκινγκ, το Γκαγκαριν ηταν γεμάτο. Και βεβαια όλες οι γκομενες ακουνε σατυρικον. Είχανε βάλει και τα καλα τους :D (lame kolan martins sfairoules epixruswmenes h epargyeres ktl axaxax)
Όντως έπαιξαν το "FIlthgrinder". Πήγα, ήταν φοβερά...
Οι Dark Vision κόψανε κώλους, ειλικλρινά παραπάνω από καλοί για opening act.
Οι Ravencult ήταν η σταθερή αξία σαπίλας και σκατοψυχισμού που ξέρουμε. Γεμάτος ήχος, αλλά δυστυχώς κάποια τεχνικά προβλήματα τους γάμησαν. Τα τύμπανα κόβανε βόλτες κι ο κακομοίρης ο Γιάννης τα τράβαγε κάθε λίγο και λιγάκι.
Satyricon: Ένας σακατεμένος Satyr με τρελή ενέργεια και όρεξη για live. Ωραίος ήχος, πολύ καλη σκηνική παρουσία και ένας Frost φονική μηχανή! Στα αρνητικά για'μένα οτι το setlist βασίστηκε κυρίως στα τελευταία album. Θα ήθελα να ακούσω κι άλλα παλιά...
Out Of The Body
11-05-2009, 17:02
Ω, μα το παρελθόν ξεχάστηκε. Και που έπαιξαν το filthgrinder πολύ είναι.
Out Of The Body
11-05-2009, 17:09
Φαντάζομαι κάναν πάλι ωωωωωωωωω ωωω ωω ωωωω στο Mother North?
Out Of The Body
11-05-2009, 17:15
Αναπτήρας έπαιξε?
Ήμουνα επικεντρωμένος στο art of windmilling και δεν πρόσεξα, αν και δε νομίζω.
ΥΓ: Σχετικά με τα γηπεδικά, εγώ στην αρχή νόμιζα οτι ήταν διαμαρτυρία για το διωγμό του Valverde, μετά κατάλαβα οτι μπήκε το "Mother North"! Χαχαχα!
Out Of The Body
11-05-2009, 17:21
Τι να πω. Είχα free και δεν ήρθα. Τους είχα δει πριν δυο χρόνια στη Βουδαπέστη, αλλά πολυ ροκ σταρς, καμία σχέση με ό,τι αγαπήσαμε. Ρομαντικός γαρ.
Σ'αυτό έχεις απόλυτο δίκιο! Ο Satyr την έχει δει γάμα τα τα τελευταία χρόνια...
Agoraphobic_S.I.
11-05-2009, 20:52
Φήμες ότι ο σατυρος έσκασε σε κλαμπάκι στο Γκάζι με την αμφίεση της συναυλίας παραμένουν ανεπιβεβαίοτες.
Clockwork Orange
12-05-2009, 07:06
εμενα παλι μαρεσει το στυλακι του σατυρ! (και η φωνη του)
τις μουσικες του δεν καταλαβαινω τον τελευταιο καιρο!
κριμα και ηταν τεραστια μπαντα μεχρι το ρεμπελ!
Μέχρι το "Volcano" θα έλεγα...